GEMEENTE- EN PROVINCIERAADS- VERKIEZINGEN VAN 14 OKTOBER 2018 VERDER VOORUIT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GEMEENTE- EN PROVINCIERAADS- VERKIEZINGEN VAN 14 OKTOBER 2018 VERDER VOORUIT"

Transcriptie

1 KORTESSEM» WIJ ZIJN KANDIDAAT! GEMEENTE- EN PROVINCIERAADS- VERKIEZINGEN VAN 14 OKTOBER 2018

2 LIJSTTREKKER TOM THIJSEN» 37 jaar» Kortessem Geen enkele Kortessemnaar die hem intussen nog niet kent: onze burgemeester Tom Thijsen. Vol vuur en passie heeft deze man de afgelopen zes jaar Kortessem bestuurd. Privé is hij gelukkig getrouwd met Greet en sinds enkele jaren de trotse papa van Rik en Jeanne. Politiek is zonder twijfel Toms grootste hobby maar daarbuiten maakt hij ook graag tijd om een rondje te gaan lopen. De komende jaren wil Tom de inwoners van Kortessem graag nog meer betrekken bij het beleid en verder vooruitgaan met het creëren van een (verkeers)veilige leefomgeving voor alle inwoners!

3 » TOM THIJSEN, BURGEMEESTER VAN KORTESSEM Beste Kortessemnaar Beste kiezer De voorbije zes jaren hebben we met veel enthousiasme en goesting onze schouders gezet onder Kortessem. Het gaat goed met Kortessem en daar zijn we best fier op. Als burgemeester maakte ik de voorbije 12 maanden een ronde door Kortessem. Ik ging bij elk huis aanbellen om te luisteren naar jullie noden en verzuchtingen. Binnen enkele weken probeer ik de kaap van de 3700 huisbezoeken te bereiken. De vele babbels en de persoonlijke ontmoetingen waren alvast hartelijk én leerrijk. Dank jullie wel hiervoor! Het gaat goed met onze gemeente. De cijfers uit de gemeentemonitor liegen er niet om: 93 % van onze inwoners woont graag in Kortessem, 80 % van onze inwoners is tevreden van de buurt, 87 % van onze inwoners is tevreden over het onderwijs in ons dorp en 90% van onze inwoners voelt zich veilig. Hard werk van een ganse ploeg wordt op die manier beloond. Het werk is evenwel niet af. Er liggen heel wat uitdagingen op de plank. Kortessem groeit, met vele nieuwe gezinnen en kinderen. De vergrijzing neemt toe. Het dorp moet betaalbaar en bereikbaar blijven voor iedereen. Veilig en net. En veel groener. Ik wil met Kortessem. Positief én optimistisch. Vol ambitie, voluit en vol vuur. Heel erg graag vraag ik jullie vertrouwen en stem voor ieder van onze kandidaten. U kan zonder probleem ieder bolletje van iedere individuele kandidaat op onze CD&V lijst aanvinken. Het zou een mooi en sterk signaal zijn. Een duidelijk mandaat ook. En dat is wat wij u op 14 oktober graag vragen. Alvast bedankt voor uw steun en tot binnenkort, ergens onderweg. Tom Thijsen burgemeester lijsttrekker CD&V Kortessem

4 2 MIET JORISSEN» 31 jaar» Zammelen Juriste Miet Jorissen is sinds een kleine twee jaar onze schepen van financiën, mobiliteit, landbouw en jeugd. Met veel plezier wijdt ze het meeste van haar tijd aan deze functie. Gelukkig blijft er af en toe ook nog wat ruimte over om te volleyballen en te fitnessen. Wandelingen met haar hond Balou door het natuurreservaat van Zammelen brengen deze gedreven dame volledig tot rust. BREPOELS- GIELEN 3 NICOLE» 57 jaar» Wintershoven Al 12 jaar mag CD&V Kortessem rekenen op het engagement van Nicole Gielen. Nicole is 57 jaar en woont samen met haar man René in Wintershoven. Nicole is de trotse moeder van twee zonen, Roel en Daan én de oma van twee schattige kleindochters. Deze maatschappelijk geëngageerde vrouw is lid van KVLV en werkt als administratief medewerkster voor de vzw IN-Z. Welzijn en gezin zijn dan ook de twee thema's waar Nicole zich de komende jaren op wil toeleggen.

5 4 WENDY COX» 42 jaar» Vliermaalroot Wendy Cox zet ook haar schouders onder het project van CD&V Kortessem. Door haar job als adjunct-hoofdverpleegkundige bij het Wit-Gele Kruis Diepenbeek/Kortessem wil zij vooral haar steentje bijdragen aan het welzijns- en gezondheidsbeleid in Kortessem. In haar vrije tijd maakt Wendy graag een fietstochtje met haar man Gerd Thoelen en zoon Mathijs. Daarnaast steekt ze ook de handen uit de mouwen bij het oudercomité van de Trootrakkers. 5 DONALD MARTENS» 50 jaar» Kortessem Donald Martens is dit jaar voor het eerst terug te vinden op de lijst van CD&V. Op professioneel vlak is Donald actief als productieleider en preventieadviseur maar je kent hem waarschijnlijk vooral als één van de drijvende krachten achter het pop-up café 'Bij Morrei'. Zijn drukke agenda belet hem echter niet om tijd vrij te maken voor zijn vrouw Lieve en kinderen Jinte en Ferre. Binnen de politiek wil deze gedreven man zich vooral inzetten voor het thema veiligheid en zijn technische kennis ten dienste stellen van Kortessemse projecten.

6 6 HEIDI LENAERTS» 50 jaar» Vliermaal Heidi Lenaerts woont samen met haar gezin in Vliermaal. Ze is aan de slag als zelfstandig verpleegkundige en als zelfstandig vroedvrouw. Na haar werkuren vind je Heidi vooral terug, genietend van haar gezin, in onze fijne gemeente of al wandelend in onze mooie fruitstreek met haar hond Jack! 7 ALEXANDER WOUTERS» 33 jaar» Kortessem Alexander Wouters ken je vermoedelijk vooral als de man achter het fornuis van Boescafé. Naast zijn drukke job maakt hij met veel plezier tijd voor zijn vrouw An en dochter Magali. Daarbovenop gaat deze gedreven sportieveling graag lopen en tennissen. Sport, mobiliteit en aandacht voor jonge gezinnen zijn dan ook de drie thema's waarin hij graag een meerwaarde wil betekenen binnen CD&V Kortessem.

7 8 CHRISTOPH TORREELE» 35 jaar» Vliermaalroot Christoph Torreele runt dagelijks zijn eigen bouwkundig tekenbureau. Daarnaast brengt hij tijd door met zijn vriendin Candy en zoontjes Quinten en Matz. Hij trekt ook graag de natuur in om te genieten van de rust en de stilte. Misschien ken je Christoph van de Vriendenkring van de Trootrakkers of als bestuurslid van Schouders, het overkoepelend oudercomité in Kortessem. 9 HANNE ROEBBEN» 31 jaar» Vliermaal De 31-jarige Hanne Roebben uit Vliermaal is één van onze nieuwe kandidaten. Vrienden en familie omschrijven Hanne als een sociale, vastberaden vrouw met een groot doorzettingsvermogen. Haar interesse gaat vooral uit naar de beleidsdomeinen vrije tijd, verenigingen en sport. Overdag is Hanne druk in de weer als medisch secretaresse in een huisartsenpraktijk. Vrije tijd betekent voor haar genieten met haar vriend Wesley en zoontje Vinn.

8 "Een sterk team voor Kortessem." Tom Thijsen "Met jullie steun: verder vooruit!" Patrick Mevissen "Zes jaar hard gewerkt, dat zie je." Jos Gielen

9 "Onze ervaring, tot uw dienst." Neske Eckelmans "Jong en oud, samen op één lijst." Jacqueline Schouterden

10 10 ANNELEEN MEEKERS» 28 jaar» Kortessem Met haar 28 lentes is Anneleen Meekers de jongste kandidate op onze lijst. Sinds enkele jaren is ze voorzitster van Jong CD&V Kortessem. Door de week werkt ze als schadebeheerder bij een verzekeringsmakelaar maar in het weekend vind je haar vooral terug langs het voetbalplein van Kortessem vv waar haar vriend Sam speelt. Anneleen kreeg de politiek met de paplepel mee van haar ouders Omer Meekers en Jacqueline Schouterden. Elke zomer trekt ze als kookouder mee op kamp met de jongenschiro van Kortessem. 11 KATHLEEN VANLOFFELT» 31 jaar» Vliermaalroot Kathleen Vanloffelt zet vol enthousiasme haar eerste politieke stapjes. Ze is getrouwd met Frank en mama van Emily, Fien en Willem. Naast haar deeltijdse job is deze bezige bij ook nog actief als zelfstandig schoonheidsspecialiste. Vrienden en familie omschrijven Kathleen als een positieve en ruimdenkende vrouw. Ze gaat voor een toekomst waar jong en oud zichzelf kunnen zijn in een mooi en veilig Kortessem waar we trots op mogen zijn.

11 12 RUTH HECHTERMANS» 29 jaar» Kortessem Ruth Hechtermans is één van de nieuwkomers binnen onze partij. Ze werkt als zelfstandig thuisverpleegkundige in de regio Groot Kortessem. Daarnaast is ze lector aan de Hogeschool PXL op het departement Healthcare. Haar vrije tijd vult ze graag in met sporten en de Chiro. In de zomer kom je deze gedreven jongedame ongetwijfeld samen met haar vriendinnen en vriend Duane tegen op één van de vele Limburgse festivals. 13 JORDEN JACKERS» 35 jaar» Kortessem Jorden Jackers is al zes jaar onze fractieleider binnen het OCMW. Hij werkt als hoofdverpleegkundige in het ZOL in Genk. Naast zijn professionele en politieke bezigheden is Jorden ook nog jeugdcoach bij handbalclub Pentagoon Kortessem. Het verbaast je dan ook niet dat hij zich de komende jaren vooral onder andere wil inzetten voor het sportbeleid in onze gemeente.

12 14 ANNEKE BAILLIEN» 34 jaar» Wintershoven Anneke Baillien is één van de nieuwe aanwinsten van onze partij. Naast tijd doorbrengen met haar man Diederik en zoontjes Timo en Mathiz, zijn concerten en festivals bezoeken haar grootste hobby, evenals lekker gaan uit eten en koken. Als kleuterjuf en zorgleerkracht in de Klokschool in Kortessem en De Vlierbloem in Vliermaal, wil zij in de toekomst graag het onderwijs- en kinderopvangbeleid in Kortessem verder verbeteren. Anneke wil zich ook inzetten voor jeugd en jonge gezinnen. 15 CYRIEL KONINGS» 62 jaar» Guigoven Al 35 jaar lang is Cyriel Konings actief binnen CD&V Kortessem. Je kent hem ongetwijfeld als leerkracht of van zijn actieve rol binnen het rijke verenigingsleven in onze gemeente. Hij is al jarenlang voorzitter van de cultuurraad en van Flora Hesbania. Samen met zijn vrouw Ida en zonen Pieter en Kristof en kleinzoon Willem geniet hij graag van de prachtige natuur en cultuur die Kortessem en omstreken te bieden hebben. Pieter treedt trouwens dit jaar in de voetsporen van zijn vader en is kandidaat op de provincieraadslijst van CD&V Limburg.

13 16 JOS WIJNEN» 73 jaar» Vliermaal Met de 73-jarige Jos Wijnen haalt CD&V Kortessem vooral veel levenservaring in huis. Jos woont samen met zijn vrouw Anny Croughs in Vliermaal. Genieten van zijn pensioen doet Jos vooral binnen het verenigingsleven van Kortessem. Hij is onder andere actief binnen OKRA, wandelclub Iris en het dorpsrestaurant. 17 WARD SCHEVENELS» 64 jaar» Kortessem Ward Schevenels kennen we als een zeer accuraat en warm persoon die al meer dan 30 jaar het Kortessemse verenigingsleven ondersteunt. Na zijn drukke loopbaan geniet hij nu samen met echtgenote Brigitte van een welverdiend pensioen. Zijn drie zonen, Raf, Stijn en Dries weten van zijn vrije tijd te snoepen. Samen met CD&V Kortessem wil hij gaan voor een eerlijke politiek in een gezond Kortessem.

14 RIA 18 REWEGHS- STEEGMANS» 60 jaar» Guigoven Al 12 jaar is Ria Steegmans een vaste waarde binnen onze partij. In 2006 werd ze voor het eerst verkozen als gemeenteraadslid. In 2012 werd ze OCMW-voorzitter en zetelde drie jaar in het schepencollege. Professioneel is Ria al veertig jaar aan de slag als onthaalbediende in het Salvator Ziekenhuis. Daarnaast is ze de trotse mama van Michiel en Simon én oma van haar oogappeltje, Roos. Ze geniet ervan om in haar vrije tijd te lezen, te koken of een leuke citytrip te maken. Ongetwijfeld heb je haar al eens in actie gezien in de spel-otheek, het Repair Café Kortessem of het Dorpsrestaurant Beteen. 19 CAMILLE CUYX» 72 jaar» Kortessem Camille Cuyx is één van de gevestigde waarden binnen onze partij. Deze 72-jarige voormalige burgemeester is nog steeds even gedreven als het om politiek gaat. Als schepen was hij in de weer voor openbare werken, mobiliteit, milieu, landbouw, groen en erfgoed. Momenteel is hij voorzitter van de gemeenteraad, lid van de Raad van Bestuur Regionaal landschap Haspengouw en actief in de milieu- en landbouwraad. Voor het overige geniet hij van zijn wekelijks ritje als wielertoerist en is hij een vurig voetbal- en volleybalsupporter van zijn kleinkinderen.

15 PROVINCIERAADSVERKIEZINGEN Onze kandidaat voor de provincieraadsverkiezingen TONGEREN 3 PIETER KONINGS 1 MOORS Inge 2 ALBREGTS Koen 3 KONINGS Pieter 4 BOSMANS Ilse 5 JANS Vera 6 CHRISTIAENS An 7 TERWINGEN Raf» 32 jaar» De Kortessemse kandidaat voor onze Provincie WIJ LIMBURG Pieter Konings woont samen met zijn vrouw Ine Vrancken en zoon Willem te Guigoven. Hij is geograaf van opleiding en geeft aardrijkskunde aan leerlingen uit het 5e en 6e middelbaar in viio Tongeren. Als zoon van Cyriel Konings en Ida Achten kreeg hij engagement met de paplepel mee. Actief voor de jeugd in Kortessem; eerst als leider bij Chiro Spratike en vandaag nog voorzitter van de jeugdraad. Drijvende kracht bij vzw Bra Chique, vrijwilliger bij Damiaanactie, lid van de Kortessemse confrérie van het haspengouws fruit en toerisme Kortessem, organisatie landelijke gilden Flora Hesbania, lector in de parochie en her en der helpende hand achter de schermen. Hij koestert onze mooie plattelandsgemeente en wil onze ruimte in al zijn facetten verder op de kaart zetten.

16 GEMEENTERAAD KORTESSEM Thijsen Tom Jorissen Miet Brepoels-Gielen Nicole Cox Wendy Martens Donald Lenaerts Heidi Wouters Alexander Torreele Christoph Roebben Hanne Meekers Anneleen Vanloffelt Kathleen Hechtermans Ruth Jackers Jorden Baillien Anneke Konings Cyriel Wijnen Jos Schevenels Ward Reweghs-Steegmans Ria Cuyx Camille Je mag op meerdere kandidaten binnen dezelfde lijst stemmen. IN KORTESSEM. COLOFON Heeft u een opmerking over het gemeentebeleid of de CD&V werking in onze gemeente? Of heeft u een suggestie voor wat beter kan? Aarzel niet en ga de conversatie aan! Verkiezingsdrukwerk, niet op de openbare weg gooien. Verantwoordelijke uitgever: Jos Gielen, Gulmerstraat 12, 3721 Vliermaalroot Uw lokale contactpersoon: Jos Gielen, (josephgielen@hotmail.com) Meer info op onze website: kortessem.cdenv.be Volg ons op Facebook: fb.com/cdenvkortessem

KORTESSEM» WIJ SAMEN, VERDER VOORUIT

KORTESSEM» WIJ SAMEN, VERDER VOORUIT » WIJ SAMEN, Het gaat goed met Kortessem! Dat blijkt niet alleen uit de Vlaamse Gemeentemonitor maar ook uit tal van verschillende lokale bevragingen die de afgelopen jaren werden uitgevoerd. CD&V Kortessem

Nadere informatie

RAAD VOOR VERKIEZINGSBETWISTINGEN ARREST

RAAD VOOR VERKIEZINGSBETWISTINGEN ARREST RAAD VOOR VERKIEZINGSBETWISTINGEN ARREST van 24 december 2018 met nummer RVERKB/1819/0025 in de zaak met rolnummer 1819-RVERKB-0019 Verzoekende partij de heer Cyriel KONINGS, wonende te 3723 Kortessem,

Nadere informatie

De échte vernieuwing voor Gingelom

De échte vernieuwing voor Gingelom 4 4 De échte vernieuwing voor Gingelom 4 4 Het is bijzonder inspirerend om nieuwe mensen hun visie te horen geven op de uitdagingen van onze gemeente. Zij zijn stuk voor stuk geëngageerd in het sociaal

Nadere informatie

Dirk Laleman. 9 DE PLAATS. 7lijst. Provincie 22 STE PLAATS. Gemeenteraadsverkiezingen. "met een hart voor iedereen"

Dirk Laleman.  9 DE PLAATS. 7lijst. Provincie 22 STE PLAATS. Gemeenteraadsverkiezingen. met een hart voor iedereen V.U. Dirk Laleman. Verkiezingsdrukwerken: verkiezingen gemeente- en provincieraadsverkiezingen 8 oktober 2006, vrij van zegel volgens artikel 198 van het W.Z.G.T. www.laleman.be Dirk Laleman 9 DE PLAATS

Nadere informatie

N-VA Maarkedal met Project M en ijzersterke lijst naar de verkiezingen

N-VA Maarkedal met Project M en ijzersterke lijst naar de verkiezingen N-VA Maarkedal met Project M en ijzersterke lijst naar de verkiezingen Visie en Ambitie voor Maarkedal Maarkedal, 1 september Iedere verkiezing heeft zijn verrassing en in Maarkedal is het zonder enige

Nadere informatie

VERNIEUWENDE KIJK OP ROTSELAAR #TOEKOMST

VERNIEUWENDE KIJK OP ROTSELAAR #TOEKOMST VERNIEUWENDE KIJK OP ROTSELAAR #TOEKOMST De wereld is constant in verandering. Alleen wanneer je voortdurend vernieuwt, kan je samen de toekomst maken. Daarom kiest CD&V Rotselaar bij het begin van 2016

Nadere informatie

PERSMEDEDELING Persconferentie N-VA Lennik Kwadraat

PERSMEDEDELING Persconferentie N-VA Lennik Kwadraat PERSMEDEDELING Persconferentie N-VA Lennik Kwadraat 1. Voorstelling van enkele nieuwe kandidaten van N-VA Lennik Kwadraat (door Bé Fries voorzitter N-VA Lennik en Etienne Van Vaerenbergh voorzitter Lennik

Nadere informatie

depanne.cdenv.be CD&VPlus is een vriendengroep! daden inbegrepen We zetten De Panne & Adinkerke terug op de kaart omdat

depanne.cdenv.be CD&VPlus is een vriendengroep! daden inbegrepen We zetten De Panne & Adinkerke terug op de kaart omdat daden inbegrepen depanne.cdenv.be INFORMATIEBLAD CD&V - JAARGANG 11 - SEPTEMBER - OKTOBER 2012 CD&VPlus is een vriendengroep! We zetten De Panne & Adinkerke terug op de kaart omdat vrienden in een gezellig

Nadere informatie

De vrienden van Peter

De vrienden van Peter De vrienden van Peter Hallo! Kennen wij elkaar al? Zeg, ben jij niet bij mij aan de deur geweest? Was jij niet op onze opendeurdag? Goed mogelijk! Want elke keer als er iets in Vilvoorde te doen is, probeer

Nadere informatie

daden inbegrepen INFORMATIEBLAD CD&V - JAARGANG 11 - SEPTEMBER - OKTOBER 2012

daden inbegrepen INFORMATIEBLAD CD&V - JAARGANG 11 - SEPTEMBER - OKTOBER 2012 daden inbegrepen lanaken.cdenv.be INFORMATIEBLAD CD&V - JAARGANG 11 - SEPTEMBER - OKTOBER 2012 Pittig en positief voor Een pittig en positief : daar ga ik met deze CD&V ploeg voluit voor. Een bijzondere

Nadere informatie

Verslag gemeenteraad

Verslag gemeenteraad Verslag gemeenteraad 0/01/013 1. Opening, opmerkingen bij de notulen vorige gemeenteraad en loting van een voorstemmer. De gemeenteraad wordt officieel geopend door de burgemeester. Een voorstemmer wordt

Nadere informatie

BEERNEM» DE WEG VOORUIT. Beernem leeft Bruisend Zorgzaam Duurzaam»

BEERNEM» DE WEG VOORUIT. Beernem leeft Bruisend Zorgzaam Duurzaam» BEERNEM DE WEG VOORUIT Beernem leeft Bruisend Zorgzaam Duurzaam Beernem, waar iedereen graag thuiskomt. Wie weet er beter wat er leeft en nodig is in een buurt, dan de buurtbewoners zelf? Wij geloven sterk

Nadere informatie

IK WIL EEN BURGEMEESTER WORDEN DIE MENSEN VERBINDT ANN VAN DAMME LIJSTTREKKER ZWIJNDRECHT

IK WIL EEN BURGEMEESTER WORDEN DIE MENSEN VERBINDT ANN VAN DAMME LIJSTTREKKER ZWIJNDRECHT IK WIL EEN BURGEMEESTER WORDEN DIE MENSEN VERBINDT ANN VAN DAMME LIJSTTREKKER ZWIJNDRECHT IK BEN ER KLAAR VOOR MOOIE DINGEN KUNNEN DOEN Ann is psychiatrisch verpleegkundige van opleiding en voelt een grote

Nadere informatie

Even voorstellen Waarom stel je je beschikbaar voor de PvdA Elburg?

Even voorstellen Waarom stel je je beschikbaar voor de PvdA Elburg? Edwin is als vijfjarige in onze gemeente komen wonen. Op t Harde ging hij naar de Petraschool om vervolgens in Elburg zijn middelbare schooltijd te doorlopen. Naast zijn studie geschiedenis aan de Universiteit

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Ik ben Ingrid Slaa. Ik zit in de gemeenteraad voor de politieke partij de ChristenUnie.

Ik ben Ingrid Slaa. Ik zit in de gemeenteraad voor de politieke partij de ChristenUnie. Ik ben Ingrid Slaa. Ik zit in de gemeenteraad voor de politieke partij de ChristenUnie. In deze folder leg ik op een eenvoudige manier uit wat de gemeenteraad is. En wat kiezen is. En hoe stemmen gaat.

Nadere informatie

Jouw leven & werk. Werkboek voor deelnemers

Jouw leven & werk. Werkboek voor deelnemers Jouw leven & werk Werkboek voor deelnemers Colofon Dit werkboek voor deelnemers hoort bij de cursus Jouw leven & werk. Dit is een cursus voor laaggeletterden die nadenken over de vraag of zij willen gaan

Nadere informatie

Met CD&V/WIJRanst werken WIJ aan leefbare dorpen.

Met CD&V/WIJRanst werken WIJ aan leefbare dorpen. RANST DE WEG VOORUIT Met CD&V/WIJRanst werken WIJ aan leefbare dorpen. CD&V/ WIJRanst, wie zijn WIJ? CD&V is naast een politieke partij een brede beweging die actief is in Ranst om er een goede leefomgeving

Nadere informatie

KALMTHOUT» DE WEG VOORUIT. Stap mee op de weg vooruit in Kalmthout»

KALMTHOUT» DE WEG VOORUIT. Stap mee op de weg vooruit in Kalmthout» KALMTHOUT DE WEG VOORUIT Stap mee op de weg vooruit in Kalmthout De weg vooruit begint bij ieder van ons De weg vooruit, dat is de weg naar zorgen voor jezelf én elkaar. Naar een buurt waarin je jezelf

Nadere informatie

Uittreksel uit het notulenboek van de gemeenteraad. Openbare vergadering van 2 januari 2013

Uittreksel uit het notulenboek van de gemeenteraad. Openbare vergadering van 2 januari 2013 STAD TONGEREN ARRONDISSEMENT TONGEREN PROVINCIE LIMBURG Uittreksel uit het notulenboek van de gemeenteraad. Openbare vergadering van 2 januari 2013 Aanwezig: Patrick Dewael, burgemeester-voorzitter (punten

Nadere informatie

samen 4 Ed. Oudenaarde oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer

samen 4 Ed. Oudenaarde oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer samen toekomst geven aan oost-vlaanderen lijstnummer 4 Ed. Oudenaarde lijsttrekker Jean-Pierre Wonen is ook in het zuiden van onze provincie, m.a.w. in de Vlaamse Ardennen niet goedkoper geworden. Integendeel.

Nadere informatie

'Medezeggenschapsraad', ik vond het lang een beetje een abstract begrip.

'Medezeggenschapsraad', ik vond het lang een beetje een abstract begrip. Zeven MR-kandidaten stellen zich aan u voor. Mijn naam is Naima Rahouani-Boultam. Ik ben moeder van Selma uit groep 4MN en Ilias die op de middelbare school zit (heeft ook op de Jonge Wereld gezeten).

Nadere informatie

Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor!

Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor! Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor! Elise Mijn naam is Elise, 32 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend Paul en onze twee dochters Emma (2 jaar) en Lisa (6 maanden) in Schijndel. In

Nadere informatie

Wat vindt de ChristenUnie belangrijk. Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal

Wat vindt de ChristenUnie belangrijk. Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Wat vindt de ChristenUnie belangrijk Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Hallo Ik ben Lukas Scheijgrond Ik zit in de gemeenteraad voor de politieke partij ChristenUnie. In deze folder leg ik op een

Nadere informatie

samen 4 Ed. Geraardsbergen oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer

samen 4 Ed. Geraardsbergen oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer samen toekomst geven aan oost-vlaanderen lijstnummer 4 Ed. Geraardsbergen lijsttrekker Onderwijs, welzijn, cultuur en ontspanning: dat zijn mijn prioriteiten. Ik zet mij in voor onderwijs: niet alleen

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

, 25 jaar oud en getrouwd met Harmen. Deze zomer hoop ik mijn studie fiscaal recht en economie af te kunnen ronden.

, 25 jaar oud en getrouwd met Harmen. Deze zomer hoop ik mijn studie fiscaal recht en economie af te kunnen ronden. Even voorstellen! Hieronder vind je een overzicht van de JPT-ers die samen het JeugdPastoraatTeam vormen. Misschien heb jij al wel een gesprek gehad met één van hen. Mocht je behoefte hebben om met een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN

NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN WINTER 2018-2019 Onder andere in deze nieuwsbrief: Foto s kinderdisco Foto s Sinterklaas Jaarprogramma 2019 Nieuw (aspirant) bestuurslid St. Merte was weer druk bezocht! 1 MEDEDELINGEN

Nadere informatie

bestuur goed stassen 1 jos

bestuur goed stassen 1 jos SamenvoorKruibeke goed bestuur *ontbreken op de foto: Kristof Van de Vyver, Iris Sinnaeve en Jeannine Cap Een echt bestuur voor een financieel gezond Kruibeke doe je niet alleen, niet als individu, ook

Nadere informatie

samen 4 Ed. Dendermonde oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer

samen 4 Ed. Dendermonde oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer samen toekomst geven aan oost-vlaanderen lijstnummer 4 Ed. Dendermonde lijsttrekker Dag Beste Kiezer, Mijn naam is Goedele De Cock. Ik ben uittredend provincieraadslid en woon in Lebbeke. Net zoals in

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

Vragende oogjes Een mondje dat zwijgt Alleen op een bankje En het grote gevoel van eenzaamheid

Vragende oogjes Een mondje dat zwijgt Alleen op een bankje En het grote gevoel van eenzaamheid Wat doe je als grootouder wanneer je kleinkinderen een scheiding meemaken? Scheiding, Grootouders, Kleinkinderen Hilde Van Roeyen Als kleuterjuf kwam Hilde Van Roeyen van nabij in contact met kinderen

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 5 12 oktober Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 5 12 oktober Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. De nieuwsbrief nummer 5 12 oktober 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010 820 8660

Nadere informatie

Geloof in Leusden. Lijst 5. Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Gemeente Leusden Wat vindt de ChristenUnie-SGP belangrijk voor Leusden!

Geloof in Leusden. Lijst 5. Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Gemeente Leusden Wat vindt de ChristenUnie-SGP belangrijk voor Leusden! Geloof in Leusden Wat vindt de ChristenUnie-SGP belangrijk voor Leusden! Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Gemeente Leusden 2018-2022 Lijst 5 Verkiezingsprogramma 2018-2022 in eenvoudige taal Op

Nadere informatie

> KEN JE GEMEENTE EN GA ERMEE AAN DE SLAG!

> KEN JE GEMEENTE EN GA ERMEE AAN DE SLAG! > KEN JE GEMEENTE EN GA ERMEE AAN DE SLAG! > > DE GEMEENTE: WAT, WAAR, HOE EN WAAROM? Simpel gezegd is een gemeente een stuk grondgebied met een eigen bestuur, dat verkozen is door en verantwoording aflegt

Nadere informatie

De eerste woorden die op mijn kaartjes staan zijn: GOED ZOT! We zijn goed bezig met het uitvoeren van ons programma.

De eerste woorden die op mijn kaartjes staan zijn: GOED ZOT! We zijn goed bezig met het uitvoeren van ons programma. Nieuwjaarstoespraak Pieter Muyldermans PRO Hoeilaart 22 jan 2016 Goede avond allemaal, Mijn speech staat op dit kaartje, maar het is niet daarom dat het snel gedaan zal zijn. De eerste woorden die op mijn

Nadere informatie

MOERBEKE» DE WEG VOORUIT. Samen werk maken van onze toekomst.»

MOERBEKE» DE WEG VOORUIT. Samen werk maken van onze toekomst.» MOERBEKE DE WEG VOORUIT Samen werk maken van onze toekomst. Progressief duurzaam besturen, we gaan ervoor! Duurzame initiatieven voor milieu, leefomgeving en landbouw ; het verenigingsleven creatief ondersteunen;

Nadere informatie

juli 2015 TSO Nieuwsbrief 4

juli 2015 TSO Nieuwsbrief 4 juli 2015 TSO Nieuwsbrief 4 Beste ouders, kinderen en geïnteresseerden Het schooljaar is alweer voorbij, het was een jaar waar we met veel plezier de tussenschoolse opvang verzorgd hebben. Nu zijn we net

Nadere informatie

Beste vrijwillig(st)er,

Beste vrijwillig(st)er, Niet vergeten! Provinciaal bestuur? lees meer op pag 2 Wie? lees meer op pag 3 Kandidaat stellen? lees meer op pag 4 Verkiezingen lees meer op pag 5 Timing lees meer op pag 6 lees meer op pag 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

VERKIEZINGS PROGRAMMA KAMPEN

VERKIEZINGS PROGRAMMA KAMPEN VERKIEZINGS PROGRAMMA 2018-2022 KAMPEN Mijn naam is Nieke Jansen. Ik zit in de gemeenteraad voor GroenLinks. Dat is een politieke partij. In deze folder leg ik uit wat de gemeenteraad is. Ik vertel ook

Nadere informatie

Wat doet de provincie eigenlijk voor Kapelle-op-den-Bos?

Wat doet de provincie eigenlijk voor Kapelle-op-den-Bos? Wat doet de provincie eigenlijk voor Kapelle-op-den-Bos? Deze vraag krijg ik regelmatig. Telkens neem ik de tijd om uit te leggen dat de provincie als streekmotor verrassend veel doet voor Kapelle-op-den-

Nadere informatie

samen 4 Ed. Sint-Niklaas oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer

samen 4 Ed. Sint-Niklaas oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer samen toekomst geven aan oost-vlaanderen lijstnummer 4 Ed. Sint-Niklaas lijsttrekker Oost Vlaanderen heeft honderd en één gezichten. Deze diversiteit is onze rijkdom. Maar tegelijkertijd moeten we onze

Nadere informatie

daden inbegrepen putte.cdenv.be INFORMATIEBLAD CD&V - JAARGANG 11 - SEPTEMBER - OKTOBER 2012 Interview Chris De Veuster, kandidaatburgemeester

daden inbegrepen putte.cdenv.be INFORMATIEBLAD CD&V - JAARGANG 11 - SEPTEMBER - OKTOBER 2012 Interview Chris De Veuster, kandidaatburgemeester daden inbegrepen INFORMATIEBLAD CD&V - JAARGANG 11 - SEPTEMBER - OKTOBER 2012 Interview Chris De Veuster, kandidaatburgemeester en Roger Janssens, lijstduwer voor CD&V Putte Op 14 oktober trekt CD&V met

Nadere informatie

MEER ZEVENBERGEN LIER-KONINGSHOOIKT

MEER ZEVENBERGEN LIER-KONINGSHOOIKT MEER ZEVENBERGEN LIER-KONINGSHOOIKT ONZE LIJSTTREKKER OVER ZEVENBERGEN Beste Zevenbergenaar, beste stadsgenoot, Een stad leeft maar omdat er mensen leven. Mensen leven en bewegen in hun buurt, in hun wijk.

Nadere informatie

Spring eens binnen vrijwilliger, iets voor jou?!

Spring eens binnen vrijwilliger, iets voor jou?! Spring eens binnen vrijwilliger, iets voor jou?! Paraat. Altijd, overal. 2 Vele ouderen die nog thuis wonen, hebben het niet gemakkelijk. Sociale interactie verloopt moeilijk, het verplegend of verzorgend

Nadere informatie

TOM. vandeput. Plaats 2 Hasselt Lijsttrekker provincie. TOM VANDEPUT

TOM. vandeput. Plaats 2 Hasselt Lijsttrekker provincie.   TOM VANDEPUT TOM vandeput Plaats 2 Hasselt Lijsttrekker provincie TOM VANDEPUT www.tomvandeput.be UW SCHEPEN VAN ECONOMIE, RUIMTELIJKE ORDENING, GRONDBELEID, LANDBOUW EN GRENSLANDHALLENSITE 2012-2018 Beste Hasselaar,

Nadere informatie

samenleven gemeente Plaats duurzaam KANSEN JEUGD milieu Diversiteit aangename Buurt Opbouw ruimten zorgen zwakkeren ontmoetings in een duurzame

samenleven gemeente Plaats duurzaam KANSEN JEUGD milieu Diversiteit aangename Buurt Opbouw ruimten zorgen zwakkeren ontmoetings in een duurzame KANSEN Geven aan Diversiteit Plaats voor de JEUGD duurzaam omgaan met ons milieu aangename leefomgeving samenleven in een duurzame gemeente participatief beleid Buurt Opbouw ontmoetings ruimten zorgen

Nadere informatie

We bouwen Zele op met zoveel mogelijk Zelenaars samen ZELE» DE WEG VOORUIT

We bouwen Zele op met zoveel mogelijk Zelenaars samen ZELE» DE WEG VOORUIT We bouwen Zele op met zoveel mogelijk Zelenaars samen ZELE DE WEG VOORUIT Samen vastpakken. Da s de enige weg vooruit. April, mei en juni... 10 weken lang doorkruisten we alle straten van Zele. We belden

Nadere informatie

Kijk mee en maak het mee. Onze toekomst: Maasduinen, hoe mooi het gaat worden.

Kijk mee en maak het mee. Onze toekomst: Maasduinen, hoe mooi het gaat worden. Kijk mee en maak het mee. Onze toekomst: Maasduinen, hoe mooi het gaat worden. Hier denken we aan. Zo zien we de toekomst van Maasduinen. Met dit boekje vertellen we waar we de komende jaren aan willen

Nadere informatie

Wauters. Hoe geeft u volmacht?

Wauters. Hoe geeft u volmacht? 2 An Wauters 42 jaar Emiel Opdebeecklaan 39, Keerbergen an.wauters@telenet.be 0484 67 11 19 tekent, droomt en geniet van de natuur Er is nog zoveel meer mogelijk in Keerbergen Na een periode van ziekte

Nadere informatie

Kandidatenlijst Groen Schelle 2018

Kandidatenlijst Groen Schelle 2018 Kandidatenlijst Groen Schelle 2018 STAN SCHOLIERS Lijsttrekker 64 jaar, coördinator drukkerij De eerste naam op onze lijst is die van Stan. Je komt hem zeker wel eens al joggend of fietsend tegen. Hij

Nadere informatie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie Herhalingsoefeningen Thema 3 Familie en relaties 1 Woorden Familie Lees de zinnen over de familie van Simon en Els. Schrijf de volgende namen in de stamboom: Hans, Helena, Hester, Joke, Mark, Michiel,

Nadere informatie

Samenvatting verkiezingsprogramma

Samenvatting verkiezingsprogramma Westerveld Samen leven samen doen Samenvatting verkiezingsprogramma 2018-2022 De kracht van de samenleving Ik zal eerlijk zeggen dat ik vereerd ben het CDA te mogen vertegenwoordigen bij de aanstaande

Nadere informatie

Dirk Ostyn Filip Lapere Herman Debacker

Dirk Ostyn Filip Lapere Herman Debacker Dirk Ostyn Dirk is momenteel op pensioen maar weet zijn dagen goed te vullen. Zo reist hij graag maar gaat hij ook graag fietsen. Eén van de hobby s waar hij misschien wel het meest tijd in steekt is kaarten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Koningsspelen

Nieuwsbrief. Koningsspelen N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: - de Koningsspelen - de citotoets zit er op! - verkeersexamen groep 7 - voorstelronde van de kandidaten voor de MR - in de bijlage een uitnodiging

Nadere informatie

Hoeveel dingen worden niet beschouwd als onmogelijk totdat zij daadwerkelijk zijn bereikt. Kerstgedachte 2011. In dit nummer: Beste ouders,

Hoeveel dingen worden niet beschouwd als onmogelijk totdat zij daadwerkelijk zijn bereikt. Kerstgedachte 2011. In dit nummer: Beste ouders, Nummer: 365 25 November 2011 Wij zorgen voor elkaar Interessante informatie: 23 DECEMBER ALLE LEERLINGEN VRIJ OM 1200u 31 december juf Ellen jarig 06 januari meester Léon jarig 16 januari algemene ouderavond

Nadere informatie

_GR_00033 GOEDKEURING - DIRECTIE TECHNISCHE AANGELEGENHEDEN - DIENST MOBILITEIT - AANVULLEND VERKEERSREGLEMENT BEUKENBERGWEG

_GR_00033 GOEDKEURING - DIRECTIE TECHNISCHE AANGELEGENHEDEN - DIENST MOBILITEIT - AANVULLEND VERKEERSREGLEMENT BEUKENBERGWEG gemeenteraad Zitting van 29 maart 2016 Besluit Samenstelling De heer Hugo Biets, Voorzitter De heer Patrick Dewael, Burgemeester; de heer Gerard Stassen, Schepen; mevrouw An Christiaens, Schepen; de heer

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief juni 2019 Agenda 3 juni Ringrijden groep 8 3 juni MR vergadering, 19:45 uur 4 juni Juf Marianne afwezig, geen GVO 4 juni Juf Petra afwezig, geen HVO 6 juni Boerderij ochtend groep 6/7 10 juni

Nadere informatie

Melkweg. Een dagje ouder. Lezen van Alfa A naar Alfa B. Ouder worden

Melkweg. Een dagje ouder. Lezen van Alfa A naar Alfa B. Ouder worden Melkweg Lezen van Alfa A naar Alfa B Een dagje ouder Ouder worden Colofon Melkweg Lezen van Alfa A naar Alfa B: Een dagje ouder, 2013 Auteurs: Merel Borgesius Kaatje Dalderop Willemijn Stockmann Dit katern

Nadere informatie

Vandaag, 20 februari, is een dag waar wij als nieuw bestuur naar hebben uitgekeken.

Vandaag, 20 februari, is een dag waar wij als nieuw bestuur naar hebben uitgekeken. Beste vrienden, Vandaag, 20 februari, is een dag waar wij als nieuw bestuur naar hebben uitgekeken. Sinds afgelopen zomer hebben we achter de schermen heel wat werk verricht om terug een volwaardig Open

Nadere informatie

Verkiezingsprogramma. Kies voor de ander. Gewoon oog voor elkaar

Verkiezingsprogramma. Kies voor de ander. Gewoon oog voor elkaar Verkiezingsprogramma Kies voor de ander Gewoon oog voor elkaar VERKIEZINGSPROGRAMMA IN GEWONE TAAL 2018 2022 Gewoon oog voor elkaar VOORWOORD In november 2018 gaan we stemmen. We kiezen een nieuwe gemeenteraad.

Nadere informatie

gerijpt met de jaren JONG LENDELEDE durinck dirk brulez sabine vandaele nancy velghe marleen

gerijpt met de jaren JONG LENDELEDE durinck dirk brulez sabine vandaele nancy velghe marleen 8 dewaele rik vanderhaeghen mia dequeker caroline vandekerckhove michel vandaele nancy velghe marleen vandewaetere etienne vancoillie tamara brulez sabine durinck dirk de backere chary fournier mia dekijvere

Nadere informatie

Partij van de Arbeid Utrecht Provinciale Statenverkiezingen 2019

Partij van de Arbeid Utrecht Provinciale Statenverkiezingen 2019 Rob van Muilekom (Amersfoort) #1 Lijsttrekker Provinciale Staten Als volksvertegenwoordiger zoek ik contact met de inwoners van Utrecht. Met de senioren die strijden voor het behoud van de bushalte en

Nadere informatie

Dinie Ea van Oort Verhaalland Taalleerlijn www.verhaalland.nl

Dinie Ea van Oort Verhaalland Taalleerlijn www.verhaalland.nl E1. De werkwoorden 1. horen: ik hoor 2. zien: ik zie jij hoort jij ziet u hoort u ziet hij hoort hij ziet zij hoort zij ziet het hoort het ziet wij horen jullie horen zij (meer) horen wij zien jullie zien

Nadere informatie

Antwoorden Thema 2 Feesten

Antwoorden Thema 2 Feesten Antwoorden Thema 2 Feesten Lezen Oefening 2 1 c Simone. 2 b Zaterdagavond. Luisteren Oefening 3 1 b Een boek. 2 b Een kopje koffie en taart. 3 b Op Simone. 4 c Haar zus woont bij haar vader. 5 b 7 jaar

Nadere informatie

Verkiezingsprogramma ChristenUnie- SGP in begrijpelijke taal

Verkiezingsprogramma ChristenUnie- SGP in begrijpelijke taal Verkiezingsprogramma ChristenUnie- SGP in begrijpelijke taal Over een paar weken kiezen alle Brabanders een nieuw bestuur voor de provincie. Op 7 maart. Jij kunt ook kiezen. Stemmen noemen we dat. Als

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Beste ouders en verzorgers, Voor mij zit de periode bij Olympia er bijna op. Ik kijk terug op een mooie en plezierige tijd. Ik heb Olympia als een fijne school ervaren. De diversiteit

Nadere informatie

ONZE TOEKOMST BOUWEN WE SAMEN VERKIEZINGSPROGRAMMA GROENLINKS HARDENBERG

ONZE TOEKOMST BOUWEN WE SAMEN VERKIEZINGSPROGRAMMA GROENLINKS HARDENBERG ONZE TOEKOMST BOUWEN WE SAMEN VERKIEZINGSPROGRAMMA GROENLINKS HARDENBERG 2018-2022 INHOUD VOORWOORD ANNE VAN DEN HOEK 3 GELIJKE KANSEN 4 ONZE LEEFOMGEVING 5 KRACHT VAN DE INWONERS 6 ONZE LIJST 7 SLOTWOORD

Nadere informatie

HORIZONTAAL.

HORIZONTAAL. KERSTMIS DECEMBER 2018 HORIZONTAAL www.vbsdehorizon.be Voorwoord juf Esther Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu

Nadere informatie

Maria. 78 jaar woont in het centrum van de stad alleenstaand

Maria. 78 jaar woont in het centrum van de stad alleenstaand Maria 78 jaar woont in het centrum van de stad alleenstaand Ik kijk uit naar mijn wekelijks uitstapje naar de markt. Mijn vaste kramen bezoeken, bekenden tegenkomen en nadien een koffie gaan drinken, heel

Nadere informatie

Tijdens het ontbijt kan mijn mama de klastitularis al een beetje leren kennen nog voor dat ze naar het oudercontact komt.

Tijdens het ontbijt kan mijn mama de klastitularis al een beetje leren kennen nog voor dat ze naar het oudercontact komt. Ik vind het wel goed dat er zo iemand tussen de leerkrachten en de mensen is. Ik zeg het, ik heb dat nergens in geen andere school gezien. Het is beter om dit te hebben want ouders voelen zich beter hierdoor.

Nadere informatie

#zuurstof voor Sinaai. ontdek onze concrete voorstellen. Eline De Bruyne Karel Noppe

#zuurstof voor Sinaai. ontdek onze concrete voorstellen. Eline De Bruyne Karel Noppe #zuurstof voor Sinaai ontdek onze concrete voorstellen Eline De Bruyne Karel Noppe Voorwoord Beste inwoner van Sinaai, Op zondag 14 oktober verkiezen we met z n allen een nieuw gemeente- en provinciebestuur.

Nadere informatie

SAMEN VOOR DE TOEKOMST!

SAMEN VOOR DE TOEKOMST! SAMEN VOOR DE TOEKOMST! Samen aan de toekomst werken! Ik steun Peter 100% bij deze verkiezingen. Dankzij zijn initiatief voor de groepsaankoop hebben vele gezinnen uit Wingene en Zwevezele een goedkopere

Nadere informatie

Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor!

Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor! Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor! Sanne Asselman Ik ben 28 jaar oud. Samen met mijn man Patrick en ons zoontje Siem woon ik in Uden. Mijn grote hobby is voetballen en dit doe ik bij

Nadere informatie

BEDANKT VOOR UW STEUN!

BEDANKT VOOR UW STEUN! BEDANKT VOOR UW STEUN! gaat er voor U KOOS VOOR EEN ZORGZAAM, DUURZAAM, BRUISEND EN VEILIG DE PINTE-ZEVERGEM 37,7% 41,3% 41,3% +3,6 procent t.o.v. 2012 Met een stijging naar 41,3% blijft CD&V De Pinte-Zevergem

Nadere informatie

VERJAARDAGSKRIEBELS in juli augustus - september 2017

VERJAARDAGSKRIEBELS in juli augustus - september 2017 APRIL, MEI, JUNI VERJAARDAGSKRIEBELS in juli augustus - september 2017 De rusthuisbewoners JULI AUGUSTUS SEPTEMBER Suzanne Wathion (03) 87 Jeanne Corfs (17) 89 Adeline Valkenborg (08) 80 Trudis Schreurs

Nadere informatie

MOERBEKE» DE WEG VOORUIT. Samen bouwen aan onze toekomst, dat maakt het nieuwe Moerbeke.»

MOERBEKE» DE WEG VOORUIT. Samen bouwen aan onze toekomst, dat maakt het nieuwe Moerbeke.» MOERBEKE DE WEG VOORUIT Samen bouwen aan onze toekomst, dat maakt het nieuwe Moerbeke. Betaalbare, duurzame projecten ondersteunen. De vernieuwing van de gemeenteschool "De Vlinderdreef" en de sportaccommodatie

Nadere informatie

Mieke Hoek Fractievoorzitter 50PLUS Statenlid sinds: 10 maart 2011 Alle Portefeuilles: Bestuur, Europa en Middelen (BEM), Ruimte Groen en Water

Mieke Hoek Fractievoorzitter 50PLUS Statenlid sinds: 10 maart 2011 Alle Portefeuilles: Bestuur, Europa en Middelen (BEM), Ruimte Groen en Water Mieke Hoek Fractievoorzitter 50PLUS Statenlid sinds: 10 maart 2011 Alle Portefeuilles: Bestuur, Europa en Middelen (BEM), Ruimte Groen en Water (RGW), Mobiliteit, Milieu en Water (MME) Mieke.Hoek@provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GBS DE KIEM DECEMBER 2014

NIEUWSBRIEF GBS DE KIEM DECEMBER 2014 Nog eventjes en weer bijna feest! Beste ouders, leerlingen en vrienden, Nog eventjes en het is weer zover: Kerstmis en nieuwjaar staan voor de deur! Het schooljaar zoeft zowaar voorbij! Ook al wordt de

Nadere informatie

VOORTVAREND DIEPENBEEK

VOORTVAREND DIEPENBEEK VOORTVAREND DIEPENBEEK VOORTVAREND DIEPENBEEK 2 1 JOS LEROI ONTMOETEN MOET Onderzoek heeft aangetoond dat Diepenbeek bekend staat als een groene en hartelijke woongemeente, en daar zijn we best fier op.

Nadere informatie

Verkiezingen 2010! Vóór de verkiezingen... Auteur: Stijn Dekelver. parlement. Maar hoe werken die. verplicht naar de stembus.

Verkiezingen 2010! Vóór de verkiezingen... Auteur: Stijn Dekelver. parlement. Maar hoe werken die. verplicht naar de stembus. Auteur: Stijn Dekelver Op zondag 13 juni moeten alle Belgen die ouder zijn dan 18 jaar naar de stembus. Ze moeten mensen kiezen die hun stem vertegenwoordigen in het federaal parlement. Maar hoe werken

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

februari 2019 = sprokkelmaand

februari 2019 = sprokkelmaand februari 2019 = sprokkelmaand MAANDINFO Gemeentelijke Basisschool De Meikever Meistraat 148 2480 Dessel 1 V Instap kleuters Naschoolse sport 4 e lj. Winterrapport 2 Za 3 Zo 4 M 5-j. 5 D 1 en 5 6 W 7 D

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

De kandidatenlijst voor de provincieraadsverkiezingen District Oudenaarde is volledig.

De kandidatenlijst voor de provincieraadsverkiezingen District Oudenaarde is volledig. De kandidatenlijst voor de provincieraadsverkiezingen District Oudenaarde is volledig. Een mooi evenwicht van nieuwe kandidaten ondersteund door ervaren kandidaten:. De Reycke - Van De Populiere Marleen

Nadere informatie

Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel

Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel Mijn naam is Ingrid Stokkentre en ben lid van de ouderraad sinds 2013. Ik ben getrouwd en wij hebben 3 dochters. Yasmijn (2005) zit op de Triangel en mijn andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie

samen 4 Ed. Aalst oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer

samen 4 Ed. Aalst oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer samen toekomst geven aan oost-vlaanderen lijstnummer 4 Ed. Aalst lijsttrekker Binnen een paar dagen verkiest u een nieuw provinciaal bestuur. Gedurende meer dan 23 jaar maak ik hiervan deel uit. In die

Nadere informatie

Woordje van de voorzitter

Woordje van de voorzitter INFOBROCHURE OUDERVERENIGING 2015-2016 Woordje van de voorzitter Beste ouders, Wij zijn een groep actieve ouders die erg begaan zijn met de ontwikkeling van de kinderen op onze school. Die ontwikkeling

Nadere informatie

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa NIEUWSBRIEF MOLENWIEK CBS de Molenwiek Weekbrief 1 5 september Nieuw op de Molenwiek : WELKOM OP SCHOOL Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte Groep 2: Kian Groep 3: Pablo, Lucas Groep 4:

Nadere informatie

- - 2 Nobels Frank gemeenteraadslid 12/03/1989 a/ Creyelman Frank gemeenteraadslid 02/01/1995 a/

- - 2 Nobels Frank gemeenteraadslid 12/03/1989 a/ Creyelman Frank gemeenteraadslid 02/01/1995 a/ 1. SAMENSTELLING VAN DE GEMEENTERAAD OP 31.12.2015 Rangorde Naam, voornaam, Ambt Datum der Datum der als beroep 1 ste (niet laatste raadslid onderbroken) a/verkiezing ambtsaan- b/aanstelling vaarding 32

Nadere informatie

Kandidaten met een warm hart voor Linter

Kandidaten met een warm hart voor Linter sp.a Kandidaten met een warm hart voor Linter Bettina Sandermans 1 André Vanherwegen 2 Kim Happaerts 3 4 5 6 Emile Winnen Christine Allard Kari Vanherwegen 7 8 9 10 Elien Pot Rik Vandenbosch Marleen Mellaerts

Nadere informatie

LIJSTTREKKER PIET PENNEMAN

LIJSTTREKKER PIET PENNEMAN LIJSTTREKKER PIET PENNEMAN Een klare kijk op de toekomst! Gewoon doen! geboren en getogen Wachtebekenaar! 45 jaar, gehuwd en papa van drie kinderen zelfstandig verzekeringsmakelaar & syndicus Politiek:

Nadere informatie

Voorbereiding op de Eerste heilige Communie R.K. Parochie van de H.Dionysius Heerhugowaard

Voorbereiding op de Eerste heilige Communie R.K. Parochie van de H.Dionysius Heerhugowaard Voorbereiding op de Eerste heilige Communie 2017-2018 R.K. Parochie van de H.Dionysius Heerhugowaard Eerste Communieproject - les 1 2 DIT BEN IK De volgende bladzijde gaat over jou! Vraag aan papa of mama

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Wesley van Duffelen CMD1E Creative Marketing. Doelgroeponderzoek 55 plussers

Wesley van Duffelen CMD1E Creative Marketing. Doelgroeponderzoek 55 plussers Wesley van Duffelen CMD1E 0797883 Creative Marketing Doelgroeponderzoek 55 plussers Onderzoek en segmentatie Om de doelgroep goed te kunnen begrijpen heb ik onderzoek verricht met betrekking tot 55 plussers.

Nadere informatie

Geert Declerck. rouwregister. 19 december januari Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem

Geert Declerck. rouwregister. 19 december januari Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem 19 december 1942 31 januari 2019 Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem www.lvankuyk.be Hilde Barbier Robert Verbeke -Ingrid Nemegeer. Geert was korte tijd mijn collega, maar lang genoeg om

Nadere informatie

Chirotelex September september 2018

Chirotelex September september 2018 Chirotelex September 2018 1 Dag Allemaal, De zomervakantie zit erop! Ons kamp was weer geweldig! Nu is het weer aftellen naar de schoolbanken. MAAR, ons chirojaar begint ook weer opnieuw! We hopen jullie

Nadere informatie

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt?

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? Beste kinderen, Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? In mijn vrije tijd ben ik natuurgids. Met mijn verrekijker en vergrootglas trek ik naar allerlei plekjes om de natuur

Nadere informatie