Culinair in Zuid India

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Culinair in Zuid India"

Transcriptie

1 Culinair in Zuid India dagen / 0 nachten Route: Cochin - Periyar - Kumarakom - Mararikulam - Thalassery - Calicut - Cochin - Amsterdam Dag 0: Cochin Kochi, gelegen aan de zuidwestkust van India, is een bruisende commerciële havenstad met een handelsgeschiedenis die minstens 600 jaar oud is. Ooit bekend als de koningin van de Arabische Zee, heeft deze havenstad lange tijd een belangrijke plaats op het Indiase schiereiland ingenomen. Zijn unieke geografische plek heeft ervoor gezorgd dat het een van de meest fascinerende locaties ter wereld is. Dag 02: Cochin Na het ontbijt is er een halve dag excursie gepland in Fort Cochin. Vandaag gaat u verschillende bezienswaardigheden bekijken: Dutch Palace, (vrijdag dicht)) Joodse synagoge, (vrijdag & Zaterdag dicht) Joodse straat, St. Francis Church (zondag dicht) en de talrijke Chinese visnetten die aan de kust uitgestald staan. En vergeet hier niet te genieten van de heerlijk verse vis die direct voor u klaargemaakt kan worden. In de middag krijgt u een kookdemonstratie en lunch met een lokale familie. Tijdens deze demonstratie leert u de zuid Indiaase curry te bereiden onder een gezellig samen zijn met de familie die u alles kan vertellen over de eetcultuur in zuid India. s Avonds gaat u naar een Kathakali dans. Deze dans wordt gekenmerkt door de uitbundig kleurrijke make-up, kostuums en gezichtsmaskers die de traditioneel mannelijke acteurs dragen. Een show waar u de ware kunst van de Indiase dans kunt aanschouwen.

2 Dag 03: Cochin - Periyar: (60 km / 04 uur) Na het ontbijt rijdt u naar Periyar. Erode Venkatappa Ramasamy, beter bekend als Periyar, was een Indiase sociale activist en politicus die bekend staat als de 'Vader van de moderne Tamilnadu'. Vandaag gaat u varen op Lake Periyar Dag 04: Periyar Na een snel en vroeg ontbijt in het hotel begint de dagexcursie met een bezoek aan een boerderij waar plaatselijke groentes worden verbouwd in de Cumbum-vallei. De bewatering vindt plaats door de wateren van Periyar Lake. Later op de dag maakt u een wandeling op de lokale groentemarkt om de groenten te bekijken, voelen en kopen zoals een Kerala-huisvrouw dat zou doen. Later nemen we u mee op een fascinerend en informatief bezoek aan een naburige kruidenplantage / tuinen waarvan de eigenaren trots zijn op hun aanpassing van biologische landbouwmethoden, inclusief het gebruik van methaangas dat is geproduceerd uit koeienmest om energie te leveren voor hun huishoudelijke behoeften. Een must voor iedereen die van smaak en smaken houdt. Het bezoeken van kruidenplantages stelt u in staat om een beter begrip te krijgen van hoe het kruid dat in de dagelijkse keuken over de hele wereld wordt gebruikt, wordt gekweekt, geoogst en verwerkt voordat ze hun weg vinden naar uw plaatselijke supermarkt. Het bezoek geeft u ook een idee uit de eerste hand over de wondere wereld van specerijen en haar geschiedenis, teelt, medicinale waarden en economie, enz. In de namiddag, krijg je een boeiende kookles van de chef ter plaatse. De kennis uit de eerdere ervaringen van de dag, komen nu samen in een gerecht wat uzelf gaat maken. Ineens is het allemaal logisch wanneer er uit een kruidencombinaties een heerlijke curry ontstaat. De chef-kok is vanavond uitgenodigd om samen met u te dineren. Aan tafel worden de kook ervaringen besproken en bediscussieerd, Dit alles in de Spice Village.

3 Dag 05: Periyar - Kumarakom: (35 km / uur) In de ochtend gaat u varen op de backwaters. U vaart op een woonboot door de smalle kanalen en kan heerlijk rustig genieten van de de dorpjes waar u langsvaart. U Luncht aan boord van de woonboot. De cruise eindigt bij Kumarakom. Kumarakom is een levendig, maar piepklein gehucht aan de westelijke oevers van het Vembanadu-meer. Het gehucht hecht nog veel waarden aan traditie en de lokale bevolking leeft het liefst volgens hun oude gebruiken. Met een kano, motorboot of woonboot vaart u rustig langs deze kleine dorpjes en kunt u hun fascinerende leven aanschouwen. Deze dag brengt u ook een bezoek aan een prachtig vogelpark, waar u als u geluk heeft prachtige inheemse volgels kunt spotten. Dag 06: Kumarakom Vandaag staat er een kookdemonstratie op het programma. De 'Vegetarisch Sadya wordt gemaakt speciaal geserveerd op een weegbree-blad en met de hand gegeten. Sadya is het traditionele feest van Kerala. Deze maaltijd bestaat uit een driegangen maaltijd, inclusief 40 vegetarische lekkernijen. Deze maaltijd wordt geëindigd met verschillende zoete lekkernijen van payasams (zoete hapjes). s Middags is er tijd om een heerlijke ayurvedische massage te ondergaan. (optioneel)

4 Dag 07: Kumarakom / Mararikulam (30 km / 3 kwartier) Na het ontbijt rijdt u naar Mrarikulam. "Mararikulam is een stranddorp in het district Alappuzha. De naam komt van Marari, die de belangrijkste godheid van de plaats is. Het heeft de beroemde tempel Mararikulam Mahadevar gewijd aan Lord Siva. " U heeft een vrije dag om heerlijk te genieten op het Marari-strand. Dag 08: Mararikulam / Thalassery (trein 06:45 / 2:5 uur) Met ingepakt ontbijt van het hotel wordt u naar het treinstation van Cochin gebracht om de trein te nemen. U komt aan in Thallesery. U rijdt dan door naar 'Ayesha Manzil'. Dit is een kookschool gerund door mevrouw Faize Moosa. U kunt genieten van het huisgemaakte eten met fam Moosa. Deze kuststrook staat bekend om zijn vis, dagelijks gevangen in de warme wateren aan de hemelse Malabar-kust. De vis spoelt aan en wordt daarna direct verkocht op het strand. In dit deel van India is een aparte kookstijl ontwikkeld. Heel anders dan elders op het subcontinent. Deze stijl wordt de Moslims of north Kerela genoemd. Deze stijl de Mopillacuisine is de traditie die in de kookschool van Faiza Moosa in haar eigen keuken geleerd kan worden. Na het genieten van een heerlijke huisgemaakte maaltijd, is het tijd om Thalassery te verkennen door het bezoeken van Muzhappilangad strand. Ook brengt u een bezoek aan Beedi Factory en weefcentrum en bezoekt u de lokale vismarkt.

5 Dag 09 Thalassery - Calicut: (70 km / uur) Vroeg in de ochtend (06:30 uur) bezoek u een nabijgelegen tempel om getuige te zijn van de oudste rituele tempelkunst in India en een van de meest spectaculaire kunstzinnige en symbolische kunstwerken Theyyam. Theyyam betekent letterlijk een vorm, meestal de vertegenwoordiging van een goddelijk of heldhaftig personage uit de mythologie. U keert daarna terug naar het hotel voor het ontbijt. Daarna gaat u naar Ayesha Manzil om zich bij Ms. Moosa te voegen voor culinaire lessen over Mopilla-gerechten. U kunt hier heerlijk genieten van een lunch. Na de lunch gaat u verder naar Mahe, de Franse kolonie in het Britse India en gaan daarna verder naar Calicut. Kozhikode is een kustplaats in de Zuid-Indiase deelstaat Kerala. Het was een belangrijk kruidenhandelscentrum en ligt dicht bij Kappad Beach, waar de Portugese ontdekkingsreiziger Vasco da Gama in 498 landde. Het centrale Kozhikode-strand, gezien vanaf een oude vuurtoren, is een populaire plek om naar de zonsondergang te kijken. Het inlandse, met bomen omzoomde Mananchira-plein, met zijn muzikale fontein, omringt de enorme Mananchira-tank, een kunstmatige vijver. " Later komt u aan in Calicut en heeft u s avonds vrij te besteden. Dag 0 Calicut - Cochin (Trein 6:0 / 20:05 uur.) Wederom vroeg in de ochtend gaat u de "CVN Kalari Payuttu" bezoeken. U zult hier getuige zijn van een van de oudste martial art forms-trainingen. Deze zijn uniek voor Kerala. Daarna gaat u terug naar het hotel voor ontbijt en gaan dan verder naar Kapad Beach om het beroemde landingspunt van de grootste 'Vasco Di Gama' te zien, ontstaan in 498. U brengt een bezoek aan een bootbouwwerf Beypore (onder voorbehoud van opening) Daarna gaat u naar het treinstation om de trein naar Cochin te nemen. Bij aankomst transfer naar het hotel. Dag : Terugreis In de loop van de dag wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugreis.

6 Prijs:.00 p.p op basis van twee personen. Prijzen zijn geldig tot 30 september 209 Groepsreis: 4 personen personen personen 730 Eenpersoonskamer: 340 Plaats Cochin Periyar Kumarakom Mararikulam Thalessery Calicut Cochin Hotel Abad Plaza Hotel (Superior Room) or similar The Hotel Tree Top (Deluxe Room) or similar Lakesong Resort (Punnamada) or similar Abad Turtle Beach (Beach Cottage)) or similar Ayesha Manzil (Home Stay) Copper Folia (Standard Room) or similar Abad Plaza Hotel (Superior Room) or similar Aantal nachten 2 2 inclusief: 0 hotelovernachtingen op basis van een tweepersoonskamer. Logies en ontbijt in genoemde hotels, behalve bij Thalessery daar volpension. Assistentie bij aankomst en vertrek. Prive taxi met airco. Kathak Kali-dansshow. Kookdemonstratie en maaltijden met het lokale gezin volgens de routebeschrijving. Boottocht op Lake Periyar. (gedeelde boot) Treinkaartjes Cochin - Thalessery & Calicut - Cochin. Engelssprekende lokale gids tijdens sightseeing en excursie. Alle momenteel geldende belastingen. Exclusief: Vliegticket. Visum. Reisverzekering. Inentingen. Entree geld voor monumenten. Kosten van persoonlijke aard. Ayurvedische massage. Garantiefonds 5 per persoon. LayurTravel - info@layurtravel.nl

16 daagse reis naar zuid India Een prachtige mix tussen cultuur en natuur

16 daagse reis naar zuid India Een prachtige mix tussen cultuur en natuur 16 daagse reis naar zuid India Een prachtige mix tussen cultuur en natuur Prijs: 1.590 p.p. Dag 1: Aankomst Madurai Je vliegt op Madurai. Hier word je opgehaald en naar je hotel gebracht. Afhankelijk van

Nadere informatie

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA 21 januari t/m 3 februari 2018 Op deze reis combineren we al het goede dat zuid-india te bieden heeft. Reis samen met yogadocenten Atul Mulji en Saskia Grootegoed van Mumbai helemaal

Nadere informatie

Dagprogramma. De essentie van Zuid-India. Dag 1 - Aankomst in Bangalore, hoofdstad van Karnataka. vnc.nl

Dagprogramma. De essentie van Zuid-India. Dag 1 - Aankomst in Bangalore, hoofdstad van Karnataka. vnc.nl Dagprogramma De essentie van Zuid-India Een comfortabele privéreis door het tropische zuiden van India. Dwaal door de bruisende steden vol stadspaleizen, tempels en kleurrijke markten. Per rijstboot over

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

Porto en Douro Vallei

Porto en Douro Vallei Porto en Douro Vallei 5-daagse Culinaire Reis door Noord Portugal Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met onze Portugese partner. Bij deze 5- daagse reis maakt u kennis met de gastronomie en

Nadere informatie

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Excursie vanuit Delhi. Vanuit Srinagar kunt u terugvliegen naar Delhi of uw reis per auto voortzetten naar Leh waar u aan kunt

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Ayurveda Poovar Island Resort

Ayurveda Poovar Island Resort Ayurveda Village @ Poovar Island Resort Prijzen in Euro voor Accommodatie + Behandeling in de Ayurveda Village De Ayurveda Village is een volledig nieuwe en afzonderlijke locatie binnen het Poovar Island

Nadere informatie

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud)

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) Dag 1 Vlucht naar Moskou. Na aankomst op de luchthaven wordt u naar het hotel gebracht. U verblijft 3 nachten in Hotel Cosmos; meer informatie over

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij!

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Yoga Retreat at Sea 16-18 november 2018 Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Voel je vitaal bij ROOTZ! Vitale groet,

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA Culinair, Cultuur en meer..in Puglia ZUID-ITALIE 7-daagse culinaire reis o.l.v. Nicoletta Tavella vertrek 02 oktober en 23 oktober 2017 Style in Travel

Nadere informatie

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK AAN QUILTFESTIVAL) 8 DAGEN N.t.b. oktober 2019 (derde of vierde week van oktober. Bekend uiterlijk in mei.) 799 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Quiltfestival

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN ONTDEK HET PRACHTIGE Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN CAÏRO HURGHADA ESNA LUXOR KOM OMBO ASWAN Beste Blauwe Vogel-vriend, Toen ik 7 jaar jong was, reisde ik voor het

Nadere informatie

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-)

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) in samenwerking met De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) Reisbeschrijving Dag 1, 04 maart Vlucht

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

Wordt opgeleid tot succesvol trader op een unieke locatie: Dubai

Wordt opgeleid tot succesvol trader op een unieke locatie: Dubai Wordt opgeleid tot succesvol trader op een unieke locatie: Dubai Dubai is de afgelopen jaren van relatief onbekende stad ergens in het Midden-Oosten uitgegroeid tot de topbestemming van de jetset en het

Nadere informatie

Safari Hoogtepunten. Victoria Falls

Safari Hoogtepunten. Victoria Falls Start je safari met het ontdekken van de Moremi regio. Zie giraffen, olifanten, zebra's, leeuwen en wildebeesten in het Moremi-wildreservaat vanuit je open 4x4-voertuig. Ontdek de Okavango-delta in traditionele

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

Het keizerlijke China

Het keizerlijke China CHINA Het keizerlijke China Kant-en-Klaar - 12 dagen / 10 nachten REF: 373 REISBESCHRIJVING - - - - Tunxi - - - Tongli - INTRODUCTIE consumptiemaatschappijen met bloeiende economieën. Gedurende eeuwen

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

RV River Kwai 10 dagen een onvergetelijke reis naar Bangkok en een cruise op de River Kwai

RV River Kwai 10 dagen een onvergetelijke reis naar Bangkok en een cruise op de River Kwai RV River Kwai Thailand heeft de bijnaam het land van de eeuwige glimlach. Het lijkt wel alsof de Thaise bevolking altijd vrolijk en behulpzaam is. Hét levensmotto is mai pen rai, wat zoveel betekent als

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans ZwangerRetreat 30 en 31 maart 2019 Tijd voor jezelf! De kleine in je buik, je voorbereiden op jouw bevalling. Ontspannen en de zinnen verwennen. Gezond & biologisch eten. Vragen kunnen stellen, vol inspiratie

Nadere informatie

Egypte met Nijl cruise

Egypte met Nijl cruise Egypte met Nijl cruise Klassieke 8 daagse Egypte reis langs levensader Nijl op individuele basis. Cairo, Aswan, Luxor, alle culturele hoogtepunten met privé gids en 3 daagse comfortabele cruise op basis

Nadere informatie

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC EASY LANGUAGES 16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC Waarom dit programma? Zomercursus jongeren van 16 tot 20 jaar Vanaf 1 week 20 lessen Engels per week Compleet programma met sporten en excursies

Nadere informatie

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Tijdens deze tour maakt u kennis met de facetten van het rijke culturele en culinaire leven in Chiang Mai. U fietst door nostalgische

Nadere informatie

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN FASCINEREND BALI - 10 DAGEN Tourcode: DJ-10D-FB-DJ10 Tijdens deze reis door Bali kun je een kijkje nemen achter de prachtige groene rijstvelden en de witte stranden. Je bezoekt plaatsen waar maar weinig

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019

THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019 THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019 Kom gedurende dit geheel verzorgde Yoga Retreat helemaal tot jezelf op het magische eiland Ibiza met haar bijzondere energie en mooie stranden

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,.

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,. Inleiding Java en Bali zijn twee Indonesische eilanden, naast elkaar gelegen maar toch zo verscheiden. Waar Java ons in vervoering brengt met zijn authenticiteit, uitbundige natuur en mystieke tempels,

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

De Grote Trans-Afrikaanse Safari

De Grote Trans-Afrikaanse Safari De Grote Trans-Afrikaanse Safari Een 21 daagse groep safari In internationaal gezelschap Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma - Professionele

Nadere informatie

GRAND ZIMBABWE. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ

GRAND ZIMBABWE. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ GRAND ZIMBABWE Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ Ontdek de magie van Zimbabwe tijdens een safari door dit adembenemend mooie land. Trek naar de beroemdste

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

Informatiebrochure Cursusreis 2014

Informatiebrochure Cursusreis 2014 Cursusreis 2014 DE BANGE, BLIJE, BOZE OF BEDROEFDE PATIËNT EMOTIES DE BAAS 2 Sevilla Sevilla, waar altijd de zon schijnt. Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië,

Nadere informatie

Great Rail Journeys: Kerala en het Exotische Zuid-India

Great Rail Journeys: Kerala en het Exotische Zuid-India Great Rail Journeys: Kerala en het Exotische Zuid-India Great Rail - Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap De hoogtepunten: Chennai (voorheen bekend als Madras) Trichy Madurai en Coimbatore

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Portugees in Lissabon. Bestemming. Programma-overzicht:

EASY LANGUAGES. Portugees in Lissabon. Bestemming. Programma-overzicht: EASY LANGUAGES Portugees in Lissabon Programma-overzicht: Leeftijd: minimum 18 jaar 15 of 25 lessen Portugees per week Verblijf bij gastgezin Boordevol culturele en sociale activiteiten Duur: vanaf 1 week

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 24 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN tuban VANAF 919,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE)

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) 8 DAGEN 9-16 juni 2019 1.099 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Leren weven van een wollen deken in drie workshops, verblijf bij families in de (Oekraïense)

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli Reisverslag Sri-Lanka 2 juli 25 December 2011 waren wij 12,5 jaar getrouwd en als verlaat huwelijksreis zijn wij met onze drie dochters naar Sri-Lanka vertrokken. Eerst lekker 3 dagen bij het zwembad rondhangen

Nadere informatie

Masai Mara Migration Safari

Masai Mara Migration Safari Masai Mara Migration Safari Duur van de Safari: 3 dagen / 2 nachten Hoogtepunten: Maasai Mara Game Reserve Activiteiten: Wildlife The Big Five, grootschalige game experience, sightseeing, bird watching

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten Barcelona 4-7 oktober 2018 georganiseerde gusto culinaire compartir culturele disfrutar reis proeven delen genieten HEMMINKWAYS Flexible. personal. Worldwide PROEVEN DELEN GENIETEN Het thema van een bijzondere

Nadere informatie

Introductie. Ayold Fanoy Mennonite Heritage Tours (2010)

Introductie. Ayold Fanoy Mennonite Heritage Tours (2010) Introductie Ayold Fanoy Mennonite Heritage Tours (2010) Uitgangspunten reis: Ontmoeting met Mennonites en Mennonite organisaties als MCC, Christian Peacemaker teams, Meda. Mennonite sightseeing (Amish,

Nadere informatie

Fietstocht tussen Ré en Oléron

Fietstocht tussen Ré en Oléron Reisaanbot Fietstocht tussen Ré en Oléron Bestemming Frankrijk Plaats Charente-Maritime Duur 8 dagen Moeilijkheid Zeer makkelijk Reisperiode Van April tot November Minimale Leeftijd 9 jaar Verwijzing PC0701

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus Info over Hotel Grand Resort Het Grand Resort hotel is een prachtig hotel ingericht in Arabische stijl met

Nadere informatie

ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO. Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten

ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO. Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO Programma Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Buenos Aires Dag 01: (A) Vervoer in privé van de luchthaven Ezeiza Ministro

Nadere informatie

Culturele Yoga en Boeddhisme Reis NEPAL 25 oktober - 1 november 2020

Culturele Yoga en Boeddhisme Reis NEPAL 25 oktober - 1 november 2020 Culturele Yoga en Boeddhisme Reis NEPAL 25 oktober - 1 november 2020 De Yogareis is van zondag t/m zondag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Zondag Aankomst en transfer naar de koningsstad Patan,

Nadere informatie

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Cuisine & Culture BOEDAPEST parel aan de Donau zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015 Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Boedapest is een prachtig gelegen stad met een rijke geschiedenis

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Belmond Hotel cipriani *****deluxe

Belmond Hotel cipriani *****deluxe dé droomreis in 2019! AmsterdAm-Venetië per Venice simplon - orient - express 1 t/m 4 november 2019 Zou u er niet bijna een moord voor doen? Na bijna 10 jaar vertrekt de roemruchte Venice Simplon-Orient-Express

Nadere informatie

Budapest. Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010. Debreceni VSC - PSV

Budapest. Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010. Debreceni VSC - PSV Budapest Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010 Debreceni VSC - PSV Budapest, de hoofdstad van Hongarije, telt 1,7 miljoen inwoners. De Donau splitst de stad in twee delen; het heuvelachtige Buda en Pest,

Nadere informatie

Vietnam met het gezin

Vietnam met het gezin VIETNAM Vietnam met het gezin Privérondreis met Engelstalige of Franstalige lokale gidsen REF: 428 REISBESCHRIJVING Saigon - Mekong Delta - Can Tho - Phu Quoc INTRODUCTIE REISBESCHRIJVING DAG 1 - vlucht

Nadere informatie

Introductie. Mennonite Heritage Tours. Website te vinden onder: www.mennoniteheritagetours.eu

Introductie. Mennonite Heritage Tours. Website te vinden onder: www.mennoniteheritagetours.eu Introductie Mennonite Heritage Tours. Website te vinden onder: www.mennoniteheritagetours.eu Uitgangspunten MWC 2015 reis: Ontmoeting met Mennonite gemeenten en Mennonite organisaties als MCC. Mennonite

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani 1 Ontdek de wonderen van het landschap en het wilde leven van Japan! Het winterperspectief in het land van de rijzende zon zorgt voor een prachtige fotoreis. Berglandschappen en ijzige kusten zorgen voor

Nadere informatie

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden.

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden. Shouf Shouf Marokko organiseert jaarlijks in samenwerking met verschillende achterstandsfondsen waaronder AOF Amsterdam en FAW Rotterdam nascholingsreizen voor huisartsen en POHs onder andere naar Marokko.

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Portugees in Porto - Fast Forward. Bestemming. Programma overzicht:

EASY LANGUAGES. Portugees in Porto - Fast Forward. Bestemming. Programma overzicht: EASY LANGUAGES Portugees in Porto - Fast Forward Programma overzicht: Cursus Portugees vanaf 17 jaar Accommodatie in een gastgezin Sociale en culturele activiteiten Gratis internet en WiFi op de school

Nadere informatie

Yogavakantie in Senegal

Yogavakantie in Senegal Yogavakantie in Senegal Ga mee en ontdek de indrukwekkende schoonheid van West-Afrika Je begint je vakantiedag met yoga aan een van de mooiste stranden ter wereld en met een ervaren gids leer je de rijke

Nadere informatie

12-15 jaar - Heidelberg Zomer cursus. Heidelberg is een charmante stad, bekend voor zijn uitstekend universiteit.

12-15 jaar - Heidelberg Zomer cursus. Heidelberg is een charmante stad, bekend voor zijn uitstekend universiteit. EASY LANGUAGES 12-15 jaar - Heidelberg Zomer cursus Waarom dit programma? Vanaf 12 jaar Vanaf 1 week Verblijf in juli en augustus Charmante en aangename stad School in het centrum Gevarieerd activiteitenprogramma

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 DUBAI & ABU DHABI Het sprookje van duizend-en-één- nacht 7 dagen / 6 nachten De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Website: www.tejedatravel.com Email: info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

Hoogtepunten. 14-daagse individuele rondreis Onvergetelijk Vietnam

Hoogtepunten. 14-daagse individuele rondreis Onvergetelijk Vietnam 14-daagse individuele rondreis Onvergetelijk Vietnam Een onvergetelijke vakantie naar Vietnam! De 'Parel van Indochina heeft een rijke geschiedenis, prachtige natuur en een vriendelijke bevolking, u kunt

Nadere informatie

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour naam: aantal personen: vertrek: terugkomst: versie: datum: Rondreis in 8 dagen Dag 1 Aankomst in Yangon (voorheen Rangoon genaamd), de grootste stad van Myanmar. De stad wordt ook wel de 'Garden City of

Nadere informatie

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Vanuit Arusha/Moshi (Tanzania) 3-daagse lodge safari full board Tarangire, Ngorongoro en Lake Manyara National Park Lake Natron en Ngorongoro

Nadere informatie

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M 1 0-1 3 j a n u a r i 2 0 1 9 ASL TRAVEL b e s t e m m i n g Marbella Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart VLUCHTGEGEVENS 10 januari 2019 Antwerpen - Malaga met

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Je wordt opgehaald met de taxi in Mombo of Lushoto. Kijk je ogen uit tijdens deze prachtige en af en toe hobbelige rit. Eenmaal aangekomen bij MamboViewPoint

Nadere informatie

Programma Jordanian Dreams, 8 dagen, 2014, gebaseerd op 2-4 personen Auto/minibusje met chauffeur, entree kaartjes inbegrepen

Programma Jordanian Dreams, 8 dagen, 2014, gebaseerd op 2-4 personen Auto/minibusje met chauffeur, entree kaartjes inbegrepen Programma Jordanian Dreams, 8 dagen, 2014, gebaseerd op 2-4 personen Auto/minibusje met chauffeur, entree kaartjes inbegrepen DAG PROGRAMMA INCLUSIEF. Dag 1: Aankomst Amman Queen Alia International Airport.

Nadere informatie