Te Huur Aangeboden. Teteringsedijk 307 Breda. Huurprijs 850,00 p.m. excl. servicekosten.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Te Huur Aangeboden. Teteringsedijk 307 Breda. Huurprijs 850,00 p.m. excl. servicekosten."

Transcriptie

1 Te Huur Aangeboden Teteringsedijk 307 Breda Huurprijs 850,00 p.m. excl. servicekosten

2 Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar in Nederland geeft Garantiemakelaars garantie op de dienstverlening. Wij zeggen wat wij doen en doen wat is afgesproken. Daardoor bent u gegarandeerd tevreden over garantiemakelaars. Wij bieden u drie garanties: Gegarandeerd (ver)kopen. Huis kopen of verkopen? Met Garantiemakelaars bent u er zeker van. Wij garanderen dat Garantiemakelaars de woning vindt die u zoekt tegen de juiste prijs. U wilt uw huis verkopen? Met Garantiemakelaars is de woning gegarandeerd verkocht. In vergelijking met de gemiddelde makelaar weet Garantiemakelaars een hogere verkoopprijs te behalen. Uw huis staat bovendien minder lang te koop. Gegarandeerd kwaliteit. Met Garantiemakelaars bent u zeker van kwaliteit. Veel woningen die via Garantiemakelaars worden gekocht of verkocht, zijn eerst bouwtechnisch gekeurd. Standaard service bij Garantiemakelaars. Voordat wij uw huis te koop aanbieden of voordat wij gaan onderhandelen over de aankoop van een huis zijn indien nodig, het bestemmingsplan, de kadastrale gegevens en de bodem onderzocht. Geachte Geïnteresseerde, Met deze brochure willen wij, Kanters Garantiemakelaars, proberen u zo goed mogelijk voor te lichten over de mogelijkheden van dit appartement. U vindt een omschrijving met een aantal foto s en een plattegrond en u wordt door ons op de hoogte gebracht over de omgeving en ligging van het appartement. Mocht u na het lezen van deze brochure vragen hebben, dan zijn onze medewerkers u graag van dienst. Wanneer deze woning niet aansluit bij uw woonwensen willen wij u graag inschrijven als woningzoekende. U kunt ons kantoor bellen of u inschrijven via onze website, U ontvangt dan kosteloos, één jaar lang, niet alleen de woningen van Kanters Garantiemakelaars, maar ook die van alle NVMmakelaars. U ontvangt de woningen die aan uw zoekcriteria voldoen per en u bent als eerste op de hoogte. Graag willen wij u, ook namens de huidige eigenaar van dit appartement hartelijk danken voor de door u getoonde interesse. Indien u na het lezen van deze brochure nieuwsgierig bent geworden en in aanmerking wenst te komen voor dit appartement, dan kunt u verderop in de brochure lezen hoe u in het bezit komt van het aanvraagformulier. Tot ziens! Gegarandeerd goed wonen. Garantiemakelaars zorgt ervoor dat u prettig en vooral zeker woont. Met praktische verzekeringen zoals de Garantieverzekering tegen verborgen gebreken en de Woonverzekering, een opstal- /inboedelverzekering die de herbouwwaarde garandeert. Met de waardemonitor van Garantiemakelaars blijft u na de koop op de hoogte van de waarde van uw huis. Mgr. Poelsstraat BD Dongen Telefoon:

3 Teteringsedijk 307 Breda Te huur vanaf januari 2018, fraai afgewerkt 2-kamer appartement gelegen in de gewilde woonwijk Brabantpark. Het appartement is instap klaar. Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Breda, station en diverse uitvalswegen naar de snelweg. Het complex is voorzien van een lift en het appartement is gelegen op de 1e woonlaag met een ruim balkon op het zuidwesten gelegen. Huurprijs 850,00 p.m. excl. servicekosten Voor het appartementencomplex kunt u vrij parkeren, maar ook op het achtergelegen afgesloten terrein kunt u uw auto stallen.

4 Over de omgeving Het appartement ligt op een uitstekende locatie in de woonwijk Brabantpark. Het is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Breda, het station en diverse uitvalswegen naar snelwegen zijn makkelijk bereikbaar. Fraai instap klaar 2-kamerappartement, gelegen op de eerste woonlaag van het appartementencomplex met ruim balkon (circa 8 m²) gelegen op het zuidwesten en een aparte berging op het afgesloten terrein achter het complex. De hoofdentree is aan de voorzijde van het complex gelegen met hierachter de centrale ontvangsthal. De hoofdentree is uitgerust met een intercomsysteem en postboxen. In het verlengde van de hal zijn de lift, het trappenhuis naar de verdiepingen en de deur naar het afgesloten terrein aan de achterzijde bereikbaar.

5 Indeling appartement: Entree op een gesloten galerij met achter de voordeur een ruime L-vormige gang (circa 6.45 x 1.39 m). Vanuit de hal zijn de separate toiletruimte, de badkamer van circa 6 m², meterkast en de bergkast bereikbaar. De gedeeltelijk betegelde toiletruimte is voorzien van een toilet met fonteintje en een spiegel. De meterkast is uitgerust met 4 groepen en een aardlekschakelaar. De geheel betegelde badkamer is ruim (circa 2.55 x 2.41 m) en voorzien van een ligbad, wastafel met meubel en daarboven een spiegel. In de badkamer zijn de aansluitpunten voor de was- en droogapparatuur. In de bergkast zit de HR-combiketel en het centrale afzuigsysteem. De riante woonkamer met open keuken hebben een totale oppervlakte van circa 35 m². De keuken is van 2017 en in U-vorm in moderne hoogglans uitgevoerd en voorzien van een granieten werkblad/smetplint met geïntegreerde apparatuur zoals een koelkast, combi magnetron, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat en een afzuigkap. Bij de keuken is er verlichting boven en onder de keukenkastjes, deels regelbaar met een afstandsbediening. De gezellige woonkamer met open keuken doet ruimtelijk aan en vanuit de woonkamer heeft u vrij uitzicht. De royale slaapkamer (circa 4.10 x 3.40 m) ligt naast de woonkamer en is voorzien van een mooie schuifwand spiegelkast (2017). Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer, met uitzondering van de natte ruimtes.

6 Op het afgesloten terrein achter het complex is de bering gelegen. Deze berging biedt voldoende ruimte voor het extra opbergen van spullen of het stallen van de fiets(en). Bijzonderheden: - Huurperiode is minimaal 1 jaar. - Waarborgsom ter grootte van 1 maand huur. - De huurprijs is exclusief 45,00 servicekosten per maand. De servicekosten dienen door de huurder te worden betaald ten behoeve van schoonmaakkosten gemeenschappelijke ruimtes, dagelijks onderhoud aan de gemeenschappelijke ruimtes en energiekosten ten behoeve van de gemeenschappelijke ruimtes. - Indien u een bezichtiging wenst, dient u van te voren een aanvraagformulier in te vullen. U kunt het formulier opvragen op ons kantoor. Uw ingevulde aanvraagformulier wordt beoordeeld door de eigenaar van dit appartement. Mocht u een geschikte kandidaat blijken te zijn dan maken wij graag met u een afspraak voor een bezichtiging van het aangeboden appartement.

7 Indeling appartement

8 Kenmerken van het appartement Te huur vanaf januari 2018, fraai afgewerkt 2-kamer appartement gelegen in de gewilde woonwijk Brabantpark. Straatnaam Teteringsedijk 307 Plaats Breda Postcode 4817 ME Huurprijs 850,00 p.m. exclusief servicekosten Aanvaarding In overleg Soort woning Appartement Type woning Galerijflat Bouwjaar 1997 Inhoud Circa 195 m 3 Ligging balkon Zuidwesten Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas

9 Wat Is de lokatie? Een appartementsrecht kopen? Het appartementencomplex ligt op loopafstand van het bruisende stadscentrum van Breda, winkelcentrum Brabantplein en is zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centraal station van Breda, diverse scholen, sportaccommodaties en de snelwegen A27, A16 en A59 zijn binnen 5 tot 10 autominuten bereikbaar. Wanneer u een appartement koopt, dan wordt u eigenaar van een appartementsrecht. Samen met alle andere eigenaren wordt u eigenaar van het betreffende appartementencomplex met toebehoren. Ieder appartementseigenaar betaalt een deel van de gemeenschappelijke (onderhouds)kosten. Wat uw aandeel is in de eigendom en (onderhouds)-kosten vindt u terug in de splitsingsakte. Alle rechten en plichten van de eigenaren van het appartementencomplex staan beschreven in de splitsingsakte, ook wel akte van splitsing genoemd. Hierin staat precies welke gedeelten van het gebouw uw privé- eigendom zijn en welke gedeelten tot de gemeenschappelijke ruimte behoren. Soms wordt in een splitsingsakte verwezen naar een standaard reglement van splitsing waarin de hoofdlijnen staan omschreven. Ieder appartementseigenaar is vanuit de wet automatisch verplicht lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE). Het kan zijn dat de rol van de VvE van grote invloed is op iedere eigenaar afzonderlijk en dat hiervoor maandelijks een bijdrage wordt betaald. De belangrijkste taak van de VvE is om ervoor te zorgen dat het gemeenschappelijke deel van het complex goed wordt onderhouden. Het is zaak goed inzicht te hebben in de financiën van de VvE. Het jaarverslag met balans en financiële resultaten, de eventuele begroting voor lopende-/ of komende boekjaar en de notulen kunnen dit inzicht verschaffen. Het appartement met berging bedragen voor de huurder 45,00 per maand. De servicekosten bestaan in hoofdzaak uit: Glazenwassen buitenzijde complex; Klein onderhoud van het complex; (Tuin)onderhoud parkeerplaatsen; Schoonmaakkosten algemene ruimtes; Energiekosten gemeenschappelijke ruimtes.

10 Aantekeningen

11 Aantekeningen

12 Tot ziens Waar Vindt u ons? Mgr. Poelsstraat BD Dongen Telefoon: (0162) info@kanters.net Internet:

Te Huur Aangeboden. Frans Halsstraat 56 Dongen. Huurprijs 950,- per maand.

Te Huur Aangeboden. Frans Halsstraat 56 Dongen. Huurprijs 950,- per maand. Te Huur Aangeboden Frans Halsstraat 56 Dongen Huurprijs 950,- per maand www.kanters.net Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar in Nederland

Nadere informatie

Te Huur Aangeboden. Beethovenstraat 21 Dongen. Huurprijs 850,00 p.m.

Te Huur Aangeboden. Beethovenstraat 21 Dongen. Huurprijs 850,00 p.m. Te Huur Aangeboden Beethovenstraat 21 Dongen Huurprijs 850,00 p.m. www.kantersmakelaardij.nl Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek.

Nadere informatie

Te Huur Aangeboden. Hertogshoef 53 Raamsdonksveer. Huurprijs 775,00 p.m.

Te Huur Aangeboden. Hertogshoef 53 Raamsdonksveer. Huurprijs 775,00 p.m. Te Huur Aangeboden Hertogshoef 53 Raamsdonksveer Huurprijs 775,00 p.m. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want

Nadere informatie

Te Huur Aangeboden. Hertogshoef 19 Raamsdonksveer. Huurprijs 785,00 p.m.

Te Huur Aangeboden. Hertogshoef 19 Raamsdonksveer. Huurprijs 785,00 p.m. Te Huur Aangeboden Hertogshoef 19 Raamsdonksveer Huurprijs 785,00 p.m. www.kantersmakelaardij.nl Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar

Nadere informatie

Te Huur Aangeboden. Maalderijstraat 6 A Oosteind. Huurprijs 995,00 p.m.

Te Huur Aangeboden. Maalderijstraat 6 A Oosteind. Huurprijs 995,00 p.m. Te Huur Aangeboden Maalderijstraat 6 A Oosteind Huurprijs 995,00 p.m. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want

Nadere informatie

Te Huur Aangeboden. Dr. Willem Dreeslaan 48 Dongen. Huurprijs 1.250,- p/m.

Te Huur Aangeboden. Dr. Willem Dreeslaan 48 Dongen. Huurprijs 1.250,- p/m. Te Huur Aangeboden Dr. Willem Dreeslaan 48 Dongen Huurprijs 1.250,- p/m www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Margrietstraat 83 Rijen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Margrietstraat 83 Rijen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Margrietstraat 83 Rijen Vraagprijs 197.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Dr. Willem Dreeslaan 48 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Dr. Willem Dreeslaan 48 Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Dr. Willem Dreeslaan 48 Dongen Vraagprijs 325.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek.

Nadere informatie

Te Huur Aangeboden. Modestusstraat 10 Dongen. Huurprijs 1.250,00 p.m.

Te Huur Aangeboden. Modestusstraat 10 Dongen. Huurprijs 1.250,00 p.m. Te Huur Aangeboden Modestusstraat 10 Dongen Huurprijs 1.250,00 p.m. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Schoorveken 8 Rijen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Schoorveken 8 Rijen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Schoorveken 8 Rijen Vraagprijs 200.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar in Nederland

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Dr. Willem Dreeslaan 92 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Dr. Willem Dreeslaan 92 Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Dr. Willem Dreeslaan 92 Dongen Vraagprijs 325.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Hoge Ham 95 R Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Hoge Ham 95 R Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Hoge Ham 95 R Dongen Vraagprijs 250.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Molendijk 1 F 'S Gravenmoer. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Molendijk 1 F 'S Gravenmoer. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Molendijk 1 F 'S Gravenmoer Vraagprijs 275.000,- k.k. www.kantersmakelaardij.nl Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar

Nadere informatie

Te Huur Aangeboden. Hertogshoef 56 Raamsdonksveer. Huurprijs 805,00 p.m.

Te Huur Aangeboden. Hertogshoef 56 Raamsdonksveer. Huurprijs 805,00 p.m. Te Huur Aangeboden Hertogshoef 56 Raamsdonksveer Huurprijs 805,00 p.m. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Gasthuisstraat 144 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Gasthuisstraat 144 Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Gasthuisstraat 144 Dongen Vraagprijs 295.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Gasthuisstraat 114 Dongen. Vanaf-vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Gasthuisstraat 114 Dongen. Vanaf-vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Gasthuisstraat 114 Dongen Vanaf-vraagprijs 180.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek.

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Warmondstraat 18 Hank. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Warmondstraat 18 Hank. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Warmondstraat 18 Hank Vraagprijs 300.000,- k.k. www.kantersmakelaardij.nl Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar

Nadere informatie

Te Huur Aangeboden. Hamsesticht 20 Dongen. Huurprijs 895,00 p.m.

Te Huur Aangeboden. Hamsesticht 20 Dongen. Huurprijs 895,00 p.m. Te Huur Aangeboden Hamsesticht 20 Dongen Huurprijs 895,00 p.m. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Hildebrandlaan 28 Oosterhout. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Hildebrandlaan 28 Oosterhout. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Hildebrandlaan 28 Oosterhout Vraagprijs 125.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar in

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Margrietstraat 57 Rijen. Vanaf-prijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Margrietstraat 57 Rijen. Vanaf-prijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Margrietstraat 57 Rijen Vanaf-prijs 200.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Julianastraat 42 C Rijen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Julianastraat 42 C Rijen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Julianastraat 42 C Rijen Vraagprijs 449.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Don Boscostraat 55 Tilburg. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Don Boscostraat 55 Tilburg. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Don Boscostraat 55 Tilburg Vraagprijs 99.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Gasthuisstraat 100 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Gasthuisstraat 100 Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Gasthuisstraat 100 Dongen Vraagprijs 250.000,- k.k. www.kantersmakelaardij.nl Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Anna Marie van Schurmanstraat 21 Rijen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Anna Marie van Schurmanstraat 21 Rijen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Anna Marie van Schurmanstraat 21 Rijen Vraagprijs 245.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Korte Hoogstraat 28 Oosterhout. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Korte Hoogstraat 28 Oosterhout. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Korte Hoogstraat 28 Oosterhout Vraagprijs 189.000,- k.k. www.kantersmakelaardij.nl Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Rulstraat 36 Oosterhout. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Rulstraat 36 Oosterhout. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Rulstraat 36 Oosterhout Vraagprijs 180.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Gagelrijs 79 Rijen. Vanaf-prijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Gagelrijs 79 Rijen. Vanaf-prijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Gagelrijs 79 Rijen Vanaf-prijs 180.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar in Nederland

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Dr. Willem Dreeslaan 48 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Dr. Willem Dreeslaan 48 Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Dr. Willem Dreeslaan 48 Dongen Vraagprijs 330.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek.

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Doctor Schaepmanstraat 26 Kaatsheuvel. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Doctor Schaepmanstraat 26 Kaatsheuvel. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Doctor Schaepmanstraat 26 Kaatsheuvel Vraagprijs 239.000,- k.k. www.kantersmakelaardij.nl Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Looiersplein 11 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Looiersplein 11 Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Looiersplein 11 Dongen Vraagprijs 175.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Looiersplein 11 Dongen. Vanaf-prijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Looiersplein 11 Dongen. Vanaf-prijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Looiersplein 11 Dongen Vanaf-prijs 175.000,- k.k. www.kantersmakelaardij.nl Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Scholverbos 4 Rijen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Scholverbos 4 Rijen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Scholverbos 4 Rijen Vraagprijs 189.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar in Nederland

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Baroniestraat 12 Rijen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Baroniestraat 12 Rijen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Baroniestraat 12 Rijen Vraagprijs 189.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als

Nadere informatie

Te Huur Aangeboden. van Eyckstraat 6 Dongen. Huurprijs 825,00 p.m.

Te Huur Aangeboden. van Eyckstraat 6 Dongen. Huurprijs 825,00 p.m. Te Huur Aangeboden van Eyckstraat 6 Dongen Huurprijs 825,00 p.m. www.kantersmakelaardij.nl Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar in

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Anna Blamanstraat 15 Rijen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Anna Blamanstraat 15 Rijen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Anna Blamanstraat 15 Rijen Vraagprijs 247.000,- k.k. www.kantersmakelaardij.nl Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Europaplein 100 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Europaplein 100 Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Europaplein 100 Dongen Vraagprijs 142.500,- k.k. www.kantersmakelaardij.nl Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Prinsenstraat 5 'S Gravenmoer. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Prinsenstraat 5 'S Gravenmoer. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Prinsenstraat 5 'S Gravenmoer Vraagprijs 249.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek.

Nadere informatie

Te huur Aangeboden. Julianastraat 121 Dongen. Huurprijs 1.250,- p.m.

Te huur Aangeboden. Julianastraat 121 Dongen. Huurprijs 1.250,- p.m. Te huur Aangeboden Julianastraat 121 Dongen Huurprijs 1.250,- p.m. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar in Nederland

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Julianastraat 95 Rijen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Julianastraat 95 Rijen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Julianastraat 95 Rijen Vraagprijs 269.000,- k.k. www.kantersmakelaardij.nl Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Mgr. Nolenslaan 2 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Mgr. Nolenslaan 2 Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Mgr. Nolenslaan 2 Dongen Vraagprijs 225.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar in Nederland

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Sterkenhoeve 9 Rijen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Sterkenhoeve 9 Rijen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Sterkenhoeve 9 Rijen Vraagprijs 191.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Meierijpad 4 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Meierijpad 4 Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Meierijpad 4 Dongen Vraagprijs 215.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Helfrichstraat 11 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Helfrichstraat 11 Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Helfrichstraat 11 Dongen Vraagprijs 209.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Hof van Rassegem 3 Rijen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Hof van Rassegem 3 Rijen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Hof van Rassegem 3 Rijen Vraagprijs 195.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar in Nederland

Nadere informatie

Singelstraat 142-5, Arnhem

Singelstraat 142-5, Arnhem Singelstraat 142-5, Arnhem Kenmerken Overdracht Vraagprijs 150.000 k.k. Aangeboden sinds 19-06-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. ALPHEN AAN DEN RIJN Willem de Zwijgerlaan 31. Koopsom 121.000,= k.k. Gezellig 3-kamerappartement met tuin!

TE KOOP. ALPHEN AAN DEN RIJN Willem de Zwijgerlaan 31. Koopsom 121.000,= k.k. Gezellig 3-kamerappartement met tuin! TE KOOP ALPHEN AAN DEN RIJN Willem de Zwijgerlaan 31 Koopsom 121.000,= k.k. Gezellig 3-kamerappartement met tuin! Aarplein 2 2406 BZ ALPHEN AAN DEN RIJN Tel.: 0172-473351 Fax: 0172-490004 E-mail: alphen@drieman.nl

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Kerkstraat 11 Waspik. Vanaf-vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Kerkstraat 11 Waspik. Vanaf-vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Kerkstraat 11 Waspik Vanaf-vraagprijs 295.000,- k.k. www.kantersmakelaardij.nl Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar

Nadere informatie

TE KOOP. ALPHEN AAN DEN RIJN Venusstraat 54. Koopsom 119.000,= k.k. Riant 4-kamerappartement op de 1e etage met zonnig balkon!

TE KOOP. ALPHEN AAN DEN RIJN Venusstraat 54. Koopsom 119.000,= k.k. Riant 4-kamerappartement op de 1e etage met zonnig balkon! TE KOOP ALPHEN AAN DEN RIJN Venusstraat 54 Koopsom 119.000,= k.k. Riant 4-kamerappartement op de 1e etage met zonnig balkon! Aarplein 2 2406 BZ ALPHEN AAN DEN RIJN Tel.: (0172) 47 33 51 Fax: (0172) 49

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Kardinaal v Rossumstraat 86 Dongen. Vanaf-prijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Kardinaal v Rossumstraat 86 Dongen. Vanaf-prijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Kardinaal v Rossumstraat 86 Dongen Vanaf-prijs 280.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Marnix Gijsenstraat 5 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Marnix Gijsenstraat 5 Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Marnix Gijsenstraat 5 Dongen Vraagprijs 369.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Meerkoethof 22 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Meerkoethof 22 Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Meerkoethof 22 Dongen Vraagprijs 189.000,- k.k. www.kantersmakelaardij.nl Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Bongelakker 69 Rijen. Vanaf-prijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Bongelakker 69 Rijen. Vanaf-prijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Bongelakker 69 Rijen Vanaf-prijs 190.000,- k.k. www.kantersmakelaardij.nl Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Hortastraat 3 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Hortastraat 3 Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Hortastraat 3 Dongen Vraagprijs 239.000,- k.k. www.kantersmakelaardij.nl Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Karmelietenstraat 12 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Karmelietenstraat 12 Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Karmelietenstraat 12 Dongen Vraagprijs 165.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar in

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Roeloff van Dalemstraat 51 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Roeloff van Dalemstraat 51 Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Roeloff van Dalemstraat 51 Dongen Vraagprijs 239.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Oranjestraat 7 Raamsdonksveer. Vraagprijs 195.000,- k.k. www.kantersmakelaardij.nl

Te Koop Aangeboden. Oranjestraat 7 Raamsdonksveer. Vraagprijs 195.000,- k.k. www.kantersmakelaardij.nl Te Koop Aangeboden Oranjestraat 7 Raamsdonksveer Vraagprijs 195.000,- k.k. www.kantersmakelaardij.nl Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Valkenswaardstraat 117 Tilburg. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Valkenswaardstraat 117 Tilburg. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Valkenswaardstraat 117 Tilburg Vraagprijs 225.000,- k.k. www.kantersmakelaardij.nl Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Molendijk 56 a 'S Gravenmoer. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Molendijk 56 a 'S Gravenmoer. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Molendijk 56 a 'S Gravenmoer Vraagprijs 235.000,- k.k. www.kantersmakelaardij.nl Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar

Nadere informatie

Vraagprijs 218.000,- k.k.

Vraagprijs 218.000,- k.k. SASSEMERHOF 66 SASSENHEIM Royaal en uitstekend onderhouden 3-kamer appartement met balkon op het zuiden in het luxe appartementencomplex De Sassemerhof. Het appartement ligt op de 7e etage en beschikt

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Mgr. Ariensstraat 16 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Mgr. Ariensstraat 16 Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Mgr. Ariensstraat 16 Dongen Vraagprijs 424.000,- k.k. www.kanters.net. Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar in

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Riekevoort 3 Rijen. Vanaf-prijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Riekevoort 3 Rijen. Vanaf-prijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Riekevoort 3 Rijen Vanaf-prijs 450.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige

Nadere informatie

Dordrecht. Doornenburg 22. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Dordrecht. Doornenburg 22. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Dordrecht Doornenburg 22 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Ruim opgezet 2-kamer (hoek)appartement met zonnig balkon (13 m²), voorzien

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Schoolstraat 15 Waspik. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Schoolstraat 15 Waspik. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Schoolstraat 15 Waspik Vraagprijs 349.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als

Nadere informatie

Venuslaan 391 A - Eindhoven

Venuslaan 391 A - Eindhoven Venuslaan 391 A - Eindhoven Vraagprijs 164.000,- k.k. Huis-O-Theek Eindhoven B.V. Omschrijving FORS IN PRIJS VERLAAGD!!! Opvallend riant, uitstekend onderhouden, luxe afgewerkt 4-kamerappartement met dubbel

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. St. Crispijnstraat 53 Waalwijk. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. St. Crispijnstraat 53 Waalwijk. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden St. Crispijnstraat 53 Waalwijk Vraagprijs 140.000,- k.k. www.kantersmakelaardij.nl Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige

Nadere informatie

Oranje-Nassaulaan 30, Gouda

Oranje-Nassaulaan 30, Gouda Oranje-Nassaulaan 30, Gouda Kenmerken Overdracht Vraagprijs 148.500 k.k. Aangeboden sinds 23-05-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

JAFFASTRAAT 2 UTRECHT

JAFFASTRAAT 2 UTRECHT JAFFASTRAAT 2 UTRECHT 175.000 k.k. www.ja astraat2.nl Ja astraat 2, Utrecht ZEER SFEERVOL EN MODERN APPARTEMENT VAN 54 M2 EN EEN ZONNIG DAKTERRAS. In dit fraaie gebouw zijn in 2010 negen startersappartementen

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Julianastraat 109 Rijen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Julianastraat 109 Rijen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Julianastraat 109 Rijen Vraagprijs 350.000,- k.k. www.kantersmakelaardij.nl Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar

Nadere informatie

TE KOOP. Brabantstraat K.K GC Alphen Aan Den Rijn

TE KOOP. Brabantstraat K.K GC Alphen Aan Den Rijn Brabantstraat 132 2408 GC Alphen Aan Den Rijn TE KOOP 200.000 K.K. Brabantstraat 132 2408 GC Alphen Aan Den Inleiding Rijn Instap klaar modern 3-kamerappartement op de 2e verdieping! In Kerk & Zanen op

Nadere informatie

Weltevreden 19, Amersfoort

Weltevreden 19, Amersfoort Weltevreden 19, Amersfoort Kenmerken Overdracht Huurprijs 1.045 bepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 18-06-2018 Duur overeenkomst bepaalde tijd Waarborgsom 2 maanden / 2.490 Totale servicekosten

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Pastoor van de Boschstraat 23. Gilze. Vraagprijs 209.000,- k.k. www.kantersmakelaardij.nl

Te Koop Aangeboden. Pastoor van de Boschstraat 23. Gilze. Vraagprijs 209.000,- k.k. www.kantersmakelaardij.nl Te Koop Aangeboden Pastoor van de Boschstraat 23 Vraagprijs 209.000,- k.k. Gilze www.kantersmakelaardij.nl Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Polarisstraat 32 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Polarisstraat 32 Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Polarisstraat 32 Dongen Vraagprijs 194.000,- k.k. www.kantersmakelaardij.nl Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar

Nadere informatie

Lievenshof 5 te Alkmaar Kennemerstraatweg 181, 1814 GH Alkmaar Tel: ,

Lievenshof 5 te Alkmaar Kennemerstraatweg 181, 1814 GH Alkmaar Tel: , Lievenshof 5 te Alkmaar Adres Lievenshof 5 1816 KH Alkmaar Vraagprijs 129.500,= kosten koper Aanvaarding In overleg. Omschrijving Kopers opgelet! Voor dit 4-kamer HOEK appartement geldt dat u werkelijk

Nadere informatie

TE KOOP. ALPHEN AAN DEN RIJN Charlotte de Bourbonstraat 8. Koopsom ,= k.k.

TE KOOP. ALPHEN AAN DEN RIJN Charlotte de Bourbonstraat 8. Koopsom ,= k.k. TE KOOP ALPHEN AAN DEN RIJN Charlotte de Bourbonstraat 8 Koopsom 116.000,= k.k. Sfeervol 3-kamer startersappartement met een zonnig balkon op het westen en gezellige ligging! Aarplein 2 2406 BZ ALPHEN

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Frederikplein 27 Rijen. Vanaf-prijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Frederikplein 27 Rijen. Vanaf-prijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Frederikplein 27 Rijen Vanaf-prijs 150.000,- k.k. www.kantersmakelaardij.nl Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar

Nadere informatie

TE KOOP. ALPHEN AAN DEN RIJN Vliestroom 341. Koopsom ,= k.k.

TE KOOP. ALPHEN AAN DEN RIJN Vliestroom 341. Koopsom ,= k.k. TE KOOP ALPHEN AAN DEN RIJN Vliestroom 341 Koopsom 142.000,= k.k. Royaal maisonnetteappartement (3e en 4e etage) met 5 kamers en ruim terras op het zuiden! Aarplein 2 2406 BZ ALPHEN AAN DEN RIJN Tel.:

Nadere informatie

EIKENHORST 433 ALPHEN AAN DEN RIJN. Knus 2 kamerappartement! Koopsom 109.000,= k.k.

EIKENHORST 433 ALPHEN AAN DEN RIJN. Knus 2 kamerappartement! Koopsom 109.000,= k.k. EIKENHORST 433 ALPHEN AAN DEN RIJN Knus 2 kamerappartement! Koopsom 109.000,= k.k. INTRODUCTIE PAGINA Geachte geïnteresseerde, Een huis kopen doet u niet zomaar even. Het is een grote beslissing die u

Nadere informatie

Erasmusdomein 18 A. Te Koop GC Maastricht (Randwyck) Vraagprijs k.k.

Erasmusdomein 18 A. Te Koop GC Maastricht (Randwyck) Vraagprijs k.k. Te Koop Vraagprijs 185.000 k.k. Kenmerken Vraagprijs 185.000 k.k. Servicekosten 128 Status Verkocht Oplevering in overleg Soort appartement Galerijflat Woonlaag 1 Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 1989

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Mgr. Schaepmanlaan 21 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Mgr. Schaepmanlaan 21 Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Mgr. Schaepmanlaan 21 Dongen Vraagprijs 600.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Orionstraat 4 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Orionstraat 4 Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Orionstraat 4 Dongen Vraagprijs 155.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Prinsenstraat 10 Rijen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Prinsenstraat 10 Rijen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Prinsenstraat 10 Rijen Vraagprijs 224.500,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Kuiperijhof 25 Oosterhout Nb. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Kuiperijhof 25 Oosterhout Nb. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Kuiperijhof 25 Oosterhout Nb Vraagprijs 199.500,- k.k. www.kantersmakelaardij.nl Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar

Nadere informatie

TE KOOP. ALPHEN AAN DEN RIJN Charlotte de Bourbonstr. 36. Koopsom 124.000,= k.k.

TE KOOP. ALPHEN AAN DEN RIJN Charlotte de Bourbonstr. 36. Koopsom 124.000,= k.k. TE KOOP ALPHEN AAN DEN RIJN Charlotte de Bourbonstr. 36 Koopsom 124.000,= k.k. Sfeervol 3-kamer startersappartement met een zonnig balkon op het westen en gezellige ligging! Aarplein 2 2406 BZ ALPHEN AAN

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Margrietstraat 9 Rijen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Margrietstraat 9 Rijen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Margrietstraat 9 Rijen Vraagprijs 550.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als

Nadere informatie

AVELING 101C HOOGVLIET

AVELING 101C HOOGVLIET AVELING 101C HOOGVLIET 129.500 k.k. www.aveling101c.nl Omschrijving Zeer verzorgde en keurig afgewerkte 3 kamer (voorheen 4 kamer) maisonnette met balkon en royaal dakterras gelegen in de wijk "Nieuw Engeland"

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. De Coubertinlaan 3 Waalwijk. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. De Coubertinlaan 3 Waalwijk. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden De Coubertinlaan 3 Waalwijk Vraagprijs 150.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar in

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Run 4 Kaatsheuvel. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Run 4 Kaatsheuvel. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Run 4 Kaatsheuvel Vraagprijs 219.000,- k.k. www.kanters.net Ga O ran v ti e em r akelaars G G e e ïn a t c e h r t e e sseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Trompethof 11 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Trompethof 11 Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Trompethof 11 Dongen Vraagprijs 199.500,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar in Nederland

Nadere informatie

K.K. DE VESTE JR LELYSTAD

K.K. DE VESTE JR LELYSTAD DE VESTE 17 25 8231 JR LELYSTAD 125.000 K.K. "Nu bieden vanaf 125.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 125.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Schoolstraat 15 Waspik. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Schoolstraat 15 Waspik. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Schoolstraat 15 Waspik Vraagprijs 375.000,- k.k. www.kantersmakelaardij.nl Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar

Nadere informatie

Akkerdistelstraat 35 - Goes

Akkerdistelstraat 35 - Goes q Akkerdistelstraat 35 - Goes Vraagprijs 189.000,- k.k. Omschrijving Akkerdistelstraat 35 - Goes Keurig onderhouden en luxe uitgevoerd 3-kamerappartement gelegen op de eerste verdieping van een nieuw appartementencomplex

Nadere informatie

Safariweg 330, Maarssen

Safariweg 330, Maarssen Safariweg 330, Maarssen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 235.000 k.k. Aangeboden sinds 18-12-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom 0 Bankgarantie Ontbindende voorwaarden financiering Indeling Aantal kamers

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Hof 61 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Hof 61 Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Hof 61 Dongen Vraagprijs 192.000,- k.k. www.kantersmakelaardij.nl Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar in Nederland

Nadere informatie

ANGOULEMEHOF 6 - EINDHOVEN

ANGOULEMEHOF 6 - EINDHOVEN ANGOULEMEHOF 6 - EINDHOVEN Op deze gewilde woonlocatie bevindt zicht dit mooie 4 kamer appartement op de 3e etage. Op de begane grond treft u de hoofdentree, ontvangsthal en eigen berging; trapopgang naar

Nadere informatie

TE KOOP/TE HUUR. De Hofte 12, 7622 TL Borne. Vraagprijs ,- k.k. Huurprijs 890,- p.m.

TE KOOP/TE HUUR. De Hofte 12, 7622 TL Borne. Vraagprijs ,- k.k. Huurprijs 890,- p.m. TE KOOP/TE HUUR, 7622 TL Vraagprijs 195.000,- k.k. Huurprijs 890,- p.m. Omschrijving Dit ruime 3-kamer appartement is gesitueerd in het hart van. Het historische en gezellige centrum bevindt zich op loopafstand

Nadere informatie

Pastoor Spieringsstraat 299, Uden

Pastoor Spieringsstraat 299, Uden Pastoor Spieringsstraat 299, Uden Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 20-06-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. de Leest 9 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. de Leest 9 Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden de Leest 9 Dongen Vraagprijs 298.000,- k.k. www.kantersmakelaardij.nl Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar in

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Eikenstraat 32 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Eikenstraat 32 Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Eikenstraat 32 Dongen Vraagprijs 249.000,- k.k. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als

Nadere informatie

Hoog Gagel 32. Eindhoven

Hoog Gagel 32. Eindhoven Licht en goed afgewerkt 3-kamer-appartement met een ruime woonkamer, nette keuken, zonnig balkon, 2 slaapkamers, keurige badkamer, berging en eigen parkeerplaats. Gelegen in het gezellige Philipsdorp om

Nadere informatie

Te Koop Aangeboden. Straussstraat 8 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Te Koop Aangeboden. Straussstraat 8 Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Te Koop Aangeboden Straussstraat 8 Dongen Vraagprijs 222.500,- k.k. www.kantersmakelaardij.nl Over Garantiemakelaars Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want als enige makelaar

Nadere informatie