Nieuwsbrief Juli 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Juli 2015"

Transcriptie

1 Psalmenlijst Nieuwsbrief Juli 2015 Datum Gr.1-2 Gr.3-4 Gr.5-6 Gr :1 3:3 3:3 Eigen invulling in de groepen. Lief en leed Er is vreugde en blijdschap bij de familie Bos (Norah groep 2b) i.v.m. de geboorte van een jongentje! Ze noemen hem Laurens Steven. Ook bij de familie van Ruben Timmer (1b) is er blijdschap! Er is een dochter en zusje geboren. Ze heet Isanne. Van harte gefeliciteerd en we wensen jullie Gods zegen toe in de opvoeding. We denken aan en leven mee met families die een broer/oom/zwager verloren. Maar ook de familie die een vader en opa verloor. We bidden hen Gods kracht en wijsheid toe in een moeilijke periode. We leven ook mee met juf Johanneke v.d. Zij zit op het moment helemaal thuis vanwege de pijn die ze nog heeft. We wensen haar ook Gods nabijheid en kracht toe! Agenda Jac. Catsstraat XR Putten tel Internet: Juli 1 juli nieuwsbrief op de site 1 juli kamp leerlingen groep 8, t/m vrij 3 juli 3 juli verjaardag juffen groep juli bijeenkomst gebedsgroep 7 juli wennen/kijken in de nieuwe groep van uur 7 juli afscheidsavond groep 8 8 juli schoonmaakavond 8 juli verjaardag juffen groep 3a en 3b en groep 6 10 juli de zomervakantie begint om uur Zomervakantie t/m vrijdag 21 augustus Augustus 24 augustus de school begint weer om 8.30 uur!! Vakantierooster vakantie datum Herfstvakantie 19 t/m 23 oktober 2015 Kerstvakantie 21 december 2015 t/m 1 januari 2016 Voorjaarsvakantie 22 t/m 26 februari 2016 Paasvakantie 25 maart t/m 28 maart 2016 Meivakantie 25 april 2015 t/m 6 mei 2016 Hemelvaart Valt in meivakantie Pinksteren 16 mei 2016 Zomervakantie 11 juli t/m 19 augustus 2016 Naast de reguliere vakanties, krijgen de kinderen ook nog een aantal lange weekenden. Deze weekenden worden zo snel mogelijk in de belangrijke datalijst verwerkt en met u gecommuniceerd.

2 Vanuit de onderbouw Schoolbibliotheek: Het afgelopen schooljaar hebben er 32 kinderen gebruik gemaakt van de schoolbibliotheek. Van het geld dat hiervoor betaald is, zijn een aantal boeken gekocht, die de kinderen ook kunnen lenen. Schoonmaak: De kinderen hebben veel gespeeld met al het ontwikkelingsmateriaal. Dat is dan ook hard toe aan een schoonmaakbeurt. Op dinsdagmiddag 7 juli uur staat er op de tafel van uw kind speelgoed. Het is de bedoeling dat u dit thuis schoonmaakt! Uiterlijk donderdagmiddag 9 juli om uur willen wij dit terug hebben. U begrijpt dat de kasten dan helemaal leeg zijn. De kinderen mogen woensdag / donderdag een spelletje meenemen van thuis en op vrijdag is het net als op de laatste vrijdag voor een vakantie speelgoedochtend. Allemaal weer hartelijk bedankt voor jullie medewerking! Zending Het totale bedrag voor de Stichting Kontaanoo is 2723,10 euro. Wat een geweldig bedrag! Heel hartelijk bedankt voor jullie inzet. Voor 3 kinderen was een prijsje, want die hadden het meeste geld opgehaald in hun bouw. Dat zijn Roj (groep8) Lennard ( groep 7) en Marino (groep 4). zomervakantie de school in Jiddah gaan bouwen en zorgen dat de kinderen in Gambia naar school kunnen gaan in hun eigen dorp. Na afloop van de reis beloven we jullie zeker nog iets te laten horen en te laten zien over hoe de school in Gambia geworden is. Dankbare groet, Team Gambia Nieuws van de oudercommissie In mei is Jacquelien Evers, moeder van Lorenzo Meiling(groep1/2 b), lid geworden van de oudercommissie. Volgend schooljaar leggen 3 leden van de oudercommissie de taken neer. Jacquelien zal een gedeelte van deze taken overnemen. De schoonmaakavond staat weer voor de deur. Alle ouders/verzorgers die aan de beurt zijn hebben een brief ontvangen. Als iedereen komt helpen is het zo gebeurd. Vergeet u niet uw emmer en schoonmaakdoekje mee te nemen? Wij zorgen voor de koffie/thee. Als laatste willen wij jullie alvast iets vertellen over de plannen voor volgend schooljaar. Wij willen op vrijdag 4 maart een fair organiseren. Hiervoor willen wij heel graag een beroep doen op de ouders. Mocht je nog leuke ideeën hebben, dan horen wij die graag. In het begin van het nieuwe schooljaar ontvangen jullie een brief waarin wij jullie meer vertellen over de plannen. We zullen dan ook vragen welke ouders ons willen/kunnen helpen. Wij wensen iedereen alvast een hele goede vakantie toe! Namens de oudercommissie In totaal is er door de Puttense scholen bij elkaar gebracht. Hier zijn we ontzettend blij en dankbaar voor. Mede dankzij jullie kunnen we deze

3 Rapport Wilt u samen met uw kind een werkje per leerjaar uitkiezen voor in het rapport. Nu is het zo dat er bijvoorbeeld van groep 3, 3 werkjes in zitten, maar er mag er maar 1 mee naar de volgende groep. De anderen mogen eruit en thuis bewaard worden. Het rapport moet voor de zomervakantie weer ingeleverd worden bij de eigen leerkracht. Afsluiting schooljaar Het einde van het schooljaar is al weer in zicht. Maar voordat we echt vakantie gaan vieren willen we het schooljaar feestelijk afsluiten. Dit doen we op vrijdag 10 juli vanaf tot uur op het grote plein. Als ouders bent u uitgenodigd om samen met u kind(eren) dit schooljaar af te sluiten. Groep 3 t/m 7 gaan via hun eigen uitgang naar buiten, waar ze u op het plein ontmoeten. De kleuters gaan om uur via hun eigen kleuterhek naar buiten, en worden daar opgehaald door ouders/ BSO om zo het overzicht goed te bewaren voor de leerkrachten. Ook voor jullie staat er een hapje en drankje op het grote plein klaar! De oudercommissie zorgt dit jaar voor een hapje en een drankje. Wij zien uit naar een leuke afsluiting van dit schooljaar met uw kind en hopen dat u ook aanwezig zult zijn! Met vriendelijke groet, de oudercommissie Afscheid Mijn opa zei vroeger: Alle lofzangen nemen een einde. De tijd, dat ik lesgaf is inderdaad voorbij. In november 2014 heb ik een prachtig jubileum gevierd. En nu, afgelopen 22 juni 2015 mocht ik afscheid nemen van het lesgeven op BmdBDe Akker. Via de nieuwsbrief wil ik een ieder, die ik heb ontmoet binnen het onderwijs hartelijk bedanken. Ik heb genoten van de kinderen, het lesgeven, de contacten, de vriendschap. De ouders dank ik voor het vertrouwen dat u mij gaf. Het was prettig om met u samen te werken. Ook het Bestuur, de MR en de Ouderraad : mijn welgemeende dank. Juf Loes Nochtans zijt Gij de Heilige, die troont op de lofzangen Israëls. Psalm 22:4 Veilig in het verkeer Veilig achterop de fiets Wanneer je je kind op de fiets vervoert is het belangrijk dat je dit veilig doet. Elk jaar komen er kinderen tussen de 1 en 6 jaar met hun voet tussen de spaken en 1 op de 3 gevallen loopt daarbij een botbreuk op. Met goede spaakafscherming zijn deze ongelukken goed te voorkomen. Uit onderzoek blijkt echter dat dit bij 53% van de fietsen van ouders niet in orde is, terwijl ouders zelf denken dat ze hun kinderen veilig vervoeren. Bij ouders die een tweedehandsfietsstoeltje hebben is dit zelfs 90%! Fietsstoeltjes zijn pas sinds 2004 standaard voorzien van spaakafscherming. Het grootste risico zit in stoeltjes die voor die tijd gekocht zijn. Wat gaat er nog meer mis? 8% van de ouders heeft het fietszitje niet goed gemonteerd, bij 27% is de gordel niet goed bevestigd en 61% heeft de voetriempjes niet (juist) vastgemaakt. Dat is niet mis, zeker gezien het feit dat ouders zichzelf gemiddeld een 8 geven voor de veiligheid van de fietsrit.

4 Doe de Veilig-op-de-fiets check! 1. Heb je het juiste fietsstoeltje? 2. Is het stoeltje juist gemonteerd? 3. Heb je goede spaakafscherming? (een jasbeschermer is niet voldoende!) 4. Heb je bij elke fietsrit de gordel en voetriempjes goed vastgemaakt? Instructiefilm Op vind je een instructiefilmpje met informatie en de Veiligop-de-fiets check voor het veilig vervoeren van je kind op de fiets. Zo weet je zeker of samen fietsen met je kind zo veilig is als je denkt! Gezonde school In de afgelopen periode zijn we met een werkgroep bezig geweest een projectplan op te zetten rondom De Gezonde School. Deze werkgroep bestaat uit mensen van GGD, jeugdpunt, ouder en collega s. Het totale project omvat; voeding, sport en bewegen en sociaal emotioneel. Het is een project van drie jaar. Op de informatieavond zullen we starten rondom het thema Gezonde school. We gaan nadenken over traktaties, water drinken, toiletgebruik, spelen op het schoolplein. Natuurlijk zijn er nog veel meer zaken te bedenken. We willen hier met het team nog verder gaan met het bedenken van mogelijkheden. Natuurlijk heeft u ook ideeën. Schrijft u die voor u zelf op en mail deze naar de school. We hopen met elkaar dat we als school De Akker nog meer een Gezonde School gaan worden. De werkgroep bestaat uit: Anne van Beek (GGD)- Lisette van de Kieft (jong Putten)- Els de Boer (ouder)- juf Christa juf Johanneke van Duijnen meester Dick. Gelders Goud! Gelders Goud voor basisschool De Akker in Putten! Op 25 en 26 juni hebben de Gelderse Spelen plaatsgevonden op Sportcentrum Papendal (Arnhem). Leerlingen groep 8 van zes basisscholen zijn een spannend sportduel aangegaan om de titel Gelders Kampioen Leerlingen uit Tiel, Nijmegen, Arnhem, Wageningen, Doetinchem én leerlingen van de Puttense basisschool De Akker hebben zich gedurende twee dagen van hun meest sportieve kant laten zien. Voor de leerlingen van De Akker met goed resultaat. Twee bekers werden verdiend: één beker voor judo en een tweede beker voor BMX-fietsen. Daarnaast is het Gelderse Goud, ofwel: de titel Gelders Kampioen 2015 voor de leerlingen van basisschool De Akker! Een schitterend resultaat! Omroep Gelderland zendt vanaf 13 juli een zevendelige tv-serie uit. Daarin zijn leerlingen van de zes basisscholen, waaronder De Akker uit Putten, te zien die zich voorbereiden op de Gelderse Spelen.

5 Tot slot Het eind van het jaar is weer in zicht, vandaag hebben we alle groep achtkinderen uitgezwaaid, veel plezier op kamp! Bedankt! We willen ALLE ouders (MR/OC/Commissies etc.) die gedurende het schooljaar met wat dan ook geholpen hebben, heel hartelijk bedanken! Zonder jullie hulp waren we niet zo ver gekomen en hadden de kinderen niet zo kunnen genieten van allerlei activiteiten buiten de lessen om. We hopen komend schooljaar weer op uw hulp! We wensen een ieder, jong en oud, de kinderen, de ouders en verzorgers een hele goede zomervakantie toe. We hopen jullie allemaal weer terug te zien op D.V. maandag 24 augustus. Let op, om 8.30 uur! Deze tijd is gewijzigd, omdat het team de laatste vrijdag in de vakantie vergadert en niet op de maandagochtend. We starten deze dag met een opening op het plein waar iedereen van harte uitgenodigd is! We willen ook alle invalsters bedanken die gedurende het schooljaar de werkzaamheden van onze collega s hebben opgevangen. Fijn dat het allemaal zo kon en dat het werk voor de groep op deze manier zijn voortgang kon hebben. En dan.vakantie! We regelen wat af in deze tijd van het jaar. De vakantie, dagjes uit, logeetjes ontvangen en noem maar op. Wat kunnen we druk bezig zijn met plannen maken. Dat is niet nieuw. Ook in de tijd van de Bijbel konden mensen al druk zijn met van alles en niks. Jakobus wist daarvan. Hij waarschuwt ervoor in zijn brief. Je kunt allerlei plannen maken en dat mag ook, maar er kan zomaar iets gebeuren wat al je plannen in duigen laat vallen. Hij schrijft: het leven is een zucht, we maken een enorme drukte die in het licht van de eeuwigheid niets voorstellen. Het is daarom goed, om bij alles wat je doet, het eerst aan de Heere voor te leggen. Deo Volente. Dat hebt u in deze nieuwsbrief vaak kunnen lezen: D.V.; zo de Heere wil en wij leven! Als bijlage nog een nieuwsbrief van de luizenwerkgroep! Hartelijke groet, Het team van Basisschool de Akker.

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 20, 29 juni 2015

Nieuwsbrief nr. 20, 29 juni 2015 Wij zijn ambitieus om het beste uit iedere leerling te halen. Dat doen wij door onze verantwoordelijkheid te nemen in het bieden van inspirerend en eigentijds christelijk onderwijs, waarbij respectvol

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws Nieuwsbrief November 2015 No. 3 Voor alle data geldt: Deo Volente ------------------------ Kernwaarde schooljaar 2015-2016 Schepper en schepsel ------------------------ Leven en leren Leiden en loslaten

Nadere informatie

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 In dit nummer: Ontmoeting Geboorte Nieuwe leerlingen Komend cursusjaar Geboorte Ontmoetingshuis Activiteit voor ouders en kinderen Vakantierooster Verlof Ochtend en avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 4 juli 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Dinsdag: speelgoedmiddag Woensdag: verjaardag van juf Hofman snoep strooien door groep 8 Donderdag: laatste schooldag Afscheid

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 30 november 2015 Beste ouders / verzorgers,

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 30 november 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen Activiteit en gezelligheid Speelgoedmiddag Bijlage: Kerstliederen Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V. Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.) Geachte ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief januari 2014 Nummer

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

In de vorige nieuwsbrief ontbrak de foto van Jack Schuurman. We wensen Jack en zijn ouders een plezierige en leerzame schooltijd bij ons op school.

In de vorige nieuwsbrief ontbrak de foto van Jack Schuurman. We wensen Jack en zijn ouders een plezierige en leerzame schooltijd bij ons op school. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 14 6 juli schooljaar 2014-2015 AGENDA woensdag 8 juli 8.30-10.30 uur, doorschuifochtend, kennismaken in de nieuwe groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE AGENDA Informatieavonden: 14 sept gr 5-6 19:00-19:45 u 15 sept gr 7 19:00-19:45 u 17 sept gr 1-2 en gr 3-4 gr 1-2: 19:00-19:45 u, gr 3-4: 19:45-20:30 u 05 okt gr 8 19:00 u Activiteiten: 07 sept vanaf deze

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 20 juni 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 20 juni 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wenmorgens Oversteken Schoolreis Speelgoed schoonmaken Schoonmaakavond Handige vaders Spreekavond en rapporten Tot slot: wij sparen.. Bijlage

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar.

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 42 Nieuwsbrief 2 juli 2015 Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel:

Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel: Juli 2017 Nieuwsbrief Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel: 0521-227521 e-mail: bosrank@talentwesterveld.nl Speciale editie!! Speciale editie!! Hier volgt een speciale editie van de nieuwsbrief!

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief. Agenda. Lief en leed. Nieuwe Maanderbuurtweg

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief. Agenda. Lief en leed. Nieuwe Maanderbuurtweg Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief Een nieuw schooljaar Lief en leed Even voorstellen Welkom Schooltijden Startfeest Luizencontrole Op rolletjes Zending Gymdagen Eten op school Vakanties

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

vakantierooster schooljaar 2015-2016

vakantierooster schooljaar 2015-2016 schooljaar 2014-2015 28 mei www.maxend.nl jaargang 17, nummer 18 e-mail:ria@maxend.nl agenda. 1,2 en 3 juni 18.00 uur wandeldriedaagse, georganiseerd door Stichting Jeugdbelangen. dinsdag 2 juni schoolfeest:

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen AGENDA nr. 19 Ma 27-6 schoonmaakmiddag/avond Woe 29-6 rapport mee (ivm kamp) Do 30-6 Kamp gr 3 t/m 6 Vr 1-7 Kamp groep 3 t/m 6 JARIG Nanou Lazoe 27-6 groep 2 Van harte gefeliciteerd! NIEUWS Voetbal TSO

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente)

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente) Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente) Geachte ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief april 2013

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

De woensdagen betreffen studie/werkdagen voor het team. 2 e Pinksterdag 2016 ma 16-05-2016 Zomervakantie 2016 ma 25-07 t/m vr 02-09

De woensdagen betreffen studie/werkdagen voor het team. 2 e Pinksterdag 2016 ma 16-05-2016 Zomervakantie 2016 ma 25-07 t/m vr 02-09 Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Locaties: Groene Hil 20 en Moeraszegge 73 Mailadressen: MR: mrburgst@gmail.com Heksenketel: p.duijvelaar@nbsburgst.nl OCgr.hil: oudercommissie.gh@nbsburgst.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 : juli Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van juli.

Nieuwsbrief 9 : juli Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van juli. Nieuwsbrief 9 : juli 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van juli. Wij hopen u met deze nieuwsbrief op een goede wijze te informeren en te betrekken bij wat er op onze school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015. Bonifax Wassenaar, maart 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand maart 2015. Deze maand staat grotendeels in het teken van de projectweken met als afsluiting de open-huis-avond op

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Van Detschool oktober 2017

Van Detschool oktober 2017 Van Detschool oktober 2017 Beste ouders/ verzorgers, Het eerste blok zit er op en het is herfstvakantie. U ontvangt deze nieuwsbrief digitaal en niet meer op papier! De start van het schooljaar is voorbij

Nadere informatie

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015 = Kind op Maandag Week 24: 8 14 juni Uitgeblust? 1 Koningen 19 Alle mensen hebben kunnen zien dat de Heer God is, zelfs koning Achab. Maar koningin Izebel is boos, zij wil

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen.

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 17 27 juni schooljaar 2013-2014 AGENDA 2 juli studiedag team, alle leerlingen

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen / KIJK registratie Rapporten Wennen Letters Veters strikken (Geen) Speelgoedmiddag Gezond eten Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Agenda: Vrijdag 1 juli - Troubadour nr. 8 verschijnt Maandag 4 juli - Juf Bianca en juf Neline vieren verjaardag in groep 4/5 Dinsdag 5 juli - Juf Marjan viert verjaardag

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief juli 2014 Nieuwsbrief juli 2014 Groepsindeling schooljaar 2014-2015 Volgend schooljaar starten we met de volgende groepen: Groep 1/2 : Renee Engelsman ( op woensdag om de week Pien Zaanen) Groep 3/4 : Esther de

Nadere informatie

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a.

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Nieuwskraker nr. 16, 10 april 2015 Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Wat komen gaat Agenda 13 t/m 24 april: Entreetoets groep 7 Ook deze week: gesprekken met ouders van leerlingen

Nadere informatie

Nummer 20 26 juni 2015

Nummer 20 26 juni 2015 Nieuwsbrief www.toonhermansschool.nl Tel. 636.984 Nummer 20 26 juni 2015 de data: zaterdag 27 juni: Kleine snoeidag, van 10.00-12.00 uur dinsdag 30 juni: Inloopavond van 18.00-19.00 uur en mogelijkheid

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud Inhoud Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Goede doelen actie Jaardag Formatie Schoolreis Theaterdag Vakantierooster 2014-2015 Formatie Schoolkamp groep 6/7/8 Rapportbesprekingen Volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

J u l i a n a p o s t

J u l i a n a p o s t J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 6 N r 5 0 2-0 3-2 0 1 6 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de vijfde nieuwsbrief van dit schooljaar. Door middel van deze nieuwsbrief informeren we u over de lopende

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie