Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden"

Transcriptie

1 Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Artikel 1 Algemeen 1.1.Onder opdrachtnemer S4U wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan: Divisie van CMDSD C.V.,t.h.o.d.n. Safety4yoU, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr statutair gevestigd te Heerenveen. 1.2.Onder Afnemer wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan: de opdrachtgever, koper, aanbesteder of een ieder die met de opdrachtnemer een overeenkomst aangaat of wil aangaan of voor wie de opdrachtnemer een aanbieding doet of een leverantie of presentatie verricht. Artikel 2 Toepasselijkheid Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen opdrachtnemer en afnemer waarop opdrachtnemer deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken. Artikel 3 Offertes Alle offertes,aanbiedingen en prijsopgaven door S4U gedaan zijn vrijblijvend. Alle afbeeldingen,modelen,monsters gelden slechts ter aanduiding. Artikel 4 Prijzen 4.1.De prijzen zijn in Euro s en altijd exclusief BTW, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. 4.2.De prijzen zijn exclusief overige kosten die afzonderlijk in rekening worden gebracht, tenzij anders overeengekomen. 4.3.Alle door de S4U opgegeven prijzen zijn vast voor een termijn van drie maanden, tenzij anders vermeld. Na afloop van die termijn is de S4U gerechtigd de overeengekomen prijzen eenzijdig te wijzigen indien de omstandigheden ten tijde van het sluiten van de overeenkomst zich gewijzigd hebben. 4.4.Al onze prijzen zijn altijd geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van eventuele fouten.

2 Artikel 5 Overeenkomst 5.1.De overeenkomst komt tot stand nadat S4U met de uitvoering van de opdracht is aangevangen. 5.2.Een wijziging in of een aanvulling op een overeenkomst is alleen dan geldig wanneer deze uitdrukkelijk en schriftelijk tussen S4U en de Afnemer is overeengekomen. Artikel 6 Levering 6.1.Leveringen van verbruiksartikelen uit ons groothandelsassortiment boven 100,- exclusief BTW worden franco huis geleverd. 6.2.Bij leveringen van minder dan 100,- exclusief BTW wordt altijd 6,50 exclusief BTW in rekening gebracht voor vracht / administratie / milieu etc. (BTW over deze bijkomende kosten is verplicht) Verzendkosten naar buitenland worden altijd in rekening gebracht. 6.4 De leveringen uit voorraad worden binnen 48 uur na de ontvangst van de bestelling uitgeleverd. Indien blijkt dat de te leveren zaken niet in voorraad aanwezig zijn, doet S4U hiervan desgevraagd zo spoedig mogelijk mededeling aan de afnemer S4U is gerechtigd de levering in gedeeltes uit te voeren. Iedere levering wordt geacht een zelfstandige waarde te hebben. Indien de levering in gedeeltes geschiedt, heeft S4U het recht elk deel zelfstandig te factureren. De Afnemer is verplicht tot afname van de geleverde goederen op het moment dat deze aan hem worden bezorgd,dan wel aan hem ter beschikking worden gesteld. Indien de te leveren goederen om welke redenen dan ook niet door de Afnemer worden afgenomen, zijn verdere kosten, waaronder opslagkosten voor rekening en risico van de Afnemer S4U garandeert niet dat de zaken op de overeengekomen leverdatum zullen worden geleverd. Bij niet tijdige levering dient S4U schriftelijk in gebreke te worden gesteld, waarbij haar een redelijke termijn van ten minste vier weken wordt gegeven om alsnog na te komen 6.7. De bestellingen worden alleen uitgeleverd als: alle eerdere facturen volledig zijn voldaan bij de leveringen van apparatuur boven 500,- na de ontvangst van een aanbetaling.

3 6.8. S4U is te allen tijde vrij in de keuze van het transportmiddel. Indien de Afnemer een andere wijze van transport wenst, komen dan de extra kosten voor zijn rekening. 6.9.S4U heeft het recht eenzijdig en binden te beslissen dat een bepaalde levering alleen door onze Eigen dienst kan worden afgeleverd. Dit gebeurt bij bepaalde apparatuur en meubilair. Artikel 7 Betaling 7.1.S4U biedt een aantal verschillende betaalmethoden: Per automatische incasso in termijnen. Maximum in 18 maanden. In dit geval worden 150,- bank en administratiekosten in rekening gebracht. Deze optie is alleen voor de klanten die een eenmalige machtiging hebben getekend. Via ideal systeem online voor bestellingen via webwinkel. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van ideal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Indien u betaalt met ideal worden er geen betaalkosten in rekening gebracht en uw order wordt per direct uitgevoerd. Per bankgiro na de orderbevestiging. Per bankgiro op de factuur vermelde rekening. In dit geval wordt dan 3,50 betaalkosten berekend. Onder rembours. In dit geval worden 15,00 ( voor betaalde bedrag onder 900,00) of 25,00 ( boven 900,00) in rekening gebracht Bij levering op rekening dient betaling altijd per omgaande te geschieden Bij bestelling van apparatuur en meubilair dient altijd bij de orderbevestiging een aanbetaling vooraf van 20 % van het excl. BTW bedrag (met een minimum van 250,= ) te worden voldaan. Aanbetalingen worden bij annulering of afwijzing van de levering onder geen enkele voorwaarde gecrediteerd De leveringen naar buitenland worden alleen tegen 100% vooruitbetaling uitgeleverd. Artikel 8 Risico en Eigendomsvoorbehoud De producten reizen voor risico van S4U. De Afnemer draagt het risico met betrekking tot de af te leveren goederen vanaf het moment dat de af te leveren goederen aan de Afnemer worden aan geboden. Alle directe en indirecte schade die alsdan mocht ontstaan, is, behoudens grove schuld van S4U, voor rekening van de Afnemer.

4 8.2. Geleverde zendingen blijven volledig in eigendom van S4U tot het totale factuurbedrag is betaald. Dit eigendomsvoorbehoud geldt voor alle door S4U geleverde goederen. 8.3.Indien er gerede twijfel bij ons bestaat omtrent de betalingscapaciteit van de Afnemer, is S4U bevoegd de bezorging van de goederen uit te stellen, totdat de Afnemer zekerheid voor de betaling heeft verschaft. De Afnemer is aansprakelijk voor de door S4U door deze vertraagde aflevering te lijden schade. 8.4.Blijft de Afnemer in gebreke aan zijn verplichtingen te voldoen, dan is S4U gerechtigd de geleverde goederen zonder gerechtelijke tussenkomst terug te halen. De Afnemer is verplicht hiertoe aan S4U alle medewerking te verlenen. 8.5.Het is de Afnemer niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van S4U de onder eigendomsvoorbehoud geleverde goederen aan derden ( tot zekerheid) over te dragen,dan wel te doen overdragen;evenmin is het toegestaan doorverkoop te plegen zonder schriftelijke toestemming van de Leverancier. Artikel 9 Service en Garantie. 9.1.Op alle geleverde apparatuur is de standaard Fabrieksgarantie ( 1 jaar ) van toepassing. Let op! Voor de meubels en overige salon inventaris o.a. werktafels, trolleys, tabourets, etc. zijn alleen de onderdelen verkrijgbaar exclusief service voor reparatie Alle garanties hebben alleen betrekking op gebreken en fabricage fouten. Dus niet op de gevolgen van onjuist gebruik, slijtage, vallen, stoten etc De fabrieksgarantie geldt niet indien: schade die het gevolg is van ondeskundig of verkeerd gebruik of onjuiste bediening beschadiging aan lak, bekleding, glas etc. kapotte zekeringen kabelbreuk schade die het gevolg is van vallen, stoten of de inwerking van vocht of vloeistoffen losgeraakte stekkers en verbindingen reparaties aan onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn zoals rubberen ringen, diamanten kopjes,dichtingen etc. losse onderdelen zoals elektroden, borstels, flesjes etc Bij een storing aan het apparaat volgt een eerste diagnose door ons. Deze diagnose is gratis. Indien echter een uitgebreide inspectie of test nodig is ( bijvoorbeeld bij een vage klacht ) wordt hiervoor altijd uurloon monteur berekend. De diagnose bepaald of een defect of probleem onder de Fabrieksgarantie valt of niet en is bindend. Een diagnose komt altijd tot stand in overleg tussen onze technische dienst en de fabrikant.

5 9.5. Indien blijkt dat de storing valt onder de Fabrieksgarantie volgt een gratis reparatie. Indien blijkt dat de storing niet onder de Fabrieksgarantie valt zijn de reparatiekosten voor rekening van de Afnemer. Indien gewenst kunnen wij de Afnemer in geval van reparatiekosten vooraf een vrijblijvende prijsopgave afgeven voor akkoord. De Afnemer dient expliciet vooraf om een dergelijke offerte te verzoeken. Indien de Afnemer geen gebruik wenst te maken van een reparatieofferte komen de kosten voor retourzending of retourtransport van het ongerepareerde product volledig voor rekening van de Afnemer Indien het apparaat door ons wordt gerepareerd onder Fabrieksgarantie, worden geen kosten berekend voor het retour zenden of retour transport naar de Afnemer. Bij reparaties die niet onder Fabrieksgarantie vallen zijn de kosten voor retour zenden of retour transport altijd voor rekening van de Afnemer, tenzij het apparaat door de Afnemer wordt opgehaald Bij reparaties na 1 jaar kunnen worden berekend: uurloon monteur transport- verzend- of voorrijdkosten gebruikte onderdelen S4U heeft het recht het apparaat tegen de contante betaling van reparatiekosten afleveren Indien een reparatie onder Fabrieksgarantie valt,wordt er altijd een Reserve Apparaat door ons geplaatst, bij reparaties die niet onder de Fabrieksgarantie vallen en langer dan 3 werkdagen gaat duren bestaat de soms de mogelijkheid een Reserve Apparaat van ons te gebruiken ( mits voorradig ). Bij Diagnose Fabrieksgarantie is het gebruik van de reserve apparatuur gratis. Bij een Niet Fabrieksgarantie Diagnose wordt voor gebruik van de reserve apparatuur een gering huurbedrag berekend en de kosten van het bezorgen van reserve apparatuur ( heen en terug ) Bezoek van ons bij u aan huis, bijv. voor een diagnose, inspectie, test, reparatie of ophalen of brengen, kost altijd een vast "voorrijdbedrag". In geval van fabrieksgarantie wordt altijd alleen de heenrit berekend. In geval van een Niet Fabrieksgarantie geval worden de heen en de terug rit berekend S4U is gerechtigd zijn garantieverplichtingen op te schorten, zolang de Afnemer zijn betalingsverplichtingen niet voldaan heeft. Artikel 10 Overmacht, Opschorting en Aansprakelijkheid. De in artikel 6 bedoelde leveringstermijn wordt verlengd met de periode, gedurende welke S4U door overmacht is verhinderd aan zijn verplichtingen te voldoen. Van overmacht aan de zijde van S4U is sprake, indien S4U na het sluiten van de

6 overeenkomst verhinderd wordt aan haar verplichtingen uit deze overeenkomst of aan de voorbereiding daarvan te voldoen tengevolge van oorlog, oorlogsgevaar, burgeroorlog, oproer, molest, brand, waterschade, overstroming, werkstaking, bedrijfsbezetting, uitsluiting, in- en uitvoerbelemmeringen, overheidsmaatregelen, defecten aan machinerieën, storingen in de levering van energie, alles zowel in het bedrijf van S4U als bij derden, van wie zij de benodigde materialen of grondstoffen geheel of gedeeltelijk moet betrekken, evenals bij opslag of gedurende transport al dan niet in eigen beheer, en voorts door alle overige oorzaken, buiten de schuld of de risicosfeer van S4U ontstaan. Indien de overmacht intreedt terwijl de overeenkomst reeds ten dele is uitgevoerd, heeft de Afnemer, indien door overmacht de resterende levering onredelijk lang vertraagd wordt, de bevoegdheid om hetzij het reeds afgeleverde gedeelte van de goederen te behouden en de daarvoor verschuldigde betaling te voldoen, hetzij de overeenkomst ook voor het reeds uitgevoerde gedeelte als beëindigd te beschouwen onder de verplichting hetgeen hem reeds geleverd was naar S4U terug te zenden voor rekening en risico van de Afnemer, indien de Afnemer kan aantonen, dat het reeds afgeleverde gedeelte van de goederen niet meer doeltreffend kan worden gebruikt tengevolge van het niet afleveren van de resterende goederen. Ingeval van tijdelijke overmacht zal de Afnemer zich verstaan met S4U over de wijze waarop de bestaande overeenkomst, na opheffing van de overmachtsituatie, nagekomen zal worden, al dan niet in gewijzigde vorm. Indien partij die dit betrof, tengevolge van de tijdelijke overmachtsituatie een voordeel heeft genoten, is de vordering tot schadevergoeding uitgesloten. Ingeval van blijvende overmacht zal de overeenkomst geacht worden ontbonden te zijn. In deze situatie zullen partijen zich met elkaar verstaan over de gevolgen van de ontbinding, inclusief een eventuele aanspraak op schadevergoeding. S4U is niet aansprakelijk voor kosten, schade, daaronder begrepen gevolgschade veroorzaakt door haar geleverde goederen,dan wel uitgevoerde werkzaamheden behoudens haar wettelijke (product)aansprakelijkheid. S4U kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, veroorzaakt door haar werknemers, noch door haar ingeschakelde derden voor zover bij het veroorzaken van die schade geen sprake was van opzet of grove schuld van de Leverancier, haar werknemers of door haar ingeschakelde derden. Artikel 11 Annulering Onder annulering wordt in het kader van de algemene voorwaarden verstaan: het voor aanvang van de uitvoering van de overeenkomst, beëindigen van de overeenkomst door een der partijen. In het geval dat de Afnemer de gegeven ( hetzij schriftelijk, mondeling, telefonisch of per mail) opdracht opzegt c.q. annuleert, is hij

7 aan S4U een vergoeding van 30% van de totale aankoopsom (netto) verschuldigd. Door de Afnemer reeds betaalde bedragen worden niet gerestitueerd. Artikel 12 Reclames & retourneren Reclames dienen uitsluitend binnen 7 dagen na ontvangst van de goederen plaats te vinden. Als u een defect product heeft ontvangen, of u een product om een andere reden wilt retourneren, dient u hiervoor eerst een schriftelijk retourverzoek ( ) in te dienen. Na goedkeuring ontvangt u van ons een instructie over de wijze van retournering. Er moet bij retourzendingen dus worden voldaan aan de volgende eisen: * Er moet uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling een schriftelijk retourverzoek worden ingediend, dit kan via . * De retourartikelen dienen goed verpakt ongebruikt, onbeschadigd, onbeschreven in originele verpakking te worden geretourneerd op de door ons aangegeven wijze. * De bestelling dient binnen 5 werkdagen na onze schriftelijke bevestiging van uw retourverzoek te worden geretourneerd. * Problemen met de verzending bij of door het bedrijf dat zorg draagt voor de verzending naar ons, zijn voor risico van de klant. Om problemen over o.a. het wel of niet ontvangen van retourzendingen tegen te gaan adviseren wij U de retourzending aangetekend en voldoende verzekerd te versturen. Ongefrankeerde retour zendingen en zendingen naar de Postbus worden geweigerd! Indien de goederen per post worden teruggestuurd dient u ervoor te zorgen dat het pakket voldoende is gefrankeerd om strafport te voorkomen. De portokosten zullen niet worden vergoed. S4U behoudt het recht om slecht een deel van het bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat de producten reeds zijn gebruikt of na ontvangst zijn beschadigd. U kunt dit voorkomen indien u de producten uitsluitend test zoals u dat in een winkel zou doen, en ongebruikt en in de originele verpakking retourneert. In verband met de administratieve afhandeling zal het te crediteren bedrag zo snel mogelijk, maar in elke geval binnen 14 werkdagen worden terug geboekt. Artikel 13 Geschillen Alle geschillen die naar aanleiding van een door S4U te sluiten overeenkomst mochten ontstaan, zullen bij uitsluiting beslecht worden door de bevoegde rechter. S4U is evenwel gerechtigd de wederpartij bij de bevoegde rechter in haar arrondissement in-recht te betrekken. Op alle door S4U te sluiten overeenkomsten is Nederlands Recht van toepassing.

8 1. Mochten afzonderlijke bepalingen van deze leverings en betalingsvoorwaarden niet van toepassing zijn, dan blijven de overige voorwaarden volledig van kracht. 2. De Eenvormige Wetten inzake internationale verkoop van roerende goederen (LUVI) zijn niet van toepassing, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen.

1.1.3 Tenzij schriftelijk anders overeengekomen, zijn alle bepalingen van deze Algemene Levering en Betalingsvoorwaarden tussen partijen van kracht.

1.1.3 Tenzij schriftelijk anders overeengekomen, zijn alle bepalingen van deze Algemene Levering en Betalingsvoorwaarden tussen partijen van kracht. Algemene leveringsvoorwaarden. ALGEMENE LEVERINGS EN BETALINGS VOORWAARDEN Caresse Hair Care. Artikel 1 Algemeen 1.1.1 Deze Algemene Levering en Betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle door Caresse

Nadere informatie

van het veld Sedumdirect ( ) Algemene verkoopvoorwaarden Sedumkwekerij Sedumdirect bv

van het veld Sedumdirect ( ) Algemene verkoopvoorwaarden Sedumkwekerij Sedumdirect bv Sedumdirect (20-7-2015) Algemene verkoopvoorwaarden Sedumkwekerij Sedumdirect bv 1. Algemeen 1.1. Met betrekking tot onze verkopen gelden uitsluitend de hierna volgende voorwaarden. Andersluidende voorwaarden

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Archiefkasten-shop.nl gevestigd in Haarlem. Archiefkasten-shop.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Haarlem

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 1.2 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Officecity Kantoormeubelen B.V. gevestigd in Haarlem. Officecity.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN van BRAMMER NEDERLAND B.V., gevestigd te Haarlem Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden maken deel uit van elke door Brammer Nederland B.V. te

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN van de besloten vennootschap STEENSMA B.V., gevestigd te Leeuwarden, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Leeuwarden op 26 januari 2015. Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015. Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars)

ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015. Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars) ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015 Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars) Ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer: 61580198. Statutair

Nadere informatie

Deze algemene verkoopvoorwaarden van ITH Connect B.V., gevestigd te Beverwijk, zijn gedeponeerd bij de KvK te Haarlem.

Deze algemene verkoopvoorwaarden van ITH Connect B.V., gevestigd te Beverwijk, zijn gedeponeerd bij de KvK te Haarlem. Algemene Verkoop en Leveringsvoorwaarden van ITH Connect B.V. ingeschreven onder nr.56699034 bij de KvK te Haarlem. ITH Connect B.V. is gevestigd op Biesland 17, 1948 RJ te Beverwijk. Deze algemene verkoopvoorwaarden

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

C. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen van deze voorwaarden kan opdrachtgever geen rechten voor toekomstige overeenkomsten ontlenen.

C. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen van deze voorwaarden kan opdrachtgever geen rechten voor toekomstige overeenkomsten ontlenen. Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SPORTPRIJSPALEIS ARTIKEL 1. Toepasselijkheid: A. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van Sportprijspaleis.

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. 1.

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. 1. ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. 1. ALGEMEEN 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Artikel 1 Definities 1.1 We Connect: de coöperatie met uitgesloten aansprakelijkheid We Connect coöperatie

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid

Artikel 1. Toepasselijkheid Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van OnderhoudShop.nl zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. 1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het

Nadere informatie

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend.

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend. Algemene Voorwaarden Dividino Group B.V. 1. Toepasselijkheid a. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten die worden gesloten tussen Dividino Group

Nadere informatie

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van groothandelmineralen.nl en op alle met groothandelmineralen.nl aangegane overeenkomsten.

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leverings- en betalingsvoorwaarden van StreetStyleGods.

Algemene verkoop- en leverings- en betalingsvoorwaarden van StreetStyleGods. Voorwaarden Algemene verkoop- en leverings- en betalingsvoorwaarden van StreetStyleGods. Artikel 1. Definities 1.1 StreetStyleGods is een online winkel in merkkleding voor mannen en vrouwen, welke via

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Algemeen Artikel 3. Offertes en aanbiedingen

Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Algemeen Artikel 3. Offertes en aanbiedingen Algemene Leveringsvoorwaarden De betalingen van uw bestelling dient te geschieden via IDeal, PayPal of per bank. Een artikel kan binnen 14 dagen retour gezonden worden. De kosten van het retour zenden

Nadere informatie

Verkoopvoorwaarden. Van Halder Labels & Packaging Gompenstraat 13 5145 RM Waalwijk. 1. Algemene bepaling :

Verkoopvoorwaarden. Van Halder Labels & Packaging Gompenstraat 13 5145 RM Waalwijk. 1. Algemene bepaling : Verkoopvoorwaarden Van Halder Labels & Packaging Gompenstraat 13 5145 RM Waalwijk 1. Algemene bepaling : Deze verkoopvoorwaarden gelden voor alle door ons te sluiten overeenkomsten en door ons gedane aanbiedingen,

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland 1. Algemeen 1.1 Tenzij schriftelijk anders overeengekomen zijn deze algemene voorwaarden van toepassing op alle aanbiedingen

Nadere informatie

1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden.

1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. 1. DEFINITIES 1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. 1.2 Onder verkoper wordt verstaan My Medical Shop BV, gevestigd te s-gravenhage. 1.3

Nadere informatie

4. schriftelijk $% &#% ' #(

4. schriftelijk $% &#% ' #( 1. koper De partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar, zowel direct als indirect, ingeschakelde personen, alsmede de entiteiten

Nadere informatie

Onder 'koper' dient te worden verstaan de afnemer van verkoper in welke zin dan ook.

Onder 'koper' dient te worden verstaan de afnemer van verkoper in welke zin dan ook. ARTIKEL 1: TOEPASSELIJKHEID EN DEFINITIES Onder 'verkoper' dient te worden verstaan Bedopmaat.nl te Tilburg. Onder 'koper' dient te worden verstaan de afnemer van verkoper in welke zin dan ook. Op alle

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden ( de Verkoopvoorwaarden ) zijn van toepassing op alle bestellingen die via de Douwe Egberts

Nadere informatie

Artikel 2 Aanbieding, aanvaarding en omschrijving van de werkzaamheden

Artikel 2 Aanbieding, aanvaarding en omschrijving van de werkzaamheden Algemene voorwaarden van Feeking Artikel 1 Algemene toepassing van begrippen: a in deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die aan opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01)

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Artikel 1 Definities 1.1 AllweCare: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AllweCare Medical B.V., ingeschreven

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Rowin Enckhof Personal Training: De onderneming

Nadere informatie

Verkoopvoorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid

Verkoopvoorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid Verkoopvoorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Filipucci Juweliers zijn bij uitsluiting van eventuele andere algemene voorwaarden deze algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1. Op alle offertes en leveringen van Pro Camerabewaking zijn deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing tenzij schriftelijk uitdrukkelijk

Nadere informatie

2.3 Verkoper behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of aan te

2.3 Verkoper behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of aan te Algemene voorwaarden Handelskwekerij De Schelde BV www.olijfboom.nl Email: info@olijfboom.nl Lange Kruisweg 21a 2676BM Maasdijk KvK 24420121 BTW nr NL818375085B01 ABN AMRO 4175.04.551 1. Definities In

Nadere informatie

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten.

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. De complete algemene voorwaarden: Artikel 1 - Algemeen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TWISTED

Algemene voorwaarden TWISTED Algemene voorwaarden TWISTED Definities TWISTED is een eenmanszaak van Lia de Grijs- Roelofs. Het bedrijf is gevestigd te Koolwijk bij Oss, Berghemseweg 19 5373KG Koolwijk Geregistreerd bij Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden.

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden. Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, prijzen, diensten, overeenkomsten en beschrijvingen van AnyFix. 1.2 Het gebruik maken van een dienst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. versie: Artikel 1 - Geldigheid van deze voorwaarden

Algemene Voorwaarden. versie: Artikel 1 - Geldigheid van deze voorwaarden Algemene Voorwaarden versie: 01-01-2017 Artikel 1 - Geldigheid van deze voorwaarden 1-1 Lijstenmakerij.nl is een initiatief van Lijstenmakerij de Vos, gevestigd te Lemelerveld. Deze voorwaarden zijn van

Nadere informatie

Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur]

Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur] Identiteit van de ondernemer DilvisOnline.nl Dilvis Kerklaan 40, 1921 BL, Akersloot Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur] E-mailadres: info@dilvis.nl KvK-nummer: 37052882

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 1.20

Algemene Voorwaarden Versie 1.20 Algemene Voorwaarden Versie 1.20 Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met C.V. Nieuw betreffende de verkoop, levering, betaling, reparatie en onderhoud

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings)

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings) ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings) Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

- De bloemist: De bloemist handelend op deze website en waarvan de contact gegevens op deze website staan.

- De bloemist: De bloemist handelend op deze website en waarvan de contact gegevens op deze website staan. Leveringsvoorwaarden Verkoop en leveringsvoorwaarden. Artikell1 Definitie In deze voorwaarden wordt verstaan onder: - De bloemist: De bloemist handelend op deze website en waarvan de contact gegevens op

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Algemeen. Artikel 2 Offertes. Artikel 3 Overeenkomsten. Artikel 4 Afbeeldingen. Artikel 5 Prijzen en betaling

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Algemeen. Artikel 2 Offertes. Artikel 3 Overeenkomsten. Artikel 4 Afbeeldingen. Artikel 5 Prijzen en betaling Algemene Voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Projectieschermen.net betreffende de verkoop, levering, betaling, reparatie en onderhoud

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kunst & Canvas. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden Kunst & Canvas. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden Kunst & Canvas Artikel 1. Definities 1.1 Kunst&Canvas: Kunst&Canvas, een product van Denkwolk, gevestigd in de Havenstraat nr. 78 2871 EB Schoonhoven, ingeschreven bij de Kamer van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen 1. Door bij Entercare BV een bestelling te plaatsen, geeft u, de wederpartij, te kennen dat u met de levering- en betalingsvoorwaarden van Entercare BV akkoord

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl Artikel 1. Overeenkomst 1.1 Totstandkoming van de overeenkomst met betrekking tot internet bestellingen. Nadat persoonlijke gegevens zijn ingevoerd en de order door opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle transacties die plaatsvinden tussen Quality Line International en haar klanten. In die gevallen waar (ten dele) wordt afgeweken van deze

Nadere informatie

Algemene verkoop,- leverings- en betalingsvoorwaarden van Egger Textiles BV en Egger Groothandel BV gevestigd te Borger.

Algemene verkoop,- leverings- en betalingsvoorwaarden van Egger Textiles BV en Egger Groothandel BV gevestigd te Borger. Algemene verkoop,- leverings- en betalingsvoorwaarden van Egger Textiles BV en Egger Groothandel BV gevestigd te Borger. Artikel 1. Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze offertes, aanbiedingen,

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden 1. Algemeen 2. Levering

Leveringsvoorwaarden 1. Algemeen 2. Levering Leveringsvoorwaarden 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen, aanbiedingen en overeenkomsten van Across4/DeGriekseWinkel handelend onder de handelsnaam De Griekse

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden WIJNVANDEBOER B.V. Algemeen

Algemene Voorwaarden WIJNVANDEBOER B.V. Algemeen Algemene Voorwaarden WIJNVANDEBOER B.V. Algemeen 1. Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen WIJNVANDEBOER B.V.. (hierna te noemen WvdB) en een koper, zijn de navolgende leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

1.2. In deze algemene voorwaarden wordt met "de klant" bedoeld: iedere (rechts)persoon die bij of via aanbieder goederen koopt.

1.2. In deze algemene voorwaarden wordt met de klant bedoeld: iedere (rechts)persoon die bij of via aanbieder goederen koopt. ALGEMENE VOORWAARDEN Boa-examen.nl 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding en overeenkomst die betrekking heeft op

Nadere informatie

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder:

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN MAMMOET GROEP JUNI 2006 1. DEFINITIES EN TOEPASSELIJKHEID 1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Mammoet Groep": de groep van vennootschappen, gevestigd

Nadere informatie

Algemene in en verkoopvoorwaarden Angstelgoud. Artikel 1 Definities

Algemene in en verkoopvoorwaarden Angstelgoud. Artikel 1 Definities Algemene in en verkoopvoorwaarden Angstelgoud Artikel 1 Definities 1. Koper, de partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar,

Nadere informatie

Vennootschap onder firma ESO, Eindhovense Schoonmaak Onderneming Gevestigd en kantoorhoudende Aalshortsweide SJ te Helmond

Vennootschap onder firma ESO, Eindhovense Schoonmaak Onderneming Gevestigd en kantoorhoudende Aalshortsweide SJ te Helmond Algemene Voorwaarden van Schoonmaakbedrijf Vennootschap onder firma ESO, Eindhovense Schoonmaak Onderneming Gevestigd en kantoorhoudende Aalshortsweide 6 5709 SJ te Helmond Artikel 1 Definities a. Onder

Nadere informatie

1. Sportunie is gevestigd te Utrecht, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 60254688

1. Sportunie is gevestigd te Utrecht, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 60254688 Algemene Voorwaarden Opdrachtgever SportUnie 1-3-2014 Artikel 1 Algemeen 1. Sportunie is gevestigd te Utrecht, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 60254688 2. Deze voorwaarden maken

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden.

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden. ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden. 1. Aanbiedingen. Tenzij daarbij uitdrukkelijk het tegendeel is vermeld zijn onze offertes, prijscouranten

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN DE NOORDKROON BV, TEXEL Verkorte versie

LEVERINGSVOORWAARDEN DE NOORDKROON BV, TEXEL Verkorte versie LEVERINGSVOORWAARDEN DE NOORDKROON BV, TEXEL Verkorte versie Geldig na laatste wijziging (maart 2014) Producten: Schapenwolcreme, Eilandzeep, Texelse Schapenwol 1. Product met een verhaal. De Texelse Schapenwolcrème

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHÖNE EDELMETAAL B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHÖNE EDELMETAAL B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN SCHÖNE EDELMETAAL B.V. Artikel 1: definities 1. koper de partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar, zowel

Nadere informatie

Info@megasnel.nl 036 52 98 447 Verfmolenstraat 4, 1333 AV Almere ALGEMENE VOORWAARDEN

Info@megasnel.nl 036 52 98 447 Verfmolenstraat 4, 1333 AV Almere ALGEMENE VOORWAARDEN Info@megasnel.nl 036 52 98 447, ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Op alle offertes en leveringen van MegaSnel zijn deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringvoorwaarden van Tech. Handelsonderneming Bredewold

Algemene verkoop- en leveringvoorwaarden van Tech. Handelsonderneming Bredewold Betaling Bij vooruitbetaling van het totale bedrag, dient u het bedrag zoals vermeld op de orderbevestiging, de volgende werkdag (er kan nog een correctie volgen, bv andere prijs, niet leverbaar enz.)

Nadere informatie

IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER. Algemene Voorwaarden. Artikel 1 ALGEMEEN. Artikel 2 PRIJZEN

IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER. Algemene Voorwaarden. Artikel 1 ALGEMEEN. Artikel 2 PRIJZEN IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER Dianne te Mebel Naam : Instituut Haar en Gezondheid Vestigingsadres : Amstel 186 hs Vestigingsplaats : 1017AG Amsterdam KvK nummer : 18031821 E mailadres : info@instituuthaarengezondheid.nl

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V.

Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V. Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V. Haasdijk Wine Group B.V. is gevestigd te Amersfoort. Haasdijk Wine Group B.V. hanteert als handelsnamen Haasdijk Wine Group en/of Champagnist en/of De

Nadere informatie

In deze algemene verkoopvoorwaarden hebben de onderstaande termen de volgende betekenis :

In deze algemene verkoopvoorwaarden hebben de onderstaande termen de volgende betekenis : Algemene verkoopvoorwaarden Primex Textiles B.V. 2018 Artikel 1 : Algemeen In deze algemene verkoopvoorwaarden hebben de onderstaande termen de volgende betekenis : 1.1 PRIMEX : Primex Textiles B.V. gevestigd

Nadere informatie

1.2 De toepasselijkheid van de door de opdrachtgever gehanteerde algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten.

1.2 De toepasselijkheid van de door de opdrachtgever gehanteerde algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Algemene voorwaarden J&S Diensten 1. Algemeen 1.1 Al onze aanbiedingen, overeenkomsten en uitvoering daarvan, worden uitsluitend beheerst door de onderhavige voorwaarden. Afwijkingen dienen uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Leef 7

Algemene voorwaarden Leef 7 Algemene voorwaarden Leef 7 16 oktober 2018 te Uden 1. Definities Uitjes: alle diensten en producten die Leef 7 aanbiedt, zoals maar niet uitsluitend: citygames, spelshows, quizgames, vergaderfaciliteiten

Nadere informatie

E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl

E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER Dianne te Mebel Naam: Instituut Haar en Gezondheid Vestigingsadres: Amstel 186 hs Vestigingsplaats: 1017AG Amsterdam KvK-nummer: 18031821 E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: -"Webwinkel" : Lindsay's kousenwinkel, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer

Nadere informatie

Keuken-& interieurmontage groep, gevestigd aan de Tom Mandersstraat 82, 7558 MR Hengelo.

Keuken-& interieurmontage groep, gevestigd aan de Tom Mandersstraat 82, 7558 MR Hengelo. Algemene Voorwaarden Keuken-& interieurmontage groep, gevestigd aan de Tom Mandersstraat 82, 7558 MR Hengelo. Artikel 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Van der Giesen Autoshop te Eerbeek

Algemene voorwaarden Van der Giesen Autoshop te Eerbeek Algemene voorwaarden Van der Giesen Autoshop te Eerbeek 1. Partijen 123autolakken.nl, autoshopeerbeek.nl,autoshop-eerbeek.nl autolakkenwebshop.nl en vandergiesenautoshop.nl zijn een onderdeel van van der

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN MIGHTYBRIGHTYSHOP

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN MIGHTYBRIGHTYSHOP ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN MIGHTYBRIGHTYSHOP Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder "MBshop": MightyBrightyShop, ingeschreven

Nadere informatie

2. Tenzij schriftelijk anders overeengekomen worden de onder 1 bekend gemaakte Voorwaarden geacht door de betrokken Partijen te zijn geaccepteerd.

2. Tenzij schriftelijk anders overeengekomen worden de onder 1 bekend gemaakte Voorwaarden geacht door de betrokken Partijen te zijn geaccepteerd. LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VOOR DE DETAILHANDEL IN BLOEMEN EN PLANTEN, VASTGESTELD DOOR DE VBW CENTRALE VERENIGING BLOEMENDETAILHANDEL, GEVESTIGD TE (6717 LP) EDE AAN DE ZANDLAAN 18, GEDEPONEERD

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V. 1. Toepassing

Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V. 1. Toepassing Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V 1. Toepassing 1.1 Deze algemene voorwaarden (hierna: voorwaarden) zijn van toepassing op en gelden voor alle aanbiedingen van en/of levering van zaken en/of

Nadere informatie

Algemene verkoop- levering- en betalingsvoorwaarden van Koper Computer Support

Algemene verkoop- levering- en betalingsvoorwaarden van Koper Computer Support Algemene verkoop- levering- en betalingsvoorwaarden van Koper Computer Support Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Koper Computer Support betreffende

Nadere informatie

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen GerLing Translations te Wijchen, hierna te noemen: opdrachtnemer, en een opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor levering aan consumenten van Ela Rotterdam B.V.

Algemene voorwaarden voor levering aan consumenten van Ela Rotterdam B.V. Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden van Ela Rotterdam BV akkoord gaat. Ela Rotterdam BV behoudt zich het recht de leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN 1. DEFINITIES Hierna word verstaan onder Visser Voorraad Week Prijs : Visser Las/Snijtechniek gevestigd aan de Pompmolenlaan 11, 3447 GK te Woerden : De voorradige artikelen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Overeenkomst

Algemene Voorwaarden. 1. Overeenkomst Algemene Voorwaarden Hieronder staan de Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Modernity webwinkel, kantooradres Baanrots 31 5282 GB te Boxtel, emailadres: info@modernity.nl, website www.modernity.nl

Nadere informatie

FVDS Ontwerp / Mauvestraat 6 / 6813 JL Arnhem KvK 09097118 / Btw-nr.161907635.b01. Iedere rechtspersoon die een overeenkomst sluit met FVDS Ontwerp.

FVDS Ontwerp / Mauvestraat 6 / 6813 JL Arnhem KvK 09097118 / Btw-nr.161907635.b01. Iedere rechtspersoon die een overeenkomst sluit met FVDS Ontwerp. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: FVDS Ontwerp: FVDS Ontwerp / Mauvestraat 6 / 6813 JL Arnhem KvK 09097118 / Btw-nr.161907635.b01 Afnemer: Iedere rechtspersoon die een overeenkomst sluit met FVDS

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van de online winkel van Tea, Love & Wine (hierna

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Pita Medical b.v.

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Pita Medical b.v. Pita Medical Zijlandstraat 16 7271 DP Borculo Tel: 06 27 25 44 97 Info@pitamedical.com www.pitamedical.com Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Pita Medical b.v. Inschrijfnummer K.v.K. Nederland

Nadere informatie

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803.

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig deze voorwaarden,

Nadere informatie

2.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via www.bemvindo-lifestyle.nl.

2.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via www.bemvindo-lifestyle.nl. 1. Definities 1.1 Onder Bemvindo -Lifestyle wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de Eenmanszaak, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34231086.

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Olietekoop.nl.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Olietekoop.nl. 1. Toepassing 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Olietekoop.nl. 1.2 Naast deze Algemene Voorwaarden kunnen indien nadrukkelijk aangegeven Aanvullende

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden VisserDesign Expo Styling

Algemene leveringsvoorwaarden VisserDesign Expo Styling Algemene leveringsvoorwaarden VisserDesign Expo Styling Algemeen artikel 1 1a In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder expo styling ieder die diensten verricht onder toepasselijkheidsverklaring

Nadere informatie

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: Algemene Voorwaarden Van der Jagt Diving Artikel 1. Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

Nadere informatie

Bezorg- en administratiekosten Christian Chocolaterie Patisserie bezorgt in een beperkt gebied m.b.t. bestellingen. De bestelling wordt bezorgd op het

Bezorg- en administratiekosten Christian Chocolaterie Patisserie bezorgt in een beperkt gebied m.b.t. bestellingen. De bestelling wordt bezorgd op het Algemene Voorwaarden Toepasselijkheid De algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen door, bestellingen bij, leveringen door en betalingen aan Christian Chocolaterie Patisserie.

Nadere informatie

1.1.3 Opdrachtgever: De opdrachtgever is de (rechts)persoon of organisatie die bedrijfskado's van de Alternatieve Kadobon BV koopt.

1.1.3 Opdrachtgever: De opdrachtgever is de (rechts)persoon of organisatie die bedrijfskado's van de Alternatieve Kadobon BV koopt. Van toepassing zijn: Algemene voorwaarden Alternatieve Kadobon BV en de aanvullende voorwaarden voor kerstpakketten, relatiegeschenken en andere bedrijfskado's, zoals hieronder vermeld. Artikel 1. Algemeen

Nadere informatie

Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden

Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Brude IT. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Limburg Noord onder KvK nummer: 55965296 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

MEDISCH COMFORT, gevestigd te LIENDEN, KvK-nummer, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als verkoper.

MEDISCH COMFORT, gevestigd te LIENDEN, KvK-nummer, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als verkoper. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities MEDISCH COMFORT, gevestigd te LIENDEN, KvK-nummer, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als verkoper. De wederpartij van verkoper wordt in deze algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN Artikel 1. Toepasselijkheid 1.0 De website www.effectief-afvallen.nl en webwinkels http://effectiefafvallen.biedmeer.nl zijn een onderdeel van Body & Healthcare4U 1.1 Op alle

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Elienore De meest recente versie van onze algemene voorwaarden is op onze website te vinden.

Algemene Voorwaarden Elienore De meest recente versie van onze algemene voorwaarden is op onze website te vinden. Elienore Website Email info@elienore.com Tel +31(0)647 890 445 Bank NL14RABO 01712092 65 BTW nr. 200727357B01 KvK nr. 60350903 Algemene Voorwaarden Elienore De meest recente versie van onze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl. 1. Toepassing 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl. 1.2 Naast deze Algemene Voorwaarden kunnen indien nadrukkelijk aangegeven Aanvullende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 1 mei 2014

Algemene Voorwaarden 1 mei 2014 ALGEMENE VOORWAARDEN van Heijblom Koffie, gevestigd te Etten-Leur Artikel 1: toepasselijkheid Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en offertes en verkoopovereenkomsten

Nadere informatie

1. Algemeen. 2. Toepasselijkheid. 3. Aanbiedingen/ Overeenkomsten

1. Algemeen. 2. Toepasselijkheid. 3. Aanbiedingen/ Overeenkomsten 1. Algemeen Door bij FotoVakPrintNaarden een bestelling te plaatsen, geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden van FotoVakPrintNaarden akkoord gaat. FotoVakPrintNaarden heeft het

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Meesterlijk Groen

Algemene Voorwaarden Meesterlijk Groen Algemene Voorwaarden Meesterlijk Groen Artikel 1 - DEFINITIE Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Meesterlijk Groen en Opdrachtgever. a. Meesterlijk

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Biblionet

Leveringsvoorwaarden Biblionet Leveringsvoorwaarden Biblionet Artikel 1 Definities 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is

Nadere informatie

Progé: Algemene voorwaarden

Progé: Algemene voorwaarden Progé: Algemene voorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Progé binnenafwerking Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Alle transacties zijn onderworpen aan de navolgende voorwaarden. 2. Indien de opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 : Algemeen. Artikel 2 : Offertes. Artikel 3: Overeenkomsten

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 : Algemeen. Artikel 2 : Offertes. Artikel 3: Overeenkomsten Algemene Voorwaarden Artikel 1 : Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Bescreenshop.be betreffende de verkoop, levering, betaling, reparatie en onderhoud

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Webwinkel Werkman Horseshoes. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden Webwinkel Werkman Horseshoes. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden Webwinkel Werkman Horseshoes Artikel 1. Definities Werkman: Werkman Horseshoes Webwinkel: website van Werkman waarop zij zaken te koop aanbiedt Overeenkomst: de overeenkomst van koop

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC

ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC Gevestigd: Postbus 23 2450 AA Leimuiden KVK nummer: 28099669 Algemeen Artikel 1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en aanbiedingen van D-tac

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle transacties die plaatsvinden tussen Paint Seal Solutions, hierna (PSS) te noemen, en haar klanten. In die gevallen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden webshop Somford olie & smeermiddelen

Algemene voorwaarden webshop Somford olie & smeermiddelen Algemene voorwaarden webshop Somford olie & smeermiddelen Versie geldig vanaf 01-01-2012 1. Toepassing 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van somford.nl.

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN 1. DEFINITIES Overeenkomst Offerte Koper Overmacht Producten Verkoper Een overeenkomst voor de verkoop en levering van Producten door Verkoper aan Koper inclusief

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN COACH&JACKETS B.V. In deze voorwaarden, hier te noemen â œalgemene Voorwaardenâ, wordt verstaan onder:

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN COACH&JACKETS B.V. In deze voorwaarden, hier te noemen â œalgemene Voorwaardenâ, wordt verstaan onder: ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN COACH&JACKETS B.V. Artikel 1. Identiteit partijen In deze voorwaarden, hier te noemen â œalgemene Voorwaardenâ, wordt verstaan onder: Verkoper: COACH&JACKETS

Nadere informatie

Algemene Handelsvoorwaarden De Bever B.V., handelend onder de naam Blue Wonder!, gevestigd te Uitgeest.

Algemene Handelsvoorwaarden De Bever B.V., handelend onder de naam Blue Wonder!, gevestigd te Uitgeest. Algemene Handelsvoorwaarden De Bever B.V., handelend onder de naam Blue Wonder!, gevestigd te Uitgeest. Artikel 1: Geldigheid van deze voorwaarden. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle transacties

Nadere informatie