VOORWOORD. De speltakken hebben de afgelopen tijd weer zomerse en uitdagende activiteiten gehad, hierover lees je meer op de volgende pagina s.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VOORWOORD. De speltakken hebben de afgelopen tijd weer zomerse en uitdagende activiteiten gehad, hierover lees je meer op de volgende pagina s."

Transcriptie

1 VOORWOORD Beste lezer/scoutinglid, Voor je ligt nieuwsbrief nr. 6! De speltakken hebben de afgelopen tijd weer zomerse en uitdagende activiteiten gehad, hierover lees je meer op de volgende pagina s. 1 Naast Facebook en houden wij je met de nieuwsbrief, die elk kwartaal verschijnt, graag op de hoogte. Ook komen we in de nieuwsbrief meer te weten over een scoutinglid. Namens de leiding en bestuur van waterscouting Victorie wensen wij je veel leesplezier!! NB; Mocht je de vorige nieuwsbrieven gemist hebben, dan kun je deze ook terugvinden op onze website bij het kopje nieuwsbrief In dit nummer: - Nieuws vanuit het bestuur - Uitslag Wecycle-campagne - Uit & Zo - Oproep - Nieuws vanuit De Bolder / Stierop - Welpen nieuws - Verkenner nieuws - Wilde vaart nieuws - Interview met scoutinglid - Activiteitenkalender - Wist u dat?

2 NIEUWS VANUIT HET BESTUUR Uitslag Wecycle-campagne Mede door de inbreng van ingezamelde, oude elektrische apparaten door de leden en inwoners van Heiloo voor de wecycle-campagne is onze vereniging op nr. 1 geëindigd en heeft 1.000,00 in the pocket! Wij zijn daar uiteraard heel erg blij mee. Van dit bedrag gaan we nieuwe grootzeilen aanschaffen voor onze lelievletten. 2 Op zaterdag 15 september jl. werd door wethouder Opdam de cheque overhandigd aan de leden. Iedereen die zijn of haar steentje hieraan heeft bijgedragen, heel hartelijk dank!

3 Uit & Zo Op 1 september jl. stonden we op Uit & Zo in Heiloo. Ons doel van dit jaar is meer leiding en andere vrienden van Victorie te vinden dus hier hebben we ook nu hard voor gewerkt. Dank voor alle ouders die hebben geholpen met opbouwen en afbreken en bij de kraam hebben gestaan. Mocht u nog mensen weten die het leuk lijken om leiding te worden of graag de handen uit de mouwen steken voor onze vereniging, laat het ons dan weten! 3 OPROEP - Wij zijn (nog steeds) op zoek naar een gouden hark. Wie is er goed in het vinden van sponsors of bent u goed in het schrijven van brieven om fondsen aan te spreken? Het fondsenboek is al in ons bezit. - Scouting Victorie kan voor alle lokalen nieuw linoleum krijgen van Forbo Krommenie, maar we zoeken nog leggers of fondsen. Wie o wie helpt ons hiermee? - Als gezegd (zie kopje Uit & Zo) zijn we ook op zoek naar nieuwe vrijwilligers d.w.z. leiding en personen die handig en/of technisch onderlegd zijn en die het leuk vinden om in de Bolder diverse reparatie/opknapklusjes te doen en/of bij de lelievletten. Zie bijgaande affiche scouting zoekt klavertje vier Mocht je interesse hebben of iemand weten voor één van bovengenoemde oproepjes laat het weten via: bestuur@scoutingvictorie.nl

4 NIEUWS VANUIT DE BOLDER / STIEROP Open dag Stierop Op 30 juni jl. vond de open dag bij de Stierop plaats. Veel leden en andere geïnteresseerden zijn hier komen kijken. Er kon van alles gedaan worden zoals zeilen, A-frame lopen, springen op het springkussen, vuurtje stoken om een touwtje door te branden, marshmallows roosteren en broodjes bakken, varen in een motorboot, spijkerslaan, pijl en boogschieten, spijkerbroek hangen, gewoon te veel om op te noemen. Het was heerlijk weer en een prachtige dag om kennis te maken met de Stierop en zijn vier aangesloten groepen. Hopelijk hebben jullie er net zo van genoten als wij. 4 Repareren vlonders lelievletten Als eerder aangegeven dienen er nog een aantal vlonders gerepareerd te worden. Wie o wie helpt ons hierbij? Materiaal is geregeld, het is een kwestie van een paar extra handen. Datum wordt in overleg met Mark de Boer (vrijwilligerscoördinator en vader van Yara en Yinthe) bepaald. Bij interesse graag een mailtje naar vrijwilligers@scoutingvictorie.nl Schoonmaken De Bolder Clubhuis De Bolder willen wij met hulp van ouders een paar keer per jaar grondig schoonmaken. Uw hulp kunnen wij hierbij goed gebruiken. De volgende schoonmaakronde staat gepland voor oktober. Binnenkort zal Mark hierover een mailtje sturen. De koffie staat dan in ieder geval voor u klaar! Mocht er iemand tevens een stofzuiger over hebben die wij op De Bolder zouden kunnen gebruiken dan zou dat heel fijn zijn, met name na verhuur komt deze erg van pas. Graag even melden bij bestuur@scoutingvictorie.nl

5 WELPEN NIEUWS Welpenkamp Wat hebben we prachtig weer gehad met het welpenkamp. Ietwat aan de warme kant om Olympische sporten te doen, dus hebben we er maar Olympische waterspelen van gemaakt. Emmer hooghouden, natte theedoek gooien, water hevelen, buik glijden en zo nog veel meer. 5 Met nog bijzondere dank aan alle ouders die gekookt hebben, om deze harde sporters van goede maaltijden te voorzien. Maar er werd niet alleen gesport. Ook het feestje s avonds in de tent en de bonte avond waren hoogtepunten van dit kamp. We hebben er weer van genoten!

6 Ander welpen nieuws: Op zaterdag 15 september zijn er 4 welpen overgevlogen naar de verkenners, te weten: Brechtje, Riff, Tristan en Ylara. Wij zullen ze missen maar wensen ze veel plezier bij de verkenners. Tevens is die dag Ikki (Rosalie Min) overgevlogen. Ze was al begeleiding bij de wildevaart maar na 7 jaar welpenleiding, is het tijd om het stokje door te geven. Ikki gaat de welpen natuurlijk heel erg missen (en de welpen haar) maar ze zal gelukkig nog wel af en toe helpen bij het zeilen of als er extra leiding nodig is bij een opkomst of weekend. 6 VERKENNER + WILDE VAART NIEUWS Nawaka Het zomerkamp voor de verkenners en de wildevaart was dit jaar het Nawaka. Dit nationale waterkamp wordt één keer in de vier jaar georganiseerd door scouting Nederland en er doen 5000 waterscouts aan mee. Dit jaar werd het Nawaka in Zeewolde gehouden. De verkenners stonden op subkamp Waterval dat in het thema stond van Piraten en de kleur roze droeg. De wildevaart stond op subkamp Aan de haven dat in het thema stond van havenhippies en de kleur donkergroen droeg. Er waren voor iedereen zeil-, roei- en wrikwedstrijden, een (nachtelijke) hike, een feestavond en een dagactieveld waar o.a. een klimtoren, een modderdoolhof, een schuimparty en een escaperoom was. Je kon er van alles doen. Voor de wildevaart was er nog een dag vlotbouwen en ons vlot is de enige die heel de eindstreep heeft gehaald. Als spectaculaire subkamp afsluiting was er een burningman festival met de spiritanimals die op het kampvuur verdwenen. Tijdens de grote afsluiting van Nawaka werd er nog een spetterende vuurwerkshow gegeven.

7 7 Tijdens Nawaka is er een lelievlet gebouwd. Iedere groep kon een tekst insturen waarom zij die lelievlet zouden moeten krijgen. Ook de Stierop als scoutingcentrum heeft een bericht ingestuurd en wij hebben de gloednieuwe vlet 2018 gewonnen. Deze zal op de Stierop ingezet worden als opleidingsboot en ingezet worden waar mogelijk. Natuurlijk krijgt deze vlet de Stierop-kleuren (koeienvlekken). Direct na Nawaka is de 2018 te water gelaten en in de sleep mee naar huis gegaan. Roverway Tussen welpenkamp en Nawaka was de Roverway. Dit is een Europees kamp voor de leeftijd van 16 tot 21 jaar. Dit kamp wordt eens in de twee jaar georganiseerd en elke keer in een ander land met elke keer een ander thema, nu was dit: opposites attract. Dit jaar had Nederland de eer om gastland te zijn. Aangezien Nederland een uniek land is met zijn hoeveelheid waterscouts zijn we natuurlijk gaan zeilen met onze gasten.

8 Alle 4500 deelnemers startten in Scheveningen en werden daarna in kleine groepen ergens in Nederland ondergebracht. Wij hebben twee dagen een groep van 50 man gehad om samen met ons te komen zeilen. Op deze manier leren buitenlandse scouts iets van onze cultuur en leren wij over andere culturen en ontstaan er internationale vriendschappen. Ander verkenner nieuws 8 De verkenners hebben er ook een nieuw leidinglid bij; Rick Jeurissen Rick heeft een aantal jaar welpenleiding gedraaid en daarna een jaar verkennerleiding bij de waterscouting in Uithoorn. Nu hij verhuisd is naar omgeving Heiloo komt hij ons versterken. Wij zijn heel blij met Rick als extra hulp en zijn ervaring zal zeker van pas komen. INTERVIEW MET Naam : Marjolein van Maris Geboren : 5 maart 2010 Broer/zus School : zus Juliëtte (6 jaar) : Elckerlyc, Heiloo Lid sinds : december 2017 Speltak Hobby s zwemmen. : Welpen : turnen, knutselen, buiten spelen en Ik vind scouting leuk omdat je veel over de natuur leert en we vaak spelletjes spelen in het bos. Ik wil graag wat meer weten over: Mark Melk Meer over Mark lezen we in de volgende nieuwsbrief.

9 ACTIVITEITENKALENDER Welpenzeilen (zat geen opkomst) zo JOTA-JOTI bij Scouting Elfregi Zaanstreek zat Zoals elk jaar doen we weer mee aan de JOTA. Dit duurt een hele dag en hiervoor moet iedereen zich uiterlijk 29 september hebben opgegeven. Niet opgeven is niet meedoen! Je krijgt na deelname een speciale insigne 9 Schoonmaakavond bij De Bolder datum volgt Geen opkomst voor de leden zat Kerstopkomst en kerstborrel zat Algemene Leden Vergadering (ALV) wordt gehouden tijdens welpenopkomst, save the date zat WIST U DAT Alle uitslagen van de wrik-, roei-, en zeilwedstrijden van Nawaka terug te vinden zijn op nawaka.scouting.nl? Voor een interview met ook scoutingleiding aangemeld mag worden? U met uw online aankopen via sponsorkliks scouting Victorie het hele jaar door gratis financieel kunt steunen? Zie hiervoor Colofon Waterscouting Victorie Clubhuis De Bolder, Westerweg 48,Heiloo Verhuur: verhuur@scoutingvictorie.nl Bestuur: secretariaat@scoutingvictorie.nl Welpen: welpen@scoutingvictorie.nl Verkenners: verkenners@scoutingvictorie.nl Wilde Vaart: wildevaart@scoutingvictorie.nl Stam: stam@scoutingvictorie.nl Deze nieuwsbrief zal eens per kwartaal verschijnen. De inhoud ervan mag gekopieerd of verveelvoudigd worden Redactie Leiding, Bestuur, Stam Vragen of complimenten over de nieuwsbrief mail naar secretariaat@scoutingvictorie.nl Gegevens voor interview met graag sturen naar: pr@scoutingvictorie.nl

De speltakken hebben de afgelopen tijd weer leuke activiteiten gehad, hierover lees je meer op de volgende pagina s.

De speltakken hebben de afgelopen tijd weer leuke activiteiten gehad, hierover lees je meer op de volgende pagina s. VOORWOORD Beste lezer/scoutinglid, Voor je ligt nieuwsbrief nr. 5! De speltakken hebben de afgelopen tijd weer leuke activiteiten gehad, hierover lees je meer op de volgende pagina s. 1 Naast Facebook

Nadere informatie

Naast Facebook en houden wij je door middel van de nieuwsbrief graag uitgebreid op de hoogte.

Naast Facebook en  houden wij je door middel van de nieuwsbrief graag uitgebreid op de hoogte. VOORWOORD Voor jullie ligt nieuwsbrief nr. 2! De afgelopen maanden zijn er weer leuke activiteiten geweest met als hoogtepunten de viering van het 70-jarig jubileum en de JOTA, maar daar lees je op de

Nadere informatie

Wij zullen er ook dit jaar weer een mooi, uitdagend jaar van maken met leuke activiteiten voor alle leden van Victorie.

Wij zullen er ook dit jaar weer een mooi, uitdagend jaar van maken met leuke activiteiten voor alle leden van Victorie. VOORWOORD Beste lezer/scoutinglid, Allereerst de beste wensen voor 2018! Wij zullen er ook dit jaar weer een mooi, uitdagend jaar van maken met leuke activiteiten voor alle leden van Victorie. 1 Voor je

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOORWOORD. In dit nummer: Beste lezer/scoutinglid, Voor je ligt nieuwsbrief nr. 4!

NIEUWSBRIEF VOORWOORD. In dit nummer: Beste lezer/scoutinglid, Voor je ligt nieuwsbrief nr. 4! VOORWOORD Beste lezer/scoutinglid, Voor je ligt nieuwsbrief nr. 4! We hebben de afgelopen tijd aan veel acties mee gedaan: Jantje Beton, verkoop van blauwe druifjes en NLDoet. Hierover lees je meer op

Nadere informatie

Onze allereerste nieuwsbrief!! En daar zijn we trots op en razend enthousiast om.

Onze allereerste nieuwsbrief!! En daar zijn we trots op en razend enthousiast om. Wij, waterscouting Victorie Heiloo, hebben een mijlpaal bereikt. Onze allereerste nieuwsbrief!! En daar zijn we trots op en razend enthousiast om. Naast Facebook houden wij u op deze manier graag op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Scouting Oud-Beijerland

Nieuwsbrief van Scouting Oud-Beijerland Nieuwsbrief van Scouting Oud-Beijerland november 2016 Kompasonline.nl Activiteiten op de agenda: Welpen: 25-26 nov.: Zwarte Pietenkamp 17 dec: Kerstknutsel (laatste opkomst dit jaar) 7 jan.: Pyjamaloop

Nadere informatie

Roei- Zeil- & Wrikwedstrijden

Roei- Zeil- & Wrikwedstrijden Op zaterdag 12 en zondag 13 september 2015 organiseert de Admiraliteit 5 Rond Amstel en IJ de Roei- Zeil en. Dit jaar zal er op zaterdag gezeild worden op de Nieuw Meer en zondag geroeid en gewrikt worden

Nadere informatie

Roei- Zeil- & Wrikwedstrijden

Roei- Zeil- & Wrikwedstrijden Op zaterdag 8 en zondag 9 september 2018 organiseert de Admiraliteit 5 Rond Amstel en IJ de Roei- Zeil en. Dit jaar zal er op zaterdag gezeild worden op de Nieuw Meer en zondag geroeid en gewrikt worden

Nadere informatie

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouts hebben veel

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouts hebben veel Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouts hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te

Nadere informatie

Scouting Frederik Hendrik

Scouting Frederik Hendrik Scouting Frederik Hendrik Programmaboekje Welpen Januari t/m Juli 2019 Hoi allemaal! Het eerste deel van het jaar is weer voorbij. Dit programmaboekje is voor de maanden Januari t/m Juli 2019. Voordat

Nadere informatie

Scouting Frederik Hendrik

Scouting Frederik Hendrik Scouting Frederik Hendrik Programmaboekje Welpen September t/m December 2017 Hoi allemaal! Het eerste deel van het scouting seizoen is weer begonnen. Dit programma boekje is voor september 2017 t/m december

Nadere informatie

Roei- Zeil- & Wrikwedstrijden

Roei- Zeil- & Wrikwedstrijden Op zaterdag 13 en zondag 14 september 2014 organiseert de Admiraliteit 5 Rond Amstel en IJ de Roei- Zeil en. Dit jaar zal er op zaterdag worden gezeild worden op de Nieuw Meer en zondag geroeid en gewrikt

Nadere informatie

De wandelende speltak. de voorzitter aan het woord. Met onder andere

De wandelende speltak. de voorzitter aan het woord. Met onder andere 6102 rebotko De wandelende speltak de voorzitter aan het woord 100 remmun Met onder andere De bevers Het nieuwe seizoen is begonnen! Voor de beverleiding extra spannend en leuk, want er zijn veranderingen

Nadere informatie

WENST U EEN GELUKKIG EN GEZOND GRAAF FLORIS V. Januari 2016. Colofon Redactie: Jeffrey Faas. Lees meer over...

WENST U EEN GELUKKIG EN GEZOND GRAAF FLORIS V. Januari 2016. Colofon Redactie: Jeffrey Faas. Lees meer over... Januari 2016 Colofon Redactie: Jeffrey Faas Volgende deadline: 5 MAART Kopij aanleveren: florisbode@graafflorisv.nl GRAAF FLORIS V WENST U EEN GELUKKIG Lees meer over... Florisbode Deadlines Bevers - Kom

Nadere informatie

zeeverkennersgroep Sint Joris Informatieboekje

zeeverkennersgroep Sint Joris Informatieboekje zeeverkennersgroep Sint Joris Informatieboekje Inleiding Dit boekje is samengesteld voor nieuwe leden en hun ouders, zodat zij snel wegwijs kunnen worden in de wereld van scouting, waterwerk en natuurlijk

Nadere informatie

Welpjes know the best

Welpjes know the best Welpjes know the best Interview met thijs blom door justin. V hoelang zit je al op scouting. A ik zit al bijna 4 jaar op scouting. V hoeveel insignes heb je op dit moment. A ik heb 1 insignes. Dat is het

Nadere informatie

Scouting Frederik Hendrik

Scouting Frederik Hendrik Scouting Frederik Hendrik Programmaboekje Welpen September t/m December 2018! Hoi allemaal! Het eerste deel van het jaarlijkse scouting seizoen is weer begonnen. Dit programmaboekje is voor de maanden

Nadere informatie

t Dukdalfje Scoutinggroep Martin Gasman Kampen-IJsselmuiden Juni, juli, augustus en september, 2017 nr. 329

t Dukdalfje Scoutinggroep Martin Gasman Kampen-IJsselmuiden Juni, juli, augustus en september, 2017 nr. 329 t Dukdalfje Scoutinggroep Martin Gasman Kampen-IJsselmuiden Juni, juli, augustus en september, 2017 nr. 329 Kader Niet beschikbaar in de website-versie. 2 Bestuur Niet beschikbaar in de website-versie.

Nadere informatie

Start informatieboekje Waterwelpen

Start informatieboekje Waterwelpen Start informatieboekje Waterwelpen Groepsfoto Waterwelpen Informatieboekje voor de ouders van nieuwe leden of voor ouders met kinderen die belangstelling hebben voor de Waterwelpen. 1 Inhoudsopgave pag.

Nadere informatie

Spelvisie en Methode

Spelvisie en Methode Spelvisie en Methode Onderwerpen Spelvisie SCOUTS Activiteitengebieden Doorlopende leerlijn aansluitend op elkaar (minder uitval na overvliegen) 5 speltakken Aanbod Activiteitengebieden Uitdagende Scoutingtechnieken

Nadere informatie

Satoko Kitahara. Geschiedenis

Satoko Kitahara. Geschiedenis Satoko Kitahara Geschiedenis Satoko Kitahara opgericht 06-02-1963 Aalmoezenier Harding richt Scouting Satoko Kitahara op. Oude M.U.L.O.-gebouw 06-02-1963 21-09-1963 Hier beginnen de eerste opkomsten. Els

Nadere informatie

Eerst even voorstellen

Eerst even voorstellen Juli 2014 Eerst even voorstellen Waterscouting Musinga-Rijn is een unieke jeugd- en jongerenorganisatie in de regio. Wij zijn een bloeiende vereniging die haar jeugdleden vanaf het zevende tot het drieëntwintigste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Scouting Dr. Saal van Zwanenberggroep

Scouting Dr. Saal van Zwanenberggroep Scouting Dr. Saal van Zwanenberggroep Notulen Groepsraad en ouderavond - Maandag 9 oktober 2017 0.Agenda 1. Opening a. Voorstellen bestuur 2. Vaststellen Agenda 3. Speltakken a. Bevers b. Welpen c. Scouts

Nadere informatie

RaRe Nieuws. Van het bestuur, Cees Versluis

RaRe Nieuws. Van het bestuur, Cees Versluis Maart 2015 RaRe Nieuws Van het bestuur, Cees Versluis We kunnen als bestuur goed nieuws melden. Na een periode van onderbezetting in het bestuur zijn alle stoelen weer bezet. Daar zijn we erg blij mee,

Nadere informatie

Programma zomervakantie

Programma zomervakantie Programma zomervakantie In de zomervakantie organiseert Praktijk de Regenboog opnieuw een vakantieprogramma. Het programma is bedoeld voor kinderen met een beperking en kinderen die extra aandacht en begeleiding

Nadere informatie

Groep. Nieuwsbrief februari 2015. Met in dit nummer

Groep. Nieuwsbrief februari 2015. Met in dit nummer Groep Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief Heb je iets meegemaakt met de scoutinggroep wat je graag wilt delen of heb je iets leuks voor de nieuwsbrief stuur het ons. Het adres is: nieuwsbrief@de-ruyter.nl.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017 Nieuwsbrief nr. 8 Juli 2017 KALENDER Voorwoord 1 5 juli Rapport mee 6 en 10 juli Eindgesprekken 8 juli Oud papier 12 juli Afscheidsavond groep 8 13 juli Afscheidsochtend groep 8 14 juli Afsluiting schooljaar

Nadere informatie

Jubileumkamp. Dwingeloo 2-4 juni 2011

Jubileumkamp. Dwingeloo 2-4 juni 2011 De 25 jaar BrimzeN Buitenpost Jubileumkamp Dwingeloo 2-4 juni 2011 Voorwoord Nog 2 weken, dan is het alweer zover. Dan gaan we met z n allen een prachtig jubileum vieren. Namelijk het zilveren jubileum

Nadere informatie

t Dukdalfje Scoutinggroep Martin Gasman Kampen- IJsselmuiden Juni, juli, augustus en september 2014 nr. 319

t Dukdalfje Scoutinggroep Martin Gasman Kampen- IJsselmuiden Juni, juli, augustus en september 2014 nr. 319 t Dukdalfje Scoutinggroep Martin Gasman Kampen- IJsselmuiden Juni, juli, augustus en september 2014 nr. 319 Kader 2 Bestuur Website: www.martingasmangroep.nl 3 Voor meer info: www.vanlente.com 4 5 SERVICE

Nadere informatie

Introductie. Leeftijdscategorie junioren tot en met 15 jaar Leeftijdscategorie senioren tot en met 18 jaar

Introductie. Leeftijdscategorie junioren tot en met 15 jaar Leeftijdscategorie senioren tot en met 18 jaar Wedstrijdreglement Inhoudsopgave Introductie 2 Het dagprogramma voor de RZW 3 Wrikwedstrijden 4 Roeiwedstrijden 5 Zeilwedstrijden 6 Aanleg en wachtplaatsen 7 Berekening punten 8 Inschrijving via SOL 9

Nadere informatie

Nieuwsbericht Veel NLdoet hulp voor zeekadetten

Nieuwsbericht Veel NLdoet hulp voor zeekadetten Nieuwsbericht Veel NLdoet hulp voor zeekadetten Vlaardingen, Schiedam, Gouda, Waalwijk, Amsterdam, Lemmer Op zaterdag 21 maart 2015 kregen tien Zeekadetkorpsen hulp van vrijwilligers, ie zich via de actie

Nadere informatie

September - Oktober 2015

September - Oktober 2015 September - Oktober 2015 Beste Welpen en ouders/verzorgers, Jaja, het is bijna weer zover: een nieuw Scoutingseizoen. Dit nieuwe seizoen zal veel nieuws gaan brengen, met als grootste verandering een aantal

Nadere informatie

De Waterlandse melkschuit

De Waterlandse melkschuit Nieuwsbrief 12 5 pagina s De Waterlandse melkschuit Februari 2016 Bekijk alle Evenementen van 2016 Uitgave van Stichting de Waterlandse Melkschuit, Redactie: Durgerdammerdijk 143, 1026ch Durgerdam, zie

Nadere informatie

Nieuwsbrief jan NIKA Hoogland

Nieuwsbrief jan NIKA Hoogland In deze nieuwsbrief: Een terugblik. Voorzitter gezocht. Oproep namens de leiding. Gevonden, verloren en vergeten voorwerpen. Nieuws? Deel het met de PR Commissie. Schoonmaak. Tot slot. Reageren: secretariaat@nika

Nadere informatie

Jubileumweekend. Programmaboekje 2019

Jubileumweekend. Programmaboekje 2019 Inhoudsopgave Welkom! 3 In geval van nood kunt u bellen met: 3 De jubileumcommissie 3 Algemeen 4 De 10 groene Scouting regels: 4 Bruin Café 5 Muntverkoop 5 Knutselhoek 5 Merchandise 5 Planning zaterdag

Nadere informatie

Met in dit nummer. Klubkampioenschappen. Voorbereidingen overvliegkamp

Met in dit nummer. Klubkampioenschappen. Voorbereidingen overvliegkamp Groep Nieuwsbrief augustus 2014 Nieuwsbrief Heb je iets meegemaakt met de scoutinggroep wat je graag wilt delen of heb je iets leuks voor de nieuwsbrief stuur het ons. Het adres is: nieuwsbrief@de-ruyter.nl.

Nadere informatie

Informatieboekje WWW.SCOUTINGWILLIBRORD.NL

Informatieboekje WWW.SCOUTINGWILLIBRORD.NL Informatieboekje WWW.SCOUTINGWILLIBRORD.NL Wat, Waar en voor wie? Scouting Willibrord is één van de drie scoutinggroepen te Wassenaar. De staf van een scoutinggroep bestaat alleen uit vrijwilligers die

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

Beste vrienden van Scouting Diemen,

Beste vrienden van Scouting Diemen, Beste vrienden van Scouting Diemen, Toen wij vlak voor de zomervakantie de vierde nieuwsbrief schreven genoot iedereen van het mooie weer. Op de foto's zijn dan ook mooie blauwe luchten te zien met prachtige

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. 12 maart 2015

Algemene ledenvergadering. 12 maart 2015 Algemene ledenvergadering 12 maart 2015 Agenda Opening Woordje van het bestuur Financieel overzicht Informatie uit de speltakken Vrijwilligers Rondvraag Wie zijn wij? Woordje van het bestuur Taken van

Nadere informatie

Programma zomervakantie

Programma zomervakantie Programma zomervakantie In de zomervakantie organiseert Praktijk de Regenboog opnieuw een vakantieprogramma. Het programma is bedoeld voor kinderen met een beperking en kinderen die extra aandacht en begeleiding

Nadere informatie

JAARVERSLAG SCOUTING TONO-GROEP

JAARVERSLAG SCOUTING TONO-GROEP JAARVERSLAG SCOUTING TONO-GROEP 2017 Abstract In dit verslag staat wat de Scouting Tono-groep dit jaar allemaal heeft gedaan en wat het heeft bereikt. Hier staan ook de verschillende gebeurtenissen in

Nadere informatie

datum gewijzigd tijd programma locatie Geen opkomst ivm vakantie - 16-5-2015 hemelvaart - geen opkomst -

datum gewijzigd tijd programma locatie Geen opkomst ivm vakantie - 16-5-2015 hemelvaart - geen opkomst - Nieuwsbrief - mei 2015 Leuke nieuwtjes We zoeken nog nieuwe leden, neem je vriendin, buurmeisje, klasgenootje mee. Wordt jouw vriendin lid, dan verdien je daarmee de buddy badge. Je kunt je insigne scouting

Nadere informatie

Beste ouder(s), verzorger(s) en leden,

Beste ouder(s), verzorger(s) en leden, Beste ouder(s), verzorger(s) en leden, Alweer een Nieuwjaar en een jaar voorbij. We hopen dat iedereen hele fijne kerstdagen heeft gehad en goed is begonnen aan 2014. We willen iedereen dan ook het allerbeste

Nadere informatie

SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR

SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K. 40324098 2951 HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR. 4375518 U I T N O D I G I N G zaterdagmiddag 10 juni 2004, 12.00 uur de Algemene

Nadere informatie

In de zomer zijn we te vinden in de haven van Hank. Dit betekent dat we het water op gaan. We draaien dan groep van 13:00 tot 17:00.

In de zomer zijn we te vinden in de haven van Hank. Dit betekent dat we het water op gaan. We draaien dan groep van 13:00 tot 17:00. Inhoud Wat is Scouting?... 3 De Orka s... 4 Kom langs... 5 Tijden en locaties... 5 Inschrijven... 5 Activiteiten... 6 Leren varen... 6 Op kamp... 6 Insignes... 7 Veiligheid... 8 Reddingvest... 9 Outfit...10

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE MAART

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE MAART België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

Scouting Nederland Jeugd enthousiast voor zeilen

Scouting Nederland Jeugd enthousiast voor zeilen Scouting Nederland Jeugd enthousiast voor zeilen VSRP Brainstorm 11 Januari 2014 Lelystad Marc Elvery & Ferry van Yperen Wat doen we bij Waterscouting en hoe bereiken we potentiële leden: Waterscouting

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2017

Nieuwsbrief Juli 2017 Nieuwsbrief Juli 2017 Vorige keer hebben wij iets te veel gezegd: de keiharde zomer is al weer voorbij. Gelukkig hebben we straks wel vakantie: woensdag 19 juli is de laatste dag dat ons Inloophuis open

Nadere informatie

Van de bestuurstafel. Algemene ledenvergadering. Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief. September 2017

Van de bestuurstafel. Algemene ledenvergadering. Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief. September 2017 Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief www.tigaleek.nl September 2017 Van de bestuurstafel Het afgelopen jaar is een jaar geweest met veranderingen. We hebben helaas afscheid moeten nemen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2 Nieuwsbrief nr. 9 18 december 2015 Agenda 21 december 1 januari Kerstvakantie Maandag 4 januari Contactavond Dinsdag 5 januari Kriebelteam Adviesgesprekken VO groep 8 Woensdag 6 januari Adviesgesprekken

Nadere informatie

Modelbrief 1: Aankondiging deelname programma Groepsontwikkeling in de groep

Modelbrief 1: Aankondiging deelname programma Groepsontwikkeling in de groep Programma Groepsontwikkeling Modelbrieven voor groepen Modelbrief 1: Aankondiging deelname programma Groepsontwikkeling in de groep Beste ouders/verzorgers en leden van de (naam groep), Een goede Scoutinggroep

Nadere informatie

hoofdsponsors Pisano Scheeps- en Jachtreparatie, Las- en Reparatiewerk, Inboard- en Outboardservice, Buitenboordmotoren en Watersportartikelen

hoofdsponsors Pisano Scheeps- en Jachtreparatie, Las- en Reparatiewerk, Inboard- en Outboardservice, Buitenboordmotoren en Watersportartikelen hoofdsponsors Pisano Scheeps- en Jachtreparatie, Las- en Reparatiewerk, Inboard- en Outboardservice, Buitenboordmotoren en Watersportartikelen telefoon 0343 57 45 58 1 Stukje van de redactie. Na een lange

Nadere informatie

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha NUMMER 6 Nieuwsbrief zwemvereniging Becha Augustus 2013 6 e editie Woordje van de voorzitter. In dit nummer 1 Woordje van de voorzitter 2 Nieuwe hoofd trainer 3 Even voorstellen Carla Notermans 4 De laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp

Nieuwsbrief Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Nieuwsbrief Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Correspondentieadres: Achter de Bergen 14, 2675 AS Honselersdijk Tel.: 0174-623554 / 06 12 11 88 91 Stichtingsnummer: JW 39 50 313 Rabo-bank NL90 RABO

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart Beste creatieve lezer,

Nieuwsbrief maart Beste creatieve lezer, Nieuwsbrief maart 2015 Beste creatieve lezer, Wat gaat de tijd toch snel, en ontwikkelingen in een rap tempo. Graag wil ik jullie met deze nieuwsbrief op de hoogte stellen van de belangrijkste gebeurtenissen

Nadere informatie

Welkom bij de welpen van Scouting Titus Brandsma!

Welkom bij de welpen van Scouting Titus Brandsma! Welkom bij de welpen van Scouting Titus Brandsma! Scouting Titus Brandsma Scouting Titus Brandsma is een van de scoutinggroepen in Nederland. In Oss zijn er zelfs al vier scoutinggroepen!! Het komt voort

Nadere informatie

Methodieken en werkvormen Module 6: Programmeren - Avondtraining

Methodieken en werkvormen Module 6: Programmeren - Avondtraining Methodieken en werkvormen Module 6: Programmeren - Avondtraining Maker: Trainingsteam Scouting Overijssel Functie: Trainer Scouting Overijssel Datum van productie: 2 december 2014 Module 6: Programmeren

Nadere informatie

Verslag Herfstfeest 21 oktober 2009 Op het Wijkpark Transvaal en de Stadsboerderij

Verslag Herfstfeest 21 oktober 2009 Op het Wijkpark Transvaal en de Stadsboerderij Verslag Herfstfeest 21 oktober 2009 Op het Wijkpark Transvaal en de Stadsboerderij Als gebruikelijk doen wij de herfstactiviteit samen met de Stadsboerderij De Woelige Stal. Sandra, de boerin, had al gezegd:

Nadere informatie

Naar de Imker Een fantastische donatie voor Villa Pardoes! Nieuwsbrief van:

Naar de Imker  Een fantastische donatie voor Villa Pardoes! Nieuwsbrief van: Naar de Imker Afgelopen woensdag ging groep 2-3a op bezoek bij de Imker. Heel vlakbij de school op het industrieterrein bij Elho staan de kasten en korven met bijen. Wat hebben we er veel gezien en heeft

Nadere informatie

Start informatieboekje Dolfijnen

Start informatieboekje Dolfijnen Start informatieboekje Dolfijnen Fotocollage Dolfijnen Informatieboekje voor ouders met kinderen van nieuwe Dolfijnenleden of voor ouders met kinderen die belangstelling hebben voor de Dolfijnen. 1 Inhoudsopgave

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 70-jarig-jubileumweekend 9 juni 2015

NIEUWSBRIEF. 70-jarig-jubileumweekend 9 juni 2015 NIEUWSBRIEF Toen we aankwamen was het gelijk al gezellig. Het gebouw was versierd met slingers en er liepen al overal mensen rond. Nadat we onze spullen in ons lokaal hadden gezet, gingen we openen. Bij

Nadere informatie

Bestuur. Planning. Dolfijnen. Orca s

Bestuur. Planning. Dolfijnen. Orca s Bestuur. Voor jullie ligt weer een nieuw clubkrantje, iets dunner dan normaal. Er is weer veel gebeurd na het laatste nieuws van ons. We hebben een spetterend feest gehad nog van ons 15 jarig bestaan.

Nadere informatie

De Leukste BIM! Toekomst van de BIM

De Leukste BIM! Toekomst van de BIM De Leukste BIM! Visie Visie = antwoord geven op de vraag Waarom zitten wij op scouting bij de BIM-Bakenessergroep? We hebben plezier, prikkelen de nieuwsgierigheid van kinderen en willen zo veel mogelijk

Nadere informatie

3e editie - Augustus 2016

3e editie - Augustus 2016 3e editie - Augustus 2016 In deze nieuwsbrief willen wij onze leden en hun ouder/ verzorgers informeren over de ontwikkelingen binnen Scouting Rheijnewoud. Deze nieuwsbrief staat voor een groot deel in

Nadere informatie

NIEUWBOUWNIEUWS KONINGIN WILHELMINASCHOOL

NIEUWBOUWNIEUWS KONINGIN WILHELMINASCHOOL KONINGIN WILHELMINASCHOOL NIEUWBOUWNIEUWS STAND VAN ZAKEN Donderdagmiddag zijn we weer in d nieuwe school om te kijken of alles goed wordt afgeleverd. Dan zal ook de Kunstenaar, Elmo Vermijs aanwezig zijn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2015

Nieuwsbrief juli 2015 Nieuwsbrief juli 2015 Beste leden en ouders, En toen was het alweer bijna tijd voor de zomerkampen ook hoog tijd dus voor een nieuwe nieuwsbrief! Onderwerpen: Regionale activiteiten Cursussen voor leiding

Nadere informatie

Scouting! Echt iets voor jou! Alleen voor meisjes

Scouting! Echt iets voor jou! Alleen voor meisjes Scouting! Echt iets voor jou! Alleen voor meisjes 1 Scouting Satoko Kitahara is één van de drie scoutinggroepen in Leidschendam. Onze groep is opgericht op 6 februari 1963 en is alleen voor meisjes. Sinds

Nadere informatie

Beste leden, ouders, oud-leden, vrienden en nog vele anderen, Het is met veel plezier dat ik opnieuw een voorwoord mag schrijven als trotse

Beste leden, ouders, oud-leden, vrienden en nog vele anderen, Het is met veel plezier dat ik opnieuw een voorwoord mag schrijven als trotse Beste leden, ouders, oud-leden, vrienden en nog vele anderen, Het is met veel plezier dat ik opnieuw een voorwoord mag schrijven als trotse groepsleider Uiteraard ben ik bijzonder aangenaam verrast over

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les!

Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les! 1 Nieuwsbrief Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les! 05 02 2015 Belangrijke data De wekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool. Dinsdag 10 februari Maandag 16 februari Dinsdag 17 februari

Nadere informatie

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU)

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) NIEUWSBRIEF Nr. 17 september 2018 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord We wonnen de derde prijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 In deze editie Kalender 2016/ 2017 Contributie Van de staf Vrijwilligerswerk Social media Sint Stefanusdag Halloweentocht Nesten Puzzelpagina Kalender 2016/ 2017 2 december Oudstam

Nadere informatie

Wat is Scouting?... 3 De orka s Kom langs... 5 Tijden en locaties... 5 Inschrijven Activiteiten... 6

Wat is Scouting?... 3 De orka s Kom langs... 5 Tijden en locaties... 5 Inschrijven Activiteiten... 6 Inhoud Wat is Scouting?... 3 De orka s... 4 Kom langs... 5 Tijden en locaties... 5 Inschrijven... 5 Activiteiten... 6 Leren varen... 6 Op kamp... 6 Insignes... 7 Veiligheid... 8 Uniform... 9 Kleding...

Nadere informatie

Altijd al meer willen weten over wat er in leeft in de Noordzee en aanspoelt op onze stranden?

Altijd al meer willen weten over wat er in leeft in de Noordzee en aanspoelt op onze stranden? Terugblik ledenfeest Zondagmiddag 18 juni jl. vierden wij ons veertigjarig bestaan met een ledenfeest. Het was zoals bekend prachtig weer. De ongeveer zestig deelnemers lieten zich de koffie met gebak

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE

INFORMATIEBOEKJE INFORMATIEBOEKJE WWW.SCOUTINGWILLIBRORD.NL 07-2017 Wat, Waar en voor wie? Kleding, Kamp & Contributie Scouting Willibrord is één van de drie scoutinggroepen te Wassenaar. De staf van een scoutinggroep

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE

INFORMATIEBOEKJE INFORMATIEBOEKJE WWW.SCOUTINGWILLIBRORD.NL Wat, Waar en voor wie? Scouting Willibrord is één van de drie scoutinggroepen te Wassenaar. De staf van een scoutinggroep bestaat alleen uit vrijwilligers die

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Oktober 2018 Vandaag was het feest op Nobelhorst! We hebben onze nieuwe bibliotheek officieel en feestelijk geopend. We zijn trots op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016

Nieuwsbrief September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Beste ouders en gastouders, De vakantie is voor de meesten al weer voorbij maar hopelijk kunnen we nog even genieten van wat mooie dagen. Voor jullie hier de september nieuwsbrief.

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli Uitgelicht. Een bomvol Pinksterweekend. Dolfijnen gaan als een speer

Nieuwsbrief Juli Uitgelicht. Een bomvol Pinksterweekend. Dolfijnen gaan als een speer Uitgelicht Nieuwsbrief Juli 2019 Een bomvol Pinksterweekend Dolfijnen gaan als een speer Een bomvol Pinksterweekend 8-9 juni Uitgeest Het Pinksterweekend op de Stierop begon dit jaar bewolkt en regenachtig.

Nadere informatie

Qwartaaltje. 2013 Kersteditie. Qwartaaltje is een uitgave van Scouting Traianus

Qwartaaltje. 2013 Kersteditie. Qwartaaltje is een uitgave van Scouting Traianus Qwartaaltje 2013 Kersteditie Qwartaaltje is een uitgave van Scouting Traianus 2 We zijn er weer! Het Qwartaaltje is na een jaar van rust weer volop in beweging! In een nieuw jasje, maar het is nog steeds

Nadere informatie

Diverse stukjes Oproepjes: Te koop:

Diverse stukjes Oproepjes: Te koop: Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!!

Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!! Nieuwsbrief 2 Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!! De schoolvakanties zijn binnenkort achter de rug. Wij hopen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad. Wij hebben als brigade niet

Nadere informatie

Marsdijk bedankt! De opbouw. Artikelen over bijzonderheden. Doe ook mee: November 2015 Nieuwsbrief Jaargang 3, Nummer 9. Marsdijk bedankt!

Marsdijk bedankt! De opbouw. Artikelen over bijzonderheden. Doe ook mee: November 2015 Nieuwsbrief Jaargang 3, Nummer 9. Marsdijk bedankt! November 2015 Nieuwsbrief Jaargang 3, Nummer 9 Artikelen over bijzonderheden Marsdijk bedankt! Marsdijk bedankt! Paar foto s van het SWAMP-weekend Evaluatie en de cijfers Doe ook mee: Sponsorpakketten

Nadere informatie

Carlijn en Floris Mulder zijn na de meivakantie naar basisschool de Akker gegaan. We wensen ze veel succes op hun nieuwe school.

Carlijn en Floris Mulder zijn na de meivakantie naar basisschool de Akker gegaan. We wensen ze veel succes op hun nieuwe school. Nieuwsbrief d.d. 08-05-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl In de cloud Op woensdag 15 mei gaat de Noorderschool

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Wij heten uw kind en u, als ouder of verzorger, van harte welkom bij Scouting Niftarlake!

Wij heten uw kind en u, als ouder of verzorger, van harte welkom bij Scouting Niftarlake! Vereniging Informatie voor nieuwe leden Wij heten uw kind en u, als ouder of verzorger, van harte welkom bij Scouting Niftarlake! Scouting is een superleuke, actieve en uitdagende manier om vrije tijd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris:

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris: Beste Leden, Het seizoen zit er weer op. Op de valreep nog een afsluitende nieuwsbrief van dit seizoen. Wegens omstandigheden iets korter dan u gebruikelijk van ons gewend bent. Echter zijn er toch nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

Nieuwsbrief vierde kwartaal Aan alle ouders/verzorgers van de Morgenster/Morgenzon, Advent

Nieuwsbrief vierde kwartaal Aan alle ouders/verzorgers van de Morgenster/Morgenzon, Advent Nieuwsbrief vierde kwartaal 2018 Aan alle ouders/verzorgers van de Morgenster/Morgenzon, Advent 'Stil nu, stil nu, maak nu geen gerucht. Het wonder komt heel zachtjes aan, kerstkind wil naar binnen gaan.

Nadere informatie

Projectplan en Plan van Aanpak WZV aanbouw botenloods. (concept) WZV Aanbouw Botenloods

Projectplan en Plan van Aanpak WZV aanbouw botenloods. (concept) WZV Aanbouw Botenloods Projectplan en Plan van Aanpak WZV aanbouw botenloods (concept) WZV Aanbouw Botenloods Plan van Aanpak WZV Aanbouw Botenloods / MvK / 20 oktober 2012 / versienummer; concept pagina 1/6 Inleiding Voor u

Nadere informatie

Scoutinggroep Waterland Monnickendam

Scoutinggroep Waterland Monnickendam Informatie Scoutinggroep Waterland Monnickendam Inhoud Introductie... 3 Over Scouting... 4 Over onze groep... 5 Organisatie... 5 Speltakken... 6 Welpen...7 Scouts...8 Explorers...9 Leiding en bestuur...

Nadere informatie

2e editie - Juni 2016

2e editie - Juni 2016 In deze nieuwsbrief willen wij onze leden en hun ouder/ verzorgers informeren over de ontwikkelingen binnen Scouting Rheijnewoud. In deze editie: 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) Stofzuiger gezocht; koffiekannen

Nadere informatie

Welpen. maart-april-mei

Welpen. maart-april-mei Welpen maart-april-mei Zaterdag 2/03 14:00-17:00 De leiding is op missie om nog een nachtfurie te vinden, gelukkig is er andere leiding die jullie met plezier een namiddag entertaint. Vandaag is het leidingswissel!

Nadere informatie