Windekindnieuwsje Carnaval 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Windekindnieuwsje Carnaval 2015"

Transcriptie

1 Windekindnieuwsje Carnaval 2015

2 Beste ouders, Dit is een bijzondere uitgave van de Windekindnieuwsjes, en we raden u zeker aan hem door te lezen. We kunnen immers eindelijk met concreet nieuws komen over onze verbouwingen. Die werden al langer aangekondigd, maar nu is het voor echt! Veel leesplezier! Enkele afspraken opfrissen Laat je kindje bij het buitengaan van Windekind op de getekende voetjes op de grond staan. Voor alle veiligheid: zeker geen handjes op de schuifdeur! Mogen wij vragen om geen wagens te parkeren op de rotonde? Dit belemmert de doorgang voor passerende wagens. De rotonde werd aangelegd om extra manoeuvres op de parking te vermijden. Met kleine kindjes die toekomen en weggaan is dat echt wel belangrijk! Er zijn bovendien al meerdere aanrijdingen op onze parking gebeurd. Binnenkort zullen de personeelsleden ook op deze parking moeten staan, omwille van de verbouwing. Zij zullen de achterste plaatsen innemen, zodat ouders met kinderen dichterbij het gebouw kunnen parkeren. We doen ons best om de rotonde vrij te houden, zodat deze verder kan gebruikt worden. Doe je kind liever geen trui met kap aan. Voor je kindje is het vervelend om met een kap te slapen. Omdat we geen dekentjes gebruiken laten we de kinderen vaak hun trui aanhouden in de slaapzak. We zien dat sommige ouders hun kindje tonen hoe ze de poortjes in de poly kunnen openen. Mogen we vragen om dit zeker niet te doen? De poortjes zijn er voor de veiligheid van alle kinderen, en mogen dus alleen door volwassenen geopend worden.

3 Te onthouden data Maandag 6 april: Paasmaandag Vrijdag 1 mei: Feest van de Arbeid Donderdag 14 mei: OLH Hemelvaart Vrijdag 15 mei: Sluitingsdag Vrijdag 22 mei: Vorming personeel Maandag 25 mei: Pinkstermaandag Maandag 20 juli: Sluitingsdag Dinsdag 21 juli: Nationale feestdag Vrijdag 25 september: Vorming personeel Maandag 2 november: Sluitingsdag (Allerheiligen 1/11) Woensdag 11 november: Wapenstilstand Woensdag 23 december tot en met 31 december: Kerstsluiting Aankondiging nieuwe website en logo Onze website is offline sinds einde december. Nog deze maand wordt onze nieuwe website actief. We kozen voor een nieuwe look, en veel gebruiksgemak voor onze medewerkers en de ouders. Ineens fristen we ook ons logo op. U ontdekt hem op de nieuwe website! De nieuwe website heeft de volgende functies: - voor toekomstige ouders: informatie en mogelijkheid tot inschrijven op de wachtlijst - voor huidige ouders: informatie: je kan allerlei info eenvoudig terugvinden communicatie: nieuwtjes, foto s, mailadressen van de stafleden, etc formulieren: je kan een aanvraag doen om je opvangplan aan te passen, een dag te annuleren, een extra dag te vragen, de opvang te beëindigen, etc - voor medewerkers: informatie op de beveiligde medewerkerspagina

4 Het is de bedoeling om het iedereen gemakkelijker te maken. Voor ouders betekent dit minder formulieren invullen en meenemen. Je kan vanop je computer formulieren invullen en met een (muis)klik verzenden. Natuurlijk blijven alle formulieren ook op papier beschikbaar aan het onthaal. Ze kunnen in de brievenbus aan het onthaal gedeponeerd worden. We brengen u op de hoogte wanneer de website online is. Ga zeker kijken en ontdek de nieuwe mogelijkheden! Verbouwing! In het verleden werd er al meegegeven dat Windekind bouw- en verbouwplannen heeft. Maar omdat dergelijke plannen zo traag verlopen, weten heel wat ouders nog niet welke plannen dit dan zijn. En toch: Het is zover! We gaan bijna van start. Even kaderen waarom we verbouwen. Windekind is vergund voor 69 plaatsen, maar dat is niet altijd zo geweest. Bij de start in 1991 werden er maar 14 kinderen opgevangen, in een oude school op de Voort in Zolder. Door de groeiende wachtlijst werd er steeds uitgebreid. In 2001 verhuisde Windekind naar het huidige gebouw, dat werd gerealiseerd voor 49 plaatsen, met een kleine marge. Ondertussen verblijven er nu al enkele jaren 69 kinderen in dit gebouw, hetgeen volgens de normen van Kind en Gezin nog net toegelaten is. Er zijn echter geen uitbreidingsmogelijkheden, en vooral: we ervaren onze groepslokalen, slaapkamers, logistieke lokalen en burelen als te klein, niet aangepast aan ons aantal kinderen en medewerkers.

5 Daarom maakten we een masterplan voor een verbouwing. Hierin is opgenomen: - Het verbouwen van de Wiebelteentjes, aan de linkerzijde (A1) de leefruimte wordt vergroot, er komen nieuwe slaapkamers, de keuken wordt verbouwd tot een eilandkeuken. - Het verbouwen van de Wapperhandjes, aan de linkerzijde (C1) hetzelfde als in de A1 - het bouwen van een volledige nieuwe unit aan de achterzijde van ons gebouw een nieuwe stek voor de Wipneusjes - het verbouwen van de Wipneusjes tot ruime logistieke ruimtes - het verbouwen van de administratieve unit en het verfraaien van de inkom. Bouwen kost veel geld, en daarom rekenden we op overheidssubsidies. Jammer genoeg kregen we vorig jaar te horen dat de kraan voor een tijdje wordt dichtgedraaid, vermoedelijk tot 2017 zelfs. Starten met het bouwen van de nieuwe unit was daarom uitgesloten, al zou dat een logische volgorde geweest zijn met veel voordelen op logistiek vlak. We beslisten daarom om alvast van start te gaan met de verbouwing van de A1, een project dat we sowieso in eigen beheer moeten uitvoeren. Wat gaat er concreet gebeuren, in chronologische volgorde? - Over enkele weken worden er 2 hobunits geplaatst: eentje in onze achtertuin, (tijdelijke refter en vergaderlokaal), eentje aan de voorkant van het gebouw (bureel). - Op de personeelsparking komt een werfkeet. Alle medewerkers moeten vanaf dan ook op de grote parking parkeren, maar zij zullen de achterste plaatsen innemen.

6 Indien er te weinig plaatsen zijn, dan mag er op het gras geparkeerd worden. - Half maart wordt de polyvalente ruimte klaargemaakt als tijdelijke groep voor de A1. Er worden een sanitaire ruimte en 2 slaapkamers ingericht aansluitend op de polyvalente ruimte. Een keuken is er al. De poly en aanpalende lokalen wordt dus het tijdelijk onderkomen voor de A1! - Net voor of net na Pasen (nog te bekijken) verhuist de A1 naar de poly. Zij blijven daar tot einde augustus. Van 9 tot 17 april (= 7 dagen in de paasvakantie) zal ook de A2 bij hen aansluiten, omwille van het lawaai dat de werken op die dagen zal meebrengen. - Omdat we het toch rustig willen houden in de paasvakantie durven we de ouders van de Wiebelteentjes dan ook UITZONDERLIJK vragen om eventueel andere opvang voor hun kind te regelen. Wie dus in de paasvakantie beroep kan doen op familie of vrienden voor de opvang moet hiervoor GEEN RESPIJTDAGEN inzetten. Let op; dit geldt dus enkel voor de WIEBELTEENTJES! - De werken zouden klaar moeten zijn tegen september. Op dat moment kan de A1 in hun nieuwe lokaal trekken. De leefruimte zal dan bijna verdubbeld zijn, de slaapkamers zullen ruimer zijn en beter geplaatst, de keuken zal ruimer en aangenamer zijn, - Als deze werken vlot verlopen, zullen we het hele proces een jaar later herhalen voor de Wapperhandjes (C1). En hopelijk kunnen we dan een jaar later de nieuwe unit bouwen, en weer een jaar later de verbouwing aan de logistiek en administratie doen..

7 Wat gaat dit allemaal voor concrete gevolgen hebben? - De ochtendopvang (7:00 tot 8:00u) en de avondopvang (17:00 tot 18:30) kunnen zoals gewoonlijk doorgaan in de poly, maar in feite is dit de leefruimte van de A1. - De polyvalente ruimte kan tijdelijk niet meer gebruikt worden als extra speelruimte voor andere groepen. Dit is niet zo n groot probleem, gezien er genoeg buitenspeelruimte is om te ravotten, en we gaan stilaan richting lente en zomer. - Voor de kinderen, ouders en medewerkers van de A1 zal er meer aanpassing gevraagd worden. We doen ons opperste best om de ongemakken te beperken, maar kunnen er niet onderuit dat een aantal zaken minder handig, minder snel, minder ergonomisch, zullen verlopen. De kinderen krijgen een andere leefruimte, die ze wel al goed kennen, en die we huiselijk zullen inrichten met de meubeltjes uit de oorspronkelijke groep. We zullen 2 slaapkamers hebben voor de A1: één kleinere kamer met 4 bedjes, en 1 grote kamer met 8 bedjes. Dat is een grote aanpassing, maar we vertrouwen erop dat dit weinig problemen zal geven (er zijn heel wat kinderdagverblijven waar men enkel grote slaapkamers heeft). We zullen de ouders van de Wiebelteentjes nog concreter informeren over wat, waar, wie, wanneer en hoe, als de verhuisdatum dichterbij komt. Bij wie kan je terecht voor vragen en opmerkingen? Bij de directie, Giselle Smeyers. Zij volgt de werken nauw op, inventariseert problemen en zoekt oplossingen. Je kan haar bereiken via telefoon: 011/ of 0478/ via mail: giselle@kdvwindekind.be op haar bureel, graag na een telefoontje vooraf Wij hopen van harte dat de werken vlot verlopen en dat het tijdelijk onderkomen voor de kinderen goed meevalt.

8 We zullen proberen de ongemakken erbij te nemen in de wetenschap dat de lokalen van de Wiebelteentjes daarna een stuk groter, mooier en aangenamer zullen zijn, zowel voor de kinderen als de medewerkers! We danken u alvast voor uw begrip, en rekenen erop dat u ons op de hoogte brengt van al uw vragen en opmerkingen!

Windekindnieuwsje Carnaval 2017

Windekindnieuwsje Carnaval 2017 Windekindnieuwsje Carnaval 2017 Enkele afspraken opfrissen Laat je kindje bij het buitengaan van Windekind op de getekende voetjes op de grond staan. Voor alle veiligheid: zeker geen handjes op de schuifdeur!

Nadere informatie

Beste ouders, Te onthouden data

Beste ouders, Te onthouden data Beste ouders, Bij het lezen van dit Windekindnieuwsje zal de zomervakantie reeds gestart zijn. Ook voor de medewerkers van Windekind zal de vakantieperiode welgekomen zijn. Zij nemen afwisselend enkele

Nadere informatie

De laatste dagen van het jaar staan weer voor de deur, tijd voor een laatste update van de nieuwtjes voordat we in verlof gaan.

De laatste dagen van het jaar staan weer voor de deur, tijd voor een laatste update van de nieuwtjes voordat we in verlof gaan. Beste ouders, De laatste dagen van het jaar staan weer voor de deur, tijd voor een laatste update van de nieuwtjes voordat we in verlof gaan. We wensen iedereen een feestelijk, gezellig eindejaar! We hopen

Nadere informatie

Via dit document brengen wij u graag op de hoogte van de schoolvakanties, schoolvrije dagen en sluitingsdagen gedurende het schooljaar

Via dit document brengen wij u graag op de hoogte van de schoolvakanties, schoolvrije dagen en sluitingsdagen gedurende het schooljaar Beste, Via dit document brengen wij u graag op de hoogte van de schoolvakanties, schoolvrije dagen en sluitingsdagen gedurende het schooljaar 2019-2020. Inschrijven doe je op www.i-school.be/login, via

Nadere informatie

Via dit document brengen wij je graag op de hoogte van de schoolvakanties, schoolvrije dagen en sluitingsdagen gedurende het schooljaar

Via dit document brengen wij je graag op de hoogte van de schoolvakanties, schoolvrije dagen en sluitingsdagen gedurende het schooljaar Via dit document brengen wij je graag op de hoogte van de schoolvakanties, schoolvrije dagen en sluitingsdagen gedurende het schooljaar 2018-2019. Inschrijven doe je op www.i-school.be/login, via de logingegevens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF APRIL 2015- T LOAVERTJE

NIEUWSBRIEF APRIL 2015- T LOAVERTJE Beste ouder(s), We stellen jullie graag onze voorjaarsnieuwsbrief voor. Met veel beeldmateriaal willen we jullie laten binnenkijken in t Loavertje. Rocky Zutterman Natalie Goethals Ivan De Clerck Luc Demeulemeester

Nadere informatie

Uurroosters administratie

Uurroosters administratie Uurroosters administratie Voltijdse arbeid: 38:00 Deeltijdse arbeid aan 50%: 19:00 1 maandag 7:45 9:00 9:00 12:00 12:00 14:00 2 maandag 12:00 14:00 14:00 dinsdag 12:00 14:00 14:00 woensdag 12:00 14:00

Nadere informatie

1 januari 2015 donderdag

1 januari 2015 donderdag januari 205 donderdag januari 205 2 3 4 2 5 6 7 8 9 0 3 2 3 4 5 6 7 8 4 9 20 2 22 23 24 25 5 26 27 28 29 30 3 februari 205 5 6 2 3 4 5 6 7 8 7 902345 8 6 7 8 9 20 2 22 9 23 24 25 26 27 28 donderdag Van

Nadere informatie

De zomervakantie is in zicht! Ook voor de medewerkers van Windekind zal de vakantieperiode welgekomen zijn.

De zomervakantie is in zicht! Ook voor de medewerkers van Windekind zal de vakantieperiode welgekomen zijn. Beste ouders, De zomervakantie is in zicht! Ook voor de medewerkers van Windekind zal de vakantieperiode welgekomen zijn. Windekind heeft geen zomersluiting, en dat is voor de meeste ouders een echt voordeel.

Nadere informatie

Sluitingsdagen midden 2019: Verlofkaart voor de zomervakantie binnenbrengen voor 31 mei! Grootoudernamiddagen 2019 Nieuwe website

Sluitingsdagen midden 2019: Verlofkaart voor de zomervakantie binnenbrengen voor 31 mei! Grootoudernamiddagen 2019 Nieuwe website Sluitingsdagen midden 2019: Woensdag 1 mei (Feest van de Arbeid) Donderdag 30 mei (Onze Lieve Heer Hemelvaart) Vrijdag 31 mei Maandag 10 juni (Pinkstermaandag) Collectief verlof van vrijdag 12 juli t/m

Nadere informatie

Moet je overdag gaan werken, studeren, een opleiding volgen, werk zoeken,?

Moet je overdag gaan werken, studeren, een opleiding volgen, werk zoeken,? ONTHAALOUDERS Moet je overdag gaan werken, studeren, een opleiding volgen, werk zoeken,? Lukt het je niet zo goed om voor je kindje te zorgen, heeft je gezin nood aan extra ondersteuning? Ben je van plan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER T LOAVERTJE

NIEUWSBRIEF NOVEMBER T LOAVERTJE Beste ouder(s), Het nieuwe jaar staat terug voor de deur. We wensen iedereen een mooie kerst en een liefdevol 2015! Rocky Zutterman Natalie Goethals Ivan De Clerck Luc Demeulemeester Directeur Coördinator

Nadere informatie

Dienstregeling 2015 KBS Sluis Klein Willebroek

Dienstregeling 2015 KBS Sluis Klein Willebroek regeling 2015 KBS Sluis Klein Willebroek lijst van : januari 2015 Sluis Klein Willebroek donderdag 01 jan - - - - 13:34-00:00 Nieuwjaar vrijdag 02 jan - - 11:06 18:06 02:12 14:36 07:00 zaterdag 03 jan

Nadere informatie

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 Openingsuren De ontmoetingsruimte is elke weekdag open van 13.00u tot 17.00u. Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen Gezondheidsconsult

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang Thema Kinderen en school. Demet TV Lesbrief 9. De kinderopvang zoekt opvang voor haar kind. belt naar een kinderdagverblijf. Is er plaats? Is de peuterspeelzaal misschien een oplossing? Gaat inschrijven

Nadere informatie

3 Struct&transport 4 WEEK 1. 8 Struct&transport WEEK 2. 13 Struct&transport 15 WEEK 3. 18 Struct&transport 20 WEEK 4. 23 Struct&transport 25 WEEK 5

3 Struct&transport 4 WEEK 1. 8 Struct&transport WEEK 2. 13 Struct&transport 15 WEEK 3. 18 Struct&transport 20 WEEK 4. 23 Struct&transport 25 WEEK 5 DAG 1 MASTER KMW 1 MASTER MG 1 MASTER BEN 2 MASTER 16.09 maandag EXPDLIFESC MOD 1 EXPDLIFESC MOD 1 1 Biomaterialen BLOK 2.1 17.09 dinsdag EXPDLIFESC MOD 1 EXPDLIFESC MOD 1 2 El&gegacq/imm 3 Struct&transport

Nadere informatie

januari 2012 - februari 2012

januari 2012 - februari 2012 januari 2012 - februari 2012 januari 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 30 31 februari 2012 1 2 3 4 5 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 2 jan 3 4 5 6 7 8 From 26 dec 11 Kerstvakantie 9 15 jan 2 8 jan

Nadere informatie

Lees verder op https://www.feestdagen-belgie.be/ Feestdagen België 2019 Dit zijn de exacte datums van de officiële Belgische feestdagen / verlofdagen / vakantiedagen / wettelijke feestdagen / vrije dagen

Nadere informatie

Windekindnieuwsje Carnaval 2019

Windekindnieuwsje Carnaval 2019 Windekindnieuwsje Carnaval 2019 Enkele afspraken opfrissen Laat je kindje bij het buitengaan van Windekind op de getekende voetjes op de grond staan. Voor alle veiligheid: zeker geen handjes op de schuifdeur,

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER SPUIKOM 2015 Beperkte peilschommelingen (tot 2m65), blijven elke dag mogelijk vanaf 17,00 uur tot 09,00 uur de volgende morgen. Dag Datum Vereniging Manifestatie Aflaten Opmerkingen

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

oktober 2013 editie nr. 27 Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk!

oktober 2013 editie nr. 27 Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk! oktober 2013 editie nr. 27 Beste ouder(s), Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk! Zegt de combinatie van een overheerlijke spaghetti (à volonté) en een dessertje u iets? Houd dan zeker

Nadere informatie

Onze kribbe is geopend van maandag tot vrijdag dit telkens van 07h.00 tot 17h.45.

Onze kribbe is geopend van maandag tot vrijdag dit telkens van 07h.00 tot 17h.45. Waarom dit huisreglement Graag willen we jullie via dit huisreglement een beetje wegwijs maken in onze krubbe Het Babyhuisje Dit zal jullie, zoon / dochter als ook helpen bij het verblijf in het Babyhuisje,

Nadere informatie

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Bewaar dit boekje. Ook krijgt u af en toe het

Nadere informatie

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Nieuwsbrief herfstvakantie 2015

Nieuwsbrief herfstvakantie 2015 Beste ouders, Nieuwsbrief herfstvakantie 2015 We hebben een fijne zomervakantie achter de rug en kijken al uit naar de volgende! Onze laatste vakantiedag sloten we af op de kijkboerderij De Pierlapont,

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Het gemeentebestuur van Londerzeel werkt samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw om in verschillende basisscholen de voor en naschoolse opvang

Nadere informatie

Maandag 24 december 2018 tot en met 2 januari 2019: Kerstsluiting

Maandag 24 december 2018 tot en met 2 januari 2019: Kerstsluiting Te onthouden sluitingsdata 2019 noteer alvast op je kalender!!! Maandag 24 december 2018 tot en met 2 januari 2019: Kerstsluiting Woensdag 20 maart: Sluitingsdag: vorming personeel Maandag 22 april: Paasmaandag

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst voor de opvang van

Schriftelijke overeenkomst voor de opvang van Schriftelijke overeenkomst voor de opvang van. Tussen enerzijds: Kinderdagverblijf Windekind vzw, Nieuwstraat 100, 3550 Heusden-Zolder, vertegenwoordigd door Giselle Smeyers, directeur, hierna het kinderdagverblijf

Nadere informatie

Januari ' Benelux. Juni. Mei. Juli

Januari ' Benelux. Juni. Mei. Juli Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Januari '20 2019 Benelux Maandag Dinsdag 1 1 Woensdag 2 1 2 Donderdag 3 2 1 3 2 Vrijdag 4 1 1 3 2 4 1 3 Zaterdag

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

Kind in Beeld. Kinderopvang

Kind in Beeld. Kinderopvang Kind in Beeld Kinderopvang Inhoud Waarom is kinderopvang goed voor mijn kindje? 4 Waarom breng ik mijn kindje naar de kinderopvang? 6 Hoeveel kost kinderopvang? 8 Legende Prijs Inkomen Kindje Begeleider

Nadere informatie

Kind in Beeld. Kinderopvang

Kind in Beeld. Kinderopvang Kind in Beeld Kinderopvang Inhoud Waarom is kinderopvang goed voor mijn kindje 4 Waarom breng ik mijn kindje naar de kinderopvang 6 Hoeveel kost kinderopvang 8 Legende Prijs Inkomen Kindje Begeleider Dagen

Nadere informatie

v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders,

v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders, v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders, De eerste twee maanden van het nieuwe jaar zitten er terug op de lente doet verwoede pogingen om, om de hoek te piepen en ook bij ons op school bruist het

Nadere informatie

Weekschema (aanwezigheid kinderen inclusief eigen kinderen tot 10 jaar) Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Weekschema (aanwezigheid kinderen inclusief eigen kinderen tot 10 jaar) Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Risico-inventarisatie Veiligheid en Gezondheid (RI) Uitgevoerd door G4 Op :.... -.... - 20 Algemene gegevens Naam gastouder LRK nummer Opvangadres Postcode en Plaats Woning Naam ouder (altijd invullen)

Nadere informatie

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018.

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018. - December 2017 - Beste lezers, Van harte welkom bij de nieuwe editie van de Flegapost. Het nieuwe werkjaar is weer van start gegaan en wij hebben er ongelofelijk veel zin in om er met de redactie een

Nadere informatie

Jeugdlokalen Ravels-Eel

Jeugdlokalen Ravels-Eel 1/7 Jeugdlokalen Ravels-Eel Eelstraat 4 2380 Ravels-Eel De jeugdlokalen van Ravels-Eel zijn nieuwbouwlokalen, volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers, voorzien van een volledig ingerichte keuken,

Nadere informatie

Informatiebrochure van onze kleuterschool

Informatiebrochure van onze kleuterschool Vrije basisschool De Luchtballon Nieuwe Beggaardenstraat 50 2800 Mechelen 015/21 86 23 info@basisschooldeluchtballon.be www.basisschooldeluchtballon.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je

Nadere informatie

VBS Terbank - Egenhoven

VBS Terbank - Egenhoven VBS Terbank - Egenhoven Oktober 2018 1 Vrije dag 2 Zwemmen 5e en 6 e 3 4 5 6 schoolwereldfeest Terbank 7 8 Zwemmen 3 e en 4 e 9 10 Pedagogische studiedag 11 Sportdag 1 ste graad 12 13 14 Verkiezingen 15

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september 2015

NIEUWSBRIEF september 2015 Gesubsidieerde Gemeentelijke Basisschool Kleine Kouterstraat 1 9290 Uitbergen Tel : 09/367 50 88 e-mail : directie@gemeenteschooluitbergen.be secretariaat@gemeenteschooluitbergen.be Beste ouders en leerlingen,

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM april mei juni 2015 Maandelijks gezondheidsconsult Een verpleegkundige is elke laatste donderdag van de maand van 11 uur tot 12 uur in het dienstencentrum

Nadere informatie

SJABLOON VOOR ONTHAALBROCHURE

SJABLOON VOOR ONTHAALBROCHURE SJABLOON VOOR ONTHAALBROCHURE Inleiding Een onthaalbrochure is een onderdeel van het onthaalbeleid. Het is een handig naslagwerk waarin je alle belangrijke (praktische) informatie inventariseert die een

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

CENTRALE AANMELDINGSLIJST KINDEROPVANG IN GROOT-AALST. voor kinderen van 0-3 jaar

CENTRALE AANMELDINGSLIJST KINDEROPVANG IN GROOT-AALST. voor kinderen van 0-3 jaar CENTRALE AANMELDINGSLIJST KINDEROPVANG IN GROOT-AALST voor kinderen van 0-3 jaar INHOUDSTAFEL Hoofdstuk Pagina I. INLEIDING 2 II. SOORTEN KINDEROPVANG 2 III. IV. OVERZICHT DEELNEMENDE KINDEROPVANGINITIATIEVEN

Nadere informatie

Infoboekje september 2016

Infoboekje september 2016 Infoboekje september 2016 Even stilstaan Jij bent een noot in onze muziek een stem in ons koor een instrument in ons orkest een woord in ons verhaal een letter in ons woord een foto in ons album een parel

Nadere informatie

Kinderdagverblijf d Engeltjes Hulststraat Lier Tel: 03/ Gsm: 0475/ Rek.nr. : BE

Kinderdagverblijf d Engeltjes Hulststraat Lier Tel: 03/ Gsm: 0475/ Rek.nr. : BE Infobrochure KDV d'engeltjes Kinderdagverblijf d Engeltjes Hulststraat 20 2500 Lier ouders@dengeltjes.be Tel: 03/290.82.53 Gsm: 0475/85.20.59 Rek.nr. : BE19 7310 2961 7812 Voorwoord: goed nieuws voor ouders!

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 23-09-2015 Terugblik kermis Terugblik kermis Schoolfotgraaf Hoofdluis

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

Begin van het nieuwe schooljaar

Begin van het nieuwe schooljaar Begin van het nieuwe schooljaar 2014 2015 - KLEUTERS - * Vrijdag 29 augustus 2014 Directie en personeel van de kleuterschool nodigen uw kleuter(s) en familie uit voor een eerste en aangename kennismaking

Nadere informatie

Dienstreglement Openbare bibliotheek Langemark-Poelkapelle

Dienstreglement Openbare bibliotheek Langemark-Poelkapelle Dienstreglement Openbare bibliotheek LangemarkPoelkapelle 1. Welkom In de bibliotheek van LangemarkPoelkapelle kan iedereen terecht. Je vindt er o.a. boeken, strips, digitale bronnen en films voor alle

Nadere informatie

Voorwoord. Inhoud. Het bib-team. Beste leerkracht

Voorwoord. Inhoud. Het bib-team. Beste leerkracht Voorwoord Beste leerkracht Je ziet het goed: dit schooljaar presenteert de bibliotheek een brochure voor het secundair onderwijs! Dit schooljaar wil de bib er namelijk meer dan ooit werk van maken om een

Nadere informatie

Ons adres is: CKG Koningin Fabiola Glorieuxlaan 81 9600 Ronse Tel. 055/23 37 63

Ons adres is: CKG Koningin Fabiola Glorieuxlaan 81 9600 Ronse Tel. 055/23 37 63 Ons adres is: CKG Koningin Fabiola Glorieuxlaan 81 9600 Ronse Tel. 055/23 37 63 Welkom, Welkom in het CKG Koningin Fabiola, te Ronse Hallo, Ik ben Floddertje! 1. Wat is een CKG? CKG is de afkorting van

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang GO! BS Markevallei Herne-Kokejane

Infobrochure schoolopvang GO! BS Markevallei Herne-Kokejane Infobrochure schoolopvang GO! BS Markevallei Herne-Kokejane In opdracht van de school GO! BS Markevallei Herne-Kokejane verzorgt Infano VZW de voor- en naschoolse opvang in de school van uw kind. In deze

Nadere informatie

Sportsessies vanaf 2014

Sportsessies vanaf 2014 Voorwoord Beste sportvriend We laten stilaan de feestdagen van 2013 achter ons en we blikken voluit naar wat 2014 ons brengt. Wij willen u en uw familie dan ook een goede gezondheid wensen en veel succes

Nadere informatie

Januari ' Benelux. Juni. Mei. Juli

Januari ' Benelux. Juni. Mei. Juli Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Januari '19 2018 Benelux Maandag 1 1 Dinsdag 2 1 2 Woensdag 3 2 1 3 2 Donderdag 4 1 1 3 2 4 1 3 Vrijdag 5 2 2 4 1

Nadere informatie

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013 Voorwoord van de Clustermanager Het schooljaar is al weer in volle gang en de eerste vakantie staat al weer voor de deur. In deze nieuwsbrief kunt u lezen wat de planning en het thema van deze vakantie

Nadere informatie

VOORWOORD. maandblad van de breg Eigenbilzen. inhoud:

VOORWOORD. maandblad van de breg Eigenbilzen. inhoud: maandblad van de breg Eigenbilzen de breg, Winkelomstraat 10, 3740 Eigenbilzen, tel 089/515102 - Jaargang 3, nr. 1, september 2014 inhoud: p. 1 voorwoord p. 2 het is nooit te laat... p. 2 wist-je-dat...

Nadere informatie

Wil jij minderen met social media?

Wil jij minderen met social media? Wil jij minderen met social media? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2016 Hulpboekje social media 1 Hoe sociaal zijn social media eigenlijk? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt op social media.

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

Baby en Kinderdagverblijf

Baby en Kinderdagverblijf Baby en Kinderdagverblijf Stationsstraat 45 8020 Oostkamp 050/84.16.04 Huisreglement Dit huisreglement, voor het laatst gewijzigd op 12/11/2013, vervangt alle voorafgaande. De Paddestoel wordt uitgebaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst

Schriftelijke overeenkomst Schriftelijke overeenkomst De organisator Steurs Marleen Houthulststraat 161 2170 Merksem Gsm : 0497/62.55.10 Tel. in noodgeval : 03/645.77.81 ondernemingsnummer : BE0826.917.575 rechtsvorm : eenpersoonszaak

Nadere informatie

C.B.S. Het Galjoen, Van Heemskerckstraat 32, 9601 HD Hoogezand Telnr: 0598 393915, e-mail: directie@cbshetgaljoen.nl

C.B.S. Het Galjoen, Van Heemskerckstraat 32, 9601 HD Hoogezand Telnr: 0598 393915, e-mail: directie@cbshetgaljoen.nl 4 juni 2015 (nr 11) Avondvierdaagse De avondvierdaagse was weer een groot succes, fijn dat er zo ontzettend veel kinderen meeliepen! Via deze weg willen we als team alle ouders bedanken die hebben meegeholpen.

Nadere informatie

Kinderopvang. Pimpernelleke. Matenstraat 185 a/b. 2845 Niel GSM: 0478/08 16 66. Tel: 03 888 02 87. Rek: BE18973072782265

Kinderopvang. Pimpernelleke. Matenstraat 185 a/b. 2845 Niel GSM: 0478/08 16 66. Tel: 03 888 02 87. Rek: BE18973072782265 Kinderopvang Pimpernelleke Matenstraat 185 a/b 2845 Niel GSM: 0478/08 16 66 Tel: 03 888 02 87 Rek: BE18973072782265 Email:pimpernelleke.niel@hotmail.com Web:niels-pimpernelleke.be Reglement Inschrijving

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Juli augustus september 2015

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Juli augustus september 2015 ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Juli 2015 Gezondheidsconsult Een verpleegkundige is elke laatste donderdag van de maand van 11 uur tot 12 uur in het dienstencentrum aanwezig. Het gezondheidsconsult

Nadere informatie

Respect en open communicatie zijn voor ons belangrijke bouwstenen.

Respect en open communicatie zijn voor ons belangrijke bouwstenen. Als kleurrijk kinderdagverblijf bieden wij kwaliteitsvolle opvang binnen een warme, huiselijke sfeer waar ELK kind centraal staat. Een enthousiast en professioneel team biedt ouders ondersteuning en houdt

Nadere informatie

Welkom. Welkom bij BIbelOtje. Zelfstandig kinderdagverblijf voor 22 kindjes

Welkom. Welkom bij BIbelOtje. Zelfstandig kinderdagverblijf voor 22 kindjes Welkom Welkom bij BIbelOtje Zelfstandig kinderdagverblijf voor 22 kindjes Algemene info Bij Bibelotje is uw kindje alle werkdagen van 7u30 tot 18u welkom! Een dagje spelen bij Bibelotje kost 25. Er wordt

Nadere informatie

INFORMATIEKALENDER Schooljaar BASISSCHOOL Heilige Stefanus Wijnandsrade

INFORMATIEKALENDER Schooljaar BASISSCHOOL Heilige Stefanus Wijnandsrade INFORMATIEKALENDER Schooljaar 2013 2014 BASISSCHOOL Heilige Stefanus Wijnandsrade www.bs-stefanus.nl augustus 2013 WEES JEZELF ER ZIJN AL ZOVEEL ANDEREN week 31 week 32 week 1/33 week 2/34 week 3/35 maandag

Nadere informatie

Beste ouders, Veel leesplezier!

Beste ouders, Veel leesplezier! Beste ouders, De herfst is in het land. Nu beleven we nog mooie dagen, maar het zal niet lang duren vooraleer de regen, de koude en wind er zijn. We vinden het belangrijk dat elk kindje, ook in de winter,

Nadere informatie

De directie en het gehele revalidatieteam wensen alle kinderen en hun familie VAN HARTE een VROLIJK PASEN.

De directie en het gehele revalidatieteam wensen alle kinderen en hun familie VAN HARTE een VROLIJK PASEN. Centrum voor Ambulante Revalidatie De directie en het gehele revalidatieteam wensen alle kinderen en hun familie VAN HARTE een VROLIJK PASEN. 57 www.tveld.be In de Paasvakantie volgen we niet het normale

Nadere informatie

DAGKLAPPERVrije Basisschool Sint-Aloysius, Denderhoutem

DAGKLAPPERVrije Basisschool Sint-Aloysius, Denderhoutem DAGKLAPPERVrije Basisschool Sint-Aloysius, Denderhoutem November December 2016 LKOM AGENDA NOVEMBER Zondag 6 november Maandag 7 november Einde herfstvakantie WELKOM NIEUWE PEUTERS!! Dinsdag 8 november

Nadere informatie

Programma: Januari Thema: Reis om de Wereld Leeftijd 8 t/m 11 jaar

Programma: Januari Thema: Reis om de Wereld Leeftijd 8 t/m 11 jaar Programma: Januari Thema: Reis om de Wereld Leeftijd 8 t/m 11 jaar Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Week 2 7 januari 8 januari 10 januari Een frisse start! Schoonmaakwedstrijd en kindervergadering

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang R Van Belleschool te Anderlecht

Infobrochure schoolopvang R Van Belleschool te Anderlecht Infobrochure schoolopvang R Van Belleschool te Anderlecht In opdracht van de R Van Belleschool verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school van uw kind. In deze brochure vindt u alvast

Nadere informatie

Vragenlijst: bevraging naar uw algemene tevredenheid

Vragenlijst: bevraging naar uw algemene tevredenheid Vragenlijst: bevraging naar uw algemene tevredenheid Voorziening: 3 BIGGETJES Telefoonnr ouders: Flo Vos Zandstraat 2 2200 Herentals A. algemeen Voor de opvang van mijn kind doe ik beroep op: Meerdere

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie

Nieuwsbrief II juli 2013

Nieuwsbrief II juli 2013 Nieuwsbrief II juli 2013 inhoud Nieuwsbrief II juli 2013 3 vroegere tijden herleven Wageningen bestaat dit jaar 750 jaar! Kapsalon Hoksbergen wil daar graag op haar manier bij stil staan door oude tijden

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst voor de opvang van

Schriftelijke overeenkomst voor de opvang van Schriftelijke overeenkomst voor de opvang van. Tussen enerzijds: Kinderdagverblijf Windekind vzw, Nieuwstraat 100, 3550 Heusden-Zolder, vertegenwoordigd door Giselle Smeyers, directeur, hierna het kinderdagverblijf

Nadere informatie

KSA Meeuwen presenteert: Het kampboekje

KSA Meeuwen presenteert: Het kampboekje KSA Meeuwen presenteert: Het kampboekje 7 e jaargang Maart 2015 Inhoudstabel pagina Voorwoord 4 Klein kamp: Opoeteren 5 Groot kamp: Lommel 6 Inschrijven voor deze kampen 9 Wat nemen we mee op kamp? 10

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JAARGANG 4, NUMMER 5 1/5

NIEUWSBRIEF JAARGANG 4, NUMMER 5 1/5 JAARGANG 4, NUMMER 5 1/5 Woord van de Directie Beste ouders, Het laatste kwartaal 2012 heeft alweer zijn intrede gedaan. Er is het afgelopen jaar veel gebeurd voor het kinderdagverblijf en er staat ons

Nadere informatie

Harpflash. 8 november 2013. 2013 is het jaar van het voorlezen!

Harpflash. 8 november 2013. 2013 is het jaar van het voorlezen! Harpflash 8 november 2013 2013 is het jaar van het voorlezen! Daarom en om leesplezier bij jong en oud te bevorderen organiseren wij volgende week (van 12 t.e.m. 15 november) een heuse voorleesweek! Tijdens

Nadere informatie

Januari ' Benelux. Juni. Mei. Juli

Januari ' Benelux. Juni. Mei. Juli Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Januari '19 2018 Benelux Maandag 1 1 Dinsdag 2 1 2 Woensdag 3 2 1 3 2 Donderdag 4 1 1 3 2 4 1 3 Vrijdag 5 2 2 4 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan al voor de deur. Het was voor ons een leerrijk schooljaar: soms stressvol, soms moeilijk, maar met

Nadere informatie

Je kind inschrijven in een kleuter- of lagere school in Schoten

Je kind inschrijven in een kleuter- of lagere school in Schoten Je kind inschrijven in een kleuter- of lagere school in Schoten Beste ouder Vanaf het komende schooljaar 2019-2020 wijzigt het systeem om je kind in te schrijven in de Schotense kleuter- en lagere scholen.

Nadere informatie

Inspectierapport. Kinderopvang Klein Amsterdam B.V. (BSO) Tuinderijlaan LM Amsterdam Registratienummer:

Inspectierapport. Kinderopvang Klein Amsterdam B.V. (BSO) Tuinderijlaan LM Amsterdam Registratienummer: Inspectierapport Kinderopvang Klein Amsterdam B.V. (BSO) Tuinderijlaan 2 1036 LM Amsterdam Registratienummer: 344074031 Toezichthouder: GGD Amsterdam In opdracht van: Gemeente Amsterdam Datum inspectie:

Nadere informatie

Bloemrijk 14 sociale huurwoningen Orden

Bloemrijk 14 sociale huurwoningen Orden Bloemrijk 14 sociale huurwoningen Orden Bloemrijk, 14 sociale huurwoningen Orden - verhuurinformatie Na de 45 woningen op de Caretex- en Hobbema-locatie, bouwt de Woonmensen binnenkort nog eens 14 nieuwe

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Thema In en om het huis.

Thema In en om het huis. http://www.edusom.nl Thema In en om het huis. Les 22. Een huis zoeken Wat leert u in deze les? Praten over uw huis Informatie over het vinden van een nieuwe woning Praten over wat afgelopen is Veel succes!

Nadere informatie

Werken voortuin Vonckstraat

Werken voortuin Vonckstraat Klaverblad April Afwezigheid juf Suzy Schoolnieuws Graag informeren wij jullie dat het ziekteverlof van juf Suzy Mertens (Vlinderklas) verlengd werd tot het einde van het schooljaar. Juf Elly Hendrickx

Nadere informatie

ACADEMIEJAAR 2014-2015 UNIVERSITEIT HASSELT - DAGKALENDER GENEESKUNDE

ACADEMIEJAAR 2014-2015 UNIVERSITEIT HASSELT - DAGKALENDER GENEESKUNDE 30.08 zaterdag 31.08 zondag 01.09 maandag HISTOLOGIE 1 02.09 dinsdag HISTOLOGIE 2 03.09 woensdag HISTOLOGIE 3 04.09 donderdag HISTOLOGIE 4 05.09 vrijdag HISTOLOGIE 5 06.09 zaterdag 07.09 zondag 08.09 maandag

Nadere informatie

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school.

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school. BELBRIEF september 2015 ZWEMMEN: 4 september : L1 en L6 11 september : L2 en L5 18 september : L3 en L4 25 september : L1 en L6 PRAKTISCHE WEETJES We zijn het schooljaar 2015-2016 gestart met 199 leerlingen.

Nadere informatie

Behoefteonderzoek opvang kinderen basisschoolleeftijd

Behoefteonderzoek opvang kinderen basisschoolleeftijd Behoefteonderzoek opvang kinderen basisschoolleeftijd Totaal alle deelnemers Project: Dagarrangementen en Combinatiefuncties In opdracht van: DMO Weesperstraat 79 Postbus 658 1018 VN Amsterdam 1000 AR

Nadere informatie

Infobrochure. 1. 9 maanden rond. Infomomenten over zwangerschap en geboorte. mensen zorgen voor mensen

Infobrochure. 1. 9 maanden rond. Infomomenten over zwangerschap en geboorte. mensen zorgen voor mensen Infobrochure 1. 9 maanden rond Infomomenten over zwangerschap en geboorte mensen zorgen voor mensen 2 Jij en je partner groeien naar de geboorte van je baby toe en willen je kindje de best mogelijke start

Nadere informatie

Kijk op: www.nt2taalmenu.nl. nt2taalmenu wordt gemaakt door: Frans Snik, Ed Kniesmeijer en René den Nijs. Brieven schrijven

Kijk op: www.nt2taalmenu.nl. nt2taalmenu wordt gemaakt door: Frans Snik, Ed Kniesmeijer en René den Nijs. Brieven schrijven OPDRACHTKAART www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U kunt ook veel oefeningen

Nadere informatie

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit?

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit? INFOBOEKJE KLEUTERS Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter vast te zitten

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief maart 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Fijne paasvakantie gewenst! Deze foto werd genomen tijdens het hazenpad.

Nadere informatie