De Nieuwsbrief. Beste ouders,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Nieuwsbrief. Beste ouders,"

Transcriptie

1 De Nieuwsbrief Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van de maand januari. De eerste maand van het nieuwe kalenderjaar zit er alweer bijna op. Groep 8 verhuisde naar de locatie Valkenhorst, er werd een vide gebouwd in groep 0/1/2C, de leerkrachten van de onderbouw gingen op studiedag. Zomaar een greep uit de activiteiten die deze maand plaatsvonden. Deze maand heeft op school in het teken gestaan van de afname van de Cito-toetsen. Wij wensen u veel leesplezier! Team van de Dubbelburg Personeel Juf Naomi en Robbert zijn in blijde verwachting van hun tweede kindje. Eind juli zal hun dochtertje Mila grote zus worden van een broertje of zusje. Wij wensen juf Naomi een voorspoedige zwangerschap toe! Studiedag onderbouw Dinsdag 23 januari hebben de leerkrachten van groep 1 t/m 4 een bezoek gebracht aan een basisschool in Rosmalen om meer kennis op te doen van spelend leren. Spelend leren houdt in dat kinderen op een speelse manier de geleerde instructie inoefenen. Door de lesstof op verschillende manieren te herhalen, wordt de kans vergroot dat de stof bij de kinderen beklijft. De activiteiten sluiten aan bij de lesdoelen die in de klas aan bod zijn gekomen. In de overgang van groep 2 naar groep 3 kan spelend leren een meerwaarde zijn. Het aanbod is afwisselend en uitdagend en vergroot de zelfstandigheid bij de kinderen. Studiemiddag team Tijdens de studiedag van 24 november heeft het team een start gemaakt met het werken volgens het expliciete directe instructiemodel (EDI). De eerste fases uit dit model zijn toen besproken. U zult wellicht in de klassen gemerkt hebben, dat er meer aandacht is voor de leerdoelen. De leerkrachten zijn op de hoogte van de doelen voor de leerlingen, maar nu worden de leerlingen ook betrokken bij deze doelen. Iedere les wordt gestart met het leerdoel van de les en aan het einde van de les wordt samen met de kinderen gekeken of het gelukt is om het leerdoel te bereiken. Tijdens de teamvergaderingen hebben de leerkrachten steeds hun ervaringen gedeeld. Tijdens de studiemiddag van 24 januari is het team nader ingegaan op het EDI-model. Ouderbijdrage Voor het organiseren van de activiteiten voor de kinderen heeft de oudercommissie geld nodig. Vergeet u daarom niet de ouderbijdrage over te maken? De ouderbijdrage bedraagt minimaal 25,00 voor het eerste kind, 22,50 voor het tweede en 17,50 voor de overige kinderen. Wij verzoeken u dit bedrag over te maken op de schoolrekening. Voor kinderen die na 1 januari op school gekomen zijn, mag de helft van het bedrag overgemaakt worden. In verband met de privacy stort de school het geldbedrag over naar de rekening van de oudercommissie. IBAN-nummer NL40 RABO t.n.v. St.Openb. Basisonderwijs Inz. Dubbelburg, Noordwijk o.v.v. naam van uw kind(eren) en groep(en.)

2 Social Media Naast Digiduif houden wij u ook via Social Media op de hoogte van activiteiten op de Dubbelburg. Volg ons daarom op Facebook en Instagram! Facebook Instagram U kunt ons vinden onder de naam: De_dubbelburg EU-Schoolfruit Sinds november ontvangen de kinderen drie keer per week een stuk schoolfruit. Naast bekende groente- en fruitsoorten, hebben de kinderen ook kennis gemaakt met minder bekende soorten zoals radijs, grapefruit, kiwi, mango en meloen. Wat leuk om te zien is, is dat de kinderen vaak toch even willen proeven en sommige dingen dan tot hun verbazing heel lekker zijn. We zijn blij dat er steeds ouders bereid zijn om te helpen met het snijden of schoonmaken van de groente of het fruit. Nieuws MR Vanuit de MR willen wij u graag op de hoogte houden van zaken die spelen op De Dubbelburg. Via deze nieuwsbrief willen wij u voortaan informeren over de besproken onderwerpen van de MRvergaderingen. Hieronder een korte samenvatting van de MR-vergadering van 9 januari. In de MR hebben zitting: Namens de ouders: Steven Voordijk, Susanne Aniba, Hanane Chakir, Sanne Westendorp Namens de leerkrachten: Corien van Poelgeest, Jolanda Donley, Alie Haasnoot, Pieter Keuning Wilt u contact met de MR, dan kunt u altijd een van de leden aanspreken. Anders per mr@dubbelburg.nl. Interne audit Vanaf 6 november 2017 heeft er, op verzoek van onze directeur Nick van Doeveren, een interne audit plaatsgevonden op de verschillende locaties van De Dubbelburg. Dit met als doel zicht te krijgen op de onderwijsinstelling en de kwaliteit van het onderwijs. Mocht er een audit komen vanuit de onderwijsinspectie, dan biedt deze interne audit de mogelijkheid om aan de hand van de aanbevelingen het onderwijs te verbeteren. Tijdens de vergadering zijn de verslagen van deze audit toegelicht en zijn de te nemen acties op verbeteringen besproken. Zo zal er bijvoorbeeld een nieuw onderzoek worden gedaan naar de leerlingenpopulatie en wordt er een document opgesteld met daarin alle gedragsregels. Deze regels zullen, na instemming van de MR, worden opgenomen in de nieuwe schoolgids. Uitstraling locatie Rijnsburg Om de locatie Rijnsburg meer te profileren wordt er gewerkt aan de uitstraling van de school. Binnen het gebouw is er al veel opgeruimd en ook het kleuterplein en de natuurtuin zullen op korte termijn opgeknapt worden. Ook is er een pr-groep samengesteld. Professionele leergemeenschap (PLG) Op De Dubbelburg zijn er een aantal PLG s actief. Een PLG houdt in dat er een continue samenwerking is tussen leerkrachten en de schoolleiding, om zo het onderwijs aan de leerlingen te verbeteren. Tijdens de vergadering was er een terugkoppeling vanuit de PLG meer- en hoogbegaafdheid. Binnenkort ontvangt de school een zichtzending van Levelwerk, een methode voor hoogbegaafdheid met een doorlopende leerlijn van groep 3 t/m groep 8.

3 Locatie Valkenhorst Verhuisd! In de kerstvakantie is groep 8 verhuisd naar de locatie Valkenhorst. Op de laatste schooldag van 2017 werd al het meubilair door de kinderen schoongemaakt en verlieten de kinderen die dag de klas gevuld met allerlei verhuisdozen. Op 27 december stond de verhuiswagen voor de deur en werd het meubilair verhuisd. In de vakantie is er hard gewerkt om groep 8 een mooi lokaal op de locatie Valkenhorst te geven. De kinderen werden op de eerste schooldag hartelijk verwelkomd door de kleuters. Inmiddels is de groep weer helemaal gewend. De jongens genieten enorm van het grote voetbalveld om een partijtje voetbal op te spelen. Spannende en drukke tijden voor groep 8 In november ontvingen de kinderen van groep 8 het voorlopig schooladvies om zich alvast te kunnen oriënteren op een vervolgschool. De maanden januari en februari staan bij de Voortgezet Onderwijsscholen in het teken van open dagen, voorlichtingsavonden en doe-middagen. Ook zijn enkele scholen bij ons op bezoek geweest om wat meer te vertellen over het Voortgezet Onderwijs. De kinderen van groep 8 zullen samen met hun ouders diverse open dagen gaan bezoeken om uiteindelijk tot een schoolkeuze te komen. Wij wensen de kinderen van groep 8 veel succes toe en hopen dat ze snel een nieuwe school gevonden hebben die bij hun past. EHBO Aanstaande maandag, 29 januari, staat het EHBO-examen voor groep 8 gepland. De afgelopen maanden hebben de kinderen van groep 8 hier veel voor geoefend en geleerd. Het examen vindt plaats in Katwijk, bij de brandweerkazerne (Prins Hendrikkade 12). De ouders van groep 8 hebben via Digiduif een bericht ontvangen hoe laat de kinderen op het examen verwacht worden. De fietsen moeten worden neergezet bij de grote rode container en niet op het parkeerterrein, zodat in geval van nood de brandweer de kazerne snel kan verlaten. Auto s kunnen bij supermarkt Dirk van der Broek worden geparkeerd. Het parkeerterrein bij de kazerne is uitsluitend voor medewerkers van de brandweer. Nuon Solar Team Zoals misschien al bij een aantal ouders bekend is, zit de zoon van juf Karin Rol in het huidige Nuon Solar Team. Zij heeft het voor elkaar kunnen krijgen dat deze studenten van de TU in Delft met de Nuna8 een presentatie komen geven op de Dubbelburg. Zij hebben, zoals u misschien wel heeft vernomen, afgelopen jaar weer gewonnen met de zelfgebouwde Nuna9. Een auto die rijdt op zonneenergie. Dit spektakel zal plaatsvinden op donderdag 22 februari. U kunt die datum alvast noteren, want u als ouder stellen wij ook in de gelegenheid om het team en de auto te komen bewonderen. De kinderen van groep 6 zijn er al volop mee bezig, zelfs thuis worden er al Nuna9 s geknutseld.

4 Als er meer bekend is over deze activiteit zullen wij u hierover berichten. We hopen op een zonnige dag. Agenda Valkenhorst 29 januari EHBO examen groep februari Come4Sportsweek 05 februari Opening Come4Sportsweek Make a movie Come4sports groep 8 06 februari Kleutergymles Come4sports in speelzaal op school Activiteit Come4Sports tijdens overblijf Make a movie Come4sports groep 8 08 februari Fitheidsrapport groep 6 Levend Stratego groep 7 16 februari Start inschrijving rapportgesprekken, vanaf 18:00 uur 19 februari Sluiting inschrijving rapportgesprekken, tot 16:00 uur februari Rapportgesprekken 23 februari Continurooster groep 5 t/m 8, school tot 14:00 uur Rapport mee Nieuwsbrief gaat uit

5 Locatie Duyfrak 3e Kleutergroep Zoals in eerdere nieuwsbrieven al aangegeven zullen we na de voorjaarsvakantie op de locatie Duyfrak een derde kleutergroep starten. Op donderdag 1 februari zijn de ouders van de groepen 1/2B en 1/2C om uur uitgenodigd voor een ouderavond hierover. Kleutermateriaal Na de voorjaarsvakantie starten we op Duyfrak een derde kleutergroep. Begin februari zal het meubilair voor de nieuwe kleutergroep geleverd worden. Het meubilair voor de poppenhoek zullen we hergebruiken. Het materiaal kan alleen wel een opknapbeurt gebruiken. We zijn op zoek naar een paar handige ouders of opa's en oma's die het leuk vinden om ons te helpen met het schuren en verven van het meubilair. Wanneer u het leuk vindt om te helpen, zou u dit dan willen aangeven bij de directie of de groepsleerkracht van uw kind? Mocht u thuis nog speelgoed hebben dat niet meer gebruikt wordt, omdat uw kinderen er bijvoorbeeld te oud voor zijn of er niet meer mee spelen? Als het speelgoed nog van goede kwaliteit is, zijn de kinderen er erg blij mee. Praktische verkeerslessen Op 2 en 9 februari gaan de klassen weer de straat op voor een verkeersles. De kinderen gaan een verkeerswandeling maken in de wijk. Hiervoor hebben wij uw hulp hard nodig. Kunt u een groepje kinderen begeleiden? Meldt u dan bij de leerkracht van uw kind. Nieuws uit groep 1-2 B Hola! Direct na de kerstvakantie zijn we in groep begonnen met het project Spanje. In de eerste 1,5 week leerden we alles over de flamenco en de muziek. We kregen zelfs bezoek van meneer Hans die met zijn Spaanse gitaar, ons van alles leerde over dit prachtige instrument. Daarna werkten we over alles omtrent de stier. Er werden van wasmiddelflessen, prachtige stierenkoppen gemaakt. De jongsten maakten prachtige koppen van papieren bordjes. De laatste week gaan we over de kunst in Spanje werken en we maakten vanmorgen al even kort kennis met meneer Gaudi. Ook nieuw in onze groep is het zogenaamde doelenbord waarop duidelijk te zien waar we de komende periode over werken. Hierop vindt u de diverse taaldoelen, rekendoelen en nog veel meer. Neem eens een kijkje en mocht u vragen hebben, leg ik deze graag aan u uit. Adios en hasta la vista para todos!

6 Een vide voor groep 1/2C Na de kerstvakantie kwamen de kleuters met verbaasde gezichten het klaslokaal binnen. Het lokaal was ineens veranderd. In ene stond er een hele mooie grote vide in de klas. De kinderen hebben nu meer ruimte om te spelen en maken daar ook dankbaar gebruik van. Agenda Duyfrak 01 februari Informatieavond ouders groep 1/2B en 1/2C, 19:30 uur 2 februari Praktische verkeersles kleuters 9 februari Praktische verkeersles groep 3/4 en 4/ februari Come4Sportsweek 12 februari Opening Come4Sportsweek Activiteit Come4Sports tijdens overblijf 14 februari Kleutergymles Come4sports in speelzaal op school 15 februari Gezondheidsles Come4Sports groep 3/4 16 februari Start inschrijving rapportgesprekken, vanaf 18:00 uur 19 februari Sluiting inschrijving rapportgesprekken, tot 16:00 uur februari Rapportgesprekken 23 februari Continurooster groep 5 t/m 8, school tot 14:00 uur Rapport mee Nieuwsbrief gaat uit

7

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Nieuwsbriefdecember NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Audit Zoals we vermeld hebben in onze nieuwsbrief van november is er door ons bestuur op alle locaties van de Dubbelburg een audit afgenomen. Inmiddels

Nadere informatie

Nieuwsbrief september

Nieuwsbrief september Nieuwsbrief september NIEUWSBRIEF RIJNSBURG SEPTEMBER 2018 Stagiaires Ook dit jaar bieden wij weer stageplaatsen aan studenten van diverse opleidingen. Hieronder stellen Esther en Maureen zich even aan

Nadere informatie

De Nieuwsbrief. Beste ouders,

De Nieuwsbrief. Beste ouders, De Nieuwsbrief Beste ouders, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief van 2017. Een drukke decemberperiode op school ligt inmiddels achter ons. Op 5 december mochten we op school Sinterklaas verwelkomen en daarna

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. De Driekleur Dalton 16 november 2018

Nieuwsbrief 5. De Driekleur Dalton 16 november 2018 Nieuwsbrief 5 De Driekleur Dalton 16 november 2018 19 nov. Lootjes trekken groepen 5 t/m 8 20. nov. Infoavond V.O, groep 8 21. nov. Daltoninloop 1-2b, 1-2c, 5, 6, 8 Sponsorloop samen met Okidoki 23 nov.

Nadere informatie

Nieuwsbriefnovember. Dinsdag 17 januari Locatie Rijnsburg Woensdag 18 januari Locatie Valkenburg Donderdag 19 januari Locatie Duyfrak

Nieuwsbriefnovember. Dinsdag 17 januari Locatie Rijnsburg Woensdag 18 januari Locatie Valkenburg Donderdag 19 januari Locatie Duyfrak Nieuwsbriefnovember Aanmelden nieuwe leerlingen Binnenkort zullen de voorbereidingen starten voor het schooljaar 2017-2018. Mocht u uw zoon of dochter nog willen aanmelden voor komend schooljaar, dan willen

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe 22 februari 2018 Nieuwsbrief 5 editie 1 Nieuwsbrief Minister Marga Klompéschool Van de directie... De voorjaarsvakantie gaat morgen beginnen en daar kijken we met z n allen naar uit. Alle kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij Nieuwsbrief april 2017 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Festiviteiten 3. De nieuwe taalmethode 4. De CITO Eindtoets 2017 5. Korte berichten 6. Bent u tevreden; vertel het anderen. Bent u ontevreden;

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2015

Nieuwsbrief December 2015 Nieuwsbrief December 2015 Belangrijke data 26 november Informatieavond MR 19.15u-21.30u 30 november Maandopening 1 december Informatie avond groep 1-2 4 december Sinterklaas 17 december Kerstviering 21

Nadere informatie

De Nieuwsbrief. Beste ouders,

De Nieuwsbrief. Beste ouders, De Nieuwsbrief Beste ouders, Een drukke februarimaand ligt achter ons. Helaas hebben we de afgelopen weken te kampen gehad met veel zieke leerlingen en collega s, die geveld waren door de griep. Wegens

Nadere informatie

Fijn we kunnen weer naar school!

Fijn we kunnen weer naar school! Fijn we kunnen weer naar school! Na twee weken vakantie gingen de schooldeuren vanmorgen weer op de vertrouwde tijd open. Omdat het nog erg donker is, hoorde ik alleen de stemmen van de kinderen die zich

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 9 FEBRUARI 2018 Belangrijke data: Voorjaarsvakantie : maandag 12 februari t/m vrijdag 16 februari 2018 Continurooster : vrijdag 30 maart is de school om 13.00 uur uit Paasvakantie

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Alberdingk Thijmstraat 25, 5144 SJ Waalwijk (0416-)

BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Alberdingk Thijmstraat 25, 5144 SJ Waalwijk (0416-) BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Alberdingk Thijmstraat 25, 5144 SJ Waalwijk (0416-) 561738 directie@patervdgeld.nl www.patervdgeld.nl schooljaar 2017 2018, nr. 29 - juli 2018 Na een jaar hard

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 Nieuwe leerlingen Na de herfstvakantie is Luca van der Zande gestart op de Julianaschool. Wij wensen hem heel veel plezier op onze school! Even voorstellen Hallo allemaal,

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 2018 / 2019 21 Offerfeest 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 10.00 groep 3/4 bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Rapportgesprekken februari

Nieuwsbrief februari Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Rapportgesprekken februari Nieuwsbrief 2017 2018 1 februari 2018 Kerklaan 1 www.obs-erica.nl 6731 BA Otterlo Tel: 0318-595077 e mail: ericaschool@proominent.nl Inhoud nieuwsbrief Rapportgesprekken Schoonmaak avond Studiedag 7 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media Nieuwsbrief 3 20 september 2018 Belangrijke data: 20 september MR-vergadering (openbaar) 21 september Teambuildingsdag groepen 8 24 t/m 28 september Start Gezonde Week. 4 oktober Studiedag (kinderen vrij)

Nadere informatie

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Agenda: Vrijdag 1 juli - Troubadour nr. 8 verschijnt Maandag 4 juli - Juf Bianca en juf Neline vieren verjaardag in groep 4/5 Dinsdag 5 juli - Juf Marjan viert verjaardag

Nadere informatie

Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8!

Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8! Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8! St. Vitusstraat 2 1404 HS Bussum telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 10, 1 februari 2013 Nieuws van de directie Inschrijving

Nadere informatie

Nummer 6 december Van de directie

Nummer 6 december Van de directie Nummer 6 december 2016 Van de directie Kopje Koffie? Op donderdag 15 december kunt u om 08:45 uur een kopje koffie/thee drinken samen met andere ouders en de directeur van school. Actuele zaken worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Schooljaar januari. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 3. Schooljaar januari. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2014-2015 januari Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe kalenderjaar 2015 is begonnen. Allereerst willen we u een gelukkig en gezond nieuwjaar toewensen! Helaas blijkt dat de gezondheid

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Kan ik jou helpen?

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Kan ik jou helpen? De Bijbelverhalen In de kleutergroepen wordt deze weken opnieuw verteld over de wonderen die Jezus deed. Ook horen de kleuters over een paar wonderlijke ontmoetingen van Jezus. Zo horen de kleuters bijvoorbeeld

Nadere informatie

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl NIEUWSBRIEF REGULIER nummer, november 2015 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Na iedere nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari Februari Afscheid Gerrit Jan. Agenda voor de komende periode:

Nieuwsbrief. Januari Februari Afscheid Gerrit Jan. Agenda voor de komende periode: Nieuwsbrief Januari Februari 2018 Afscheid Gerrit Jan Op vrijdag 13 april a.s. zullen de leerlingen van CBS Barlo en t Möllenveld gezamenlijk afscheid nemen van Gerrit Jan als directeur van beide scholen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders 2018 2019 Agenda 22 oktober t/m 28 oktober: Herfstvakantie Vrijdag 9 november: Nationaal schoolontbijt 4 december: Sinterklaas Vrijdag 21 december: kerstontbijt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 25 september Informatieavond dinsdag 26 september 2 e les talentmodules woensdag

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 10 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 10 2013-2014 Kringgesprek Nummer 10 2013-2014 2014 Beste ouders, De voorbereidingen van de verhuizing naar het gebouw van SO De Piloot aan de Nieuwe Ommoordseweg 30 is in volle gang. Afgelopen vrijdag hebben juf Sanneke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 februari 2016

Nieuwsbrief 25 februari 2016 Nieuwsbrief 25 februari 2016 Ontruimingsoefening Op maandag 22 februari hebben wij met de hele school een geplande ontruimingsoefening gedaan. Het is heel goed verlopen en wij waren binnen 2.20 minuten

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C Februari 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend 1 2/3 4 5 6 7 8 9/10 Deze week: adviesgesprekken groep 8 Zwemmen 7A, 7B, 7C Krantencontainer 11 Deze week: adviesgesprekken groep 8 12 13

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 20 juni nr. 20 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016 Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016 Beste ouder(s), verzorger(s), leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken. Bedankje Edukans Toelating

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 8

Schooljaar Nieuwsbrief 8 Reigerlaan 5 5702 PT Helmond NIEUWSBRIEF Email: info@sbo-de-toermalijn.nl Website: www.sbo-de-toermalijn.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief 8 Agenda Dinsdag 24 mei praktijk verkeersexamen BB 3,4,5 Donderdag

Nadere informatie

Westerinfo NIEUWSBRIEF VAN DALTONSCHOOL CBS DE WESTERKIM. De eerste week van het nieuwe schooljaar is begonnen. Hoewel we net een paar dagen onderweg

Westerinfo NIEUWSBRIEF VAN DALTONSCHOOL CBS DE WESTERKIM. De eerste week van het nieuwe schooljaar is begonnen. Hoewel we net een paar dagen onderweg DE WESTERKIM: WAAR KINDEREN LATEN ZIEN WAT ZE KUNNEN! 5 SEPTEMBER 2018 Westerinfo NIEUWSBRIEF VAN DALTONSCHOOL CBS DE WESTERKIM ALGEMEEN De eerste week van het nieuwe schooljaar is begonnen. Hoewel we

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni

Nieuwsbrief juni Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda juni Nieuwsbrief juni 2017-2018 4 Zwemles (groep 5-6) 2 Zwemles (groep

Nadere informatie

Weekbrief 15 januari 2016

Weekbrief 15 januari 2016 Weekbrief 15 januari 2016 Dinsdag 12 januari Oud papier Maandag 18 januari Dinsdag 19 januari Studiedag team alle kinderen vrij Zondag 24 januari Presentatievering 1 e Communie Woensdag 27 januari Voorleesontbijt

Nadere informatie

Basisschool klinkers schooljaar 12 nummer juni 2018

Basisschool klinkers schooljaar 12 nummer juni 2018 Basisschool klinkers schooljaar 12 nummer 19 25 juni 2018 Afscheid De laatste schoolweek zal in het teken staan van afscheid nemen. In de groepen zal afscheid genomen worden van de kinderen en leerkrachten

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, BS St Servatius - Nieuwsbrief 11 januari 2018 Beste ouder/verzorger, Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u weer een nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief verschijnt op donderdag 8 februari 2018. Wilt u

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Creamiddag. Sinterklaas, alle kinderen worden om op het schoolplein verwacht.

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Creamiddag. Sinterklaas, alle kinderen worden om op het schoolplein verwacht. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Creamiddag Sinterklaas, alle kinderen worden om 08.15 op het schoolplein verwacht. 8.45-9.45 uur Koffie uurtje TAALHUIS 10 11

Nadere informatie

Mede namens de teamleden wens ik u allen en uw kinderen een veilig, zinvol, gezellig en plezierig schooljaar toe.

Mede namens de teamleden wens ik u allen en uw kinderen een veilig, zinvol, gezellig en plezierig schooljaar toe. Geachte ouders/verzorgers, De vakantie zit er weer op: terug in het gareel en weer allemaal aan het werk! Gelukkig hebben we met elkaar vastgesteld dat alle leerlingen en leerkrachten weer gezond op school

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

NIEUWSFLITS PAUS JOANNES SCHOOLJAAR NUMMER 1

NIEUWSFLITS PAUS JOANNES SCHOOLJAAR NUMMER 1 NIEUWSFLITS PAUS JOANNES SCHOOLJAAR 2018-2019 NUMMER 1 www.pausjoannes.com WIJKSCHOOL VOOR KANJERS IN HET CENTRUM VAN HAAKSBERGEN Hier ben ik Het is goed dat ik er ben Er zijn mensen die van mij houden

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

november 2018 Beste ouder, verzorger

november 2018 Beste ouder, verzorger Beste ouder, verzorger Nieuwe leerling Bentley Hardebol wordt binnenkort 4 jaar en is nu aan het wennen in de klas. We wensen Bentley veel plezier en een leuke, leerzame tijd bij ons op school. Reminder

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact NIEUWSBRIEF Nr. 3, 11 november 2016 In deze nieuwsbrief Rust Ouderenquête Instroom kleuters Schaatsen Voorstellen student Schoolbieb Oud papier dozen Betaling fotograaf Ouderbijdrage Kamp-vervoer Gebruik

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluwleiden.nl Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 Beste ouders de kop van het nieuwe jaar is eraf. In de groepen 1/2

Nadere informatie

Op vrijdag 9 februari hebben we een studiedag. Alle kinderen zijn dan vrij.

Op vrijdag 9 februari hebben we een studiedag. Alle kinderen zijn dan vrij. 19 januari 2018 Nieuwsbrief 4 editie 1 Nieuwsbrief Minister Marga Klompéschool Van de directie... De eerste twee weken na de kerstvakantie zitten er alweer op. We zijn deze week begonnen met het afnemen

Nadere informatie

Leerlingen nieuws. Leerkrachten nieuws. Aanmelden 4-jarigen. Ouderbijdrage Beste ouders,

Leerlingen nieuws. Leerkrachten nieuws. Aanmelden 4-jarigen. Ouderbijdrage Beste ouders, Nieuwsbrief januari 2018 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de eerst nieuwsbrief van 2018. We hopen dat u genoten heeft van een fijne kerstvakantie. Zoals u van ons gehoord heeft is dit jaar minder goed

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Jaargang februari Datum: Activiteit: Bijzonderheden: groep 3/4: De kleren van de Keizer

Jaargang februari Datum: Activiteit: Bijzonderheden: groep 3/4: De kleren van de Keizer O.B.S. Heiligerlee Schoollaan 5 9677 PV HEILIGERLEE T: 0597 430730 E: obsheiligerlee@sooog.nl W: www.obs-heiligerlee.nl Nieuwsbrief 6 Jaargang 16 17 3 februari 2017 Datum: Activiteit: Bijzonderheden: Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

: een 3-tal vaders van leerlingen uit groep 5 Valkenburg.

: een 3-tal vaders van leerlingen uit groep 5 Valkenburg. Overleg MR Datum: 24 april 2014 Tijd: 20.30 tot 21.30 uur Locatie: Genotuleerd door : Hanneke de Mooij Leden MR personeelsgelding : Corien van Poelgeest (CvP), Jeannette Roerig (JR), Marjon van der Mark

Nadere informatie

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print Sportlaan 85 Postbus 68 7833 CH Nieuw-Amsterdam 7833 ZH Nieuw-Amsterdam Tel: 0591-552042 www.obs-bascule.nl Jaargang 13 nummer 5 vrijdag 5 februari 2016 Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016 nummer 2

Nieuwsbrief oktober 2016 nummer 2 Nieuwsbrief oktober 2016 nummer 2 Thema: Daar zorg ik voor! We lezen deze weken over koning Saul en de herdersjongen David. Met zijn harpspel kan David de sombere koning opvrolijken. Hij verslaat de reus

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Karatelessen Het Nationaal Schoolontbijt Nieuwe leerlingen Sinterklaasviering Vrijwillige ouderbijdrage Schoolschaatsen Kerstviering

Nadere informatie

Agenda voor de komende periode:

Agenda voor de komende periode: Subscribe Past Issues Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 21-8 februari Agenda voor de komende periode: 10 februari: Kerk en school in de Vrije Evangelische Gemeente. vanaf 11 februari:

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5

W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5 W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5 In dit nummer Klussenmorgen Spelling Koningsdag Cultuurmiddag Website vergadering Etc. De klussenmorgen.

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 06 Afscheid juf Wilma. Deze week vertelde juf Wilma dat ze per 1 januari 2019 een nieuwe functie heeft. Hartstikke fijn voor haar en uiteraard een felicitatie waard. In de bijlage,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen.

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen. Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 13 19 februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Nieuwe gymmaterialen Positief nieuws Facebook & Twitter Positieve resultaten Oversteekouder

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jozefschool

Nieuwsbrief Jozefschool November 2015 Belangrijke data 30 november: Algemene ledenvergadering OV 4 december: Sinterklaasviering. Let op de brief die u hierover nog krijgt. 17 december: De kinderen zijn allemaal om 12.00 uur uit.

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER. Elke dag samen een beetje beter. Basisschool De Sporckt. Meerssentraat 1B 5045 JB Tilburg

SPORCKTKALENDER. Elke dag samen een beetje beter. Basisschool De Sporckt. Meerssentraat 1B 5045 JB Tilburg SPORCKTKALENDER 2019-2020 augustus 2019 1 2 3 4 Zomervakantie 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Sporcktinfo #1 15 16 17 18 19 Eerste schooldag 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Sporcktinfo #2 OR 29 30 31 Op 19 augustus

Nadere informatie

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 De dag van je leven. Het huis van God. Jezus wijst naar God.

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 De dag van je leven. Het huis van God. Jezus wijst naar God. De Bijbelverhalen In de kleutergroepen wordt deze weken verteld over de wonderen die Jezus deed. Zo horen de kinderen bijvoorbeeld het verhaal over de bruiloft in Kana. Jezus verandert op deze bruiloft

Nadere informatie

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon:

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon: kalender schooljaar 2017-2018 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30 uur.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Agenda 2 februari papier container staat bij school 13 februari 10 minuten gesprekken 14 februari 10 minuten gesprekken 18 tot 26 februari voorjaarsvakantie 27 februari

Nadere informatie

Daar krijg je zin in leren. In deze folder lees je alles wat je weten wil over ons.

Daar krijg je zin in leren. In deze folder lees je alles wat je weten wil over ons. Daar krijg je zin in leren. In deze folder lees je alles wat je weten wil over ons. Op onze school krijg je zin in leren. Wie enthousiast is, presteert beter. Dat geldt voor volwassenen, maar natuurlijk

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Koffie uurtje donderdag 10 november

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Basisschool Cleijn Hasselt Hasseltstraat 198 013-5422281 bs.cleijnhasselt@xpectprimair.nl www.cleijnhasselt.nl Juf Jeske s World Trip Voor de kerstvakantie heeft

Nadere informatie