LOCATIE HEESCH LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3 SCHOOLEXAMENWEEK PROGRAMMA EINDE SCHOOLJAAR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LOCATIE HEESCH LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3 SCHOOLEXAMENWEEK PROGRAMMA EINDE SCHOOLJAAR"

Transcriptie

1 LOCATIE HEESCH LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3 SCHOOLEXAMENWEEK PROGRAMMA EINDE SCHOOLJAAR Juli 2015

2 SCHOOLEXAMENWEEK Leerjaar 3 HEESCH Aan: Leerlingen leerjaar 3 en hun ouder(s) / verzorger(s). Betreft: Schoolexamenweek leerjaar 3: 3 juli t/m 10 juli 2015 Heesch, juni 2015 Beste leerling, geachte ouder(s) / verzorger(s), Het einde van het schooljaar is alweer in zicht. In de periode van vrijdag 3 juli t/m donderdag 9 juli zal de afsluitende schoolexamenweek voor leerjaar 3 plaatsvinden. In dit pakketje vindt u/vind je alle informatie die daarbij hoort. Let op: Op 2 juli is er een extra inhaalmoment waar gemiste toetsen(0,1 in SOM) alsnog moeten worden ingehaald. Dus zorg dat je voor de start van de SE-week je cijfers compleet hebt, anders komt er het cijfer 1 te staan! Als je nog meerdere toetsen moet inhalen zorg er dan voor dat je vooraf met de vakdocent afspraken maakt om in te halen, Je kunt maximaal 2 toetsen op één dag maken. Voor de schoolexamenweek gelden dezelfde regels, zoals die ook gaan gelden voor de schoolexamens in het vierde leerjaar. We willen je / u dan ook vragen alles goed door te lezen. Belangrijke informatie: Tijdens deze week vervalt je normale lesrooster. De tijden dat je geen toetsen hebt zijn om te studeren. Je hebt per dag maximaal 2 Schoolexamentoetsen. In het PTA (op de website) kun je zien wat je moet leren. Bij de vakdocenten kun je navraag doen als je meer details wilt weten. Naast de examens heeft iedere leerling deze week een ingeroosterd competentiegesprek met de mentor. Daarover ontvang je nog een apart schrijven van dhr. Rovers /mentoren. Voor het vak Engels: Mondeling Taaldorp-practicum Let goed op de aangegeven tijden!! Die kunnen afwijken van de normale aanvangstijden. Je moet minimaal 10 minuten voor aanvang op school zijn. Wanneer je te laat bent, mag je maximaal een half uur na aanvang van het examen het lokaal nog in. Je krijgt dan geen extra tijd. Wanneer je ziek bent of om andere dringende redenen niet op school kan zijn, dan dienen de ouder(s) / verzorger(s) dit vóóraf telefonisch aan de school te melden. Wanneer je een schoolexamen gemist hebt (met goede reden) dan neem je, wanneer je beter bent, zelf z.s.m. contact op met de vakdocent of mentor om afspraken te maken om het gemiste examenwerk in te halen. Neem een studieboek (of een leesboek) mee om de tijd zinvol te besteden wanneer je eerder klaar bent met je schoolexamen. Dyslectische leerlingen dienen hun dyslexiepas (+ oortjes) mee te nemen om aanspraak te kunnen maken op de (25%) extra tijd. Om de rust in het schoolgebouw te bewaren, verlaten alle leerlingen het lokaal pas op de aangegeven eindtijd. Vergeet niet eventueel materialen mee te nemen: woordenboeken Duits, oordopjes voor gebruik van Claroread door dyslecten. De uitslag van de wintoets is na het maken niet direct zichtbaar voor leerlingen. Op vrijdag 10 juli kun je de gemaakte (Win-)toetsen inzien. Rooster met info hierover volgt.

3 Schoolexamenweek leerjaar 3 Donderdag 2 juli Na uur Inhalen van gemiste toetsen lok. S17 Vrijdag 3 juli Wiskunde PIT+ Maatschappijleer (Klas 3ABD) Nask 2 (3C) Maandag 6 juli Geschiedenis/Aardrijkskunde Nederlands Dinsdag 7 juli Maatschappijleer (3C) Economie Duits Woensdag 8 juli Engels TAALDORP Nask 1 Donderdag 9 juli Biologie Bowlen De schoolexamens vinden plaats in je eigen Stamlokaal. 3AB: S17 / 3CD: S19. Voor de leerlingen welke hun CKV-opdracht nog niet voldoende hebben afgerond zijn er vastgestelde inhaalmomenten: 1. op vrijdag 10 juli om 9.00 uur (mevr. Waldhauer) 2. op maandag 23 juli om 9.00 (mevr. Van der Scheur) Mocht je het werk eerder afhebben dan is dit niet van toepassing. Naast de examens heeft iedere leerling deze week een ingeroosterd competentiegesprek met de mentor. Daarover ontvang je nog een apart schrijven van dhr. Rovers /mentoren. Namens het team van Het Hooghuis Heesch een vriendelijke groet en heel veel succes, M. Arts Teamleider (ART/Leerjaar3/Schoolexamenweek klas3.2015)

4 Locatie Heesch Programma Einde Schooljaar Uiterlijk Donderdag 2 juli Donderdag 9 juli Zorg dat je de Rapportmap bij je mentor hebt ingeleverd. Daarin krijg je op vrijdag 17 juli je eindrapport mee naar huis. Deze dag moeten de kluisjes in de lokalen S 17 en S19 leeggemaakt worden. Dat gaat gebeuren 6 e lesuur 3CD en 7 e lesuur 3AB. Je dient einde van deze les de sleutel van boekenkluisje in te leveren. Laatste dag van SE-week - Eventueel inhalen gemiste Schoolexamens. - Vandaag moet je na het SE-biologie het tekstboek van Biologie voor jou inleveren. - Afspraken Maatschappelijke Stage (via dhr. van Schaijk) Tussen gaan we met stamgroep en mentoren gezellig Bowlen als afsluiting van de SE-week Klas 3AB gaat naar de Rusheuvel in Oss. Klas 3CD gaat naar Rainbow in Nistelrode. Boeken inleveren De boeken voor Engels (Build-Up, All Right tekstboek en werkboeken A en B ) en Biologie ( Biologie voor jou, deel 1 en 2) zijn eigendom van de school en zijn al ingenomen. Wanneer dat niet zo is dien je dat alsnog te doen bij de vakdocenten. Anders ontvang je een rekening! De overige boeken zullen door de medewerkers van Iddink ingenomen gaan worden. Je boeken voor Iddink moet je inleveren op de onderstaande tijden in de aula van school. Inleveren van je gehuurde Boekenpakket Bij de medewerkers van Iddink. Lees daarvoor verderop de aandachtspunten. Leerjaar 3: uur uur Aandachtspunten bij het inleveren van de boeken: Vrijdag 10 juli Inleverformulier: - Iedere leerling ontvangt op het huisadres een inleverformulier waarop de boeken staan die je moet inleveren. - Boekenpakketten op school inleveren zonder inleverformulier is niet mogelijk. Wat verwacht Iddink van de leerling: - Op de inleverdag sorteert hij/zij de boeken op dezelfde volgorde als op het formulier. Alleen dan kan een snelle afhandeling mogelijk zijn. - Aan de inlevertafel controleert de medewerker van Iddink de kwaliteit van de ingeleverde boeken. - Missende bijlagen, grote beschadigingen en vermissingen worden met de leerling besproken en op het formulier aangegeven. (De ouders/verzorgers ontvangen dan een factuur voor dit boek.) - De leerling en de medewerker Iddink tekenen voor akkoord op het formulier en hij/zij ontvangt de doorslag. Schoolexamens ter inzage Tussen en uur zijn je gemaakte Schoolexamens desgewenst in te zien via vakdocent of mentor in je stamlokaal.

5 Maandag 13 juli Dinsdag 14 juli Rapportvergaderingen De leerlingen hebben een vrije dag. Op deze dag vinden de Rapportvergaderingen plaats m.b.t. de overgang naar volgend schooljaar. De mentor neemt eventueel contact op met jou en je ouders. Activiteiten dag: Ouwehand Dierenpark te Rhenen Om 8.30 verzamelen we gezamenlijk op school in de aula. Per touringcar vertrekken we om 9.00 uur richting Rhenen. Eerst gaan we in groepen onder begeleiding een route volgen en een aantal opdrachten uitvoeren. In het 2 e deel van de dag mag je verder eigen keuzes maken. Denk aan: - Lunchpakket - Laat kostbaarheden thuis - Goed humeur! Omstreeks uur verwachten we weer op school terug te zijn. De thuisblijvers melden zich om 8.30 bij dhr. Arts. Woensdag 15 juli Donderdag 16 juli Vrijdag 17 juli Activiteitendag 2: Hooghuiskwis Van 9.00 tot omstreeks 13.00/13.30 uur: Deze dag gaan we, samen met leerjaar 1 en 2, op school met elkaar in de strijd. Aansluitend bekendmaking winnaars en uitreiking van de prijzen. Verder informatie die dag verder op school. Iedereen veel plezier en succes! Mentoractiviteit De Bowling welke hier gepland stond is verplaatst naar de donderdag 1 week eerder. In aansluiting op de SE-week heeft deze dus al plaatsgevonden. Daarom heeft (alleen) leerjaar 3 deze dag een vrije dag. Laatste schooldag Eindrapport ophalen leerjaar 3: uur Uitreiking overgangsrapport door de mentor en afsluiting 3 e Wereld Actie door Werkgroep 3 e Wereld. Boeken bestellen: Je dient vandaag / uiterlijk op maandag 20 juli! je boeken voor volgend schooljaar digitaal besteld te hebben! Dit bij boekenleverancier IDDINK.. Zie ook de Bestelinformatie op bijgaande brief hiernaast. Zaterdag 18 juli t/m zondag 30 augustus Maandag 31 augustus Z O M E R V A K A N T I E LEKKER ONTSPANNEN, VEEL PLEZIER! Start schooljaar Om 12.30: leerjaar 3 op school Om 13.00: leerjaar 4 op school. Kennismaking met mentor etc. Breng je boeken, agenda, schrijfartikelen etc. mee. Je ontvangt je lesrooster voor schooljaar Tevens ontvang je een speciaal programma van Startactiviteiten van dinsdag. De lessen starten weer op woensdag. (ART/Leerjaar3 /laatste_loodjes_klas_3_2015)

6 Het team van Het Hooghuis Heesch, Wenst iedereen een prettige vakantie!

LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3

LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3 LOCATIE HEESCH LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3 SCHOOLEXAMENWEEK PROGRAMMA EINDE SCHOOLJAAR Juli 2017 1/6 Locatie Heesch Programma Einde Schooljaar 2016-2017 Uiterlijk dinsdag 27 juni Zorg dat je de Rapportmap

Nadere informatie

DRAAIBOEK CENTRAAL EXAMEN

DRAAIBOEK CENTRAAL EXAMEN DRAAIBOEK CENTRAAL EXAMEN MAVO 4 DE LA SALLE 2015 1 Geachte ouder(s)/verzorger(s) van de eindexamenleerlingen, Op dinsdag 12 mei 2015 begint voor de eindexamenleerlingen van De la Salle het Centraal Schriftelijk

Nadere informatie

Aan de ouder(s)/ verzorger(s) en aan de leerlingen van leerjaar 4. Purmerend, 23 maart Beste ouder(s) /verzorger(s), Beste leerling,

Aan de ouder(s)/ verzorger(s) en aan de leerlingen van leerjaar 4. Purmerend, 23 maart Beste ouder(s) /verzorger(s), Beste leerling, Aan de ouder(s)/ verzorger(s) en aan de leerlingen van leerjaar 4 Purmerend, 23 maart 2018 Beste ouder(s) /verzorger(s), Beste leerling, Binnenkort gaan de leerlingen beginnen aan het Centraal Examen.

Nadere informatie

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden.

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden. EDITIE 6 8 JULI 2016 PRIMA EXAMENRESULTATEN Afgelopen jaar zijn 157 leerlingen op examen geweest. Maar liefst 98% van de leerlingen behaalde hun diploma met prachtige cijfers. De cijfers voor de centrale

Nadere informatie

afgenomen. Data, tijden en lokalen, alsmede de regels m.b.t. de examens kunt u / kunnen

afgenomen. Data, tijden en lokalen, alsmede de regels m.b.t. de examens kunt u / kunnen Bergschenhoek, april 2018 Betreft: afronding examenjaar Geachte ouder(s) / verzorger(s), beste leerling, De afrondende fase voor onze vierdejaars leerlingen BBL, KBL en GL/TL in de vorm van het CSPE, het

Nadere informatie

Graag willen wij u / jullie over een aantal belangrijke zaken informeren:

Graag willen wij u / jullie over een aantal belangrijke zaken informeren: Bergschenhoek, 20 april 2017 Betreft: afronding examenjaar Geachte ouder(s) / verzorger(s), beste leerling, De afrondende fase voor onze vierdejaars leerlingen BBL, KBL en GL/TL in de vorm van het CSPE,

Nadere informatie

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 13 juni 2018 A. Boers-Müller BOEA/bran/18-B542

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 13 juni 2018 A. Boers-Müller BOEA/bran/18-B542 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit 3, 4 h en 3, 4 en 5 v Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 13 juni 2018 A. Boers-Müller BOEA/bran/18-B542 Onderwerp Einde schooljaar 2018 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

EXAMENBOEK BASIS 2016

EXAMENBOEK BASIS 2016 EXAMENBOEK BASIS 2016 Aan de leerlingen van klas 4. In dit boekje vinden jullie, op datum, informatie over alles wat te maken heeft met het Centraal Examen en de afronding daarvan tot en met de diploma-uitreiking.

Nadere informatie

PROGRAMMA VAN TOETSING EN AFSLUITING SCHOOLJAAR 2015 2016 HAVO 5

PROGRAMMA VAN TOETSING EN AFSLUITING SCHOOLJAAR 2015 2016 HAVO 5 PROGRAMMA VAN TOETSING EN AFSLUITING SCHOOLJAAR 2015 2016 HAVO 5 September 2015 Geachte ouders/verzorgers en examenkandidaten, Tijdens het vierde en het vijfde leerjaar HAVO wordt op een aantal momenten

Nadere informatie

Laatste schoolweken 2016. Klas 1

Laatste schoolweken 2016. Klas 1 Laatste schoolweken 2016 Klas 1 Het is nog een paar weken en dan zit het schooljaar er al weer op. De laatste weken verlopen door de proefwerkweek en de rapportvergaderingen, niet volgens het bestaande

Nadere informatie

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter. Aan alle ouder(s)/verzorger(s) van alle leerlingen van Het Schoter Datum: 15 juni 2018 Kenmerk: 17311/DVM Betreft: laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), Het schooljaar loopt op zijn einde. Zoals

Nadere informatie

Eerste leerjaar Regeling einde schooljaar en start schooljaar

Eerste leerjaar Regeling einde schooljaar en start schooljaar Eerste leerjaar Regeling einde schooljaar 2012-2013 en start schooljaar 2013 2014 Inhoud versie eerste leerjaar 1 Toetsweek 17 juni t/m 21 juni eerste leerjaar... 2 Inhalen van toetsen uit de toetsweek

Nadere informatie

Centraal Examen 2016, eerste tijdvak Het vakkenrooster is in bijlage 1 toegevoegd. In april 2016 wordt het lokalenrooster gepubliceerd.

Centraal Examen 2016, eerste tijdvak Het vakkenrooster is in bijlage 1 toegevoegd. In april 2016 wordt het lokalenrooster gepubliceerd. De ouders/verzorgers en de leerlingen van 5 havo en 6 vwo Hoorn, 11 december 2015 Betreft: informatie rondom examens en einde schooljaar Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Nu het examenjaar al

Nadere informatie

Tweede leerjaar Regeling einde schooljaar en start schooljaar

Tweede leerjaar Regeling einde schooljaar en start schooljaar Tweede leerjaar Regeling einde schooljaar 2012-2013 en start schooljaar 2013 2014 Inhoud versie tweede leerjaar 1 Toetsweek 17 juni t/m 21 juni tweede leerjaar... 2 Inhalen van toetsen uit de toetsweek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar Aflevering mei 2019

NIEUWSBRIEF Schooljaar Aflevering mei 2019 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019 Aflevering 10 29 mei 2019 ALGEMEEN Maandrooster juni en juli Klas 1 6-jun Biebescape in de Lochal in de Spoorzone 11-jun Sportdag 17 t/m 20 juni Leertoetsvrij 20-jun 45

Nadere informatie

MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS/VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM

MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS/VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM ECHTEN S CONTACT MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS/VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM Nr 10 - Extra uitgave juni 2011 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, De zomervakantie

Nadere informatie

INFOBOEKJE KLAS 4 2013-2014

INFOBOEKJE KLAS 4 2013-2014 INFOBOEKJE KLAS 4 2013-2014 1 Inhoud Inleiding 3 Schoolexamen 4 1. SE PTA. Wat betekenen deze afkortingen? 2. Herkansingen 3. Tijdens het Schoolexamen Rekenexamen 6 Info van de decaan 7 Maatschappelijke

Nadere informatie

Basis beroepsgerichte leerweg

Basis beroepsgerichte leerweg Examen informatie Basis beroepsgerichte leerweg Schooljaar 2018 2019 Centraal (digitaal) examen (CE) Centraal schriftelijk praktisch examen (CSPE) 1 Inhoud Voorwoord... 3 Aandachtspunten voor leerling

Nadere informatie

Info examen 2017 (periode 6)

Info examen 2017 (periode 6) Info examen 2017 (periode 6) Aan de examenkandidaten van 2017 en hun ouder(s)/verzorger(s) Spijkenisse, maart 2017 Beste examenkandidaten, De examens staan voor de deur. De praktijkexamens en mondelinge

Nadere informatie

Kenmerk : A spig Hengelo, juli 2018 Onderwerp: start schooljaar

Kenmerk : A spig Hengelo, juli 2018 Onderwerp: start schooljaar Aan de ouder(s)/verzorger(s) van: Kenmerk : A1718202.spig Hengelo, juli 2018 Onderwerp: start schooljaar 2018-2019 Graag informeren wij u over de start van het komend schooljaar. Eerste schoolweek: In

Nadere informatie

Laatste weken klas 4. Leerlingen. Week PTA week IV Donderdag 24 maart t/m vrijdag 1 april. Mondelingen Frans. en Duits: Persoonlijk rooster!

Laatste weken klas 4. Leerlingen. Week PTA week IV Donderdag 24 maart t/m vrijdag 1 april. Mondelingen Frans. en Duits: Persoonlijk rooster! Laatste weken klas 4 Leerlingen Week 12 + 13 PTA week IV Donderdag 24 maart vrijdag 1 april 21 maart Dinsdag 22 maart Gewoon les, maar wel 3 e en 7 e uur: Mondelingen Frans Gewoon les, maar wel 4 e en

Nadere informatie

SE 2. Woensdag 4 november t/m woensdag 11 november Overzicht SE2 week Lokalenrooster Mededelingen Toegestane hulpmiddelen SE2 week

SE 2. Woensdag 4 november t/m woensdag 11 november Overzicht SE2 week Lokalenrooster Mededelingen Toegestane hulpmiddelen SE2 week SE 2 Woensdag 4 november t/m woensdag 11 november 2015 Overzicht SE2 week Lokalenrooster Mededelingen Toegestane hulpmiddelen SE2 week Overzicht SE2 week Woensdag 4 november 8:20 10:00 Nederlands 11:10

Nadere informatie

Vrijeschool voor voortgezet onderwijs vwo, havo, vmbo-tl. Studiewijzer. 10th

Vrijeschool voor voortgezet onderwijs vwo, havo, vmbo-tl. Studiewijzer. 10th Vrijeschool voor voortgezet onderwijs vwo, havo, vmbo-tl Studiewijzer 10th 2014/2015 Beste leerling, Hierbij ontvang je de Studiewijzer voor het examenjaar vmbo-tl-4. Lees de studiewijzer goed door en

Nadere informatie

Organisatie centraal eindexamen 2017

Organisatie centraal eindexamen 2017 Organisatie centraal eindexamen 2017 vmbo Reuver ORGANISATIE CENTRAAL EINDEXAMEN 2017 VMBO Beste examenkandidaat, In dit boekje is de organisatie van de centrale examens beschreven. Ook zijn er belangrijke

Nadere informatie

VOORLICHTING LEERJAAR 3

VOORLICHTING LEERJAAR 3 VOORLICHTING LEERJAAR 3 Programma: Algemene informatie Kennismaking met de mentor Programma Dhr. Erens: teamleider bovenbouw Welkom Verschillen onderbouw en bovenbouw Examens Mevr. Rompen; decaan Keuzes

Nadere informatie

Info examen 2018 (periode 6)

Info examen 2018 (periode 6) Info examen 2018 (periode 6) Aan de examenkandidaten van 2018 en hun ouder(s)/verzorger(s) Spijkenisse, maart 2018 Beste examenkandidaten, De examens staan voor de deur. De praktijkexamens en mondelinge

Nadere informatie

Informatie. Centraal Schriftelijk Eindexamen. mavo/vmbo-tl

Informatie. Centraal Schriftelijk Eindexamen. mavo/vmbo-tl Informatie Centraal Schriftelijk Eindexamen mavo/vmbo-tl Schooljaar 2012-2013 Beste examenkandidaten, Op dinsdag 13 mei start de examenperiode. Om te zorgen dat de komende periode goed verloopt hebben

Nadere informatie

Theoretische Leerweg leerjaar 4

Theoretische Leerweg leerjaar 4 PROGRAMMA VAN TOETSING EN AFSLUITING SCHOOLJAAR 2015 2016 VMBO Theoretische Leerweg leerjaar 4 September 2015 Geachte ouders/verzorgers en examenkandidaten, Tijdens het derde en het vierde leerjaar wordt

Nadere informatie

Info-avond zomerschool 7 t/m 21 juli Welkom

Info-avond zomerschool 7 t/m 21 juli Welkom Info-avond zomerschool 7 t/m 21 juli 2017 Welkom Info-avond zomerschool 7 t/m 21 juli 2017 mevr. Willemsen (1-, 2- en 3-vwo) dhr. Geluk (2-vmbo-t) dhr. de Bie (2- en 3- havo) dhr. de Jong (4-, 5- en 6-vwo)

Nadere informatie

Teamleider leerjaar 3&4 Theoretische leerweg

Teamleider leerjaar 3&4 Theoretische leerweg Welkom bij het Reeshof College Teamleider leerjaar 3&4 Theoretische leerweg Daan Hamann E-mail: dhamann@reeshofcollege.nl Heeft u vragen, neem dan gerust contact op. Klas xx Mentor Voor- Achternaam E-mail:

Nadere informatie

Informatieavond Mavo 4

Informatieavond Mavo 4 Informatieavond Mavo 4 IVKO 2014-2015 Benno Breeuwer Teamleider bovenbouw Adjunct-directeur Mentoren Sabine, Ignace, Anneke Programma Examenjaar in het algemeen (Benno) Schoolexamens Examenreglement Rekenexamen

Nadere informatie

Jaarplanning ouders en leerlingen

Jaarplanning ouders en leerlingen Jaarplanning ouders en leerlingen 2015-2016 Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

Houtens, 18 juni Beste ouders en leerlingen van leerjaar 1, 2 en 3,

Houtens, 18 juni Beste ouders en leerlingen van leerjaar 1, 2 en 3, Houtens, 18 juni 2019 Beste ouders en leerlingen van leerjaar 1, 2 en 3, Het schooljaar wordt afgesloten met een toetsweek. Dit jaar is dat van maandag t/m vrijdag 5. Alle leerlingen hebben de mogelijkheid

Nadere informatie

Gemengde/ theoretische leerweg

Gemengde/ theoretische leerweg Examen informatie Gemengde/ theoretische leerweg Schooljaar 2017 2018 Centraal examen (CE) Centraal schriftelijk praktisch examen (CSPE) 1 Inhoud Voorwoord... 3 Aandachtspunten voor leerling en ouders/

Nadere informatie

Organisatie Centraal Schriftelijk Eindexamen 2018

Organisatie Centraal Schriftelijk Eindexamen 2018 Organisatie Centraal Schriftelijk Eindexamen 2018 vmbo theoretische leerweg Reuver ORGANISATIE CENTRAAL SCHRIFTELIJK EINDEXAMEN 2018 VMBO Beste examenkandidaat, In dit boekje is de organisatie van het

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE!

BELANGRIJKE INFORMATIE! Aan ouders en leerlingen van klas 4M/4MH BELANGRIJKE INFORMATIE! Rotterdam, 13 mei 2018 Betreft: Informatie einde schooljaar Geachte ouders/beste leerlingen, Maandag 14 mei start het Centraal Schriftelijk

Nadere informatie

DIVERSE REGELINGEN MAVO

DIVERSE REGELINGEN MAVO DIVERSE REGELINGEN MAVO 1 TOETSING In mavo-3 krijgen de leerlingen te maken met voortgangstoetsen en schoolexamentoetsen. Voortgangstoetsen zijn toetsen (repetities, luistertoetsen, teksten e.d.) die gedurende

Nadere informatie

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter. Aan alle ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van Het Schoter Datum: 21 juni 2019 Kenmerk: 18190368/DVM Betreft: laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), Het schooljaar loopt op zijn einde. Zoals

Nadere informatie

CENTRAAL EXAMEN 2019

CENTRAAL EXAMEN 2019 CENTRAAL EXAMEN 2019 LAATSTE VERSIE MAART 2019!!!! Informatie voor leerlingen van de Theoretische / gemengde leerweg INHOUDSOPGAVE: Algemene informatie Rooster centraal examen Vakspecifieke hulpmiddelen

Nadere informatie

Organisatie centraal eindexamen 2016

Organisatie centraal eindexamen 2016 Organisatie centraal eindexamen 2016 vmbo Reuver ORGANISATIE CENTRAAL EINDEXAMEN 2016 VMBO Beste examenkandidaat, In dit boekje is de organisatie van de centrale examens beschreven. Ook zijn er belangrijke

Nadere informatie

Teamleiders Carolus Clusius College Teamleider vmbo Met vriendelijke groet, namens alle collega s van het CCC, Mevr.

Teamleiders Carolus Clusius College Teamleider vmbo Met vriendelijke groet, namens alle collega s van het CCC, Mevr. Einde schooljaar 2017-2018 - 1 - Vooraf Om het schooljaar goed af te ronden hebben we in dit boekje alle informatie over het einde van het schooljaar en belangrijke data op een rijtje gezet. Tijdens het

Nadere informatie

SE 3 Dinsdag 12 januari t/m woensdag 20 januari 2016

SE 3 Dinsdag 12 januari t/m woensdag 20 januari 2016 SE 3 Dinsdag 12 januari t/m woensdag 20 januari 2016 Overzicht SE3 week (inclusief moment rekentoetsen) Lokalenrooster Mededelingen Toegestane hulpmiddelen SE3 week Overzicht SE3 week Dinsdag 12 januari

Nadere informatie

Info examen 2019 (periode 6)

Info examen 2019 (periode 6) Info examen 2019 (periode 6) Aan de examenkandidaten van 2018 en hun ouder(s)/verzorger(s) Spijkenisse, maart 2019 Beste examenkandidaten, De examens staan voor de deur. De praktijkexamens en mondelinge

Nadere informatie

Aan de leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit klas 3,

Aan de leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit klas 3, Bleiswijk, juni 2015 Betreft: einde schooljaar Aan de leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit klas 3, Na de stageperiode, weer les en de toetsweek is het eindelijk tijd voor de werkweek!

Nadere informatie

Info examen 2015 (periode 6)

Info examen 2015 (periode 6) Info examen 2015 (periode 6) Aan de examenkandidaten van 2015 en hun ouder(s)/verzorger(s) Spijkenisse, maart 2015 Beste examenkandidaten, De examens staan voor de deur. De praktijkexamens en mondelinge

Nadere informatie

DIVERSE REGELINGEN MAVO

DIVERSE REGELINGEN MAVO DIVERSE REGELINGEN MAVO 1 TOETSING In mavo-3 krijgen de leerlingen te maken met voortgangstoetsen en schoolexamentoetsen. Voortgangstoetsen zijn toetsen (repetities, luistertoetsen, teksten e.d.) die gedurende

Nadere informatie

Op naar het diploma!

Op naar het diploma! Informatie voor examenkandidaten 4 vmbo basis/kader 2016-2017 Inleiding Beste leerlingen van 4 vmbo, Je bent nu bezig met de laatste lesweken op de RSG Tromp Meesters. Je hebt nog een paar weken om je

Nadere informatie

Iedere deelnemer aan het schoolexamen wordt geacht kennis te nemen van het programma van toetsing en afsluiting.

Iedere deelnemer aan het schoolexamen wordt geacht kennis te nemen van het programma van toetsing en afsluiting. Aanvullend reglement van de vestiging CSG Wessel Gansfort Voor de klassen: T3 en T4 2015-2016 Iedere deelnemer aan het schoolexamen wordt geacht kennis te nemen van het programma van toetsing en afsluiting.

Nadere informatie

Pius X College. Locatie Van Renneslaan Examen 2015

Pius X College. Locatie Van Renneslaan Examen 2015 Pius X College Locatie Van Renneslaan Examen 2015 Belangrijke informatie voor het examen Beste vierdejaars leerling, Je bent bijna aan het eind gekomen van het 4e leerjaar: Nog even en dan beginnen de

Nadere informatie

De leerlingen kennen de afspraken i.v.m. hun aanwezigheid op school tijdens schriftelijke examens en studie-uren.

De leerlingen kennen de afspraken i.v.m. hun aanwezigheid op school tijdens schriftelijke examens en studie-uren. 30 mei 2018 Organisatie einde schooljaar eerste leerjaar A Beste ouder(s) Beste leerling Het einde van het schooljaar nadert zeer snel. Daarom willen wij u op de hoogte brengen van de organisatie van deze

Nadere informatie

Jaarplanning ouders en leerlingen

Jaarplanning ouders en leerlingen Jaarplanning ouders en leerlingen 2015-2016 Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 27 juni 2016 L. Lieber LIEL/bran/16-B523

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 27 juni 2016 L. Lieber LIEL/bran/16-B523 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit klas 1C en 2C Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 27 juni 2016 L. Lieber LIEL/bran/16-B523 Onderwerp Laatste lesweken en start nieuw schooljaar Geachte

Nadere informatie

Centraal Examen Schooljaar 2017/2018 Veurs Voorburg

Centraal Examen Schooljaar 2017/2018 Veurs Voorburg Centraal Examen Schooljaar 2017/2018 Veurs Voorburg Voorburg, maart 2018 Geachte ouders/ verzorgers en beste leerlingen, Het laatste gedeelte van de opleiding gaat binnenkort van start. Het CSPE voor het

Nadere informatie

Locatie Stadion. Examenrooster en aandachtspunten

Locatie Stadion. Examenrooster en aandachtspunten Locatie Stadion Examenrooster en aandachtspunten 2014 2015 Examenjaar 2014-2015 Aan de eindexamenkandidaten van Het Hooghuis Het einde van jullie schoolloopbaan op Het Hooghuis zit er aan te komen. Een

Nadere informatie

Informatieavond. Klas 4Ha en 4Hb

Informatieavond. Klas 4Ha en 4Hb Informatieavond Klas 4Ha en 4Hb Infoavond Klas 4ha en 4hb Welkom Begeleiding dit jaar Lesprogramma klas 4 Examens & zak- en slaagregeling Overgangsregeling naar klas 5 versnelde route Mbo-deel + Stage

Nadere informatie

Informatieavond 4 havo. dinsdag 6 september 2016

Informatieavond 4 havo. dinsdag 6 september 2016 Informatieavond 4 havo dinsdag 6 september 2016 Van Harte Welkom Programma 19.00 19.10 19.20 19.35 19.45 Algemene Informatie English+ Informatie over LOB (Ellen Nieuwelink) Pauze met koffie / thee Kennismaking

Nadere informatie

Datum 23 mei 2018 Contactpersoon Referentie Onderwerp gang van zaken einde schooljaar Bijlage(n) -

Datum 23 mei 2018 Contactpersoon Referentie  Onderwerp gang van zaken einde schooljaar Bijlage(n) - Aan: Alle leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) Datum 23 mei 2018 Contactpersoon Referentie E-mail info@heerbeeck.nl Onderwerp gang van zaken einde schooljaar Bijlage(n) - Geachte ouder, verzorger, beste

Nadere informatie

LEERLINGEN Jaarplanning 2013 2014

LEERLINGEN Jaarplanning 2013 2014 LEERLINGEN Jaarplanning 2013 2014 A = Kalenderweken B = datum op maandag van die week C = Schoolweken = vrije dag voor leerlingen A B C maandag dinsdag woensdag donderdag Vrijdag 34 19-8 1 1 e schooldag

Nadere informatie

Pius X College. Locatie Van Renneslaan. Examen 2017

Pius X College. Locatie Van Renneslaan. Examen 2017 Pius X College Locatie Van Renneslaan Examen 2017 Belangrijke informatie voor het examen Beste vierdejaars leerling, Je bent bijna aan het eind gekomen van het 4e leerjaar: Nog even en dan beginnen de

Nadere informatie

Exameninstructie 2019 Wolfert Lansing 4BBL / 4KBL / 4GTL

Exameninstructie 2019 Wolfert Lansing 4BBL / 4KBL / 4GTL Exameninstructie 2019 Wolfert Lansing 4BBL / 4KBL / 4GTL Exameninstructie 2019 Wolfert Lansing 1 Beste leerlingen, geachte ouders/verzorgers, Na vier jaar middelbare school is het nu tijd voor het Centraal

Nadere informatie

Alle docenten moeten uiterlijk maandag 15 april 2019 de laatste PTA cijfers in Magister hebben ingevoerd.

Alle docenten moeten uiterlijk maandag 15 april 2019 de laatste PTA cijfers in Magister hebben ingevoerd. Beste ouders / verzorgers, beste leerling, Hierbij ontvangt u het Spoorboekje voor het eindexamen. Het bevat veel praktische informatie over de komende examenperiode. Het is daarom raadzaam het Spoorboekje

Nadere informatie

Trinitas Gymnasium. Welkom ouder(s)/verzorger(s) van onze eindexamenkandidaten

Trinitas Gymnasium. Welkom ouder(s)/verzorger(s) van onze eindexamenkandidaten Trinitas Gymnasium Welkom ouder(s)/verzorger(s) van onze eindexamenkandidaten Alle relevante informatie van deze avond en de presentatie op het internet! Het PTA (programma van toetsing en afsluiting)

Nadere informatie

DIVERSE REGELINGEN MAVO

DIVERSE REGELINGEN MAVO DIVERSE REGELINGEN MAVO 1 TOETSING In mavo-3 krijgen de leerlingen te maken met voortgangstoetsen en schoolexamentoetsen. Voortgangstoetsen zijn toetsen (repetities, luistertoetsen, teksten e.d.) die gedurende

Nadere informatie

keuzeformulier uiterlijk vrijdag 15 maart

keuzeformulier uiterlijk vrijdag 15 maart Aan de ouders/verzorgers van leerlingen uit het derde leerjaar TL. UCN 18/19 170 Zaandam, januari 2019 Geachte ouders/verzorgers, Wij nodigen u uit op dinsdag 5 februari voor een informatieavond over de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Geachte ouders, verzorgers. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Geachte ouders, verzorgers. In deze uitgave NIEUWSBRIEF juli 2013 Nieuwsbrief voor ouders en verzorgers Geachte ouders, verzorgers In de laatste periode van het schooljaar vinden altijd veel activiteiten plaats: de start van de centrale examens,

Nadere informatie

DIVERSE REGELINGEN MAVO

DIVERSE REGELINGEN MAVO DIVERSE REGELINGEN MAVO 1 TOETSING In mavo-3 krijgen de leerlingen te maken met voortgangstoetsen en schoolexamentoetsen. Voortgangstoetsen zijn toetsen (repetities, luistertoetsen, teksten e.d.) die gedurende

Nadere informatie

Jaarplanning ouders en leerlingen

Jaarplanning ouders en leerlingen Jaarplanning ouders en leerlingen 2015-2016 Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

Aan: Ouders/verzorgers van leerlingen klas 4. Amsterdam, 14 april 2015. Betreft: belangrijke data examens. Geachte ouders/verzorgers,

Aan: Ouders/verzorgers van leerlingen klas 4. Amsterdam, 14 april 2015. Betreft: belangrijke data examens. Geachte ouders/verzorgers, Aan: Ouders/verzorgers van leerlingen klas 4 Amsterdam, 14 april Betreft: belangrijke data examens Geachte ouders/verzorgers, Het eerste gedeelte van het examen, de praktijk examens, zitten er (bijna)

Nadere informatie

SE3. Dinsdag 17 januari t/m dinsdag 24 januari Overzicht SE3 week Lokalenrooster Mededelingen Toegestane hulpmiddelen SE3 week

SE3. Dinsdag 17 januari t/m dinsdag 24 januari Overzicht SE3 week Lokalenrooster Mededelingen Toegestane hulpmiddelen SE3 week SE3 Dinsdag 17 januari t/m dinsdag 24 januari 2017 Overzicht SE3 week Lokalenrooster Mededelingen Toegestane hulpmiddelen SE3 week Overzicht SE3 week Dinsdag 17 januari 8:20 10.00 Zorg en Welzijn 8:20

Nadere informatie

Examenboekje Lieve, beste examenleerlingen,

Examenboekje Lieve, beste examenleerlingen, Examenboekje 2019 Lieve, beste examenleerlingen, Het schoolexamen zit erop: 50% van het eindexamencijfer is binnen. Velen van jullie gaan met een mooie lijst richting Centraal Eindexamen, waar de andere

Nadere informatie

CENTRAAL EXAMEN Informatie voor leerlingen van de. kaderberoepsgerichte en basisberoepsgerichte leerweg

CENTRAAL EXAMEN Informatie voor leerlingen van de. kaderberoepsgerichte en basisberoepsgerichte leerweg CENTRAAL EXAMEN 2018 Informatie voor leerlingen van de kaderberoepsgerichte en basisberoepsgerichte leerweg INHOUDSOPGAVE: Algemene informatie Rooster centraal examen Vakspecifieke hulpmiddelen Exameninstructies

Nadere informatie

Examenspecial (voor leerjaar 3 en 4)

Examenspecial (voor leerjaar 3 en 4) Examenspecial (voor leerjaar 3 en 4) Toetsweek 3: gewijzigde toetstijden Afgelopen keren bleek dat zowel leerlingen als collega s de pauze tussen twee toetsen erg kort vonden: leerlingen hebben recht op

Nadere informatie

BELANGRIJK: Dinsdag 21 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege.

BELANGRIJK: Dinsdag 21 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege. Deurne, 2 juli 2018 Aan de ouder(s)/verzorger(s) en leerling Betreft: Start schooljaar 2018-2019 leerjaar 1 Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste leerling, Hoewel de vakantie pas net is begonnen, sturen

Nadere informatie

Wij verzoeken u het keuzeformulier uiterlijk vrijdag 15 maart, door uw zoon/dochter te laten inleveren bij de mentor.

Wij verzoeken u het keuzeformulier uiterlijk vrijdag 15 maart, door uw zoon/dochter te laten inleveren bij de mentor. Aan de ouders/verzorgers van leerlingen uit het derde leerjaar GL UCN 18/19 170 Zaandam, januari 2019 Geachte ouders/verzorgers, Wij nodigen u uit op dinsdag 5 februari voor een informatieavond over de

Nadere informatie

Hierbij ontvang je de laatste informatie over het Centraal Examen, de uitslag en de herkansingen.

Hierbij ontvang je de laatste informatie over het Centraal Examen, de uitslag en de herkansingen. Eindhoven, 22 april 2014 Aan «Roepnaam» «Tussenv» «Achternaam» en ouder(s)/verzorger(s) ***** Belangrijke informatie over het examen****** Beste «Roepnaam», Klas: «Klas» Hierbij ontvang je de laatste informatie

Nadere informatie

SE4. Maandag 20 maart t/m vrijdag 24 maart Overzicht SE4 week Lokalenrooster Mededelingen Toegestane hulpmiddelen SE4 week

SE4. Maandag 20 maart t/m vrijdag 24 maart Overzicht SE4 week Lokalenrooster Mededelingen Toegestane hulpmiddelen SE4 week SE4 Maandag 20 maart t/m vrijdag 24 maart 2017 Overzicht SE4 week Lokalenrooster Mededelingen Toegestane hulpmiddelen SE4 week Overzicht SE4 week Maandag 20 maart 8:20 10:00 Nsk2 (Scheikunde) 11:10 12:00

Nadere informatie

De start van het schooljaar en de informatieavonden

De start van het schooljaar en de informatieavonden Nieuwsbrief voor ouders nummer 2 22 augustus 2018 Vooraf Vorige week is in de eerste nieuwsbrief voor ouders aangegeven dat wij het belangrijk vinden om onze leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) goed

Nadere informatie

De laatste loodjes. Programma tot en met het examen

De laatste loodjes. Programma tot en met het examen De laatste loodjes Programma tot en met het examen Meivakantielessen In de meivakantie worden door trainingen gegeven. Uiteraard zullen er in elk geval trainingen zijn voor het kernvak: Wiskunde. Voor

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Den Haag, juli 2015 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Welkom. Examen informatieavond leerjaar 4. Ouderavond examens leerjaar 4 (2018)

Welkom. Examen informatieavond leerjaar 4. Ouderavond examens leerjaar 4 (2018) Welkom Examen informatieavond leerjaar 4 Ouderavond examens leerjaar 4 Programma Examen 2018 en de zak/slaagregeling door Renate Kouwenhoven Voorbereiding op het examen door Nanda en Nicole Gelegenheid

Nadere informatie

EDITIE 5 15 JUNI 2018 MENU

EDITIE 5 15 JUNI 2018 MENU EDITIE 5 15 JUNI 2018 MENU -------------------- ---------- HEREXAMEN/HERPROFILEREN In het onderstaande rooster staat het overzicht wanneer, waar en welke vakken voor het 2e tijdvak worden afgenomen. We

Nadere informatie

Proefwerkweek klas 3 Walewyc-mavo. Proefwerkweek

Proefwerkweek klas 3 Walewyc-mavo. Proefwerkweek Proefwerkweek klas 3 Walewyc-mavo Proefwerkweek Inhoud Rooster proefwerkweek Lokalen proefwerkweek Belangrijke weetjes Overzicht per vak wat moet ik leren Tips Studeerschema/planning voor thuis Rooster

Nadere informatie

Informatieavond 5 havo

Informatieavond 5 havo Informatieavond 5 havo dinsdag 8 september 2015 Van harte welkom Programma 20.15 20.25 20.35 20.45 Algemene Informatie Informatie over LOB (Ellen Nieuwelink) Pauze met koffie / thee Kennismaking met de

Nadere informatie

Organisatie centraal eindexamen 2017

Organisatie centraal eindexamen 2017 Organisatie centraal eindexamen 2017 vmbo BBL, KBL & GT Swalmen ORGANISATIE CENTRAAL EINDEXAMEN 2017 VMBO Beste examenkandidaat, In dit boekje is de organisatie van de centrale examens beschreven. Ook

Nadere informatie

De leerlingen kennen de afspraken i.v.m. hun aanwezigheid op school tijdens schriftelijke examens en studie-uren.

De leerlingen kennen de afspraken i.v.m. hun aanwezigheid op school tijdens schriftelijke examens en studie-uren. 30 mei 2017 Organisatie einde schooljaar eerste leerjaar A Beste ouder(s) Beste leerling Het einde van het schooljaar nadert zeer snel. Daarom willen wij u op de hoogte brengen van de organisatie van deze

Nadere informatie

Proefwerkweek klas 3 Walewyc-mavo. Proefwerkweek

Proefwerkweek klas 3 Walewyc-mavo. Proefwerkweek Proefwerkweek klas 3 Walewyc-mavo Proefwerkweek Inhoud Rooster proefwerkweek Lokalen proefwerkweek Belangrijke weetjes Overzicht per vak wat moet ik leren Tips Studeerschema/planning voor thuis Rooster

Nadere informatie

LAATSTE WEKEN EERSTE WEKEN LEERLINGEN

LAATSTE WEKEN EERSTE WEKEN LEERLINGEN 29 juni 2018 Normering TV2 (uitslag 2e tijdvak van het centraal schriftelijk examen) Toetsweek mavo 3, havo 3 en vwo 3 Toetsweek bovenbouw havo/vwo (aantal dagen havo 4/vwo 4 kan afwijken) Diploma-uitreiking

Nadere informatie

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS Beste leerlingen, Dit is de regeling met betrekking tot het einde van het huidige schooljaar en het begin van volgend schooljaar. In deze regeling kunnen jullie lezen wanneer je wel of niet naar school

Nadere informatie

De laatste loodjes. 29 mei 2018

De laatste loodjes. 29 mei 2018 29 mei 2018 De laatste loodjes Een school is een plek waar wordt geleerd, binnen en buiten de lessen. Onze docenten zorgen ervoor dat alle lesstof wordt behandeld en geoefend door de leerlingen. Ze bereiden

Nadere informatie

LEERLINGEN Jaarplanning

LEERLINGEN Jaarplanning LEERLINGEN Jaarplanning 2013 2014 A = Kalenderweken B = datum op maandag van die week C = Schoolweken = vrije dag voor leerlingen = aanpassing A B C maandag dinsdag woensdag donderdag Vrijdag 34 19-8 1

Nadere informatie

In deze brief wordt je verder geïnformeerd over de regels, de hulpmiddelen en de afname.

In deze brief wordt je verder geïnformeerd over de regels, de hulpmiddelen en de afname. Aan alle leerlingen van klas 4 vmbo die deelnemen aan maartafname van de rekentoets en hun ouders/verzorgers Datum: 10 maart 2017 Betreft: rekentoets VO vmbo Beste leerling, geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Informatieavond 4 mavo. D1 Koen en Ignace D2 Gerde en David

Informatieavond 4 mavo. D1 Koen en Ignace D2 Gerde en David Informatieavond 4 mavo D1 Koen en Ignace D2 Gerde en David Programma Examenjaar in het algemeen PTA Schoolexamens Absenties Examenjaar Mavo 4 - specifiek Slaagzakregeling Interessante en belangrijke

Nadere informatie

De ouders/verzorgers en de leerlingen van 5 havo en 6 vwo. Hoorn, december 2013 Betreft: informatie rondom examens en einde schooljaar

De ouders/verzorgers en de leerlingen van 5 havo en 6 vwo. Hoorn, december 2013 Betreft: informatie rondom examens en einde schooljaar De ouders/verzorgers en de leerlingen van 5 havo en 6 vwo Hoorn, december 2013 Betreft: informatie rondom examens en einde schooljaar Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Nu het examenjaar al flink

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding 3. Uitslagregeling 4. Rooster, Verhindering 5. Herkansen en Inhalen 6. Regels en Onregelmatigheden 7

Inhoudsopgave. Inleiding 3. Uitslagregeling 4. Rooster, Verhindering 5. Herkansen en Inhalen 6. Regels en Onregelmatigheden 7 Spoorboekje Centrale Examens 2017 Inhoudsopgave Inleiding 3 Uitslagregeling 4 Rooster, Verhindering 5 Herkansen en Inhalen 6 Regels en Onregelmatigheden 7 Examenhulpmiddelen en Dyslectie 8 Tips voor het

Nadere informatie

Jaarplanning ouders en leerlingen

Jaarplanning ouders en leerlingen Jaarplanning ouders en leerlingen 2015-2016 Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

Locatie Stadion. Examenrooster en aandachtspunten. Voor kandidaten en ouder(s)/verzorger(s)

Locatie Stadion. Examenrooster en aandachtspunten. Voor kandidaten en ouder(s)/verzorger(s) Locatie Stadion 2016 2017 Examenrooster en aandachtspunten Voor kandidaten en ouder(s)/verzorger(s) Examenjaar 2016-2017 Aan de eindexamenkandidaten van Het Hooghuis Stadion Het einde van jullie schoolloopbaan

Nadere informatie

VAN AOC DE GROENE WELLE

VAN AOC DE GROENE WELLE 2015 AOC De Groene Welle Maart 2015 EXAMENINFO VOOR EXAMENKANDIDATEN VAN AOC DE GROENE WELLE Beste examenkandidaat en ouders/verzorgers, Deze informatiegids bevat belangrijke onderwerpen, die met de examenperiode

Nadere informatie

De leerlingen kennen de afspraken i.v.m. hun aanwezigheid op school tijdens schriftelijke examens en studie-uren.

De leerlingen kennen de afspraken i.v.m. hun aanwezigheid op school tijdens schriftelijke examens en studie-uren. 30 mei 2017 Organisatie einde schooljaar 3e jaar ASO Beste ouder(s) Beste leerling Het einde van het schooljaar nadert zeer snel. Daarom willen wij u op de hoogte brengen van de organisatie van deze laatste

Nadere informatie

Laatste schoolweken Klas 3

Laatste schoolweken Klas 3 Laatste schoolweken 2017 Klas 3 Het is nog een paar weken en dan zit het schooljaar er al weer op. De laatste weken verlopen door de proefwerkweek en de rapportvergaderingen, niet volgens het bestaande

Nadere informatie

EDITIE 5 14 JUNI 2019

EDITIE 5 14 JUNI 2019 EDITIE 5 14 JUNI 2019 S C H O O L J A A R 2018-2019 Menu ------------- ------- Rondom de examens: herexamen/ herprofilering, uitslag CE2 en diploma uitreiking In het onderstaande rooster staat een overzicht

Nadere informatie