SAMSUNG Megamind PROMOTION

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SAMSUNG Megamind PROMOTION"

Transcriptie

1 SAMSUNG Megamind PROMOTION Actievoorwaarden: Deze consumentenactie geldt alleen voor aankopen van 3 oktober 2011 tot en met 6 november 2011 (factuurdatum) en zolang de voorraad strekt. De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie voor de lijst met deelnemende winkels. De actie geldt alleen op volgende actiemodellen die in België of Luxemburg - binnen de actieperiode zijn aangekocht en geleverd: - Samsung 3D Blu-ray speler: BD-D5500, BD-D6500, BD-D6900, BD-D7000, BD-D7500, BD-D7500B, BD-D8200, BD-D Samsung 3D Blu-ray Home Entertainment System: HT-D5200, HT-D5500, HT-D5530, HT-D6500, HT-D6750W, HT-D7000, HT-D7100, HT-D7200, HT-D7200B, HT-C9930, HT-C9950W De 3D Megamind Starterkit bestaat uit twee stuks 3D-brillen (model SSG-3100) en de 3D film Megamind. De film is o.a. Nederlandstalig ingesproken en bevat géén Nederlandse ondertiteling. Bij uitputting van de voorraad is Samsung gerechtigd een gelijkwaardig alternatief aan te bieden. Ga naar klik op de Megamind promotie, print het online aanmeldformulier uit en vul deze in. Stuur het ingevulde aanmeldformulier, samen met de originele streepjescode van de verpakking en een kopie van de aankoopbon uiterlijk 20 november 2011 (poststempel!) naar het handelingsbureau. Inzendingen die te laat, onvoldoende gefrankeerd en/of incompleet zijn verzonden, worden niet in behandeling genomen. Samsung is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de actiemodellen bij uw verkooppunt. Inzendingen die na 20 november 2011 worden ontvangen worden niet geaccepteerd Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn. Deelnemers dienen in België of Luxemburg woonachtig te zijn. Samsung behoudt zich het recht voor om actieproducten gedurende de actieperiode te wijzigen. Alle business-to-business (zakelijke) aankopen zijn uitgesloten van deelname. De aanbieding is niet geldig in combinatie met andere bestaande acties. Uw gegevens worden behandeld conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. De 3D Megamind Starterkit wordt binnen 4 weken na ontvangst van uw inzending uitsluitend naar een adres in Nederland - verstuurd. Samsung is niet verantwoordelijk voor beschadigde, zoekgeraakte of vertraagde inzendingen. Maximaal 1 inzending per naam/adres. Vragen, reclameren en opmerkingen over deze actie kunt u schriftelijk doen aan: Megamind 3D-actie, Postbus Anderlecht Vaillance, of per naar info@sipconsult.be tot uiterlijk 20 november Na deze datum kunt u geen aanspraak meer maken op deze actie. Druk- en zetfouten voorbehouden. Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer zich akkoord met de Algemene Samsung Actievoorwaarden zoals hier vermeld.

2 ACTIEVOORWAARDEN SAMSUNG Artikel 1 Definities 1.1. Actie: promotionele wedstrijd zoals hierna onder artikel 3.1 is beschreven Actieperiode: de hierna in artikel 3.2. bedoelde periode waarin de Deelnemer kan deelnemen aan de Actie Actievoorwaarden: deze Actievoorwaarden en de (eventuele) overige (spel)voorwaarden die Samsung heeft bekend gemaakt op haar website Deelnemer: de persoon die deelneemt aan de Actie en daar op grond van artikel 2 van deze Actievoorwaarden ook daartoe is gerechtigd Prijs: de hierna in artikel 4.1 beschreven prijs Samsung: Samsung Electronics Benelux B.V., gevestigd te Delft, Nederland, met een bijkantoor in Vilvoorde (1800) aan de Medialaan 50 te België, gebruiker van deze Actievoorwaarden en organisator van de Actie Winnaar: de Deelnemer die op de hierna in artikel 5 vastgestelde wijze een Prijs krijgt toegewezen. Artikel 2 Deelname 2.1 Iedere natuurlijke persoon met een vaste woon- of verblijfplaats in België en ouder dan 16 jaar op het moment van deelname, mag deelnemen aan de Actie. Samsung is gerechtigd hiervan bewijs te vragen. 2.2 Voor deelname is registratie op Samsung site: vereist. De registratie is kosteloos en kan worden gedaan via De voorwaarden van het lidmaatschap zijn in te zien via De bevestiging van het lidmaatschap zal worden bevestigd aan het opgegeven adres. 2.3 De Deelnemer dient te beschikken over een bestaand adres en Deelnemers die onvolledige of valse adressen en/of namen gebruiken kunnen door Samsung worden uitgesloten van deelname. 2.4 Medewerkers van Samsung, van aan Samsung gelieerde ondernemingen, alsmede alle personen die direct of indirect bij (de organisatie van) de Actie of de Prijs of de (indirecte) aanbieder van de Prijs betrokken zijn, zijn uitgesloten van deelname. 2.5 In geval van misbruik, fraude, manipulatie of omzeiling van de Actievoorwaarden is Samsung gerechtigd Deelnemers(groepen)groepen uit te sluiten. 2.6 Door deelname aan de Actie verklaart de Deelnemer zich akkoord met de Actievoorwaarden. 2.7 De Deelnemer kan enkel gedurende de Actieperiode deelnemen aan de Actie en uitsluitend op de hierna in artikel 3.1 beschreven wijze. Indien de Deelnemer niet tijdig, te vroeg, niet op de voorgeschreven wijze, of anderszins onvolledig zijn inzending inlevert, wordt hij zonder nader bericht uitgesloten van deelneming.

3 2.8 De Deelname is beperkt tot eenmaal per Samsung: - 3D Blu-ray speler: BD-D5500, BD-D6500, BD-D6900, BD-D7000, BD-D7500, BD-D7500B, BD-D8200, BD-D8500-3D Blu-ray Home Entertainment System: HT-D5200, HT-D5500, HT-D5530, HT-D6500, HT- D6750W, HT-D7000, HT-D7100, HT-D7200, HT-D7200B, HT-C9930, HT-C9950W 2.9 Aan de Deelname zijn geen kosten verbonden. Artikel 3 De Actie 3.1 Actie: Na aankoop van een Samsung actiemodel kan de Deelnemer, door op de website het elektronisch deelnameformulier in te vullen en de daarop vermelde kennisvragen in te vullen en te bevestigen, deelnemen aan de Actie. 3.2 Actieperiode: de Actie heeft een looptijd van 5 weken, te weten van 3 oktober tot en met 6 november. Artikel 4 Prijs 4.1 Prijs: De 3D Megamind Starterkit bestaat uit twee stuks 3D-brillen (model SSG-3100) en de 3D film Megamind. De film is Nederlandstalig ingesproken en bevat géén Nederlandse ondertiteling De Prijs is strikt persoonlijk, niet-inwisselbaar voor geld, goederen en/of diensten en niet overdraagbaar zonder schriftelijke toestemming van Samsung. Artikel 5 - Winnaar 5.1 De Winnaars van de Actie zullen worden vastgesteld door een gespecialiseerde jury in het bijzijn van een onafhankelijke derde, zoals bijvoorbeeld een deurwaarder of een notaris. 5.2 De Winnaars zullen vermeld worden op de website van Samsung en zullen per telefoon of bericht ontvangen van de gewonnen Prijs. 5.3 Indien een Winnaar niet binnen maand na de trekking zich bij Samsung heeft gemeld en de Prijs heeft aanvaard, behoudt Samsung zich het recht voor om voor de betreffende Prijs een nieuwe Winnaar te laten trekken. 5.4 Binnen 4 nadat de Winnaar de Prijs heeft aanvaard zal de Prijs aan de Winnaar worden afgeleverd OF persoonlijk aan de Winnaar worden overhandigd. Indien de Prijs onverhoopt niet beschikbaar mocht blijken zal de Winnaar een vervangende gelijkwaardige Prijs ontvangen. 5.5 Over de uitslag van de Actie wordt niet gecorrespondeerd. Artikel 6 Medewerking Winnaars 6.1. Winnaars kunnen gevraagd worden om medewerking te verlenen aan promotionele activiteiten verbandhoudend met de Actie zoals foto- en filmopnamen en interviews.

4 Alsdan zal Samsung gerechtigd zijn deze foto- en filmopnamen en interviews openbaar te maken en/of te verveelvoudigen op welke wijze dan ook. Samsung is hiervoor geen vergoeding verschuldigd. Artikel 7 Uitsluiting aansprakelijkheid 7.1. Samsung is op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor kosten, aanvullende uitgaven die de Deelnemer zou moet maken in verband (met het uitkeren of gebruik van) de Prijs Samsung, haar medewerkers, de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn, behoudens opzet of grove schuld, niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door (het uitkeren van of het gebruik van) de Prijs of deelname aan de Actie Samsung, haar medewerkers, de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn, behoudens opzet of grove schuld, niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door storingen (van welke aard dan ook) in de software, de computer, het netwerk, het internet, waardoor de deelname van de Deelnemer niet, gebrekkig, vertraagd of te laat door Samsung worden ontvangen Samsung geeft geen enkele garantie met betrekking tot de uitgekeerde Prijs en sluit ieder aansprakelijkheid (behoudens opzet of grove schuld) ter dier zake uit. Samsung is niet aansprakelijk voor eventuele gebreken van de Prijs, indien de Prijs later dan aangekondigd wordt ontvangen, of indien de (vervangende) Prijs op ondergeschikte punten afwijkt van de aangeboden prijs. Artikel 8 Privacy 8.1. Alle persoonsgegevens die in het kader van de Actie van Deelnemers worden verkregen worden strikt vertrouwelijk en in overeenstemming met de geldende privacywetgeving en Privacy Policy behandeld Artikel 9 Gedragscode 9.1. De Gedragscode is op deze Actie van toepassing. Samsung handelt in overeenstemming met de Gedragscode. Artikel 10 - Klachten Met vragen, klachten of opmerkingen kan een ieder zich wenden tot de klantenservice van Samsung via ). De klantenservice is ook bereikbaar via het adres info@samsung.nl. Artikel 11 Slotbepalingen Samsung is gerechtigd deze Actievoorwaarden (zonder opgaaf van reden) te wijzigen of de Actie te annuleren Op deze Actievoorwaarden is Belgisch recht van toepassing De bevoegde rechtbank van het gerechtelijke arrondissement te Antwerpen, België is mede bevoegd kennis te nemen van eventuele geschillen tussen Samsung en de Deelnemer, doch niet eerder dan dat partijen onderling overleg hebben gevoerd.

5 ACTIEVOORWAARDEN SAMSUNG Artikel 1 Definities 1.8. Actie: promotioneel kansspel zoals hierna onder artikel 3.1 is beschreven Actieperiode: de hierna in artikel 3.2. bedoelde periode waarin de Deelnemer kan deelnemen aan de Actie Actievoorwaarden: deze Actievoorwaarden en de (eventuele) overige (spel)voorwaarden die Samsung heeft bekend gemaakt op haar website Deelnemer: de persoon die deelneemt aan de Actie en daar op grond van artikel 2 van deze Actievoorwaarden ook daartoe is gerechtigd Gedragscode: Gedragscode Promotionele spelen d.d. 1 januari Prijs: de hierna in artikel 4.1 beschreven prijs Samsung: Samsung Electronics Benelux B.V., gevestigd te Delft (Postbus 681, 2600 AR Delft), gebruiker van deze Actievoorwaarden en organisator van de Actie Winnaar: de Deelnemer die op de hierna in artikel 5 vastgestelde wijze een Prijs krijgt toegewezen. Artikel 2 Deelname 2.10 Iedere natuurlijke persoon met een vaste woon- of verblijfplaats in Nederland en ouder dan 18 jaar op het moment van deelname, mag deelnemen aan de Actie. Samsung is gerechtigd hiervan bewijs te vragen Voor deelname is registratie op Samsung site: vereist. De registratie is kosteloos en kan worden gedaan via De voorwaarden van het lidmaatschap zijn in te zien via De bevestiging van het lidmaatschap zal worden bevestigd aan het opgegeven adres De Deelnemer dient te beschikken over een bestaand adres en Deelnemers die onvolledige of valse adressen en/of namen gebruiken kunnen door Samsung worden uitgesloten van deelname Medewerkers van Samsung, van aan Samsung gelieerde ondernemingen, alsmede alle personen die direct of indirect bij (de organisatie van) de Actie of de Prijs of de (indirecte) aanbieder van de Prijs betrokken zijn, zijn uitgesloten van deelname.

6 2.14 In geval van misbruik, fraude, manipulatie of omzeiling van de Actievoorwaarden is Samsung gerechtigd Deelnemers(groepen)groepen uit te sluiten Door deelname aan de Actie verklaart de Deelnemer zich akkoord met de Actievoorwaarden De Deelnemer kan enkel gedurende de Actieperiode deelnemen aan de Actie en uitsluitend op de hierna in artikel 3.1 beschreven wijze. Indien de Deelnemer niet tijdig, te vroeg, niet op de voorgeschreven wijze, of anderszins onvolledig zijn inzending inlevert, wordt hij zonder nader bericht uitgesloten van deelneming De Deelname is beperkt tot eenmaal per Samsung - 3D Blu-ray speler: BD-D6500, BD-D6900, BD-D7000, BD-D7500, BD-D7500B, BD-D8200, BD-D8500-3D Blu-ray Home Entertainment System: HT-D6500, HT-D6750W, HT-D7000, HT-D7100, HT-D7200, HT-D7200B, HT-C9930, HT-C9950W 2.18 Aan de Deelname zijn geen kosten verbonden. Artikel 3 De Actie 3.3 Actie: na aankoop van een Samsung actiemodel kan de Deelnemer, door op de website het elektronisch deelnameformulier in te vullen en te bevestigen, deelnemen aan de Actie en kans maken op een Prijs. 3.4 Actieperiode: de Actie heeft een looptijd van 5 weken, te weten van 3 oktober 2011 tot en met 6 november Artikel 4 Prijs 4.1 Prijs: De 3D Megamind Starterkit bestaat uit twee stuks 3D-brillen (model SSG-3100) en de 3D film Megamind. De film is Nederlandstalig ingesproken en bevat géén Nederlandse ondertiteling. 4.2 De Prijs is strikt persoonlijk, niet-inwisselbaar voor geld, goederen en/of diensten en niet overdraagbaar zonder schriftelijke toestemming van Samsung. Artikel 5 Kansspelbelasting 5.1 Indien over de eventuele verschuldigde Kansspelbelasting dient te worden afgedragen, zal de verschuldigde kansspelbelasting worden voldaan door Samsung. De kansspelbelasting zal niet in rekening worden gebracht bij de Deelnemer.

7 Artikel 6 Medewerking Winnaars 6.1 Winnaars kunnen gevraagd worden om medewerking te verlenen aan promotionele activiteiten verbandhoudend met de Actie zoals foto- en filmopnamen en interviews. Alsdan zal Samsung gerechtigd zijn deze foto- en filmopnamen en interviews openbaar te maken en/of te verveelvoudigen op welke wijze dan ook. Samsung is hiervoor geen vergoeding verschuldigd. Artikel 7 Uitsluiting aansprakelijkheid 7.1 Samsung is op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor kosten, aanvullende uitgaven die de Deelnemer zou moet maken in verband (met het uitkeren of gebruik van) de Prijs. 7.2 Samsung, haar medewerkers, de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn, behoudens opzet of grove schuld, niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door (het uitkeren van of het gebruik van) de Prijs of deelname aan de Actie. 7.3 Samsung, haar medewerkers, de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn, behoudens opzet of grove schuld, niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door storingen (van welke aard dan ook) in de software, de computer, het netwerk, het internet, waardoor de deelname van de Deelnemer niet, gebrekkig, vertraagd of te laat door Samsung worden ontvangen. 7.4 Samsung geeft geen enkele garantie met betrekking tot de uitgekeerde Prijs en sluit ieder aansprakelijkheid (behoudens opzet of grove schuld) ter dier zake uit. Samsung is niet aansprakelijk voor eventuele gebreken van de Prijs, indien de Prijs later dan aangekondigd wordt ontvangen, of indien de (vervangende) Prijs op ondergeschikte punten afwijkt van de aangeboden prijs. Artikel 8 Privacy 8.1 Alle persoonsgegevens die in het kader van de Actie van Deelnemers worden verkregen worden strikt vertrouwelijk en in overeenstemming met de geldende privacywetgeving behandeld. Artikel 9 Gedragscode 9.1 De Gedragscode is op deze Actie van toepassing. Samsung handelt in overeenstemming met de Gedragscode.

8 Artikel 10 - Klachten 10.1 Met vragen, klachten of opmerkingen kan een ieder zich wenden tot de klantenservice van Samsung via 0900 SAMSUNG ( ). De klantenservice is ook bereikbaar via het adres info@samsung.nl. Artikel 11 Slotbepalingen 11.1 Samsung is gerechtigd deze Actievoorwaarden (zonder opgaaf van reden) te wijzigen of de Actie te annuleren Op deze Actievoorwaarden is Nederlands recht van toepassing De bevoegde rechter te Den Haag is mede bevoegd kennis te nemen van eventuele geschillen tussen Samsung en de Deelnemer, doch niet eerder dan dat partijen onderling overleg hebben gevoerd.

9 Action Starter kit Méga Mind 3D Termes et conditions Cette action est uniquement valable pour les achats effectués entre le 03 Octobre 2011 jusqu au 06 Novembre 2011 (date de facturation). Cette action est uniquement valable dans les magasins participants. Voir sur pour la liste des magasins participants. Cette action est valable sur les modèles d action achetés en Belgique ou au Luxembourg durant la période d action à l achat d un des modèles suivants : - Lecteur Blu-ray 3D Samsung: BD-D5500, BD-D6500, BD-D6900, BD-D7000, BD-D7500, BD-D7500B, BD- D8200, BD-D Système Home cinéma 3D Samsung: HT-D5200, HT-D5500, HT-D5530, HT-D6500, HT-D6750W, HT- D7000, HT-D7100, HT-D7200, HT-D7200B, HT-C9930, HT-C9950W Le Starter kit Méga Mind 3D contient 2 paires de lunettes 3D (modèle SSG-3100) et le Méga Mind en 3D. Dans le cas d une rupture de stock, Samsung se donne le droit de vous donner un cadeau alternatif. Cette action est réservée aux particuliers et limitée à une demande par foyer. Cette action n est pas cumulable. Cette action est réservée aux clients de la Belgique et du Luxembourg. Allez sur le site cliquez sur promotion Mégamind, imprimez le formulaire en ligne et complétez-le. Envoyez le formulaire dûment compléter à l adresse mentionné avec le code-barres original du produit ainsi qu une copie de votre facture avant le 20 novembre 2011 (dûment compléter). Les envois qui nous parviendraient après le 20 Novembre 2011, qui seraient insuffisamment affranchis ou incomplets ne seront pas pris en considération. Samsung n est pas responsable de la disponibilité des produits dans les magasins participants à l action. Samsung se réserve le droit de modifier ou d adapter les produits de l action durant cette dernière. Les participants doivent avoir 18 ans ou plus. L action est valable pour des participants résidant en Belgique ou au Luxembourg. Les ventes business-to-business ne participent pas à l action. Cette offre n est pas cumulable avec d autres actions existantes. Vos coordonnées seront traitées conformément à la loi belge ou luxembourgeoise sur le respect de la vie privée («loi sur la protection des données à caractère personnel»). Le Starter kit Méga Mind 3D sera livré endéans les 4 semaines après l envoi de votre formulaire à l adresse spécifiée en Belgique ou au Luxembourg. Samsung n est pas responsable pour les envoies endommagés, perdus ou retardés. Un seul envoi par nom/adresse. Toutes vos questions, réclamations et remarques concernant cette action doivent être adressées par écrit à: Action Méga Mind 3D, Boîte postale Anderlecht Vaillance, ou par à info@sipconsult.be jusqu au 20 Novembre Après cette date, vous ne pourrez plus faire de demande pour cette action. Sous réserve d erreurs d impression. En participant à cette action, le consommateur s engage à respecter les conditions de participation comme mentionné ici

10 CONDITIONS APPLICABLES AUX ACTIONS SAMSUNG Article 1 Définitions 1.1. Action: concours promotionnel tel que décrit ci-après à l article Période d Action: la période visée ci-après à l article 3.2. durant laquelle le Participant peut participer à l Action Conditions d action: ces Conditions d action et les autres conditions (de jeu) (éventuelles) que Samsung a publiées sur son site Web Participant: la personne qui participe à l Action et qui y est autorisée en vertu de l article 2 de ces Conditions d Action Prix: le prix décrit ci-après à l article Samsung: Samsung Electronix Benelux BV, établie à Delft, Pays-Bas, ayant une succursale à Vilvoorde (1800), Medialaan 50, Belgique, utilisatrice de ces Conditions d Action et organisatrice de cette Action Gagnant: le Participant recevant un Prix de la façon décrite ci-après à l article 5. Article 2 - Participation 2.1 Chaque personne physique qui a un domicile ou une résidence fixe aux Belgique et au Grand Duché du Luxembourg et qui est âgée de plus de 18 ans au moment de la participation, peut participer à l Action. Samsung est autorisée à en demander la preuve. 2.2 Pour pouvoir participer, une inscription sur le site Web de Samsung : est requise. L inscription est gratuite et peut se faire via Les conditions d inscription peuvent être consultées via La confirmation de l inscription sera envoyée à l adresse donnée. 2.3 Le Participant doit disposer d une adresse existante et Samsung peut exclure de la participation les Participants utilisant des adresses et/ou des noms incomplets ou faux. 2.4 Les collaborateurs de Samsung ou travaillant dans des entreprises liées à Samsung, ainsi que toutes les personnes concernées directement ou indirectement par (l organisation de) l Action ou le Prix ou l offreur (indirecte) du Prix, sont exclus de la participation. 2.5 En cas d abus, de fraude, de manipulation ou de contournement des Conditions d Action, Samsung est autorisée à exclure des (groupes de) Participants.

11 2.6 En participant à l Action, le Participant marque son accord avec les Conditions d Action. 2.7 Le Participant ne peut participer à l Action que durant la Période d Action et uniquement de la façon décrite ci-après à l article 3.1. Si le Participant remet son envoi tardivement, trop tôt, pas de la façon décrite ou de manière incomplète, il sera exclu de la participation, sans autre avis. 2.8 La Participation concerne les produits suivants : - Lecteur Blu-ray 3D : BD-D5500, BD-D6500, BD-D6900, BD-D7000, BD-D7500, BD-D7500B, BD- D8200, BD-D Système Home Cinéma Blu-ray 3D: HT-D5200, HT-D5500, HT-D5530, HT-D6500, HT-D6750W, HT-D7000, HT-D7100, HT-D7200, HT-D7200B, HT-C9930, HT-C9950W 2.9 La Participation est gratuite. Article 3 L Action 3.1 Action: Après l achat d un des modèles de l action le client peut participer à l Action en remplissant le formulaire de participation sur et en répondant aux questions de connaissances posées. 3.2 Période d Action: l Action a une durée de 5 semaines, à savoir du 03 octobre jusqu au 06 Novembre 2011 Article 4 Prix 4.1 Prix : Le starter kit Méga Mind 3D contient deux paires de lunettes (modèle SSG-3100) et un film Blu-ray 3D Méga Mind. 4.2 Le Prix est strictement personnel, ne peut pas être échangé contre de l argent, des biens et/ou des services, et ne peut pas être transféré sans le consentement écrit de Samsung. Article 5 Gagnant 5.1 Les Gagnants de l Action seront choisis par un jury spécialisé en présence d un tiers objectif comme par exemple un huissier ou un notaire. 5.2 Les Gagnants seront mentionnés sur le site Web de Samsung et seront informés du Prix gagné par téléphone ou par courriel. 5.3 Si un Gagnant ne s est pas présenté chez Samsung dans le mois du tirage pour accepter le Prix, Samsung se réserve le droit de tirer au sort un nouveau Gagnant pour le Prix en question.

12 5.4 Dans les [quelques semaines] de l acceptation du Prix par le Gagnant, le Prix sera envoyé ou livré personnellement au Gagnant. Si le Prix s avère malencontreusement indisponible, le Gagnant recevra un Prix équivalent à la place. 5.5 Le résultat de l Action ne sera pas communiqué. Article 6 Coopération des Gagnants 6.1. Il peut être demandé aux Gagnants de coopérer à des activités de promotion portant sur l Action comme des reportages photographiques, des films et des interviews. Dans ce caslà, Samsung est autorisée à publier ces reportages photographiques, ces films et ces interviews et/ou à les reproduire de quelle façon que ce soit. Samsung ne doit payer aucune compensation à cet égard. Article 7 Exclusion, responsabilité 7.1. Samsung n est en aucune manière responsable pour les frais, les dépenses complémentaires du Participant concernant (la remise ou l utilisation) du Prix Hormis en cas de faute intentionnelle ou de faute grave, Samsung, ses collaborateurs, son personnel ou des tiers ne sont pas responsables pour les dommages causés par (la remise ou l utilisation de) le Prix ou par la participation à l Action Hormis en cas de faute intentionnelle ou de faute grave, Samsung, ses collaborateurs, son personnels ou des tiers ne sont pas responsables pour d éventuelles perturbations (quelles qu elles soient) affectant le logiciel, l ordinateur, le réseau ou Internet et qui auraient pour conséquence que la participation du Participant ne soit pas reçue par Samsung ou qu elle soit reçue de façon erronée ou tardive Samsung n offre aucune garantie par rapport au Prix remis et exclut toute responsabilité (sauf en cas de faute intentionnelle ou de faute grave) à cet égard. Samsung n est pas responsable des défauts éventuels affectant le Prix, si le Prix est reçu plus tard qu annoncé ou si le Prix (remplaçant) diffère du Prix offert dans des aspects secondaires. Article 8 La vie privée 8.1. Toutes les données personnelles obtenues des Participants dans le cadre de l Action sont traitées de façon strictement confidentielle et conformément à la politique menée en matière de la protection de la vie privée Article 9 Code de conduite 9.1. Le Code de conduite s applique à cette Action. Samsung se conformera aux dispositions du Code de conduite. Article 10 - Plaintes Toutes questions, plaintes ou remarques peuvent être adressées au service clientèle de Samsung via Le service clientèle est également accessible via l adresse e- mail info@samsung.nl. Article 11 Dispositions finales

13 11.1. Samsung est autorisée à modifier les Conditions d Action (sans indication de motif) ou à annuler l Action Le droit belge est applicable à ces Conditions d Action. Les Tribunaux de l arrondissement judiciaire d Anvers, Belgique, sont compétents pour la prise de connaissance de contestations éventuelles entre Samsung et le Participant,

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels.

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels. Hollywood TV Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan van 14 november 2011 tot en met 8 januari 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels.

Nadere informatie

voorraad strekt) of 75 retour.

voorraad strekt) of 75 retour. TAB Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan vanaf 9 april 2012 tot en met 6 mei 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Star TXT WIFI B3410W met Skullcandy headset. 1.1. Actie: promotie actie zoals hierna onder artikel 3.1 is beschreven.

ACTIEVOORWAARDEN Star TXT WIFI B3410W met Skullcandy headset. 1.1. Actie: promotie actie zoals hierna onder artikel 3.1 is beschreven. ACTIEVOORWAARDEN Star TXT WIFI B3410W met Skullcandy headset Artikel 1 Definities 1.1. Actie: promotie actie zoals hierna onder artikel 3.1 is beschreven. 1.2. Actieperiode: de hierna in artikel 3.4. bedoelde

Nadere informatie

Keukenhulp / Aide culinaire

Keukenhulp / Aide culinaire CASHBACK Keukenhulp / Aide culinaire Acties geldig / Actions valables : 01/11 tot / au 31/12/2015 Ref : MMB65G0M Ref : MMB42G0B Ref : MMB42G1B Ref : MMB21P0R Ref : MMB21P1W Ref : MUM56S40 Ref : MUMXL20C

Nadere informatie

15 * 7,5 * Multi. Remboursement Terugbetaling. Hapto. La Moulinette. Moulinette. www.moulinex.be. Du/van 23.01.2012 au/tot 29.02.

15 * 7,5 * Multi. Remboursement Terugbetaling. Hapto. La Moulinette. Moulinette. www.moulinex.be. Du/van 23.01.2012 au/tot 29.02. Remboursement Terugbetaling Du/van 23.01.2012 au/tot 29.02.2012 15 * Hapto DD411 La Moulinette DP700 7,5 * Multi *Sur votre compte bancaire Gestort op uw bankrekening Moulinette AT7101 www.moulinex.be

Nadere informatie

4. Indien u problemen ondervindt bij het online registreren, kunt u per contact opnemen via

4. Indien u problemen ondervindt bij het online registreren, kunt u per  contact opnemen via BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Lees deze Bijzondere Actievoorwaarden en de bijhorende Algemene Actievoorwaarden zorgvuldig door. Voor zover in deze Bijzondere Actievoorwaarden niet wordt afgeweken, zijn de

Nadere informatie

cashback Du/Van 1/01/13 au/tot 28/02/13 Niet cumuleerbaar met andere acties / Offre non cumulable avec d autres actions.

cashback Du/Van 1/01/13 au/tot 28/02/13 Niet cumuleerbaar met andere acties / Offre non cumulable avec d autres actions. cashback Du/Van 1/01/13 au/tot 28/02/13 Niet cumuleerbaar met andere acties / Offre non cumulable avec d autres actions. ACTIEFORMULIER / FORMULAIRE D ACTION Aanbod enkel geldig op aankopen in België van

Nadere informatie

1.2 Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

1.2 Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. Algemene actievoorwaarden Digital Radio 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Digital Radio (onderdeel Stichting Radio Advies Bureau en/of zijn opvolgers)

Nadere informatie

TERUGBETAALD REMBOURSÉS

TERUGBETAALD REMBOURSÉS 30 TOT JUSQU À TERUGBETAALD REMBOURSÉS Bij aankoop van een van de deelnemende stoomreinigers tussen 1 oktober en 31 december 2018. À l achat d un nettoyeur vapeur participant entre le 1 octobre et le 31

Nadere informatie

CASHBACK ACER LIQUID M330

CASHBACK ACER LIQUID M330 CASHBACK ACER LIQUID M330 HTTP://WWW.SPECIALPROMOS.BE/ACER/LIQUIDM330 ACTIE GELDIG TEM 31/08/2016 Lees deze Algemene Actievoorwaarden en de bijhorende Bijzondere Actievoorwaarden zorgvuldig door. ARTIKEL

Nadere informatie

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. Actievoorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Unique Music te organiseren promotionele kansspelen, prijsvragen en andersoortige acties (hierna

Nadere informatie

ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN SAMSUNG Actie: promotionele wedstrijd of promotionele actie zoals beschreven in de Bijzondere Actievoorwaarden.

ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN SAMSUNG Actie: promotionele wedstrijd of promotionele actie zoals beschreven in de Bijzondere Actievoorwaarden. ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN SAMSUNG Artikel 1 Definities 1.1. Actie: promotionele wedstrijd of promotionele actie zoals beschreven in de Bijzondere Actievoorwaarden. 1.2. Actieperiode: zoals bepaald in de

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Lees deze Bijzondere Actievoorwaarden en de bijhorende Algemene Actievoorwaarden zorgvuldig door. Voor zover in deze Bijzondere Actievoorwaarden niet wordt afgeweken zijn de

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN SAMSUNG. Lees deze Bijzondere Actievoorwaarden en de bijhorende Algemene Actievoorwaarden zorgvuldig door.

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN SAMSUNG. Lees deze Bijzondere Actievoorwaarden en de bijhorende Algemene Actievoorwaarden zorgvuldig door. BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN SAMSUNG Lees deze Bijzondere Actievoorwaarden en de bijhorende Algemene Actievoorwaarden zorgvuldig door. Actie: Ga naar www.samsung.com/promotion, klik op SmartChoice TV TAB

Nadere informatie

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. ACTIEVOORWAARDEN NH EN SKY RADIO THAT S ME CAMPAGNE Aanvullende actievoorwaarden NH That s Me campagne, een actie in samenwerking met Sky Radio. 0. ALGEMEEN De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN SAMSUNG ELECTRONICS BENELUX B.V.

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN SAMSUNG ELECTRONICS BENELUX B.V. BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN SAMSUNG ELECTRONICS BENELUX B.V. Lees deze Bijzondere Actievoorwaarden en de bijhorende Algemene Actievoorwaarden zorgvuldig door. Voor zover in deze Bijzondere Actievoorwaarden

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Hug the Trooper

Wedstrijdreglement Hug the Trooper Wedstrijdreglement Hug the Trooper 1. De wedstrijd op hugthetrooper.brightfish.be wordt georganiseerd door Brightfish NV, Eeuwfeestlaan 20, 1020 Brussel. 2. De wedstrijd staat open voor alle personen die

Nadere informatie

Lees deze Algemene Actievoorwaarden en de bijhorende Bijzondere Actievoorwaarden zorgvuldig door.

Lees deze Algemene Actievoorwaarden en de bijhorende Bijzondere Actievoorwaarden zorgvuldig door. ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN WHIRLPOOL NEDERLAND Lees deze Algemene Actievoorwaarden en de bijhorende Bijzondere Actievoorwaarden zorgvuldig door. Artikel 1 Definities 1. In deze Algemene Actievoorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN FESTINA LOTUS BENELUX

ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN FESTINA LOTUS BENELUX ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN FESTINA LOTUS BENELUX Lees deze Algemene Actievoorwaarden en de bijhorende Bijzondere Actievoorwaarden zorgvuldig door. Door deelname aan de Actie verklaart de Deelnemer zich

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN SAMSUNG. Lees deze Bijzondere Actievoorwaarden en de bijhorende Algemene Actievoorwaarden zorgvuldig door.

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN SAMSUNG. Lees deze Bijzondere Actievoorwaarden en de bijhorende Algemene Actievoorwaarden zorgvuldig door. BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN SAMSUNG Lees deze Bijzondere Actievoorwaarden en de bijhorende Algemene Actievoorwaarden zorgvuldig door. Actie: Ga naar www.samsung.com/promotion, klik op SmartChoice Eredivisie

Nadere informatie

2. Voorbeeld streepjescode-sticker (ook aanwezig in de wasmachinetrommel)

2. Voorbeeld streepjescode-sticker (ook aanwezig in de wasmachinetrommel) Lees deze Bijzondere Actievoorwaarden en de bijhorende Algemene Actievoorwaarden zorgvuldig door. Voor zover in deze Bijzondere Actievoorwaarden niet wordt afgeweken zijn de Algemene Actievoorwaarden op

Nadere informatie

WEDSTRIJDVOORWAARDEN. MORA #Stachie festivalvideo

WEDSTRIJDVOORWAARDEN. MORA #Stachie festivalvideo WEDSTRIJDVOORWAARDEN MORA #Stachie festivalvideo Artikel 1 Definities 1.1. Actie: wedstrijd zoals hierna onder artikel 3.1 is beschreven. 1.2. Actieperiode: de hierna in artikel 3.2. bedoelde periode waarin

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Kinepolis 02/11/2015 31/01/2016

Wedstrijdreglement Kinepolis 02/11/2015 31/01/2016 Version française ci- dessous Wedstrijdreglement Kinepolis 02/11/2015 31/01/2016 Deze online wedstrijd wordt georganiseerd door ONLY ENGINEER JOBS SPRL- BVBA, waarvan de bedrijfszetel zich situeert op

Nadere informatie

WEDSTRIJDVOORWAARDEN Bobbejaanland The Forbidden Night

WEDSTRIJDVOORWAARDEN Bobbejaanland The Forbidden Night WEDSTRIJDVOORWAARDEN Bobbejaanland The Forbidden Night Artikel 1 Definities 1.1 Actie: wedstrijd zoals hierna onder artikel 3.1 is beschreven. 1.2 Actieperiode: de hierna in artikel 3.2. bedoelde periode

Nadere informatie

ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN SAINT-GOBIN ADFORS CZ S.R.O.

ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN SAINT-GOBIN ADFORS CZ S.R.O. ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN SAINT-GOBIN ADFORS CZ S.R.O. Lees deze Algemene Actievoorwaarden en de bijhorende Bijzondere Actievoorwaarden zorgvuldig door. Door deelname aan de Actie verklaart de Deelnemer

Nadere informatie

2. Aanbieder De Actie wordt, tenzij anders vermeld, georganiseerd door (een groepsmaatschappij van):

2. Aanbieder De Actie wordt, tenzij anders vermeld, georganiseerd door (een groepsmaatschappij van): ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN TMG 1. Toepasselijkheid a) Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Telegraaf Media Groep of een van haar groepsmaatschappijen (hierna: TMG ) te organiseren

Nadere informatie

ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT/SATURN

ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT/SATURN ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT/SATURN Artikel 1 Definities 1.1. Actie: promotionele wedstrijd of promotionele actie zoals beschreven in de Bijzondere Actievoorwaarden. 1.2. Actiegebied: territorium

Nadere informatie

Lees deze Algemene Actievoorwaarden en de bijhorende Bijzondere Actievoorwaarden zorgvuldig door.

Lees deze Algemene Actievoorwaarden en de bijhorende Bijzondere Actievoorwaarden zorgvuldig door. ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN INDESIT COMPANY BENELUX Lees deze Algemene Actievoorwaarden en de bijhorende Bijzondere Actievoorwaarden zorgvuldig door. Artikel 1 - Definities 1. In deze Algemene Actievoorwaarden

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN SAMSUNG. Lees deze Bijzondere Actievoorwaarden en de bijhorende Algemene Actievoorwaarden zorgvuldig door.

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN SAMSUNG. Lees deze Bijzondere Actievoorwaarden en de bijhorende Algemene Actievoorwaarden zorgvuldig door. BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN SAMSUNG Lees deze Bijzondere Actievoorwaarden en de bijhorende Algemene Actievoorwaarden zorgvuldig door. Actie: Ga naar www.samsung.com/promotion, klik op promotie, print het

Nadere informatie

WEDSTRIJDVOORWAARDEN. MORA Chick-In Check. Artikel 1 Definities

WEDSTRIJDVOORWAARDEN. MORA Chick-In Check. Artikel 1 Definities WEDSTRIJDVOORWAARDEN MORA Chick-In Check Artikel 1 Definities 1.1. Actie: wedstrijd zoals hierna onder artikel 3.1 is beschreven. 1.2. Actieperiode: de hierna in artikel 3.2. bedoelde periode waarin de

Nadere informatie

Sweepstake Film1Sport1 Gids uitzwaaicampagne

Sweepstake Film1Sport1 Gids uitzwaaicampagne Sweepstake Film1Sport1 Gids uitzwaaicampagne Actievoorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Actievoorwaarden zijn van toepassing op het door Liberty Global Content Netherlands B.V. te organiseren promotioneel

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO RX17 Neo Cashback & OPPO AX7 Cashback.

Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO RX17 Neo Cashback & OPPO AX7 Cashback. Actievoorwaarden Algemeen Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO RX17 Neo Cashback & OPPO AX7 Cashback. Promotiemodel Ontvang cashback bij

Nadere informatie

Règlement officiel des actions promotionnelles «Coca-Cola sur Instagram»

Règlement officiel des actions promotionnelles «Coca-Cola sur Instagram» Règlement officiel des actions promotionnelles «Coca-Cola sur Instagram» Clauses générales 1) Les actions "Coca-Cola sur Instagram" sont des actions organisées par Coca-Cola Services S.A. (ci-après dénommée

Nadere informatie

Lees deze Bijzondere Voorwaarden en de bijhorende Algemene Actievoorwaarden zorgvuldig door.

Lees deze Bijzondere Voorwaarden en de bijhorende Algemene Actievoorwaarden zorgvuldig door. BIJZONDERE VOORWAARDEN LET US ENTERTAIN YOU! SENNHEISER BENELUX Lees deze Bijzondere Voorwaarden en de bijhorende Algemene Actievoorwaarden zorgvuldig door. Artikel 1 - Actie 1. Deze Actie geldt alleen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CASH BACK EN PREMIUM ACTIE

ALGEMENE VOORWAARDEN CASH BACK EN PREMIUM ACTIE ALGEMENE VOORWAARDEN CASH BACK EN PREMIUM ACTIE Artikel 1 Algemene informatie De VANG ATTRAPEZ CASHBACK ACTIE (hierna de Actie ) wordt georganiseerd door TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Tweestationsstraat

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Lees deze Bijzondere Actievoorwaarden en de bijhorende Algemene Actievoorwaarden zorgvuldig door. Voor zover in deze Bijzondere Actievoorwaarden niet wordt afgeweken zijn de

Nadere informatie

REGLEMENT CHAMPIONNATS DE BELGIQUE C 500 REGLEMENT BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN

REGLEMENT CHAMPIONNATS DE BELGIQUE C 500 REGLEMENT BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN FEDERATION BELGE DE BADMINTON BELGISCHE BADMINTON FEDERATIE REGLEMENT CHAMPIONNATS DE BELGIQUE C 500 REGLEMENT BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN Version 2013, approuvée par l AG du 26-06-13 Chaque amende est

Nadere informatie

2. De Actie wordt georganiseerd door Boem! Marketing in opdracht van Nuon kantoorhoudende te Hoekenrode BR Amsterdam (hierna: "Organisator").

2. De Actie wordt georganiseerd door Boem! Marketing in opdracht van Nuon kantoorhoudende te Hoekenrode BR Amsterdam (hierna: Organisator). Actievoorwaarden I. Algemeen 1. Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie (hierna: "Actie") aangeboden op de websites nuon.boemmarketing.nl, energiedilemmas.hetgrotenationaleonderzoek.nl

Nadere informatie

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win"

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win" 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Zoek en Win", hierna te noemen: "de Actie". De Actie wordt georganiseerd door Metalak

Nadere informatie

Par ici! Langs hier! HOME PAGE

Par ici! Langs hier! HOME PAGE Par ici! Langs hier! HOME PAGE Account Zie bladzijde 11, 12, 13 Voir page 11, 12, 13 Home Page CATALOG PAGE CATALOG PAGE Obtenir les désignations des produits en FR Productbeschrijving in het NL Recherche

Nadere informatie

MORA Stuur een postkaartcomplimentje en win een voetbalfrietfeest voor 20 personen bij jou thuis!

MORA Stuur een postkaartcomplimentje en win een voetbalfrietfeest voor 20 personen bij jou thuis! WEDSTRIJDVOORWAARDEN MORA Stuur een postkaartcomplimentje en win een voetbalfrietfeest voor 20 personen bij jou thuis! Artikel 1 Definities 1.1. Actie: wedstrijd zoals hierna onder artikel 3.1 is beschreven.

Nadere informatie

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen...

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen... 1 Nieuwebaan.NL 2015 Actievoorwaarden Kandidaten Nederland Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen...

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN SAMSUNG

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN SAMSUNG BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN SAMSUNG Lees deze Bijzondere Actievoorwaarden en de bijhorende Algemene Actievoorwaarden zorgvuldig door. Actie: - Road to growth is een hospitality programma georganiseerd

Nadere informatie

ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN SAMSUNG

ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN SAMSUNG Artikel 1 Definities ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN SAMSUNG 1.1. Actie: promotionele wedstrijd of promotionele actie zoals beschreven in de Bijzondere Actievoorwaarden. 1.2. Actieperiode: zoals bepaald in de

Nadere informatie

Onderdelen Actievoorwaarden

Onderdelen Actievoorwaarden Onderdelen Actievoorwaarden Algemeen Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO Reno 10x Zoom OPPO Screencare OPPO Reno 10x Zoom OPPO Screencare

Nadere informatie

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie Aanvullende informatie I. Algemeen 1. Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie (hierna: "Actie") aangeboden op de websites http://filmtest.boemmarketing.nl (hierna: "Website").

Nadere informatie

Actievoorwaarden. 1. Algemeen

Actievoorwaarden. 1. Algemeen Actievoorwaarden 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: "de Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de door Kruidvat Retail B.V. gevestigd te Renswoude, aan het adres Nijborg 17, te Renswoude

Nadere informatie

57936 MONITEUR BELGE BELGISCH STAATSBLAD

57936 MONITEUR BELGE BELGISCH STAATSBLAD 57936 MONITEUR BELGE 15.09.2015 BELGISCH STAATSBLAD Les propositions sont introduites auprès du Ministre-Président du Gouvernement flamand et comprennent au moins les données suivantes : 1 les prénoms

Nadere informatie

Siemens SITRAIN Institute Mode d emploi Website

Siemens SITRAIN Institute Mode d emploi Website Siemens SITRAIN Institute Mode d emploi Website Edition 01 Réservation d un cours au Siemens SITRAIN Institute 1.1 Commencer sur le site web A partir de la page de démarrage https://www.sitrain-learning.siemens.com/bel-pl/en/index.do

Nadere informatie

LA COLOMBE JOYEUSE REGLEMENTEN KAMPIOENSCHAPPEN

LA COLOMBE JOYEUSE REGLEMENTEN KAMPIOENSCHAPPEN LA COLOMBE JOYEUSE - 2017 REGLEMENTEN KAMPIOENSCHAPPEN Er worden drie voorbereidende klassementen opgesteld. 1 KLASSEMENT 1 ste AFGEGEVEN: ( max. 20 personen) Hier worden alle liefhebbers geklasseerd die

Nadere informatie

BELGISCH STAATSBLAD MONITEUR BELGE

BELGISCH STAATSBLAD MONITEUR BELGE BELGISCH STAATSBLAD 04.06.2014 MONITEUR BELGE 42651 FEDERALE OVERHEIDSDIENST SOCIALE ZEKERHEID [C 2014/22260] 14 MEI 2014. Ministerieel besluit tot vaststelling van de modellen van de inlichtingenformulieren

Nadere informatie

Caractéristiques de la voiture / Eigenschappen van de wagen :

Caractéristiques de la voiture / Eigenschappen van de wagen : BGDC 2016 7 courses / 7 wedstrijden 6 courses au choix / 6 wedstrijden naar keuze INSCRIPTION / INSCHRIJFDOCUMENT Cochez vos choix / Maak uw keuze : Francorchamps 2J/D 02 &03/04 103Db 1*125 ou/of 100+45

Nadere informatie

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland «Laat een APK uitvoeren en maak kans op 10.000* voor een auto naar keuze» Inhoud «Laat een APK uitvoeren en maak kans op 10.000* voor een auto naar keuze»...

Nadere informatie

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland «Laat nu uw auto APK keuren en maak kans op 1 van de 10 auto s t.w.v. 10.000,-.*» Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen... 3 4. Winnaars...

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WEDSTRIJD

ALGEMENE VOORWAARDEN WEDSTRIJD Artikel 1 Algemene informatie ALGEMENE VOORWAARDEN WEDSTRIJD De RACE FEVER WEDSTRIJD (hierna de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Technologiepark Zwijnaarde 19,

Nadere informatie

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op Bosch prijzen.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak

Nadere informatie

Installatie van versie 2.2 van Atoum

Installatie van versie 2.2 van Atoum Version française en seconde partie du document. Installatie van versie 2.2 van Atoum U moet in uw databases een nieuwe tabel aanmaken na de installatie van versie 2.2 van de toepassing Atoum. Hiervoor

Nadere informatie

BELGISCH STAATSBLAD MONITEUR BELGE

BELGISCH STAATSBLAD MONITEUR BELGE 28893 FEDERALE OVERHEIDSDIENST JUSTITIE N. 2008 1822 [C 2008/09406] 2 JUNI 2008. Ministerieel besluit tot vaststelling van de lijst met punten voor prestaties verricht door advocaten belast met gedeeltelijk

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ).

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ). 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ). 1.2 Door deelname aan de actie verklaart

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN. 2. Deze Actie loopt van 8 juli uur t/m 01 augustus uur (de Actieperiode ).

ACTIEVOORWAARDEN. 2. Deze Actie loopt van 8 juli uur t/m 01 augustus uur (de Actieperiode ). ACTIEVOORWAARDEN Get on Board Game LEES DEZE ACTIEVOORWAARDEN ZORGVULDIG. DEZE BEVATTEN BELANGRIJKE INFORMATIE. DOOR DEELNAME AAN DEZE ACTIE VERKLAART DEELNEMER ZICH AKKOORD MET DE TOEPASSELIJKHEID VAN

Nadere informatie

Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt. In geen geval worden persoonsgegevens doorgegeven aan derde partijen.

Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt. In geen geval worden persoonsgegevens doorgegeven aan derde partijen. Actievoorwaarden medaille actie Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Medaille Kanjers. De Actie wordt aangeboden door De Banketgroep, gevestigd te 5048 AB Tilburg, Nederland, aan het adres

Nadere informatie

MIELE SERVICE. Tot uw dienst / A votre service

MIELE SERVICE. Tot uw dienst / A votre service MIELE SERVICE Tot uw dienst / A votre service Miele Service Certificate 2 Miele Service Certificate 10 jaar totale zekerheid Sinds meer dan 100 jaar is het merk Miele synoniem van kwaliteit, duurzaamheid,

Nadere informatie

WORD RECRUITER VOOR 1 DAG: WEDSTRIJDVOORWAARDEN

WORD RECRUITER VOOR 1 DAG: WEDSTRIJDVOORWAARDEN WORD RECRUITER VOOR 1 DAG: WEDSTRIJDVOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1.1. Actie: Door als Master of Bachelor in een technische richting je cv te versturen naar Yellow Selectie, maak je kans om recruiter

Nadere informatie

49188 BELGISCH STAATSBLAD 22.09.2008 MONITEUR BELGE

49188 BELGISCH STAATSBLAD 22.09.2008 MONITEUR BELGE 49188 BELGISCH STAATSBLAD 22.09.2008 MONITEUR BELGE Art. 3. Artikel 15 van hetzelfde besluit wordt vervangen als volgt : «Art. 15. De subsidies die ten bate van het Nationaal Geografisch Instituut zijn

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE Artikel 1 Algemene informatie TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Technologiepark Zwijnaarde 19, 9052 Gent (Zwijnaarde), België, en met ondernemingsnummer BE0837960234

Nadere informatie

REGLEMENT DU JEU-CONCOURS Couleur Café 2013

REGLEMENT DU JEU-CONCOURS Couleur Café 2013 REGLEMENT DU JEU-CONCOURS Couleur Café 2013 Organisation Le jeu-concours «Couleur Café 2013» est organisé par LAMPIRIS SA, rue Saint-Laurent 54 à 4000 Liège, et se déroule du 22/05/2013 au 09/06/2013,

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Black Friday Cashback", hierna actie 1. Organisator van deze actie is Media

Nadere informatie

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: "Best Thai Award"

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: Best Thai Award Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: "Best Thai Award" 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Best Thai Award", hierna te noemen: "de Actie". De Actie wordt

Nadere informatie

Actiereglement voor de OSRAM LEDspecial 15.09.2013 31.10.2013

Actiereglement voor de OSRAM LEDspecial 15.09.2013 31.10.2013 Actiereglement voor de OSRAM LEDspecial 15.09.2013 31.10.2013 ARTIKEL 1 OSRAM Benelux B.V. hierna OSRAM gevestigd aan de Klaverbaan 102, 2908 KD te Capelle a/d IJssel in Nederland, organiseert tussen 15.09.2013

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN SHOPTEGOED BIJ BCONNECT ROTTERDAM

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN SHOPTEGOED BIJ BCONNECT ROTTERDAM BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN SHOPTEGOED BIJ BCONNECT ROTTERDAM Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win shoptegoed bij Bconnect Rotterdam', hierna actie 2. Organisator

Nadere informatie

38 heures pour les entreprises qui occupent moins que 50 travailleurs;

38 heures pour les entreprises qui occupent moins que 50 travailleurs; BLANCHISSERIES - C.C.T. : DUREE DU TRAVAIL - DUREE DU C.C.T. du 07.02.1991 (A.R. 17.06.1992 - M.B. 01.08.1992) C.C.T. du (A.R. - M.B. 16.06.1994), modifiée par C.C.T. du 16.03.1995 (A.R. 19.09.1995 - M.B.

Nadere informatie

De all-in naar je goesting

De all-in naar je goesting De all-in naar je goesting TV + internet + mobiel + vaste lijn Tv kijken 90,94/maand 101,94/maand 115,94/maand 80 zenders TV Replay Kijk overal tv met de Proximus TV-app 1 kadofilm elke maand 1 tv-bundel

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Soldaat van Oranje - De Musical - 5 jaar van SvO B.V.. Door deel te nemen aan

Nadere informatie

64360 BELGISCH STAATSBLAD 27.10.2010 MONITEUR BELGE

64360 BELGISCH STAATSBLAD 27.10.2010 MONITEUR BELGE 64360 BELGISCH STAATSBLAD 27.10.2010 MONITEUR BELGE FEDERALE OVERHEIDSDIENST SOCIALE ZEKERHEID N. 2010 3685 [C 2010/22451] F. 2010 3685 SERVICE PUBLIC FEDERAL SECURITE SOCIALE [C 2010/22451] 15 OKTOBER

Nadere informatie

Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent!

Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent! Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent! Artikel 1 Algemeen 1. Deze actievoorwaarden ( Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie Zet scouting in de zon en maak kans op een Waka

Nadere informatie

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op 100 korting.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans

Nadere informatie

Gefeliciteerd met de aankoop van uw Princess Traveller product!

Gefeliciteerd met de aankoop van uw Princess Traveller product! Gefeliciteerd met de aankoop van uw Princess Traveller product! Nu kunt u meedoen aan de Seefeld-actie Wat moet u doen? - Vul het deelnameformulier volledig in. - Voeg een kopie bij van de kassabon en

Nadere informatie

CHAMBRE DES REPRÉSENTANTS BELGISCHE KAMER VAN

CHAMBRE DES REPRÉSENTANTS BELGISCHE KAMER VAN DOC 50 1871/004 DOC 50 1871/004 BELGISCHE KAMER VAN VOLKSVERTEGENWOORDIGERS DES REPRÉSENTANTS DE BELGIQUE 22 januari 2003 22 janvier 2003 WETSONTWERP tot vaststelling van de algemene bepalingen die gelden

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Philips/Saeco cashback

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Philips/Saeco cashback BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Philips/Saeco cashback Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie " Philips/Saeco cashback", hierna actie 2. Organisator van deze actie is

Nadere informatie

e-procurement 04/02 (FR) 11/02 (NL) 18/03 (NL) FORMATION / OPLEIDING 9:00 à/tot 12:30 En collaboration avec / in samewerking met:

e-procurement 04/02 (FR) 11/02 (NL) 18/03 (NL) FORMATION / OPLEIDING 9:00 à/tot 12:30 En collaboration avec / in samewerking met: FORMATION / OPLEIDING e-procurement 04/02 (FR) 11/02 (NL) 18/03 (NL) 9:00 à/tot 12:30 En collaboration avec / in samewerking met: Anja Palmaerts www.apexpro.be Elektronisch inschrijven op overheidsopdrachten

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een reis naar New York bij aankoop van een Amerikaanse koelkast

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een reis naar New York bij aankoop van een Amerikaanse koelkast BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een reis naar New York bij aankoop van een Amerikaanse koelkast Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Reis naar New York", hierna

Nadere informatie

MODALITES DE L OFFRE DE REMBOURSEMENT «I AM EXTREME»

MODALITES DE L OFFRE DE REMBOURSEMENT «I AM EXTREME» Avenue du Bourget 50 1130 Bruxelles - Belgique S.A.S. au capital de 3 820 000 Euros RPM de Bruxelles sous le n BE 872617146 MODALITES DE L OFFRE DE REMBOURSEMENT «I AM EXTREME» Pour tout achat du et/ou

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Siemens wasmachine Promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Siemens wasmachine Promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Siemens wasmachine Promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Siemens wasmachine Promotie", hierna actie 2. Organisator van deze

Nadere informatie

BELGISCHE KAMER VAN CHAMBRE DES REPRÉSENTANTS

BELGISCHE KAMER VAN CHAMBRE DES REPRÉSENTANTS DOC 54 2227/003 DOC 54 2227/003 BELGISCHE KAMER VAN VOLKSVERTEGENWOORDIGERS CHAMBRE DES REPRÉSENTANTS DE BELGIQUE 20 juli 2017 20 juillet 2017 WETSVOORSTEL tot wijziging van de programmawet van 27 april

Nadere informatie

CHAMBRE DES REPRÉSENTANTS BELGISCHE KAMER VAN. met betrekking tot het Belgische ontwikkelingsbeleid. relatif à la politique belge de développement

CHAMBRE DES REPRÉSENTANTS BELGISCHE KAMER VAN. met betrekking tot het Belgische ontwikkelingsbeleid. relatif à la politique belge de développement DOC 54 3423/004 DOC 54 3423/004 BELGISCHE KAMER VAN VOLKSVERTEGENWOORDIGERS CHAMBRE DES REPRÉSENTANTS DE BELGIQUE 24 januari 2019 24 janvier 2019 WETSONTWERP met betrekking tot het Belgische ontwikkelingsbeleid

Nadere informatie

Texels Vuurbaak actievoorwaarden

Texels Vuurbaak actievoorwaarden Texels Vuurbaak actievoorwaarden 8 februari 2018 Texels Vuurbaak actievoorwaarden Actievoorwaarden 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op het promotionele kansspel

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN GRAND PRIX REIS WINNEN

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN GRAND PRIX REIS WINNEN BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN GRAND PRIX REIS WINNEN Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Grand Prix reis winnen naar Melbourne, hierna actie 2. Organisator van deze

Nadere informatie

Actievoorwaarden acties XXL-weken 2013 Lidl Nederland GmbH

Actievoorwaarden acties XXL-weken 2013 Lidl Nederland GmbH Actievoorwaarden acties XXL-weken 2013 Lidl Nederland GmbH De onderhavige actievoorwaarden (hierna: actievoorwaarden) zijn van toepassing op de door Lidl Nederland GmbH (hierna: Lidl) aangeboden acties

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015 ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015 ARTIKEL 1 ALGEMEEN Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Dr. Oetker Big Americans Be a Couch Star win actie 2015 (verder

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN SAMSUNG ELECTRONICS BENELUX BV DESIGN YOUR GALAXY

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN SAMSUNG ELECTRONICS BENELUX BV DESIGN YOUR GALAXY BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN SAMSUNG ELECTRONICS BENELUX BV DESIGN YOUR GALAXY Inleiding 1. Deze bijzondere actievoorwaarden (hierna de Bijzondere Actievoorwaarden ) zijn tezamen met de algemene actievoorwaarden

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Like DC-Bestratingen en maak kans op een een tuinaanleg twv. Max. 2500!

ACTIEVOORWAARDEN Like DC-Bestratingen en maak kans op een een tuinaanleg twv. Max. 2500! ACTIEVOORWAARDEN Like DC-Bestratingen en maak kans op een een tuinaanleg twv. Max. 2500! 1. ALGEMEEN 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie LIKE DC-Bestratingen En maak kans op een een tuinaanleg

Nadere informatie

Comprendre et se faire comprendre commence par s exprimer en néerlandais

Comprendre et se faire comprendre commence par s exprimer en néerlandais Comprendre et se faire comprendre commence par s exprimer en néerlandais Begrijpen en begrepen worden begint met het spreken van de Nederlandse taal La langue néerlandaise crée un lien entre nous Wat leest

Nadere informatie

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: Best Thai Award

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: Best Thai Award Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: Best Thai Award 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie Best Thai Award, hierna te noemen: de Actie. De Actie wordt georganiseerd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD

ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD Artikel 1 Algemene informatie De CADEAUBON - WEDSTRIJD (hierna de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Technologiepark Zwijnaarde

Nadere informatie

Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?"

Actievoorwaarden Ben jij een echte Texels Seumerfeugel? Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?" 17 mei 2018 Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?" Actievoorwaarden 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze actievoorwaarden

Nadere informatie

2 2-04- 2010 ERRATUM ERRATUM. tijdelijk, hetzij na ontslag om andere. Commission paritaire de la transformation du papier et du carton n 136

2 2-04- 2010 ERRATUM ERRATUM. tijdelijk, hetzij na ontslag om andere. Commission paritaire de la transformation du papier et du carton n 136 Service public fédéral Emploi, Travail et Concertation sociale ADMINISTRATION DES RELATIONS COLLECTIVES DU TRAVAIL Direction du Greffe i vz/v Federale overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASH BACK

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASH BACK BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASH BACK Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Black Friday cash back", hierna actie 1. Organisator van deze actie is Media

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE

ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE Deelnemers van de Acties zijn gebonden aan de bepalingen van deze Actievoorwaarden

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT CLUB KASSA KANS

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT CLUB KASSA KANS BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT CLUB KASSA KANS Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Media Markt Club Kassa Kans", hierna actie. 2. Organisator van deze

Nadere informatie

22490 BELGISCH STAATSBLAD MONITEUR BELGE

22490 BELGISCH STAATSBLAD MONITEUR BELGE 22490 BELGISCH STAATSBLAD 04.04.2016 MONITEUR BELGE FEDERALE OVERHEIDSDIENST BINNENLANDSE ZAKEN [C 2016/00214] Omzendbrief van 23 maart 2016 tot wijziging van de omzendbrief van 21 juni 2007 betreffende

Nadere informatie