MINI Countryman. MINI PACEMAN.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MINI Countryman. MINI PACEMAN."

Transcriptie

1 MINI Countryman. MINI PACEMAN.

2 VAN 0 NAAR MOGELIJKHEDEN IN SLECHTS 70 BLZ. Al meer dan vijftig jaar is een MINI de snelste manier om in een auto te rijden die volledig bij jou past. Van vrijwel geen andere auto is op zoveel manieren een gepersonaliseerde one-off te maken. Van de MINI Paceman en MINI Countryman zijn de kleur van de wielen, de stoelen en de interieurpanelen aan je smaak aan te passen, en dat is nog maar het begin om een MINI om te toveren tot jouw MINI. Het resultaat is een MINI waarvan er maar één bestaat. Jij bent toch ook uniek? 06 MINI Paceman. 14 MINI Countryman. 22 Exterieur. 34 Interieur. 46 Techniek en communicatie. 56 MINI packs. 62 Veiligheid. 64 MINIMALISM. 66 Technische gegevens. Informatie over het brandstofverbruik en de CO -emissies van de afzonderlijke modellen staat bij de technische gegevens vanaf pagina.

3 MINI paceman. Voor als je niets moet hebben van de mainstream, maar liever een eigen koers bepaalt. Voor als je van een beetje bekijks houdt, maar het moet er niet te dik bovenop liggen. Voor als je een strak sturende auto wenst, maar ook plek voor vier handig vindt. Voor als je waarde hecht aan design, maar ook valt voor de charmes van een coupé. Kortom, voor als je een auto zoekt die volledig in jouw wereld past. MINI countryman. Voor als je % MINI wenst, maar ook ruimte nodig hebt voor de mensen en spullen die in jouw leven een rol spelen. Voor als je auto net zo moet sturen als een kart, maar op andere momenten gewoon lekker praktisch moet zijn. Voor als je het graag hogerop zoekt, ook qua zitpositie. Voor de stad, het platteland en alle wegen daar tussenin. Voor vijf personen. Voor het echte MINI gevoel. Voor overal.

4 06 07 MINI PaceMAN. iconisch rijden. Met zijn buitengewone design zou de MINI Paceman een modern stilleven kunnen zijn. Maar ja, hij wil niet echt stil blijven staan. Dat is nou eenmaal de aard van het beestje. De MINI Paceman biedt de beste combinatie van een spraakmakend design en de legendarische MINI kartachtige wegligging. Typisch een voorbeeld van: DESIGN WITH BITE.

5 08 09 MINI John Cooper Works PACEMAN. Maakt indruk met bochtenwerk. Als er een motor is die uitstekend bij onze ALL permanente vierwielaandrijving past, dan is dat de. benzinekrachtbron van de MINI John Cooper Works Paceman. Dankzij overboost levert deze een duimendik koppel van Nm. Bij zijn Twin- Scroll-turbocompressor, de directe inspuiting en de variabele kleppenbediening hoort een uitstraling die zijn gelijke niet kent. Kijk maar naar de twee eindpijpen van het sportuitlaatsysteem en het John Cooper Works aerodynamics pack met speciale voor- en achterbumper en markante zijskirts met race-achtige luchtgeleiding.

6 MINI PACEMAN. de mini Paceman. Rijplezier is gegarandeerd. Zijn dynamische lijnen maken waar wat ze beloven: het standaard verlaagde sportonderstel, de directe besturing en de gretig toeren makende motoren zorgen ervoor dat de MINI Paceman een skelter voor volwassenen is. Je kunt volop van het rijplezier genieten, ook als je voor ALL permanente vierwielaandrijving kiest. Ook DTC (Dynamic Traction Control) en EDLC (Electronic Differential Lock Control) dragen bij aan een uitstekende tractie. De optionele LED-mistlampen met geïntegreerde dagrijverlichting zorgen voor een goede zichtbaarheid in het verkeer. Dit design is een visueel statement. Grote portieren, een doorlopende taillelijn, een aflopend dak en opvallende horizontale achterlichten: deze MINI is zowel sportief als elegant, vooral met het nieuwe Piano Black Exterior pack. Dan zijn de side scuttles en omlijstingen van de koplampen en achterlichten in een hoogglans pianolaktint uitgevoerd. Dat de MINI Paceman met zijn coupéachtig silhouet een echte MINI is, blijkt uit de klassieke MINI kenmerken: de bekende grille, side scuttles en het dak in contrastkleur zijn allemaal aanwezig. Deze bolide zegt daarmee: ik ben een MINI, de MINI Paceman. Een heel slim interieur. Het sportieve uiterlijk van de MINI Paceman verbergt een verrassend ruim interieur, met een tot. liter grote bagageruimte en ver openslaande portieren. Je medepassagiers zullen onder de indruk zijn van de ruimte die er onder het ver doorlopende dak is. Er is voldoende plek voor vier. Twee inzittenden genieten achterin op comfortabele, gescheiden stoelen van een exclusieve lounge-ambiance.

7 12 13 MINI PACEMAN. WELCOME TO OUR MOTOR SHOW. MINI Cooper Paceman. Zo dynamisch is aan de Euro -norm te voldoen: de MINI Cooper Paceman heeft een kw/ pk sterke benzinemotor, terwijl de MINI Cooper D Paceman met een kw/ pk sterke diesel onderweg is. Beide zijn goed voor gereduceerde verbruiks- en emissiecijfers. Aan de buitenkant is dit duo herkenbaar aan de side scuttles in mat zilver, zilverkleurige grillespijlen, -inch lichtmetalen wielen -Star Air Spoke en als optie het dak en de spiegelkappen in contrastkleur. Beide motoren zijn naar wens te combineren met ALL permanente vierwielaandrijving. MINI JOHN COOPER WORKS Paceman. In de MINI John Cooper Works Paceman is een, -liter motor te vinden die kw/ pk levert. Het blok is voorzien van een Twin-Scrollturbo compressor, directe inspuiting en variabele kleppentiming. De overboostfunctie pompt het koppel op tot Nm. Met zoveel power is ALL permanente vierwielaandrijving vanzelfsprekend standaard. Ook deze uitvoering voldoet aan de Euro -emissienorm. Uiterlijk valt de MINI John Cooper Works Paceman op door het optioneel in exclusief Chili Red uitgevoerde dak en buitenspiegelkappen, het Piano Black hoogglans op de side scuttles en de John Cooper Works aerodynamicakit. MINI COOPER S Paceman. Kies voor de krachtige, -liter benzinemotor met Twin-Scroll-turbo en kw/ pk in de MINI Cooper S Paceman of voor de, -liter common rail-diesel met kw/ pk in de MINI Cooper SD Paceman. Beide beschikken naar wens met ALL permanente vierwielaandrijving over veel tractie. De CO -uitstoot is verminderd en beide versies voldoen aan de Euro -norm. De -inch lichtmetalen wielen -Star Triangle Spoke zilver, grille met rode S, side scuttles in antraciet met honingraatstructuur en rode S en eventueel het dak en de spiegelkappen in contrastkleur, leveren vast en zeker jaloerse blikken op.

8 14 15 MINI COUNTRYMAN. BRENGT JE VAN A NAAR B EN ALS JE WENST OOK NAAR Z. Wij houden er niet van om mensen en dingen in hokjes te plaatsen, maar weet je wat ons is opgevallen? Dat MINI rijders vooral hun eigen keuzes maken. Met de MINI Countryman en ALL permanente vierwielaandrijving kies je ook in de sneeuw, op landweggetjes en kletsnat asfalt je eigen weg. Dan kom je ook nog eens goed voor de dag, want grip en design zijn in deze auto vanzelfsprekend. Een rit naar de speciaalzaak voor een bijzondere maaltijd of naar de natuur om zelf de ingrediënten bij elkaar te sprokkelen? Wij vinden: GO ALL THE WAY.

9 16 17 MINI John Cooper Works CountryMAN. Vier redenen om niet te hoeven stoppen: ALL4. Met de standaard ALL permanente vierwielaandrijving komt de MINI John Cooper Works Countryman ook op onverharde ondergrond snel op zijn bestemming. Daar levert ook het koppel een bijdrage aan, dat dankzij overboost piekt bij Nm. Je kunt dus ontspannen in de optionele sportstoelen en denken aan de fraaie details aan de buitenkant, zoals de sportieve dubbele uitlaten, de nieuwe streep in Chili Red in de grille, de LED-mistlampen en de John Cooper Works aerodynamicakit.

10 MINI CountryMAN. de mini countryman. DE GROOTSE MINI. Ondanks zijn vier portieren en een lengte van meer dan vier meter is de MINI Countryman overduidelijk een echte MINI. Daarvoor zorgen de unieke proporties en de kenmerkende voorzijde met klassieke MINI uitstraling. Twee verfrissende highlights: het nieuwe grilledesign en de optionele LED-mistlampen. Daarbij past het nieuwe, optionele Piano Black Exterior pack uitstekend: hoogglans zwarte sierringen om de koplampen en achterlichten alsmede side scuttles en dakreling in dezelfde tint zorgen voor een uiterst stijlvolle uitstraling. DE RUIMHARTIGE MINI. Nooit eerder was een MINI binnenin zo veelzijdig en ruim. Door de langere carrosserie heeft de MINI Countryman meer plek voor vijf inzittenden en hun bagage. De achterbank is over een afstand van centimeter verschuifbaar, voor extra beenruimte of een grotere bagegeruimte. De rugleuning is : : gedeeld neerklapbaar. Achterin past tot. liter bagage. Er kan dus veel meer mee dan alleen het opwindende gevoel dat bij MINI rijden hoort. de overal plezier mini. Gokart feeling, een uitzonderlijke wendbaarheid en uitstekende tractie op elke ondergrond dankzij de optionele ALL permanente vierwielaandrijving. Het resultaat is puur MINI rijplezier in elke situatie. Dat is trouwens ook te zien aan de sportieve en stoere details, want een MINI met ALL is vanbuiten te herkennen aan speciale designelementen in de voor- en achterbumper en een robuust ogende dorpelaankleding.

11 MINI CountryMAN. GENTLEMEN, CHOOSE YOUR E /(*/& MINI ONE Countryman. De MINI One Countryman is er als soepele benzineversie met kw/ pk en MINI One D Countryman met koppelrijke diesel en kw/ pk. De ideale introductie in de wereld van MINI. Een schone bovendien: vanzelfsprekend is de CO -uitstoot verlaagd en wordt aan de Euro -emissie norm voldaan. Ook optisch heeft deze versie veel te bieden: een dak in carrosseriekleur, nieuw vormgegeven zwarte lamellen in de grille, mat zilveren side scuttles, -inch stalen wielen en een zilverkleurige dakreling. MINI COOPER Countryman. De MINI Cooper Countryman is leverbaar met een kw/ pk sterke benzinemotor en als Cooper D met kw/ pk diesel. Beide zijn nu ook met verminderde CO -emissie onderweg en ze behalen bovendien de Euro -norm voor uitlaatgassen. Naar wens zijn deze motoren te combineren met ALL permanente vierwielaandrijving. Optisch onderscheiden ze zich door twee zilverkleurige lamellen in de nieuw ontworpen grille, mat zilveren side scuttles, -inch lichtmetalen velgen -Star Air Spoke, een zilvertint voor de dakreling en optio nele contrastkleur voor dak en spiegelkappen. MINI COOPER S COUNTRYMAN. De MINI Cooper S Countryman maakt indruk met zijn, -liter Twin-Scroll-turbomotor met kw/ pk. De MINI Cooper SD Country man put zijn grote dadendrang uit een -liter common rail-diesel met kw/ pk. Beide motoriseringen voldoen aan de Euro -emissienorm en beide laten zich naar wens combineren met ALL permanente vierwielaandrijving. Standaard zijn antraciet dakreling, -inch lichtmetalen wielen -Star Triangle Spoke zilver, een chroomstrip en rode S in de grille, antraciet side scuttles met honingraatstructuur en rode S en optioneel dak en spiegelkappen in contrastkleur. MINI JOHN COOPER WORKS COUNTRYMAN. De MINI John Cooper Works Countryman heeft een, -liter motor met een vermogen van kw/ pk, Twin-Scroll-turbo, directe inspuiting, variabele kleppenregeling en dankzij de overboostfunctie een koppel van maximaal Nm. ALL permanente vierwielaandrijving is eveneens standaard. De auto voldoet aan de Euro -emissienorm. Uiterlijke kenmerken: -inch lichtmetalen wielen Twin Spoke Black Burnished, dakreling en side scuttles in Piano Black hoogglans, John Cooper Works aerodynamicakit en als optie dak en spiegelkappen in exclusief Chili Red.

12 22 23 Exterieur. Bonnet stripes. Contrastdak. Buitenspiegelkappen. Side scuttles. Al meer dan vijftig jaar laat geen auto zich zo personaliseren als de MINI. Wie tegenwoordig een nieuwe MINI koopt, staat voor een uitdaging: alleen voor het exterieur zijn er meer dan. mogelijkheden om de MINI aan de eigen smaak aan te passen. in elk detail legendarisch. Dus even diep inademen en daarna in de details duiken. Zoek eerst de striping op de motorkap uit. Of sport stripes die over de gehele wagenlengte lopen. Daarna zijn de spiegelkappen aan de beurt: in carrosseriekleur, contrastkleur of zelfs chroomlook. Ook voor het dak kun je een contrasttint uitzoeken. Als zwart of wit niet voldoende is, zijn in de collectie van originele MINI accessoires diverse dakdesigns te vinden, zoals de Union Jack linksboven. Pas dan heb je een MINI die aan al jouw wensen voldoet. John Cooper is overigens begonnen met dit personaliseren. Begin jaren zestig verraste hij met de Mini de rallywereld. Hij wilde per se dat het publiek in de bossen rond Monte Carlo zijn Mini zou zien winnen. Daarom had hij het dak daarvan helemaal wit gemaakt. Een eenvoudig, slim en succesvol idee. Het is onder meer aan dit design te danken dat de MINI de best verkochte en favoriete Engelse auto ooit is geworden. Blader door en maak van je MINI Countryman of MINI Paceman jouw persoonlijke favoriete MINI. Ever. JNCSVUUPCJMECJMEFU EFS;FCSBTUSFJGFO EBTXPSUNJOJ

13 Exterieur. carrosseriekleuren. exclusief voor de MINI john cooper works. Light White uni Chili Red uni Light Coffee uni Blazing Red metallic Jungle Green metallic Crystal Silver metallic Brilliant Copper metallic Starlight Blue metallic Absolute Black metallic Midnight Grey metallic Cosmic Blue metallic Dak in carrosseriekleur Contrastdak in Chili Red Contrastdak in Jet Black Contrastdak in Light White DAkkleuren. WAAR STAAT DE JOUWE? Kies hier jouw persoonlijke combinatie van lakkleur en dakkleur. Configureer je eigen MINI op: / configurator

14 Exterieur. MINI Cooper Countryman. MINI Cooper S Countryman. Verchroomde grillespijlen en een chroomrand om de onderste luchtinlaat. Als aanvulling op de grille verchroomde luchtinlaten voor de remkoeling. Toen in de eerste Mini van de band rolde, keek de autowereld de ogen uit, om die snel weer dicht te knijpen. Zelfs toen al glom er aan de Mini een behoorlijke hoeveelheid chroom, zeker voor zo n kleine auto. Sindsdien is er veel veranderd, maar niet onze kijk op chroom. Wat in een glansrijke sensatie was, heet tegenwoordig Chrome Line exterieur. Afhankelijk van het model straalt jouw MINI Countryman of MINI Paceman van de verchroomde lamellen in de grille via de chroomdelen op de luchtinlaten en kentekenuitsparingen tot aan de verchroomde side scuttles naar wens rondom. Side scuttle, verchroomd. Side scuttle, verchroomd. Verchroomde ruimte voor de kentekenplaat achter. Chroomstrip in de achterbumper.

15 Exterieur. zet ook anderen eens in de schijnwerpers. Spectaculair bij dag en bij nacht: de LED-mistlampen met geïntegreerde dagrijverlichting en de koplampen van de MINI Paceman en MINI Countryman. Door glimmend chroom omlijst en met aerodynamisch glas bedekt, vallen de optionele Xenon-koplampen al bij daglicht op. In het donker zorgen ze samen met de optionele adaptieve bochtverlichting ervoor dat je obstakels ook in bochten eerder ziet. MINI collection. MINI zonnebril Henry. originele MINI accessoires. Verstralers, leverbaar met halogeen- of LED-verlichting.

16 Exterieur. laat ons maar schuiven. Het glazen schuif-kanteldak van de MINI Paceman. Met een druk op de knop meer verfrissende lucht: het voorste glaspaneel is in de kantelstand te openen of volledig naar achteren te schuiven. Zowel in de MINI Paceman als in de MINI Countryman werkt dit naar wens ook comfortabel via de radiografische afstands bediening. ALS JE LIEVER JE BAGAGE DAN GRIJZE LUCHT ZIET. In Nederland en Engeland is een blik richting hemel niet altijd de moeite waard. Dan is de dakbox in sportief MINI design een mooi alternatief. Het deksel is er in titaanzilver en zwart, in beide gevallen voorzien van een MINI opschrift en te verfraaien met zwarte of witte sport stripes. Het innovatieve openingssysteem met zes vergrendelingspunten laat toe om de klep aan twee kanten te openen; dankzij een beveiliging natuurlijk alleen door jou. De liter extra opbergruimte is ideaal voor jouw MINI Bags of de nieuwe MINI rubberlaarzen, voor als de bulldog ook in de miezerregen een sanitaire wandeling nodig heeft. Het glazen schuif-kanteldak van de MINI Countryman. Veel mogelijkheden om een frisse neus te halen: het grote, tweedelige glazen schuif-kanteldak is voorin open te schuiven en voor- en achterin in de kantelstand te zetten. Zo beschikken ook de achterpassagiers over een eigen schuifdak. De dakbox vind je bij Originele MINI accessoires op: De lifestyleproducten uit de MINI COLLECTION op:

17 Exterieur. -inch stalen wielen incl. naafkapjes -inch -Star Air Spoke -inch -Star Triangle Spoke zilver -inch -Star Triangle Spoke antraciet -inch -Star Double Spoke zwart -inch -Hole Black Star Turned zwart -inch -Star Double Spoke Composite zwart -inch -Star Double Spoke Composite antraciet -inch Turbo Fan mat antraciet -inch Twin Spoke Black Burnished ONTELBARE VARIATIES. -inch Turbo Fan zilver BIJNA ONTELBARE VARIATIES. -inch Cross Spoke Crusher De natuur loopt nog een paar stappen voor op het werk van onze designers. Maar zoals je ziet, scheelt het niet veel. Daarom kun je jouw MINI Countryman of MINI Paceman met de juiste wielen nu al een personal touch geven. exclusief voor de MINI John Cooper Works. -inch Y-Spoke zilver John Cooper Works Tuning. Deze en nog veel meer wielen zijn er ook als originele MINI accessoires op: -inch John Cooper Works Cross Spoke R in mat zwart -inch John Cooper Works Double Spoke R in gefreesd zwart -inch John Cooper Works Double Spoke R in mat zwart Ook leverbaar als MINIMALISM velg voor een lagere rolweerstand.

18 Interieur. DROOMINTERIEUR. Omdat we weten dat MINI rijders grote waarde hechten aan individualiteit, hebben we het interieur nu nog hoogwaardiger aangekleed met antraciet wijzerplaten van de snelheidsmeter en toerenteller en verchroomde knoppen op de ventilatieroosters. Verder kun je de binnenkant ook zelf personaliseren: van de stoelen en de interieurpanelen tot aan de Inlay Colours en het Chrome Line interieur vrijwel elk interieurdetail is aan jouw wensen en daarmee aan jouw persoonlijkheid aan te passen. Zowel voor de MINI Paceman als MINI Countryman geldt: stel het interieur zo samen, dat je je elke keer prettig voelt als je erin vertoeft.

19 36 37 Interieur. Dark Silver interieurpanelen. Dark Anthracite Geef kleur aan je leven en aan je interieur. Voor de interieurpanelen bestaande uit de zijkanten van de middenconsole, de sierlijsten op het dashboard en de portierellipsen is er keus uit vijf tinten, van Piano Black tot aan Chili Red. Piano Black Black Chequered Chili Red Kies jouw interieurpanelen in de configurator: / configurator

20 Interieur. INLAY COLOUR. STANDAARDSTOEL STOF SPORTSTOEL LEDER Lounge Met de Inlay Colour zorg je voor nog een accent in het interieur. Breng kleur aan op de portierpanelen en decoratieve elementen van de MINI Centre Rail. Let erop dat de Inlay Colour past bij de kleur van de bekleding. exclusief voor de MINI CountryMAN. Carbon Black Polar Beige Pure Red exclusief voor de MINI PACEMAN. inlay colour Portierellips MINI Countryman SPORTSTOEL LEDER GRAVITY inlay colour Centre Rail MINI PACEMAN SPORTSTOEL STOF/LEDER HOT CROSS, EXCLUSIEF VOOR DE MINI PACEMAN Inlay Colour portierellips MINI Paceman Stoelen. Standaardstoel of sportstoel, bekleed met stof, stof/leder of leder: in een MINI zit je altijd goed. Alle stoelen zijn comfortabel en ondersteunen het lichaam uitstekend voor puur rijplezier zoals in een kart. Red Copper Satellite Grey De foto is geen werkelijkheidsgetrouwe weergave, maar toont enkele mogelijkheden.

21 40 41 Interieur. Stof Cosmos Carbon Black Leder Lounge Light Coffee ONS GEVOEL BIJ COMFORT. In een auto moet je minstens zo comfortabel zitten als thuis. Daarom hebben we voor jouw MINI alleen de beste materialen gezocht en gevonden. Nu is het jouw beurt: kies uit alle stoffen, stof-ledercombinaties en verfijnde ledersoorten de beste bekleding voor jou. Leder Gravity Polar Beige Stof/leder Parallel Lines Pure Red Leder Lounge Carbon Black Stof Diagonal Track Carbon Black Leder Gravity Satellite Grey Leder Lounge Red Copper Leder Gravity Carbon Black Stof/leder Parallel Lines Light Tobacco Stof/leder Hot Cross Stof Diagonal Track John Cooper Works Carbon Black Leder Lounge Championship Red Leder Lounge Championship Red Alleen voor de MINI Countryman. Alleen voor de MINI Paceman. exclusief voor de MINI John Cooper Works.

22 Interieur. TRAPLOOS DOOR HET KLEURENSPECTRUM. PROBEER ZELF DE AMBIANCEVERLICHTING UIT. HANDGEBAAR: ZO VOELT RIJPLEZIER. -spaaks met leder bekleed stuurwiel. Het -spaaks met leder beklede stuurwiel ligt perfect in de hand. -spaaks met leder bekleed multifunctioneel sportstuurwiel met schakelhendels. Gripvast leder zorgt voor een bijzonder agiel stuurgevoel en dankzij de multifunctionele knoppen zijn cruise control, radio en telefoon gemakkelijk vanaf het stuurwiel te bedienen. Nog meer comfort met de schakelhendels: handmatig schakelen met de -traps Steptronic automaat. John Cooper Works sportstuurwiel. Verfijnd alcantara en leder plus carbonpanelen maken dit stuurwiel tot het sportiefste highlight in het interieur. JOHN COOPER WORKS TUNING. Kijk voor meer informatie op: LICHTPAKKET INCLUSIEF AMBIANCEVERLICHTING. Dat werpt nieuw licht op de zaak: met het lichtpakket krijg je bovenop de standaard interieurverlichting in de hemelbekleding ook nog leeslampjes voorin, verlichte make-upspiegels, voetenruimteverlichting voorin, instapverlichting en een uplighter voor het dashboard. Het pronkstuk is echter de ambianceverlichting. Met een druk op de knop is de verlichting in de portierpanelen, op de armsteunen en de Centre Rail subtiel in alle tinten uit het kleurenspectrum in te stellen. Zo is er voor elke stemming een bijpassende kleur.

23 Interieur. Lounge-achterstoelen in de MINI Paceman. Dat zie je normaal alleen in dure limousines: achterin de MINI Paceman wachten twee exclusieve loungestoelen op je. Als je daar zit, geniet je niet alleen van de rit, maar ook van een aangename lounge-ambiance. Tussen de stoelen bevindt zich een handig opbergvak. 3-zits achterbank in de MINI Countryman. Wij geven een volledig nieuwe betekenis aan wat een achterbank is. Zo zijn de zitgedeeltes onafhankelijk van elkaar verstelbaar. Verder kun je de stoelen zelfs over een afstand van cm verschuiven. Dan heb je meer beenruimte of een grotere bagageruimte. En als er echt grote spullen meemoeten, klap je de achterbank simpel om in de verhouding : :. MINI COLLECTION. Warme of koude drank, de stijlvolle MINI Thermo Can past in elke MINI Cup Holder. Door de Bank genomen geniaal. Liggende iphone-/ipod-houder. Op deze plek willen we graag vasthouden aan jouw iphone of ipod. Voorste bekerhouder. In elk geval blijft de beker ook in de scherpste bochten waar hij hoort. Brillenvak. Wie altijd onder de voorstoel naar de zonnebril moet graaien, wil nooit meer zonder dit detail. ORIGINELE MINI ACCESSOIRES. Kijk voor meer informatie op: Rail notitiehouder. Twee muntenvakjes, een MINI potlood en de mogelijkheid, notitieblaadjes en kleine documenten te bevestigen. Een vasthoudend type.

24 Techniek en communicatie. PLANET MINI. Er is amper een extra te bedenken dat niet in jouw MINI is in te bouwen. De grote uitzondering is eenzaamheid, want dat leveren wij niet. Het tegendeel is zelfs waar: elke MINI zit barstensvol mogelijkheden om het plezier dat MINI rijden je geeft, met de rest van de wereld te delen. Gebruik bijvoorbeeld Twitter of Facebook via MINI Connected of hou het persoonlijk door naar een tegemoetkomende MINI rijder te zwaaien. Is dat normaal? Nee, maar wel typisch MINI. Alle MINI rijders hebben namelijk meer met elkaar gemeen dan alleen de auto waarin ze rijden. $POOFDUFE7JTVBMNVTTNJU 'SFJTUFMMFSBVTHFBSCFJUFUXFSEFO

25 Techniek en communicatie. MINI Connected: i like. Sportief rijden met een passende soundtrack? Snel en eenvoudig navigeren? Tweeten en altijd contact hebben met je vrienden op Facebook? MINI Connected is de overtreffende vorm van in-car infotainment. Via de MINI Connected app maakt je telefoon contact met de MINI, waarna je state-of-the-art features op je display kunt gebruiken. Ontvang actuele RSS-feeds en duizenden internetzenders van over de hele wereld. Overal waar je bent. Be MINI. Be Connected., Werkt alleen in combinatie met specifieke extra-uitrusting. De beschikbaarheid en diensten hangen af van de uitrusting en zijn ook verschillend per land. Wijzigingen in de grafische weergave en van de functies van MINI Connected zijn voorbehouden. Voor het gebruik is een databundel nodig. De kosten hiervoor, waaronder ook kosten voor dataroaming, worden door je mobiele provider in rekening gebracht. De MINI Connected app is te downloaden in de app-store die hoort bij het besturingssysteem van je smartphone. Nederlandse leveringsvoorwaarden zijn hierop van toepassing. Updates zijn gratis; aan upgrades kunnen kosten verbonden zijn. Op het moment dat er andere apps beschikbaar komen die compatibel zijn met MINI Connected, zijn die als zodanig herkenbaar of ontvang je daar bericht over. Kijk voor meer informatie over toestelcompatibiliteit en de functies van MINI Connected op Driving Excitement MINIMALISM Dynamic Music Mission Control Web Radio Online Search Facebook foursquare Twitter Calendar News DRIVING EXCITEMENT. Sportinstrumenten, Driving Excitement Analyser, Forcemeter en Condition Check: hier is jouw rijstijl altijd in beeld. MINImalism ANALYSER. Efficiënt schakelen, accelereren en remmen met maximaal rijplezier: daarvoor zorgt de MINIMALISM Analyser. Milieuvriendelijk, brandstofbesparend en nooit saai. DYNAMIC MUSIC. Dynamic Music biedt speciaal gecreëerde muziek, waarvan het ritme, de stijl en het instrumentengebruik zich aanpassen aan de dynamiek van jouw persoonlijke rijstijl. MINI CONNECTED READY APPS. Welke apps MINI Connected ready zijn, zie je in de MINI Connected app onder overige apps. Gewoon downloaden in de App Store en klaar.

26 Techniek en communicatie. Klinkt Yeah. als Radio MINI CD. Dat klinkt goed! De standaard Radio MINI CD heeft een RDS-tuner met scanfunctie, een CD-speler met MP -decoder en permanente tijdweergave. Ook een AUX-IN-aansluiting voor MP -spelers en andere mobiele apparaten en vijf luidsprekers zijn inbegrepen. RADIO MINI BOOST CD. Nog niet voldoende? De Radio MINI Boost CD heeft als aanvulling op de functies van de Radio MINI CD ook een tweeregelig display, antenne-diversity voor optimale ontvangst plus bedieningsmogelijkheden voor onder meer een externe audiospeler, de optionele Bluetooth telefoonvoorbereiding en optionele DAB-tuner. Allemaal voor meer yeah. Radio MINI Visual Boost. Drive-in bioscoop: onze radio MINI Visual Boost is een uitgebreide entertainment-boordcomputer op basis van de MINI Boost CD. Het, -inch hogeresolutie display (schermdiagonaal, cm) met intuïtieve bedieningsstructuur verandert met elke compatibele Apple ipod met videofunctie in een wit doek. Een Bluetooth handsfreesysteem met USB-audioaansluiting en audio-/videokabel voor ipod of iphone maken van radio MINI Visual Boost de ideale digitale reisgenoot. MINI Visual Boost is MINI Connected ready, wat betekent dat het systeem op elk gewenst moment is uit te breiden met MINI Connected. Kijk voor informatie over compatibiliteit van audio-, video- en telefoonfuncties op: Welkom in de pitbox. Meer dan muziek in de oren: het harman/kardon luidsprekersysteem. Een digitale meerkanaals-versterker en tien high-performance luidsprekers produceren een buitengewone sound met een maximaal vermogen van watt, vol krachtige bastonen en briljante hoge tonen.

27 Techniek en communicatie. GEEF EEN RONDJE. Toerenteller. Alles onder controle: de toerenteller is midden op de stuurkolom geplaatst en toont behalve het toerental ook de regensensorinstelling, actuele snelheid, dag- en kilometerteller en de schakelindicator voor gebruik van de zuinigste versnelling. Naar wens is er bovendien een boordcomputer. Die toont met een druk op de knop de gemiddelde snelheid, actieradius en het verbruik. KLASSIEKE SNELHEIDSMETER. Traditioneel is de snelheidsmeter in een MINI centraal in het dashboard geplaatst. Daarin zijn ook de waarschuwings- en controlelampjes, brandstofmeter en Radio MINI CD ondergebracht. KLASSIEKE SNELHEIDSMETER. Ook in combinatie met de Radio MINI Boost CD zit de snelheidsmeter centraal in het dashboard van jouw MINI. ringvormige snelheidsmeter en navigatiesysteem. De ringvormige snelheidsmeter is standaard in combinatie met radio MINI Visual Boost of het MINI navigatiesysteem. De menufuncties zijn er goed op te zien en gemakkelijk door te bedienen. Het optionele MINI navigatiesysteem blinkt uit door de uitgebreide functies. Het is een ideale aanvulling op de radio MINI Visual Boost.

28 Techniek en communicatie. airconditioning. De airconditioning in de centrale middenconsole is altijd binnen handbereik. De ventilatiesnelheid en luchtverdeling zijn individueel en eenvoudig in te stellen, om zowel s zomers als s winters de ideale temperatuur te bereiken. Als je de recirculatiefunctie aanzet, schakelt deze na een poosje automatisch weer uit, om frisse lucht binnen te laten. Deze airconditioning is verder voorzien van een microfilter. USB ETC. Het maakt niet uit of je jouw telefoon gebruikt om te bellen of om muziek te beluisteren: met de uitgebreide bluetooth telefoonvoorbereiding met USB-audio-interface doet jouw telefoon het helemaal goed. De handsfreefunctie en buitenantenne helpen om ontspannen te telefoneren. Voor optimaal muziekgenot zitten er aansluitingen voor telefoon, MP -speler en USB-stick in de middenarmsteun en middenconsole. Ongelofelijk, maar waar: bij deze extra-uitrusting zijn een multifunctioneel sportstuurwiel en een middenarmsteun voorin inbegrepen. Opent deuren voor je. Met keyless go kan de autosleutel in de tas blijven. Zolang je de sleutel maar bij je hebt, is dat voldoende om jouw MINI automatisch te ontgrendelen en vergrendelen. Dat werkt als volgt: via een sensor in de portierhendel gaan de sloten van het slot of juist op slot. Door het logo op de achterklep aan te raken, is de bagageruimte zonder sleutel toegankelijk. En eenmaal achter het stuur gezeten, werkt het net zo: je start de motor niet met de sleutel, maar met een druk op de start-stopknop. automatische airconditioning. Denkt mee: de automatische airconditioning zorgt er snel voor dat de door jou gewenste temperatuur wordt bereikt en daarna constant blijft. Zo kun je jouw handen altijd aan het stuur houden. Het geïntegreerde actieve-koolstoffilter houdt onaangename buitengeurtjes uit het interieur. Ook de automatische airconditioning heeft een recirculatiestand met tijdschakelaar. mini COLLECTION. Eenmaal MINI voor thuis, eenmaal om mee te nemen: de I love MINI Cup en de Britcar Keyring uit de MINI Collection. Met behulp van een adapter voelt elke telefoon zich in deze armsteun thuis.

29 MINI packs. SPICE UP YOUR MINI. Haal meer uit je MINI. Met de packs SALT, PEPPER en CHILI voorzie je jouw auto in drie stappen van extra comfort. Als dat nog niet genoeg is, kun je nog meer combinaties maken met de packs WIRED en CITY. NOG MEER PACKS VOOR JOUW MINI. DIJMJ 1&11&3 4BMU Chili. Maak jouw MINI met dit pack nog scherper. Bovenop de items die bij PEPPER horen, krijg je Bi-Xenon-koplampen (Cooper S/SD en MINI John CooperWorks), stof/leder bekleding en fraaie wielen ( inch op de One/One D, inch op de Cooper/Cooper D en inch op de Cooper S/SD). Dat ziet er ook in de scherpste bochten goed uit. pepper. Als SALT niet genoeg is en de ingrediënten nog wat pittiger mogen, is PEPPER het pack voor jou. Dan zijn o.a. ook een regen- en lichtsensor en automatische airconditioning standaard. Salt. Met SALT geef je extra smaak aan jouw MINI. Van veloursmatten tot aan het lichtpakket inclusief ambianceverlichting: dit pack is ideaal voor iedereen die extra comfort waardeert. wired Van radio MINI Visual Boost tot aan MINI Connected: dit pack versterkt de hechte band tussen mens en technologie. city Het CITY pack is een uitkomst in de stad. Het bestaat uit een diefstalalarm, Park Distance Control en andere nuttige features die in steden van pas komen.

30 MINI packs. OPGEPAST! spoedzending! JOHN COOPER WORKS EXTERIOR PACK. Snelle toelichting: John Cooper Works -inch lichtmetalen wielen Twin Spoke Black Burnished, John Cooper Works aerodynamicakit (alleen voor MINI Cooper S/SD modellen), Piano Black Exterior pack, sportonderstel en de John Cooper Works dorpellijsten. JOHN COOPER WORKS INTERIOR PACK. Hier had ook John Cooper graag gezeten: van het John Cooper Works met leder beklede multifunctionele stuurwiel via de Sport-Button en de Black Chequered interieurpanelen tot aan de John Cooper Works sportstoelen, antraciet hemelbekleding en nog enkele andere zaken draait alles hier om pole position.

31 MINI packs. Chili 2. john cooper works tuning. Gedoseerde racebeleving: met John Cooper Works tuning geef je jouw MINI precies die hoeveelheid sportiviteit die je prettig vindt. Zowel aan de buitenkant als binnenin. Kijk voor meer informatie op: Met alcantara/carbon beklede pookknop JOHN COOPER WORKS CHILI PACK. Wie meer John Cooper Works wil, moet het John Cooper Works Chili Pack nemen. Daarin zit dankzij het John Cooper Works Exterior Pack en het John Cooper Works Interior Pack vrijwel alles dat wij aan sportieve items en extra s in huis hebben. Ter aanvulling zijn er nog velours voetmatten, een boordcomputer, het opbergpakket, het lichtpakket en witte knipperlichten. Verchroomde sportuitlaat Buitenspiegelkappen van carbon

32 62 63 Veiligheid. VEILIGheiD. Bij een ongeval zijn bestuurder en voorpassagier bovendien beschermd door driepunts veiligheidsgordels, gordelspanners en spankrachtbegrenzers. Mede hierdoor heeft de MINI Countryman in de EURO-NCAP-crashtest een score van vijf sterren behaald. Het letselrisico voor inzittenden is ingeschaald als zeer gering bij een frontale en zijdelingse aanrijding en bij een crash tegen een paal. Ook de veiligheid voor kinderen is met bovengemiddelde cijfers beloond. Geen wonder, want achterin zijn twee ISOFIX kinderzitjes op een veilige manier te plaatsen. De MINI Countryman en MINI Paceman zijn standaard uitgerust met zes airbags. De airbags voor bestuurder en voorpassagier beschermen bij een frontale aanrijding het hoofd en het bovenlichaam. De zij- en hoofdairbags verminderen met name bij een aanrijding in de flank het letselrisico voor hoofd, borst en bekken. De standaard Dynamische Stabiliteits Controle (DSC) verhindert instabiel rijgedrag door ingrepen in het motormanagement en zonodig door het afremmen van de afzonderlijke wielen vóór en achter. De wegrijassistent, die terugrollen op hellingen voorkomt, maakt deel uit van DSC. De optionele Dynamische Tractie Controle (DTC) incl. elektronische differentieelsper (EDLC, Electronic Differential Lock Control) geeft je de mogelijkheid het zelfsturende gedrag van de MINI actiever te benutten door de elektronica later te laten ingrijpen in de motor en rem. EDLC herkent het doorslippen van het binnenste wiel in een bocht. Dit wiel wordt in bochten en op een wegdek met gripverschillen gericht afgeremd om de tractie te verbeteren. Tegelijkertijd krijgt het buitenste wiel meer aandrijfkoppel. Aanvullende remingrepen aan de achteras zorgen ervoor dat het stuurgedrag zo neutraal mogelijk blijft.

33 MINIMALISM. MINI SERVICE. MINI FINANCIAL SERVICES. MINIMALISM. 1 mini service. ALLES WAT JE NODIG HEBT. Weinig mensen kennen jouw MINI zo goed als jij dat doet. De MINI servicespecialisten delen jouw passie. Zij handelen met kennis van zaken als het om de elektronica, mechanische delen, carrosserie, lak en beauty repairs gaat. Ze kiezen compromisloos voor het beste. Een origineel als jouw MINI verdient immers originele MINI onderdelen. JOUW MINI ZEGT HET ALS HIJ IETS VAN ONS WIL. Omdat je onderweg niet overal aan kunt denken, denkt jouw MINI met je mee. Zo toont hij op het Control Display automatisch dat het tijd is voor de volgende werkplaatsafspraak in het kader van de Condition Based Service. Je gaat alleen naar de MINI servicepartner als dat nodig is, wat tijd en geld scheelt. EXCLUSIEF: MINI SERVICE INCLUSIVE. Met de onderhoudspakketten MINI Service Inclusive L, MINI Service Inclusive XL en MINI Tender Loving Care kom je niet voor onnodige verrassingen te staan. Jouw MINI krijgt het beste onderhoud tegen de beste prijs. Bekijk alle voordelen op: MET ONS BLIJFT JOUW MINI MOBIEL. Elke MINI heeft recht op exclusieve pechhulp. MINI Mobile Care helpt je direct bij pech, overal in Europa. Deze service is / en dagen per jaar beschikbaar. Een geruststellende gedachte. Inbegrepen zijn wegslepen, het regelen van de reparatie en eventueel vervangend vervoer, repatriëring en hotelkosten. Kijk voor meer informatie op: mobilecare. mini financial services. MINIMALISM. LESS IS MORE. Dat betekent: hetzelfde rijplezier en een lager verbruik. Hoe ons dat lukt? Wij combineren op slimme wijze de innovatiefste technologieën: 1. DE AUTO START-STOPFUNCTIE schakelt een stationair draaiende motor tijdens het wachten voor een verkeerslicht of in de file automatisch uit. Bij het intrappen van de koppeling start de motor automatisch weer. 2. De SCHAKELINDICATOR raadt aan om de versnelling te kiezen die het gunstigste uitpakt voor het verbruik. Deze schakeltip verschijnt in de toerenteller. Zo belast je het milieu minder, evenals je portemonnee. 3. BrakE energy regeneration zet met behulp van een slimme dynamoregeling een deel van de remenergie in stroom om. Daardoor laadt de accu meer bij op momenten dat de bestuurder het gas loslaat. Tijdens gasgeven wordt juist beperkt bijgeladen. 4. VOLLEDIG VARIABELE KLEPPENREGELING. De geheel variabele regeling van de inlaatkleplichthoogte zorgt in alle benzinemotoren voor zeer goede prestaties en tegelijkertijd voor een efficiënt verbruik. 5. COMMON RAIL-TECHNOLOGIE. Door de gelijkmatig hoge inspuitdruk van. bar en een meervoudige voorinspuiting is een bijzonder fijne verstuiving mogelijk van de dieselbrandstof. Voor een rustige draaikarakteristiek, meer vermogen en een lager verbruik. De optionele banden met lagere rolweerstand reduceren de te overwinnen rijweerstand en daardoor de CO -emissie. De MINIMALISM ANALYSER. Als bestanddeel van het optionele infotainmentsysteem MINI Connected onderzoekt en analyseert hij jouw rit. Aan de hand van uiteenlopende data weet je MINI Countryman of MINI Paceman hoe efficiënt je dan rijdt. Dankzij de MINIMALISM Analyser krijg je gedetailleerde aanwijzingen hoe je nog meer brandstof kunt besparen. Na afloop van elke rit kun je met de MINI Connected-applicatie jouw gegevens, die eenvoudig en informatief worden weergegeven, vergelijken en grondig analyseren, en je rijstijl voortdurend optimaliseren. Stop met dromen, ga rijden! MINI Financial Services helpt je. Het is reuze spannend over een MINI te dromen, maar het is niets vergeleken bij het plezier om erin te rijden. Een optimale financiële oplossing helpt om de route tussen droom en werkelijkheid te verkorten. MINI Financial Services zorgt ervoor dat je precies de betalingsvorm kiest die het beste past bij jouw leven, jouw budget en jouw MINI. Diverse mogelijkheden, één doel. Leasing of financiering, zakelijk of privé. Het doel is om je droom over een MINI snel werkelijkheid te laten zijn. Zo kun je het plezier in het leven met jouw MINI nog verder vergroten. Elke van onze leasing- en financieringsvormen heeft specifieke voordelen. Bepaal samen met de MINI dealer welk financieel product het beste bij je past. Als je weet welk product je wilt, blijft alleen de vraag staan of je de MINI beleving nog intenser kunt maken. Het antwoord is: nee, dat gaat niet. Wel kun je ongewenste spanningen voorkomen met een verzekering die perfect bij jouw MINI past. MINI Financial Services is dan ook de juiste partij voor autoverzekeringen die op jouw persoonlijke wensen en eisen zijn afgestemd. En nu? Maak snel een afspraak voor een persoonlijk gesprek bij de MINI dealer in jouw buurt. De adviseurs daar kennen alle producten van MINI Financial Services en helpen graag om jouw dromen over een MINI werkelijkheid te maken. Kijk voor meer informatie over MINI Financial Services, de diverse financiering- en leasevormen en verzekeringspakketten alsmede handige lease- en financieringscalculators op Vanzelfsprekend kent ook de MINI dealer alle details.

34 technische gegevens. Mini one Countryman Mini one D Countryman MINI COOPER Countryman (All4) MINI COOPER D Countryman (All4) MINI COOPER S Countryman (All4) MINI COOPER SD Countryman (All4) MINI COOPER PACEMAN (all4) MINI COOPER D PACEMAN (all4) MINI COOPER S PACEMAN (all4) MINI COOPER SD PACEMAN (ALL4) Motor 1, 2 Cilinders/configuratie/kleppen /lijn/ /lijn/ /lijn/ /lijn/ Cilinderinhoud cm [] Slag/boring mm, /,, /,, /,, /, [, /, ] Max. vermogen/toerental kw/pk/ /min // // / / / / Max. koppel/toerental Nm/ /min / / / ([ /]) )/ )) Compressieverhouding/aanbevolen brandstof :, / RON (, /Diesel, ([, ])/ RON (, /Diesel /lijn/ /lijn/ /lijn/ /lijn/ /lijn/ /lijn/ [], /,, /,, /,, /, [, /, ], /,, /, / / / / / / / / / / / / )/ ( / ) ( / ) ([ / )]) )/ )) )/ ( )( / )( / / ), / RON (, /Diesel, / RON (, /Diesel, / RON (, /Diesel rijprestaties 1 Topsnelheid km/h [ ] [ ] (( [ ]) ( [ ] ( [(]) Acceleratie km/h s, [, ] ),, [,(] (, [, ]), [, ] (,( [, ]) Elasticiteit ) km/h (in e versnelling) s,,(, (,(), ( ), ) ) [)] () [)]) ) [ ] ( [ ]) [(] ( [(]) [ ] ( [ ]) )) [) (] () [)]) ) ) [ ] ( [ ]), [, ] (, [, ]),) [, ] (, [, ]), [, ] (, [,(]), [,)] (, [, ]), [, ] (,( [, ]), [, ] (,) [, ]), (,)), (, ),( (, ), ( ), ), (, ),( (,)) Verbruik 1, 2 Binnen bebouwde kom l/ km,, [,), ],,,, [,), ] (,,) [,(, ]) Buiten bebouwde kom l/ km,), [,,(],,,, [,,(] ((,, [,, ]) Gemiddeld l/ km (,, [, (, ],,) (,, [, (, ] ((, (, [,, ]) CO ) -emissies gemiddeld g/km [ ( ] ( ) [ ( ] ( ( ( [ ( ( ]) Tankinhoud ca. l,, [,,)] (,,) [,, ]),, [,, ] (,(, [,), ]),,) [,,(] (,, [(,, ]) ( [ ] ( ) ) [ ( ]) Actieradius km ) [(] ) [(] ( [(]) ) [ ] ( [ ]),, [,,)] (,), [,, ]),, [,(, ] (,, [,, ]) (,) (, [, (, ] ((,( (, [,, ]) [ () ] ( [ ( ]),, [,,)] (,(, [,, ]),,) [,, ] (,, [,), ]),, [,, ] (,, [(,, ]) ) [ ] ( )( [ ( (]),, [,), ] (,,) [,(, ]),, [,,(] ((,, [,, ]) (,, [, (, ] ((, (, [,, ]) ) [ ( ] ( ( ( [ ( ( ]),, [,,)] (,,) [,, ]),, [,, ] (,(, [,), ]),,) [,,(] (,, [(,, ]) ( [ ] ( ) ) [ ( ]),, [,,)] (,), [,, ]),, [,(, ] (,, [,, ]) (,) (, [, (, ] ((,( (, [,, ]) [ () ] ( [ ( ]),, [,,)] (,(, [,, ]),,) [,, ] (,, [,), ]),, [,, ] (,, [(,, ]) ) [ ] ( )( [ ( (]) [(] ( [(( ]) [ ) ] ( [ ]) [(] ( [(]) ) [ ] ( [ ]) [(] ( [(( ]) [ ) ] ( [ ]) Gewicht 1 / inhoud 1 Leeggewicht EU kg [] [] () []) Toelaatbaar totaalgewicht kg [] ) [] (( []) Laadvermogen kg Toelaatbare asbelasting voor/achter kg / [ ( / ] / / [ ( / ] ( ( / [/ ]) [] (( []) ) [] ( [) ]) Toelaatbaar aanhangergewicht, geremd kg [] ([]) [ )] / [/ ] (/ [/ ]) Inhoud bagageruimte l / / / / Lengte/breedte /hoogte ( mm //( //( ()//( ()//( [] (( []) ) [] ( [) ]) [) ] ( []) [( ] ( []) [( ] ( [( ]) ) [] ( []) [] ( []) [] ( []) [] ( []) [] ( []) / [ / ] (/ [) / ]) / [) / ] () / [/ ]) / [ / ] ( / [ / ]) / [ / ] ( / [/ ]) / [ / ] ( / [/ ]) [) ] ( []) [] (( []) [] [ )] [] [ )] [] [ )] / / / [/ ] (/ [) / ]) //( //( / (/ / (/ / (/ / (/ Wielen Bandenmaat voor/achter )/( R ( )H )/( R ( )H )/( R ( )H )/( R ( )H Wielmaat voor/achter (, J x ( St (, J x ( St (, J x ( LM (, J x ( LM )/ R V )/ R V )/( R ( )H )/( R ( )H )/ R V )/ R V, J x LM, J x LM (, J x ( LM (, J x ( LM, J x LM, J x LM Alle gegevens hebben betrekking op auto s met standaard handgeschakelde (-versnellingsbak. Gegevens tussen [ ] gelden voor uitvoeringen met (-traps Steptronic automaat. ) Alle MINI modellen voldoen aan de Euro 6-emissienorm. Basis voor de verbruiksgegevens is de ECE-rijcyclus (80/1268 EEG). De metingen bestaan voor eenderde uit ritten binnen de bebouwde kom en voor tweederde buiten de bebouwde kom. Behalve het verbruik wordt ook de CO 2-emissie gemeten. Het verbruik is gemeten met standaarduitrusting. Extra-uitrusting, zoals bredere banden, kan het verbruik aanmerkelijk beïnvloeden. Het brandstofverbruik en de CO 2-emissie zijn afhankelijk van de gekozen wiel- en bandenmaat. Met overboostfunctie. Fabrieksopgave. De RDW-gewichten liggen kg lager. Ledig gewicht geldt voor auto s in standaard uitvoering. Extra-uitrusting kan dit gewicht verhogen. Zonder spiegels. ( Hoogte inclusief extra-uitrusting (geldt niet voor de MINI Paceman modellen).

35 technische gegevens. technische gegevens. Mini John cooper works Countryman MINI John COOPER works paceman MINI ONE / D countryman. Mini Cooper / D countryman. (MINI COOPER S / SD countryman.) Motor 1, 2 Cilinders/configuratie/kleppen /lijn/ /lijn/ Cilinderinhoud cm Slag/boring mm, /,, /, Max. vermogen/ toerental kw/pk/ /min / / / / Max. koppel/toerental Nm/ /min / / / / Compressieverhouding/aanbevolen brandstof :, / RON, / RON Rijprestaties 1 MINI John COOPER Works Countryman. <> Topsnelheid km/h [ ] [ ] Acceleratie km/h s, [, ], [, ] Elasticiteit km/h (in e versnelling) s,,) Verbruik 1, 2 Binnen bebouwde kom l/ km,(, [,), ],(, [,), ] Buiten bebouwde kom l/ km ), ), [),, ] ), ), [),, ] Gemiddeld l/ km,, [,, ],, [,, ] CO ( -emissies gemiddeld g/km ) ) [ ] ) ) [ ] Tankinhoud ca. l MINI COOPER / D PACEMAN. (MINI Cooper S / SD PACEMAN.) Actieradius km )) [)( ] )) [)( ] Alle gegevens hebben betrekking op auto s met stan- Gewicht 1 / inhoud 1 Leeggewicht EU kg [] [] Toelaatbaar totaalgewicht kg [] [] Laadvermogen kg Toelaatbare asbelasting voor/achter kg / [( / ] Toelaatbaar aanhangergewicht, geremd kg / [/ ] Inhoud bagageruimte l / Lengte/breedte /hoogte ) mm // ( / )/ daard handgeschakelde )-versnellingsbak. Gegevens tussen [ ] gelden voor uitvoeringen met )-traps Steptronic automaat. ( Alle MINI modellen voldoen aan de Euro )-emissienorm. Basis voor de verbruiksgegevens is de ECE-rijcyclus (/ () EEG). De metingen bestaan voor eenderde uit ritten binnen de bebouwde kom en voor tweederde buiten de bebouwde kom. Behalve het verbruik worden ook de CO (-emissies gemeten. Het verbruik is gemeten met standaarduitrusting. Extra-uitrusting, zoals bredere banden, kan het verbruik en de emissies aanmerkelijk beïnvloeden. Het brandstofverbruik en de CO ( -emissie zijn afhankelijk van de gekozen wiel- en bandenmaat. Met overboostfunctie. Fabrieksopgave. De RDW-gewichten liggen kg lager. MINI John COOPER Works Paceman. Wielen Ledig gewicht geldt voor auto s in standaarduitvoering. Extra-uitrusting kan dit gewicht verhogen. Bandenmaat voor/achter (( / R W (( / R W Zonder spiegels. Wielmaat voor/achter, J x, J x w ) Hoogte inclusief extra-uitrusting (geldt niet voor de MINI Paceman modellen). Alle maten in mm. MINI Cooper S tussen haakjes. MINI Cooper Countryman ALL tussen [ ].

36 GARANTIE en recycling. wij hebben aan alles gedacht. en jij? spiegelkappen Carrosseriekleur dakkleur chrome line exterieur/ piano black exterieur GARANTIE. Voor elke MINI is er een tweejarige garantie, met uitzondering van aan slijtage onderhevige onderdelen, zoals remblokken. Tegen doorroesten van de carrosserie van binnenuit is er een uitgebreide garantie van twaalf jaar, zonder nabehandeling. Carrosserieschades kunnen echter ook ontstaan door steenslag, krassen, deuken, aanrijdingen en milieu-invloeden. Daarom is bij elke inspectie ook een controle nodig, en eventueel reparatie van carrosserie of bodemgroep. Op de lak zit drie jaar garantie. Hiervan uitgesloten zijn vanzelfsprekend schades of invloeden veroorzaakt door onzorgvuldig handelen en/of door het milieu. LED-MISTLAMPEN wielen chrome line interieur INTERIEURPANELEN INLAY COLOUR Motorisering recycling. Jouw MINI is als product een bestanddeel van een omvangrijk recycling-concept. Wat houdt dit concreet in? Al bij de ontwikkeling van elke MINI worden belangrijke voorwaarden gesteld met het oog op recycling. Zo stelt MINI bij de keuze en verwerking van materialen voorop dat natuurlijke hulpbronnen en het milieu zoveel mogelijk worden ontzien. Iedere MINI wordt zodanig gebouwd dat deze zich na zijn autoleven probleemloos en economisch laat hergebruiken. Sinds doen we op dit gebied waardevolle kennis en ervaring op in het unieke recycling- en demontagecentrum van de BMW Group, bij München. Kijk voor meer informatie op MOTORKAPSTREPEN INFOTAINMENT Bekleding stuurwiel Geen woorden, maar daden! Neem contact op met jouw MINI dealer. Als je je afvraagt waar de dichtstbijzijnde is hier vind je hem beslist:

37 De beste kennismaking met de MINI Paceman en MINI Countryman is tijdens een proefrit. Vraag een proefrit aan op:

38 JULI 2014 Deze brochure behandelt de Nederlandse versies. De afgebeelde uitvoeringen bevatten deels accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. In andere lidstaten van de Europese Unie zijn, op grond van onder meer wettelijke bepalingen, afwijkingen mogelijk van de hier beschreven uitvoeringen en uitrustingen, in standaard- en/of optionele specificaties. Raadpleeg je MINI dealer over de door hem aangeboden uitvoeringsconfiguraties. Wijzigingen in constructie en/of uitrusting, alsmede drukfouten, voorbehouden. BMW AG, München/Duitsland. Nadruk, geheel of gedeeltelijk, uitsluitend met schriftelijke toestemming van BMW AG, München. Raadpleeg voor meer informatie of MINI Customer Service, / MINI.nederland UM. Printed in Germany.

Verkoopprijs: 15.990. Uitrusting: Brandstof: Versnellingsbak: Exterieur: Interieur:

Verkoopprijs: 15.990. Uitrusting: Brandstof: Versnellingsbak: Exterieur: Interieur: Verkoopprijs: 15.990 Elektronisch gestuurde airconditioning Benzine Pepper White Stof Cosmos Carbon Black Verkoopprijs: 16.490 MINI Ray yellow Sportstuur Aluminium velgen 16 zwart Manuele airconditioning

Nadere informatie

Fabrieksopties MINI Cabrio.

Fabrieksopties MINI Cabrio. Kleuren en bekledingen Metallic lak 554,- 378,- 104,- 72,- AP Bekleding Cosmos 0,- 0,- 0,- 0,- S S AT Bekleding Checkered 0,- 0,- 0,- 0,- S FK Bekleding stof/leder Ray (incl. 4A7 en 4AU alleen i.c.m. sportstoelen

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

DE NIEUWE MINI CLUBMAN.

DE NIEUWE MINI CLUBMAN. DE NIEUWE MINI CLUBMAN. In zeven seconden kun je verliefd worden. Probeer het eens in zes. Eén voor elke deur. Veel plezier met de nieuwe MINI Clubman. VOLG JE GEVOEL. DE NIEUWE MINI CLUBMAN. 10 RUIMTE.

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

MINI Cabrio Cooper S 192pk Steptronic-7 Chili. Algemene informatie

MINI Cabrio Cooper S 192pk Steptronic-7 Chili. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT MINI Cabrio 2.0 Cooper S 192pk Steptronic-7 Chili 39.950 Algemene informatie Bouwjaar: 2018 Kenteken: XP149L Merk: MINI Model: Cabrio Kilometerstand: 2.262 km Kleur: blauw Bekleding:

Nadere informatie

BMW maakt rijden geweldig BMW 1 SERIE SPECIAL EDITIONS.

BMW maakt rijden geweldig BMW 1 SERIE SPECIAL EDITIONS. BMW maakt rijden geweldig BMW 1 SERIE SPECIAL EDITIONS. PRIJSLIJST - JULI 2018 Bijtelling uitstoot gram/km Max. vermogen en koppel kw (pk)/nm Cilinders inhoud cil / liter Bpm* Energielabel* 2 Energielabel*

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Seat Arona. Seat zoekt het hoger op. Vormgeving

Seat Arona. Seat zoekt het hoger op. Vormgeving Seat Arona Seat zoekt het hoger op Autotest Seat heeft een succesformule gevonden. De nieuwste modellen van het Spaanse merk combineren vorm met functie, dynamiek met comfort, prijs met kwaliteit en plezier

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

MINI Countryman. MINI PACEMAN.

MINI Countryman. MINI PACEMAN. MINI Countryman. MINI PACEMAN. 06 14 22 Geen twee MINI s zijn hetzelfde. MINI countryman MINI paceman Exterieur Alle MINI s lijken als twee druppels water op elkaar. Klopt! Want heb je ooit al eens twee

Nadere informatie

Mini Countryman ( )

Mini Countryman ( ) Mini Countryman (2010-2017) De MINI die alles kan Autotest De MINI Countryman is de eerste MINI die langer is dan vier meter. Het is ook de eerste MINI met vier deuren, vier volwaardige zitplaatsen en

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

MINI Countryman 1.5 Cooper Chili Panoramadak Groot Navigatie Parkeerhulp. Type. Bouwjaar Carrosserie ,00

MINI Countryman 1.5 Cooper Chili Panoramadak Groot Navigatie Parkeerhulp. Type. Bouwjaar Carrosserie ,00 MINI Countryman 1.5 Cooper Chili Panoramadak Groot Navigatie Parkeerhulp Merk Model Type MINI Bouwjaar 2017 Kilometerstand Carrosserie Transmissie Brandstof Countryman 1.5 Cooper Chili Panoramadak Groot

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl The new up! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011 Internet: www.volkswagen.nl Small is great! Er zijn genoeg goede redenen om uit te kijken naar de komst van de nieuwe up!.

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800 2 7777 777 NL smart fortwo: brandstofverbruik (gecombineerd): 5,2-4,2 l/100 km

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Info Gepubliceerd op: 18 februari 2014 Samenvatting Met twee nieuwe premium uitvoeringen introduceert Land

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KHN-29

Inspectierapport 1-KHN-29 Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 1KHN29 Tellerstand (km): 185338 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 9510 Voertuig

Nadere informatie

Volvo S60. Verantwoordelijkheid nemen. Sport sedan. "De nadruk ligt op zaken die daadwerkelijk zinvol zijn, niet op zaken die indruk maken op anderen"

Volvo S60. Verantwoordelijkheid nemen. Sport sedan. De nadruk ligt op zaken die daadwerkelijk zinvol zijn, niet op zaken die indruk maken op anderen Volvo S60 Verantwoordelijkheid nemen Autotest Sedans? Die zijn moeilijk te verkopen in West-Europa. Op één uitzondering na: als er een pretentieus logo op de neus staat, dan zijn ze juist heel geliefd.

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

Functionaliteit & design

Functionaliteit & design De Kia EXTERIEUR DESIGN Functionaliteit & design Wie zegt dat je niet stijlvol en praktisch tegelijkertijd kunt zijn? De robuuste uitstraling en strakke lijnen geven de Kia Venga zijn kenmerkende stijl.

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

De Golf GTI Clubsport

De Golf GTI Clubsport De Golf GTI Clubsport 01 Standaard uitrusting S Meeruitvoering MU 1) Brandstofverbruik in l/100 km: tussen 9,1 en 8,5 (stadscyclus)/tussen 6,0 en 5,9 (buitenwegcyclus)/tussen 7,0 en 6,9 (gecombineerd),

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst M{zd{5 per 1 JANUARI 2013 Prijslijst M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 31.690 8.437 23.253 19.217 C GT-M

Nadere informatie

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse.

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. C-Klasse. De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. De C-Klasse geeft een heel nieuwe betekenis aan vooruitgang. De aerodynamische vormgeving buigt de luchtstroom op elegante wijze af, waardoor de weerstand

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

Volkswagen Golf Variant 1.4 TSI Sportline Busines

Volkswagen Golf Variant 1.4 TSI Sportline Busines Jarno van Maanen 15 juli 2008 Eindelijk Terwijl de vijfde generatie van de Golf al vier jaar op de markt was, kwam Volkswagen vorig jaar met de Golf Variant. Beter laat dan niet, zullen we maar zeggen.

Nadere informatie

Ford Focus Wagon 1.6 TDCi Titanium

Ford Focus Wagon 1.6 TDCi Titanium Bjorn Blokzijl 9 augustus 2011 Focus op de ruimte Voor zowel de zakelijke als de particuliere markt is een stationwagon met een diesel in een lage bijtellingscategorie een absolute must voor een model

Nadere informatie

Citroën C3 ( )

Citroën C3 ( ) Citroën C3 (2010-2016) Kleurrijke persoonlijkheid Autotest Alle auto's lijken op elkaar. Zeker in het middensegment is het moeilijk kiezen omdat iedereen hetzelfde belooft. Alle auto's zouden voordelig,

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

de nieuwe Stylingaccessoires

de nieuwe Stylingaccessoires de nieuwe Stylingaccessoires volvo XC90 Zoals alle ontwerpers weten, kan een elegante vorm versterkt worden door de juiste accessoires. SCANDINAVISCHE STIJL DOOR VOLVO. Laat de nieuwe XC90 echt van ú worden.

Nadere informatie

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL 2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL DÉ INRUILSENSATIE VAN EUROPA! Hij is er weer! The Big Event van Opel, met weer heel veel voordeel. Zoals

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2018 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

Inspectierapport V-818-JZ

Inspectierapport V-818-JZ Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Opel Vivaro Tellerstand (km): 28962 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: Meldcode: Chassisnummer: Autotype: 1.6 Biturbo CDTI L2H1 Sport ECC V818JZ W0L1F7018GV660896

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

De nieuwe Mercedes-AMG GT.

De nieuwe Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T De nieuwe Mercedes-AMG GT. Handcrafted by Racers. S Hij is ONTWORPEN om u eindeloos te fascineren. Hij is er. Het ultieme statement uit Affalterbach. Een lange motorkap, een ver naar

Nadere informatie

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND J E E P W R A N G L E R JEEP WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND Sommige mensen zijn gebon met een onstilba honger naar avontuur. Ze zijn altijd op zoek naar spannende dingen: in de stad, in de natuur of

Nadere informatie

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. COLOURS >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. Het is altijd het bijzondere dat opvalt. Dat geldt niet alleen voor mensen. Ook desmart fortwo valt op omdat hij nu eenmaal

Nadere informatie

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen & uitrusting per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen Mazda3 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs bedragen in euro incl. BTW excl. BTW SKYACTIV-G 120 6MT TS 22.690 3.000 19.690 16.273

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KZF-45

Inspectierapport 1-KZF-45 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 138297 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Summum 1KZF45 Meldcode: 1025 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50E1161025

Nadere informatie

Renault TWINGO Série Signature VIVA

Renault TWINGO Série Signature VIVA Renault TWINGO Série Signature VIVA Ultraviolet & Energiek De Série Signature VIVA accentueert het bruisende en extravagante karakter van de Twingo. Met zijn volledig ultraviolette look zet hij een nieuwe

Nadere informatie

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016.

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. A-Klasse Motorsport Edition Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Gebouwd voor pole position. De perfecte start van het seizoen: de nieuwe A-Klasse als gelimiteerde Motorsport Edition. Uiterst stijlvol

Nadere informatie

Inspectierapport GN-925-V

Inspectierapport GN-925-V Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 144478 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Pure Limited GN925V Meldcode: 8075 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50D1128075

Nadere informatie

BMW X1 ( ) Nog 1x. Facelift

BMW X1 ( ) Nog 1x. Facelift BMW X1 (2009-2015) Nog 1x Rij-impressie Wel de lusten, niet de lasten. Dat is in grote lijnen het idee achter de BMW X1. Want de X1 biedt veel meer ruimte dan de doorsnee BMW, maar tegelijkertijd dezelfde

Nadere informatie

Specificaties. De BMW 5 Serie Sedan. 530i, 530i xdrive.

Specificaties. De BMW 5 Serie Sedan. 530i, 530i xdrive. Pagina 1 Specificaties. 530i, 530i xdrive. BMW 530i Sedan BMW 530i xdrive Sedan Carrosserie Aantal portieren/stoelen 4/5 4/5 Lengte/breedte/hoogte (onbelast) mm 4.936/1.868/1.479 4.936/1.868/1.479 Wielbasis

Nadere informatie

Uw BMW 118i 5-deurs mybmw.nl/k3y8f7t3

Uw BMW 118i 5-deurs mybmw.nl/k3y8f7t3 Uw BMW 118i 5-deurs mybmw.nl/k3y8f7t3 www.bmw.nl Pagina 1/ 14 Model BMW 118i 5-deurs 100 kw [136 pk] Bijtelling 25% [1] Gemiddeld verbruik 5,4 l/100km [1] CO 2 -emissie 126,0 g/km [1] Laag verbruik Hoog

Nadere informatie

BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive. Algemene informatie

BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive 28.950 Algemene informatie Bouwjaar: 2015 Kenteken: 7ZJX80 Merk: BMW Model: 2 Serie Kilometerstand: 26.788 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 85 maart juli 2016 2014 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

PRIJSLIJST SEPTEMBER 2010. BE MINI. MINI One/D countryman. mini cooper/d countryman. mini cooper s countryman.

PRIJSLIJST SEPTEMBER 2010. BE MINI. MINI One/D countryman. mini cooper/d countryman. mini cooper s countryman. PRIJSLIJST SEPTEMBER 2010. BE MINI. MINI One/D countryman. mini cooper/d countryman. mini cooper s countryman. 1 modellen. Benzine Btw 19% Motor Gewicht RDW CO2 uitstoot B MINI One* 24.460,- 16.913,- 4.332,-

Nadere informatie

GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ.

GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ. opel astra GTC GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ. De GTC: indrukwekkend vanaf de eerste seconde. Slank en gespierd, met geprononceerde schouders en het brede, lage postuur van een echte sprinter. De

Nadere informatie

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort VOLVO FH PERFORMANCE EDITION Optimale prestaties en meer comfort FOCUS OP PRESTATIES De Volvo FH Performance Edition is de perfecte combinatie tussen topprestaties, chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiency.

Nadere informatie

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek De nieuwe Audi Q2 #untaggable Audi Voorsprong door techniek #allroad? #noroad? #untaggable #untaggable De nieuwe Audi Q2: sportief en hightech. Compact, maar toch ruim en praktisch als een SUV. Door de

Nadere informatie

A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018.

A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018. A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018. Highlights standaarduitrusting High-perfomance LED-koplampen Widescreen Cockpit KEYLESS start Mercedes-Benz

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch Specificaties Datum: 29-02-2016 Tellerstand: 18.523 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

Inspectierapport 06-THH-3

Inspectierapport 06-THH-3 Inspectierapport 06-THH-3 Geïnspecteerd Door: Jeffrey Lokate Merk: Model: Type: Kenteken: Opel Astra Sports Tourer 1.4 Business Edition 06THH3 Tellerstand (km): 83890 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m):

Nadere informatie

OPEL Corsa OPC Nürburgring Edition

OPEL Corsa OPC Nürburgring Edition OPEL Corsa OPC Nürburgring Edition Pas op: deze auto is niet voor iedereen. Wil jij een auto die je gewoon van A naar B brengt? Lees dan vooral niet verder. In de Corsa OPC Nürburgring Edition is geen

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

Beste lezer, Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW

Beste lezer, Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW i l s i j to r P ok r pe M { d z 5 { 1 t s j 12 r be 20 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 30.690 7.440 23.250

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris Yaris Yaris Bi-Tone Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 14.745,00 15.995,00 15.545,00 16.795,00

Nadere informatie

Inspectierapport GF-550-L

Inspectierapport GF-550-L Geïnspecteerd Door: Alwin ter Schure Merk: Model: Type: Kenteken: Volkswagen Polo 1.4 TDI BlueMotion GF550L Tellerstand (km): 162360 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode:

Nadere informatie

Inspectierapport HV-443-P

Inspectierapport HV-443-P Inspectierapport HV-443-P Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Type: Kenteken: Opel Corsa 1.0 Turbo Edition HV443P Tellerstand (km): 31331 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte

Nadere informatie

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf Toyota code 20MgFnf Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort 17.995,00 Kleur exterieur Bekleding Orion Blue (8Q4) Bekleding, stof donkergrijs Uw accessoires Parkeersensoren

Nadere informatie

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU.

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU. Het opvallende silhouet van de Volvo 480 onthult zonder omwegen zijn sportieve karakter. De Volvo designers en ingenieurs hadden echter méér voor ogen: een auto voor mensen, voor wie opwindend rijplezier

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart Persinformatie 14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart De volledig nieuwe Toyota Auris is sterker dan ooit een

Nadere informatie

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket!

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket! B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 200 AMG Aut. - 17.250 KORTING! Comand, Keyless-Go, Burmester, Memory, Led Specificaties Voertuignummer: 1103682 Datum: 20-08-2018 Tellerstand: 10 km

Nadere informatie

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm TCT Super

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm TCT Super Bjorn Blokzijl 21 april 2016 Vernieuwde bella Met de komst van de 4C en de aanstaande Giulia is de Giulietta de oudgediende in het gamma van Alfa Romeo. Samen met de Mito is het de oudste van het stel

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 d 4Matic AMG. Panorama, Leder, Head-Up, 360 gr. camera, 20''

Mercedes-Benz GLC-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 d 4Matic AMG. Panorama, Leder, Head-Up, 360 gr. camera, 20'' B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLC-Klasse 250 d 4Matic AMG. Panorama, Leder, Head-Up, 360 gr. camera, 20'' Specificaties Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300 km Brandstof: Diesel Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

DE NIEUWE MINI CABRIO.

DE NIEUWE MINI CABRIO. DE NIEUWE MINI CABRIO. Je geniet van een vrije blik naar boven en de wereld ligt aan je voeten. De MINI Cabrio heeft een nieuw, sportief design en de legendarische kartwegligging. Open rijden is leuker

Nadere informatie

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Formula Edition #PowerYourTeam Stap over naar de Formule 1-klasse Welkom bij de Formula Edition, een speciale serie die is ontstaan uit de samenwerking tussen Renault Pro + en het

Nadere informatie