Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 19 december 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 19 december 2017"

Transcriptie

1 Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 19 december 2017 Sfeervol Meerssen Regnr Onderwerp Besluit Vaststelling besluitenlijst B&Wvergadering d.d. 12 december Vaststelling besluitenlijst B&Wvergadering d.d. 13 december Openbare besluitenlijst van de vergadering van GS van Limburg d.d. 12 december De besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 12 december 2017 vast te stellen. De besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 13 december 2017 vast te stellen. De openbare besluitenlijst van de vergadering van GS van Limburg d.d. 12 december 2017 voor kennisgeving aan te nemen Diverse uitnodigingen. Aan de uitnodigingen zoals vermeld in de toelichting uitvoering te geven Plan Vergunningen, Toezicht en Handhaving Meerssen en uitvoeringsprogramma Plaatsing van een Black Box in het kader van de preventiecampagne drugs Wat staat er op het spel. 1. Het concept Plan Vergunningen, Toezicht en Handhaving Meerssen vast te stellen op basis van de zogenoemde "adequate variant"; 2. het concept Uitvoeringsprogramma Vergunningen, Toezicht en Handhaving Meerssen 2018 vast te stellen; 3. het Plan Vergunningen, Toezicht en Handhaving Meerssen met het uitvoeringsprogramma 2018 conform concept-raadsinformatiebrief ter kennis te brengen aan de gemeenteraad. 1. Een dagdeel een 'black box' op de markt te plaatsen in het kader van de preventiecampagne drugs 'Wat staat er op het spel'; 2. een promotieteam in te zetten om mensen uit te nodigen om de 'black box' te bezoeken en nader te informeren over de inhoud van de campagne; 3. een budget van 2.000,-- (exclusief BTW) beschikbaar te stellen voor het plaatsen van de 'black box' gedurende een dagdeel.

2 Reconstructie parkeerterrein sportcomplex Heiveld te Bunde Ontwerpbestemmingsplan Boschweg ongenummerd (ong.) te Bunde voor de realisatie van een woning op een perceel landbouwgrond aan de Boschweg ong. te Bunde. 1. Het raadsvoorstel vast te stellen waarin aan de gemeenteraad ,-- extra krediet wordt gevraagd ten behoeve van de volledige projectkosten, en dit voorstel voor te leggen aan de gemeenteraad ter agendering voor de raadsvergadering van 1 februari 2018; 2. krediet te voteren ad ,-- uit het Investeringsplan 2017; 3. de reconstructie van het parkeerterrein sportcomplex Heiveld (met in achtname van de bestekswijziging van de verwerkingwijze van vrijkomende verwerkbare grond) te gunnen aan Laeven BV na verkregen extra krediet van de gemeenteraad. 1. Akkoord te gaan met de reactie op de zienswijzen zoals verwoord in de nota van zienswijzen voor ontwerp bestemmingsplan Boschweg ong. te Bunde; 2. in te stemmen met het conceptraadsvoorstel en raadsbesluit ter gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan Boschweg ong. te Bunde; 3. het bestemmingsplan inclusief alle bijlagen en de nota van zienswijzen door te leiden naar de raadsvergadering van februari 2018 en de gemeenteraad voor te stellen het bestemmingsplan Boschweg ong. gewijzigd vast te stellen.

3 Omgevingsvergunningsaanvraag herbestemming rijksmonument Weerterhof, Weert Meerssen Actualisatie en modernisering welstandsbeleid. 1. Kennis te nemen van het feit dat er op 29 november 2017 een omgevingsvergunningsaanvraag is ingekomen voor de herbestemming van het rijksmonument Weerterhof, Weert te Meerssen, waarbij een crematorium/uitvaartcentrum met bijbehorende parkeervoorziening mogelijk wordt gemaakt; 2. in te stemmen met het conceptraadsvoorstel en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen in verband met de ingekomen omgevingsvergunningsaanvraag en deze tijdens de raadsvergadering van 1 februari 2018 ter besluitvorming aan de gemeenteraad voor te leggen; 3. de inspraaknota die is opgesteld naar aanleiding van de reacties tijdens de inspraakprocedure op het voorontwerpbestemmingsplan voor het bovengenoemde project vast te stellen en de insprekers te berichten van de ingenomen standpunten; 4. naar aanleiding van de ingekomen aanmeldnotitie m.e.r.-beoordeling en gezien het feit dat er geen onevenredige gevolgen voor milieu te verwachten zijn, niet te verplichten tot een m.e.r.-onderzoek en het bijbehorende besluit te ondertekenen. 1. Kennis te nemen van de stand van zaken met betrekking tot de herijking/actualisatie van het welstandsbeleid; 2. kennis te nemen van de afspraken die zijn gemaakt met de gemeente Stein over de samenwerking op het gebied van de welstandsadvisering; 3. in te stemmen met het gezamenlijk met de gemeente Stein werven van een monumentendeskundige als lid van de monumentencommissie; 4. de raadsinformatiebrief die onderdeel uitmaakt van dit besluit naar de gemeenteraad te sturen.

4 Uitvoering Recreatief Overstappunt Rothem en Klinkenberg-Zuid Gunning aanleggen openbare verlichting Vliegveldweg Raadsinformatiebrief over het beheer van de begraafplaatsen. 1. De dekkingsmiddelen zoals benoemd in de financiële paragraaf voor het project ' Overstappunt Rothem' te accorderen; ,-- te voteren vanuit post 2017/27 van het restant investeringsplan Revitalisering Rothem voor project ' Overstappunt Rothem'; 3. Heusschen*Copier op basis van artikel 18 Aanbestedingsbeleid Meerssen opdracht te verlenen voor: a. DO Klinkenberg Zuid, b. bestek en onderzoeken busstation en Klinkenberg Zuid, c. directie en toezicht op de uitvoering van de herinrichting van het busstation en de Klinkenberg Zuid. Het project "aanleggen openbare verlichting Vliegveldweg" te gunnen aan de laagste inschrijver namelijk Insta Zuid BV. In te stemmen met de conceptraadsinformatiebrief algemene begraafplaatsen Zwembad Meerssen. In te stemmen met het conceptraadsvoorstel inhoudende: 1. een eenmalige bijdrage ter grootte van ,-- te verstrekken aan de Vereniging Zwembad Meerssen; 2. zwembaden in de gemeente Meerssen aan te willen merken als een activiteit van algemeen belang waardoor de mogelijkheid bestaat om zwembaden tegen een gereduceerd tarief te verpachten en daarvoor de procedure in gang te zetten; 3. zwembad Meerssen aan de Vereniging Zwembad Meerssen in de vorm van een erfpachtovereenkomst over te dragen.

5 Eerste fase Accommodatiebeleid. 1. In te stemmen met het conceptraadsvoorstel (inclusief bijlagen) inzake accommodatiebeleid fase 1; 2. opdracht te geven voor het opstellen van een nieuw beheerplan buitensportaccommodaties voor de gemeente Meerssen; 3. opdracht te geven voor het opstellen van een nieuw gebouwenbeheerplan (voor de gemeenschapshuizen en kleedlokalen) voor de gemeente Meerssen; 4. opdracht te geven voor het opstellen van bestekken voor de renovatiewerkzaamheden aan 6 tennisbanen (4 in Bunde en 2 in Geulle) Stand van zaken Leefbaarheidsfonds. 1. Akkoord te gaan met de voortzetting van deze subsidiemogelijkheid gedurende 2018; 2. in te stemmen met de conceptraadsinformatiebrief Beschikbaar stellen eerdere stukken aangaande accommodatiebeleid in het algemeen en tennis in het bijzonder Autorisatie Portal Inburgering en voortzetting Participatieverklaringstraject Jaarverslag 2016 en begroting Stichting kom Leren. Het concept-raadsvoorstel algemeen accommodatiebeleid gemeente Meerssen september 2017 (verseonnummer ) en het concept-raadsvoorstel accommodatiebeleid tennis september 2017 (verseonnummer ) beschikbaar te stellen aan de leden van de gemeenteraad. 1. Akkoord te gaan met de Autorisatie Portal Inburgering/ Suwinet ten behoeve van de Participatieverklaring; 2. akkoord te gaan met de voortzetting Participatieverklaringstraject, de voorgestelde kostenopgave en verdeelsleutel. Kennis te nemen van het jaarverslag 2016 en de begroting 2018 e.v. van Stichting kom Leren en deze stukken conform concept-raadsvoorstel aan de gemeenteraad voor te leggen.

6 Subsidie MIK en Spelenderwijs voor de uitvoering van de reguliere peuteropvang en de uitvoering van het aanbod van VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) in Inkoop jeugdhulp vanaf 2019: evaluatie zorginkoop Zuid-Limburg Met toepassing van de hardheidsclausule van de Algemene subsidieverordening Meerssen 2017, artikel 16 wegens te laat indienen van de subsidieaanvraag 2018 en conform artikel 10, Verordening Peuterprogramma Gemeente Meerssen 2017, aan MIK een subsidie te verlenen van ,--, voor de uitvoering reguliere peuteropvang en de uitvoering van het aanbod aan VVE in 2018; 2. conform artikel 10, Verordening Peuterprogramma Gemeente Meerssen 2017, aan Spelenderwijs een subsidie te verlenen van ,-- voor de uitvoering reguliere peuteropvang en de uitvoering van het aanbod aan VVE in 2018; 3. de Verordening Peuterprogramma Gemeente Meerssen 2017 in 2018 te evalueren; 4. akkoord te gaan met de conceptbrieven. 1. Kennis te nemen van het onderzoeksrapport Evaluatie Zorginkoop Zuid-Limburg van F- Fort; 2. in te stemmen met de ambtelijke adviezen bij de (samengevatte) aanbevelingen uit het onderzoeksrapport ten aanzien van de inkoop jeugdhulp, te weten: a. actualiseren van de centrumregeling inkoop jeugdhulp voor onbepaalde tijd, b. binnen de centrumregeling een onderscheid te maken in een basis- en een keuzepakket, c. het basispakket vast te stellen bestaande uit de arrangementen: Crisis, Verblijf, JeugdzorgPlus, Jeugdbescherming & Jeugdreclassering en de crisisdienst Jeugd, d. voor de eerste vier jaar de overige arrangementen Begeleiding (groep en individueel), Behandeling (groep en individueel), Logeren, BOR, Dyslexie (diagnose en behandeling), Regie en Consult op te nemen in het keuzepakket waarbij gemeenten afzonderlijk per arrangement kunnen aangeven of zij dit voor 4 jaar wensen in te kopen via de centrumgemeente Maastricht,

7 e. commitment tussen de Zuid Limburgse gemeenten aan gaan voor nauwe afstemming van inkoop daar waar behandelingen met een zware huisvestingscomponent lokaal worden ingekocht, f. het opstarten van drie projectteams die in 2018 de inkoop op de thema's 'Crisis', 'Verblijf' en 'Begeleiding' gaan doorontwikkelen, g. aanpassen van de samenwerkingsovereenkomst met aanbieders waardoor deze beperkt wordt tot datgene dat nog ingekocht wordt middels bestuurlijk aanbesteden; 3. op grond van beslispunt 2 c te besluiten om vanaf 2019 de jeugdhulp gezamenlijk in te blijven kopen via de centrumgemeente voor het basispakket en tot 2023 gebruik te maken van het keuzepakket en dus ook de arrangementen als genoemd onder 2 d door de centrumgemeente te laten inkopen; 4. de centrumgemeente Maastricht de vervolgopdracht te geven de beslissingen 2 en 3 samen met de regio uit te werken in een projectplan waarin de afzonderlijke aanbevelingen als deelopdrachten met een concrete planning zijn opgenomen Machtiging om Burgemeester en Wethouders te vertegenwoordigen in bezwaarprocedures aangaande de Jeugdwet, Verordening Jeugdhulp 2015 Gemeente Meerssen en Besluit Jeugdhulp Gemeente Meerssen Onderzoek mogelijke bedrijfsverplaatsing Dogstar in de Groote Molen en herbestemming van de Groote Molen. De heer H.F. van Rooij of zijn vervanger te machtigen haar in bezwaarprocedures aangaande de Jeugdwet, Verordening Jeugdhulp 2015 Gemeente Meerssen en Besluit Jeugdhulp Gemeente Meerssen 2017 te vertegenwoordigen. In te stemmen met het onderzoeken van de mogelijkheden van de bedrijfsverplaatsing Dogstar en de herbestemming van de Groote Molen.

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 20 februari 2018

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 20 februari 2018 Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 20 februari 2018 Sfeervol Meerssen 1 334927 Vaststelling besluitenlijst B&Wvergadering d.d. 6 februari 2018. 2 334928 Openbare besluitenlijst van de vergadering

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 6 november 2018

Openbare besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 6 november 2018 Openbare besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 6 november 2018 Volgnr. Zaaknr. Onderwerp 1 500067 Vaststelling besluitenlijsten B&Wvergaderingen d.d. 30 oktober 2018 en 1 november 2018 2 500061 Openbare

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 17 november 2015

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 17 november 2015 Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 17 november 2015 Sfeervol Meerssen Regnr Onderwerp Besluit 1 239477 Vaststelling besluitenlijst B&Wvergadering d.d. 10 november 2015. 2 239479 Openbare besluitenlijst

Nadere informatie

*88* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018

*88* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018 *88* Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer Mr. A.J.M. Walraven (wethouder); De heer Mr. S.B.J. Backus (wethouder); De heer

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 3 november 2015

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 3 november 2015 Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 3 november 2015 Sfeervol Meerssen Regnr Onderwerp Besluit 1 238291 Vaststelling besluitenlijst B&Wvergadering d.d. 20 oktober 2015. 2 238313 Vaststelling besluitenlijst

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 9 mei 2017

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 9 mei 2017 Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 9 mei 2017 Sfeervol Meerssen Regnr Onderwerp Besluit 1 301354 Vaststelling besluitenlijst B&Wvergadering d.d. 25 april 2017. 2 301356 Openbare besluitenlijsten van

Nadere informatie

Van 20 november 2012 openbaar

Van 20 november 2012 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 13 november 2012. Advies Akkoord. BW-003032 2 Onderwerp Laten adopteren van het groene middeneiland op rotondes. R Advies - Instemmen met het in bruikleen

Nadere informatie

Van 5 maart 2013 openbaar

Van 5 maart 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 26 februari 2013. Advies BW-005406 2 Onderwerp Vaststellen controleprotocol 2012 BV Advies A. De raad voorstellen bijgevoegd controleprotocol vast te stellen;

Nadere informatie

4. St Ontwerpbestemmingsplan 't Hout - A. vd Dyckestraat naast 14

4. St Ontwerpbestemmingsplan 't Hout - A. vd Dyckestraat naast 14 ergadering van burgemeester en wethouders Nummer. oorstel Portefeuillehouder 1. Bm aststellen van de openbare besluitenlijst van 22 mei 2018 De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen Ter bespreking

Nadere informatie

5 december Locoburgemeester A.P.M. van Swam;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder S.A.M. Bos;Wethouder A.H.M. de Vree;Wethouder T.P.M.

5 december Locoburgemeester A.P.M. van Swam;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder S.A.M. Bos;Wethouder A.H.M. de Vree;Wethouder T.P.M. LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN WEST MAAS EN WAAL 5 december 2017 Status Openbaar Voorzitter Aanwezig Definitief Ja Locoburgemeester ;Gemeentesecretaris

Nadere informatie

Van 28 oktober 2014 openbaar

Van 28 oktober 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 21 oktober 2014 Akkoord. BW-007675 2 Onderwerp Verkeersbesluit intrekken vrachtwagenverbod op Trancheeweg tussen Geuzendijk en spoorwegovergang NS. R 1.

Nadere informatie

O P E N B A A R. Besluitenlijst d.d.: 07 februari 2017 Weeknr. 06. Secretaris 1. RM Besluitenlijst d.d. 31 januari 2017 Is vastgesteld.

O P E N B A A R. Besluitenlijst d.d.: 07 februari 2017 Weeknr. 06. Secretaris 1. RM Besluitenlijst d.d. 31 januari 2017 Is vastgesteld. Aanwezigen: de burgemeester, R.J. van de Mortel de wethouder, P.F.W.M. Pennings de wethouder, S.I.S. Heijboer-Klapwijk de wethouder, A.J.F. Potters de secretaris, drs. H.C. de Visch Eybergen Besluitenlijst

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 22-12-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 18-4-2017 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 20 december 2016

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 20 december 2016 Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 20 december 2016 Sfeervol Meerssen Regnr Onderwerp Besluit 1 283872 Vaststelling besluitenlijst B&Wvergadering d.d. 13 december 2016. 2 283873 Openbare besluitenlijst

Nadere informatie

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. vaststellen. - instemmen met de reactie. Conform advies besloten.

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. vaststellen. - instemmen met de reactie. Conform advies besloten. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 24 november 2015 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer Mr. A.J.M. Walraven (wethouder) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer J.M.M.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 14 JANUARI 2014

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 14 JANUARI 2014 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 14 JANUARI 2014 : 140101 Staf Corsanummer : 2013.00047 : Besluitenlijst met notulen van de collegevergadering van 6 januari 2014. Samenvatting : : De besluitenlijst met

Nadere informatie

De Ronde 20-01-2009 Aanvang: 20:30

De Ronde 20-01-2009 Aanvang: 20:30 De Ronde 20-01-2009 Aanvang: 20:30 Tijd Molendijkzaal 0.01 20:30 Bestemmingsplan Buitengebied Oost Rondetafelgesprek met gemeenteraad Leusden Het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Oost heeft ter inzage

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012 Burgemeester Röell 12CV000171 Benoeming tot buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand (trouwambtenaar) De heer A.R. Stolk benoemen tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voor de periode als

Nadere informatie

Het college van burgemeester en wethouders besluit:

Het college van burgemeester en wethouders besluit: Openbare besluitenlijst van door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 11 mei t.m. 17 mei 2016. Datum aanmaak: 25.05.2016.. Directie AST/2016/009226 Vaststellen besluitenlijsten en besluitenlijsten

Nadere informatie

Van 11 juni 2013 openbaar

Van 11 juni 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 3 juni 2013. Advies Akkoord. BW-005929 2 Onderwerp Kimpe Veld I Advies Kennis nemen van de ondertekende huurovereenkomst aangegaan door Stichting Gemeenschapshuis

Nadere informatie

Van 6 november 2012 openbaar

Van 6 november 2012 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 30 oktober 2012. Advies Akkoord. BW-005130 2 Onderwerp Verder doorvoeren van de Kanteling in de Wmo. I Advies Aan de raad voorstellen: 1. Instemmen met de

Nadere informatie

Besluitenlijst burgemeester en wethouders

Besluitenlijst burgemeester en wethouders vergadering burgemeester en wethouders gemeente nieuwkoop Besluitenlijst burgemeester en wethouders datum DINSDAG 6 november 2018 reg. nr. 18.21973 tijd 09:00 uur - 13:00 uur locatie B&W-kamer te Nieuwveen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 25-7-2017 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 16 februari 2016

Advies en besluitenlijst 16 februari 2016 Instantie BW Datum 16 februari 2016 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 7. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. A.L. van der Meij (wethouder), mevr. P.Y.J. Blok-van Werkhoven (wethouder), dhr.

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 4 mei 2009. nummer 18

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 4 mei 2009. nummer 18 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 4 mei 2009 nummer 18 L.M. Huizer, A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, burgemeester wethouder wethouder

Nadere informatie

Handhavingsuitvoeringsprogramma (HUP) 2019 vaststellen. Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2018 voor kennisgeving aannemen.

Handhavingsuitvoeringsprogramma (HUP) 2019 vaststellen. Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2018 voor kennisgeving aannemen. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18 juni 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer

Nadere informatie

Nr. Onderwerp Het college heeft besloten:

Nr. Onderwerp Het college heeft besloten: Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders datum: 23 september 2014 Aanvang: 9.00 uur Aanwezig: Mw. Mr. De Boer-Beerta Mw. Cuijpers Dhr. den Teuling Dhr. Verheijden Dhr. Wolfhagen

Nadere informatie

Burgemeester Wethouder Wethouder Wethouder Gemeentesecretaris

Burgemeester Wethouder Wethouder Wethouder Gemeentesecretaris Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders datum: 3 juli Aanvang: 9.00 uur Aanwezig: Mvv. Mr. De Boer-Beerta Mvv. Cuijpers Dhr. Smits Dhr. Den Teuling Dhr. L'Ortije Burgemeester Wethouder

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 12 juli t/m 8 augustus 2017

Openbare besluitenlijst Door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 12 juli t/m 8 augustus 2017 Openbare besluitenlijst Door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 12 juli t/m 8 augustus 2017 Datum aanmaak: 9 augustus 2017 Directie 2017019086 Vaststellen besluitenlijsten en besluitenlijsten

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk 3 ADV/C/17/02818 Z/C/16/38280 Secretaris Uitnodigingen d.d. 21 februari 2017 1. Land van Cuijk: Raadsconferentie woensdag 22 februari 2017 om 19.30 te Cuijk 2. AgriFood Capital: Werkbijeenkomst Health

Nadere informatie

O P E N B A R E B E S L U I T E N L I J S T

O P E N B A R E B E S L U I T E N L I J S T O P E N B A R E B E S L U I T E N L I J S T WEKELIJKSE UITGAVE VAN DE GEMEENTE MAASGOUW Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend van de vergadering van burgemeester en wethouders van 20

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst - College van B&W

Openbare besluitenlijst - College van B&W Datum 23-04-2019 Tijd 9:00-12:00 Locatie B&W kamer Voorzitter B. Koelewijn Openbare besluitenlijst - College van B&W 1. Besluitenlijst van de vergadering burgemeester en wethouders van 16 april 2019 19INT00476

Nadere informatie

Openbare agenda College vergadering van 25-11-2014. Nummer: Aanwezig:

Openbare agenda College vergadering van 25-11-2014. Nummer: Aanwezig: Openbare agenda College vergadering van 25-11-2014 Aanwezig: Nummer: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij,

Nadere informatie

Van 23 april 2013 openbaar

Van 23 april 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 16 april 2013. Advies Akkoord. BW-005740 2 Onderwerp Wegsleepregeling R Advies Mandatering uitvoering wegsleepregeling aan: 1. Hoofd afdeling Vergunningen,

Nadere informatie

Het opleggen van een last onder dwangsom wegens het in strijd handelen met de voorschriften van het bestemmingsplan en het Besluit omgevingsrecht.

Het opleggen van een last onder dwangsom wegens het in strijd handelen met de voorschriften van het bestemmingsplan en het Besluit omgevingsrecht. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee dd 16 april 2019 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A De heer WM van Esch De heer DA De

Nadere informatie

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 1 mei 2013. Akkoord. BW-005434 2 Onderwerp Regionale samenwerking Leerplicht RMC gemeenten Nederweert en Weert. I De gemeenteraad conform bijgevoegd voorstel

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 11/09/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Nummer Onderwerp Advies Beslissing Pfh Openbaar 1 IN Notulen B&W-vergadering Notulen vaststellen. Conform AvA Ja

Nummer Onderwerp Advies Beslissing Pfh Openbaar 1 IN Notulen B&W-vergadering Notulen vaststellen. Conform AvA Ja Notulen openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN16-05126 Aanwezigen: Dhr. A.G.T. van Aert, burgemeester Mevr. C.M.M. Noordman, secretaris Mevr. P.J.E. van de Loo, wethouder Dhr. M.J. van Schuppen, wethouder

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 26 mei 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Dhr. D. van der Sleen Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA)

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave

Besluitenlijst college B&W Grave Vergadering: Aanwezigen: Burgemeester A.M.H. Roolvink, wethouders A.M. Henisch-Hulsman,,, secretaris J.J.L. Heerkens. 3. D/18/106899 Z/G/17/50225 Bedrijfsvoering/HJIB/ Bestuurssecretariaat A.M.H. Roolvink

Nadere informatie

Raadsnota. Raadsvergadering de dato 1 oktober 2018 Onderwerp: Centrumregeling verwerving jeugdhulp. Aan de gemeenteraad,

Raadsnota. Raadsvergadering de dato 1 oktober 2018 Onderwerp: Centrumregeling verwerving jeugdhulp. Aan de gemeenteraad, Raadsnota Raadsvergadering de dato 1 oktober 2018 Onderwerp: Centrumregeling verwerving jeugdhulp Aan de gemeenteraad, 1. Doel, Samenvatting en Advies van het raadsvoorstel Het college van burgemeester

Nadere informatie

CONCEPT. Definitief openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN Datum B&W vergadering:

CONCEPT. Definitief openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN Datum B&W vergadering: Notulen Definitief openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN15-00407 Aanwezigen: Afwezigen: Dhr. A.G.T. van Aert, burgemeester Mevr. C.M.M. Noordman, gemeentesecretaris Mevr. P.J.E. van de Loo, wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave

Besluitenlijst college B&W Grave Z/19/222563 Bedrijfsvoering/HJIB/ Bestuurssecretariaat Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van dinsdag 8 januari 2019. De besluitenlijst van de laatst gehouden B&W- vergadering wordt in de eerstvolgende

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave

Besluitenlijst college B&W Grave Vergadering: Z/G/17/50225 Bedrijfsvoering/HJIB/ Bestuurssecretariaat Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van dinsdag 4 december 2018. De besluitenlijst van de laatst gehouden B&W- vergadering wordt

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 23 AUGUSTUS 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 23 AUGUSTUS 2016 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 23 AUGUSTUS 2016 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Frank van Hulle, wethouder; de heer Frank Deij, wethouder;

Nadere informatie

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 december 2015 PERS

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 december 2015 PERS BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 december 2015 PERS Zaak Onderwerp Concept besluit Samenvatting Besluit 39478 Dienstverleningsovereenkomst

Nadere informatie

Kennis te nemen van de agenda van de raadsvergadering van 15 februari 2019

Kennis te nemen van de agenda van de raadsvergadering van 15 februari 2019 Nummer. Voorstel Portefeuillehouder 1. Bm Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 29 januari 2019 V De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen V Ter bespreking lijst van uitnodigingen

Nadere informatie

Aanwezig: Voorzitter: S. Adriaansen Secretaris: A. Baart Wethouders: H. de Waal, M. Groffen, L. van der Beek en J. van Agtmaal

Aanwezig: Voorzitter: S. Adriaansen Secretaris: A. Baart Wethouders: H. de Waal, M. Groffen, L. van der Beek en J. van Agtmaal Dossiercode: D-14.00016; document 2014.36208 Besluitenlijst van de in de vergadering van burgemeester en wethouders van Woensdrecht van 16 september genomen besluiten 8 t/m 12 september 2014 door parafen

Nadere informatie

V Ter kennisname: voorstel bedrijfsbezoeken tweede helft 2017 voor de burgemeester en wethouder Van Bree.

V Ter kennisname: voorstel bedrijfsbezoeken tweede helft 2017 voor de burgemeester en wethouder Van Bree. 1. Bm Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 11 juli 2017 V De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen V Ter kennisname: voorstel bedrijfsbezoeken tweede helft 2017 voor de burgemeester

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 25 april 2016

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 25 april 2016 Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 25 april 2016 Sfeervol Meerssen Regnr Onderwerp Besluit 1 253986 Vaststelling besluitenlijst B&Wvergadering d.d. 19 april 2016. 2 253988 Openbare besluitenlijst

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 19 NOVEMBER 2013 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 19 NOVEMBER 2013 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: 13.096955 No. 47 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 19 NOVEMBER 2013 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J.

Nadere informatie

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. De Besluitenlijst B&W BW2014/654. d.d. 2 december 2014

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. De Besluitenlijst B&W BW2014/654. d.d. 2 december 2014 Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 9 december 2014 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven (burgemeester) De heer A.J.M. Walraven (wethouder) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer J.M.M. van

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders

College van burgemeester en wethouders College van burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst Zitting van 13 november 2018 Samenstelling Afwezig: de heer Jan Lonink, burgemeester; de heer Frank van Hulle, wethouder; de heer Jack Begijn,

Nadere informatie

Bijlage(n) Uw brief van Uw kenmerk Zaaknummer Documentnummer Landgraaf, juli 2018

Bijlage(n) Uw brief van Uw kenmerk Zaaknummer Documentnummer Landgraaf, juli 2018 Aan de leden van de Gemeenteraad van Landgraaf Postbus 31000 6370 AA LANDGRAAF Bijlage(n) Uw brief van Uw kenmerk Zaaknummer Documentnummer Landgraaf, 18.16066 10 juli 2018 Onderwerp: Inkoop jeugdhulp

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING College van Burgemeester en s DATUM 3 November 2015 TIJDSTIP 9:30 uur Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester H. Romeijn Gemeentesecretaris M.H. van der Eng C.J.M.W. Wassenaar J.J.F.M.

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders

Burgemeester en wethouders Burgemeester en wethouders Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders van Gemeente Leerdam d.d. 18 december 2018 Aanwezig: Burgemeester T.P.J. Bruinsma Wethouder T. Meijdam Wethouder

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011 Lijst nr. 21 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011 PUBLIEKSDIENST Werkbezoek Uddel op 25 mei 2011 Voorstel dienst Publieksdienst: 1. instemmen

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering

Besluitenlijst B&W vergadering Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer P.J.M. Vogels (wethouder) De heer R.G.M. Thomassen

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 20-10-2015 Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 20-10-2015 Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 20-10-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 9 februari 2016 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 9 MEI 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 9 MEI 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 9 MEI 2017 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jack Begijn, wethouder Zijn afwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting,

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 15-01-2019 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 07/10/2014 week 41. Nr. Afdeling 1. Inrichting Openbare Ruimte Beschikbaar stellen van krediet bouw -en woonrijpmaken

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VOOR DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN LINGEWAAL

BESLUITENLIJST VOOR DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN LINGEWAAL Aanwezig: burgemeester Van Ruijven, wets Van Bezooijen, Van Sambeek en Bel (gedeeltelijk) BESPREEKSTUKKEN 1. Secretaris B. en w.-besluitenlijst van 31 maart 2015. Met de besluitenlijst akkoord te gaan.

Nadere informatie

Het college besluit de besluitenlijst d.d. 17 maart 2015 vast te stellen.

Het college besluit de besluitenlijst d.d. 17 maart 2015 vast te stellen. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders Datum 24 maart 2015 Aanwezig Hayo Apotheker (burgemeester), Maarten Offinga (wethouder), Sjoerd Tolsma (wethouder), Gea Akkerman (wethouder),

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 28-7-2015. Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 28-7-2015. Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 28-7-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Van 3 juli 2012 openbaar

Van 3 juli 2012 openbaar 1. Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 26 juni 2012. Advies Akkoord. BW-004493 2. Onderwerp Koopovereenkomst woonzorgcomplex Laarveld R Advies 1. Instemmen met koopovereenkomst. 2. Instemmen

Nadere informatie

-Susteren 2 5MAAST 2013. Gemeente. Besluitenlijst B&W Vergadering t.b.v. Pers en Raad. 19 maart 2013. Datum: Tijd: 10.00 C2.42.

-Susteren 2 5MAAST 2013. Gemeente. Besluitenlijst B&W Vergadering t.b.v. Pers en Raad. 19 maart 2013. Datum: Tijd: 10.00 C2.42. 2 5MAAST 2013 Besluitenlijst Gemeente -Susteren Datum: Tijd: Plaats: 19 maart 2013 10.00 C2.42 * 2 4 1 6 4 8 * Onderwerp Besluit Openbaar Publicatie O.R. Raad Besluitenlijst vergadering B&W van 12 maart

Nadere informatie

Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr.

Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 6 februari 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Van 5 februari 2013 openbaar

Van 5 februari 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering van 29 januari 2013. Advies Akkoord. BW-005538 2 Onderwerp Prestatieverslag inburgering 2012 I Advies 1. Kennisnemen van het bijgevoegde Prestatieverslag inburgering

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 2 september 2014 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

Akkoord-geparafeerde agendapunten Burgemeester

Akkoord-geparafeerde agendapunten Burgemeester Burgemeester Beh.team ABJZA Reg.nr. 15-4742 Onderwerp Wijziging van de Wet gemeenschappelijke regelingen. (RIB nr. 2015-95). Advies 1. De projectopdracht van het project Gevolgen van de wijziging van de

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 25-10-2010 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1 - 1. BESLUITENLIJST

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017 Nr. e170018513 Casenr. 17e0003009 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. De Openbare Besluitenlijst B&W d.d. 6 november 2018 Vaststellen.

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. De Openbare Besluitenlijst B&W d.d. 6 november 2018 Vaststellen. *108* Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 13 november 2018 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester); De heer Mr. A.J.M. Walraven (wethouder); De heer Mr. S.B.J. Backus (wethouder);

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 29 januari 2019 Aanwezig : Dhr. G. Boonzaaijer Dhr J. Lange Dhr. R. Jorg tot 14.00 uur Dhr. J.E. Waaldijk Mevr. J.C. Broekhuis Loco burgemeester Loco

Nadere informatie

Van 27 mei 2014 openbaar

Van 27 mei 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014. Akkoord. BW-006768 2 Onderwerp Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor de vestiging van een crematorium op de hoek van de Peelterbaan

Nadere informatie

Ad 1 en 2 Akkoord a tot en met d: Akkoord. Harmonisatie beleidsuitvoering Omnibuzz

Ad 1 en 2 Akkoord a tot en met d: Akkoord. Harmonisatie beleidsuitvoering Omnibuzz 124493-190949 Concept besluitenlijst van de B&Wvergadering van 12 maart 2019 1. Vaststellen van de concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 12 maart 2019 2. Het vastgestelde openbare deel van

Nadere informatie

Jaarstukken Stg. Kunstkwartier en CultuurContact 2014

Jaarstukken Stg. Kunstkwartier en CultuurContact 2014 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 19 mei 2015 De besluitenlijst vaststellen. 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen. Ter bespreking. B Geen bijzonderheden. 3. B Uitnodigingen

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 25 AUGUSTUS 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 25 AUGUSTUS 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: 15.107570 No. 35 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R. VAN HEMERT, WETHOUDER R.A.J. VAN DER

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE STEDE BROEC D.D. 06 MAART 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE STEDE BROEC D.D. 06 MAART 2018 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE STEDE BROEC D.D. 06 MAART 2018 Aanwezig: Afwezig: R. Wortelboer, burgemeester, N. Slagter, B. Nootebos en T. Schuitemaker,

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 31 oktober 2017 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 31 oktober 2017 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 31 oktober 44/2.01 BW17.0495 44/2.06 BW17.0427 Beantwoording college van de schriftelijke ronde van de algemene beschouwingen in 1e termijn bij de begroting 2018.

Nadere informatie

Voorstel tot vaststellen besluitenlijst voorgaande week.

Voorstel tot vaststellen besluitenlijst voorgaande week. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders. Dinsdag 7 maart 2017 om 9.30 uur in de kamer van de burgemeester, gemeentehuis te Neerijnen Aanwezig: Nr. Burgerparticipatie Burgemeester

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari 2017 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 13 februari 2018, Ongewijzigd vastgesteld.

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 13 februari 2018, Ongewijzigd vastgesteld. BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders Vergadering gehouden op 20 februari 2018 Week 8 Aanwezig: L. Wagenaar-Kroon,, G. Bekhuis,, J. Kes en N. van Ginkel 1. Besluitenlijst van de

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Openbare besluitenlijst Collegevergadering Datum 28-05-2019 Tijd 9:00-12:00 Locatie Bestuurskamer (2.58) Voorzitter Aanwezigen H.A.G. Hellegers D. van Deurzen, G. van Heeswijk, H.A.G. Hellegers, F.J.M.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 oktober 2013. Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 oktober 2013. Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 oktober 2013 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 19 mei 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA) Dhr.

Nadere informatie

Besluit De raad wordt geïnformeerd conform concept-brief.

Besluit De raad wordt geïnformeerd conform concept-brief. Openbare besluitenlijst B&W Smallingerland - week 21-2017 Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp 18 mei 2017 Saza 1. 1922634 Groot onderhoud binnensportaccommodaties 2017 FBI 2. 1930449 Zaaksysteem Het Sportbedrijf

Nadere informatie

Ter Inzage Liggende Stukken (TILS) t.b.v. commissievergaderingen raadscyclus 29 april Nr. B&W-besluit Onderwerp en genomen besluit

Ter Inzage Liggende Stukken (TILS) t.b.v. commissievergaderingen raadscyclus 29 april Nr. B&W-besluit Onderwerp en genomen besluit Ter Inzage Liggende Stukken (TILS) t.b.v. commissievergaderingen raadscyclus 29 april 2015 Nr. B&W-besluit Onderwerp en genomen besluit 1036 03 maart 2015 (BW150303-02) 1037 03 maart 2015 (BW150303-03)

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W Smallingerland - week Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp. 12 januari 2017

Openbare besluitenlijst B&W Smallingerland - week Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp. 12 januari 2017 Openbare besluitenlijst B&W Smallingerland - week 3-2017 Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp 12 januari 2017 Soza 1. 1842169 Brief FSU splitsing vrijwilligersvergoeding / reiskostenvergoeding Het FSU heeft in een

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 26/01/2016 week 4. 1. projectbureau Waterfront Tonselsedreef 125 t/m 211 beslissing op verzoek tot handhaving

Nadere informatie

Van 9 december 2014 openbaar

Van 9 december 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 2 december 2014. Advies Akkoord. BW-007610 2 Onderwerp Internationale samenwerking Weert-Hangzhou (China) CS Advies 1. Instemmen met het document Internationale

Nadere informatie

Besluitenlijst d.d.: 20 december 2016 Weeknr. 51 O P E N B A A R

Besluitenlijst d.d.: 20 december 2016 Weeknr. 51 O P E N B A A R Aanwezigen: de burgemeester, R.J. van de Mortel de wethouder, P.F.W.M. Pennings de wethouder, S.I.S. Heijboer-Klapwijk de wethouder, A.J.F. Potters de secretaris, drs. H.C. de Visch Eybergen Besluitenlijst

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST OPENBARE BESLUITENLIJST collegevergadering d.d. Aanwezig: Burgemeester A.R.B. van den Tillaar Wethouders J. de Jonge, S. Stroosnijder Gemeentesecretaris M. van Vliet Bestuurssecretaris R.W. Schiettekatte

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer K. Kasteleijn De heer F.J.

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave

Besluitenlijst college B&W Grave Aanwezig: Burgemeester, wethouders A.M. Henisch-Hulsman,, J. Joon, secretaris J.J.L. Heerkens 2. ADV/G/16/01497 Z/G/15/25151 Secretaris Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van dinsdag 2 februari

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 1 december Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 1 december Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 1 december 2015 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

003 Het realiseren van een volkstuin aan de Middenweg 2 DickL1 Voorstel/Besluit:

003 Het realiseren van een volkstuin aan de Middenweg 2 DickL1 Voorstel/Besluit: Besluitenlijst: B&W-vergadering Datum: 09/01/2018 Aanwezig: Burgemeester Loco-gemeentesecretaris Afwezig: Secretaris A.B. Blase G.E. Oude Kotte V.C.M. Stam-de Nijs L.H.M. Dickhoff H.J. Leemhuis A.S. Meijer

Nadere informatie