Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time."

Transcriptie

1 Info voor de ronde kan je sturen naar Iedere 3 de dinsdag van de maand bijeenkomst PI4WBR & PI4BOZ in de Geerhoek te Wouw. Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time. Dankjewel Ton voor de opening van deze ronde, is weer leuk de oude vertrouwde stem te horen hihi De volgende bijeenkomst, is op 20 September, En deze avond wordt gevuld met de ZELFBOUWAVOND cq Vakantie techisch natafelen. Bijeenkomst start zoals altijd weer om 20:00 u lokale tijd. Dus hoop weer veel mensen tezien BergenOpZicht Na een geslaagde eerste editie van BergenopZicht in 2014 wordt op zaterdag 24 september 2016 de tweede editie georganiseerd door Stichting Bergen op Zicht. Doel van dit evenement is dat Bergse verenigingen, groepen en instellingen (zonder winstoogmerk) zich presenteren aan het grote publiek en vrijwilligers of leden kunnen werven. Het evenement wordt gehouden van tot uur en vindt plaats in de binnenstad, langs het traject: Sint-Catharinaplein, Hofstraat, de Achterplaats,

2 Beeldentuin en Grote Binnenplaats van Het Markiezenhof, het Beursplein, de Steenbergsestraat, de Fortuinstraat en de Grote Markt. Wij nodigen u van harte uit deel te nemen aan BergenopZicht 2016! 24 september van uur A51 staat op plaats M32 Grote Markt Luister op PI3BOZ MHz T 88.5 Hz Op HF 20 en 40Mtr Verder met wat ander nieuws: Zoals een ieder weet was/is Arno PH2A weer in Croatie met de roepletters 9A/PH2A. Hier wat foto s die ik toegestuurd gekregen heb van Arno. Tevens zijn de condx op 20 en 40 mtr niet zo best richting PA vanuit 9A vertelde Arno. Maar afgelopen maandag avond heeft Arno voor het eerst s avonds met PA kunnen werken op 40 mtr en zou dit gisteren ook weer proberen rond de klok van 21:00uur op en Of dit gelukt is is me niet bekend op dit moment. Maar we hopen voor Arno dat dit wel geslaagd is natuurlijk. Hoe het met Matthe PD1AJZ gaat tijdens zijn vakantie weet ik niet wel heb ik gehoord dat de ballon va de ballonvossenjacht dicht in de buurt van de plaats waar matthe zit was neergekomen. Matthe zit in JO32AK Hattem.En wens hem nog een aangenaam verblijf toe.

3 33ste Radio Onderdelen Markt Assen zaterdag 8 oktober 2016 We hebben dit jaar besloten om onze Radiomarkt te houden op 8 oktober We hopen met deze datum weer tegemoet te komen aan de wensen van zowel de bezoekers als de standhouders. Het wordt gehouden voor zendamateurs, luisterstations, geïnteresseerden in de Radio- en ATV techniek maar ook voor hobby enthousiasten op Computer gebied, Elektronica en zelfbouw. Aanvoer van nieuwe en gebruikte spullen zullen in ruime mate aanwezig in allerlei variëteit. We gaan ook weer stands inrichten waar demo wordt gegeven over de mogelijkheden met Radio, Elektronica, Mini PC s, opleidingen en dergelijke. We rekenen weer op een grote opkomst. Tevens zal er weer voldoende ruimte zijn voor onderling QSO onder genot van een hapje en drankje. De samenwerking met Vitalisvlooienmarkten is gecontinueerd. Hierdoor hebben we de toegangsprijs kunnen houden op 3,50. Dit geeft tevens toegang voor zowel onze Radiomarkt als ook de grootste Vlooienmarkt van het Noorden. Kinderen t/m 13 jaar gratis. De markt worden weer gehouden in de veilinghallen van Flowerdome in Eelde en wel aan de zijde van de ruime gratis parkeerplaatsen waar ook de gedeelde ingang met Vitalis is. De hal heeft een oppervlakte van m2 is uitstekend verlicht / verwarmd en bevindt zich op ca. 12 km. ten noorden van Assen, en is direct aan de A28 gelegen. Onze Radio markt is voor het publiek geopend van 9.30 tot maximaal H. Adres; Burgemeester J.G. Legroweg 80, 9761 TD, EELDE. Standruimte voor ca. 4 meter a 30, en ook een halve kraam is mogelijk voor shack opruiming enz. Voor de standhouders is het mogelijk om al op de vrijdagmiddag op te bouwen. De organisatie is in handen van de st. Radio Contest Groep Assen. Voor informatie en standhuur:

4 Eene de Weerd, PA3CEG.tel: of e VERON HF-dag in Apeldoorn september 10:00-17:00 Bron Hamnieuws. Zaterdag 17 september is weer de traditionele HF-dag te Apeldoorn, de dag waarop HF-amateurs elkaar ontmoeten. Iedereen is welkom, dit jaar wordt er extra aandacht besteed aan het onderling QSO. Iedereen wordt ook dit jaar weer verzocht om een badge met de roepletters, in verband met de steeds stijgende leeftijd, gaarne met grote letters te dragen. Wie eventueel nog kaarten voor het DXCC wil laten controleren dient dit op te nemen met Theo PA1CW onze DXCC Card checker, Bij Theo is het i.v.m persoonlijk omstandigheden niet altijd zeker of hij aanwezig kan zijn. Natuurlijk worden er weer de prijzen van de VERON Contesten uitgereikt. De dag begint om uur en het programma zal tot uur duren. Nadien is er een mogelijkheid om (voor eigen rekening) deel te nemen aan het DX dinner op een nader te bepalen locatie in Apeldoorn. De toegang tot de dag zelf is gratis voor VERON-leden. Van niet leden zal een bijdrage gevraagd worden. Waar: Dok Zuid 1 e Wormenseweg 460 Apeldoorn 7333GZ.

5 PI35ETL - 35 jaar Veron A54 Etten-Leur Op 23 mei 1981 is de VERON afdeling A54 ETTEN-LEUR opgericht. Op 23 mei 2016 bestaat onze afdeling dus 35 jaar en daarom komen wij dit jaar met speciale roepletters PI35ETL in de lucht. De speciale roepletters PI35ETL zal door diverse zendamateurs van de afdeling A54 in de lucht worden gebracht in de maanden mei en december, zowel op diverse HF banden als op VHF in verschillende modes. Voor deze speciale roepletters zal een speciale QSL kaart en een bijzonder mooi digitale award worden uitgegeven. Bezoek voor meer informatie de website. Graag tot horens of tot werkens namens de deelnemende zendamateurs van de VERON afdeling A54 - ETTEN-LEUR. Groet, Cor Verdult, PA2CVD AANGEBODEN of GEVRAAGD Een mobiel TRX van Kenwood, TM 701 E - 2m/70cm; met diplexer. De set is in goed staat. Vraagprijs 150,00 meer info bij Ineke PA3FTX Dan heeft PD1AJZ Matthe het volgende tekoop: PAKRATT 232 MODEL PK 232 MET ZELFBOUW BEDIENING VOOR RADIOSET OSCILLOSCOPE PM3350 (100MHz)

6 Tevens onderdelen t.w. weerstanden, condensators, IC's, radio knoppen, RJ45 pluggen,enz. R's, C's, L's, instelpots voor nop, de rest kleine bijdrage eurocent per onderdeel voor repeater stichting. Vraag en ik kijk of het aanwezig is!! Nog effe het contest nieuws voor sept en dan vindt ik het wel weer genoeg voor deze keer ivm de hoge temp in de shack. Hihihi.. Contest nieuws HF : Bron UBA site. Date start UTC start Date end UTC end Contest name + link Mode : :59 CW Open Contest CW : :59 All Asian DX Contest SSB : :00 LZ Open SES Contest CW : :00 DARC 10-Meter Digital Contest RTTY : :00 AGCW Straight Key Party 40m CW : :59 UBA National Fieldday (*) SSB : :29 OK1WC Memorial (MWC) CW/SSB : :00 MICHIGAN QRP CLUB LABOR DAY SPRINT CW : :59 VERON SLP Contest - Part 7 SWL - SSB : :59 Worked All Europe DX Contest SSB : :59 North America Sprint Contest CW : :29 OK1WC Memorial (MWC) CW/SSB : :00 Africa All Mode International DX Contest CW/SSB/RTTY

7 : :00 Scandinavian Activity Contest CW : :00 New Jersey QSO Party CW/SSB : :59 Washington State Salmon Run CW/SSB/Digital : :59 North America Sprint Contest RTTY : :00 Belgian Mills Award Contest SSB : :00 BARTG Autumn SPRINT75 RTTY 75 Bd : :29 OK1WC Memorial (MWC) CW/SSB : :59 CQ World-Wide RTTY DX Contest RTTY : :00 Texas QSO Party CW/SSB/Digital : :00 ON Contest 6 Meter (**) CW/Phone : :29 OK1WC Memorial (MWC) CW/SSB (*) see: "HF" > "Fieldday News" (**) see: "HF" > "Contest Rules" Let ook even op de rondes in de omgeving : Zondag om 12:00u PI4NZB op hz ctcss. Zondag avond om 20:00 u PI4ETL op MHz. Zondag om 11:30 u PI4ZVL op MHz. Iedere avond zo ik begreep te beluisteren de west brabant ronde onder leiding van PF0IS Loek op 3,746 plus min QRM vanaf 21:30 uur. Rien PA3gag is hier het hardst tijdens deze ronde, maar wel gezellig om mee te luisteren.

8 Via bovenstaande link is er nog een leuk filmpje tezien van het Lighthouse weekend waar PH2A & PD3JAG actief waren in Willemstad NL dan geef ik nu Ton de mic die dan kan kijken voor de inmelders : De inmelders deze week waren: Luisteramateurs 1. Pa11202 davy zit hier weer bij voor het loggen vanavond.. 2. NL13716 luc 3. NL13775 martijn.

9 Zendamateurs: 1.pa3gag rien 2. on4vt danny 3. pa5he henk 4. pd1jhh/ m jan log 5. pd9rob robbert 6. pa0rpa rob 7. pd1ajz matthe log 8. pd0bj bert log 9. pd1mvl mart 10.pe1ans jan log 11. on7mor corne log 12. pd1she stephanie Mocht je iets interessants hebben voor in het weekblad van de gezamenlijke ronden, stuur het naar pd3jag@gmail.com Foto s van de vogels gemaakt door photographer. Paul VK5PAS tijdens zijn Flora en Fauna activaties.(bedankt ervoor Paul). Bedankt voor jullie aanwezigheid en tot volgende week dan zijn we er weer samen groetjes Ton & Jan.

10

De avond werd erg goed bezocht, namelijk 31 personen waren er aanwezig.

De avond werd erg goed bezocht, namelijk 31 personen waren er aanwezig. Informatie voor de ronde kan je sturen naar pd3jag@gmail.com Iedere 3 de dinsdag van de maand bijeenkomst PI4WBR & PI4BOZ in de Geerhoek te Wouw. Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00

Nadere informatie

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time.

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time. Info voor de ronde kan je sturen naar pd3jag@gmail.com Iedere 3 de dinsdag van de maand bijeenkomst PI4WBR & PI4BOZ in de Geerhoek te Wouw. Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur

Nadere informatie

Ik ga eerst beginnen met een vraag die binnen gekomen is via de mail, dit gaat over de Jota

Ik ga eerst beginnen met een vraag die binnen gekomen is via de mail, dit gaat over de Jota Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Jan pd3jag@gmail.com De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en

Nadere informatie

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 162. van 28 Maart

Hallo en een goede avond bij ronde 162. van 28 Maart Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via of

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via   of Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd1ajz@veron.nl of pd3jag@gmail.com. De luisteramateurs kunnen zich inmelden door mailtje te

Nadere informatie

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 206 van 27 februari

Hallo en een goede avond bij ronde 206 van 27 februari Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via of

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via   of Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd1ajz@veron.nl of pd3jag@gmail.com. De freq op 70 cm is vervallen, hier werd bijna geen gebruik

Nadere informatie

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via of

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via   of Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd1ajz@veron.nl of pd3jag@gmail.com. De freq op 70 cm is vervallen, hier werd bijna geen gebruik

Nadere informatie

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 202 van 30 januari

Hallo en een goede avond bij ronde 202 van 30 januari Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 215 van 1 mei

Hallo en een goede avond bij ronde 215 van 1 mei In melden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Jan (pd3jag) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via

Jan (pd3jag) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via Jan (pd3jag) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd3jag@gmail.com. De freq op 70 cm is vervallen, hier werd bijna geen gebruik van gemaakt. Heb

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 173 van 13 juni

Hallo en een goede avond bij ronde 173 van 13 juni In melden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen in melden via de repeater, op 145.625MHz en

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 175 van 27 juni

Hallo en een goede avond bij ronde 175 van 27 juni Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 161. van 21 Maart

Hallo en een goede avond bij ronde 161. van 21 Maart Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

RONDE 67 PI4BOZ Brabant West

RONDE 67 PI4BOZ Brabant West Afdelingsbijeenkomst: elke 3de Dinsdag van de maand vanaf 20.00 uur in Cultureel Centrum de GEERHOEK te vinden in de, Kloosterstraat 19b Wouw. Tel: 0165-304042. Info PI4BOZ & PI4WBR is te vinden op : Http://www.pi4boz.nl

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 182 van 12 september 2018

Hallo en een goede avond bij ronde 182 van 12 september 2018 Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe of naar het adres van Jan

Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe of naar het adres van Jan Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Jan pd3jag@gmail.com De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 153 van 24 januari

Hallo en een goede avond bij ronde 153 van 24 januari Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 177 van 8 Augustus

Hallo en een goede avond bij ronde 177 van 8 Augustus Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Ton (pd5ton) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via

Ton (pd5ton) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via Ton (pd5ton) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd3jag@gmail.com. De freq op 70 cm is vervallen, hier werd bijna geen gebruik van gemaakt. En geeft

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 156

Hallo en een goede avond bij ronde 156 Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 171. van 30 Mei

Hallo en een goede avond bij ronde 171. van 30 Mei Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Kijk voor het laatste nieuws op internet!! (vernieuwd) Hoe word ik een betere contester

Kijk voor het laatste nieuws op internet!!  (vernieuwd) Hoe word ik een betere contester Jaargang 43 nummer 08, oktober 2016 Verenigingsblad van de Veron afdeling s-hertogenbosch Convocatie De VERON afdeling s-hertogenbosch nodigt alle leden hierbij uit tot het bijwonen van de maandelijkse

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 214 van 24 april

Hallo en een goede avond bij ronde 214 van 24 april In melden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via of

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via   of Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd1ajz@veron.nl of pd3jag@gmail.com. De freq op 70 cm is vervallen, hier werd bijna geen gebruik

Nadere informatie

35e Radio Onderdelen Markt van de Stichting Radio Onderdelen Markt

35e Radio Onderdelen Markt van de Stichting Radio Onderdelen Markt ZCZC --------------------------------------------------------------- QST de PI4GAZ, PI4GAZ, PI4GAZ Afdelingsstation van de VERON in Gouda, R17, JO22IA Uitgezonden door PA0POS vanuit Haastrecht, JO21JX

Nadere informatie

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time.

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time. Info voor de ronde kan je sturen naar pd3jag@gmail.com Iedere 3 de dinsdag van de maand bijeenkomst PI4WBR & PI4BOZ in de Geerhoek te Wouw. Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur

Nadere informatie

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time.

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time. Info voor de ronde kan je sturen naar pd3jag@gmail.com Iedere 3 de dinsdag van de maand bijeenkomst PI4WBR & PI4BOZ in de Geerhoek te Wouw. Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur

Nadere informatie

En we zijn dan ook 1 juni gelijk van start gegaan met een aantal mensen, namelijk Matthe PD1AJZ Cor PA2CVD en John PD0PVR en ikzelf.

En we zijn dan ook 1 juni gelijk van start gegaan met een aantal mensen, namelijk Matthe PD1AJZ Cor PA2CVD en John PD0PVR en ikzelf. Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Jan pd3jag@gmail.com De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en

Nadere informatie

Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe

Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl Wel wil ik indien nodig zo nu en dan nog een invallen voor als matthe en de nieuwe niet kunnen. De zendamateurs

Nadere informatie

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe naar het adres van Wim

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe naar het adres van Wim Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd3jag@gmail.com. De freq op 70 cm is vervallen, hier werd bijna geen gebruik van gemaakt. tevens

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 170

Hallo en een goede avond bij ronde 170 Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Op 31 december 2016, oftewel na de eindejaarbijeenkomst, leg ik mijn beide functies neer.

Op 31 december 2016, oftewel na de eindejaarbijeenkomst, leg ik mijn beide functies neer. Ton (pd5ton) wenst iedereen een goede avond en geeft de mic door aan Jan voor het nieuws wat we weer verzameld hebben. Hallo goede avond alle zend en luisteramateurs Voor de luisterstation die kunnen zich

Nadere informatie

Namens Ton pd5ton en mijzelf pd3jag wensen wij jullie allemaal een fijn 2016 toe en met veel radio-plezier, laten we er wat van maken samen.

Namens Ton pd5ton en mijzelf pd3jag wensen wij jullie allemaal een fijn 2016 toe en met veel radio-plezier, laten we er wat van maken samen. Ton (pd5ton) wenst iedereen een goede avond en geeft de mic door aan Jan voor het nieuws wat we weer verzameld hebben. Hallo goede avond alle zend en luisteramateurs Voor de luisterstation die kunnen zich

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 150 van 3 januari. Iedereen de Beste wensen en een voorspoedig 2018

Hallo en een goede avond bij ronde 150 van 3 januari. Iedereen de Beste wensen en een voorspoedig 2018 Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via of

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via   of Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd1ajz@veron.nl of pd3jag@gmail.com. De freq op 70 cm is vervallen, hier werd bijna geen gebruik

Nadere informatie

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 152 van 17 januari

Hallo en een goede avond bij ronde 152 van 17 januari Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Radio Nieuws Flits. First Edition 2012. Zomer 2012. Redactie-adres: Wil Stilma PE1JRA Wilhelminastraat 27 8561 AA Balk. E-mail: pe1jra@gmail.

Radio Nieuws Flits. First Edition 2012. Zomer 2012. Redactie-adres: Wil Stilma PE1JRA Wilhelminastraat 27 8561 AA Balk. E-mail: pe1jra@gmail. Radio Nieuws Flits First Edition 2012 Zomer 2012 Redactie-adres: Wil Stilma PE1JRA Wilhelminastraat 27 8561 AA Balk E-mail: pe1jra@gmail.com Van de redactie Het eerste nummer (The First) van Radio Nieuws

Nadere informatie

Stichting Radio. Januari Februari Maart Amateurs Steden- Uitgave No 5. Driehoek, CQ-SDH. De Nieuwsbrief is onderdeel van PI4SDH

Stichting Radio. Januari Februari Maart Amateurs Steden- Uitgave No 5. Driehoek, CQ-SDH. De Nieuwsbrief is onderdeel van PI4SDH Nieuwsbrief Voor zend & luister- Amateurs Apeldoorn & omstreken. Verschijnt 4x per jaar. Stichting Radio Amateurs Steden- Driehoek, Januari Februari Maart 2017 Uitgave No 5. De Nieuwsbrief is onderdeel

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 172 van 6 juni

Hallo en een goede avond bij ronde 172 van 6 juni Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Reglement van de IARU CW HF-velddag 2015 Reglement van de nationale SSB HF-velddag 2015

Reglement van de IARU CW HF-velddag 2015 Reglement van de nationale SSB HF-velddag 2015 Reglement van de IARU CW HF-velddag 2015 Reglement van de nationale SSB HF-velddag 2015 België wordt uitgeroepen tot rampgebied. Vaste communicatiemiddelen zijn uitgevallen en er is een stroomonderbreking

Nadere informatie

Het informatiebulletin van de VERON afdeling Friese Meren A62. Editie mei HAMECC2018 hoofdkantoor in Leeuwarden.

Het informatiebulletin van de VERON afdeling Friese Meren A62. Editie mei HAMECC2018 hoofdkantoor in Leeuwarden. Het informatiebulletin van de VERON afdeling Friese Meren A62 Editie mei 2018 HAMECC2018 hoofdkantoor in Leeuwarden. Afdelingsbijeenkomst mei 2018 op: vrijdag 11 mei 2018, aanvang 20.00 uur LT WiFi door

Nadere informatie

HAM - FLYER tussendoortje van het HAM-Nieuws. Mededelingen van de VERON afd. Alkmaar A01

HAM - FLYER tussendoortje van het HAM-Nieuws. Mededelingen van de VERON afd. Alkmaar A01 1 HAM - FLYER 04-16 tussendoortje van het HAM-Nieuws Mededelingen van de VERON afd. Alkmaar A01 Vier enthousiaste mensen, bouwers, programmeurs, software en hardware specialisten, presenteren op de verenigingsavond

Nadere informatie

Website VERON Contest Competitie. V2.2

Website VERON Contest Competitie. V2.2 Website VERON Contest Competitie. V2.2 Met behulp van de website http://contest.leisink.net is het mogelijk voor zendamateurs om op een eenvoudige manier aan de Veron Contest Competitie deel te nemen.

Nadere informatie

Info voor deelnemers aan Bergen op Zicht 2016

Info voor deelnemers aan Bergen op Zicht 2016 Info voor deelnemers aan Bergen op Zicht 2016 Op zaterdag 24 september vindt Bergen op Zicht 2016 plaats. Doel van Bergen op Zicht is dat Bergse verenigingen, groepen en instellingen (zonder winstoogmerk)

Nadere informatie

VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945.

VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945. 1 VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945. CONVO MAART 2014 Verschijnt 6 keer per jaar: Jan./Feb., Maart, April, Mei/Juni, Sept./Okt. en Nov./Dec. Redactie CONVO: Kees v/d Laak Tel. 0251-313975

Nadere informatie

Een hobbyist die wereldwijd vrienden heeft met dezelfde veelzijdige hobby: communiceren via radiogolven

Een hobbyist die wereldwijd vrienden heeft met dezelfde veelzijdige hobby: communiceren via radiogolven Een zendamateur: wat is dat? Een hobbyist die wereldwijd vrienden heeft met dezelfde veelzijdige hobby: communiceren via radiogolven Dat kan via de microfoon, maar ook via Morse signalen, amateurtelevisie,

Nadere informatie

Mededelingen namens het bestuur van A63

Mededelingen namens het bestuur van A63 Website A63 Friese Wouden Mail de redactie Jaargang 32 nr 1. Mededelingen namens het bestuur van A63 Afdelingsbijeenkomst 3 september 2019 Bouke, PA0ZH gaat deze avond een lezing te verzorgen over zijn

Nadere informatie

Jaarvergadering Het bestuur van de afdeling Helmond mail: pi4hmd. nl

Jaarvergadering Het bestuur van de afdeling Helmond mail: pi4hmd. nl De Helmondse VARICON 34 e Jaargang nummer 127 Juli 2018 De Varicon is de spreekbuis van de Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek Nederland afdeling Helmond en wordt per e-mail gezonden aan de leden

Nadere informatie

ON7SA ON2DK ON2WVD ON3BHL ON3CTP ON3DI ON3DOE ON3EC ON3TN ON3TR ON4AAM ON4BGC ON4WYR ON5BW ON5QA ON5XZ ON5YR

ON7SA ON2DK ON2WVD ON3BHL ON3CTP ON3DI ON3DOE ON3EC ON3TN ON3TR ON4AAM ON4BGC ON4WYR ON5BW ON5QA ON5XZ ON5YR ON7SA Volume I, Issue,II Datum : 07 01 2019 Nieuwjaarswensen In dit nummer: Wensen 1 QSL dienst 1 UBA Contests 2 Internationale Contests Uitnodiging receptie 2 3 Activiteiten 4 Overlijdensbericht XYL ON5BW

Nadere informatie

Kijk voor het laatste nieuws op internet!! (vernieuwd)

Kijk voor het laatste nieuws op internet!!   (vernieuwd) Jaargang 44 nummer 02, februari 2017 Verenigingsblad van de Veron afdeling s-hertogenbosch Convocatie De VERON afdeling s-hertogenbosch nodigt alle leden hierbij uit tot het bijwonen van de maandelijkse

Nadere informatie

QSL kaarten manager (PA1AT)

QSL kaarten manager (PA1AT) QSL kaarten manager (PA1AT) QSL Bureau Assen en omstreken. QSL kaarten kunt u inleveren bij PA1AT Gerard uit Assen dit kan op de SOOS. Of u kunt u kaarten sturen aan: Gerard Nieboer PA1AT Kamilletuin 22

Nadere informatie

V.R.A. Activity Day 2015

V.R.A. Activity Day 2015 V.R.A. Activity Day 2015 Dit jaar organiseren wij op zaterdag 17 oktober 2015 de VRA Activity Day, als herdenking aan de stichting van V.R.A. op 18 oktober 1998. Het doel van deze wedstrijd is meer bekendheid

Nadere informatie

nieuwsflits VERON Amersfoort (a03) - nummer 152 februari 2015

nieuwsflits VERON Amersfoort (a03) - nummer 152 februari 2015 nieuwsflits VERON Amersfoort (a03) - nummer 152 februari 2015 Beste amateur, Hierbij Nieuwsflits nummer 152 met de aankondiging van de afdelingsbijeenkomst van 6 februari (let op: eerste vrijdag van de

Nadere informatie

Namens bestuur, de rondeleiders en redactie een goed en voorspoedig 2010 toe gewenst. Dat we maar weer veel verbindingen mogen maken.

Namens bestuur, de rondeleiders en redactie een goed en voorspoedig 2010 toe gewenst. Dat we maar weer veel verbindingen mogen maken. Jaargang 37 nummer 01 januari 2010 Verenigingsblad van de Veron afdeling s-hertogenbosch Convocatie De VERON afdeling s-hertogenbosch nodigt alle leden hierbij uit tot het bijwonen van de maandelijkse

Nadere informatie

9e jaargang nummer 7 september 1985 verschijnt 10 maal per jaar. Oplage 400 stuks. Redaktieadres: Trekvogelweg 179, 3815 LE Amersfoort.

9e jaargang nummer 7 september 1985 verschijnt 10 maal per jaar. Oplage 400 stuks. Redaktieadres: Trekvogelweg 179, 3815 LE Amersfoort. 9e jaargang nummer 7 september 1985 verschijnt 10 maal per jaar. Oplage 400 stuks. REDAKTIE: Boy de Leeuw PA0BL Jan van Dalum PE1JHU Redaktieadres: Trekvogelweg 179, 3815 LE Amersfoort. DRUK: Arthur Dekkers

Nadere informatie

Editie februari De Flevo Rondstraler. Het blad voor en door de leden van de Veron afdeling Flevoland regio 41

Editie februari De Flevo Rondstraler. Het blad voor en door de leden van de Veron afdeling Flevoland regio 41 Editie februari 2019 De Flevo Rondstraler. Het blad voor en door de leden van de Veron afdeling Flevoland regio 41 COLOFON VERON Afdeling A41 Flevoland Voorzitter Secretaris Penningmeester Bestuurslid

Nadere informatie

Regio 1 HF/VHF/UHF bandplan

Regio 1 HF/VHF/UHF bandplan bereik (khz) 2km 135.7-137.8 200 CW CW, QRSS en digitale smalbandmodes 17m 20m 30m 40m 80m 160m 1810-1838 200 CW 1836 khz CW QRP CoA 1838-1840 500 Smalbandige modi 1840-1843 2700 Alle modi Digimode 1843-2000

Nadere informatie

FT-8 in WSJT-X: How To + loggen via HRD - DEMO ON5MB

FT-8 in WSJT-X: How To + loggen via HRD - DEMO ON5MB FT-8 in WSJT-X: How To + loggen via HRD - DEMO ON5MB 1 7 M E I 2 0 1 9 - T L S Wie is ON5MB Bernard Graficus van opleiding Preventieadviseur arbeidsveiligheid Geen elektronicus Leer/nieuws-gierig Experimenteren

Nadere informatie

JOTA-JOTI 2017 Diverse plaatsen Evenement. Onderling QSO t Hamnus Afdelingsavond. Flowerdome Eelde Americahal Apeldoorn

JOTA-JOTI 2017 Diverse plaatsen Evenement. Onderling QSO t Hamnus Afdelingsavond. Flowerdome Eelde Americahal Apeldoorn Jaargang 38, nummer 8, oktober 2017 VERON-VRZA-afdeling Twente Wetenswaardigheden Sinds maart 2015 zendt de Duitse zustervereniging van de VERON elke zondag van 11 tot 12 uur een programma uit op 6070

Nadere informatie

Certificaten / Awards

Certificaten / Awards Certificaten / Awards 15 april 2010 Derk van Dijken PAØDVD Wat is het? Voorbeelden Hoe kom je eraan? Waar vind je informatie? Vragen? Herkenbaar? Wat zijn Awards of Certificaten? Resultaten van goed opgeloste

Nadere informatie

Jaarvergadering / afdelingsbijeenkomst VRZA Zuid West Nederland

Jaarvergadering / afdelingsbijeenkomst VRZA Zuid West Nederland FEBRUARI 2017 JAARGANG 23 NR.02 Van de redactie Hierbij ontvangt u de Deltaloep met het verslag van de nachtvossenjacht 2017, QSL kaarten, de komende afdelingsbijeenkomsten, aankondiging van de COTA, regionieuws

Nadere informatie

Onze eerste clubavond gaan we iets horen over morse en de voordelen ten opzichte van het gebruik van SSB door Marc Schijven PE1FJN

Onze eerste clubavond gaan we iets horen over morse en de voordelen ten opzichte van het gebruik van SSB door Marc Schijven PE1FJN www.a63.org redactie@a63.org Jaargang 30 nr. 1 september 2017 Inhoud: Van de voorzitter...1 Afdelingsbijeenkomst...2 A63 Scorebord...2 Contestgroep PI4M...3 Gezocht:...3 Hallo allemaal,...3 De mobiele

Nadere informatie

Afdelingsnieuws: 26 november SDR zelfbouw

Afdelingsnieuws: 26 november SDR zelfbouw ZCZC --------------------------------------------------------------- QST de PI4GAZ, PI4GAZ, PI4GAZ Afdelingsstation van de VERON in Gouda, R17, JO22IA Uitgezonden door PA0POS vanuit Haastrecht, JO21JX

Nadere informatie

VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945.

VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945. VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945. CONVO MAART 2013 Verschijnt 6 keer per jaar: Jan./Feb., Maart, April, Mei/Juni, Sept./Okt. en Nov./Dec. Redactie CONVO: Kees v/d Laak Tel. 0251-313975

Nadere informatie

HAM - FLYER tussendoortje van het HAM-Nieuws. Mededelingen van de VERON Alkmaar INHOUD: Uitnodiging Algemene Ledenvergadering.

HAM - FLYER tussendoortje van het HAM-Nieuws. Mededelingen van de VERON Alkmaar INHOUD: Uitnodiging Algemene Ledenvergadering. 1 HAM - FLYER 01-19 tussendoortje van het HAM-Nieuws Mededelingen van de VERON Alkmaar INHOUD: * Uitnodiging 11 januari 2019 Item 1 * Agenda Jaarvergadering Item 2 * Jaarverslag 2018 Item 3 * Activiteiten

Nadere informatie

februari 2010 JAARGANG 16 NR. 2

februari 2010 JAARGANG 16 NR. 2 februari 2010 JAARGANG 16 NR. 2 VAN DE REDACTIE Hierbij ontvangt u de tweede editie van de Deltaloep van 2010 met nieuws en bijzonderheden van de radiohobby. In deze editie ondermeer een artikel van Dan

Nadere informatie

Convo 2015. Afz: VERON afd. Amsterdam P/A Tolkamerstraat 105 1107 PC Amsterdam Zuidoost.

Convo 2015. Afz: VERON afd. Amsterdam P/A Tolkamerstraat 105 1107 PC Amsterdam Zuidoost. Afz: VERON afd. Amsterdam P/A Tolkamerstraat 105 1107 PC Amsterdam Zuidoost. 1 Voorwoord voorzitter Beste mede amateurs van de afdeling Amsterdam, Er ligt weer een vol nieuw radio jaar voor ons. Het afgelopen

Nadere informatie

Jaargang 21, nr. 4 - juni / juli 2019

Jaargang 21, nr. 4 - juni / juli 2019 t Lopertje Jaargang 21, nr. 4 - juni / juli 2019 t Lopertje is het clubblad van Loopgroep Waalre en verschijnt 7x per jaar. Redactie: lopertje@loopgroepwaalre.nl Het volgende nummer (nr. 5) verschijnt

Nadere informatie

Inhoud. Van de Voorzitter. Jaargang 22 nr 8 April 2010. www.a63.org redactie@a63.org

Inhoud. Van de Voorzitter. Jaargang 22 nr 8 April 2010. www.a63.org redactie@a63.org www.a63.org redactie@a63.org Jaargang 22 nr 8 April 2010 Inhoud Van de Voorzitter...1Friese Radiomarkt Beetsterzwaag...6 Alg. Ledenvergadering dinsdag 6 april a.s....2veron-afdelingscompetitie...6 Lezing

Nadere informatie

AMSTELSTRALER Mededelingenblad van de Veron afdeling Amstelveen

AMSTELSTRALER Mededelingenblad van de Veron afdeling Amstelveen AMSTELSTRALER JAARGANG 37 NR.4 DECEMBER 2016 BREAK, BREAK CATCHING CUBESAT CHATTER? THERE S AN APP FOR THAT! DE LEESMAP GRONINGER RADIO AMATEUR TREFFEN (GRORAT) AMSTELSTRALER Mededelingenblad van de Veron

Nadere informatie

Editie september 2017

Editie september 2017 Editie september 2017 De Flevo Rondstraler Het blad voor en door leden van de VERON-afdeling Flevoland COLOFON VERON-afdeling A41 Flevoland Voorzitter Dick van Vulpen PA0DVV pa0dvv@veron.nl Vicevoorzitter

Nadere informatie

Wensen voor het volgende jaar: Indien u nog ideeen heeft voor het komende jaar wordt u uitgenodigd dat kenbaar te maken aan het bestuur.

Wensen voor het volgende jaar: Indien u nog ideeen heeft voor het komende jaar wordt u uitgenodigd dat kenbaar te maken aan het bestuur. ZCZC ---------------------------------------------------------------- QST de PI4GAZ, PI4GAZ, PI4GAZ Afdelingsstation van de VERON in Gouda, R17, JO22IA Uitgezonden door PA0POS vanuit Haastrecht, JO21JX

Nadere informatie

Elementaire facetten van het Radio(zend)amateurisme

Elementaire facetten van het Radio(zend)amateurisme Elementaire facetten van het Radio(zend)amateurisme Bevrediging van nieuwsgierigheid Gewoon lekker bezig zijn Sociaal bezig zijn Uitdagingen Verzamelen De organisatie Spelregels Historie OHP_00 Bevrediging

Nadere informatie

Onderwerpen: Afdelingsnieuws, Nieuws uit andere afdelingen, Outernet, Wetenschappers maken per ongeluk slimme kneedklei, Lachen.

Onderwerpen: Afdelingsnieuws, Nieuws uit andere afdelingen, Outernet, Wetenschappers maken per ongeluk slimme kneedklei, Lachen. ZCZC --------------------------------------------------------------- QST de PI4GAZ, PI4GAZ, PI4GAZ Afdelingsstation van de VERON in Gouda, R17, JO22IA Uitgezonden door PA0POS vanuit Haastrecht, JO21JX

Nadere informatie

MWV - nieuwsbrief nr 8

MWV - nieuwsbrief nr 8 MWV nieuwsbrief Nr 8 pagina 1 / 6 MWV - nieuwsbrief nr 8 September 2008 sectie Midden West Vlaanderen http://www.on6ub.be Dag Beste MWV leden en sympathisanten, Hier zijn we terug met onze MWV nieuwsbrief,

Nadere informatie

APD NIEUWS. jaargang 34 2011, nr. 4. Bulletin van: VERON, afdeling 05, Apeldoorn.

APD NIEUWS. jaargang 34 2011, nr. 4. Bulletin van: VERON, afdeling 05, Apeldoorn. APD NIEUWS jaargang 34 2011, nr. 4 Bulletin van: VERON, afdeling 05, Apeldoorn. Afdeling Apeldoorn (05) Afdelingsbestuur Voorzitter: Ben van Damme, PA0I (0578)691642 pa0i@veron.nl Vosbergerweg 50A, 8181

Nadere informatie

VERON afd. 56 Waterland Elektronische Nieuwsbrief.

VERON afd. 56 Waterland Elektronische Nieuwsbrief. VERON afd. 56 Waterland Elektronische Nieuwsbrief. September 2009 NIEUWSBRIEF Redactie: PA1XA pi4wld@veron.nl of pa1xa@amsat.org Naam Call Telefoon E-mail adres Voorzitter Nico van der PA0MIR 434954 pa0mir@veron.nl

Nadere informatie

Mededelingen namens het bestuur van A Notulen A63 afdelingsbijeenkomst 6 november Bericht van de penningmeester...

Mededelingen namens het bestuur van A Notulen A63 afdelingsbijeenkomst 6 november Bericht van de penningmeester... www.a63.veron.nl redactie.a63@veron.nl Jaargang 31 nr. 4 Mededelingen namens het bestuur van A63... 2 Notulen A63 afdelingsbijeenkomst 6 november 2018... 2 Bericht van de penningmeester... 3 Te koop uit

Nadere informatie

Het Z Oo D tje, nieuwsbrief van de afdeling Zuidoost Drenthe (A11) van de VERON

Het Z Oo D tje, nieuwsbrief van de afdeling Zuidoost Drenthe (A11) van de VERON Het Z Oo D tje, nieuwsbrief van de afdeling Zuidoost Drenthe (A11) van de VERON Afd. A 11 Zuidoost Drenthe mei 2018 Opgericht in mei 1956. Correspondentie en info: secretariaat Wilma Meijering e mailadres:

Nadere informatie

Laatste update: 16 okt 2015 (pa0fot). Aanvullingen en correcties op de agenda zijn welkom!

Laatste update: 16 okt 2015 (pa0fot). Aanvullingen en correcties op de agenda zijn welkom! Agenda: Activiteiten en markten 20-10- recentste versie op www.pi4vlb.nl en members.home.nl/tom.koeken/zoronde: Voor de z.o.-ronde: alleen de komende 4 tot 6 weken vermelden Voor alle activiteiten geldt:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Locatorcontest december 2018 nr. 4

Nieuwsbrief Locatorcontest december 2018 nr. 4 Het jaar 2018 zit er op. Het was mijn tweede jaar als contestmanager en daarin leer je wat beter kijken naar de logs die ingestuurd worden en de problemen die mensen ondervinden die nog zonder contestprogramma

Nadere informatie

Inhoud. Van de Voorzitter. Jaargang 22 nr 5 Jan. 2010. www.a63.org redactie@a63.org

Inhoud. Van de Voorzitter. Jaargang 22 nr 5 Jan. 2010. www.a63.org redactie@a63.org www.a63.org redactie@a63.org Jaargang 22 nr 5 Jan. 2010 Inhoud Van de Voorzitter...1Contesten...7 Ledenbijeenkomst dinsdag 5 januari a.s....2amateurrondes...9 Lezing 5 januari...2...10 Bouwpakket SDR...2Activiteitenkalender...10

Nadere informatie

Reglement VERON VHF/UHF/SHF Contesten

Reglement VERON VHF/UHF/SHF Contesten 1 Doel Het hoofddoel is het maken van zoveel mogelijk verbindingen en daar plezier in hebben. Andere doelen zijn het verbeteren van eigen vaardigheden, testen van (nieuwe) apparatuur en technieken, ervaring

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2017

Nieuwsbrief 3 maart 2017 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Even voorstellen: Francesca Welkom! NLdoet Lente in de aula Ondertussen op onze website Sportnieuws Agenda Beste ouders/verzorgers, Heeft u het al gezien?

Nadere informatie

door Piet Rens PAoPRG door Gerjan PA1GF door Johan PA3AIN door Johan PA3AIN ( Heelweg Microwaves Locator-contest Qso Mul- Contest Call Qso s pntn tiplier punten Eindstand 2008 Afdelingsbeker

Nadere informatie

26 november 2010 - SDR zelfbouw

26 november 2010 - SDR zelfbouw ZCZC --------------------------------------------------------------- QST de PI4GAZ, PI4GAZ, PI4GAZ Afdelingsstation van de VERON in Gouda, R17, JO22IA Uitgezonden door PA0POS vanuit Haastrecht, JO21JX

Nadere informatie

Programma 31 oktober t/m 7 november

Programma 31 oktober t/m 7 november Programma 31 oktober t/m 7 november Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix Alle activiteiten vinden plaats in de animatiezaal, op het sportveld of in de bar. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945.

VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945. VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945. CONVO APRIL 2014 Verschijnt 6 keer per jaar: Jan./Feb., Maart, April, Mei/Juni, Sept./Okt. en Nov./Dec. Redactie CONVO: Kees v/d Laak Tel. 0251-313975

Nadere informatie

Jaarlijks, in oktober, houdt de Scouting-beweging een weekend waarin draadloze kontakten tussen diverse scouting- groepen over de hele wereld worden

Jaarlijks, in oktober, houdt de Scouting-beweging een weekend waarin draadloze kontakten tussen diverse scouting- groepen over de hele wereld worden JOTA-JOTI en CAMRAS Jaarlijks, in oktober, houdt de Scouting-beweging een weekend waarin draadloze kontakten tussen diverse scouting- groepen over de hele wereld worden gemaakt. Hierbij wordt hulp ingeroepen

Nadere informatie

Inhoud. Van de Voorzitter. Jaargang 21 nr 8 april 2009. www.a63.org redactie@a63.org. Ledenbijeenkomst 7 april a.s...2contesten...

Inhoud. Van de Voorzitter. Jaargang 21 nr 8 april 2009. www.a63.org redactie@a63.org. Ledenbijeenkomst 7 april a.s...2contesten... www.a63.org redactie@a63.org Jaargang 21 nr 8 april 2009 Inhoud Van de Voorzitter...1Radio buizen af te halen...6 Ledenbijeenkomst 7 april a.s....2contesten...6 Lezing 7 april...2amateurrondes...8 31ste

Nadere informatie

VERON afdeling Zaanstreek (A46)

VERON afdeling Zaanstreek (A46) VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945. CONVO SEPTEMBER & OKTOBER 2015 Verschijnt 6 keer per jaar: Jan./Feb., Maart, April, Mei/Juni, Sept./Okt. en Nov./Dec. Redactie CONVO: Kees v/d Laak

Nadere informatie

Jaarvergadering Traffic Bureau 15 januari 2011

Jaarvergadering Traffic Bureau 15 januari 2011 Jaarvergadering Traffic Bureau 15 januari 2011 Notulen Locatie: Van der Valk Hotel Vught Voorzitter: Sjoerd Ypma - PAØSHY Notuliste: Chantal Koekkoek - PA5YL Aanwezig: Dick van Empelen PAØGRU - IARUMS

Nadere informatie