Donderdag 21 februari Oudergesprekken uur SKT Start Voorjaarsvakantie alle leerlingen vrij

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Donderdag 21 februari Oudergesprekken uur SKT Start Voorjaarsvakantie alle leerlingen vrij"

Transcriptie

1 Agenda Nieuwsbrief 11 Vrijdag 15 februari Eerste rapport mee Maandag 18 februari 9.00 uur Adfysio Kinderfysiotherapie Dinsdag 19 februari Oudergesprekken Donderdag 21 februari Oudergesprekken uur SKT Vrijdag 22 februari Start Voorjaarsvakantie alle leerlingen vrij Maandag 25 februari VOORJAARSVAKANTIE t/m vrijdag 1 maart Maandag 4 maart uur opening met alle leerlingen in de hal Woensdag 6 maart Hoofdluiscontrole Donderdag 7 maart Nieuwsbrief 12 Staking vrijdag 15 maart De Algemene Onderwijsbond (AOb) heeft een landelijke staking aangekondigd op 15 maart voor leraren in het basisonderwijs, het middelbaar onderwijs én het hoger onderwijs. Het zou de eerste keer zijn dat leerkrachten op alle onderwijsniveaus op dezelfde dag staken. Inmiddels is de stakingsbereidheid van ons team onderzocht en deze is zeer groot. Dit houdt in dat de school op deze dag gesloten zal zijn. Als tip geven wij u mee om eventuele opvang onderling te regelen. Uiteraard kunt u ook terecht bij de Lange Keizer. Hier zullen wel kosten aan verbonden zijn. Het gaat onze stakende collega s niet zozeer om meer salaris, maar wel om het lerarentekort. U heeft hier nog geen last van gehad, maar ook bij ons op school is het lerarentekort merkbaar. Daardoor voelen de collega s zich soms bezwaard om zich ziek te melden, omdat er simpelweg geen vervanging beschikbaar is. Wij hopen op uw begrip. Aanmelden nieuwe leerlingen Gelukkig hebben we tijdens de open dag, open avond en open zaterdag nieuwe ouders mogen verwelkomen en hebben we rondleidingen verzorgd. Iedereen die meegeholpen heeft om van de open dagen een succes te maken, super bedankt! Natuurlijk zijn er ook aanmeldingen van nieuwe leerlingen van broertjes / zusjes die al bij ons op school zitten. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van nieuwe aanmeldingen willen we u vragen een inschrijfformulier in te vullen als uw kind in schooljaar 2019/2020 vier jaar wordt en u dat nog niet gedaan heeft.

2 Rapporten Op vrijdag 15 februari krijgen de kinderen het eerste rapport van dit schooljaar mee. Er zijn wat aanpassingen gedaan aan het rapport. Zo staat Engels op het rapport vanaf groep 4 en is topografie toegevoegd vanaf groep 5. Als bijlage zijn ook de resultaten van de Cito toetsen bijgesloten. Spreekuur Adfysio Kinderfysiotherapeut Op maandag 18 februari komt Linda Berger naar onze school. Linda is gespecialiseerd in kinderfysiotherapie. Voor al uw vragen op dit vlak kunt u bij haar terecht. Linda zal tussen en uur op onze school aanwezig zijn en in het kamertje van meester Anthony zitten. Loopt u gerust even bij haar binnen. Oudergesprekken Op dinsdag 19 februari en donderdag 21 februari 2019 vinden s middags en s avonds de oudergesprekken plaats. U heeft hiervoor een uitnodiging gekregen waarop u uw voorkeurs dag en tijd aan heeft kunnen geven. SKT Op donderdag 21 februari komt Saskia Trouwborst naar onze school. Saskia werkt voor het SKT (Sociaal KernTeam). Deze donderdag zal Saskia vanaf uur in het IB kamertje te vinden zijn. Wanneer u vragen op zorggebied heeft, kunt bij Saskia binnenwandelen. U bent van harte welkom! Opening in de hal Op maandag 4 maart openen we gezamenlijk om uur met alle leerlingen in de hal. De kinderen worden door het maatjessysteem opgehaald. We zingen liedjes met elkaar, we luisteren naar gedichten of verhalen vanuit de verschillende groepen. Zo inspireren we elkaar en maken we er na een vakantieperiode weer een goede start van! Samen geloven in samen groeien! Naschools aanbod cultuur Na de voorjaarsvakantie start alweer het 4 e blok van ons naschoolse aanbod. Dit muzikale blok wordt verzorgd door Muziek Meesters Westland. Er zijn nog voldoende plaatsen, dus meld je aan via: cultuur@pwadelier.pcpow.nl Opgeven is mogelijk tot vrijdag 22 februari. De kosten zijn 25,- voor 6 lessen. Mocht de financiering van deze lessen een probleem zijn, loop dan even binnen bij Meester Anthony. De data zijn: Dinsdag: 12-3, 19-3, 26-3, 2-4, 9-4 en 16-4 Groep 3-5: Muziekoerwoud uur Een instrument bespelen is natuurlijk hartstikke leuk, maar het is nog véééél leuker als je dat samen met anderen doet! In deze cursus maak je samen de mooiste muzikale verhalen. Groep 6-8: Boom-wack! uur Heb je een instrument nodig om muziek te maken? Nee hoor, dat kan met alles. Maar met de vrolijk gekleurde buizen maak je binnen no-time echt muziek. Ook

3 al kan je geen noot lezen en heb je nog nooit muziek gemaakt. Met de groep speel je zo mee met bekende muziek. Dat kan gewoon met boomwackers! Luizencontrole Op woensdag 6 maart is er, zoals gebruikelijk na elke vakantieperiode, weer luizencontrole. Wilt u hier met de haardracht van uw kind rekening mee houden? Alvast bedankt voor de medewerking. Even voorstellen Mijn naam is Jasintha Nok en werk als Pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf De Rode Ridder bij de NSO. Per 1 februari 2019 coördineer ik de TSO van de Prins Willem Alexander school. Samen met de overblijf ouders willen wij de kinderen actieve, gezellige en veilige activiteiten aanbieden die bij hun leeftijd passen tijdens een half uurtje pauze. Wij stimuleren de kinderen en gaan een gesprek met ze aan. Dit doen wij bewust met ons gezamenlijke motto "Samen geloven in samen groeien". Heeft u ook interesse om als invaller de TSO te versterken of wilt u onderdeel worden van het overblijf team? Stuur dan een mail naar: overblijf@pwadelier.pcpow.nl Vanuit de kleutergroepen: Wie heeft er voor ons Bij de kleuters zijn we op zoek naar: schroeven, moeren en spijkers. Voor onze sloophoek: schroevendraaiers, kruiskopschroevendraaiers, dopsleutels, combinatietang. U kunt dit kwijt bij juf Suzanne. Teken je gesprek Zoals al eerder in de nieuwsbrieven te lezen is geweest hebben juf Anja en Juf Ingrid een opleiding gedaan voor teken je gesprek. Op 2 februari hebben ze de officiële toetsing doorlopen en zijn ze beiden geslaagd. Trots kunnen we nu zeggen dat we 2 erkende teken je gesprek coaches op onze school hebben! Teken je gesprek is een coaching methode waarbij de gebeurtenissen, gedachtes en gevoelens van de kinderen via een tekening inzichtelijk gemaakt worden. Dit geeft mooie inzichten voor de kinderen/ouders en leerkrachten. De bedoeling is dat wij op verzoek van de leerkrachten met kinderen gesprekken voeren om duidelijk te krijgen waar ze mee zitten, tegen aan lopen of welke hulp ze extra nodig hebben in de klas. Dat kan van iets kleins (wat gaat goed/wat gaat niet goed) tot grotere aandachtspunten zoals bijvoorbeeld werkhouding. Ook is het mogelijk om met deze methode te werken aan werksfeer en veiligheid in de groep. Wij zijn er trots op dat wij als PWA deze begeleiding nu aan ons basisaanbod kunnen toevoegen. Wanneer wij denken dat er meer gesprekken nodig zijn met uw kind dan nemen wij natuurlijk contact met u op. Wellicht bent u geïnteresseerd geraakt in het programma, voor meer info kijk op en voor vragen kunt u natuurlijk altijd even langskomen. Ouderbijdrage, Overblijfbijdrage en Schoolreis Aan het begin van het schooljaar is er een speciale brief meegegaan over de betalingen van de ouderbijdrage, overblijf en schoolreis.

4 Gelukkig hebben we van heel veel ouders de bijdragen al ontvangen of hebben ouders deze ingepland in online bankieren. Mocht u één van de bedragen nog niet hebben overgemaakt, zou u dat dan alsnog willen doen? 1. Ouderbijdrage Voor het schooljaar vragen wij een ouderbijdrage van 25,- per kind. Met dit geld organiseren wij allerlei activiteiten. U kunt hierbij denken aan Sinterklaas, Kerst, Pasen, de Koningsspelen, enz. Wilt u het bedrag overmaken naar rekeningnummer: NL 62 RABO t.n.v. PCPOW inzake OC de groep(-en) vermelden? Alvast bedankt voor uw bijdrage! 2. Overblijf Om de overblijf te kunnen bekostigen, vragen wij voor een heel schooljaar een vergoeding van 55,- per kind. Hiervan betalen wij de overblijfouders. Wilt u dit bedrag overmaken op de overblijfrekening? Op NL 94 RABO t.n.v. PCPOW inzake overblijf de groep(-en) vermelden? 3. Schoolreis De groepen 1 en 2 kosten 15,- per kind; De groepen 3 en 4 kosten 22,50 per kind; De groepen 5 en 6 kosten 25,- per kind; De groepen 7 en 8 kosten 25,- per kind; Wilt u het geld voor de schoolreis overmaken op het volgende rekeningnummer: NL 32 RABO , t.n.v. ST PCPO Westl. PWL INZ.SCHOOL de groep(-en) vermelden? Mochten er financiële redenen zijn, waardoor u niet kunt betalen, gespreid wilt betalen of gebruik wilt maken van uw Westlandpas? Dan vragen we u contact op te nemen met de directeur. Jumbo spaaractie Onze school deed mee met de spaaractie: Sparen voor je school van de Jumbo. Er is heel hard voor ons gespaard. We hebben 825,52 euro opgehaald. Daarmee kunnen we nieuw speelgoed kopen. Op 14 februari 2019 heeft de leerlingenraad het speelgoed uitgekozen.

5 Verlofaanvragen Jaarlijks komen er heel wat verlofaanvragen binnen op school. Het toezicht op de leerplicht wordt echter steeds strenger. Bij het aanvraagformulier (op school af te halen) zit vanaf nu een uitgebreide omschrijving van wat er wel of niet mag. We vragen u deze goed door te lezen. De school is verplicht deze regels aan te houden. Bij overschrijding van de leerplichtwet is de school verplicht om aangifte te doen. Wanneer de school dit nalaat volgen er hoge boetes, startende bij 1000,- oplopend tot een veelvoud daarvan. Werkgeversverklaring Tot nu toe was de verklaring van de werkgever voldoende om weg te mogen. De leerplichtwet vraagt echter ook om bewijsstukken. Een bewijsstuk kan een rooster of planning zijn waaruit duidelijk wordt dat u als werknemer niet op de in de werkgeversverklaring genoemde vakanties op vakantie kunt. Een tweede mogelijkheid is een getekende accountant verklaring waaruit blijkt dat u of uw bedrijf, onoverkomelijke economische schade leidt wanneer u tijdens de genoemde perioden zou gaan. In deze verklaring moet dat worden aangetoond. Het onjuist invullen van het formulier of verstrekken van onjuiste gegevens wordt door de officier van justitie gezien als valsheid in geschriften. Gewichtige omstandigheden Veel ouders doen een beroep op de 10 dagen regeling, waarbij de directie gemachtigd is om bij gewichtige omstandigheden verlof te geven. Ook deze mogelijkheid is aan strenge regels gebonden. Bij twijfel wordt er met de leerplichtambtenaar overleg gevoerd. Voor verlofaanvragen kunt u op school een formulier krijgen. U kunt dit ingevulde formulier inleveren bij de directie. Met het volledig ingevulde formulier wordt de aanvraag in behandeling genomen en ontvangt u een reactie of het verlof is toegewezen of niet. Wanneer u het niet eens bent met de beslissing kunt u hiertegen schriftelijk bezwaar aantekenen. U krijgt dan een schriftelijke motivatie terug. De laatste mogelijkheid is om bezwaar aan te tekenen bij de leerplichtambtenaar. Vragen Wanneer u vragen of ideeën heeft, bent u van harte welkom bij de leerkracht van uw zoon of dochter. Na uur kunnen de leerkrachten u het beste te woord staan. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom om naar mij toe te komen of kunt u een mailtje sturen naar info@pwadelier.pcpow.nl Met vriendelijke groeten, mede namens het team, Anthony van der Zande

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij nieuwe kinderen op onze school mogen verwelkomen. Dit zijn:

Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij nieuwe kinderen op onze school mogen verwelkomen. Dit zijn: Nieuwsbrief 4 Agenda vrijdag 27 oktober dinsdag 31 oktober woensdag 1 november donderdag 2 november vrijdag 3 november zondag 5 november maandag 6 november dinsdag 7 november woensdag 8 november maandag

Nadere informatie

20.00 uur: schooladviesraad uur: inloop ochtend/kennismaken directeur 8.30: gebedsgroep hoofdluiscontrole

20.00 uur: schooladviesraad uur: inloop ochtend/kennismaken directeur 8.30: gebedsgroep hoofdluiscontrole Nieuwsbrief 10 Agenda donderdag 22 februari maandag 26 vrijdag 2 maart 14.00 uur: spreekuur SKT VOORJAARSVAKANTIE maandag 5 t/m vrijdag 9 maart Kind-gesprekken groep 3 t/m 8 maandag 5 maart Opening in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Agenda

Nieuwsbrief 1. Agenda Nieuwsbrief 1 Samen geloven in samen groeien! Ik heb je jouw talenten zelf gegeven, want Ik wist allang wie jij ging zijn. Ik kende elk detail reeds van jouw leven toen jij nog heel onwetend was en klein.

Nadere informatie

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken Nieuwsbrief 13 Agenda dinsdag 24 april donderdag 26 april vrijdag 27 vrijdag 11 mei 10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken 8.30 uur: Inloop- en koffiemoment MEIVAKANTIE dinsdag 15 mei 13.00 uur Opening

Nadere informatie

uur Archeon brengt een bezoek in gr. 7 Gemeenteraadsverkiezingen stemmen vanaf 7.30 uur

uur Archeon brengt een bezoek in gr. 7 Gemeenteraadsverkiezingen stemmen vanaf 7.30 uur Nieuwsbrief 11 Agenda Vrijdag 16 maart maandag 19 maart dinsdag 20 maart woensdag 21 maart donderdag 22 maart dinsdag 27 maart woensdag 28 maart donderdag 29 maart vrijdag 30 maart maandag 2 april dinsdag

Nadere informatie

Leerlingen om uur vrij

Leerlingen om uur vrij Agenda Nieuwsbrief 8 Dinsdag 18 december Donderdag 20 december 14.45 uur Naschools Cultuuraanbod Géén gym (i.v.m. VO sportdag) 8.30 uur gr. 3 t/m 8: Meenemen Bord, beker, bestek voorzien van naam in een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Agenda

Nieuwsbrief 2. Agenda Agenda Nieuwsbrief 2 Vrijdag 21 september Studiedag alle leerlingen vrij Dinsdag 25 september Kindgesprekken 14.45 uur Naschools Cultuuraanbod: Atelier Kaas Dinsdag 25 september Kinderpostzegelactie groep

Nadere informatie

Adviesgesprekken groepen 8. Rapportbesprekingen. Voorjaarsvakantie. Onderwijsstaking op 15 maart. Nummer 6 1 februari 2019

Adviesgesprekken groepen 8. Rapportbesprekingen. Voorjaarsvakantie. Onderwijsstaking op 15 maart. Nummer 6 1 februari 2019 Nummer 6 1 februari 2019 Adviesgesprekken groepen 8 Dinsdag 5 en donderdag 7 februari vinden de adviesgesprekken Voortgezet Onderwijs plaats met de ouders en kinderen van de groepen 8. De uitnodiging hiervoor

Nadere informatie

Gastlessen Unicef groep 6, 7 en uur: School Advies Raad uur: Podiummoment Talent in de Tent uur: informatieavond nieuwbouw

Gastlessen Unicef groep 6, 7 en uur: School Advies Raad uur: Podiummoment Talent in de Tent uur: informatieavond nieuwbouw Agenda maandag 21 mei 2 de Pinksterdag, alle leerlingen vrij dinsdag 22 mei Gastlessen Unicef groep 6, 7 en 8 woensdag 23 mei vanaf 18.00 uur Unicefloop donderdag 24 mei 14.30 uur: schoolkoor maandag 28

Nadere informatie

Jaargang 2017/ nr september 2017

Jaargang 2017/ nr september 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 2017/2018 - nr. 6-26 september 2017 Kind op maandag Kijk dan naar me! Genesis 29: 21-35 en Genesis 30: 1-24 Na de bruiloft blijkt dat Lea de plaats van haar jongste zus heeft ingenomen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018

Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018 Beste ouders en verzorgers, De vijfde Nieuwsbrief alweer, maar de eerste in dit nieuwe kalenderjaar. We willen

Nadere informatie

Tijdelijke uitbreiding formatie. Project: Muziek

Tijdelijke uitbreiding formatie. Project: Muziek Schooljaar 2016-2017 2016 Nummer: 12 www.derank.scopescholen.nl derank@scopescholen.nl In deze nieuwsbrief: Tijdelijke uitbreiding Project muziek TSO Beste ouders/verzorgers, Tijdelijke uitbreiding formatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Agenda

Nieuwsbrief 1. Agenda Agenda Nieuwsbrief 1 Maandag 3 september Schoolfotograaf Dinsdag 4 september 19.00 uur Informatieavond groep 1 en 2 20.00 uur Informatieavond groep 5 en 6 Donderdag 6 september 19.00 uur Informatieavond

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON 3 oktober- november 2014 De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 u tot 16.30 u en woe van 8.15 u tot 15.30 u: tel. 5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg-almere.nl BELANGRIJKE

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Algemeen NIEUWSBRIEF. Van de directeur. Studiedagen. Schoolbijdrage. Nummer 2 oktober 2016

Algemeen NIEUWSBRIEF. Van de directeur. Studiedagen. Schoolbijdrage. Nummer 2 oktober 2016 NIEUWSBRIEF Algemeen Nummer 2 oktober 2016 Van de directeur We hebben dit jaar extra lang mogen genieten van de zomer, weken lang prachtig nazomerweer! De kinderen hebben genoten van de extra buitenactiviteiten

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 13. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 13. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 13 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kerst Taalclub Boekentips Heeft u vragen? U kunt gerust binnenlopen om

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 10 Jaargang 8 16-03-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 26 tm 28 maart kamp 28 maart schoolreis 29 maart roostervrij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 2018 / 2019 21 Offerfeest 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 10.00 groep 3/4 bezoek

Nadere informatie

Herenoord JJ Rotterdam - T

Herenoord JJ Rotterdam - T Nieuwsbrief 2 september 2016 Agenda 5 t/m 9 september: kennismakingsgesprekken 6 september: informatiebijeenkomst directie (14.00-14.45 uur) 8 september: informatiebijeenkomst directie (9.00-9.45 uur)

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 Nieuwe leerlingen Na de herfstvakantie is Luca van der Zande gestart op de Julianaschool. Wij wensen hem heel veel plezier op onze school! Even voorstellen Hallo allemaal,

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen Zoutkamp, 26 april 2018 Betreft: Algemene informatie Geachte ouder(s) e.o. verzorger(s) en leerlingen, Belangrijke data: Dag Wat? Wie? Vrijdag 27 april Koningsdag Iedereen ( alle kinderen vrij ) Zaterdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 18 13-05-2011

NIEUWSBRIEF 18 13-05-2011 NIEUWSBRIEF 18 13-05-2011 Richtlijnen verlof basisonderwijs Beste ouders, De vakantieperiode komt er weer aan. Ieder jaar worden we geconfronteerd met leerlingen die buiten de vakantieperiode niet naar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2 Nieuwsbrief Adres: Old Hickoryplein 100, 6224 AZ Maastricht Tel.: 043-3623796 Website: www.deletterdoes-bs.nl Facebook: https://nl-nl.facebook.com/pages/bs-de-letterdoes/478379175587984 Oktober 2017 Nummer

Nadere informatie

Agenda voor de komende periode:

Agenda voor de komende periode: Subscribe Past Issues Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 21-8 februari Agenda voor de komende periode: 10 februari: Kerk en school in de Vrije Evangelische Gemeente. vanaf 11 februari:

Nadere informatie

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave Schoolnieuws schoolweek 11: vrijdag 18 nov. 2016 Schoenendoosactie Maandag worden de versierde schoenendozen opgehaald. Heel fijn hoe iedereen zijn of haar bijdrage levert! Dus a.s. maandagmorgen is er

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 2 oktober 2017 4 oktober

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL 17-02-2017 De rapporten

Nadere informatie

Groep 8 leest voor aan de kleuters

Groep 8 leest voor aan de kleuters Groep 8 leest voor aan de kleuters Zegveld, 12 februari 2018 Beste ouder(s), verzorger(s) van onze Jorai leerlingen, Hierbij ontvangt u de nieuwe maandbrief van Jorai. De Heere onderwijst! We mogen vertrouwen

Nadere informatie

Nummer 03 18 september 2014

Nummer 03 18 september 2014 Nummer 03 18 september 2014 Agenda 19 september konvooi Market Garden 24 september rondgang vertrouwenspersonen 01 oktober ontruimingsoefening BHV 02 oktober Molenveldnieuws nr. 4 verschijnt 03 oktober

Nadere informatie

Vrijdag 15 februari AFGELOPEN WEEK

Vrijdag 15 februari AFGELOPEN WEEK Vrijdag 15 februari AFGELOPEN WEEK - Zijn de groepen 8 naar een voorstelling geweest. - Hadden de groepen 6 een workshop op school genaamd de tafelrap. Vraag hen maar eens wat ze hebben geleerd. - Zijn

Nadere informatie

Schoolkalender 2019/2020

Schoolkalender 2019/2020 Schoolkalender 2019/2020 Voorwoord Dit is de jaarkalender 2019-2020 van Jorai. Wij zijn de "School met de Bijbel" in Zegveld. In deze kalender staan alle activiteiten met data. U vindt hier ook informatie

Nadere informatie

N ieuwsbrief 1 16 september 2016

N ieuwsbrief 1 16 september 2016 Kattebelletje Informatie-avonden: data zie elders in deze nieuwsbrief 19 september Ouderraad vergadering 21 september KIJKOCHTEND 30 september speelgoeddag groepen 1-2 Welkom Wij verwelkomen Jonah van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Samen op de wereld. 31 januari 2019

Samen op de wereld. 31 januari 2019 Samen op de wereld Kijk daar, een metselaar Hij bouwt een huis van steen Alle stenen netjes naast elkaar Een huis voor iedereen Muren, deuren en ramen Niet alleen, maar Samen vormen zij een huis Samen,

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2017/2018 20-02-2018 Nummer: 13 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP - MR Jaarverslag - Fancy Fair Agenda 2017-2018 24 februari 2018 Start voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Carnavalsvakantie. 1 maart KRANTEN- ACTIE

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Carnavalsvakantie. 1 maart KRANTEN- ACTIE Nieuwsbrief Basisschool De Wieling februari 2018 Nr. 6 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 Hoofdluiscontrole. 21 Carnavalsvakantie 22 23 24 25 26 27 28 2 1

Nadere informatie

DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans Nummer: 12. Schooljaar: 2017/2018. Schoolkalender 8 J U N I

DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans Nummer: 12. Schooljaar: 2017/2018. Schoolkalender 8 J U N I DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans Nummer: 12 Schooljaar: 2017/2018 In dit nummer: Schoolkalender Schoolkalender Belangrijke gegevens Datum Wat Wie dinsdag 19 juni t/m vrijdag

Nadere informatie

Overblijven op KBS St. Jozef

Overblijven op KBS St. Jozef Overblijven op KBS St. Jozef Tussenschoolse opvang op KBS St. Jozef Kinderen zijn een groot deel van de dag op school en veel kinderen blijven ook tussen de middag over. De middagpauze is van 11.45 uur

Nadere informatie

JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24. Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor.

JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24. Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor. JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24 Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor. Nieuwe leerlingen Mark heten we van harte welkom bij ons op

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

28 september Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. Weekend. Do 28 Vr 29.

28 september Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. Weekend. Do 28 Vr 29. 28 september 2017 Agenda Do 28 Vr 29 Ma 2 Di 3 Weekend Wo 4 Opening Kinderboekenweek voor de kinderen op de tribune. Alle kinderen mogen griezelig verkleed naar school. Gruitdag. Do 5 Landelijke staking.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 AGENDA:

Nieuwsbrief 1 AGENDA: Nieuwsbrief 1 AGENDA: Dinsdag 10 september 8.30 uur Groep 8 op kamp Dinsdag 10 september 19:30 uur Informatieavond groep 1/2a, 1/2b, 5 Donderdag 12 september 19:30 uur Informatieavond groep 3, 4, 6, 7

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers,

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het is al weer begin december. De komende maand werken we op school toe naar Sinterklaas en Kerst. Daarover moet u wat dingen weten. Al deze informatie staat in dit Lepelaartje.

Nadere informatie

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia MAANDINFO juli 2017 Beste ouders/ verzorgers, Groepsbezetting Na overleg met directie, IB, de leerkrachten, de MR en het bestuur hebben we besloten dat we de combinatiegroepen komend schooljaar anders

Nadere informatie

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda!

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! Deze informatiebrief kunt u ook lezen op www.willemsschool.nl. Agenda 3 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

PS. Heeft u vragen of opmerkingen over deze brief? Mail mij, of loop even binnen. U krijgt altijd antwoord!

PS. Heeft u vragen of opmerkingen over deze brief? Mail mij, of loop even binnen. U krijgt altijd antwoord! Beste ouders/verzorgers, Deze weken is er in alle groepen getoetst. Als ik een willekeurige groep binnen liep, zag ik de kinderen zwoegen en zweten! We nemen de landelijke toetsen van het CITO af zodat

Nadere informatie

T (0571) 27 24 00 @ info@deoase-twello.nl nummer: 2015/2016-29 W www.deoase-twello.nl datum: 8 april 2016. Aanmelden kleut er s

T (0571) 27 24 00 @ info@deoase-twello.nl nummer: 2015/2016-29 W www.deoase-twello.nl datum: 8 april 2016. Aanmelden kleut er s Troelstralaan 3 7391LK Twello T (0571) 27 24 00 @ info@deoase-twello.nl nummer: 2015/2016-29 W www.deoase-twello.nl datum: 8 april 2016 I nhoud Algemeen...1 Aanmelden kleuters... 1 Ouderenquête schooltijden...

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018 Schooljaar 2017-2018 Nieuwsbrief 01 juni 2018 Let op! Lang weekend Vrijdag 8 juni en maandag 11 juni zijn twee studiedagen, dus dan hebben de kinderen vrij. Dit zijn de laatste vrije dagen voor de zomervakantie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9-18 mei 2018

Nieuwsbrief 9-18 mei 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 9-18 mei 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een heerlijke meivakantie, die wel een beetje leek op een zomervakantie door het prachtige weer,

Nadere informatie

Info augustus / september CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke /

Info augustus / september CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke / Info augustus / september 2018 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 / klinket@primas-scholengroep.nl In deze info Inhoud Belangrijke data... 1 Een nieuw schooljaar... 2 Gelukkig nieuwjaar...

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 Schooljaar

Nieuwsbrief 8 Schooljaar Nieuwsbrief 8 Schooljaar 2016-2017 27 januari 2017 Belangrijke data: 6 Februari: Studiedag, alle kinderen vrij. 8 Februari: Informatieavond voor ouders van de kleutergroepen. 13 Februari t/m 16 februari:

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse nieuwsbrief Jaargang 9, nr 37 14 juni 2017 In dit nummer: Avondvierdaagse Avondvierdaagse vervolg Bericht van #POinactie Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2016. Agenda

Nieuwsbrief mei 2016. Agenda Nieuwsbrief mei 2016 Agenda Dinsdag 10 mei Groep 7-8 fietstocht naar Goes voor een verkeersproject Dinsdag 10 mei Bezoek van een Imker in groep 5/6 Dinsdag 10 mei 19:30 uur MR vergadering Woensdag 11 mei

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer

Nieuwsflits OBS de Lamer Rietnymf 17 november zijn de leerlingen van groep 4 en 5 naar de RietNymf geweest. Het thema van deze natuurles was Adem in en adem uit. 22 november hebben de leerlingen van groep 1, 2 en 3 het trollen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Nieuwsbrief no.4

Nieuwsbrief no.4 Nieuwsbrief 2016-2017no.4 Directie ICT In het voorjaar 2015 is de gehele ICT-infrastructuur bij Stichting Meerkring en KPOA gezamenlijk Europees aanbesteed. Hierdoor zijn alle scholen voorzien van nieuwe

Nadere informatie

Jaargang 6 nummer 3 16 maart 2018

Jaargang 6 nummer 3 16 maart 2018 Jaargang 6 nummer 3 16 maart 2018 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8,

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8, OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 15e nieuwsbrief, vrijdag 20 april 2018 Inhoud: van deze nieuwsbrief: - Tevredenheidspeiling Staking 14 maart, petitie

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

Interne verhuizing... Team OBS Binnenstad. Team & Oudervereniging OBS Binnenstad

Interne verhuizing... Team OBS Binnenstad. Team & Oudervereniging OBS Binnenstad Volg ons... Nieuwsbrief www.obsbinnenstad.nl d.jorissen@kom-leren.nl t.sanders@kom-leren.nl 15.07.2016 Jaargang 25 24 In dit nummer: Binnenstadfeest 1 Verhuizen van groep 1 Binnenstadfeest 1 Verjaardagen

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden September 2018 Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden t koohr en/ of t OOHrkest Overblijf: Een paar keer per jaar? Schoolfotograaf OPA Gezocht: Lid Kascommissie

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

Agenda. Kerstvakantie. Hoera geslaagd

Agenda. Kerstvakantie. Hoera geslaagd Datum: 24-11-2017 Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering: Continurooster groepen 1 t/m 8 eten op school en zijn om 14.15 uur vrij. 6 december 2017 Studiedag, alle kinderen zijn vrij. 13 december 2017

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.4 29 september 2017 3 oktober Oudergesprekken 5 oktober Staking 11 oktober Leerlingen vrij De data van dit schooljaar staan ook op www.vensterschool.net button

Nadere informatie

De leerplichtwet maakt een onderscheid tussen extra vakantieverlof en verlof vanwege zwaarwegende omstandigheden.

De leerplichtwet maakt een onderscheid tussen extra vakantieverlof en verlof vanwege zwaarwegende omstandigheden. NOORDERSTRAAT 6, 1017 TV AMSTERDAM NUMMER 6 SCHOOLJAAR 2015-2016 KOPIJ VOOR DE BREDE REUS? MAIL: REDACTIE@DEKLEINEREUS.ORG Leerplicht Afgelopen week hebben we bezoek gehad in het kader van het naleven

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie