Schooljaar oktober 2017 Nummer 3. Juffen en meesters staken voor meer geld en minder werkdruk En voor de toekomst van het basisonderwijs

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schooljaar oktober 2017 Nummer 3. Juffen en meesters staken voor meer geld en minder werkdruk En voor de toekomst van het basisonderwijs"

Transcriptie

1 De Bron Drielingschouw LP Reeuwijk / directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar oktober 2017 Nummer 3 Juffen en meesters staken voor meer geld en minder werkdruk En voor de toekomst van het basisonderwijs Lastig voor ouders? Jazeker. Lastig voor werkende ouders dat zij naast de vakanties en studiedagen nog een dag opvang moeten regelen of zelf verlof nemen. Leraren hebben daar zeker begrip voor en toch hebben ze nu de keuze gemaakt om te gaan staken. Uit het nieuws Stakingen in het onderwijs zijn schaars. Het veelgehoorde credo is dat leraren niet graag staken omdat ze willen voorkomen dat hun leerlingen lestijd mislopen. Toch is het deze keer anders. De belangrijkste redenen zijn hoge werkdruk en lage salarissen. Grote groepen en veel administratie leiden er toe dat leraren te weinig tijd hebben om hun lessen goed voor te bereiden. De kwaliteit komt onder druk te staan. Het startsalaris in het primair onderwijs is 7 % lager dan in het voortgezet onderwijs en kan oplopen tot 21 %. Dit samen is volgens de actievoerders de reden van een groot lerarentekort. Op dit moment zijn er 900 leraren te kort en dat kan oplopen tot 5000 in % van de leraren heeft gisteren meegedaan met de staking. 83 % van de ouders staat achter de leraren. Dat is goed om te horen. Het gaat om de toekomst van het basisonderwijs.

2 Verder in deze nieuwsbrief o.a.: Broncafé, studiedag, Kinderboekenweek, stagiaires, MR Agenda 6 oktober 2017 : Boekenmarkt 10 oktober 2017 : Vergadering oudervereniging 11 oktober 2017 : Open podium uur 11 oktober 2017 : Broncafé inloop 19:15 uur (neem uw mobiel mee) 13 oktober 2017 : 14:15 uur afsluiting Alles-in-1 groep 4 t/m 8 16 oktober 2017 : Juf Ylze jarig 16 t/m 20 oktober 2017 : Herfstvakantie 24 oktober 2017 : Verkeerslessen in groep 5 t/m 8 26 oktober 2017 : Verkeerslessen in groep 2 t/m 4 26 oktober 2017 : Vergadering MR 27 oktober 2017 : Portfolio/ Die indruk heb ik van jou 1 en 2 november 2017 : Ouder-kindgesprekken Ambitie en inspiratie! Een paar keer per jaar is er een studiedag voor het team van De Bron. Deze keer was op 4 oktober een dag voor alle Groeilingscholen georganiseerd met het thema Ambitie. De bedoeling van deze dag was inspiratie op te doen, nieuwe mensen te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. Maar ook mogelijkheden ontdekken, die je misschien nooit bedacht zou hebben en zien hoe het in de praktijk kan werken. Tour De Groeiling Ons team was verdeeld over verschillende plaatsen. We bezochten een Daltonschool, twee kleine scholen, Kennisnet en het Jeugdtheaterhuis. Ook voor de administratieve medewerkers en conciërges waren passende bestemmingen geregeld. s Middags werden de ervaringen in het Floragebouw in Boskoop uitgewisseld. We hebben deze dag veel inspiratie opgedaan en nemen de passende ideeën die we hebben gezien of gehoord mee in de lessen van morgen en in onze plannen voor de toekomst van De Bron. De kinderen hebben de uitnodiging voor u meegenomen.

3 Officieel was de opening van de Kinderboekenweek op 4 oktober. Vanwege de studiedag is dit verplaatst naar dinsdag 3 oktober. Het thema van dit jaar is Gruwelijk eng! Voor schooltijd kwamen de heksenjuffen het plein op en vlogen op hun bezem tussen de kinderen door. De regen zorgde ervoor dat iedereen naar binnen vluchtte, waar de opening in de aula werd gedaan. De presentatoren, heksenjuf Martine en Brenda, vertelde iets over het thema en gaven daarna het woord aan de voorleeskampioen van vorig jaar, David van de Werf, die een stukje voorlas uit het boek Gorgels. David opende daarna de Kinderboekenweek officieel door een web open te knippen bij de boekenkast. Daarachter waren allerlei boeken verstopt over enge onderwerpen zoals spoken, heksen en draken. Tot slot kregen alle groepen een boek passend bij het thema Gruwelijk eng. Dat wordt lekker voorlezen deze weken. Bij de Kinderboekenweek horen boeken. De kinderen kunnen hun verzameling weer uitbreiden met boeken die vanmiddag te koop zijn op de boekenmarkt. 11 oktober om 8.30 is er een open podium met optredens in Griezelen het kader met van een de rivierkreeft Kinderboekenweek. Alle ouders zijn daarbij van harte welkom. Uitnodiging afsluiting project Europa Griezelen met een rivierkreeft.. Wanneer: vrijdag 13 oktober 2017 Hoe laat: uur Op vrijdag 13 oktober (laatste vrijdag voor de herfstvakantie) sluit groep 4 t/m 8 van de methode Alles-in-1 het project Europa af. Elke klas heeft een land gekozen en lekkere hapjes gemaakt. Het lijkt ons erg leuk om u als ouder te laten zien wat we allemaal tijdens het project gedaan en gemaakt hebben. Tevens willen we u graag onze lekkere hapjes laten proeven! Komt u ook om uur even binnenlopen?

4 Vienna Tuithof wordt 15 oktober 4 jaar en komt bij ons op school in groep 1A Even voorstellen: onze stagiaires: Hoi! Ik ben Tom Pieters, 17, bijna 18, jaar oud en zit in mijn eerste jaar op de PABO. Ik heb hiervoor de havo afgemaakt op het Antoniuscollege. Ik studeer aan de Hogeschool Utrecht in Utrecht maar woon nog thuis in Gouda. Ik loop elke donderdag stage hier op De Bron in groep 5 en ik heb er enorm veel zin in! Hallo allemaal, Mijn naam is Mirjam Papenhove-Jansen, sinds 28 september loop ik stage in groep 7/8 van juf Martine en juf Kim. Ik woon in Zoetermeer, ben getrouwd met Marcel en heb een Zoon Marc (26) en een dochter Lara (23). Vorig jaar heb ik op het St. Lievenscollege in Antwerpen gewerkt bij de kleuters. Ik vond dit zo leuk dat ik, mede omdat ik onderwijs heel belangrijk vind, besloten heb om mij in te schrijven voor de opleiding leraar Basisonderwijs aan de Hogeschool Utrecht. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn hond (Beertje) te wandelen, naar het theater te gaan (vooral naar musicals), te lezen en muziek te luisteren. Ik hoop dat dit een stage is waarin ik veel leer en waar ik later met plezier aan terug kan denken. Medezeggenschapsraad De medezeggenschapsraad (MR) is het wettelijk inspraakorgaan van een school. Het bestaat uit vertegenwoordigers van het personeel en de ouders. De MR kan alles bespreken wat de school betreft en biedt daarmee kansen om over verschillende onderwerpen op onze school mee te denken en mee te beslissen. Over veel voorstellen heeft de MR advies- of instemmingsrecht en er zijn beslissingen waarover de schoolleiding de MR alleen over hoeft te informeren. De MR bestaat voor onze school uit 3 personeelsleden en 3 ouderleden. De vergaderingen van de MR zijn openbaar en worden aangekondigd in de nieuwsbrief. Er zijn ongeveer 7 vergaderingen tijdens het schooljaar. Wanneer u een vergadering wilt bijwonen, is het prettig wanneer u dit van tevoren even meldt. De directie heeft een adviserende taak en geeft tijdens vergadering inzicht in de gang van zaken van de school. Tevens voorziet zij de MR-leden van alle gevraagde informatie. Aan het begin van elk schooljaar wordt een activiteitenplan gemaakt, waarin precies staat wanneer welke onderwerpen op de agenda staan. Natuurlijk komen daar in de loop van het jaar andere onderwerpen bij. Zo is in het schooljaar 2016/2017 onder andere gesproken over ouderbetrokkenheid, ouder-kind-gesprekken en de uitvoering van het zorgbeleid. De oudergeleding van de MR kent dit jaar een nieuw gezicht, Lies Kromhout. De overige leden zijn Nicole Laukens en Jeroen van Laar. De personeelsgeleding bestaat uit Kim Moons, Lenneke Vink en Ylze Stolker. Heeft u opmerkingen of vragen voor de MR laat het ons weten!

5 Even voorstellen: Ik ben Lies Kromhout. Samen met Rob en onze twee kinderen woon ik in Waddinxveen aan de Brugweg. Joep zit sinds april 2017 in groep 1 en Lotte mag over 2 jaar ook komen. Sinds de zomer van 2017 ben ik lid van de MR. De basisschoolfase is voor ons nog helemaal nieuw, maar juist met deze frisse blik wil ik een bijdrage leveren aan de kwaliteit van deze school. Vanaf de eerste kennismaking van een kindje op school tot het uitzwaaien naar de brugklas. En daarbinnen de groei die elk kind meemaakt in de belangrijke jaren die hij op school beleeft. Heb en en jij vragen over school, ideeën of wensen, spreek mij gerust aan op het schoolplein of bel/mail op: emkromhout@gmail.com MR De Bron Vlnr: Jeroen van Laar, Nicole Laukens en Lies Kromhout. Oudervereniging De Bron: In een aparte bijlage het financieel overzicht van de Oudervereniging. Tijdens het Broncafé is er gelegenheid tot stellen van vragen over het overzicht. Zie bijlage Dinsdag 24 oktober 2017 : Juf Wendy s morgens in groep 7/8. Foto s op Mijn album De foto s van activiteiten en feesten, kunt u vinden op (Ctrl en klikken). Het wachtwoord is alleen voor ouders en op te vragen bij de leerkracht. Jacqueline van den Berg plaatst foto s op Mijn album. Als u foto s van school heeft, mag u die naar haar sturen via we transfer. Het is niet de bedoeling dat u foto s die op school gemaakt zijn publiceert op internet. Foto s versturen gaat als volgt: Zoek op Google naar Wetransfer.com (dit hoeft niet te worden gedownload) Wanneer u de site opent, volgt u gewoon de instructies. U kunt hier foto's uploaden en dan verzenden naar schoolfotosdebron@gmail.com Geen foto's gewoon via de mail versturen!! De volgende nieuwsbrief verschijnt donderdag 2 november 2017

6 Peutergroep (PG) Het Fonteintje Buiten is het herfst en ook binnen in de peutergroep zitten we volop in de herfststemming. Raai de Kraai heeft een zichtbare plek op het raam, zittend op zijn paddenstoel. De thematafel is samen met de peuters ingericht en in de speelhoek hangt regenkleding en zijn er paraplu s om mee te spelen. Enkele peuters en de juffen zijn in het bos geweest en hebben kastanjes, nootjes, eikeltjes en dennenappeltjes gevonden en deze ook meegenomen naar de peutergroep. Deze hebben de juffen in een grote bak gedaan samen met takken en bladeren en daarin kunnen we allemaal de herfst voelen, ruiken en zien. Tijdens de peutergroepochtenden hebben de peuters in kleine groepjes met de juf diverse activiteiten uit dit Peuterplein thema gedaan. Enkele activiteiten waren onder andere; bladeren plakken, een egel verven, onder moeders paraplu zingen en een toren bouwen met blokjes. Elke ochtend leze de juffen voor uit het schootboek ik hoef geen herfst, dat gaat over prinsje en prinsesje die in een kasteel wonen en in de tuin gaan spelen. Daar gaan ze de herfst zoeken maar of ze die vinden??? Herfstvakantie: Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober Hieronder foto s van het thema herfst op Het Fonteintje:

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar november nummer 5

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar november nummer 5 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2016-2017 24 november 2016 - nummer 5 De Sint is met zijn pieten weer

Nadere informatie

Schooljaar augustus 2018 Nummer 1

Schooljaar augustus 2018 Nummer 1 De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 30 augustus 2018 Nummer 1 Speelpleinen officieel geopend Na de viering in de kerk

Nadere informatie

Schooljaar juni 2019 Nummer 12. De Bron Gezonde School, thema certificaat welbevinden

Schooljaar juni 2019 Nummer 12. De Bron Gezonde School, thema certificaat welbevinden De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234/ 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2018-2019 13 juni 2019 Nummer 12 De Bron Gezonde School, thema certificaat welbevinden Welbevinden

Nadere informatie

Schooljaar september 2018 Nummer 2

Schooljaar september 2018 Nummer 2 De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 20 september 2018 Nummer 2 De eerste weken zitten er weer op. Iedereen werkt weer

Nadere informatie

Schooljaar maart 2018 Nummer 10

Schooljaar maart 2018 Nummer 10 De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 29 maart 2018 Nummer 10 Keurmerk Opleidingsschool Op 13 maart hebben wij het Keurmerk

Nadere informatie

Schooljaar januari 2018 Nummer 7

Schooljaar januari 2018 Nummer 7 id De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 18 januari 2018 Nummer 7 Alles in 1 project 'Geloof' Kennis van andere culturen

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar oktober nummer 4

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar oktober nummer 4 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2015-2016 29 oktober 2015 - nummer 4 Vindt u kwaliteit ook belangrijk?

Nadere informatie

Rosa Houweling nieuwe directeur van De Bron

Rosa Houweling nieuwe directeur van De Bron De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234/ 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2018-2019 4 juli 2019 Nummer 13 Rosa Houweling nieuwe directeur van De Bron Per nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Schooljaar januari 2019 Nummer 7

Schooljaar januari 2019 Nummer 7 De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk Schooljaar 2018-2019 24 januari 2019 Nummer 7 Nieuws uit de groepen leest u in de Klasbordapp. Hier een paar activiteiten van de afgelopen weken. Bij de groepen1

Nadere informatie

Schooljaar februari 2019 Nummer 8

Schooljaar februari 2019 Nummer 8 De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234/ 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2018-2019 14 februari 2019 Nummer 8 Op 30 januari hebben we op een feestelijke manier afscheid

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar oktober nummer 3

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar oktober nummer 3 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2015-2016 8 oktober 2015 - nummer 3 Peuterspeelzaal Het fonteintje en

Nadere informatie

Schooljaar september 2017 Nummer 2

Schooljaar september 2017 Nummer 2 15 september 2017 : Schoolfotograaf 17 september 2017 : Kinderwoorddienst om 9.00 uur in kerk Reeuwijk-Dorp 27 september 2017 : Schoolvoetbal 28 september 2017 : Start verkoop Kinderpostzegels groep 7

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar december 2014 nummer 6

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar december 2014 nummer 6 Samen groeien op De Bron Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2014-2015 18 december 2014 nummer 6 Waar staat

Nadere informatie

Schooljaar juni 2018 Nummer 13

Schooljaar juni 2018 Nummer 13 De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 14 juni 2018 Nummer 13 Per 25 mei jongstleden is de nieuwe privacywetgeving (AVG:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2017

Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2017 Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2017 Studiedag Afgelopen woensdag hadden wij een personeelsdag van de Groeiling, onze stichting. Het thema van deze dag was: op zoek naar je AMBITIE, als school en als individu.

Nadere informatie

Glitter & Glamour in de polder!

Glitter & Glamour in de polder! Samen groeien op De Bron Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2014-2015 15 januari 2015 nummer 7 Op onze

Nadere informatie

Schooljaar februari 2018 Nummer 8

Schooljaar februari 2018 Nummer 8 De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 8 februari 2018 Nummer 8 Help, de juf is ziek!! Afgelopen weken waren er veel kinderen

Nadere informatie

2master. express. De school is op donderdag 5 oktober dicht i.v.m. de landelijke staking. Kalender: 4 oktober: Start Kinderboekenweek

2master. express. De school is op donderdag 5 oktober dicht i.v.m. de landelijke staking. Kalender: 4 oktober: Start Kinderboekenweek Kalender: 4 oktober: Start Kinderboekenweek Musical groep 3/4 5 oktober Staken school dicht 9 t/m 11 oktober: Kamp groep 5/6 11 t/m 13 oktober: Kamp groep 7/8 13 oktober: Nieuwsbrief 5 uit 16 t/m 20 oktober:

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar april nummer 11

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar april nummer 11 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2015-2016 21 april 2016 - nummer 11 Vol goede moed trokken de spelers

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 9 oktober Nr 7. Jaargang 30

Het Jozef Journaal   datum: 9 oktober Nr 7. Jaargang 30 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 9 oktober 2018 Nr 7 Jaargang 30 Van de directie Talentontwikkeling in groep 1/2 Geel Verkeersveiligheid Wij willen aandacht vragen voor de veiligheid

Nadere informatie

BARNEMETER. officieel nieuwsblad obs Barnewiel

BARNEMETER. officieel nieuwsblad obs Barnewiel 14 oktober Juf Laura jarig AGENDA 18 oktober Ouderklankbordavond 19 oktober Groep 7/8 naar Breekland 21 oktober t/m 29 oktober Herfstvakantie 19 oktober Begin Wintertijd 26 oktober Juf Linda jarig 30 oktober

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar december nummer 6

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar december nummer 6 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2015-2016 10 december 2015 - nummer 6 3FM SERIOUS REQUEST 2015 VRAAGT

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2014-2015 16 oktober 2014 nummer 3

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2014-2015 16 oktober 2014 nummer 3 Samen groeien op De Bron Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2014-2015 16 oktober 2014 nummer 3 10 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 PCB de Olijfboom oktober 2019

Nieuwsbrief 2 PCB de Olijfboom oktober 2019 Nieuwsbrief 2 PCB de Olijfboom oktober 2019 Herfst, herfst, wat heb je te koop? Duizend kilo bladeren op een hoop. Zakken vol met wind. Ja m n kind. k Weet niet of jij dat aardig vindt. Herfst, herfst,

Nadere informatie

Groep 1A/1B - 2A/2B - 3A/3B

Groep 1A/1B - 2A/2B - 3A/3B De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 24 mei 2018 Nummer 12 Het einde van het schooljaar nadert. Dat betekent dat we naast

Nadere informatie

GABRIËLJOURNAAL 6. Geplande activiteiten. Pagina 1 van 5

GABRIËLJOURNAAL 6. Geplande activiteiten. Pagina 1 van 5 GABRIËLJOURNAAL 6 Gabriëlschool Kelnarijstraat 40 3881 CC Putten 0341-351959 Jan Nijenhuisstraat 77 3882 HS Putten 0341-351959 www.gabriël-school.nl directie@gabriel-school.nl Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar augustus nummer 1

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar augustus nummer 1 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2015-2016 - 27 augustus 2015 - nummer 1 De scholen zijn weer begonnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2

Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2 Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2 Schoolgids Er zijn nieuwe schoolgidsen beschikbaar voor beide scholen. Op de website www.veldhovenmidden.nl staat een digitale versie en bijgevoegd ontvangt u deze in

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5

Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5 Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 27 september 18.30 uur MR-vergadering

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar juni 2015 nummer 13

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar juni 2015 nummer 13 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2014-2015 11 juni 2015 nummer 13 Een vol jaar Onderwijs is altijd in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires Nieuwsbrief Nr 2 22-09-2017 Groeigesprekken Zoals u op de informatie-avond heeft vernomen worden er in alle groepen de komende periode gesprekken gepland met ouders en hun kind(eren). Deze groeigesprekken

Nadere informatie

Agenda. MR overleg. 23 t/m 27 Herfstvakantie. 30 oktober Studiedag kinderen vrij 1 november Luizencontrole 6 t/m 9

Agenda. MR overleg. 23 t/m 27 Herfstvakantie. 30 oktober Studiedag kinderen vrij 1 november Luizencontrole 6 t/m 9 Agenda 23 t/m 27 Herfstvakantie oktober 30 oktober Studiedag kinderen vrij 1 november Luizencontrole 6 t/m 9 Voortgangsgesprekken november 6 november Koffiemoment nieuwe ouders groep 0/1C 8 november Rondleiding

Nadere informatie

Maandinfo Octopus Basisschool Octopus Bergen op Zoom

Maandinfo Octopus Basisschool Octopus Bergen op Zoom Maandinfo Octopus Basisschool Octopus Bergen op Zoom Data. 22 juli: Roostervrije middag. Groep 1 t/m 8 in de middag vrij. 5 september: Eerste schooldag. 7 september: Kick-off water. Facebook. Mis niets

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar november 2014 nummer 4

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar november 2014 nummer 4 Samen groeien op De Bron Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2014-2015 6 november 2014 nummer 4 Dorpsschool

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!!

Van harte gefeliciteerd!! Oktober 2016 - nummer 3 Belangrijke data Vrijdag 14 oktober Afsluiting KinderBoekenWeek- Open Podium 1 Dinsdag 18 oktober Licht aan actie (meer info verderop in de nieuwsbrief) Kinderen uit groep 4 t/m

Nadere informatie

Nummer 5, 29 september 2017 Tel: De komende periode

Nummer 5, 29 september 2017 Tel: De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 5, 29 september 2017 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen

Belangrijke data. Algemeen Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 5 oktober 2017 nummer 6 Belangrijke data 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 21 september 2017

Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Even voorstellen: Hélène Donderwinkel Mijn naam is Hélène Donderwinkel, ik woon met mijn man en twee zoons in Doetinchem. Op donderdag en vrijdag ben ik werkzaam in groep

Nadere informatie

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Schoolfotograaf oproep gezinnen met meerdere kinderen op school > Start met Operajaar! > Een nieuw schooljaar

Nadere informatie

25 sept nr. BELANGRIJKE DATA IN SEPT./OKT Staking

25 sept nr. BELANGRIJKE DATA IN SEPT./OKT Staking 25 sept. 2017 nr. Staking Op donderdag 5 oktober staakt het primair onderwijs in Nederland. De vakbonden hebben - ondersteund door de organisaties die verenigd zijn in het PO-Front - tot deze staking opgeroepen

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. jaargang 22 - nummer 2 29 september 2017

Nieuwsbrief. jaargang 22 - nummer 2 29 september 2017 Nieuwsbrief jaargang 22 - nummer 2 29 september 2017 In deze nieuwsbrief: - Voorstellen nieuwe leerkrachten - Voorstellen klachtcontactpersonen - Omgangsprotocol - Kanjertrainingen - Agenda oktober - Agenda

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 3 (7 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 3 (7 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 3 (7 PAG.) Staking 5 oktober 2017 Beste ouders AGENDA Woensdag 4 okt Kinderboekenweek Donderdag 5 okt Staking School gesloten Vrijdag 13 oktober Weeksluiting Ouders groep 5b Herfstvakantie

Nadere informatie

Jaargang 4: nummer 3 13 oktober 2017

Jaargang 4: nummer 3 13 oktober 2017 Jaargang 4: nummer 3 13 oktober 2017 Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Van Petra Even voorstellen Uit groep Parro app Contact leerkracht Kinderboekenweek Studiedag Schoolreisje Whatshappy

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar november nummer 5

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar november nummer 5 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2015-2016 19 november 2015 - nummer 5 Het jaarlijkse grote kinderfeest

Nadere informatie

Ouderinfo Obs de Globe Semmelweisstraat 5 2035 CT Haarlem 023 5330297 facebook: www.obsdeglobe-haarlem.nl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 25 september Informatieavond dinsdag 26 september 2 e les talentmodules woensdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse nieuwsbrief Jaargang 9, nr 37 14 juni 2017 In dit nummer: Avondvierdaagse Avondvierdaagse vervolg Bericht van #POinactie Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Kalender 07-10: Start kinderboekenweek 09-10: Voorstelling groep ½ Planetarium 16-10: Inloopochtend Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 14 juli 2016 kalender Donderdag 14 juli Musical groep 8 L/S Maandag 18 juli Juffendag groepen 5 Dinsdag 19 juli Meester- en juffendag groepen 4 Laatste schooldag en uitzwaaien groepen 8 Woensdag 20 juli

Nadere informatie

Schooljaar april 2018 Nummer 11

Schooljaar april 2018 Nummer 11 De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 19 april 2018 Nummer 11 Opvolgster Mary Einde van het schooljaar zal juf Mary afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out. Singer voorstelling Fly Away 13.30 14.30 uur Gr. 6, 7 en 8 Vergadering ouderraad

Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out. Singer voorstelling Fly Away 13.30 14.30 uur Gr. 6, 7 en 8 Vergadering ouderraad R.K. Basisschool De Binckhorst- St. Jan Eemnesserweg 17 1251 NA Laren tel: 035 5382501 Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out Kleine kalender Vrijdag 22 februari Zaterdag 23 februari

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 3e nieuwsbrief vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders, Stakende leerkrachten in het Zuiderpark Gisteren zijn wij met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 schooljaar september 2018 vrijdag

Nieuwsbrief 2 schooljaar september 2018 vrijdag Nieuwsbrief 2 schooljaar 2018-2019 7 september 2018 vrijdag Beste leerlingen, ouders/verzorgers, De eerste weken zitten er weer op! Hopelijk heeft iedereen weer een goede start gemaakt! Het was erg prettig

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

september nummer 3

september nummer 3 2017 2018 27 september 2017 - nummer 3 Agenda Woensdag 27 september Studiedag; alle kinderen zijn vrij van school Vrijdag 29 september Demonstratie: les van MadScience Maandag 2 oktober Vergadering Medezeggenschapsraad,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Activiteiten

Nieuwsbrief 3. Activiteiten Nieuwsbrief 3 Activiteiten 2 oktober Red jezelf, red je vriendje groep 7 3 oktober Spreekuur Schoolmaatschappelijk werkster 4 oktober Start Kinderboekenweek (Kleedjesmarkt) Thema: Gruwelijk eng 5 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog 2 december 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 5 december Sinterklaas 6 december Studiedag groep 1-8 vrij 22 december Kerstviering in de avond 23 december 9.30 naar school 26

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf De afgelopen weken werden we opgeschrikt

Nadere informatie

Regel van de maand oktober

Regel van de maand oktober Jaargang 25 - nr. 4 14 oktober 2014 www. kw-a.nl Kindgesprekken Na de herfstvakantie gaan we beginnen met kindgesprekken. In het onderwijs voeren we met de kinderen vooral leerstofgerichte gesprekken.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Participatie avond. Jaarkalender. Inhoudsopgave. Contact

NIEUWSBRIEF. Participatie avond. Jaarkalender. Inhoudsopgave. Contact NIEUWSBRIEF 22 september 2017 Inhoudsopgave Participatie avond Jaarkalender Staking Dit ben ik Spelletjesmiddag Castricum 1967 Juf Mia Stemmen Fieldtrip Participatie avond Afgelopen maandag stond de eerste

Nadere informatie

Thijssebericht. Nieuwe leerlingen

Thijssebericht. Nieuwe leerlingen Inhoud Voorwoord Nieuwe leerlingen Bereikbaarheid schoolleider Kinderpostzegels Studiedag Studiedag 4 oktober Kinderboekenweek Groep 1-2-3 IMV PO in Actie Juf Francis Naschoolse activiteiten Onderzoek

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 03 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 25-9-2017 Kinderen vrij: Studiedag 27-9-2017 Beste ouders/verzorgers, In deze info: Startgesprekken

Nadere informatie

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 3 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Onderwijsinhoudelijk

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 03

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 03 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 10-09-2019 Nummer: 03 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Omgekeerde oudergesprekken - Discofeest - Donkere dagen feest! - Klankbordbijeenkomst

Nadere informatie

Schooltijden 2014-2015 Voor de volledigheid staan hieronder de schooltijden van alle groepen van dit schooljaar.

Schooltijden 2014-2015 Voor de volledigheid staan hieronder de schooltijden van alle groepen van dit schooljaar. Jaargang 2014-2015, nr. 1 September 2014 Belangrijke data: 10 september kennismakingsgesprekken 15 september kennismakingsgesprekken 17 september oud papier 18 september studiemiddag team NA schooltijd

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering AGENDA nr. 19 Dinsdag 20 juni schoonmaakavond Woensdag 21 juni inloopochtend Maandag 26 juni studiedag Dinsdag 27 juni staken Donderdag 29 juni GMR-vergadering Vrijdag 30 juni rapporten mee Vrijdag 30

Nadere informatie

Gruwelijk eng, dat is het motto van de Kinderboekenweek

Gruwelijk eng, dat is het motto van de Kinderboekenweek V r i j d a g 0 6 o k t o b e r 2 0 1 7 Nr. 282 W e b s i t e : w w w. o b s - e e n s p a n. n l E - m a i l : l o c a t i e l e i d e r @ o b s - e e n s p a n. n l negenentwintigste jaargang Agenda

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek Agenda 1 november Spreekuur FH 2 november Dankdag 3 november Spreekuur LB 7 november Start themaweek 8 november Studiemiddag, kinderen s middags vrij 11 november Nationaal schoolontbijt 13 november CNS

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017 NIEUWSBRIEF nr. 4 3 oktober 2017 In deze nieuwsbrief: Staking = school gesloten Cadeaukeuze en oproep inpakouders Start kinderboekenweek en boekenruilmarkt Keuze goed doel Opbrengst Het Vergeten Kind Gevraagd:

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door.

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door. Nr.5 28 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Borgesiusstichting. Even voorstellen

Borgesiusstichting. Even voorstellen Borgesiusstichting Mgr. Hopmanshof 2 4744 BX Bosschenhoofd T: 0165 31 27 56 www.hetbosschehart.nl Even voorstellen Beste ouders en kinderen van basisschool 't Bossche Hart. Mijn naam is Afke Visser. Ik

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten:

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten: Nummer 29, 15 januari 2015 Verjaardagen: Verjaardagen 14-01 Julia Zhou Jiang groep 7 16-01 Dries v Kemenade groep 5 18-01 Mick Simons groep 4 20-01 Flinn vd Zandt groep 6 26-01 Lara Schouteten groep 1-2A

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2017

Nieuwsbrief Oktober 2017 Nieuwsbrief Oktober 2017 Mijn school, jouw school, onze school! Algemeen Op maandag 18 september hebben wij velen van u mogen begroeten tijdens het inloopmoment van de informatieavond. Een gezellig en

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 1, 30 augustus 2019 Kalender: 2-6 sept Ambitiegesprekken, u ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro 5 en 6 sept Schoolfotograaf 6 sept Voorlezen met (groot)ouders in de

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie 11 oktober - nummer 7 Het Vijfblaadje Kalender maand oktober 12 oktober Kijkavond van 18.30 19.30 uur 13 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 16 t/m 20 oktober Herfstvakantie 27 oktober Koffie uurtje ouders

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 5 september 2014 INFO 1 IN DEZE INFO Teamontwikkeling Inschrijven op school Informatie-avonden Afstemmingsgesprekken

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

WEEKBRIEF. Cursusjaar 2015-2016. d.d. 9 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker

WEEKBRIEF. Cursusjaar 2015-2016. d.d. 9 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 9 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 13 oktober Vrij i.v.m. studiedag 16 oktober continurooster i.v.m. herfstvakantie 16 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 21 januari schooljaar AGENDA

Nieuwsbrief 8 21 januari schooljaar AGENDA e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 8 21 januari schooljaar 2013-2014 AGENDA Donderdag 23 januari informatieavond

Nadere informatie

PBS Positive Behaviour Support. De regel voor de komende week is:

PBS Positive Behaviour Support. De regel voor de komende week is: OPENBARE BASISSCHOOL PBS Positive Behaviour Support. De regel voor de komende week is: Ik luister naar een ander. Wie is er komende week afwezig? Maandag 22 september is Patricia Zweeren afwezig, zij wordt

Nadere informatie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Vrijdag 22 maart 2019 Rapport 1 mee naar huis Zondag 24 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool Studiedag (kinderen vrij)

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool Studiedag (kinderen vrij) 1 Nieuwsbrief Nummer 3 05-10-2018 Vanuit de directie Interne audit Vorige week donderdag 27 september jl. is de Van Heemstraschool bezocht door een interne auditcommissie van de stichting Cambium, waar

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

Thema Kinderen en school.

Thema Kinderen en school. www.edusom.nl Thema Kinderen en school. Les 20. Op het schoolplein Taban brengt zijn dochter Ama naar school. Hij praat met een moeder van een ander kind op het schoolplein. De moeder heet Meryem. Waar

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie