akoestisch comfort met communicatiekracht

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "akoestisch comfort met communicatiekracht"

Transcriptie

1 akoestisch comfort met communicatiekracht

2 akoestisch comfort met communicatiekracht Akoesta biedt oplossingen om de akoestiek en de uitstraling van uw kantoor te verbeteren. De prints zorgen voor een belangrijke bijdrage aan de visual identity van uw organisatie en sfeer. Akoesta heeft een breed assortiment aan producten. Effectief en laagdrempelig Gemakkelijk en snel te plaatsen Elke gewenste visual mogelijk Keuze uit diverse fabrics Ideaal voor bestaande ruimtes Van één paneel tot complete inrichting Verbetering van akoestiek én uitstraling Bekijk in deze brochure de visuele kracht van onze akoestische oplossingen!

3 Akoestische wandpanelen Heeft u last van een slechte akoestiek? Te veel lawaai of nagalm waardoor uw medewerkers of bezoekers elkaar niet goed kunnen verstaan? Met akoestische wandpanelen verbetert u niet alleen de akoestiek! Ze zien er ook nog eens prachtig uit met uw eigen visuals of diverse fabrics naar keuze.

4 Akoestische roomdividers Onze akoestische roomdividers hebben vele mogelijkheden: statisch of verrijdbaar. U kunt ze laten bedrukken met uw eigen visuals of voorzien van verschillende soorten fabrics. De Akoesta roomdividers maken zelfs ruimtes geschikt om high end systemen goed tot hun recht te laten komen.

5 Callcube Roomdivider met whiteboard Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur Dit is handig! adipiscing Een akoestische elit. Phasellus roomdivider, quis voorzien elit euismod, van pharetra whiteboard turpis materiaal. sed, vehicula Dat dui. komt Nunc van elit pas dolor, in elk porta sed kantoor! dolor Twee non, vliegen laoreet in dictum één eros. klap; Cras een betere molestie akoestiek maximus imperdiet. en whiteboard voor uw teammeeting. De roomdividers zijn eenvoudig te installeren en zijn verrijdbaar.

6 Akoestische werkplekken De werkplek-oplossingen van Akoesta zorgen ervoor dat uw medewerkers geconcentreerd kunnen werken op een comfortabele werkplek. Met minimale overlast van pratende collega s of andere geluiden. Door de verwisselbare prints of fabrics kunt u snel de look & feel veranderen.

7 Concentratie werkplekken Voor een nog betere concentratie maken we werkplekken met hogere akoestische prestaties. Door grotere en hogere panelen te plaatsen kunnen uw medewerkers zich extra goed concentreren. De grote selectie stoffen biedt vrijwel onbeperkte mogelijkheden.

8 Akoestische callcenters Akoestiek in callcenters is essentieel, dat is duidelijk; veel bellende mensen in dezelfde ruimte. Zonder een goede akoestiek is dat niet vol te houden. Voor een optimale akoestiek hebben wij diverse akoestische oplossingen die ervoor zorgen dat agents prettig en comfortabel kunnen bellen.

9 Akoestisch meubilair Akoesta levert unieke en op maat gemaakte meubelstoffering met akoestische werking. Denk bijvoorbeeld aan een kast met een unieke print. Door gebruik te maken van bestaand meubilair neemt de verbetering van uw akoestiek nauwelijks ruimte in. En iedereen kan zijn eigen print bepalen!

10 Akoestische plafondpanelen Het Akoesta plafondpaneel is een hangend akoestisch paneel met akoestisch dempvermogen. De panelen kunnen zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden, afhankelijk van de plaatselijke situatie en wensen. Het is mogelijk de panelen te voorzien van een print of af te werken met stof.

11 HeartFelt HeartFelt is een innovatief product met akoestische en visuele werking. De panelen van vilt zijn verkrijgbaar in prachtige grijstinten en magnif ieke aardetinten die eenvoudig kunnen worden vastgeklikt. De visuele en functionele eigenschappen van het plafond kunnen hierdoor aangepast worden aan de behoeften van de architect, interieurontwerper of eindgebruiker.

12 Akoestiek voor extreme situaties Om grote ruimtes zoals een atrium geschikt te maken hebben we zeer effectieve oplossingen gemaakt van zeecontainer formaat plafondelementen tot tailormade gebogen wanden.

13 Akoesta CallCube De binnen- en de buitenzijde zijn voorzien van akoestische panelen dus verbetert de CallCube uw kantoor ook nog eens qua akoestiek. Vraag naar de verschillende mogelijkheden.

14 Akoesta MeetingCube De binnen- en buitenzijden van de Akoesta MeetingCube zijn voorzien van akoestische panelen dus verbetert de Call Cube uw kantoor ook nog eens qua akoestiek. Vraag naar de conf iguratie mogelijkheden.

15 Nimbus Interior Met Nimbus geeft u uw interieur veel karakter en goede akoestiek. De grote keuze aan stoffen biedt bijna onbeperkte mogelijkheden om mooie en functionele omgevingen te creëren. De producten zijn eenvoudig te installeren met behulp van de klikknoppen op de panelen.

16 Sit Sofa Sit Sofa is een verzameling geluidsabsorberende en geluidsreducerende fauteuils en sofa s. De variaties met verschillende stoffen op schermen, stoelen en kussens maken het mogelijk om het kleurenschema aan te passen aan alle omgevingen en dus geschikt voor elk interieur.

17 Nimbus Work Met Nimbus Work heeft u een fraai bureau meubel die gecombineerd kan worden met uw bestaand meubilair of zelfs met geïntegreerde bureaus en andere accessoires zoals verlichting, akoestische plafondeilanden en wanddecoratie.

18 Nimbus Ceiling Dit paneel kan aan het plafond worden opgehangen en is voorzien van akoestisch materiaal. Uitermate geschikt om boven werkplekken op te hangen. Bovendien is het paneel optioneel te voorzien van verlichting. Letterlijk een perfecte oplossing voor oog en oor!

19 Akoestische lampen Deze elementen kunnen aan het plafond worden opgehangen en zijn voorzien van akoestisch materiaal. Bovendien zijn ze voorzien van verlichting en uitermate geschikt om boven werkplekken op te hangen.

20 Barn Een akoestisch paviljoen, voor vergaderingen of als werkplek. Het systeem is gebaseerd op identieke akoestische panelen, gemonteerd op gelijke afstanden, waardoor het meubilair een uitgebalanceerde combinatie van geluidsabsorptie en transparantie krijgt. Ook geschikt voor herhaling in interieurs.

21 Furniture Booth Furniture Booth is een open belunit dat zich richt op de behoefte aan tijdelijke kleine werkplekken. Het ontwerp met afgeronde hoeken ademt kwaliteit en de grote selectie stoffen biedt vrijwel onbeperkte mogelijkheden.

22 Floor Subtle De Floor Subtle is robuust met goede geluidsabsorptie. De poten van massief hout zijn geïnspireerd op de traditionele schragen en geven de vloerschermen een vrije en creatieve uitstraling. Floor Subtle is geschikt voor f lexibele ruimtes en ook geschikt om te herhalen in rijen.

23 Sabine Sabine is een uniek product voor moderne werkplekken. Het is een effectief opbergmeubelsysteem dat geluidsabsorberend en geluidsreducerend is, maar tegelijkertijd ook een mooie ruimteverdeler! De akoestische waarden zijn van toepassing ongeacht of het schap leeg of gevuld is.

24 Hexagon Met Hexagon kunt u de kamer veel karakter en absorptie-oppervlak geven. En er unieke patronen mee creëren. De grote keuze aan stoffen biedt bijna onbeperkte mogelijkheden. De panelen zijn eenvoudig te installeren met behulp van de klikknoppen op het paneel.

25 Triangle Met Triangle geeft u uw kantoor een eigen invulling én akoestisch vermogen. Bovendien kunt er unieke patronen mee creëren. De grote keuze aan stoffen biedt vele mogelijkheden. De panelen zijn eenvoudig te installeren met behulp van de klikknoppen op het paneel.

26 Ocean Oceaan is een absorberende wand met goede absorptie in een vloeiende vorm. De grote keuze aan stoffen biedt bijna onbeperkte mogelijkheden om mooie en functionele muuromgevingen te creëren. De panelen zijn eenvoudig te installeren met behulp van een aluminium rail.

27 Wannabetree Wannabetree is een effectief vloerscherm van absorberend materiaal die de akoestische eigenschappen van de ruimte verbetert. In de vorm van een boom. Een boom die je geen water hoeft te geven en waarvan je geen bladeren hoeft te harken! De gestileerde vorm past in elk kantoor.

28 Albero Albero wordt gevormd door een viltenvorm te schuiven over een buis die gemonteerd is op een verchroomde stalen voet. De Albero is licht en recyclebaar. Zij zijn leverbaar in diverse kleuren en drie hoogtes ten einde een aangename organische haag, een visuele scheiding, te vormen. Sky Sky is een echte, unieke eyecatcher. Een akoestisch hangend paneel, verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en stofferingen. De akoestische materialen zorgen voor een comfortabel gevoel in de betreffende ruimte. En het ziet er ook origineel uit. Toe te passen in verschillende soorten ruimtes.

29 Fence Fence is een fraai, in het oog springend scherm. Een akoestisch muurpaneel, verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en stofferingen. De akoestische materialen zorgen voor een comfortabel gevoel in de ruimte. En door de hekvorm ziet het er prachtig uit. Past in verschillende soorten ruimtes.

30 Plank Plank is een fraaie eyecatcher. Een akoestisch muurpaneel, verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en stofferingen. De akoestische materialen zorgen voor een comfortabel gevoel in de ruimte. En door de planken-structuur ziet het er prachtig uit. Toepasbaar in verschillende soorten ruimtes.

31 Sign Sign is een akoestisch muurpaneel, verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en stofferingen. De akoestische materialen zorgen voor een comfortabel gevoel in de ruimte. En door de pijlen -structuur een prachtige toevoeging aan het interieur. Toepasbaar in verschillende soorten ruimtes.

32 Arch De Arch is een thermisch gevormd geluidsabsorberend paneel. De gebogen vorm is ontworpen om goede prestaties te leveren op het gebied van geluidsabsorptie; het paneel werkt op beide oppervlakken. Het is extreem licht en geschikt voor elke omgeving waar akoestisch comfort gewenst is.

33 Desk Desk is een geluidsabsorberend paneel dat is gemaakt voor bureautoepassingen. Het is een handig, extreem lichtgewicht product, ontworpen om ruimtes op een aangename en kleurrijke manier af te bakenen, waardoor het akoestisch comfort wordt verhoogd.

34 Drop Drop is een decoratief akoestisch paneel. Lichtgewicht, met goede prestaties op het gebied van akoestiek. De panelen uit deze collectie worden geleverd in vele opties, maten, vormen en afwerkingen. Zowel op de muur als op het plafond te gebruiken. Ook geschikt om tijdelijk te gebruiken.

35 Round Round is een kleurrijk en lichtgewicht akoestisch paneel. Het past perfect in systeemplafonds, waardoor een mooie en speciale layout ontstaat, dat zorgt voor geluidsabsorberende prestaties. Round past harmonieus in verschillende soorten ruimtes.

36 Strong Strong is een geluidsabsorberend thermo-gevormd paneel. Met het paneel kunnen akoestische verbeteringen op de muur en plafond worden aangebracht. De panelen zijn gemakkelijk aan te brengen met handige zuignappen, magneten of kabels.

37 Wall Wall is een kleurrijk en lichtgewicht paneel. Het past harmonieus in ruimtes met verschillende functies, zoals kantoren, restaurants, woningen, ziekenhuizen, sportscholen. Met de verschillende kleuren en materialen kunt u het meest geschikte paneel voor uw ruimte vinden.

38 Fold Fold is een echte, unieke akoestische verbeteraar. Een akoestisch systeem, verkrijgbaar in verschillende vormen, formaten, kleuren en stofferingen. De akoestische materialen zorgen voor een comfortabel gevoel in de betreffende ruimte. Toe te passen in ruimtes met verschillende functies.

39 Moodwall Flexibel en volledig systeem bestaande uit wandelementen die volledig met stof zijn bekleed. Door hun afmetingen zijn deze elementen nadrukkelijk aanwezig. Zij bieden hoge akoestische waarden en zijn leverbaar in diverse kleuren en afmetingen. Hierdoor zijn ze passend in elk interieur.

40 Moodslice De Moodslice elementen worden gebruikt om ruimtes te creëren waar men rustig en aangenaam kan werken. Even weg van de eigen werkplek. De ronde wanden vormen een contrast met de vaak rechtlijnige werkomgevingen. Zo worden zij comfortabele zones waar het goed vertoeven is.

41 E: T: W: Akoestisch comfort met communicatiekracht De perfecte oplossing Oplossingen om de akoestiek en de uitstraling van uw kantoor en woning te verbeteren. Akoesta producten Onze producten zijn zonder grote verbouwingen te plaatsen. QUICK SCAN? apparatuur kunnen we de We komen graag vrijblijvend bij u langs.

rust en persoonlijke ruimte op elke werkplek Sound and Vision

rust en persoonlijke ruimte op elke werkplek Sound and Vision Sound and Vision rust en persoonlijke ruimte op elke werkplek Geluidsgolven zetten de lucht in beweging, weerkaatsen, worden versterkt of geabsorbeerd. Het gedrag van geluidsgolven bepaalt de akoestische

Nadere informatie

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort.

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Akoestisch Comfort Visueel en akoestisch comfort. Akoestisch Comfort Swell Disq Desk Splitt Call Fuze Patch Tone Chat In-Zee. Visueel en akoestisch comfort. Wat doe je met een ruimte? Beter gezegd: wat

Nadere informatie

PR- R unner. Productoverzicht

PR- R unner. Productoverzicht PR- R unner Productoverzicht - Fotopanelen - Fotowanden - Walltex fotobehang - Scheidingswanden (gebogen & mobiel) - Deskdividers - Plafondelementen - LED plafonds-/wanden - Meubilair - Aluminium profielen

Nadere informatie

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Lees meer info op onze website

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Lees meer info op onze website Akoestisch Comfort Visueel en akoestisch comfort. Lees meer info op onze website www.meinema.nl Akoestisch Comfort Swell Disq Desk Splitt Call Fuze Patch Tone Chat Wat doe je met een ruimte? Beter gezegd:

Nadere informatie

AKOESTISCHE WAND EN PLAFONDPANELEN

AKOESTISCHE WAND EN PLAFONDPANELEN VOLG ONS OP: AKOESTISCHE WAND EN PLAFONDPANELEN ObiAcoustic AKOESTISCHE PANELEN AKOESTISCHE WAND EN PLAFONDPANELEN Het gebruik en de toepassingen van kantoorpanden verandert in hoog tempo. De vraag naar

Nadere informatie

AKOESTISCHE WAND EN PLAFONDPANELEN

AKOESTISCHE WAND EN PLAFONDPANELEN VOLG ONS OP: AKOESTISCHE WAND EN PLAFONDPANELEN MARVO AKOESTIEK akoestische oplossingen AKOESTISCHE WAND- EN PLAFONDPANELEN Het gebruik en de toepassingen van kantoorpanden veranderen in hoog tempo. De

Nadere informatie

Akoestische producten

Akoestische producten Akoestische producten Akoestische producten AtmR voert onder Private Label een eigen merk aan hoogwaardig gestoffeerde producten. In deze brochure een overzicht van alle standaard akoestische oplossingen.

Nadere informatie

Brochure Stand Alone Januari 2014

Brochure Stand Alone Januari 2014 Brochure Stand Alone Januari 2014 Desk mate DESKMATE is de nieuwe generatie van akoestische oplossingen: praktisch en esthetisch voor uw bureau. Het liefl ijke wandje is mooi, praktisch en ecologisch.

Nadere informatie

ABSORLUX AKOESTISCHE OPLOSSINGEN. De hoogst haalbare absorptiewaardes en een verrijking van uw interieur

ABSORLUX AKOESTISCHE OPLOSSINGEN. De hoogst haalbare absorptiewaardes en een verrijking van uw interieur ABSORLUX AKOESTISCHE OPLOSSINGEN De hoogst haalbare absorptiewaardes en een verrijking van uw interieur Introductie Verwol Verwol is opgericht in 1976 en uitgegroeid tot marktleider in systeemwanden, (systeem)plafonds,

Nadere informatie

Stand Alone Januari 2014

Stand Alone Januari 2014 Stand Alone Januari 2014 Structuur : Honinggraat Afwerking : Stof Lengte : 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 2000 Breedte : 800 / 900 Dikte : 35 mm Hoogte : 1200 mm Deskmate DESKMATE is de nieuwe generatie van

Nadere informatie

SOUNDS LIKE SILENCE INSPIRERENDE WERKOMGEVING AKOESTISCH MEUBILAIR INHOUD

SOUNDS LIKE SILENCE INSPIRERENDE WERKOMGEVING AKOESTISCH MEUBILAIR INHOUD INSPIRERENDE WERKOMGEVING AKOESTISCH MEUBILAIR Maak met de akoestische oplossingen van DOX acoustics een inspirerende werkomgeving op maat die eigenheid en visie tot uitdrukking brengt. Een praktische

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT. PR-Runner. Textielframes Behang Walltex Mobiele wanden Akoestische oplossingen Plafondelementen LED fotowanden

PRODUCTOVERZICHT. PR-Runner.  Textielframes Behang Walltex Mobiele wanden Akoestische oplossingen Plafondelementen LED fotowanden PRODUCTOVERZICHT Textielframes Behang Walltex Mobiele wanden Akoestische oplossingen Plafondelementen LED fotowanden ALUMINIUM PROFIELEN VOETEN Voet Ellips Voet Rechthoek Profielen/voeten Mobiele wanden

Nadere informatie

We can t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them. Albert Einstein 1879-1955

We can t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them. Albert Einstein 1879-1955 We can t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them. Albert Einstein 1879-1955 Akoestiek in kantoorruimtes De opkomst van open en innovatieve kantoren is niet meer

Nadere informatie

PLECTERE AKOESTISCHE OPLOSSINGEN. studio petra vonk

PLECTERE AKOESTISCHE OPLOSSINGEN. studio petra vonk PLECTERE AKOESTISCHE OPLOSSINGEN studio petra vonk WAT is en wat doet het PLECTERE is een object gemaakt van wollen viltstroken waarmee akoestische scheidingswanden en roomdividers gemaakt kunnen worden.

Nadere informatie

invision project- kantoormeubilair inspires your work

invision project- kantoormeubilair inspires your work invision project- kantoormeubilair inspires your work an exciting acoustic design collection Invision projectinrichting is gespecialiseerd in het inrichten van kantoren, zorginstellingen en overheidsgebouwen.

Nadere informatie

Brochure Lounge Sytemen

Brochure Lounge Sytemen Brochure Lounge Sytemen Januari 2014 Mood Lounge Een referentie op de markt: de MOOD LOUNGE elementen van ABV zijn eenvoudig en tonen sterke lijnen, de essentie. De verscheidenheid aan elementen laat toe

Nadere informatie

Akoestische systemen.

Akoestische systemen. Akoestische systemen www.caparol.be CAPAROL AKOESTISCHE SYSTEMEN AKOESTISCHE SYSTEMEN CapaCoustic VEELZIJDIG EN EFFECTIEF Snel en eenvoudig naar een betere geluidskwaliteit Zoekt u naar een oplossing om

Nadere informatie

Concentratieschermen

Concentratieschermen 08 Concentratieschermen 1 tafelschermen Anti spiekschermen Concentratieschermen Tijdelijk en permanent Maatwerk BASIC Effectief, praktisch & voordelig De Basic is het instapmodel anti spiekscherm van Didakta.

Nadere informatie

Lounge Systemen Januari 2014

Lounge Systemen Januari 2014 Lounge Systemen Januari 2014 Een referentie op de markt: de MOOD LOUNGE elementen van ABV zijn eenvoudig en tonen sterke lijnen, de essentie. De verscheidenheid aan elementen laat toe verschillende opstellingen

Nadere informatie

L I V I N G O P T I O N S

L I V I N G O P T I O N S LIVING OPTIONS LIVING WALLS Ingenious Futuristic Surreal CALL US WHAT YOU LIKE Als marktleider op het gebied van traditionele wand eigenschappen als, design, akoestiek en brandwerendheid gaat Maars nu

Nadere informatie

AcoustiSol AcoustiStof

AcoustiSol AcoustiStof AcoustiStof Akoestiek zoals het hoort Eenvoudig en veelzijdig Vaak wordt bij het ontwerp van het interieur gekozen voor harde materialen die een strakke uitstraling hebben. Het nadeel is dat deze keuze

Nadere informatie

Last van galm? Een holle klank? Een echo?

Last van galm? Een holle klank? Een echo? Last van galm? Een holle klank? Een echo? Akoestische oplossingen die gegarandeerd werken! incatro.be Akoestiek verbeteren, met oog voor esthetiek Incatro is gespecialiseerd in ruimteakoestiek en geeft

Nadere informatie

Akoestiek. In stilte beter werken. Absorptiecoëfficient (%) D20/20 D20/50 D20/100 D40/20 D40/50 D40/ Frequentie (Hz)

Akoestiek. In stilte beter werken. Absorptiecoëfficient (%) D20/20 D20/50 D20/100 D40/20 D40/50 D40/ Frequentie (Hz) Akoestiek Akoestiek is de wijze waarop geluid zich in een ruimte verspreidt. Een goede akoestiek zorgt voor rust iets wat in een werkomgeving essentieel is. Het nieuwe werken is kostenefficiënt, inspirerend

Nadere informatie

AirPanel 1 zijde. w = 1

AirPanel 1 zijde. w = 1 AirPanel 1 zijde w = 1 AirPanel 1 zijde 600 x 600 mm, 1200 x 600 mm en 1200 x 1200 mm, fixatie met rails AKOESTISCH COMFORT De AirPanel panelen werden ontworpen om de nagalm te verlagen door het absorberen

Nadere informatie

WERKPLEKAFSCHEIDINGEN

WERKPLEKAFSCHEIDINGEN WERKPLEKAFSCHEIDINGEN 3 1 tafelschermen 2 akoestiek scheidingswanden N YINK 1 tafelschermen COLOFON Werkplekafscheidingen is een uitgave van Nyink en zal regelmatig aangepast worden Nyink Haarstraat 1

Nadere informatie

Don t scale the size of. your ideas to the size of your whiteboard. Chameleon: design en functionaliteit in perfecte harmonie!

Don t scale the size of. your ideas to the size of your whiteboard. Chameleon: design en functionaliteit in perfecte harmonie! Chameleon Writing 02 03 Chameleon: design en functionaliteit in perfecte harmonie! De kameleon gaat prachtig op in zijn omgeving door zijn kleur aan te passen, Smit Visual gaat nog een stap verder. Speel

Nadere informatie

AcoustiPanelz. In Studio s, kantoren, hifi-luisterruimtes, home cinemas en conferentieruimtes komen AcoustiPanelz geweldig tot hun recht.

AcoustiPanelz. In Studio s, kantoren, hifi-luisterruimtes, home cinemas en conferentieruimtes komen AcoustiPanelz geweldig tot hun recht. Boldz Acoustics is gespecialiseerd in het ontwerpen van esthetisch mooie en stoere akoestische producten. De kennis om deze producten te ontwikkelen komt voort uit jarenlange ervaring in het akoestisch

Nadere informatie

Te beginnen bij de vloer

Te beginnen bij de vloer Akoestiek op de werkplek Te beginnen bij de vloer Bedrijven profiteren van tevreden, gezonde werknemers Elk jaar raken er duizenden werkdagen verloren als gevolg van ziekteverzuim, wat resulteert in verloren

Nadere informatie

AirPanel Dubbelzijdig

AirPanel Dubbelzijdig AirPanel Dubbelzijdig Luidspreker Verdeler Cluster w = 1 HET AKOESTISCH PANEEL TEN DIENSTE VAN DE INRICHTING De dubbelzijdige akoestische panelen AirPanel, die worden aanbevolen in ruimtes waar geluidshinder

Nadere informatie

Brochure Alu Syteem wanden

Brochure Alu Syteem wanden Brochure Alu Syteem wanden Januari 2014 System 75 SYSTEM 75 is een van de meest volledig systemen. Het biedt een van de hoogste geluidsabsorptie niveaus op de markt. Ook een horizontale en verticale bekabeling

Nadere informatie

www.markantoffice.com 2-STORE markant office furniture MARKANT 2-STORE De Markant 2-Store schuifdeurkast zorgt voor een geordend en sfeervol kantoor. De geraffineerde perforatie van de schuifdeuren en

Nadere informatie

WWW.MARKANTOFFICE.COM

WWW.MARKANTOFFICE.COM WWW.MARKANTOFFICE.COM METROPOLIS MODERN OFFICE MARKANT METROPOLIS Markant introduceert een nieuw, eigentijds en strak vormgegeven meubelprogramma, genaamd Metropolis. Dit voorbeeld van Dutch Design kenmerkt

Nadere informatie

M E T R O P O L I S M O D E R N O f f I c E w w w. M a R k a N T O f f I c E. c O M

M E T R O P O L I S M O D E R N O f f I c E w w w. M a R k a N T O f f I c E. c O M METROPOLIS MODERN office www.markantoffice.com markant metropolis Markant introduceert een nieuw, eigentijds en strak vormgegeven meubelprogramma, genaamd Metropolis. Dit voorbeeld van Dutch Design kenmerkt

Nadere informatie

www.drentea.nl Deze brochure is gedrukt op verantwoord FSC papier Versie 3

www.drentea.nl Deze brochure is gedrukt op verantwoord FSC papier Versie 3 www.drentea.nl Deze brochure is gedrukt op verantwoord FSC papier Versie 3 anewdayattheoffice FOCUS ON PEOPLE Focus on people is de visie van Drentea op ondernemen, ontwerpen, produceren en inrichten.

Nadere informatie

PRODUCTFICHE SOUND INSPIRES DESIGN

PRODUCTFICHE SOUND INSPIRES DESIGN SURFACES DESIGN WANDPANELEN, SCHERMEN & BAFFELS Deze akoestische DESIGN oplossingen, special ontworpen door Julien Renault & Alain Berteau, bieden de (interieur)architecten creatieve vrijheid in hun akoestische

Nadere informatie

creating better environments

creating better environments creating better environments Bulletin Board is een decoratieve en functionele linoleum afwerking met diverse toepassingsgebieden. Het is ideaal als prikbord in scholen, ziekenhuizen, kantoren of in huis,

Nadere informatie

De ultieme ruimteverdeler. Vele verschillende vormen en afmetingen

De ultieme ruimteverdeler. Vele verschillende vormen en afmetingen HANGEND KAMERSCHERM De ultieme ruimteverdeler Het Facet hangende kamerscherm is perfect om ruimtes op te delen. Dat doe je met Facet op een heel stijlvolle manier, door te spelen met licht. De individuele

Nadere informatie

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Elke welving van Monroe heeft een betekenis; elke lijn heeft een doel. Ontworpen door Idesign en vernoemd naar een klassieke schoonheid: een onweerstaanbaar mooie stoel

Nadere informatie

VEILIG De stalen romp en deuren zijn inbraak- en brandvertragend. Hierdoor worden uw bezittingen veilig opgeslagen.

VEILIG De stalen romp en deuren zijn inbraak- en brandvertragend. Hierdoor worden uw bezittingen veilig opgeslagen. 2-STORE markant 2-STORE De Markant 2-Store schuifdeurkast zorgt voor een geordend en sfeervol kantoor. De geraffineerde perforatie van de schuifdeuren en de geluidsdempende foam leveren een belangrijke

Nadere informatie

BUREAU'S. Slinger verstelbaar Elektrisch verstelbaar Zit sta Hoekbureaus Directiebureaus. Bench Duo bureaus Accessoires Bureausets.

BUREAU'S. Slinger verstelbaar Elektrisch verstelbaar Zit sta Hoekbureaus Directiebureaus. Bench Duo bureaus Accessoires Bureausets. BUREAU'S Slinger verstelbaar Elektrisch verstelbaar Zit sta Hoekbureaus Directiebureaus De TUBE lijn bestaat uit een serie instelbare bureau's in 2 hoofdkleuren. Daarnaast zijn er, afhankelijk van de bladmaat

Nadere informatie

b.long o.frame for the love of work

b.long o.frame for the love of work NL b.long o.frame for the love of work b.long o.frame Pami brengt werken terug waar het thuishoort: centraal in het leven. Gedaan met kunstmatige scheidingen, een wildgroei aan categorieën en niet-productieve

Nadere informatie

N T- S T O R E m a R k a N T O f f i c E f u R N i T u R E

N T- S T O R E m a R k a N T O f f i c E f u R N i T u R E NT-STORE markant office furniture MARKANT NT-Store De exclusieve kastencollectie NT-Store creëert rust en ruimte op de werkvloer. Het grote aantal beschikbare formaten en indelingsmogelijkheden garanderen

Nadere informatie

CREATIEF EN GELUIDSABSORBEREND

CREATIEF EN GELUIDSABSORBEREND PRIM 2 Prim Prim 3 PRIM Prim, van het woord prime, is een muzikaal interval tussen twee tonen, waarbij de prime de eerste zuivere toon is. Het woord komt van het Latijnse woord primus, dat eerste betekent.

Nadere informatie

Markant MaX. Met MAX speelt Markant precies in op de behoefte van het moderne kantoor: een

Markant MaX. Met MAX speelt Markant precies in op de behoefte van het moderne kantoor: een MAX Markant MaX Met MAX speelt Markant precies in op de behoefte van het moderne kantoor: een gezonde en actieve werkomgeving. Om medewerkers zo productief, efficiënt en plezierig mogelijk te laten functioneren

Nadere informatie

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS

VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS EXCLUSIEVE UITSTRALING, OPTIMALE GELUIDSABSORPTIE EN VOLLEDIGE ONTWERPVRIJHEID 2 Verwol Complete interieurrealisatie Verwol is opgericht in 1976 en uitgegroeid tot marktleider

Nadere informatie

Bruynzeel Office. Geef uw ideeën de ruimte

Bruynzeel Office. Geef uw ideeën de ruimte Bruynzeel Office Geef uw ideeën de ruimte Wij ontwerpen, om uw zakelijke activiteiten te bevorderen Plezierig werken is efficiënt werken Uw kantoor is meer dan een werkomgeving. Het is een dynamische omgeving,

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE: D-SCREEN BASIC Akoestische bureau- en voetschermen volledig bekleed met textiel

TECHNISCHE FICHE: D-SCREEN BASIC Akoestische bureau- en voetschermen volledig bekleed met textiel 1 P a g i n a TECHNISCHE FICHE: D-SCREEN BASIC Akoestische bureau- en voetschermen volledig bekleed met textiel PRODUCTOMSCHRIJVING Om de akoestiek in kantoorruimtes te verbeteren, bieden de akoestische

Nadere informatie

SONICO MOBIELE WANDEN

SONICO MOBIELE WANDEN SONICO MOBIELE WANDEN Onbegrensde flexibiliteit Mobiele wanden zijn niets nieuws; ze bestaan al bijna net zo lang als Espero. Met mobiele wanden kunnen ruimtes tijdelijk opgesplitst, vergroot of verkleind

Nadere informatie

Post Acoustics. Akoestische lampen

Post Acoustics. Akoestische lampen Post Acoustics Akoestische lampen WAAROM AKOESTISCHE LAMPEN? Dit document geeft informatie over de manier waarop designlampen een grote bijdrage kunnen leveren aan de verbetering van de akoestiek. Harde

Nadere informatie

A r n h e m i n t e r n at i o n a l s c h o o l

A r n h e m i n t e r n at i o n a l s c h o o l A r n h e m i n t e r n at i o n a l s c h o o l Interieur Voorlopig Ontwerp oktober 2015 Zoveel landen, zoveel gebruiken. Op de gevels van de Arnhem International School zijn de kleuren en patronen van

Nadere informatie

Alu Systeem wanden Januari 2014

Alu Systeem wanden Januari 2014 Alu Systeem wanden Januari 2014 System 75 SYSTEM 75 is een van de meest volledig systemen. Het biedt een van de hoogste geluidsabsorptie niveaus op de markt. Ook een horizontale en verticale bekabeling

Nadere informatie

1. Geluidsabsorberende vrijhangende eilanden

1. Geluidsabsorberende vrijhangende eilanden 1. Geluidsabsorberende vrijhangende eilanden Het gebruik van vrijhangende eilanden geeft flexibiliteit en een veelvoud aan akoestische oplossingen voor een akoestisch ontwerp. Vrijhangende eilanden kunnen

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

markant office furniture

markant office furniture FX markant office furniture Markant FX Markant FX is flexibel, functioneel en facilitair ijzersterk. Met een poot die voor 80 procent uit aluminium bestaat - en daardoor uitstekend recyclebaar is - betekent

Nadere informatie

de kennismaking de eerste schets bouwen plaatsen resultaat

de kennismaking de eerste schets bouwen plaatsen resultaat U bent hier: home de kennismaking de eerste schets bouwen plaatsen resultaat Konijn Meubelmakers bedient een gevarieerde klantenkring, vanuit een geheel gerenoveerde werkplaats te midden van een perenboomgaard

Nadere informatie

styleguide POWERNATION

styleguide POWERNATION styleguide Inleiding De branding van Powernation word uitgebereid beschreven in deze styleguide. Powernation is het nieuwe bedrijf dat producten verkoopt in alle populaire categorieën van sport. Hiermee

Nadere informatie

VRIJSTAAND KAMERSCHERM

VRIJSTAAND KAMERSCHERM VRIJSTAAND KAMERSCHERM De ultieme ruimteverdeler Het vrijstaande kamerscherm Facet is perfect om ruimtes op te delen. Dat doe je met Facet op een heel stijlvolle manier, door te spelen met licht. De individuele

Nadere informatie

LivePanel. The power of plants

LivePanel. The power of plants LivePicture LiveDivider LivePanel The power of plants EENVOUDIG OP TE HANGEN GEÏNTE- GREERD BEWATERINGS- SYSTEEM IN DONKERE RUIMTES ADVISEREN WIJ AANVULLENDE DAGLICHTLAMPEN TE MONTEREN ZIE PAG. 11 GEEN

Nadere informatie

Surfaces. Surfaces, (dynamische) wanden die een interieur bepalen

Surfaces. Surfaces, (dynamische) wanden die een interieur bepalen Surfaces Surfaces, (dynamische) wanden die een interieur bepalen Ledverlichting wordt steeds vaker geïntegreerd in interieurs, stands en architectuur. Statische en dynamische verlichting van wit tot RGB

Nadere informatie

Naadloze akoestiek. OWAplan

Naadloze akoestiek. OWAplan Naadloze akoestiek OWAplan Naadloze akoestiek U weet als ontwerper dat steeds meer opdrachtgevers de voorkeur geven aan een naadloos plafond. En daar dient zich een dilemma aan. Hoe zijn een strakke vormgeving

Nadere informatie

Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter

Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter Lichtgewicht met een massief karakter U kent als geen ander het belang van een comfortabele binnenruimte. En u weet als geen ander hoe u

Nadere informatie

Brandpepper. Navigatiestructuur.

Brandpepper. Navigatiestructuur. Navigatiestructuur Inhoud 1 Navigatie 2 Wireframes 21 22 23 Diensten 24 Portfolio 25 Contact sitemap Vacatures Diensten Portfolio Cases Onze klanten Contact Lay out Header Navigatie Pagina content Footer

Nadere informatie

GEZOND EN FIT WERKEN

GEZOND EN FIT WERKEN MAX MaRKaNT MaX Met MAX speelt Markant precies in op de behoefte van het moderne kantoor: een gezonde en actieve werkomgeving. Om medewerkers zo productief, efficiënt en plezierig mogelijk te laten functioneren

Nadere informatie

comfortable workspace better. Functionele oplossingen naar eigen design. Meer beleving. Because a simply works Goede akoestiek. Meer comfort.

comfortable workspace better. Functionele oplossingen naar eigen design. Meer beleving. Because a simply works Goede akoestiek. Meer comfort. lighting Functionele oplossingen naar eigen design. heating Goede akoestiek. Because a comfortable workspace simply works better. +31 (0) 544-398 810 info@pr-runner.com www.pr-runner.com www.pillen.eu

Nadere informatie

Rondo Michiel van der Kley, 2012

Rondo Michiel van der Kley, 2012 Wijzigingsdatum: 23 januari 201 Omschrijving bestaat uit een serie gestoffeerde wanden waarmee ruimtes worden gecreëerd. De naam dankt dit concept aan de zachte, ronde hoeken waarmee de rechte delen zijn

Nadere informatie

Factotum. Ons complete aanbod gebundeld in een handig Actueel Magazine. Aanbod van de maand september 2012

Factotum. Ons complete aanbod gebundeld in een handig Actueel Magazine. Aanbod van de maand september 2012 Ons complete aanbod gebundeld in een handig Actueel Magazine. Aanbod van de maand september 2012 WTC Schiphol Boulevard 383 1118 BJ Luchthaven Schiphol Tel: +31 (0)20 30 80 150 info@factotumdemomakelaar.nl

Nadere informatie

met karton Duurzaam ontwerpen Eco Stand

met karton Duurzaam ontwerpen Eco Stand met karton Duurzaam ontwerpen Eco Stand Inhoudsopgave Inhoudsopgave pg. 2 Inleiding pg. 3 Stands pg. 4 Wanden Opbouw pg. 5 Wanden Type pg. 6 3 x 4 pg. 7 4 x 4 pg. 8 3 x 3 pg. 9 3 x 2 pg. 10 5 x 3 pg. 11

Nadere informatie

VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS

VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS EXCLUSIEVE UITSTRALING, OPTIMALE GELUIDSABSORPTIE EN VOLLEDIGE ONTWERPVRIJHEID 2 Verwol Complete interieurrealisatie Verwol is opgericht in 1976 en uitgegroeid tot marktleider

Nadere informatie

Productcatalogus.

Productcatalogus. Productcatalogus www.heatfun.eu Infrarood paneel plus LED comfortpanels Infrarood paneel Infrapanel www.heatfun.eu Verwarm & verlicht daar waar de behoefte bestaat! Toepassing De HeatFun producten zijn

Nadere informatie

Akoestische gordijnen

Akoestische gordijnen Akoestische gordijnen Akoestische gordijnen Met akoestische gordijnen kunt u ruimtes optimaliseren door de licht- en geluidsreflectie te controleren. In tegenstelling tot andere middelen voor geluidsabsorptie,

Nadere informatie

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden.

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden. Rolgordijnen SUNWAY Rolgordijnen U bepaalt de sfeer Licht en kleur zijn elementen die een sterke invloed hebben op de sfeer in huis. Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor een goed humeur, rust, nieuwe

Nadere informatie

i.work i.box for the love of work

i.work i.box for the love of work L i.work i.box for the love of work i.work i.box Thuiswerken, satellietkantoren, flexwerken... Werken is duidelijk niet meer wat het geweest is. Mobiliteit en flexibiliteit zetten de toon. De klassieke

Nadere informatie

Ik ben een begeuringsinstallatie. Ik ben een Hifi-box.

Ik ben een begeuringsinstallatie. Ik ben een Hifi-box. mood wall Ik ben een scheidingswand. Ik ben een plantenwand. Ik ben een begeuringsinstallatie. Ik ben een Hifi-box. Ik ben een geluidsabsorbeerder. Ik ben een LED-lamp. Ik ook! Of een wand scheiding aanbrengt

Nadere informatie

Catalogus Scheidingswanden DB System 75 11-3

Catalogus Scheidingswanden DB System 75 11-3 Catalogus Scheidingswanden DB System 75 11-3 Creatieve ruimteplanning, Verplaatsbare wanden voor kantoren en bedrijfsruimten Serie DB System 75 Extra solide en super akoestische scheidingswanden, uitermate

Nadere informatie

plafonds, de perfecte balans voor OPtimaal comfort

plafonds, de perfecte balans voor OPtimaal comfort plafonds, de perfecte balans voor OPtimaal comfort OPTIMALISERING Belangrijkste productkenmerken PERFECTE BALANS IN DENSITEIT GELAMINEERD ASSORTIMENT IN 3 AFWERKINGEN AKOESTISCH COMFORT α W 1.00 VISUEEL

Nadere informatie

Zoals Strategy Director Jasper Olieroock plaatste op Linkedin: Het is echt heel mooi en fijn geworden. Thx Rian!

Zoals Strategy Director Jasper Olieroock plaatste op Linkedin: Het is echt heel mooi en fijn geworden. Thx Rian! Studio RIANKNOP, een in Amsterdam gevestigde studio voor interieurarchitectuur, ontwerpt uitgesproken interieurs. Sterk conceptuele ontwerpen die een verhaal vertellen waarin opdrachtgever, gebruikers,

Nadere informatie

Ik ben een begeuringsinstallatie. Ik ben een Hifi-box.

Ik ben een begeuringsinstallatie. Ik ben een Hifi-box. Mood Wall Ik ben een scheidingswand. Ik ben een plantenwand. Ik ben een begeuringsinstallatie. Ik ben een Hifi-box. Ik ben een geluidsabsorbeerder. Ik ben een LED-lamp. Ik ook! Of een wand scheiding aanbrengt

Nadere informatie

HERINRICHTING TEAMRUIMTE ADMINISTRATIE. ROCvA TEMPELHOFSTRAAT

HERINRICHTING TEAMRUIMTE ADMINISTRATIE. ROCvA TEMPELHOFSTRAAT HERINRICHTING TEAMRUIMTE ADMINISTRATIE ROCvA TEMPELHOFSTRAAT deur naar hal met balie hoofdtoegang teamruimte route naar atrium en printer archiefkasten, papierbak en kapstok tegen buitenzijde patchkast

Nadere informatie

Elementaire modules voor design en akoestiek

Elementaire modules voor design en akoestiek OWAconsult collection Plafondeilanden1 Elementaire modules voor design en akoestiek 2 Plafondeilanden In discrete harmonie met industriële interieurs Canto Het plafondeiland Canto is volledig in zijn element

Nadere informatie

d MUTE serie Rust doet wonderen.

d MUTE serie Rust doet wonderen. dutchcreen d MUTE serie Rust doet wonderen. Akoestiek is het geluid dat wordt weerkaatst door de wanden van een ruimte. Hoe harder een wand hoe meer weerkaatsing [reflectie] in de ruimte plaatsvindt. Een

Nadere informatie

CREËER UW EIGEN TAFEL

CREËER UW EIGEN TAFEL COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE De vrijheid om te combineren en te kiezen. Vind de juiste salontafel voor uw behoeften, voor elke ruimte. Haar functie en uitstraling. Combineer de Combine salontafel

Nadere informatie

Akoestische. schilderijen. mooi functioneel!

Akoestische. schilderijen. mooi functioneel! Akoestische schilderijen mooi functioneel! Akoestiek met een esthetisch randje Iedereen kent dat wel: een lege, holle ruimte, waarin het geluid weerkaatst. Soms wordt dat geaccepteerd, maar in veel gevallenwordt

Nadere informatie

Outletstore. www.emmein.nl. Kantoormeubelen. Uit voorraad geleverd. Voordelig geprijsd. Dealer

Outletstore. www.emmein.nl. Kantoormeubelen. Uit voorraad geleverd. Voordelig geprijsd. Dealer Outletstore Dealer www.emmein.nl Bureau s De 4-serie is een bureaulijn met een solide vierpoots onderstel. Deze serie is in veel opstellingen verkrijgbaar. Leverbaar in een vaste hoogte met vierkante poot

Nadere informatie

GEBASEERD OP DE BEWEGING VAN DE GOLVEN

GEBASEERD OP DE BEWEGING VAN DE GOLVEN LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA Een zitmeubel met een ontwerp dat gebaseerd is op een golvende beweging, een prikkelende soepelheid. Deze bank stimuleert gesprekken, creëert een gezellig moment op biedt even

Nadere informatie

GELUID VERVAAGD, RUIMTE GROEIT. DESIGN VOOR DE ZINTUIGEN

GELUID VERVAAGD, RUIMTE GROEIT. DESIGN VOOR DE ZINTUIGEN GELUID VERVAAGD, RUIMTE GROEIT. DESIGN VOOR DE ZINTUIGEN PROJECT Van der Valk Princeville Breda EEN ONTWERP DAT ALLE ZINTUIGEN PRIKKELT. AANNEMER Pennings Akoestiek LAND Nederland Het creëren van toekomstgerichte,

Nadere informatie

Collectie 2015-1. Plafond- en wandpanelen. Voor een duurzame en decoratieve afwerking van uw interieur

Collectie 2015-1. Plafond- en wandpanelen. Voor een duurzame en decoratieve afwerking van uw interieur Collectie 2015-1 Plafond- en wandpanelen Voor een duurzame en decoratieve afwerking van uw interieur Listo Inhoudsopgave 2 Inhoudsopgave Mooi afgewerkte plafonds en wanden zijn de basis van een stijlvol

Nadere informatie

MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK. Nieuw design én innovatieve techniek MATRASSEN BROCHURE

MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK. Nieuw design én innovatieve techniek MATRASSEN BROCHURE MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK TECHNIEK De Multi Motion bestaat uit een ultraslank aluminium frame met een grote draagkracht. De bodem is opgebouwd uit verende latten met daarop

Nadere informatie

pag. 4 pag. 12 pag. 22 pag. 28-30 pag. 32 pag. 34

pag. 4 pag. 12 pag. 22 pag. 28-30 pag. 32 pag. 34 Collectie 2015 pag. 4 pag. 6-10 pag. 12 pag. 14-18 pag. 20 pag. 22 pag. 24 pag. 26 pag. 28-30 pag. 32 pag. 34 2 De producten uit deze collectie kunnen desgewenst worden uitgevoerd in Foam Fabrics. Dit

Nadere informatie

Displays. Direct print. Presentatiewanden. Standbouwsystemen. Instore retail. Vlaggen en banieren. XL Prints. Textielprints.

Displays. Direct print. Presentatiewanden. Standbouwsystemen. Instore retail. Vlaggen en banieren. XL Prints. Textielprints. Displays Direct print Presentatiewanden Standbouwsystemen Instore retail Vlaggen en banieren XL Prints Textielprints Montage Inleiding This place for displays Een display is een uitermate goed middel om

Nadere informatie

MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK. Nieuw design én innovatieve techniek MATRASSEN BROCHURE

MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK. Nieuw design én innovatieve techniek MATRASSEN BROCHURE MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK TECHNIEK De Multi Motion bestaat uit een ultraslank aluminium frame met een grote draagkracht. De bodem is opgebouwd uit verende latten met daarop

Nadere informatie

Lichtgewicht akoestisch plaatmateriaal

Lichtgewicht akoestisch plaatmateriaal Lichtgewicht akoestisch plaatmateriaal AKOESTISCHE OPLOSSINGEN In de hedendaagse architectuur wordt vaak gebruik gemaakt van materialen als beton, glas en staal. Op akoestisch gebied laten deze vaak te

Nadere informatie

PLAFONDS SYSTEMEN [Samen van idee tot werkelijkheid.] CI/SfB (35) Xy Oktober OPTIMA Canopy

PLAFONDS SYSTEMEN [Samen van idee tot werkelijkheid.] CI/SfB (35) Xy Oktober OPTIMA Canopy PLAFONDS SYSTEMEN [Samen van idee tot werkelijkheid.] CI/SfB (35) Xy Oktober 2008 OPTIMA Canopy Creëer, Accentueer, Definieer Optima Canopy is een mineraal paneel met een convex of concave vorm of de vorm

Nadere informatie

FUNCTIONALITEIT & COMFORT VAN STOF: AKOESTIEK

FUNCTIONALITEIT & COMFORT VAN STOF: AKOESTIEK akoestiek FUNCTIONALITEIT & COMFORT VAN STOF: AKOESTIEK Stoffen van De Ploeg zijn ontworpen om bij te dragen aan een goede leef- en werkomgeving. Esthetiek, functionaliteit, comfort en duurzaamheid gaan

Nadere informatie

comfortable workspace simply

comfortable workspace simply productivity & comfort Because a comfortable workspace simply works better. Alles voor een comfortabele werkplek. Veel mensen brengen een groot deel van hun leven door op hun werk. Geen gek idee dus om

Nadere informatie

Een OpenCeiling creëert een realistische weergave van een lucht door middel van verlichte fotopanelen.

Een OpenCeiling creëert een realistische weergave van een lucht door middel van verlichte fotopanelen. Wat is een OpenCeiling? Een OpenCeiling creëert een realistische weergave van een lucht door middel van verlichte fotopanelen. Een OpenCeiling is zeer snel in een nieuw of bestaand systeemplafond te installeren;

Nadere informatie

TERIO PLUS zorgt voor rust en ruimte

TERIO PLUS zorgt voor rust en ruimte PALMBERG Büroeinrichtungen + Service GmbH Werk 2 Gewerbegebiet Sabower Höhe Technology-Straße 1 23923 Schönberg PALMBERG Büroeinrichtungen + Service GmbH Am Palmberg 9 23923 Schönberg Tel. +49 38828 38-0

Nadere informatie

LICENTIEOVEREENKOMST SOFTWARE

LICENTIEOVEREENKOMST SOFTWARE LICENTIEOVEREENKOMST SOFTWARE De ondergetekenden: 1. De te Amsterdam gevestigde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BasicSoftware, kantoorhoudende te Amsterdam (1017HD) aan de Condensatorweg

Nadere informatie

Cascando presenteert vijf premières op de Orgatec 2014

Cascando presenteert vijf premières op de Orgatec 2014 Niet uitbrengen voor: 21.10.2014 Cascando presenteert vijf premières op de Orgatec 2014 Uitbreiding meubelserie TEAM en introductie PILLOW acoustic furniture Westervoort, the Netherlands, 18 10 2014 Connect.

Nadere informatie

Rockfon Eclipse Waar design en akoestiek elkaar ontmoeten

Rockfon Eclipse Waar design en akoestiek elkaar ontmoeten Rockfon Eclipse Waar design en akoestiek elkaar ontmoeten Rockfon Eclipse Waar design en akoestiek elkaar ontmoeten Esthetisch kaderloos eiland Hoog akoestisch comfort Geschikt voor talloze toepassingen

Nadere informatie