Schooljaar april 2018 Nummer 11

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schooljaar april 2018 Nummer 11"

Transcriptie

1 De Bron Drielingschouw LP Reeuwijk / directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar april 2018 Nummer 11 Opvolgster Mary Einde van het schooljaar zal juf Mary afscheid van ons nemen als intern begeleider. Wij wisten dat zij eerder met pensioen zou gaan en daarom heeft juf Martine van groep 8 dit jaar de opleiding tot intern begeleider gevolgd. Deze zal zij in juni afronden. Volgend schooljaar zal juf Martine het stokje van juf Mary overnemen. Gedurende dit schooljaar is juf Martine al nauw betrokken geweest bij alle zaken op het gebied van de zorg. Zij komt dus beslagen ten ijs. Natuurlijk laten we juf Mary niet zomaar gaan. Hoe wij afscheid van haar gaan nemen hoort u nog van ons. Dit afscheidsfeest is op vrijdag 29 juni 2018, deze datum was al bekend als zomerfeest. Verder in deze nieuwsbrief: Vakantierooster , inschrijven voor ouder-kind gesprekken, speelpleinen, sportdag, afsluiting project Dieren Bijlage folder teken Agenda; 20 april 2018 : Koningsontbijt met aansluitend sportdag 22 april 2018 : Einde DoeKoe actie van de COOP 27 april 2018 : Koningsdag, kinderen vrij 30 april t/m 11 mei : Meivakantie 15 mei 2018 : Verkeerslessen groep 5, 6 en 8 16 t/m 23 mei 2018 : Inschrijven ouder-kind gesprekken 17 mei 2018 : Ouderavond groep 8, resultaten CITO Eindtoets 21 mei 2018 : Tweede Pinksterdag, kinderen vrij 23 mei 2018 : Vergadering medezeggenschapsraad 27 mei 2018 : Eerste Communie, kinderen uit groep 4 28 mei 2018 : Ouder-kind gesprekken groep 1 t/m 7 30 mei 2018 : Ouder-kind gesprekken groep 1 t/m 7 8 en 11 juni 2018 : Groep 1 t/m 4 vrij 29 juni 2018 : Afscheidsfeest juf Mary Opbrengst Vastenactie spaardoosjes: In de kerk zijn spaardoosjes ingeleverd voor een bedrag van 47,13 en op school met een totaal van 95,95. Totaal is het een prachtig bedrag van 143,08. Dit bedrag gaat naar het een weeshuis en school in Zambia (Afrika). Namens de Vastenactie bedankt!

2 Nieuwe inrichting speelpleinen De speeltoestellen zijn allemaal geplaatst en worden door de kinderen al volop gebruikt. Ouders zijn nu bezig met het schoonspuiten van tegels en zitplekken. De laatste fase is het verven van de zitplekken met betonverf en het verven van de tegels waar de hinkelbanen, twister, voetbalveldje enzovoort weer (terug) komen. Wie hiermee zou willen helpen, is zeer welkom. Neem dan contact op met Frieda, haar mobiele nummer is: Kijk op mijn album voor meer foto s over de nieuwe speeltoestellen. (Ctrl en klikken). Het wachtwoord staat onderaan deze nieuwsbrief. Afsluiting thema Alles in 1 Dieren De afgelopen weken hebben de leerlingen van de groepen 4 t/m 8 gewerkt aan het thema Dieren. Bij de opening waren 2 schapen met lammetjes en een konijn op het plein te zien. Een ander fantastisch onderdeel was de experts middag die georganiseerd werd. Een moeder kwam vertellen over haar werk bij de dierenartsenpraktijk, een vader over de boerderij (weer een lammetje erbij) en iemand van Exotus Serpenti kwam vertellen over de dieren ze had meegenomen: schildpad, gekko, een blauwe tong skik en slang. Gisteren werd het thema afgesloten voor de leerlingen, waarbij ook veel ouders, broers, opa s en oma s aanwezig waren. Elke groep bracht een lied over dieren ten gehore en vervolgens kon iedereen een kijkje nemen bij de expositie. Alle leerlingen hadden een kunstwerk gemaakt van hun lievelingsdier.

3 Welkom op onze school In de maand mei komen er weer 4 kinderen bij in groep 1A Max van der Werf, Damian Roijé, Lisa Verweij en Fenna Vermeulen. Het wordt morgen prachtig zonnig weer. Denkt u er aan om uw kind(eren) thuis alvast goed in te smeren met zonnebrand en geef extra drinken/water mee. Informatie voor groep 1 t/m 4: -20 april is de hele dag school -De Koningsspelen duren tot 12 uur op de RVC velden, dan gezamenlijk terug naar school. -Geen koek en drinken voor uur mee, wel boterhammen en drinken voor lunch. -Broodtrommel en drinken eerst in de klas brengen en daarna plaatsnemen in de aula bij de tafel waar je naam op staat. -Sportkleding aan! (het liefst in de kleur oranje). Informatie voor groep 5 t/m 8: -Kom op de fiets naar school, we vertrekken na het ontbijt naar de sportvelden in Reeuwijk-Brug. -Rond half drie zijn we weer terug op school. Ouder-kind gesprekken: Na de meivakantie, vanaf woensdag 16 mei t/m 23 mei kunt u zich weer inschrijven voor een ouder-kind gesprek, via Schoolgesprek.nl. De gesprekken zijn voor de groepen 1 t/m 7 op maandag 28 mei in de middag en avond en op woensdagmiddag 30 mei a.s.

4 Zieke juffen Vervangingen tot de zomervakantie; Groep 1/2A: maandag t/m woensdag juf Helma voor juf Lenneke. Juf Lenneke is af en toe op school en doet ondersteunende activiteiten. Groep 2/3: woensdag t/m vrijdag juf Femke voor het zwangerschapsverlof van juf Mireille. Groep 3A/3B: vanaf 17 mei staat op donderdag en vrijdag juf Esmée voor juf Anouk de Bont. Juf Anouk staat tot het einde van het jaar in groep 1/2A voor juf Annet. 25 en 26 april is juf Denise er niet i.v.m. het huwelijk van haar zwager in Mexico. Zij wordt vervangen op woensdag door Ria Blokland en op donderdag door Jolande Verdonk. Schoolvakanties : Ouder-kind gesprekken (kinderen vrij) 27 augustus 2018 Studiedag, kinderen vrij 28 september 2018 Herfstvakantie 22 t/m 26 oktober 2018 Kerstvakantie 21 december middag t/m 4 januari 2019 Studiedag 4 en 5 februari 2019 Voorjaarsvakantie 25 februari t/m 1 maart 2019 Studiedag 29 maart 2019 Pasen 19 t/m 22 april 2019 Meivakantie 29 april t/m 3 mei 2019 Hemelvaart t/m Pinksteren 30 mei t/m 10 juni 2019* Studiedag 11 juni 2019 Lang weekend onderbouw 28 juni t/m 1 juli 2019 Zomervakantie 22 juli t/m 30 augustus 2019 Foto s op Mijn album De foto s van activiteiten en feesten, kunt u vinden op (Ctrl en klikken). Het wachtwoord is alleen voor ouders en op te vragen bij de groepsleerkracht Jacqueline van den Berg plaatst foto s op Mijn album. Als u foto s van school heeft, mag u die naar haar sturen via we transfer. Het is niet de bedoeling dat u foto s die op school gemaakt zijn publiceert op internet. Foto s versturen gaat als volgt: Zoek op Google naar Wetransfer.com (dit hoeft niet te worden gedownload) Wanneer u de site opent, volgt u gewoon de instructies. U kunt hier foto's uploaden en dan verzenden naar schoolfotosdebron@gmail.com Geen foto's gewoon via de mail versturen!! De volgende nieuwsbrief verschijnt donderdag 24 mei 2018

5 Peutergroep (PG) Het Fonteintje Smullen van allerlei lekkernijen met het Paasontbijt, spelen en dieren kijken, aaien en knuffelen met het bezoek aan de kinderboerderij, zaadjes planten en zien groeien, kikkerdril wat kikkervisjes gaat worden en buiten spelen (soms al zonder jas), want het is Lente. In deze nieuwsbrief: Terugblik op het Paasontbijt, bezoek aan de kinderboerderij in Gouda, de komende ochtenden voorafgaand aan Koningsdag, het Moederdag cadeau en Bobbi Educatief. Veel leesplezier, Oktilde en Mirelle Terugblik Paasontbijt 29 maart jl.: Donderdag 29 maart jl., hebben alle peuters samen met de juffen ontbeten op Het Fonteintje. Daar werd enthousiast naar uitgekeken, want de broertjes en zusjes van de peuters hadden ook Paasontbijt op school die dag. De tafel was feestelijk gedekt en toen alle peuters binnen waren, gingen we zitten. Allemaal hadden ze hun eigen bordje mee en een gekookt eitje, mmm. Er werd ook gesmuld van de witte bolletjes met diverse hartig en zoet beleg; het leukste waren de plakjes kaas in de vorm van een lammetje en het lekkerste was natuurlijk de Paas hagelslag. En een verrassing; de Paashaas kwam ook nog langs met een mandje met chocolade eieren. Als je wilde en durfde mocht je nog bij de Paashaas op schoot. Ons bezoek aan de kinderboerderij: Vrijdag 6 april jl. hebben wij samen met de kleuters, (peuter- en kleuter)juffen en heel veel mama s een bezoek gebracht aan de kinderboerderij in Gouda. Het rijden er naar toe met de juf mee in de auto was al een feestje. Daar aangekomen moesten we heel even wachten, maar toen we naar binnen mochten stonden twee medewerkers van de kinderboerderij al op ons wachten om het een en ander te vertellen. Met onze groep peuters begonnen we binnen in de kantine om de poep (ja echt waar!), het voer en de pootafdrukken van de dieren te bekijken. Daarna mochten we naar de knuffelhoek; cavia s en konijnen kan je dan bekijken, aaien en knuffelen en dat hebben we allemaal gedaan. De mevrouw vertelde dat er ook baby cavia s waren en kuikentjes, die ze ons ook nog liet zien. Ze waren zo schattig.

6 Tijd om te eten en te drinken. Het zonnetje scheen heerlijk en samen met alle kleuters zaten we aan de vele picknicktafels. En toen mochten de peuters vrijspelen, wat was er een hoop te kiezen; klimmen, glijden, spelen in het zand; alles is even leuk. Tot slot brachten we nog een bezoekje aan de paarden en de ezels, hebben we de eendjes voer gegeven en toen was helaas de tijd om. Terug op school stonden de papa s en mama s al op ons te wachten. Het was een geslaagd uitstapje. Tijdens deze ochtend zijn er foto s gemaakt, die u kunt terugvinden op Mijn album. Meer info hierover zie elders in deze Bronnieuws. De komende ochtenden voorafgaand aan Koningsdag: Vrijdag 27 april a.s. is het Koningsdag. Op Het Fonteintje zullen we er ook (op de ochtenden voorafgaand) aandacht aan besteden. Vrijdag 20 april a.s. zullen we de ochtend beginnen met het vieren van de verjaardag van Max. Hij wordt in de meivakantie 4 jaar en gaat dan naar groep 1. Na het feestje van Max zullen we oudhollandse spelletjes gaan doen, zoals blikgooien, ringgooien en (oranje) koekhappen. Maandag 23 april a.s. zullen we naast de demonstratie van Bobbi Educatief deze ochtend (ook) oudhollandse spelletjes doen, zoals blikgooien, ringgooien en (oranje) koekhappen. Als uw peuter wil, mag hij/zij beide ochtenden oranje gekleed komen. Moederdagcadeau: Een enkele peuter heeft al een klein beetje iets verklapt over het Moederdag cadeau en bijbehorend gedichtje. Maar dat geeft niks want het cadeau is ingepakt en mama kan het nog niet zien. De komende ochtenden krijgt uw peuter het cadeau mee naar huis en dan kan verstopt worden met papa. Nog even geduld mama s; zondag 13 mei mogen jullie het cadeau openmaken. Bobbi Educatief: Recent zijn wij benaderd door Kluitman, de uitgever van de (voor u wellicht bekende) Bobbi boekjes. Maandag 23 april a.s. krijgen we (door medewerkers van Kluitman/Bobbi educatief) met de peuters een demonstratie van het Bobbi op de groep pakket. Dit in het kader van het vooren vroegschoolse educatie. Aangezien wij juffen dol zijn op de Bobbi boekjes, we er ook heel van hebben en we ze ook vaak voorlezen aan de groep, hebben we natuurlijk meteen JA gezegd. Welkom op Het Fonteintje: Jack start na de meivakantie op Het Fonteintje. We hopen dat je het erg naar je zin zal hebben bij ons. Meivakantie en Tweede Pinksterdag: Van vrijdag 27 april (Koningsdag) t/m vrijdag 11 mei 2018 is Het Fonteintje dicht i.v.m. de meivakantie. Maandag 21 mei a.s. i.v.m. Tweede Pinksterdag. De onderbouw van dorpsschool De Bron heeft op vrijdag 8 en maandag 11 juni vrij. Peutergroep Het Fonteintje is dan gewoon open.

Schooljaar maart 2018 Nummer 10

Schooljaar maart 2018 Nummer 10 De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 29 maart 2018 Nummer 10 Keurmerk Opleidingsschool Op 13 maart hebben wij het Keurmerk

Nadere informatie

Schooljaar juni 2019 Nummer 12. De Bron Gezonde School, thema certificaat welbevinden

Schooljaar juni 2019 Nummer 12. De Bron Gezonde School, thema certificaat welbevinden De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234/ 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2018-2019 13 juni 2019 Nummer 12 De Bron Gezonde School, thema certificaat welbevinden Welbevinden

Nadere informatie

Groep 1A/1B - 2A/2B - 3A/3B

Groep 1A/1B - 2A/2B - 3A/3B De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 24 mei 2018 Nummer 12 Het einde van het schooljaar nadert. Dat betekent dat we naast

Nadere informatie

Schooljaar augustus 2018 Nummer 1

Schooljaar augustus 2018 Nummer 1 De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 30 augustus 2018 Nummer 1 Speelpleinen officieel geopend Na de viering in de kerk

Nadere informatie

Rosa Houweling nieuwe directeur van De Bron

Rosa Houweling nieuwe directeur van De Bron De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234/ 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2018-2019 4 juli 2019 Nummer 13 Rosa Houweling nieuwe directeur van De Bron Per nieuwe schooljaar

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar april nummer 11

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar april nummer 11 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2015-2016 21 april 2016 - nummer 11 Vol goede moed trokken de spelers

Nadere informatie

Schooljaar januari 2018 Nummer 7

Schooljaar januari 2018 Nummer 7 id De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 18 januari 2018 Nummer 7 Alles in 1 project 'Geloof' Kennis van andere culturen

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar november nummer 5

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar november nummer 5 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2016-2017 24 november 2016 - nummer 5 De Sint is met zijn pieten weer

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar december 2014 nummer 6

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar december 2014 nummer 6 Samen groeien op De Bron Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2014-2015 18 december 2014 nummer 6 Waar staat

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Glitter & Glamour in de polder!

Glitter & Glamour in de polder! Samen groeien op De Bron Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2014-2015 15 januari 2015 nummer 7 Op onze

Nadere informatie

Schooljaar februari 2019 Nummer 8

Schooljaar februari 2019 Nummer 8 De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234/ 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2018-2019 14 februari 2019 Nummer 8 Op 30 januari hebben we op een feestelijke manier afscheid

Nadere informatie

Schooljaar juni 2018 Nummer 13

Schooljaar juni 2018 Nummer 13 De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 14 juni 2018 Nummer 13 Per 25 mei jongstleden is de nieuwe privacywetgeving (AVG:

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar juni 2015 nummer 13

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar juni 2015 nummer 13 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2014-2015 11 juni 2015 nummer 13 Een vol jaar Onderwijs is altijd in

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar december nummer 6

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar december nummer 6 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2015-2016 10 december 2015 - nummer 6 3FM SERIOUS REQUEST 2015 VRAAGT

Nadere informatie

Schooljaar februari 2018 Nummer 8

Schooljaar februari 2018 Nummer 8 De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 8 februari 2018 Nummer 8 Help, de juf is ziek!! Afgelopen weken waren er veel kinderen

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar oktober nummer 4

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar oktober nummer 4 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2015-2016 29 oktober 2015 - nummer 4 Vindt u kwaliteit ook belangrijk?

Nadere informatie

Schooljaar januari 2019 Nummer 7

Schooljaar januari 2019 Nummer 7 De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk Schooljaar 2018-2019 24 januari 2019 Nummer 7 Nieuws uit de groepen leest u in de Klasbordapp. Hier een paar activiteiten van de afgelopen weken. Bij de groepen1

Nadere informatie

Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar

Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar 207-208 AUGUSTUS 207 2 3 4 5 6 7 8 9 0 2 3 4 5 6 7 8 9 20 2 22 23 Start schooljaar 24 25 26 27 28 Deze week: luizencontrole 29 30 3 Maandag 28 september starten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Schooljaar september 2018 Nummer 2

Schooljaar september 2018 Nummer 2 De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 20 september 2018 Nummer 2 De eerste weken zitten er weer op. Iedereen werkt weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 Hallo allemaal, De winter was af en toe prachtig maar de dagen worden alweer langer en de vogels horen we alweer fluiten! Heerlijk de lente is in aantocht! Veel leesplezier! Team

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Nieuwsbrief It Leech Pingjum, april 2019

Nieuwsbrief It Leech Pingjum, april 2019 Voor u ligt de nieuwsbrief van april. Wij wensen u veel leesplezier! Agenda Wo 10 april Peuter-kleuterochtend Wo 10 april Ma 15 april Groep 1-4 op bezoek bij boer Germ Giliam Di 16 en wo 17 april Centrale

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

het Toetertje 29 maart 2018

het Toetertje 29 maart 2018 het Toetertje Agenda Schoolvoetbal jongens Nationale buitenlesdag Schoolvoetbal meisjes Directie 2 daagse Studiemiddag Koningsspelen Meivakantie 29 maart 2018 4 april 10 april 11 april 12 en 13 april 17

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar oktober nummer 3

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar oktober nummer 3 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2015-2016 8 oktober 2015 - nummer 3 Peuterspeelzaal Het fonteintje en

Nadere informatie

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers!

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers! Nieuwsbrief 13 9 april 2018 Foto kader: Chill-lezen aan het begin van de vrijdagmorgen in groep 6. Verkeersbrigadiers gezocht!!! Onderstaande oproep heeft al een aantal keren in de nieuwsbrief gestaan,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Agenda. Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen. Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio

Agenda. Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen. Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio Agenda Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio Dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 april CITO eindtoets voor groep 8 Donderdag 18 april Paasontbijt

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie

14e jaargang nr. 4 1 april 2016

14e jaargang nr. 4 1 april 2016 14e jaargang nr. 4 1 april 2016 Meentweide 2 2811 JG Reeuwijk Tel.: 0182 39 32 14 www.gmsreeuwijk.nl info.gms@degroeiling.nl Gelijk na de meivakantie, op maandag 9 mei, krijgt onze school bezoek van de

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 31 maart BS Sint Alphonsus, Almeloseweg 209, 7614 LA, Mariaparochie, Vakanties

Nieuwsflits. Kalender: 31 maart BS Sint Alphonsus, Almeloseweg 209, 7614 LA, Mariaparochie, Vakanties Nieuwsflits 31 maart 2016 Kalender: Agenda: Zondag 3 april: Eerste Heilige Communie groep 4 Donderdag 7 april: Theoretisch verkeersexamen groep 7 Maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei: Meivakantie Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 4 april 2019

Nieuwsbrief 15 4 april 2019 Nieuwsbrief 15 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN (herhaling) Palmpasen Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters en de groepen 1 4 palmpaasstokken versieren. De leerlingen uit groep 5 8 komen helpen

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar augustus nummer 1

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar augustus nummer 1 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2015-2016 - 27 augustus 2015 - nummer 1 De scholen zijn weer begonnen

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

Het Evenaartje. Volgende editie: 26 april PASEN, witte donderdag. Sportdag 2011 (continurooster)

Het Evenaartje. Volgende editie: 26 april PASEN, witte donderdag. Sportdag 2011 (continurooster) N A A M B E D R I J F 11 april 2011 Viertiende jaargang nr.16 Het Evenaartje In dit nummer: Pasen, witte donderdag Volgende editie: 26 april 2011 1 Nieuws Evenaar 2 Nieuws Evenaar 3 Mededelingen OC 4 Mededelingen

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Algemeen. De Leilinde, bijbelgetrouwe school waar je tot bloei mag komen!

Algemeen. De Leilinde, bijbelgetrouwe school waar je tot bloei mag komen! 28 april 2016 Algemeen De Leilinde Onze naam is ontleend aan een boom die vroeger veel te zien was bij boerderijen in Oost-Groningen. Kenmerkend voor deze boom is de vorm, die verkregen wordt door snoeiwerk

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF april 2019 Deze maand Wo 3 apr Schoolvoetbal (groep 7 en 8) Wo 10 apr Muziekuitvoering Vr 12 apr Koningsspelen Do 18 apr Paasviering 19 apr-5 mei Paas en meivakantie In deze uitgave Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 juli 2017

Nieuwsbrief 24 juli 2017 Breedveld 7, 1025 PZ Amsterdam tel.: 020 6371265 email: info@ikcbuikslotermeer.nl voor onderwijs en opvang van 0 tot 13 jaar Nieuwsbrief 24 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Sterrenboognieuws 19 april 2018

Sterrenboognieuws 19 april 2018 Sterrenboognieuws 19 april 2018 Staking 30 mei HET IS VIJF VOOR TWAALF!. De Sterrenboog doet mee aan de estafette staking op 30 mei, wij willen onderwijs dat deugt voor alle kinderen, echter: Het kabinet

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ollie, seizoen 2013 / 2014

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ollie, seizoen 2013 / 2014 Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ollie, seizoen 2013 / 2014 Het team van Ollie; Gerda, Linda & Carla. Stagiaire Jesselin. Regelmatig proberen wij foto's te maken, u kunt altijd hier kijken of er

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Belangrijke data: obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 21,22,23 april Cito eindtoets

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2017-2018 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De start

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. 7 juli nummer 19. Van 7 juli tot 28 augustus. Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8

Belangrijke data. Jarigen. 7 juli nummer 19. Van 7 juli tot 28 augustus. Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8 7 juli 2017 - nummer 19 Belangrijke data Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8 Vrijdag 14 juli Laatste schooldag Maandag 17 juli t/m vrijdag 25 augustus Vakantie Maandag 28 augustus 1 ste schooldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10, 24 mei 2019

Nieuwsbrief 10, 24 mei 2019 Nieuwsbrief 10, 24 mei 2019 De avond4daagse is deze week weer volop aan de gang. Dank aan alle ouder(s)/verzorger(s) die elke avond meehelpen. Gelukkig helpt het weer mee en is het gezellig onderweg. Vanavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 3. Baarn,26 september Aan de ouder(s), verzorger(s), Verhalenrooster Kind op Maandag.

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 3. Baarn,26 september Aan de ouder(s), verzorger(s), Verhalenrooster Kind op Maandag. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail:info@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 3. Baarn,26 september 2014. Aan de ouder(s), verzorger(s), Verhalenrooster Kind

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016 februari 2016 Belangrijke data 14 februari Themadienst 9.30 uur in de Maranathakerk 16 + 18 februari Rapportgesprekken groep 1-7 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 29 februari Inloopmiddag 1 maart Ouderavond

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer2, 18 september 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer2, 18 september 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer2, 18 september 2015 Kalender: 22 sept Ambitiegesprekken 23 sept Sportdag 23 sept Start kinderpostzegelactie (groep 7 en 8) 24 sept Ambitiegesprekken 28 sept Schoolfotograaf

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e

n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e M n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e M 4 / 5 6 Tweede Paasdag (vrij) MEMO APRIL 2015 7 gr.1-4 vrij 1 2 Paasontbijt midd.:peu- 8 midd.: voet bal gr.5/6 terschild. 3 Goede Vrijdag (vrij) 9

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel Seizoen 2013/2014 Uitnodiging eindfeest: Klik hier voor de uitnodiging voor het eindfeest van de peuterspeelzaal! * * * * * * * Uiteraard organiseren wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Wilt u wijzigingen in uw persoonlijke gegevens doorgeven via: Het school adres is:

Wilt u wijzigingen in uw persoonlijke gegevens doorgeven via: Het school  adres is: Maandag 1 april 2019 Inhoud Aanwezigheid directie 1 Welkom op school nieuwe leerlingen 1 Lief en leed 2 Audit 4 april 2 Afsluiting Akkertalent kunst 2 Ouderavond met workshops 2 De Akker Anders 3 Koningsdag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt. Schooljaar 2016-2017 10 t/m 14 april Agenda: Ma - Di - Groep 7 fietsexamen Wo - Schoolvoetbaltoernooi Beste ouders/verzorgers Pasen Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

Ouderinfo 9 Mei 2019

Ouderinfo 9 Mei 2019 Ouderinfo 9 Mei 2019 Website E-mail Directie E-mail OR E-mail MR www.obsdeoctopus.nl directie-octopus@ooz.nl ouderraaddeoctopus@gmail.com mr.obs.octopus@gmail.com Mei Juni 01 Meivakantie t/m vrijdag 3

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen NIEUWSBRIEF Deken Wehmeijerschool 21 e jaargang nr. 05 Juli 2016 Redactie: Marian van der Heijden Ans van Bergenhenegouwen Website www.dwsvelddriel.nl E-mail dwsvelddriel@upcmail.nl 3 e Rapport mee naar

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

nieuws van de Voorschool

nieuws van de Voorschool dinsdag 26 maart 2013 internet: www.obsduizendpoot.nl e-mail: directie@obsduizendpoot.nl nieuws van de Voorschool In april gaan er weer peuters naar de basisschool omdat ze dan 4 jaar zijn: Kyra, Jaylinn,

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

September Schoolreisje stap 1 t/m st Informatieavond groen blauw gr Informatieavond stappen 4-5. ma di wo do vr za zo

September Schoolreisje stap 1 t/m st Informatieavond groen blauw gr Informatieavond stappen 4-5. ma di wo do vr za zo September 2016 Informatieavond 2016-2017 Op deze avond krijgt u wat algemene informatie, veel specifieke informatie over de betreffende groep en kunt u kennismaken met de leerkracht(en) en de andere ouders.

Nadere informatie

Ze worden zelfs genoemd in het persbericht. Hier een stukje uit het bericht:

Ze worden zelfs genoemd in het persbericht. Hier een stukje uit het bericht: Pasen 13 april 2017 www.finnjol.nl Pasen 2017 Het zonnige en warme weer is helaas weer verdwenen, maar het wordt toch Pasen over enkele dagen. De kleutergroepen zijn bezig met het thema Lente en dat is

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

De Witte Flits. Nieuwsbrief februari 2016. Geplande evenementen. Afscheid Johan Moolenaar

De Witte Flits. Nieuwsbrief februari 2016. Geplande evenementen. Afscheid Johan Moolenaar Nieuwsbrief februari 2016 De Witte Flits Alleen ga je snel(ler). Samen kom je verder! Jan Wolkerslaan 16 2343 BK Oegstgeest www.cbsjorisdewitte.nl T: 0715175410 Afscheid Johan Moolenaar Onwerkelijk maar

Nadere informatie

Weeknieuws nr juni 2019

Weeknieuws nr juni 2019 Weeknieuws nr.37 28 juni 2019 AGENDA Datum Activiteit 2 juli Oudergesprekken 5 juli Musical groep 8 11 juli Afscheid juf Lucy 12 juli Laatste schooldag (kinderen om 11:45 uur vrij) Modderdag donderdag

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Beste ouders,

Nieuwsbrief mei Beste ouders, Nieuwsbrief mei 2015 Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de laatste twee maanden van dit schooljaar. Op 13 juli begint de zomervakantie, maar voor die tijd zijn er nog vele speeluurtjes

Nadere informatie

Dijknieuws. De redactie. Nieuws vanuit de directie. Koningsspelen. Dijknieuws 5, jaargang

Dijknieuws. De redactie. Nieuws vanuit de directie. Koningsspelen. Dijknieuws 5, jaargang Dijknieuws Dijknieuws 5, jaargang 2017-2018 20 april De redactie Erik Peperkamp, directeur Esther van Loon, leerkracht en bouwcoördinator Nieuws vanuit de directie Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Weekjournaal nr Schoolreis

Weekjournaal nr Schoolreis nr. 2 2018-2019 Schoolreis Donderdag 13 sept zijn de groepen 1 tot en met 5 naar het Sprookjeshof in Zuidlaren geweest We hebben eerst wat met elkaar gedronken, met een koekje erbij. Toen konden de kinderen

Nadere informatie

Algemene informatie. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om lekkere ontbijtkoek te kopen bij de kinderen van De Tweeklank uit Aadorp!

Algemene informatie. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om lekkere ontbijtkoek te kopen bij de kinderen van De Tweeklank uit Aadorp! Datum: 25-03-2019 Nieuwsbrief: 26 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De groepen zijn op het bouwterrein aan de Acacialaan zeer welkom ontvangen door de aannemer Hegeman en hebben zelf kunnen

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Augustus 27 Start schooljaar September 3 Start periode stages 4 Ouder Informatie avond PAARS 19.00-21.00 uur 5 Ouder Informatie avond ORANJE 19.00-21.00 uur 6 Ouder informatie avond

Nadere informatie

augustus 2013 Belangrijke data 20 augustus: eerste schooldag 27 augustus tot en met 30 augustus: inschrijven voor Kind-Ouder-Leerkrachtgesprekken

augustus 2013 Belangrijke data 20 augustus: eerste schooldag 27 augustus tot en met 30 augustus: inschrijven voor Kind-Ouder-Leerkrachtgesprekken augustus 2013 20 augustus: eerste schooldag 27 augustus tot en met 30 augustus: inschrijven voor Kind-Ouder-Leerkrachtgesprekken 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 26 Allemaal mensen 20 Eerste

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief In mei leggen alle vogels een ei..

Nieuwsbrief In mei leggen alle vogels een ei.. 2013-2014 Nieuwsbrief 1314-10 In mei leggen alle vogels een ei.. Nog enkele weken en dan.zit het schooljaar er al weer op. Op school zijn we al druk bezig om te plannen voor het nieuwe schooljaar: de eerste

Nadere informatie

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285 Weekbrief 27 e jaargang nummer 1014 Datum: 13-02-2015 Comeniusschool postadres: Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER

NIEUWSBRIEF NUMMER NIEUWSBRIEF NUMMER 11 07-07-2017 Wilt u voor de zomervakantie het verslagboekje van uw kind inleveren? Het uiterlijk op maandag 17 juli. Onder andere in deze nieuwsbrief: Picknick op woensdag 19 juli Ouders

Nadere informatie