algemeen 37 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg juli nr. 37

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "algemeen 37 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg juli nr. 37"

Transcriptie

1 kalender algemeen havo-ath-gym Weekthema Vakantie De komende week ronden we dit schooljaar af. Voor sommige leerlingen een spannende week. Ga ik over? Een week om een beetje op te ruimen. Om misschien al wat vooruit te blikken naar het volgende schooljaar. Of komt dat later wel en nemen we eerst even vakantie. Vakantie komt van het woord: vacare. We vinden het ook terug in een woord als vacature of een predikantsplaats die vacant is. Vakantie betekent echt even vrij zijn. Los van werk en verplichtingen. Zelf uitmaken wat je wanneer wilt gaan doen. Niets doen mag ook. Het gevoel van een bijna lege accu die zich langzaam maar zeker weer vult. Vakantie hoeft niet te betekenen dat je (ver) weg gaat. Vakantie zegt meer over de periode dan over de bestemming. Vakantie = Tijd. Tijd voor jezelf. Tijd voor elkaar. Tijd voor die ander die misschien wel wat tekort is gekomen. Tijd voor dat klusje dat al zo lang was blijven liggen. Tijd om vrij te zijn. Tijd om ook je zorgen proberen los te laten. Je neemt immers altijd jezelf mee. Naar je werk, naar school, naar huis en in de vakantietijd. Allerlei dingen die je bezighouden en waarvoor de vakantie de uitdaging is om er juist geen tijd voor te hebben. Geen tijd voor de lasten die je soms met je mee kan dragen. Hebben we daar een keuze in? Volgens het Bijbelboek Deuteronomium wel. Vandaag houd ik jullie een keuze voor, zo lezen we daar. Kies dan het goede, kies zoveel mogelijk voor geluk, kies voor vrijheid, voor vrede. Kies dan het leven. Moeilijk? Soms vast en zeker wel, maar ook een kans die nieuwe mogelijkheden schept. De schrijver wijst ons daar nog eens fijntjes op. Het is niet te hoog, het is niet te diep. Het is een teken in je hand, een Licht dat in je ogen brandt. Woorden van vrede, liefde en recht, zijn in je eigen mond gelegd, staan in je eigen hart geschreven. Rondom ons klinkt de stem van God, en vlak voor je ligt de weg ten Leven. En wat zeggen we tegen elkaar over een aantal weken? Het is weer voorbij gevlogen die vakantietijd. Geniet ervan mensen! K. J. Wilts, docent godsdienst

2 Kalender t/m vrijdag 13 juli - - Activiteitenweek havo/vwo (zie het overzicht) vrijdag 13 juli - voor uur - Cijfers in Magister lj 1, 2 en 3 - volgens schema - Boeken en kluissleutel inleveren h4 maandag 16 juli uur - Toetsen inzien, laatste publicatie en invoer cijfers h4,v4,v uur - Alle cijfers h4,v4,v5 staan in Magister - volgens schema - Boeken en kluissleutel inleveren: t/h1, h/a1, g1, h2, a2, g2, v4, v5 - - Leerlingen h/v geen les dinsdag 17 juli - - Leerlingen dag vrij (dag 5) uur - Diploma-uitreiking vwo-6 woensdag 18 juli - - Leerlingen dag vrij (dag 6) donderdag 19 juli - - Leerlingen dag vrij (dag 7) vrijdag 20 juli uur - Uitdelen rapporten maandag 23 juli - - Start schoolvakantie t/m 31 augustus - vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie - maandag 3 september - - Leerlingen vrij dinsdag 4 september - volgens rooster - Start schooljaar - - Introductie leerjaar 1 woensdag 5 september - - Introductie leerjaar Introductie leerjaar uur - Ontvangst leerlingen en introductie vwo Informatieavond vwo-6 donderdag 6 september uur - Werken aan profielwerkstuk havo-5 en vwo Introductie leerjaar Introductie leerjaar uur - Introductie vwo uur - Introductie vwo-5 vrijdag 7 september - - Introductie leerjaar Introductie havo uur - Werken aan profielwerkstuk havo-5 en vwo-6 Algemeen Magister voor ouders en leerlingen Vanwege onderhoud is inzage in Magister voor ouders en leerlingen gedurende de zomervakantie niet mogelijk. Voor leerlingen is het gedurende deze periode ook niet mogelijk in te loggen op de webshop van slim.nl omdat de inlog via Magister verloopt. Vanaf dinsdag 4 september is Magister weer beschikbaar. Verandering van sector en verandering van te gebruiken device Op het Vechtdal College in Hardenberg worden twee soorten devices gebruikt. Voor het vmbo een ipad en voor de havo/vwo een Chromebook. Wanneer een leerling van sector wisselt en daardoor een ander device nodig heeft, biedt de school aan om het oude device over te nemen. De vergoeding is afhankelijk van het device en de leeftijd. Wanneer dit uw kind betreft, krijgt u volgende week hierover bericht.

3 De schoolboeken bestellen bij Iddink hoe werkt het? In de nieuwsbrief van week 24 (11 t/m 15 juni) informeerden wij u over de overstap naar een andere boekenleverancier. Deze overstap heeft tot gevolg dat ouders/leerlingen de boeken voor schooljaar zelf gaan bestellen via de website van Iddink, onze nieuwe boekenleverancier. In deze nieuwsbrief informeren wij u op hoofdlijnen over de wijze van bestellen. U heeft per mail de gegevens ontvangen waarmee u kunt bestellen. Dit betreft: - Leerroute van uw kind (bij Iddink aangeduid als studierichting ) - Leerjaar van uw kind - Inlogcode Met deze informatie logt u in op de website van Iddink: Vervolgens maakt u een account aan op de website. De stappen die u daarvoor moet doorlopen, wijzen zich vanzelf. Via dit account plaatst u de bestelling voor de schoolboeken. Na het plaatsen van uw bestelling, ontvangt u het bestelde boekenpakket bij u thuis. Van belang is dat de leermiddelen vóór maandag 23 juli besteld worden, om de leermiddelen op tijd geleverd te krijgen. Leermiddelen die na deze datum worden besteld, worden pas na de zomervakantie geleverd. Vragen/opmerkingen Voor vragen rondom het bestellen en leveren van de boeken, neemt u contact op met Iddink ( Veel voorkomende vragen staan ook op de website van Iddink Invulling activiteitenweek 9 juli t/m 13 juli vrijdag 13-7 Sportdag h3, v3 vrijdag 13-7 Boeken en kluissleutels inleveren h4, vrijdag 13-7 Biologie Excursie Wildlands, Emmen v4 vrijdag 13-7 Kunst (kubv + kumu) Amsterdam v5 vrijdag 13-7 Vossenjacht t/h1, h/a1, g1 vrijdag 13-7 Diverse activiteiten van uur h2, a2, g2, v4 behalve de leerlingen met biologie, v5 behalve de leerlingen met kunst Inleveren boeken en kluissleutels Inleveren van de boeken kan op de gang naar de gymlokalen. Nadat de leerlingen hun boeken hebben ingeleverd, kunnen ze hun kluissleuteltje inleveren op de verdieping waar ze hun kluisje hebben.

4 Uitreiken rapporten en informatie volgend schooljaar door mentoren vrijdag 20 juli uur havo-4 h4a Hms L362 h4c Hrj L364 h4b Wbk L363 h4d Kpr L uur vwo-4 en vwo-5 v4 Bkr L371 v5 Dtn L375 v4 Dkz L372 v5 Dhs L376 v4 Krl L373 v5 Hgb L377 v4 Wdn L374 v5 Hus L uur leerjaar 2 h2a Pst L275 a2a Lte/Rdv L279 h2b Khj L276 g2a Sng L280 h2c Bdn L277 ga2b Osr/Rts L281 h2d Fhl L278 ha1d Dks L uur leerjaar 3 h3a Tpr L371 a3a Btl L375 h3b Hbs L372 a3b Brh L376 h3c Wng L373 ga3a Bzk L377 h3d Rvr L uur leerjaar 1 th1a Vrg L362 ha1c Dks L366 th1b Vlt L363 ha1a Kas L364 ga1a Hgm/KkcL367 ha1b Kll L365 Let op: de rapportuitreiking voor ha1d vindt dus om 9.00 uur plaats. Start schooljaar dinsdag 4 september havo uur aula vwo uur aula havo uur aula vwo uur aula dinsdag 4 september havo uur L310 vwo uur L310 havo uur L310 vwo uur L310 woensdag 5 september vwo uur L310 Leerjaar 4 t/m 6 Toetsen inzien, publicatie en invoer cijfers h4,v4,v5 Op maandag 16 juli zijn de gemaakte herkansingen en inhaaltoetsen in te zien van t/m uur. Als een leerling een toets wil inzien, stuurt hij vooraf de docent een , zodat de docent weet dat deze leerling komt. De docent geeft aan de leerling door waar de leerling hem kan vinden op dit tijdstip. De cijfers van deze toetsen worden gepubliceerd in Magister en voor het laatst aangepast op maandag 16 juli voor uur. De docent kan zelf ook een leerling uitnodigen om op 16 juli langs te komen om zijn toets en resultaat te bespreken.

5 Even terugblikken Toetsweek onderbouw h/v Het is gebruikelijk dat leerlingen het schooljaar afronden met een toetsweek. Maar dit jaar is er een primeur voor de onderbouw h/v! Vrijwel alle onderbouwleerlingen maakten hun toetsen namelijk in een gymzaal. Mevr. Hallink, de onderwijsassistent van alle onderbouwleerlingen, had het idee om het schooljaar op deze manier af te ronden. De opstelling was kaarsrecht ingericht. Bijna honderd leerlingen konden op deze manier tegelijk hun toets maken (zie foto). Dankzij een ingenieus kaartjessysteem wisten de leerlingen precies op welke vaste plek ze moesten zijn. Het bijzondere was dat er meer rust heerste dan tijdens een reguliere afname in een gewoon lokaal. Op deze manier kregen zelfs brugklasleerlingen alvast een voorproefje voor een examenzitting. Er was dus duidelijkheid en rust voor zowel de leerlingen als de surveillanten. De eerste reacties van de leerlingen en de surveillanten zijn heel positief en naar het zich nu laat aanzien is de toetsweek voortreffelijk verlopen. Chapeau! Een bijkomend voordeel de afgelopen weken was ook dat het in de gymzaal veel koeler was dan in de lokalen op de tweede en derde verdieping. Hopelijk heeft dit er aan bijgedragen dat leerlingen onder goede omstandigheden hun laatste toetsen van dit schooljaar konden maken. Nu nog even wachten op de resultaten en dan nog de uitslag van de overgangsvergadering. Geachte ouders, Nog een paar dagen en dan begint de welverdiende zomervakantie. Ook dit jaar zijn er weer leerlingen met een diploma van school gegaan. Wij zijn erg trots op alle geslaagde leerlingen en wensen hen alle goeds voor de toekomst. Afgelopen woensdag hebben we de leerlingen die na de vakantie in leerjaar 1 zitten, van harte welkom geheten. De komende week zetten we in de voorbereidingen voor het schooljaar , nog de laatste puntjes op de i. Voor nu bedank ik u, namens alle medewerkers van het Vechtdal College, voor de goede samenwerking en het vertrouwen dat u in ons hebt gesteld. Wij wensen u een goede vakantie toe! Met vriendelijke groet, Marc Nij Bijvank, directeur Wij wensen u een goede vakantie toe!

algemeen 36 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg juni nr. 36

algemeen 36 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg juni nr. 36 kalender algemeen havo-ath-gym Weekthema Zon & Waardering? Deze keer is er een bezinningsbijdrage voor twee weken. Op de verschillende locaties zijn de roosters verschillend qua lestijden, toetsweken en

Nadere informatie

algemeen 37 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg juni nr havo/vwo

algemeen 37 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg juni nr havo/vwo kalender algemeen havo-ath-gym Weekthema Wijs zijn.. Wanneer we voor een lastige keuze in ons leven staan vragen we ons wel eens af wat nu wijsheid is. Er zitten vaak meerdere kanten aan en welke kant

Nadere informatie

Raayland Bulletin juni 2019

Raayland Bulletin juni 2019 Raayland Bulletin juni 2019 DE LAATSTE LOODJES Onze eindexamenkandidaten die gebruik hebben gemaakt van de herkansingen wachten in spanning op de resultaten! We duimen voor hen dat het resultaat er mag

Nadere informatie

Programma einde schooljaar 2013-2014 en start schooljaar 2014-2015

Programma einde schooljaar 2013-2014 en start schooljaar 2014-2015 Programma einde schooljaar 2013-2014 en start schooljaar 2014-2015 Einde schooljaar 2013-2014 Week 28 maandag 7 juli, leerling-/oudergesprekken, leerling-/oudergesprekken uitstapje Efteling dinsdag 8 juli

Nadere informatie

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter. Aan alle ouder(s)/verzorger(s) van alle leerlingen van Het Schoter Datum: 15 juni 2018 Kenmerk: 17311/DVM Betreft: laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), Het schooljaar loopt op zijn einde. Zoals

Nadere informatie

Raayland Bulletin juni 2018

Raayland Bulletin juni 2018 Raayland Bulletin juni 2018 DE LAATSTE LOODJES Onze eindexamenkandidaten die gebruik hebben gemaakt van de herkansingen wachten in spanning op de resultaten! We duimen voor hen dat het resultaat er mag

Nadere informatie

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter. Aan alle ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van Het Schoter Datum: 21 juni 2019 Kenmerk: 18190368/DVM Betreft: laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), Het schooljaar loopt op zijn einde. Zoals

Nadere informatie

Teamleiders Carolus Clusius College Teamleider vmbo Met vriendelijke groet, namens alle collega s van het CCC, Mevr.

Teamleiders Carolus Clusius College Teamleider vmbo Met vriendelijke groet, namens alle collega s van het CCC, Mevr. Einde schooljaar 2017-2018 - 1 - Vooraf Om het schooljaar goed af te ronden hebben we in dit boekje alle informatie over het einde van het schooljaar en belangrijke data op een rijtje gezet. Tijdens het

Nadere informatie

Teamleiders Carolus Clusius College Teamleider vmbo Met vriendelijke groet, namens het CCC, Mevr. J Drok Directeur

Teamleiders Carolus Clusius College Teamleider vmbo Met vriendelijke groet, namens het CCC, Mevr. J Drok Directeur Einde schooljaar 2016-2017 - 1 - Vooraf Om het schooljaar goed af te ronden hebben we in dit boekje alle informatie over het einde van het schooljaar en belangrijke data op een rijtje gezet. Tijdens het

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Den Haag, juli 2015 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

BELANGRIJK: Dinsdag 21 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege.

BELANGRIJK: Dinsdag 21 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege. Deurne, 2 juli 2018 Aan de ouder(s)/verzorger(s) en leerling Betreft: Start schooljaar 2018-2019 leerjaar 1 Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste leerling, Hoewel de vakantie pas net is begonnen, sturen

Nadere informatie

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers REGELING EINDE CURSUS 2016-2017 en BEGIN CURSUS 2017-2018 Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers Gorinchem, juni 2017, Geachte ouders, beste leerlingen, Voor u/jullie ligt de regeling met betrekking

Nadere informatie

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS Beste leerlingen, Dit is de regeling met betrekking tot het einde van het huidige schooljaar en het begin van volgend schooljaar. In deze regeling kunnen jullie lezen wanneer je wel of niet naar school

Nadere informatie

Planning laatste weken schooljaar:

Planning laatste weken schooljaar: Planning laatste weken schooljaar: Week 25 Ma 17 juni: Di 18 juni: Wo 19 juni: Do 20 juni: Vr 21 juni: Week 26 Ma 24 juni: Di 25 juni: Wo 26 juni: Do 27 juni: Vr 28 juni: OB les BB toetsweek CE2 herkansingen

Nadere informatie

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers REGELING EINDE CURSUS 2015-2016 en BEGIN CURSUS 2016-2017 Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers Gorinchem, juni 2016, Geachte ouders, beste leerlingen, Voor u/jullie ligt de regeling met betrekking

Nadere informatie

MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS/VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM

MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS/VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM ECHTEN S CONTACT MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS/VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM Nr 10 - Extra uitgave juni 2011 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, De zomervakantie

Nadere informatie

LAATSTE WEKEN EERSTE WEKEN LEERLINGEN

LAATSTE WEKEN EERSTE WEKEN LEERLINGEN 29 juni 2018 Normering TV2 (uitslag 2e tijdvak van het centraal schriftelijk examen) Toetsweek mavo 3, havo 3 en vwo 3 Toetsweek bovenbouw havo/vwo (aantal dagen havo 4/vwo 4 kan afwijken) Diploma-uitreiking

Nadere informatie

34 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg juni nr. 34. algemeen

34 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg juni nr. 34. algemeen kalender algemeen havo-ath-gym Weekthema Moe? Het thema voor deze week is enigszins uniek. Het is namelijk voor iedereen letterlijk voelbaar en iedereen heeft er wel een voorstelling bij. Jong en oud.

Nadere informatie

Kenmerk : A spig Hengelo, juli 2018 Onderwerp: start schooljaar

Kenmerk : A spig Hengelo, juli 2018 Onderwerp: start schooljaar Aan de ouder(s)/verzorger(s) van: Kenmerk : A1718202.spig Hengelo, juli 2018 Onderwerp: start schooljaar 2018-2019 Graag informeren wij u over de start van het komend schooljaar. Eerste schoolweek: In

Nadere informatie

32 Maandag 5-8 Dinsdag 6-8 Woensdag 7-8 Donderdag 8-8 Vrijdag 9-8 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

32 Maandag 5-8 Dinsdag 6-8 Woensdag 7-8 Donderdag 8-8 Vrijdag 9-8 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Augustus 31 Donderdag 1-8 Vrijdag 2-8 Zomervakantie Zomervakantie 32 Maandag 5-8 Dinsdag 6-8 Woensdag 7-8 Donderdag 8-8 Vrijdag 9-8 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

VWO Inleveren van de boeken VWO. Lees deze brief goed door, volg de instructies nauwkeurig op en voorkom onnodig lang wachten.

VWO Inleveren van de boeken VWO. Lees deze brief goed door, volg de instructies nauwkeurig op en voorkom onnodig lang wachten. VWO Inleveren van de boeken VWO Het inleveren vindt plaats op: maandag 27 juni a.s. in lokaal B 2.10 12.30 13.00 u A t/m H 13.30 14.00 u I t/m R 14.30 15.00 u S t/m Z VMBO Inleveren van de boeken VMBO

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2018-2019 Den Haag, juli 2018 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Het Vakcollege Maarsbergen gaat van zwak naar bovengemiddeld goed

Het Vakcollege Maarsbergen gaat van zwak naar bovengemiddeld goed 1-7-2016 Het Vakcollege Maarsbergen gaat van zwak naar bovengemiddeld goed Het Vakcollege Maarsbergen (voorheen Scholengemeenschap Maarsbergen) is de afgelopen jaren een aantal keren bezocht door de inspectie

Nadere informatie

1. JAARPLANNER BEGIN SCHOOLJAAR

1. JAARPLANNER BEGIN SCHOOLJAAR Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2014-2015 Den Haag, juli 2014 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Mededelingen over het einde van schooljaar 2014-2015

Mededelingen over het einde van schooljaar 2014-2015 Mededelingen over het einde van schooljaar 2014-2015 Gang van zaken rond de eindexamens Dinsdag 16 juni 2015 tot en met donderdag 18 juni 2015 Zittingen van het tweede tijdvak, voor inhalen, herkansen

Nadere informatie

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag 18 augustus 19 augustus 20 augustus 21 augustus 22 augustus 23 augustus 24 augustus

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag 18 augustus 19 augustus 20 augustus 21 augustus 22 augustus 23 augustus 24 augustus zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag 18 augustus 19 augustus 20 augustus 21 augustus 22 augustus 23 augustus 24 augustus Week 34 1 e Opening schooljaar Vanaf 13.00 uur ontvangst leerlingen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar Juni nr. 6. OSG West-Friesland Bontekoestraat LL Hoorn osg.atlascollege.nl. In deze nieuwsbrief

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar Juni nr. 6. OSG West-Friesland Bontekoestraat LL Hoorn osg.atlascollege.nl. In deze nieuwsbrief Voorwoord We zitten alweer in de laatste fase van het schooljaar 2015-2016. Morgen horen de examenleerlingen of zij geslaagd zijn. Dat is een zeer spannende dag voor zowel de leerlingen, ouders/verzorgers

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017 Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017 Den Haag, juli 2016 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Overigens verzorgt Segbroek Muziek op maandagavond 27 juni een eindpresentatie om uur aan de Klaverstraat. U bent van harte welkom.

Overigens verzorgt Segbroek Muziek op maandagavond 27 juni een eindpresentatie om uur aan de Klaverstraat. U bent van harte welkom. Den Haag, juni 2016 Nieuwsbrief Einde Schooljaar Geachte heer, mevrouw, Graag stellen we u in deze brief op de hoogte van allerlei zaken die aan het eind van het schooljaar belangrijk voor u zijn om te

Nadere informatie

Aan de ouder(s)/ verzorger(s) en aan de leerlingen van leerjaar 4. Purmerend, 23 maart Beste ouder(s) /verzorger(s), Beste leerling,

Aan de ouder(s)/ verzorger(s) en aan de leerlingen van leerjaar 4. Purmerend, 23 maart Beste ouder(s) /verzorger(s), Beste leerling, Aan de ouder(s)/ verzorger(s) en aan de leerlingen van leerjaar 4 Purmerend, 23 maart 2018 Beste ouder(s) /verzorger(s), Beste leerling, Binnenkort gaan de leerlingen beginnen aan het Centraal Examen.

Nadere informatie

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 13 juni 2018 A. Boers-Müller BOEA/bran/18-B542

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 13 juni 2018 A. Boers-Müller BOEA/bran/18-B542 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit 3, 4 h en 3, 4 en 5 v Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 13 juni 2018 A. Boers-Müller BOEA/bran/18-B542 Onderwerp Einde schooljaar 2018 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Het lopende schooljaar is ten einde en het nieuwe staat weer voor de deur. Graag vraag ik uw aandacht voor enkele zaken die bekend moeten zijn:

Het lopende schooljaar is ten einde en het nieuwe staat weer voor de deur. Graag vraag ik uw aandacht voor enkele zaken die bekend moeten zijn: Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2019-2020 Den Haag, juli 2019 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

1 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg september nr. 01. algemeen

1 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg september nr. 01. algemeen kalender algemeen Havo-ath-gym Weekthema Dit is de basis De zomervakantie is weer voorbij. Inmiddels hebben we elkaar weer mogen ontmoeten en hebben we genoten van elkaars (reis)ervaringen. De afgelopen

Nadere informatie

Einde schooljaar

Einde schooljaar 29 juni 2018 Einde schooljaar 2017-2018 Het einde van het schooljaar is altijd een moment om de balans op te maken. Waar kunnen we als school trots op zijn en waar moeten we nog stappen zetten om te verbeteren?

Nadere informatie

De deuren sluiten. Kalender. 8 juli 2016

De deuren sluiten. Kalender. 8 juli 2016 8 juli 2016 De deuren sluiten Nog even en de deuren sluiten achter je. De deur van het lokaal waar je het afgelopen schooljaar zo vaak binnenliep. De deur van de teamkamer. De deur van de personeelskamer.

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste examenkandidaat,

Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste examenkandidaat, Aan alle examenkandidaten en hun ouder(s)/verzorger(s) KENMERK : examen\265-xm.ni19 GELDROP, 10 april 2019 ONDERWERP : mededelingen CE en regelingen eindexamen VWO, HAVO en VMBO-t Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

leerjaar 2/3 nr. 4/2013-2014

leerjaar 2/3 nr. 4/2013-2014 leerjaar 2/3 nr. 4/2013-2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is de laatste nieuwsbrief die u ontvangt dit schooljaar. We informeren u over bijzondere dingen die gebeurd zijn en over activiteiten die

Nadere informatie

Teamleiders Carolus Clusius College Teamleider Vmbo. Met vriendelijke groet, namens het CCC, Mevr. J Drok & dhr. G. Van der Zwan Directie

Teamleiders Carolus Clusius College Teamleider Vmbo. Met vriendelijke groet, namens het CCC, Mevr. J Drok & dhr. G. Van der Zwan Directie Einde schooljaar 2014-2015 1 Vooraf Om het schooljaar goed af te ronden hebben we in dit boekje alle informatie over het einde van het schooljaar en belangrijke data op een rijtje gezet. Tijdens het uitreiken

Nadere informatie

Info-avond zomerschool 7 t/m 21 juli Welkom

Info-avond zomerschool 7 t/m 21 juli Welkom Info-avond zomerschool 7 t/m 21 juli 2017 Welkom Info-avond zomerschool 7 t/m 21 juli 2017 mevr. Willemsen (1-, 2- en 3-vwo) dhr. Geluk (2-vmbo-t) dhr. de Bie (2- en 3- havo) dhr. de Jong (4-, 5- en 6-vwo)

Nadere informatie

algemeen 2 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg september nr. 02

algemeen 2 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg september nr. 02 kalender algemeen Havo-ath-gym Weekthema Ruzie Zoals u misschien al weet hebben we elke schooldag een moment van bezinning. Het gekozen tijdstip kan per vestiging verschillen. Bezinning is.. even langs

Nadere informatie

03 juni 2014 Versie website DRAAIBOEK einde schooljaar WEKEN

03 juni 2014 Versie website DRAAIBOEK einde schooljaar WEKEN 03 juni 2014 Versie website DRAAIBOEK einde schooljaar * WEKEN 26 + 27 + 28 1 INHOUD - Planning laatste weken schooljaar - Rooster toetsweek onderbouw - Rooster toetsweek bovenbouw - Rooster lokalen docentenspreekuur

Nadere informatie

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden.

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden. EDITIE 6 8 JULI 2016 PRIMA EXAMENRESULTATEN Afgelopen jaar zijn 157 leerlingen op examen geweest. Maar liefst 98% van de leerlingen behaalde hun diploma met prachtige cijfers. De cijfers voor de centrale

Nadere informatie

Aan de leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) voor alle klassen voor het schooljaar

Aan de leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) voor alle klassen voor het schooljaar Castricum, juli 2018 Aan de leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) voor alle klassen voor het schooljaar 2018-2019 Start nieuwe cursusjaar: De betaling van de materiaalbijdrage, leermiddelen en schoolactiviteiten

Nadere informatie

OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR Versie ouders/leerlingen

OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR Versie ouders/leerlingen OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2019-2020 Versie ouders/leerlingen Versie 4 juli 2019 Schooljaar 2019-2020 Activiteiten wk Datum Dag HAVO/VWO (Breeweg) Deze week starten directie en OOP 33 12-08-19

Nadere informatie

Info-avond zomerschool 16 t/m 27 juli Welkom

Info-avond zomerschool 16 t/m 27 juli Welkom Info-avond zomerschool 16 t/m 27 juli 2018 Welkom Info-avond zomerschool 16 t/m 27 juli 2018 mevr. De Bruin (1-hv) mevr. Willemsen (1-, 2- en 3-vwo) dhr. Geluk (1-th & 2-vmbo-t) dhr. De Bie (2- en 3- havo)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Geachte ouders, verzorgers. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Geachte ouders, verzorgers. In deze uitgave NIEUWSBRIEF juli 2013 Nieuwsbrief voor ouders en verzorgers Geachte ouders, verzorgers In de laatste periode van het schooljaar vinden altijd veel activiteiten plaats: de start van de centrale examens,

Nadere informatie

AUGUSTUS 2011. ma di wo do vr za zo 1 zomervakantie. 3 zomervakantie. 10 zomervakantie. 17 zomervakantie. 24 zomervakantie

AUGUSTUS 2011. ma di wo do vr za zo 1 zomervakantie. 3 zomervakantie. 10 zomervakantie. 17 zomervakantie. 24 zomervakantie september 0 versie 0 In rood activteiten in het Michaël college-markenhage examentraject die op Markenhage plaatsvinden (leerlingen klas en ). AUGUSTUS 0 7 8 0 7 8 0.00 uur-. uur SLV.. uur Ontvangst nieuwe

Nadere informatie

Mhemouders, 7 juli 2017

Mhemouders, 7 juli 2017 Mhemouders, 7 juli 2017 AGENDA DATUM 10 juli 17 augustus 18 augustus 21 augustus 22 augustus 23 augustus 23 augustus 23 & 24 augustus 29 augustus 31 augustus 31 augustus ACTIVITEIT Start zomervakantie

Nadere informatie

Mhemouders, 5 juli 2016

Mhemouders, 5 juli 2016 Mhemouders, 5 juli 2016 AGENDA DATUM 5 t/m 7 juli 5 juli 5 juli 6 juli 8 juli 8 juli 11 juli 18 augustus 19 augustus 22 augustus 23 augustus 24 augustus 24 augustus Week van 29 augustus 29 augustus 30

Nadere informatie

JAARKALENDER SCHOOLJAAR

JAARKALENDER SCHOOLJAAR JAARKALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 SEPTEMBER 2016 weeknr maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 35 1-9-2016 2-9-2016 36 5-9-2016 6-9-2016 7-9-2016 8-9-2016 9-9-2016 opening schooljaar 13.00 uur: introductie-middag

Nadere informatie

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo. Basiskalender cursus 2015-2016. Basiskalender 2015 2016 1

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo. Basiskalender cursus 2015-2016. Basiskalender 2015 2016 1 Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo Basiskalender cursus 2015-2016 Versie 30 oktober 2015 Wijzigingen voorbehouden. roosterperiode 1 week 10 Deze week topactiviteiten voor klas 1,

Nadere informatie

Datum 23 mei 2018 Contactpersoon Referentie Onderwerp gang van zaken einde schooljaar Bijlage(n) -

Datum 23 mei 2018 Contactpersoon Referentie  Onderwerp gang van zaken einde schooljaar Bijlage(n) - Aan: Alle leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) Datum 23 mei 2018 Contactpersoon Referentie E-mail info@heerbeeck.nl Onderwerp gang van zaken einde schooljaar Bijlage(n) - Geachte ouder, verzorger, beste

Nadere informatie

Programma einde cursus begin cursus

Programma einde cursus begin cursus Programma einde cursus 2018-2019 begin cursus 2019-2020 Editie leerlingen Einde cursus 2018-2019 begin cursus 2019-2020 Pagina 1 Rooster ingaande 28 juni 2019 vrijdag 28 juni alle klassen lessen tot 15.45

Nadere informatie

LAATSTE WEKEN & EERSTE WEKEN

LAATSTE WEKEN & EERSTE WEKEN LAATSTE WEKEN 2016- & EERSTE WEKEN -2018 26 juni Inhalen DT s en VT s V4/V5 (1 e t/m 6 e uur) 08.20-09.20 uur inhaal uur brugklassen, M2/3, H2/3, V2/3 09.20-13.00 uur bespreken toetsen volgens rooster

Nadere informatie

LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3

LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3 LOCATIE HEESCH LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3 SCHOOLEXAMENWEEK PROGRAMMA EINDE SCHOOLJAAR Juli 2017 1/6 Locatie Heesch Programma Einde Schooljaar 2016-2017 Uiterlijk dinsdag 27 juni Zorg dat je de Rapportmap

Nadere informatie

EXAMENBOEK BASIS 2016

EXAMENBOEK BASIS 2016 EXAMENBOEK BASIS 2016 Aan de leerlingen van klas 4. In dit boekje vinden jullie, op datum, informatie over alles wat te maken heeft met het Centraal Examen en de afronding daarvan tot en met de diploma-uitreiking.

Nadere informatie

OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR april 2017 Versie ouders en leerlingen 2 e deel van het schooljaar

OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR april 2017 Versie ouders en leerlingen 2 e deel van het schooljaar OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2016-2017 7 april 2017 Versie ouders en leerlingen 2 e deel van het schooljaar Schooljaar 2016-2017 52/ 01 02 (16) 03 (17) 04 (18) 05 (19) 26-12-16 ma KERSTVAKANTIE

Nadere informatie

Afronding van het schooljaar (24.6.2014)

Afronding van het schooljaar (24.6.2014) Afronding van het schooljaar (24.6.2014) Onderstaand vinden jullie alle informatie betreffende de afwikkeling van het schooljaar 2013-2014. Donderdag 3 juli: Diploma-uitreiking Op 3 juli vinden de diploma-uitreikingen

Nadere informatie

JAARROOSTER De Boerhaave

JAARROOSTER De Boerhaave maand week januari 1 ma 4 huiswerkvrij di 5 wo 6 19.30 uur - ouderavond inhaalmodule Latijn (GUR) do 7 vr 8 2 ma 11 di 12 klankbordgroep leerlingen 4e en 5e lesuur wo 13 do 14 vr 15 3 ma 18 di 19 wo 20

Nadere informatie

OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015-2016. Versie ouders en leerlingen

OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015-2016. Versie ouders en leerlingen OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015-2016 Versie ouders en leerlingen Schooljaar 2015-2016 Jaarplanning 2015-2016 wk Datum Dag HAVO/VWO (Breeweg) VMBO/MAVO (Kruisweg) Deze week starten directie

Nadere informatie

Belangrijke data. Weekthema: Vakantietijd. Weekthema: vakantietijd

Belangrijke data. Weekthema: Vakantietijd. Weekthema: vakantietijd Weekthema: vakantietijd Nr. 38 14 juli 2017 Belangrijke data Hieronder vindt u een overzicht van belangrijke data voor de komende weken (onder voorbehoud) Vrij 14 juli Ma 17 juli Di 18 juli Inzage toetsen

Nadere informatie

BELANGRIJK: Dinsdag 29 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege.

BELANGRIJK: Dinsdag 29 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege. Deurne, 17 juli 2017 Aan de ouder(s)/verzorger(s) en leerling Betreft: Start schooljaar 2017-2018 Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste leerling, Hoewel de vakantie pas net is begonnen, sturen wij jullie

Nadere informatie

afgenomen. Data, tijden en lokalen, alsmede de regels m.b.t. de examens kunt u / kunnen

afgenomen. Data, tijden en lokalen, alsmede de regels m.b.t. de examens kunt u / kunnen Bergschenhoek, april 2018 Betreft: afronding examenjaar Geachte ouder(s) / verzorger(s), beste leerling, De afrondende fase voor onze vierdejaars leerlingen BBL, KBL en GL/TL in de vorm van het CSPE, het

Nadere informatie

Jaaragenda Capellenborg 2012-2013

Jaaragenda Capellenborg 2012-2013 Jaaragenda Capellenborg 2012-2013 September Donderdag 6 september Dinsdag 11 september Dinsdag 11 september Zondag 16 september Dinsdag 18 september Donderdag 20 september Dinsdag 25 september Donderdag

Nadere informatie

JAARAGENDA 2014-2015

JAARAGENDA 2014-2015 JAARAGENDA 2014-2015 1 34 MAANDAG 18-8-2014 ZOMERVAKANTIE (t/m 22-08-2014) DINSDAG 19-8-2014 WOENSDAG 20-8-2014 DONDERDAG 21-8-2014 VRIJDAG 22-8-2014 Vrijdag 22 augustus: bijeenkomst nieuwe docenten met

Nadere informatie

De laatste loodjes. 29 mei 2018

De laatste loodjes. 29 mei 2018 29 mei 2018 De laatste loodjes Een school is een plek waar wordt geleerd, binnen en buiten de lessen. Onze docenten zorgen ervoor dat alle lesstof wordt behandeld en geoefend door de leerlingen. Ze bereiden

Nadere informatie

Afsluiting schooljaar

Afsluiting schooljaar Afsluiting schooljaar 2018-2019 Wijzigingen voorbehouden wk datum activiteit 25 Ma 17 juni Normale lesdag volgens rooster Start Centraal Examen 2 e tijdvak (t/m 20 juni) Di 18 juni Normale lesdag volgens

Nadere informatie

Jaarplanning ouders en leerlingen

Jaarplanning ouders en leerlingen Jaarplanning ouders en leerlingen 2015-2016 Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

De laatste schooldag van het lopende schooljaar is vrijdag 22 juli a.s.. Die dag worden de rapporten uitgereikt.

De laatste schooldag van het lopende schooljaar is vrijdag 22 juli a.s.. Die dag worden de rapporten uitgereikt. Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van leerjaar 2 t/m 6 Tilburg, 29 juni 2016 Kenmerk: Onderwerp: Start schooljaar Beste leerlingen, geachte ouder(s)/verzorger(s), In deze brief vinden jullie/vindt

Nadere informatie

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo. Basiskalender cursus 2015-2016. Basiskalender 2015 2016 1

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo. Basiskalender cursus 2015-2016. Basiskalender 2015 2016 1 Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo Basiskalender cursus 2015-2016 Versie 24 augustus 2015 Wijzigingen voorbehouden. roosterperiode 1 week 1 35 24 aug Roostervrije dag leerlingen m.u.v.

Nadere informatie

EDITIE 5 15 JUNI 2018 MENU

EDITIE 5 15 JUNI 2018 MENU EDITIE 5 15 JUNI 2018 MENU -------------------- ---------- HEREXAMEN/HERPROFILEREN In het onderstaande rooster staat het overzicht wanneer, waar en welke vakken voor het 2e tijdvak worden afgenomen. We

Nadere informatie

Beste leerling, Benodigde spullen In dit boekje staat een lijstje met alle benodigde schoolspullen.

Beste leerling, Benodigde spullen In dit boekje staat een lijstje met alle benodigde schoolspullen. VWO leerjaar 3 Beste leerling, Het schooljaar is bijna ten einde en een welverdiende zomervakantie is in zicht. In dit boekje informeer ik jou over een aantal belangrijke zaken met betrekking tot het nieuwe

Nadere informatie

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo 1 Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo Basiskalender cursus 2019 2020 Versie 23 september 2019 Wijzigingen voorbehouden Week Datum Activiteiten roosterperiode 1 week 1 36 2 sept. Roostervrije

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE!

BELANGRIJKE INFORMATIE! Aan ouders en leerlingen van klas 4M/4MH BELANGRIJKE INFORMATIE! Rotterdam, 13 mei 2018 Betreft: Informatie einde schooljaar Geachte ouders/beste leerlingen, Maandag 14 mei start het Centraal Schriftelijk

Nadere informatie

Tilburg, 30 juni 2017 Kenmerk: Onderwerp: Einde schooljaar Start schooljaar

Tilburg, 30 juni 2017 Kenmerk: Onderwerp: Einde schooljaar Start schooljaar Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van leerjaar 2 t/m 6 Tilburg, 30 juni 2017 Kenmerk: Onderwerp: Einde schooljaar 2016-2017 Start schooljaar2017-2018 Beste leerlingen, geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Jaarplanning ouders en leerlingen

Jaarplanning ouders en leerlingen Jaarplanning ouders en leerlingen 2015-2016 Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

LOGMAIL Juni/Juli 2019

LOGMAIL Juni/Juli 2019 LOGMAIL Juni/Juli 2019 VOORWOORD VAN DE RECTOR Dit is alweer de laatste Logmail van het schooljaar 2018-2019. De laatste anderhalve maand van het schooljaar gaat in. Het eerste tijdvak van het centraal

Nadere informatie

KENMERK : examen\265-xm.ni17 GELDROP, 5 april 2017 ONDERWERP : mededelingen SE en regelingen Eindexamen HAVO

KENMERK : examen\265-xm.ni17 GELDROP, 5 april 2017 ONDERWERP : mededelingen SE en regelingen Eindexamen HAVO Aan alle examenkandidaten HAVO en hun ouder(s)/verzorger(s) KENMERK : examen\265-xm.ni17 GELDROP, 5 april 2017 ONDERWERP : mededelingen SE en regelingen Eindexamen HAVO Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste

Nadere informatie

LOCATIE HEESCH LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3 SCHOOLEXAMENWEEK PROGRAMMA EINDE SCHOOLJAAR

LOCATIE HEESCH LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3 SCHOOLEXAMENWEEK PROGRAMMA EINDE SCHOOLJAAR LOCATIE HEESCH LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3 SCHOOLEXAMENWEEK PROGRAMMA EINDE SCHOOLJAAR Juli 2015 SCHOOLEXAMENWEEK Leerjaar 3 HEESCH Aan: Leerlingen leerjaar 3 en hun ouder(s) / verzorger(s). Betreft: Schoolexamenweek

Nadere informatie

BREAKWEEK 1 MET REIZEN EXAMENKLASSEN

BREAKWEEK 1 MET REIZEN EXAMENKLASSEN augustus 2019 vr 16 aug ma 19 aug START PERIODE 1 13.20 15.00 mentoruur voor alle leerlingen di 20 aug start lessen volgens rooster 1 ste uur mentoruur leerjaar 1 uitreiken devices tijdens 1 ste, 2 de

Nadere informatie

Klassenindeling De klassenindeling is bekend gemaakt tijdens de kennismakingsmiddag op woensdag 19 juni 2019.

Klassenindeling De klassenindeling is bekend gemaakt tijdens de kennismakingsmiddag op woensdag 19 juni 2019. BK(K)1 Beste leerling, Het laatste schooljaar op de basisschool is ten einde en een welverdiende zomervakantie is begonnen. In deze mail informeer ik jou over een aantal belangrijke zaken met betrekking

Nadere informatie

Jaarplanning uur

Jaarplanning uur Jaarplanning 2013-2014 (wijzigingen en typefouten voorbehouden) 35 dinsdag 27-08-2013 08.30-12.00 uur Introductieprogramma lj.4; ophalen rooster woensdag 28-08-2013 donderdag 29-08-2013 08.30-14.00 uur

Nadere informatie

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo. Basiskalender cursus Basiskalender

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo. Basiskalender cursus Basiskalender Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo Basiskalender cursus 2017 2018 Versie 26 oktober 2017 Wijzigingen voorbehouden. Week Datum Activiteiten roosterperiode 1 week 9 Deze week werkweek

Nadere informatie

algemeen 10 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg november nr. 10

algemeen 10 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg november nr. 10 kalender algemeen havo-ath-gym Weekthema Commentaar hebben Meer naar links. nee, toch naar rechts.! Zie je niet waar je tegenstander staat.! Je kunt het toch zien.! Kijk dan beter! Als je zo doorgaat dan

Nadere informatie

algemeen 20 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg februari nr. 20

algemeen 20 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg februari nr. 20 kalender algemeen havo-ath-gym Weekthema Liefde Over de liefde is al zoveel gezegd en geschreven. In onze bezinningsmomenten doen we daar nog een schepje bovenop. We proberen te ontdekken dat liefde eigenlijk

Nadere informatie

Datum Aanvang Einde Omschrijving Leerlingen

Datum Aanvang Einde Omschrijving Leerlingen Datum Aanvang Einde Omschrijving Leerlingen vrijdag 30 augustus 2019 einde zomervakantie zondag 1 september 2019 begin pta-cijferperiode 1 zondag 1 september 2019 begin rapportperiode 1 maandag 2 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo juni 2016, jr 7 - no 8

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo juni 2016, jr 7 - no 8 Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo juni 2016, jr 7 - no 8 Nieuwsbrief Voor u ligt de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar met daarin onder andere de activiteiten, die plaatsvinden in de laatste weken voor

Nadere informatie

Hardenberg. Voorafgids

Hardenberg. Voorafgids Hardenberg Voorafgids Cursusjaar 2017-2018 1 Inhoud Vooraf 1 1. Opening van het schooljaar en het ophalen van je rooster 2 2. Lestijden 2 3. Wat we op school verwachten van elkaar 2 4. Boeken bestellen

Nadere informatie

algemeen 22 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg februari nr. 22

algemeen 22 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg februari nr. 22 kalender algemeen havo-ath-gym Weekthema Littekens Na de voorjaarsvakantie beginnen we aan een redelijk zwaar thema. Littekens. We hebben het dan niet over de lichamelijke sporen die je ooit hebt opgedaan

Nadere informatie

18 apr. Werkweek Praag voor A5 Voorbereiding gymnasiumfestival voor G2-3-4-5 19 apr. Werkweek Praag voor A5. 19.30 uur gymnasiumfestival

18 apr. Werkweek Praag voor A5 Voorbereiding gymnasiumfestival voor G2-3-4-5 19 apr. Werkweek Praag voor A5. 19.30 uur gymnasiumfestival Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo Basiskalender cursus 2015-2016 Versie 4 april 2016 (2) Wijzigingen voorbehouden. roosterperiode 2 week 10 Deze week voorbereiding examen voor H5

Nadere informatie

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo. Basiskalender cursus Basiskalender

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo. Basiskalender cursus Basiskalender Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo Basiskalender cursus 2016 2017 Versie 24 oktober 2016 Wijzigingen voorbehouden. Week Datum Activiteiten roosterperiode 1 week 9 43 24 okt. 25 okt.

Nadere informatie

Aan de leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit klas 3,

Aan de leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit klas 3, Bleiswijk, juni 2015 Betreft: einde schooljaar Aan de leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit klas 3, Na de stageperiode, weer les en de toetsweek is het eindelijk tijd voor de werkweek!

Nadere informatie

Beste leerling, Benodigde spullen In dit boekje staat een lijstje met alle benodigde schoolspullen.

Beste leerling, Benodigde spullen In dit boekje staat een lijstje met alle benodigde schoolspullen. K2 Beste leerling, Het schooljaar is ten einde en een welverdiende zomervakantie is begonnen. In dit boekje informeer ik jou over een aantal belangrijke zaken met betrekking tot het nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

Graag willen wij u / jullie over een aantal belangrijke zaken informeren:

Graag willen wij u / jullie over een aantal belangrijke zaken informeren: Bergschenhoek, 20 april 2017 Betreft: afronding examenjaar Geachte ouder(s) / verzorger(s), beste leerling, De afrondende fase voor onze vierdejaars leerlingen BBL, KBL en GL/TL in de vorm van het CSPE,

Nadere informatie

Aan alle leerlingen van het VHBO Maastricht en hun ouder(s)/verzorger(s) Maastricht, juli Betreft: informatie schooljaar

Aan alle leerlingen van het VHBO Maastricht en hun ouder(s)/verzorger(s) Maastricht, juli Betreft: informatie schooljaar Aan alle leerlingen van het VHBO Maastricht en hun ouder(s)/verzorger(s) Maastricht, juli 2017 Betreft: informatie schooljaar 2017-2018 Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), Met nog een groot deel

Nadere informatie

Start schooljaar

Start schooljaar Start schooljaar 2018-2019 Voorwoord De start van het schooljaar lijkt nog ver weg en uiteraard gaan we eerst genieten van de welverdiende vakantie. Om ervoor te zorgen dat we het komend schooljaar een

Nadere informatie

Datum Behandeld door Ons Kenmerk Lent, 18 juni 2018 J. van den Broek BROJ/frep/18-B548

Datum Behandeld door Ons Kenmerk Lent, 18 juni 2018 J. van den Broek BROJ/frep/18-B548 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de klassen 1d, 1e, 2d en 2e Datum Behandeld door Ons Kenmerk Lent, 18 juni 2018 J. van den Broek BROJ/frep/18-B548 Onderwerp laatste lesweken en start nieuw schooljaar

Nadere informatie

Week 18 Week 19 Week 20 Maandag Maandag Maandag 14-05

Week 18 Week 19 Week 20 Maandag Maandag Maandag 14-05 Week 18 Week 19 Week 20 Maandag 30-04 Maandag 07-05 Maandag 14-05 Examentraining examenklassen Volgens rooster. Inleveren cijfers TW3 4h, 4a en 5a Start CE 19.00 MR Dinsdag 01-05 Dinsdag 08-05 Dinsdag

Nadere informatie

Quartaal. Nieuwsbrief van Regionale Scholengemeenschap Wolfsbos locatie Groene Driehoek. Redactie : Teamleiders locatie Groene Driehoek

Quartaal. Nieuwsbrief van Regionale Scholengemeenschap Wolfsbos locatie Groene Driehoek. Redactie : Teamleiders locatie Groene Driehoek Quartaal Nieuwsbrief van Regionale Scholengemeenschap Wolfsbos locatie Groene Driehoek Redactie : Teamleiders locatie Groene Driehoek 7 e jaargang juni 2014 Inhoudsopgave - Voorwoord - Inleveren boeken

Nadere informatie

JAARPLANNING VMBO OUDERS EN LEERLINGEN

JAARPLANNING VMBO OUDERS EN LEERLINGEN AUGUSTUS Vast inhaalmoment: maandag 9e uur WEEK 31 WEEK 32 WEEK 33 WEEK 34 activiteitenweek 1 WEEK 35 Ma. 29 juli 5 aug 12 aug 19 aug Opening schooljaar Leerlingen vrij 26 aug Di. 30 juli 6 aug 13 aug

Nadere informatie