BIJ KONINKLIJKE BESCHIKKING HOFLEVERANCIER. Top kwaliteit in dozensluiters

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BIJ KONINKLIJKE BESCHIKKING HOFLEVERANCIER. Top kwaliteit in dozensluiters"

Transcriptie

1 BIJ KONINKLIJKE BESCHIKKING HOFLEVERANCIER Top kwaliteit in dozensluiters

2 103-SD Handmatig instelbaar, zijtransport De 103-SD is een zeer veelzijdige dozensluitmachine met zijtransportsysteem, eenvoudig in gebruik en praktisch onderhoudsvrij. De handmatige instelzwengels zijn voor het gemak en comfort van de bediener aan beide kanten van de machine te plaatsen. Kenmerk van de 103-SD is dat hij snel kan worden ingesteld op smalle of lage dozen en toch een breedte en hoogte aankan van 508 mm. Onze tapesluiters zijn duurzaam, eenvoudig aan te brengen en bevatten weinig bewegende onderdelen, waardoor er gemakkelijk mee te werken valt. 120 mm L x 100 mm B x 120 mm H ~ L x 500 mm B x 500 mm H 120 mm L x 100 mm W x 120 mm H 175 kg (op een pallet) Twee easy-load-tapesluiters, 50 mm, Boventapesluiter is verplaatsbaar voor niet-centrale sluiting Bovendrukkers zorgen voor goede sluiting bovennaad Tapesluiters eenvoudig uitneembaar en vervangbaar In hoogte verstelbare poten van 558 mm mm Toevoertafel (406 mm lengte) Afvoertafel (406 mm lengte) Ook verkrijgbaar in RVS 103-TB Handmatig instelbaar, top- en bodemtransport De 103-TB is een zeer veelzijdige dozensluitmachine met boven- en ondertransportsysteem, eenvoudig in gebruik en praktisch onderhoudsvrij. De handmatige instelzwengel kan voor het gemak en comfort van de bediener aan beide kanten van de machine worden geplaatst. Speciaal kenmerk van de 103-TB is de mogelijkheid grote overvolle dozen te behandelen. Onze tapesluiters zijn duurzaam, eenvoudig aan te brengen en hebben maar weinig bewegende onderdelen, waardoor er gemakkelijk mee te werken valt. 120 mm L x 100 mm B x 120 mm H ~L x 500 mm B x 500 mm H 120 mm L x 100 mm B x 120 mm H 175 kg (op een pallet) Boven- & ondertransportsysteem Twee easy-load tapesluiters, 50,8 mm Boventapesluiter is verplaatsbaar voor niet-centrale sluiting Bovendrukkers zorgen voor goede sluiting bovennaad In hoogte verstelbare poten van 558 mm- 812 mm Toevoertafel (406 mm lengte) Afvoertafel (406 mm lengte)

3 103-SDT Handmatig instelbaar, extra hoog De 103-SDT is een dozensluitmachine met zowel zijtransport- als boventransportsysteem. De combinatie van deze twee transportsystemen zorgt voor een optimale doorvoer van hoge dozen (tot 800mm). De 103-SDT kan snel ingesteld worden in de gewenste hoogte en breedte van de te verwerken dozen, waardoor er gemakkelijk mee te werken valt. 120 mm L x 100 mm B x 120 mm H ~L x 500 mm B x 800 mm H 120 mm L x 100 mm B x 120 mm H 204 kg (op een pallet) Twee easy-load-tapesluiters, 50 mm, Boventapesluiter is verplaatsbaar voor niet-centrale sluiting Bovendrukkers zorgen voor goede sluiting bovennaad In hoogte verstelbare poten van 558 mm mm Toevoertafel (406 mm lengte) Afvoertafel (406 mm lengte) 103-SDXL King Size De 103-SDXL is een dozensluitmachine met zijtransportsysteem en is de KING-SIZE-variant van de 103- SD. De 103-SDXL heeft dezelfde unieke eigenschappen als de 103-SD, maar kan doosformaten behandelen tot een breedte en hoogte van 685 mm. 120 mm L x 100 mm B x 120 mm H ~L x 685 mm B x 685 mm H Twee easy-load-tapesluiters, 50,8 mm, Boventapesluiter is verplaatsbaar voor niet-centrale sluiting Bovendrukkers zorgen voor sluiting bovennaad In hoogte verstelbare poten van 558 mm- 812 mm Toevoertafel (406 mm lengte) Afvoertafel (406 mm lengte) 120 mm L x 100 mm B x 120 mm H 204 kg (op een pallet)

4 105-SDR Halfautomaat met zijtransport Bij de 105-SDR-dozensluitmachine met zijtransportsysteem en willekeurige (random) toevoer is de dozenaanvoer handmatig. De 105-SDR zal zich automatisch aanpassen aan het doosformaat dat wordt ingevoerd. Deze machine is ontworpen voor situaties, waarin iedere aangevoerde doos een ander formaat heeft dan de voorgaande. Het is de enige tapemachine met willekeurige toevoer op de markt, waarmee u kunt schakelen tussen verschillende instellingen, gebaseerd op uw specificieke gebruik. (Geheugen, middlehome- en uniforme instellingen) 120 mm L x 100 mm B x 120 mm H ~ L x 610 mm B x 610 mm H 1155 mm L x mm W x 1549 mm H 286 kg (op een pallet) (Lengte is exclusief optionele tafels) Twee easy-load-tapesluiters, 50,8 mm, Pneumatische zijtransportbanden & dubbele standaard (5,5 4 CFM vereist) 3 instelmogelijkheden: standaard random, geheugen random en uniform In hoogte verstelbare poten van 680 mm mm 105-TBR Halfautomaat met top- en bodemtransport Bij de 105-TBR-dozensluitmachine met bodem-, toptran - sport systeem en willekeurige toevoer, is de dozenaanvoer handmatig. De 105-TBR zal zich automatisch aanpassen aan het doosformaat dat wordt ingevoerd. Deze machine is ontworpen voor situaties, waarin iedere aangevoerde doos een ander formaat heeft dan de voorgaande. Het is de enige tapemachine met willekeurige toevoer op de markt, waarmee u kunt schakelen tussen verschillende instellingen, gebaseerd op uw specifiek gebruik. (Geheugen, middle-, home- en uniforme instellingen). De voordelen van bodemen toptransport zijn het moeiteloos sluiten van overvolle dozen en het voorkomt kiepen van de doos wanneer deze in verhouding hoog is. 120 mm L x 100 mm B x 120 mm H ~L x 500 mm B x 500 mm H 120 mm L x 100 mm B x 120 mm H 175 kg (op een pallet) Top- en bodemtransportsysteem Twee easy-load-tapesluiters, 50,8 mm, Pneumatische zijtransportbanden & dubbele standaard (5,5 4 CFM vereist) 3 instelmogelijkheden: standaard random, geheugen random en uniform In hoogte verstelbare poten van 680 mm mm

5 108-SDF Volautomatische 4-klepsluiting De 108-SDF, volautomatische dozensluitmachine met zijtransport systeem neemt dozen automatisch aan van een aangedreven transportband, sluit alle vier de dooskleppen en sluit ze af met tape aan de boven- en onderkant. De machine registreert en verwerkt automatisch dozen met een fotocelgestuurd poortsysteem. Een voordeel van de klepsluiter is het volledig instelbare ploegsysteem. Beide ploegen zijn verticaal en horizontaal instelbaar aan de vooren achterkant van de ploeg. Dit is een belangrijk kenmerk van deze machine, want het verschaft de grootste flexibiliteit bij het snel sluiten van de kleppen van uiteenlopende types dozen. De kleine achterklepstoter schuift in een rechte lijn om tegen de klep te stoten. De meeste van onze concurrenten gebruiken een slingerstoot - beweging, maar ons rechtelijns-stootpad brengt meer kracht over, waarmee gemakkelijk dozen met dubbele wanden kunnen worden verwerkt. De bedieningskast kan aan beide kanten van de machine worden geplaatst of, voor gebruikscomfort en veiligheid op een andere plaats. De drukrollers aan de bovenkant houden de twee grootste kleppen bij elkaar en drukken de bovennaad goed dicht voordat de tape wordt aangebracht. De zwengels voor handmatige instelling maken een snelle doosomschakeling mogelijk. De handzwengels kunnen ook aan beide kanten van de machine worden geplaatst. Extra machinebescher - ming is voor de 108-SDF optioneel. Twee easy-load tapesluiters, 50,8 mm, Doosregistratie en poort (5,5 4 CFM vereist) Bovendrukkers zorgen voor goede sluiting bovennaad In hoogte verstelbare poten van 559 mm- 812 mm 120 mm L x 100 mm B x 120 mm H 609 mm L x 500 mm B x 500 mm H (Doosformaten op maat beschikbaar) (Doosformaten op maat beschikbaar) 195 mm L x 889 mm B x 170 mm H 340 kg (op een pallet) (Lengte is exclusief optionele tafels)

6 101-serie Tapesluiter 50 mm en 75 mm Alle tapesluiters van de 101- serie hebben dezelfde constructie en kenmerken als hier weergegeven op de afbeelding. Onze tapesluiters hebben een zeer duurzame en praktisch onderhoudsvrije constructie. Onze 6 mm zijplaten zijn degelijk en kunnen tegen een ruwe omgeving. De tapesluiters zijn zo gemaakt dat de bediener de tape gemakkelijk aanbrengt. Het eenvoudige ontwerp en de zelfsmerende loopbussen maken het onderhoud zeer eenvoudig. 50 mm, 76 mm, roestvrij stalen en op maat gemaakte tapesluiters zijn beschikbaar. Voordelen van de 101-serie tapesluiter Aan één kant gekartelde messing roller houdt de spanning van de tape-aanbrenger. Dit voorkomt vervorming van de doos Tape-geluiddemper vermindert overmatig lawaai en helpt de tape af te wikkelen Opklikbare tapespoel centreert de taperol voor een maximale vasthechting van de tape aan de doos Verstelbare hoofdveer voor het regelen van de rollerspanning Extra aandrukborstel= betere aanhechting tape aan doos Voorgesmeerde loopbussen hoeven niet te worden gesmeerd Tape-vouwwiel en steunclips verbeteren het omvouwproces om verschillende tapediktes mogelijk te maken en onregelmatigheden te voorkomen Rollers met rubberen huls drukken de tape-uiteinden vast aan de voorkant en de achterkant van de doos Zwaar uitgevoerde mesbeschermer zorgt voor maximale veiligheid geen onhandig onderhoud meer De lengte van de uitstekende tape kan met één simpele aanpassing op de mesarm tussen 25 mm en 50 mm worden ingesteld Easy-load-tapesluiter, 50 en 76 mm Zeer eenvoudig aan te brengen Praktisch onderhoudsvrij Eenvoudig ontwerp Zelfsmerend loopbussen hoeven niet te worden gesmeerd Tapeafroller voorkomt te veel spanning op de rollers door de strook tape op dezelfde plek over te nemen. Loopt geluidsarm Opklikbare tapespoel centreert de taperol voor een maximale vasthechting van de tape aan de doos Messing éénrichtingsroller voorkomt dat de tape omhoogschiet Omvouwroller met veer en clipsysteem houden de tape verticaal op de onderkop vast Rollers met rubberen huls drukken de tape-uiteinden vast aan de voorkant en de achterkant van de doos Lengtes uitstekende tape afstelbaar tussen 50 en 76 mm Zwaar uitgevoerde mesbeschermer zorgt voor maximale veiligheid Extra aandrukborstel voor betere aanhechting van de tape Verstelbare, zware hoofdveer voor het regelen van de rollerspanning Opties & accessoires In de lijn van dozensluitmachines zijn veel opties en accessoires beschikbaar die zijn ontworpen om in uw specifieke omgeving de sluiting van dozen zo goed mogelijk te laten verlopen. We hebben bij Panhuijsen verpak - kingen ook verschillende tapemachines op maat ontworpen voor unieke verpakkings - vereisten. Hoe kunnen wij u helpen om uw unieke verpakking te sluiten? 3-kleppen-vouwer voor gedeeltelijk automatisch klepvouwen (bovenkleppen) Afsluiting onderkant Verlenging invoergeleiderails voor dooscentrering Doosbeugel voor het op de plaats houden van dozen op de invoertafel voor verpakking Kleine klepvouwbeugel Uitbreiding van ieder uniform model met een onderklep-vouwunit Instelbare tapesluiter-ondersteuningsdoos (beschikbaar voor boven- of ondertapesluiter) Verlenging invoer/uitvoertafel met 1,5 m Doosstopper Pootverlenging voor alle tapers Etiketteerunit (op aanvraag, volgens specificaties van de klant) Inkjetprinter (op aanvraag, volgens specificaties van de klant) Variabele snelheid van de transportbanden Doosbeugel Houdt doos op zijn plaats voor verpakking Twee tapesluiters Geeft de mogelijkheid twee strippen tape op de bovenkant aan te brengen 3-kleppenvouwer Sluit 3 bovenkleppen

7 MacDue Cartonella, opzetten, vullen en sluiten De Cartonella is meer dan een dozensluiter. Dozen worden plano in de machine gestapeld en deze worden vervolgens door de machine uitgevouwen en aan de onderzijde gesloten. De doos wordt naar het punt getransporteerd waar hij gevuld kan worden. Als laatste sluit de Cartonella de bovenzijde van de doos. Het opzetten, vullen en sluiten van de doos gebeurt op slechts 6 vierkante meter. Door deze efficiënte machine bespaart u 50% op uw inpaktijd. Cartonella is snel en flexibel. Minimaal doosformaat Maximaal doosformaat 180 x 200 x 200 mm 6000 x 800 x 800 mm 3937 x 1873 x 2070 mm

8 Panhuijsen óók de dozen en de tape! Al meer dan 100 jaar is Panhuijsen verpakkingen b.v. de betrouwbare partner bij verpakkingsvraagstukken. Of het nu gaat om verpakkingsmachines of -materialen, Panhuijsen levert u goede kwaliteit en service tegen marktconforme prijzen. Kwaliteit kan Panhuijsen u verzekeren doordat zij haar leveranciers selecteert op kwaliteit, leverbetrouw - baarheid en partnership. Zo levert Panhuijsen 3M of Syrom tapes bij haar dozensluitmachines. Beide merken hebben een breed scala industriële tapes waardoor er voor elke toepassing Een juiste tape te leveren is. Ook op het gebied van kartonnage is Panhuijsen uw juiste partner. Just-in-time leveringen en warehousing zorgen ervoor dat u als klant profiteert van gunstige prijzen en een beperkte eigen voorraad. De verpakkingsadviseurs van Panhuijsen kunnen u helpen bij het ontwikkelen van de juiste verpakking voor uw product. Niet alleen op het gebied van dozen en tapes kunt u bij Panhuijsen terecht. Ook voor alles op het gebied van palletwikkelen, sealen en krimpen en omsnoeren staat Panhuijsen haar mannetje. Neem vrijblijvend contact op: Telefoon: sales@panhuijsen.nl Internet: Boogschutterstraat BW Tilburg Tel: Fax: Internet: info@panhuijsen.nl

3M-Matic. Dozensluitmachines. Professionele. oplossingen voor uw verpakkingen

3M-Matic. Dozensluitmachines. Professionele. oplossingen voor uw verpakkingen 3M-Matic Dozensluitmachines Professionele oplossingen voor uw verpakkingen Bespaar tijd en geld Sluit uw kartonnen dozen met 3M-Matic dozensluitmachines: Snel Efficiënt Betrouwbaar Dozensluitsystemen voor

Nadere informatie

VERPAKKINGSAUTOMATEN

VERPAKKINGSAUTOMATEN VERPAKKINGSAUTOMATEN ZULLEN WE SAMEN UW PRODUCTEN VERPAKKEN? AVM-500 + KT-1000 AVC Sealing Solutions is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring en een heldere ambitie: wij willen de beste zijn in

Nadere informatie

Handmatig spannen en sealen Pneumatisch spannen en sealen

Handmatig spannen en sealen Pneumatisch spannen en sealen Handapparatuur voor staalband omsnoering Handmatig spannen en sealen Pneumatisch spannen en sealen Het Strapex voordeel Handapparatuur, band en after-sales service als een totaalpakket Het juiste gereedschap

Nadere informatie

Pijpondersteuning Bekkering lastechniek

Pijpondersteuning Bekkering lastechniek 2014 Pijpondersteuning Bekkering lastechniek. Brasem 8 4941 SE Raamsdonksveer Tel. +31(0) 162-510542 Fax. +31(0) 162-510072 Belder 25B 4704 RK Roosendaal Tel. +31 (0) 165-395506 fax. +31 (0) 165-399715

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden.

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. FPi 4500 Couverteersysteem De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. 1 2 FPi 4520 Intelligente oplossingen moeten eenvoudig zijn FPi 4500 Couverteersysteem Delegeer

Nadere informatie

sealapparaten AM - 8402 Y

sealapparaten AM - 8402 Y sealapparaten AM - 8402 Y ZULLEN WE SAMEN UW PRODUCTEN SEALEN? AVC Sealing Solutions heeft jarenlange ervaring in het bouwen van sealmachines in alle soorten en maten, voor uiteenlopende markten. Daarbij

Nadere informatie

Multiparts Bocht. Transporten. Member of the

Multiparts Bocht. Transporten. Member of the Multiparts Bocht Transporten Member of the Multiparts een introductie Multiparts is het aanspreekpunt binnen de Kaak-Groep als het gaat om snelle levering van hoogwaardige transportsystemen die direct

Nadere informatie

Webwinkel verzendmateriaal

Webwinkel verzendmateriaal Webwinkel verzendmateriaal Verzendverpakkingen & accessoires Verpakkingsmateriaal Opvulmateriaal Beschermfolie Sluitmateriaal Dozen enkele golf Verzendverpakkingen Golfkartonnen enkele golf dozen worden

Nadere informatie

Draaivalbeslag UNI-JET. Meer... ...intelligente oplossingen. met UNI-JET het nieuwe draaivalbeslagsysteem van Gretsch-Unitas. Het systeem met de

Draaivalbeslag UNI-JET. Meer... ...intelligente oplossingen. met UNI-JET het nieuwe draaivalbeslagsysteem van Gretsch-Unitas. Het systeem met de Meer......intelligente oplossingen met UNI-JET het nieuwe draaivalbeslagsysteem van Gretsch-Unitas Het systeem met de Meer......flexibiliteit met UNI-JET Deze top-voordelen kunt u voortaan verwachten èn

Nadere informatie

HOEKSEALERS & KRIMPTUNNELS

HOEKSEALERS & KRIMPTUNNELS HOEKSEALERS & KRIMPTUNNELS ZULLEN WE SAMEN UW PRODUCTEN SEALEN? HS-600 A AVC Sealing Solutions is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring en een heldere ambitie: wij willen de beste zijn in onze

Nadere informatie

PRIJSLIJST. netto prijzen AF BRODOWO, POLEN. KMK Prijslijst 2016

PRIJSLIJST. netto prijzen AF BRODOWO, POLEN. KMK Prijslijst 2016 PRIJSLIJST 2016 netto prijzen AF BRODOWO, POLEN AFWEEGMACHINES BAND WEEGMACHINES Geschikt voor Capaciteit WR30 - Twee PVC banden - Weeg container 30 kg - Koppelbaar met verpakkingsmachine WP30 Eco WPS50

Nadere informatie

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes!

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5520 FPi 5540 Met fill & start comfort functie FPi 5560 Automatisch vouwen en vullen is eenvoudig met het professionele en innovatieve

Nadere informatie

>01/2015-NL 406042-05

>01/2015-NL 406042-05 >01/2015-NL 406042-05 1 2 EEN RONDUIT INDRUKWEKKENDE SERIE XT 100 XT 130 XT 160 XT 160H XT 210H XT 240H De nieuwe generatie XT verlegt de grenzen van het prestatievermogen. Deze getrokken kunstmeststrooiers

Nadere informatie

Afval. Interster, uw partner voor de CSA, OK en Investment Solutions

Afval. Interster, uw partner voor de CSA, OK en Investment Solutions Afval Instrumentennetten Gesloten transportwagens Werktafels Open transportwagens Afval Afval Opslag RVS manden & roosters RVS kar in kar Linnenverdeelwagens Voor het opslag en transport van linnen kunnen

Nadere informatie

BRUNNER GMBH u. Co. KG Verpakkingsmachines. Leveringprogramma. Perfect verpakken. Made in Germany by BVM

BRUNNER GMBH u. Co. KG Verpakkingsmachines. Leveringprogramma. Perfect verpakken. Made in Germany by BVM BRUNNER GMBH u. Co. KG Verpakkingsmachines Leveringprogramma Perfect verpakken Made in Germany by BVM BVM-Montage 2 De firma BVM Brunner GmbH & Co. KG, is een middel grote onderneming en produceert sinds

Nadere informatie

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar PALLETSTELLINGEN Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar Van simpel rek Tot compex magazijn hoog en stevig en in alle veiligheid PALLETSTELLINGEN Palletstellingen zijn erg eenvoudig

Nadere informatie

Kledingrekken Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys

Kledingrekken Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Kledingrekken Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Werkbanken Er is altijd een oplossing! Zaken om over na te denken voordat u een

Nadere informatie

Machine beschrijving / technische specificaties: LANTECH DOZENSLUITER CS-1000 (Tape sluiting)

Machine beschrijving / technische specificaties: LANTECH DOZENSLUITER CS-1000 (Tape sluiting) Machine beschrijving / technische specificaties: LANTECH DOZENSLUITER CS-1000 (Tape sluiting) De CS-1000 tapesluiter is een standaard dozensluiter uit de C-serie van Lantech. Alle standaard machines maken

Nadere informatie

Draaitafel : diam.1500mm. Traploos instelbare draaisnelheid.

Draaitafel : diam.1500mm. Traploos instelbare draaisnelheid. SIAT ENELUX V Half-automatische palletwikkelmachines PAKLET F0 met 1 wikkelprogramma Instapmodel, met ketting aangedreven draaiplateau. Optilmogelijkheid om de machine eenvoudig te kunnen verplaatsen.

Nadere informatie

Machine beschrijving / technische specificaties: LANTECH DOZENSLUITER CS-300

Machine beschrijving / technische specificaties: LANTECH DOZENSLUITER CS-300 Machine beschrijving / technische specificaties: LANTECH DOZENSLUITER CS-300 De CS-300 is een standaard dozensluiter uit de C-serie van Lantech. Alle standaard machines maken gebruik van de bewezen technieken

Nadere informatie

bestelnr. SCHUIFDEURBESLAG Schuifdeursysteem met instelbare geleiderollen, zowel binnen als buiten toepasbaar.

bestelnr. SCHUIFDEURBESLAG Schuifdeursysteem met instelbare geleiderollen, zowel binnen als buiten toepasbaar. Schuifdeurbeslag voor schuifdeuren tot 40 kg. Rail: Staal 185 cm voor deurbreedte tot 95 cm Deurdikte: 2,5 cm set 40 bestelnr. 185 cm 3000 Schuifdeursysteem met instelbare geleiderollen, zowel binnen als

Nadere informatie

Magazijnsystemen voor iedere toepassing

Magazijnsystemen voor iedere toepassing Magazijnsystemen voor iedere toepassing SPACE SOLUTIONS BV is een uitstekend geoutilleerde, full service toeleverancier van draagarmstellingsystemen. Ons leveringsprogramma is gebaseerd op vier basisonderdelen

Nadere informatie

FPi 2015. Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020. FPi 2025

FPi 2015. Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020. FPi 2025 FPi 2015 Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020 FPi 2025 Een voordeel voor elk kantoor! Maak een einde aan de stress van de dagelijkse postverzending! Laat de nieuwe FPi 2000

Nadere informatie

Handapparaten VOOR HET OMSNOEREN MET KUNSTSTOFBAND ONZE VESTIGINGEN. In Gent (België) In s-hertogenbosch (Nederland)

Handapparaten VOOR HET OMSNOEREN MET KUNSTSTOFBAND ONZE VESTIGINGEN. In Gent (België) In s-hertogenbosch (Nederland) Handapparaten VOOR HET OMSNOEREN MET KUNSTSTOFBAND ONZE VESTIGINGEN In Gent (België) Certis Benelux nv Antwerpsesteenweg 859 9041 Gent-Oostakker t +32 (0)9 355 02 42 f +32 (0)9 355 04 77 info@certis.be

Nadere informatie

De comfortabele mobiele werkplek

De comfortabele mobiele werkplek De comfortabele mobiele werkplek Veilig en eenvoudig gemonteerd De mobiele werkplek De auto veranderd meer en meer in een mobiele werkplek. Na de telefoon gaat nu ook de laptop zijn plaats hierin opeisen.

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0 TRAMAT.EU Afdichting van stortpunten Brochure 7.0 Seal Masterbars Seal Masterbars zorgen voor een vlakke, gelijkmatige bandondersteuning. Zo voorkomt u doorhanging van de transportband tussen de transportbandrollen,

Nadere informatie

Actieprijslijst SAF profielwals type DS 60 PLUS HPQI

Actieprijslijst SAF profielwals type DS 60 PLUS HPQI Actieprijslijst SAF profielwals type DS 60 PLUS HPQI Aandrijving De machine is uitgevoerd met 3 aangedreven rollen ( geen slip), een waarborg voor optimale prestaties en voorkomen van materiaalbeschadigingen

Nadere informatie

Miedema TAT-serie TAT 161 (+ Farmer) HAT 81 (+ Farmer) Transportbanden

Miedema TAT-serie TAT 161 (+ Farmer) HAT 81 (+ Farmer) Transportbanden Miedema TAT-serie TAT 161 (+ Farmer) HAT 81 (+ Farmer) Transportbanden 23-10-2018 CPT Miedema TAT Transportbanden Hoogtepunten Algemene informatie Maatschetsen Basisuitvoering Opties Hoogtepunten Unieke

Nadere informatie

Consistente kwaliteit. Bakery Ovens. Bake Star 3 Intelligent

Consistente kwaliteit. Bakery Ovens. Bake Star 3 Intelligent Bakery Ovens Top kenmerken Dual Fan systeem garandeert een 00% gelijkmatig bakresultaat Verstelbare geleiders voor verschillende broodsoorten Baktijdcorrectie voor een energiezuinig en consistent bakproces

Nadere informatie

Draai-kiep raambeslag. - modulaire opbouw - geoptimaliseerd sluitsysteem - comfortabele bediening - toepasbaar in houten en kunststof ramen

Draai-kiep raambeslag. - modulaire opbouw - geoptimaliseerd sluitsysteem - comfortabele bediening - toepasbaar in houten en kunststof ramen De nieuwe generatie draai-kiep raambeslag BUVA activpilot Draai-kiep raambeslag - modulaire opbouw - geoptimaliseerd sluitsysteem - comfortabele bediening - toepasbaar in houten en kunststof ramen BUVA

Nadere informatie

Polyetheenfolie Polypropyleenfolie

Polyetheenfolie Polypropyleenfolie FOLIE Verpakkings is de verzamelnaam voor kunststofproducten (veelal polyethyleen en polypropyleen) met als functionaliteit het verpakken van producten voor bescherming, verpakking of presentatie. Folie

Nadere informatie

Forstner coil verwerkingslijnen verzekeren een blijvende waarde

Forstner coil verwerkingslijnen verzekeren een blijvende waarde Seite 1 Forstner coil verwerkingslijnen verzekeren een blijvende waarde Forstner is aktief in de ontwikkeling en produktie van machines voor de professionele verwerking van coils sinds 1960. Vanaf het

Nadere informatie

HANDAPPARATUUR VOOR STAALBAND OMSNOERING

HANDAPPARATUUR VOOR STAALBAND OMSNOERING HANDAPPARATUUR VOOR STAALBAND OMSNOERING Handmatig spannen en sealen Pneumatisch spannen en sealen HET STRAPEX VOORDEEL Handapparatuur, band en after-sales service als een totaalpakket HET JUISTE GEREEDSCHAP

Nadere informatie

Transport & Logistiek

Transport & Logistiek Rollen Transportbanden Transport & Logistiek Service Systemen Groothandel Specials Transportbanden Rollen PVC transportbanden ACB Transportbanden & Onderdelen is bekend met diverse structuren, verschillende

Nadere informatie

Actie Nieuws November / December 2013

Actie Nieuws November / December 2013 Actie Nieuws November / December 2013 VOORWOORD We naderen het eind van 2013, en graag presenteren wij u nog wat leuke eindejaarsacties, noviteiten en er komen wat acties van het afgelopen jaar terug in

Nadere informatie

Masterline 480. Omsnoeringsmachine. Eenvoudig en handzaam omsnoeren

Masterline 480. Omsnoeringsmachine. Eenvoudig en handzaam omsnoeren Masterline 480 Omsnoeringsmachine Eenvoudig en handzaam omsnoeren Deze Masterline omsnoeringsmachine kan worden gebruikt in diverse branches en voor meerdere producten en vastzetten van ladingen en pallets.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Gaasbakken

Gebruiksaanwijzing Gaasbakken Gebruiksaanwijzing Gaasbakken Augustus 2013 001_NL Gebruiksvoorschrift F1 F2 F3 Er bestaan drie uitvoeringen gaasbakken. De 4983 heeft een verhoogde bodem. De 4980 en de 4984 hebben een verstevigde bodem

Nadere informatie

Machine beschrijving / technische specificaties: LANTECH DOZENOPZETMACHINE C-1000-T-M ( tape / mechanisch ):

Machine beschrijving / technische specificaties: LANTECH DOZENOPZETMACHINE C-1000-T-M ( tape / mechanisch ): Machine beschrijving / technische specificaties: LANTECH DOZENOPZETMACHINE C-1000-T-M ( tape / mechanisch ): De C-1000-T-M is de dozenopzetter uit de modulaire serie van Lantech. Alle modulaire machines

Nadere informatie

P R O F I L E R E N N A A R S P E C I F I C A T I E A A N B R E N G E N V A N P R O F I E L E N

P R O F I L E R E N N A A R S P E C I F I C A T I E A A N B R E N G E N V A N P R O F I E L E N P R O F I L E R E N N A A R S P E C I F I C A T I E A A N B R E N G E N V A N P R O F I E L E N P R O F I L E R E N Uw bandmateriaal naar specificatie geprofileerd Ook gesneden stukken of gedeelte van

Nadere informatie

K2 CombiCutter 1600- en 1200-model

K2 CombiCutter 1600- en 1200-model K2 CombiCutter 1600- en 1200-model Hakker voor ronde balen en voederdistributiemachine De meest complete oplossing www.tks-as.no Stationair Op wielen Aan rails Magazijn K2 COMBICUTTER Arbeidsbesparende,

Nadere informatie

METAALBEWERKING PLAATBEWERKING

METAALBEWERKING PLAATBEWERKING METAALBEWERKING PLAATBEWERKING STB 70x8 & STB 100x5 Strippenbuigers A16.2 HU 1050x1,2 B Zetbank A16.3 HU 1050x1,2 SB Vingerzetbank A16.4 HU 25 ES 1020 & HU 15 ES 1500 Vingerzetbanken A16.5 HU 20 DS 1020

Nadere informatie

STAALKATFARMPACKER 40. Packing made easy

STAALKATFARMPACKER 40. Packing made easy STAALKATFARMPACKER 40 Packing made easy Uitpakken, aansluiten, inpakken STAALKAT farmpackers, wat je ziet is wat je krijgt. Een succesvol ontwerp is meer dan alleen vormen en goede lijnen. Het draait allemaal

Nadere informatie

DS-100 COUVERTEERSYSTEEM MET HOGE PRODUCTIVITEIT

DS-100 COUVERTEERSYSTEEM MET HOGE PRODUCTIVITEIT DS-100 COUVERTEERSYSTEEM MET HOGE PRODUCTIVITEIT Het flexibele, modulaire mailsysteem dat aan al uw wensen voldoet MODULAIR SYSTEEM VOOR POSTVERWERKING DS-100 FLEXIBEL COUVERTEREN VOOR DAGELIJKS GEBRUIK

Nadere informatie

PL 4000 Multifunctioneel Couverteersysteem

PL 4000 Multifunctioneel Couverteersysteem PL 4000 Multifunctioneel Couverteersysteem PL 4000 couverteersysteem Het PL 4000 systeem is de alleskunner onder de couverteersystemen. Het systeem bestaat uit een basis module die met een groot aantal

Nadere informatie

HANDAPPARATEN VOOR HET OMSNOEREN MET KUNSTSTOFBAND

HANDAPPARATEN VOOR HET OMSNOEREN MET KUNSTSTOFBAND HANDAPPARATEN VOOR HET OMSNOEREN MET KUNSTSTOFBAND Orgapack oplossingen Handapparaten voor verschillende toepassingen Met vibrolas Spannen en lassen met Li-Ion herlaadbare batterij OMSNOERINGS- BAND PAKKEN

Nadere informatie

xtra-koellijn van Foster xtra BY FOSTER NIEUW XR415 Betaalbaar. Betrouwbaar. Beschikbaar.

xtra-koellijn van Foster xtra BY FOSTER NIEUW XR415 Betaalbaar. Betrouwbaar. Beschikbaar. xtra BY FOSTER xtra-koellijn van Foster NIEUW XR415 Betaalbaar. Betrouwbaar. Beschikbaar. xtra by Foster Foster staat bekend om de productie en de levering van betrouwbare, robuuste en innovatieve producten.

Nadere informatie

...een product van BEKA

...een product van BEKA Algemene beschrijving en hydraulisch schakelschema Algemene beschrijving De hydraulisch aangedreven vetpomp BEKA HAMAX Systeem 2 wordt voornamelijk gebruikt voor het smeren van hydraulische hamers en alle

Nadere informatie

from Tennant Company STRAATVEEGMACHINE 636HS GREEN MACHINES De compacte veegmachine

from Tennant Company STRAATVEEGMACHINE 636HS GREEN MACHINES De compacte veegmachine TM from Tennant Company STRAATVEEGMACHINE 636HS GREEN MACHINES De compacte veegmachine Reken af met stof en vuil met de veelzijdige 636 Green Machine. Aantrekkelijke openbare ruimtes. De 636 laat een zeer

Nadere informatie

Domino M-Serie printen en etiketteren

Domino M-Serie printen en etiketteren Domino M-Serie printen en etiketteren Flexibel voor al uw etiketteer wensen Ons compacte modulaire ontwerp biedt alles wat u nodig heeft voor het printen van etiketten. De M-Serie van Domino is de meest

Nadere informatie

Overzicht codeeroplossingen

Overzicht codeeroplossingen Overzicht codeeroplossingen Codeeroplossingen van product tot pallet Over de hele wereld spelen de Domino producten en technologieën een cruciale rol in het productieproces. We werken met klanten in de

Nadere informatie

BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum

BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum Windowmaster BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum Alles op het gebied van ramen, kozijnen en deuren kunt u overlaten aan de BMH Windowmaster. Recht, rond en getoogd. Losse onderdelen,

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

... ... plastics for longer life... ...

... ... plastics for longer life... ... Igus plastics for longer life dry-tech lagers iglidur lagers +++ High performance polymeer lagers +++ Zeer slijtvaste polymeren welke verbeterd zijn door zorgvuldige materiaalontwikkeling: het toevoegen

Nadere informatie

Complete ergonomische hefsystemen voor veiliger tillen

Complete ergonomische hefsystemen voor veiliger tillen VacuEasylift De VacuEasylift is een vacuümhefsysteem dat bijna elk product moeiteloos kan tillen en welke handmatig tilwerk overbodig maakt. De uitermate soepele en snelle werking wordt bereikt doordat

Nadere informatie

HU 18 VS Freesbank - 400V

HU 18 VS Freesbank - 400V INDUSTRIËEL FREZEN HU 18 VS Freesbank - 400V K11.2 HU 24 EVS Freesbank - 400V K11.3 FB 50 Industriële freesmachine - 400V K11.4 FBB 40 Industriële freesmachine - 400V K11.5 FBB 50 Industriële freesmachine

Nadere informatie

Bij Logixbox vindt u een pakketbox die aansluit bij uw wensen!

Bij Logixbox vindt u een pakketbox die aansluit bij uw wensen! Bij Logixbox vindt u een pakketbox die aansluit bij uw wensen! Natuurlijk vertrouw je je waardevolle goederen niet zomaar aan de eerste de beste pakketbrievenbus toe. Maar de Logixbox is dan ook niet zomaar

Nadere informatie

1.1 1.1. Transportbanden. Rollenbanen. Trillers. Elevatoren. Schroeven. Silo. Kistenkantelaar. Weeg- en doseersystemen.

1.1 1.1. Transportbanden. Rollenbanen. Trillers. Elevatoren. Schroeven. Silo. Kistenkantelaar. Weeg- en doseersystemen. Spiessens is reeds generaties actief met het ontwerpen en construeren van transportbanden. Sindsdien werden meer dan 000 transportbanden voor diverse sectoren berekend, ontwikkeld en gebouwd in eigen huis.

Nadere informatie

Complete ergonomische hefsystemen voor veiliger tillen

Complete ergonomische hefsystemen voor veiliger tillen VacuEasylift De VacuEasylift is een vacuümhefsysteem dat bijna elk product moeiteloos kan tillen en welke handmatig tilwerk overbodig maakt. De uitermate soepele en snelle werking wordt bereikt doordat

Nadere informatie

Drukwerkdozen Grijskarton

Drukwerkdozen Grijskarton Drukwerkdozen Drukwerkdozen Grijskarton Voor verpakking van drukwerk op A4 formaat Een verpakkingseenheid bestaat uit 50 dozen en 50 deksels materiaal gewicht Drukwerkdozen Grijskarton Artikelnr. DIN mm

Nadere informatie

Irrigatie 5.12 Inline druppelslang

Irrigatie 5.12 Inline druppelslang 5.12 Inline druppelslang Het inline druppelslangen pakket van Rivulis is een uitgebreid pakket met zeer veel mogelijkheden. De druppelslangen staan wereldwijd bekend om hun kwaliteit, degelijkheid en functionaliteit.

Nadere informatie

Hefkussens van het type AS/CR Technische gegevens en Toepassingsvoorbeelden

Hefkussens van het type AS/CR Technische gegevens en Toepassingsvoorbeelden Hefkussens van het type AS/CR Technische gegevens en Toepassingsvoorbeelden Ha-ka international, Het zandstuk 14, 1851 RR HEILOO, the Netherlands. Tel.:+31(0)72 53025, fax.: +31(0)72 430, Pagina 1 van

Nadere informatie

Slim veranderd. Sterk verbeterd. NIEUW: de Eénhandschaaf EHL 65 EQ

Slim veranderd. Sterk verbeterd. NIEUW: de Eénhandschaaf EHL 65 EQ Slim veranderd. Sterk verbeterd. NIEUW: de Eénhandschaaf EHL 65 EQ Ergonomisch. Snel. Precies. Zeer laag gewicht. Uitstekende bediening: Met slechts 2,4 kg en een compacte bouwvorm was hij altijd al de

Nadere informatie

Welkom bij. Laagprofiel-transportbanden van DORNER: DORNER.. wereldwijd leidend op de laagprofiel-transportband technologie

Welkom bij. Laagprofiel-transportbanden van DORNER: DORNER.. wereldwijd leidend op de laagprofiel-transportband technologie TRANSPORTANDEN Welkom bij Wereldwijd is DORNER bekend als fabrikant van laag profiel transportbanden en bijhorende apparaten. Al 40 jaar lang melden zich firma s bij DORNER voor een oplossing van hun transport

Nadere informatie

Transport & Logistiek

Transport & Logistiek Rollen Transportbanden Transport & Logistiek Service Systemen Groothandel Specials Transport & Logistiek Transportbanden PVC transportbanden ACB Transportbanden & Onderdelen is bekend met diverse structuren,

Nadere informatie

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren Deurdrangers BUVA Voor woningbouw, appartementen en - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren BUVA Deurdrangers De BUVA deurdrangers worden sinds 1930 in Noord-Europa geproduceerd

Nadere informatie

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties Handpallettruck 2,5 (1.0) ton Handpallettruck De handpallettruck is ongetwijfeld het meest eenvoudige, maar essentiële, hulpmiddel voor intern

Nadere informatie

Stellingen Wandschappen

Stellingen Wandschappen Stellingen Wandschappen HUPFER Grootkeukentechniek www.hupfer.nl Ergonomisch opslaan - de wandschappen van HUPFER! Opslaan of direct grijpbaar hebben van allerhande kleine spullen in de grootkeuken, daarvoor

Nadere informatie

KWALITEIT. Het ontwerp en de bouw van onze machines wordt gedaan door ervaren specialisten.

KWALITEIT. Het ontwerp en de bouw van onze machines wordt gedaan door ervaren specialisten. OVER ONS ERVARING Herbort produceert reeds sinds 1919 machines en productielijnen voor de voedingsmiddelenindustrie. Dankzij deze jarenlange ervaring is Herbort uitgegroeid tot een belangrijke gevestigde

Nadere informatie

Om meer plaats te maken in ons magazijn verkopen we een aantal tafels aan promotieprijzen.

Om meer plaats te maken in ons magazijn verkopen we een aantal tafels aan promotieprijzen. Soraya Care Products Koning Albertstraat 65 1760 Roosdaal België Tel: E-mail: Website: 0496 28 90 74 info@soraya.be www.soraya.be Bel ons: 0496 28.90.74 Of mail ons: info@soraya.be Wij ruimen op!!!! Om

Nadere informatie

Zet het vuil onder druk

Zet het vuil onder druk Zet het vuil onder druk Ontdek de nieuwe hogedrukreinigers STIHL RE 109, RE 119 en RE 129 PLUS September 2015 De nieuwe hogedrukreinigers van STIHL kunnen voor uiteenlopende toepassingen ingezet worden.

Nadere informatie

Referentieprojecten zie ook onze website www.bia-systeemwanden.nl/referenties

Referentieprojecten zie ook onze website www.bia-systeemwanden.nl/referenties BIA RETAIL WANDEN Referentieprojecten zie ook onze website www.bia-systeemwanden.nl/referenties 1 RETAIL ASSORTIMENT MDF BLANK 12 MM MESS/GROEF AFDEKLAT WIT TELESCOOP ANTENNE met Grid METALEN S-CLIP MDF

Nadere informatie

Miedema RT 30 Kistenvuller transporteur

Miedema RT 30 Kistenvuller transporteur Miedema RT 30 Kistenvuller transporteur 24-10-2018 CPT Miedema RT 30 conveyor Highlights Algemene informatie Maatschetsen Standaard uitvoering Opties. Highlights Unieke koop redenen Simpele machine Gemakkelijk

Nadere informatie

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens VS.2 Verticale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang naar innovatie zorgde ervoor dat Sgariboldi in 1969 de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert Sgariboldi

Nadere informatie

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE De N2-Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2-Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER

VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER BN SERIE EVERVUE WATERDICHTE HDTV VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER De Evervue RVS BN HDTV is volledig waterdicht (IPX5), gemakkelijk te installeren en voldoet aan alle badkamer veiligheidsnormen. Verkrijgbaar

Nadere informatie

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN John Deere 4-cilinder, 4.5 liter, 140 PK: PREMIER/FEEDSTAR 110-120-140 4-cilinder, 4.5 liter, 177 PK: PREMIER/FEEDSTAR 170-200 6-cilinder, 6.8 liter, 225 PK: PREMIER

Nadere informatie

TAKEUCHI TB210R 1075 KG

TAKEUCHI TB210R 1075 KG TAKEUCHI TB210R 1075 KG TAKEUCHI Het compacte ontwerp van de TB210R laat SLANK IN ZIJN VORM, BREED INZETBAAR TAKEUCHI TB210R DE TB210R 1 TONNER VERVANGT DE BEKENDE TB108. DEZE COMPACTE EN VEELZIJDIGE MACHINE

Nadere informatie

Engelen Heere is verheugd u te kunnen melden dat wij de exclusieve verdeler zijn van de XLT pizza rolbandovens voor België, Nederland en Luxemburg.

Engelen Heere is verheugd u te kunnen melden dat wij de exclusieve verdeler zijn van de XLT pizza rolbandovens voor België, Nederland en Luxemburg. Engelen Heere is verheugd u te kunnen melden dat wij de exclusieve verdeler zijn van de XLT pizza rolbandovens voor België, Nederland en Luxemburg. Voorstelling XLT is gestart met de productie van de rolbandovens

Nadere informatie

STANDARD Koel- en vriesapparatuur

STANDARD Koel- en vriesapparatuur Product Catalogus - Versie 4.0 STANDARD Koel- en vriesapparatuur STANDARD STANDARD Koel- en vriesapparatuur Dit assortiment bestaat uit gastronomische 2/1 kasten en 1/1 werkbanken, verkrijgbaar als koelkast

Nadere informatie

Inleiding 2 Inhoudsopgave 3 Vorkkeuze richtlijnen 4 Capaciteiten MSI vorken 5 Veiligheid 6

Inleiding 2 Inhoudsopgave 3 Vorkkeuze richtlijnen 4 Capaciteiten MSI vorken 5 Veiligheid 6 Inhoudsopgave Inleiding 2 Inhoudsopgave 3 Vorkkeuze richtlijnen 4 Capaciteiten MSI vorken 5 Veiligheid 6 Vorken klasse 2A 7-10 Vorken klasse 3A 11-13 Vorken klasse 4A 14-16 Vorken klasse 2B 17-19 Vorken

Nadere informatie

Officeline. Praktische oplossingen voor kantoor en postkamer. Vouwmachines Vouw-hechtmachine Electrische nietmachine Zware perforator

Officeline. Praktische oplossingen voor kantoor en postkamer. Vouwmachines Vouw-hechtmachine Electrische nietmachine Zware perforator Officeline Praktische oplossingen voor kantoor en postkamer Vouwmachines Vouw-hechtmachine Electrische nietmachine Zware perforator De ideale oplossing voor het vouwen van papier. IDEAL vouwmachines geven

Nadere informatie

Solflex Zonwering shutter techniek

Solflex Zonwering shutter techniek Solflex Zonwering shutter techniek Over onze shutters Voordelen Product overzicht Meetinstructies Montage Houten shutters vs Kunststof shutters Voordelen Houten shutters Geverfde en gekleurde afwerking

Nadere informatie

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt Robin Tot 200 kg Balans en comfort als uitgangspunt De Robin plafondlift van gebruikt de meest innovatieve manier om mensen te verplaatsen met minimale inspanning en belasting van het verplegend personeel.

Nadere informatie

KARTONNEN DOZEN RECYCLAGE EN MILIEU REFERENTIES EN NORMEN

KARTONNEN DOZEN RECYCLAGE EN MILIEU REFERENTIES EN NORMEN Kartonnen dozen behoren tot de meest gebruikte verpakkingsproducten. We onderscheiden verschillende kwaliteiten : enkele golf (EG), dubbele golf (DG), driedubbele golf (DDG), die - in functie van het gewicht

Nadere informatie

Leveringsprogramma. Leemkuilstraat 1 : info@esma.be B-3630 Maasmechelen : +32-89779190 Oude Bunders 1307 : +32-89779199 1/34

Leveringsprogramma. Leemkuilstraat 1 : info@esma.be B-3630 Maasmechelen : +32-89779190 Oude Bunders 1307 : +32-89779199 1/34 Leveringsprogramma 1/34 Aansprakelijkheid Alle in deze folder vermelde gegevens zijn met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor onvolkomenheden welke

Nadere informatie

Roto-Sieve rotorende zeven voor waterzuiveringstoepassingen Korte omschrijving van de roterende trommelzeef Roto-Sieve

Roto-Sieve rotorende zeven voor waterzuiveringstoepassingen Korte omschrijving van de roterende trommelzeef Roto-Sieve Roto-Sieve rotorende zeven voor waterzuiveringstoepassingen De voordelen van roterende zeven in de waterzuivering en meer bepaald in het voorzuiveringstraject zijn vaak nog onvoldoende gekend. Dit geheel

Nadere informatie

Houtkachels. Merk : Dovre. 760CB 11kW Houtkachel met zijvuldeur. afmetingen BxHxD: 780x800x580 mm gewicht: 210 kg rendement: 78 %

Houtkachels. Merk : Dovre. 760CB 11kW Houtkachel met zijvuldeur. afmetingen BxHxD: 780x800x580 mm gewicht: 210 kg rendement: 78 % Houtkachels Merk : Dovre 760CB 11kW Houtkachel met zijvuldeur. afmetingen BxHxD: 780x800x580 mm gewicht: 210 kg rendement: 78 % 640GM 9kW (zowel hout als kolen) Multibrandstofkachel met zijvuldeur. afmetingen

Nadere informatie

DESOI spiralanker-systeem

DESOI spiralanker-systeem Scheurherstel met het DESOI spiralanker-systeem Toepassing......... DESOI spiralanker-systeem Made in Germany ...... DESOI spiralanker-systeem... Informatie De omschreven systemen zijn slechts globaal

Nadere informatie

Intelligente Portioneer Machine PORTIO

Intelligente Portioneer Machine PORTIO Intelligente Portioneer Machine PORTIO PORTIO Intelligente Portioneer Machine Snijden aan hoge snelheid op vast gewicht of vaste dikte Grote nauwkeurigheid, minimaal verlies Flexibele software Onderhoudsvriendelijk

Nadere informatie

Watermeterbeugels, watermeters & verdeelunits

Watermeterbeugels, watermeters & verdeelunits Watermeterbeugels, watermeters & verdeelunits BULCO HOLLAND staat voor kwaliteit. Persoonlijke en optimale dienstverlening staan bij ons centraal. Wij verlenen top service door ons te verplaatsen in uw

Nadere informatie

aurostep plus zonneboiler

aurostep plus zonneboiler aurostep plus zonneboiler Veel warm water dankzij zonne-energie 01-09 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Meer comfort terwijl u energie bespaart Duurzaam verzekerd van veel warm water Open de

Nadere informatie

IMPERIALEN EN LASTDRAGERS

IMPERIALEN EN LASTDRAGERS IMPERIALEN EN LASTDRAGERS 2014 Nieuw! Nu ook met afneembare open zijkant leverbaar Nieuw! Nu in vele RAL kleuren leverbaar Maximale service in imperialen en lastdragers 1952: oprichting metaalbedrijf binnenstad

Nadere informatie

prima m medische microscoop

prima m medische microscoop prima m medische microscoop R Top prestatie Voor een AANTreKKeLijKe prijs prima mμ Gewapend met een ruime ervaring in het ontwikkelen van optische apparatuur, levert Labomed innovatieve en kwalitatieve

Nadere informatie

Onovertroffen kwaliteit en betrouwbaarheid

Onovertroffen kwaliteit en betrouwbaarheid Planeetmengers Onovertroffen kwaliteit en betrouwbaarheid De mengers van Hobart zijn over de hele wereld bekend. Van de kleine 5-liter bankmenger tot en met de indrukwekkende 140-liter reus. Onze bank-

Nadere informatie

papierkussens De voordelen van ÜBESCHERMING: het opvulpapier ÜBETROUWBAAR: biedt langdurig ÜMULTIFUNCTIONEEL: beschikbaar

papierkussens De voordelen van ÜBESCHERMING: het opvulpapier ÜBETROUWBAAR: biedt langdurig ÜMULTIFUNCTIONEEL: beschikbaar De delen van papierkussens ÜBESCHERMING: het opvulpapier is uitstekend schokwerend en geschikt alle producten, van heel licht tot heel zwaar. ÜBETROUWBAAR: biedt langdurig weerstand tegen schokken. Het

Nadere informatie

G-kit Bonanza Mini. Opbouw instructies - leeg. Versie: NL2014 4

G-kit Bonanza Mini. Opbouw instructies - leeg. Versie: NL2014 4 G-kit Bonanza Mini Opbouw instructies - leeg Versie: NL2014 4 G-kit Bonanza: Algemeen: De G-kit behuizing is een robuuste kast voor het opbergen van huishoudelijk materiaal, kleding of gereedschap. De

Nadere informatie

Functie LPS. Alternatieven. Configuratie voorbeelden

Functie LPS. Alternatieven. Configuratie voorbeelden LPS 1007 ID Functie LPS De standaard robot pakt de labels voor In-Mould Labelling (IML) op, plaatst de labels in de matrijs en neemt tegelijkertijd de gereed gekomen producten uit de matrijs. Vervolgens

Nadere informatie

MINI-FILL TOUCH VULMACHINE MINI-FILL CATALOGUS 2016 - MACHINES & OPTIES ELECTRISCH & ELECTRISCH-PNEUMATISCH BELDOS MINI FOOD EQUIPMENT

MINI-FILL TOUCH VULMACHINE MINI-FILL CATALOGUS 2016 - MACHINES & OPTIES ELECTRISCH & ELECTRISCH-PNEUMATISCH BELDOS MINI FOOD EQUIPMENT MINI-FILL TOUCH VULMACHINE MINI-FILL CATALOGUS 2016 - MACHINES & OPTIES ELECTRISCH & ELECTRISCH-PNEUMATISCH BELDOS MINI FOOD EQUIPMENT LET OP! Vermeld de elektrische voeding die nodig is voor uw land bij

Nadere informatie

SECTIONALE GARAGEDEUREN

SECTIONALE GARAGEDEUREN SECTIONALE GARAGEDEUREN 1 2 МAXIMALE LEVENSDUUR VAN DE VERING IN HET STANDAARDPAKKET De vering van onze sectionale deuren heeft een levensduur van wel 25.000 bewegingen omhoog en omlaag. Dit komt overeen

Nadere informatie