met karton Duurzaam ontwerpen Eco Stand

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "met karton Duurzaam ontwerpen Eco Stand"

Transcriptie

1 met karton Duurzaam ontwerpen Eco Stand

2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave pg. 2 Inleiding pg. 3 Stands pg. 4 Wanden Opbouw pg. 5 Wanden Type pg. 6 3 x 4 pg. 7 4 x 4 pg. 8 3 x 3 pg. 9 3 x 2 pg x 3 pg. 11 Grondplaten Recht pg. 12 Grondplaten Hoek pg. 13 Grondplaten pg. 14 Stoelen & Tafels pg. 15 pg. 16 pg. 17 Brochurehouders pg. 18 pg. 19 pg. 20 Lampen & Accessoires pg. 21 pg. 22 Design & Multimedia pg. 23 pg. 24

3 Inleiding In deze brochure vindt u alle specificaties en afmetingen van de Eco Stand. Deze specificaties en afmetingen zijn gekozen aan de hand van een aantal standaard afmetingen van beursstands in Nederland. Te weten 3x4, 4x4, 3x3, 3x2 en 5x3. Op de hierna volgende pagina s zijn alle indelingen, opties en accessoires gespecificeerd. De modulaire stand en alle accessoires van Megavista zijn geheel gemaakt van hoogwaardig karton. De diktes en sterktes van het karton zijn afgestemd op de toepassing en levensduur van de artikelen als-mede de wens van de klant. Het karton is 100% full colour te bedrukken en eenvoudig af te werken. Alle producten kunnen qua vorm en aankleding naar wens worden aangepast. Megavista levert aan de klant een ontwerp sjabloon, opdat deze de producten zelf kan aankleden. Aanpassingen van de vormen dient altijd in overleg met Megavista te gaan. De stands zijn gemaakt van 16 mm Re-board karton. Re-board is leverbaar met een B1-certificaat. Door gebruik van een aluminium laag (30 μm) is dit karton brandvertragend. Ondanks deze aluminium laag is het karton toch recyclebaar. De cradle - to - gate CO² emissie voor 16 mm Re-board is minder dan 2 kg/m². Re-board bestaat uit een binnenwerk van golfend karton (85%) en een toplaag met een door klei gecoat wit papier.

4 Stands Type s Een wand is gemaakt van 16 mm Re-board karton met een honingraat structuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is deze stand milieuvriendelijk. binnen- Er zijn 3 type wanden. Deze verschillen in breedte formaten om elke standvorm te kunnen maken. Door een speciaal vouwschema is het dak geintergreerd. Tevens kan men hierdoor de wanden aan elkaar koppelen in slechts enkele seconden. Binnenstructuur Kenmerken e e Een wand is door het geïntergreerde dak volledig plat te leveren. Dit maakt het transport eenvoudig en goedkoper. Kg. Door het gebruik van 16 mm Re-board karton zijn de stand en alle bijbehorende accessoires lichtgewicht. Ook dit werkt bevordelijk voor een makkelijk transport. Vormen L vorm U vorm kop stand Er zijn 3 standvormen mogelijk. L- Vorm: 1 Achterwand + 1 Zijwand U-Vorm: 1 Achterwand + 2 Zijwanden Kopstand: 1 Achterwand + 1 Brochurehouder ter stabilisatie. Kg.

5 Wanden Opbouw cm 15 cm 100 cm

6 Wanden Type Type 1 Type 2 Type cm 250 cm 250 cm 15 cm 100 cm 15 cm 97 cm 15 cm 91 cm

7 4 x cm 15 cm 379 cm 282 cm Verkrijgbaar in: L vorm U vorm kop stand

8 4 x cm 15 cm 379 cm 382 cm Verkrijgbaar in: L vorm U vorm kop stand

9 3 x cm 15 cm 279 cm 282 cm Verkrijgbaar in: L vorm U vorm kop stand

10 3 x cm 15 cm 279 cm 182 cm Verkrijgbaar in: L vorm U vorm kop stand

11 5 x cm 479 cm 282 cm Verkrijgbaar in: L vorm U vorm kop stand

12 Grondplaten Recht Type 1 Steen Type 2 Gras 18 cm 18 cm 400 cm

13 Grondplaten Hoek Type 1 Steen Type 2 Gras

14 Gras/Steen Grondplaten Type 1 Steen Een grondplaat gemaakt van 16 mm Re-board karton met een honingraat binnenstructuur.door het gebruik van 100% karton is de grondplaat milieuvriendelijk. Deze grondplaten zijn ontworpen met een puzzelvorm. Hierdoor zijn ze gemakkelijk aan elkaar te verbinden. Verkrijgbaar in twee verschillende prints. Witte kiezel of Antraciete kiezel. Tevens is deze afscheiding zeer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig. Binnenstructuur Type 2 Gras Een grondplaat gemaakt van 16 mm Re-board karton met een honingraat binnenstructuur.door het gebruik van 100% karton is de grondplaat milieuvriendelijk. Deze grondplaten zijn ontworpen met een puzzelvorm. Hierdoor zijn ze gemakkelijk aan elkaar te verbinden. Deze gondplaten hebben een gebogen contour met een gras print. Tevens is deze afscheiding zeer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig.

15 Stoelen & Tafels Stoel Luxe Krukje Tafel Basis 40 cm 105 cm 35 cm 35 cm 110 cm 110 cm 110 cm 79 cm 66.5 cm 50 cm Stoel Basis Tafel Luxe Inbouw Tafel 35 cm 110 cm 120 cm 78 cm 79 cm 42 cm 50 cm 70 cm

16 Stoelen Stoel Luxe Een stoel gemaakt van 16 mm Re-board karton met een honingraat binnen-nennstructuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is de stoel milieuvriendelijk. Deze luxe stoel is door het gebruik van 16 mm karton erg solide en comfortabel. Tevens is de stoel zeer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig. Binnenstructuur Stoel Basis s Een stoel gemaakt van 4,5 mm golfkarton met een EB binnenstructuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is de stoel milieuvriendelijk. Deze stoel is ondanks het gebruik van 4,5 mm karton solide. Tevens is de stoel zeer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig. Krukje Een krukje gemaakt van 4,5 mm golfkarton met een EB binnenstructuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is de stoel milieuvriendelijk. Dit krukje is ondanks het gebruik van 4,5 mm karton solide. En door de aanwezigheid van twee handvaten is hij makkelijk vervoerbaar. Tevens is de stoel zeer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig.

17 Tafels Tafel Luxe Een tafel gemaakt van 16 mm Re-board karton met een honingraat binnenstructuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is de stoel milieuvriendelijk. Deze luxe tafel is door het gebruik van 16 mm karton erg solide. Dit komt door het gebruik poten met een dikte van 64 mm. Tevens is de tafel zeer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig. Binnenstructuur Tafel Basis Een tafel gemaakt van 16 mm Re-board karton met een honingraat binnenstructuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is de stoel milieuvriendelijk. Deze luxe tafel is door het gebruik van 16 mm karton erg solide. De poten van deze tafel hebben een dikte van 32 mm. Tevens is de tafel zeer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig. Inbouwtafel Een tafel gemaakt van 16 mm Re-board karton met een honingraat binnenstructuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is de stoel milieuvriendelijk. Deze tafel is integreerbaar in een wand. Geschikt om een laptop op te zettenten voor een multimedia-wand met een geïntegreerd TFT-scherm. Tevens biedt deze tafel extra opbergruimte door een interne plank.

18 Brochurehouders 100 cm Brochurehouder 100 cm Brochurehouder Bird 114 cm 20 cm 20 cm A6 A5 Vitrine Totem 154 cm 250 cm 35 cm 50 cm Folderdisplay A4 A5 A6 194 cm Plank 15 cm 20 cm 50 cm 50 cm

19 Brochurehouders Brochurehouder Een display gemaakt van 16 mm Re-board karton met een honingraat binnen- nenstructuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is de display milieuvriendelijk. Deze display is door het gebruik van 16 mm karton erg solide. De display is zowel stand-alone als integreerbaar te verkrijgen. Tevens is deze display zeer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig. Binnenstructuur Folderdisplay d Een brochurehouder gemaakt van 16 mm Re-board karton met een honingraat binnenstructuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is de brochurehouder milieuvriendelijk. Deze brochurehouder is door het gebruik van 16 mm karton erg solide. De houder is stand-alone en heeft een fraaie designvorm. Geschikt om folders te etaleren. Tevens is deze houder zeer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig. Vitrine Een vitrine gemaakt van 16 mm Re-board karton met een honingraat binnenstructuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is de vitrine milieuvriendelijk. Deze modulaire vitrine is door het gebruik van 16 mm karton erg solide. De is zowel stand-alone als integreerbaar te verkrijgen. Tevens is deze vitrine zeer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig.

20 Brochurehouders Plank Een plank gemaakt van 16 mm Re-board karton met een honingraat binnen- n- structuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is deze plank milieuvriendelijk. Deze plank is door het gebruik van 16 mm karton erg solide. De plank is integreerbaar in elke wand. Ideaal voor het etaleren van producten. Binnenstructuur Art A4 A5 A6 Een brochurehouder gemaakt van 5 mm golfkarton met een E binnenstructuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is de brochurehouder milieuvriendelijk. De houder heeft een fraaie designvorm. Hij is verkrijgbaar in meerdere formaten. Geschikt om bijna elke soort van folders te etaleren. Tevens is deze houder zeer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig.

21 Lampen & Accessoires Lamphouder incl. lamp 33.5 cm 65 cm 250 cm Lamp 42 cm Prullenbak 15 cm 70 cm 34 cm

22 Lampen & Accessoires Lamp Staand Een lamphouder gemaakt van 16 mm Re-board karton met een honingraat binnenstructuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is de houder milieuvriendelijk. Deze lamphouder heeft een fraaie designvorm en is ideaal om lampen die de onderkant van de stand verlichten te verbergen. Tevens is deze houder zeer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig. De houder wordt inclusief LED-lamp geleverd. Binnenstructuur Lamp Hang Een lamp om boven aan de wanden te koppelen, om uw stand extra onder de aandacht te brengen. Er zijn per wand twee lampen mogelijk om te installeren. De lamp is gemaakt van aluminium en wordt geleverd in een doos met snoer en adapter. Eenvoudig aan te sluiten. Prullenbak Een prullenbak gemaakt van 4,5 mm golfkarton met een EB binnenstructuur. uur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is de prullenbak milieuvriendelijk. Deze prullenbak is ideaal om uw stand mooi schoon te houden. Tevens is deze prullenbak zeer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig.

23 Design & Multimedia Design hek 100 cm 100 cm TFT Scherm 74 cm 250 cm max 32" 100 cm TFT T scherm tot 32" Design boom 240 cm 15 cm

24 Design & Multimedia Hekje Een afscheiding gemaakt van 16 mm Re-board karton met een honingraat binnenstructuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is de display milieuvriendelijk. Dit hekje is door het gebruik van 16 mm karton erg solide. Dit hekje is zowel stand-alone als integreerbaar te verkrijgen. Ideaal om een lage afscheiding te creëren. Tevens is deze afscheiding zeer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig. Binnenstructuur Design decoratie e Een decoratie gemaakt van 16 mm Re-board karton met een honingraat binnenstructuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is de decoratie milieuvriendelijk. Deze design decoratie is door het gebruik van 16 mm karton erg solide. Deze decoratie met een fraaie designvormen biedt een goede ondersteuningng voor de wanden. Geschikt voor een kopstand. Tevens is deze decoratie zeerer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig. TFT-scherm Een TFT-scherm met een maximaal diagonaalfomaat van 32 inch (81,3 cm) max 32" Dit scherm is volledig intergreerbaar in een wand. Hierop kunt u video s en animaties afspelen. In combinatie met de intergreerbare tafel kunt u met een laptop uw stand multimediaal maken.

25 Portugallaan DR Assen T: +31 (0) F: +31 (0) E: W:

Displays. Direct print. Presentatiewanden. Standbouwsystemen. Instore retail. Vlaggen en banieren. XL Prints. Textielprints.

Displays. Direct print. Presentatiewanden. Standbouwsystemen. Instore retail. Vlaggen en banieren. XL Prints. Textielprints. Displays Direct print Presentatiewanden Standbouwsystemen Instore retail Vlaggen en banieren XL Prints Textielprints Montage Inleiding This place for displays Een display is een uitermate goed middel om

Nadere informatie

Download Brochure 2012

Download Brochure 2012 Download Brochure 2012 Beurswand.nl levert in heel Europa hoogwaardige professionele beurswand- en presentatiesystemen & accessoires tegen uiterst scherpe prijzen. Alle modellen zijn inklapbaar of opvouwbaar

Nadere informatie

XL stand INHOUDSOPGAVE NUTTIGE INFO. 1 CONTACTPERSONEN. Sales +31 (0)

XL stand INHOUDSOPGAVE NUTTIGE INFO. 1  CONTACTPERSONEN. Sales +31 (0) CONTACTPERSONEN Sales +31 (0) 162 408 999 1 standaard inhoud De is minimaal 8 x 5 meter (40m2) en wordt altijd uitgevoerd als kopstand (drie open zijden). Bij de is het volgende inbegrepen: Achterwand

Nadere informatie

Eco Stand. Recyclebaar. Brandvertragend. Lichtgewicht. Duurzaam

Eco Stand. Recyclebaar. Brandvertragend. Lichtgewicht. Duurzaam Eco Stand Recyclebaar Brandvertragend Duurzaam Lichtgewicht INLEIDING & WERKPROCES egavista is een grootformaat printcentrum gevestigd in Assen. Technologie Wij beschikken over de nieuwste UV flatbed printers

Nadere informatie

Grootformaat digitaal printcentrum DIGITAAL. Vormen, dozen en display s digitaal gerealiseerd

Grootformaat digitaal printcentrum DIGITAAL. Vormen, dozen en display s digitaal gerealiseerd Grootformaat digitaal printcentrum PACKAGING wordt DIGITAAL Vormen, dozen en display s digitaal gerealiseerd Inhoudsopgave Dozen Toonbank Vormen Staand Design 2/3/4 5/6/7/8 9 1/11/12/13/14/15/16 17/18/19

Nadere informatie

Catalogus Scheidingswanden DB System 75 11-3

Catalogus Scheidingswanden DB System 75 11-3 Catalogus Scheidingswanden DB System 75 11-3 Creatieve ruimteplanning, Verplaatsbare wanden voor kantoren en bedrijfsruimten Serie DB System 75 Extra solide en super akoestische scheidingswanden, uitermate

Nadere informatie

Standmogelijkheden. 23 t/m 26 februari 2016, Ahoy Rotterdam

Standmogelijkheden. 23 t/m 26 februari 2016, Ahoy Rotterdam Standmogelijkheden 23 t/m 26 februari 2016, Ahoy Rotterdam Basisstand Op de door u gehuurde standruimte kunt u door ons een nietgemeubileerde stand in systeembouw laten plaatsen. Dat bespaart u veel werk

Nadere informatie

15 October Productbladen

15 October Productbladen 15 October 2017 Productbladen Inhoudsopgave Roll-up banners Basic 3 Excellent 5 XXL 7 A3 9 Roll-up banners. De juiste uitstraling voor elke bedrijfspresentatie. Hoge kwaliteit banners, haarscherpe print.

Nadere informatie

Brochure Alu Syteem wanden

Brochure Alu Syteem wanden Brochure Alu Syteem wanden Januari 2014 System 75 SYSTEM 75 is een van de meest volledig systemen. Het biedt een van de hoogste geluidsabsorptie niveaus op de markt. Ook een horizontale en verticale bekabeling

Nadere informatie

PACKAGING. Vormen, dozen en display s digitaal gerealiseerd

PACKAGING. Vormen, dozen en display s digitaal gerealiseerd PACKAGING DIGITAAL Grootformaat digitaal printcentrum wordt Vormen, dozen en display s digitaal gerealiseerd Inhoudsopgave Dozen 2/3/4 Toonbank 5/6/7/8 Vormen 9 Staand 10/11/12/13/14/15/16 Design 17/18/19

Nadere informatie

THE EASY WAY OF WORKING MONITORARMEN 4

THE EASY WAY OF WORKING MONITORARMEN 4 1 THE EASY WAY OF WORKING MONITORARMEN 4 Van de Scheur is een betrouwbare leverancier van ergonomische producten voor de computerwerkplek. Wij stellen de klant centraal bij het vinden van oplossingen voor

Nadere informatie

CATALOGUS. Producten 2015

CATALOGUS. Producten 2015 CATALOGUS Producten 2015 Inhoudsopgave Vlaggen pagina 3 Catalogus Producten 2014 Doeken & banners Frames & displays Panelen & borden Interieur Stickers pagina 4 t/m 5 pagina 6 t/m 7 pagina 8 pagina 9 pagina

Nadere informatie

MODULAIRE- EN DRAAGBARE STANDS. www.abcdisplay.nl

MODULAIRE- EN DRAAGBARE STANDS. www.abcdisplay.nl MODULAIRE- EN DRAAGBARE STANDS www.abcdisplay.nl Nr. Modulaire Stands, Wanden, Zuilen, Balies, Display s en Shop in shop Aantrekkingskracht Een opvallende beurspresentatie genereert meer bezoekers en leads!

Nadere informatie

FlexStand. Download Brochure 2012

FlexStand. Download Brochure 2012 FlexStand Download Brochure 2012 Met behulp van het FlexStand concept creëert u snel en eenvoudig een professionele beursstand tegen een scherpe prijs. De basiselementen bestaan uit een hoogwaardig aluminium

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

carriers Hapro carriers, ezelsbrug voor draagkracht.

carriers Hapro carriers, ezelsbrug voor draagkracht. Hapro Carriers carriers Hapro carriers, ezelsbrug voor draagkracht. Relingdragers voor Relingdragers voor nagenoeg iedere auto. Hapro Cronos Hapro Cronos. De Hapro Cronos dakdrager is de solide basis voor

Nadere informatie

ZIEN EN BELEVEN. Textiel Frames. Poortakker 5 5625 SM Eindhoven T +31(0)40-284 28 23 F +31(0)40-284 28 29 E info@combifex.info. www.combifex.

ZIEN EN BELEVEN. Textiel Frames. Poortakker 5 5625 SM Eindhoven T +31(0)40-284 28 23 F +31(0)40-284 28 29 E info@combifex.info. www.combifex. ZIEN EN BELEVEN Textiel Frames Poortakker 5 5625 SM Eindhoven T +31(0)40-284 28 23 F +31(0)40-284 28 29 E info@combifex.info www.combifex.info Textielframes: geeft een hoogwaardige uitstraling. Het heeft

Nadere informatie

Meubelen voor: LCD Plasma DVD Audio PC en Game-console COMPOSE

Meubelen voor: LCD Plasma DVD Audio PC en Game-console COMPOSE Meubelen voor: LCD Plasma DVD Audio PC en Game-console COMPOSE Compose Flexibele meubelen voor vandaag en morgen Audio/video- en entertainmentapparaten zijn een integraal onderdeel geworden van ons leven,

Nadere informatie

BALIES BALIES, SOCKELS EN BALIEKOFFERS. Press - Countercase - Click.

BALIES BALIES, SOCKELS EN BALIEKOFFERS. Press - Countercase - Click. BALIES Press - Countercase - Click BALIES, SOCKELS EN BALIEKOFFERS www.abcdisplay.nl Nr.1 Presentatiebalie, Informatiepunt, Promotiedesk, Registratie en Sockels BALIES Press Aantrekkingskracht van Press

Nadere informatie

dordrecht subb4 Krachtig in grootformaat communicatie Spandoeken in frames Roll-up banners Spandoeken Canvasdoeken Vlaggen Borden

dordrecht subb4 Krachtig in grootformaat communicatie Spandoeken in frames Roll-up banners Spandoeken Canvasdoeken Vlaggen Borden dordrecht Subb4 Krachtig in grootformaat communicatie Roll-up banners Canvasdoeken Vlaggen Spandoeken in frames Spandoeken Borden Eén merk en één adres bij u in de buurt voor al uw grootformaat presentatiemateriaal!

Nadere informatie

Deze Lijsten bieden u een ultieme presentatie mogelijkheid, waardoor uw product alle opvallendheid krijgt wat het verdient.

Deze Lijsten bieden u een ultieme presentatie mogelijkheid, waardoor uw product alle opvallendheid krijgt wat het verdient. COMBI LED ledframe het gebied van Reklame. Zo ook voor al uw presentatie uitingen, naast een uitgebreid assortiment van diversiteiten op het gebied van naamsbekendheid, bieden wij ook kliklijsten aan,

Nadere informatie

PRESENTATIEKAST OPBERGMEUBEL. www.abcdisplay.nl

PRESENTATIEKAST OPBERGMEUBEL. www.abcdisplay.nl PRESENTATIEKAST OPBERGMEUBEL www.abcdisplay.nl Nr.1 Nr.1 Presentatiekast, Display, Popup Store en Point of Sale Presentatiekast, Display, Popup Store en Point of Sale Dé Mobiele Presentatiekast Geen presentatie

Nadere informatie

MET GISPEN ZIT U GOED

MET GISPEN ZIT U GOED MULTILOUNGE ZINNIG ZITTEN Ongemerkt zitten we de hele dag. Aan de ontbijttafel, onderweg naar kantoor, aan een werkplek, de eettafel... En aan het einde van de dag als we moe zijn van de hele dag zitten,

Nadere informatie

WELLNESS, GARDEN AND HOME 28-06-2016

WELLNESS, GARDEN AND HOME 28-06-2016 WELLNESS, GARDEN AND HOME 28-06-2016 6 div. jaccuzzi's, 6 nieuwe tuinsets, 10 div. partytenten, keramische BBQ's, zweefparasols, LED-tuinverlichting, etc. Startdatum Tuesday 14 June 2016 10:00 Bezichtiging

Nadere informatie

Vogelhuis voor balkon en tuin

Vogelhuis voor balkon en tuin Vogelhuis voor balkon en tuin Expeditie naar het dierenrijk. Vogelhuis Kleine en grote dieronderzoekers kunnen weldra op de loer liggen en de wereld voor de eigen balkondeur nieuw ontdekken. 1 Inleiding

Nadere informatie

USB sticks Spectra. Voor elke moderne organisatie een passende USB stick

USB sticks Spectra. Voor elke moderne organisatie een passende USB stick USB sticks Spectra Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB stick past

Nadere informatie

PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS. Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen

PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS. Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen PROMOTIONAL PRODUCTS PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen tel: +31 (0)40 284 40 14 email: info@strack.biz www: www.strack.biz PENNEN levertijd 5

Nadere informatie

Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg 12 1101 EA Amsterdam +31 (0)88 006 0000 info@ahrend.com _PORTAL. www.ahrend.com

Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg 12 1101 EA Amsterdam +31 (0)88 006 0000 info@ahrend.com _PORTAL. www.ahrend.com Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg 12 1101 EA Amsterdam +31 (0)88 006 0000 info@ahrend.com _ www.ahrend.com 3 4 inhoud Introductie 03 Bureautafel 04 Duowerkplek + Bench 08 Teamtafel + accessoires 011

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID BADKAMERCONCEPT SOLID De Solid collectie is ontworpen voor de badkamer waar modern design en hoogwaardige kwaliteit samengaan. Het eigentijdse ontwerp in combinatie

Nadere informatie

PRIJSLIJST VOUWTENTEN

PRIJSLIJST VOUWTENTEN PRIJSLIJST VOUWTENTEN 1 juli 2010 Standaard vouwtenten Aluminium frame met polyester dak, in beschermhoes. ECO-Line frame 30x30mm, PRO-Line frame 40x40mm basis. Het dak is gemaakt van 100% polyester (0,46

Nadere informatie

LivePanel. The power of plants

LivePanel. The power of plants LivePicture LiveDivider LivePanel The power of plants EENVOUDIG OP TE HANGEN GEÏNTE- GREERD BEWATERINGS- SYSTEEM IN DONKERE RUIMTES ADVISEREN WIJ AANVULLENDE DAGLICHTLAMPEN TE MONTEREN ZIE PAG. 11 GEEN

Nadere informatie

- Gebruik je lijnen en strepen? Maak deze niet dunner dun 0,25. Geef negatieve lijnen tenminste een dikte van 0,5 pt.

- Gebruik je lijnen en strepen? Maak deze niet dunner dun 0,25. Geef negatieve lijnen tenminste een dikte van 0,5 pt. Display karton Display karton Display karton is het ideale materiaal om je winkel mee aan te kleden. Ons display karton bestaat uit een basis van gerecycled karton met een hoogwaardige witte papieren toplaag.

Nadere informatie

A l d e n k a m p - D u t c h d e s i g n

A l d e n k a m p - D u t c h d e s i g n A l d e n k a m p - D u t c h d e s i g n Al meer dan 20 jaar is Aldenkamp een begrip op de Nederlandse markt als het gaat om audio video meubelen. Het merk staat voor kwaliteit en design van eigen bodem.

Nadere informatie

CODES Binnenformaat Type Kleur Verk.eenh. Aantal/pallet

CODES Binnenformaat Type Kleur Verk.eenh. Aantal/pallet HOE HET JUISTE FORMAAT VOOR UW OMSLAGEN BESTELLEN : 1- De lengte en breedte van het te verpakken product meten. 2- Bij elke afmeting de dikte van het product toevoegen. 3- Een bijkomende marge voorzien

Nadere informatie

Webwinkel verzendmateriaal

Webwinkel verzendmateriaal Webwinkel verzendmateriaal Verzendverpakkingen & accessoires Verpakkingsmateriaal Opvulmateriaal Beschermfolie Sluitmateriaal Dozen enkele golf Verzendverpakkingen Golfkartonnen enkele golf dozen worden

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID 244248_PI_Badkamerconcept_Solid.indd 1 08-11-12 16:22 BADKAMERCONCEPT SOLID De Solid collectie is ontworpen voor de badkamer waar modern design en hoogwaardige kwaliteit

Nadere informatie

"What would a world made of paper look like?"

What would a world made of paper look like? "What would a world made of paper look like?" Onmisbaar in iedere kinderkamer en kinderwinkel. FUNNY PAPER: meubels en speelgoed voor kinderen gemaakt van duurzaam karton. Een wereld van papier JP Publishing

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

Gemotoriseerde display oplossingen. vogels.com/professional - 1

Gemotoriseerde display oplossingen. vogels.com/professional - 1 display vogels.com/professional - 1 Gemotoriseerde Accessoires PFTE 7111 Gemotoriseerde display-trolley met kast PFTE 7112 Gemotoriseerde display-trolley PFWE 7150 Gemotoriseerde display-wandsteun PFA

Nadere informatie

THUISBIOSCOOP. Van Ommeren Installaties De Hofstede 41A 4033 BV Lienden Telefoon: 0344 60 14 12 info@vanommerenisntallaties.nl

THUISBIOSCOOP. Van Ommeren Installaties De Hofstede 41A 4033 BV Lienden Telefoon: 0344 60 14 12 info@vanommerenisntallaties.nl THUISBIOSCOOP Hoe een thuisbioscoop er uit moet zien? Dat ligt voor iedereen natuurlijk anders. Wat wel voor iedereen geldt: een thuisbioscoop moet een plek zijn waar u optimaal kunt genieten van een perfect

Nadere informatie

MET GISPEN ZIT U GOED

MET GISPEN ZIT U GOED MULTILOUNGE ZINNIG ZITTEN Ongemerkt zitten we de hele dag. Aan de ontbijttafel, onderweg naar kantoor, aan een werkplek, de eettafel... En aan het einde van de dag als we moe zijn van de hele dag zitten,

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

de technologie van morgen voor de beursstand van vandaag re!nventing stand building systems

de technologie van morgen voor de beursstand van vandaag re!nventing stand building systems de technologie van morgen voor de beursstand van vandaag re!nventing stand building systems LED innovaties: freedom of form In 2017 bracht bematrix de LEDskin op de markt, een LED-videotegel die perfect

Nadere informatie

Customized printed whiteboards. your Art our. Work!

Customized printed whiteboards. your Art our. Work! Customized printed whiteboards your Art our Work! Nog te fotograferen: 3. Setting aan het werk op locatie 2 Make your point with your design Een mooi plaatje, zelfs zonder de presentatie Speciaal bedrukte

Nadere informatie

KOOPHULP Keukenverlichting

KOOPHULP Keukenverlichting KOOPHULP Keukenverlichting Eten maken en in de keuken werken is veiliger, makkelijker en leuker met goede, gelijkmatige verlichting over het hele werkblad. Monteer kast verlichting bovenaan op de bovenkasten

Nadere informatie

Product naam: MM05242

Product naam: MM05242 Product naam: MM05242 Specificaties MM05242: Levensduur L90: 15000u Lengte: 101 mm Wattage: 3.00W Diameter: 36 mm Kleur: 2700K (Extra Warmwit LED Filament ) Gewicht: 14 gr Lumen: 250 lm Spanning: 230 V

Nadere informatie

Product naam: MM08396

Product naam: MM08396 Product naam: MM08396 Specificaties MM08396: Groep Armatuur Lumen/Watt 95.00 lm/watt Levensduur L70 50.000u Soort GABIO Wattage * 20W Straalhoek 90 graden Spanning * 220-240V UGR waarde < 19 Lichtkleur

Nadere informatie

AANDACHT VOOR MILIEU DOOR HERGEBRUIK VAN ONDERDELEN VASTE HUURPRIJZEN PER M2 INCLUSIEF ONTWERP, OP-EN AFBOUW

AANDACHT VOOR MILIEU DOOR HERGEBRUIK VAN ONDERDELEN VASTE HUURPRIJZEN PER M2 INCLUSIEF ONTWERP, OP-EN AFBOUW De Gruyter Fabriek Veemarktkade 8 5222 AE s-hertogenbosch +31 (0)418 510 815 info@standsite.com www.standsite.com AANDACHT VOOR MILIEU DOOR HERGEBRUIK VAN ONDERDELEN VASTE HUURPRIJZEN PER M2 INCLUSIEF

Nadere informatie

WWW.MARKANTOFFICE.COM

WWW.MARKANTOFFICE.COM WWW.MARKANTOFFICE.COM METROPOLIS MODERN OFFICE MARKANT METROPOLIS Markant introduceert een nieuw, eigentijds en strak vormgegeven meubelprogramma, genaamd Metropolis. Dit voorbeeld van Dutch Design kenmerkt

Nadere informatie

M E T R O P O L I S M O D E R N O f f I c E w w w. M a R k a N T O f f I c E. c O M

M E T R O P O L I S M O D E R N O f f I c E w w w. M a R k a N T O f f I c E. c O M METROPOLIS MODERN office www.markantoffice.com markant metropolis Markant introduceert een nieuw, eigentijds en strak vormgegeven meubelprogramma, genaamd Metropolis. Dit voorbeeld van Dutch Design kenmerkt

Nadere informatie

Productbladen 16 June 2016

Productbladen 16 June 2016 Productbladen 16 June 2016 Inhoudsopgave SLEUTELHANGERS Sleutelhanger Curvo Sleutelhanger Flex Sleutelhanger Hard Sleutelhanger Helsinki Sleutelhanger Luna Sleutelhanger Open-It Sleutelhanger Quadro Sleutelhanger

Nadere informatie

Geachte klant, In deze catalogus presenteren wij u ons assortiment aan digitale informatiepunten en touchscreen oplossingen.

Geachte klant, In deze catalogus presenteren wij u ons assortiment aan digitale informatiepunten en touchscreen oplossingen. Geachte klant, In deze catalogus presenteren wij u ons assortiment aan digitale informatiepunten en touchscreen oplossingen. Een groot deel van de in deze catalogus gepresenteerde producten is gedeponeerd

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Hanglamp Matrix chroom Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle hanglamp. Het zwarte glas en de afwerking in chroom brengen een vleugje luxe in elke

Nadere informatie

Sunshower, brengt al het goede van buiten naar binnen

Sunshower, brengt al het goede van buiten naar binnen Sunshower, brengt al het goede van buiten naar binnen Sunshower brochure A4+def.indd 1 20-08-14 14:19 Deluxe white Combi white Pure White XL Pure White waarom Sunshower? 1 2 3 4 5 Infrarood licht ontspant,

Nadere informatie

Focus Touch. Touchscreens

Focus Touch. Touchscreens Focus Touch Met een grootformaat Focus Touch LED monitor bestuurt u via Optical Dual Touch de computer door middel van een aanraking op het scherm. Dit kan met uw vinger of bijvoorbeeld met een pen. Zo

Nadere informatie

markant office furniture

markant office furniture BACKBONE markant office furniture Markant Backbone Markant introduceert de Backbone: een innovatief kantoormeubel. Dit ruimtebesparende totaalconcept koppelt functionaliteit aan kwaliteit en design. Praktisch

Nadere informatie

Ga - met één handeling - van zitten naar staan

Ga - met één handeling - van zitten naar staan Zit - sta bureau werkstation StarTech ID: ARMSTS Met dit zit-sta werkstation voor op uw bureau kunt u uw werkpositie gedurende de dag wijzigen, voor meer comfort en productiviteit. Ga - met één handeling

Nadere informatie

54, 60 0, 88 6, 26. Presentatie en communicatie. Multimediaprojector EB-S18. Statiefscherm. Wandprojectiescherm. Universele plafondsteun.

54, 60 0, 88 6, 26. Presentatie en communicatie. Multimediaprojector EB-S18. Statiefscherm. Wandprojectiescherm. Universele plafondsteun. Bebat (BE): +EUR 0,075 x 2 Stibat (NL): +EUR 0,020 x 2 Recupel (BE): +EUR 0,041 Multimediaprojector EB-S18 SVGA: 800 x 600 (4:3) Zeer heldere uitvoer: White Light Output en Colour Light Output 3.000 lumen

Nadere informatie

IP 65 IP 66 IK 08 Klasse I Klasse II

IP 65 IP 66 IK 08 Klasse I Klasse II IP 65 IP 66 IK 08 Klasse I Klasse II (Led-engine) (Behuizing) Dankzij de vele beschikbare uitvoeringen kan in bijna iedere situatie worden toegepast. Met zijn klassieke ronde vorm is een aanwinst voor

Nadere informatie

markant office furniture

markant office furniture FX markant office furniture Markant FX Markant FX is flexibel, functioneel en facilitair ijzersterk. Met een poot die voor 80 procent uit aluminium bestaat - en daardoor uitstekend recyclebaar is - betekent

Nadere informatie

Product naam: MM03894

Product naam: MM03894 Product naam: MM03894 Specificaties MM03894: Levensduur L90: 15000u Wattage: 2.00W Kleur: 2800K (warmwit) Lumen: 136 lm RA: 80 Bedrijfstemperatuur: -30 tot + 40 graden Lamp soort: Kaars Lampvoet: E14 Lengte:

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

Product naam: MM04402

Product naam: MM04402 Product naam: MM04402 Specificaties MM04402: Levensduur L90: 25000u Wattage: 5.50W Kleur: 2800K (warmwit) Lumen: 470 lm RA: 80 Bundelbreedte: 360 graden Bedrijfstemperatuur: -30 tot + 40 graden Lamp soort:

Nadere informatie

TK Verandadaken JAAR R A N TI E

TK Verandadaken JAAR R A N TI E TK Verandadaken 15 G JAAR TIE AR GA R AN GARAN TIE A N TI E Aluxe Verandadaken Genieten, rust en ruimte, dat is toch wat we allemaal willen? Verandadaken vergroten het woongenot van uw woning. De mooi

Nadere informatie

SARIS Plateau. De aanhangwagen voor wie ruimer denkt

SARIS Plateau. De aanhangwagen voor wie ruimer denkt SARIS Plateau De aanhangwagen voor wie ruimer denkt Musthave voor elke vakman De SARIS Plateau is ideaal voor het transporteren van lange lengtes, grote volumes of voertuigen. Bouw- en sloopafval, bomen,

Nadere informatie

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised Promotionele kwaliteitsproducten In deze brochure vindt u een selectie van hoogwaardige USB sticks, pennen en sleutelhangers. Ze zijn ontworpen om gepersonaliseerd

Nadere informatie

Moodul. Muur en meer. Thermo Es: milieuvriendelijke houtkwaliteit MARLUX 3

Moodul. Muur en meer. Thermo Es: milieuvriendelijke houtkwaliteit MARLUX 3 MOODUL MUUR EN MEER 2 MARLUX Moodul Muur en meer Moodul is in de eerste plaats een modulair systeem met tijdloos design waarmee je functionele scheidingswanden bouwt. Lage muurtjes, keermuurtjes, hoge

Nadere informatie

Product naam: MM08029

Product naam: MM08029 Product naam: MM08029 Specificaties MM08029: Groep Overig Soort DINO Lampsoort Armatuur In/opbouw Lengte 56mm Dimbaar NEE Breedte 62mm Hoogte 45mm Fotometrische data LA8020 Behoort tot de Accessoires Een

Nadere informatie

HOUX DIGI-LINE. Stuk voor stuk slimme produkten om uw doelgroep op professionele wijze te bereiken

HOUX DIGI-LINE. Stuk voor stuk slimme produkten om uw doelgroep op professionele wijze te bereiken HOUX DIGI-LINE Stuk voor stuk slimme produkten om uw doelgroep op professionele wijze te bereiken Mini RollUp banner. Verkrijgbaar in de formaten A4 en A3. Incl. full-color print. Zeer aantrekkelijk geprijsd.

Nadere informatie

Standenbouw. 2.3 Truss standenbouw p.23. 2.1 Systeembouw p.15. 2.4 Pakketten p.26. 2.2 Houtbouw p.20

Standenbouw. 2.3 Truss standenbouw p.23. 2.1 Systeembouw p.15. 2.4 Pakketten p.26. 2.2 Houtbouw p.20 Standenbouw 2.1 Systeembouw p.15 Basic White Basic Max Basic Black Basic Tower Basic Plus Topline New Look White New Look Black 2.3 Truss standenbouw p.23 Techno Techno White Techno Pure 2.4 Pakketten

Nadere informatie

60/30 Classic Steel Bibliotheeksysteem DESIGN BCI

60/30 Classic Steel Bibliotheeksysteem DESIGN BCI 60/30 Classic Steel Bibliotheeksysteem DESIGN BCI 60/30 CLASSIC STEEL BIBLIOTHEEKSYSTEEM Functioneel, flexibel en esthetisch 60/30 Classic Steel, ons standaard staanderbibliotheeksysteem, is gegroeid uit

Nadere informatie

robustaflex : designed by your body

robustaflex : designed by your body robustaflex : designed by your body COLLECTIE 2013/2014 1 2 robustaflex : designed by your body COLLECTIE 2013/2014 SAMENVATTING DE MATRASSEN Blz. 04 RF-Latex 4 Blz. 05 RF-Latex 7 Blz. 06 RF-Latex 12 Blz.

Nadere informatie

De ultieme ruimteverdeler. Vele verschillende vormen en afmetingen

De ultieme ruimteverdeler. Vele verschillende vormen en afmetingen HANGEND KAMERSCHERM De ultieme ruimteverdeler Het Facet hangende kamerscherm is perfect om ruimtes op te delen. Dat doe je met Facet op een heel stijlvolle manier, door te spelen met licht. De individuele

Nadere informatie

Viewlite collectie. Ontworpen voor de veranderingen van morgen Past naadloos in elke kantooromgeving.

Viewlite collectie. Ontworpen voor de veranderingen van morgen Past naadloos in elke kantooromgeving. Ontworpen voor de veranderingen van morgen Past naadloos in elke kantooromgeving. 2 3 Ontworpen voor de veranderingen van morgen Deze brochure is gemaakt van FSC-gecertificeerd papier. www.fsc.org De Viewlite-collectie

Nadere informatie

Outletstore. www.emmein.nl. Kantoormeubelen. Uit voorraad geleverd. Voordelig geprijsd. Dealer

Outletstore. www.emmein.nl. Kantoormeubelen. Uit voorraad geleverd. Voordelig geprijsd. Dealer Outletstore Dealer www.emmein.nl Bureau s De 4-serie is een bureaulijn met een solide vierpoots onderstel. Deze serie is in veel opstellingen verkrijgbaar. Leverbaar in een vaste hoogte met vierkante poot

Nadere informatie

www.ergo-av.com info@ergo-av.com +31 (0)852 013 792 TABLET STANDS & SUPPORTS

www.ergo-av.com info@ergo-av.com +31 (0)852 013 792 TABLET STANDS & SUPPORTS www.ergo-av.com info@ergo-av.com +31 (0)852 013 792 TABLET STANDS & SUPPORTS PUBLIEKE TABLET HOUDERS EN STANDAARDEN Informatie in openbare ruimte stelt bijzondere eisen. Zeker digitale informatie, op vaak

Nadere informatie

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000 Een overzicht van de belangrijkste feiten Alles uit één hand: Systema Top 2000 Systema Top 2000 brengt orde in elk kantoor. Zijn platformconcept

Nadere informatie

adurad Skyline plint L-Line Proline Skyline

adurad Skyline plint L-Line Proline Skyline Skyline plint L-Line Proline Skyline adurad Voorwoord AduRad verkoopt en distribueert Meinertz radiatoren. Meinertz is een van de top Deense fabrikanten van radiatoren. Begonnen in 1939. Meinertz is nog

Nadere informatie

Veelzijdige en geoptimaliseerde verlichting voor stroomen bedieningspanelen

Veelzijdige en geoptimaliseerde verlichting voor stroomen bedieningspanelen Veelzijdige en geoptimaliseerde verlichting voor stroomen bedieningspanelen LED-lampen voor universele behuizingen schneider-electric.com/enclosures LED-lamp voor multimontage Maakt optimaal gebruik van

Nadere informatie

Product naam: MM05289

Product naam: MM05289 Product naam: MM05289 Specificaties MM05289: Levensduur L90: 25000u Diameter: 298 mm Levensduur L70: 45000u Gewicht: 745 gr Wattage: 10.50W Spanning: 230 V Kleur: 4000K (koelwit) Beschermingsgraad: IP66

Nadere informatie

KOOPHULP EKET. opbergsysteem. ONDERHOUD Schoonmaken doe je met een vochtige doek en wat mild schoonmaakmiddel. Afdrogen met een schone doek.

KOOPHULP EKET. opbergsysteem. ONDERHOUD Schoonmaken doe je met een vochtige doek en wat mild schoonmaakmiddel. Afdrogen met een schone doek. KOOPHULP EKET opbergsysteem ONDERHOUD Schoonmaken doe je met een vochtige doek en wat mild schoonmaakmiddel. Afdrogen met een schone doek. VEILIGHEID Om te voorkomen dat de meubelen omkantelen, moeten

Nadere informatie

markant office furniture

markant office furniture INTERIORS markant office furniture rechte tafels Sinds de intrede van het TFT-scherm (de flatscreen) in het kantoorlandschap is het meest voorkomende werkblad weer terug in zijn meest oorspronkelijke vorm:

Nadere informatie

Het meest eenvoudige modulaire display systeem

Het meest eenvoudige modulaire display systeem Het meest eenvoudige modulaire display systeem EasyTube heeft het breedste en grootste assortiment Tubeframes met wel meer dan 100 verschillende modellen en maten. Dit systeem is uitermate geschikt voor

Nadere informatie

Video wall - XL wandsteunen expanding video wall experiences

Video wall - XL wandsteunen expanding video wall experiences Video wall - XL wandsteunen expanding video wall experiences Modulaire oplossingen voor video walls en extra grote schermen Modulaire oplossingen voor video walls en extra grote schermen Grote schermen

Nadere informatie

EVOSAFE-SERIES TM INDEELSYSTEMEN ONTWIKKELD VOOR EEN MAXIMALE OPSLAG VAN MONSTERS VOOR ALLE (ULTRA) LAGE TEMPERATUUR VRIEZERS

EVOSAFE-SERIES TM INDEELSYSTEMEN ONTWIKKELD VOOR EEN MAXIMALE OPSLAG VAN MONSTERS VOOR ALLE (ULTRA) LAGE TEMPERATUUR VRIEZERS EVOSAFE-SERIES TM INDEELSYSTEMEN ONTWIKKELD VOOR EEN MAXIMALE OPSLAG VAN MONSTERS VOOR ALLE (ULTRA) LAGE TEMPERATUUR VRIEZERS ORGANISEER UW VRIEZER Snijders Labs produceert al meer dan 30 jaar Ultra Lage

Nadere informatie

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0 USB STICKS Spectra USB stick Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines Eco dubbele cabine 6 Comfort dubbele cabine

Nadere informatie

Assortimentsbrochure. Ruimte creëren met het Advance kastsysteem. sliding door systems

Assortimentsbrochure. Ruimte creëren met het Advance kastsysteem. sliding door systems Assortimentsbrochure 1 Ruimte creëren met het Advance kastsysteem sliding door systems sliding door systems sliding door systems 2 Persoonlijke stijl Solide constructie Het gebruik van hoogwaardige materialen

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

Fits. www.aspa.nl www.aspa.be. ASPA hoofdkantoor. ASPA Benelux B.V. ASPA Point Amsterdam. Elzenkade 1. Cruquius Kwartier.

Fits. www.aspa.nl www.aspa.be. ASPA hoofdkantoor. ASPA Benelux B.V. ASPA Point Amsterdam. Elzenkade 1. Cruquius Kwartier. ASPA hoofdkantoor ASPA Benelux B.V. Elzenkade 1 3992 AD Houten Postbus 365 3990 GD Houten T: +31 (0)88 845 5555 F: +31 (0)88 845 5556 E: info@aspa.nl I: www.aspa.nl ASPA vestigingen ASPA Point Amsterdam

Nadere informatie

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Mercedes-Benz Vito dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Index Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines dubbele cabine 6 Plus dubbele cabine 8

Nadere informatie

Mooi licht voor buiten

Mooi licht voor buiten PHILIPS mygarden Wandlamp Flagstone zwart Led Mooi licht voor buiten Minimalistisch ontwerp met een solide functie. Deze zwarte Philips wandlamp straalt een krachtig, warmwit LED-licht uit. Geef uw muur

Nadere informatie

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK STELLING NORM 20 - ALUMINIUM

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK STELLING NORM 20 - ALUMINIUM SPCIALIST I GROOTKUK-LOGISTIK STLLIG ORM 20 - ALUMIIUM orm 20 van HUPFR......de stelling van geëloxeerd aluminium - topkwaliteit! Voor de opstelling in de vrije ruimte kunnen langsverbinders worden gebruikt;

Nadere informatie

Badkamer verlichting

Badkamer verlichting Badkamerverlichting Productinformatie... 12.3 Lavanto badkamerverlichting... 12.4 Led'save badkamerverlichting... 12.4 } } Badkamerverlichting Productinformatie Ledverlichting De afkorting led staat voor

Nadere informatie

Design Stoomline 2016

Design Stoomline 2016 Design Stoom line 2016 Inhoud Design stoom line : het concept 05 Mimas stoombaden 06 Triton stoombaden 10 Ceres stoombaden 14 INHOUD 03 h c i z t a d d a b m o o t s n r e d o m Een! t s a p n a a r u

Nadere informatie

Volop genieten van uw tuin

Volop genieten van uw tuin PHILIPS mygarden Wandlamp Parasola antraciet Volop genieten van uw tuin Deze elegante antracietkleurige Philips mygarden wandlamp heeft strakke lijnen en sterke accenten. De lamp is gemaakt van hoogwaardig

Nadere informatie

Actie Nieuws November / December 2013

Actie Nieuws November / December 2013 Actie Nieuws November / December 2013 VOORWOORD We naderen het eind van 2013, en graag presenteren wij u nog wat leuke eindejaarsacties, noviteiten en er komen wat acties van het afgelopen jaar terug in

Nadere informatie

Mooi licht voor buiten

Mooi licht voor buiten PHILIPS mygarden Wandlamp Hedgerow antraciet Led Mooi licht voor buiten Een bekroond ontwerp met een slank silhouet. Het ovale binnenwerk geeft een warmwit licht. Deze dimbare antracietkleurige Ledino

Nadere informatie

YourPlace. Productblad

YourPlace. Productblad YourPlace Productblad YourPlace Persoonlijk. Uniek. Inspirerend. Kies uw werkwijze, Taak voor taak. De hedendaagse technologie stelt ons in staat te bepalen hoe wij willen werken; thuis, tijdens het reizen,

Nadere informatie