Bedankt! Heel fijn dat er woensdagavond 16 januari zoveel ouders waren om te helpen met de schoolschoonmaak, super bedankt!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bedankt! Heel fijn dat er woensdagavond 16 januari zoveel ouders waren om te helpen met de schoolschoonmaak, super bedankt!"

Transcriptie

1 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Als u deze Nieuwsbrief leest zitten we midden in de gezelligheid van de Open Dag. Afgelopen zaterdag zijn er al veel ouders geweest om samen met hun kind(eren) onze school te bezoeken en ook vandaag is de school tot uur open. Heeft u nog familie, kennissen, buren met kleine kinderen die volgend schooljaar 4 jaar worden? Attendeer ze nog even op onze Open Dag vandaag! Bedankt! Heel fijn dat er woensdagavond 16 januari zoveel ouders waren om te helpen met de schoolschoonmaak, super bedankt! Opbrengst collecte Tijdens de kerstdienst van de middenbouw hebben we gecollecteerd voor onze sponsorkinderen van Woord en Daad. We hebben het mooie bedrag van 348,55 opgehaald, hartelijk bedankt voor uw bijdrage! Herinnering typecursus Bij onze vorige Nieuwsbrief zat een bijlage van Gigakids-typecursus. In maart is de laatste mogelijkheid dit schooljaar om - bij voldoende aanmeldingen - de Gigakids-typecursus na schooltijd op school te volgen. Opgave graag via een aan: marja.typicalme@gmail.com onder vermelding van de naam van uw kind, naam van de school en de dag(en)/het tijdstip waarop de cursus echt niet kan worden gevolgd. De cursus kan alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen! Marja van der Helm Telnr

2 Sportwijzer Gemeente Harderwijk Beste ouders, De Sportwijzer en Cultuurwijzer gaat weer van start! Alle kinderen uit de groepen 3 t/m 8 en hun ouders kunnen zich vanaf woensdag 13 februari uur inschrijven voor kennismakingscursussen. Dit kan via de website of Uw zoon en/of dochter krijgt via school een flyer mee, of heeft deze al mee gekregen. Hierin staan beknopt de sportcursussen beschreven. Op de website kunt u meer informatie over de cursussen vinden. Kick-off 27 februari De Sport en Cultuurwijzer trappen dit jaar af met een gave middag op 27 februari in sportcomplex de Sypel. Van tot kunnen deelnemers kennismaken met verschillende sport- en cultuuractiviteiten. Nieuw dit jaar is dat ouders mee kunnen doen! Voor vragen hierover kunt u terecht bij GA! Buurtsportcoach Tijmen van Steinvoorn (tijmen@gaharderwijk.nl) Inschrijven voor de kick-off kan via de website van de sport- en cultuurwijzer. Voor vragen/opmerkingen kunt u contact opnemen met Sport Harderwijk, via het adres sportwijzer@harderwijk.nl. Met vriendelijke groet, Gemeente Harderwijk Nieuws uit Medezeggenschapsraad januari 2019 Onderwijskundig beleid, voor het vak mediawijsheid wordt er een pilot gedraaid met de Cubissmethode. Volgend jaar gaat de school deze methode een jaar proberen. Personeelsbeleid, juf Elma en juf Celia zijn weer aan het werk. Meester Martin van der Scheur heeft een nieuwe baan per 1 maart Bedrijfsvoering & organisatie, gedeelte begroting 2019 is besproken. AVG- voortgang is besproken. Schoolplan is besproken, we zijn wat dieper ingegaan op actief burgerschap. Hoe kunnen we de leerlingen actief klaarmaken voor de maatschappij. Onderwerp schoolzwemmen is besproken, is afhankelijk van subsidie gemeente. De vijfde kleutergroep is gestart, juf Gera en juf Petra zijn de leerkrachten. We hebben de VSO/TSO en de BSO geëvalueerd. Kwaliteitszorg, actieplan en meerjarenplanning is kort toegelicht en wordt meegenomen in de nieuwe schoolplannen.

3 Leerlingenzorg, er komen meer leerlingen met extra zorgvraag binnen. De Bron heeft de leerlingenzorg goed voor elkaar, de interne begeleiders pakken dit goed op. Evaluatie MR, de communicatie verloopt prettig en stukken worden op tijd aangeleverd. MR onderwerpen voor 6 maart 2019: Samenwerkingsverband Zeeluwe Schoolplan Formatie Evaluatie taakbeleid ICT beleidsplan Zorg Vakantierooster Financieel jaarverslag 2018 Heeft u vragen/ opmerkingen mail de MR; mrbron@stichtingvco.nl Nieuwe leerlingen Hannah van der Klooster, Reda El Bachiri, Sepp van Roemburg en Sem van Garderen zijn in de afgelopen weken in groep 1C ingestroomd, veel plezier bij ons op school! Agenda komende weken 8 februari Rapport 1 4 t/m 8 maart Luizencontroleweek februari Rapportgesprekken 5 maart Nieuwsbrief 9 5 februari Open dag 25 feb. t/m 1 maart Voorjaarsvakantie (overige data vindt u op de schoolkalender) Heeft u vragen of opmerkingen n.a.v. deze nieuwsbrief? Loop gerust even binnen! Een hartelijke groet, mede namens het team Martin v/d Bor & Jacqueline Hüther Directeur & locatieleider Bijlage 1: Nieuwsbrief fam. Rombout Bijlage 2: Kidsrun 2019

4 Bijlage 1 In deze nieuwsbrief onze nieuwste avonturen in dit nieuwe jaar! Januari 2019 Beste allemaal, We zijn alweer een maand op weg in het nieuwe jaar. En het nieuwe jaar is voor ons goed van start gegaan. Met frisse moed gaan we er weer tegen aan. Een maand met veel regen en modder, een gerepareerde auto, de eerste dieren op het terrein en Anna s 7de verjaardag alweer! Begin januari zijn de auto onderdelen op een wonderlijke manier meegekomen met mensen (die we niet kende) die op vakantie waren geweest naar Zuid- Afrika met de feestdagen. Het is zo fijn dat onze auto nu weer gerepareerd is, geen rammelende geluiden meer produceert en we weer veilig met zijn allen op pad kunnen. We zijn iedereen die dit mede mogelijk gemaakt heeft onwijs dankbaar! We zijn ook weer begonnen met het geven van trainingen. Dit keer niet oppervlakkig maar meer dieper op onderwerpen in. We gebruiken daarbij nu ook beeldmateriaal d.m.v. van een beamer en het spreekt iedereen enorm aan. Ze leren hierdoor niet alleen een hoop, maar krijgen ook een beter beeld van wat we doen en waarom we het doen en maakt ze deel van het proces Gulugufe meer en beter te ontwikkelen. Leuk te merken dat daardoor initiatieven en motivatie groeit. Hopelijk als we binnenkort kunnen verhuizen kunnen we weer iets toevoegen om nog beter les te kunnen geven omdat het nog steeds soms een beetje behelpen is zonder elektriciteit.

5 Ook heeft het afgelopen maand veel geregend. Wat echt super fijn is voor de gewassen. Alles groeit enorm! De eerste bananen groeien en er groeien ook honderden, grote, heerlijke passievruchten rond het community centrum. De verschillende gewassen staan er goed bij en hopelijk kunnen we over een maandje de eerste dingen oogsten. Tot nu toe hebben we dus een heel goed regenseizoen gehad. In de afgelopen week heeft het zelfs een paar dagen aan een stuk geregend, vanwege een cycloon in Mozambique, waarbij er in de dorpen helaas schade is aangericht, vanwege de vele ontstane waterpoelen en ingestorte slecht gebouwde huizen. Daarnaast zorgt zoveel water uiteraard ook voor een enorme gladde modderbende in een land waar bijna niets geplaveid is met stenen of asfalt. In Malawi zeggen ze: Walira mvula, walira matope (als je om regen roept, roep je ook om modder) We zijn begonnen met het introduceren van wat dieren op het (demonstratie)terrein. Zo hebben we deze maand eenden aangeschaft en hebben we nu ook konijnen en legkippen boven de visvijver. Komende maand komt er ook nog vis (Tilapia en meerval) en parelhoenders. Allemaal hebben ze naast dat ze eieren of vlees geven ook een andere functie in het geheel. Van plaagbestrijding tot bemesting in de tuin als wel in de visvijver voor algengroei als voedsel voor de vissen. Eén konijn hebben we een paar daagjes in huis gehad tot het verblijf op orde was. Voor de kinderen was dat lekker knuffelen en zorgen voor het diertje. Ook zijn we begonnen met de bouw van de muren van het eerste personeelshuis en begint ook de rest van het community centrum aardig vorm te krijgen. Helaas heeft de vele regen wel het nadeel dat we veel dagen ook niet bezig kunnen zijn met de bouw en zo heeft elk voordeel uiteindelijk ook zijn nadeel We hebben nog geen positief nieuws ten aanzien van de elektriciteit. De beslissing is weer verder geschoven, nu naar nationaal niveau. Ongelooflijk dat het echt zover moet komen, maar goed we kunnen alleen maar afwachten. Je hebt alleen jezelf er maar mee door je te frustreren. Iets met leren vertrouwen en loslaten.

6 Na heel lang aftellen was onze Anna deze week eindelijk jarig en is ze alweer 7 jaar geworden! Wat is ze al groot en wat zijn we trots op onze lieve,spontane, creatieve en zorgzame dochter. We hebben haar lekker verwend. Een mooie horloge en omdat Anna altijd heel erg bezig is met vogels en allerlei insecten kreeg ze alvast een eigen boek over alle vogels die hier voorkomen. De dag was zeker superleuk, met ontbijt op bed, een verjaardagsmuts, cadeautjes, lekkere (kwark)taart en spelletjes en een film met hun vriendjes uit de omgeving. En natuurlijk een dagje geen school... Ook hadden we deze maand het leuke nieuws dat Paul zijn broertje Marc en schoonzusje Marsha trotse ouders zijn geworden van nichtje Evi. Super leuk, maar ook jammer dat we niet even om het hoekje kunnen kijken. Gelukkig is er de app... en kunnen we via de telefoon even gluren af en toe. Morgen is nog een moeilijke dag als er een bijeenkomst is om het leven te vieren van Jeroen, onze vriend die afgelopen maand zo jong overleed! Het is moeilijk om dan op zo'n afstand te zijn, terwijl je er eigenlijk bij zou willen zijn! Desondanks kunnen we wel zeggen dat waar december nog veel stress en verdriet gaf dit nieuwe jaar hoopvol is begonnen. Alle uitdagingen zijn zeker nog niet opgelost, maar we zien wel weer licht aan het eind van de tunnel en dat maakt al zo n groot verschil in beleving. We voelen ons gezegend en zijn echt zo dankbaar voor iedereen die zo achter ons staat en heeft gestaan. Dank je wel voor je betrokkenheid in ons leven! Lieve warme groeten van ons! Paul, Esther, Ezra, Anna & Jona We zijn nog steeds op zoek naar mensen die ons willen ondersteunen! Wilt u ons eenmalig, structureel voor een aantal maanden of een jaar of langer ondersteunen met een gift? Dat is echt geweldig! Daar zijn we heel erg blij mee! Een gift kunt u overmaken naar NL58RABO t.n.v. Christengemeente Sefanja o.v.v scholing en coaching in Malawi. NB: Deze vermelding is belangrijk! (ANBI) V

7 Bijlage 2 1 HARDERWrijven kan tot en met 26 februari 2019 Ka-inschrsen uur Kosten: 5,00

Geachte ouder(s), verzorger(s), Graag uw aandacht voor de onderwerpen in deze nieuwsbrief. Veel leesplezier!

Geachte ouder(s), verzorger(s), Graag uw aandacht voor de onderwerpen in deze nieuwsbrief. Veel leesplezier! 4 feb 2019 8 Geachte ouder(s), verzorger(s), Graag uw aandacht voor de onderwerpen in deze nieuwsbrief. Veel leesplezier! Schoolschoonmaak Ouders die geholpen hebben tijdens de schoonmaakavond op dinsdag

Nadere informatie

Geachte ouder(s) / verzorger(s),

Geachte ouder(s) / verzorger(s), 15 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Rapporten Komende vrijdag krijgt uw kind het 2 e rapport van dit schooljaar mee. Daarbij zit ook het strookje met daarop het tijdstip waarop we met u in gesprek willen

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), en hopen met elkaar op een geslaagde week!

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), en hopen met elkaar op een geslaagde week! +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Projectweek 15-19 februari Binnenkort is het weer zo ver; onze jaarlijkse projectweek!! Ook dit jaar belooft het weer een erg leuke en leerzame week te worden die

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ 21 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Einde schoolseizoen 2016-2017 Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Nog 3 dagen te gaan en dan kunnen we genieten van een welverdiende

Nadere informatie

Geachte ouder(s) / verzorger(s),

Geachte ouder(s) / verzorger(s), 8 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij de eerste nieuwsbrief van 2018! Goed om elkaar weer te ontmoeten na twee vrije weken. We wensen alle kinderen, ouders en alle anderen die betrokken zijn bij onze

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ 12 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Paasviering onderbouw. We kunnen terugkijken op een mooie, drukbezochte Paasviering in Het Visnet. Het verhaal van Pasen werd door de kinderen en opa Knoest aan

Nadere informatie

Themaweek Van maandag 21 januari tot en met vrijdag 25 januari werken wij op school rondom het thema. Wonderlijk

Themaweek Van maandag 21 januari tot en met vrijdag 25 januari werken wij op school rondom het thema. Wonderlijk Geachte ouder(s) / verzorger(s), we zijn al een eindje op weg in het nieuwe jaar, maar via deze weg willen wij u alsnog een gezond, goed en gelukkig nieuwjaar toewensen! Zoals we met de kerstviering in

Nadere informatie

6 februari Geachte ouder(s) / verzorger(s),

6 februari Geachte ouder(s) / verzorger(s), 9 6 februari 2018 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Start groep 1D Maandagmorgen 5 februari is de nieuwe kleutergroep gestart. Juf Willeke Haak en Juf Petra van Gent zullen beiden deze groep gaan draaien.

Nadere informatie

Geachte ouder(s) / verzorger(s),

Geachte ouder(s) / verzorger(s), 14 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u onze Nieuwsbrief. We zijn op weg naar het einde van dit schooljaar. De fotograaf is gisteren geweest. We zijn benieuwd naar de resultaten. Het zal

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR nieuwsbrief Schooljaar 2018 2019 nummer 5 Van de directie Van de directie 1 Kerstmarkt 2 In dit nummer: Nieuwe baan Even voorstellen Buitenschoolse opvang Vanuit de MR Interessante informatie: 3 4 5 4

Nadere informatie

Geachte ouder(s) / verzorger(s),

Geachte ouder(s) / verzorger(s), Geachte ouder(s) / verzorger(s), U ontvangt alweer de laatste nieuwsbrief van 2018. 2018 was wederom een bewogen jaar. Vreugde, plezier en enthousiasme maar ook teleurstelling en verdriet zijn gepasseerd.

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u nieuwsbrief 18.

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u nieuwsbrief 18. +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u nieuwsbrief 18. Studiemiddag We willen u nog even herinneren aan het feit dat de leerlingen morgenmiddag, 14 juni, vrij zijn i.v.m. een studiemiddag

Nadere informatie

Meiden, van harte gefeliciteerd!

Meiden, van harte gefeliciteerd! Geachte ouder(s) / verzorger(s), De laatste periode van dit schooljaar is aangebroken. Een drukke periode met veel leuke activiteiten maar ook wordt er achter de schermen druk gewerkt aan de formatie en

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Alfrinkschool, Koordsteeg 11, 7161 WP Neede. Tel.nr. 0545-292686.. www.alfrinkneede.nl directie@alfrinkneede.nl Nieuwsbrief 5 2018-2019 Januari 2019 Februari 2019 7 1 e schooldag na de Kerstvakantie 4

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze Nieuwsbrief. Onze excuses dat hij iets later verschijnt.

Hierbij ontvangt u onze Nieuwsbrief. Onze excuses dat hij iets later verschijnt. +9*/ 18 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u onze Nieuwsbrief. Onze excuses dat hij iets later verschijnt. Vossenjacht Tijdens Koningsdag was er een vossenjacht. We wilden u de foto van

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar.

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. 16 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. Luizenmoeder of vader Na elke vakantie controleren we de kinderen op hoofdluis. Nu is bijna het

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Afsluiting van het schooljaar 2015-2016 De laatste nieuwsbrief van dit schoolseizoen. Nog 1 dag te gaan voordat we de deuren van de school tijdelijk sluiten. We kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s)

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s) 18 december 2017 7 Geachte ouder(s), verzorger(s) Bij deze de laatste, korte, Nieuwsbrief van het jaar 2017. Nog één week en dan is het Kerstfeest: we vieren de geboorte van Jezus. In een wereld waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO : 010-4205314, via De Piloot Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren Beste lezers van deze nieuwsbrief Namens het team van de Schimmelpenninck van der Oye wens ik u en jullie een gezegend 2014 toe. Na een heerlijke kerstvakantie zijn wij vanmorgen uitgerust en vol enthousiasme

Nadere informatie

De schoolreisjes van uw kinderen worden volledig betaald uit de ouderbijdrage. Zonder dit geld kunnen wij geen schoolreisje voor uw kind organiseren.

De schoolreisjes van uw kinderen worden volledig betaald uit de ouderbijdrage. Zonder dit geld kunnen wij geen schoolreisje voor uw kind organiseren. Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 18 e nieuwsbrief, vrijdag 7 juni 2013 Beste ouders, Op het moment zijn wij bezig met het maken van

Nadere informatie

Geachte ouder(s) / verzorger(s),

Geachte ouder(s) / verzorger(s), Geachte ouder(s) / verzorger(s), Kinderboekenweek 2018 Op 3 oktober start de Kinderboekenweek weer. Het thema is dit jaar: 'Vriendschap', of 'Je hoort er bij'. In elke bouw wordt apart een leuke opening

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Wat gebeurd is Zomerfeest Afgelopen vrijdag hebben we ons traditionele zomerfeest gehad. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en bleef het de hele middag droog.

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),. Een nieuw kalenderjaar is ingegaan... Allereerst willen we ook via deze weg u allen een goed, gelukkig en gezond 2016 toe wensen! We hopen dat u hebt genoten van

Nadere informatie

maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 17 juni 2019

maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 17 juni 2019 maandkalender & bulletin Jaargang: 22-19 datum: 17 juni 2019 juni 17 nieuwsbrief 19 18 19 Kleuterfeest 20 24 10 minuten lijsten hangen in de aula 25 ouderraadsvergadering 26 27 12.45 13.45 uur doorschuifmiddag

Nadere informatie

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 Agenda 21-12-15 t/m 01-01-16 Kerstvakantie 04-01 Luizencontrole 06-01 Inloop van 08.15 uur 08.30 uur Mededelingen Onze Facebookpagina heeft inmiddels ruim 100 volgers.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwe directeur Zoals jullie weten vertrekt de huidige directeur Chris Vegter. Per 1 september zal ik het stokje van hem overnemen.

Nieuwsbrief. Nieuwe directeur Zoals jullie weten vertrekt de huidige directeur Chris Vegter. Per 1 september zal ik het stokje van hem overnemen. Nieuwsbrief Jaargang 2, nr. 22 15 juli 2016 Laatste nieuwsbrief 2015-2016 Beste ouders, Dit is de laatste nieuwsbrief van het schooljaar en tevens de laatste nieuwsbrief die ik als directeur van De Veldkei

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen Nieuwsbrief mei 2017 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Zevenkamp: 010-4567488 SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO De Kring: 010-4215096 Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief.

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. Zorgen Afgelopen week heeft Frank Verkley, de man van juf Tineke Verkley van groep 5, te horen gekregen dat hij darmkanker

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

Agenda. Contact. Februari De agenda is verplaatst naar. Beste ouder, verzorger, nieuwsbrief. schoolkamp groep 8

Agenda. Contact. Februari De agenda is verplaatst naar. Beste ouder, verzorger, nieuwsbrief. schoolkamp groep 8 Februari 2018 Beste ouder, verzorger, Voor u ligt alweer de nieuwsbrief van februari. De weken vliegen weer voorbij. Op school zijn leerkrachten en leerlingen altijd hard bezig om samen mooi onderwijs

Nadere informatie

23 maart 2017 Belangrijke data

23 maart 2017 Belangrijke data 23 maart 2017 Belangrijke data 24 maart :Studiedag 27 maart : OR 20.00 uur 28 maart : Spreekuur groepen 1 t/m 7 29 maart : Oversteekproject groepen 1 en 2 30 maart : MR 20.00 uur 3 april: Groep 8 A vertrekt

Nadere informatie

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud Inhoud Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Goede doelen actie Jaardag Formatie Schoolreis Theaterdag Vakantierooster 2014-2015 Formatie Schoolkamp groep 6/7/8 Rapportbesprekingen Volgende

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 23 december 2016 Nieuwsbrief 9 Vakantie Het team van Montessorischool de Wildzang wenst iedereen fijne feestdagen en een leuke vakantie toe. Maandag 9 januari verwachten wij iedereen in goede gezondheid

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019 Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 18 april 2019 BIJLAGE 30-01 Informatie over Zomerkampen Breda 2019 30-02 Informatie over Op Reis met Petrus & Paulus VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, We

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wilhelminaschool. Inhoud. Van de directie

Nieuwsbrief. Wilhelminaschool. Inhoud. Van de directie Wilhelminaschool Hogeweg 23 6721VD Bennekom tel.: 0318-414243 629129 (IB/RT) E-mail: info@wilhelmina.cnsede.nl Homepage: www.wilhelmina.cnsede.nl Van de directie In de onderbouw wordt het thema "Waar ben

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 19 december 2018

Nieuwsbrief 5 19 december 2018 Nieuwsbrief 5 19 december 2018 Beste jongen en meisjes, ouders en leerkrachten, Het jaar 2018 zit er weer bijna op. Nog twee daagjes en dan gaan we genieten van de welverdiende kerstvakantie. Het zal wel

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Nummer 18: 30 mei 2013

Nummer 18: 30 mei 2013 Nummer 18: 30 mei 2013 Agenda: Dag Activiteit Vrijdag 31-5 Afscheid Willy Zaterdag 1-6 Schoolkorfbal groep 3 en 4 Dinsdag 4-6 Studiedag (kinderen vrij) Woensdag 5-6 Podium Woensdag 5-6 Irene en Ingrid

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Tijdens de themaweek krijgen de kinderen ook een gastles over Wycliffe:

Tijdens de themaweek krijgen de kinderen ook een gastles over Wycliffe: +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Themaweek Op zondagmorgen 31 januari sluiten we met elkaar als school de themaweek Een Bijbel voor Harderwijk af. Dit vindt plaats in het Visnet; de kerk naast onze

Nadere informatie

6 maart Geachte ouder(s) / verzorger(s),

6 maart Geachte ouder(s) / verzorger(s), 10 6 maart 2018 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Een kijkje in de keuken In de media leest u vaak over werkdruk in het onderwijs en het te kort aan personeel. De stakingen van de afgelopen tijd hebben

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Weekbrief. 26 juni 3 juli 2015

Weekbrief. 26 juni 3 juli 2015 Afscheid meneer Ruud Beste ouders / verzorgers, Zoals u al heeft kunnen opmerken, is juffrouw Petra Berentsen al weer geruime tijd op school bezig met haar werkzaamheden als directeur. Heel fijn dat het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 10 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 10 2013-2014 Kringgesprek Nummer 10 2013-2014 2014 Beste ouders, De voorbereidingen van de verhuizing naar het gebouw van SO De Piloot aan de Nieuwe Ommoordseweg 30 is in volle gang. Afgelopen vrijdag hebben juf Sanneke

Nadere informatie

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 9 Nummer 8 1 april 2016 Volgende op 15 april 2016 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Ik ben altijd vrolijk als ik op school kom, want het is zo ontzettend

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ 1 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Start van een nieuw cursusjaar, 2017/2018 Gisteren zijn we gestart met het cursusjaar 2017/2018. Na een langere periode van vrij zijn was het fijn om leerlingen

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 6 27 januari 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Nieuws vanuit de OR Nieuws vanuit de MR Quest-memo

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar 2016-2017 AGENDA Donderdag 1 september gezellige avond georganiseerd door OR Maandag

Nadere informatie

31 augustus 2018

31 augustus 2018 1404 www.clarafabriciusschool.nl 31 augustus 2018 3 september Zit met Pit Groep 5 6 september 9.30 uur ± 11.30 uur - Wensambulance op school 7 september 17.00 uur -20.00 uur - Startfeest 13 september Dansworkshop

Nadere informatie

9641 LT Veendam Week 9,10,11,12 Judo op school voor de groepen 1/2a,b,c,d,4b, 6a, 7a, 7b, 8a, 8b

9641 LT Veendam Week 9,10,11,12 Judo op school voor de groepen 1/2a,b,c,d,4b, 6a, 7a, 7b, 8a, 8b Nieuwsbrief 23 02-03-2017 Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 28 februari en 9 maart Rapportgesprekken groepen 1 t/m 7 Week 9,10,11,12

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie)

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie) 20 april 2017 Belangrijke data 22 april t/m 7 mei: vakantie 8 mei : Hoofdluiscontroleweek mei: Commissie laatste schooldag 11 mei: MR vergadering 17 mei: Oversteekexamen groepen 5 19 mei: Spelletjesochtend

Nadere informatie

17-06-2015 Bron: Fashionista (http://www.fashionista.nl/ah-man-decharlie-charlie-challenge-is-fake) Beste ouders. Charlie Charlie Challenge

17-06-2015 Bron: Fashionista (http://www.fashionista.nl/ah-man-decharlie-charlie-challenge-is-fake) Beste ouders. Charlie Charlie Challenge SO4 De Windroos S c h o o l v o o r s p e c i a a l o n d e r w i j s c l u s t e r 4 w w w. s o 4 - d e w i n d r o o s. n l Beste ouders. Enige tijd geleden hebben wij uw hulp gevraagd. Wij zijn op zoek

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ 2 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Even lekker zitten Sinds gisteren is ons schoolplein een mooie bank rijker. Tijdens de afscheidsavond van de groepen 8 op 4 juli jl. werd ons een bank voor op het

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019 t Talent Maart 2019 Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Via deze weg wil ik (Maikel) u informeren dat ik volgend schooljaar een nieuwe baan heb.

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

Ouderinfo 9 Mei 2019

Ouderinfo 9 Mei 2019 Ouderinfo 9 Mei 2019 Website E-mail Directie E-mail OR E-mail MR www.obsdeoctopus.nl directie-octopus@ooz.nl ouderraaddeoctopus@gmail.com mr.obs.octopus@gmail.com Mei Juni 01 Meivakantie t/m vrijdag 3

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 AUGUSTUS 2016 NR.1

Nieuwsbrief 31 AUGUSTUS 2016 NR.1 Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 31 AUGUSTUS 2016 NR.1 AGENDA Vrijdag 2 september Speelgoedochtend groepen 1/2 Maandag 5 september

Nadere informatie

Juni. Belangrijke data:

Juni. Belangrijke data: 07-06-2019 Belangrijke data: Juni 10 juni 2e Pinksterdag Alle leerlingen vrij 12 juni Buitenspeeldag 14:00 t/m 16.30 voor onze school 26 juni schoolreis 1 t/m 6 28 juni studiedag Alle leerlingen vrij 11

Nadere informatie

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie!

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie! Geachte ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 7 schooljaar 2014-2015 Laatste nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 Volgende week is de laatste schoolweek van het schooljaar. Voor de schoolverlaters is het de afsluiting

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief Emmaus pagina 1 RKBS Emmaüs Nr 6 jaargang 29-24 februari Voor in de agenda: 24 februari - Groep 5-8 vrije middag. 25 februari - 5 maart Voorjaarsvakantie 6 maart - Studiedag alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 7

Nieuwsbrief nr. 7 Nieuwsbrief 2016-2017 nr. 7 Februari 2017 CBS De Adelaar Van de directie De periode tussen de kerst- en de voorjaarsvakantie is een korte periode dit jaar. Er stond veel te gebeuren in die tijd. De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen JAARGANG 2014/2015 NUMMER 10 Nieuwsbrief 20 maart 2015 In dit nummer 1 Avond andere schootlijden 2 Nieuwste kinderboeken Avond andere schooltijden 3 Klassenlunch 4 Paaslunch 5 Ulftse vierdaagse 6 Eieractie

Nadere informatie

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 Geachte ouders. Deze brief verschijnt als de voorjaarsvakantie al begonnen is. Wij wensen u en de kinderen een hele fijne vakantie toe en hopen alle kinderen weer op de gewone

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie