MINI Countryman. MINI PACEMAN.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MINI Countryman. MINI PACEMAN."

Transcriptie

1 MINI Countryman. MINI PACEMAN.

2 Geen twee MINI s zijn hetzelfde. MINI countryman MINI paceman Exterieur Alle MINI s lijken als twee druppels water op elkaar. Klopt! Want heb je ooit al eens twee volledig identieke eieren gezien? Juist ja. Het is net zoals bij de sneeuw vlokken op bladzijde hemelsbrede verschillen, geen enkele dubbelganger. En toch herken je elke sneeuwvlok onmiddellijk als een sneeuwvlok. Velgen Met de MINI Countryman en de MINI Paceman is dat precies hetzelfde. Twee volledig verschillende concepten en voor het eerst uitgerust met de vierwielaandrijving ALL, maar op het eerste gezicht zuiver MINI. Er is nog iets wat elke MINI uniek maakt: jij! Want de buitengewone relatie tussen een MINI en zijn bestuurder komt vooral in de details tot uiting. Van vrijwel geen enkele andere auto kun je met zoveel uitrustingsmogelijkheden in dergelijke mate de jouwe maken. Begin er maar aan, blader verder. En zoek je unieke exemplaar maar uit. Jouw MINI die op geen enkele andere lijkt. interieur Techniek en communicatie PAKKETTEN veiligheid Technische gegevens en uitrusting Op bladzijde vind je meer informatie over de standaarduitrusting en de opties. Informatie over brandstofverbruik en CO -uitstoot (overeenkomstig de milieuvoorschriften betreffende CO -emissie) voor de verschillende modellen vind je bij de technische gegevens vanaf bladzijde.

3 MINI countryman. Voor iedereen die honderd procent MINI wil, maar ook de vierwielaandrijving ALL. Voor iedereen die meer ruimte nodig heeft om te leven, maar ook voor zijn of haar bagage. Voor iedereen die staat op wendbaarheid als in een gocart, maar ook eens op rubberen laarzen in de modder. Voor iedereen die zich graag ophoudt in de natuur, maar er zich niet graag door laat ophouden. Voor de stad, voor het platteland, voor de weg ernaartoe en voor personen. Voor echt MINI feeling voor overal. MINI paceman. Voor iedereen die de urban mainstream niet wil volgen, maar voor wil zijn. Voor iedereen die graag opvalt, maar zich niet wil opdringen. Voor iedereen die staat op het rijgevoel zoals in een gocart, zonder afstand te willen doen van afzonderlijke zetels. Voor iedereen die design in het algemeen, maar in het bijzonder ook een stijlvol coupé-silhouet weet te waarderen. Voor iedereen die zijn of haar stad niet alleen wil beleven, maar ook ervaren.

4 06 07 MINI COUNTRYMAN. ga tot je stadsgrenzen. De MINI Countryman: de perfecte auto voor iedereen die er gewoon even tussenuit wil. Uit de stad, uit de stress, uit de dagelijkse sleur. En gewoon naar de volgende opwindende belevenis: of je nu je ski s, je mountainbike of je gezin inpakt, de MINI Countryman maakt de rit ernaartoe al tot een belevenis op zich, zowel voor als achter de stadsgrenzen.

5 De MINI John cooper works countryman. Wanneer het erop aankomt om kracht op de weg over te brengen, is de MINI John Cooper Works Countryman met zijn standaard vierwielaandrijving ALL koploper. Ook op alle andere ondergronden vindt dankzij overboost tot Nm koppel voldoende tractie om elke porie van de optionele lederen rugleuning voelbaar te maken. Wie met de allerkrachtigste MINI Countryman rijdt, krijgt er als beloning standaard de dubbele sportuitlaat en het aerodynamicapakket bij. urban grippster.

6 de mini countryman. de overalplezier mini. Het voor MINI kenmerkende gocartgevoel en de onvergelijkbare wendbaarheid worden bij de MINI Countryman aangevuld met de uitstekende tractie op elke ondergrond. Dat betekent puur MINI rijplezier in elke situatie. de andere mini. Ondanks zijn deuren, de buitenlengte van meer dan meter en de optionele vierwielaandrijving ALL is de MINI Countryman van bij de eerste aanblik als MINI herkenbaar. Daarvoor zorgen zijn unieke proporties en de karakteristieke voorzijde met haar klassieke MINI blik. de flexibele mini. Nooit eerder was het interieur van een MINI zo veelzijdig en zo groot. Door het hogere koetswerk heeft de MINI Countryman meer ruimte voor tot passagiers met bagage. Doordachte details zoals de Center Rail en de achterbank die tot cm kan worden verschoven, zorgen daarbij voor ordelijkheid. Dankzij de kofferruimte van tot. l vervoert de MINI Countryman daarnaast nog veel meer dan het opwindende gevoel van met een MINI te rijden.

7 GENTLEMEN, CHOOSE YOUR ENGINE. MINI ONE Countryman. Als MINI One Countryman benzineversie met actieve kw/ pk, of als MINI One D Countryman met koppelkrachtige dieselmotor en kw/ pk, hier neem je een pijlsnelle start in de wereld van MINI. En ook een milieuvriendelijke: uiteraard voldoet de MINI One Countryman nu al aan de EU -norm. MINI COOPER Countryman. De MINI Cooper Countryman is verkrijgbaar met een benzinemotor van kw/ pk, die nu al aan de EU -norm voldoet. Of als Cooper D met een dieselmotor van kw/ pk. Beide motoren kunnen optioneel met de vierwielaandrijving ALL worden gecombineerd. MINI COOPER S COUNTRYMAN. In de MINI Cooper S Countryman imponeert de, l Twin Scroll-turbocompressor met kw/ pk. De MINI Cooper SD Countryman wordt krachtig aangedreven door een, liter Common Rail-diesel van kw/ pk en Nm. Beide optioneel ook met de vierwielaandrijving ALL. MINI JOHN COOPER WORKS COUNTRYMAN. In de MINI John Cooper Works Countryman zien we de sterkste van alle MINI motoren aan het werk: de, l motor wordt geladen door een TwinScroll-turbo. Zo levert de motor, mede dankzij de directe injectie en de variabele kleptiming, kw/ pk. Met de overboostfunctie kan optioneel een koppel tot Nm worden opgewekt. Dat is eigenlijk heel vanzelfsprekend voor de vierwielaandrijving ALL.

8 MINI PACEMAN. Een slapeloze droom. De MINI Paceman. Eindelijk een auto die niet alleen jouw smaak is, maar ook een duidelijke uitspraak doet: hier komt iemand die geen compromissen wil sluiten op het vlak van rijplezier en design. Rij met de MINI Paceman als een statement met de perfecte vorm. Of rij ermee omdat je zin hebt in een gocartgevoel. Rij met design waar pit in zit.

9 De MINI John cooper works paceman. Met een maximumkoppel tot Nm drijft de krachtige MINI motor met gemak de MINI John Cooper Works Paceman door de stad. De hightech aandrijving met Twin- Scroll-turbocompressor, directe injectie, variabele kleptiming en overboostfunctie heeft zoveel kracht dat de MINI John Cooper Works standaard uitgerust is met de vierwiel aandrijving ALL. Het uitlaatsysteem met dubbele uitlaatpijp en het aerodynamicapakket met voorschort, achterschort en markante zijdrempels en luchtgeleiding die typisch is voor de autosport, nemen de bijpassende look voor hun rekening. KOPPEL.

10 de mini Paceman. Ruimteconcept met hersens. Dankzij zijn sportieve silhouet zou je het hem van de buitenkant helemaal niet aangeven: de MINI Paceman kan met zijn kofferruimte van tot. l en de deuren die wijd opengaan aardig wat meenemen. En ook je passagiers mogen verbluft zijn, want onder het langgerekte dak biedt de MINI Paceman verrassend veel ruimte voor personen. van hen kunnen zich op de comfortabele afzonderlijke achterzetels helemaal laten gaan in een exclusieve loungesfeer. Design dat naar buiten moet. Langgerekte deuren, lange schouder- en aflopende daklijn, opvallende achterlichten in het horizontale design: zo sportief en elegant was tot nu toe geen enkele MINI. Opdat iedereen hem onmiddellijk als MINI herkent, ondanks zijn unieke coupé-silhouet, blaakt hij van de klassieke MINI kenmerken: van het vertrouwde radiatorrooster over de Side Scuttles tot het contrastdak maakt de MINI Paceman onmiddellijk één ding duidelijk: ik ben een MINI de MINI Paceman. Rijplezier? Beslist veilig! Zijn dynamische lijn komt zijn beloften na: de standaard verlaagde sportophanging, de directe stuurinrichting en de motoren die graag in de toeren klimmen, maken van de MINI Paceman een gocart voor gevorderden. Opdat je je volledig op het rijplezier kunt concentreren, zorgen de optionele Dynamic Traction Control (DTC) inclusief het elektronische sperdifferentieel (EDLC) en de vierwielaandrij ving ALL voor perfecte tractie tijdens elke rit.

11 WELCOME TO OUR MOTOR SHOW. MINI Cooper Paceman. Een sterke basis: de MINI Paceman vertrekt als MINI Cooper Paceman in de race met een benzinemotor van kw/ pk, die uiteraard nu al aan de EU -norm voldoet. In de MINI Cooper D Paceman werkt een koppelkrachtige dieselmotor van kw/ pk. En ook hier geldt: beide motoren zijn optioneel verkrijgbaar in combinatie met de vierwielaandrijving ALL. MINI JOHN COOPER WORKS Paceman. Meer kan niet: de, l-motor in de MINI John Cooper Works Paceman is met kw/ pk niet alleen de krachtigste van alle MINI motoren, maar pakt daarnaast ook uit met hightech uit de autosport: TwinScroll-turbocompressor, directe injectie, variabele kleptiming en de overboostfunctie, die optioneel tot Nm koppel beschikbaar stelt, maken van elk verkeerslicht een startlicht. Bij zoveel kracht is de vierwielaandrijving ALL uiteraard standaard. MINI COOPER S Paceman. Het maakt niet uit of je kiest voor de, l benzinemotor met TwinScroll-turbo en kw/ pk in de MINI Cooper S Paceman of de krachtige, l Common Rail-diesel met kw/ pk in de MINI Cooper SD Paceman bij beiden zorgt de vierwielaandrijving ALL optioneel voor voldoende tractie.

12 22 23 Exterieur. Motorkapstrepen. Contrastdak. Buitenspiegelbehuizingen. Al meer dan jaar komt geen enkele auto zo individueel uit de hoek als een MINI. Wie vandaag een nieuwe MINI koopt, wordt met een uitdaging geconfronteerd: alleen al aan de buitenkant zijn er meer dan. mogelijkheden om de MINI aan je eigen persoonlijkheid aan te passen. Blijven ademen terwijl je je in de details stort: selecteer eerst de strepen voor op de motorkap. Of Sport Stripes legendarisch tot in het kleinste detail. die zich over heel de lengte van je MINI uitstrekken. Dan zijn er de buitenspiegelbehuizingen: in koetswerkkleur, in contrastkleur of zelfs in chroom-look. Ook voor het dak kun je een contrastkleur kiezen. Voor wie Black of White niet volstaan, vindt in de originele MINI accessoires talrijke dakdesigns zoals de Union Jack rechtsonder. Dan heb je nu zeker een MINI die helemaal op jouw wensen is afgestemd. Daarmee is John Cooper trouwens begonnen, die begin jaren de rallywereld verbaasd deed opkijken met de Mini. Hij wou er zeker van zijn dat de toeschouwers ook in de dichte bossen van Monte Carlo zijn Mini konden zien winnen. Daarom heeft hij hem een schitterend wit dak gegeven. Simpel, geniaal en met grote gevolgen. Want onder andere door dit design werd de MINI de meest verkochte en meest geliefde Engelse auto ooit. Blader verder en maak van je MINI Countryman of MINI Paceman je heel persoonlijke en meest geliefde MINI. Ooit. im bruttobild bildet der Zebrastreifen das wort mini.

13 Exterieur. Koetswerkkleuren. exclusief voor MINI john cooper works. Light White uni Light Coffee uni Chili Red uni True Blue metallic Blazing Red metallic Oxford Green metallic Crystal Silver metallic Brilliant Copper metallic Starlight Blue metallic Absolute Black metallic Royal Grey metallic Cosmic Blue metallic Dak in koetswerkkleur Exclusief voor MINI John Cooper Works. Dak in Chili Red Contrastdak in Black Contrastdak in White Dakkleuren. En waar parkeer jij? Selecteer hier je persoonlijke combinatie van koetswerk- en contrastdakkleur.

14 Exterieur. MINI Cooper Countryman. MINI Cooper S Countryman. Radiatorrooster met verchroomde spijlen en verchroomde rand voor de onderste luchtinlaat. Bovenop het radiatorrooster zijn er verchroomde luchtinlaten voor de koeling van de remmen. Toen de eerste Mini in van de band rolde, zette de autowereld grote ogen op, om ze meteen daarna weer dicht te knijpen. Toen al schitterde de Mini met heel wat chroom voor zo n kleine auto. Sindsdien is er veel veranderd, maar onze houding tegenover chroom is dat allerminst. Wat in een glansrijke sensatie was, heet nu Chrome Line Exterieur: van de verchroomde lamellen van het radiatorrooster over de verchroomde randen van luchtinlaten en kentekeninzetstukken tot de verchroomde Side Scuttles is je MINI Countryman of MINI Paceman optioneel rondom één en al glans. Side Scuttle, verchroomd. Side Scuttle, verchroomd. Verchroomd kentekeninzetstuk in de achterbumper. Chroomstaaf op de achterbumper.

15 Exterieur. Verlicht optioneel ook OM Accessoires. Spectaculair overdag en s nachts: de koplampen van de MINI Countryman en de MINI Paceman. Omrand door glanzend chroom en gehuld in aerodynamisch glas, vallen de koplampen met de optionele zwarte reflectoren zelfs overdag al op. Hun ware kracht tonen ze echter zodra het donker wordt: de optionele bi-xenonkoplampen voor dimlichten en grote lichten verlichten elke donkere hoek. En de automatische koplampsproeiers zorgen ervoor dat dit ook op vuile straten altijd zo blijft. De extra koplampen met dagrijlicht uit het originele MINI accessoireprogramma. Meer op

16 Exterieur. Glazen schuif- en kanteldak MINI Countryman. Het grote, tweedelige glazen schuif- en kanteldak kan niet alleen langs voor geopend worden, maar kan ook voor en achter worden geopend. Dat geeft ook de passagiers op de achterbank het gevoel dat ze hun eigen schuifdak hebben. DE HOEK. Glazen schuif- en kanteldak MINI Paceman. Meer frisse lucht met een druk op de knop: het dak kan vooraan opengeklapt worden of helemaal geopend zowel bij de MINI Countryman als bij de MINI Paceman kan dat optioneel ook heel comfortabel met de functie comfortopening via afstandsbediening. Accessoires. Aluminium achterdrager en dakbox. Deze en andere praktische transportoplossingen uit de originele MINI accessoires vind je online op De Adaptive Headlights verlichten het verloop van de bocht dynamisch en zorgen ervoor dat je ook s nachts sneller meer dingen opmerkt. Boven open. Zonnewerend glas. Wanneer je eens even genoeg hebt van de zon, garandeert de getinte beglazing een aangenaam klimaat in het interieur achteraan, bovenop de twee uittrekbare schermen in het middenstuk van het schuifdak.

17 Exclusief voor MINI John Cooper Works. Exclusief voor MINI John Cooper Works. " Cross Spoke Crusher " Y-Spoke Light Anthracite " Twin Spoke Black Burnished " Turbo Fan Silver " Turbo Fan Anthracite matt " -Star Double Spoke Composite Black " -Star Double Spoke Composite Anthracite " -Star Double Spoke Silver " -Star Double Spoke Anthracite " -Star Double Spoke Black Ontelbare mogelijkheden. Bijna ontelbare mogelijkheden. " -Hole Black Star Black " -Star Single Spoke Silver De natuur heeft nog een paar ontwerpen voor op onze designers. Maar zoals je ziet, werken we eraan. Daarom kun je je MINI met de juiste velgen nu al een heel persoonlijke toets meegeven. Alle velgen, alle mogelijkheden: MINI.be/nl/ Configurator " stalen velgen incl. wielnaafafdekking Accessoires. Deze en nog meer velgen vind je ook als originele MINI accessoires op " John Cooper Works Cross Spoke R Black glansgedraaid " John Cooper Works Cross Spoke R Matt Black " John Cooper Works Double Spoke R Black glansgedraaid " John Cooper Works Double Spoke R Matt Black

18 Interieur N W E Interieurdesign: you. s MINI bestuurders zijn NOT NORMAL: hun eisen op het vlak van design zijn buitengewoon. Ze willen elk detail zelf bepalen en zijn compromisloos in alles wat hen omgeeft. Thuis en in hun auto. Daarom kun je een MINI inrichten zoals je wilt: elegant, wild, sportief zoals je het persoonlijk het liefste hebt. Onze designers weten dat. Elk kenmerk wordt zo gevormd dat de beste interieurarchitect die voor MINI bestaat, ermee kan werken: de bestuurder zelf. De volgende bladzijden staan vol ontelbare mogelijkheden om je MINI een persoonlijke vingerafdruk mee te geven. Van de zetel over het cockpitoppervlak tot de Colour Line en de verschillende Center Rails de interieurontwerper ben jij. Want je koopt anders toch ook geen massaconfectie. 250 Waarden bij benadering in mm, geringe afwijkingen mogelijk.

19 Interieur. Een zwarte droom. En een rode. En een in SILVER. Gun jezelf en je interieur een beetje kleur. Voor het cockpitoppervlak dat bestaat uit decoratieve inzetstukken in het instrumentenbord, heb je de keuze tussen Dark Silver, Dark Anthracite en Piano Black. De zijdelingse omlijstingen van de middenconsole kun je bovendien nog bestellen in Black Checkered. Naargelang je temperament is er voor de John Cooper Works modellen exclusief het interieur- en cockpitoppervlak Chili Red erbovenop. Richt je interieur eenvoudig online in: MINI.be/nl/ Configurator exclusief voor MINI john cooper works. Dark Silver Dark Anthracite Piano Black Chili Red

20 Interieur. Bling Bling Bling Bling Bling Bling. Bekroon het interieur van je MINI: met het Chrome Line Interieur-pakket. Van de ringen van de luchtmonden tot de toerenteller en de centrale wijzer volgt hier het ene schitterende hoogtepunt na het andere.

21 Interieur. STANDAARDZETEL STOF SPORTZETEL LEDER Lounge Colour line. Met de Colour Line geef je het interieur een extra accent. Breng kleur in de deurbekleding en het sierinzetstuk van de Center Rail. Zorg er wel voor dat de Colour Line past bij de kleur van je bekleding. Want bij de MINI Countryman is ook de comfortarmsteun achteraan met een comfortpad bekleed bij zetels in stof/ledercombinatie of in leder. Pure Red Polar Beige Carbon Black EXCLUSIEF VOOR MINI PACEMAN. Colour Line Deurellips MINI Countryman SPORTZETEL LEDER GRAVITY colour LINe Center Rail MINI PACEMAN SPORTZETEL STOF/LEDER HOT CROSS, EXCLUSIEF VOOR DE MINI PACEMAN Colour Line Deurellips MINI Paceman Zetels. Of je nu kiest voor standaard- of sportzetels, met stof, stof/leder of leder bekleed bij MINI klinkt het altijd: zeer goed ingesteld! Want al onze zetels zijn niet alleen comfortabel, maar bieden ook altijd voldoende steun voor het typische gocart-rijplezier. Red Copper Satellite Grey Schematische weergave, geen waarheidsgetrouwe afbeelding.

22 Interieur. Onze inkleding van comfort. Wie autorijdt, moet minstens even comfortabel zitten als thuis. Daarom hebben we voor je MINI uitsluitend de beste materialen gezocht en gevonden. Nu is het jouw beurt: kies je perfecte zetels uit een uitgebreid gamma stoffen, stof-ledercombinaties of het fijnste leder Leder Gravity Carbon Black 8 Leder Gravity Satellite Grey 9 Leder Gravity Polar Beige 10 Leder Lounge Carbon Black 11 Leder Lounge Light Coffee 13 Leder Lounge Red Copper 1 Stof Cosmos Carbon Black/Light Tobacco 2 Stof Diagonal Track Carbon Black/Carbon Black 4 Stof/Leder Parallel Lines Carbon Black/Light Tobacco 6 exclusief voor MINI john cooper works. 3 Stof Diagonal Track John Cooper Works/Carbon Black 12 exclusief voor MINI john cooper works. 12 Leder Lounge Carbon Black Championship Red 13 5 Stof/Leder Parallel Lines Carbon Black/Pure Red 6 Stof/Leder Hot Cross Leder omvat de zitgedeelten (zitvlak en rugleuning) en de hoofdsteunen voor- en achteraan.

23 Interieur. Traploos door het kleurenspectrum probeer de SFEERVERLICHTING eens: Hand erop: zo voelt rijplezier aan. -spakig lederen stuur. Het -spakige lederen stuur ligt perfect in de hand. -spakig multifunctioneel lederen sportstuur met schakelpaddles. Leder met een sterke grip zorgt voor een bijzonder wendbaar stuurgevoel en dankzij de multifunctionele toetsen kunnen de Cruise Control, de radio en de telefoon comfortabel van op het stuur worden bediend. John Cooper Works sportstuur. Fijn Alcantara en leder naast Carbonstroken maken van dit stuur het meest sportieve highlight van het interieur. Accessoires. Meer informatie op Lichtpakket inclusief sfeerverlichting. Het wordt nog een beetje lichter: met het lichtpakket stralen naast de standaard interieurverlichting ook leeslampjes vooraan in de hemelbekleding, verlichte make-upspiegeltjes, verlichting in de voetruimten voorin, instaplichten en de belichting van het instrumentenbord. Het highlight is de sfeerverlichting: met een druk op een knop laten de lichten in de deurbekledingen, de armleuningen en de Center Rail het interieur discreet in alle kleuren van het kleurenspectrum baden. Ongeacht de stemming, je selecteert gewoon de geschikte kleur.

24 Interieur. Lounge-achterzetels in de MINI Paceman. Zo gaat het er normaal enkel in de luxeklasse aan toe: achterin de MINI Paceman word je verwelkomd door twee exclusieve loungezetels, waarin je niet enkel van de rit, maar ook van een voortreffelijke loungesfeer kunt genieten. Het enige wat er eigenlijk nog ontbreekt, is de open haard. Zitbank met 3 plaatsen in de MINI Countryman. We hebben de achterbank opnieuw gedefinieerd. De zetels kunnen niet alleen onafhankelijk van elkaar worden ingesteld. Je kunt de zetels zelfs tot cm in de lengte verschuiven. Dat creëert enerzijds meer beenruimte of anderzijds meer kofferruimte. En voor de hele grote bagage klap je de achterbank eenvoudig in de verhouding :: neer. COLLECTION. Voor sportdrankjes: de stijlvolle drink bottle uit de MINI Collection. Over de hele linie geniaal. Liggende iphone-/ipod-houder. Eén ding willen we hier eens graag vasthouden: je iphone of je ipod. Bekerhouder voorin. De beker blijft in elk geval ook in de scherp ste bochten waar hij hoort. Brillenvak. Wie ooit zijn zonnebril van onder de bestuur derszetel tevoorschijn moest halen, wil dit detail nooit meer missen. Accessoires. Meer informatie op Rail notitiehouder. Twee muntgleuven, een MINI potlood en de mogelijkheid om notitieblaadjes en kleine documenten te bevestigen. Hij houdt vast aan wat hij belooft.

25 Techniek en communicatie. PLANET MINI. Een extra dat je niet in je MINI kunt laten monteren, bestaat eigenlijk niet. Op één grote uitzondering na: eenzaamheid is niet voorzien in ons uitrustingspalet. Integendeel: elke MINI zit boordevol ideeën waardoor je het plezier van MINI rijden met heel de wereld kunt delen. Via Twitter of facebook dankzij MINI Connected, heel persoonlijk, wanneer je de hand opsteekt naar een tegenligger die met een MINI rijdt, of om de twee jaar in zeer uitgebreide kring bij de internationale fanmeeting MINI United. Is dat normaal? Neen, maar wel typisch MINI. Omdat er meer is dan alleen hetzelfde automerk dat alle MINI be stuurders verenigt. Connected Visual muss mit Freisteller ausgearbeitet werden

26 Techniek en communicatie. MINI Connected: i like! Sportief rijden met bijpassende soundtrack? Snel en eenvoudig navigeren? Twitteren en altijd in contact blijven met de vrienden op facebook? MINI Connected is InCar Infotainment tot in de perfectie. Sluit via MINI Connected App je iphone aan en gebruik geavanceerde kenmerken op je scherm. Ontvang actuele RSS-feeds en duizenden webradiostations uit heel de wereld. Ongeacht waar je bent. Be MINI. Be Connected. DRIVING EXCITEMENT. Hier heb je je rijstijl altijd in het vizier: rij je sportief? Nauwkeurig? Opwindend? Wanneer je een rijsituatie perfect beheerst, is er een badge als beloning. MINImalism Analyser. Efficiënt schakelen, accelereren en remmen bij optimaal rijplezier, daarvoor zorgt de MINIMALISM Analyser. Milieuvriendelijk, zuinig en nooit saai. DYNAMIC MUSIC. Dynamic Music biedt een keuze uit exclusief gecomponeerde songs, waarvan het ritme, de stijl en de instrumentatie zich aan de dynamiek van je heel persoonlijke rijstijl aanpassen. MINI CONNECTED READY APPS. Welke app MINI Connected Ready is, kunt u in de MINI Connected App onder Info bekijken. Gewoon downloaden in de appstore en beginnen maar. MINI.BE/CONNECTED

27 Techniek en communicatie. Klinkt yeah. zoals Radio MINI Boost CD. Dat klinkt goed! De radio-uitvoering MINI Boost CD is gebaseerd op de standaard radio MINI CD. Ze omvat een RDS-tuner met scanfunctie, een CD-speler met MP -decoder en een permanente tijdweergave. De AUX-INingang voor MP -speler en andere mobiele eindapparaten is hier standaard. Nog niet genoeg? Daarbovenop beschikt MINI Boost CD over een tweedelig scherm, antenne-diversity voor optimale ontvangst, een besturing voor o.a. een externe audiospeler, GSM-voorbereiding Bluetooth en een DAB-tuner. Alles voor nog meer yeah. Radio MINI Visual Boost. Grote drive-inbioscoop: onze radio MINI Visual Boost is een complexe entertainment-boordcomputer op basis van de MINI Boost CD. Zijn scherm van, " met hoge resolutie en intuïtieve bedieningslogica wordt met elke compatibele Apple ipod die geschikt is voor video s, een mobiel doek. Het handsfree-systeem Bluetooth met USB-audiointerface en audio-/videokabels voor ipod resp. iphone maken van de radio MINI Visual Boost een perfecte digitale co piloot. MINI Visual Boost is MINI Connected ready, wat betekent dat de ex tra uitrusting MINI Connected altijd achteraf kan worden gemonteerd. Welkom in de pitstraat. Meer dan alleen maar muziek in de oren: het harman/kardon luidsprekersysteem. Een digitale meerkanaalsversterker en krachtige luidsprekers produceren een buitengewone klankbelevenis met een maximaal vermogen van HiFi-watt met krachtige centrale bassen, briljante hoge tonen en heel veel druk.

28 Techniek en communicatie. DERDE RONDE. Toerenteller. Standaard alles onder controle. De toerenteller ligt midden op de stuurkolom en geeft naast het toerental ook de instelling weer van de regensensor, de actuele snelheid, het dag- en totaal aantal kilometers en Shift Point Display dat de zuinigste versnelling aanbeveelt. Optioneel daarbovenop: de boordcomputer. Met een druk op een knop geeft hij je informatie over gemiddelde snelheid, rijbereik of het verbruik. klassieke snelheidsmeter. Bij MINI traditioneel centraal op het in strumentenbord gemonteerd: de snelheidsmeter. Hier zijn ook de waarschuwingsen controlelampjes ingewerkt net als de tankaanduiding. ronddraaiende snelheidsmeter. De ronddraaiende snelheidsmeter is standaard in combinatie met de radio MINI Visual Boost of het MINI navigatiesysteem en biedt een comfortabele weergave en bediening van de menufuncties. navigatiesysteem. Het optionele MINI navigatiesysteem schittert met ongehoord veelzijdige functies en is de ideale aanvulling op de radio MINI Visual Boost.

29 Techniek en communicatie. AIRCONDITIONING. De airconditioning in de centrale middenconsole is altijd binnen handbereik. Zo kunnen de luchthoeveelheid en de luchtverdeling individueel en ongecompliceerd worden aangepast. De airconditioning is uitgerust met een microfilter en zorgt winter en zomer voor de ideale temperatuur. En mocht je eens een keer de manuele recirculatiefunctie hebben geactiveerd, dan schakelt deze na een bepaalde tijd automatisch terug naar frisse lucht. USB ENZ. Ongeacht of je met je GSM wilt bellen of muziek wilt beluisteren: met de uitgebreide GSM-voorbereiding Bluetooth met USB-audio-interface bevindt je GSM zich precies op de juiste plaats. Een handsfree-systeem en een buitenantenne zorgen voor ontspannen telefoneren. En voor de muzikale noot staan muziekinterfaces voor GSM's, MP -spelers of USB-sticks in de centrale armsteun en de middenconsole ter beschikking. Ongelooflijk maar waar: deze optie biedt daarnaast een multifunctioneel sportstuur en armsteun vooraan. AUTOMATISCHE airconditioning. Denkt mee: de automatische airconditioning zorgt snel voor je persoonlijke gewenste temperatuur in het interieur en houdt die constant. Zo blijven je handen altijd op het stuur. De geïntegreerde actieve koolfilter behoedt je bovendien tegen onaangename geuren van buiten en ook de automatische airconditioning is met de automatische uitschakeling van de recirculatiefunctie uitgerust. Goede opener. Met de comforttoegang kan de autosleutel probleemloos in de zak blijven. Want zolang je de sleutel bij je hebt, opent en sluit de MINI zich automatisch. Door de toets aan te raken die in de deurgreep geïntegreerd is, wordt de auto ver- of ontgrendeld. Door het logo op de achterklep aan te raken, kan de kofferruimte ook zonder sleutel worden geopend. In het interieur is het niet anders: ook de motor start je zonder sleutel via de start-/stopknop. COLLECTION. Rijplezier voor de sleutelhangers: de Brit Car Keyring uit de MINI Collection in MINI Shape en Union Jack Design. cm lang, van roestvrij staal. Dankzij de adapter voelt bijna elke GSM zich in deze armsteun thuis.

30 Uitrustingspakketten. SPICE UP YOUR MINI. Haal meer uit je MINI: met de uitrustingspakketten SALT, PEPPER en CHILI krijg je samengebundeld comfort in drie fasen. En wanneer dat nog niet genoeg is, combineer je gewoon rustig verder: met de themapakketten WIRED en CITY. chili PEPPER Salt COMBINEREN, COMBINEREN: NOG MEER PAKKETTEN VOOR JE MINI. Salt. Creëer accenten: met het uitrustingspakket SALT. Van fluwelen voetmatten tot het lichtpakket, sfeerverlichting inbegrepen een basispakket voor iedereen die graag van een beetje meer comfort geniet. pepper. Voor iedereen die meer dan SALT wil, biedt het uitrustingspakket PEPPER bovendien een regensensor en automatische airconditioning. Zodat je perfect uitgerust bent voor alle weersomstandigheden. Chili. Geef je MINI met dit pakket wat meer pit. Naast de uitrusting van het pakket PEPPER krijg je nog bi-xenonkoplampen (bij de motor Cooper S/SD), zetels in stof/leder en grotere lichtmetalen velgen. Zo sla je ook in de engste bochten altijd een goed figuur. wired Van de radio MINI Visual Boost tot MINI Connected dit pakket is de perfecte verbinding tussen mens en machine. city Voor stadsmensen en stadsauto's: het pakket CITY. Met alarmsysteem, Park Distance Control en andere nuttige voorzieningen voor de stad.

31 Uitrustingspakketten. OPGELET expresspaket! JOHN COOPER WORKS EXTERIEUR-PAKKET. Kort gezegd: John Cooper Works " lichtmetalen velgen Twin Spoke Black Burnished, aerodynamicapakket, sportophanging, Sport Stripes, John Cooper Works instaplijsten, Side Scuttles en buitenspiegelbehuizingen in Black Checkered en de dakreling in Anthracite. JOHN COOPER WORKS INTERIEUR-PAKKET. Een klassieke winnaarsruimte: van het John Cooper Works multifunctioneel lederen stuur over de Sport-button en het interieuroppervlak Black Checkered tot de John Cooper Works sportzetels, de hemelbekleding in Anthracite en nog een aantal andere zaken is alles hier getrimd op de polepositie.

32 Chili 2. MINI Cooper S Countryman en MINI Cooper S Paceman met John Cooper Works Tuning john Cooper Works tuning. Gedoseerd Accessoires. racesportgevoel: met John Cooper Works Tuning geef je je MINI precies de juiste hoeveelheid sportiviteit die volgens jou nodig is. Binnen of buiten. Meer informatie op JOHN COOPER WORKS CHILI-PAKKET. Wie meer John Cooper Works wil, moet kiezen voor een MINI John Cooper Works: hierin is bijna alles ondergebracht wat we aan sportieve details en extra s in voorraad hebben. Alleszins te veel om hier op te sommen. Geïnteresseerden vinden alle details op bladzijde. Enthousiastelingen bestellen het pakket gewoon. Achterste sportknaldemper in chroom Schakelknop in Alcantara/Carbon Buitenspiegelbehuizingen van Carbon

33 Veiligheid. Interview Ik ben een klassieke korteafstandsrijder. Zijn naam is THOR. Zijn job: crashtestdummy. De opvolger van de legendarische Hybrid III is momenteel de populairste ster aan de dummyhemel. We ontmoetten het cm grote supermodel bij MINI in München voor een gesprek. VRAAG: Je bent bij de EURO-NCAP-crashtest met de MINI Countryman op het einde met sterren naar huis gereden. Wat voor gevoel gaf dat? ANTWOORD: Zeer ontspannend. Ik mocht op de terugweg achterin zitten en er was uren in de omtrek geen wand te bespeuren. Alle gekheid op een stokje: tijdens de test zelf werd het risico van de inzittenden bij frontale, zijdelingse en paalbotsingen als zeer beperkt ingeschat. Dat kan ik alleen bevestigen. V: Wat vind je het leukst aan je job? A: Ik ben hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het gebruik met-de-kop-tegen-de-muur. Ik vind het dan altijd leuk wanneer de collega s met vakantie zijn en ik de zijdelingse botsingen eens mag overnemen. V: Tussen haakjes, één woord: huwelijk. Je vrouw is thuis met de kinderen. Toen jullie elkaar destijds hebben leren kennen, wist je vrouw dan wat je beroepshalve deed? Of moest je onder valse voorwendselen trouwen? A: Mijn vrouw zegt altijd: de meeste ongelukken gebeuren in het huishouden. Dus mag ik blij zijn dat ik crashtestdummy ben. Helaas rijd ik in mijn job enkel recht vooruit. V: Je grootste droom? A: Ik zou graag eens ŽŽn keer in mijn leven de parkeerhulp achteraan uitproberen. Jammer genoeg parkeer ik tijdens mijn werk enkel vooruit. Als je begrijpt wat ik bedoel. V: Wat is je volgende grote project? A: Ik ben eerst enkele dagen vrij en ga met vrienden naar de wellness in Zweden. We willen gewoon lekker ontspannen, een beetje rondhangen en misschien even uit de bol gaan. V: Hartelijk dank voor het interview. Wanneer je meer over de arbeidsvoorwaarden van Thor en de veiligheidssystemen van MINI wilt weten, bezoek dan de MINI veiligheidspagina op En doe hem de groeten van ons. V: Ben je niet bang dat je jezelf ooit eens werkloos gaat maken? A: Integendeel zelfs, zeker wanneer je bij MINI werkt. DSC, DTC, ABS en CBC dat is allemaal nog maar een begin. Vroeg of laat heeft men een expert zoals ik nodig om toch nog eens een MINI tegen een muur aan te rijden. 1 EuroNCAP,. DSC (Dynamic Stability Control), DTC (Dynamic Traction Control), ABS (antiblokkeerremsysteem), CBC (Cornering Brake Control).

34 MINIMALISM. mini service. 1 SERVICE VAN A TOT Z. Wij bieden je alles wat jij en je MINI nodig hebben. Ware specialisten staan je met raad en daad bij en zijn voor elke kleine en grote uitdaging te vinden. Onze experts controleren, repareren en beheersen alle taken in de domeinen elektronica en mechaniek, koetswerk en lak ook kleine defecten worden door de MINI schoonheidsreparaties snel en precies in orde gebracht. Daardoor kan je MINI weer stralend voor de dag komen. En natuurlijk gebruiken wij enkel originele MINI onderdelen, want die zijn hoogwaardig, duurzaam en passen perfect. Zodat je MINI een MINI blijft. MINI DENKT MEE. Want bij de bouw werd niet alleen op de kwaliteit gelet, maar ook op het onderhouds- en reparatiecomfort. Vaste onderhoudsintervallen behoren bij MINI sowieso tot het verleden: dankzij het On-Boardonderhoudssysteem Condition Based Service (CBS) berekent je MINI zelf en helemaal individueel wanneer welke service eraankomt. Zo spaar je tijd en geld. MINI SERENITY ALL IN, EVEN MOBILITY. Weet je dat het mogelijk is om bij je MINI Partner te vertrekken na een onderhoud of een herstelling zonder één enkele Euro te betalen? En dat ongeacht het bedrag van de factuur? Je hebt het goed gelezen: dankzij onze onderhouds- en herstellingsformule MINI Serenity All In, betaal je in één keer of op maandbasis een vast bedrag dat je voor jaren rust geeft. Vraag ook hierover meer informatie bij je MINI Partner. Pech? Onwaarschijnlijk. Maar mocht het toch eens gebeuren: MINI Mobile Service is de klok rond telefonisch voor jou bereikbaar. dagen per jaar. Speciaal geschoolde MINI technici doen er alles aan om je MINI weer op weg te helpen via de telefoon of ter plaatse. Om je mobiliteit te garanderen, bestaat er een omvangrijk specifiek mobiliteitsaanbod voor autopech per land. En de extra verzekering van MINI, die je bij een ongeval of diefstal beschermt. mini financial services. MINIMALISM. LESS IS MORE. Voor jou betekent dat: evenveel rijplezier en minder verbruik. Hoe ons dat lukt? We combineren de meest innovatieve technologieën intelligent met elkaar: 1. De AUTO START STOP FUNCTIE schakelt bij stationair toerental de motor automatisch uit bij stilstand aan een verkeerslicht of in de file, om hem pas bij het ontkoppelen automatisch weer te starten. 2. SHIFT POINT DISPLAY geeft via een schakeltip in de toerenteller de versnelling aan die op dat moment de zuinigste is. Daardoor stoot je minder uitlaatgassen uit zodat je niet alleen het milieu maar ook je portemonnee spaart. 3. Brake Energy Regeneration zet met behulp van de intelligente generatorsturing, zodra je het gaspedaal loslaat, een deel van de remenergie in stroom om waarmee de accu extra opgeladen wordt. Bij het indrukken van het gaspedaal echter wordt de accu maar beperkt geladen. 4. De VOLLEDIG VARIABELE KLEPTIMING. De volledig variabele sturing van de kleplichthoogte van de inlaatkleppen koppelt bij alle benzinemotoren een hoog vermogen aan een efficiënt brandstofverbruik. 5. COMMON RAIL-TECHNOLOGIE. Door de gelijkmatige hoge injectiedruk van. bar en een multipoint-voorinspuiting kan de dieselbrandstof bijzonder fijn worden verstoven voor een zachtere loopcultuur bij hoog vermogen en een lager verbruik. De MINIMALISM ANALYSER. Als onderdeel van het optionele infotainmentsysteem MINI Connected registreert en analyseert hij je rit. Aan de hand van de meest uiteenlopende gegevens weet je MINI Countryman of MINI Paceman hoe zuinig je aan het rijden bent. Dankzij de MINIMALISM Analyser krijg je uitvoerige tips om nog meer brandstof te besparen. Na elke rit kun je jouw gegevens, eenvoudig en informatief opgesteld, met de MINI Connected software analyseren, vergelijken en je rijstijl nog efficiënter maken. Stop met dromen: Rijden! MINI Financial Services helpt je daarbij. Toegegeven: van een MINI dromen, is redelijk opwindend. Maar in niets te vergelijken met het plezier van het rijden met een MINI. Een optimale financieringsoplossing helpt om de afstand van droom naar werkelijkheid te verkorten. MINI Financial Services zorgt ervoor dat je de kortste weg naar het bezit van een MINI kunt nemen perfect afgestemd op je lifestyle, budget en de MINI die je gaat kiezen. Drie wegen, één doel. MINI leasing, MINI financiering, MINI Select. Het doel: jouw droom van een MINI snel waar laten worden. En je levensvreugde met je MINI nog vergroten. Daarbij heeft elk van onze aangeboden modellen zijn eigen specifieke voordelen. Je beslist zelf samen met je MINI Partner bij welke oplossing jij je het beste voelt. Als je weet welk product je wilt, kun je jezelf afvragen: kan de opwindende MINI ervaring nog verbeterd worden? Antwoord: neen. Maar we kunnen wel ongewenste verwarring vermijden. Met een verzekeringsoplossing die perfect op je MINI is afgestemd. Als financiering biedt MINI Financial Services verzekeringspakketten die optimaal op je persoonlijke wensen en behoeften afgestemd zijn. En nu? Je maakt het best direct een persoonlijke afspraak met de MINI concessiehouder in je buurt. De financieringsadviseurs en verkopers daar kennen alle producten van MINI Financial Services precies en verheugen zich erover om je droom van MINI werkelijkheid te laten worden. Meer informatie over MINI Financial Services, onze leasing-, financierings- en verzekeringsaanbiedingen en de aanbieders van die producten in jouw land vind je op of direct bij je MINI concessiehouder. Producten kunnen van land tot land van elkaar verschillen. MINI Financial Services enkel beschikbaar voor België, niet voor het Groothertogdom Luxemburg.

35 technische gegevens. Mini one Countryman Mini one D Countryman MINI COOPER Countryman (All4) MINI COOPER D Countryman (All4) MINI COOPER S Countryman (All4) MINI COOPER SD Countryman (All4) MINI COOPER PACEMAN (all4) MINI COOPER D PACEMAN (all4) MINI COOPER S PACEMAN (all4) MINI COOPER SD PACEMAN (ALL4) Motor 1, 2 Cilinders/type/kleppen /lijn/ /lijn/ /lijn/ /lijn/ Cilinderinhoud cm [] Slag/boring mm, /,, /,, /,, /, [, /, ] Maximumvermogen/toerental kw/pk / t/min // // / / / /* / / Maximumkoppel/toerental Nm/t/min / / / ([ /]) )/ )) Compressie/aanbevolen brandstoftype :, / RON (, /diesel, / RON (, /diesel /lijn/ /lijn/ /lijn/ /lijn/ /lijn/ /lijn/ [], /,, /,, /,, /, [, /, ], /,, /, / / / /* / / / /* / / / /* / / / / / /* )/ ( / ) ( / ) ([ / )]) )/ )) )/ ( )( / )( / / / / /* / ), / RON (, /diesel, / RON (, /diesel, / RON (, /diesel Rijprestaties 1 Topsnelheid km/u [ ( ] [)] ( [)]) [ ] ( [ ]) Acceleratie km/u s, [, ] ),, [,(] (, [, ]), [, ] (,( [, ]) Hernemingen ) km/u (in de versn.) s,,, (, ), ( ), ) ) [)] () [)]) [ ] ( [ ]) ) [ ] ( [ ]) [)] () [ ]) ) [) )] () ) [)]) ) [ ] ( [ ]),( [, ] (, [, ]), [, ] (, [, ]), [, ] (, [,(]), [,)] (, [, ]), [, ] (, [,)]),) [, ] (, [, ]),( (, ), (, ), (,(), ( ), ), (, ), (,() Verbruik 1, 2 Binnen bebouwde kom l/ km, [, ],, [, ] (, [, ]), [,)] (, [,(]) Buiten bebouwde kom l/ km,) [(, ],),) [(, ] ((, [(, ]),) [, ] (, [, ]) Gecombineerd l/ km (, [,)], (, [,)] ((, [, ]), [,(] (, [(, ]) CO ) -emissie gecombineerd g/km [ ( ] [ ( ] ( ( [ ]) [ ] ( ) [ ]) Tankinhoud ca. l Rijbereik km [(] [(] (( [() ]) [ ] ( ( [ ]), [, ] (,) [, ]),) [, ] (, [, ]), [, ] (, [, ]), [,)] (, [,(]), [, ] (,) [, ]),) [, ] (, [, ]), [, ] (, [(,)]), [, ] (, [, ]),) [(, ] ((, [(, ]),) [, ] (, [, ]), [, ] (, [(,)]), [, ] (, [, ]) (, [, ] ((, [, ]),( [, ] (, [(, ]) (, [,)] ((, [, ]), [,(] (, [(, ]) (, [, ] ((, [, ]),( [, ] (, [(, ]) [ ((] ( [ ]) )) [ ] ( [ ( ]) [ ( ] ( ( [ ]) [ ] ( ) [ ]) [ ((] ( [ ]) )) [ ] ( [ ( ]) [(( ] ( [(]) ) [ ) ] ( ( [ ]) [(] (( [() ]) [ ] ( ( [ ]) [(( ] ( [(]) ) [ ) ] ( ( [ ]) Gewicht 1 / volume 1 Leeggewicht EU kg [ ] [ ] ( [( ]) Toelaatbaar totaalgewicht kg [] ) [] ( []) Laadvermogen kg Toelaatbare asbelasting voor/achter kg / [ ( / ] Toelaatbaar aanhanggewicht, geremd, bij ) % helling / / [ ( / ] ( ( / [/ ]) [] ( []) ) [] ([]) kg [] ([]) [ )] / [/ ] (/ [ / ]) Koffervolume l / / / / Lengte/breedte /hoogte ( mm //( //( //( //( [] ( []) ) [] ( []) [) ] ( []) [] ( []) [ ( ] ( []) ) [] ( []) [ ] ( []) [] ( [( ]) [] ( []) [] ( [( ]) ( [ ]) ( / [ / ] ( / [/ ]) / [/ ] () / [/ ]) / [ / ] ( / [ / ]) ( / [ / ] ( / [/ ]) / [ / ] ( / [ / ]) [] (( []) [] (( []) [] [ )] [] [ )] [] [ )] / / / [/ ] (/ [) / ]) //( //( / (/ / (/ / (/)) / (/)) Velgen Bandenmaat voor/achter )/( R ( )H )/( R ( )H )/( R ( )H )/( R ( )H Velgmaat voor/achter (, J x ( St (, J x ( St (, J x ( LM (, J x ( LM )/ R V )/ R V )/( R ( )H )/( R ( )H )/ R V )/ R V, J x LM, J x LM (, J x ( LM (, J x ( LM, J x LM, J x LM Alle gegevens hebben betrekking op het model met standaard manuele (-versnellingsbak. Waarden tussen [ ] gelden voor auto's met automatische (-versnellingsbak Steptronic. ) Alle MINI Countryman en MINI Paceman modellen voldoen aan de EU -norm. De MINI One Countryman, de MINI Cooper Countryman en de MINI Cooper Paceman met manuele versnellingsbak voldoen nu al aan de EU(-norm. De verbruikscijfers zijn gebaseerd op de ECE-rijcyclus ( '/ )( /EEG). Die wordt voor ongeveer een derde in de bebouwde kom afgelegd en voor twee derde daarbuiten (afhankelijk van het traject). Naast het verbruik wordt ook de CO )-uitstoot gemeten. Het verbruik werd op basis van de standaarduitrusting berekend. Extra uitrusting (bijv. bredere banden) kan het verbruik aanzienlijk beïnvloeden. Met overboostfunctie. In de opgegeven waarden is rekening gehouden met een voor % volle tank, ( kg voor de bestuur der en kg bagage. Het leeggewicht geldt voor alle auto's in standaarduitvoering. Accessoires doen deze waarde stijgen. Zonder spiegels. ( Zonder antenne/dakvin. * Het gewenste vermogen kan vrij gekozen worden rekening houdend met het belastingstelsel en de belastingheffing die van kracht zijn voor België (belasting op inverkeerstelling, ).

36 technische gegevens. technische gegevens. Mini John cooper works Countryman MINI John COOPER works paceman MINI ONE/D countryman. Mini Cooper/D countryman. (MINI COOPER S/SD countryman.) Motor 1, 2 Cilinders/type/kleppen /lijn/ /lijn/ Cilinderinhoud cm Slag/boring mm, /,, /, 1561 Maximumvermogen/toerental kw/pk / t/min / / / / Maximumkoppel/toerental Nm/t/min / / / / 1534 (1525) 1559 (1551) 764 (770) (745) Compressie/aanbevolen brandstoftype :, / RON, / RON (4110) Rijprestaties 1 Topsnelheid km/u [ ] [ ] MINI John COOPER Works Countryman. Acceleratie km/u s, [, ], [, ] Hernemingen km/u (in de versn.) s,, Verbruik 1, 2 Binnen bebouwde kom l/ km, [, ], [, ] 1549 Buiten bebouwde kom l/ km ),( [), ] ),( [), ] Gecombineerd l/ km, [, ], [, ] CO ( -emissie gecombineerd g/km ( [ ] ( [ ] Tankinhoud ca. l Rijbereik km ) [ ] ) [ ] MINI COOPER/D PACEMAN. (MINI Cooper S/SD PACEMAN.) Gewicht 1 / volume 1 Leeggewicht EU kg [] [] Toelaatbaar totaalgewicht kg [] [] Laadvermogen kg Toelaatbare asbelasting voor/achter kg / [/ ] Toelaatbaar aanhanggewicht, geremd, bij (% helling kg / [ / ] Koffervolume l / % Lengte/breedte /hoogte ) mm / %/ ( / % )/(% Velgen Bandenmaat voor/achter (( / R W (( / R W Alle gegevens hebben betrekking op het model met standaard manuele )-versnellingsbak. Waarden tussen [ ] gelden voor auto's met automatische )-versnellingsbak Steptronic. ( Alle MINI Countryman en MINI Paceman modellen voldoen aan de EU -norm. De MINI One Countryman, de MINI Cooper Countryman en de MINI Cooper Paceman met manuele versnellingsbak voldoen nu al aan de EU)-norm. De verbruikscijfers zijn gebaseerd op de ECE-rijcyclus (/ () /EEG). Die wordt voor ongeveer een derde in de bebouwde kom afgelegd en voor twee derde daarbuiten (afhankelijk van het traject). Naast het verbruik wordt ook de CO (-uitstoot gemeten. Het verbruik werd op basis van de standaarduitrusting berekend. Extra uitrusting (bijv. bredere banden) kan het verbruik aanzienlijk beïnvloeden (1522) 1534 (1525) 1559 (1551) MINI John COOPER Works Paceman. 764 (769) (750) 4109 (4115) Velgmaat voor/achter %, J x %, J x Met overboostfunctie. In de opgegeven waarden is rekening gehouden met een voor % volle tank, ) kg voor de bestuurder en % kg bagage. Het leeggewicht geldt voor alle auto s in standaarduitvoering. Accessoires doen deze waarde stijgen Zonder spiegels ) Zonder antenne/dakvin

37 MINI COUNTRYMAN EN MINI PACEMAN Standaarduitrusting en opties. Exterieur. Kleuren MINI ONE / D COUNTRYMAN MINI cooper / D COUNTRYMAN (ALL4) MINI cooper S / SD COUNTRYMAN (ALL4) MINI JOHN COOPER WORKS COUNTRYMAN MINI Cooper / D PACEMAN (ALL4) MINI cooper s / SD PACEMAN (ALL4) MINI JOHN COOPER WORKS PACEMAN MINI ONE / D COUNTRYMAN MINI cooper / D COUNTRYMAN (ALL4) MINI cooper S / SD COUNTRYMAN (ALL4) MINI Cooper / D PACEMAN (ALL4) MINI JOHN COOPER WORKS COUNTRYMAN MINI cooper s / SD PACEMAN (ALL4) A Dak en buitenspiegelbehuizingen in Chili Red Dak en buitenspiegelbehuizingen in White Dak en buitenspiegelbehuizingen in Black MINI JOHN COOPER WORKS PACEMAN YB Light White uni Buitenspiegelbehuizingen in Black, matt YB Light Coffee uni AB Buitenspiegelbehuizingen in koetswerkkleur U Chili Red uni Buitenspiegelbehuizingen, verchroomd WB Blazing Red metallic 346 Chrome Line Exterieur, bestaat uit luchtinlaten vooraan, de Side Scuttles en het kentekeninzetstuk achteraan resp. de chroomstaaf in de achterschort. WB Oxford Green metallic Bi-xenonkoplampen WB Crystal Silver metallic Adaptive Headlights WB Brilliant Copper metallic A Zwarte koplampreflectoren WB True Blue metallic WB Absolute Black metallic WB Royal Grey metallic WB Cosmic Blue metallic WB Starlight Blue metallic Verdere exterieuruitrustingen Motorkapstrepen in White Motorkapstrepen in Black Achterlichten met ingebouwde mistlamp Witte richtingaanwijzers AR Vooruitrusting bagagedrager achteraan Aanhangwagenkoppeling Comforttoegang Glazen schuif- en kanteldak Zonnewerend glas Park Distance Control (PDC) Vierwielaandrijving ALL Achterspoiler MINI Cooper S/SD modellen Velgen GG " Cross Spoke Crusher Standaarduitrusting MINI modellen 1 Beschikbaar in combinatie met de pakketten John Cooper Works Exterieur en John Cooper Works Chili. Extra uitrusting MINI modellen

38 uitrusting. MINI ONE / D COUNTRYMAN MINI cooper / D COUNTRYMAN (ALL4) MINI cooper S / SD COUNTRYMAN (ALL4) MINI JOHN COOPER WORKS COUNTRYMAN MINI Cooper / D PACEMAN (ALL4) MINI cooper s / SD PACEMAN (ALL4) MINI JOHN COOPER WORKS PACEMAN MINI ONE / D COUNTRYMAN MINI cooper / D COUNTRYMAN (ALL4) MINI cooper S / SD COUNTRYMAN (ALL4) MINI Cooper / D PACEMAN (ALL4) MINI JOHN COOPER WORKS COUNTRYMAN MINI cooper s / SD PACEMAN (ALL4) MINI JOHN COOPER WORKS PACEMAN LT " Y-Spoke Light Anthracite BD Piano Black F " Twin Spoke Black Burnished DC Black Checkered (enkel zijkanten van de middenconsole; deurellips in Piano Black) GT " Turbo Fan Silver CY Chili Red (inclusief cockpitoppervlak) G " Turbo Fan Anthracite matt GU " -Star Double Spoke Composite Black GV " -Star Double Spoke Composite Anthracite GP " -Star Double Spoke Silver cockpitoppervlak C Dark Silver C Dark Anthracite DF Piano Black GW " -Star Double Spoke Anthracite 345 Chrome Line Interieur, bestaat uit de ringen rond de centrale wijzer en de toerenteller, alsook alle luchtmonden in het instrumentenbord. G " -Star Double Spoke Black Colour lines F " -Hole Black Star Black C Carbon Black GM " -Star Single Spoke Silver C Polar Beige " stalen velgen incl. wielnaafafdekking C Pure Red Interieur. C Satellite Grey Interieurkleur EM Red Copper Carbon Black Interieuroppervlakken DB Dark Silver ZETELS Standaardzetel stof Standaard sportzetel stof Sportzetel stof/leder Dark Anthracite 1 Beschikbaar in combinatie met de pakketten John Cooper Works Exterieur en John Cooper Works Chili. Standaarduitrusting MINI modellen Extra uitrusting MINI modellen Standaarduitrusting MINI modellen Extra uitrusting MINI modellen

39 uitrusting. MINI ONE / D COUNTRYMAN MINI cooper / D COUNTRYMAN (ALL4) MINI cooper S / SD COUNTRYMAN (ALL4) MINI JOHN COOPER WORKS COUNTRYMAN MINI Cooper / D PACEMAN (ALL4) MINI cooper s / SD PACEMAN (ALL4) Sportzetel leder Gravity Sportzetel leder Lounge Bekleding 1 APE Stof Cosmos Carbon Black/Light Tobacco BBE Stof Diagonal Track Carbon Black/Carbon Black BBP Stof Diagonal Track John Cooper Works/Carbon Black FSGZ Stof/Leder Parallel Lines Carbon Black/Light Tobacco FSGY Stof/Leder Parallel Lines Carbon Black/Pure Red BFE Stof/Leder Hot Cross MINI JOHN COOPER WORKS PACEMAN MINI ONE / D COUNTRYMAN MINI cooper / D COUNTRYMAN (ALL4) MINI cooper S / SD COUNTRYMAN (ALL4) MINI Cooper / D PACEMAN (ALL4) MINI JOHN COOPER WORKS COUNTRYMAN MINI cooper s / SD PACEMAN (ALL4) -spakig multifunctioneel lederen sportstuur XC -spakig lederen sportstuur met contrastnaad in Chili Red (automaat met schakelpaddles) 563 Lichtpakket, bestaat uit verlichte make-upspiegeltjes, verlichting in de voetruimten voorin en de verlichting van het instrumentenbord. Daarnaast is er de sfeerverlichting: LED s in de deurbekledingen, de armleuningen en de Center Rail waarvan de kleur met een druk op een knop kan worden veranderd. Achterzetels zitplaatsen zitplaatsen Apart neerklapbare rugleuningen achterin Vlakke laadvloer, uitneembaar Center Rail Korte Center Rail VB Doorlopende Center Rail MINI JOHN COOPER WORKS PACEMAN T E Leder Gravity Carbon Black, T GK Leder Gravity Satellite Grey, 493 OPBERGPAKKET, bestaat uit extra bekerhouders, een brillenvak, vlakke universele adapter voor mobiele toestellen, tashaken, bevestigingselementen voor de bekerhouders vooraan, een opbergnet in de voetenruimte van de voorpassagier, telkens een V-stopcontact in de bagageruimte en achterin, en een derde zonneklep die zijdelings in de hemelbekleding gemonteerd is. In geval van een korte Center Rail is de omvang van het pakket aangepast. T GW Leder Gravity Polar Beige, Techniek en communicatie. T E Leder Lounge Carbon Black, T GX Leder Lounge Light Coffee, T IN Leder Lounge Carbon Black Championship Red, T RX Leder Lounge Red Copper, stuurwielen -spakig kunststof stuur -spakig lederen stuur -spakig lederen sportstuur 550 boordcomputer 674 HiFi-luidsprekersysteem harman/kardon radio FB Radio MINI CD FC Radio MINI Boost CD FP Radio MINI Visual Boost 6ND Handsfree-systeem Bluetooth met USB-audio-interface 6NE Uitgebreid handsfree-systeem Bluetooth 6NM mini connected 6UM mini navigatiesysteem XA -spakig lederen sportstuur met schakelpaddles 1 3 Enkel verkrijgbaar met de beschikbare Enkel voor sportzetels. 4 kleurcombinaties voor het interieur. Enkel voor sportzetels met 2 Enkel voor standaardzetels. pipingdesign. 5 Het leder omvat de zitgedeelten (zitvlak en rugleuning) alsook de hoofdsteunen voor en achter. Standaarduitrusting MINI modellen Extra uitrusting MINI modellen 6 Beschikbaar in combinatie met het overeenkomstige John Cooper Works pakket. 7 Niet verkrijgbaar op MINI One D Countryman. 8 Standaarduitrusting bij John Cooper Works Interieurpakket (7KM) en bij John Cooper Works Chili-pakket Standaarduitrusting MINI modellen (7KP). Extra uitrusting MINI modellen

Verkoopprijs: 15.990. Uitrusting: Brandstof: Versnellingsbak: Exterieur: Interieur:

Verkoopprijs: 15.990. Uitrusting: Brandstof: Versnellingsbak: Exterieur: Interieur: Verkoopprijs: 15.990 Elektronisch gestuurde airconditioning Benzine Pepper White Stof Cosmos Carbon Black Verkoopprijs: 16.490 MINI Ray yellow Sportstuur Aluminium velgen 16 zwart Manuele airconditioning

Nadere informatie

Fabrieksopties MINI Cabrio.

Fabrieksopties MINI Cabrio. Kleuren en bekledingen Metallic lak 554,- 378,- 104,- 72,- AP Bekleding Cosmos 0,- 0,- 0,- 0,- S S AT Bekleding Checkered 0,- 0,- 0,- 0,- S FK Bekleding stof/leder Ray (incl. 4A7 en 4AU alleen i.c.m. sportstoelen

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

De Caddy en Caddy Maxi

De Caddy en Caddy Maxi De Caddy en Caddy Maxi Naast de zuivere diesel- of benzinemodellen zijn de Caddy en de Caddy Maxi als optie ook verkrijgbaar als modelvarianten Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Met deze alternatieve aandrijvingsvarianten

Nadere informatie

MINI Countryman. MINI PACEMAN.

MINI Countryman. MINI PACEMAN. MINI Countryman. MINI PACEMAN. VAN 0 NAAR 100.000 MOGELIJKHEDEN IN SLECHTS 70 BLZ. Al meer dan vijftig jaar is een MINI de snelste manier om in een auto te rijden die volledig bij jou past. Van vrijwel

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

MINI Countryman 1.5 Cooper Chili Panoramadak Groot Navigatie Parkeerhulp. Type. Bouwjaar Carrosserie ,00

MINI Countryman 1.5 Cooper Chili Panoramadak Groot Navigatie Parkeerhulp. Type. Bouwjaar Carrosserie ,00 MINI Countryman 1.5 Cooper Chili Panoramadak Groot Navigatie Parkeerhulp Merk Model Type MINI Bouwjaar 2017 Kilometerstand Carrosserie Transmissie Brandstof Countryman 1.5 Cooper Chili Panoramadak Groot

Nadere informatie

Mini Countryman ( )

Mini Countryman ( ) Mini Countryman (2010-2017) De MINI die alles kan Autotest De MINI Countryman is de eerste MINI die langer is dan vier meter. Het is ook de eerste MINI met vier deuren, vier volwaardige zitplaatsen en

Nadere informatie

De Caddy Van en Maxi Van

De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Kostenbewuste ondernemers zoeken doorgaans een bedrijfsvoertuig dat niet alleen op korte termijn maar ook op lange termijn

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

MINI Cabrio Cooper S 192pk Steptronic-7 Chili. Algemene informatie

MINI Cabrio Cooper S 192pk Steptronic-7 Chili. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT MINI Cabrio 2.0 Cooper S 192pk Steptronic-7 Chili 39.950 Algemene informatie Bouwjaar: 2018 Kenteken: XP149L Merk: MINI Model: Cabrio Kilometerstand: 2.262 km Kleur: blauw Bekleding:

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

PRIJSLIJST SEPTEMBER 2010. BE MINI. MINI One/D countryman. mini cooper/d countryman. mini cooper s countryman.

PRIJSLIJST SEPTEMBER 2010. BE MINI. MINI One/D countryman. mini cooper/d countryman. mini cooper s countryman. PRIJSLIJST SEPTEMBER 2010. BE MINI. MINI One/D countryman. mini cooper/d countryman. mini cooper s countryman. 1 modellen. Benzine Btw 19% Motor Gewicht RDW CO2 uitstoot B MINI One* 24.460,- 16.913,- 4.332,-

Nadere informatie

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800 2 7777 777 NL smart fortwo: brandstofverbruik (gecombineerd): 5,2-4,2 l/100 km

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

MINI FLEET MIN16111_201607_Fleet 2016_print_A4.indd 1 05/07/16 17:04

MINI FLEET MIN16111_201607_Fleet 2016_print_A4.indd 1 05/07/16 17:04 MINI FLEET 2016. MINI EN JOUW BEDRIJF. MINI in een notendop:» Uitstekende scores op vlak van brandstofverbruik en CO 2 -uitstoot» Aantrekkelijk op het niveau van TCO» Lage VAA» Een hoge restwaarde Kortom,

Nadere informatie

Citroën C3 ( )

Citroën C3 ( ) Citroën C3 (2010-2016) Kleurrijke persoonlijkheid Autotest Alle auto's lijken op elkaar. Zeker in het middensegment is het moeilijk kiezen omdat iedereen hetzelfde belooft. Alle auto's zouden voordelig,

Nadere informatie

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. Theorie en praktijk

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. Theorie en praktijk Toyota Yaris Hybrid Welkom bij de familie Autotest Waarom worden er alleen hybride-versies van grote auto's gemaakt? Juist mensen die voor kleine auto's kiezen, willen graag zo zuinig mogelijk rijden.

Nadere informatie

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. terug te verdienen"

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. terug te verdienen Toyota Yaris Hybrid Welkom bij de familie Autotest Waarom worden er alleen hybride-versies van grote auto's gemaakt? Juist mensen die voor kleine auto's kiezen, willen graag zo zuinig mogelijk rijden.

Nadere informatie

BMW X1 ( ) Nog 1x. Facelift

BMW X1 ( ) Nog 1x. Facelift BMW X1 (2009-2015) Nog 1x Rij-impressie Wel de lusten, niet de lasten. Dat is in grote lijnen het idee achter de BMW X1. Want de X1 biedt veel meer ruimte dan de doorsnee BMW, maar tegelijkertijd dezelfde

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse.

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. C-Klasse. De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. De C-Klasse geeft een heel nieuwe betekenis aan vooruitgang. De aerodynamische vormgeving buigt de luchtstroom op elegante wijze af, waardoor de weerstand

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK VERKOCHT Model: V60 D3 Bouwjaar: 05/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch Specificaties Datum: 29-02-2016 Tellerstand: 18.523 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Info Gepubliceerd op: 18 februari 2014 Samenvatting Met twee nieuwe premium uitvoeringen introduceert Land

Nadere informatie

A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018.

A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018. A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018. Highlights standaarduitrusting High-perfomance LED-koplampen Widescreen Cockpit KEYLESS start Mercedes-Benz

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

Smart ForTwo Electric Drive

Smart ForTwo Electric Drive Smart ForTwo Electric Drive Rijdt als een trein Autotest De Smart ForTwo is van nature kampioen zuinig rijden. Dat is te danken aan de geringe omvang van de auto. Bij een geringe omvang hoort ook een gering

Nadere informatie

BMW maakt rijden geweldig BMW 1 SERIE SPECIAL EDITIONS.

BMW maakt rijden geweldig BMW 1 SERIE SPECIAL EDITIONS. BMW maakt rijden geweldig BMW 1 SERIE SPECIAL EDITIONS. PRIJSLIJST - JULI 2018 Bijtelling uitstoot gram/km Max. vermogen en koppel kw (pk)/nm Cilinders inhoud cil / liter Bpm* Energielabel* 2 Energielabel*

Nadere informatie

Volvo S60 ( )

Volvo S60 ( ) Volvo S60 (1999-2010) Kilometervreter Autotest De Volvo S60 is in het jaar 2000 geïntroduceerd als de rijdersauto van Volvo. Dit zou een auto zijn die behalve veiligheid, meer rijplezier biedt dan menig

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2018 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. COLOURS >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. Het is altijd het bijzondere dat opvalt. Dat geldt niet alleen voor mensen. Ook desmart fortwo valt op omdat hij nu eenmaal

Nadere informatie

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl The new up! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011 Internet: www.volkswagen.nl Small is great! Er zijn genoeg goede redenen om uit te kijken naar de komst van de nieuwe up!.

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

De Golf GTI Clubsport

De Golf GTI Clubsport De Golf GTI Clubsport 01 Standaard uitrusting S Meeruitvoering MU 1) Brandstofverbruik in l/100 km: tussen 9,1 en 8,5 (stadscyclus)/tussen 6,0 en 5,9 (buitenwegcyclus)/tussen 7,0 en 6,9 (gecombineerd),

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. Per 1 januari 2016 4-deurs Sedan 5-deurs Hatchback Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.842 4.842 4.920 4.913 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Sports Sedan Sports Tourer Lengte 4.419 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.013 / 1.831 2.013

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 16 juli 2015 4-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2,013 / 1,814 2,013 / 1,814 Hoogte

Nadere informatie

Citroën C4. Onopvallend goed. Ergonomie

Citroën C4. Onopvallend goed. Ergonomie Citroën C4 Onopvallend goed Autotest Zoekt u een auto die iedere rit tot een ware sensatie maakt? Een auto die zo opvallend is dat hij de jaloezie en bewondering van al uw collega's uitlokt? Stop dan met

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia Sports Tourer Opel met inhoud Autotest De succesformule van Opel is eenvoudig: maak de meest geavanceerde techniek bereikbaar voor het grote publiek. De voordelige modellen van Opel bieden

Nadere informatie

Ford Focus Electric. Alle begin is moeilijk. Vertrouwd

Ford Focus Electric. Alle begin is moeilijk. Vertrouwd Ford Focus Electric Alle begin is moeilijk Rij-impressie Ford is de op één na grootste leverancier van auto's met een elektromotor ter wereld. In Europa was daar tot nu toe weinig tot niets van te merken,

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59 ECOSPORT Stel uw ideale EcoSport samen. Wat is uw favoriete combinatie? De EcoSport biedt u de keuze uit verscheidene kleurencombinaties. Gebruik onderstaande tabel om uw keuze te maken uit de contrasterende

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz C-Klasse 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs Specificaties Voertuignummer: 1103691 Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300 km Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestel

Opel Vivaro Gesloten Bestel Afmetingen (m) Exterieur maten L1 L2 Wielbasis 3,098 3,498 Totale lengte 4,782 5,182 Totale breedte 1,904 1,904 Totale breedte incl. spiegels 2,232 2,232 Totale hoogte bij H1 1,959 1,959 Totale hoogte

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. Per 1 juni december 2017 2014 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.657 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,884 / 2,118 Hoogte (leeggewicht) 1.687 Wielbasis

Nadere informatie

Volvo S60. Verantwoordelijkheid nemen. Sport sedan. "De nadruk ligt op zaken die daadwerkelijk zinvol zijn, niet op zaken die indruk maken op anderen"

Volvo S60. Verantwoordelijkheid nemen. Sport sedan. De nadruk ligt op zaken die daadwerkelijk zinvol zijn, niet op zaken die indruk maken op anderen Volvo S60 Verantwoordelijkheid nemen Autotest Sedans? Die zijn moeilijk te verkopen in West-Europa. Op één uitzondering na: als er een pretentieus logo op de neus staat, dan zijn ze juist heel geliefd.

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel Nieuwe OPEL Combo Technische specificaties Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1 Motoren voor de nieuwe Opel Combo Motoren kw pk Roetfilter (DPF) Start/Stop 1.4i ecoflex 70 95 n.v.t. 1.3 CDTI ecoflex 66 90

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 85 maart juli 2016 2014 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht!

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! Compact vanbuiten JAZZ Afgebeeld model enkel ter illustratie u Na hagelimpact volledig gereconditioneerd volgens de Honda normen u Volledige Groots

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC 350e

Mercedes-Benz GLC 350e Mercedes-Benz GLC 350e Schijnbare tegenstrijdigheden Rij-impressie Een SUV (Sports Utility Vehicle) dient groot, stoer en sterk te zijn. Maar Mercedes-Benz introduceert nu een SUV die juist compact, elegant

Nadere informatie

Renault Megane Estate

Renault Megane Estate Renault Megane Estate Geen half werk Autotest Het lijkt nauwelijks nieuws. De Renault Megane is er nu ook als stationcar. Een andere daklijn, iets meer bagageruime en klaar. Maar... ruim tachtig procent

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KZF-45

Inspectierapport 1-KZF-45 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 138297 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Summum 1KZF45 Meldcode: 1025 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50E1161025

Nadere informatie

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz A-Klasse 200 Aut. Nieuwprijs 48.160,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led Specificaties Datum: 03-05-2018 Tellerstand: 3.635 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

604_38_063 ALFA MITO JTD NL :07 Pagina 1 ALFA MiTo S E R V I C E

604_38_063 ALFA MITO JTD NL :07 Pagina 1 ALFA MiTo S E R V I C E ALFA MiTo S E R V I C E Dit supplement vormt een aanvulling op de informatie in het instructieboekje waarbij dit supplement geleverd wordt. Voor de onderwerpen die in dit supplement niet worden behandeld,

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling S 500 PLUG-IN HYBRID. 4% bijtelling Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort,

Nadere informatie

Mazda CX-3. Het braafste jongetje van de klas. Uitrusting

Mazda CX-3. Het braafste jongetje van de klas. Uitrusting Mazda CX-3 Het braafste jongetje van de klas Autotest Herinnert u zich het braafste jongetje van de klas? Zou u een auto van hem kopen? Hij doet alles volgens de regeltjes, dus zijn auto zou veilig en

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 Technische specificaties Opel Corsa Van. 3-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 3.999 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.713

Nadere informatie

De nieuwe Mercedes-AMG GT.

De nieuwe Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T De nieuwe Mercedes-AMG GT. Handcrafted by Racers. S Hij is ONTWORPEN om u eindeloos te fascineren. Hij is er. Het ultieme statement uit Affalterbach. Een lange motorkap, een ver naar

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

y Verwarming op brandstof 87

y Verwarming op brandstof 87 Klimat 5 1 y Verwarming op brandstof 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Benzine 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 excl. automaat Benzine 30618 095-1 Er is een nieuwe generatie verwarming geïntroduceerd

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. November 2014 Buitenafmetingen in mm 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.842 4.842 4.913 (* 4.920) Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 /

Nadere informatie

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Avant 2.0 TDI Quattro 190PK S-Tronic Aut. Climate, Led, Cruise-control, Trekhaak, Parkeersensoren

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Avant 2.0 TDI Quattro 190PK S-Tronic Aut. Climate, Led, Cruise-control, Trekhaak, Parkeersensoren B.V. 5626AG Eindhoven Audi A4 Avant 2.0 TDI Quattro 190PK S-Tronic Aut. Climate, Led, Cruise-control, Trekhaak, Parkeersensoren Specificaties Datum: 28-10-2016 Tellerstand: 11.400 km Brandstof: Diesel

Nadere informatie

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm.

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm. Gecombineerd verbruik: 4,1-9,5 l/100 km, 24,3-10,5 km/l. CO 2 -uitstoot: 110-222 g/km. Dit aanbod is geldig bij aanschaf van een E-Klasse Limousine, Estate, Coupé of Cabriolet t/m 31 maart 2014. De E-Klasse

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie