Agenda vrijdag 6 april Praktisch verkeersexamen - groep uur Groep 6/7/8 voorstelling in de Naald

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Agenda vrijdag 6 april Praktisch verkeersexamen - groep uur Groep 6/7/8 voorstelling in de Naald"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 12 Agenda vrijdag 6 april Praktisch verkeersexamen - groep 7 maandag 9 april uur Groep 6/7/8 voorstelling in de Naald dinsdag 10 april uur: Hoor je wat ik zie? Nationale buitenles dag, elke groep organiseert een buitenles activiteit. woensdag 11 april 9.00 uur: voorjaarsexcursie groep uur 3 e Westlandse Schaak kampioenschappen uur Mama s United avond donderdag 12 april uur: MR-vergadering uur: schoolkoor vrijdag 13 april uur Groep 3/4/5 voorstelling van het Rotterdams Philharmonisch Orkest zondag 15 april uur Kliederkerk Feest van de Koning! Prins Mauritsschool de Lier maandag 16 april uur groep 3 Bibliotheek bezoek dinsdag 17 april Eindtoets groep uur: Hoor je wat ik zie? donderdag 19 april Nieuwsbrief uur: spreekuur SKT Vrijdag 20 april Koningsspelen Adfysio GigaKangoeroedag Geboortenieuws juf Annemieke Op 25 februari om uur is de prachtige dochter van juf Annemieke (en Tim) Fiep Cathelijne geboren! Door Hem bedacht, Door Hem gemaakt, Door Hem geliefd en aangeraakt. Zo overweldigend, zo onbeschrijfelijk. Je bent meer dan een wonder. Annemieke: geniet van de kraamtijd! Even voorstellen Mijn naam is Margrit Stijger, ik ben 27 jaar en zelf ook woonachtig in het Westland. Vanaf april ga ik met veel plezier het verlof van Rosanne invullen. Dit schooljaar heb ik gewerkt op verschillende scholen van de openbare stichting in het Westland, een leuke afwisselende baan, maar ik kijk uit naar de vastigheid

2 van één school en groep. In mijn vrije tijd lees ik graag een boek, hou ik van het buiten zijn, sport ik (af en toe) en doe ik vrijwilligers werk in de parochie. Ik kijk er naar uit om te mogen starten in groep 5. Mocht u nog vragen hebben kom dan even langs. Winnaar Rondje door de school Quiz projectavond We kunnen terugkijken op een succesvolle projectavond. Iedereen bedankt die zich voor het project heeft ingezet! Een goede organisatie, we hebben met elkaar een mooi bedrag voor de Nierstichting verzameld: 340,01 De kinderen hebben heel hard gewerkt en veel geleerd tijdens het project. Tijdens de projectavond is er een Quiz Rondje door de school uitgezet. De winnaar van de quiz is Lars uit groep 4! Van harte gefeliciteerd en veel plezier met je prijs! (het leukste cadeau in het donker!) Jumbo Spaaractie Een tijd geleden heeft u meegeholpen met de Jumbo spaaractie. We hebben daar een mooi bedrag voor binnen gehaald. In overleg met de Leerlingenraad hebben we daar spelmateriaal voor in de pauze en tijdens het overblijven voor gekocht. Hieronder een overzicht van de materialen die we dankzij uw hulp hebben kunnen aanschaffen! Basketballen Foamballen Loloballen Diverse buitenspeel pakketten En nog veel meer Iedereen die mee gespaard heeft bedankt! De materialen worden over de buitenspeel bakken van de groepen verdeeld. Ook zullen de afspraken over het buitenspelen en het omgaan met materiaal weer opgefrist door de leerlingenraad. Fietsen Er komen heel wat kinderen op de fiets, een gezonde keuze en zeker handig als de fiets nodig is om naar vervolgactiviteiten te gaan na schooltijd! Toch zijn er ook leerlingen die heel dichtbij school wonen, die op de fiets komen. Als het niet nodig is, laat de fiets dan eens wat vaker thuis. Dat scheelt ruimte op het plein, waardoor er meer ruimte is om te spelen! Overblijf Op maandag 19 maart hebben we een overblijfouder overleg georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst hebben nieuwe overblijfouders alle informatie gekregen over het overblijven, hebben we afspraken opgefrist, kennis uitgewisseld en opnieuw naar de bemensing gekeken van de overblijf. Er zijn best wel wat wisselingen van de wacht geweest en daarom zijn we op zoek naar één of meer nieuwe vaste overblijfouders en invallers, die op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag een uur toezicht willen houden op het plein. U ontvangt hiervoor een kleine vergoeding.

3 Wilt u zich aanmelden of meer informatie hebben, dan kunt u mij mailen (info@pwadelier.pcpow.nl) of binnenlopen in mijn kamertje. Overblijfafspraken Hieronder de afspraken die gelden voor het overblijven. Deze afspraken zijn besproken met de overblijfouders, de leerkrachten en zijn teruggekoppeld in groepen. 10 Gouden Pleinregels We maken er met elkaar een leuke, goede en gezellige pauze van! 1. Wij hebben respect voor elkaar, de overblijfouders, materialen en natuur op ons plein; 2. Wij luisteren naar de overblijfouders; 3. We gaan zorgvuldig met de speelmaterialen om en gebruiken de materialen waarvoor ze bedoeld zijn; 4. We zijn allemaal buiten in de pauze (binnen en bij de ingang hangen is niet nodig); 5. Op het plein spelen we alleen op het plein of in de bosjes aan de straatkant; 6. Als we naar het toilet moeten, vragen we toestemming bij een overblijfouder. Voor het overzicht van de overblijfouders zeggen we het ook als we weer terug zijn 7. De tafeltennistafel gebruiken we alleen voor het tafeltennissen; 8. We eten voor óf na de pauze. Onze buitentijd gebruiken we om te spelen; 9. Onze mobiele telefoons hebben we niet nodig; 10.Als de pauze afgelopen is, ruimen we met elkaar al het speelgoed in onze eigen speelgoedkrat op. Iets meenemen wat je niet gebruikt hebt, doen we graag. Zo weten we zeker dat we de volgende keer weer de spullen kunnen gebruiken. Voorstelling in de Naald Op maandag 9 april gaan de groepen 6, 7 en 8 naar de voorstelling: Niet vergeten. De voorstelling gaat over kostbare herinneringen en dingen die je liever vergeet. Op een koptelefoon klinkt een stem die jou aanspreekt. Ze spoort je aan mee te zoeken, te voelen, te ruiken of te onthouden. Om een herinnering niet te laten vervliegen moet je die regelmatig tevoorschijn halen en oppoetsen. Tijdens de voorstelling niet vergeten worden herinneringen opgehaald, met alles wat we kunnen gebruiken en maken zo een voorstelling om niet te vergeten! Praktische informatie: Instappen in de bus: uur, aankomst in Naaldwijk uur. Start voorstelling: uur, einde voorstelling uur. Vertrek bus naar school: uur, aankomst op school uur. Dag van de Westlandse Tuinbouw Op woensdag 4 april is groep 8 de kassen in geweest! Bij het bezoek was er volop aandacht voor het voorjaar in de kas. We zijn bij Acardia (Chrysantenkweker) en Dynaplant (Callas kweker) geweest. De kinderen hebben veel geleerd over het proces van de eerste planting tot aan de verkoop.

4 Buitenlesdag Op dinsdag 10 april is het Nationale Buitenlesdag. Leerkrachten in heel Nederland geven deze dag buiten één of meerdere lessen. Dat is niet alleen goed voor de leerprestaties van de kinderen, maar het is ook nog eens heel leuk! Deelnemende scholen krijgen gratis de nieuwe Buitenlesbundel toegestuurd, vol met uitgewerkte lesideeën en nieuwe buitenlesinspiratie. In elke groep wordt op deze dag een buitenles activiteit georganiseerd. Mama s United Op woensdag avond 11 april vanaf uur inloop, trek je wandelschoenen aan! uur op pad tot uur Geef je op via: stefan-suzanne@planet.nl 3 e Westlandse Schaakkampioenschappen Op woensdagmiddag 11 april van tot uur wordt voor de derde keer de Westlandse Schaakkampioenschappen georganiseerd voor groep 3 t/m 5 Locatie: De Regenboog, Aalbersestraat 47 in Naaldwijk. Leerlingen uit onze groep 5 kunnen gratis deelnemen. Meer informatie: Rotterdams Philharmonisch orkest Op vrijdag 13 april gaan de groepen 3, 4 en 5 naar het Rotterdams Philharmonisch orkest. Het Griezelorkest. Archibald is het manusje-van-alles dat ervoor moet zorgen dat alles voor het orkest goed geregeld is. Als er iets fout gaat, is het zijn schuld. En vandaag is het goed mis! De dirigent is zoek! Praktische informatie: Om uur is de bus op school, verwachte aankomsttijd De Doelen uur. Start voorstelling: uur tot uur. Vertrek bus naar school: uur, aankomst op school: uur. Schoolfruit Op woensdag, donderdag en vrijdag hebben we de afgelopen periode steeds groente en fruit op school gekregen via het Steunpunt EU Schoolfruit. We vinden het belangrijk dat kinderen kennis maken met verschillende soorten groente en fruit en hier ook wat meer over leren. Alles wat overblijft aan het eind van de week gaat naar de voedselbank. De periode van uitproberen loopt in de week van 16 april af. We willen de gezonde traditie van woensdag en vrijdag fruitdag behouden, alleen nemen de kinderen vanaf dat moment weer groente en fruit van huis mee. Spreekuur SKT Op donderdag 19 april komt Niki Cochlovius naar onze school. Niki werkt voor het SKT (Sociaal KernTeam). Deze donderdag zal Niki vanaf uur in de directiekamer te vinden zijn. Wanneer u vragen op zorggebied hebt, kunt bij Niki binnenwandelen. U bent van harte welkom!

5 Kliederkerk Aanmelden! Koningsspelen Vrijdag 20 april 2018 worden voor alle scholen uit De Lier weer gezamenlijk de Koningsspelen gehouden. Hierbij gaan de groepen naar verschillende verenigingen toe om deel te nemen aan sportclinics. De clinics beginnen om 9.15/9.30/10.00 (afhankelijk per vereniging) en zijn om afgelopen. Ontbijt op school De kinderen beginnen om 8.30 op hun eigen school met een ontbijt in de eigen klas. Na het ontbijt zal de groep lopend (of fietsend) naar een locatie gaan waar één of meerdere clinics worden gegeven. Programma Het programma van de Koningsspelen ziet er als volgt uit: Groep 1 en 2: Korfbalclinic bij Korfbalvereniging Valto (11.30 afgelopen) Groep 3: Judoclinic en een Tang Soo Do clinic bij de gymzaal/aula van het Achterlaantje Groep 4: Handbalclinic bij Handbalvereniging Odis Groep 5: Dansclinic verzorgd door Dance Innovation in de kantine van vv Lyra en een Bootcamp van AdFysio op het sportpark van vv Lyra Groep 6: Bowlen bij Bowling Westland en Tennisclinic bij LTC t Loo Groep 7: Volleybalclinic (Smashbal) door PQV en een clinic verzorgd door SV De Lier, beide in Sporthal Vreeloo Groep 8: Een programma verzorgd door 2Sur5 in het park De Lierhout en zwemmen in het zwembad van Sportcentrum Vreeloo Om zo min mogelijk tijd te verliezen bij de clinics willen we de kinderen in sportkleding op school laten komen. Er zal namelijk geen omkleedtijd zijn (behalve schoenen wisselen en omkleden in het zwembad). Het kwijt raken van spullen zal hierdoor ook afnemen. Niemand mag deze ochtend sieraden dragen, ook geen horloges. Dit in verband met de veiligheid tijdens het sporten.

6 NSO De leerkracht neemt om de kinderen die naar de NSO moeten, mee terug naar school. Hier worden zij opgehaald door de NSO. Als uw kind niet naar de NSO gaat, kunt u in overleg met de leerkracht bepalen of ze op school of op de sportlocatie wordt opgehaald of zelfstandig naar huis mag. Regen Bij slecht weer gaan de buitenactiviteiten NIET door. Dit geldt voor groep 1/2, 4, 5 (Bootcamp), 6 (tennis) en 8 (2Sur5). Op vrijdagochtend zal er beslist worden of de activiteiten wel of niet door kunnen gaan. Adfysio GigaKangoeroedag Tijdens de Koningsspelen op vrijdag 20 april organiseert Korfbalverenging Valto de Adfysio GigaKangoeroedag voor de kleuters. Het programma begint om 09:30 uur en duurt tot ongeveer 11:30 uur. Het rooster ziet er als volgtuit: 09:30 10:00 uur Gezamenlijke spetterende opening en warming-up 10:00 11:15 uur Spellencircuit incl. eten en drinken 11:15 uur Gezamenlijke afsluiting uur Ouders/verzorgers halen hun kind(eren) op bij Valto, Veilingweg 18 Communicatiekanalen We willen alle betrokkenen bij school zo goed mogelijk informeren: Nieuwsbrief: op de website, via de app, via de mail of op papier. Berichten vanuit de groep: zoveel mogelijk via de school app of als er veel ouders zijn in een groep waarbij de app niet werkt, is er gekozen voor een mailgroep. Schoolactiviteiten en PR: website en Facebook De SchoolApp is recent weer aangepast, zodat push berichten bij iedereen door zouden moeten komen. Korte handleiding PWA Schoolapp Werkt de app niet zoals het zou moeten: 1. Verwijder de app eerst helemaal van de telefoon en installeer het opnieuw. 2. Klik dan op persoonlijke pagina. 3. Daar wordt gevraagd om in te loggen. Heeft u de oude gegevens nog, dan vult u die in. Zo niet, dan vraagt u een nieuwe inlogcode aan. 4. Hier kunt u zien of u aan de juiste kinderen bent gekoppeld. Zo nee, dan kunt u onderin klikken op kind toevoegen. 5. Als u klikt op groepen en ingelogd bent, kun u het ontvangen van pushberichten van de gewenste groepen aan-of uitzetten. Push berichten Een push bericht... wordt eenmalig direct naar het toestel van een gebruiker verzonden.

7 wordt toegevoegd aan het berichtencentrum van het toestel. tik je aan om de app te openen. Starten met het ontvangen van push berichten Android gebruikers ontvangen standaard push berichten, maar ios gebruikers moeten de app eerst toestemming geven. Dit wordt gevraagd bij eerste gebruik: Achteraf toestemming geven op ios Heeft u de app geen toestemming gegeven, dan ontvang je geen push berichten. Als je deze instelling later wil wijzigen, volg dan deze stappen: 1. Open de Instellingen app op uw iphone. 2. Blader naar beneden en tik op de naam van de app. 3. Kies Berichtgeving. 4. Vink Sta berichtgeving toe aan. Achteraf toestemming geven op Android Om de instelling op Android te wijzigingen volgt u de onderstaande stappen. Er kunnen afhankelijk van het merk van het toestel wel kleine verschillen zijn. 1. Open de Instellingen app.

8 2. Blader naar Meldingen. 3. Zoek de juiste app op. 4. Pas het vinkje aan. Kan ik een pushbericht achteraf nog bekijken? Ja, dat kan. Klik bij het beginscherm bovenaan op het tandwieltje. Onder het kopje meldingen vindt u eerdere verzonden berichten. Werkt de app toch niet goed, neem dan even contact op met Edith Dijkxhoorn: edijkxhoorn@pwadelier.pcpow.nl of loop met telefoon na schooltijd even langs het lokaal van groep 6. Vragen Wanneer u vragen of ideeën hebt, bent u van harte welkom bij de leerkracht van uw zoon of dochter. Na uur kunnen de leerkrachten u het beste te woord staan. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom om naar mij toe te komen of kunt u een mailtje sturen naar info@pwadelier.pcpow.nl Met vriendelijke groeten mede namens het team, Anthony van der Zande

Nieuwsbrief 14 Agenda Maandag 8 april Kindgesprekken

Nieuwsbrief 14 Agenda Maandag 8 april Kindgesprekken Nieuwsbrief 14 Agenda Maandag 8 april Kindgesprekken Dinsdag 9 april Cultuur groep 6, 7 en 8 De Koning van Katoren Kindgesprekken 14.45 uur Naschools Cultuuraanbod Muziek Meesters XL Woensdag 10 april

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij nieuwe kinderen op onze school mogen verwelkomen. Dit zijn:

Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij nieuwe kinderen op onze school mogen verwelkomen. Dit zijn: Nieuwsbrief 4 Agenda vrijdag 27 oktober dinsdag 31 oktober woensdag 1 november donderdag 2 november vrijdag 3 november zondag 5 november maandag 6 november dinsdag 7 november woensdag 8 november maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Agenda

Nieuwsbrief 1. Agenda Nieuwsbrief 1 Samen geloven in samen groeien! Ik heb je jouw talenten zelf gegeven, want Ik wist allang wie jij ging zijn. Ik kende elk detail reeds van jouw leven toen jij nog heel onwetend was en klein.

Nadere informatie

20.00 uur: schooladviesraad uur: inloop ochtend/kennismaken directeur 8.30: gebedsgroep hoofdluiscontrole

20.00 uur: schooladviesraad uur: inloop ochtend/kennismaken directeur 8.30: gebedsgroep hoofdluiscontrole Nieuwsbrief 10 Agenda donderdag 22 februari maandag 26 vrijdag 2 maart 14.00 uur: spreekuur SKT VOORJAARSVAKANTIE maandag 5 t/m vrijdag 9 maart Kind-gesprekken groep 3 t/m 8 maandag 5 maart Opening in

Nadere informatie

Leerlingen om uur vrij

Leerlingen om uur vrij Agenda Nieuwsbrief 8 Dinsdag 18 december Donderdag 20 december 14.45 uur Naschools Cultuuraanbod Géén gym (i.v.m. VO sportdag) 8.30 uur gr. 3 t/m 8: Meenemen Bord, beker, bestek voorzien van naam in een

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Agenda

Nieuwsbrief 2. Agenda Agenda Nieuwsbrief 2 Vrijdag 21 september Studiedag alle leerlingen vrij Dinsdag 25 september Kindgesprekken 14.45 uur Naschools Cultuuraanbod: Atelier Kaas Dinsdag 25 september Kinderpostzegelactie groep

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

uur Archeon brengt een bezoek in gr. 7 Gemeenteraadsverkiezingen stemmen vanaf 7.30 uur

uur Archeon brengt een bezoek in gr. 7 Gemeenteraadsverkiezingen stemmen vanaf 7.30 uur Nieuwsbrief 11 Agenda Vrijdag 16 maart maandag 19 maart dinsdag 20 maart woensdag 21 maart donderdag 22 maart dinsdag 27 maart woensdag 28 maart donderdag 29 maart vrijdag 30 maart maandag 2 april dinsdag

Nadere informatie

Donderdag 21 februari Oudergesprekken uur SKT Start Voorjaarsvakantie alle leerlingen vrij

Donderdag 21 februari Oudergesprekken uur SKT Start Voorjaarsvakantie alle leerlingen vrij Agenda Nieuwsbrief 11 Vrijdag 15 februari Eerste rapport mee Maandag 18 februari 9.00 uur Adfysio Kinderfysiotherapie Dinsdag 19 februari Oudergesprekken Donderdag 21 februari Oudergesprekken 14.00 uur

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula!

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula! WEEKINFO 15 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kerst o Kerstviering in de kerk o Parkeren kerstdiner o Voedselbank o

Nadere informatie

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord: Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord:  Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt 31 maart 2017 Inhoud Data Voorwoord Andere tijden Doekoe Kijkavond Palmpasen Schrijversbezoek Koningsspelen Unicefloop Schoolfruit Schoolvoetbal Oud papier Belangrijke data: 5 april luizencontrole 5 april

Nadere informatie

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken Nieuwsbrief 13 Agenda dinsdag 24 april donderdag 26 april vrijdag 27 vrijdag 11 mei 10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken 8.30 uur: Inloop- en koffiemoment MEIVAKANTIE dinsdag 15 mei 13.00 uur Opening

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink 23 maart 2018

o.b.s. De Goudvink 23 maart 2018 o.b.s. De Goudvink 23 maart 2018 Belangrijke data 22 t/m 26 maart Inleveren zelfgemaakt schip (niet verplicht) 27 maart Kijkavond Welkom aan boord!, 18.00 19.00 uur 28 maart Drents voorlezen in alle klassen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Agenda

Nieuwsbrief 1. Agenda Agenda Nieuwsbrief 1 Maandag 3 september Schoolfotograaf Dinsdag 4 september 19.00 uur Informatieavond groep 1 en 2 20.00 uur Informatieavond groep 5 en 6 Donderdag 6 september 19.00 uur Informatieavond

Nadere informatie

Agenda. Contact April 2017

Agenda. Contact April 2017 April 2017 April 2017 Het is weer eind maart geweest en de klok is weer een uur vooruit. Voor de meeste kinderen is dit even wennen, eerder op bed is vooral het probleem. En dan de volgende ochtend nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 19 mei 2016

Nieuwsbrief donderdag 19 mei 2016 Nieuwsbrief donderdag 19 mei 2016 Uitnodiging ZOMERFEEST 30 juni!! In deze nieuwsbrief vindt u als bijlage een uitnodiging voor het eerste ZOMERFEEST georganiseerd op Het Baken! Het ZOMERFEEST vindt plaats

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Onderwerpen: Nieuwsbrief week 6. Uitgelicht:

Onderwerpen: Nieuwsbrief week 6. Uitgelicht: 07-02-2014 Nieuwsbrief week 6 Beste ouders / verzorgers, Vandaag hebben alle kinderen het rapport mee naar huis gekregen. Er is weer hard gewerkt, veel geleerd, alle kinderen hebben enorm hun best gedaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Nieuwsbrief van

Nieuwsbrief van Nieuwsbrief van 30-08-2019 SEPTEMBER Weer begonnen! De kop is eraf. Wij hebben een hartstikke leuke eerste week gehad en dit zagen wij ook bij de kinderen. Fijn om iedereen weer in goede gezondheid terug

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Inhoud Water afscheid groepen 8 Pauzeplan vijf-gelijke-dagen-model Lunchen op school Tussendoortje voor de ochtend Van de overblijfadministratie Schoonmaakavond Kalender nieuwe

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juli 2016

Weekbericht van 4 juli 2016 Weekbericht van 4 juli 2016 Het is bijna vakantie!!! vrijdag 15 juli zijn de kinderen vrij!!! Donderdag 14 juli zwaaien we om 15.15 uur alle kinderen uit! zwem4daagse. Deze week doen we weer mee aan de

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Protocol Continurooster. OBS t MONTFERLAND

Protocol Continurooster. OBS t MONTFERLAND Protocol Continurooster OBS t MONTFERLAND Inleiding t Montferland heeft vanaf 24 augustus 2015 een continurooster. Dit wil zeggen dat alle kinderen op school eten en pauzeren. Het eten gebeurt in de klas

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen. Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs!

Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen. Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs! Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs! Welkom! Allereerst bedankt voor het downloaden van deze planner! Deze planner gaat jou helpen om SLiM te plannen. Je gaat leren

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET HUIDIGE MODEL EN 5-GELIJKE DAGEN MODEL

INFORMATIEPAKKET HUIDIGE MODEL EN 5-GELIJKE DAGEN MODEL Bladzijde [1] INFORMATIEPAKKET HUIDIGE MODEL EN 5-GELIJKE DAGEN MODEL Februari 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u ten behoeve van de ouderraadpleging over het voorstel Naar andere schooltijden?

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Inhoudsopgave. De Kolibrie Pagina 3. Hoe ziet een dag eruit in de Kolibrie Pagina 4. Dagprogramma Pagina 5. Klassenregels Pagina 6

Inhoudsopgave. De Kolibrie Pagina 3. Hoe ziet een dag eruit in de Kolibrie Pagina 4. Dagprogramma Pagina 5. Klassenregels Pagina 6 1 Inhoudsopgave. De Kolibrie Pagina 3 Hoe ziet een dag eruit in de Kolibrie Pagina 4 Dagprogramma Pagina 5 Klassenregels Pagina 6 Schooltijden Pagina 6 Met welke mensen krijg je te maken Pagina 6 Gedragsondersteuning

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017 NIEUWSBRIEF nr. 4 3 oktober 2017 In deze nieuwsbrief: Staking = school gesloten Cadeaukeuze en oproep inpakouders Start kinderboekenweek en boekenruilmarkt Keuze goed doel Opbrengst Het Vergeten Kind Gevraagd:

Nadere informatie

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij INFO bulletin Woensdag 06 april 2016 Kalender 4 april 5 Freerunning clinic groep 7 en 8 11 12 Maandviering groep 1/2 C en groep 4 18 19 25 Vakantie t/m 8 mei 14.30 uur Ouderraad jaarvergadering 6 7 Verkeersexamen

Nadere informatie

De rode loper is flink belopen door geïnteresseerden die tijdens de W&T-dagen kwamen kijken. (foto s verderop in dit infoblad)

De rode loper is flink belopen door geïnteresseerden die tijdens de W&T-dagen kwamen kijken. (foto s verderop in dit infoblad) Infoblad Schooljaar 2018-2019, nummer 13 21 maart 2019 Social Schools naar 3.0 gemigreerd (herhalend bericht) Vorige week maandag heeft de migratie naar Social Schools 3.0 plaatsgevonden. Bij deze het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 11 april Studiedag: kinderen vrij Voetbaltoernooi groepen 7 en 8 12 April Groepen 3-4-5 naar Rotterdams Philharmonisch orkest 16 april Verkeersexamen

Nadere informatie

Monnickendam, 13 oktober Beste ouders/verzorgers,

Monnickendam, 13 oktober Beste ouders/verzorgers, Monnickendam, 13 oktober 2016 Beste ouders/verzorgers, De informatieavond van gisteravond was een groot succes! De opkomst was groot (120 ouders!) en er zijn mooie dingen met elkaar besproken. Allereerst

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 NIEUWSBRIEF Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 Terugblik schoolreisjes Dát was genieten; een schoolreis met mooi weer op een leuke plek! De groepen 1 t/m 3 hebben een Agenda Donderdag 23 mei Sportdag groep

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Opening schooljaar. Fancy fair. Schooljaar 2014/2015. Fietsen. Nieuwe gezichten. Informatieavond

Immanuël-Nieuws. Opening schooljaar. Fancy fair. Schooljaar 2014/2015. Fietsen. Nieuwe gezichten. Informatieavond Schooljaar 204/205 Fietsen Juf Barbara en juf Herma hebben deze week het plaatsen van de fietsen goed geregeld. Iedereen heeft zijn of haar fiets keurig neergezet en er blijkt ineens meer plek te zijn.

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Schoolreisjes. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag:

Kind Op Maandag. Schoolreisjes. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag: Nr. 17 schooljaar 2016-2017 Schoolreisjes Opbrengst paaseitjes Koffieochtend 15 mei Korfbaltoernooi 10 mei Werkgroepen Picardtschool Verkeersexamen groep 7 Schaakcompetitie Kind Op Maandag De komende weken

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2017 Maandag 29-05-2017 Maandag 03-07-2017 Pasen Op Goede Vrijdag 14 april en 2 e Paasdag maandag

Nadere informatie

Agenda. Week

Agenda. Week Agenda Week 14 2018-2019 8-17 april Iep advieswijzer (voor groep 7) 2 april Buitenlesdag 1-3-8-10-15 april Schoolvoetbal speeldagen 10 april zwemles middenbouw 11 april Schoolfotograaf 12 april Ontbijt

Nadere informatie

09 september Happy Birthday

09 september Happy Birthday Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl 09 september Happy Birthday 10 sept. Siemen gr. 3 10 sept. Jop gr. 8 13 sept. Yara gr. 4

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Esdal Vakcollege Welkom Emmen. Welkom!

Esdal Vakcollege Welkom Emmen. Welkom! Www.esdalcollege.nl Pagina 2 Esdal Vakcollege Welkom Emmen Welkom! Beste jongens en meisjes, Het schooljaar in groep 8 is voorbij en nu is het vakantie. Toch kijken we even vooruit naar het nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 31 28 april 2015 Inhoud: Koffieochtend groep 1-2, Juf Marja heeft een nieuwe baan, Vervangingen groepen 3-4, 5 en 7, Schoolreisje dinsdag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt. Schooljaar 2016-2017 10 t/m 14 april Agenda: Ma - Di - Groep 7 fietsexamen Wo - Schoolvoetbaltoernooi Beste ouders/verzorgers Pasen Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Contact leerkrachten: Bij vragen of problemen kunt u het beste ná schooltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 3

Informatieboekje Groep 3 Informatieboekje Groep 3 Schooljaar 2014-2015 Markelo, september 2014 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 3 van Oecumenische Basisschool Ichthus. In dit boekje vindt

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Watertaps in het Majellapark. Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Watertaps in het Majellapark. Anita Verweij Schoolleider [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 17 KBS De Kameleon 1 april 016 1 Watertaps in het Majellapark Oog voor talent Zonder water is geen leven mogelijk. Dit is veel omvattend, maar waar! De plantjes

Nadere informatie

Agenda voor de komende periode:

Agenda voor de komende periode: Subscribe Past Issues Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 28-5-4-2019 KLIK HIER VOOR HET NIEUWSTE FOTOALBUM! Agenda voor de komende periode: 08 april: Excursie naar het Drents museum

Nadere informatie

Kuikens. Koningsspelen. Tafels op de trap. Gezond trakteren. Hulpouders

Kuikens. Koningsspelen. Tafels op de trap. Gezond trakteren. Hulpouders NIEUWSBRIEF 15, JAARGANG 13 10 april 2017 website: www.kindercampusking.nl mail: school@kindercampusking.nl telefoon: 020-6417799, voor ziekmeldingen: 020-7670366 Geachte ouder(s), Heerlijk, het wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 7 25-11-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Hij komt Kerstmarkt Nieuws uit de groepen SchoolAPP Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 1, nr. 11

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 1, nr. 11 nieuwsbrief Jaargang 1, nr. 11 4 november 2015 In dit nummer: Fietsgedrag Facultatieve gesprekken en eerste adviesgesprekken Vooraankondiging schaaktoernooi Nieuws uit de units Sint Maarten Beste ouders,

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 Beste ouders, Januari is al weer bijna voorbij, de dagen worden weer wat langer. Dat vinden veel mensen fijn,

Nadere informatie

Hulpouders Schoolfruitproject

Hulpouders Schoolfruitproject R.K. BASISSCHOOL OP T HWAGVELD Proost de Beaufortstraat 45 6231 EB MEERSSEN Telefoon 043 3642813 info.hwagveld@innovo.nl Dinsdag 11 april 2017 Beste ouders, Ook dit jaar heeft onze school weer gebruik

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE POORTE

NIEUWSBRIEF DE POORTE NIEUWSBRIEF DE POORTE 22-03-2019 PAASVIERING / VASTENACTIE Als paasactie willen we dit jaar geld inzamelen voor een project in Gambia. Juf Ingrid is hierbij nauw betrokken en heeft vanmiddag uitleg gegeven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

De Groenevelder. schooljaar 2015-2016 2 juni 2016 nummer 8. Beste ouders,

De Groenevelder. schooljaar 2015-2016 2 juni 2016 nummer 8. Beste ouders, De Groenevelder schooljaar 2015-2016 2 juni 2016 nummer 8 Beste ouders, Eindelijk is het weer zo ver: een nieuwe Groenevelder!! Na een heerlijke meivakantie en alweer een aantal weken school, hebben we

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Vrijdag 19 juli vrij Vrijdagmorgen 19 juli is de afsluitende dag voor de zomervakantie. Omdat we nog reserve-uren hebben, kunnen we alle kinderen deze ochtend, als extraatje,

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Leerlingen krijgen een stem. Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Leerlingen krijgen een stem. Anita Verweij Schoolleider Nieuwsbrief 7 [Geef de titel van het document op] KBS De Catharijnepoort november 017 1 Leerlingen krijgen een stem Ontdek en ervaar je kracht! Vorige week woensdag is onze leerlingenraad voor het eerst

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Informatiemarkt Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE Groep Groep 5 t/m

Informatiemarkt Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE Groep Groep 5 t/m Nr. 01 07 september 2018 Inhoud ALGEMEEN... 1 Informatiemarkt... 1 21 e eeuwse vaardigheden... 1 Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE... 2 Groep 3... 2 Groep 5 t/m 8... 2 Schaaklessen St. Victor school: Schaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren.

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren. Agenda komende weken Ma 02-11 Oudergesprekken groep 8 Ma 16-11 Infobrief 6 Di 03-11 Oudergesprekken groep 8 Di 24-11 Oudergesprekken groep 1-7 Do 05-11 LET OP! Leerlingen vanaf 12.00 uur Do 26-11 Oudergesprekken

Nadere informatie