Personeelsinfo. Weeknummer: 52. Publicatiedatum: 16 december Personeel. Jarigen. Programma komende weken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Personeelsinfo. Weeknummer: 52. Publicatiedatum: 16 december Personeel. Jarigen. Programma komende weken"

Transcriptie

1 Weeknummer: 52 Personeelsinfo Publicatiedatum: 16 december 2016 Personeel Monique Müller De moeder van Monique Müller is op dinsdag 13 december jl. overleden. Er is gelegenheid tot afscheid nemen op zondag 18 december a.s. en de crematieplechtigheid wordt gehouden op maandag 19 december a.s. Klik hier om de kaart te bekijken! Wij wensen Monique en verdere familie heel veel sterkte toe. Lodewijk Harmeling Lodewijk verblijft met burn-out-klachten thuis. Veel vooruitgang is jammer genoeg nog niet te merken. We wensen Lodewijk sterkte en succes toe bij zijn herstel en hopen dat hij spoedig verbetering mag ervaren. Leerlingen Er zijn deze week geen bijzonderheden! Jarigen 17 december: Michel Aufderhaar 17 december: Mart Olde Keizer 18 december: Lodewijk Harmeling 18 december: Dennis Verver Programma komende weken Wk.16 Locatie Rijssen Ma 19 dec. -materiaalvervoer kerstmusical -Rijden zonder invloed campagne 4 e klas -preventieve gesprekken LPA (2) uur ZAT (2) uur directie-pmr kantoor CD (3) Di 20 dec. -generale repetities kerstmusical Wo 21 dec uur vergadering directie LD en CD op locatie AH (4) uur uitvoering kerstmusical voor groep uur uitvoering kerstmusical voor klas uur uitvoering kerstmusical voor ouders/verzorgers Parkgebouw Do 22 dec. -1 e t/m 4 e uur: Excursie Post uit de vergetelheid klas 1 E - Bezoek kerstmarkt Oberhausen door leerlingen uit klas 3 Vr 23 dec. -publicatie Schoolplein (2) -tot uur les uur kerstbijeenkomst personeel

2 Ma 26 dec. t/m Vr 6 jan. Locatie Rijssen Kerstvakantie Wk.17 Ma 9 jan. Di 10 jan. Wo. 11 jan. Do. 12 jan. Vr. 13 jan. Locatie Rijssen deze week folders uitnodigingen Open Huis naar basisscholen uur PMR-vergadering (3) -geen inhaalproefwerken na uur uur nieuwjaarsbijeenkomst personeel uur Ouderraad uur voorlichting groep 8 St. Jansgebouw Wierden -uiterste inleverdatum sectorwerkstuk Algemene zaken Geen inhaalproefwerken! I.v.m. de Nieuwjaars wandeling is het niet mogelijk om op dinsdag 10 januari 2017 inhaalproefwerken af te nemen na uur. Open Huis Beste collega s, In het bijgevoegde schema vinden jullie een eerste opzet voor ons komende Open Huis. De planning is vergelijkbaar met andere jaren. De inhoud is aan de betreffende collega, waarbij natuurlijk gebruik gemaakt kan worden van de goede ervaringen uit voorgaande jaren. Het schema is een concept: wisselingen en aanpassingen zijn welkom! Alle reacties zijn welkom. Wat ik uiterlijk 10 januari heb ontvangen kunnen we goed verwerken. Er hangt een lijst op het mededelingenbord in de lerarenkamer om je op te geven voor de maaltijd voorafgaand aan het Open Huis. Tevens hangt op dit bord de verzamellijst om de assisterende leerlingen in beeld te brengen. Beide kunnen worden ingevuld tot uiterlijk Michel Terugkoppeling werkmiddag A. Mededelingen - Locatie- en teambeleidsplan zijn in ontwikkeling. Conceptversie was beschikbaar tijdens de werkmiddag. Tijdens de komende werkmiddag(en) zal deze inhoudelijk verder vorm gegeven worden.

3 - Rapportnotities worden structureel volgens afspraak ingevuld waar m.n. mentoren blij mee zijn. Door de inhoud van de notities meer te stroomlijnen kan er meer uitgehaald worden. Vanaf periode 2 hebben we hier richtlijnen voor. - Huiswerk en toetsen in Som. Opnieuw heb ik via meerdere collega s te horen gekregen dat de vraag om structureel huiswerk in Som te zetten steeds verder groeit. Iedereen noteert toetsen in Som en een groeiend aantal noteert ook het huiswerk erin. De andere 2 locaties noteren zowel huiswerk als toetsen structureel in Som. Wij hebben hier een andere afspraak over gemaakt. We zullen deze afspraak gezien de groeiende vraag en (mogelijke) nieuwe inzichten opnieuw gaan vaststellen dan wel aanpassen dit schooljaar. - De spreekavond op afroep zal dit jaar niet n.a.v. een collectieve rapportuitdraai plaatsvinden. Mentoren kunnen op ieder moment een actuele stand uit SomToday gebruiken voor een rapportage naar het thuisfront. Tussen rapport 2 en 3 hebben mentoren met de ouders/verzorgers van alle risicogevallen contact. Het moment en de manier waarop is een keus van de mentor. Als de mentor op een avond gesprekken wil voeren dan zijn hiervoor bij voorkeur beschikbaar: of of De aula heeft een te kleine capaciteit voor alle leerlingen tegelijkertijd om pauze te houden. Voor komend jaar zullen we hier een oplossing voor moeten bedenken. Opties als lokalen gebruiken voor de pauze en gescheiden pauzes OB/BB worden onderzocht. Op dit moment gaat de gedachte m.n. uit naar de optie van gescheiden pauzes, wetende dat dit ook nadelige gevolgen heeft. - De signalen voor de komende aanmelding zijn goed. Ondanks dat er nog geen enkele aanmelding binnen is houden we rekening met minimaal 5 brugklassen. Wanneer er komend jaar echter 6 brugklassen noodzakelijk zijn dan zullen we voor het jaar een uitspraak doen over het maximaal toelaatbare aantal leerlingen. Hieraan zitten veel haken en ogen en zullen we indien van toepassing helder en vroegtijdig moeten communiceren. B. Pica Academie Op dinsdag 6 december hebben we allemaal een mailtje ontvangen van Maaike Buls met de vraag een formdesk formulier in te vullen. Doel hiervan is zowel vraag als aanbod betreffende scholing in kaart te brengen binnen het Pius-Canisius. Meer informatie rondom de Pica Academie is tijdens de werkmiddag gegeven aan de hand van deze presentatie. C. 1 e evaluatie overgangsvoorwaarden Naast de genoteerde evaluatiepunten was duidelijk dat niet iedereen zich bewust was van het feit dat er sinds dit jaar nieuwe normen gelden. Dit bespreken was dus een winstpunt op zichzelf. Iedereen moet zich ervan bewust zijn dat de docentenvergadering beslist naar welk niveau en leerjaar een leerling gaat (niet een advies). Er is geen recht van doubleren. Advies aan alle mentoren is om tussentijds (februari) ook een balans op te maken o.b.v. de tot dan toe behaalde resultaten. De evaluatiepunten worden meegenomen. Sommige zijn reeds verwerkt.

4 Voorlichting nieuwe keuzevakken in de bovenbouw Op donderdag 15 december heeft de jaarlijkse voorlichting nieuwe keuzevakken in de bovenbouw plaatsgevonden op locatie Aalderinkshoek. Ruim 160 leerlingen uit klas 3 HAVO, 3 VWO of HAVO-geïnteresseerden uit klas 4TL (locatie Rijssen en van Renneslaan) hebben informatie gekregen om eind januari hun voorlopige profielkeuze te maken. Om uur hebben de mogelijke instromers een presentatie gehad van de teamleider, coördinator bovenbouw en decanen. Waarna vervolgens vier oud-leerlingen van locatie Rijssen; Noemi Groeneveld, Else Rensen (beiden 5H), Marijn Lammertink en Lucille Zomer (beiden 5V) aan het woord kwamen. Zij hebben verteld over hun ervaringen met de overstap naar de bovenbouw. Tot slot hebben zij samen met ons een rondleiding gegeven door het schoolgebouw, waarna de vakkenvoorlichting vanaf uur kon beginnen. De leerlingen kijken terug op een geslaagde kennismaking en informatieve dag. Alle betrokkenen dank voor jullie inzet en enthousiasme!

5 Rijden zonder invloed campagne 4 e klas Vanuit de klankbordgroepen en een rondetafel gesprek in het gemeentehuis komt naar voren dat het alcohol en drugs gebruik onder jongeren in de gemeente Rijssen zorgwekkend is. Naast onze reguliere voorlichting zullen we zowel leerlingen als ouders extra informeren. Onze examenkandidaten krijgen maandag 19 december a.s. een lessenserie verzorgt door medewerkers van de Stichting Responsible Young Drivers. Leerlingen krijgen de effecten van alcohol, drugs en medicijnen en de gevolgen daarvan uitgelegd. De les wordt interactief gemaakt door de inzet van alcohol- en drugsbrillen en een rollenspel. De begeleidende docent is verantwoordelijk voor de orde en ondersteuning. De overige clusters aan klas 4 gaan regulier door. De lesgevende docent zal er rekening mee moeten houden dat niet alle leerlingen aanwezig zijn. Lesuur Tijd Klas Lokaal Docent 2 9,00-9,50 ORS 4C 1 3 9,50-10,40 KRD 4 11,00-11,50 BKN 4A ,50-12,40 BMN 6 13,00-13,50 BMN 4B ,50-14,40 VVR Excursie Post uit de vergetelheid klas 1E Wij zijn door het Memory Museum in Nijverdal uitgenodigd om de tentoonstelling Post uit de vergetelheid te bezoeken. In het kader van de vakken levensbeschouwing en geschiedenis, zullen de kinderen van 1E het museum gaan bezoeken op donderdag 22 december. De tentoonstelling laat zien wat het voor mensen betekent als ze niet meer met hun familie of vrienden kunnen communiceren. Met authentieke brieven en briefkaarten uit getto s en nazi-kampen, vertelt de tentoonstelling het verhaal van vervolging en vernietiging in de aanloop naar- en tijdens de Tweede Wereldoorlog. De poststukken zijn de sporen die mensen op hun reis hebben nagelaten. Sommigen overleefden, velen niet. In de les voorafgaand het bezoek zal bij het vak geschiedenis aandacht worden geschonken aan de achtergronden van de Holocaust en bij het vak levensbeschouwing zal stilgestaan worden bij het onderwerp vrijheid van meningsuiting. De lessen 1 t/m 4 van klas 1E vervallen die dag. Overige lessen gaan door.

6 Uitnodiging bestemd voor de vakcoaches van t Pius X College, Partnerschap 2 Aan de collega s die studenten van Partnerschap 2 begeleiden: Op dinsdag 7 maart 2017 van uur tot uiterlijk uur beleggen we een werkbijeenkomst om jullie bij en mee te (laten) praten over de ontwikkelingen binnen het partnerschap. Om te weten hoeveel collega s we kunnen verwachten vragen we je vóór vrijdag 13 januari 2017 via het mailadres van Johan Oolderink aan te geven dat je komt. ( kun/ kom je niet, hoef je niet te reageren) Het mailadres van Johan is: j.oolderink@piusx.nl De bijeenkomst bestaat uit een informatief én interactief deel, gericht op de begeleiding van studenten vanuit de (vernieuwde) visie van Opleiden In School. De opbrengst van de middag wordt als input voor beleidsontwikkeling gebruikt. Definitief programma volgt (via de mail) op donderdag 16 februari Graag tot dan! Peter Boomers René Komduur Johan Oolderink

Voorlopige jaarplanning 2014-2015

Voorlopige jaarplanning 2014-2015 Pagina 1 Voorlopige jaarplanning 2014-2015 Maand september 2014 ma 1 sep 13.00-16.00 Introductieprogramma Brugklas ma 1 sep 14.00-16.00 Introductieprogramma tweede leerjaar ma 1 sep 14.00-16.00 Introductieprogramma

Nadere informatie

Personeelsinfo. Weeknummer: 49 Publicatiedatum: 25 november 2016

Personeelsinfo. Weeknummer: 49 Publicatiedatum: 25 november 2016 Weeknummer: 49 Publicatiedatum: 25 november 2016 Personeel Leander Borgmann Ondertussen is het een week geleden dat de zoon van Johanna en Ronald is geopereerd. De operatie is goed verlopen en het herstel

Nadere informatie

Personeelsinfo Weeknummer: 29

Personeelsinfo Weeknummer: 29 Weeknummer: 29 Publicatiedatum: 14 juli 2017 Personeel Persoonlijke boodschap van Paul de Vrijer. Klik hier voor het bericht. Leerlingen Er zijn deze week geen bijzonderheden! Jarigen 20 juli: René Remie

Nadere informatie

activiteit periode week dag datum tijd lokaal

activiteit periode week dag datum tijd lokaal 2 2 wk 2 2 ma 5-jan 13:00 I.v.m. studieochtend vervallen alle lessen van het 1e t/m 5e uur. Alle 6e lesuren beginnen om 13:00 uur. 2 2 do 8-jan 12:30-16:15 skills masters in Ahoy vmbo basis 3, vmbo kader

Nadere informatie

activiteit periode week dag datum tijd lokaal

activiteit periode week dag datum tijd lokaal 2 50 wk 2 50 ma 8-dec rapportage 1 2 50 ma 8-dec spreekavond Farel Lyceum vakdocenten 2 50 ma 8-dec 18:00-21:00 ouderavond voor ouders van leerlingen Lyceo 2 50 ma 8-dec 19:30-20:45 informatieavond ouders

Nadere informatie

Personeelsinfo. - Gast -les sexting leerjaar uur directieraad bij CD (5)

Personeelsinfo. - Gast -les sexting leerjaar uur directieraad bij CD (5) Weeknummer: 4 Personeelsinfo Publicatiedatum: 20 januari 2017 Personeel Vanwege studie is René Grol woensdag en donderdag afwezig. Zoals gebruikelijk nemen Michel en de coördinatoren de honneurs waar.

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning Jaarplanning 2018-2019 8-3-2019 week 35 1 Periode 1 ma 27-aug-2018 ORGANISATIEDAG (docenten op school, leerlingen vrij) di 28-aug-2018 ORGANISATIEDAG (docenten op school, leerlingen vrij) wo 29-aug-2018

Nadere informatie

Betreft: CONCEPT - PLANNING AUGUSTUS 2018

Betreft: CONCEPT - PLANNING AUGUSTUS 2018 Betreft: CONCEPT - PLANNING 2018-2019 - 29 AUGUSTUS 2018 week 36 ma 03-09 t/m vr 07-09 - introductie 1 e, 2 e, 3 e klassen ma 03-09 - overleg mentoren 1 e klassen 09.30 u - introductie 1 e klassen 10.00-13.00

Nadere informatie

Personeelsinfo. Weeknummer: 5. Publicatiedatum: 27 januari 2017

Personeelsinfo. Weeknummer: 5. Publicatiedatum: 27 januari 2017 Weeknummer: 5 Personeelsinfo Publicatiedatum: 27 januari 2017 Personeel Lotte de Vogel Mijn laatste week stage bij het decanaat zit erop. De tijd is ontzettend snel gegaan en ik heb erg veel geleerd, onder

Nadere informatie

Jaarplanning versie

Jaarplanning versie Jaarplanning 2017-2018 versie 23-8-2017 week 34 1 Periode 1 ma 21-aug-2017 ORGANISATIEDAG 1 (docent op school, leerlingen vrij) Periode A di 21-aug-2017 ORGANISATIEDAG 2 (docent op school, leerlingen vrij)

Nadere informatie

Betreft: PLANNING OKTOBER 2018

Betreft: PLANNING OKTOBER 2018 Betreft: PLANNING 2018-2019 - 18 OKTOBER 2018 week 36 ma 03-09 t/m vr 07-09 - introductie 1 e, 2 e, 3 e klassen ma 03-09 - overleg mentoren 1 e klassen 09.30 u - introductie 1 e klassen 10.00-13.00 u -

Nadere informatie

JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College

JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders Bonnefanten College NOVEMBER 2018 2.2 ma 19-nov ouder/leerling/mentor gesprekken di 20-nov ouder/leerling/mentor gesprekken bespreken profielkeuze met ouders en leerlingen

Nadere informatie

wo 17-sep herkansing examentoets bb 1e, 2e, 3e lesuur schoolfotograaf

wo 17-sep herkansing examentoets bb 1e, 2e, 3e lesuur schoolfotograaf WK Dag Datum Activiteit schooljaar 2014-2015 versie 9-9-2014 do 21-aug vr 22-aug za 23-aug zo 24-aug einde zomervakantie 35 ma 25-aug di 26-aug ontvangst leerlingen schoolfotograaf informatieavond kc1

Nadere informatie

Jaarplanning 2015-2016 versie 26-8-2015

Jaarplanning 2015-2016 versie 26-8-2015 Jaarplanning 2015-2016 versie 26-8-2015 week 34 0 facultatief do 20-aug-2015 vrij 21-aug-2015 week 35 1 ma 24-aug-2015 ORGANISATIEDAG 1 (docent op school, leerlingen vrij) 8.30-16.00 uur di 25-aug-2015

Nadere informatie

OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015-2016. Versie ouders en leerlingen

OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015-2016. Versie ouders en leerlingen OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015-2016 Versie ouders en leerlingen Schooljaar 2015-2016 Jaarplanning 2015-2016 wk Datum Dag HAVO/VWO (Breeweg) VMBO/MAVO (Kruisweg) Deze week starten directie

Nadere informatie

augustus - september 2014 september - oktober 2014

augustus - september 2014 september - oktober 2014 augustus - september 2014 september - oktober 2014 25 31 augustus (week 35) do 28 vr 29 1 7 september (week 36) ma 1 di 2 vr 5 8 14 september (week 37) Afhalen boeken Start schooljaar Studiedag personeel

Nadere informatie

JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College

JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders Bonnefanten College NOVEMBER 2018 ma 12-nov 30 minuten rooster di 13-nov 30 minuten rooster wo 14-nov 30 minuten rooster do 15-nov 30 minuten rooster vr 16-nov uitreiken

Nadere informatie

m e d e d e l i n g e n

m e d e d e l i n g e n m e d e d e l i n g e n Activiteitenweek 2 e klas De activiteitenweek voor de 2 e klas stond in het teken van goede doelen. Er waren 8 goede doelen waarvoor verschillende activiteiten georganiseerd waren.

Nadere informatie

CONCEPT 23 AUGUSTUS Betreft: PLANNING SCHOOLJAAR

CONCEPT 23 AUGUSTUS Betreft: PLANNING SCHOOLJAAR CONCEPT 23 AUGUSTUS 2016 Betreft: PLANNING SCHOOLJAAR 2016-2017 week 35 - start 1 e kwartiel / 1 e trimester ma 29-08 t/m vr 02-09 - introductie 1 e, 2 e, 3 e klassen ma 29-08 - overleg mentoren 1 e klassen

Nadere informatie

JAAROVERZICHT TWEEDE HALFJAAR

JAAROVERZICHT TWEEDE HALFJAAR JAAROVERZICHT 2016 2017 TWEEDE HALFJAAR Week dag datum Activiteit 03 Ma 18 jan TW2 Di 17 jan TW2 Wo 18 jan TW2 Open lesmiddag groep 8 (1 van 2; 13.30-15.30 uur) Do 19 jan Rekentoets herkansers 4m/6V (08.30-11.15)

Nadere informatie

JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College

JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders Bonnefanten College wk 50 2.5 ma 10-dec Eigenwerk repetitie week, dans Havo4 King Lear Theater aan het Vrijthof Maastricht 19.30u: vergadering Ouderraad avondworkshop

Nadere informatie

TERTiAALWEEK DATUM WEEK DAG. WIE TIJD Jaarplanning 2015-2016 Savornin Lohman, update 7 oktober 2015

TERTiAALWEEK DATUM WEEK DAG. WIE TIJD Jaarplanning 2015-2016 Savornin Lohman, update 7 oktober 2015 33 start schooljaar voor OOP Ma 10 aug Di 11 aug Wo 12 aug eerste werkdag OOP Do 13 aug 9.00-11.00 MT-1 Do 13 aug 15.00-17.00 Opening schooljaar OOP bij Cors Vr 14 aug nieuwe docenten 12.00-15.30 Bijeenkomst

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning Augustus Jaarplanning 2019-2020 Week 34 1 e schoolweek ma 19 Start Periode 1 en 5 Ontruimingsoefening in deze periode APV Ontvangst en kennismaking leerlingen Fotograaf (HKR) Jaaropening alle locaties

Nadere informatie

23 aug di uitnodigingen 1e jaars uit uitnodiging personeel start schooljaar uit uitnodiging 2e jaars en hoger uit

23 aug di uitnodigingen 1e jaars uit uitnodiging personeel start schooljaar uit uitnodiging 2e jaars en hoger uit datum dag leerlingen bijzonderheden 34 22 aug ma start OOP 23 aug di uitnodigingen 1e jaars uit uitnodiging soneel start schooljaar uit uitnodiging 2e jaars en hoger uit 24 aug wo 25 aug do bijeenkomst

Nadere informatie

Programma einde schooljaar 2013-2014 en start schooljaar 2014-2015

Programma einde schooljaar 2013-2014 en start schooljaar 2014-2015 Programma einde schooljaar 2013-2014 en start schooljaar 2014-2015 Einde schooljaar 2013-2014 Week 28 maandag 7 juli, leerling-/oudergesprekken, leerling-/oudergesprekken uitstapje Efteling dinsdag 8 juli

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning Jaarplanning 2018-2019 8-3-2019 week 35 1 Periode A ma 27-aug-2018 ORGANISATIEDAG (docenten op school, leerlingen vrij) di 28-aug-2018 ORGANISATIEDAG (docenten op school, leerlingen vrij) wo 29-aug-2018

Nadere informatie

jaaragenda 2015-2016 versie 23 september 2015

jaaragenda 2015-2016 versie 23 september 2015 JAARAGENDA 2015-2016 dag datum activiteit di 01-09-15 introductiedag alle leerjaren wo 02-09-15 start periode 1 (wo 02-09 t/m ma 16-11) do 03-09-15 vr 04-09-15 ma 07-09-15 di 08-09-15 wo 09-09-15 19:00

Nadere informatie

Maandbericht nr. 6 Maart 2017

Maandbericht nr. 6 Maart 2017 Maandbericht nr. 6 Maart 2017 Agenda Ma. 20 mrt toetsweek voor de hele school mondelingen (hele week) Di. 21 mrt MR-vergadering Di. 28 mrt 13.00 uur workshopmiddag pws havo/vwo 4 en 5 Wo. 29 mrt informatieavond

Nadere informatie

-uitdelen definitieve cijferlijsten 5 havo en 6 vwo -excursie Brussel klas 2E en 3D. deze week Lyceo examentraining en start Lenteschool

-uitdelen definitieve cijferlijsten 5 havo en 6 vwo -excursie Brussel klas 2E en 3D. deze week Lyceo examentraining en start Lenteschool personeelsbulletin Pius X College, locatie Aalderinkshoek, schooljaar 2016-2017 nummer 29, donderdag 13 april 2017 1 wk. 30 17-apr 18-apr di 19-apr wo 20-apr do 21-apr vr Tweede Paasdag -citovolgtoetsen

Nadere informatie

Jaaragenda personeel

Jaaragenda personeel JAARAGENDA 2019-2020 ouders en leerlingen versie 18 augustus 2019 dag datum activiteit leswk wk ma 19-08-19 leerlingen lesvrij 1 34 di 20-08-19 1e introductiedag brugklassen 13:00 u introductiemiddag afdelingen

Nadere informatie

MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS /VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM

MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS /VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM ECHTEN S CONTACT Nr 2 - november 2010 MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS /VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM Op de hoogte Van dinsdag 9 t/m vrijdag 12 november aanstaande zijn er cijferbesprekingen

Nadere informatie

Voorlichtingsavond Gaan Studeren bovenbouw vwo

Voorlichtingsavond Gaan Studeren bovenbouw vwo Nummer 9 24 oktober 2018 Voorlichtingsavond Gaan Studeren bovenbouw vwo Oud-leerlingen vertellen hun verhaal tijdens deze avond. Voor al onze vwo bovenbouw leerlingen en hun ouders vindt op maandagavondavond

Nadere informatie

Jaarkalender schooljaar

Jaarkalender schooljaar Jaarkalender schooljaar 2019-2020 versie 1 juli 2019 leerlingen en ouders/verzorgers aug-19 1 34 ma 19-aug start schooljaar 13.30 uur introductieprogramma klas 2-6 1 34 di 20-aug mentorgesprekken, eerste

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER 2015-2016

ACTIVITEITENKALENDER 2015-2016 ACTIVITEITENKALENDER 2015-2016 NOVEMBER 2015 Toetsweek 5: HAVO 5 & VWO 6 Fuif tweede, derde en vierde klassen ma 16 nov t/m vr 20 nov vr 20 nov 19.30-23.00 Aanvragen herkansing SE4 TL4 tot 12.00 uur di

Nadere informatie

Scheepsjournaal. K.B.S. het Galjoen. Kruizemunthof EX Wierden

Scheepsjournaal. K.B.S. het Galjoen. Kruizemunthof EX Wierden Scheepsjournaal K.B.S. het Galjoen Kruizemunthof 4 0546 573684 7641 EX Wierden directie@het-galjoen.nl www.het-galjoen.nl @KBShetGaljoen Wierden, 18 december 2013 Schooljaar 2013/2014 nr. 18 Aan alle ouders

Nadere informatie

activiteit periode week dag datum tijd lokaal

activiteit periode week dag datum tijd lokaal 2 1 ma 4-jan 10:55-12:35 BSM 4 workshop Fa2 2 1 wo 6-jan hele excursie Rijksmuseum kubv havo5, vwo6, mavo4 2 1 wo 6-jan 9:40-12:35 dansvoorstelling Maaspodium k2b, ma2a, ma2b, b2b, b2d, bk2a verzamelen

Nadere informatie

23 aug di uitnodigingen 1e jaars uit uitnodiging personeel start schooljaar uit uitnodiging 2e jaars en hoger uit

23 aug di uitnodigingen 1e jaars uit uitnodiging personeel start schooljaar uit uitnodiging 2e jaars en hoger uit datum dag leerlingen bijzonderheden 34 22 aug ma start OOP 23 aug di uitnodigingen 1e jaars uit uitnodiging soneel start schooljaar uit uitnodiging 2e jaars en hoger uit 24 aug wo 25 aug do bijeenkomst

Nadere informatie

Nr. 7, 28 november 2018

Nr. 7, 28 november 2018 Nr. 7, 28 november 2018 Agenda: november do 29 kinderen mogen hun schoentje zetten december di 4 surprise tentoonstelling wo 5 Sinterklaasfeest do 6 Studiedag, alle kinderen hebben vrij wo 19 Kerstmusical

Nadere informatie

Profielen- en Vakkeninformatie 3(t)vwo

Profielen- en Vakkeninformatie 3(t)vwo Profielen- en Vakkeninformatie 3(t)vwo Werkboekje 2 januari februari 2019 Naam: Klas: Mentor: Inleiding Vanaf week 2 (8 januari tot en met 22 februari) zullen de vakdocenten van de verschillende vakken

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning 33 maandag 13-8-2018 vakantie docenten en leerlingen dinsdag 14-8-2018 woensdag 15-8-2018 donderdag 16-8-2018 vrijdag 17-8-2018 zaterdag 18-8-2018 zondag 19-8-2018 34 maandag 20-8-2018 1 leerlingen vrij

Nadere informatie

Jaaragenda.. 2015-2016. omschrijving. Week 35. Ma 24-08-15 zomervakantie. Di 25-08-15 zomervakantie. Wo 26-08-15 zomervakantie

Jaaragenda.. 2015-2016. omschrijving. Week 35. Ma 24-08-15 zomervakantie. Di 25-08-15 zomervakantie. Wo 26-08-15 zomervakantie Jaaragenda.. 2015-2016 Week 35 tijd omschrijving Ma 24-08-15 zomervakantie Di 25-08-15 zomervakantie Wo 26-08-15 zomervakantie Do 27-08-15 zomervakantie Vr 28-08-15 zomervakantie Week 36 Ma 31-08-15 11.00

Nadere informatie

JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College

JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College Toetsweek 3 JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders Bonnefanten College MAART 2019 wk 12 3.7 ma 18-mrt definitieve profielkeuze tl 3 en havo 3 di 19-mrt project philharmonie zuid en bonnefantenmuseum (bovenbouw

Nadere informatie

jaaragenda 2014-2015 ouders/leerlingen versie 2015 01 21

jaaragenda 2014-2015 ouders/leerlingen versie 2015 01 21 activiteiten in rood zijn wijzigingen tov de vorige versie WKNR DATUM TIJD ACTIVITEIT LOCATIE 4 ma 19-01 luistertoetsen: havo- Frans; vwo-duits di 20-01 wo 21-01 do 22-01 vr 23-01 za 24-01 19.30 MR vergadering

Nadere informatie

Week ZONDAG MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG. bijzonderhedenlijst. klaar. -Informatieavond 2hag (19.30 uur)

Week ZONDAG MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG. bijzonderhedenlijst. klaar. -Informatieavond 2hag (19.30 uur) 35 Start Periode 1 -Mentoren werken aan 28 aug -Cupweek TF week 34 -Ontbijt (8.30 ) -Opening schooljaar (9.30 )* -Boeken-roosters ophalen alle klassen -Fotograaf klassen 1 t/m 3 -Warme overdracht -Bijeenkomst

Nadere informatie

29 aug di uitnodigingen 1e jaars uit (incl info schoolfotograaf; materialenlijst)

29 aug di uitnodigingen 1e jaars uit (incl info schoolfotograaf; materialenlijst) Jaaragenda 2017-2018 Zeven Linden week les nr week per week datum dag leerlingen bijzonderheden 17 aug zo 35 28 aug ma start OOP 29 aug di uitnodigingen 1e jaars uit (incl info schoolfotograaf; materialenlijst)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

JAARROOSTER DRACHTSTER LYCEUM 2012-2013 versie voor leerlingen en ouders

JAARROOSTER DRACHTSTER LYCEUM 2012-2013 versie voor leerlingen en ouders JAARROOSTER DRACHTSTER LYCEUM 2012-2013 versie voor leerlingen en ouders september 2012 week 36/1 * Tijdens introductieprogramma hebben Brugklassen alleen 2 e, 3 e en 4 e uur les volgens rooster. H4 H5

Nadere informatie

Welkom ouder(s)/verzorger(s) van leerjaar 4! Voorstellen mentor(en) PTA en examenreglement. Wat zijn nu de belangrijke factoren?

Welkom ouder(s)/verzorger(s) van leerjaar 4! Voorstellen mentor(en) PTA en examenreglement. Wat zijn nu de belangrijke factoren? Welkom ouder(s)/verzorger(s) van leerjaar 4! Voorstellen mentor(en) PTA en examenreglement Wat zijn nu de belangrijke factoren? Vervolgopleiding Mededelingen & vragen Lokaal Mentor 110 Sophie van der Heiden

Nadere informatie

Bonnefanten College jaarkalender

Bonnefanten College jaarkalender Bonnefanten College jaarkalender 2007-2008 Jaarplanning onder voorbehoud. Wijzigingen worden via de website bekend gemaakt. week 34 1 20-aug-07 ma 8.30 Opening schooljaar personeel, mentorenoverleg start

Nadere informatie

JAARROOSTER 2015-2016 - De Boerhaave

JAARROOSTER 2015-2016 - De Boerhaave JAARROOSTER 2015-2016 - De Boerhaave maand week januari 1 ma 4 huiswerkvrij di 5 wo 6 19.30 uur - ouderavond inhaalmodule Latijn (GUR) do 7 vr 8 2 ma 11 di 12 klankbordgroep leerlingen 4e en 5e lesuur

Nadere informatie

JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College

JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders Bonnefanten College SEPTEMBER 2018 1.4 ma 10-sep 18.30u: vergadering Ouderraad di 11-sep 18.30u: informatieavond ouders leerlingen tto klas 1, 2 en 3 Ouders/verzorgers

Nadere informatie

INFOBULLETIN BONNEFANTEN COLLEGE HAVO/VWO 2013/

INFOBULLETIN BONNEFANTEN COLLEGE HAVO/VWO 2013/ INFOBULLETIN BONNEFANTEN COLLEGE HAVO/VWO 2013/2014-06 MuziekPlus-klas Vanaf periode 2 start de Muziekplus-klas weer voor de brugklasleerlingen. De Muziekplus-klas is een speciale muziekklas op het Bonnefanten

Nadere informatie

Onze Lieve Vrouwelyceum 2012-2013 3 september 2012 AUGUSTUS 2012. Ma di wo do vr za zo

Onze Lieve Vrouwelyceum 2012-2013 3 september 2012 AUGUSTUS 2012. Ma di wo do vr za zo 31 AUGUSTUS 2012 1 2 3 4 5 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 32 6 7 8 9 10 11 12 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 33 34 35 13 14 15 16 17 18 19 Zomervakantie

Nadere informatie

Derde klas. Wat betekent de Tweede Fase? Voorbereidingsjaar op de Tweede Fase. Profielkeuze traject: Mentorlessen Profiellessen

Derde klas. Wat betekent de Tweede Fase? Voorbereidingsjaar op de Tweede Fase. Profielkeuze traject: Mentorlessen Profiellessen 9 oktober 2017 Ouderavond Welkom Derde klas en Tweede fase Profielen op het Zaanlands Lyceum Jaarplanning Profielkeuzetraject Het maken van een keuze Magister Website Huishoudelijke regels Counselor ZLV

Nadere informatie

Betreft: CONCEPT-PLANNING PER 16 JULI 2019

Betreft: CONCEPT-PLANNING PER 16 JULI 2019 Betreft: CONCEPT-PLANNING 2019-2020 PER 16 JULI 2019 week 35 ma 26-08 t/m vr 30-08 - introductie 1 e, 2 e, 3 e klassen ma 26-08 - overleg mentoren 1 e klassen 09.30 u - introductie 1 e klassen 10.00-13.00

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER 2015-2016

ACTIVITEITENKALENDER 2015-2016 ACTIVITEITENKALENDER 2015-2016 OKTOBER 2015 Deze week: voorlichting Peter Verploeg VMBO4 2e voorlichting l.l. doorstroom TL4 naar H4 15.45 uur SEPTEMBER 2015 Voorlichting ouders, doorstroom T4 naar H4

Nadere informatie

activiteit periode week dag datum tijd lokaal

activiteit periode week dag datum tijd lokaal 1 44 za 5-nov 1 45 zo 6-nov 1 45 wk 1 45 di 8-nov 19:30 diploma-uitreiking Anglia aula 1 45 wo 9-nov 14:30-16:00 Science is zeker weten (mavo/havo) voor leerlingen groep 8 1 45 wo 9-nov 14:30-16:00 Word

Nadere informatie

Elde College. Elke dag een uitdaging

Elde College. Elke dag een uitdaging Elde College Elke dag een uitdaging Vmbo/PRO Jeanine Hamers Decaan vmbo Theoretische /Gemengde Leerweg Vmbo KB-TK brugklas Typisch Elde College De leerling is in beeld > we kennen de leerling Goede resultaten

Nadere informatie

OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR april 2017 Versie ouders en leerlingen 2 e deel van het schooljaar

OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR april 2017 Versie ouders en leerlingen 2 e deel van het schooljaar OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2016-2017 7 april 2017 Versie ouders en leerlingen 2 e deel van het schooljaar Schooljaar 2016-2017 52/ 01 02 (16) 03 (17) 04 (18) 05 (19) 26-12-16 ma KERSTVAKANTIE

Nadere informatie

RICHTLIJN DOORSTROOM BOVENBOUW HAVO > VWO 2019

RICHTLIJN DOORSTROOM BOVENBOUW HAVO > VWO 2019 RICHTLIJN DOORSTROOM BOVENBOUW HAVO VWO 2019 Richtlijn doorstroom leerlingen bovenbouw havo vwo en vwo havo De mogelijkheden van overstappen in bovenbouw tussen afdelingen Overstapmomenten De gevolgen

Nadere informatie

JAARPLANNING , versie september 2016 maand week ONDERWIJS

JAARPLANNING , versie september 2016 maand week ONDERWIJS JAARPLANNING 2016-2017, versie september 2016 maand week ONDERWIJS augustus za 27 8 1 35 ma 29 START SCHOOLJAAR 2016-2017 start periode 1 SCHOOLORGANISATIEDAG - leerlingen vrij di 30 1e klas - ontvangst

Nadere informatie

Jaaragenda definitieve versie

Jaaragenda definitieve versie 35 ma 27-8-2018 start 1e semester start 1e semester start 1e semester di 28-8-2018 wo 29-8-2018 do 30-8-2018 vr 31-8-2018 36 ma 3-9-2018 di 4-9-2018 wo 5-9-2018 do 6-9-2018 vr 7-9-2018 37 ma 10-9-2018

Nadere informatie

Nummer februari 2019

Nummer februari 2019 Nummer 23 14 februari 2019 Klimaatmars in Den Haag Afgelopen donderdag was de Youth for Climate March in Den Haag. Ook leerlingen van onze school waren hierbij en niet zonder moeite. De treinen zaten overvol

Nadere informatie

Onze Lieve Vrouwelyceum juli 2016

Onze Lieve Vrouwelyceum juli 2016 Op lesvrije (mid)dagen buiten de in dit programma aangegeven schoolvakanties dienen de leerlingen beschikbaar te zijn voor excursies, praktische opdrachten, schoolexamens, achterstallig werk en, eventueel,

Nadere informatie

Informatieavond 3 e klas Havo / vwo maandag 22 september 2014

Informatieavond 3 e klas Havo / vwo maandag 22 september 2014 Informatieavond 3 e klas Havo / vwo maandag Informatieavond 3 Havo / Vwo PROGRAMMA welkom communicatie algemene zaken (planning etc.) rapportage zorgteam samenwerking leerling-thuis-school MaS Loopbaan

Nadere informatie

JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College CARNAVALSVAKANTIE. FEBRUARI 2019 wk 7

JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College CARNAVALSVAKANTIE. FEBRUARI 2019 wk 7 JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders Bonnefanten College FEBRUARI 2019 wk 7 3.3 ma 11-feb lesvrije dag voor leerlingen di 12-feb 15.30-17.00u: proefles MuziekTalent voor groep 8 19.30u: informatieavond voor

Nadere informatie

Onze Lieve Vrouwelyceum oktober 2014

Onze Lieve Vrouwelyceum oktober 2014 Op lesvrije (mid)dagen buiten de in dit programma aangegeven schoolvakanties dienen de leerlingen beschikbaar te zijn voor excursies, praktische opdrachten, schoolexamens, achterstallig werk en, eventueel,

Nadere informatie

di 8.30 uur introductie programma 1ste leerjaar

di 8.30 uur introductie programma 1ste leerjaar Weeknr. datum dag JAARPLANNING OUDERS 12-8-2013 ma ZOMERVAKANTIE 13-8-2013 di ZOMERVAKANTIE 33 14-8-2013 wo ZOMERVAKANTIE 15-8-2013 do ZOMERVAKANTIE 16-8-2013 vr ZOMERVAKANTIE 17-8-2013 za 18-8-2013 zo

Nadere informatie

Jaarplanner Lorentz Lyceum Schooljaar Versie 07 februari 2018, uur

Jaarplanner Lorentz Lyceum Schooljaar Versie 07 februari 2018, uur Jaarplanner Lorentz Lyceum Schooljaar 2017-2018 Versie 07 februari 2018, 14.40 uur Legenda: Zwart = voor iedereen Groen = voor MR Rood = voor ZAT Paars = OPUS Donker blauw = Ouderraad Oranje = voor specifieke

Nadere informatie

activiteit periode week dag datum tijd lokaal

activiteit periode week dag datum tijd lokaal 2 7 zo 14-feb 2 7 wk 15 t/m 19 feb Finland tto 5 2 7 wk 17 t/m 19 feb Parijs niet tto 5 (data o.v.b.) 2 7 di 16-feb 14:45 herkansingen havo 5 en atheneum 6 2 7 di 16-feb 19:00 klankbordgroep havo 3 + atheneum

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Let op, de jaaragenda wordt regelmatig bijgewerkt. Onderaan de pagina is te zien wanneer de jaaragenda voor het laatst is aangepast.

Let op, de jaaragenda wordt regelmatig bijgewerkt. Onderaan de pagina is te zien wanneer de jaaragenda voor het laatst is aangepast. Let op, de jaaragenda wordt regelmatig bijgewerkt. Onderaan de pagina is te zien wanneer de jaaragenda voor het laatst is aangepast. Jaarplanning 2019-2020 wk dag datum activiteit 34 maandag 19-8-2019

Nadere informatie

Toetsweek 2. JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College

Toetsweek 2. JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College Toetsweek 2 JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders Bonnefanten College wk 3 2.8 ma 14-jan di 15-jan wo 16-jan bovenbouw vrij voor studie, vanaf 6e lesuur do 17-jan Toetsweek vanaf 17 januari tot en met 24

Nadere informatie

nieuwsbrief Datum: 17 december 2015

nieuwsbrief Datum: 17 december 2015 nieuwsbrief Datum: 17 december 2015 Inhoud 1. Inleiding... 1 2. Teamleiders... 1 3. Roosterwijzigingen en nieuwe collega s... 2 4. Ondernemersweek en kerstmarkt... 2 5. Het tweede halfjaar... 4 6. 10-minutenavond...

Nadere informatie

Namens alle medewerkers van Stad & Esch de allerbeste wensen voor een goed en gezond 2017!

Namens alle medewerkers van Stad & Esch de allerbeste wensen voor een goed en gezond 2017! weekbericht voor ouder(s)/verzorger(s) 12 01 2017 reacties zijn welkom: paperclipvoorouders@stadenesch.nl Namens alle medewerkers van Stad & Esch de allerbeste wensen voor een goed en gezond 2017! Jon

Nadere informatie

AUGUSTUS Ma di wo do vr za zo Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

AUGUSTUS Ma di wo do vr za zo Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Op lesvrije (mid)dagen buiten de in dit programma aangegeven schoolvakanties dienen de leerlingen beschikbaar te zijn voor excursies, praktische opdrachten, schoolexamens, achterstallig werk en, eventueel,

Nadere informatie

JAARROOSTER 2015-2016 - De Boerhaave

JAARROOSTER 2015-2016 - De Boerhaave JAARROOSTER 2015-2016 - De Boerhaave maand week za 15 zo 16 augustus 34 ma 17 START SCHOOLJAAR 2015-2016 start periode 1 SCHOOLORGANISATIE-DAG - leerlingen vrij di 18 start lessen 1e klas - ontvangst 08.30

Nadere informatie

JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College CARNAVALSVAKANTIE. MAART 2019 vr 1-mrt 'Onderwijs Anders Dag' * za 2-mrt zo 3-mrt wk 10

JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College CARNAVALSVAKANTIE. MAART 2019 vr 1-mrt 'Onderwijs Anders Dag' * za 2-mrt zo 3-mrt wk 10 k 3 JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders Bonnefanten College MAART 2019 vr 1-mrt 'Onderwijs Anders Dag' * za 2-mrt zo 3-mrt wk 10 tweede afname rekentoets 4 t/m 17 maart 2019 ma 4-mrt di 5-mrt wo 6-mrt do

Nadere informatie

Informatieboekje Overstap havo 5 naar atheneum 5. Voor leerlingen die maar niet genoeg van het VLC kunnen krijgen :-)

Informatieboekje Overstap havo 5 naar atheneum 5. Voor leerlingen die maar niet genoeg van het VLC kunnen krijgen :-) Informatieboekje 2017-2018 Overstap havo 5 naar atheneum 5 Voor leerlingen die maar niet genoeg van het VLC kunnen krijgen :-) 1 Inhoudsopgave Uitstroom havo... 2 Doorstroomschema havo > hbo> universiteit...

Nadere informatie

JAARAGENDA DRACHTSTER LYCEUM

JAARAGENDA DRACHTSTER LYCEUM JAARAGENDA DRACHTSTER LYCEUM 2014 2015 augustus 2014 Week 34/1 * Tijdens introductieprogramma hebben Brugklassen alleen 2e, 3e en 4e uur les volgens rooster In deze week diagnostische rekentoets voor V5

Nadere informatie

JAARAGENDA 2014-2015

JAARAGENDA 2014-2015 JAARAGENDA 2014-2015 1 34 MAANDAG 18-8-2014 ZOMERVAKANTIE (t/m 22-08-2014) DINSDAG 19-8-2014 WOENSDAG 20-8-2014 DONDERDAG 21-8-2014 VRIJDAG 22-8-2014 Vrijdag 22 augustus: bijeenkomst nieuwe docenten met

Nadere informatie

AUGUSTUS 2011. ma di wo do vr za zo 1 zomervakantie. 3 zomervakantie. 10 zomervakantie. 17 zomervakantie. 24 zomervakantie

AUGUSTUS 2011. ma di wo do vr za zo 1 zomervakantie. 3 zomervakantie. 10 zomervakantie. 17 zomervakantie. 24 zomervakantie september 0 versie 0 In rood activteiten in het Michaël college-markenhage examentraject die op Markenhage plaatsvinden (leerlingen klas en ). AUGUSTUS 0 7 8 0 7 8 0.00 uur-. uur SLV.. uur Ontvangst nieuwe

Nadere informatie

Afsluiting schooljaar

Afsluiting schooljaar Afsluiting schooljaar 2016-2017 Wijzigingen voorbehouden wk datum activiteit 25 Ma 19 juni Centraal Examen 2 e tijdvak (t/m 22 juni) Taaldorp Duits voor alle derde klassen (lln uit 5A helpen hierbij) Di

Nadere informatie

Belangrijke data voor ouders en leerlingen, locatie Joost de Jonge

Belangrijke data voor ouders en leerlingen, locatie Joost de Jonge Belangrijke data voor ouders en leerlingen, locatie Joost de Jonge 2015-2016 Augustus ma24 Start periode 1 ma 24 di 25 do 27 vr 28 vr 28 14.00 uur ontvangst 1 e leerjaar, 14.30 uur ontvangst 2 e leerjaar,

Nadere informatie

BEGIN EINDE ACTIVITEIT Laatste week zomervakantie rooster online Einde zomervakantie

BEGIN EINDE ACTIVITEIT Laatste week zomervakantie rooster online Einde zomervakantie JAARAGENDA de Passie 2017-2018 - ouders DATUM WEEK 33 vrijdag 18 augustus 2017 zondag 20 augustus 2017 BEGIN EINDE ACTIVITEIT Laatste week zomervakantie rooster online Einde zomervakantie Week 34 Start

Nadere informatie

Week 18 en 19: MEIVAKANTIE 27 APRIL T/M 8 MEI. Donderdag 14 mei Hemelvaart Vrijdag 15 mei Vrije dag. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag

Week 18 en 19: MEIVAKANTIE 27 APRIL T/M 8 MEI. Donderdag 14 mei Hemelvaart Vrijdag 15 mei Vrije dag. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag AGENDA PERIODE 4 VAN HET SCHOOLJAAR 2014-2015 Week 15 Deze week: Aula gesloten ivm toneel Maandag 6 april Tweede Paasdag Dinsdag 7 april 4 e lesuur Zorgteam Vwo 5 e lesuur Zorgteam Mavo 15.15 17.00 u BT

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Den Haag, juli 2015 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders G5

Nieuwsbrief voor ouders G5 Nieuws voor leerjaar 5 1. Verbreden zonder grenzen Op 27 september hebben we tijdens de informatieavond voor de Gymnasium-5 leerlingen en hun ouders de aftrap gegeven aan Verbreden zonder grenzen. Zoals

Nadere informatie

JAARPLAN KSH versie december 2009 DECEMBER 2009

JAARPLAN KSH versie december 2009 DECEMBER 2009 DECEMBER di 1 uiterlijk 9.00 uur in: aanvraag tien-minuten-avond; MT 19.30 uur: voorlichtingsavond M3; CD opnames klas 3, rooster volgt wo 2 CD opnames klas 3, rooster volgt do 3 start gesprekken leerlingen-decanen

Nadere informatie

Onze Lieve Vrouwelyceum juli 2016

Onze Lieve Vrouwelyceum juli 2016 Op lesvrije (mid)dagen buiten de in dit programma aangegeven schoolvakanties dienen de leerlingen beschikbaar te zijn voor excursies, praktische opdrachten, schoolexamens, achterstallig werk en, eventueel,

Nadere informatie

JAARAGENDA PCC 2013/14 datum:

JAARAGENDA PCC 2013/14 datum: 2013-2014 JAARAGENDA PCC 2013/14 datum: 27-08-2013 datum activiteit informatie zo 18-aug ma 26-aug start schooljaar 2013-14 leerlingen vrij di 27-aug introductie alle klassen hele dag, geen les, wel activiteiten

Nadere informatie