Cursusprogramma najaar 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Cursusprogramma najaar 2015"

Transcriptie

1 Cursusprogramma najaar 2015 Geachte relatie, Dit najaar ontvangt u een totaal ander cursusprogramma dan u van ons gewend bent. We merken dat er steeds meer behoefte is aan persoonlijke begeleiding en training betreffende de productlijnen Medik8 en Living Dimension. We gaan daarom trainingen op maat aanbieden! In overleg met U stellen wij een training samen die precies is afgestemd op uw behoefte voor Medik8 en Living Dimension. In het overzicht treft u een aantal voorbeelden van mogelijke trainingen aan die wij desgewenst kunnen aanpassen naar uw behoefte. Op deze manier bieden wij u de mogelijkheid om op ieder aspect van huidverzorging en huidverbetering uw kennis te verbreden. De trainingen zijn zeer praktijkgericht en van aanvullende waarde om uw klant professioneel en vakkundig te kunnen verzorgen. Naast de trainingen op maat blijft uiteraard de kosteloze kennismaking met Medik8 bestaan en hebben wij wederom een trainingsdag gepland met onze Cosmetica deskundige uit Oostenrijk voor de productlijn van Living Dimension. Dit keer worden een 2-tal lijnen onder de aandacht genomen. Kennismaking met Medik8 kosteloze informatieochtend op afspraak! Iedere dinsdag van uur Tijdens deze kosteloze ochtend krijgt u uitgebreide informatie over de producten, de werking van de serums en de verschillende toepassingsmogelijkheden. Met Medik8 kunt u verbeterde resultaten bereiken in uw salon. Medik8 is ook heel goed te combineren met de reeds bestaande lijn die u gebruikt in uw salon. Medik8 maakt producten met de meest effectieve ingrediënten zonder agressieve benadering met 100% garantie en resultaat. Medik8 is het eerste groene cosmetische merk. Medik8 werkt ook met de skinrollä en skinstamp, Door middel van deze tools wordt de huid voorbereid op de navolgende serums en producten. Op deze manier wordt een optimaal resultaat bereikt.

2 Werken met de productlijnen Liv Sense en Liv Kaviaar- dagtraining- 25,00 Maandag 5 Oktober; ca uur Cursusnummer C Living Dimension is een hoogwaardige verzorgingsserie uit Wenen die ontwikkeld is door vooraanstaande dermatologen. De voornamelijk natuurlijke werkstoffen worden zorgvuldig op elkaar afgestemd en streng gecontroleerd. Met name de combinatie van de vitaminen A-E-F in de Living Dimension producten zorgt voor een effectieve bescherming tegen milieu-invloeden en vertraagt het verouderingsproces. Tijdens deze training maakt u kennis met de productlijn van LivSens en LivKaviaar. U krijgt informatie over de werkstoffen, toepassingsmogelijkheden en er wordt een praktijkbehandeling uitgevoerd. Deze workshop is bedoeld voor schoonheidsspecialistes die dieper willen ingaan op de mogelijke behandelingen met deze 2 productlijnen. Onze cosmetica deskundige uit Oostenrijk, Margit Holztrattner verzorgt deze dagtraining. Overzicht trainingen op maat: Onderstaand een overzicht van mogelijke trainingen die wij desgewenst naar uw behoefte kunnen aanpassen. Medik8 Facial Treatments Hydr8 Facial Medik8 Voor alle huid type in het bijzonder voor de droge en vochtarme huid. Tijdens deze training komen de kenmerken van een vochtarme huid aan bod. Daarnaast krijgt u informatie over de ingrediënten, producten en toepassingsmogelijkheden. Tevens ondergaat u een behandeling. Door de training kunt u uw klanten juist informeren om een optimaal resultaat van de huid te bereiken.

3 Anti-aging Facial Medik8 Verbetering voor elke huid, met name de oudere rijpe huid. Tijdens deze training komen de kenmerken van een anti-aging huid aan bod en krijgt u informatie over de ingrediënten en toepassingsmogelijkheden bij behandeling van deze huid. Tevens gaat u zelf aan de slag met het gebruik van de producten van Medik8. Door de training kunt u uw klanten juist informeren om een optimaal resultaat van de huid te bereiken. Beta Facial Medik8 Voor vette, gecombineerde en acne problematische huid. Tijdens deze training komen de kenmerken van Acné aan bod en krijgt u informatie over de ingrediënten en toepassingsmogelijkheden bij behandeling van de acnéhuid. Tevens gaat u zelf aan de slag met het gebruik van de producten van Medik8. Door deze training weet u beter een behandeling voor de acnéhuid toe te passen en uw klanten te informeren om een optimaal resultaat van de huid te bereiken. Indien mogelijk mag u een model meenemen. Red Alert Facial Medik8 Delicate gezichtsbehandeling voor de overgevoelige / couperose huid. Tijdens deze training komen de kenmerken van de overgevoelige/couperose huid aan bod en krijgt u informatie over de ingrediënten en toepassingsmogelijkheden bij behandeling van deze huid. Tevens gaat u zelf aan de slag met het gebruik van de producten van Medik8. Door de training kunt u uw klanten juist informeren om een optimaal resultaat van de huid te bereiken. White Balance Facial Medik8 Voor hyper-gepigmenteerde huid type. Tijdens deze training komen de kenmerken van de hyper-gepigmenteerde huid aan bod en krijgt u informatie over de ingrediënten en toepassingsmogelijkheden bij behandeling van deze huid. Tevens gaat u zelf aan de slag met het gebruik van de producten van Medik8. Door de training kunt u uw klanten juist informeren om een optimaal resultaat van de huid te bereiken.

4 Werken met de peels Level I Medik8 In deze training worden de verschillende soorten peels en toepassingen besproken. De specifieke kenmerken voor de peels van Medik8 zijn een trage penetratie in de huid en comfortabeler voor de klant dan de traditionele glycolzuur peeling. De peels zijn tevens te gebruiken voor de gevoelige huid. Tijdens deze training ontvangt u ook zelf een behandeling met de fruitzuur peels. Voor de aanpak van huidproblemen en het bereiken van een optimaal resultaat is dit een uitstekende training die u niet mag missen! Werken met de Skinrölla Medik8 Door middel van de Skinrölla wordt de huid voorbereid op de navolgende serums en producten. Op deze manier wordt een nog beter resultaat bereikt van de huid. De Skinrölla kan gebruikt worden voor diverse huidproblemen waaronder rimpels, littekens, hyperpigmentatie, glans, herstel, verbeterde absorptie, cellulitis en striae. Ingrediëntenkennis Medik8 Deze training is bedoeld voor schoonheidsspecialistes die al met de producten van Medik8 werken. Tijdens deze training gaan we dieper in op de ingrediënten die gebruikt worden in de verschillende producten van Medik8. Wat is bijvoorbeeld de functie van pantotheenzuur, waar zit dit in en wat doet dit met de huid? Op deze manier kunt u uw klanten nog beter uitleg geven over de werking van ingrediënten in combinatie met huidverbetering.

5 Werken met de basislijn van Living Dimension Living Dimension is een hoogwaardige verzorgingsserie uit Wenen die ontwikkeld is door vooraanstaande dermatologen. De voornamelijk natuurlijke werkstoffen worden zorgvuldig op elkaar afgestemd en streng gecontroleerd. Met name de combinatie van de vitaminen A-E-F in de Living Dimension producten zorgt voor een effectieve bescherming tegen milieu-invloeden en vertraagt het verouderingsproces. Tijdens deze training maakt u kennis met de basislijn van Living Dimension. U krijgt informatie over de werkstoffen, toepassingsmogelijkheden en er wordt een praktijkbehandeling uitgevoerd. Deze training is bedoeld voor schoonheidsspecialistes die beginnend werken met Living Dimension of willen starten met Living Dimension. Uitvoerige informatie vindt u op of Inschrijven: U kunt zich voor onze cursussen inschrijven door ons een te sturen onder info@herboristcosmetics.com of door ons te bellen onder nummer of Cursuskosten trainingen op maat De trainingen worden 1 op 1 gegeven en kosten 125,00 excl. BTW. U ontvangt van ons een factuur. De syllabus is in deze prijs inbegrepen. Tenzij anders vermeld zijn ook alle benodigde materialen inbegrepen. Indien u op deze dag voor 650,00 (excl. BTW) aan producten aanschaft (alleen op deze dag geldig!) wordt uw trainingsbedrag van 125,00 (excl. BTW) gecrediteerd. Indien u training op uw locatie wenst is dit in overleg mogelijk. Hiervoor wordt een bedrag van 250,= excl. BTW in rekening gebracht. De trainingsgelden kunnen overigens als bedrijfskosten afgetrokken worden, vraag hiervoor advies aan uw boekhouder of accountant. Wij vragen u vriendelijk het cursusbedrag binnen 14 dagen aan ons over te maken, anders kunnen wij uw trainingsplaats helaas niet meer garanderen. Lunch Koffie, thee en frisdrank zijn steeds bij de prijs inbegrepen. Bij dag trainingen verzorgen wij tevens een uitgebreide lunch, die uiteraard ook in de trainingsprijs is inbegrepen. Annulering De betaling van de factuur geldt als definitieve aanmelding. Mocht u onverhoopt een training moeten annuleren, dan is dit slechts mogelijk tot 14 dagen voor aanvang van de cursus. Daarna is annulering helaas niet meer mogelijk. Bij annulering ontvangt u een creditnota onder aftrek van 25,00 administratiekosten. Tenslotte Heeft u nog vragen en/of opmerkingen of wenst u meer informatie? Laat het ons weten! Graag ontvangen wij u op een van onze trainingen en wij heten u alvast van harte welkom! Met vriendelijke groet, Herborist Cosmetics Bosstraat 85 B-3620 Lanaken Tel. +32(0) Volg ons nu ook op facebook!

Cursusprogramma voorjaar 2014

Cursusprogramma voorjaar 2014 Cursusprogramma voorjaar 2014 Geachte relatie, Voor u ligt het nieuwe cursusprogramma van het voorjaar 2014. In dit voorjaar richten we ons op een 5-tal belangrijke huidverbeteringsaspecten van Medik8;Skin

Nadere informatie

Trainingsprogramma. Seizoen 2009-2010

Trainingsprogramma. Seizoen 2009-2010 Trainingsprogramma Seizoen 2009-2010 2009 - Maquis Import Maquis Import is leverancier van de volgende merken: Om professioneel te werken met Société Provençale d Aromathérapie, Les Gavots de Provence

Nadere informatie

Rosa Graf Start-Up & Refresh Training

Rosa Graf Start-Up & Refresh Training Rosa Graf Start-Up & Refresh Training Productlijnen? Rosa Graf Basis Serie & Rosa Graf Blue Line Huidverzorgende behandelingen Huidverbeterende behandelingen Producten? Basis Serie (salon & verkoop) Blue

Nadere informatie

Trainingsprogramma. Seizoen 2010-2011

Trainingsprogramma. Seizoen 2010-2011 Trainingsprogramma Seizoen 2010-2011 2010 - Maquis Import Maquis Import is leverancier van de volgende merken: Resultaat zonder apparaat! Om professioneel te werken met Société Provençale d Aromathérapie,

Nadere informatie

Resultaten zonder irritatie...

Resultaten zonder irritatie... Resultaten zonder irritatie... Medik8 Pangaea Laboratories Hoofdkantoor in London Productie- en magazijnfaciliteiten Wordt verkocht in meer dan 20 landen, o.a. : Australië, Nieuw Zeeland, Spanje, Malta,

Nadere informatie

BEAUTYCENTER. Behandelingen Medik8

BEAUTYCENTER. Behandelingen Medik8 BEAUTYCENTER Zo nu en dan even stilstaan in de hectiek en bewust tijd nemen voor jezelf: Rust, ontspanning en vooral genieten om jezelf opnieuw op te laden. Behandelingen Medik8 Medik8 basis behandeling

Nadere informatie

Met trots presenteert Cosmetic Haircare het cursusprogramma 2009. Wij geloven dat goede educatie de sleutel is naar een succesvolle

Met trots presenteert Cosmetic Haircare het cursusprogramma 2009. Wij geloven dat goede educatie de sleutel is naar een succesvolle Cosmetic Haircare Cursusprogramma 2009 Met trots presenteert Cosmetic Haircare het cursusprogramma 2009. Wij geloven dat goede educatie de sleutel is naar een succesvolle carrière! Alle aspecten die voor

Nadere informatie

Januari. Februari. Maart. Voorbereiding:

Januari. Februari. Maart. Voorbereiding: Januari Kerstdeco opruimen Nieuwe prijslijst Valentijns Actie (Social Media) Ski Behandeling (Social Media) Karnaval Behandeling (Masker Bal) Wintercreme promoten Start-Up / Refresh 12.01.2018 Werkstoffen

Nadere informatie

Kunst van het aanraken. Trainingen voor Dr. Hauschka Therapeuten

Kunst van het aanraken. Trainingen voor Dr. Hauschka Therapeuten Kunst van het aanraken Trainingen voor Dr. Hauschka Therapeuten 2015 Ieder mens heeft behoefte aan zowel een innerlijke als een uiterlijke schoonheid Elisabeth Sigmund Kunst van het aanraken Kunst van

Nadere informatie

Docententrainingen

Docententrainingen Docententrainingen 2016-2017 Als we alleen maar dingen doen die we kunnen, leren we nooit iets Ook dit schooljaar willen wij u graag ondersteuning bieden bij het verbreden en/of opfrissen van uw kennis.

Nadere informatie

Praktijk voor huidverbetering

Praktijk voor huidverbetering Praktijk voor huidverbetering Koopmansgildeplein 20 l 4105 TX Culemborg l 0345 535 509 www.secndskin.nl l facebook: /secdnskinculemborg Losse behandelingen Epileren 12,00 * Verven wenkbrauwen 12,00 * Verven

Nadere informatie

een training én kans op werk MMAXX.nl trainingen Niveau I verkoopstyling basis Niveau II verkoopstyling gevorderd

een training én kans op werk MMAXX.nl trainingen Niveau I verkoopstyling basis Niveau II verkoopstyling gevorderd een training én kans op werk MMAXX.nl trainingen Niveau I verkoopstyling basis Niveau II verkoopstyling gevorderd MMAXX.nl: landelijk de grootste leverancier voor diensten om woningen optimaal te presenteren

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

HUIDVERZORGING NEODERMA NEODERMA-BEHANDELING

HUIDVERZORGING NEODERMA NEODERMA-BEHANDELING PRIJSLIJST 2015 HUIDVERZORGING NEODERMA NEODERMA-BEHANDELING 55,00 Dit is een behandeling van gezicht, hals en decolleté met een speciale enzympeeling. Inclusief onreinheden verwijderen, klassieke gezichtsmassage

Nadere informatie

Aanmelding Opleidingen

Aanmelding Opleidingen Aanmelding Opleidingen Aanvrager: Bedrijf: Afdeling: Naam: Straat en nr.: Postcode: Woonplaats: Telefoon: E-mail: Factuuradres: (indien afwijkend van aanvrager) Bedrijf: Afdeling: Naam: Straat en nr.:

Nadere informatie

Januari. Februari. Maart. Voorbereiding: Nieuwe prijslijst zichtbaar plaatsen Valentijns Actie (Social Media) Wintercreme promoten.

Januari. Februari. Maart. Voorbereiding: Nieuwe prijslijst zichtbaar plaatsen Valentijns Actie (Social Media) Wintercreme promoten. Januari Kerstdeco opruimen Nieuwe prijslijst zichtbaar plaatsen Valentijns Actie (Social Media) Wintercreme promoten Maandag 7 januar Fruitzuur-Kuur Maandag 21 januari Brainstorm sessie* 10% korting op

Nadere informatie

Een gezonde, mooie, jonge huid!

Een gezonde, mooie, jonge huid! Een gezonde, mooie, jonge huid! Er stralend uitzien en uw jeugdigheid behouden zonder onzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels en littekens! Peelen lijkt daarbij het sleutelwoord. Een peeling is een werkwijze

Nadere informatie

Docententrainingen

Docententrainingen Docententrainingen 2017-2018 Ook dit schooljaar willen wij u graag ondersteuning bieden bij het verbreden en/of opfrissen van uw kennis. Ervaring leert dat door vakgerichte docententrainingen, verbreding

Nadere informatie

Pensioen Update voor. Ondernemingsraden

Pensioen Update voor. Ondernemingsraden Training Pensioen Update voor Ondernemingsraden Binnen een dag helemaal bijgepraat over pensioen Training door ervaren pensioenconsultants Mogelijkheid tot inbrengen van bedrijfseigen casuïstiek Geen voorkennis

Nadere informatie

Opleidingen. Magnesiumweg 6A www.safety4you.eu tel: 0513 435 453 8445 PJ Heerenveen info@safety4you.eu

Opleidingen. Magnesiumweg 6A www.safety4you.eu tel: 0513 435 453 8445 PJ Heerenveen info@safety4you.eu Opleidingen YELLOW ROSE Workshop Yellow Rose Cosmetics Een volledige dagcursus Uitgebreide theorie en praktijk opleiding Ervaren docenten Theorieboek en overig gebruik van lesmateriaal Inclusief lunch

Nadere informatie

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Voor schoonheidsspecialisten is er een hoogwaardig en uitgebreid beursprogramma. Dit jaar zijn er open trainingen waarvoor bezoekers zich gratis kunnen aanmelden.

Nadere informatie

Kostbare grondstoffen. Heilzame kennis. Vertrouwen op innerlijke kracht. Schoonheid zit in ritme en evenwicht.

Kostbare grondstoffen. Heilzame kennis. Vertrouwen op innerlijke kracht. Schoonheid zit in ritme en evenwicht. Kostbare grondstoffen. Heilzame kennis. Vertrouwen op innerlijke kracht. Schoonheid zit in ritme en evenwicht. Trainingen voor Dr. Hauschka Therapeuten 2019 Opfris trainingen Dr. Hauschka Opfristrainingen

Nadere informatie

I N F O R M A T I E. Duurzaam biocompatibel restaureren met glas. Masterclass productgebruik. met uitgebreide hands-on

I N F O R M A T I E. Duurzaam biocompatibel restaureren met glas. Masterclass productgebruik. met uitgebreide hands-on I N F O R M A T I E Masterclass productgebruik Duurzaam biocompatibel restaureren met glas met uitgebreide hands-on Data maart 2013: 5 maart Nootdorp 7 maart Dordrecht 12 maart Houten 19 maart Nieuw-Vennep

Nadere informatie

Docententrainingen

Docententrainingen Docententrainingen 2018-2019 Ook in het schooljaar 2018-2019 willen wij u graag onder steuning bieden bij het verbreden en/of opfrissen van uw kennis. Ervaring leert dat door vakgerichte docententrainingen,

Nadere informatie

Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen

Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen Een uniek huidverbetering- en Anti-Aging programma met een duidelijke visie en medische

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2017 HUIDVERZORGING BASISBEHANDELING

PRIJSLIJST 2017 HUIDVERZORGING BASISBEHANDELING PRIJSLIJST 2017 HUIDVERZORGING BASISBEHANDELING 50,00 Deze behandeling wordt aangepast aan uw huidtype GEZICHTSBEHANDELING 57,50 Deze behandeling wordt aangepast aan uw huidtype GEZICHTTREATMENT 67,50

Nadere informatie

Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid

Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid April 2012 Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid IJsbollen gezichtsmassage als Wellness Treatment. Met recht het alternatief voor botox te noemen. Het gebruik van ijs zorgt ervoor dat de bloedvaten

Nadere informatie

Prijslijst meso-infusion behandelingen

Prijslijst meso-infusion behandelingen Prijslijst meso-infusion behandelingen Losse behandeling 30 min. 60,00 Losse behandeling 45 min. 80,00 Losse behandeling 60 min. 120,00 Kuurbehandeling 6 behandelingen à 108,00 648,00 10 behandelingen

Nadere informatie

Praktijk voor huidverbetering

Praktijk voor huidverbetering Praktijk voor huidverbetering Koopmansgildeplein 20 l 4105 TX Culemborg l 0345 535 509 www.secndskin.nl l facebook: /secndskinculemborg Losse behandelingen Epileren 1 2,50* Verven wenkbrauwen 1 2,50* Epileren

Nadere informatie

2kniptechnieken. Collection Compact Version. workshop. inhoud. programma. bestemd voor. bijzonderheden. model. kosten. datum. tijd.

2kniptechnieken. Collection Compact Version. workshop. inhoud. programma. bestemd voor. bijzonderheden. model. kosten. datum. tijd. na Collection Compact Version Het is inmiddels traditie geworden: de s van Lisap Milano, waarin zij hun nieuwe collectie tonen. Geïnspireerd door de catwalks en de straten van Parijs, Milaan, New York

Nadere informatie

Tweedaagse Pensioentraining. DGA Advies. Vragen die beantwoord worden:

Tweedaagse Pensioentraining. DGA Advies. Vragen die beantwoord worden: Tweedaagse Pensioentraining raining DGA Advies Vragen die beantwoord worden: Hoe kan ik van toegevoegde waarde zijn voor mijn klant? Wat zijn de civiele aandachtspunten bij een DGA advies? advies Hoe overtuig

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart. Ik wens jullie weer veel leesplezier.

Nieuwsbrief maart. Ik wens jullie weer veel leesplezier. Nieuwsbrief maart In deze nieuwsbrief wil ik je/jullie graag informeren over de meest effectieve en zachte peelings die er zijn: Peelings gebaseerd op hydroxy- en glycolzuren en enzymatische peelings.

Nadere informatie

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Voor schoonheidsspecialisten is er een hoogwaardig en uitgebreid beursprogramma. Dit jaar zijn er open trainingen waarvoor bezoekers zich gratis kunnen aanmelden.

Nadere informatie

Wij helpen u uw huidprobleem aan te pakken op een milde en gezonde manier.

Wij helpen u uw huidprobleem aan te pakken op een milde en gezonde manier. Wij helpen u uw huidprobleem aan te pakken op een milde en gezonde manier. Wij geloven dat er bij elk huidprobleem, of het nu gaat om huidveroudering, huidverslapping, acne, pigmentatie, littekens,...

Nadere informatie

Netwerken voor de Pensioenadviseur

Netwerken voor de Pensioenadviseur Training Netwerken voor de Pensioenadviseur Waar vindt de pensioenadviseur de toegang tot nieuwe pensioenrelaties? Een vaardigheid training. - Hoe kom ik met accountants in gesprek voor samenwerking? -

Nadere informatie

Met dank aan: Hans Gaertner (Fotografie) Drukkerij Manta

Met dank aan: Hans Gaertner (Fotografie) Drukkerij Manta Met dank aan: Hans Gaertner (Fotografie) Drukkerij Manta MB-Beauty & MB-Health Belinda Bergenhenegouwen, de eigenaresse van MB-Beauty & MB-Health, is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure,

Nadere informatie

Excel Cursus Koppelingen en Macro s

Excel Cursus Koppelingen en Macro s Excel Cursus Koppelingen en Macro s Kosten: 375,- excl. BTW per deelnemer Duur: 1 dag Max Deelnemers: 10 Cursus Microsoft Excel - Koppelingen en Macro's Microsoft Excel is het meest gebruikte spreadsheet-pakket

Nadere informatie

Fabelash Eyelashes Opleidingen

Fabelash Eyelashes Opleidingen Fabelash Eyelashes Opleidingen Wimperextensions Groothandel & Opleidingen Holland Belgium - Brazil Fabelash Eyelashes is dé online Groothandel voor al uw benodigdheden op het gebied van wimperextensions

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities 1. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten. 2. Deelnemer:

Nadere informatie

DEALER WORKSHOPS 2014

DEALER WORKSHOPS 2014 Geachte relatie, Een gedegen productkennis is 80% van het verkopen. Daarom bieden wij u het nieuwe Cursus & Trainingsprogramma 2014 van Lincoln Smitweld B.V. aan op het gebied van 1-daagse dealer workshops.

Nadere informatie

Programmeren in Excel 2010 met VBA Gevorderd

Programmeren in Excel 2010 met VBA Gevorderd Programmeren in Excel 2010 met VBA Gevorderd Kosten: 850,- excl. BTW per deelnemer Duur: 2 dagen Max Deelnemers: 10 Programmeren in Excel 2010 met VBA Gevorderd is een praktijkgerichte tweedaagse cursus.

Nadere informatie

Excel 2016 Basis Plus+

Excel 2016 Basis Plus+ Excel 2016 Basis Plus+ Kosten: 325,- excl. BTW per deelnemer Duur: 1 dag Max Deelnemers: 10 Cursus Excel 2016 Basis Plus+ is een praktijkgerichte 1-daagse Excel training waarin de uitgebreide mogelijkheden

Nadere informatie

Excel 2016 voor Mac Gevorderd

Excel 2016 voor Mac Gevorderd Excel 2016 voor Mac Gevorderd Kosten: 325,- excl. BTW per deelnemer Duur: 1 dag Max Deelnemers: 10 In deze 1-daagse cursus Excel 2016 voor Mac Gevorderd behandelen we de uitgebreide mogelijkheden die Excel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden AdviSafe Risk Management B.V. TRAINING. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden AdviSafe Risk Management B.V. TRAINING. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid Algemene voorwaarden AdviSafe Risk Management B.V. Artikel 1. Definities TRAINING 1. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een

Nadere informatie

De kunst van het aanraken

De kunst van het aanraken De kunst van het aanraken Trainingen voor Dr. Hauschka Therapeuten 2016 De kunst van het aanraken Graag bieden wij je de mogelijkheid om in 2016 de kwaliteit van aanraken te oefenen in interessante en

Nadere informatie

LOOkX GROUP EDUCATIE PROGRAMMA

LOOkX GROUP EDUCATIE PROGRAMMA LOOkX GROUP EDUCATIE PROGRAMMA Leren en ontwikkelen; wat is er prettiger dan jezelf en je salon te laten groeien d.m.v. kennis? Met onze jarenlange ervaring in de professionele beautybranche helpen wij

Nadere informatie

Hiermee kun je je aanmelden voor een individuele presentatiecoaching op een door jouw gewenst dagdeel: ochtend middag avond

Hiermee kun je je aanmelden voor een individuele presentatiecoaching op een door jouw gewenst dagdeel: ochtend middag avond Hiermee kun je je aanmelden voor een individuele presentatiecoaching op een door jouw gewenst dagdeel: ochtend middag avond Spies&Spreken biedt je graag een vaardighedencoaching aan op het gebied van presentatie

Nadere informatie

Trainingsprogramma. Calmare on tour

Trainingsprogramma. Calmare on tour Trainingsprogramma VOORJAAR 2013 Als kapper ben je altijd op zoek naar mogelijkheden om jouw kwaliteiten uit te breiden en om op de hoogte te blijven van de laatste technieken, ontwikkelingen en trends.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching. vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu

Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching. vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon,

Nadere informatie

Deluxe gezichtsbehandeling 59,50. Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, epileren, harsen en/of verven, massage, masker en verzorging

Deluxe gezichtsbehandeling 59,50. Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, epileren, harsen en/of verven, massage, masker en verzorging Klassieke gezichtsbehandelingen Deluxe gezichtsbehandeling 59,50 Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, epileren, harsen en/of verven, massage, masker en verzorging Basis gezichtsbehandeling 49,50 Oppervlaktereiniging,

Nadere informatie

Welkom in het Balmoral Wellness Center

Welkom in het Balmoral Wellness Center Welkom in het Balmoral Wellness Center Geniet van een moment van ontspanning in ons wellness centrum en ervaar onze uitzonderlijke behandelingen tijdens een verblijf in het Radisson Blu Balmoral Hotel

Nadere informatie

Wij zijn de nummer 1 bij de professionele cosmetica

Wij zijn de nummer 1 bij de professionele cosmetica Seminars 2016 Wij zijn de nummer 1 bij de professionele cosmetica Perfectie, die je raakt. Lichtheid, die fascineert. 4 Wij maken u sterker voor nog meer plezier en succes in uw beroep PROFESSIONEEL Wij

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden Breda, 3 maart 2018 Artikel 1. Definities 1. Aanbieder: Edwin Dekkers, Training, Coaching & Teamontwikkeling, hierna aan te duiden als EDTCT 2. Opdrachtgever: de natuurlijke

Nadere informatie

Juridische dienst. Opleidingen

Juridische dienst. Opleidingen Juridische dienst Opleidingen OPLEIDINGSKALENDER JURIDISCHE DIENST VOORJAAR 2015 Workshop Einde arbeidsrelatie Dinsdag 10/02/2015 in Grobbendonk van 9u00 tot 16u30 Donderdag 12/02/2015 in Nazareth van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen door VAC, KvK 28059048, gevestigd te Zoetermeer. Versie mei 2013

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen door VAC, KvK 28059048, gevestigd te Zoetermeer. Versie mei 2013 Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen door VAC, KvK 28059048, gevestigd te Zoetermeer. Versie mei 2013 Artikel 1.Definities Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk deelneemt aan de

Nadere informatie

Cursusoverzicht 2017/2018

Cursusoverzicht 2017/2018 21 november 2017 13:00-17:00 HUIDVERBETERING+WELLNESS Pigmentvlekken oplichten en verwijderen BASIS (manuele behandeling) We gaan het hebben over het ontstaan van zon schade en pigmentvlekken en het belang

Nadere informatie

Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273

Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Behandelingen Reiniging Mini Basis Basis Totaal De Luxe 23,95 (30 min.) 31,50 (40 min.) 37,50 (55 min.) 44,50 (75 min.) 50,50

Nadere informatie

Meer informatie en aanmelden Onderstaand treft u het volledige programma en een aanmeldingsformulier aan.

Meer informatie en aanmelden Onderstaand treft u het volledige programma en een aanmeldingsformulier aan. Uitnodiging Op 17 en 19 november 2015 organiseert Tele-BS Kabels & Leidingen de nieuwe 1-daagse cursus Juridische aspecten bij het coördineren van kabels en leidingen. Graag brengen we deze cursus bij

Nadere informatie

Fidessa Skincare. Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft!

Fidessa Skincare. Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft! Fidessa Skincare Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft! De samenstelling van de producten van Fidessa Skincare bestaat uit meer dan honderd actieve ingrediënten om voor ieder huidtype de best

Nadere informatie

ELEMENTS OF NATURE. Filosofie van de serie. Het beste voor natuurlijk mooi zijn:

ELEMENTS OF NATURE. Filosofie van de serie. Het beste voor natuurlijk mooi zijn: Filosofie van de serie Het beste voor natuurlijk mooi zijn: Moderne, hoge kwaliteit en bijzonder huidvriendelijke verzorging voor hoge eisen en elke leeftijd Natuur & traditie gecombineerd in een product

Nadere informatie

Programmeren in Access met VBA

Programmeren in Access met VBA Programmeren in Access met VBA Kosten: 750,- excl. BTW per deelnemer Duur: 2 dagen Max Deelnemers: 8 U leert tijdens deze training alle concepten van de programmeertaal VBA (Visual Basic for Applications)

Nadere informatie

CND EDUCATIE NEDERLAND

CND EDUCATIE NEDERLAND TRAININGSOVERZICHT 2014 CND EDUCATIE NEDERLAND Een leider in beauty. Een visionair in opleidingen. CND levert een compleet pakket wat een gevorderde stylist nodig heeft om totale schoonheid voor handen

Nadere informatie

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden.

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden. Algemene Cursusvoorwaarden MarketingShake Artikel 1: Definities 1.1 MarketingShake, de gebruikers van deze algemene voorwaarden, deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee MarketingShake als docenten of

Nadere informatie

Wft-Examentrainingsdagen. Examentrainingsdagen

Wft-Examentrainingsdagen. Examentrainingsdagen Wft-Examentrainingsdagen Examentrainingsdagen als voorbereiding op het examen Wft-pensioenvergunning Wft pensioenvergunning Goed voorbereid uw examen in! Training door do ervaren pensioenconsultants Examenoefenvragen

Nadere informatie

Training. Witteveen 2015. Behandeling van alle arbeidsrechtelijke aspecten en verzekeringstechnische mogelijkheden voor de pensioenadviseur

Training. Witteveen 2015. Behandeling van alle arbeidsrechtelijke aspecten en verzekeringstechnische mogelijkheden voor de pensioenadviseur Training Witteveen 2015 Behandeling van alle arbeidsrechtelijke aspecten en verzekeringstechnische mogelijkheden voor de pensioenadviseur - Toelichting uitstelmogelijkheid voor compensatieadvies - Alle

Nadere informatie

Programmeren in Access 2016 met VBA

Programmeren in Access 2016 met VBA Programmeren in Access 2016 met VBA Kosten: 750,- excl. BTW per deelnemer Duur: 2 dagen Max Deelnemers: 8 Je leert tijdens deze training alle concepten van de programmeertaal VBA (Visual Basic for Applications)

Nadere informatie

Leren fotograferen Voor wie is de cursus "Leren fotograferen"? "Leren fotograferen" Leren fotograferen De cursus

Leren fotograferen Voor wie is de cursus Leren fotograferen? Leren fotograferen Leren fotograferen De cursus Leren fotograferen Voor wie is de cursus "Leren fotograferen"? De cursus "Leren fotograferen" is voor iedereen die meer wil dan lukraak fotograferen met een digitale (spiegelreflex) camera op de automatische

Nadere informatie

Bentlon Skin Rejuvenation Roller. Huidverbetering door microneedling

Bentlon Skin Rejuvenation Roller. Huidverbetering door microneedling Bentlon Skin Rejuvenation Roller Huidverbetering door microneedling Inhoud Huidverbetering door microneedling 4 De behandeling 5 Bentlon Care producten 6 Resultaat 7 Huidverbetering door microneedling

Nadere informatie

Inspanning & Ontspanning

Inspanning & Ontspanning Inspanning & Ontspanning Hoe is het gesteld met uw balans tussen lichaam en geest? Aan u de uitdaging om lichaam en geest in balans te brengen en te houden. Dit is de beste garantie voor een goede gezondheid,

Nadere informatie

INTRACEUTICALS: ILIFT: exclusief systeem Ilift cosmetische lijn:

INTRACEUTICALS: ILIFT: exclusief systeem Ilift cosmetische lijn: INTRACEUTICALS: Nieuw in België en exclusief voor Knokke Heist! De revolutionaire behandeling op gebied van rimpelbehandeling en dit zonder naalden! HYPOXI @ KNOKKE introduceert Intraceuticals. Het principe

Nadere informatie

Training. Bpf Werkingssfeeronderzoek. voor Advocaten

Training. Bpf Werkingssfeeronderzoek. voor Advocaten Training Bpf Werkingssfeeronderzoek voor Advocaten "30.000 ondernemingen hebben u nodig"! Het pensioen bij een bedrijfstakpensioenfonds (Bpf) komt voor de werknemer van rechtswege tot stand. Een onderneming

Nadere informatie

PRINCE2 Foundation. 1264,- excl. BTW per deelnemer Duur: Kosten: 3 dagen Max Deelnemers: 12

PRINCE2 Foundation. 1264,- excl. BTW per deelnemer Duur: Kosten: 3 dagen Max Deelnemers: 12 PRINCE2 Foundation Kosten: 1264,- excl. BTW per deelnemer Duur: 3 dagen Max Deelnemers: 12 Tijdens deze training krijgt u uitleg over de opzet van het PRINCE2 -model. We geven u inzicht in hoe verschillende

Nadere informatie

Daily Radiance Vitamin C

Daily Radiance Vitamin C Daily Radiance Vitamin C C-Tetra Antioxidant Cream SPF 30 Inspiratie Oplossing Onderzoek Een alles-in-een vochtinbrengende crème en zonbeschermer die dient als de perfecte introductie tot vitamine C en

Nadere informatie

Cliënt-/Patiëntveiligheid en risicomanagement. HKZ organiseert workshops voor kwaliteitsmanagers

Cliënt-/Patiëntveiligheid en risicomanagement. HKZ organiseert workshops voor kwaliteitsmanagers Cliënt-/Patiëntveiligheid en risicomanagement HKZ organiseert workshops voor kwaliteitsmanagers Cliënt-/Patiëntveiligheid en risicomanagement Veiligheid is een begrip waar organisaties steeds meer rekening

Nadere informatie

Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen

Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen Huidanalyse GRATIS Al onze gelaatsbehandelingen worden gestart met een huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken.

Nadere informatie

Rosy Nails & Beauty. Rosy Nails & Beauty

Rosy Nails & Beauty. Rosy Nails & Beauty Rosy Nails & Beauty Opleiding nagelstyliste brochure 2012-2013 Rosy Nails & Beauty copyright Rosy Nails & Beauty 2012/2013 Inhoud opgave Pagina Welkom 1 Opleiding en pakket 1 Opleiding manicure en paraffine

Nadere informatie

Over het Online programma Gebouwinzicht in 4 maanden

Over het Online programma Gebouwinzicht in 4 maanden Voor de Vastgoed Manager Over het Online programma Gebouwinzicht in 4 maanden Drie redenen waarom dit online programma interessant is voor jouw gebouwbeheerders: Je beseft dat een goed gebouwdossier noodzakelijk

Nadere informatie

Prijslijst. diverse behandelingen. Kijk ook eens op onze website en webshop:

Prijslijst.   diverse behandelingen. Kijk ook eens op onze website en webshop: Prijslijst Kijk ook eens op onze website en webshop: www.fossabellezza.nl diverse behandelingen NOUVITAL Nouvital Cosmetics is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk. Alle producten zijn samengesteld

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden woensdag 21 maart 2007

Algemene Voorwaarden woensdag 21 maart 2007 Algemene Voorwaarden woensdag 21 maart 2007 - Algemene voorwaarden: 1. De inschrijving is gegarandeerd als het inschrijfformulier volledig ingevuld en online is verstuurd naar Avenida Brasil Taaltrainingen

Nadere informatie

Meer informatie en aanmelden Onderstaand treft u het volledige programma en een aanmeldingsformulier aan.

Meer informatie en aanmelden Onderstaand treft u het volledige programma en een aanmeldingsformulier aan. Uitnodiging Op 5 november 2015 organiseert Tele-BS Kabels & Leidingen de nieuwe 1-daagse cursus Juridische aspecten bij het coördineren van kabels en leidingen. Graag brengen we deze cursus bij u en uw

Nadere informatie

Seminar CO2-Prestatieladder Voor aanbesteders en bedrijven in de bouw en andere sectoren

Seminar CO2-Prestatieladder Voor aanbesteders en bedrijven in de bouw en andere sectoren CO2-PRESTATIELADDER Samen zorgen voor minder CO 2 Seminar CO2-Prestatieladder Voor aanbesteders en bedrijven in de bouw en andere sectoren In één dag leren wat de CO2-Prestatieladder kan betekenen voor

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: voorbereiding op het voorjaar!

In deze nieuwsbrief: voorbereiding op het voorjaar! NEWS MAART/APRIL 2019 In deze nieuwsbrief: voorbereiding op het voorjaar! Strak in het velletje Huid zonder vlekken Het echte liftend boost effect Strak in het velletje Wat willen miljoenen vrouwen in

Nadere informatie

OTB PLATFORM31 WOONCONGRES 2014

OTB PLATFORM31 WOONCONGRES 2014 Betaalbaarheid van het wonen OTB PLATFORM31 WOONCONGRES 2014 12 NOVEMBER HAAGSE HOGESCHOOL, DEN HAAG Mariette Carstens / Hollandse Hoogte OTB Platform31 Wooncongres 2014 Betaalbaarheid van het wonen 12

Nadere informatie

Programmeren in Excel met VBA

Programmeren in Excel met VBA Programmeren in Excel met VBA Kosten: 995,- excl. BTW per deelnemer Duur: 3 dagen Max Deelnemers: 10 Deze praktijkgerichte driedaagse training Programmeren in Excel met VBA maakt u bekend met de concepten

Nadere informatie

Prijslijst 2014. schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst 2014. schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2014 Salon Belleza Hoofdstraat 26 2351 AK Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010 Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een aantal cursussen en workshops kun je je individueel inschrijven. Voor die cursussen

Nadere informatie

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een

Nadere informatie

Meso Roller Een nieuwe techniek voor Anti Aging en Alopecia.

Meso Roller Een nieuwe techniek voor Anti Aging en Alopecia. Meso Roller Een nieuwe techniek voor Anti Aging en Alopecia. In het Laboratorium hebben ze de mesoneedling geperfectioneerd met een nieuwe procedure, die zeer duidelijke richtlijnen aangeeft, snel en effectief

Nadere informatie

Aanbod. laaggeletterdheid en inburgering

Aanbod. laaggeletterdheid en inburgering Aanbod laaggeletterdheid en inburgering voor Organisaties voor volwasseneneducatie 2014-2015 Inhoudsopgave Inleiding...2 Aanbod algemeen Kernaanbod...3 Aanvullend aanbod: wisselcollecties...4 Aanvullend

Nadere informatie

Programmaboekje EHBO-seizoen 2013-2014. EHBO Rossum en EHBO Saasveld

Programmaboekje EHBO-seizoen 2013-2014. EHBO Rossum en EHBO Saasveld Programmaboekje EHBO-seizoen 2013-2014 EHBO Rossum en EHBO Saasveld In dit boekje: Bestuurssamenstelling EHBO Rossum Bestuurssamenstelling EHBO Saasveld Informatie over Jeugd EHBO Planning EHBO Rossum

Nadere informatie

Nieuwe wegen in technisch beheer van woningen. 4-daagse cursus. 18/19 april en 30/31 mei Conferentiecentrum Kaap Doorn, Doorn

Nieuwe wegen in technisch beheer van woningen. 4-daagse cursus. 18/19 april en 30/31 mei Conferentiecentrum Kaap Doorn, Doorn Onderzoeksinstituut OTB C. Schram / Nationale Beeldbank 4-daagse cursus Nieuwe wegen in technisch beheer van woningen 18/19 april en 30/31 mei 2012 Conferentiecentrum Kaap Doorn, Doorn Programma woensdag

Nadere informatie

Basisopleiding. Diensten aan particulieren I f

Basisopleiding. Diensten aan particulieren I f Basisopleiding Diensten aan particulieren I f 2013 Informatiefolder najaar 2015 Beste opleidingsverantwoordelijke, In een dynamische sector als de onze, waar alles draait om mensen, is het een must om

Nadere informatie

Alle opleidingen en trainingen zijn door de BPBI positief beoordeeld met PE punten. Ook bij de NBPB tellen zij mee als scholingspunten.

Alle opleidingen en trainingen zijn door de BPBI positief beoordeeld met PE punten. Ook bij de NBPB tellen zij mee als scholingspunten. Aanbod opleidingen & trainingen voor bewindvoerders Onderstaande opleidingen en trainingen zijn speciaal ontwikkeld om te volgen op 1 dag. Op verzoek bieden wij dit jaar ook twee opleidingen aan die in

Nadere informatie

CEL COSMETICA. van.de BUITENKANT. de BINNENKANT in Subcutis en Dermis. Cel Herstel Stamcel Concentraat Oog + Lippenmasker

CEL COSMETICA. van.de BUITENKANT. de BINNENKANT in Subcutis en Dermis. Cel Herstel Stamcel Concentraat Oog + Lippenmasker CEL COSMETICA Innovatieve Cosmetische Concentraten (alle actieve ingrediënten in hoogste concentratie) celactief Q10 is enkel beschikbaar in UNIQ10UE cosmetica (100% natuurlijk, 100% effectief, 50 hoger

Nadere informatie

Pilates workshops met Ton Voogt & Michael Fritzke Zaterdag 28 oktober 2017

Pilates workshops met Ton Voogt & Michael Fritzke Zaterdag 28 oktober 2017 Pilates workshops met Ton Voogt & Michael Fritzke Zaterdag 28 oktober 2017 Op zaterdag 28 oktober 2017 organiseert Frits van der Werff Pilatesstudio wederom een dag vol pilatesworkshops met master trainer

Nadere informatie

GLY KO LINE GELAATSVERZORGING

GLY KO LINE GELAATSVERZORGING GLY KO LINE GELAATSVERZORGING Euromi, uw partner in esthetiek. Euromi is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en distributie van medisch, dermatologisch en plastisch chirurgisch materiaal.

Nadere informatie

Trainingsregistratie RELUX TRAININGSPROGRAMMA VOORJAAR 2015

Trainingsregistratie RELUX TRAININGSPROGRAMMA VOORJAAR 2015 RELUX TRAININGSPROGRAMMA VOORJAAR 2015 Registratie per e-mail: relux@itsme.eu of per fax: +31 76 587 54 23 Relux Access Relux Interior I Raamsdonksveer, 22 januari 2015 Raamsdonksveer, 5 februari 2015

Nadere informatie

Overzicht behandelingen en tarieven 2009

Overzicht behandelingen en tarieven 2009 Overzicht behandelingen en tarieven 2009 Alle zintuigen worden geprikkeld door het totale nieuwe concept van geur, kleur en muziek afgestemd per behandeling. Het zuivere water van de Bloemenbeek, door

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

JUST FACIAL SKIN CLEANSER

JUST FACIAL SKIN CLEANSER JUST FACIAL SKIN CLEANSER Milde (PH 6.0) cleanser voor het gezicht, hals en decolleté met nieuwe EXTRA CLEAN formule. Kamille en AHA zorgen voor een zijde - zachte huid. Voor het dagelijks verwijderen

Nadere informatie