DIRECT AAN ZEE MET BELGIË ALS ACHTERLAND

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DIRECT AAN ZEE MET BELGIË ALS ACHTERLAND"

Transcriptie

1 E N N AT U U R R U S T, R U I M T E E N N AT U U R I M T E R U R U S T, R U S T, R U I M T E N AT U U R E N DIRECT AAN ZEE MET BELGIË ALS ACHTERLAND

2 E N N AT U U R R U S T, R U I M T E E N N AT U U R I M T E R U R U S T, R U S T, R U I M T E N AT U U R E N WELKOM IN GEMOEDELIJK ZEEUWS-VLAANDEREN welkom! Hoofdplaat in Zeeuws-Vlaanderen biedt u met haar bijzondere natuur, rust, ruimte en Bourgondische inslag de ultieme onthaasting. Lopen naar het uitkijkpunt, de warme bakker, terras of supermarkt in het dorp. Fietsen langs schorren en polders, van dorp tot dorp, langs smokkelpaden van weleer en pittoreske dorpjes en historische stadjes. Zonnen op één van de twaalf stranden van Breskens tot Cadzand, die reeds meerdere jaren op rij de Gouden Wimpel, trofee voor Schoonste Noordzeestrand van Nederland, mogen uithangen. Genieten van verrassende terrasjes en uitstekende visrestaurants in Breskens en de directe omgeving. Flaneren op de boulevards van Knokke of Vlissingen, een indrukwekkende rondvaart door de historische steden Brugge en Gent, of gewoon een heerlijke wandeling langs de havens van Breskens over de recent aangelegde Looplijn.

3 De geschiedenis heeft Zeeuws-Vlaanderen in ontelbare opzichten gevormd. Talloze sporen uit de Oude-, Midden- en Nieuwe Steentijd bevinden zich zowel in de ondergrond als direct voor de kust. Regelmatig vindt men nog vuurstenen werktuigen, of spoelen eeuwenoude haaientanden aan. Monniken van de Vlaamse abdijen zijn al vele eeuwen geleden met inpolderen begonnen. En al die eeuwen gaf en nam de zee. Het aantal dijkdoorbraken en verwoestende stormen is niet te tellen. Het heeft de streek getekend met kronkelende dijken en kreken en daardoor een uniek karakter gegeven. Village Scaldia in Hoofdplaat: Ontsnappen aan de massa, maar met alles wat vakantie VAKANTIE maakt binnen handbereik.

4 ruimte en luxe ALGEMENE INFORMATIE Onttrokken aan- en verscholen voor de massa ligt Village Scaldia aan de oever van de Westerschelde. Vanaf de dijk of het uitkijkpunt ziet u zeehonden op de zandbanken liggen, en de vele plezierjachten en zeeschepen voorbijkomen. Onbekend zelfs bij vele Zeeuwen, maar bekend in binnen- en buitenland bij de vele liefhebbers die hier jaarlijks terugkeren. De vakantievilla s liggen in een parkachtige omgeving met natuur, rust en ruimte. Wij bieden geen voorzieningen voor de massa, maar de ideale omgeving om te onthaasten en individueel van uw vrije tijd te genieten. Op het park kunt u heerlijk vissen. In het meer, bij de meeste villa s direct achter het huis, zit volop baars, karper en paling. Voor de kinderen zijn er twee leuke speeltuinen. Voor een uurtje in- of ontspanning is er een tennis- en jeux de boulesbaan aangelegd. Uw huisdier is op ons park -tegen betaling- van harte welkom. Iedere vakantievilla heeft parkeerruimte voor minimaal één auto. De warme bakker, de supermarkt, en het restaurant liggen in het dorp op loopafstand van het park. Mocht u toch nog wat werk willen doen, of kunnen chatten met de (klein)kinderen, dan is het voor u goed te weten dat op het hele park, tegen betaling, Wifi draadloos internet beschikbaar is. Met uitzondering van enkele woningen die voor vijf personen zijn ingericht, zijn alle woningen ingericht voor zes personen. Village Scaldia ligt, heerlijk beschut, direct achter de Westerscheldedijk. Aan de zeekant van deze robuuste dijk kunt u heerlijk wandelen en fietsen langs slikken en schorren. Het zuidelijkst gelegen strand van Nederland ligt op circa zeven kilometer westwaarts van het park gelegen. DeLuxe VILLA S De villa s van het type Antibes en Maxime zijn door een woningstylist allemaal op dezelfde manier ingericht. Alle overige types zijn door de diverse eigenaren individueel ingericht, maar wel allemaal op minimaal vier sterren niveau. De afbeeldingen in deze brochure zijn dan ook een selectie uit ons aanbod, hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleent. Sommige eigenaren van de typen Grasse, Grimaud, Bandol en Fréjus hebben hun vakantievilla qua inrichting zo opgewaardeerd, dat deze de toevoeging De Luxe verdienen. Onze reserveringsafdeling kan u, per woning, hierover uitgebreid inlichten.

5 GRASSE De Grasse is een geschakelde villa van 90m 2 en tevens het vriendelijkst geprijsde type op Village Scaldia. Ook al is het het kleinste type, toch zijn de vakantiewoningen compleet ingericht voor zes personen. Reactie van de gast Corina Wij zijn er een lastminute weekend op uit geweest. Het is werkelijk een prachtig park met heerlijke en mooie bungalows. De omgeving is ook mooi en zeer rustig. Aanrader met kinderen is het Boudewijn Seapark in Brugge of Plopsaland in De Panne. Beneden vindt u de hal, het toilet en de halfopen keuken aan de straatkant. De gezellige woonkamer heeft openslaande deuren naar het terras op het zuiden. Vanuit de woonkamer en vanaf het terras heeft u een uniek uitzicht op het natuurgebied (beschermd door Het Zeeuwse Landschap). Boven bevinden zich de grote ouderslaapkamer met lits-jumeaux en twee kleinere slaapkamers met twee éénpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een douche en een 2 e toilet.

6 GRIMAUD Hoog aan de dijk staan de 29 villa s van het type Grimaud. In de opvallende pastel-, aqua- en terra tinten zijn deze geschakelde villa s de blikvanger van het park. Het karakteristieke van deze woning (110m 2 ) is dat de living met open keuken is gelegen op de eerste verdieping, waardoor de meeste woningen een prachtig uitzicht over de Westerschelde bieden. Op de begane grond bevinden zich de ouderslaapkamer met lits-jumeaux en twee slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden. De eveneens op de begane grond gelegen badkamer beschikt over een ligbad. De meeste woningen van het type Grimaud beschikken over een riant op het zuiden gericht dakterras. Reactie van de gast Eric Heerlijk rustig park in een ruimtelijke, natuurlijke omgeving. Onze bungalow had uitzicht op de Westerschelde met het drukke scheepvaartverkeer; weliswaar in de verte, maar toch levendig genoeg. Een weg en een dijkje over en je zit aan de Westerschelde, lekker voor de rustzoeker. Het park biedt geen massa-faciliteiten als een zwembad of een restaurant. Er is wel een leuke kinderspeeltuin en een tennisbaan. Onze woning was ruim en goed uitgerust. Kortom, rust en ruimte, en voor wie de levendigheid wil opzoeken: plaatsen als Breskens, Sluis, Brugge en Knokke zijn dichtbij.

7 Woonoppervlak 80m 2 Aantal villa s 14 Slaapkamers 3 BANDOL Deze zeven vrijstaande vakantievilla s (105m 2 ) liggen aan het meer, dat bereikbaar is via een trap vanaf het terras. De ruime woonkamer, voorzien van een geheel glazen front, biedt uitzicht over de waterpartijen. De keuken is afgesloten van de living en is via een doorgang in de eethoek te bereiken. Op de verdieping bevinden zich de ruime ouderslaapkamer met lits-jumeaux, twee slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden en een ruime badkamer met ligbad en toilet. Reactie van de gast Anke Wij zijn nu drie keer in Village Scaldia geweest en we vinden het een superpark. Ook de vrienden die er op ons aanraden geweest zijn waren vol lof. Echt heel mooie huizen met veel ruimte en alles erop en eraan. Ook was het huis goed schoon. En - zeker voor een vakantiehuis - een gezellige inrichting. Op het park is het inderdaad bijzonder rustig. Om echt iets te ondernemen moet je eigenlijk wel een auto bij de hand hebben, maar dan zit je ook prima. Heel veel te zien en bekijken op goed rijdbare afstand. We zijn zelfs ook een keertje naar Duinkerken (Frankrijk) geweest. De medewerkers van Village Scaldia zijn heel vriendelijk. Wij vinden het echt een aanrader en zullen zeker nóg een keertje gaan.

8 FREJUS Aan het water gelegen vrijstaande vakantievilla s (110m 2 ) op vorstelijke kavels van circa 700m 2. De royale woonkamer met open keuken heeft op meerdere plaatsen openslaande deuren naar de ruime terrassen en fraai aangelegde tuin. Elk moment van de dag is er wel een fijn en beschut plekje te vinden om heerlijk te zonnen of uit de wind van de tuin te genieten. Bij binnenkomst in de ruime hal valt meteen de bijzondere ronde wenteltrap naar de bovenverdieping op. Door deze ronde vorm is de keuken juist weer verrassend uit het directe zicht in de woonkamer weggewerkt. Reactie van de gast Serge Wij zijn al vijf keer in het park geweest. Het spreekt ons aan omwille van de rust en het feit dat je toch op een steenworp van de drukte zit. Het zijn keurige bungalows met alle mogelijke luxe. In Breskens hebben wij de looplijn langs de havens gevolgd, met spectaculair uitzicht op de vissersschepen en de bedrijvigheid. We landden uiteindelijk op het heerlijke terras van De Dukdalf voor een vers gebakken visje. Heerlijk! Op de bovenverdieping bevinden zich de ruime ouderslaapkamer met lits-jumeaux, twee slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden en de badkamer met ligbad en toilet. Deze comfortabel ingerichte woningen zijn zeer geliefd bij gasten die ruimte op prijs stellen.

9 ANTIBES Al deze vrijstaande vakantievilla s van 105m 2 hebben dezelfde inrichting. Onze woninginrichter koos met zorg een combinatie van licht, warme kleuren en hoogwaardige materialen uit. Rondom uw villa ligt een open, minimalistische tuin (voornamelijk speelgras) met een ruim terras, uitkijkend over het meer. Door de slimme cirkelvormige opstelling van de villa s bieden de open tuinen toch voldoende privacy. Aan de voorzijde schermt een sfeervolle singel met leilinden het zicht af. Op de benedenverdieping betreedt u via de hal de woonkamer, waar een grote serre is aangebouwd. De Antibes is met recht een all-season vakantievilla, want er is een open-haard ingebouwd, en op de begane grond is een sauna met aparte douche gerealiseerd. De luxe keuken is voorzien van combi-oven en vaatwasser. In de berging staat een wasmachine. Op de bovenverdieping bevinden zich de badkamer en de drie slaapkamers, allen met boxspringbedden. De badkamer is voorzien van douche en een 2 e toilet. Reactie van de gast Paulina Wij verbleven in het type Antibes. Een geweldig huisje. Schoon, heel goed ingericht en van alles voorzien, zelfs een openhaard. (Gemakkelijk, haardhout is bij de receptie te koop.) De sauna is perfect en de omgeving heel mooi. In nog geen tien minuten rijden zit je aan het strand van de Noordzee. We zijn ook naar Sluis geweest, wat een heel gezellig stadje is! En uit eten gaan bij Restaurants Michiel de Ruijter en De Waterspiegel is een aanrader. Wij komen zeker nog eens terug!

10 MAXIME De Maxime is met 112m 2 de meest ruime villa op het park. Vijf villa s van dit type zijn direct aan het meer gelegen. Alle villa s zijn ingericht in dezelfde stijl. Het uitgekiende gebruik van materialen en kleuren zorgen voor een unieke sfeer en thuisgevoel. De living kunnen we typeren als een echte, gezellige woonkamer met serre en openhaard. De halfopen keuken is voorzien van alle gemakken en inbouwapparatuur. Reactie van de gast Corinne Wat een mooi park! Leuk aangelegd met veel reliëf, waardoor je veel privacy hebt in de woning. Het park is goed onderhouden en schoon. Voorzieningen in het huis zijn prima en type Maxime is ook geschikt voor mensen die slecht ter been of wat ouder zijn. Want er er is een slaapkamer met badkamer op de begane grond. De lokatie is ook goed: alle plaatsen in de omgeving zijn makkelijk te bereiken. In de Maxime hebben wij een compleet luxe woonprogramma op de begane grond ondergebracht. Behalve de living en de keuken bevinden zich ook de ruime ouderslaapkamer met sauna en badkamer voorzien van douche op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich nog twee ruime slaapkamers en een tweede badkamer. De badkamer bestaat uit een douche en een 2 e toilet.

11 TIPS VOOR EEN GESLAAGDE VAKANTIE IN DROMERIG ZEEUWS-VLAANDEREN Speciale attracties in de nabije omgeving Sluizencomplex in Terneuzen Visserijmuseum in Breskens Streekmuseum in IJzendijke Sint Anna ter Muiden, monumentaal dorpje nabij Sluis St. Baafskerk in Aardenburg Belfort in Sluis Kaasboerderij De Vos in Hoofdplaat Schapenboerderij Goede Hope in Hoofdplaat Struisvogelboerderij Monnikenwerve in Sluis Looplijn Breskens Overdekte kinderspeeltuin Toversluis in Sluis Gezellige dagjes uit Zondagwinkelen in Sluis Boudewijnpark in Brugge Zoo Antwerpen Plopsaland in de Panne Uitgaanstips Scheldetheater in Terneuzen Servicebioscoop Merral in Terneuzen Koninklijke opera van Gent Smullen in één van de vele visrestaurants in de nabije omgeving Sport, spel en recreatie Fietsen (fietskaarten verkrijgbaar bij de receptie) Zeevissen met sportvisboot Festijn Subtropisch zwemparadijs Terneuzen Klein zandstrand aan de Westerschelde Brede noordzeestranden op tien minuten afstand Tennisbaan (op het park aanwezig) Midgetgolf De Afslag in Breskens Zeilen Deltavliegen in Nieuwvliet Golfen in Oostburg Paardrijden Jeu-des-boules (op het park aanwezig) Karten in Breskens Bowlen in Toversluis in Sluis Dagtripjes naar België (nog geen 15 minuten rijden) Knokke-Heist: Boulevard, strand, casino, uitgaan, winkelen Damme: Galeries, vele restaurants Brugge: Monumenten, wandelen, winkelen, markt Gent: Middeleeuwse koopmanshuizen Antwerpen: Terrasjes, vogeltjesmarkt, Zoo

12 RESERVEER NU ONLINE EN ZIE METEEN OF UW VAKANTIEVILLA BESCHIKBAAR IS: tot ziens! Westlangeweg 1a, 4513 KM Hoofdplaat tel. (0117) fax. (0117)

HOOFDPLAAT VILLAGE SCALDIA

HOOFDPLAAT VILLAGE SCALDIA HOOFDPLAAT VILLAGE SCALDIA Direct aan zee met België als achterland 2 VILLAGE SCALDIA Inhoud Inleiding... 5 Type Antibes... 6 Type Maime... 7 Specificaties woningtypen... 8 Parkplattegrond... 9 Uitgangspunten

Nadere informatie

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad Kreekhof Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad De Kreekhof Projectlocatie De Kreekhof Laatste uitbreiding van Strand Resort Nieuwvliet-Bad In Strand Resort Nieuwvliet-Bad geniet u volop,

Nadere informatie

M A X I M E 300. Westlangeweg 1a 4513 KM Hoofdplaat

M A X I M E 300. Westlangeweg 1a 4513 KM Hoofdplaat M A X I M E 300 Westlangeweg 1a 4513 KM Hoofdplaat T. +31 (0) 117 343 100 F. +31 (0) 117 343 103 E. verkoop@holgerkooman.nl www.vakantiewoningtekoop.nl 1 Holger Kooman Vakantiewoningmakelaardij dankt u,

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland

Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland Welkom Recreëren met allure Recreëren in één van de modern ingerichte appartementen of in één van de penthouses van De Gulden Stroom

Nadere informatie

Vakantie in het noorden van Texel

Vakantie in het noorden van Texel bungalows Betaalbare bungalows en vakantiehuizen Vakantie in het noorden van Texel bungalows Bungalowverhuur De Muy Bungalowverhuur De Muy biedt een gevarieerd aanbod aan bungalows en vakantiewoningen

Nadere informatie

Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk

Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk 1.275.000 zeer sfeervol - goed onderhouden - heerlijke tuin - nabij bekend skigebied - zwembad - sauna Te koop is dit sfeervolle en complete

Nadere informatie

12 STATIGE WITTE WONINGEN

12 STATIGE WITTE WONINGEN WWW.HOOGLUCHEN.NL 12 STATIGE WITTE WONINGEN LUCHEN MIERLO Luchen is een moderne nieuwbouwwijk, fraai gelegen in het groene Brabantse landschap aan de rand van Mierlo (gemeente GeldropMierlo). Deze unieke

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Playa La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte zandstranden

Nadere informatie

Langeweg KD Ooltgensplaat TE KOOP K.K.

Langeweg KD Ooltgensplaat TE KOOP K.K. Langeweg 16 3257 KD Ooltgensplaat TE KOOP 349.000 K.K. Langeweg 16 3257 KD Ooltgensplaat Inleiding Op royale kavel van ruim 1200 m2 gelegen GROTE BUNGALOW met royale Living en 3 slaapkamers. Aangebouwde

Nadere informatie

Ervaar wat vakantie is! Bad

Ervaar wat vakantie is! Bad Ervaar wat vakantie is! Bad Zon, zee en strand... 2 De meeste uren zon van Nederland, helder, fris zeewater en brede goudgele zandstranden, waar de natuur eeuwenoude sporen achterlaat. Naast de vele soorten

Nadere informatie

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen!

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! In zeer goede staat! Bouwjaar 2006 Hoogwaardig sanitair! ZEER SPECIALE PRIJS! (complete pakket!) NU wegens

Nadere informatie

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad Vakantiewoningen www.jonckershof.be JONCKERSHOF Westende-Bad Welkom! Jonckershof staat synoniem voor zorgeloze vakanties. Onze comfortabele bungalows tot 8 personen liggen midden in het groen op 300 m

Nadere informatie

F R É J U S Westlangeweg 1a 4513 KM Hoofdplaat

F R É J U S Westlangeweg 1a 4513 KM Hoofdplaat F R É J U S 1 2 6 Westlangeweg 1a 4513 KM Hoofdplaat T. +31 (0) 117 343 100 F. +31 (0) 117 343 103 E. verkoop@holgerkooman.nl www.vakantiewoningtekoop.nl 1 Holger Kooman Vakantiewoningmakelaardij dankt

Nadere informatie

RUIME RECREATIEBUNGALOW HULSHORST VRAAGPRIJS 195000 179000

RUIME RECREATIEBUNGALOW HULSHORST VRAAGPRIJS 195000 179000 RUIME RECREATIEBUNGALOW HULSHORST VRAAGPRIJS 195000 179000 RUSTIGE LIGGING RUIME KAVEL EIGEN GROND Ruime recreatiebungalow op eigen grond in het rustige Hulshorst. De woning is gebouwd in 2007 en ligt

Nadere informatie

Elzewal 20 - Drachten

Elzewal 20 - Drachten Elzewal 20 - Drachten Vraagprijs 649.000,-- kosten koper Omschrijving Elzewal 20 - Drachten ZEER COMFORTABEL WONEN OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE! Op een zeer goede locatie gelegen, aan de rand van villawijk

Nadere informatie

Residence Cadzand. Bekijk de foto s van deze appartementen op onze website :

Residence Cadzand. Bekijk de foto s van deze appartementen op onze website : Residence Cadzand Bekijk de foto s van deze appartementen op onze website : www.cadzand.nl Zeer centraal gelegen in Cadzand- Bad, aan de voet van de duinen en aan de wandel- en winkelboulevard, is de Residence

Nadere informatie

Ervaar wat vakantie is! Bad

Ervaar wat vakantie is! Bad Ervaar wat vakantie is! Bad Zon, zee en strand... Centrum 2 De meeste uren zon van Nederland, helder, fris zeewater en brede goudgele zandstranden, waar de natuur eeuwenoude sporen achterlaat. Naast de

Nadere informatie

Zuiddijk 61 a LV Oude-Tonge TE KOOP K.K.

Zuiddijk 61 a LV Oude-Tonge TE KOOP K.K. Zuiddijk 61 a62 3255 LV Oude-Tonge TE KOOP 99.500 K.K. Zuiddijk 61 a62 3255 LV Oude-Tonge Inleiding VRIJSTAANDE RECREATIEWONING met grote, rondom de woning gelegen tuin met 2 eigen parkeerplaatsen, gelegen

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Aqua Nature La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte

Nadere informatie

Zuiderzeestraat 34, Medemblik

Zuiderzeestraat 34, Medemblik Zuiderzeestraat 34, Medemblik Kenmerken Overdracht Vraagprijs 164.500 k.k. Aangeboden sinds 11-05-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Paulina van Weellaan AN Dirksland TE KOOP K.K.

Paulina van Weellaan AN Dirksland TE KOOP K.K. Paulina van Weellaan 14 3247 AN Dirksland TE KOOP 175.000 K.K. Paulina van Weellaan 14 3247 AN Dirksland Inleiding Goed onderhouden en sfeervolle TWEE ONDER EEN KAPWONING met karakter en diverse authentieke

Nadere informatie

Vakantiepark Het Timmerholt

Vakantiepark Het Timmerholt Vakantiepark Het Timmerholt Algemeen Midden in het schitterende Drentse landschap ligt Vakantiepark Het Timmerholt. Een kleinschalig, maar ruim opgezet vakantiepark. Het park is gelegen rondom een zeer

Nadere informatie

Domaine La Vigerie Nuyte Dordogne - Frankrijk. Vakantiewoningen Maison Larnolia & Maison Linchel

Domaine La Vigerie Nuyte Dordogne - Frankrijk. Vakantiewoningen Maison Larnolia & Maison Linchel Maison Larnolia Maison Linchel Gezellig met vrienden en/of met familie en kinderen op vakantie? Of samen er tussenuit? Verscholen in het heuvelachtige landschap van de Dordogne ligt het in Perigordijnse

Nadere informatie

Het Land van Arckel. Waterrijk wonen in Gorcum. Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s

Het Land van Arckel. Waterrijk wonen in Gorcum. Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s Het Land van Arckel Waterrijk wonen in Gorcum Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s Het Land van Arckel Waterrijk wonen in Gorcum < Rotterdam (3 km) A15 Tiel (3 km) > Het Land van Arckel Utrecht

Nadere informatie

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Neo Chorion Village Houses - (Cyprus Cyprus Neo Chorion) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle!

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Villa Villetelle 06-20059831 / 06-51068886 villavilletelle@gmail.com Meer en strand van Bujaleuf op 3 km afstand van Villa Villetelle Villa

Nadere informatie

Herenweg 26, HOUTEN Vraagprijs k.k.

Herenweg 26, HOUTEN Vraagprijs k.k. Herenweg 26, HOUTEN Vraagprijs 1.195.000 k.k. Woonoppervlak 232 m² Perceelgrootte 743 m² 5 Kamer(s) 5 Slaapkamer(s) Bouwjaar 2005 Herenweg 26 HOUTEN Het Oude Dorp van Houten.daar waar Houten is

Nadere informatie

Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali

Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villavia - (Griekenland Peloponnesos Akrogiali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

OBJECT ADRES ANDERS. vrijstaande woning perceel 948m 2. Spindlerpad 2 4527 BG Aardenburg VASTGOED VASTGOED

OBJECT ADRES ANDERS. vrijstaande woning perceel 948m 2. Spindlerpad 2 4527 BG Aardenburg VASTGOED VASTGOED ANDERS VASTGOED OBJECT vrijstaande woning perceel 948m 2 ADRES Spindlerpad 2 4527 BG Aardenburg Zuidzandsestraat 8 4501 AP Oostburg Tel. 00 31(0)117 450001 Gsm 00 31(0)6 29040241 www.andersvastgoed.eu

Nadere informatie

LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND

LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND NL U X E A P PA RT E M E N T E N A A N D E B O U L E VA R D VA I R E C T A A N H E T S T R A N D... I N G E N, D V L I S S LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND NL U X E

Nadere informatie

Offline Vakantie Object in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize 96.000,-

Offline Vakantie Object in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize 96.000,- Offline Vakantie Object in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize 96.000,- Referentienummer fsnl 402-104 Prijs 96.000,- Constructie Hout skelet bouw Dakconstructie Dakpannen Algemene staat Uitstekend

Nadere informatie

Verhuur van luxe 6 persoons recreatievilla met 3 slaapkamers in Resort Aquastaete op vakantiepark Aquadelta in Bruinisse, Zeeland

Verhuur van luxe 6 persoons recreatievilla met 3 slaapkamers in Resort Aquastaete op vakantiepark Aquadelta in Bruinisse, Zeeland Verhuur van luxe 6 persoons recreatievilla met 3 slaapkamers in Resort Aquastaete op vakantiepark Aquadelta in Bruinisse, Zeeland Dit luxe vakantiepark ligt direct aan het Grevelingenmeer met 2 stranden,

Nadere informatie

Een prachtig appartement op een historische locatie.

Een prachtig appartement op een historische locatie. Een prachtig appartement op een historische locatie. Oudeschans 69-E te Amsterdam Algemeen: Dit charmante appartement van ca. 98 m² is gelegen aan de achterzijde van een schitterend pand verdeeld over

Nadere informatie

Mosterdgriend 13, Herten

Mosterdgriend 13, Herten Mosterdgriend 13, Herten Algemene informatie Straat: Mosterdgriend 13 Postcode: 6049MG Stad: Herten Perceeloppervlakte: 490 m² Woonoppervlakte: 147 m² Volume: 540 m³ Bouwjaar: 2009 Type: Woonhuis Prijs:

Nadere informatie

NOORDERLICHT 3 TOWNHOUSES IN RETRANCHEMENT

NOORDERLICHT 3 TOWNHOUSES IN RETRANCHEMENT 3 TOWNHOUSES IN RETRANCHEMENT 1 3 TOWNHOUSES NOORDERLICHT Drie exclusieve townhouses in het authentieke Zeeuws-Vlaamse dorpje Retranchement. Elk met een eigen typische gevel en afgewerkt met hoogwaardige

Nadere informatie

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar www.kerckhoeve.info Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar Ruim en karakteristiek Aan de informatie en afbeeldingen in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. e getoonde illustraties,

Nadere informatie

Menheerseplein SJ Middelharnis TE KOOP K.K.

Menheerseplein SJ Middelharnis TE KOOP K.K. Menheerseplein 17 3241 SJ Middelharnis TE KOOP 209.000 K.K. Menheerseplein 17 3241 SJ Middelharnis Inleiding Zeer mooi aan waterpartij en op 1 minuut afstand van de grote jachthaven en het Haringvlietstrand

Nadere informatie

Finca Casa de la Virgen Spanje Gran Canaria Valleseco

Finca Casa de la Virgen Spanje Gran Canaria Valleseco Finca Casa de la Virgen Spanje Gran Canaria Valleseco 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Casa de la Virgen - (Spanje Gran Canaria Valleseco) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Westerseweg 8 Burgh-Haamstede

Westerseweg 8 Burgh-Haamstede Westerseweg 8 Burgh-Haamstede Vraagprijs 690.000 K.K. 0111-672648 info@onswooneiland.nl www.onswooneiland.nl OMSCHRIJVING Wonen op één van de mooiste locaties van Schouwen Duiveland op loopafstand van

Nadere informatie

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0)

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0) Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk 379.000 ski in ski out zwembad geschikt voor 8 personen nieuw ingericht volledig georganiseerde verhuur aantrekkelijk geprijsd sauna Te koop: recreatiewoning

Nadere informatie

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel TEXEL HEEFT SFEER. verhuurmagazine BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel RUIM AANBOD Verhuur accommodaties APPARTEMENTEN, BUNGALOWS VILLA S EN LANDHUIZEN APPARTEMENTEN

Nadere informatie

TE KOOP KAMPERLAND - STRANDLAAN 26. VRAAGPRIJS : 335.000 k.k. (inclusief inventaris)

TE KOOP KAMPERLAND - STRANDLAAN 26. VRAAGPRIJS : 335.000 k.k. (inclusief inventaris) TE KOOP KAMPERLAND - STRANDLAAN 26 VRAAGPRIJS : 335.000 k.k. (inclusief inventaris) ALGEMENE INFORMATIE In een rustig en exclusief gedeelte van het Roompot Familievakantiepark Noordzee Residence De Banjaard

Nadere informatie

Vraagprijs 49.500,- k.k.

Vraagprijs 49.500,- k.k. Vraagprijs 49.500,- k.k. BEEKBERGEN DroomPark Beekbergen/ Bospark Beekbergen, KAVEL 172, BEEKBERGEN DroomPark Beekbergen/ Fraai in bosrijk gebied gelegen RECREATIECHALET, bouwjaar 2004 met buitenterras

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k.

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k. BONNERDIJK 8 GIETEN 595.000 k.k. www.bonnerdijk8.nl Omschrijving Gerenoveerde woonboerderij met twee volledige woningen, paardenstallen, buitenbak en weilanden. Geschikt voor dubbele bewoning (familie,

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

Croonpassage 37 Boxtel penthouse

Croonpassage 37 Boxtel penthouse Croonpassage 37 Boxtel penthouse LUXE PENTHOUSE WONEN AAN DE MARKT Boxtel biedt mogelijkheden De gemeente Boxtel heeft haar inwoners veel te bieden. Er is een gezellig centrum met een typisch Brabantse

Nadere informatie

Klasse villa met indrukwekkende vergezichten, uniek terras en separaat appartement in Monchique

Klasse villa met indrukwekkende vergezichten, uniek terras en separaat appartement in Monchique pagina 1/5 pagina 2/5 Villas & Quintas 750.000 Bouwjaar 1983 Regio (concelho) Monchique Grootte perceel 2000 m² City Monchique Vloeroppervlak 437 m² pagina 3/5 Net boven het prachtige kuuroordplaatsje

Nadere informatie

Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa

Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Remetzo Villas - (Griekenland Kefalonia Vatsa) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Zuiddijk 61 A/65. 3255 LV Oude-Tonge TE KOOP 104.500 K.K.

Zuiddijk 61 A/65. 3255 LV Oude-Tonge TE KOOP 104.500 K.K. Zuiddijk 61 A/65 3255 LV Oude-Tonge TE KOOP 104.500 K.K. Zuiddijk 61 A/65 3255 LV Oude-Tonge Inleiding Geheel in de bebossing verscholen, UITGEBOUWDE, VRIJSTAANDE RECREATIEBUNGALOW met centrale verwarming,

Nadere informatie

TE KOOP. Durgerdammerdijk 167 Vraagprijs: ,- k.k.

TE KOOP. Durgerdammerdijk 167 Vraagprijs: ,- k.k. TE KOOP Durgerdammerdijk 167 Vraagprijs: 900.000,- k.k. Deze brochure en/of plattegrond(en) zijn met de grootst mogelijk zorg opgemaakt voor promotie van vastgoedobjecten. De Uniek object! Op een werkelijk

Nadere informatie

Orato Villas Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos

Orato Villas Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos Orato Villas Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Orato Villas - (Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

IJsselmeerstraat 159, Medemblik

IJsselmeerstraat 159, Medemblik IJsselmeerstraat 159, Medemblik Kenmerken Overdracht Vraagprijs 218.000 k.k. Aangeboden sinds 05-10-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje. 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden

Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje. 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden In Eijsden weet iedereen waar t Veldje ligt. Een toplocatie vlakbij het centrum met al haar voorzieningen. De komende tijd

Nadere informatie

Luxeappartementen/huizen te koop in elegante 5-sterren Kuuroord in het centrum van de Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro

Luxeappartementen/huizen te koop in elegante 5-sterren Kuuroord in het centrum van de Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro pagina 1/5 pagina 2/5 Appartementen 220.000 Bouwjaar 2008 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 86 City Sesmarias - Carvoeiro Vloeroppervlak 72 pagina 3/5 Dit verborgen paradijs is slechts een paar minuten

Nadere informatie

Halsjuk DB Sommelsdijk TE KOOP K.K.

Halsjuk DB Sommelsdijk TE KOOP K.K. Halsjuk 64 3245 DB Sommelsdijk TE KOOP 289.000 K.K. Halsjuk 64 3245 DB Sommelsdijk Inleiding Mooi en dicht bij uitvalsweg gelegen ROYALE GESCHAKELDE VRIJSTAANDE WONING met aangebouwde garage en mooi aangelegde,

Nadere informatie

TE KOOP KAMPERLAND - STRANDLAAN 4. VRAAGPRIJS : 279.000 k.k.

TE KOOP KAMPERLAND - STRANDLAAN 4. VRAAGPRIJS : 279.000 k.k. TE KOOP KAMPERLAND - STRANDLAAN 4 VRAAGPRIJS : 279.000 k.k. ALGEMENE INFORMATIE Centraal op het Roompot Familievakantiepark Noordzee Residence De Banjaard vindt u deze mooie vrijstaande 4-5 persoons recreatiebungalow

Nadere informatie

Oost Voorgors KE Middelharnis TE KOOP K.K.

Oost Voorgors KE Middelharnis TE KOOP K.K. Oost Voorgors 68 3241 KE Middelharnis TE KOOP 379.000 K.K. Oost Voorgors 68 3241 KE Middelharnis Inleiding In rustige straat gelegen, zeer goed onderhouden VRIJSTAANDE WONING MET AANGEBOUWDE GARAGE, met

Nadere informatie

Huizen. Moderne keuken en badkamer met bad. Fijne woning in kindvriendelijke buurt. Woonkamer met Frans eiken vloer

Huizen. Moderne keuken en badkamer met bad. Fijne woning in kindvriendelijke buurt. Woonkamer met Frans eiken vloer Huizen vanhendriks Dintelborch 8, 5247 SV Rosmalen Fijne woning in kindvriendelijke buurt Zonnige tuin met berging en carport Woonkamer met Frans eiken vloer Moderne keuken en badkamer met bad Vier ruime

Nadere informatie

Langeweg KB Middelharnis TE KOOP K.K.

Langeweg KB Middelharnis TE KOOP K.K. Langeweg 150 3241 KB Middelharnis TE KOOP 199.000 K.K. Langeweg 150 3241 KB Middelharnis Inleiding Direct aan het begin van het dorp gelegen, goed onderhouden en RUIME DRIVE-IN WONING met royale, inpandige

Nadere informatie

ruimte met eigen karakter

ruimte met eigen karakter Verkoopinformatie: Postbus 123 7240 AC Lochem T 088-321 32 10 info@viverion.nl www.viverion.nl Boomkamp 37 7461 AW Rijssen T 0548-543785 rijssen@mijnmakelaar.nl www.mijnmakelaarrijssen.nl Postbus 25 7450

Nadere informatie

Boerenhuis aan Zee 0117-38 60 07 06-43 90 41 05. Hoofdplaatseweg 11 4511 PB BRESKENS. anitatournois@hccnet.nl leendert@maas-design.

Boerenhuis aan Zee 0117-38 60 07 06-43 90 41 05. Hoofdplaatseweg 11 4511 PB BRESKENS. anitatournois@hccnet.nl leendert@maas-design. KENMERKEN Soort woonhuis: Woonboerderij, vrijstaande woning Oppervlakte: 225 m 2 woonoppervlakte 1.560 m 2 perceeloppervlakte 800 m 3 inhoud Aantal kamers: 6 kamers (3 slaapkamers) Bijzonderheden: Tuin,

Nadere informatie

Kluut TC Sommelsdijk TE KOOP K.K.

Kluut TC Sommelsdijk TE KOOP K.K. Kluut 4 3245 TC Sommelsdijk TE KOOP 179.000 K.K. Kluut 4 3245 TC Sommelsdijk Inleiding In geliefde woonomgeving gelegen, zeer goed onderhouden EENGEZINSWONING met berging en geheel vrije tuin. Het totale

Nadere informatie

Casa de Ensueño 2015-01

Casa de Ensueño 2015-01 Genieten van rust en ruimte in het zonnige Spanje? Dan is Casa de Ensueño een goede keus voor uw vakantie. Genieten van het achterlandschap van Alicante op een steenworp afstand van het zandstrand van

Nadere informatie

BROCHURE Ter Borchlaan 50 Eelderwolde

BROCHURE Ter Borchlaan 50 Eelderwolde BROCHURE Ter Borchlaan 50 Eelderwolde Dit uitstekend verzorgde en zeer charmante, vrijstaande huis maakt dat u tijd overhoudt voor de belangrijke zaken des levens; lekker genieten in het zonnetje van een

Nadere informatie

Berberis DS Dirksland TE KOOP K.K.

Berberis DS Dirksland TE KOOP K.K. Berberis 2 3247 DS Dirksland TE KOOP 254.500 K.K. Berberis 2 3247 DS Dirksland Inleiding In gezellige, ruim opgezette en jonge woonomgeving gelegen GROTE, UITGEBOUWDE, HALFVRIJSTAANDE WONING met aangebouwde

Nadere informatie

Huizen. Basisschool in de buurt. Ruime woonkamer. Nabij park gelegen. Op loopafstand van winkelcentrum. Geheel voorzien van kunststof kozijnen

Huizen. Basisschool in de buurt. Ruime woonkamer. Nabij park gelegen. Op loopafstand van winkelcentrum. Geheel voorzien van kunststof kozijnen Huizen vanhendriks Angoulemehof 8, 5627 LH Eindhoven Ruime woonkamer Nabij park gelegen Op loopafstand van winkelcentrum Basisschool in de buurt Geheel voorzien van kunststof kozijnen H51 H51 Kenmerken

Nadere informatie

Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 243

Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 243 Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 243 VRAAGPRIJS 75.000,-- kosten koper SCHERPE VRAAGPRIJS! DIT IS UW KANS Aan de vijver ligt deze recreatiebungalow type Swifter op totaal ca. 470 m2 grond geschikt voor vier

Nadere informatie

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Uw tweede (t)huis in Brabant voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Het genieten kan beginnen! Vakantiepark Duinlust start met de verkoop van villapark De Loonse Hoeve. Een luxe uitbreiding van ons park met 43

Nadere informatie

Te koop. Hoogenboomlaan , 4325 DN, Renesse (park Kleine Horizon) Vraagprijs: ,- k.k.

Te koop. Hoogenboomlaan , 4325 DN, Renesse (park Kleine Horizon) Vraagprijs: ,- k.k. Te koop Hoogenboomlaan 44-108, 4325 DN, Renesse (park Kleine Horizon) Vraagprijs: 179.000,- k.k. Op het zeer geliefde park Kleine Horizon in Renesse, op loopafstand van het strand en de duinen, staat deze

Nadere informatie

Te koop Bungalow in departement Lot omgeving Gourdon ,-

Te koop Bungalow in departement Lot omgeving Gourdon ,- Te koop Bungalow in departement Lot omgeving Gourdon 86.500,- Referentienummer FSNL 502 Prijs 86.500,- Gebouwd in 2006 Constructie Baksteen Dakconstructie Dakpannen Algemene staat Uitstekend Perceel van

Nadere informatie

Te koop Vakantie Object in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize ,-

Te koop Vakantie Object in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize ,- Te koop Vakantie Object in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize 85.000,- Referentienummer FSNL 402 Prijs 85.000,- Constructie Baksteen Dakconstructie Dakpannen Algemene staat Uitstekend Perceel

Nadere informatie

Wonen in Winterswijk. Meddo. Winterswijk Henxel. Den Möllenhof. Huppel. Streekziekenhuis Koningin Beatrix

Wonen in Winterswijk. Meddo. Winterswijk Henxel. Den Möllenhof. Huppel. Streekziekenhuis Koningin Beatrix De omgeveving beschikt over een grote natuurlijke rijkdom. Een fraai coulisselandschap waarin diverse wandel, fiets, skeeler en ruiterroutes zijn uitgezet. Wonen in Winterswijk Recreatiepark Den Möllenhof

Nadere informatie

vrijstaand wonen en werken op een unieke locatie aan de rand van het beschermde dorpsgezicht van Linschoten, in het hart van de Randstad...

vrijstaand wonen en werken op een unieke locatie aan de rand van het beschermde dorpsgezicht van Linschoten, in het hart van de Randstad... vrijstaand wonen en werken op een unieke locatie aan de rand van het beschermde dorpsgezicht van Linschoten, in het hart van de Randstad... Jacob Barneveldstraat 3 3461 GA Linschoten (gem. Montfoort) Kadastrale

Nadere informatie

HOF VAN HALENWEG LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN

HOF VAN HALENWEG LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN HOF VAN HALENWEG 2-221 LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN DE WONING ULTIEM RELAXEN IN HET BOS Na een boswandeling is het heerlijk genieten in deze sfeervolle woning: Hoewel cv-verwarmd, zorgt de gaskachel

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Badkamer met ligbad/ whirlpool. 1160m² eigen grond. Helft van stolpboerderij. Op loopafstand van het IJsselmeer

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Badkamer met ligbad/ whirlpool. 1160m² eigen grond. Helft van stolpboerderij. Op loopafstand van het IJsselmeer Huizen van Hoekstra & van Eck Lageweg 19 a, 1628 JS Hoorn 1160m² eigen grond Op loopafstand van het IJsselmeer Helft van stolpboerderij Badkamer met ligbad/ whirlpool Lichte living met vide H14 Kenmerken

Nadere informatie

Waalre: Vlasrootlaan 1 Vraagprijs: k.k. Vlasrootlaan 1

Waalre: Vlasrootlaan 1 Vraagprijs: k.k. Vlasrootlaan 1 Waalre: Vlasrootlaan 1 Vraagprijs: 1.395.000 k.k. Vlasrootlaan 1 Omschrijving TOPLOCATIE! Residentieel wonen te Waalre in een van de mooiste lanen van zuid-oost Brabant. Deze grootse en uitstekend onderhouden

Nadere informatie

Jacob Matijsen Osterlinghstraat 19 te EDAM

Jacob Matijsen Osterlinghstraat 19 te EDAM Jacob Matijsen Osterlinghstraat 19 te EDAM Vraagprijs 285.000 k.k. Omschrijving: Heerlijke woonlocatie aan een brede straat nabij het centrum van Edam. Deze mooi verbouwde hoekwoning met riante voor-,

Nadere informatie

OBJECT ADRES ANDERS. Ruime moderne vrijstaande villa bouwjaar 2007 perceel 638m 2. Buizerd 6 4533 GK Terneuzen VASTGOED VASTGOED

OBJECT ADRES ANDERS. Ruime moderne vrijstaande villa bouwjaar 2007 perceel 638m 2. Buizerd 6 4533 GK Terneuzen VASTGOED VASTGOED ANDERS VASTGOED OBJECT Ruime moderne vrijstaande villa bouwjaar 2007 perceel 638m 2 ADRES Buizerd 6 4533 GK Terneuzen Zuidzandsestraat 8 4501 AP Oostburg Tel. 00 31(0)117 450001 Gsm 00 31(0)6 29040241

Nadere informatie

AZIERING WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR

AZIERING WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR AZIERING 6 3823 WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR 2017 Markante, vrijstaande villa met veel ruimte. Fraai vormgegeven vrijstaande villa uitgevoerd in vier woonlagen, waarin de huidige bewoners bijna

Nadere informatie

Kastanjelaan 17, 6571 CE Berg en Dal

Kastanjelaan 17, 6571 CE Berg en Dal Kastanjelaan 17, 6571 CE Berg en Dal H53 Verkoper vertelt In 1994 heb ik met mijn man het huis gekocht waar hij vroeger heeft gewoond. Ondanks dat het in goede staat was, hadden wij nog wat wensen. De

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 10 vrijstaande geschakelde woningen Bouwnummers 24 t/m 33 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de zuidkant

Nadere informatie

Mercatorschans VILLA M

Mercatorschans VILLA M Mercatorschans VILLA M ARCHITECTENBUREAU KREATUUR de afgebeelde serre is optioneel KREATUUR Natuurlijk wonen voor iedereen! Dankzij de prachtige ligging aan de Otheense kreek en de landschappelijke inrichting

Nadere informatie

TE HUUR. Cantaloupenburg KJ Den Haag k.k p.m. ex.

TE HUUR. Cantaloupenburg KJ Den Haag k.k p.m. ex. TE HUUR Cantaloupenburg 35 2514 KJ Den Haag 875.000 k.k. 3.000 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 875.000 k.k. 3.000 p.m. ex. Postcode 2514 KJ Ligging Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht, In

Nadere informatie

K.K. FRANKHUIZERALLEE HN ZWOLLE

K.K. FRANKHUIZERALLEE HN ZWOLLE FRANKHUIZERALLEE 101 8043 HN ZWOLLE Prachtig statig en vrijstaand herenhuis op gunstige locatie voorin de wijk Stadshagen, dichtbij de uitvalswegen en fietsbrug! 389.000 K.K. INLEIDING FRANKHUIZERALLEE

Nadere informatie

Landal West-Terschelling

Landal West-Terschelling Landal West-Terschelling West-Terschelling (Terschelling) Het Park 79 Luxe en comfortabele appartementen op eigen grond Nieuw appartementencomplex met lift en horeca (winnaar Zoover Award 2014) Gelegen

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. 4 slaapkamers. Veranda. Luxe complete badkamer. Openslaande deuren met sfeervolle roede. Schoener 59, 1625 CW Hoorn

Hoekstra & van Eck. Huizen van. 4 slaapkamers. Veranda. Luxe complete badkamer. Openslaande deuren met sfeervolle roede. Schoener 59, 1625 CW Hoorn Huizen van Hoekstra & van Eck Schoener 59, 1625 CW Hoorn Veranda Openslaande deuren met sfeervolle roede Luxe complete badkamer 4 slaapkamers H14 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte

Nadere informatie

De Strikel 19 - Nes Gem Boarnsterhim Vraagprijs 489.000,-- kosten koper

De Strikel 19 - Nes Gem Boarnsterhim Vraagprijs 489.000,-- kosten koper De Strikel 19 - Nes Gem Boarnsterhim Vraagprijs 489.000,-- kosten koper Omschrijving De Strikel 19 - Nes Gem Boarnsterhim Het dorp Nes ligt in het hart van de watersportprovincie Friesland. De plaatsen

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

Sint Joris Doelstraat BA Sommelsdijk TE KOOP K.K.

Sint Joris Doelstraat BA Sommelsdijk TE KOOP K.K. Sint Joris Doelstraat 20 3245 BA Sommelsdijk TE KOOP 139.500 K.K. Sint Joris Doelstraat 20 3245 BA Sommelsdijk Inleiding In het oude en nostalgische centrum van Sommelsdijk gelegen GERENOVEERDE VRIJSTAANDE

Nadere informatie

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Karel Appellaan 11 Rhoon Rijwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw 11 Eengezinswoning voor een groot gezin Aan de dorpsrand van Rhoon ligt het sfeervolle, landelijke Essendael. In deze kleine

Nadere informatie

Uitstekend onderhouden Instapklaar

Uitstekend onderhouden Instapklaar Huizen vanhendriks de Koppele 147, 5632 LH Eindhoven Uitstekend onderhouden Royaal 3-kamer appartement Royaal balkon op het westen Instapklaar Fraai uitzicht H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Fabiusstraat AJ Melissant TE KOOP K.K.

Fabiusstraat AJ Melissant TE KOOP K.K. Fabiusstraat 6 3248 AJ Melissant TE KOOP 184.000 K.K. Fabiusstraat 6 3248 AJ Melissant Inleiding In rustige straat gelegen, goed onderhouden en UITGEBOUWDE EENGEZINSWONING met veel ruimte, diverse extra's

Nadere informatie

WONING BROCHURE. Van Middachtenweg 17. Doesburg

WONING BROCHURE. Van Middachtenweg 17. Doesburg WONING BROCHURE Van Middachtenweg 17 Doesburg Zeer geachte belangstellende Allereerst danken wij u, mede namens de eigenaar van de woning aan de Van Middachtenweg 17 te Doesburg, voor de door u getoonde

Nadere informatie

SAmen Bouwen in ZWOLLE

SAmen Bouwen in ZWOLLE SAmen Bouwen in ZWOLLE 6 vrijstaande woningen Ruiterlaan Zwolle Ruiterlaan Zwolle is een stad met vele historische gevels, fraaie herenhuizen, prachtige vestingwerken, mooie grachten en een rijk en tastbaar

Nadere informatie

St Gerardusstraat 6A te VOLENDAM

St Gerardusstraat 6A te VOLENDAM St Gerardusstraat 6A te VOLENDAM Vraagprijs 349.000 k.k. Omschrijving: Wonen in een perfect afgewerkte woning op een prachtige hoeklocatie in het centrum van Volendam. Een schitterende hoekwoning met kelder,

Nadere informatie

Riant wonen met adembenemend uitzicht in Ferragudo

Riant wonen met adembenemend uitzicht in Ferragudo pagina 1/5 pagina 2/5 Villas & Quintas 1.250.000 Bouwjaar 2003 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 1723 City Ferragudo Vloeroppervlak 340 pagina 3/5 U heeft hem gevonden! Deze luxe villa is comfortabel,

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Sicilie Vakanties SIV0710. Accommodatie Beschrijving Luxe villa 2 km van het strand Oost Sicilie

ACCOMMODATIE Sicilie Vakanties   SIV0710. Accommodatie Beschrijving Luxe villa 2 km van het strand Oost Sicilie SIV0710 Accommodatie Beschrijving Luxe villa 2 km van het strand Oost Sicilie Villa SIV0710 ligt op slechts 2 km van de kust in Oost-Sicilie vlakbij de plaats Avola. Deze stijlvolle villa is compleet vrij

Nadere informatie

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Eliza was here - Villa la Planta - /spanje/la_palma/tijarafe/villa_la_planta.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa la Planta - (Spanje

Nadere informatie