DE VOORDELEN VAN EEN WENDBARE IT-OMGEVING IN DE RETAIL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE VOORDELEN VAN EEN WENDBARE IT-OMGEVING IN DE RETAIL"

Transcriptie

1 IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DE VOORDELEN VAN EEN WENDBARE IT-OMGEVING IN DE RETAIL E-BOOK

2 HOE U STILSTAND VERMIJDT EN INNOVATIE ONDERSTEUNT In de voortdurend veranderende retailmarkt is continue innovatie een must. Vele winkels sluiten jaarlijks noodgedwongen hun deuren omdat ze niet tegen het e-commercegeweld op kunnen boksen dat de laatste jaren de boventoon voert. Veranderingen gaan vaak hand in hand met digitalisering en zetten de markt op zijn kop. WENDBAAR WORDEN EN BLIJVEN IS CRUCIAAL In de retailsector zien we nog vaak traditionele IT-oplossingen terug. Deze traditionele oplossingen zijn niet flexibel genoeg en maken het zo moeilijker op snelle ontwikkelingen in te spelen. Een eerste stap richting flexibiliteit en een moderne orga nisatie kunt u zetten door te streven naar inno vatie, bijvoorbeeld door organisatorische processen inzichtelijk te maken en deze zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Een van de manieren om dit te doen is het wendbaar maken van uw IT-omgeving. Een wendbare IT-omgeving maakt het onder andere veel veiliger en makkelijker om grote updates te testen of om nieuwe applicaties implementeren of te ontwikkelen. In dit e-book leest u welke voordelen virtualisatie van uw IT-infrastructuur biedt voor de retailsector. UITDAGINGEN IN DE RETAILSECTOR Als het gaat om IT-oplossingen, komt de term agile of wendbaar u wellicht bekend voor. Toch is het iets wat we nog een keer moeten herhalen: wendbaar worden en blijven is essentieel in een snel veranderende markt als de retail. Wilt u graag een innovatieve organisatie worden of blijven? Dan kan de ondersteuning vanuit uw IT-omgeving niet ontbreken. Niet alleen om met de veranderende wensen van de klant mee te gaan, maar ook om de concurrentie het hoofd te kunnen blijven bieden. Binnen de retailmarkt hebben organisaties die onvoldoende innoveren het steeds zwaarder. Kijk alleen al naar de grote winkelketens, die op online gebied achterbleven. Hiervan zijn er de afgelopen vijf jaar veel omgevallen, zoals de V&D, The Phone House en Free Record Shop. Digitale transformatie, of juist het gebrek daaraan, speelt daarin een belangrijke rol: de klassieke en conservatieve ondernemer wordt al snel voorbijgestreefd door wendbare, innovatieve nieuwkomers die de markt op hun kop zetten. Kijk alleen al naar hoeveel grote ondernemingen de afgelopen jaren over de kop zijn gegaan omdat ze niet innovatief genoeg waren of welke invloed online streamingdiensten hebben gehad op filmverhuurders en -verkopers. Franchisenemers in deze sector hebben het roer drastisch om moeten gooien om te overleven. Stilstand staat in een markt met veel concurrentie gelijk aan achteruitgang.

3 BENUT BESCHIKBARE DATA Om in te spelen op de veranderende markt, moet u zichzelf eerst de volgende vragen stellen: Hoe ziet het verkoopproces eruit? Hoe kan dit efficiënter? Heb ik daarvoor de juiste middelen? Zijn deze middelen toekomstbestendig? Om deze vragen te beantwoorden kunt u het beste naar de datastromen binnen uw organisatie te kijken. Het monitoren en analyseren van uw data zorgt ervoor dat u snel kunt anticiperen op veranderingen, maar om te kunnen anticiperen en reageren moet de data wel altijd en overal beschikbaar zijn. De beschikbaarheid van data wordt steeds belangrijker, zowel voor uw klanten als voor uw organisatie. De verschuiving van het hardware defined naar het software defined werken hangt hier voor een belangrijk deel mee samen. Software defined werken betekent dat devices niet meer leidend zijn wat betreft applicatiegebruik: functionaliteit en connectiviteit zijn de belangrijkste kernwoorden als het gaat om applicaties. IS UW IT-OMGEVING WENDBAAR GENOEG? Door de behoefte aan meer en actuele data is een sterke IT-infrastructuur essentieel. Wilt u data in de meest actuele vorm beschikbaar hebben en kunnen gebruiken, dan zult u genoodzaakt zijn om de verschillende systemen en toepassingen binnen uw organisatie te koppelen. Ook het monitoren van processen en het diepgaand analyseren van data is alleen met een gekoppelde IT-infrastructuur stukken eenvoudiger. Dit doet u door uw IT-omgeving te virtualiseren.

4 WENDBAAR WORDEN DOOR TE VIRTUALISEREN Virtualiseren begint bij het datacenter. Data wordt steeds belangrijker, maar toch blijft de drempel hoog binnen dit onderdeel vernieuwingen door te voeren. Vaak stellen organisaties andere prioriteiten of is binnen de organisatie niet duidelijk hoe belangrijk deze veranderingen zijn. Bovendien voldoen de meeste datacenters in hun huidige functionaliteit, dus blijft de uiterste noodzaak om te innoveren uit. Deze datacenters zijn echter vaak op basis van verouderde kennis gebouwd en daarmee ook onvoldoende flexibel om snel te schakelen wanneer dat nodig is. U kunt hierbij denken aan makkelijk opschalen met weinig bijkomende kosten. Bovendien is het compatibel maken van diverse oplossingen en hun componenten, vaak afkomstig van verschillende vendoren, een lastige en tijdrovende klus. TRADITIONEEL, CONVERGED OF HYPERCONVERGED? Om virtualisatie te realiseren kunt u kiezen voor verschillende datacenter-oplossingen. Met een traditioneel datacenter, bestaande uit verschillende fysieke componenten, kunt u door middel van flashdisk-technologie een virtuele omgeving realiseren. Zeker wanneer u al in het bezit bent van fysieke datacentercomponenten is dit vaak de goedkoopste oplossing, maar zoals gezegd niet de meest flexibele en beheervriendelijke oplossing. Het kan lastig zijn om de verschillende storage- server en netwerkcomponenten -vaak afkomstig van verschillende leveranciers- op elkaar aan te laten sluiten. Converged-oplossingen maken het u wat dat betreft wat makkelijker. Hierbij zijn deze componenten namelijk al op voorhand met elkaar geïntegreerd. Dit kan de virtualisatie van uw werkomgeving ten goede komen: verschillende server-, storage- of netwerkondersteunende hardware hoeven niet meer apart op elkaar afgestemd te worden. Hyperconverged gaat nog een stapje verder.

5 MET HYPERCONVERGED DENKT U BUITEN DE KADERS Stilstand vermijden is cruciaal, met name in de retail waar de concurrentie hoog is en blijft. Maar hoe doet u dat? Een hyperconverged-oplossing biedt kansen. Hierbij worden storage, server, en netwerkcapaciteit verzameld in één applicatie. De applicatie bestaat uit verschillende gekoppelde componenten, die bestaan uit zowel hardware als software. Omdat het geheel bestaat uit één applicatie maakt het de realisatie van een virtuele werkomgeving eenvoudig. FLEXIBEL MET SCALE-OUT Hyperconverged datacenters vormen een solide basis voor de virtualisatie van uw IT-omgeving, bijvoorbeeld samen met cloud based workspace-oplossingen. Het werken in de cloud zorgt daarbij voor een stukje flexibiliteit: precies de flexibiliteit die u nodig heeft om virtualisatie te realiseren. Een hyperconverged-oplossing beschikt namelijk over een scale-out -constructie, waarbij de capaciteit over verschillende systemen gespreid wordt, in plaats van dat de capaciteit binnen een systeem wordt verhoogd. De mogelijkheid om de capaciteit op deze flexibele manier te op te schalen, zorgt voor een optimale beschikbaarheid: bij eventuele overloop maakt u gewoon gebruik van servers of storage in de cloud. Dat heeft als voordeel dat de performance er niet onder lijdt, waar dat bij een scale-up -constructie wel het geval kan zijn. Door slimme een-tweetjes te maken tussen uw datacenter en innovatieve cloudoplossingen bent u voortaan klaar voor innovatie, onafhankelijk van hoe snel de markt verandert.

6 DE VOORDELEN VAN EEN WENDBARE IT-OMGEVING OP EEN RIJ Het wendbaar maken van uw IT-omgeving biedt, samen met flexibele IT-oplossingen, enkele essentiële voordelen die ervoor zorgen dat uw organisatie mee kan komen in de constant veranderende markt. SCHAALBAARHEID Server-, storage- of netwerkcapaciteit kan met een hyperconverged-oplossing eenvoudig uitgebreid worden. Hierdoor bent u niet meer afhankelijk van fysieke hardware en kunt u makkelijk opschalen via de scale-out constructie, ook wanneer u dit maar kort nodig heeft. Zo heeft u altijd een optimale beschikbaarheid van uw IT. FLEXIBILITEIT Het virtualiseren van uw IT-omgeving zorgt voor de noodzakelijke flexibiliteit en wendbaarheid van digitale processen, omdat u niet meer gebonden bent aan uw eigen (fysieke) datacenteroplossingen. Hyperconverged-oplossingen zorgen voor een uitstekende cloud-integratie en een optimale beschikbaarheid. Bij behoefte aan meer server of storage-ruimte kan er eenvoudig uitgeweken worden naar de cloud. Dit maakt het makkelijker om nieuwe applicaties te implementeren en in de lucht te houden. CONNECTIVITEIT Alle systemen en processen kunnen in een virtuele omgeving met elkaar verbonden worden. Dit zorgt ervoor dat zowel u als uw medewerkers en klanten het optimale gebruiksgemak van de digitale infrastructuur ervaren. Deze is namelijk samengevoegd tot een overzichtelijk en eenduidig geheel. SNELLER ONTWIKKELEN Met een flexibele infrastructuur kunt u efficiënter inspelen op ontwikkelingen in de markt en wensen van klanten. U kunt bijvoorbeeld sneller nieuwe applicaties of toepassingen aanmaken in de cloud, zonder al te veel risico te nemen. Blijkt de nieuwe toepassing niet even succesvol als verwacht, dan kunt u de gebruikte capaciteit weer makkelijk stopzetten of downgraden. Zo voorkomt u nodeloze uitgaven.

7 INZICHTELIJKHEID Wanneer alle IT-processen in één overzichtelijk managementoverzicht gekoppeld zijn, kunt u onderliggende processen en datastromen makkelijker inzichtelijk maken. Dit maakt dataanalyses en het genereren van rapportages eenvoudiger. KOSTENBESPARING Virtualisatie van uw IT-infrastructuur met behulp van een hyperconverged kan aantrekkelijke financiële voordelen opleveren: u bespaart namelijk op aanschaf en het onderhoud van fysieke server-, storage- en netwerkcomponenten: deze zijn namelijk samengevoegd in één datacenter. Ook bent u door het gebruiksgemak van deze slimme oplossing minder personeelsuren kwijt aan het monitoren, onderhouden en updaten van de software. VEILIGE EN GOEDKOPE BACK-UPS Virtualisatie biedt een eenvoudige uitwijkmogelijkheid in geval van downtime. Hierdoor kun u bijvoorbeeld afscheid nemen een tweede (back-up) datacenter, waarvan u wanneer alles functioneert de helft niet gebruikt. Een virtuele verzekering tegen downtime biedt u een meer kostenefficiënte oplossing. CONTINUÏTEIT Virtualisatie en hyperconverged-oplossingen verzekeren continuïteit. Bijvoorbeeld wanneer er tijdelijk of onverwacht veel druk op uw IT-omgeving komt te staan, kunt u makkelijk en flexibel schalen zodat u altijd genoeg capaciteit heeft. Daarnaast is dankzij de cloud-integratie uw data altijd beschikbaar voor applicatiegebruik, onafhankelijk van de tijd of plaats. INNOVEER OP UW EIGEN TEMPO MET EEN HYBRIDE CLOUDOPLOSSING De hybride mix van een sterk datacenter en flexibele cloudoplossingen biedt organisaties in de snel veranderende retailmarkt de garantie voor een succesvolle en essentiële virtualisatie. Zowel traditionele als innovatieve organisaties kunnen hiermee invulling geven aan hun IT-wensen. In welke specifieke retailmarkt u ook werkt, het is vrijwel onmogelijk om onderscheidend te zijn zonder enige vorm van innovatie. Hybride cloudoplossingen bieden, zeker in combinatie met hyperconverged technologie, het juiste fundament voor deze vooruitgang. Door de flexibele aard van de systemen bent u in staat om op uw eigen tempo de juiste mix van IT-oplossingen te creëren.

8 WAAROM UW WENDBAARHEID VERHOGEN ALS RETAILER? GA HET GESPREK AAN Steeds vaker komt de wens vanuit de consument naar voren om producten naar eigen wensen aan te passen. Denk aan de mogelijkheid voorraad- en orderstatus en aflevertermijn inzichtelijk te hebben via handige apps en hier online over op de hoogte te worden gehouden. Bovendien verschuift de focus van de consument steeds meer richting e-commerce. Een wendbare infrastructuur is daarvoor de juiste flexibele basis. Wanneer u de wendbaarheid van de IT-infrastructuur van uw bedrijf wilt verhogen, doet u er goed aan om met open vizier het gesprek met een mogelijke IT-partner aan te gaan. Bepaal vooraf met uw team: Waar u op dit moment staat; Waar u heen wilt; Wat daarvoor nodig is. En niet onbelangrijk: bepaal welke middelen u hiervoor beschikbaar stelt. Ga de dialoog met uw IT-partners aan en laat u voorlichten over de mogelijkheden. Wilt u meer weten over de voordelen van virtualisatie? Lees dan meer over de mogelijkheden op

ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE

ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE E-BOOK DE STAP NAAR EEN TOEKOMST- BESTENDIGE EN DUURZAME BASIS Virtualiseren is in veel disciplines een populaire term. Het is

Nadere informatie

DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED

DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED POWERED BY Recent onderzoek toont

Nadere informatie

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION STORAGE AUTOMATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE EEN EFFECTIEVE EN KOSTENEFFICIËNTE OPLOSSING VOOR DATAGROEI De druk op systeembeheerders

Nadere informatie

De kracht van eenvoud en efficiëntie. Hoe Software Defined Storage uw resources effectief inzet

De kracht van eenvoud en efficiëntie. Hoe Software Defined Storage uw resources effectief inzet De kracht van eenvoud en efficiëntie Hoe Software Defined Storage uw resources effectief inzet Inhoud Zet u uw huidige storage resources wel optimaal in? 03 Beter management van storage en data 04 Data

Nadere informatie

BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD

BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD BIG DATA & ANALYTICS BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD FLEXIBEL EN SCHAALBAAR BEHEER VAN ENORME HOEVEELHEDEN INFORMATIE IN GROTE ORGANISATIES EFFICIËNT EN SCHAALBAAR OMGAAN MET INFORMATIE-EXPLOSIE De hoeveelheid

Nadere informatie

Het flash datacenter: moderne uitdagingen opgelost

Het flash datacenter: moderne uitdagingen opgelost Het flash datacenter: moderne uitdagingen opgelost Het flash datacenter: moderne uitdagingen opgelost Inhoudsopgave Moderne datacenters, moderne uitdagingen De eindeloze mogelijkheden van virtualisatie

Nadere informatie

Het flash datacenter: moderne uitdagingen opgelost

Het flash datacenter: moderne uitdagingen opgelost moderne uitdagingen opgelost Inhoud Moderne datacenters, moderne uitdagingen 03 Versnel uw datacenter 04 Niet alleen snel, maar ook veilig 05 IBM FlashSystem Family 06 2 Moderne datacenters, moderne uitdagingen

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

DE PRIVATE CLOUD. Johan Bos & Erik de Meijer

DE PRIVATE CLOUD. Johan Bos & Erik de Meijer DE PRIVATE CLOUD Johan Bos & Erik de Meijer Agenda Wat is Cloud? Waarom Private Cloud? Wanneer Private Cloud? Een stappenplan Vragen Quiz Ga naar www.kahoot.it of download de app Gefeliciteerd! 2017 EXACT

Nadere informatie

Klaar voor de cloud! Stap voor stap naar cloudtransformatie

Klaar voor de cloud! Stap voor stap naar cloudtransformatie Klaar voor de cloud! Stap voor stap naar cloudtransformatie Stap mee in de cloudrevolutie Cloud is vandaag in volle expansie. Sinds de popularisering van de technologie de laatste jaren, heeft cloud de

Nadere informatie

De alles-in-1 Zorgapp

De alles-in-1 Zorgapp De alles-in-1 Zorgapp Tevreden cliënten en medewerkers Impact van zorgapps op de zorgverlening Meerwaarde van zorgapps in het zorgproces De rol van de zorgverlener verandert in rap tempo door nieuwe technologie

Nadere informatie

WHITEPAPER. Bereik meer met Hybride IT

WHITEPAPER. Bereik meer met Hybride IT WHITEPAPER Bereik meer met Hybride IT De toekomst ligt bij Hybride IT Hoewel de voordelen duidelijk zijn, verhuizen weinig ondernemingen hun volledige IT-omgeving. Waarom niet? De cloud biedt geen one

Nadere informatie

SECURITY & DATA PROTECTION ARCHIVING & BACKUP IN 5 STAPPEN NAAR EEN IDEALE SITUATIE

SECURITY & DATA PROTECTION ARCHIVING & BACKUP IN 5 STAPPEN NAAR EEN IDEALE SITUATIE SECURITY & DATA PROTECTION ARCHIVING & BACKUP IN 5 STAPPEN NAAR EEN IDEALE SITUATIE POWERED BY DATA DIE U WILT BEWAREN EN DATA DIE U MOET BEWAREN Het opslaan van data, zoals archiveren en back-up, is een

Nadere informatie

EIGENSCHAPPEN CONVERGED HARDWARE

EIGENSCHAPPEN CONVERGED HARDWARE EIGENSCHAPPEN CONVERGED HARDWARE Eigenschappen Converged Hardware 1 van 8 Document Informatie Versie Datum Omschrijving Auteur(s) 0.1 29-09-2015 Draft Remco Nijkamp 0.2 29-09-2015 Volgende Versie opgesteld

Nadere informatie

Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK.

Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK. Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK. Cloud werkplek Wat is het? De cloudwerkplek van Hupra is een Windows 8.1. desktop die altijd en overal via het internet toegankelijk is.

Nadere informatie

Zijn uw kritische applicaties klaar voor travel 2.0?

Zijn uw kritische applicaties klaar voor travel 2.0? Zijn uw kritische applicaties klaar voor travel 2.0? KIES VOOR MAXIMALE BESCHIKBAARHEID EN EEN NAADLOZE GEBRUIKSERVARING. De digitale revolutie zet door in alle facetten van het leven. Met de introductie

Nadere informatie

BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud

BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud stel uw data veilig De data van uw bedrijf zijn heilig. Daar is elke ondernemer het over eens. Een bedrijf zonder

Nadere informatie

IT-GIDS VOOR DE ZORG

IT-GIDS VOOR DE ZORG IT-GIDS VOOR DE ZORG IT als drijvende kracht achter betere zorgverlening Wij hoeven u niet uit te leggen dat achter de beste zorg een hele organisatie schuilt. Digitalisering heeft de manier van werken

Nadere informatie

ONE SIZE DOESN T FIT ALL HOE MIDDELGROTE BEDRIJVEN HUN IT-OMGEVING TOEKOMSTBESTENDIG KUNNEN MAKEN

ONE SIZE DOESN T FIT ALL HOE MIDDELGROTE BEDRIJVEN HUN IT-OMGEVING TOEKOMSTBESTENDIG KUNNEN MAKEN ONE SIZE DOESN T FIT ALL HOE MIDDELGROTE BEDRIJVEN HUN IT-OMGEVING TOEKOMSTBESTENDIG KUNNEN MAKEN POWERED BY DE MODERNE VISIE OP IT IT Innovatie en nieuwe technologieën zijn allang De moderne visie op

Nadere informatie

Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau

Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau KICKSTARTERS We lanceren binnen twee maanden een nieuw digitaal platform waarmee u in hoog tempo business value genereert. De digitale transformatie is in volle gang. Consumenten

Nadere informatie

Tijdbesparing in de zorg met apps

Tijdbesparing in de zorg met apps De alles-in-1 Zorgapp Efficiënt en veilig Tijdbesparing in de zorg met apps Zorgapps maken al het coördinerende en administratieve werk eenvoudiger en efficiënter zodat tijd overblijft Moderne technologie

Nadere informatie

Software Defined Datacenter Wat is het? Waar bestaat het uit? Waar gaat het heen? Wat betekent het?

Software Defined Datacenter Wat is het? Waar bestaat het uit? Waar gaat het heen? Wat betekent het? Software Defined Datacenter Wat is het? Waar bestaat het uit? Waar gaat het heen? Wat betekent het? Robbert Hoeffnagel hoofdredacteur Belgium Cloud, CloudWorks DatacenterWorks Nederlandse website, emailnieuwsbrief

Nadere informatie

HET WAT, WAAROM EN HOE OVER HYBRID FLASH STORAGE DE GULDEN MIDDENWEG: DE BETAALBARE COMBINATIE VAN DISK EN FLASH

HET WAT, WAAROM EN HOE OVER HYBRID FLASH STORAGE DE GULDEN MIDDENWEG: DE BETAALBARE COMBINATIE VAN DISK EN FLASH HET WAT, WAAROM EN HOE OVER HYBRID FLASH STORAGE DE GULDEN MIDDENWEG: DE BETAALBARE COMBINATIE VAN DISK EN FLASH POWERED BY NIEUWE EISEN AAN DE STORAGE-OMGEVING Tegenwoordig is snelheid een sleutelwoord

Nadere informatie

Desktop Delivery: een zakelijke afweging

Desktop Delivery: een zakelijke afweging Desktop Delivery: een zakelijke afweging Client - Server, SBC, virtuele desktops, virtuele applicaties of een virtueel besturingssysteem? Er zijn genoeg mogelijkheden om desktop functionaliteit aan de

Nadere informatie

BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud

BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud stel uw data veilig De data van uw bedrijf zijn heilig. Daar is elke ondernemer het over eens. Een bedrijf zonder

Nadere informatie

Zes must-haves voor application delivery in hybride en multicloudomgevingen

Zes must-haves voor application delivery in hybride en multicloudomgevingen Zes must-haves voor application delivery in hybride en multicloudomgevingen Inhoud Inleiding...3 End-to-end zicht op het netwerk...4 Realtime analytics van de netwerkperformance...5 Geautomatiseerde uitrol

Nadere informatie

ALLES WAT U MOET WETEN OVER. HUPRA s CLOUDWERKPLEK. Werken waar en wanneer u maar wilt!

ALLES WAT U MOET WETEN OVER. HUPRA s CLOUDWERKPLEK. Werken waar en wanneer u maar wilt! ALLES WAT U MOET WETEN OVER HUPRA s CLOUDWERKPLEK Werken waar en wanneer u maar wilt! U WILT... Onbezorgd kunnen werken. Waar en wanneer dan ook; Thuis verder werken waar u op de zaak was gebleven; Bij

Nadere informatie

Altijd, overal en met ieder device aan de slag

Altijd, overal en met ieder device aan de slag WORKSPACE Altijd, overal en met ieder device aan de slag Geef medewerkers de vrijheid om te werken en behoud grip op IT De ideale digitale werkplek om medewerkers overal en altijd toegang te geven tot

Nadere informatie

Complete browser-based werkplek

Complete browser-based werkplek Complete browser-based werkplek Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen 1. Jouw eigen werkplek 2. Vereenvoudig DMS & mail 3. Alle applicaties bij elkaar 4. Simpel

Nadere informatie

BEGRIJP, VERGELIJK EN VERKLAAR UW DATA MET DATAVISUALISATIE POWERED BY

BEGRIJP, VERGELIJK EN VERKLAAR UW DATA MET DATAVISUALISATIE POWERED BY BEGRIJP, VERGELIJK EN VERKLAAR UW DATA MET DATAVISUALISATIE SNELLERE INZICHTEN MET DATAVISUALISATIE Met de uitdrukking een beeld zegt meer dan duizend woorden bent u wellicht bekend. Beelden vertellen

Nadere informatie

Ready Business. Vodafone Power to you

Ready Business. Vodafone Power to you Ready Business Vodafone Power to you 1 Klaar voor verandering De wereld verandert in een steeds hoger tempo. Dat biedt kansen, maar ook uitdagingen. Alle bedrijven - groot en klein - moeten hierop voorbereid

Nadere informatie

Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen. 4. Controle en beveiliging. 2. Vereenvoudig DMS & mail

Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen. 4. Controle en beveiliging. 2. Vereenvoudig DMS & mail Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen 1. Jouw eigen werkplek 2. Vereenvoudig DMS & mail 3. Alle applicaties bij elkaar 4. Controle en beveiliging Richt de werkplek

Nadere informatie

Private Cloud : Intelligent Hosting. [Kies de datum]

Private Cloud : Intelligent Hosting. [Kies de datum] Private Cloud : Intelligent Hosting [Kies de datum] Inleiding WideXS is een Nederlandse aanbieder van internetoplossingen en met ruim 15 jaar ervaring een begrip in de markt. In deze whitepaper beschrijft

Nadere informatie

IN 9 STAPPEN EEN EFFICIËNTER DATACENTER

IN 9 STAPPEN EEN EFFICIËNTER DATACENTER IN 9 STAPPEN EEN EFFICIËNTER DATACENTER POWERED BY Big data, social media, desktopvirtualisatie en mobiele toepassingen zijn al lang de hype voorbij en worden breed ingezet. Deze toepassingen vergroten

Nadere informatie

Outsourcing ICT bij Atlant. Erna van der Gronden

Outsourcing ICT bij Atlant. Erna van der Gronden Outsourcing ICT bij Atlant Erna van der Gronden Situatie 2014 Kosten 4,6% van het instellingsbudget per jaar. Het interne netwerk heeft beperkingen in capaciteit. Verouderd Werkplekconcept. Wensen op het

Nadere informatie

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services CLOUD DESIGN Managed Services We ontwerpen flexibele en kosteneffectieve cloud-architecturen als fundament voor uw digitale platform(en). De ontwikkelingen binnen

Nadere informatie

Ready Finance Tech Guide

Ready Finance Tech Guide Ready Finance Tech Guide Verzekeringen KORTING ONTGRENDELD! The future is exciting. Ready? 2 Inhoud Hoofdstuk 1 De kansen in het kort Hoofdstuk 2 Case: Behulpzame verzekeraars worden marktleiders Hoofdstuk

Nadere informatie

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst De Moderne Werkplek Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Bij veel organisaties staat digitalisering

Nadere informatie

Verras uw business-collega s met een IT-sixpack

Verras uw business-collega s met een IT-sixpack Hybride-cloudaanpak Verras uw business-collega s met een IT-sixpack De CIO staat steeds meer onder druk: enerzijds vragen uw businesscollega s een s nellere en meer flexibele dienstverlening, anderzijds

Nadere informatie

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services E COMMERCE BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar e-business platform. Efficiënt beheer is cruciaal voor de continuïteit

Nadere informatie

Hetty Braam. vragen aan:

Hetty Braam. vragen aan: 10 vragen aan: Hetty Braam Manager ICT & Informatiemanagement bij Timing Uitzendbureau over Sigmax als ICT partner en de overstap naar de Sigmax ONE Cloud Facts & Figures Timing Uitzendbureau 51 vestigingen

Nadere informatie

Digitale transformatie begint bij de flexibele werkplek

Digitale transformatie begint bij de flexibele werkplek Digitale transformatie begint bij de flexibele werkplek 5 redenen waarom de werkplek zo belangrijk is In onze whitepaper Het accountantskantoor van de toekomst heb je gelezen hoe digitale transformatie

Nadere informatie

Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY

Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY www.hixonline.nl De zorgsector is voortdurend in beweging. Zorgprocessen worden meer en meer geautomatiseerd en vrijwel alle gegevens van de patiënt worden

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Private Cloud Clouddifferentiatie Overwegingsaspecten. Eigen route met een frisse blik Skysource OF COURSE

Inhoudsopgave. Private Cloud Clouddifferentiatie Overwegingsaspecten. Eigen route met een frisse blik Skysource OF COURSE Inhoudsopgave Private Cloud Clouddifferentiatie Overwegingsaspecten Eigen route met een frisse blik Skysource OF COURSE Clouddifferentiatie Bij Clouddifferentiatie wordt onderscheid tussen drie verschillende

Nadere informatie

Wat is de cloud? Cloud computing Cloud

Wat is de cloud? Cloud computing Cloud The Cloud Agenda Wat is de cloud? Ontwikkelingen en trends in de markt Bedrijfsstrategie Voordelen en vraagtekens Werken in de cloud: Hoe? Veiligheid & privacy Toepasbaarheid in breder verband Demo Borrel

Nadere informatie

INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG

INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG Een sociaal intranet met unieke, aanvullende portals Uw medewerkers zijn van grote waarde om de doelstellingen van uw organisatie te behalen. Een effectieve interne

Nadere informatie

Factsheet Backup on demand

Factsheet Backup on demand Factsheet Backup on demand Backup on Demand Uw data altijd veilig Data zijn waardevol voor uw organisatie. U wilt ze dan ook, mocht er iets gebeuren, goed onder handbereik hebben. Aan de andere kant groeit

Nadere informatie

Customer Case CED. Feiten in het kort:

Customer Case CED. Feiten in het kort: Feiten in het kort: Bedrijf: European Claim Experts Branche: Verzekeringen Werknemers: 1.150 Activiteiten: Internationale Claims management en Expertise Oplossing: Opbouw Mendix-platform voor het flexibel

Nadere informatie

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard.

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Online Dashboard is de nieuwe dienst van WeTalk Telecom gebaseerd op hosted PBX IP telefonie. Overstappen op VoIP is voor veel organisaties al snel lonend.

Nadere informatie

Eigen route met een frisse blik

Eigen route met een frisse blik Inhoudsopgave Private Cloud Clouddifferentiatie Overwegingsaspecten Skysource OF COURSE 2 3 Public Cloud Wanneer uw organisatie gebruik maakt van een Public Cloud wordt een virtuele infrastructuur gedeeld

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? ? Kostenbesparend Gebruiksvriendelijk Innovatieve mogelijkheden Wat is VoIP? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk spraak te transporteren.

Nadere informatie

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. werkgevers, werknemers en accountants.

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. werkgevers, werknemers en accountants. Cloud Document Management & Secure Document Sharing Online documenten delen, archiveren en structureren voor werkgevers, werknemers en accountants. Online documenten delen, structureren en archiveren voor

Nadere informatie

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Exact Insights powered by QlikView Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Met Exact Insights zet u grote hoeveelheden data moeiteloos om in organisatiebrede KPI s en trends.

Nadere informatie

Het nieuwe werken nu ook voor zware grafische gebruikers

Het nieuwe werken nu ook voor zware grafische gebruikers ook voor zware grafische Flexibel werken met de Virtual Engineering Workplace van Dell en SLTN Inter Access Uit de Nationale Enquête Over Het Nieuwe Werken van 2015 blijkt dat ruim de helft van de Nederlandse

Nadere informatie

DE CLOUD, 6 VOORDELEN EN 7 CONTROLEPUNTEN WIE WERKT ER TEGENWOORDIG NIET IN DE CLOUD?

DE CLOUD, 6 VOORDELEN EN 7 CONTROLEPUNTEN WIE WERKT ER TEGENWOORDIG NIET IN DE CLOUD? DE CLOUD, 6 VOORDELEN EN 7 CONTROLEPUNTEN WIE WERKT ER TEGENWOORDIG NIET IN DE CLOUD? Bijna iedereen neemt tegenwoordig ergens diensten af die in de cloud gelegen zijn. Maar wat zijn nu de voordelen van

Nadere informatie

Functionele ICT in het Primair Onderwijs. Betaalbaar Modern Flexibel Veilig Zonder beperkingen

Functionele ICT in het Primair Onderwijs. Betaalbaar Modern Flexibel Veilig Zonder beperkingen Functionele ICT in het Primair Onderwijs Betaalbaar Modern Flexibel Veilig Zonder beperkingen Functionele ICT in het PO Onze maatschappij verandert razendsnel; de digitale transformatie zorgt ervoor dat

Nadere informatie

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde IN HET KORT In de private cloud draaien uw Exact-oplossingen zoals u gewend bent, maar dan met optimale flexibiliteit, maximale prestaties

Nadere informatie

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. werkgevers, werknemers en accountants.

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. werkgevers, werknemers en accountants. Cloud Document Management & Secure Document Sharing Online documenten delen, archiveren en structureren voor werkgevers, werknemers en accountants. Versie: 2018-01 In deze brochure lees je onder andere...

Nadere informatie

Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken

Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken Optimale ondersteuning voor Flevolandse bibliotheken De rol van de Nederlandse bibliotheken verandert. Enerzijds is een

Nadere informatie

Blackboard. Jan Willem van der Zalm Director EMEA, Blackboard Managed Hosting DATE

Blackboard. Jan Willem van der Zalm Director EMEA, Blackboard Managed Hosting DATE Blackboard Managed Hosting SURF Cloud Vendordag Jan Willem van der Zalm Director EMEA, Blackboard Managed Hosting DATE 2 Agenda SURF Cloud strategie Blackboard Managed Hosting & Private Cloud Blackboard

Nadere informatie

Alles in de cloud: bent u er al klaar voor? Whitepaper OGD ict-diensten. Alles in de cloud: bent u er al klaar voor? Whitepaper OGD ict-diensten

Alles in de cloud: bent u er al klaar voor? Whitepaper OGD ict-diensten. Alles in de cloud: bent u er al klaar voor? Whitepaper OGD ict-diensten Alles in de cloud: bent u er al klaar voor? Whitepaper OGD ict-diensten Alles in de cloud: bent u er al klaar voor? Whitepaper OGD ict-diensten 1 Cloudcomputing is populair, en niet zonder reden. Clouddiensten

Nadere informatie

Fors besparen op uw hostingkosten

Fors besparen op uw hostingkosten Whitepaper Fors besparen op uw hostingkosten Hoe kunt u een kostenvoordeel behalen zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit van uw dienstverlening? INHOUD» De hostingmarkt» Cloud technologie» Uitbesteden

Nadere informatie

Intern (On-Premise) Co-Location Infrastructure-as-a-Service (IaaS) Platform-as-a-Service (PaaS)

Intern (On-Premise) Co-Location Infrastructure-as-a-Service (IaaS) Platform-as-a-Service (PaaS) Tot een aantal jaren geleden was het redelijk vanzelfsprekend om in een gebouw met een groot aantal werkplekken een eigen serverruimte te maken. Dit heeft nog steeds een aantal voordelen. Vandaag de dag

Nadere informatie

FIXED PRICE AppLabs wordt aangeboden tegen een vooraf overeengekomen Fixed-Price, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Afgesproken.

FIXED PRICE AppLabs wordt aangeboden tegen een vooraf overeengekomen Fixed-Price, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Afgesproken. AppLabs.nl AppLabs is een Off-Site & Fixed-Price Applicatie Management oplossing. Een service voor ontzorgen en uitbesteding van uw Applicatie Management. AppLabs kan dienst doen als aanvulling op uw bestaande

Nadere informatie

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Nieuw bij Qwoater! Online documenten delen, archiveren en structureren voor

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Nieuw bij Qwoater! Online documenten delen, archiveren en structureren voor Nieuw bij Qwoater! Bespaar nu makkelijk tijd en geld met Digitaal Ondertekenen met Qwoater. Meer informatie op pagina 17. Cloud Document Management & Secure Document Sharing Online documenten delen, archiveren

Nadere informatie

ICT en Medische Technologie. Waar MT en ICT samen komen

ICT en Medische Technologie. Waar MT en ICT samen komen ICT en Medische Technologie Waar MT en ICT samen komen Wie ben ik? Bas Kraneveld Sinds 2002 werkzaam in Medische Technologie (Jeroen Bosch Ziekenhuis) 1 e contact met Medische ICT, echter nog zeer beperkt

Nadere informatie

Door eenvoudiger beheer en lagere Opex stappen meer organisaties over op softwaregedefinieerde storage

Door eenvoudiger beheer en lagere Opex stappen meer organisaties over op softwaregedefinieerde storage Door eenvoudiger beheer en lagere Opex stappen meer organisaties over op softwaregedefinieerde storage Volgens een nieuwe studie stimuleren financiële en operationele voordelen de snelle overstap. OVERZICHT

Nadere informatie

Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel

Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel Bakker Hillegom is het grootste tuinpostorderbedrijf in Europa. Verkoop via internet wordt daarbij steeds belangrijker. The Vision Web heeft voor Bakker

Nadere informatie

DYNAMIC INFRASTRUCTURE Helping build a smarter planet

DYNAMIC INFRASTRUCTURE Helping build a smarter planet Ronald.geuze@nl.ibm.com, Ronald.vanteeffelen@nl.ibm.com Consolidatie en Virtualisatie van Intel en UNIX platformen de praktijk 18/03/2009 DYNAMIC INFRASTRUCTURE Helping build a smarter planet 2009 IBM

Nadere informatie

Software voor AGF ondernemers.

Software voor AGF ondernemers. NEOX Software voor AGF ondernemers. Uw rendement in beeld met Neddox. NEOX S O F T W A R E V O O R A G F O N E R N E M E R S Next Business Solutions Mission Statement e oorsprong van Neddox B.V. ligt in

Nadere informatie

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services BEHEER CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies om de beschikbaarheid van uw platform en daarmee de user experience te verbeteren. Inclusief concrete

Nadere informatie

Werkplekvisie. Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision

Werkplekvisie. Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision Werkplekvisie Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision De essentie De gebruiker centraal Verschillende doelgroepen Verschillende toepassingen Verschillende locaties Het beschikbaar

Nadere informatie

zorgeloos werken in de cloud

zorgeloos werken in de cloud metacom cloud functionele mogelijkheden zorgeloos werken in de cloud vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Metacom is één van de meest bedrijfskritische applicaties binnen uw organisatie. De beschikbaarheid,

Nadere informatie

bedrijfsbrochure maak kennis met iunxi

bedrijfsbrochure maak kennis met iunxi bedrijfsbrochure maak kennis met iunxi De infrastructuur van een metropool als Hong Kong kan vergeleken worden met de ICT-infrastructuur van een organisatie, waar de kwaliteit, beschikbaarheid en schaalbaarheid

Nadere informatie

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Draagt ICT daadwerkelijk bij aan het realiseren van je bedrijfsdoelstellingen?

Nadere informatie

Whitepaper Hybride Cloud Met z n allen naar de cloud.

Whitepaper Hybride Cloud Met z n allen naar de cloud. Whitepaper Hybride Cloud Met z n allen naar de cloud. Inhoudstafel 1. Inleiding 2. Met z n allen naar de cloud? 3. Voordelen van een hybride cloud 4. In de praktijk: Template voor moderne manier van werken

Nadere informatie

Welkom bij Interconnect. Maartje van Alem Marketing Manager

Welkom bij Interconnect. Maartje van Alem Marketing Manager Welkom bij Interconnect Maartje van Alem Marketing Manager Agenda Introductie Interconnect Outsourcing is niet meer weg te denken in de datacenterwereld Wat zijn de laatste marktontwikkelingen? Technologische

Nadere informatie

Factsheet Enterprise Mobility

Factsheet Enterprise Mobility Factsheet Enterprise Mobility www.vxcompany.com Informatie willen we overal, altijd en op elk device beschikbaar hebben. Privé, maar zeker ook zakelijk. Met het gebruik van mobile devices zoals smartphones

Nadere informatie

Factsheet CLOUD MIGRATIE Managed Services

Factsheet CLOUD MIGRATIE Managed Services Factsheet CLOUD MIGRATIE Managed Services CLOUD MIGRATIE Managed Services We regelen een snelle en zorgeloze overstap naar een flexibele, veilige en stabiele cloud-omgeving. Een succesvol digitaal platform

Nadere informatie

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Auteur: Roy Scholten Datum: woensdag 16 september, 2015 Versie: 1.1 Hoe u kunt profiteren van de Cloud Met de komst van moderne technieken en de opmars van

Nadere informatie

mobiel; Security; desktop; mobile; netwerken; migratie; Kostenbesparing; virtualisatie; datacenter; efficiency

mobiel; Security; desktop; mobile; netwerken; migratie; Kostenbesparing; virtualisatie; datacenter; efficiency Asset 1 van 7 Beheer de gebruiker, niet de device Gepubliceerd op 25 april 2012 Desktop transformatie is niet zozeer een chronologische serie gebeurtenissen die u van een fysieke naar een virtuele omgeving

Nadere informatie

Naar de cloud: drie praktische scenario s. Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op. whitepaper

Naar de cloud: drie praktische scenario s. Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op. whitepaper Naar de cloud: drie praktische scenario s Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op whitepaper Naar de cloud: drie praktische scenario s Veel bedrijven maken of overwegen een transitie naar de

Nadere informatie

De Next Practice. Wilbert Teunissen Management Consultant Informatiemanagement

De Next Practice. Wilbert Teunissen Management Consultant Informatiemanagement De Next Practice Wilbert Teunissen Management Consultant Informatiemanagement Sogeti & ontwikkeling van FB 2005 De Uitdaging 4 e industriële revolutie NU!! Digitale Economie 27% heeft op dit moment een

Nadere informatie

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar Zorgeloze ICT, Over ICT Concept ICT Concept is de ICT-partner met ruime ervaring in de juridische sector. Uw (online) werkplek optimaal inrichten en laten functioneren is ons specialisme. De combinatie

Nadere informatie

Netwerkvirtualisatie implementeren in VMware-omgevingen met NSX

Netwerkvirtualisatie implementeren in VMware-omgevingen met NSX Netwerkvirtualisatie implementeren in VMware-omgevingen met NSX VMware vforums 2014 Geordy Korte Networking and Security BU (NSX) System Engineer 2014 VMware Inc. Alle rechten voorbehouden. Agenda Het

Nadere informatie

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT De energiemarkt in Nederland is continu in beweging. Nieuwe toetreders veroveren marktaandeel en slimme meters, sectorwijzigingen en splitsing zorgen voor veranderingen. Energiebedrijven

Nadere informatie

Partneren met een Cloud broker

Partneren met een Cloud broker Partneren met een Cloud broker Vijf redenen om als reseller te partneren met een Cloud broker Introductie Cloud broker, een term die je tegenwoordig vaak voorbij hoort komen. Maar wat is dat nu precies?

Nadere informatie

vshape in het datacenter

vshape in het datacenter vshape in het datacenter Hardware Fujitsu Integratie/ migratie SJ Solutions Colocatie Serverius De kant-en-klare totaaloplossing We serve your endless network Gegarandeerde beschikbaarheid en betrouwbaarheid

Nadere informatie

Vier goede redenen om over te stappen naar de cloud

Vier goede redenen om over te stappen naar de cloud Managed Services Managed Services We regelen een snelle en zorgeloze overstap naar een flexibele, veilige en stabiele cloud-omgeving. Een succesvol digitaal platform is continu in beweging. Daarom is een

Nadere informatie

Transformatie naar een slimme, datagedreven tuinbouw

Transformatie naar een slimme, datagedreven tuinbouw Transformatie naar een slimme, datagedreven tuinbouw de rol van onderzoek 19 oktober 2017, prof.dr.ir. Jack van der Vorst, lid concernraad Wageningen University & Research Wereldwijde uitdagingen land-

Nadere informatie

We stemmen uw cloud-verbruik automatisch af op de vraag

We stemmen uw cloud-verbruik automatisch af op de vraag Managed Services Managed Services We geven gedegen advies over ontwerp, integratie, bouw en beheer van schaalbare platformen op basis van cloud-technologie. Cloud computing vormt het fundament van elk

Nadere informatie

BRAIN FORCE THE JOURNEY TO THE CLOUD. Ron Vermeulen Enterprise Consultant

BRAIN FORCE THE JOURNEY TO THE CLOUD. Ron Vermeulen Enterprise Consultant BRAIN FORCE THE JOURNEY TO THE CLOUD Ron Vermeulen Enterprise Consultant BRAIN FORCE Europe Europese Professional Services Provider Consultancy, Projects & Solutions, Staffing Belangrijkste Partnerships

Nadere informatie

Hoe wordt technologie een groeiversneller voor jouw bedrijf?

Hoe wordt technologie een groeiversneller voor jouw bedrijf? Hoe wordt technologie een groeiversneller voor jouw bedrijf? Digital Transformation een van de buzzwoorden van deze tijd. Begrijpelijk want nieuwe mogelijkheden, ontstaan door technologische vooruitgang,

Nadere informatie

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN.

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN. HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN www.exactonline.nl GROEIMODEL VOOR AMBITIEUZE ACCOUNTANTS MEER INFORMATIE? WWW.EXACTONLINE.NL/ACCOUNTANTS Hoe Exact accountants helpt groeien Exact focust zich nadrukkelijk

Nadere informatie

HET HOE EN WAT VAN ONLINE DIENSTEN DOOR: STEVEN ADEMA EN ANNEJENT HOEKSTRA

HET HOE EN WAT VAN ONLINE DIENSTEN DOOR: STEVEN ADEMA EN ANNEJENT HOEKSTRA HET HOE EN WAT VAN ONLINE DIENSTEN DOOR: STEVEN ADEMA EN ANNEJENT HOEKSTRA EVEN VOORSTELLEN AnneJent Hoekstra Teamleider/ Projectleider/Consultant SMART IT Services / CSN Groep Frieschepalen 45 reizen/fotografie

Nadere informatie

FLEXIBILITEIT DOOR STABILITEIT

FLEXIBILITEIT DOOR STABILITEIT RETAIL 3 FLEXIBILITEIT DOOR STABILITEIT ICT en netwerkinfrastructuren bieden retailorganisaties oneindig veel mogelijkheden om de kritische consument op zijn of haar wenken te bedienen, binnen te houden

Nadere informatie

Infor. Uw toekomstbestendige operating service

Infor. Uw toekomstbestendige operating service Infor OS Uw toekomstbestendige operating service Een overkoepelende operating service met een communicatieve gebruikerservaring Infor OS is uw operating service voor de toekomst, ontwikkeld als fundament

Nadere informatie

OP BEDRIJVENTERREINEN BINNENKORT OOK BIJ U OP HET BEDRIJVENTERREIN

OP BEDRIJVENTERREINEN BINNENKORT OOK BIJ U OP HET BEDRIJVENTERREIN EEN RAZENDSNELLE GLASVEZELVERBINDING OP BEDRIJVENTERREINEN BINNENKORT OOK BIJ U OP HET BEDRIJVENTERREIN EEN LAAGDREMPELIG EN BETROUWBAAR GLASVEZELNETWERK Toen in 2003 de gemeente Groningen haar locaties

Nadere informatie

ICT-uitbestedingsdiensten en Software as a Service:

ICT-uitbestedingsdiensten en Software as a Service: ICT-uitbestedingsdiensten en Software as a Service: Betrouwbaardere ICT, minder zorgen! Maak kennis met Multrix Wilt u op maat gesneden ICT-diensten die volledig aan de wensen en behoeften van uw organisatie

Nadere informatie

Hoe belangrijk is het verschil tussen public en private cloud in de praktijk?

Hoe belangrijk is het verschil tussen public en private cloud in de praktijk? 1 Hoe belangrijk is het verschil tussen public en private cloud in de praktijk? De verschillende soorten cloud INHOUD Inleiding Public cloud Private cloud Community cloud Hybrid cloud In de praktijk Conclussie

Nadere informatie