Ouderavond Een kijkje in de keuken 2.0 : Wat fijn dat u met ons meekijkt!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ouderavond Een kijkje in de keuken 2.0 : Wat fijn dat u met ons meekijkt!"

Transcriptie

1 Voor de kalender: 2 feb feb. Carnaval op t Wikveld 12 t/m 16 feb. Carnavalsvakantie 19 t/m 23 feb. Eindadviesgesprekken gr. 8 (gewijzigde data) 22 feb. Voorstelling Kruis en Mol gr. 1 t/m 3; speelzaal MWW In dit bulletin: Ouderavond Een kijkje in de keuken 2.0 ; Wat fijn dat u met ons meekijkt! Carnaval; t Slotgat bende noit zat! Voor het eerst naar school in 2018/2019 Ssst! De tijger slaapt Voorleesfeest voor iedereen van 0 tot 7 jaar;! Even voorstellen de mediatoren van KC t Wikveld! Ingezonden bericht: schoolbieb Ouderavond Een kijkje in de keuken 2.0 : Wat fijn dat u met ons meekijkt! Een kleine 100 ouders ontvingen we vorige week woensdag aan de deur van ons Wikveldrestaurant om te beginnen met een kop koffie of thee. Mooi om te zien, dat er ook een aantal ouders van onze peuters aanwezig waren! Doel van de avond was om u te laten zien hoe wij de afgelopen 2 jaar hard gewerkt hebben aan nieuwe ontwikkelingen, nu in de praktijk zichtbaar. De Inspectie van Onderwijs beoordeelde t Wikveld niet voor niets als een bovengemiddelde school. Het concept-rapport van de Inspecteur hebben wij al gekregen; wanneer het definitieve rapport binnen komt, delen we dat met u op onze website. Dit geldt ook voor de resultaten van de KindCentrumMonitor (KCM), die u onlangs hebt kunnen invullen. Wij vinden het erg belangrijk om onze kwaliteit te bewaken, dit met u te delen en planmatig aan verbetering te werken. Onze motto is niet voor niets: Ontwikkel jezelf, groei samen!

2 Wij zijn erg trots op alle collega-specialisten die u in 2 rondes een Kijkje in de keuken gaven, wat betreft de stand van zaken en nog te verwachten ontwikkelingen op diverse (vak- )gebieden. Gezien alle reacties en ingevulde tips en tops werd dit door u erg gewaardeerd. Ook uw input van de denktafel(lakens) met betrekking tot ons ICT beleid en de invulling van de informatieavonden, nemen we mee in onze besluitvorming. Na afloop van de rondes werd er nog gezellig nagepraat in ons onderwijscafé en liet de hapjesbrigade u haar kunsten proeven. Fijn dat u er bij was! Mocht u nu denken; ik heb iets gemist; binnenkort verschijnt de inhoud van alle workshops op de website. Hierbij willen wij ook Ronald van der Burgt bedanken voor het maken van de professionele flyer en uitnodiging! Carnaval; t Slotgat bende noit zat! Nog 1 week en dan is het zover: met de schooloptocht start Carnaval in t Sotgat. Een update van relevante informatie: Schooltijden Vrijdag 9 februari zullen de schooltijden als volgt zijn: - De groepen 1 t/m 8 volgen de normale schooltijden van 8.30 uur tot uur. - De groepen 6 t/m 8 + (5/6 juf Mireille) vertrekken rond naar D n As. Zij mogen om uur opgehaald worden of zelf naar huis gaan. Schminkouders gezocht Vrijdag 9 februari gaan wij tussen 9.00 en uur een carnavalscircuit draaien. Wij zijn op zoek naar ouders die het leuk vinden om te schminken. Je hoeft geen schminkdiploma te hebben, met een gekleurde neus of wat confetti op de wangen zijn wij ook blij! We zoeken nog ouders voor de volgende groepen: Meerwijkweg: Groepen 1,2 en 3: Hiervoor hebben we al voldoende aanmeldingen. Groepen 4 en 5: Nog 2 ouders nodig Aanmelden kan bij margot@wikveld.nl Zeis: Groepen 1,2 en 3B: Nog 2 ouders nodig Groepen 3A, 4 en 5: Nog 2 ouders nodig Aanmelden kan bij anne@wikveld.nl Help! Verkeersregelaars gezocht! In het vorige Wikveldbulletin heeft een oproep gestaan voor Verkeersregelaars voor de carnavalsoptocht op 9 februari. Helaas hebben we hiervoor nog nauwelijks aanmeldingen ontvangen. Het zou heel jammer zijn als de optocht hierdoor niet door zou kunnen gaan. Daarom dus nogmaals: wie zou er willen helpen om de kinderen veilig de optocht te kunnen laten lopen? Je wordt om verwacht in D'n As en de optocht duurt tot 12.00! Het mag ook een buurvrouw, opa of oma zijn! Aanmelden mag bij margot@wikveld.nl Alvast bedankt!

3 Optocht De route is hetzelfde als vorig jaar (zie afbeeldingen). KC t Wikveld en KC de Caleidoscoop vertrekken allen vanaf school om uur; om uur start de optocht. Het is leuk als er zoveel mogelijk mensen langs de kant staan om naar de kinderen te kijken! Iedereen is van harte welkom! De locatie Meerwijkweg vertrekt dus om uur richting de kerk. Zij lopen daar achter de Caleidoscoop aan: Langs d n As en de Munt, de Burgemeester de Bekkerstraat in. Dan de Brink op, langs het gemeentehuis en de Plus. De Meerwijkweg gaat vanaf de Brink via de Burgemeester Godschalxstraat in en langs de Sport terug naar school. route loc. Meerwijkweg route loc. Zeis De locatie Zeis vertrekt om uur richting fietspad naast D n As. Zij sluiten achteraan en lopen dus achter de Meerwijkweg. Langs D n As en de Munt, de Burgemeester de Bekkerstraat in. Dan de Brink op, langs het gemeentehuis en de Plus. De prinsengroep zal zich opstellen op de trap van het gemeentehuis. De Zeis gaat na de Brink, langs de kerk en D n As weer terug naar school. De schooloptocht; De bende van 4 en het Gevollug is er helemaal klaar voor! Meer info en programma Carnaval:

4 Voor het eerst naar school in 2018/2019 Het lijkt ver weg, maar wij kijken nu vast vooruit naar het volgend schooljaar. Wanneer uw kind dan 4 jaar wordt, dus voor het eerst naar school gaat, is het raadzaam hem of haar alvast aan te melden voor de basisschool. Op basis van huidige aantal leerlingen en de verwachte instroom, maken wij een planning voor het komende schooljaar. Dan is het handig, wanneer we weten, dat we een warm plekje voor uw kind kunnen reserveren, op dezelfde locatie als zijn/haar broer(s), of zus(sen), dus Meerwijkweg of Zeis. U kunt uw zoon of dochter aanmelden door middel van een berichtje naar info@wikveld.nl, of het contactformulier op de Wikveldapp. Wij sturen u dan de inschrijfformulieren voor de basisschool. Wanneer u mensen in uw omgeving kent, die mogelijk voor hun zoon/dochter geïnteresseerd zijn in ons Kindcentrum, dan kunt u hen ook naar dit adres verwijzen voor aanvraag van een persoonlijke kennismaking en rondleiding met directeur Edward Vinken, of teamleider gr. 1 t/m 4: Jacqueline van Blaaderen. Alvast bedankt! Ssst! De tijger slaapt Voorleesfeest voor iedereen van 0 tot 7 jaar;! Dinsdag 24 januari beleefden alle jonge kinderen van KC t Wikveld het jaarlijkse Voorleesontbijt; als aftrap van de Nationale Voorleesdagen. (Voor-)lezen vinden wij ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van elk kind en daar kun je niet jong genoeg mee beginnen! Alle kinderen t/m groep 3 mochten in hun pyjama naar school en begonnen met een gezamenlijk ontbijt in de eigen groep. Zij bezochten op hun eigen locatie een voorstelling naar het prentenboek van het jaar: Ssst! De tijger slaapt van Britta Teckentrup, gespeeld door onze eigen studenten en collega s. De dieren in de voorstelling wilden de tijger niet wakker maken, tot. Oeps! De onhandige ooievaar een ballon liet knappen, dat was even schrikken. Uiteindelijk kwam het allemaal goed met een gezellig verjaardagsfeest voor de tijger. Het was weer een geslaagd Kindcentrumbreed evenement! De voorleesdagen duren nog t/m morgen, 3 feb.; bij interesse een link naar een voorstelling:

5 Even voorstellen de mediatoren van KC t Wikveld! Na vier keer een training te hebben gevolgd, hebben we vandaag de diploma s uitgereikt aan alle mediatoren. Zij gaan, wanneer ze nog steeds willen meedoen, na de carnavalsvakantie starten met mediëren op de schoolpleinen in de bovenbouwpauzes. Wat zijn we trots op deze groep kanjers! Ze hebben laten zien in de trainingen dat ze er helemaal klaar voor zijn. Wij wensen hen bij deze heel veel succes! Hierbij ook een pluim voor de collega s van de stuurgroep van de Vreedzame School en een ouder, die samen de mediatorentraining voor de eerste keer hebben verzorgd; top gedaan! Ervaring van Sieb (groep 7A): Ik heb een mediatie cursus op school gevolgd. Daar leerde ik veel en het was heel leuk vooral de casus. Dat is oefenen voor iets en bij ons dus voor de mediatie. De lessen waren leerzaam, maar vooral leuk. We deden het met een ervaren mediator, zij heette Mirjam. Zij was bij alle lessen. Mediatie is mensen een oplossing helpen te vinden en een probleem oplossen. Ik vind mediaties leuk om te doen, omdat je een oplossing mag zoeken en dat je mensen blij ziet weggaan. Een mediatie doe je altijd met z'n tweeën, een jongen en een meisje. Want als een meisje en een jongen ruzie hebben, kan de jongen bij de jongen en het meisje bij het meisje. Dat is wel zo fijn voor alle kinderen die komen. Wij mediëren bij de koffiekamer, daar hangen dan alle posters van de mensen die mediator zijn. De Zeis kinderen doen het op de Zeis. Dat is ook zo op de Meerwijkweg. Ingezonden bericht: Boekentips van januari Ik ben de baas! Jeanne Willis Prentenboek vanaf 4 jaar Kleine neushoorn is de baas en iedereen zal het weten! Maar de baas zijn of je de baas voelen.kleine neushoorn leert het verschil. Prentenboek op rijm met collageachtige tekeningen in verschillende technieken. Alle dieren stelen meteen je hart en de achtergrond is rijk van eenvoud.

6 Jan van Haasteren zoekboek van Nederland Jan van Haasteren Vanaf ca. 7 jaar Groot zoekplatenboek over Nederland. De illustraties bestaan uit bekende Nederlandse culturele onderwerpen met veel komische details. Ze zijn kleurig, absurd en gedetailleerd. Voor in het boek staan allerlei opdrachten. Iedereen kan zijn ogen uitkijken!! Raak! Andrea Kruis Eerste leesboekje - niveau E3 - vanaf 6 jaar Sam en Noor voetballen met hun vader in de garage. Dat is niet zo n succes dus gaan ze voetballen bij de voetbalvereniging in hun plaats. Hun trainer is goed en houdt van grapjes. Ze weten zelfs hun eerste wedstrijd al te winnen! Vlot verteld verhaal in stripvorm met vrolijke tekeningen. Ome Jaap heeft zeven zussen Bette Westera Eerste leesboekje niveau M4/E4 MLP Tante Antje leest haar krantje in bad, de stamboom van de familie, dit zijn enkele van de geestige gedichten over de vele familieleden van de hoofdpersoon. De gedichten zijn in wisselend rijmschema, gedrukt in grote letter en bestaan uit eenvoudige woorden op M4/E4 niveau. Met grappige, eenvoudige en vrolijke kleurenillustraties. De wolventemmer Barbara Jurgens C - Vanaf 12 jaar Isa gaat samen met haar moeder en zusje naar haar oma in Italië. Ze vertelt haar oma Nonna over de wolf die ze in Nederland heeft gezien. Oma Nonna vertelt haar dat er in Italië ook wolven zijn. Kort daarna komt Isa niet thuis na een dag skiën. Een uiterst spannend verhaal dat heel vlot leest. Het supercoole boek met coole weetjes over dieren Adam Frost Van 8 jaar 12 jaar Wist je dat in de maag van een haai ooit een kippenhok gevonden is? Dit boek staat boordevol met weetjes over dieren. Er staan vele kleurenillustraties in die zeer duidelijk zijn met kleine blokjes tekst.. Met veel humor in tekst en tekeningen. Ook voor kinderen die moeite hebben met lezen of visueel zin ingesteld.

In dit bulletin: Ouderavond: Een kijkje in de keuken, met blik op de toekomst 2.0!

In dit bulletin: Ouderavond: Een kijkje in de keuken, met blik op de toekomst 2.0! 19 jan. 2018 Voor de kalender: 22 jan. Voorleesontbijt KDV/PA/groep 1-2-3 24 jan. Ouderavond: Een kijkje in de keuken 2.0 ; 19.30 uur loc. MWW 19, 24, 26 jan. Groepen 6 Excursie Textielmuseum 9 feb. Carnaval

Nadere informatie

18 januari Voor de kalender:

18 januari Voor de kalender: Voor de kalender: 18 januari 2019 21 jan. Voorleesontbijt voor PA/KDV/groep 1-2-3 (0-7 jaar) 4 feb. Studiedag; alle kinderen van gr. 1 t/m 8 zijn vrij! 18 t/m 22 feb. Ouder- en adviesgesprekken gr. 2 en

Nadere informatie

22 februari Voor de kalender:

22 februari Voor de kalender: Voor de kalender: 22 februari 2019 24 feb. Gezinsviering Landelinuskerk; 9.30 uur 1 maart Schoolcarnaval in t Slotgat; school uit: 13.00 uur 4 t/m 8 maart Voorjaarsvakantie 15 maart Onderwijsstaking; leerlingen

Nadere informatie

Wikveld App; tijd voor een persoonlijke update!

Wikveld App; tijd voor een persoonlijke update! Voor de kalender: 21 mei 2 e Pinksterdag; vrij 22 mei Studiedag: vrij 25 mei Sportdag groep 4 t/m 8 30 mei Sportdag groep 1 t/m 3 7 juni Ouderfeest 13 juni Schoolreis groep 1/2 14 juni Schoolreis groep

Nadere informatie

5 april Voor de kalender:

5 april Voor de kalender: Voor de kalender: 5 april 2019 10 april Sportdag gr. 1 t/m 3 bij Flikflak; gr. 4 t/m 8 bij Emplina 11 april Voorstelling gr. 1/2 Aladdin; speelzaal MWW 12 april Studiedag; alle kinderen zijn vrij! 13 april

Nadere informatie

24 augustus Voor de kalender:

24 augustus Voor de kalender: Voor de kalender: 24 augustus 2018 2 september Gezinsviering Landelinuskerk, 9.30 uur. 4 september Informatie avond groep 1 t/m 8 10 t/m 14 sept. Startgesprekken 12 september Studiedag; gr. 1 t/m 8 zijn

Nadere informatie

29 sept In dit bulletin:

29 sept In dit bulletin: 29 sept. 2017 Voor de kalender: 2 okt. Informatie avond gr. 3/4 2 t/m 11 okt. Kinderboekenweek op KC t Wikveld 2 okt. Opening Kinderboekenweek Gruwelijk eng 3 okt. Boekenmarkt loc. Zeis; bezoek schrijver

Nadere informatie

Jaargang 31 Nummer 3 Februari 2018 In dit nummer onder meer:

Jaargang 31 Nummer 3 Februari 2018 In dit nummer onder meer: Jaargang 31 Nummer 3 Februari 2018 In dit nummer onder meer: Van de directie De Nationale Voorleesdagen Brusjesdag SO Jongeren informatie avond Nieuws vanuit de leerlingenraad Weesboeken Nieuws van de

Nadere informatie

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld!

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld! Voor de kalender: 23 april t/m 4 mei Meivakantie 7 t/m 9 mei Schoolfotograaf 9 mei Verkeersexamen praktijk groep 7 10 en 11 mei Hemelvaartsweekend; vrij 14, 15, 16 mei Streetwise verkeersproject 14 t/m

Nadere informatie

Januari 2018 Nieuwsbrief #20

Januari 2018 Nieuwsbrief #20 Januari 2018 Nieuwsbrief #20 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Eindelijk is het dan zo ver, de renovatie is van start. Afgelopen week is begonnen met inrichten van het bouwterrein en is het buitenspeelplein

Nadere informatie

Ingezonden bericht: De theaterklas op t Wikveld!

Ingezonden bericht: De theaterklas op t Wikveld! 19 februari 2016 Voor de kalender: 29 feb. Ontruimingsoefening, beide locaties 8 maart Ouderavond (0-13 jaar): Lentekriebels ; 19.30 uur loc. MWW t/m 11 maart Next 2 e ronde 11 maart 2 e Rapport mee voor

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

AGENDA. Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl

AGENDA. Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Vrijdag 13 februari Voorjaarsvakantie AGENDA Carnavalsviering (Onderaan de schoolflits vind u de

Nadere informatie

8 nov In dit bulletin:

8 nov In dit bulletin: 8 nov. 2017 Voor de kalender: 3, 8 en 10 nov. Groepen 1/2 Excursie Kriebelbeestjessafari 10 nov. Nationaal Schoolontbijt 24 nov. 1 e Rapport mee (graag de rapportmap mee naar school!) 27 nov. t/m 1 dec.

Nadere informatie

1 februari Voor de kalender:

1 februari Voor de kalender: Voor de kalender: 1 februari 2019 4 feb. Studiedag; alle kinderen van gr. 1 t/m 8 zijn vrij! 18 t/m 22 feb. Ouder- en adviesgesprekken gr. 2 en gr. 8 19 feb. Voorstelling groep 6 en 7 1 maart Carnaval

Nadere informatie

UIT DE WEI 22 november 2018

UIT DE WEI 22 november 2018 KALENDER Vrijdag 23 november Wieletjesdag Dinsdag 27 november Alle kinderen mogen hun schoen zetten. Vrijdag 30 november Surprises inleveren. Tentoonstelling in het wei theater UIT DE WEI 22 november 2018

Nadere informatie

8 februari Voor de kalender:

8 februari Voor de kalender: Voor de kalender: 8 februari 2019 t/m 12 feb. Inschrijven Ouder- en adviesgesprekken gr. 2 en gr.8 18 t/m 22 feb. Ouder- en adviesgesprekken gr. 2 en gr. 8 19 feb. Voorstelling groep 6 en 7 Meermeisje

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 4 februari 2016. Extra ondersteuning voor groep 0 1. Oudercafé

Nieuwsflits. Kalender: 4 februari 2016. Extra ondersteuning voor groep 0 1. Oudercafé Nieuwsflits 4 februari 2016 Kalender: Agenda: Vrijdag 5 februari Carnaval op school Maandag 8 februari Rosenmontag (leerlingen vrij) Donderdag 11 februari Studiedag (leerlingen vrij) In deze nieuwsflits

Nadere informatie

JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD! 4 februari: Robby van Esch (groep 4) Communicatie

JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD! 4 februari: Robby van Esch (groep 4) Communicatie BERENBABBELSnummer 7 schooljaar 2017-2018 AGENDA 24 jan: Start voorleesdagen 25 jan: Studiedag: alle kinderen zijn vrij 31 jan: Berenshow groep 8 08 feb: rapporten groep 1-8 09 feb: Carnaval: alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 5. Februari 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 5. Februari 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 5 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief ligt de gezellige Decembermaand al weer achter ons. We zijn het schooljaar goed begonnen. Veel

Nadere informatie

DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5

DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5 Kansenkrant DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5 In deze nieuwsbrief: - Plusklas - Bezoek van Sint en zijn pieten - Basisschool Uniek gaat kerstgedachte actief uitdragen - Oversteek - Externe begeleiding

Nadere informatie

6 september Voor de kalender:

6 september Voor de kalender: Voor de kalender: 6 september 2018 12 september Studiedag; kinderen gr. 1 t/m 8 zijn vrij! 14 september Actiedag Water4Africa (zie oudermail 31 aug.) 17 t/m 21 sept. Startgesprekken (facultatief) 27 en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief Februari Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbij gegaan en daarin hebben onderwijsontwikkelingen niet stil gestaan. Leerkrachten hebben deelgenomen aan cursussen zoals Met Sprongen

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van december. Eén van de drukste en spannendste maanden van het jaar voor kinderen.

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van december. Eén van de drukste en spannendste maanden van het jaar voor kinderen. Nieuwsbrief december 2018 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van december. Eén van de drukste en spannendste maanden van het jaar voor kinderen. Leerlingen nieuws Elise Vijfvinkel (1-2c),

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!!

Van harte gefeliciteerd!! Oktober 2016 - nummer 3 Belangrijke data Vrijdag 14 oktober Afsluiting KinderBoekenWeek- Open Podium 1 Dinsdag 18 oktober Licht aan actie (meer info verderop in de nieuwsbrief) Kinderen uit groep 4 t/m

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Groep 1 en groep 2. Na de voorjaarsvakantie gaan we over op het thema de boerderij.

Groep 1 en groep 2. Na de voorjaarsvakantie gaan we over op het thema de boerderij. Groep 1 en groep 2 In februari zijn de volgende kleuters bij ons in groep 1 gekomen: Lars Strumpel en Graziella van Eldik. Van harte welkom bij ons op school! Deze week lezen we nog voor uit de prentenboeken

Nadere informatie

Iedereen mag meedoen als er gespeeld wordt. U kunt deze ook op de posters bij de ingangen en in de klassen terug vinden.

Iedereen mag meedoen als er gespeeld wordt. U kunt deze ook op de posters bij de ingangen en in de klassen terug vinden. PCBS Willem-Alexander Kapelweidtje 2 1861 JH Bergen www.tabijn-willemalexander.nl 072-5813142 Nr. 10, 15-1-2015 072-5818270 Maandregel van de Willem-Alexanderschool wa-school@tabijn.nl Deze maand staat

Nadere informatie

januari kerst 2 vakantie Studiedag gr 1-8 6/7 13/14 20/21 27/28 openbare daltonschool t Palet

januari kerst 2 vakantie Studiedag gr 1-8 6/7 13/14 20/21 27/28   openbare daltonschool t Palet januari 2018 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473 1 kerst 2 vakantie 3 4 5 6/7 8 * Gr 5A en 5B zwemmen 9 10 * Gr 4B en 4C muziekles 11 * Gr 5C zwemmen 12 13/14 15 * Gr 6A en 6C

Nadere informatie

Ouderavond Noteer alvast in de agenda!

Ouderavond Noteer alvast in de agenda! Het Toermalijntje 08-03-2018 2017/2018 nummer 12 AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 16 maart (Hoofd) Diamantslijpers en Goudzoekers. Vrijdag 23 maart (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Staking Woensdag 14 maart.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

Oudergesprekken van 3 t/m 7 april; schrijf u vanaf maandag 27 maart in!

Oudergesprekken van 3 t/m 7 april; schrijf u vanaf maandag 27 maart in! Voor de kalender: 24 maart 2017 24 maart Rapport 2 mee naar huis (alleen voor gr. 3 t/m 7) 27 t/m 30 maart Inschrijven oudergesprekken; wie het eerst komt 28 maart Groep 6 Voorstelling Roodhapje in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr februari 2018

Nieuwsbrief nr februari 2018 Nieuwsbrief nr. 11 1 februari 2018 Kalender Ma 5 februari Groepen 1-2 vrije dag Wo 31 januari Informatieavond schooltijden, Den Boogaard Ma-Wo 5-7 februari Inschrijven ouderavond & Kanjertraining Wo 7

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 11 (5 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 11 (5 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 11 (5 PAG.) Ouder-/ rapportgesprekken. AGENDA Vrijdag 9 februari Studiedag Alle leerlingen hele dag vrij 9 feb t/m 18 februari Carnavalsvakantie LINKS www.buurtplein.nl www.sportservicedoetinchem.nl

Nadere informatie

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Aan de ouders, In de maand november zijn we de echte donkere dagen in gegaan. Wij zien in deze periode in ons land het licht van de zon steeds wat korter. Op

Nadere informatie

belangrijke data oktober 2016 nr. 7

belangrijke data oktober 2016 nr. 7 belangrijke data..... 13 oktober 2016 nr. 7 Vrij 14 oktober Studiedag, alle leerlingen vrij Maa 17 oktober t/m Vrij 21 oktober Herfstvakantie Don 27 oktober Herfstwandeling Oosterpark gr. 1/2, 8.45 uur

Nadere informatie

Wekelijkse nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2015-2016 vrijdag 22 januari 2016

Wekelijkse nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2015-2016 vrijdag 22 januari 2016 Z WIJSEN NIEUWS Wekelijkse nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2015-2016 vrijdag 22 januari 2016 Beste ouders, verzorgers, Ook deze week ontvangt u weer een goed gevulde nieuwsbrief, waarmee u op de hoogte

Nadere informatie

TUNNISKE Jaargang 12 nummer 59 13-10-2014

TUNNISKE Jaargang 12 nummer 59 13-10-2014 TUNNISKE Jaargang 12 nummer 59 13-10-2014 Sinterklaasvoorstellingen in de Enck Het lijkt nog ver weg maar voor we het weten is het al weer 5 december. Vandaar deze herinnering om op tijd kaartjes te bestellen

Nadere informatie

vmbo tl en gl een Calvijn school

vmbo tl en gl een Calvijn school vmbo tl en gl Zuidermavo mavo e v e i t r o p s e d et m d i u Z p o o ute r o v a H een Calvijn school Beste ouder/verzorger, Uw kind stapt binnenkort over naar het voortgezet onderwijs. Een mooi, maar

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

INFOBULLETIN. juli Belangrijke data. Modderdag groep juni. 03 juli 04 juli 05 juli 06 juli

INFOBULLETIN. juli Belangrijke data. Modderdag groep juni. 03 juli 04 juli 05 juli 06 juli INFOBULLETIN juli 2017 Belangrijke data 29 juni 03 juli 04 juli 05 juli 06 juli 07 juli 10 juli 11 juli 12 juli 13 juli 14 juli Modderdag groep 1-2 Musical groep 8b Musical groep 8a Roosendaal in de oorlog

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER januari 2018

NIEUWSBRIEF. NUMMER januari 2018 NIEUWSBRIEF NUMMER 10 19 januari 2018 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Ouderavond Schoonmaakmoment Agenda Hoofdluis Nationale Voorleesdagen 2018 Startgroep Facebook pagina KJS Daarna Kerst is

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 19. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Uitlachen en pesten vinden wij naar. Daarom zijn wij aardig voor elkaar!

Agenda: Schooljaar Nr. 19. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Uitlachen en pesten vinden wij naar. Daarom zijn wij aardig voor elkaar! Schooljaar 2017-2018 Nr. 19 Ouders gezocht voor denktank schooltijden Op de meerjarenplanning van school staat dat dit jaar de schooltijden geëvalueerd worden. Bij het ingaan van de nieuwe schooltijden,

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Fenne (groep 1), Indy (groep 8), Kate (groep 8), Lisa (groep 8), Sven (groep 1), Leo Alexander (groep 7), Fem (groep 1), Luuk (groep 3), Kars (groep 7), Anneke

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 23-01-2018 Belangrijke data: Woensdag 24 januari Voorleesontbijt Vrijdag 2 februari Koekendag Maandag 5 februari Open podium kleuters 14.15u. Donderdag 8 februari 1 e rapport gaat mee

Nadere informatie

Onderwerp: Praktisch verkeersexamen Empel, woensdag 14 maart 2018

Onderwerp: Praktisch verkeersexamen Empel, woensdag 14 maart 2018 Onderwerp: Praktisch verkeersexamen Empel, woensdag 14 maart 2018 Beste ouders van de leerlingen van groep 7, Op woensdag 9 mei, tussen 9.00 en 13:00 uur, doet uw kind mee aan het praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Kanjerkrant mei 2014

Kanjerkrant mei 2014 Kanjerkrant mei 2014 Wat leuk dat u de Kanjerkrant van De Duinsprong bekijkt! In deze krant leest u over activiteiten in de groepen die te maken hebben met de Kanjertraining. In deze editie leest u onder

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

Groene voetstappen actie!

Groene voetstappen actie! Belangrijke data 12-10 start van de lessen van het leerorkest 15-10 koffiemoment met de directeur 19-10 t/m 23-10 Herfstvakantie 16-10 afsluiting kinderboekenweek 16-10 Google team geeft les aan groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Infobulletin de Torenvalk 23 augustus 2017

Infobulletin de Torenvalk 23 augustus 2017 Agenda 28 augustus Schoolfotograaf (zie brief in infobulletin) 28 augustus 1 september Voor 1 september 5 september Oudervertelgesprekken (intekenlijst hangt aan klassendeur) Formulier leerling gegevens

Nadere informatie

Vorige week was het een rustige week op De Kleine Reus. Vrijdag waren er zelfs maar 3 groepen in school. Alle andere groepen waren op pad.

Vorige week was het een rustige week op De Kleine Reus. Vrijdag waren er zelfs maar 3 groepen in school. Alle andere groepen waren op pad. NOORDERSTRAAT 6, 1017 TV AMSTERDAM NUMMER 3 SCHOOLJAAR 2015-2016 Schoolreisjes Vorige week was het een rustige week op De Kleine Reus. Vrijdag waren er zelfs maar 3 groepen in school. Alle andere groepen

Nadere informatie

Groei aantal leerlingen

Groei aantal leerlingen Nieuwsbrief KBS De Schothorst, 25 januari 2018 Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: 074-2770067, e-mail: info@deschothorst.nl Groei aantal leerlingen Ook dit jaar hebben zich weer veel nieuwe

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen januari Agenda

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen januari Agenda nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 26 januari Agenda 2018 Nummer 20 Maandag 29 januari - Dinsdag 30 januari

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 GAANDERWIJZER 2018-2019 jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 Voor in uw agenda Februari Studiedag 8 Alle groepen vrij Maart 1 Carnaval op Gaanderwijs Alle groepen om 12.00 uur vrij 10/11/18 Oudergesprekken

Nadere informatie

Basisschool klinkers. schooljaar 13 nummer november 2018

Basisschool klinkers. schooljaar 13 nummer november 2018 Basisschool klinkers. schooljaar 13 nummer 6. 12 november 2018 Ouderavond Vorige week maandag konden ouders en verzorgers een avond bezoeken op school, waarbij zij konden kiezen uit een aantal workshops.

Nadere informatie

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s),

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s), Kwekkeveld nieuws Beste ouder(s), verzorger(s), De start van het schooljaar is weer een feit. Na bijna 2 weken school lijkt het alsof we niet op vakantie geweest zijn. Alle zaken zijn zo n beetje opgestart

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda 29 feb. Aanvang voorjaarsvakantie 4 maart Einde voorjaarsvakantie Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8 Bijbelverhalen Week 8/9:

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Kind op maandag. Regel van de maand. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. Regel van de maand. In deze periode ( t/m ) Nr. 10 schooljaar 2017-2018 Regel van de maand Peuterspeelzaal op school Zondag 11 februari schoolkerkdienst Peutergym vrijdag 2 februari Alle leerlingen vrij op vrijdag 16 februari Onderbouwleerkrachten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 05-10-2016 nummer 5 Agenda do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek 17-21 oktober Herfstvakantie ma 24 oktober Studiedag (kinderen de hele dag vrij)

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 19 24 januari 2018 Agenda 24 januari Start Nationale Voorleesdagen 25 januari Nationale Gedichtendag 26 januari Studiedag, alle kinderen vrij 30 januari Oudercafé Aandachtskinderen

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Belangrijke data Juni 8 Eerste Pinksterdag 9 Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 11 Sportdag 15 Vaderdag 16 Start avondwandelvierdaagse 20 Alle leerlingen vrij

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 6 febr 2017

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 6 febr 2017 Maandkalender & bulletin Jaargang: 20-12 datum: 6 febr 2017 februari 6 Bulletin 12 7 8 Aanschuiftafel pesten is niet cool Locatie Jozefschool 9 10 13 10 minutenlijsten hangen in de aula 14 Ondersteuningsteam

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

INFO BASISSCHOOL DE LINDERTE. Agenda. Afscheid. Personeel. jaargang juli 2017

INFO BASISSCHOOL DE LINDERTE. Agenda. Afscheid. Personeel. jaargang juli 2017 BASISSCHOOL DE LINDERTE Agenda 17/07 Kennismaking nieuwe groepen 17/07 Kinderraad 18/07 Uitzwaaien groep 8 (13.45 uur) 19/07 Afscheid Ria (receptie van 11.30 tot 12.45 u.) 20/07 Laatste schooldag gr. 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 OVERZICHT Algemeen Personeel Onderbouw (1-2) Middenbouw (3-5) Sport Algemeen / Persoonlijke noot Heel wat jaren geleden hadden we op school de zogeheten creamiddagen. Middagen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 NIEUWSBRIEF Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 Terugblik schoolreisjes Dát was genieten; een schoolreis met mooi weer op een leuke plek! De groepen 1 t/m 3 hebben een Agenda Donderdag 23 mei Sportdag groep

Nadere informatie

2 4 Aan alle ouders, Pasen

2 4 Aan alle ouders, Pasen 2 4 Nieuwsbrief 30 Aan alle ouders, Maandag 10 14 april De school begint al helemaal in lentesfeer te komen. Alle leerlingen zijn 's middags, tijdens VierKeerWijzer bezig met verschillende opdrachten m.b.t.

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 7

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 7 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 7 23 maart 2018 Beste ouders, Zoals het bestuur u onlangs heeft laten weten zal ik per 1 april 2018 worden benoemd als directeur van De kleine Nicolaas. Via deze weg

Nadere informatie

vmbo tl en gl uidermavo de sportieve mavo op Zuid met Havo route een Calvijn school

vmbo tl en gl uidermavo de sportieve mavo op Zuid met Havo route een Calvijn school vmbo tl en gl uidermavo de sportieve mavo op Zuid met Havo route een Calvijn school Beste ouder/verzorger, Uw kind gaat binnenkort naar de middelbare school. Een spannende tijd. Samen met uw kind bezoekt

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen Nieuwsbrief 12 14 februari 2019 Belangrijke data: 18 t/m 22 februari Oudergesprekken groepen 8 Ll. 20 februari Studiedag (kinderen vrij) 25 februari Schema oudergesprekken in hal (gr. 3 t/m 7) 28 februari

Nadere informatie

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 24 maart 2017 26 maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 25 maart Sjoerd Volmer (8) 26 maart Styno Huijkman (5) 26 maart Rosa Walenciak (5) 27 maart Sophie Schouten (8) 27 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 maart 2019

Nieuwsbrief 1 maart 2019 Nieuwsbrief 1 maart 2019 Beste ouders/verzorgers, Vandaag hebben we met elkaar een gezellige en vrolijke carnavalsviering gehad. De optocht was een feest om te zien en voor de meeste kinderen precies lang

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Opdracht 1 bij 3.2 Jullie zijn bij het consultatiebureau. Cursist A: je bent arts bij het consultatiebureau. Cursist B: je bent met je baby van twee maanden bij het consultatiebureau.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Personele zaken Ophalen kinderen Theoretisch verkeersexamen Schoolfotograaf Koningsspelen en ruilmarkt MR informatieavond Avondvierdaagse

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

20 december Voor de kalender:

20 december Voor de kalender: Voor de kalender: 20 december 2018 21 dec. Spelletjesochtend gr. 1 t/m 8 21 dec. t/m 4 jan. Kerstvakantie; aanvang 12.00 uur 14 jan. Kennismakingsavond ouders nieuwe leerlingen groep 1 4 feb. Studiedag;

Nadere informatie