RPS - Rapport Asbest Inventarisatie Bemannings Centrum Naam eigenaar: Paul van Laar Afdeling eigenaar: A/ASM/TRE/Facility Versienummer: 1.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RPS - Rapport Asbest Inventarisatie Bemannings Centrum Naam eigenaar: Paul van Laar Afdeling eigenaar: A/ASM/TRE/Facility Versienummer: 1."

Transcriptie

1 RPS - Rapport Asbest Inventarisatie Bemannings Centrum Naam eigenaar: Paul van Laar Afdeling eigenaar: A/ASM/TRE/Facility Versienummer: 1.0 Datum:

2 ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/ Bemannings Centrum Luchthaven Schiphol Datum: 25 november 2014

3 TITELBLAD Asbestinventarisatie type A Bemannings Centrum Luchthaven Schiphol Rapportage datum: 28 november 2014 Naam en adres opdrachtgever: D.I.A. (SC 560) en SCA-code: R. van der Meer (51E ) Opgesteld door: K. van der Maas Schiphol Group Toegepaste norm: SC 540 (2011: versie 02) heer P. van Laar Certificaatnummer RPS: Asbest 05 D Postbus 7501, Locatiecode Projectnummer: RPS/ ZG Schiphol Datum onderzoek: 2004, 2008, 2009, 2014 Vervaldatum rapport: 01 december 2017 Referentie opdrachtgever: --- Dit rapport is geschikt voor: Het verwijderen van uitsluitend in dit rapport onder Type A geïnventariseerde asbesthoudende materialen Het aansluitend uitvoeren van een Type B onderzoek ter verificatie van de lijst van redelijk vermoedelijk aanwezig asbest in het daaraan voorafgaande Type A onderzoek Voor het vaststellen van de gebruiksintegriteit van het gehele gebouw met een asbestinventarisatierapport Type-G Voor renovatie van een in de inleiding nader gespecificeerd deel van het onderzochte bouwwerk Voor de renovatie van het gehele bouwwerk Voor de sloop van het gehele bouwwerk Omvang onderzoek: Gehele gebouw of object Gedeelte van gebouw of object Representatieve steekproef (bijvoorbeeld bij flatgebouwen, 10% voor vergunning) Aanvulling op representatieve steekproef Soort onderzoek: Asbestinventarisatie Type-A Volledig Onvolledig Asbestinventarisatie Type-B Asbestinventarisatie Type-G Onvoorzien aanwezig asbest Risicobeoordeling: Risicobeoordeling ten behoeve van sloop en verbouw (SMA-rt) Risicobeoordeling in gebruiksfase (NEN 2991: 2005) RPS advies- en ingenieursbureau bv RPS besteedt veel aandacht aan de uitvoering van haar werkzaamheden. Alle werkzaamheden zijn uitgevoerd volgens de eisen, welke zijn vastgelegd in bovengenoemde norm. Ondergetekenden verklaren hierbij dat de technische inhoud van dit rapport is gecontroleerd en in overeenstemming is met de gemaakte afspraken. Alleen aan het originele complete rapport kunnen rechten worden ontleend. Dit rapport mag UITSLUITEND in zijn geheel worden gereproduceerd. Alle door derden aangebrachte veranderingen en/of toevoegingen vallen niet onder de verantwoording van RPS. Dhr. R. van der Meer Dhr. R. J. Pullen Deskundig Inventariseerder Asbest Interne controle d.d. 01 december 2014 ASBESTINVENTARISATIE: Tel: , FAX: , ASBEST.ADVIES@RPS.NL Aantal bladzijden: 21 incl. deze Aantal bijlagen: 7 Revisie master: 4 ( )

4 NHOUDSOPGAVE SAMENVATTING, CONCLUSIE EN AANBEVELINGEN INLEIDING Omschrijving van de opdracht Aanleiding Doel ONDERZOEKSMETHODEN Opzet van het onderzoek Visuele inspectie Bemonstering Laboratoriumwerk Risicoclassificatie Rapportage RESULTATEN Deskresearch Veldwerkzaamheden Bronbladen SLOTOPMERKING BIJLAGEN: 1. Locaties van de asbestbronnen en de asbestverdachte materialen 2. Resultaten van de analyses van de materiaalmonsters 3. SMA-rt risicoclassificatie 4. Deskresearch / Interviews 5. Verplichtingen van de opdrachtgever overeenkomstig Wet- en Regelgeving 6. Algemene Wet- en Regelgeving omtrent asbest 7. Evaluatieformulier

5 Ref.: RPS/ Datum: 25 november 2014 Pagina: 3 van 21 SAMENVATTING, CONCLUSIE EN AANBEVELINGEN Aan RPS advies- en ingenieursbureau bv is opdracht verleend voor het uitvoeren van een asbestinventarisatie type A van het bemannings centrum, gelegen aan in luchthaven Schiphol te Amsterdam. De asbestinventarisatie is uitgevoerd conform de eisen zoals gesteld in het Certificatieschema SC-540 (2011 versie 02). De aanleiding tot de asbestinventarisatie is dat ten behoeve van de sloop en / of renovatie van het bemanningscentrum een sloopmelding ingediend moet worden. Dit asbestinventarisatierapport type A dient als basis voor deze melding. Op basis van deskresearch, veldwerk en laboratoriumanalyses wordt geconcludeerd dat op de volgende locaties asbesthoudende en asbestverdachte toepassingen zijn aangetroffen.

6 Ref.: RPS/ Datum: 25 november 2014 Pagina: 4 van 31 Hoeveelheid Conclusie en / of Overzicht asbesthoudende en asbestverdachte materialen Bronnr. Bron Locatie Verdieping Verwijderingsmethode Risicoklasse 1 aanbevelingen B01 Koord Flensverbinding luchtkanaal (RK1-75) Kelder (boven het systeemplafond) Containment 3 2 stuks Niet bemonsterd, wel asbesthoudend B02 Kit Flensverbindingen luchtkanalen. Kelder Containment 2 Nader te bepalen Zie bronblad B03 Isolatiemateriaal Leidingschacht naast de liftschacht Kelder t/m 1 ste Containment 3 50 m¹ Loopt door naar Skyport B05 Kit/ stopverf Raamkozijnen van het nood Begane grond en 1 ste Openluchtsanering 2 Nader te bepalen Zie bronblad trappenhuis B06 Kit/ stopverf Raamkozijn trappenhuis/ Begane grond en 1 ste Openluchtsanering 2 Nader te bepalen Zie bronblad aansluiting kozijn met beton B07 Flenspakking Diverse ruimtes Alle Containment 2 Nader te bepalen Zie bronblad B08 Bluskamers Alle technische ruimten Alle Bronmaatregelen 1 Nader te bepalen Zie bronblad B09 Plaatmateriaal Als vonkschotten in de Alle Bronmaatregelen 1 Nader te bepalen technische ruimtes Zie bronblad B10 Meszekeringen Technische ruimten Alle Bronmaatregelen 1 Nader te bepalen Zie bronblad 1: Bij verwijdering van het aangetroffen asbest geldt de regelgeving zoals beschreven in Staatsblad nr. 348, waarbij de risico klassen dienen te worden aangehouden zoals vermeld in paragraaf 2.2. In de bijlage vindt u de officiële SMArt risicoclassificatie voor de genoemde asbesthoudende materialen uit tabel 1. Op de plattegrond(en) in bijlage 1 zijn de locaties van de asbesthoudende en de asbestverdachte materialen aangegeven. Er zijn ook bronnen aangetroffen die asbestverdacht zijn, maar waarbij middels optische analyse is aangetoond dat de bron niet asbesthoudend is. Deze bronnen worden niet in bovenstaand tabel genoemd maar zijn wel opgenomen in de bronbladen onder paragraaf 3.3.

7 Ref.: RPS/ Datum: 25 november 2014 Pagina: 5 van 31 Aanbevelingen voor aanvullend onderzoek type A Een overzicht van de ruimten die ten tijde van het onderzoek niet zijn onderzocht of slechts beperkt toegankelijk waren zijn weergegeven in onderstaande tabel. Beperkingen / Niet onderzochte ruimten Locatie/ ruimte Verwachte bron Aanvullend Onderzoek type A Reden niet geïnventariseerd Leidingschacht naast de lift 1 ste Plaatmateriaal, Ja Afgedichte ruimte en 2 de etage isolatiemateriaal e.d. Achter de wand van de toiletten, begane grond Plaatmateriaal, isolatiemateriaal e.d. Ja Ruimte is dichtgetimmerd R05 Plaatmateriaal ed. Ja Niet toegankelijk R07-01 Plaatmateriaal ed. Ja Niet toegankelijk R1102 Plaatmateriaal ed. Ja Niet toegankelijk R Plaatmateriaal ed. Ja Niet toegankelijk R Plaatmateriaal ed. Ja Niet toegankelijk R2219 Plaatmateriaal ed. Ja Niet toegankelijk RK1-124 Plaatmateriaal ed. Ja Niet toegankelijk RK Plaatmateriaal ed. Ja Niet toegankelijk RK Plaatmateriaal ed. Ja Niet toegankelijk Conclusie Deze rapportage voldoet niet aan de definitie volledige asbestinventarisatie type A omdat er mogelijk asbestverdachte toepassingen aanwezig zijn in de niet onderzochte ruimten. Om een uitspraak te kunnen doen over de uitgesloten ruimten dient er aanvullend een asbestinventarisatie type A te worden uitgevoerd. Wanneer deze uitgesloten ruimten aanvullend zijn onderzocht voldoet het onderzoek aan de definitie volledige asbestinventarisatie type A. De asbesthoudende materialen welke in deze asbestinventarisatie type A vermeld zijn kunnen met deze rapportage door een SC 530 gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf gesaneerd worden.

8 Ref.: RPS/ Datum: 25 november 2014 Pagina: 6 van 21 Aanbevelingen voor destructief onderzoek type B In onderstaande tabel zijn de locaties vermeld die niet onderzocht zijn op de aanwezigheid van asbesthoudende toepassingen, maar waarvan wel een redelijk vermoeden bestaat dat er asbest aanwezig is. Tevens zijn de locaties benoemd waarvan geen redelijk vermoeden bestaat op de aanwezigheid van asbesthoudende materialen. De genoemde locaties zijn niet geïnventariseerd omdat uitgebreid destructief onderzoek niet mogelijk was. Overzicht niet geïnventariseerde locaties Omschrijving Locatie Verwachte bron Aanvullend onderzoek type B In en onder begane grondvloer Bemanningscentrum Buis-en plaatmateriaal Ja Ruimtes achter vaste wand-, Bemanningscentrum Plaatmateriaal Ja plafond-, en vloerdelen In buitenmuren, spouwmuren en gemetselde kanalen Bemanningscentrum Buis- en plaatmateriaal Ja Conclusie Om een uitspraak te kunnen doen omtrent de locaties waar een redelijk vermoeden bestaat op verborgen asbestverdachte toepassingen dient er aanvullend een asbestinventarisatie type B (destructief) onderzoek uitgevoerd te worden. Deze verborgen asbestverdachte toepassingen dienen voorafgaand aan de bouwkundige sloop in samenwerking met een SC 530 gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf middels uitgebreid destructief onderzoek opgespoord te worden. Het bevoegd gezag verplicht in de aanvullende voorwaarden tot de aanvullende inventarisatie type B. Dit onderzoek is een aanvulling op het type A onderzoek. Specifieke opmerkingen 1. Het onderzochte object was tijdens het onderzoek in gebruik. 2. Deze rapportage is samengesteld uit oudere rapportages, namelijk: RPS/AAI , RPS/AAI , RPS/AI om een beter en compleet beeld te krijgen van de bronnen. Bronnen die in de oudere rapportages voorkomen en die inmiddels gesaneerd zijn en niet meer bestaan zijn weggelaten. 3. In dit rapport zijn de gegevens verwerkt uit o.a. rapportages die niet meer geldig zijn. De niet meer geldige rapportages zijn niet meer geldig voor sanering en geven alleen een indruk waar men asbestverdachte materialen kan verwachten. Met dit rapport kan niet gesaneerd worden omdat de bronnen die in dit rapport verwerkt zijn niet geactualiseerd zijn. Als men voornemens is bronnen te gaan saneren dient men dit rapport of een deel van dit rapport te actualiseren. 4. Bron 08, bron 09 en bron 10 komen voor in alle technische ruimtes en zijn niet in de tekening ingetekend. Alvorens men werkzaamheden gaat verrichtten in een technische ruimte dient een type A asbestinventarisatie te worden uitgevoerd als de installatie uitstaat. 5. In bijlage 1 zijn alleen de tekeningen toegevoegd waar asbesthoudende en/ of asbestverdachte toepassingen zijn aangetroffen en / of waar niet toegankelijke ruimtes aanwezig zijn.

9 Ref.: RPS/ Datum: 25 november 2014 Pagina: 7 van INLEIDING 1.1. Omschrijving van de opdracht Opdrachtgever: Werkzaamheden: Type: Naam bouwwerk: Bouwkundige eenheid: Locatie bouwwerk: 1.2. Aanleiding Schiphol Group Asbestinventarisatie type A conform SC 540 (2011, versie 02) geschikt voor het verwijderen van asbest. A: inventarisatie van direct waarneembaar asbest, asbesthoudende producten, asbestbesmet materiaal of asbestbesmette constructiedelen in een bouwwerk of object Bemannings centrum geheel deel Luchthave Schiphol te Amsterdam De aanleiding tot de asbestinventarisatie is dat ten behoeve van de sloop / renovatie van het bemanningscentrum een sloopmelding ingediend moet worden Doel Het doel van het onderzoek is het opsporen van alle asbesthoudende toepassingen, die met behulp van licht destructief onderzoek waarneembaar zijn, en aangeven met welke specifieke beschermende maatregelen deze verwijderd dienen te worden.

10 Ref.: RPS/ Datum: 25 november 2014 Pagina: 8 van ONDERZOEKSMETHODEN 2.1. Opzet van het onderzoek Voorafgaand aan het onderzoek vindt een deskresearch plaats op basis van de ter beschikking gestelde informatie als tekeningen, plattegronden, bestekken en dergelijke. Ten behoeve van de inventarisatie worden: Bestaande stukken (tekeningen, bestekken e.d.) bestudeerd; Historisch onderzoek uitgevoerd; Medewerkers geïnterviewd; Mogelijke asbesthoudende materialen visueel geïnspecteerd; Monsters genomen die in het laboratorium van RPS Analyse B.V. op de aanwezigheid van asbest worden onderzocht; De locaties vastgelegd waar asbest zijn aangetroffen Visuele inspectie Op basis van de gegevens van de deskresearch vindt een systematische visuele inspectie plaats van de locatie. Hierbij wordt er naar gestreefd dat alle ruimten visueel geïnspecteerd worden. Alle aangetroffen asbestverdachte materialen worden op een plattegrond vastgelegd. Tevens wordt bekeken of er sprake is van secundaire asbestbesmettingen. Van de asbestverdachte toepassingen wordt de vindplaats op foto en in een tekening vastgelegd. Wanneer een ruimte of bouwdeel niet toegankelijk is voor visuele inspectie, dan worden deze expliciet met reden in deze rapportage genoemd Bemonstering Alle asbestverdachte toepassingen worden (indien bereikbaar) bemonsterd. De methode van bemonstering is afhankelijk van het te bemonsteren materiaal. Na bemonstering wordt het materiaal ingekapseld ter voorkoming van emissie van asbestvezels. Tijdens de bemonstering worden de noodzakelijke veiligheidsmaatregelen in acht genomen. Het materiaal wordt bemonsterd met behulp van de best toepasbare techniek. De materiaalmonsters worden dubbel verpakt in polyethyleen monsterzakjes, voorzien van een asbest waarschuwingssticker. Deze monsters worden ter analyse aangeboden aan het RvA Testen geaccrediteerde laboratorium van RPS Analyse B.V. Wanneer op een andere manier blijkt dat het materiaal asbesthoudend is maar geen monster van het materiaal kan worden genomen (bijvoorbeeld in verband met de onbereikbaarheid), dan is dit aangegeven met een vermoedelijk asbesthoudend. Wanneer het vermoeden bestaat dat het materiaal asbesthoudend is maar geen monster van het materiaal kan worden genomen (bijvoorbeeld pakkingen), dan is dit aangegeven met een vermoedelijk asbesthoudend. Voor asbest in verwarmingstoestellen wordt het Intechnium Handboek Asbest geraadpleegd.

11 Ref.: RPS/ Datum: 25 november 2014 Pagina: 9 van Laboratoriumwerk De aangeboden monsters worden met behulp van polarisatiemicroscopie conform NEN 5896 op de aanwezigheid van asbest onderzocht. Indien het met deze techniek niet mogelijk is uitspraak te doen over de aanwezigheid van asbest, dan worden de monsters onderzocht met behulp van scanningelectronenmicroscopie conform ISO De binding op het analysecertificaat geeft de binding aan van het aangeboden monster. Deze kan, ten gevolge van de monstername, afwijken van de in de rapportage aangegeven binding van de asbesthoudende toepassing. De mate van hechtgebondenheid aangegeven door de D.I.A. van RPS advies- en ingenieursbureau bv is derhalve bindend Risicoclassificatie Het bepalen van de risicoklassen vindt plaats aan de hand van het door TNO ontwikkelde programma SMA-rt. In SMA-rt wordt de verwijderingsmethode mede bepaald door de risicoklasse. Indien voor een afwijkende methode wordt gekozen kan dit mogelijk leiden tot een andere risicoklasse dan vermeld in dit onderzoek. Echter dient dit dan wel te worden gevalideerd Rapportage Alle aangetroffen asbesthoudende, asbestvrije en asbestverdachte materialen worden per bron op een zogenaamd bronblad vastgelegd. Elke bron is op tekening in bijlage 1 vastgelegd. Van elke bron wordt middels kleurcodering aangegeven of deze asbesthoudend (kleurcodering rood), asbestverdacht (kleurcodering groen) of niet asbesthoudend (kleurcodering blauw) is.

12 Ref.: RPS/ Datum: 25 november 2014 Pagina: 10 van RESULTATEN 3.1. Deskresearch Door de opdrachtgever zijn de volgende stukken beschikbaar gesteld: Tekeningen; Plattegronden; Bestekken; Oude rapportages; Interviews uitgevoerd met Voor een overzicht van alle uitgevoerde inspanningen met betrekking tot deskresearch / interviews wordt verwezen naar bijlage 5 van deze rapportage. Op basis hiervan zijn de volgende asbestverdachte toepassingen / bouwdelen naar voren gekomen: Kit Isolatiemateriaal 3.2. Veldwerkzaamheden Van de asbestverdachte toepassingen zijn in totaal 4 materiaalmonsters genomen en aan het laboratorium voor analyse aangeboden Bronbladen Een overzicht van alle aangetroffen asbesthoudende, asbestverdachte en asbestvrije materialen is weergegeven in de hierop volgende bronbladen. De materiaalmonsters staan geregistreerd onder nr en

13 Ref.: RPS/ Datum: 25 november 2014 Pagina: 11 van 21 Bronnummer Bron Locatie Verdieping Monsterreferentie Asbestsoort(en) Percentages (%) Hoeveelheid Bevestigingsmethode Binding Verwijderingsmethode Risicoklasse 3 Conclusies en / of aanbevelingen B01 Koord Als flensverbinding in het luchtkanaal (RK1-78) Kelder (boven het systeemplafond) V1 Asbestverdacht Niet vastgesteld 2 stuks Geklemd Niet hechtgebonden Containment Niet bemonsterd, wel asbesthoudend Fotonummer 1

14 Ref.: RPS/ Datum: 25 november 2014 Pagina: 12 van 21 Bronnummer Bron Locatie Verdieping B02 Kit Flensverbindingen luchtkanalen (rk1-26/ RK1-28/ RK1-30/ RK1-32/ RK1-112) Kelder Monsterreferentie M1 ( ) Asbestsoort(en) Chrysotiel Percentages (%) Hoeveelheid Bevestigingsmethode Binding Verwijderingsmethode Risicoklasse 2 Conclusies en / of aanbevelingen Nader te bepalen Gekit Hechtgebonden Containment Indien de flens in zijn geheel verwijderd word, mogen deze werkzaamheden worden ingedeeld in risicoklasse 1 M1 analyse certificaat , rapport RPS/ AAI Fotonummer 2

15 Ref.: RPS/ Datum: 25 november 2014 Pagina: 13 van 21 Bronnummer Bron Locatie Verdieping B03 Isolatiemateriaal Leidingschacht naast de liftschacht Kelder t/m 1 ste Monsterreferentie M2 ( ) Asbestsoort(en) Amosiet Percentages (%) Hoeveelheid Bevestigingsmethode Binding Verwijderingsmethode Risicoklasse 3 Conclusies en / of aanbevelingen Ca. 50 m¹ (in totaal van alle verdiepingen) Gesmeerd Niet hechtgebonden Containment Loopt door naar Skyport M2 analyse certificaat , rapport RPS/ AAI Fotonummer 3

16 Ref.: RPS/ Datum: 25 november 2014 Pagina: 14 van 21 Bronnummer Bron Locatie Verdieping B04 Colovinyltegels Ruimte R1008 en R109 1 ste Monsterreferentie M3 ( ) Asbestsoort(en) Percentages (%) < 0.1 Hoeveelheid 25 m² Bevestigingsmethode Binding Verwijderingsmethode Risicoklasse Conclusies en / of aanbevelingen Niet aantoonbaar Gelijmd Niet van toepassing Niet van toepassing Niet van toepassing Na optische analyse blijkt dit materiaal geen asbest te bevatten M3 analyse certificaat , rapport RPS/ AAI Fotonummer 4

17 Ref.: RPS/ Datum: 25 november 2014 Pagina: 15 van 21 Bronnummer Bron Locatie Verdieping Monsterreferentie Asbestsoort(en) B05 Kit/ stopverf Raamkozijnen van het nood trappenhuis Begane grond en 1 ste ARBO-unie sp/asb/00/0116/so Chrysotiel Percentages (%) 5 10 Hoeveelheid Bevestigingsmethode Binding Verwijderingsmethode Risicoklasse 2 Conclusies en / of aanbevelingen Nader te bepalen Gekit / gesmeerd Hechtgebondene Openluchtsanering Loopt door naar Skyport. Gehele kozijn is vervangen is bevestigd door Paul van Laar (Schiphol) m.u.v. de aansluiting van het kozijn op de gevel). Fotonummer 5

18 Ref.: RPS/ Datum: 25 november 2014 Pagina: 16 van 21 Bronnummer Bron Locatie Verdieping B06 Kit/ stopverf Raamkozijnen trappenhuis/ aansluiting van het kozijn aan het beton Begane grond en 1 ste Monsterreferentie M4 ( ) Asbestsoort(en) Percentages (%) 0,1-2 Hoeveelheid Bevestigingsmethode Binding Verwijderingsmethode Risicoklasse 2 Conclusies en / of aanbevelingen Anthophylliet Nader te bepalen Gekit / gesmeerd Hechtgebonden Openluchtsanering Loopt door naar Skyport. M4 analyse certificaat , rapport RPS/ Fotonummer 6

19 Ref.: RPS/ Datum: 25 november 2014 Pagina: 17 van 21 Bronnummer Bron Locatie Verdieping Monsterreferentie Asbestsoort(en) Percentages (%) Hoeveelheid Bevestigingsmethode Binding Verwijderingsmethode Risicoklasse 2 Conclusies en / of aanbevelingen B07 Flenspakking Diverse ruimtes Alle V2 Asbestverdacht Niet vastgesteld Nader te bepalen Geklemd Niet hechtgebonden Containment Zie RPS/AI ; RPS/AI Voor alle gebouwen geldt dat flenspakkingen als asbest verdacht moeten worden beschouwd. Indien de flens in zijn geheel verwijderd wordt, mogen deze werkzaamheden worden ingedeeld in risico klasse 1 Fotonummer 7

20 Ref.: RPS/ Datum: 25 november 2014 Pagina: 18 van 21 Bronnummer Bron Locatie Verdieping Monsterreferentie Asbestsoort(en) Percentages (%) Hoeveelheid Bevestigingsmethode Binding Verwijderingsmethode Risicoklasse 1 Conclusies en / of aanbevelingen B08 Bluskamers Alle technische ruimten Alle V3 Asbestverdacht Niet vastgesteld Nader te bepalen Geklemd Hechtgebonden Bronmaatregelen Zie RPS/AI De bron in zijn geheel verwijderen, dubbel verpakken en afvoeren als asbesthoudend afval. Voor alle technische ruimten geldt dat bluskamers/ vonkschotten en meszekeringen als asbest verdacht moeten worden beschouwd. Fotonummer 8

21 Ref.: RPS/ Datum: 25 november 2014 Pagina: 19 van 21 Bronnummer Bron Locatie Verdieping Monsterreferentie Asbestsoort(en) Percentages (%) Hoeveelheid Bevestigingsmethode Binding Verwijderingsmethode Risicoklasse 1 Conclusies en / of aanbevelingen B09 Plaatmateriaal Als vonkschotten in de technische ruimtes Alle V4 Asbestverdacht Niet vastgesteld Nader te bepalen Geklemd Hechtgebonden Bronmaatregelen Zie RPS/AI De bron in zijn geheel verwijderen, dubbel verpakken en afvoeren als asbesthoudend afval. Voor alle technische ruimten geldt dat bluskamers/ vonkschotten en meszekeringen als asbest verdacht moeten worden beschouwd. Fotonummer 9

22 Ref.: RPS/ Datum: 25 november 2014 Pagina: 20 van 21 Bronnummer Bron Locatie Verdieping Monsterreferentie Asbestsoort(en) Percentages (%) Hoeveelheid Bevestigingsmethode Binding Verwijderingsmethode Risicoklasse 1 Conclusies en / of aanbevelingen B10 Meszekeringen Technische ruimten Alle V5 Asbestverdacht Niet vastgesteld Nader te bepalen Geklemd Hechtgebonden Bronmaatregelen Zie RPS/AI De bron in zijn geheel verwijderen, dubbel verpakken en afvoeren als asbesthoudend afval. Voor alle technische ruimten geldt dat bluskamers/ vonkschotten en meszekeringen als asbest verdacht moeten worden beschouwd. Fotonummer 10

23 Ref.: RPS/ Datum: 25 november 2014 Pagina: 21 van SLOTOPMERKING Bij elke inventarisatie die RPS advies- en ingenieursbureau bv uitvoert wordt zeer systematisch te werk gegaan. Ondanks alle kwaliteitszorg, waaronder een continue aandacht op het proces en de inzet van ervaren en gekwalificeerde onderzoekers, is het in de praktijk mogelijk dat om verschillende redenen asbesthoudende of verdachte materialen niet worden waargenomen. RPS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor niet waargenomen asbesthoudende materialen tenzij sprake is van grove schuld bijvoorbeeld door opzet., e.e.a. conform de leveringsvoorwaarden van RPS. Op al onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van RPS van toepassing. Wanneer er werkzaamheden worden uitgevoerd aan de aangetroffen asbesthoudende materialen, dan dienen de betrokken werknemers hiervan op de hoogte te worden gesteld.

24 BIJLAGE 1 Locaties van de asbestbronnen en de asbestverdachte materialen

25 B01 B03 B02 Elektronicaweg XG Delft Postbus GB Delft Tel asbest.advies@rps.nl Asbestinventarisatie Type A: Bemanningscentrum Projectnummer : RPS / Projectadres : Luchthaven Schiphol Verdieping : -1 Datum project : 2004, 2008, 2009 Projectleider : Dhr. R. van der Meer Legenda B00 Km1 F00 Bronlocatie en nummer Kleefmonsterlocatie en nummer Fotolocatie en nummer Asbesthoudend Asbestverdacht Niet asbesthoudend Niet toegankelijk

26 B03 B05 & B06 Elektronicaweg XG Delft Postbus GB Delft Tel asbest.advies@rps.nl Asbestinventarisatie Type A: Bemanningscentrum Projectnummer : RPS / Projectadres : Luchthaven Schiphol Verdieping : Begane grond Datum project : 2004, 2008, 2009 Projectleider : Dhr. R. van der Meer Legenda B00 Km1 F00 Bronlocatie en nummer Kleefmonsterlocatie en nummer Fotolocatie en nummer Asbesthoudend Asbestverdacht Niet asbesthoudend Niet toegankelijk

27 B05 & B06 B04 B03 Elektronicaweg XG Delft Postbus GB Delft Tel asbest.advies@rps.nl Asbestinventarisatie Type A: Bemanningscentrum Projectnummer : RPS / Projectadres : Luchthaven Schiphol Verdieping : 1ste Datum project : 2004, 2008, 2009 Projectleider : Dhr. R. van der Meer Legenda B00 Km1 F00 Bronlocatie en nummer Kleefmonsterlocatie en nummer Fotolocatie en nummer Asbesthoudend Asbestverdacht Niet asbesthoudend Niet toegankelijk

28 Elektronicaweg XG Delft Postbus GB Delft Tel asbest.advies@rps.nl Asbestinventarisatie Type A: Bemanningscentrum Projectnummer : RPS / Projectadres : Luchthaven Schiphol Verdieping : 2de Datum project : 2004, 2008, 2009 Projectleider : Dhr. R. van der Meer Legenda B00 Km1 F00 Bronlocatie en nummer Kleefmonsterlocatie en nummer Fotolocatie en nummer Asbesthoudend Asbestverdacht Niet asbesthoudend Niet toegankelijk

29 BIJLAGE 2 Resultaten van de analyses van de materiaalmonsters

30 Projectnummer RPS Analyse Projectnummer opdrachtgever Opdrachtgever Datum ontvangst Datum analyse Datum rapportage Monsternummer RPS Analyse Analysemethode Monstergegevens afkomstig van Monsternummer opdrachtgever Soort materiaal Datum monstername Adres monstername Monsternamepunt Opmerking ANALYSE CERTIFICAAT AAI RPS Advies B.V. Ulvenhout Postbus DK Breda Nederland 06 June June June Asbest onderzoek d.m.v. stereo- en polarisatie microscopie conform NEN 5896 RPS Advies B.V. M1 Kit 05 June 2008 Bemanning Centrum te Schiphol RPS Analyse B.V. E asbest@rps.nl W Ulvenhout Tolweg 11 PO Box 3440, 4800 DK Breda T +31(0) F +31(0) Hoogeveen Zeppelinstraat 9 PO Box 2030, 7900 BA Hoogeveen T +31(0) F +31(0) Soort asbest Massa % in monster bij benadering Chrysotiel gehalte 0,1-2 % Amosiet gehalte Niet aantoonbaar Crocidoliet gehalte Niet aantoonbaar Actinoliet gehalte Niet aantoonbaar Tremoliet gehalte Niet aantoonbaar Anthophylliet gehalte Niet aantoonbaar Hechtgebondenheid asbest Goed Conclusie: (Maakt geen onderdeel uit van de scope van accreditatie L 192) Het aangeboden monster is asbesthoudend. De verwerking van het materiaal waaruit het monster afkomstig is dient te geschieden volgens normen, zoals vermeld in het Arbeidsomstandighedenbesluit Hoofdstuk 4, afdeling 5 Asbest. Toelichting: Indien asbest niet aantoonbaar is, dient rapportage grens < 0,1% aangenomen te worden. De resultaten hebben uitsluitend betrekking op het aangeboden monster Alleen aan het orginele complete ANALYSE CERTIFICAAT kunnen rechten worden ontleend. De analyse is uitgevoerd door RPS Analyse BV te Ulvenhout Operationeel Manager Pag. 1 van 3 V. van der Hoeven

31 Projectnummer RPS Analyse Projectnummer opdrachtgever Opdrachtgever Datum ontvangst Datum analyse Datum rapportage Monsternummer RPS Analyse Analysemethode Monstergegevens afkomstig van Monsternummer opdrachtgever Soort materiaal Datum monstername Adres monstername Monsternamepunt Opmerking ANALYSE CERTIFICAAT AAI RPS Advies B.V. Ulvenhout Postbus DK Breda Nederland 06 June June June Asbest onderzoek d.m.v. stereo- en polarisatie microscopie conform NEN 5896 RPS Advies B.V. M2 Isolatiemateriaal 05 June 2008 Bemanning Centrum te Schiphol Leiding -- RPS Analyse B.V. E asbest@rps.nl W Ulvenhout Tolweg 11 PO Box 3440, 4800 DK Breda T +31(0) F +31(0) Hoogeveen Zeppelinstraat 9 PO Box 2030, 7900 BA Hoogeveen T +31(0) F +31(0) Soort asbest Massa % in monster bij benadering Chrysotiel gehalte Niet aantoonbaar Amosiet gehalte % Crocidoliet gehalte Niet aantoonbaar Actinoliet gehalte Niet aantoonbaar Tremoliet gehalte Niet aantoonbaar Anthophylliet gehalte Niet aantoonbaar Hechtgebondenheid asbest Slecht Conclusie: (Maakt geen onderdeel uit van de scope van accreditatie L 192) Het aangeboden monster is asbesthoudend. De verwerking van het materiaal waaruit het monster afkomstig is dient te geschieden volgens normen, zoals vermeld in het Arbeidsomstandighedenbesluit Hoofdstuk 4, afdeling 5 Asbest. Toelichting: Indien asbest niet aantoonbaar is, dient rapportage grens < 0,1% aangenomen te worden. De resultaten hebben uitsluitend betrekking op het aangeboden monster Alleen aan het orginele complete ANALYSE CERTIFICAAT kunnen rechten worden ontleend. De analyse is uitgevoerd door RPS Analyse BV te Ulvenhout Operationeel Manager Pag. 2 van 3 V. van der Hoeven

32 Projectnummer RPS Analyse Projectnummer opdrachtgever Opdrachtgever Datum ontvangst Datum analyse Datum rapportage Monsternummer RPS Analyse Analysemethode Monstergegevens afkomstig van Monsternummer opdrachtgever Soort materiaal Datum monstername Adres monstername Monsternamepunt Opmerking ANALYSE CERTIFICAAT AAI RPS Advies B.V. Ulvenhout Postbus DK Breda Nederland 06 June June June Asbest onderzoek d.m.v. stereo- en polarisatie microscopie conform NEN 5896 RPS Advies B.V. M3 Zeil 05 June 2008 Bemanning Centrum te Schiphol RPS Analyse B.V. E asbest@rps.nl W Ulvenhout Tolweg 11 PO Box 3440, 4800 DK Breda T +31(0) F +31(0) Hoogeveen Zeppelinstraat 9 PO Box 2030, 7900 BA Hoogeveen T +31(0) F +31(0) Soort asbest Chrysotiel gehalte Amosiet gehalte Crocidoliet gehalte Actinoliet gehalte Tremoliet gehalte Anthophylliet gehalte Hechtgebondenheid asbest Massa % in monster bij benadering Niet aantoonbaar Niet aantoonbaar Niet aantoonbaar Niet aantoonbaar Niet aantoonbaar Niet aantoonbaar Niet van toepassing Conclusie: (Maakt geen onderdeel uit van de scope van accreditatie L 192) In het aangeboden monster is asbest niet aantoonbaar. Er hoeven voor het vergelijkbare materiaal waaruit het monster afkomstig is volgens het Arbeidsomstandighedenbesluit Hoofdstuk 4, afdeling 5 Asbest, geen speciale maatregelen genomen te worden. Toelichting: Indien asbest niet aantoonbaar is, dient rapportage grens < 0,1% aangenomen te worden. De resultaten hebben uitsluitend betrekking op het aangeboden monster Alleen aan het orginele complete ANALYSE CERTIFICAAT kunnen rechten worden ontleend. De analyse is uitgevoerd door RPS Analyse BV te Ulvenhout Operationeel Manager Pag. 3 van 3 V. van der Hoeven

33 Projectnummer RPS Analyse Projectnummer opdrachtgever Opdrachtgever Datum ontvangst Datum analyse Datum rapportage Monsternummer RPS Analyse Analysemethode Monstergegevens afkomstig van Monsternummer opdrachtgever Soort materiaal Datum monstername Adres monstername Monsternamepunt Opmerking ANALYSE CERTIFICAAT AAI RPS Advies B.V. Ulvenhout Postbus DK Breda Nederland June June Asbest onderzoek d.m.v. stereo- en polarisatie microscopie conform NEN 5896 RPS Advies B.V. M4 Kit 17 June 2008 Skyport / Schiphol Noodtrappenhuis, diverse etages -- RPS Analyse B.V. E asbest@rps.nl W Ulvenhout Tolweg 11 PO Box 3440, 4800 DK Breda T +31(0) F +31(0) Hoogeveen Zeppelinstraat 9 PO Box 2030, 7900 BA Hoogeveen T +31(0) F +31(0) Soort asbest Massa % in monster bij benadering Chrysotiel gehalte Niet aantoonbaar Amosiet gehalte Niet aantoonbaar Crocidoliet gehalte Niet aantoonbaar Actinoliet gehalte Niet aantoonbaar Tremoliet gehalte Niet aantoonbaar Anthophylliet gehalte 0,1-2 % Hechtgebondenheid asbest Goed Conclusie: (Maakt geen onderdeel uit van de scope van accreditatie L 192) Het aangeboden monster is asbesthoudend. De verwerking van het materiaal waaruit het monster afkomstig is dient te geschieden volgens normen, zoals vermeld in het Arbeidsomstandighedenbesluit Hoofdstuk 4, afdeling 5 Asbest. Toelichting: Indien asbest niet aantoonbaar is, dient rapportage grens < 0,1% aangenomen te worden. De resultaten hebben uitsluitend betrekking op het aangeboden monster Alleen aan het orginele complete ANALYSE CERTIFICAAT kunnen rechten worden ontleend. De analyse is uitgevoerd door RPS Analyse BV te Ulvenhout Operationeel Manager Pag. 1 van 1 V. van der Hoeven

34 BIJLAGE 3 SMA-rt risicoclassificatie

35 SMART 2014 Risicoclassificatie Aangemaakt op 24 november 2014 om 11h27 (175125) RPS advies- en ingenieursbureau b.v. SCA-code: 07-D Deze risicoclassificatie maakt onverbrekelijk onderdeel uit van het asbestinventarisatierapport [07-D ]; het inventarisatiebureau verklaart dat de invoer geheel overeenkomt met de werkelijke bronsituatie. Identificatie Adres Luchthaven Schiphol, Schiphol Projectcode Projectnaam Bemannings Centrum Broncode B01 Bronnaam Koord tussen verbindingen metalen leidingen Feiten Productspecificatie Asbestkoord Hechtgebondenheid Niet-hechtgebonden Hoeveelheid asbest 10 m¹ Percentage Chrysotiel n.v.t. Percentage Amfibool n.v.t. Analysecertificaatnummer Asbestverdacht Situatie Bevestiging Binnen / buiten Beschadiging Verweerdheid Verwijdering Handeling Geklemd Binnen Niet Niet Overig (als geheel verwijderen niet mogelijk is) Risicoclassificatie Risicoklasse 3 Gebruikte versie classificatiemodel TNO (ingangsdatum ) Werkplanelementen Containment RK3 Voorafgaand aan de werkzaamheden dient een containment te worden ingericht conform SC -530 Het SC 530 gecertificeerde bedrijf dat de asbestverwijderingswerkzaamheden uitvoert, dient de best bestaande technieken toe te passen. Er dienen bronmaatregelen genomen te worden om vezelemissie te voorkomen. Deze maatregelen dienen in een werkplan, opgesteld conform de SC 530, te worden opgenomen Tijdens de werkzaamheden dient een volgelaatsmasker met externe luchttoevoer (onafhankelijke lucht) of volgelaatsmasker met een equivalente protectiefactor te worden gedragen. Er dient een eindcontrole door een RvA geaccrediteerde (ISO 17020) inspectie-instelling volgens NEN 2990, onderdeel visuele inspectie en onderdeel luchtmetingen, te worden uitgevoerd. (175125)

36 SMART 2014 Risicoclassificatie Aangemaakt op 24 november 2014 om 11h27 (175133) RPS advies- en ingenieursbureau b.v. SCA-code: 07-D Deze risicoclassificatie maakt onverbrekelijk onderdeel uit van het asbestinventarisatierapport [07-D ]; het inventarisatiebureau verklaart dat de invoer geheel overeenkomt met de werkelijke bronsituatie. Identificatie Adres Luchthaven Schiphol, Schiphol Projectcode Projectnaam Bemannings Centrum Broncode B02 Bronnaam Kit tussen flensverbindingen luchtkanalen Feiten Productspecificatie Kit Hechtgebondenheid Hechtgebonden Hoeveelheid asbest 100 m¹ Percentage Chrysotiel % Analysecertificaatnummer Situatie Bevestiging Binnen / buiten Beschadiging Verweerdheid Verwijdering Handeling Gekit Binnen Niet Niet Overig (als geheel verwijderen niet mogelijk is) Risicoclassificatie Risicoklasse 2 Gebruikte versie classificatiemodel TNO (ingangsdatum ) Werkplanelementen Containment RK2 Voorafgaand aan de werkzaamheden dient een containment te worden ingericht conform SC Het SC 530 gecertificeerde bedrijf dat de asbestverwijderingswerkzaamheden uitvoert, dient de best bestaande technieken toe te passen. Er dienen bronmaatregelen genomen te worden om vezelemissie te voorkomen. Deze maatregelen dienen in een werkplan, opgesteld conform de SC 530, te worden opgenomen. Tijdens de werkzaamheden dient een volgelaatsmasker P3 met aangeblazen lucht te worden gedragen. Er dient een eindcontrole door een RvA geaccrediteerde (ISO 17020) inspectie-instelling volgens NEN 2990, onderdeel visuele inspectie en onderdeel luchtmetingen, te worden uitgevoerd. (175133)

37 SMART 2014 Risicoclassificatie Aangemaakt op 24 november 2014 om 11h27 (175135) RPS advies- en ingenieursbureau b.v. SCA-code: 07-D Deze risicoclassificatie maakt onverbrekelijk onderdeel uit van het asbestinventarisatierapport [07-D ]; het inventarisatiebureau verklaart dat de invoer geheel overeenkomt met de werkelijke bronsituatie. Identificatie Adres Luchthaven Schiphol, Schiphol Projectcode Projectnaam Bemannings Centrum Broncode B02-1 Bronnaam Kit tussen flensverbindingen luchtkanalen Feiten Productspecificatie Kit Hechtgebondenheid Hechtgebonden Hoeveelheid asbest 100 m¹ Percentage Chrysotiel % Analysecertificaatnummer Situatie Bevestiging Binnen / buiten Beschadiging Verweerdheid Verwijdering Handeling Gekit Binnen Niet Niet Los materiaal of object/constructie/installatie als geheel verwijderen Risicoclassificatie Risicoklasse 1 Gebruikte versie classificatiemodel TNO (ingangsdatum ) Werkplanelementen Risicoklasse 1 Het werkgebied dient afgezet/gemarkeerd te worden. Het bedrijf dat de asbestverwijderingswerkzaamheden uitvoert, dient de best bestaande technieken toe te passen. Er dienen bronmaatregelen genomen te worden om vezelemissie te voorkomen. De te nemen bronmaatregelen en te gebruiken persoonlijke beschermingsmiddelen dienen vastgelegd te zijn in een Risico Inventarisatie Evaluatie (RI&E). Er dient een visuele inspectie conform NEN2990 hoofdstuk 'Visuele Inspectie." te worden uitgevoerd van het gehele werkgebied. (175135)

38 SMART 2014 Risicoclassificatie Aangemaakt op 24 november 2014 om 11h27 (175144) RPS advies- en ingenieursbureau b.v. SCA-code: 07-D Deze risicoclassificatie maakt onverbrekelijk onderdeel uit van het asbestinventarisatierapport [07-D ]; het inventarisatiebureau verklaart dat de invoer geheel overeenkomt met de werkelijke bronsituatie. Identificatie Adres Luchthaven Schiphol, Schiphol Projectcode Projectnaam Bemannings Centrum Broncode B03 Bronnaam Isolatiemateriaal Feiten Productspecificatie Isolatiemateriaal Hechtgebondenheid Niet-hechtgebonden Hoeveelheid asbest 6 m¹ Percentage Chrysotiel n.v.t. Percentage Amfibool % Analysecertificaatnummer Situatie Bevestiging Binnen / buiten Beschadiging Verweerdheid Verwijdering Handeling Gelijmd Binnen Niet Licht Overig (als geheel verwijderen niet mogelijk is) Risicoclassificatie Risicoklasse 3 Gebruikte versie classificatiemodel TNO (ingangsdatum ) Werkplanelementen Containment RK3 Voorafgaand aan de werkzaamheden dient een containment te worden ingericht conform SC -530 Het SC 530 gecertificeerde bedrijf dat de asbestverwijderingswerkzaamheden uitvoert, dient de best bestaande technieken toe te passen. Er dienen bronmaatregelen genomen te worden om vezelemissie te voorkomen. Deze maatregelen dienen in een werkplan, opgesteld conform de SC 530, te worden opgenomen Tijdens de werkzaamheden dient een volgelaatsmasker met externe luchttoevoer (onafhankelijke lucht) of volgelaatsmasker met een equivalente protectiefactor te worden gedragen. Er dient een eindcontrole door een RvA geaccrediteerde (ISO 17020) inspectie-instelling volgens NEN 2990, onderdeel visuele inspectie en onderdeel luchtmetingen, te worden uitgevoerd. (175144)

39 SMART 2014 Risicoclassificatie Aangemaakt op 24 november 2014 om 11h27 (175152) RPS advies- en ingenieursbureau b.v. SCA-code: 07-D Deze risicoclassificatie maakt onverbrekelijk onderdeel uit van het asbestinventarisatierapport [07-D ]; het inventarisatiebureau verklaart dat de invoer geheel overeenkomt met de werkelijke bronsituatie. Identificatie Adres Luchthaven Schiphol, Schiphol Projectcode Projectnaam Bemannings Centrum Broncode B05 Bronnaam Kit en stopverf Feiten Productspecificatie Kit Hechtgebondenheid Hechtgebonden Hoeveelheid asbest 9 m¹ Percentage Chrysotiel 5-10 % Percentage Amfibool % Analysecertificaatnummer --- Situatie Bevestiging Binnen / buiten Beschadiging Verweerdheid Verwijdering Handeling Gekit Buiten Niet Niet Overig (als geheel verwijderen niet mogelijk is) Risicoclassificatie Risicoklasse 2 Gebruikte versie classificatiemodel TNO (ingangsdatum ) Werkplanelementen Openlucht RK2 Het werkgebied dient afgezet/gemarkeerd te worden. Het SC 530 gecertificeerde bedrijf dat de asbestverwijderingswerkzaamheden uitvoert, dient de best bestaande technieken toe te passen. Er dienen bronmaatregelen genomen te worden om vezelemissie te voorkomen. Deze maatregelen dienen in een werkplan, opgesteld conform de SC 530, te worden opgenomen. Tijdens de werkzaamheden dient een volgelaatsmasker P3 met aangeblazen lucht te worden gedragen. Er dient een eindcontrole door een RvA geaccrediteerde (ISO 17020) inspectie-instelling volgens NEN 2990, onderdeel visuele inspectie, te worden uitgevoerd. (175152)

40 SMART 2014 Risicoclassificatie Aangemaakt op 24 november 2014 om 11h27 (175158) RPS advies- en ingenieursbureau b.v. SCA-code: 07-D Deze risicoclassificatie maakt onverbrekelijk onderdeel uit van het asbestinventarisatierapport [07-D ]; het inventarisatiebureau verklaart dat de invoer geheel overeenkomt met de werkelijke bronsituatie. Identificatie Adres Luchthaven Schiphol, Schiphol Projectcode Projectnaam Bemannings Centrum Broncode B06 Bronnaam Kit en stopverf Feiten Productspecificatie Kit Hechtgebondenheid Hechtgebonden Hoeveelheid asbest 9 m¹ Percentage Chrysotiel n.v.t. Percentage Amfibool % Analysecertificaatnummer Situatie Bevestiging Binnen / buiten Beschadiging Verweerdheid Verwijdering Handeling Gekit Buiten Niet Niet Overig (als geheel verwijderen niet mogelijk is) Risicoclassificatie Risicoklasse 2 Gebruikte versie classificatiemodel TNO (ingangsdatum ) Werkplanelementen Openlucht RK2 Het werkgebied dient afgezet/gemarkeerd te worden. Het SC 530 gecertificeerde bedrijf dat de asbestverwijderingswerkzaamheden uitvoert, dient de best bestaande technieken toe te passen. Er dienen bronmaatregelen genomen te worden om vezelemissie te voorkomen. Deze maatregelen dienen in een werkplan, opgesteld conform de SC 530, te worden opgenomen. Tijdens de werkzaamheden dient een volgelaatsmasker P3 met aangeblazen lucht te worden gedragen. Er dient een eindcontrole door een RvA geaccrediteerde (ISO 17020) inspectie-instelling volgens NEN 2990, onderdeel visuele inspectie, te worden uitgevoerd. (175158)

41 SMART 2014 Risicoclassificatie Aangemaakt op 24 november 2014 om 11h27 (175163) RPS advies- en ingenieursbureau b.v. SCA-code: 07-D Deze risicoclassificatie maakt onverbrekelijk onderdeel uit van het asbestinventarisatierapport [07-D ]; het inventarisatiebureau verklaart dat de invoer geheel overeenkomt met de werkelijke bronsituatie. Identificatie Adres Luchthaven Schiphol, Schiphol Projectcode Projectnaam Bemannings Centrum Broncode B07 Bronnaam Pakkingen (inclusief flenzen) Feiten Productspecificatie Hechtgebondenheid Hoeveelheid asbest Percentage Chrysotiel Percentage Amfibool Analysecertificaatnummer Situatie Bevestiging Binnen / buiten Beschadiging Verweerdheid Verwijdering Handeling Pakking Niet-hechtgebonden 50 stuks n.v.t. n.v.t. Asbestverdacht Asbest afgeschermd of object/constructie/installatie als geheel te verwijderen Binnen Niet Niet Overig (als geheel verwijderen niet mogelijk is) Risicoclassificatie Risicoklasse 2 Gebruikte versie classificatiemodel TNO (ingangsdatum ) Werkplanelementen Containment RK2 Voorafgaand aan de werkzaamheden dient een containment te worden ingericht conform SC Het SC 530 gecertificeerde bedrijf dat de asbestverwijderingswerkzaamheden uitvoert, dient de best bestaande technieken toe te passen. Er dienen bronmaatregelen genomen te worden om vezelemissie te voorkomen. Deze maatregelen dienen in een werkplan, opgesteld conform de SC 530, te worden opgenomen. Tijdens de werkzaamheden dient een volgelaatsmasker P3 met aangeblazen lucht te worden gedragen. Er dient een eindcontrole door een RvA geaccrediteerde (ISO 17020) inspectie-instelling volgens NEN 2990, onderdeel visuele inspectie en onderdeel luchtmetingen, te worden uitgevoerd. (175163)

42 SMART 2014 Risicoclassificatie Aangemaakt op 24 november 2014 om 11h27 (175167) RPS advies- en ingenieursbureau b.v. SCA-code: 07-D Deze risicoclassificatie maakt onverbrekelijk onderdeel uit van het asbestinventarisatierapport [07-D ]; het inventarisatiebureau verklaart dat de invoer geheel overeenkomt met de werkelijke bronsituatie. Identificatie Adres Luchthaven Schiphol, Schiphol Projectcode Projectnaam Bemannings Centrum Broncode B07-1 Bronnaam Pakkingen (inclusief flenzen) Feiten Productspecificatie Hechtgebondenheid Hoeveelheid asbest Percentage Chrysotiel Percentage Amfibool Analysecertificaatnummer Situatie Bevestiging Binnen / buiten Beschadiging Verweerdheid Verwijdering Handeling Pakking Niet-hechtgebonden 50 stuks n.v.t. n.v.t. Asbestverdacht Asbest afgeschermd of object/constructie/installatie als geheel te verwijderen Binnen Niet Niet Los materiaal of object/constructie/installatie als geheel verwijderen Risicoclassificatie Risicoklasse 1 Gebruikte versie classificatiemodel TNO (ingangsdatum ) Werkplanelementen Risicoklasse 1 Het werkgebied dient afgezet/gemarkeerd te worden. Het bedrijf dat de asbestverwijderingswerkzaamheden uitvoert, dient de best bestaande technieken toe te passen. Er dienen bronmaatregelen genomen te worden om vezelemissie te voorkomen. De te nemen bronmaatregelen en te gebruiken persoonlijke beschermingsmiddelen dienen vastgelegd te zijn in een Risico Inventarisatie Evaluatie (RI&E). Er dient een visuele inspectie conform NEN2990 hoofdstuk 'Visuele Inspectie." te worden uitgevoerd van het gehele werkgebied. (175167)

43 SMART 2014 Risicoclassificatie Aangemaakt op 24 november 2014 om 11h27 (175175) RPS advies- en ingenieursbureau b.v. SCA-code: 07-D Deze risicoclassificatie maakt onverbrekelijk onderdeel uit van het asbestinventarisatierapport [07-D ]; het inventarisatiebureau verklaart dat de invoer geheel overeenkomt met de werkelijke bronsituatie. Identificatie Adres Luchthaven Schiphol, Schiphol Projectcode Projectnaam Bemannings Centrum Broncode B08 Bronnaam Bluskamer Feiten Productspecificatie Asbestcement vlakke plaat Hechtgebondenheid Hechtgebonden Hoeveelheid asbest 0,2 m² Percentage Chrysotiel n.v.t. Percentage Amfibool n.v.t. Analysecertificaatnummer Asbestverdacht Situatie Bevestiging Binnen / buiten Beschadiging Verweerdheid Extra vragen Vraag: Antwoord: Verwijdering Handeling Asbest afgeschermd of object/constructie/installatie als geheel te verwijderen Buiten Niet Niet Het betreft een gecontroleerde verwijdering zonder beschadiging en/of breuk. Ja Los materiaal of object/constructie/installatie als geheel verwijderen Risicoclassificatie Risicoklasse 1 Gebruikte versie classificatiemodel TNO (ingangsdatum ) Werkplanelementen Risicoklasse 1 Het werkgebied dient afgezet/gemarkeerd te worden. Het bedrijf dat de asbestverwijderingswerkzaamheden uitvoert, dient de best bestaande technieken toe te passen. Er dienen bronmaatregelen genomen te worden om vezelemissie te voorkomen. De te nemen bronmaatregelen en te gebruiken persoonlijke beschermingsmiddelen dienen vastgelegd te zijn in een Risico Inventarisatie Evaluatie (RI&E). Er dient een visuele inspectie conform NEN2990 hoofdstuk 'Visuele Inspectie." te worden uitgevoerd van het gehele werkgebied. (175175)

44 SMART 2014 Risicoclassificatie Aangemaakt op 24 november 2014 om 11h27 (175176) RPS advies- en ingenieursbureau b.v. SCA-code: 07-D Deze risicoclassificatie maakt onverbrekelijk onderdeel uit van het asbestinventarisatierapport [07-D ]; het inventarisatiebureau verklaart dat de invoer geheel overeenkomt met de werkelijke bronsituatie. Identificatie Adres Luchthaven Schiphol, Schiphol Projectcode Projectnaam Bemannings Centrum Broncode B09 Bronnaam Vonkschotten in electrische installaties Feiten Productspecificatie Asbestcement vlakke plaat Hechtgebondenheid Hechtgebonden Hoeveelheid asbest 0,5 m² Percentage Chrysotiel n.v.t. Percentage Amfibool n.v.t. Analysecertificaatnummer Asbestverdacht Situatie Bevestiging Binnen / buiten Beschadiging Verweerdheid Extra vragen Vraag: Antwoord: Verwijdering Handeling Asbest afgeschermd of object/constructie/installatie als geheel te verwijderen Binnen Niet Niet Het betreft een gecontroleerde verwijdering zonder beschadiging en/of breuk. Ja Los materiaal of object/constructie/installatie als geheel verwijderen Risicoclassificatie Risicoklasse 1 Gebruikte versie classificatiemodel TNO (ingangsdatum ) Werkplanelementen Risicoklasse 1 Het werkgebied dient afgezet/gemarkeerd te worden. Het bedrijf dat de asbestverwijderingswerkzaamheden uitvoert, dient de best bestaande technieken toe te passen. Er dienen bronmaatregelen genomen te worden om vezelemissie te voorkomen. De te nemen bronmaatregelen en te gebruiken persoonlijke beschermingsmiddelen dienen vastgelegd te zijn in een Risico Inventarisatie Evaluatie (RI&E). Er dient een visuele inspectie conform NEN2990 hoofdstuk 'Visuele Inspectie." te worden uitgevoerd van het gehele werkgebied. (175176)

45 SMART 2014 Risicoclassificatie Aangemaakt op 24 november 2014 om 11h27 (175178) RPS advies- en ingenieursbureau b.v. SCA-code: 07-D Deze risicoclassificatie maakt onverbrekelijk onderdeel uit van het asbestinventarisatierapport [07-D ]; het inventarisatiebureau verklaart dat de invoer geheel overeenkomt met de werkelijke bronsituatie. Identificatie Adres Luchthaven Schiphol, Schiphol Projectcode Projectnaam Bemannings Centrum Broncode B10 Bronnaam Meszekering Feiten Productspecificatie Hechtgebondenheid Hoeveelheid asbest Percentage Chrysotiel Percentage Amfibool Analysecertificaatnummer Situatie Bevestiging Binnen / buiten Beschadiging Verweerdheid Verwijdering Handeling Pakking Hechtgebonden 50 stuks n.v.t. n.v.t. Asbestverdacht Asbest afgeschermd of object/constructie/installatie als geheel te verwijderen Binnen Niet Niet Los materiaal of object/constructie/installatie als geheel verwijderen Risicoclassificatie Risicoklasse 1 Gebruikte versie classificatiemodel TNO (ingangsdatum ) Werkplanelementen Risicoklasse 1 Het werkgebied dient afgezet/gemarkeerd te worden. Het bedrijf dat de asbestverwijderingswerkzaamheden uitvoert, dient de best bestaande technieken toe te passen. Er dienen bronmaatregelen genomen te worden om vezelemissie te voorkomen. De te nemen bronmaatregelen en te gebruiken persoonlijke beschermingsmiddelen dienen vastgelegd te zijn in een Risico Inventarisatie Evaluatie (RI&E). Er dient een visuele inspectie conform NEN2990 hoofdstuk 'Visuele Inspectie." te worden uitgevoerd van het gehele werkgebied. (175178)

ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/1504074A00. Keuken van een woning Doctor Ariënsstraat 37 5554 TP Valkenswaard. Datum: 11 augustus 2015

ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/1504074A00. Keuken van een woning Doctor Ariënsstraat 37 5554 TP Valkenswaard. Datum: 11 augustus 2015 Minervum 7002, 4817 ZL, Breda T +31 880 23 57 00 W www.rps.nl E asbest.advies@rps.nl ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/1504074A00 Keuken van een woning Doctor Ariënsstraat 37 5554 TP Valkenswaard

Nadere informatie

RPS - Rapport Asbest Inventarisatie Skyport Naam eigenaar: Paul van Laar Afdeling eigenaar: A/ASM/TRE/Facility Versienummer: 1.0 Datum:

RPS - Rapport Asbest Inventarisatie Skyport Naam eigenaar: Paul van Laar Afdeling eigenaar: A/ASM/TRE/Facility Versienummer: 1.0 Datum: RPS - Rapport Asbest Inventarisatie Skyport Naam eigenaar: Paul van Laar Afdeling eigenaar: A/ASM/TRE/Facility Versienummer: 1.0 Datum: 28-11-2014 ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/1400159.4

Nadere informatie

Historie Asbest Inventarisatie D-pier Naam eigenaar: Paul van Laar Afdeling eigenaar: A/ASM/TRE/Facility Versienummer: 1.0 Datum:

Historie Asbest Inventarisatie D-pier Naam eigenaar: Paul van Laar Afdeling eigenaar: A/ASM/TRE/Facility Versienummer: 1.0 Datum: Historie Asbest Inventarisatie D-pier Naam eigenaar: Paul van Laar Afdeling eigenaar: A/ASM/TRE/Facility Versienummer: 1.0 Datum: 13-02-2014 ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/1400159.6 D Pier

Nadere informatie

RPA-advies Rapport: Datum: 7 december 2015

RPA-advies Rapport: Datum: 7 december 2015 Projectnummer 2015674 Asbestonderzoek Asbestinventarisatie type A Garage / berging Projectlocatie Willemstraat 40c te Ridderkerk Onderzoeksdatum 4 december 2015 Soort asbestonderzoek Omvang van het onderzoek

Nadere informatie

Analysecertificaat asbest Opdracht Opdrachtgever Lycens Rapportnummer R170400007 versie 1 Contactpersoon Lycens Datum opdracht 31-03-2017 Adres Deventerstraat 10 Datum ontvangst 31-03-2017 Postcode en

Nadere informatie

RPA-advies Rapport: Datum: 3 augustus 2015

RPA-advies Rapport: Datum: 3 augustus 2015 Projectnummer 2015413 Asbestonderzoek Asbestinventarisatie type A Woning Projectlocatie Platteweg 29 te Reeuwijk Onderzoeksdatum 31 juli 2015 Soort asbestonderzoek Omvang van het onderzoek Volledige asbestinventarisatie

Nadere informatie

RPA-advies Rapport: Datum: 17 juni 2015

RPA-advies Rapport: Datum: 17 juni 2015 Projectnummer 2015319 Asbestonderzoek Asbestinventarisatie conform SC 540 Type A Woning Projectlocatie Bosboomlaan 11 Schiedam Onderzoeksdatum 15 juni 2015 Soort asbestonderzoek Omvang van het onderzoek

Nadere informatie

RPS - Rapport Asbest Inventarisatie C-pier Naam eigenaar: Paul van Laar Afdeling eigenaar: A/ASM/TRE/Facility Versienummer: 1.0 Datum:

RPS - Rapport Asbest Inventarisatie C-pier Naam eigenaar: Paul van Laar Afdeling eigenaar: A/ASM/TRE/Facility Versienummer: 1.0 Datum: RPS - Rapport Asbest Inventarisatie C-pier Naam eigenaar: Paul van Laar Afdeling eigenaar: A/ASM/TRE/Facility Versienummer: 1.0 Datum: 03-12-2014 ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/1400159.5

Nadere informatie

Asbestinventarisatie conform procescertificaat asbestinventarisatie Molenstraat 45 te Diessen Project

Asbestinventarisatie conform procescertificaat asbestinventarisatie Molenstraat 45 te Diessen Project Asbestinventarisatie conform procescertificaat asbestinventarisatie Molenstraat 45 te Diessen Project 2017.0075-002 projectnummer 2017.0075-002 project Molenstraat 45 te Diessen opdrachtgever Van Dun Advies

Nadere informatie

RPS - Rapport Asbest Inventarisatie Terminal 1 Naam eigenaar: Paul van Laar Afdeling eigenaar: A/ASM/TRE/Facility Versienummer: 1.0 Datum:

RPS - Rapport Asbest Inventarisatie Terminal 1 Naam eigenaar: Paul van Laar Afdeling eigenaar: A/ASM/TRE/Facility Versienummer: 1.0 Datum: RPS - Rapport Asbest Inventarisatie Terminal 1 Naam eigenaar: Paul van Laar Afdeling eigenaar: A/ASM/TRE/Facility Versienummer: 1.0 Datum: 18-11-2014 ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/1400159.1

Nadere informatie

RPA-advies Rapport: Datum: 18 oktober 2016

RPA-advies Rapport: Datum: 18 oktober 2016 Projectnummer 20160872 Asbestonderzoek Asbestinventarisatie type A conform SC540 Bedrijfspanden en garageboxen Projectlocatie Bergse Dorpsstraat 132 te Rotterdam Onderzoeksdatum 17 oktober 2016 Soort asbestonderzoek

Nadere informatie

Informatietabel extranet documenten

Informatietabel extranet documenten Informatietabel extranet documenten AsbestInventarisatie F-pier Naam eigenaar: P. Van Laar Afdeling eigenaar: A/TRE/F Versienummer: 1 Datum: 09-05-2014 ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/1400159.8

Nadere informatie

Informatietabel extranet documenten

Informatietabel extranet documenten Informatietabel extranet documenten AsbestInventarisatie E-pier Naam eigenaar: P. Van Laar Afdeling eigenaar: A/TRE/F Versienummer: 1 Datum: 09-05-2014 ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/1400159.7

Nadere informatie

ASBESTINVENTARISATIE TYPE B CONFORM SC 540 RPS/ Schoolgebouw Pastoor Maasstraat 2-2A 5451 PA Mill. Datum: 19 mei 2014

ASBESTINVENTARISATIE TYPE B CONFORM SC 540 RPS/ Schoolgebouw Pastoor Maasstraat 2-2A 5451 PA Mill. Datum: 19 mei 2014 ASBESTINVENTARISATIE TYPE B CONFORM SC 540 RPS/1400697 Schoolgebouw Pastoor Maasstraat 2-2A 5451 PA Mill Datum: 19 mei 2014 Naam en adres opdrachtgever: Gemeente Cuijk heer Ruud van den Broek Postbus 1001

Nadere informatie

ASBESTINVENTARISATIE TYPE A A033 Rapportage datum: 19 februari Voormalige varkensstallen

ASBESTINVENTARISATIE TYPE A A033 Rapportage datum: 19 februari Voormalige varkensstallen ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 2 Titelbladen 2013-A033 Rapportage datum: 19 februari 2013 2 Voormalige varkensstallen Kooikamp 5a Sleeuwijk Asbest Totaal V.O.F. SCA-nummer : 07-D070019.01 Nieuwenhuizen

Nadere informatie

ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS / (rev) Cambier van Nootenschool Burg. Schullstraat 2, Tiel

ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS / (rev) Cambier van Nootenschool Burg. Schullstraat 2, Tiel RPS advies- en ingenieursbureau bv Tolweg 11, 4851 SJ Ulvenhout, PO Box 3440, 4800 DK Breda T +31 (0)880-23 57 80 F + 31 (0) 880-23 57 81 W www.rps.nl ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS / 1200425(rev)

Nadere informatie

Bijlage 37 bij besluit 2017/2000-V1. ASBESTINVENTARISATIE Landgoed de Klokkenberg Projectomvang: Zusterhuis (bouwdeel F) Galderseweg AE BREDA

Bijlage 37 bij besluit 2017/2000-V1. ASBESTINVENTARISATIE Landgoed de Klokkenberg Projectomvang: Zusterhuis (bouwdeel F) Galderseweg AE BREDA Minervum 7002, 4817 ZL Breda, Postbus 3440, 4800 DK Breda T +31 88 99 04 780 W www.rps.nl E asbest.advies@rps.nl ASBESTINVENTARISATIE Landgoed de Klokkenberg Projectomvang: Zusterhuis (bouwdeel F) Galderseweg

Nadere informatie

ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/1401062. Woning en opstallen Lange Broekstraat 25 4944 XH Raamsdonk. Datum: 14 april 2014

ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/1401062. Woning en opstallen Lange Broekstraat 25 4944 XH Raamsdonk. Datum: 14 april 2014 ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/1401062 Woning en opstallen Lange Broekstraat 25 4944 XH Raamsdonk Datum: 14 april 2014 TITELBLAD Asbestinventarisatie type A Woning en opstallen Lange Broekstraat

Nadere informatie

RPA-advies Rapport: Datum: 29 mei 2015

RPA-advies Rapport: Datum: 29 mei 2015 Projectnummer 2015278 Asbestonderzoek Asbestinventarisatie conform SC 540 Type A Voormalige boerderij / kantoorpand Projectlocatie Venuslaan 14 te Dordrecht Onderzoeksdatum 26 mei 2015 Soort asbestonderzoek

Nadere informatie

BEM1403731 05-09-2014 ZK14000755 ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/1402024

BEM1403731 05-09-2014 ZK14000755 ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/1402024 BEM1403731 gemeente Steenbergen Behoort bij beschikking d.d. nr.(s) 05-09-2014 ZK14000755 ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/1402024 Juridisch beleidsmedewerker Publiekszaken / vergunningen

Nadere informatie

ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS / AAI 11.3118 B.S. De Hooght Carmelietenstraat 21 te Waspik

ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS / AAI 11.3118 B.S. De Hooght Carmelietenstraat 21 te Waspik RPS advies- en ingenieursbureau bv Tolweg 11, 4851 SJ Ulvenhout, PO Box 3440, 4800 DK Breda T +31 (0)880-23 57 80 F + 31 (0) 880-23 57 81 W www.rps.nl ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS / AAI

Nadere informatie

ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS / A00. Woning Mr. dr. Froweinweg CC EYS. Datum: 9 juni 2016

ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS / A00. Woning Mr. dr. Froweinweg CC EYS. Datum: 9 juni 2016 Minervum 7002, 4817 ZL Breda, Postbus 3440, 4800 DK Breda T +31 880 23 57 00 W www.rps.nl E asbest.advies@rps.nl ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS / 1602938A00 Woning Mr. dr. Froweinweg 30

Nadere informatie

WG105-AK versie 01 / A.c. 07-D

WG105-AK versie 01 / A.c. 07-D Versie&01& Meidoorn 105 6226 WG te Maastricht 141112.6226WG105-AK versie 01 / A.c. 07-D070059.01 141112.6226WG105+AKVersie01/A.c.07+D070059.01 Tel.A.J.Klopman(DIA):+31(0)683251025 Inhoudsopgave Titelblad

Nadere informatie

Informatietabel extranet documenten

Informatietabel extranet documenten Informatietabel extranet documenten Asbest Inventarisatie Type A G-Pier Naam eigenaar: Paul van Laar Afdeling eigenaar: A/TRE/F Versienummer: 1 Datum: 28-05-2014 ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC

Nadere informatie

Asbestinventarisatie

Asbestinventarisatie Asbestinventarisatie Opdrachtgever: Enzerink B.V. Projectlocatie: Schuttestraat 17 Postcode, plaats: 7251 MP Vorden Onderzoek verricht door: ACMAA Advies B.V. SCA certificaat: 07-D070011.01 Onderzocht

Nadere informatie

ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/ A00. Woning en berging Admiralengracht 142-H 1057 GG Amsterdam. Datum: 21 juli 2015

ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/ A00. Woning en berging Admiralengracht 142-H 1057 GG Amsterdam. Datum: 21 juli 2015 Minervum 7002, 4817 ZL, Breda T +31 880 23 57 00 W www.rps.nl E asbest.advies@rps.nl ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/1504252A00 Woning en berging Admiralengracht 142-H 1057 GG Amsterdam

Nadere informatie

Asbest Totaal Nieuwenhuizen 18 4283 HK Giessen 0183-441304 www.asbesttotaal.nl

Asbest Totaal Nieuwenhuizen 18 4283 HK Giessen 0183-441304 www.asbesttotaal.nl Asbest Totaal Nieuwenhuizen 18 4283 HK Giessen 0183-441304 www.asbesttotaal.nl ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 2012-A184 School Het Octaaf Da Capo 4 Krimpen aan den IJssel PROJECTINFORMATIEBLAD

Nadere informatie

V&L. Bijlage 38 bij besluit 2017/2000-V1

V&L. Bijlage 38 bij besluit 2017/2000-V1 Minervum 7002, 4817 ZL Breda, Postbus 3440, 4800 DK Breda T +31 88 99 04 780 W www.rps.nl E asbest.advies@rps.nl ASBESTINVENTARISATIE Landgoed De Klokkenberg Projectomvang: Vrouwenvleugel (bouwdeel D)

Nadere informatie

Asbestinventarisatie

Asbestinventarisatie Asbestinventarisatie Opdrachtgever: Projectlocatie: Postcode, plaats: ADT Zuidkampweg gebouw Z14 7424 Enschede Onderzoek verricht door: ACMAA Advies B.V. SCA certificaat: 07-D070011.01 Onderzocht door:

Nadere informatie

Woning en bijgebouwen Gelukken 26 5552 LE Valkenswaard

Woning en bijgebouwen Gelukken 26 5552 LE Valkenswaard Minervum 7002, 4817 ZL Breda, Postbus 3440, 4800 DK Breda T +31 880 23 57 00 W www.rps.nl E asbest.advies@rps.nl ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/1502468 Woning en bijgebouwen Gelukken 26

Nadere informatie

RPA-advies. Asbestinventarisatierapport. Projectnummer Datum onderzoek 13 maart 2017

RPA-advies. Asbestinventarisatierapport. Projectnummer Datum onderzoek 13 maart 2017 Asbestinventarisatierapport conform bijlage XIIIA, behorend bij artikel 4.27 uit de Arbeidsomstandighedenregeling, dd. 30 november 2016 Projectnummer 20170235 Datum onderzoek 13 maart 2017 Projectlocatie

Nadere informatie

RPA-advies. Asbestinventarisatierapport. Projectnummer Datum onderzoek 3 augustus Onderzochte bouwkundige eenheid

RPA-advies. Asbestinventarisatierapport. Projectnummer Datum onderzoek 3 augustus Onderzochte bouwkundige eenheid Asbestinventarisatierapport conform bijlage XIIIA, behorend bij artikel 4.27 uit de Arbeidsomstandighedenregeling, dd. 30 november 2016 Projectnummer 20170873 Datum onderzoek 3 augustus 2017 Projectlocatie

Nadere informatie

ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/ A00. Berging van een woning Ringoven AT DEURNE. Datum: 11 september 2016

ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/ A00. Berging van een woning Ringoven AT DEURNE. Datum: 11 september 2016 Minervum 7002, 4817 ZL, Breda T +31 880 23 57 00 W www.rps.nl E asbest.advies@rps.nl ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/1605065A00 Berging van een woning Ringoven 16 5753 AT DEURNE Datum: 11

Nadere informatie

Asbestinventarisatierapport

Asbestinventarisatierapport Asbestinventarisatierapport Opdrachtgever: Projectlocatie: Postcode, plaats: ADT Zuidkampweg gebouw Z87 7424 Enschede Onderzoek verricht door: ACMAA Advies B.V. SCA certificaat: 07-D070011.01 Onderzocht

Nadere informatie

BEM ZK ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/ Monumentale woning en schuur Doktorsdreef 2 Steenbergen

BEM ZK ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/ Monumentale woning en schuur Doktorsdreef 2 Steenbergen BEM1401051 gemeente Steenbergen ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/1303515 Behoort bij beschikking d.d. nr.(s) 17-04-2014 ZK14000185 Juridisch beleidsmedewerker Publiekszaken / vergunningen

Nadere informatie

J. KleinJan (DIA 51E )/B.J. Draijer (51E )

J. KleinJan (DIA 51E )/B.J. Draijer (51E ) Rapport Asbestinventarisatie Sportfondsenbad Van Huutstraat 3 te Apeldoorn Aveco de Bondt bezoekadres Reggesingel 2 postbus 202 postcode 7460 AE Rijssen telefoon (31) (0)548 51 52 00 telefax (31) (0)548

Nadere informatie

ASBESTINVENTARISATIERAPPORT Conform certificatieschema asbestinventarisatie en asbestverwijdering

ASBESTINVENTARISATIERAPPORT Conform certificatieschema asbestinventarisatie en asbestverwijdering ASBESTINVENTARISATIERAPPORT Conform certificatieschema asbestinventarisatie en asbestverwijdering Onderzoeksgebied: een 2-tal slaapkamers Zwaanstraat 27 5109TM 's Gravenmoer Lage Ham 190-192 5102 AE Dongen

Nadere informatie

METING TEN BEHOEVE VAN RISICOCLASSIFICATIE CONFORM SCi-548 RPS / A00. Verwijdering asbesthoudende coating doormiddel van

METING TEN BEHOEVE VAN RISICOCLASSIFICATIE CONFORM SCi-548 RPS / A00. Verwijdering asbesthoudende coating doormiddel van Minervum 7002, 4817 ZL Breda, Postbus 3440, 4800 DK Breda T +31 880 23 57 00 W www.rps.nl E asbest.advies@rps.nl METING TEN BEHOEVE VAN RISICOCLASSIFICATIE CONFORM SCi-548 RPS / 1700017A00 Verwijdering

Nadere informatie

Asbestinventarisatie

Asbestinventarisatie Asbestinventarisatie Opdrachtgever: Projectlocatie: Postcode, plaats: ADT Zuidkampweg gebouw Z27 7424 Enschede Onderzoek verricht door: ACMAA Advies B.V. SCA certificaat: 07-D070011.01 Onderzocht door:

Nadere informatie

RPA-advies. Asbestinventarisatierapport. Projectnummer Datum onderzoek 10 oktober Onderzochte bouwkundige eenheid School

RPA-advies. Asbestinventarisatierapport. Projectnummer Datum onderzoek 10 oktober Onderzochte bouwkundige eenheid School Asbestinventarisatierapport conform bijlage XIIIA, behorend bij artikel 4.27 uit de Arbeidsomstandighedenregeling, dd. 30 november 2016 Projectnummer 20170944 Datum onderzoek 10 oktober 2017 Adres projectlocatie

Nadere informatie

ASBESTINVENTARISATIE. Aanbouw van een woning

ASBESTINVENTARISATIE. Aanbouw van een woning ASBESTINVENTARISATIE CONFORM HET CERTIFICATIESCHEMA VOOR ASBESTINVENTARISATIE (VOORHEEN SC540) Aanbouw van een woning Van Swindenstraat 14, 3514 XS Utrecht. Projectnummer: BS7231 Rapportversie: 1.0 Rapportdatum:

Nadere informatie

Asbestinventarisatie

Asbestinventarisatie Asbestinventarisatie Opdrachtgever: Projectlocatie: Postcode, plaats: ADT Zuidkampweg gebouw Z15 7424 Enschede Onderzoek verricht door: ACMAA Advies B.V. SCA certificaat: 07-D070011.01 Onderzocht door:

Nadere informatie

Asbestinventarisatie type A volledig

Asbestinventarisatie type A volledig Asbestinventarisatie type A volledig Projectnummer 2016100287 Datum onderzoek 7 juli 2016 Projectlocatie Hekendorpse buurt 67 te Hekendorp Onderzochte bouwkundige eenheid Woning Vervaldatum rapportage

Nadere informatie

Rapportage asbestinventarisatie conform certificatieschema asbestinventarisatie en asbestverwijdering

Rapportage asbestinventarisatie conform certificatieschema asbestinventarisatie en asbestverwijdering Rapportage asbestinventarisatie conform certificatieschema asbestinventarisatie en asbestverwijdering Opdrachtgever : De heer Frans Klerx Adres : Bredestraat 14A, 4823 ZA Breda LAVS nummer : LAVS-ASBEST-0209622

Nadere informatie

Asbestinventarisatie type A volledig

Asbestinventarisatie type A volledig Asbestinventarisatie type A volledig Projectnummer Datum onderzoek 05 juli 2016 Projectlocatie Perceel achter Gramserweg 35 te Austerlitz Onderzochte bouwkundige eenheid daken 0 Vervaldatum rapportage

Nadere informatie

Woning en opstallen, MCG00-N-00091-G-0000-00 Oud Herlaer 1 5271 TT Sint-Michielsgestel.

Woning en opstallen, MCG00-N-00091-G-0000-00 Oud Herlaer 1 5271 TT Sint-Michielsgestel. Minervum 7002, 4817 ZL Breda, Postbus 3440, 4800 DK Breda T +31 880 23 57 00 W www.rps.nl E asbest.advies@rps.nl ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/1403099.21 Woning en opstallen, MCG00-N-00091-G-0000-00

Nadere informatie

ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/ Bedrijfspand en woonhuis Fabrieksstraat 6 Ringoven AH / AT te Deurne

ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/ Bedrijfspand en woonhuis Fabrieksstraat 6 Ringoven AH / AT te Deurne ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/1305135 Bedrijfspand en woonhuis Fabrieksstraat 6 Ringoven 1 5753 AH / AT te Deurne Datum: 16 december 2013 TITELBLAD Asbestinventarisatie type A Bedrijfspand

Nadere informatie

ASBESTINVENTARISATIE TYPE B. liftmachinekamer klooster Raadhuisstraat 26 te Berkel-Enschot projectnummer AS 529215 18 september 2015

ASBESTINVENTARISATIE TYPE B. liftmachinekamer klooster Raadhuisstraat 26 te Berkel-Enschot projectnummer AS 529215 18 september 2015 ASBESTINVENTARISATIE TYPE B liftmachinekamer klooster projectnummer AS 529215 18 TITELBLAD Onderwerp Omvang onderzoek Geschiktheid Omschrijving O asbestinventarisatie type A (volledig) O asbestinventarisatie

Nadere informatie

Asbestinventarisatierapport

Asbestinventarisatierapport Asbestinventarisatierapport Opdrachtgever: Enzerink B.V. Projectlocatie: Sint Janstraat 52 Postcode, plaats: 7256 BC Keijenborg Onderzoek verricht door: ACMAA Advies B.V. SCA certificaat: 07-D070011.01

Nadere informatie

Lycens Huisvesting B.V. (tel ). Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in

Lycens Huisvesting B.V. (tel ). Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in Asbestinventarisatie (Type A), volledig Hoekseweg 5 te Cromvoirt Project 52015.0007 projectnummer 52015.0007 project Hoekseweg 5 te Cromvoirt opdrachtgever BRO versie 1.0 datum 11 februari 2015 auteur

Nadere informatie

Asbestinventarisatie type A volledig

Asbestinventarisatie type A volledig Asbestinventarisatie type A volledig Projectnummer Datum onderzoek 30 juni 2016 Projectlocatie Duinweg 3 te Soest Onderzochte bouwkundige eenheid Zolder / dak woning Vervaldatum rapportage 04 juli 2019

Nadere informatie

Asbestinventarisatierapport

Asbestinventarisatierapport Asbestinventarisatierapport Opdrachtgever: Projectlocatie: Postcode, plaats: ADT Zuidkampweg gebouw Z81 7424 Enschede Onderzoek verricht door: ACMAA Advies B.V. SCA certificaat: 07-D070011.01 Onderzocht

Nadere informatie

Asbestinventarisatierapport

Asbestinventarisatierapport Asbestinventarisatierapport conform bijlage XIIIA, behorend bij artikel 4.27 uit de Arbeidsomstandighedenregeling, d.d. 30 november 2016 Projectnummer Datum onderzoek 01 januari 2017 Projectlocatie Voorbeeldstraat

Nadere informatie

Rapportage Asbestinventarisatie van een kelder en kruipruimte gelegen op de locatie Eisenhouwerlaan 49, 2517 KK te Den Haag

Rapportage Asbestinventarisatie van een kelder en kruipruimte gelegen op de locatie Eisenhouwerlaan 49, 2517 KK te Den Haag Rapportage Asbestinventarisatie van een kelder en kruipruimte gelegen op de locatie Eisenhouwerlaan 49, 2517 KK te Den Haag Projectnummer: 13700.932 Versie: 1.0 Opdrachtgever : Apparaten Inspectie BV Naaldwijkseweg

Nadere informatie

ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 1200622 Diversen panden Middelstegracht 38 en 40, Ir. Driessenstraat 1, 3, 5, 7 en 9 te Leiden

ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 1200622 Diversen panden Middelstegracht 38 en 40, Ir. Driessenstraat 1, 3, 5, 7 en 9 te Leiden RPS advies- en ingenieursbureau bv Tolweg 11, 4851 SJ Ulvenhout, PO Box 3440, 4800 DK Breda T +31 (0)880-23 57 80 F + 31 (0) 880-23 57 81 W www.rps.nl ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 1200622

Nadere informatie

Asbestinventarisatie type A volledig

Asbestinventarisatie type A volledig Asbestinventarisatie type A volledig Projectnummer Datum onderzoek 7 juli 2016 Projectlocatie Ingelandsweide 3 te Nieuwegein Onderzochte bouwkundige eenheid Vliering garage en CV-ruimte 16 augustus 2016

Nadere informatie

Asbestinventarisatie

Asbestinventarisatie Asbestinventarisatie Opdrachtgever: Enzerink B.V. Projectlocatie: Eeltinkweg 10 Postcode, plaats: 7021 KJ Zelhem Onderzoek verricht door: ACMAA Advies B.V. SCA certificaat: 07-D070011.01 Onderzocht door:

Nadere informatie

Asbestinventarisatierapport

Asbestinventarisatierapport Asbestinventarisatierapport conform bijlage XIIIA, behorend bij artikel 4.27 uit de Arbeidsomstandighedenregeling, d.d. 30 november 2016 Projectnummer Datum onderzoek 20 juli 2017 Projectlocatie Havik

Nadere informatie

Asbestinventarisatie

Asbestinventarisatie Asbestinventarisatie Opdrachtgever: Projectlocatie: Postcode, plaats: ADT Zuidkampweg gebouw Z13 7424 Enschede Onderzoek verricht door: ACMAA Advies B.V. SCA certificaat: 07-D070011.01 Onderzocht door:

Nadere informatie

Inventarisatierapport type A Dakconstructies van 24 garage boxen en direct onderliggende ruimte Pius X straat Rijen

Inventarisatierapport type A Dakconstructies van 24 garage boxen en direct onderliggende ruimte Pius X straat Rijen datum : 29 februari 2016 pagina: 1 van 19 Inventarisatierapport type A Dakconstructies van 24 garage boxen en direct onderliggende ruimte Pius X straat Rijen Opdrachtgever: T.T. van den Hout Contactpersoon:

Nadere informatie

OP WEG NAAR EEN VEILIGE TOEKOMST

OP WEG NAAR EEN VEILIGE TOEKOMST Asbestinventarisatie Type A (volledig) conform SC-540 In/aan: Kruipruimte (woning) zijnde een bouwkundige eenheid. Type A direct waarneembaar asbest Volledig Onvolledig Type B niet direct waarneembaar

Nadere informatie

Asbestinventarisatierapport. Eikhofweg 8, 5756 AH Vlierden. 'Renovatie van daken van stallen'

Asbestinventarisatierapport. Eikhofweg 8, 5756 AH Vlierden. 'Renovatie van daken van stallen' Asbestinventarisatierapport Eikhofweg 8, 5756 AH Vlierden 'Renovatie van daken van stallen' Projectnummer: Versienummer: 1.0 11051701HO Autorisatiedatum: 7-6-2017 Opdrachtgever: Onderzochte bouwkundige

Nadere informatie

Agaatdrift BT Nieuwegein

Agaatdrift BT Nieuwegein Agaatdrift 28 3436 BT Nieuwegein Rapportage Asbestinventarisatie Conform Bijlage XIIIa van Art. 4.27 ARBO-regeling Onderzoeks- en/of objectlocatie Agaatdrift 28 3436 BT Nieuwegein Datum inspectie 2 oktober

Nadere informatie

Rapportage asbestinventarisatie TYPE B conform SC-540. Het bedrijfspand Kerkstraat 38 te Vught

Rapportage asbestinventarisatie TYPE B conform SC-540. Het bedrijfspand Kerkstraat 38 te Vught Rapportage asbestinventarisatie TYPE B conform SC-540 Het bedrijfspand Kerkstraat 38 te Vught Projectnummer: VMA2016017 Soort asbestonderzoek Asbestinventarisatie Type A Volledig Onvolledig (NEN-2991,

Nadere informatie

Asbestinventarisatie rapport conform certificatieschema asbestinventarisatie en asbestverwijdering

Asbestinventarisatie rapport conform certificatieschema asbestinventarisatie en asbestverwijdering Asbestinventarisatie rapport conform certificatieschema asbestinventarisatie en asbestverwijdering Projectnummer Omschrijving object : 17-5758PX.6 : Garage, jongveestal en de werktuigenloods Locatie :

Nadere informatie

VOLLEDIGE ASBESTINVENTARISATIE TYPE A Conform SC 540. Tilburg Talent Square Hart van Brabantlaan 13 tm 29, 37 en 39 en St. Céciliastraat 2 te Tilburg

VOLLEDIGE ASBESTINVENTARISATIE TYPE A Conform SC 540. Tilburg Talent Square Hart van Brabantlaan 13 tm 29, 37 en 39 en St. Céciliastraat 2 te Tilburg RPS Advies B.V. Tolweg 11, 4851 SJ Ulvenhout, PO Box 3440, 4800 DK Breda T +31 (0)880-23 57 80 F + 31 (0) 880-23 57 81 W www.rps.nl VOLLEDIGE ASBESTINVENTARISATIE TYPE A Conform SC 540 Tilburg Talent Square

Nadere informatie

ASBESTINVENTARISATIE TYPE A

ASBESTINVENTARISATIE TYPE A Industrieweg 20 7921 JP Zuidwolde T. 0528 33 11 00 F. 0528 33 11 01 W. www.gebouweninspectie.nl E. info@gebouweninspectie.nl ASBESTINVENTARISATIE TYPE A PROJECTGEGEVENS Type object : MFA Veningerland Locatie

Nadere informatie

04E Hubert Cuyperslaan BN Baexem

04E Hubert Cuyperslaan BN Baexem SC-540 certificaat nummer: 07-D070023 Opdrachtgever de heer J. Willems Projectcode E170663 Onderzoek uitgevoerd door S. Pasmans E. Borgers 51E-200215-410755 04E-150216-140337 Asbestinventarisatie Hubert

Nadere informatie

Titelblad GRONDVITAAL BV ASBESTINVENTARISATIE / BODEMONDERZOEK. Projectgegevens Projectnummer: AS14477/C Versie: 01 Revisiestatus: Definitief

Titelblad GRONDVITAAL BV ASBESTINVENTARISATIE / BODEMONDERZOEK. Projectgegevens Projectnummer: AS14477/C Versie: 01 Revisiestatus: Definitief Titelblad GRONDVITAAL BV ASBESTINVENTARISATIE / BODEMONDERZOEK Locatie Adres: Postcode, Plaats Hooft Graaflandstraat 2a 3525 VV Utrecht Opdrachtgever Naam: Nobleza BV Adres: Bouwstraat 67 Postcode, plaats:

Nadere informatie

Rapportage asbestinventarisatie type B van een verzorgingshuis aan de Kaarsenmakersstraat 2, te Leiden

Rapportage asbestinventarisatie type B van een verzorgingshuis aan de Kaarsenmakersstraat 2, te Leiden t Huis op de Waard T.a.v. dhr. J. Reimerink Kaarsenmakersstraat 2 2312 SG LEIDEN Wateringen, 9 juni 2015 Betreft: Rapportage asbestinventarisatie type B van een verzorgingshuis aan de Kaarsenmakersstraat

Nadere informatie

Rapportage asbestinventarisatie

Rapportage asbestinventarisatie Rapportage asbestinventarisatie woonhuis Ellenaar 21 te Mierlo. Rapportage: GS-A-2734 Datum uitvoering : 3 juni 2017. Datum rapportage : 5 juni 2017. SCA-code : 07-D070136.01 Opgesteld door: M.P.A.R Smits

Nadere informatie

Aanvullende asbestinventarisatie type A ten behoeve van renovatie

Aanvullende asbestinventarisatie type A ten behoeve van renovatie Aanvullende asbestinventarisatie type A ten behoeve van renovatie geschikt voor verwijdering aangegeven asbestbronnen Schoolgebouw Adriaan Pauwlaan 19 te Heemstede projectnummer 133928 Opdrachtgever: Gemachtigde

Nadere informatie

Rapportage asbestinventarisatie

Rapportage asbestinventarisatie Rapportage asbestinventarisatie twee stallen --- te --. Rapportage: GS-A-0000 Datum uitvoering : juni 2018. Datum rapportage : juni 2018. SCA-code : 07-D070136.01 Opgesteld door: M.P.A.R Smits Interne

Nadere informatie

Volledig TYPE A Asbestinventarisatierapport Conform SC-540:2011, versie 02. Veeschuren aan de Kraaienstraat 2a te Angeren

Volledig TYPE A Asbestinventarisatierapport Conform SC-540:2011, versie 02. Veeschuren aan de Kraaienstraat 2a te Angeren Kantooradres: Westvlietweg 72-P 2495 AA Den Haag Tel.: 070-390 74 44 e-mail:info@jabor.nl www.jabor.nl Volledig TYPE A Asbestinventarisatierapport Conform SC-540:2011, versie 02 Veeschuren aan de Kraaienstraat

Nadere informatie

Asbestinventarisatie rapport conform certificatieschema asbestinventarisatie en asbestverwijdering

Asbestinventarisatie rapport conform certificatieschema asbestinventarisatie en asbestverwijdering Asbestinventarisatie rapport conform certificatieschema asbestinventarisatie en asbestverwijdering Project nummer: 17-5754PP.14 Omschrijving object: Werkplaats met opslagloods Locatie: Wittedijk 14 5754

Nadere informatie

Asbestinventarisatie rapport conform certificatieschema asbestinventarisatie en asbestverwijdering

Asbestinventarisatie rapport conform certificatieschema asbestinventarisatie en asbestverwijdering Asbestinventarisatie rapport conform certificatieschema asbestinventarisatie en asbestverwijdering Projectnummer Omschrijving object : 18-5345LN.54 : Dak van de woning en de berging Locatie : Marsweg 54

Nadere informatie

Titelblad. Projectgegevens Projectnummer: AS16451A Versie: 01 Revisiestatus: Definitief. Locatie Adres: Hoofdweg 3 Postcode, Plaats 3842 GZ Harderwijk

Titelblad. Projectgegevens Projectnummer: AS16451A Versie: 01 Revisiestatus: Definitief. Locatie Adres: Hoofdweg 3 Postcode, Plaats 3842 GZ Harderwijk Titelblad Locatie Adres: Hoofdweg 3 Postcode, Plaats 3842 GZ Harderwijk Opdrachtgever Naam: Wijori Vastgoed BV Adres: Kerkdennen 36 Postcode, plaats: 3851 BB Ermelo Contactpersoon: dhr. P. lam (Raadhuisstaete

Nadere informatie

Rapportage Asbestinventarisatie

Rapportage Asbestinventarisatie Rapportage Asbestinventarisatie Woning Johannes Verhulststraat 115-2 te Amsterdam Objectomschrijving: Woning Opdrachtgever: Dhr. M. van Rijn Projectnummer: VSA161248 Rapportversie: 1.0 Autorisatiedatum:

Nadere informatie

20 woningen Amundsenstraat 2 t/m 40 5554 PA Valkenswaard

20 woningen Amundsenstraat 2 t/m 40 5554 PA Valkenswaard Minervum 7002, 4817 ZL Breda, Postbus 3440, 4800 DK Breda T +31 880 23 57 00 W www.rps.nl E asbest.advies@rps.nl ASBESTINVENTARISATIE TYPE B CONFORM SC 540 RPS/1506146A00 20 woningen Amundsenstraat 2 t/m

Nadere informatie

woningen Nassaukade 158 Amsterdam

woningen Nassaukade 158 Amsterdam ASBESTINVENTARISATIERAPPORT CONFORM SC-540 woningen Inventarisatiegegevens: Naam opdrachtgever : De heer L. Janss Deskundige Inventariseerder Asbest en code : M.H. van Balen, SCA-code 54E-170212-410155

Nadere informatie

Volledige asbestinventarisatie type A conform SC-540 van de woningen met bijgebouwen aan Slotemaker de Bruineweg 67 en 68 te Haulerwijk

Volledige asbestinventarisatie type A conform SC-540 van de woningen met bijgebouwen aan Slotemaker de Bruineweg 67 en 68 te Haulerwijk Volledige asbestinventarisatie type A conform SC-540 van de woningen met bijgebouwen aan Slotemaker de Bruineweg 67 en 68 te Haulerwijk projectnummer 53109416a 10 februari 2016 INHOUDSOPGAVE Samenvatting

Nadere informatie

Informatietabel extranet documenten

Informatietabel extranet documenten Informatietabel extranet documenten Asbest Inventarisatie Type A Terminal 3 Naam eigenaar: Paul van Laar Afdeling eigenaar: A/ASM/MO/PF Versienummer: 1 Datum: 27-11-2015 Elektronicaweg 2, 2628 XG Delft,

Nadere informatie

Neckardreef CL Utrecht

Neckardreef CL Utrecht Neckardreef 63 3562 CL Utrecht Rapportage Asbestinventarisatie Conform Bijlage XIIIa van Art. 4.27 ARBO-regeling Onderzoeks- en/of objectlocatie Neckardreef 63 3562 CL Utrecht Datum inspectie 9 juli 2018

Nadere informatie

Volledige asbestinventarisatie type (A) t.b.v. renovatie woning Wiersseallee 1 Vorden

Volledige asbestinventarisatie type (A) t.b.v. renovatie woning Wiersseallee 1 Vorden Volledige asbestinventarisatie type (A) t.b.v. renovatie woning Wiersseallee 1 Vorden Projectnummer: I16716 Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt worden zonder onze voorafgaande

Nadere informatie

Asbestinventarisatie rapport

Asbestinventarisatie rapport Asbestinventarisatie rapport Woning (Schuur) Molenweg 29 Epe Datum uitvoering: 05-10-2016 Projectleider (DIA-code) Soort inventarisatie: Volledigheid onderzoek: Omvang onderzoek: Risicobeoordeling: P.

Nadere informatie

Titelblad. Projectgegevens Projectnummer: AS16451 (loods) Versie: 01 Revisiestatus: Definitief

Titelblad. Projectgegevens Projectnummer: AS16451 (loods) Versie: 01 Revisiestatus: Definitief Titelblad Locatie Adres: Handelsweg 2 Postcode, Plaats 3842 AH Harderwijk Opdrachtgever Naam: Wijori Vastgoed BV Adres: Kerkdennen 36 Postcode, plaats: 3851 BB Ermelo Contactpersoon: dhr. P. lam (Raadhuisstaete

Nadere informatie

Breda s Museum Parade DZ BREDA

Breda s Museum Parade DZ BREDA Minervum 7002, 4817 ZL Breda, Postbus 3440, 4800 DK Breda T +31 880 23 57 00 W www.rps.nl E asbest.advies@rps.nl ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS / 1506975A13 Breda s Museum Parade 12 4811

Nadere informatie

Rapportage Asbestinventarisatie

Rapportage Asbestinventarisatie Rapportage Asbestinventarisatie [Rapportage conform Bijlage XIIIA, behorend bij artikel 4.27 van het Arbeidsomstandighedenbesluit] Onderzoeksadres AllFibers projectnummer : Hillenaarlaan 31, 2241 JX Wassenaar

Nadere informatie

Rapportage asbestinventarisatie (conform SC-540)

Rapportage asbestinventarisatie (conform SC-540) Rapportage asbestinventarisatie (conform SC-540) schuur Straatnaam 2 te Plaatsnaam. Rapportage: GS-A-1111 Datum uitvoering : 1 maart 2017. Datum rapportage : 3 maart 2017. SCA-code : 07-D070136.01 Opgesteld

Nadere informatie

OP WEG NAAR EEN VEILIGE TOEKOMST

OP WEG NAAR EEN VEILIGE TOEKOMST Asbestinventarisatie conform bijlage XIIIa Koetshuis, stallen en schuur zijnde een gehele bouwwerken. Niet geschikt voor asbestverwijdering, risicobeoordeling noodzakelijk Voor uitsluitend het verwijderen

Nadere informatie

ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/1202533. Verzorgingstehuis De Bussel Helmondseweg 144 Deurne. Datum: 18 januari 2013

ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/1202533. Verzorgingstehuis De Bussel Helmondseweg 144 Deurne. Datum: 18 januari 2013 ASBESTINVENTARISATIE TYPE A CONFORM SC 540 RPS/1202533 Verzorgingstehuis De Bussel Helmondseweg 144 Deurne Datum: 18 januari 2013 TITELBLAD Asbestinventarisatie type A Verzorgingstehuis De Bussel Helmondseweg

Nadere informatie

VOLLEDIGE ASBESTINVENTARISATIE

VOLLEDIGE ASBESTINVENTARISATIE VOLLEDIGE ASBESTINVENTARISATIE Type A Conform SC 540 Scheyvenhofweg 10, Heythuysen Rapport-/ projectnummer: 215-HSc10-ai-v1 Datum interne autorisatie: 11 mei 2015 Rapportage geldig tot : 11 mei 2018 Opdrachtgever

Nadere informatie

Meloenstraat VA Utrecht

Meloenstraat VA Utrecht Meloenstraat 7 3552 VA Utrecht Rapportage Asbestinventarisatie Conform Bijlage XIIIa van Art. 4.27 ARBO-regeling Onderzoeks- en/of objectlocatie Meloenstraat 7 3552 VA Utrecht Datum inspectie 6 december

Nadere informatie

: , Vianen Ons projectnummer : M Betreft : Asbestinventarisatie M-71471, versie 1.0 d.d. 14 september 2017

: , Vianen Ons projectnummer : M Betreft : Asbestinventarisatie M-71471, versie 1.0 d.d. 14 september 2017 Hermans Asbest B.V. t.a.v. de heer B. Hummel Weerenweg 16 1161 AH Zwanenburg Nederland Kiwa Compliance Regio Midden De Limiet 28 4131 NR Vianen The Netherlands T+31 (0)347-370 255 www.kiwacompliance.nl

Nadere informatie

RAPPORT ASBEST INVENTARISATIE conform SC-540

RAPPORT ASBEST INVENTARISATIE conform SC-540 RAPPORT ASBEST INVENTARISATIE conform SC-540 Locatie: Oranjestraat 137 en 139 7461 DK Rijssen Pagina 1 Titelblad Projectnummer: Locatiegegevens: Object-omschrijving: Opdrachtgever: 16048691 Oranjestraat

Nadere informatie