Ik ga eerst beginnen met een vraag die binnen gekomen is via de mail, dit gaat over de Jota

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ik ga eerst beginnen met een vraag die binnen gekomen is via de mail, dit gaat over de Jota"

Transcriptie

1 Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Jan pd3jag@gmail.com De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op MHz en denk daarbij aan de 88,5Hz CTCSS Tone. Heb jezelf info of iets anders wat leuk is om te vermelden, stuur dit dan naar Jan PD3JAG ook dit via het bekende adres pd3jag@gmail.com Wel rekening houden dat het maandag voor de ronde binnen is. en dan het liefst voor 16:00 uur loc tijd. Is het er dan niet schuift je melding of stukje op naar de week erop. Alvast bedankt voor de medewerking. Hallo en goede avond bij ronde 133 van 6 September. Helaas is Matthe afwezig en zullen jullie het vanavond met mij alleen moeten doen. Wel wil ik Matthe feliciteren want die word vandaag 62jaar. Dus matthe mocht je op de achtergrond mee luisteren PROFICIAT. Ik ga eerst beginnen met een vraag die binnen gekomen is via de mail, dit gaat over de Jota Namelijk het volgende : Hier even een verzoekje voor vermelding in de BOZ ronde. Scouting Prinses Irene (Roosendaal) en Scouting Steenbergen willen mee doen met de Jota, er is alleen een probleem... er is geen zendamateur. Voor mij is het wat moeilijk zo vanuit Frankrijk en met een Franse call mag het denk ik niet. Dus zou je een oproep kunnen doen of er iemand uit West Brabant beschikbaar is om deze 2 groepen te helpen met de aanstaande Jota. De plaats van handeling is het clubhuis van de SPI in Roosendaal. En de leiding heeft al wat ervaring met het draaien van Jota.

2 Eventuele vrijwilligers kunnen met mij contact opnemen, is stuur dat wel weer door aan mijn oude scouting cluppie. Stuur maar een mail naar 73" Arjan Gennisse F4VRU (Ex PA9G) Dus mocht er iemand willen helpen stuur even mail naar bovenstaand adres AUB. Dan zal de rest wel geregeld worden neem ik aan. Dan had ik nog een mail binnen gekregen dit over de DvdRA en namelijk het volgende : Beste OM's, De kaarten voor de 56ste DvdRA op 4November 2017 a.s. kunnen weer besteld worden. Parkeren De organisatie van de Americahal besloten op hun terrein parkeerkosten á 4,00 te heffen. U kunt ook kiezen voor gratis parkeren, maar dan moet u een stukje lopen. Wij hopen dat u zich hierdoor niet laat afschrikken. Reduceer de kosten door met elkaar mee te rijden. De parkeerkosten kunnen worden voldaan door een uitrijkaart te kopen in de entree. De kosten van een Kaartje is 7 euro in de voorverkoop. Op de volgende wijze: Door over making van 7 euro per stuk op gironummer IBAN: NL48 INGB t.n.v. VERON REGIO 29 AFD 51 O.v.v. de call en aantal Girale bestellingen moeten uiterlijk 25 september 2017 bijgeschreven zijn bij ondergetekende. Contant is niet meer mogelijk. Het minimum aantal te bestellen kaartjes (per afdeling) bedraagt 4 stuks. Het is niet mogelijk om teveel bestelde entreebewijzen te retourneren (ook niet nog vóór de DvdRA). Wel handhaven we de regel van de afgelopen jaren om alle kinderen onder de 16 jaar gratis toegang te geven, in geval van twijfel moet men een identificatiebewijs kunnen laten zien.

3 Levering van de kaartjes 17 Oktober 2017 a.s. op de 3de dinsdag v/d Maand. '73, Matthé PD1AJZ Verder kan ik mededelen dat ik sinds vandaag begonnen ben met het uitschrijven van de Qsl kaarten van PI4BOZ voor de activatie van het Lighthouse wekend. En ik heb er nogal wat tekort,maar deze haal ik bij de voorzitter op zodat ik weer verder kan. Moeten er 566 uitgeschreven worden dus heb nog wat te gaan. Ook heb ik vanaf 1 sept al wat verbindingen gemaakt onder de PI40BOZ call en zal dit de gehele tijd ook met regelmaat doen. Vooral op HF en soms ook via de repeater. Dit vanuit huize PD3JAG. Want afgelopen weekend waren we actief als PI40BOZ vanaf het velddag terrein in Huijbergen. Daar zijn we zaterdag en zondag actief geweest Cor PA2CVD en Jan PD3JAG voornamelijk, mar de condx waren niet echt super zeg maar, Maar toch hebben we 170 verb in het log kunnen zetten, Nu zullen de meeste wel verwacht hebben dat er deze keer een heel verslag zou zijn van dit GEWELDIGE PI40BOZ WEEKEND, maar NEE. Hier ben ik nog mee bezig en dat kunnen jullie volgende week allemaal lezen, dan is het voor mij de laatste ronde bulletin en deze zal geheel over het geweldige weekend gaan. Met een x aantal foto s. Ook gaan Gerben PD1GWF en IK een stuk maken voor ik CQPA en Electron, Want dit was echt een hele geslaagde activiteit. En we zijn al beetje voor volgend jaar bezig om er weer zo leuk weekend van te gaan maken in Juni. Tevens is het idee gekomen om buiten de veldagweekenden om ook eens een activiteit te doen dus wie weet. Maar dat het allemaal goed verlopen is is 100% zeker. Maar dat kunnen jullie allemaal in het volgende bulletin lezen. Wel alle mensen bedankt die meegedaan hebben en langs geweest zijn namens de organisatie ; Matthe en Jan en het bestuur van A51. Ad & Ineke voor de schenking van de bijzonder grote tent van 8x4, en ook bedankt Gerben voor het organiseren en uitzetten van de vossenjacht, en voor zondags de ratten jacht, Samen met Wim & Wilma. Het was super leuk Radioexamen 6 september: Voor 12,50 VERON lid tot 2018 en een gratis Vademecum

4 Johan Jongbloed PA3JEM Bron Veron site Klopt dat wel, voor 12,50 tot 2018 lid van de VERON en ook nog eens een gratis vademecum t.w.v. 12,50? Ja, je leest het goed, dit klopt! Deze actie doen wij exclusief op het radioexamen op 6 september in Veldhoven. Meteen een gratis Vademecum mee Waar je deze banner ziet staan, staat een team van de lokale VERON afdeling Eindhoven. Bij hen kun je jezelf ter plekke als lid inschrijven en mag je ook meteen het 370 pagina s dikke Vademecum, onmisbaar in elke shack, zo mee naar huis nemen. Niet in Veldhoven? Wil je ook van dit aanbod gebruik maken, maar ben je 6 september niet in Veldhoven? Heb geduld, want zo n banner met speciaal aanbod gaat vaker in het land opduiken. En alleen op die plaatsen waar deze banner staat, geldt het speciaal aanbod. Veel succes met het radioexamen! De evenementen voor de maand September VERON/IARU Region 1 VHF contest 144 MHz (2-3 september) RSGB 144 MHz backpackers #5 (3 september) Radiomarkt Zuid-Limburg (3 september) N-/F-zendexamen in Veldhoven (6 september) 62e UKW Tagung Weinheim (8-10 september) VERON ATV contest (9-10 september) ARRL EME contest 2,3 GHz en hoger (9-10 september) 39e Landelijke Ballonvossenjacht (10 september) 37e HF-Dag & 20e VERON DX-dinner (16 september) RSGB 70 MHz contest (17 september) Radiomarkt De Lichtmis (23 september) DL AGCW 144 MHz CW contest (23 september) DL AGCW 432 MHz CW contest (23 september) DIG-PA contest 144 MHz all mode (25 september)

5 KOEL; Koude Oorlog Evenement de Luisterpost (30 september) Nog geen definitieve conclusies N-Herijking door Johan Jongbloed PA3JEM Bron Veron site Na een korte vakantiepauze is de groep N-Herijking weer bij elkaar gekomen. De groep N-Herijking is een samenwerking tussen VRZA, VERON en Agentschap Telecom en heeft tot doel om te komen met een solide N- Herijkingspakket. Waar gaat de N-Herijking ook al weer over? Vanuit het Amateuroverleg zijn er verzoeken geweest in de richting van Agentschap Telecom om de mogelijkheden van de N-registratie te verruimen. Op deze herhaalde verzoeken heeft Agentschap Telecom de verenigingen gevraagd mee te werken aan een gezamenlijke opdracht om te komen tot een herijking van de N-registratie. Zo wil Agentschap Telecom een breed gedragen N-herijkingspakket dat voor de komende 5 10 jaar solide genoeg is om aan de wensen van beide verenigingen te voldoen. Om de N-herijking vorm te geven is een overleggroep geformeerd waarin Agentschap Telecom, de VERON en de VRZA gezamenlijk deelnemen. Nu nog geen definitieve conclusies Agentschap Telecom heeft de gewogen resultaten van de enquête die onder VRZA- en VERON-leden is gehouden in ontvangst genomen en geaccepteerd. Wel is de afvaardiging van AT nieuwsgierig naar de ongewogen resultaten. Inmiddels zijn de ongewogen resultaten door VRZA en VERON aangeleverd. Het AT wil heel serieus met de materie omgaan en tot een eindrapport komen, waarbij de conclusies gestaafd kunnen worden door de uitkomsten van de enquête. AT, VRZA en de VERON gaan gezamenlijk het eindrapport schrijven.

6 Hoe gaat het nu verder? De N-Herijking staat op de agenda van het Amateuroverleg van 25 oktober a.s. De stand van zaken en de wijze van aanpak om tot een eindrapport te komen, zullen dan belangrijke gespreksonderwerpen zijn. Misschien kunnen dan ook al delen van het eindrapport besproken worden. Het is goed om te weten dat alle gesprekspartners een gedegen N-Herijkingsvoorstel zeer belangrijk vinden, ook al gaat dat ten koste van de tijd. Na dit Amateuroverleg hopen we weer over de N-Herijking te kunnen rapporteren. Hoe een radioamateur het leven van een 12-jarig meisje in het afgelegen Exmoor wist te redden Mike Everett zat thuis in Bristol (UK) toen hij een noodoproep hoorde Mike Everett s radio uitrusting (Foto: Dan Regan) Dit is het verhaal van een radio amateur die het leven van een meisje op ruim 110 km afstand wist te redden zonder zijn eigen huis te verlaten. Mike Everett werd een hulpverlener nadat hij op de amateurbanden een noodkreet hoorde van een man die kampeerde op Exmoor. Een 12-jarig meisje in het reisgezelschap van de man had onmiddellijk medische hulp nodig als gevolg van een zware epileptische aanval. De plek waar de groep kampeerde was zo afgelegen dat er geen enkel mobiel telefoon signaal bleek op te pikken. Maar een van de kampeerders had radioamateur apparatuur bij zich en zette dat gelijk in om een noodoproep te doen. Deze oproep wist via een relais op the Mendips Mike z n shack in Horfield te bereiken. Hij was de eerste die antwoordde. Mike belde direct met 999 (het Engelse 112) om een ambulance naar Wimbleball Lake in Exmoor te krijgen, net voor 11 uur op de vrijdag avond. Initieel was de 999-operator zich niet bewust van het feit dat Mike namens iemand anders belde die ruim 110 km verderop was. Dat kostte even wat uitleg aan de telefoon om duidelijk te maken dat Mike slechts de medische instructies relayeerde naar de kampeerplek. Ik ben nu 5 jaar radioamateur en dit is de eerste keer dat ik een noodoproep hoor; ik ben blij dat ik kon helpen. verteld Mike.

7 Het telefoontje duurde meer dan 10 minuten. Mike gaf hierbij informatie door aan de ambulance controlekamer over het 12-jarige meisje genaamd May wat hij kreeg van medekampeerder Jon. Ze lijdt aan een vorm van epilepsie waarbij zo snel mogelijk medisch hulp nodig is. Binnen drie minuten waren de nooddiensten op weg naar May. Als eerste kwam een brandweerman ter plekke. Kort daarna een ambulance die van wat verder moest komen. May werd direct naar het ziekenhuis gebracht. Mike wist pas later weer in contact te komen met Jon om te horen dat May met succes was behandeld in het ziekenhuis en na herstel weer verder kon met het genieten van haar vakantie. Geweldig nieuws dus. Ik wist niet hoe lang Mike al radioamateur was, maar ik ben onder de indruk van zijn professionele aanpak van deze noodsituatie zei Jon. Het verhaal van May laat wederom het belang van (amateur) radio zien in deze moderne tijden. Wanneer al het andere faalt, dan is er altijd nog het radioamateurisme om te assisteren. Bron: Bristol Post waar ook de noodoproep terug te horen is. CONTESTEN MAAND SEPTEMBER : Date start UTC start Date end UTC end Contest name + link Mode : :59 CW Open Contest CW : :59 All Asian DX Contest SSB : :00 LZ Open SES Contest CW : :00 AGCW Straight Key Party 40m CW : :59 UBA National Fieldday (*) SSB : :00 DARC 10-Meter Digital Contest RTTY : :29 OK1WC Memorial (MWC) CW/SSB

8 : :00 Michigan QRP Club Labor Day Sprint CW : :59 VERON SLP Contest - Part 6 SWL - SSB : :59 Worked All Europe DX Contest SSB : :59 North America Sprint Contest CW : :29 OK1WC Memorial (MWC) CW/SSB : :00 Scandinavian Activity Contest CW : :00 New Jersey QSO Party CW/SSB : :59 Washington State Salmon Run CW/SSB/Digital : :59 North America Sprint Contest RTTY : :00 Belgian Mills Award Contest SSB : :00 BARTG Autumn Sprint 75 RTTY 75 Bd : :29 OK1WC Memorial (MWC) CW/SSB : :59 CQ World-Wide RTTY DX Contest RTTY : :00 Maine QSO Party CW/SSB : :00 Texas QSO Party CW/SSB/Digital : :29 OK1WC Memorial (MWC) CW/SSB : :59 Russian WW Multi Mode Contest All : :00 UK/EI DX Contest SSB Gezocht vervanger voor Ronde Bulletin en ronde : Ik PD3JAG, heb besloten om eind september te stoppen met het maken van het Ronde Bulletin, en met het wekelijks verzorgen van de Ronde. STERKER NOG DIT WORD 2 WEKEN EERDER ivm een drukke periode die gaat komen voor mij persoonlijk. Dus op 13 September dan maak ik mijn laatste Ronde Bulletin. Ik ga me meer met HF bezig houden en met Flora Fauna, waarvoor ik nu ook de webpagina van bij hou. Dus bij deze een oproep of er iemand anders dit wilt overnemen. Dit alles omdat dit toch meer mijn ding is, in onze hobby. ( ik heb niet veel met repeater qso s sorry). Ik weet dat het niet is wat sommige verwacht hadden, maar ik heb er heel lang over nagedacht en mijn besluit staat vast. Al

9 mijn tijd die ik er in gestoken heb heb ik met veel liefde en plezier gedaan. Verder blijf ik bestuurslid en zal me bij alle activiteiten inzetten. En ook openstaan voor nieuwe activiteiten. Maar verder richt ik me op HF en Flora Fauna. Heb je interesse laat het even weten aan Mijzelf of aan Matthe. De eerst volgende bijeenkomst is op 19 September Deze avond is er Zelfbouwavond CQ vakantie technisch natafelen De avond start om 20:00 uur en iedereen is weer van harte welkom. Dit alles aan de Kloosterstraat nr 19B in het Cultureel Centrum de Geerhoek in Wouw. Ook is de Qsl-Manager aanwezig deze avond. Dit was het van mijn kant en dan ga ik NU kijken voor eventuele inmelders : De inmelders deze week waren: Luisteramateurs 1 2. Zendamateurs: 1.pa3wt wim 2.pa3cwq harry 3.pe1bia joop 4.pa3gag rien 5.pa9ad ad 6.pa5he henk 7.pd1map martijn 8.pd0bn log 9. pa0rpa/p rob 10.pe1gij ad log 11.pa3jos jos log 12. pd1jhh jan log 13.

10 LET OP: Inmelden voor luisteramateurs via mail: of bij Zendamateurs inmelden via de repeater PI3BOZ, niet via ander medium. Berichten voor de Ronde. Zorg dat deze binnen zijn op de maandag voor de Ronde en dan voor 16:00uur. Zoniet schuift het door naar de ronde erna. Bedankt voor jullie aanwezigheid en tot volgende week 73 Jan.

Hallo en een goede avond bij ronde 162. van 28 Maart

Hallo en een goede avond bij ronde 162. van 28 Maart Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time.

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time. Info voor de ronde kan je sturen naar pd3jag@gmail.com Iedere 3 de dinsdag van de maand bijeenkomst PI4WBR & PI4BOZ in de Geerhoek te Wouw. Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur

Nadere informatie

Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe

Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl Wel wil ik indien nodig zo nu en dan nog een invallen voor als matthe en de nieuwe niet kunnen. De zendamateurs

Nadere informatie

De avond werd erg goed bezocht, namelijk 31 personen waren er aanwezig.

De avond werd erg goed bezocht, namelijk 31 personen waren er aanwezig. Informatie voor de ronde kan je sturen naar pd3jag@gmail.com Iedere 3 de dinsdag van de maand bijeenkomst PI4WBR & PI4BOZ in de Geerhoek te Wouw. Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 206 van 27 februari

Hallo en een goede avond bij ronde 206 van 27 februari Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 173 van 13 juni

Hallo en een goede avond bij ronde 173 van 13 juni In melden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen in melden via de repeater, op 145.625MHz en

Nadere informatie

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 175 van 27 juni

Hallo en een goede avond bij ronde 175 van 27 juni Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 182 van 12 september 2018

Hallo en een goede avond bij ronde 182 van 12 september 2018 Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 215 van 1 mei

Hallo en een goede avond bij ronde 215 van 1 mei In melden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 177 van 8 Augustus

Hallo en een goede avond bij ronde 177 van 8 Augustus Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 171. van 30 Mei

Hallo en een goede avond bij ronde 171. van 30 Mei Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 161. van 21 Maart

Hallo en een goede avond bij ronde 161. van 21 Maart Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe of naar het adres van Jan

Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe of naar het adres van Jan Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Jan pd3jag@gmail.com De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 214 van 24 april

Hallo en een goede avond bij ronde 214 van 24 april In melden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 153 van 24 januari

Hallo en een goede avond bij ronde 153 van 24 januari Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 156

Hallo en een goede avond bij ronde 156 Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 170

Hallo en een goede avond bij ronde 170 Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

RONDE 67 PI4BOZ Brabant West

RONDE 67 PI4BOZ Brabant West Afdelingsbijeenkomst: elke 3de Dinsdag van de maand vanaf 20.00 uur in Cultureel Centrum de GEERHOEK te vinden in de, Kloosterstraat 19b Wouw. Tel: 0165-304042. Info PI4BOZ & PI4WBR is te vinden op : Http://www.pi4boz.nl

Nadere informatie

En we zijn dan ook 1 juni gelijk van start gegaan met een aantal mensen, namelijk Matthe PD1AJZ Cor PA2CVD en John PD0PVR en ikzelf.

En we zijn dan ook 1 juni gelijk van start gegaan met een aantal mensen, namelijk Matthe PD1AJZ Cor PA2CVD en John PD0PVR en ikzelf. Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Jan pd3jag@gmail.com De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 202 van 30 januari

Hallo en een goede avond bij ronde 202 van 30 januari Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via of

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via   of Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd1ajz@veron.nl of pd3jag@gmail.com. De freq op 70 cm is vervallen, hier werd bijna geen gebruik

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 172 van 6 juni

Hallo en een goede avond bij ronde 172 van 6 juni Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 150 van 3 januari. Iedereen de Beste wensen en een voorspoedig 2018

Hallo en een goede avond bij ronde 150 van 3 januari. Iedereen de Beste wensen en een voorspoedig 2018 Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe naar het adres van Wim

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe naar het adres van Wim Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 152 van 17 januari

Hallo en een goede avond bij ronde 152 van 17 januari Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time.

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time. Info voor de ronde kan je sturen naar pd3jag@gmail.com Iedere 3 de dinsdag van de maand bijeenkomst PI4WBR & PI4BOZ in de Geerhoek te Wouw. Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur

Nadere informatie

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via of

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via   of Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd1ajz@veron.nl of pd3jag@gmail.com. De freq op 70 cm is vervallen, hier werd bijna geen gebruik

Nadere informatie

Jaarvergadering Het bestuur van de afdeling Helmond mail: pi4hmd. nl

Jaarvergadering Het bestuur van de afdeling Helmond mail: pi4hmd. nl De Helmondse VARICON 34 e Jaargang nummer 127 Juli 2018 De Varicon is de spreekbuis van de Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek Nederland afdeling Helmond en wordt per e-mail gezonden aan de leden

Nadere informatie

Website VERON Contest Competitie. V2.2

Website VERON Contest Competitie. V2.2 Website VERON Contest Competitie. V2.2 Met behulp van de website http://contest.leisink.net is het mogelijk voor zendamateurs om op een eenvoudige manier aan de Veron Contest Competitie deel te nemen.

Nadere informatie

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

VERON afdeling Zaanstreek (A46)

VERON afdeling Zaanstreek (A46) VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945. CONVO SEPTEMBER & OKTOBER 2015 Verschijnt 6 keer per jaar: Jan./Feb., Maart, April, Mei/Juni, Sept./Okt. en Nov./Dec. Redactie CONVO: Kees v/d Laak

Nadere informatie

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via of

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via   of Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd1ajz@veron.nl of pd3jag@gmail.com. De luisteramateurs kunnen zich inmelden door mailtje te

Nadere informatie

Jan (pd3jag) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via

Jan (pd3jag) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via Jan (pd3jag) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd3jag@gmail.com. De freq op 70 cm is vervallen, hier werd bijna geen gebruik van gemaakt. Heb

Nadere informatie

Het informatiebulletin van de VERON afdeling Friese Meren A62. Editie mei HAMECC2018 hoofdkantoor in Leeuwarden.

Het informatiebulletin van de VERON afdeling Friese Meren A62. Editie mei HAMECC2018 hoofdkantoor in Leeuwarden. Het informatiebulletin van de VERON afdeling Friese Meren A62 Editie mei 2018 HAMECC2018 hoofdkantoor in Leeuwarden. Afdelingsbijeenkomst mei 2018 op: vrijdag 11 mei 2018, aanvang 20.00 uur LT WiFi door

Nadere informatie

Radio Nieuws Flits. First Edition 2012. Zomer 2012. Redactie-adres: Wil Stilma PE1JRA Wilhelminastraat 27 8561 AA Balk. E-mail: pe1jra@gmail.

Radio Nieuws Flits. First Edition 2012. Zomer 2012. Redactie-adres: Wil Stilma PE1JRA Wilhelminastraat 27 8561 AA Balk. E-mail: pe1jra@gmail. Radio Nieuws Flits First Edition 2012 Zomer 2012 Redactie-adres: Wil Stilma PE1JRA Wilhelminastraat 27 8561 AA Balk E-mail: pe1jra@gmail.com Van de redactie Het eerste nummer (The First) van Radio Nieuws

Nadere informatie

Editie februari De Flevo Rondstraler. Het blad voor en door de leden van de Veron afdeling Flevoland regio 41

Editie februari De Flevo Rondstraler. Het blad voor en door de leden van de Veron afdeling Flevoland regio 41 Editie februari 2019 De Flevo Rondstraler. Het blad voor en door de leden van de Veron afdeling Flevoland regio 41 COLOFON VERON Afdeling A41 Flevoland Voorzitter Secretaris Penningmeester Bestuurslid

Nadere informatie

Namens Ton pd5ton en mijzelf pd3jag wensen wij jullie allemaal een fijn 2016 toe en met veel radio-plezier, laten we er wat van maken samen.

Namens Ton pd5ton en mijzelf pd3jag wensen wij jullie allemaal een fijn 2016 toe en met veel radio-plezier, laten we er wat van maken samen. Ton (pd5ton) wenst iedereen een goede avond en geeft de mic door aan Jan voor het nieuws wat we weer verzameld hebben. Hallo goede avond alle zend en luisteramateurs Voor de luisterstation die kunnen zich

Nadere informatie

VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945.

VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945. VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945. CONVO FEBRUARI 2009 Speciale editie Huishoudelijke Jaarvergadering Verschijnt 6 keer per jaar: Januari, Maart, April, Mei/Juni, Sept./Okt. en Nov./Dec.

Nadere informatie

Een hobbyist die wereldwijd vrienden heeft met dezelfde veelzijdige hobby: communiceren via radiogolven

Een hobbyist die wereldwijd vrienden heeft met dezelfde veelzijdige hobby: communiceren via radiogolven Een zendamateur: wat is dat? Een hobbyist die wereldwijd vrienden heeft met dezelfde veelzijdige hobby: communiceren via radiogolven Dat kan via de microfoon, maar ook via Morse signalen, amateurtelevisie,

Nadere informatie

ON7SA ON2DK ON3BHL ON3CTP ON3DOE ON3EC ON3TN ON4AAM ON4BGC ON4WYR ON5BW ON5QA ON5YR ON5YX ON5ZL ON6EE ON6EJ

ON7SA ON2DK ON3BHL ON3CTP ON3DOE ON3EC ON3TN ON4AAM ON4BGC ON4WYR ON5BW ON5QA ON5YR ON5YX ON5ZL ON6EE ON6EJ ON7SA Volume I, Issue lii Datum : 20 04 2019 Van de CM In dit nummer: De voorzitter 1 QSL dienst 1 UBA Contesten 2 Internationale contesten 2 Dirage 3 Activiteiten 4 Vergaderzalen 4 Nationaal congres 5

Nadere informatie

VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945.

VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945. 1 VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945. CONVO MAART 2014 Verschijnt 6 keer per jaar: Jan./Feb., Maart, April, Mei/Juni, Sept./Okt. en Nov./Dec. Redactie CONVO: Kees v/d Laak Tel. 0251-313975

Nadere informatie

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time.

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time. Info voor de ronde kan je sturen naar pd3jag@gmail.com Iedere 3 de dinsdag van de maand bijeenkomst PI4WBR & PI4BOZ in de Geerhoek te Wouw. Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur

Nadere informatie

Stichting Radio. Januari Februari Maart Amateurs Steden- Uitgave No 5. Driehoek, CQ-SDH. De Nieuwsbrief is onderdeel van PI4SDH

Stichting Radio. Januari Februari Maart Amateurs Steden- Uitgave No 5. Driehoek, CQ-SDH. De Nieuwsbrief is onderdeel van PI4SDH Nieuwsbrief Voor zend & luister- Amateurs Apeldoorn & omstreken. Verschijnt 4x per jaar. Stichting Radio Amateurs Steden- Driehoek, Januari Februari Maart 2017 Uitgave No 5. De Nieuwsbrief is onderdeel

Nadere informatie

Het Z Oo D tje, nieuwsbrief van de afdeling Zuidoost Drenthe (A11) van de VERON

Het Z Oo D tje, nieuwsbrief van de afdeling Zuidoost Drenthe (A11) van de VERON Het Z Oo D tje, nieuwsbrief van de afdeling Zuidoost Drenthe (A11) van de VERON Afd. A 11 Zuidoost Drenthe mei 2018 Opgericht in mei 1956. Correspondentie en info: secretariaat Wilma Meijering e mailadres:

Nadere informatie

Laatste update: 16 okt 2015 (pa0fot). Aanvullingen en correcties op de agenda zijn welkom!

Laatste update: 16 okt 2015 (pa0fot). Aanvullingen en correcties op de agenda zijn welkom! Agenda: Activiteiten en markten 20-10- recentste versie op www.pi4vlb.nl en members.home.nl/tom.koeken/zoronde: Voor de z.o.-ronde: alleen de komende 4 tot 6 weken vermelden Voor alle activiteiten geldt:

Nadere informatie

Het seizoen gaat weer van start!!!

Het seizoen gaat weer van start!!! Jaargang 39 nummer 07 september 2012 Verenigingsblad van de Veron afdeling s-hertogenbosch Convocatie De VERON afdeling s-hertogenbosch nodigt alle leden hierbij uit tot het bijwonen van de maandelijkse

Nadere informatie

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time.

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time. Info voor de ronde kan je sturen naar pd3jag@gmail.com Iedere 3 de dinsdag van de maand bijeenkomst PI4WBR & PI4BOZ in de Geerhoek te Wouw. Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur

Nadere informatie

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via of

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via   of Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd1ajz@veron.nl of pd3jag@gmail.com. De freq op 70 cm is vervallen, hier werd bijna geen gebruik

Nadere informatie

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd3jag@gmail.com. De freq op 70 cm is vervallen, hier werd bijna geen gebruik van gemaakt. tevens

Nadere informatie

APD NIEUWS. jaargang 34 2011, nr. 4. Bulletin van: VERON, afdeling 05, Apeldoorn.

APD NIEUWS. jaargang 34 2011, nr. 4. Bulletin van: VERON, afdeling 05, Apeldoorn. APD NIEUWS jaargang 34 2011, nr. 4 Bulletin van: VERON, afdeling 05, Apeldoorn. Afdeling Apeldoorn (05) Afdelingsbestuur Voorzitter: Ben van Damme, PA0I (0578)691642 pa0i@veron.nl Vosbergerweg 50A, 8181

Nadere informatie

ON7SA ON2DK ON2WVD ON3BHL ON3CTP ON3DI ON3DOE ON3EC ON3TN ON3TR ON4AAM ON4BGC ON4WYR ON5BW ON5QA ON5XZ ON5YR

ON7SA ON2DK ON2WVD ON3BHL ON3CTP ON3DI ON3DOE ON3EC ON3TN ON3TR ON4AAM ON4BGC ON4WYR ON5BW ON5QA ON5XZ ON5YR ON7SA Volume I, Issue,II Datum : 07 01 2019 Nieuwjaarswensen In dit nummer: Wensen 1 QSL dienst 1 UBA Contests 2 Internationale Contests Uitnodiging receptie 2 3 Activiteiten 4 Overlijdensbericht XYL ON5BW

Nadere informatie

HAM - FLYER tussendoortje van het HAM-Nieuws. Mededelingen van de VERON Alkmaar INHOUD: Uitnodiging Algemene Ledenvergadering.

HAM - FLYER tussendoortje van het HAM-Nieuws. Mededelingen van de VERON Alkmaar INHOUD: Uitnodiging Algemene Ledenvergadering. 1 HAM - FLYER 01-19 tussendoortje van het HAM-Nieuws Mededelingen van de VERON Alkmaar INHOUD: * Uitnodiging 11 januari 2019 Item 1 * Agenda Jaarvergadering Item 2 * Jaarverslag 2018 Item 3 * Activiteiten

Nadere informatie

Ton (pd5ton) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via

Ton (pd5ton) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via Ton (pd5ton) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd3jag@gmail.com. De freq op 70 cm is vervallen, hier werd bijna geen gebruik van gemaakt. En geeft

Nadere informatie

Mei 2011 JAARGANG 17 NR. 05

Mei 2011 JAARGANG 17 NR. 05 Mei 2011 JAARGANG 17 NR. 05 VAN DE REDACTIE Hierbij ontvangt u de Deltaloep van mei, deze maand boordevol met nieuws en bijzonderheden van de radiohobby. Iedereen veel leesplezier toegewenst! Met vriendelijke

Nadere informatie

Reglement VERON VHF/UHF/SHF Contesten

Reglement VERON VHF/UHF/SHF Contesten 1 Doel Het hoofddoel is het maken van zoveel mogelijk verbindingen en daar plezier in hebben. Andere doelen zijn het verbeteren van eigen vaardigheden, testen van (nieuwe) apparatuur en technieken, ervaring

Nadere informatie

De bijeenkomst is deze keer in zaal 2

De bijeenkomst is deze keer in zaal 2 Jaargang 44 nummer 06, juni 2017 Verenigingsblad van de Veron afdeling s-hertogenbosch Convocatie De VERON afdeling s-hertogenbosch nodigt alle leden hierbij uit tot het bijwonen van de maandelijkse bijeenkomst

Nadere informatie

Editie september 2017

Editie september 2017 Editie september 2017 De Flevo Rondstraler Het blad voor en door leden van de VERON-afdeling Flevoland COLOFON VERON-afdeling A41 Flevoland Voorzitter Dick van Vulpen PA0DVV pa0dvv@veron.nl Vicevoorzitter

Nadere informatie

Website VERON Afdelings Competitie. V2.3

Website VERON Afdelings Competitie. V2.3 Website VERON Afdelings Competitie. V2.3 Met behulp van de website https://competitie.veron.nl is het mogelijk voor zendamateurs om op een eenvoudige manier aan de Veron Afdelings Competitie deel te nemen.

Nadere informatie

V.R.A. Activity Day 2015

V.R.A. Activity Day 2015 V.R.A. Activity Day 2015 Dit jaar organiseren wij op zaterdag 17 oktober 2015 de VRA Activity Day, als herdenking aan de stichting van V.R.A. op 18 oktober 1998. Het doel van deze wedstrijd is meer bekendheid

Nadere informatie

Mededelingen namens het bestuur van A63

Mededelingen namens het bestuur van A63 www.a63.veron.nl redactie.a63@veron.nl Jaargang 31 nr. 7. April 2018 Inhoudsopgave Mededelingen namens het bestuur van A63... 1 Lidmaatschappen.... 4 Agenda... 4 Bestuur... 5 Medewerkers... 5 Mededelingen

Nadere informatie

Editie Maart De Flevo Rondstraler. Het blad voor en door de leden van de Veron afdeling Flevoland regio 41

Editie Maart De Flevo Rondstraler. Het blad voor en door de leden van de Veron afdeling Flevoland regio 41 Editie Maart 2019 De Flevo Rondstraler. Het blad voor en door de leden van de Veron afdeling Flevoland regio 41 COLOFON VERON Afdeling A41 Flevoland Voorzitter Secretaris Penningmeester Bestuurslid Bestuurslid

Nadere informatie

Veron, afdeling Waterland A56

Veron, afdeling Waterland A56 VERON afd. 56 Waterland Elektronische Nieuwsbrief. November 2012 Redactie: PA4XA pa4xa@amsat.org Voorzitter Secretaris Naam Call Telefoon E-mail adres Frans PA1FR 649169 pa1fr@amsat.org Lindeman Bert van

Nadere informatie

CONVO. VERON afdeling Zaanstreek. September & Oktober A46 Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek in Nederland

CONVO. VERON afdeling Zaanstreek. September & Oktober A46 Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek in Nederland VERON afdeling Zaanstreek CONVO September & Oktober 2018 A46 Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek in Nederland Verfmolen De Kat Zaanse Schans VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart

Nadere informatie

HAM - FLYER tussendoortje van het HAM-Nieuws. Mededelingen van de VERON afd. Alkmaar A01

HAM - FLYER tussendoortje van het HAM-Nieuws. Mededelingen van de VERON afd. Alkmaar A01 1 HAM - FLYER 04-16 tussendoortje van het HAM-Nieuws Mededelingen van de VERON afd. Alkmaar A01 Vier enthousiaste mensen, bouwers, programmeurs, software en hardware specialisten, presenteren op de verenigingsavond

Nadere informatie

BIBLIOTHEEK UBA-DST RADIOAMATEUR

BIBLIOTHEEK UBA-DST RADIOAMATEUR RADIOAMATEUR RA# TITEL Taal ORIGINE/SCHRIJVER 1 Low Band DXing (1987) Engels John Devoldere ON4UN 2 The satellite experimenters handbook (1990) Engels K2UBC 3 Solid state design (1986) Engels W1FB/W7ZOI

Nadere informatie

We gaan weer beginnen aan een nieuw seizoen!!!

We gaan weer beginnen aan een nieuw seizoen!!! Jaargang 41 nummer 7 september 2014 Verenigingsblad van de Veron afdeling s-hertogenbosch Convocatie De VERON afdeling s-hertogenbosch nodigt alle leden hierbij uit tot het bijwonen van de maandelijkse

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de zomereditie van 2013 met daarin informatie over de radiohobby.

Hierbij ontvangt u de zomereditie van 2013 met daarin informatie over de radiohobby. Juli/Augustus 2013 JAARGANG 19 NR. 07/08 VAN DE REDACTIE Hierbij ontvangt u de zomereditie van 2013 met daarin informatie over de radiohobby. Indien u bijzonderheden of leuke wetenswaardigheden over de

Nadere informatie

Inhoud. Van de Voorzitter. Jaargang 22 nr 5 Jan. 2010. www.a63.org redactie@a63.org

Inhoud. Van de Voorzitter. Jaargang 22 nr 5 Jan. 2010. www.a63.org redactie@a63.org www.a63.org redactie@a63.org Jaargang 22 nr 5 Jan. 2010 Inhoud Van de Voorzitter...1Contesten...7 Ledenbijeenkomst dinsdag 5 januari a.s....2amateurrondes...9 Lezing 5 januari...2...10 Bouwpakket SDR...2Activiteitenkalender...10

Nadere informatie

Reglement van de IARU CW HF-velddag 2015 Reglement van de nationale SSB HF-velddag 2015

Reglement van de IARU CW HF-velddag 2015 Reglement van de nationale SSB HF-velddag 2015 Reglement van de IARU CW HF-velddag 2015 Reglement van de nationale SSB HF-velddag 2015 België wordt uitgeroepen tot rampgebied. Vaste communicatiemiddelen zijn uitgevallen en er is een stroomonderbreking

Nadere informatie

Maart 2009 JAARGANG 15 NR. 3

Maart 2009 JAARGANG 15 NR. 3 Maart 2009 JAARGANG 15 NR. 3 VAN DE REDACTIE Hierbij ontvangt u de maart editie van de Deltaloep met nieuws en bijzonderheden van de radiohobby. Iedereen veel leesplezier toegewenst. Met vriendelijke 73,

Nadere informatie

Inhoud: Van de voorzitter. Jaargang 29 nr. 1 September

Inhoud: Van de voorzitter. Jaargang 29 nr. 1 September www.a63.org redactie@a63.org Jaargang 29 nr. 1 September 2016 Inhoud: Van de voorzitter...1 Afdelingsbijeenkomst 6 september...2 A63 Scorebord...2 Hallo daar, wakker worden...!...3 Uitslag PACC Contest

Nadere informatie

VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945.

VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945. VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945. CONVO APRIL 2014 Verschijnt 6 keer per jaar: Jan./Feb., Maart, April, Mei/Juni, Sept./Okt. en Nov./Dec. Redactie CONVO: Kees v/d Laak Tel. 0251-313975

Nadere informatie

VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945.

VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945. VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945. CONVO MAART 2013 Verschijnt 6 keer per jaar: Jan./Feb., Maart, April, Mei/Juni, Sept./Okt. en Nov./Dec. Redactie CONVO: Kees v/d Laak Tel. 0251-313975

Nadere informatie

nieuwsflits VERON Amersfoort (a03) - nummer 152 februari 2015

nieuwsflits VERON Amersfoort (a03) - nummer 152 februari 2015 nieuwsflits VERON Amersfoort (a03) - nummer 152 februari 2015 Beste amateur, Hierbij Nieuwsflits nummer 152 met de aankondiging van de afdelingsbijeenkomst van 6 februari (let op: eerste vrijdag van de

Nadere informatie

PI4SHB ronde 25-4-2010 - Twiki

PI4SHB ronde 25-4-2010 - Twiki PI4SHB ronde 25-4-2010 From Twiki Contents 1 PI4SHB ronde 25-04-2010 1.1 Start ronde: 1.2 Introductie: 1.3 Inmelden per E-mail 1.4 Inmelden eerste ronde 2 Verenigings berichten: 2.1 Vossejacht Den Bosch

Nadere informatie

PI4SHb 2009-04-26 1/7. Bossche Ronde 2009-04-26

PI4SHb 2009-04-26 1/7. Bossche Ronde 2009-04-26 Bossche Ronde 2009-04-26 Station PI4SHB Station van de VERON afdeling 's-hertogenbosch. Operators PA0BRE, Rob. Van uit Rosmalen, JO21rq Frequentie = 145.250 MHz Tx = IC 706 MK2G Vermogen = 30W Antenne

Nadere informatie

9e jaargang nummer 7 september 1985 verschijnt 10 maal per jaar. Oplage 400 stuks. Redaktieadres: Trekvogelweg 179, 3815 LE Amersfoort.

9e jaargang nummer 7 september 1985 verschijnt 10 maal per jaar. Oplage 400 stuks. Redaktieadres: Trekvogelweg 179, 3815 LE Amersfoort. 9e jaargang nummer 7 september 1985 verschijnt 10 maal per jaar. Oplage 400 stuks. REDAKTIE: Boy de Leeuw PA0BL Jan van Dalum PE1JHU Redaktieadres: Trekvogelweg 179, 3815 LE Amersfoort. DRUK: Arthur Dekkers

Nadere informatie

VERON afd. 56 Waterland Elektronische Nieuwsbrief.

VERON afd. 56 Waterland Elektronische Nieuwsbrief. VERON afd. 56 Waterland Elektronische Nieuwsbrief. Mei 2011 NIEUWSBRIEF Redactie: PA1XA pi4wld@veron.nl of pa1xa@amsat.org Naam Call Telefoon E-mail adres Voorzitter Nico van der PA0MIR 434954 pa0mir@veron.nl

Nadere informatie

Twente Beam. Wetenswaardigheden. Jaargang 35 nummer 27 oktober Inhoud van deze Twente Beam

Twente Beam. Wetenswaardigheden. Jaargang 35 nummer 27 oktober Inhoud van deze Twente Beam Jaargang 35 nummer 27 oktober 2014 Wetenswaardigheden Inhoud van deze Twente Beam Afdelingsbijeenkomsten Van de voorzitter (Veron afdeling Twente) Special Event station PA70BRD Dankbetuiging herdenking

Nadere informatie

Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek in Nederland. Nederlandse sectie van de IARU. VR-voorstellen voor de 71e vergadering van de

Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek in Nederland. Nederlandse sectie van de IARU. VR-voorstellen voor de 71e vergadering van de Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek in Nederland Nederlandse sectie van de IARU VR-voorstellen voor de 71e vergadering van de VERON VERENIGINGSRAAD te houden op zaterdag 24 april 2010 10 Behandeling

Nadere informatie

CONVO. VERON afdeling Zaanstreek. September & Oktober 2017 A46. Verfmolen De Kat Zaanse Schans

CONVO. VERON afdeling Zaanstreek. September & Oktober 2017 A46. Verfmolen De Kat Zaanse Schans CONVO September & Oktober 2017 VERON afdeling Zaanstreek A46 Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek in Nederland Verfmolen De Kat Zaanse Schans VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart

Nadere informatie

Namens bestuur, de rondeleiders en redactie een goed en voorspoedig 2010 toe gewenst. Dat we maar weer veel verbindingen mogen maken.

Namens bestuur, de rondeleiders en redactie een goed en voorspoedig 2010 toe gewenst. Dat we maar weer veel verbindingen mogen maken. Jaargang 37 nummer 01 januari 2010 Verenigingsblad van de Veron afdeling s-hertogenbosch Convocatie De VERON afdeling s-hertogenbosch nodigt alle leden hierbij uit tot het bijwonen van de maandelijkse

Nadere informatie

Regio 1 HF/VHF/UHF bandplan

Regio 1 HF/VHF/UHF bandplan bereik (khz) 2km 135.7-137.8 200 CW CW, QRSS en digitale smalbandmodes 17m 20m 30m 40m 80m 160m 1810-1838 200 CW 1836 khz CW QRP CoA 1838-1840 500 Smalbandige modi 1840-1843 2700 Alle modi Digimode 1843-2000

Nadere informatie

Afd. Hoogeveen A26. JAARVERSLAG 2014 VERON Afd. Hoogeveen Secr.: J.J. van der Does, PA3JD, De Roerdomp 44, 7701RP Dedemsvaart, PA3JD@VERON.

Afd. Hoogeveen A26. JAARVERSLAG 2014 VERON Afd. Hoogeveen Secr.: J.J. van der Does, PA3JD, De Roerdomp 44, 7701RP Dedemsvaart, PA3JD@VERON. JAARVERSLAG 2014 VERON Afd. Hoogeveen Secr.: J.J. van der Does, PA3JD, De Roerdomp 44, 7701RP Dedemsvaart, PA3JD@VERON.NL 1. Inleiding: Het jaar 2014 is voor de afdeling een jaar geweest met veel momenten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. Einde van het schooljaar 2. Afscheid van juf Paulien

Nadere informatie

1.2 PI4SHB afdelingszender VERON afdeling s-hertogenbosch

1.2 PI4SHB afdelingszender VERON afdeling s-hertogenbosch 1 Voorbereiding... 1 1.1 Inschakelen 70cm 1 1.2 PI4SHB afdelingszender VERON afdeling s-hertogenbosch 1 2 Opening... 1 3 Nieuws... 2 3.1 Regionieuws 2 3.1.1 Kinderjacht niet op 3 maar op 10 september 2

Nadere informatie

Kijk voor het laatste nieuws op internet!! (vernieuwd)

Kijk voor het laatste nieuws op internet!!   (vernieuwd) Jaargang 44 nummer 02, februari 2017 Verenigingsblad van de Veron afdeling s-hertogenbosch Convocatie De VERON afdeling s-hertogenbosch nodigt alle leden hierbij uit tot het bijwonen van de maandelijkse

Nadere informatie

2.Activiteiten(algemeen):contesten/evenementen

2.Activiteiten(algemeen):contesten/evenementen Aankondiging PI4SHB afdeling shertogenbosch Achter de microfoon: Antenne:...Set:... Op 2 meter 145.250 Op 80 meter 3750 khz via Op 70 cm op 430.2375 via repeater PI2SHB Internet : http://www.radioclub.nl/

Nadere informatie

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via of

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via   of Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd1ajz@veron.nl of pd3jag@gmail.com. De freq op 70 cm is vervallen, hier werd bijna geen gebruik

Nadere informatie

Op 31 december 2016, oftewel na de eindejaarbijeenkomst, leg ik mijn beide functies neer.

Op 31 december 2016, oftewel na de eindejaarbijeenkomst, leg ik mijn beide functies neer. Ton (pd5ton) wenst iedereen een goede avond en geeft de mic door aan Jan voor het nieuws wat we weer verzameld hebben. Hallo goede avond alle zend en luisteramateurs Voor de luisterstation die kunnen zich

Nadere informatie

Kijk voor het laatste nieuws op internet!!

Kijk voor het laatste nieuws op internet!! Jaargang 42 nummer 02 februari 2015 Verenigingsblad van de Veron afdeling s-hertogenbosch Convocatie De VERON afdeling s-hertogenbosch nodigt alle leden hierbij uit tot het bijwonen van de maandelijkse

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

QSL kaarten manager (PA1AT)

QSL kaarten manager (PA1AT) QSL kaarten manager (PA1AT) QSL Bureau Assen en omstreken. QSL kaarten kunt u inleveren bij PA1AT Gerard uit Assen dit kan op de SOOS. Of u kunt u kaarten sturen aan: Gerard Nieboer PA1AT Kamilletuin 22

Nadere informatie

Elementaire facetten van het Radio(zend)amateurisme

Elementaire facetten van het Radio(zend)amateurisme Elementaire facetten van het Radio(zend)amateurisme Bevrediging van nieuwsgierigheid Gewoon lekker bezig zijn Sociaal bezig zijn Uitdagingen Verzamelen De organisatie Spelregels Historie OHP_00 Bevrediging

Nadere informatie

Inhoud. Van de Voorzitter. Jaargang 22 nr 1 Sept Jota-Joti

Inhoud. Van de Voorzitter. Jaargang 22 nr 1 Sept Jota-Joti www.a63.org redactie@a63.org Jaargang 22 nr 1 Sept. 2009 Inhoud Van de Voorzitter...1Bericht van het QSL-bureau...7 Ledenbijeenkomst 1 september a.s....2veron-afdelingscompetitie...8 Lezing 1 september...2contesten...9

Nadere informatie