Door het mooie weer gaan gelukkig veel zwemlessen door en dat is fijn om te zien.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Door het mooie weer gaan gelukkig veel zwemlessen door en dat is fijn om te zien."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 19 Jaargang 18 woensdag De Schakel in ontwikkeling Actief leren! In de klassen zijn alle voorbereidingen in volle gang om de komende weken de cito toetsen af te nemen. Eerst aankomende vrijdag het schoolfeest! Alle kinderen draaien deze dag een continurooster van en hoeven geen eten of drinken mee te nemen. Hier wordt voor gezorgd. Door het mooie weer gaan gelukkig veel zwemlessen door en dat is fijn om te zien. In deze nieuwsbrief is de formatie voor het komende schooljaar te lezen met daarbij de groepsbezetting. Mocht u hier vragen over hebben willen wij hier gehoor aan geven, dit kan per mail, maakt een afspraak of loop even binnen. IKC Deze week zijn er veel IKC overleggen, zo hebben we weer naar het ontwerp van het gebouw gekeken en zijn we hier weer een stapje verder in. Na de zomervakantie willen we ons bezig gaan houden met de huisstijl van het IKC waar ook veel bij komt kijken. Binnenkort hebben we een afspraak staan om verder te kijken naar het tijdelijke huisvestingsplan, voor de zomervakantie moet dit plan duidelijk zijn zodat u als ouder weet wat er het komende jaar staat te gebeuren. Op maandagavond 4 juni zal de intentieverklaring getekend worden door de verschillende besturen, MR-en en scholen zodat we per 1 augustus 2019 over kunnen gaan tot de fusie. Voor het zover is moeten we eerst nog veel punten uitzoeken en beschrijven. Daar hebben we het komende schooljaar voor en zullen we u regelmatig informeren. Trefwoord: Kristel van Goozen Week 20 t/m 22 (14 mei t/m 1 juni): Niets te kiezen? Pinksteren: 20 en 21 mei Inhoud: Over wat er vastligt in het leven, wat voor ons gekozen wordt en de ontdekking welke keuzes je zelf kunt maken. Bijbel: Bijbelboek Ruth Week 23 en 24 (4 t/m 15 juni): Macht Inhoud: Over macht en onmacht; over dwang, gezag en de kracht om te overtuigen. Bijbel: Saul en David (1 Samuël 16 t/m 17).

2 Schooljaar maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag groep 1/2 Mariëtte** Mariëtte** Angelique Angelique Angelique groep 3 Jantine Jantine Marianne Marianne / Jantine Marianne groep 4/5 Jeanine Jeanine Jeanine Jeanine Jeanine groep 6 Jelle vacature* Jelle / vacature* Jelle Jelle groep 7/8 vacature* Frans Frans Frans Frans conciërge Yur (o) Yur onderwijsassistent e Erna (o)*** Erna (o)*** Erna (o)*** Erna (o)*** IB-er Debby Debby Debby (o) Directie Kristel Kristel Kristel Kristel * Onze voorkeur gaat uit naar een persoon voor deze vacature, zodra wij weten wie deze vacature gaat vullen wordt dit gecommuniceerd met alle ouders. **juf Mariëtte is zwanger, zij zal een groot deel van het schooljaar vervangen worden, het is momenteel nog niet duidelijk wie dit gaat doen. Wanneer dit duidelijk is zal dit ook naar u gecommuniceerd worden. ***Dit kan nog iets wijzigen. (o) = ochtend Groepskeuzes: Zoals u kunt zien gaan we komend schooljaar met een andere groepsverdeling werken dan dit schooljaar. Wij hebben hier bewust voor gekozen, de groepen zullen daardoor minder groot worden dan afgelopen schooljaar. We hebben de werkdruk-gelden die beschikbaar zijn gekomen deels ingezet voor de vakleerkracht bewegingsonderwijs, een deel voor een onderwijsassistent en daarnaast planbare inval. Planbare inval betekent dat leerkrachten vervangen worden om administratieve taken in orde te maken, dit hebben we afgelopen schooljaar gedaan door de kinderen middagen vrij te roosteren. Komend schooljaar kan dit niet omdat we de uren in de gaten moeten houden i.v.m. een ander schoolmodel in het IKC straks. Deze planbare inval wordt van tevoren georganiseerd en door leerkrachten die werkzaam zijn op de Schakel gevuld, waardoor er geen onbekend gezicht voor een groep komt. Leerstof Komend schooljaar zal er op onderwijskundig gebied ook het nodige veranderen. In gaan wij starten met Snappet, dit is een digitale verwerkingsmethode waar we Rekenen en Spelling op gaan gebruiken. De instructiemomenten zijn nog steeds aanwezig bij

3 deze vakken, ook blijven we hierbij wel schrijven omdat wij dit nog steeds belangrijk vinden. De verwerking van deze lessen gaat op chromebooks, de kinderen krijgen dan directe feedback op het gemaakte werk en kunnen extra en verder oefenen op hun eigen niveau. Het thematische onderwijs gaat komend schooljaar ook verder en zal steeds meer vorm krijgen. Dit doen de leerkrachten van de Schakel samen met de leerkrachten van de Kleine Wereld en de Torenvalk. De thema s zullen grotendeels steeds een periode van 6 weken bevatten waarbij er steeds andere vormen van toetsing zullen zijn. Schoolfeest Hopelijk tot ziens op de voorstelling! De uitnodiging is vorige week uitgedeeld! De voorstelling is in het Spant om 13:15 en alle groepen laten iets zien wat echt het bekijken waard is! We hopen dan ook dat u kunt komen kijken. Gedurende de dag kunt u natuurlijk ook altijd even komen kijken in de groepen en zalen. Ook zoeken we voor deze dag nog ouderhulp, als er ouders zijn die deze dag, of een deel van deze dag, kunnen helpen mogen zij een mail sturen naar info@schakelleimuiden.nl dan wordt deze doorgestuurd naar de ouderraad. Vanuit de SMR Op de afgelopen SMR (school- en medezeggenschapsraad) vergadering hebben we gesproken over de voortgang rondom het IKL (Integraal Kindcentrum Leimuiden). Naast de werkgroepen die met elkaar aan de slag zijn werkt het MT (de directeuren van de drie scholen) ook aan de tijdelijke huisvesting die vanaf januari beschikbaar moet zijn. Op dit moment is de planning dat komend schooljaar de drie scholen al bij elkaar komen te zitten, verspreid over het gebouw van de Schakel, van de Torenvalk en de tijdelijke huisvesting, zodat de sloopwerkzaamheden van de Kleine Wereld kunnen beginnen. HIer komt voor de zomervakantie nog duidelijkheid over naar de ouders. Het is de intentie dat vanaf schooljaar 2019/2020 de drie scholen ook daadwerkelijk gefuseerd zijn tot één school. Hiervoor tekenen de directeuren en de medezeggenschapsraden van de drie scholen op 4 juni een intentieverklaring. Het komende schooljaar wordt in kaart gebracht wat de effecten van een fusie zijn en wat er nog moet gebeuren. Op stichtingsniveau is de totale begroting besproken, waarover door de SMR terugkoppeling is ontvangen. Voor het komende schooljaar is de formatie bekend en goedgekeurd door de SMR. We zijn erg blij dat het de directie door veel inzet en creativiteit gelukt is om de groepsgrootte te verkleinen. Vanuit de overheid zijn extra gelden ter beschikking gesteld om de werkdruk te verlagen (het werkdrukakkoord). Het team overlegt met elkaar hoe deze gelden worden ingezet zodat dit ook daadwerkelijk tot verlichting van de werkdruk zal leiden, bijvoorbeeld door inzet van een vakleerkracht of een planbare vervanger in de klas, waardoor de leerkracht tijd heeft om lessen voor te bereiden of andere werkzaamheden te doen. Over de definitieve invulling moet nog worden besloten.

4 Het team van leerkrachten is de procedure voor versnelling en verlenging aan het aanscherpen en updaten. Deze procedure beschrijft hoe wordt gekeken of een kind toe is aan de overgang naar groep 3 en hoe wordt omgegaan met het versnellen (bijvoorbeeld een klas overslaan) van een kind. Het is belangrijk om vroeg met de ouders in gesprek te gaan en de SMR kijkt mee met de plannen en aandachtspunten. De gehele procedure wordt op de website van de school gezet. Tot slot spraken we over het belang van schoolzwemmen. Zoals in het nieuws regelmatig is te lezen gaat de zwemvaardigheid landelijk gezien de laatste jaren achteruit. Het blijven onderhouden hiervan én natuurlijk het plezier ervan is volgens ons belangrijk. Daarnaast is het schoolzwemmen ook een ondersteuning van De Kleine Oase, een belangrijke voorziening in ons dorp. Het advies wordt vanuit de SMR meegegeven om te proberen het schoolzwemmen te behouden, ook na de fusie. De volgende SMR vergadering vindt plaats op 9 juli. Contactpersoon Even voorstellen: Ik ben Marianne Tukker-van Meteren, op dit moment leerkracht van groep 3/4 en i-coach op De Schakel. Sinds dit schooljaar heb ik vanuit het sociale veiligheidsplan de functie van contactpersoon op me genomen. Inmiddels is duidelijk geworden wat mijn taak is. Als ouders en / of leerlingen een probleem hebben kunnen ze hiermee naar de desbetreffende leerkracht, de intern begeleider of de directeur. Mocht het nu zo zijn dat er een vraag of probleem is waarbij het niet duidelijk is waar dat thuis hoort of de ouder of leerling vindt het wat moeilijk om daarmee naar de leerkracht, intern begeleider of directeur te gaan dan kunt u daarvoor bij mij terecht. Samen gaan we dan kijken waar we het beste voor deze specifieke vraag naar toe moeten gaan. Het kan ook zo zijn dat ik met u of met de leerling (als steuntje in de rug) mee kan gaan naar het gesprek. Als u mij nodig heeft kunt u met mij een afspraak maken na schooltijd. Mijn werkdagen zijn woensdag (in de oneven weken), donderdag en vrijdag. Musicalavond groep 8 Op dinsdag 10 juli zal de musical en afscheidsavond van groep 8 zijn. De OR zoekt hiervoor nog ouders die willen helpen bij het schenken van koffie en het klaarzetten van wat hapjes. Als er ouders zijn die de OR hier een handje mee willen helpen, graag. U kunt een mail sturen naar christanoomen@live.com Biebouders Inmiddels hebben we al een aanmelding binnen, we zoeken er echter nog meer. Dit hoeft niet iedere vrijdagochtend, er wordt gewerkt met een roulatieschema waardoor u een keer in de maand/drie weken aan de beurt zal zijn. Mocht u hier interesse in hebben kunt u contact opnemen met j.m.pieterse.cuvelier@gmail.com Hartelijk dank hiervoor!

5 Like ons op Facebook! Nieuws vanuit de TSO Voor de vierde keer in Nederland Nationale Overblijfdag 7 juni 2018 de dag waarop de overblijfmedewerkers van de basisscholen in het zonnetje worden gezet!

6 Afgelopen jaar hebben onze TSO-medewerkers zich met hart en ziel ingezet om de kinderen een fijne lunchpauze te bezorgen. Daarnaast zorgen zij ervoor dat leerkrachten van hun welverdiende pauze kunnen genieten en stelt het ouders in staat om naar hun werk te gaan. Een goede TSO heeft een positief effect op het leerresultaat in de middag. En dat vinden wij wel een bedankje waard. Vanuit kinderopvang Snoopy zetten wij onze TSO-medewerkers op 7 juni daarom extra in het zonnetje. Wilt u en uw kind de overblijfmedewerkers ook bedanken dan mag dit uiteraard. Een leuke tekening of een dikke knuffel zal zeker worden gewaardeerd. Buiten doet de zon erg zijn best doordat het mooi weer is eten wij buiten met de kinderen, wij willen u daarom ook vragen om de kinderen 's morgens voor ze naar school komen lekker in te smeren met zonnebrandcrème. Wij proberen uiteraard in de schaduw te eten met de kinderen. Bij de kinderen van groep 1/2 zien we veel dezelfde drinkbekers en broodtrommels wij vragen daarom ook aan u of u de naam van uw kind op de trommel en beker wil zetten dit voorkomt verwarring. OPROEP OPROEP Snoopy regelt de overblijf bij u op school. Hiervoor zijn wij op zoek naar overblijfkrachten. Vindt u het leuk om op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag van uur te helpen op school?neem dan contact op met Ciska via tso.schakel@live.nl (uiteraard tegen een vergoeding) Met vriendelijke groeten, Ciska Hoogenboom TSO coördinator Kinderopvang Snoopy Nieuwsbrief In de jaarplanning (Parnassys, in het ouderportaal) kunt u zien wanneer er een nieuwe nieuwsbrief komt. In het weekend wordt deze op de site geplaatst. Als u in de tussentijd vragen of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Volgende nieuwsbrief verschijnt op 13 juni.

Nieuwsbrief 20. Jaargang 18 woensdag

Nieuwsbrief 20. Jaargang 18 woensdag Nieuwsbrief 20 Jaargang 18 woensdag 13-6-2018 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Ook in de feestweek wordt er door de leerlingen hard gewerkt! De meeste cito toetsen zijn nu klaar en worden (binnenkort)

Nadere informatie

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13)

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13) Nieuwsbrief 1 Jaargang 18 woensdag 29-08-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Het nieuwe schooljaar is na een mooie zomervakantie gestart en wij, als team, hebben er zin in. Voordat de school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17. Jaargang 18 woensdag

Nieuwsbrief 17. Jaargang 18 woensdag Nieuwsbrief 17 Jaargang 18 woensdag 18-4-2018 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Op 4 april was het voetbaltoernooi in Roelofarendsveen, de jongens en de meiden hebben mooie wedstrijden gespeeld,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag Nieuwsbrief 7 Jaargang 17 woensdag 29-11-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! 123zing Dit schooljaar zijn wij gestart met het uitproberen van een aantal muziekmethodes. Wij hebben besloten met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Jaargang 18 woensdag

Nieuwsbrief 10. Jaargang 18 woensdag Nieuwsbrief 10 Jaargang 18 woensdag 24-01-2018 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Komende week zullen de laatste cito-toetsen afgenomen worden. Als deze ingevoerd zijn begin februari kunt u zelf

Nadere informatie

Week 50/51: Kerst, feest van geven. Bijbel: De geboorte van Jezus (Lucas 1; Matteüs 1 en 2).

Week 50/51: Kerst, feest van geven. Bijbel: De geboorte van Jezus (Lucas 1; Matteüs 1 en 2). Nieuwsbrief 8 Jaargang 17 woensdag 13-12-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Staking Het was volop in het nieuws! De staking van 12 december. Veel scholen in Nederland waren dicht. De leerkrachten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IKC DE LEI

NIEUWSBRIEF IKC DE LEI NIEUWSBRIEF IKC DE LEI Februari 2019 IKC De Lei De bouw van IKC De Lei komt steeds dichterbij en de samenwerking tussen alle partners krijgt steeds meer vorm. Met deze nieuwsbrief willen we iedereen informeren

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 26 juni - nummer 39 Het Vijfblaadje Kalender juni en juli 27 juni Rapport 27 juni Rapport gesprekken facultatief 2 juli Kennismakingsochtend 2 juli Musical groep 8 voor belangstellenden om 19.00 uur 3

Nadere informatie

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER VRAGENLIJST CONTINUROOSTER Beste ouders, Via deze brief willen we u informeren over het continurooster. We willen uw mening vragen of het continurooster eventueel moet worden ingevoerd op onze school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IKC DE LEI

NIEUWSBRIEF IKC DE LEI NIEUWSBRIEF IKC DE LEI November 2018 Stand van zaken in november 2018 In de raadsvergadering van maandag 24 september heeft de gemeenteraad een definitief akkoord gegeven om het IKC tot stand te laten

Nadere informatie

1. De school start op 27 augustus 2018 met ruim 150 leerlingen. Binnen dat schooljaar stromen er nog leerlingen in.

1. De school start op 27 augustus 2018 met ruim 150 leerlingen. Binnen dat schooljaar stromen er nog leerlingen in. GROEPSINDELING 2018-2019 BASISSCHOOL PAUS JOANNES Het schooljaar 2017-2018 is nog in volle gang en we genieten daar volop van. Tijdens een schooljaar evalueren we regelmatig en blikken we vooruit. Achter

Nadere informatie

Vlindernieuws. Vuurvlinder locatie Noord: Vuurvlinder locatie West:

Vlindernieuws. Vuurvlinder locatie Noord: Vuurvlinder locatie West: Vlindernieuws Belangrijke data 18 december kerstdiner 18 december kerstviering Salvatorkerk Vuurvlinder locatie noord 19 december kerstviering Salvatorkerk Vuurvlinder locatie west 22 t/m 2 januari: kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018 NIEUWSBRIEF nr. 19 14 juni 2018 In deze nieuwsbrief: - Inschrijven rapportgesprekken - Resultaten tevredenheidsonderzoek - Inloop ochtenden - Opvang zomerfeest - Samenstelling schoolteam 2018-2019 o Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Jaargang 18 woensdag Ontwikkelingen rond het IKC

Nieuwsbrief 3. Jaargang 18 woensdag Ontwikkelingen rond het IKC Nieuwsbrief 3 Jaargang 18 woensdag 26-09-2018 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Ontwikkelingen rond het IKC Begin september zijn alle medewerkers van ons toekomstige IKC bij elkaar geweest. Door

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 05-07-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

Infobulletin de Torenvalk 23 augustus 2017

Infobulletin de Torenvalk 23 augustus 2017 Agenda 28 augustus Schoolfotograaf (zie brief in infobulletin) 28 augustus 1 september Voor 1 september 5 september Oudervertelgesprekken (intekenlijst hangt aan klassendeur) Formulier leerling gegevens

Nadere informatie

Notulen van de vergadering Aanvang: uur. Eindtijd: uur. Voorzitter: Meta Afwezig: Joris Notulen: Will Diana: Leona:

Notulen van de vergadering Aanvang: uur. Eindtijd: uur. Voorzitter: Meta Afwezig: Joris Notulen: Will Diana: Leona: Notulen van de vergadering 11-06-2018 Aanvang: 19.45 uur. Eindtijd: 22.20 uur. Voorzitter: Meta Afwezig: Joris Notulen: Will Diana: Leona: 18-12 12-03 Will: 07-05 11-06 Joris: 09-10 Postmap voorbereiden:

Nadere informatie

Even voorstellen. Meneer Bart (b.vandennieuwenhof@skpo.nl) Juf Marjon (m.dozy@skpo.nl) Meneer Maarten (onderwijsassistent)

Even voorstellen. Meneer Bart (b.vandennieuwenhof@skpo.nl) Juf Marjon (m.dozy@skpo.nl) Meneer Maarten (onderwijsassistent) Kernwaarden Kernwaarden Even voorstellen Meneer Bart (b.vandennieuwenhof@skpo.nl) Juf Marjon (m.dozy@skpo.nl) Meneer Maarten (onderwijsassistent) Werkdagen: Bart: maandag dinsdag donderdag vrijdag Marjon:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017

Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017 Pr. Marijkeweg 7a, 8463 VJ Rotsterhaule Tel : 0513-552022 deschakel@primus.frl Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017 Directie Wij hebben sinds kort een nieuw telefoon netwerk. Als u met school belt en de telefoon

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 )

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) In deze nieuwsbrief : Een nieuwe directeur Op 25 april 2018 heeft u een brief gekregen van het bestuur dat er een tijdelijke directeur is benoemd op de Buikslotermeerschool.

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Welkom! Open dag voor nieuwe ouders

Welkom! Open dag voor nieuwe ouders Nieuwsbrief 12 Donderdag 12 mei 2016 Welkom! Open dag voor nieuwe ouders Agenda Donderdag 12 mei Nieuwsbrief 12 Maandag 16 mei Vrij ivm 2 e Pinksterdag Woensdag 18 mei MR vergadering Donderdag 19 mei Sportactiviteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Jaargang 17 woensdag

Nieuwsbrief 4. Jaargang 17 woensdag Nieuwsbrief 4 Jaargang 17 woensdag 11-10-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Op de studiemiddag van 27 september hebben wij, na een goede ochtend met alle scholen, verder gewerkt op school aan

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet Het Penseel Deze nieuwsbrief is een uitgave van openbare basisschool t Palet, onderdeel van de Brede School Noorderbreedte 33 Beste ouders en kinderen, Vanmiddag vond de 5 e techniekmiddag van dit schooljaar

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L Vrijdag 1 juli 2016 Nummer 11 Vanuit de directie Nog een weekje en dan kunnen wij gaan genieten van de zomervakantie. Groep 8 is druk bezig met het oefenen

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering

Notulen MR-vergadering Maandag 13 maart 2017 Aanvang: 19.30 uur 21.30 uur Aanwezig: Yvette van den Broek (voorzitter), Yvonne Haneman, Thea Zuiderduin, Stephanie Bol, Saskia Vos (vanaf agendapunt 4) AGENDA 1. Opening 2. Mededelingen/ingekomen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 3, no 14 10-02-2017 Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie In deze nieuwsbrief Nieuws uit de Medezeggenschapsraad Informatie over de Cito-toetsen 3.0 Het ouderportaal Ouder-kind

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 32: 8 juni 2018

Nieuwsbrief 32: 8 juni 2018 Nieuwsbrief 32: 8 juni 2018 Data om te onthouden: Maandag 4 juni: start CITO eindtoetsen Woensdag 14 juni: sponsorlijsten gaan mee naar huis. Vrijdag 15 juni: schoolfotograaf Vrijdag 22 juni: rapport groep

Nadere informatie

Vraag 1. Van de ouders die de enquête hebben ingevuld heeft 43,9 % 1 kind, 49,7% 2 kinderen, 5,8% 3 kinderen en 0,6% 4 kinderen op Villa Vlinderhof.

Vraag 1. Van de ouders die de enquête hebben ingevuld heeft 43,9 % 1 kind, 49,7% 2 kinderen, 5,8% 3 kinderen en 0,6% 4 kinderen op Villa Vlinderhof. Deel 1 Vraag 1. Van de ouders die de enquête hebben ingevuld heeft 43,9 % 1 kind, 49,7% 2 kinderen, 5,8% 3 kinderen en 0,6% 4 kinderen op Villa Vlinderhof. Vraag 2. De kinderen van de respondenten zitten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis Formatie Nieuwsbrief 10 Op dit moment zijn we druk bezig met de formatie van aankomend schooljaar. Zoals eerder vermeld, zullen we starten met acht groepen. Dit betekent dat we met uitzondering van de

Nadere informatie

Continurooster. Informatiebrochure voor ouders

Continurooster. Informatiebrochure voor ouders Continurooster Informatiebrochure voor ouders Inhoud: Inleiding:... 2 Aanleiding... 3 Redenen om een continurooster in te voeren... 4 Het continurooster: vijf-gelijke-dagen-model... 6 De lunch:... 7 Pleinwacht

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

Peppelinfo juni 2016, nummer 8

Peppelinfo juni 2016, nummer 8 Peppelinfo juni 2016, nummer 8 Beste ouders, Op school zijn we druk aan het kijken naar de groepsindeling voor komend schooljaar. Voor elke leerlingen die we hebben, krijgen we geld om onze organisatie

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. Agenda FIJNE VAKANTIE EN MEER. 3 juli MR-vergadering; aanvang uur. 5 juli Bedankmorgen hulpouders

NIEUWSBRIEF JULI. Agenda FIJNE VAKANTIE EN MEER. 3 juli MR-vergadering; aanvang uur. 5 juli Bedankmorgen hulpouders NIEUWSBRIEF JULI FIJNE VAKANTIE EN MEER Agenda 3 juli MR-vergadering; aanvang 19.45 uur 5 juli Bedankmorgen hulpouders Nieuwsbrief juli Nog drie schoolweken en dan is schooljaar 2018-2019 al weer achter

Nadere informatie

Versie juli Protocol continurooster CBS De Mandebrink

Versie juli Protocol continurooster CBS De Mandebrink Protocol continurooster CBS De Mandebrink Inhoud: 1. Voorwoord 2. Uitwerking continurooster 2.1. Regels en afspraken voor het eten en drinken 2.2. De lunch 2.2.1. Afspraken voor het team 2.3. Buiten/binnen

Nadere informatie

Dag Datum Groep Activiteit Tijd

Dag Datum Groep Activiteit Tijd D igitale I nfo T oermalijn Jaargang 24 nr.18 DITjes en Datjes 06 06 2016 INHOUD: Agenda Nieuws van de directie Werkgroep verkeer Uit de groepen Nieuws van de oudervereniging AGENDA Dag Datum Groep Activiteit

Nadere informatie

Continurooster op de Zeppelin

Continurooster op de Zeppelin Continurooster op de Zeppelin De schooltijden Alle dagen van de week start de school om 8.30 uur en eindigt om 14.00 uur. Dit geldt voor alle groepen 1 tot en met 8. Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30

Nadere informatie

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Betreft: nieuwe directeur Geachte ouders en verzorgers, De benoemingsadviescommissie bestaande uit vertegenwoordigers

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de komende twee weken gaan we samen met de kinderen het schooljaar afronden.

Nadere informatie

Openbaar Onderwijs Muiden - Muiderberg

Openbaar Onderwijs Muiden - Muiderberg Aan: Leden van de MR Ouderraden Vinkenbaan en PC Hooft Directie, Remko van der Heijden Medezeggenschapsraad Notulen MR-vergadering Datum: woensdag 20 september 2017 Tijd: 19.30 22.00 start met eigen vergadering

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juli 2017

Nieuwsbrief 10 juli 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 10 juli 2017 Agenda Agenda juli Agenda augustus 4 Wisselochtend

Nadere informatie

Nr. 20 > 21 juni. Uit t Kompas

Nr. 20 > 21 juni. Uit t Kompas Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 20 > 21 juni Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Deze keer een nieuwskrant met weinig nieuws

Nadere informatie

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer > Medezeggenschapsraad > Raadpleging schooltijden > Rooster > Schoolstart: regels en afspraken

Nadere informatie

Praktisch deel schoolgids

Praktisch deel schoolgids Praktisch deel schoolgids Welemanstraat 23 7622 HB BORNE Tel. 074-2661350 Voorwoord Voor u ligt de praktische informatie voor basisschool Sprankel. Per 1 augustus 2016 zijn de basisscholen De Zonnebloem

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. Kom op tijd! Februari 2017

LAETARE-ACTUEEL. Kom op tijd! Februari 2017 LAETARE-ACTUEEL Februari 2017 Op tijd Op tijd komen is fijn. Fijn voor uw zoon of dochter, fijn voor de juf of meester en voor de groep. Wij hebben de regel dat kinderen vanaf 8.15 uur welkom zijn. Om

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 9 FEBRUARI 2018 Belangrijke data: Voorjaarsvakantie : maandag 12 februari t/m vrijdag 16 februari 2018 Continurooster : vrijdag 30 maart is de school om 13.00 uur uit Paasvakantie

Nadere informatie

Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden.

Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden. Betreft: Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden. Beste ouders/ verzorgers en leerkrachten van de Boeier, Dinsdag 14 maart hebben we een ouderavond georganiseerd over het onderzoek

Nadere informatie

Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017

Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017 INFO Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017 De laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn bijna aan het eind van het schooljaar gekomen. Het was weer een bewogen jaar met vele hoogtepunten.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Juni 2015 nummer 11. voor alle data geldt D.V.

NIEUWSBRIEF. Juni 2015 nummer 11. voor alle data geldt D.V. Juni 2015 nummer 11 voor alle data geldt D.V. NIEUWSBRIEF Niets nieuws onder de zon Hetgeen er geweest is, dat zal er zijn, en hetgeen er gedaan is, dat zal er gedaan worden; zodat er niets nieuws is onder

Nadere informatie

Kalender. Nr. 18, 12 juni 2019

Kalender. Nr. 18, 12 juni 2019 Nr. 18, 12 juni 2019 Kalender 19 en 21 juni: schoolvoetbaltoernooi unit 3 20 juni 19.00 uur: unit 2 Samsam olé concert Schaffelaartheater 24 juni MR-vergadering 25 juni schoolreisdag unit 1 en 2 1 juli

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Voorwoord Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 26 april 2019 Jaargang 25 nr. 14 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF September

NIEUWSBRIEF September NIEUWSBRIEF September 2011 www.dehoeksteen.nl info@dehoeksteen.nl Gravenburg Maresiusstraat 23, 9746 BH Groningen, tel: 050-2103434 Locatie Reitdiep Maresiusstraat 20, 9746 BJ Groningen, tel 06-12557170

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Met ingang van het schooljaar is het schoolzwemmen door bezuiniging van de gemeente beëindigd. Dit geldt voor alle scholen in Haaksbergen.

Met ingang van het schooljaar is het schoolzwemmen door bezuiniging van de gemeente beëindigd. Dit geldt voor alle scholen in Haaksbergen. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 1 van mei 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 053-571396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Snappet In de week van 16 mei is groep 7 met Snappet gestart. Dit is

Nadere informatie

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe 22 februari 2018 Nieuwsbrief 5 editie 1 Nieuwsbrief Minister Marga Klompéschool Van de directie... De voorjaarsvakantie gaat morgen beginnen en daar kijken we met z n allen naar uit. Alle kinderen zijn

Nadere informatie

Nr Maandag 4 juni t/m donderdag 7 juni uur stemmen voor of tegen nieuwe schooltijden

Nr Maandag 4 juni t/m donderdag 7 juni uur stemmen voor of tegen nieuwe schooltijden 3 Nr. 143 14-05-2018 Schoolagenda Maandag 21 mei Pinkstermaandag, kinderen vrij Woensdag 23 mei Schoolreis groep 1 t/m 6 Woensdag 23 mei t/m vrijdag 25 mei Kamp groep 7 en 8 Dinsdag 29 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom.

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom. Basisschool St.Bernardus Loo 109 5571 KP Bergeijk 0497-571235 Jij bent welkom Email: infostbernardus@skozok.nl www.stbernardus.nl Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten bij ons

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Optreden Comboband. April 2018 Nummer 7

Nieuwsbrief. Optreden Comboband. April 2018 Nummer 7 Nieuwsbrief Adres: Old Hickoryplein 100, 6224 AZ Maastricht Tel.: 043-3623796 Website: www.deletterdoes-bs.nl Facebook: https://nl-nl.facebook.com/pages/bs-de-letterdoes/478379175587984 April 2018 Nummer

Nadere informatie

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september.

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september. Nieuwsbrief van R.K. Basisschool De Gouden Griffel. Jaargang 2018-2019, 27 augustus 2018, nummer 1. Zes weken zomervakantie zijn omgevlogen. Wij hopen dat u allemaal van een heerlijke vakantie hebt kunnen

Nadere informatie

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen 14 januari 2016 Nieuw jaar, nieuwe stichting Het nieuwe jaar is al weer twee weken oud en daarmee is de tweede helft van het schooljaar ingegaan. Vanaf 1 januari is De Polderrakkers onderdeel van stichting

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 19-12-2018 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Kerstviering op de scholen van Giethoorn

Nadere informatie

Schoolinfo nr. 17 Vrijdag 7 juni 2019

Schoolinfo nr. 17 Vrijdag 7 juni 2019 Schoolinfo nr. 17 Vrijdag 7 juni 2019 Wijbrandischool, Oudehorne 0513 542300 cbswijbrandi@tjongerwerven.nl Schoterlandseweg 19, 8413 NM Oudehorne www.meesterswijbrandischool.nl Belangrijke data Datum Activiteit

Nadere informatie

BESTE OUDER. Aantal leerlingen (onder voorbehoud) (onder voorbehoud) Groep 0-1 Start met 10 Groep Groep Groep 6a 28

BESTE OUDER. Aantal leerlingen (onder voorbehoud) (onder voorbehoud) Groep 0-1 Start met 10 Groep Groep Groep 6a 28 BESTE OUDER Voor u ligt een volle Schepelweyzer met deze keer informatie over o.a. de nieuwe groepsverdeling/formatie, het vakantierooster 2018-2019, de Open school van vrijdag a.s., de Ouder bedank avond

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Het 7-tot-7model, het sterrenschoolmodel, in dit model wordt alles in blokken ingedeeld en worden school, opvang en activiteiten in elkaar verweven.

Het 7-tot-7model, het sterrenschoolmodel, in dit model wordt alles in blokken ingedeeld en worden school, opvang en activiteiten in elkaar verweven. Verslag 23 april 2018 Andere tijden presentatie Op 23 april is er in de Ontmoeting een ouderavond geweest waar verschillende modellen zijn gepresenteerd t.a.v. andere schooltijden. Dit werd geleid door

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 1, 5 september 2012

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 1, 5 september 2012 Inhoudsopgave 1. Opening schooljaar 2. Overblijf 3. Personeel 4. Schoolgids en kalender 5. Schoolplein Architect 6. Extra vrij 7. Schooltijden 8. Gymrooster 9. Nieuwsbrief 10. Bereikbaarheidsformulier

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 20 juni nr. 20 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Januari 2019 Namens ons allemaal: Oproep! Om de betrokkenheid van onze kinderen te vergroten bij allerlei verschillende gebieden is onze

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Opzet continurooster. basisschool de Klim-op Haaren. Handleiding voor ouders

Opzet continurooster. basisschool de Klim-op Haaren. Handleiding voor ouders Opzet continurooster basisschool de Klim-op Haaren Handleiding voor ouders Inhoudsopgave 1. Continurooster 1.1 Lesrooster 1.2 Visie op het continurooster 2. Uitwerking continurooster 2.1 Visie op de lunch

Nadere informatie

Protocol continurooster. KBS Franciscus

Protocol continurooster. KBS Franciscus Protocol continurooster KBS Franciscus Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 70 2. Uitwerking continurooster 70 2.1 Tussen Schoolse Opvang (TSO) 70 2.2 Regels en afspraken voor het eten en drinken 71 2.3 De lunch

Nadere informatie

Theo Scheffer. Sterkte!! Hier een berichtje van Theo

Theo Scheffer. Sterkte!! Hier een berichtje van Theo Sterkte!! Theo Scheffer Hier een berichtje van Theo Beste ouder(s), Nogmaals dank voor alle vormen van meeleven in deze ziekteperiode. Kaartjes, email, tekeningen van groepen en individuele leerlingen,

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 26-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 04-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Vullerflits 16. Gorssel, 21 april KALENDER maandag 24 april t/m vrijdag 05 mei verkleed komen start 4 e ronde keuzeateliers

Vullerflits 16. Gorssel, 21 april KALENDER maandag 24 april t/m vrijdag 05 mei verkleed komen start 4 e ronde keuzeateliers Vullerflits 16 Gorssel, 21 april 2017 KALENDER maandag 24 april t/m vrijdag 05 mei 2017 woensdag 10 mei 2017 vrijdag 19 mei 2017 Meivakantie juffendag kleuters; kleuters mogen verkleed komen start 4 e

Nadere informatie

Op vrijdag 9 februari hebben we een studiedag. Alle kinderen zijn dan vrij.

Op vrijdag 9 februari hebben we een studiedag. Alle kinderen zijn dan vrij. 19 januari 2018 Nieuwsbrief 4 editie 1 Nieuwsbrief Minister Marga Klompéschool Van de directie... De eerste twee weken na de kerstvakantie zitten er alweer op. We zijn deze week begonnen met het afnemen

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

17 juli Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

17 juli Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2016-2017, nummer 16 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Schoolregel van

Nadere informatie

Welkom. Presentatieavond De Toorts 29 juni 2015

Welkom. Presentatieavond De Toorts 29 juni 2015 Welkom Presentatieavond De Toorts 29 juni 2015 Programma Terugblik Blik vooruit Opbrengst gericht werken Onderwijsuren Schooljaar 2015-2016 Altijd welkom voor vragen/opmerkingen bij leerkrachten, IB er

Nadere informatie