Nieuwsbrief april 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief april 2017"

Transcriptie

1 Beste ouder(s)/ verzorger(s) van de Pikeloer, Wat in bliid nijs oer juf Irma, sy hat in soan krigen! De sinne skynt hearlik en titelroazen dy t prachtich bloeie sjogge wy oeral om ús hinne, de earste bern drave mei T-shirts oan, op it plein, it is wer tiid foar in nijsbrief mei dit kear in pear lange stikken. De ûnderwerpen kinne jim hjirnêst sjen yn de list. Nieuws uit school Hiep Hoi, Juf Irma heeft een zoon Wij zijn blij dat wij u nu kunnen melden dat Juf Irma bevallen is van een gezonde zoon: Silvester! Irma en Remco en Jade: Gefeliciteerd met jullie zoon en broertje! Geniet maar goed van de mooie momenten in deze drukke periode. Welkom Silvester. In deze Nieuws Juf Irma heeft een zoon Schoolplein en himmeldei Enquête Veilig landbouwverkeer Ik eet het beter Vooruitblik Continurooster Open day Krimp en herindeling OMR voorzitter Schoolplein en himmeldei GVO en HVO Er is een berichtje uitgegaan over het schoolplein en vooral de zandbak. Het plein ziet er kreas uit, en het net blijft over de zandbak, de katten krijgen geen kans meer om in het zand te poepen. Wij merken dat ouders er ook aan bijdragen dat het plein netjes blijft. Hartelijk dank hiervoor. Het wordt door ons op school erg gewaardeerd dat u allemaal meedoet om het rondom school wat netjes en school te houden. Na onze jaarlijkse himmeldei ziet het hele dorp er weer netjes uit. Kinderen speurden overal en kwamen met zakken vol rotzooi terug. De jongste kinderen hadden veel werk rondom school, maar alle sigarettenpeuken, verpakkingen, plastic zakjes en pakjes zijn opgeruimd. Zullen we dat samen ook zo schoon houden?

2 Enquête De enquête over onze school is naar u toegestuurd verstuurd via . Met behulp van de resultaten kunnen wij weer eens goed naar onszelf kijken en als de respons hoog is geeft dit een goed beeld. Neemt u er ook even tijd voor? Wij vinden het erg fijn als u meedoet! Het kan nog tot en met zondag 9 april. Op school is eventueel ook een papieren versie van de enquête te krijgen. (De komt van bvpo@bvpo.nl, dit is een veilig bericht maar kan mogelijk toch in een spam-box terecht komen) Veilig Landbouwverkeer Op 30 maart werd er aan groep 3-8 een voorlichting verzorgd door mbo-studenten van het Nordwin College uit Leeuwarden. Er werd een presentatie in de klas gegeven over de gevaren en risico s van het landbouwverkeer. Een landbouwvoertuig was meegenomen, om in de praktijk te laten zien waar je het meest op moet letten als je zo n machine tegenkomt. Zo willen wij de leerlingen bewust maken van de gevaren van het landbouwverkeer. Ik eet het beter oer lekker en sûn iten Bern út groep 3-8 ha it op skoalle hân oer sûn en lekker ite en it belang dêrfan. Se witte hjir no in protte fan en kinne yn it ferfolch in bewuste kar meitsje út wat se ite wolle. Op skoalle ha wy mei dizze groepen dêrnei ek lekker en gesellich oan it iten west. By diizze les hearde ek in pakket mei in soad sûne produkten. Na de meivakantie is 4 mei een gewone schooldag. Bevrijdingsdag 5 mei, dan zijn de kinderen vrij!

3 Vooruitblik Werkgroep Continurooster De werkgroep, om te onderzoeken of er belangstelling voor een continurooster is, is samengesteld en komt op 6 april voor het eerst bijeen. Deze opstartwerkgroep bestaat uit 5 ouders, onze twee MR-ouders en de directeur van het Onderwijsteam. Zij bekijken hoe de Werkgroep Continurooster samengesteld wordt en wat de stappen zullen zijn. Open day On Wednesday March 22, it was time for our annual open day. This morning there were many parents, grandparents and some other interested. It was a pleasant morning. We want to thank everyone who was there this morning. Stand van zaken krimp en gemeentelijke herindeling In deze nieuwsbrief een update over de stand van zaken rond de gemeentelijke herindeling en krimp in onze gemeente. Zoals u in de Leeuwarder courant van 8 maart heeft kunnen lezen is er in Jellum een groot overleg geweest waar de meeste Friese scholenkoepels, gemeentes, provincie en het ministerie van OCW aan deelnamen. De inzet was om in breed verband te praten over krimp en de gevolgen van de gemeentelijke herindeling. Voor veel partijen werd duidelijk dat de herindeling ook gevolgen kan hebben voor scholen en scholenkoepels in andere delen van Friesland. De opheffingsnormen die gehanteerd worden door de diverse gemeentes zijn immers direct van invloed op het voortbestaan van scholen in meerdere scholenkoepels. In een mildere toon dan voorheen onderstreepten ook de gemeente Leeuwarden het belang om er met alle partijen goed uit te komen. Door de deelnemers aan het overleg is overeengekomen dat een onafhankelijke partij scenario s gaat maken. Door slim gebruik te maken van opheffingsnormen zou er een scenario moeten ontstaan waarin geen enkele partij nadeel heeft van de gevolgen van de herindeling. De deelnemers zijn overeengekomen dat er op basis van dit scenario een door alle partijen ondertekende aanvraag voor nieuwe plattelandsopheffingsnormen naar het ministerie van OCW gedaan kan worden.

4 Gearhing bestuursvoorzitter Alex Peltekian heeft het initiatief gekregen om namens alle belanghebbenden een onafhankelijke scenario-ontwerper te zoeken. Deze zal met een voorstel komen dat voor 1 april 2018 ingediend wordt bij het ministerie. Wij zien dit proces en deze oplossing met vertrouwen tegemoet voor de scholen van Gearhing. Mocht het zo zijn dat er ondanks alle zorgvuldigheid en het grote gezamenlijke belang geen eenduidige oplossing komt in de loop van 2018, dan is het voor ons mogelijk om eventueel met sluiting bedreigde scholen nog zeker drie jaar open te houden. Deze drie jaar gaan pas in na 1 januari In die tijd kunnen we rustig kijken naar alternatieven om deze scholen ook in de verre toekomst te laten voortbestaan. Voorzitter OMR gezocht De onderwijsteam medezeggenschapsraad (OMR) is het orgaan van de zes scholen van onderwijsteam 4 voor overleg tussen directie, ouders en leerkrachten. De OMR kan de directie adviseren bij het nemen van besluiten op het gebied van beleid. Dit kan onder andere gaan over huisvesting, financiën, vakanties, formatie en onderwijskundige aangelegenheden. In het afgelopen jaar is Romke Lemstra voorzitter van de OMR geweest. Hij heeft besloten om deze functie neer te leggen vanwege de drukke werkzaamheden voor zijn bedrijf die al zijn tijd innemen. Romke heeft met veel enthousiasme zijn taak als voorzitter vervuld en de vergaderingen geleid. Wij willen hem daarvoor meer dan hartelijk bedanken! Op dit moment zijn wij op zoek naar een nieuwe voorzitter voor onze OMR. Dit kan een ouder of leerkracht zijn die op dit moment in een MR van een school zitting heeft, maar dat is niet noodzakelijk. Iedere ouder kan in aanmerking komen voor het voorzitterschap van de OMR. In de OMR neemt van elke school een leerkracht en een ouder plaats. Zij komen vanuit de diverse MRen van de scholen en denken-, praten- en beslissen mee over onderwijsteam aangelegenheden. De gespreksonderwerpen raken direct en indirect aan hun school. De OMR vergadert vier keer per jaar. De vergaderonderwerpen vanuit de OMR komen vanuit de jaarplanner die daarvoor opgesteld is. De voornaamste taken van de voorzitter zijn het leiden van de vergaderingen, het (in samenwerking met de directeur) opstellen van de agenda en het aanspreekpunt zijn van de ouders / leerkrachten namens het onderwijsteam voor Gearhing. Mochten er ouders zijn die belangstelling hebben voor deze taak en/of meer informatie willen over de werkzaamheden, dan kunnen zij contact opnemen met de directeur OT4 Arnold Oosterdijk. Wij hopen eind april een nieuwe voorzitter te mogen verwelkomen.

5 GVO en HVO Ook volgend schooljaar hebben we weer de mogelijkheid GVO- en HVO-lessen (Godsdienstig en Humanistisch Vormingsonderwijs) te laten verzorgen door een vakdocent. Op een Openbare School past deze vorm van onderwijs goed. Kinderen maken in deze lessen op een prettige manier kennis met verschillende levensovertuigingen en leren binnen deze context hoe je met respect met elkaar omgaat. Door GVO en HVO worden kinderen zich bewuster van zichzelf, ze leren welke waarden en normen ze in hun leven belangrijk vinden en wat het effect is van hun gedrag op anderen. Het vergroten van kennis en zelfbewustzijn hierin vergroot hun weerbaarheid. Voor onderwijsteam 4 hebben we afspraken gemaakt met de GVO- / HVO-organisaties die de lessen verzorgen. In overleg met de leerkrachten GVO en HVO en de reguliere leerkrachten van uw kind wordt besloten op welke dag in de week dit plaats zal vinden. De lessen duren 45 minuten. We gaan er vanuit dat alle kinderen die hiervoor in aanmerking komen deelnemen aan deze lessen. Wanneer u vindt dat uw zoon of dochter deze lessen op principiële gronden niet mag volgen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit zo spoedig mogelijk te melden? Dit kan via een ondertekende schriftelijke motivatie via de administratieot4@gearhing.net We hopen dat u hiermee voldoende geïnformeerd bent. Mocht u graag alsnog meer over het GVO en HVO willen lezen, dan kunt u dat doen via de website Agenda Do 6 april Engels: Anglia Exam voor gr.8 Proef examens voor gr. 7 en 6 Do 13 april Gearhing studiedag Kinderen vrij Do 13 april t/m ma 17 april Paasvakantie Woe 19 april Eindtoets groep 8 Vr 21 april Koningsspelen Alle kinderen s middags vrij. Ma 24 april t/m vr 28 april Meivakantie Vr 5 mei Bevrijdingsdag Do 25 mei t/m vr 26 mei Hemelvaartsdag Ma 5 juni t/m di 6 juni Pinksteren (dinsdag is een extra vrije dag)

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Beste ouders, Met de zon volop aan het schijnen en de sneeuwklokjes en krokussen overal te zien is het weer tijd voor een nieuwsbrief, een lange deze keer. In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen:

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Ek al binne der soms noch hagelbuien, moat de dikke winterjas noch oan, de maaitiid sit yn de loft! De ljippen binne yn it lân. Natoerminsken en fûgelleafhawwers kinne mar wer swalkje en genietsje. Wy

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari 2018

Nieuwsbrief Februari 2018 De toetswiken lizze al wer efter ús. De bern ha harren earste rapport fan dit skoallejier mei krigen. Dit is ek mei harren bepraat. Wat giet goed, wat fynst noch dreech en wat is it meast nijsgjirrich?

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF april tot en met 12 mei 2017

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF april tot en met 12 mei 2017 AGENDA 14 april Goede Vrijdag Continurooster tot 12.30 uur ( kinderen hoeven geen lunch mee te brengen ) 16 en 17 april Pasen Op maandag 2 e Paasdag zijn alle kinderen vrij 21 april Koningsspelen ( zie

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 08 Sinterklaascircuit. Woensdagmiddag 28 november hebben de groepen 1 t/m 4 en de groepen 5 t/m 8 een gezellig Sinterklaascircuit doorlopen! Er was van alles te doen: knutselen, spelletjes,

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Lizzy Nesselaar en Kai Hartogh In groep 1/2 c: Joël Dukel Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 www.cbsnijekroost.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

M EDEDELINGEN A GENDA. Extra kaartverkoop Dancing shoes. Dancing shoes 12 mei - brengen en halen. Extra kaartverkoop dansmiddag

M EDEDELINGEN A GENDA. Extra kaartverkoop Dancing shoes. Dancing shoes 12 mei - brengen en halen. Extra kaartverkoop dansmiddag Vrijdag 21 april 2017 week 16 A GENDA Ma 24 apr - vr 5 mei Di 9 mei Wo 10 mei Vrij 12 mei Ma 22 mei Di 6 t/m vr 9 juni Meivakantie Extra kaartverkoop dansmiddag Extra kaartverkoop dansmiddag Dansmiddag

Nadere informatie

Infobulletin Mei 2018

Infobulletin Mei 2018 Infobulletin Mei 2018 1 Meivakantie t/m 13 mei 17 Estinea lezen 10.30 11.30 uur. Groep 8 Technieklokaal 2 18 3 19 4 20 5 21 2 e pinksterdag vrij 6 22 7 23 Open Podium 8 24 Schoolreisje Groep A/B 9 25 Een

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 26 jan 2017

CBS Nije-Kroost 26 jan 2017 CBS Nije-Kroost 26 jan 2017 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2c: Norah Welkom op Nije-Kroost! We wensen je een fijne tijd op onze school! Uitslag ouder- en leerlingtevredenheidspeiling

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 19 maart 2015

Nieuwsbrief 15 19 maart 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 15 19 maart 2015 Agenda. 23 maart Groep 7/8 workshop in Pieterburen

Nadere informatie

Ziekmelding leerling? Schoolregels. Pleinregels: voor de kinderen:

Ziekmelding leerling? Schoolregels. Pleinregels: voor de kinderen: Geachte ouder(s), verzorger(s), Ziekmelding leerling? Graag telefonisch doorgeven tussen 08.00 en 08.20 uur. Voor u ligt de schoolkalender van schooljaar 2016-2017. In deze kalender staan belangrijke data

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan

Nieuwsbrief Meidoornlaan Nieuwsbrief Meidoornlaan april Agenda 21april 22 april 25 april t/m 6 mei 13 mei MR vergadering Koningsspelen Meivakantie Nieuwsbrief Tevredenheidsonderzoek Eens in de twee jaar neemt de school een tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Humanistisch Vormingsonderwijs. Rydwei 3 9021 CT Easterwierrum 0582501737 www.folefinne@gearhing.net. Maandbrief nr.

Humanistisch Vormingsonderwijs. Rydwei 3 9021 CT Easterwierrum 0582501737 www.folefinne@gearhing.net. Maandbrief nr. Rydwei 3 9021 CT Easterwierrum 0582501737 www.folefinne@gearhing.net Maandbrief nr. 2 oktober 2015 Uitkomen nieuwsbrief Altijd fijn om weer even op de hoogte te zijn! In de nieuwsbrief staan veel weetjes,

Nadere informatie

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig.

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig. Nieuwsflits 8: 7 februari 2019 Teksten op rij. Verschillende ouders hebben school benaderd, dat ze de Nieuwsflits zoveel prettiger vinden dan de Nieuwsbrief die we voorheen maakten. Inmiddels zijn er echter

Nadere informatie

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32.

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32. Augustus 2017 31 32 33 34 35 1. di Zomervakantie 2. wo Zomervakantie 3. do Zomervakantie 4. vr Zomervakantie 5. za 6. zo 7. ma Zomervakantie 8. di Zomervakantie 9. wo Zomervakantie 10. do Zomervakantie

Nadere informatie

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C Februari 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend 1 2/3 4 5 6 7 8 9/10 Deze week: adviesgesprekken groep 8 Zwemmen 7A, 7B, 7C Krantencontainer 11 Deze week: adviesgesprekken groep 8 12 13

Nadere informatie

BRUG nieuws. PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887. Agenda. Nieuwsbrief nr. 8 verschijnt op donderdag 21 april 2016

BRUG nieuws. PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887. Agenda. Nieuwsbrief nr. 8 verschijnt op donderdag 21 april 2016 BRUG nieuws 17 maart 2016 nummer 7 PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887 e-mail: directie.brug@jl.nu onze schoolkalender vindt u op: www.pcbs-brug.nl Agenda Donderdag

Nadere informatie

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website: JAARKALENDER

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website:     JAARKALENDER Tel: 058-2127623 E-mail: info@jwfschool.nl 2018 2019 JAARKALENDER SEPTEMBER 2018 Za 1 Ma 17 Studiedag. Alle kinderen vrij. OR Week van de gesprekken Zo 2 Di 18 Ma 3 Eerste schooldag Wo 19 Di 4 Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Van de directie Op verzoek van de kinderredactie komt deze Lijstereens een paar dagen

Nadere informatie

Na de voorjaarsvakantie mochten wij Keano Hollemans verwelkomen in de vlinderklas. Wij wensen hem een fijne tijd op de Julianaschool.

Na de voorjaarsvakantie mochten wij Keano Hollemans verwelkomen in de vlinderklas. Wij wensen hem een fijne tijd op de Julianaschool. PCBS Julianaschool 1 maart 2018 Nieuwe leerlingen Na de voorjaarsvakantie mochten wij Keano Hollemans verwelkomen in de vlinderklas. Wij wensen hem een fijne tijd op de Julianaschool. Thema kleuters De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, We hebben kunnen genieten van de Paasdagen. Vorige week hebben alle kinderen genoten van het voorjaarsontbijt op donderdag 29 maart. Wat een mooi versierde dozen kwamen er in

Nadere informatie

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar Informatieboekje CBS Beatrix Schooljaar 2016-2017 Schooljaar 2016-2017 Rotterdam juni 2016 Geachte ouder(s), verzorger(s), De zomervakantie is alweer in zicht en dat betekent dat de laatste werkzaamheden

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Herfstvakantie: 15 t/m 23 oktober 25-10: Jelle (2004) teamvergadering 27-10: signaaldictee blok 2 bovenbouw (proefdictee)

Herfstvakantie: 15 t/m 23 oktober 25-10: Jelle (2004) teamvergadering 27-10: signaaldictee blok 2 bovenbouw (proefdictee) Oktober 2011: 3-10: luizencontrole: de tweede ronde oud papier: Auke, Marius, Wouter, Jappie 5-10: informatieavond start Kinderboekenweek (5 t/m 15 oktober) Meester Tjitte viert zijn verjaardag 6-10: eerste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 2015-2016: nr. 28 vrijdag 25 maart 2016

NIEUWSBRIEF. Jaargang 2015-2016: nr. 28 vrijdag 25 maart 2016 NIEUWSBRIEF Jaargang 2015-2016: nr. 28 vrijdag 25 maart 2016 VAN DE DIRECTIE Vreemde week De komende week is een vreemde week: Vandaag Goede vrijdag en maandag 2 e Paasdag zijn vaste vrije dagen. Dinsdag

Nadere informatie

Samenstelling groepen, vacatures en andere zaken

Samenstelling groepen, vacatures en andere zaken View this email in your browser Nieuwsbrief jaargang 1 - nummer 5 Samenstelling groepen, vacatures en andere zaken Beste ouders, Nog 4 weken en dan is het alweer zomervakantie! Wij zijn bezig om het schooljaar

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar Kalender It Harspit Schooljaar 2019 2020 Contact CBS It Harspit P. Walmastrjitte 8 8625 HE Oppenhuizen Telefoon: 0515-559688 Website: www.cbsitharspit.nl Directeur: S Kuipers E-mail: ih@palludara.nl Absent

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 3 februari 2017 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 9 jaargang

Nieuwsbrief Nummer 9 jaargang CBS De Twatine Boeyengastraat 18 8627 SG Gauw tel. : 0515-521596 fax : 0515-521132 e-mail : schoolleider@twatine.nl website: www.twatine.nl Nieuwsbrief Nummer 9 jaargang 2016-2017 Agenda: Maart 1 Studiedag

Nadere informatie

MEI/JUNI 2017 NIEUWSBRIEF. De laatste loodjes van groep 8.

MEI/JUNI 2017 NIEUWSBRIEF. De laatste loodjes van groep 8. MEI/JUNI 2017 NIEUWSBRIEF De laatste loodjes van groep 8. De laatste loodjes van groep 8. Lieve mensen, we zijn nu heel erg druk met de musical. 3 weken geleden hebben we heel hard gewerkt voor de eindtoets.

Nadere informatie

Nieuws. Flits 25 april 2014 Jaargang 05 NieuwsFlits 15

Nieuws. Flits 25 april 2014 Jaargang 05 NieuwsFlits 15 25 april 2014 Jaargang 05 Nieuws 15 Pasen 2014 Daar juicht een toon Daar klinkt een stem Die galmt door gans Jeruzalem Een heerlijk morgenlicht breekt aan De Zoon van God is opgestaan! Welkom Na de meivakantie

Nadere informatie

DE PIPEGAAL. Hearewei 1, 8711 GC Postbus AA Workum

DE PIPEGAAL. Hearewei 1, 8711 GC Postbus AA Workum INFO 2016-2017 DE PIPEGAAL In deze brochure vindt u de belangrijkste informatie over basisschool De Pipegaal in Workum, een school van Stichting samenwerkingsbestuur voor primair onderwijs Gearhing. Als

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar 2015-2016

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar 2015-2016 Informatieboekje CBS Beatrix Schooljaar 2015-2016 Schooljaar 2015-2016 Rotterdam 29 juni 2015 Geachte ouder(s), verzorger(s), De zomervakantie is alweer in zicht en dat betekent dat de laatste werkzaamheden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie)

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie) 20 april 2017 Belangrijke data 22 april t/m 7 mei: vakantie 8 mei : Hoofdluiscontroleweek mei: Commissie laatste schooldag 11 mei: MR vergadering 17 mei: Oversteekexamen groepen 5 19 mei: Spelletjesochtend

Nadere informatie

Yeah, lente! 11 april 2019

Yeah, lente! 11 april 2019 Yeah, lente! 11 april 2019 Basisschool Den Duin Fazantenlaan 42 Postbus 89 4920 AB Made Telefoon: 0162-670135 E-mail: infodenduin@skod.org www.denduin.nl H. Platjouw, directeur Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

2016/2017 JAARKALENDER

2016/2017 JAARKALENDER Tel: 058-2127623 2016/2017 JAARKALENDER AUGUSTUS 2016 Ma 1 Wo 17 Di 2 Do 18 Wo 3 Vr 19 Do 4 Za 20 Vr 5 Zo 21 Za 6 Ma 22 Zo 7 Di 23 Ma 8 Wo 24 Di 9 Do 25 Wo 10 Vr 26 Do 11 Za 27 Vr 12 Zo 28 Za 13 Ma 29

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juli 2018 Staat voor onderwijs dat meegroeit!

NIEUWSBRIEF juli 2018 Staat voor onderwijs dat meegroeit! AGENDA JULI SEPTEMBER 2018 Vrijdag 13 juli Woensdag 18 juli Donderdag 19 juli Donderdag 19 juli Vrijdag 20 juli Zomervakantie Eerste schooldag Eindmusical groep 8 : Spookie! Rapport mee De kinderen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Koningsspelen

Nieuwsbrief. Koningsspelen N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: - de Koningsspelen - de citotoets zit er op! - verkeersexamen groep 7 - voorstelronde van de kandidaten voor de MR - in de bijlage een uitnodiging

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2017-2018 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2017-2018 A

Nadere informatie

AUGUSTUS zomervakantie week 34/1. 27 week 35/2. ma di wo do vr za zo. Luizencontrole Nieuwe groep 1 start vandaag

AUGUSTUS zomervakantie week 34/1. 27 week 35/2. ma di wo do vr za zo. Luizencontrole Nieuwe groep 1 start vandaag AUGUSTUS 2018 zomervakantie 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 week 34/1 8.30u. 9.00u.: Ouders en kinderen verwelkomen in de groep 21 Luizencontrole Nieuwe groep 1 start vandaag 22 23 24

Nadere informatie

Augustus Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 22 1e werkweek team Teambijeenkomst. 29 Kinderen weer naar school!

Augustus Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 22 1e werkweek team Teambijeenkomst. 29 Kinderen weer naar school! Augustus 2016 ma di wo do vr za zo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 1e werkweek team 23 24 25 Teambijeenkomst 26 27 28 29 Kinderen weer naar school! 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs De Dennenkamp

Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Nieuwsbrief obs De Dennenkamp 29 maart 2019 gr 1 in een eigen lokaal Sinds 25 maart hebben de kinderen van groep 1 een eigen lokaal! Hoe fijn is dat. Samen met de leidsters van de BSO zijn er afspraken

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

s e p t e m b e r 2 017

s e p t e m b e r 2 017 Kalender 2017-2018 s e p t e m b e r 2 017 1 Zomervakantie 2 3 4 Weer naar school Gouden weken 5 6 Leerlingen 12.00 uur vrij 7 8 9 Greidhoekefestival 10 11 12 13 Start Jantje Beton actie 14 15 16 17 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 7 no.13 4 maart 2010

Nieuwsbrief Jaargang 7 no.13 4 maart 2010 Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur J. Duut www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 7 no.13 4 maart 2010 Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Op dinsdag 16 maart houden we weer een open

Nadere informatie

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017 Agenda september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Maandag 25 september Maandag 25 september Woensdag 27 september 19.30-20.30uur Informatieavond groep 1 / 2 ( Ans, Nynke,

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar Informatieboekje CBS Beatrix Schooljaar 2017-2018 Schooljaar 2017-2018 Rotterdam juni 2017 Geachte ouder(s), verzorger(s), De zomervakantie is alweer in zicht en dat betekent dat de laatste werkzaamheden

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

Op maandagmiddag is juf Ruth in groep 2 (groep 2a en groep 2b worden dan samengevoegd)

Op maandagmiddag is juf Ruth in groep 2 (groep 2a en groep 2b worden dan samengevoegd) Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 12 augustus 2017 De schoolgids gaat digitaal. Aan het begin van het schooljaar kunt u de schoolgids (2017-2018) vinden op onze website. De kalender, zonder

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 1. Feestelijke ouderavond Op dinsdagavond 22 maart

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2019-2020 Augustus 2019 Een nieuw schooljaar! Beste ouder(s), verzorger(s), Het nieuwe schooljaar staat weer voor

Nadere informatie

Schooljaar 2017/2018 nr. 8

Schooljaar 2017/2018 nr. 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), De tijd vliegt en de zomervakantie komt eraan. Aan het einde van het schooljaar zijn er nog veel dingen te regelen en ook thuis bent u mogelijk al bezig met uw vakantieplannen.

Nadere informatie

We willen voor dit traject 2 jaar uittrekken, zoals we al in een eerdere nieuwsbrief hebben aangegeven.

We willen voor dit traject 2 jaar uittrekken, zoals we al in een eerdere nieuwsbrief hebben aangegeven. Extra Nieuwbrief over Andere schooltijden. In een eerdere nieuwsbrief hebben we aangegeven dat we willen gaan verkennen of andere schooltijden een optie zijn voor onze school. We vinden de mening van de

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

24 maart 2017 Nieuwsbrief 7 BS Titus Brandsma

24 maart 2017 Nieuwsbrief 7 BS Titus Brandsma 24 maart 2017 Nieuwsbrief 7 BS Titus Brandsma Beste lezers, De afgelopen weken is er weer hard gewerkt en veel geleerd door de kinderen. In de klassen, maar ook daarbuiten zijn verschillende activiteiten

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, , Kalender

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, ,  Kalender Obs. De Wynbrekker,,, 0514-541242,, www.obsdewynbrekker.nl, Kalender 2016-2017 A U G U S T U S 2 0 1 6 1 Vakantie 2 3 4 5 6 7 8 Vakantie 9 10 11 12 13 14 15 Vakantie 22 Vakantie 16 17 18 19 20 21 23 24

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019

NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019 NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019 Onder andere in deze nieuwsbrief: Welkom nieuwe kinderen Samenwerking Smallsteps Sociale veiligheid Staken Montessoriweetje Wachtlijst Connect logopedie Oproep denktank

Nadere informatie

Eindexamen Fries havo I

Eindexamen Fries havo I Beoordelingsmodel De mearkarfragen hawwe in gewicht fan 1 punt. Foar fraach 3, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 18, 20, 21, 22, 24, 25, 26, 30, 32 en 33 jildt in maksimale skoare fan 2 punten. Alle oare fragen

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2017

Nieuwsbrief januari 2017 Nieuwsbrief nummer 5 Rydwei 3 9021 CT Easterwierrum A new year. First of all, we, as a team of Fôlefinne, wish everyone the best for 2017. The Christmas holiday is behind us and we hope that everyone is

Nadere informatie

De Stringen HA Akkrum

De Stringen HA Akkrum De Stringen 1 8491 HA Akkrum 0566-651687 obsakkrum@debasis.frl www.obsakkrum.nl Augustus 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Nieuwsbrief 1 27 28 29 Eerste schooldag 30

Nadere informatie

JAARKALENDER OUDERS

JAARKALENDER OUDERS JAARKALENDER OUDERS 2017-2018 Hoofdgebouw: Dependance: Fortlaan 9 Slochterenlaan 27 1405 BM Bussum 1405 AL Bussum 035-6942697 035-5417550 MR S K (f) (s) Medezeggenschapsraad weeknummer schooljaar weeknummer

Nadere informatie

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2018-2019. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in de gaten. Daarin

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Afscheid juf Inge en Juf Petra:

Afscheid juf Inge en Juf Petra: 1 december 2017 1 8 Certificaat Begaafdheidsprofielschool Vol trots willen wij met u delen dat wij als Prins Florisschool vandaag het certificaat Begaafdheidsprofielschool hebben behaald. Dit certificaat

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018 Schooljaar 2017-2018 Nieuwsbrief 01 juni 2018 Let op! Lang weekend Vrijdag 8 juni en maandag 11 juni zijn twee studiedagen, dus dan hebben de kinderen vrij. Dit zijn de laatste vrije dagen voor de zomervakantie.

Nadere informatie

Jacqueline opent haar eerste vergadering als voorzitter en heet iedereen welkom. Ook Karen start vandaag officieel in de raad!

Jacqueline opent haar eerste vergadering als voorzitter en heet iedereen welkom. Ook Karen start vandaag officieel in de raad! Notulen MR vergadering maandag 26-09-2016: 19.00 uur Aanwezig: Pascal Schuck, Maartje Holt, Karen de Jong, Tamara van den Breemen, Jacqueline Bavinck Aanwezig tot en met agendapunt 5: Anje Bechtel 1. Opening

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PCBS De Vlieger

Nieuwsbrief. PCBS De Vlieger Nieuwsbrief PCBS De Vlieger PCBS De Vlieger Frits Diepenlaan 43 2497 DN Den Haag Tel.: 070 3906732 info@pcbsdevlieger.nl www.pcbsdevlieger.nl Agenda Vr 12 april Do 18 april Vr 19 april Koningsspelen Paasviering

Nadere informatie

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar 2014-2015

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar 2014-2015 Informatieboekje CBS Beatrix Schooljaar 2014-2015 Schooljaar 2014-2015 Rotterdam 1 juli 2014 Geachte ouder(s), verzorger(s), De zomervakantie is alweer in zicht en dat betekent dat de laatste werkzaamheden

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief juni 2016 Beste ouders Hoe kunnen we de nieuwsbrief anders beginnen dan met blijdschap en trots over het gerenoveerde achterplein! In de meivakantie is er keihard gewerkt: speelmaterialen werden

Nadere informatie

Fanút it team: Week/datum Dag Deel Pers. Bezt. Pers. Bezt. Groep 3/4/5 Groep 6/7/8 Ochtend Juf Reina Juf Yttje Week 46 12/13 november.

Fanút it team: Week/datum Dag Deel Pers. Bezt. Pers. Bezt. Groep 3/4/5 Groep 6/7/8 Ochtend Juf Reina Juf Yttje Week 46 12/13 november. Yntusken is de hjerstfakânsje alwer oer. Efkes in wike ûntspannen. Wa wit der wol efkes op út west as oars yn- en om hûs hinne rommele? De klok is ek alwer in oere tebeksetten wêrtroch wy no wer yn it

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F T H E R E S I A S C H O O L

N I E U W S B R I E F T H E R E S I A S C H O O L N I E U W S B R I E F T H E R E S I A S C H O O L V A N D E D I R E C T I E Fietsen. Met het komende, betere weer wordt het aantal fietsen in de rekken ook weer groter. Heel fijn dat kinderen lekker op

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 07

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 07 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 07 Belangrijke data in februari: Di. 16/02: 10-minutengesprekken Do. 18/02: 10-minutengesprekken Vr. 19/02: groep 1/2 A vrij Ma. 22/02 t/m vr. 26/02: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Notulen MR vergadering

Notulen MR vergadering Notulen MR vergadering Datum: 11-06-2018 Tijd: 19.30 Aanvang 21.30 Sluiting Aanwezig Oudergeleding: Ralph, Monique Personeelsgeleding: Marije, Annemieke,(MR Antonius)Irma (MR Zeearend) Directie: Danielle

Nadere informatie

April ma di wo do vr za zo. 4 april uur: spelinloop groep april 11 april 12 april. 18 april.

April ma di wo do vr za zo. 4 april uur: spelinloop groep april 11 april 12 april. 18 april. April 2019 ma di wo do vr za zo 1 april 2 april 3 april 4 april 5 april 6 april 7 april Deze week luizencontrole Grote Rekendag 8.30-9.00 uur: spelinloop groep 1 Vergadering medezeggenschapsraad 8 april

Nadere informatie

Kalender It Harspit Schooljaar

Kalender It Harspit Schooljaar Kalender It Harspit Schooljaar 2018 2019 Contact CBS It Harspit P. Walmastrjitte 8 8625 HE Oppenhuizen Telefoon: 0515-559688 Website: www.cbsitharspit.nl Directeur: S Kuipers E-mail: ih@palludara.nl Absent

Nadere informatie

AGENDA DOELSTELLING HUIDIGE SITUATIE OPHELDERING VRAGEN EN ONDUIDELIJKHEDEN VERVOLGSTAPPEN VRAGEN

AGENDA DOELSTELLING HUIDIGE SITUATIE OPHELDERING VRAGEN EN ONDUIDELIJKHEDEN VERVOLGSTAPPEN VRAGEN AGENDA DOELSTELLING HUIDIGE SITUATIE OPHELDERING VRAGEN EN ONDUIDELIJKHEDEN VERVOLGSTAPPEN VRAGEN DOELSTELLING OPHELDEREN VAN VRAGEN EN ONDUIDELIJKHEDEN BESLUIT TOELICHTEN VOOR UITSTEL BINNEN HET TRAJECT

Nadere informatie