Samen sterk voor. Nieuwsbrief maart Beste ouders/ verzorgers,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Samen sterk voor. Nieuwsbrief maart Beste ouders/ verzorgers,"

Transcriptie

1 Samen sterk voor Nieuwsbrief maart 2018 Beste ouders/ verzorgers, Als je bidt zal Hij je geven. Als je klopt aan de deur zal Hij opendoen. Als je zoekt dan zul je 't vinden. Halleluja Halleluja, halleluja, halleluja Als je de Vader vraagt om een brood geeft Hij je zeker nooit een steen. Al je gebeden klein of groot heus Hij vergeet er niet één. Als je bidt zal Hij je geven. Als je klopt aan de deur zal Hij opendoen. Als je zoekt dan zul je 't vinden. Halleluja Halleluja, halleluja, halleluja Als je Mijn Vader iets wilt vragen, vraag in Mijn naam Ik zal het doen. Ik ben met je alle dagen. Ik ben dezelfde als toen. Als je bidt zal Hij je geven. Als je klopt aan de deur zal Hij opendoen. Als je zoekt dan zul je 't vinden, Halleluja! Vandaag mochten we met een prachtige viering stilstaan bij de biddag voor gewas en arbeid. Wat een waardevol moment! De kracht van het gebed, wat een krachtig middel! Met vriendelijke groet, Marin van Duuren

2 Bijbelverhalen Week 12 Verloochening (Johannes 18:17-27) Wat is waarheid? (Johannes 18:28-40) Zie de Mens! (Johannes 19:1-16) Week 13 Het is volbracht (Johannes 19:17-37) De begrafenis (Johannes 19:38-42) De opstanding (Johannes 20:1-18) Verjaardagen Vrijdag 23 maart Lex van Ettekoven (groep 5-6) Zondag 25 maart Thomas de Heer (groep 5-6) Alvast van harte gefeliciteerd! Mededelingen Woensdag 21 maart Vanwege de studiedag zullen de kinderen volgende week woensdag 21 maart een dag vrij hebben. Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij bij ons op school Tommy van t Veld (groep 7) en Milou van der Mark (groep 2) mogen verwelkomen. Wat fijn dat jullie bij ons op school zijn gekomen. Heel veel plezier allebei!

3 Mad Science komt bij jou op school! Dit schooljaar komt er een gekke wetenschapper van Mad Science de naschoolse Techniek & Wetenschap cursus verzorgen. Na een knallende aftrap met een spectaculaire Science show, kunnen kinderen zich opgeven voor de Wetenschap & Techniek cursus. (Let op dit zijn weer spiksplinternieuwe lessen) Er komt van alles aan bod! Kinderen worden gedurende 6 weken lang meegenomen in de wondere wereld van experimenten, proefjes en spectaculaire demonstraties! Elke week staat een nieuw thema centraal en zal de professor de Techniek en Wetenschap die daarachter zit uitleggen. Uiteraard gaat ook iedereen zelf aan de slag als echte slimme wetenschapper! Kinderen leren over beweging,licht en magneten. Tijdens de naschoolse cursus komen kinderen spelenderwijs in aanraking met verschillende aspecten van Techniek en Wetenschap. Ze leren om te onderzoeken en te ontdekken, maar ook om hypotheses te maken en te analyseren. Mad Science is op een missie om kinderen enthousiast te maken voor Techniek & Wetenschap. Met behulp van de knotsgekke wetenschappers, spannende demonstraties en leuke activiteiten komen steeds meer kinderen in aanraking met de wereld van Techniek & Wetenschap! Geef je nu op via onze website: nederland.madscience.org Of klik hier om direct naar de inschrijvingssite te gaan.

4 ACTIE Ontmoeting groep 1 t/m 4 Vorige week kwam meneer Piet in groep 1/2 & groep 3/4 iets vertellen over stichting Ontmoeting. Alle kinderen van groep 1 t/m 4 hebben een bonnenkaart meegekregen naar huis om geld in te zamelen voor dit goede doel. Inmiddels zijn er al wat bonnekaarten en geld mee terug gekomen naar school. De actie loopt t/m maandag 26 maart, graag de bonnenkaart en het opgehaalde geld weer meenemen naar school. Voor alle kinderen die de bonnenkaart hebben ingeleverd is er een klein presentje (de kinderen van groep 3 & 4 krijgen dit presentje mee in de week van 26 maart).

5 Oproep leden Ouderraad (OR) Lijkt het je leuk om allerlei activiteiten te organiseren op de school van je kind(eren)? Meld je dan aan voor de ouderraad! De Ouderraad (OR) is een club enthousiaste ouders die zich bezighoudt met onderwijsondersteunende activiteiten in samenwerking met het team van onze school. Denk aan de Sinterklaasviering, de Kerstviering, Spelletjesdag, koffie schenken bij een activiteit, schoolreisje etc. De activiteiten worden grotendeels bekostigd uit de vrijwillige ouderbijdrage (55,00 euro per jaar). Deze wordt gei nd en beheerd door de penningmeester van de OR. De OR vergadert zo n zes keer per jaar. De nu zittende leden zijn: Hanna Stam (voorzitter), Sineke van Sligterhorst (penningmeester), Dineke van Renswoude (vanuit het team), Marieke Schuurman en Corrie Verhoeff (secretaris), Erwin van den Berg, Marjan Gaasenbeek, Monique van de Woude, Angela van Ettekoven en Kirsten Seldenrijk. Kortom lijkt het je gezellig om met deze club bezig te zijn voor de school dan zoeken we jou Opgeven kan bij één van de leden van de OR. Groep 1/ 2a: juf Dineke en juf Elina Thema: Volgende week donderdag start het nieuwe thema in onze klas. Lente in het tuincentrum. Het gaat over planten en zaadjes, groeien en bloeien. Met de kinderen willen wij een tuincentrum inrichten. Ook willen we een kleine kinderboerderij inrichten. We willen daarmee leren over jonge dieren, zoals biggetjes, lammetjes en kuikentjes. Een echt thema over de lente. Op de app zullen wij ook vragen naar verschillende spullen. Binnenkort willen wij ook een bezoek brengen aan de boerderij van Thijs Hennipman. Hiervoor zoeken wij ouders die willen rijden. Maandag 26 april. We willen s ochtends direct om 8.45 uur vertrekken. Lettertafel: Deze week is de letter r aan de beurt. Veel kinderen namen al iets mee. Wat fijn dat de kinderen zo betrokken zijn en dat u als ouders hen de kansen biedt om iets mee te nemen. Volgende week is de letter p aan de beurt, de week daarna de g. Cijfer van de week: Iedere week willen wij een cijfer centraal stellen in de klas. Vorige week was het cijfer 1 aan de beurt. De 1 is heel alleen. Van top tot teen zo schrijf je de 1. Misschien heeft u deze zinnen langs horen komen thuis. Deze week is de elf aan de beurt. De regen valt van boven naar beneden. Dit geeft de schrijfrichting aan. Dit is de 11 en de rest komt vanzelf! Volgende week is de 2 aan de beurt en de week daarna de 12. Op de deur hangt het cijfer, hier kunnen de kinderen het cijfer schrijven. Bijvoorbeeld wanneer ze terugkomen van de wc. Wat leren wij allemaal over een cijfer? We leren hoe het cijfer eruit ziet.

6 Welk cijfer ervoor en erna komt. Hoeveel het cijfer is, dus bij de 3 horen 3 spulletjes. Bijbelverhalen: Zie boven Stichting ontmoeting: Zie boven Studiedag: Zie boven Groep 1/ 2b: juf Jacky Hallo ouders en kinderen van groep 1-2 b, De afgelopen twee weken heb ik bijna alle vaders en moeders gesproken tijdens de ouderavonden. Het was fijn om samen over de kinderen te praten en samen plannen te maken. Wat zijn we trots op jullie allemaal! De afgelopen tijd zijn we bezig geweest met ik ben uitspraken. Denk hierbij aan uitspraken als; ik ben slim, ik ben sterk, ik ben lief. Deze uitspraken laten we dagelijks terugkomen in de klas. Zo leren kinderen dat ze trots op zichzelf mogen ze zijn. Deze week besteden we extra aandacht aan muziek. We bekijken samen dansfilmpjes, oefenen met verschillende vormen van muziek en maken onze eigen instrumenten. In de muziekhoek zijn de kinderen zelf bezig met de verschillende instrumenten. Ze bedenken een muziekstuk en verzinnen een eigen notatie om dit alles op te schrijven. Als ze een mooi stuk bedacht, uitgewerkt en geoefend hebben dan mogen ze optreden in de kring. De kinderen in groep 2 hebben allemaal een taakje in de klas gekregen. Denk hierbij aan de tafels schoonmaken, de planten verzorgen, de vissen verzorgen, de eetbakken uit de koelkast halen etc. De kinderen uit groep 1 mogen hierbij soms al helpen. Ze doen dit allemaal al heel erg knap! Het is fijn dat de kinderen met mij meehelpen en meedenken zodat we samen kunnen zorgen voor onze omgeving. Sinds twee weken zijn we bezig met ons eigen gezicht netjes wassen na het eten. We hebben hiervoor een speciaal toetenwasplekje met spiegel. Zo heb je altijd een schone toet na het eten!

7 De letters van de week: deze week is de letter r aan de beurt, volgende week de letter p en de week daarna de letter g. De cijfers van de week: deze week is het cijfer 11 aan de beurt, volgende week het cijfer 2 en de week daarna het cijfer 12. Nieuw thema: Donderdag 22 maart start het nieuwe thema in onze klas. Dit thema gaat over de lente in het tuincentrum. Tijdens dit thema gaan we werken met planten en zaadjes, en bekijken hoe alles groeit en bloeit. Met de kinderen willen wij een tuincentrum inrichten. De kinderen leren hier over de rol van verkoper en verzorger. We werken ook over alle jonge dieren die tijdens de lente geboren worden. Hoe moet je deze dieren verzorgen? Wat hebben ze allemaal nodig om gezond op te groeien? etc. Waarschijnlijk hebben we jullie hulp weer nodig bij het inrichten van het thema maar hierover meer in de groepsapp! 26 april willen wij samen met groep 1-2 a een bezoek brengen aan de boerderij van Thijs Hennipman. Hiervoor zoeken wij ouders die willen rijden en begeleiden. We vertrekken s ochtends om Ik hoor graag via de app wie er wil en kan rijden! Groetjes van juf Jacky Groep 3/ 4: juf Anneke en juf Bertine Wat fijn om alle ouders te hebben gesproken tijdens de rapportgesprekken. Het waren waardevolle gesprekken. Dank u wel! Deze week zijn we begonnen met de voorbereidingen voor het Paasfeest. Morgen doen wij mee met de landelijke rekenwedstrijd (Kangoeroewedstrijd). Leuk! Graag wil ik iedereen er nog even op attenderen dat het (vooral in groep 3) zo belangrijk is om veel te blijven lezen met uw zoon of dochter. Ook is het goed om extra te oefenen met het automatiseren van sommetjes t/m 10 en voor groep 4 natuurlijk de tafels (1 t/m 5 en 10). Veel succes! Graag hoor ik nog reacties op mijn vraag voor ouderhulp op dinsdagmiddag 20 maart van uur! Groep 5/ 6: meester Adriaan Project uitvinders & machines De komende weken werken we in groep 5/6 aan het thema uitvinders & machines. We leren welke belangrijke uitvindingen zijn gedaan. De kinderen nemen zelf spullen mee voor in de klas die we kunnen bekijken en bespreken. Door wie is het uitgevonden en wat is de functie? Ook gaan de kinderen zelf een uitvinding doen. Eerst maken ze een ontwerp en dan werken ze het uit met de materialen die we hier op school hebben. Deze week ontwerpen de kinderen een eigen bril.

8 Elke week werken weer andere kinderen aan de website Hier komen alle foto s op van onze eigen uitvindingen en ook komt er veel informatie op over uitvindingen en machines. Groep 7/ 8: juf Gerdien Fijn om inmiddels ook de ouders van groep 7 leerlingen gesproken te hebben! Ik kan terugkijken op een mooie avond, waarbij weer goede afspraken gemaakt zijn om sommige kinderen nog beter te kunnen helpen met bepaalde vakken. Met spelling zijn we in beide groepen net gestart met een nieuw thema. Vorige week hebben we namelijk het zinnendictee gehad waarmee het vorige thema werd afgerond. Vooral bij de voltooid deelwoorden in groep 7 werden er in deze zinnen nog wel veel fouten gemaakt. In de lessen over het voltooid deelwoord hebben de kinderen laten zien dat ze t kofschip prima toe kunnen passen. Maar blijkbaar wordt het toch lastiger als het in een zin moet worden toegepast. In het nieuwe thema ligt er bij werkwoorden juist in groep 8 weer een uitdaging. Het gaat nu namelijk over woorden als verwachte/verwachtte en besteedde/bestede. Het is beiden goed gespeld, en het klinkt hetzelfde, maar de situatie waarin je ze gebruikt verschilt natuurlijk wel van elkaar. Omdat het voor sommige kinderen lastig blijft om een werkwoord te herkennen als een persoonsvorm of een bijvoeglijk gebruikt voltooid deelwoord, zijn we sinds vorige week wat vaker aan het oefenen met ontleden. Met behulp van beterontleden.nl herhalen we begrippen als het werkwoordelijk gezegde en het lijdend voorwerp, maar ook dingen als zelfstandig naamwoord, lidwoord en bijvoeglijk naamwoord komen hierbij weer aan bod. En dat blijkt geen overbodige luxe te zijn. Morgen krijgen de kinderen diverse cijfers terug, want behalve de aardrijkskundetoets van gisteren, is er deze week in beide groepen ook nog een parkeerweektoets van taal gemaakt. En groep 8 heeft nog een rekencijfer te goed. Deze zullen ze ook morgen krijgen. Vraag uw kind er gerust naar!

9 In groep 8 is het musicalscript aan de kinderen uitgedeeld, en zijn de rollen definitief verdeeld. Wat is iedereen super enthousiast! Gisteren hebben we onder de leestijd alvast een beginnetje gemaakt in de klas om ons in te leven in de rol en het script samen te lezen, maar vanmorgen werd er ook buiten in de pauze al druk geoefend! De komende 2 weken staan er nog best wel wat bijzondere activiteiten/dagen op het programma. Dat begint morgen met de Kangoeroewedstrijd! In groep 3 tm 8 zijn we tussen 9 en 10 allemaal druk bezig met allerlei rekenraadsels, waarmee we de uitdaging aan gaan met heel veel andere kinderen in ons land. Vrijdagmiddag komt de moeder van Daan een gastles geven ivm de Week van het Geld. Komende maandag sta ik dus niet zelf voor de klas omdat ik voor ICT op pad ga, en woensdag is natuurlijk ook een bijzondere dag omdat de kinderen dan vrij zijn. Tot slot hoop ik volgende week vrijdag mijn verjaardag te vieren in de klas.

Achtbaanflits 29 augustus 2017

Achtbaanflits 29 augustus 2017 AGENDA Iedere woensdag en vrijdag: FRUITDAG Woensdag 30 augustus mad science show Donderdag 31 augustus afstemmingsgesprekken groep (2)3-8 tot 20.00u Maandag 4 september HB groepen kennismakingsavond Woensdag

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Vervanging bij ziekte We hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr

Nieuwsbrief Nr Nieuwsbrief Nr. 3 20-09-2018 We zijn nu ook te volgen via Facebook Sport IKC Het Startblok --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Inmiddels zijn de informatieavonden geweest en het was goed om te zien dat er veel ouders op deze avonden aanwezig waren. Het is fijn om elkaar te ontmoeten en u te kunnen

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Nummer 23/datum:

Nummer 23/datum: Nummer 23/datum: 12-7-2019 Kalender Zomervakantie t/m 25 augustus 2019 Vanuit de directie Personele zaken: Juf Myriam heeft als onderwijsassistent een baan dichtbij haar huis aangenomen. Juf Myriam, wij

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders, November 2018 Van de directie Inhoud Van de directie... 1 Thema van start... 2 High tea... 2 Ouderbijdrage... 2 EU schoolfruit... 3 Project ontdekken... 3 Museumbezoek tropenmuseum... 4 Week van de mediawijsheid...

Nadere informatie

Mededelingen. Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar!

Mededelingen. Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar! Nieuwsbrief 19 januari 2018 We zijn het schooljaar weer goed begonnen met elkaar. We willen namens alle kinderen van De Achtsprong iedereen een fijn 2018 wensen! Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar! Mededelingen

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst school, thuis en kerk. In gesprek met uw kind. Schooljaar 2018/2019. Studiedag

Immanuël-Nieuws. Themadienst school, thuis en kerk. In gesprek met uw kind. Schooljaar 2018/2019. Studiedag Studiedag Elke school is verplicht om eens in de jaar een nieuw schoolplan te schrijven. Het schooljaar 2018-2019 gebruiken wij om met elkaar weer vooruit te kijken naar de komende schooljaren. In het

Nadere informatie

Gelukkig Rapportavonden. Carnaval. Verkeersregelaars. Nieuwsbrief van KBS De Ark en De Ark van Noach /nummer 5/januari 2017

Gelukkig Rapportavonden. Carnaval. Verkeersregelaars. Nieuwsbrief van KBS De Ark en De Ark van Noach /nummer 5/januari 2017 Nieuwsbrief van KBS De Ark en De Ark van Noach 2016-2017/nummer 5/januari 2017 Gelukkig 2017 De eerste weken van het nieuwe jaar zitten er alweer op. We kunnen terugkijken op een heel geslaagde Kerstviering

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

ASJEMENOU 19 mei t/m 26 mei Nieuwe directrice

ASJEMENOU 19 mei t/m 26 mei Nieuwe directrice ASJEMENOU 19 mei t/m 26 mei 2017 Nieuwe directrice Vanaf de meivakantie is onze nieuwe directrice Patricia Dresens iedere woensdag bij ons op school om in te werken en om alvast kinderen in de school te

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2019

Nieuwsbrief. Mei 2019 Nieuwsbrief Mei 2019 Mei 13 17 T/m 16 mei Avondvierdaagse Margedag; leerlingen vrij Beste ouder(s)/verzorger(s) van alle leerlingen, Voor de vakantie heeft u allen kunnen genieten van een prachtige Koningsoptocht.

Nadere informatie

18 februari tot en met 1 maart 2019

18 februari tot en met 1 maart 2019 CBS de Brandaris maakt deel uit van Communityschool In de Breedte lekker in je vel en optimaal presteren! Vrijdag 15 februari 2019 Jaargang 14 nr 3 2018-2019 uitgave 225 e-mail: directie@cbsdebrandaris.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD Obs Den Boogerd Donkerstraat 17 5308 KB Aalst info@obsdenboogerd.nl www.obsdenboogerd.nl In dit nummer o.a.: Start schooljaar Pagina 1 Luizen pluizen Pagina 1 Algemene informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 8 september 2014

Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De vossenjacht van afgelopen woensdag was erg leuk! Goed om elkaar ook eens op een andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

februari * Studiedag groep 1 t/m * Groep 5A zwemmen Voorjaarsvakantie 3/4 10/11 17/18 24/25

februari * Studiedag groep 1 t/m * Groep 5A zwemmen Voorjaarsvakantie 3/4 10/11 17/18 24/25 februari 2018 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473 1 * Groep 8B Zwemmen 2 * Mad Science voor alle groepen 3/4 5 * Studiedag groep 1 t/m * Groep 5A zwemmen 6 7 8 * Groep 5C zwemmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10: 17 november 2017

Nieuwsbrief 10: 17 november 2017 Nieuwsbrief 10: 17 november 2017 Data om te onthouden: Vrijdag 24 november: show Mad Science voor gr. 3 t/m 8 Vrijdag 1 december: continurooster voor groep 1 t/m 8 i.v.m. schaatsen Maandag 4 december:

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2017

Nieuwsbrief januari 2017 Nieuwsbrief 10 27 januari 2017 Agenda 2 februari 7 februari 10 februari Thema-avond voor ouders, 20:00 uur Inloopspreekuur schoolmaatschappelijk werker, 8:45 uur Uitgifte nieuwsbrief 11 Mad Science Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van De Ark en De Ark van Noach

Nieuwsbrief van De Ark en De Ark van Noach Nieuwsbrief van De Ark en De Ark van Noach 2018-2019 / nummer 3 / november 2018 Inhoudsopgave Welkom Cito-toets Woordenschat afgeschaft Mad Science is terug Sinterklaas Kanjerdag 8 november 2018 Ouderportaal

Nadere informatie

9 maart 2018

9 maart 2018 1386 www.clarafabriciusschool.nl 9 maart 2018 5 maart 15 maart Project Water 12, 19 en 26 maart Schooltennis groep 3 en 4 15 maart Afsluiting project 17.00-19.00 uur Milou Hendriksen geboren Zusje van

Nadere informatie

september nummer 3

september nummer 3 2017 2018 27 september 2017 - nummer 3 Agenda Woensdag 27 september Studiedag; alle kinderen zijn vrij van school Vrijdag 29 september Demonstratie: les van MadScience Maandag 2 oktober Vergadering Medezeggenschapsraad,

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we Jeshua, Denzell, Xander, Shayenne, Byoux en Yela met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Mad Science Gisteren, donderdag is de MAd Science

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 29 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 29 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 september 2017 Beste ouders, Kinderboekenweek Komende week is het al weer zover, de Kinderboekenweek gaat van start! Op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9 WEEKBRIEF 23 oktober 2016 / NUMMER 9 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Op de valreep toch nog een nieuwsbrief. Na een heerlijke week met echt herfstweer, mogen we weer aan de slag met elkaar.

Nadere informatie

Samen sterk voor. 24 januari Beste ouders/verzorgers,

Samen sterk voor. 24 januari Beste ouders/verzorgers, Samen sterk voor Beste ouders/verzorgers, 24 januari 2018 Wij zijn een Kanjerschool! Het is erg leuk om te krijgen en je wordt ermee verwend. Ra, ra, ra, wat is het? Het is een compliment! Een compliment,

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 NIEUWS UIT HET TEAM Vlak voor de voorjaarsvakantie vertelde meester Aad dat hij met ingang van 1 mei aanstaande gebruik gaat maken van het aanbod om met vervroegd pensioen te

Nadere informatie

24 augustus 2018

24 augustus 2018 1403 www.clarafabriciusschool.nl 24 augustus 2018 27 augustus 19.30 uur Informatieavond 30 augustus Schoolfotograaf 31 augustus Voorstelling Mad Science 7 september Startfeest Afscheid van Mads en Jolein

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 3 april Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 3 april Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letter Actie Stichting Stephanos SPAREN: deksels Speelgoedmiddag Gezond eten TAAL THUIS / i.c.m. Wonderlijk gemaakt Wonderlijk gemaakt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nr. 8 > 13 december Uit t Kompas. Bijbelverhalen groep 1-8. Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nr. 8 > 13 december Uit t Kompas. Bijbelverhalen groep 1-8. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 8 > 13 december 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), De ontmoeting

Nadere informatie

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Vandaag hebben we de kinderen van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/ verzorger(s),

Nieuwsbrief januari 2018 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/ verzorger(s), Nieuwsbrief 09-10 januari 2018 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/ verzorger(s), Namens het hele team wil ik u en de kinderen het allerbeste voor 2018 toewensen. Een nieuw jaar, nieuwe ontdekkingen, nieuwe

Nadere informatie

Weekbrief 21 maart 2016

Weekbrief 21 maart 2016 Weekbrief 21 maart 2016 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 21 maart is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3 t/m 7. U heeft hiervoor een persoonlijke

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

Nr. 1 > 24 augustus. Uit t Kompas. Meer informatie kunt u vinden op

Nr. 1 > 24 augustus. Uit t Kompas. Meer informatie kunt u vinden op Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 1 > 24 augustus Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Afgelopen maandag zijn we zoals altijd

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Vrijdag 19 juli vrij Vrijdagmorgen 19 juli is de afsluitende dag voor de zomervakantie. Omdat we nog reserve-uren hebben, kunnen we alle kinderen deze ochtend, als extraatje,

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL WEEKBRIEF DREEFSCHOOL Hoofdgebouw Dependance Dreef 20, Kleine Houtweg 24 2012 HS Haarlem 2012 DA Haarlem Tel. 023 5312912 Tel.023 7110456 www.dreefschool.nl info@dreefschool.nl directeur: Jan Vos van Marken

Nadere informatie

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal Juli en augustus 2015 Bezoek aan het Baafje Ouderportaal School app voor smartphones Gebruik van foto s Bericht van juf Mireille Naschoolse wetenschap- en tecniekcursus Afscheid groep 8 Villa Lilla Nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Week 36 & 37 Oudergesprekken Klavertje vier formulier 28 september 2018 Nieuwsbrief

Nadere informatie

MR vergadering Woensdag 13 januari is er geen medezeggenschapsraad vergadering.

MR vergadering Woensdag 13 januari is er geen medezeggenschapsraad vergadering. Weekbrief 11 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid dinsdag 12 januari De ouders/verzorgers die zich voor de kerstvakantie hebben opgegeven voor deze ouderavond hebben 4 januari

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Week 36 & 37 Oudergesprekken Klavertje vier formulier 28 september 2018 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart Beste ouder(s) en /of verzorger(s),

Nieuwsbrief 10 maart Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Allereerst willen wij jullie bedanken voor de grote opkomst op de algemene ouderavond. De bijeenkomst van afgelopen dinsdag stond zoals afgesproken in het teken van

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 27 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 23 november 2018 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 26/11 Studiedag team; Alle kinderen

Nadere informatie

augustus/september 2018

augustus/september 2018 Nieuwsbrief 2 29-08-2018 Schooljaar 2018-2019 Pagina 1: Belangrijke data Pagina 2: Steun de school Pagina 3: Informatieavond l Mad Science l Groepsouders Pagina 4: Schaken l Vaderavond Pagina 5: Open dag

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M / TAAL THUIS Cijfer 4 Telspelletjes voor thuis Gezond op school Speelgoedmiddag

Nadere informatie

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 Beste meisjes, jongens en ouders, Nog even en het is weer zover. Dan vieren we ons grote schoolfeest. Het schoolfeest is op: Vrijdag 5 februari De groepen 1 t/m 4

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

okt Geachte ouders,

okt Geachte ouders, okt. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Enkele mededelingen: 1. Team: Uit de sollicitatieprocedure voor groep 5/6 en 7/8 is helaas nog geen geschikte kandidaat naar voren gekomen. Wij zoeken samen met

Nadere informatie

25 november 2016 Nummer 6

25 november 2016 Nummer 6 25 november 2016 Nummer 6 Inhoud: Even voorstellen Schoolfruit Ouderraad heeft nieuw lid Mad science Speculaasactie, de uitslag Kinderkoor Heilig Hart Parochie Kerstviering nieuwe stijl Vervangingen Even

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Beeldschermen. Nieuwsbrief. februari o.b.s. de Haarschool. Van de directie

Beeldschermen. Nieuwsbrief. februari o.b.s. de Haarschool. Van de directie Nieuwsbrief februari 2018 o.b.s. de Haarschool Van de directie De maanden vliegen voorbij. Vanmorgen mochten we genieten van het Haarschooltheater van groep 5; zij hebben ons door middel van theater laten

Nadere informatie

Kalender. Nr. 12, 6 maart 2019

Kalender. Nr. 12, 6 maart 2019 Nr. 12, 6 maart 2019 Kalender Vrijdag 15 maart: stakingsdag, alle leerlingen vrij Week van 18-22 maart: ouders op bezoek in de groepen Maandag 25 maart: start schoolproject Woensdag 27 maart: studiedag,

Nadere informatie

Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet!

Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Op woensdagavond 3 mei willen we graag met een groep enthousiaste ouders een klussen avond op school houden. Het gaat hierbij om buiten

Nadere informatie

Omdat we dan geen middagpauze hebben gehad, zijn de kinderen die dag om 14:30 uur uit.

Omdat we dan geen middagpauze hebben gehad, zijn de kinderen die dag om 14:30 uur uit. Datum: 15 maart Belangrijke data: 21 maart: De Grote Prijs, continurooster 27 maart: Filmvoorstelling in Hoorn 28 maart: Gastles bank voor de klas 2 april: Carrousel 4 april: Theoretisch verkeersexamen

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Tentoonstelling KUNST. Bij de tribune was een prachtige tentoonstelling

Tentoonstelling KUNST. Bij de tribune was een prachtige tentoonstelling J a a r g a n g 2 4, n u m m e r 1 4 3 0 m a a r t 2 0 1 7 Tentoonstelling KUNST Bij de tribune was een prachtige tentoonstelling van de peuters en kleuters over het thema KUNST. De kinderen hebben in

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Musical Wat hebben we genoten van twee avonden Coole Kikker; het zag er prachtig uit, al die kinderen van klein tot groot op het podium; er werd enthousiast gezongen, goed geacteerd

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018 t Omlopertje jaargang 10 nummer 26 10 september 2018 Kind op Maandag Ik heb jou nodig! Exodus 3: 1-14, Exodus 3: 15-4: 21 en 27-31 God heeft Mozes nodig: Hij moet naar de farao van Egypte gaan om te zeggen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Vrijdag 11 december 20 1 5 Jaargang 12, nummer 6 Inhoud Mededelingen vanuit team 1 Oproep decoratiegroep 1 Werkplaats van Wietske 2 Ateliers

Nadere informatie

SCHOOL- NIEUWS. Week 11: 12 t/m 16 maart Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer.

SCHOOL- NIEUWS. Week 11: 12 t/m 16 maart Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Week 11: Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. 12 t/m 16 maart 2018 SCHOOL- Oudertevredenheidsonderzoek komende week invullen Om de kwaliteit van onze school te bewaken wordt er

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 47

t Informantje schooljaar week 47 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 47

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond.

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond. Weekbrief 18 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid Dinsdag 12 januari is er op onze school een ouderavond gehouden over ouderbetrokkenheid. Het was een geslaagde avond. Bedankt

Nadere informatie

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan!

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan! Nieuwsbrief 32 18-22 april Beste ouders, Nog één week dan is het meivakantie! Je kunt merken dat de leerlingen (en leerkrachten :-) ) daar aan toe zijn! We hopen dan ook van harte op mooi weer! 32 Maar

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017

Schooljaar: Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Ik hoop dat u weer van een aantal mooie en vooral zonnige dagen hebt kunnen genieten. Op Weilust is iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 11 van 16 november 2018

Nieuwsbrief nummer 11 van 16 november 2018 Nieuwsbrief nummer 11 van 16 november 2018 Sinterklaas Vooral in de kleutergroepen begint Sinterklaas nu te leven. Een kleuter vertelde dat Sinterklaas bij hem bovenin de flat woont. Ook het Sinterklaasjournaal

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Nr.26 6 april 2017 schooljaar

Nr.26 6 april 2017 schooljaar Nr.26 6 april 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Maandkalender oktober 2015

Maandkalender oktober 2015 Maandkalender oktober 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 5 dag van de leerkracht Studiedag team Leerlingen vrij 12 Muziekeducatie groep 5/6 6 7 Opening Kinderboekenweek 13 14 8:30-9:00

Nadere informatie