PROGRAMMA 2014 KONINGSDAG & 5 MEI ORANJEVERENIGING GOEDEREEDE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROGRAMMA 2014 KONINGSDAG & 5 MEI ORANJEVERENIGING GOEDEREEDE"

Transcriptie

1 PROGRAMMA 2014 KONINGSDAG & 5 MEI ORANJEVERENIGING GOEDEREEDE

2 Middeleeuwse gezelligheid in Goedereede Koningsdag 2014 Dit jaar vieren we voor de eerste keer Koningsdag. Het klinkt wel anders dan de bekende Koninginnedag, maar de invulling van de dag zal grotendeels hetzelfde zijn. Slechts de datum is een paar dagen naar voren geschoven. De Nederlandse traditie wordt voortgezet en blijft in stand. Op 26 april vieren we gezamenlijk de verjaardag van onze Koning Willem Alexander, die vorig jaar de troon besteeg, met aan zijn zijde Koningin Máxima. Een prachtig koningspaar! Ook op Goeree-Overflakkee besteden we op feestelijke wijze aandacht aan Koningsdag. De lokale Oranjeverenigingen organiseren weer mooie en afwisselende programma s voor deze dag. Elke kern heeft daarbij zijn eigen sfeer. Er is altijd veel aandacht voor de kinderen, zij vermaken zich kostelijk bij de activiteiten, maar ook voor de ouderen worden feestelijke activiteiten georganiseerd. Sommige Oranjeverenigingen organiseren zelfs in de weken vóór Koningsdag activiteiten met voor elk wat wils. De vele vrijwilligers van de Oranjeverenigingen van Goeree-Overflakkee besteden enorm veel vrije tijd om dit alles te regelen. Ik wil dan ook alle vrijwilligers complimenteren en bedanken voor hun geweldige en belangeloze inzet. Zij spannen zich al lang van tevoren in om deze feestdag tot een groot succes te maken. Hiermee leveren zij een bijdrage aan de saamhorigheid onder de inwoners en het behoud van de identiteit van de dorpskernen. Hotel Restaurant De Gouden Leeuw Met haar eeuwenoude traditie van gastvrijheid in het hart van Goeree Ik verheug me op mijn eerste Koningsdag als burgemeester van de gemeente Goeree-Overflakkee. Laten we er met z n allen een mooie feestdag van maken! Ada Grootenboer-Dubbelman, Burgemeester van de gemeente Goeree-Overflakkee Röder Markt CD Goedereede Telefoon:

3 Hotel Restaurant Akershoek is gelegen in het gezellige centrum van familiebadplaats Ouddorp * De hotelkamers zijn modern en sfeervol ingericht (enkele ook met eigen douche en toilet) en het ontbijt is zeer royaal. * Op de menukaart is een gevarieerd aanbod van verassende vis (altijd verse aanvoer van de Goereese vissersvloot!) en vleesgerechten te vinden. Graag tot ziens! Fam. Van der Bok en medewerkers Boompjes 1, 3253 AC Ouddorp, Tel: / Fax: info@ hotelakkershoek.nl Beste leden van de Oranjevereniging en inwoners van Goedereede, Voor u ligt het boekje van de Oranjevereniging Goedereede. Met dit programmaboekje willen wij u informeren over de activiteiten van onze vereniging. Koningsdag Dit jaar vieren we voor de eerste keer Koningsdag. Omdat koning Willem-Alexander zondag 27 april jarig is, wordt Koningsdag dit jaar op zaterdag 26 april gevierd. Dit jaar is het 25 jaar geleden dat, toen Koningin, nu Prinses Beatrix op Koninginnedag Goedereede bezocht. Hier denken we nog steeds met veel plezier aan terug. Samen met Elma ben ik naar Beatrix met hart en ziel geweest. Het was heel bijzonder dat wij hierbij aanwezig mochten zijn. Bevrijdingsdag Op Bevrijdingsdag organiseren wij een wandeltocht. U kunt ervoor kiezen om 5 of 10 kilometer te wandelen. Vrijmarkt en Braderie Ook dit jaar zijn er weer twee vrijmarkten. Deze zullen gehouden worden op 14 juni en 12 juli. De jaarlijkse braderie is op 5 juli. Namens het bestuur wil ik alle leden, adverteerders en vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Deze mensen zorgen ervoor dat wij ons werk kunnen realiseren. Vanaf deze plaats wil ik u een fijne Koningsdag toewensen en wij hopen u in grote getale op onze gezellige dagen te ontmoeten. KAPSALON DE SPIEGEL Zuidzijde Haven 17 GOEDEREEDE T Corrie Hoek-Verduijn Voorzitter Oranjevereniging Goedereede

4 Bestuur van de Oranje vereniging Voorzitter C. Hoek Cappellerij e Voorzitter V. Keijmel Beresteyn e Secretaris E. Tanis Beresteyn e Secretaris L. vd Berg Z.Z. haven Voor al uw drogisterij en parfumerieartikelen Penningmeester K. Tanis Markt e Penningmeester A. Visser Beresteyn Lid J. Redert Westerloostraat Lid P den Eerzamen Hoofdpoortplantsoen Lid E Moerkerk Groenmarkt 7 Voor het juiste advies ga je naar: Apotheek Ouddorp Boompjes AC Ouddorp Sinds 16 mei 2006 een taxikeurmerk gecertificeerd taxi bedrijf. Contactinformatie: w: t: / f: Bent u op zoek naar een taxi hetzij voor zittend ziekenvervoer,rolstoelvervoer, luchthaven vervoer,wmo vervoer, particulier taxivervoer op Goeree-Overflakkee of daar buiten, dan bent u bij ons op het juiste adres.

5 Administratie kantoor J e a n n e t F l o h i l Het is tijd voor Dijkstelweg 32 tel (0187) Koningsdag TB Ouddorp fax (0187) j.flohil@flakkee.net Onze kantoren zijn op koninginnedag gesloten. Maar uw bankzaken regeld u 24 uur per dag via: rabofoon ( 0,10/min) : Saldo, overboeken, betalen - Rabolijn (lokaal tarief) : advies, direct afsluiten Restaurant t Karrewiel Zuiddijk LJ Hellevoetsluis Tel: Het is tijd voor de Rabobank.

6 v.o.f. C. Sperling en Zn. Verkoop van: Bomen & Planten Grasmatten voor siergazon en sportvelden * Beplanting * Graszoden kwekerij * Dierplagen Bestrijding Speciale afhaalprijzen Oudelandseweg 34-34A Ouddorp tel www Foto Hameeteman.nl Uw speciaal zaak voor: foto, video, audio, tv, telecome... \ ouddorp-3253ar Weststraat 35 T

7 HOF ASPERGES OUDDORPSE ASPERGES MET EEN BITE! gereedschappen - verfmengmachine hout - sleutelservice tuinhout - tuinmeubelen speeltoestellen - trampolines Korteweg 1a 3251 LE Stellendam telefoon: Verkrijgbaar van eind april tot 21 juni bij: - t Stalletje, Westerweg 21, Ouddorp - De Kleine Schorre, Zuiddijk 4, Dreischor - En diverse horecagelegenheden waaronder De Gouden Leeuw in Goedereede en Hotel Restaurant Akershoek in Ouddorp Voor meer informatie:

8 Gebruik van de Nederlandse vlag De Nederlandse vlag symboliseert de eenheid en onafhankelijkheid van het Koninkrijk der Nederlanden. Als zij in Nederland wordt gehesen dient de Nederlandse vlag een ereplaats in te nemen. Tenzij volledig verlicht, mag geen Nederlandse of andere natievlag tussen zonsondergang en zonsopgang wapperen of gehesen worden. Het kan voorkomen dat een vlag na verloop van tijd versleten, danwel vervuild is. In deze gevallen moet de vlag op een onopvallende manier worden vernietigd of worden gereinigd en gerepareerd. De navolgende gegevens zijn grotendeels aan de vlaginstructie voor overheden ontleend. Vlaggen met oranje wimpel: Koningsdag 27 april (dit jaar 26 april) Verjaardagen van: Koning Willem Alexander 27 april Prinses Beatrix 31 januari Feestelijkheden m.b.t. leden van de Koninklijke Familie: bijv. huwelijk, jubileum, bezoek. Vlaggen zonder oranje wimpel: Nationale Bevrijdingsdag 5 mei Opening Staten generaal: derde dinsdag in september, in Den Haag Bevrijdingsdag Nederlands Oost-Indië 15 augustus (16 augustus) Koninkrijksdag 15 december (16 december) In het algemeen als uiting van vreugde van de gebruiker: bijv. jubileum, behalen diploma. Op verzoek van de gemeentelijke overheid. Halfstok vlaggen (altijd zonder oranje wimpel): Dodenherdenking 4 mei tot ca uur Dodenherdenking 14 augustus tot ca uur Indien bij de dodenherdenking met halfstok vlag een ceremonie plaatsvindt, werd na het klinken van het volkslied de vlag meestal in top gehesen. Volgens het nieuwste protocol (2001) wordt de vlag ook na het klinken van het volkslied halfstok gelaten. Bij het overlijden van een lid van de Koninklijke Familie.

9 P.M. Krijger tel / www. krijgertegelwerken.nl

10 OUTDOOR TRAVEL NORDICSPORTS Pieterstraat BL Goedereede De specialist voor: fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, orofaciale therapie, echografie kinderfysiotherapie, cesar-oefentherapie, logopedie, osteopathie, podotherapie, revalidatie, medische trainingstherapie en sportmassage. Het sportieve middelpunt van Goeree Pedicure en schoonheidssalon Connie van den Berg de Vries Zuidzijde Haven BZ Goedereede Tel: Fitness en Sportcentrum Uw centrum voor Fitness, Cardio fitness, Pilatus en Nordic Walking. Het sportieve middelpunt van Goeree

11 Maatwerk voor elke cliënt Schuring & Benschop Netwerk Notarissen Middelharnis / Goedereede T (0187)

12 prins gevelreiniging Voor alle reinigings- en herstelwerkzaamheden aan uw woning

13 Geachte Heer/Mevrouw, Oranjevereniging Goedereede Graag willen wij onze vereniging en haar activiteiten onder de aandacht brengen. Onze vereniging zorgt jaarlijks voor een passende viering van Koningsdag en organiseert gedurende het jaar diverse activiteiten. Op Koningsdag bieden wij een dagvullend programma met onder andere een aubade, kinderspelen op de markt, activiteiten rond de haven, een lampionnen optocht met een muziekkorps en drumband Dit alles vindt plaats in een door ons sfeervol versierde kern van Goedereede. Ook verzorgen wij jaarlijks de 5-mei viering, een braderie, avondmarkt en een vrijmarkt in Goedereede. De vrijwilligers van de Oranjevereniging Goedereede willen bovenstaande activiteiten ook in de toekomst blijven organiseren. Daarom hebben wij uw steun nodig! Draagt u het Koningshuis een warm hart toe en/of vindt u het belangrijk dat er ieder jaar op en rond 27 april feestelijkheden zijn in onze gemeenschap? Wordt dan nu lid van onze vereniging! De minimale contributie bedraagt 7,50 euro, grotere bedragen zijn natuurlijk welkom! Wij zijn afhankelijk van uw steun. Kijk ook eens op website: Of op facebook onder oranjevereniging goedereede Om lid te worden onderstaand strookje opsturen naar: Oranjevereniging Goedereede p.a. Dhr. K. Tanis Markt BC Goedereede U kunt ook contact opnemen met Dhr. Tanis Telefoonnummer (0187) U kunt ook mailen naar: info@krijntanis.nl Met vriendelijke groet, Mevrouw C. Hoek-Verduijn Voorzitter Oranjevereniging Goedereede Naam: Adres: Postcode / Woonplaats: Handtekening:

14 Doe het Zelf Pijl ál 40 jaar voor het betere werk! Hout Gereedschap IJzerwaren Sleutels Electra - PVC enz. Verf o.a. Histor Rambo- Hermadix- Wijzonol- Cetabever- Tenco Hofdijksweg KC Ouddorp tel Klein is dat land, Maar met eer klinkt zijn naam. Nederlands daden meldt roemvol de faam. t Is klein maar bood weerstand Aan dreigend geweld En vaak bleef het meester op zee en in t veld. De Zilver Vloot Heb je van de Zilveren Vloot wel gehoord De Zilveren Vloot van Spanje? Die had er veel Spaanse matten aan boord En appeltjes van Oranje! Piet Hein, Piet Hein, Piet Hein zijn naam is klein Zijn daden bennen groot, zijn daden bennen groot Hij heeft gewonnen de zilveren Vloot, Die heeft gewonnen, gewonnen de Zilveren Vloot! Zei toen niet Piet Hein, met een aalwaerig woord: "Wel, jongetjes van Oranje Kom, klim 'reis aan dit en dat Spaansche boord En rol me de matten van Spanje!" Piet Hein, Piet Hein, Piet Hein zijn naam is klein Zijn daden bennen groot, zijn daden bennen groot Hij heeft gewonnen de zilveren Vloot, Die heeft gewonnen, gewonnen de Zilveren Vloot! Gezichten vol van zonneschijn, bij kind ren groot en klein. Wij hopen dat er buiten ook een zonnetje mag zijn. Want jarig is de Ko-oing, Dus roepen wij nu blij van zin: Kom steek omhoog je vlag, vandaag is Koningsdag Het Wilhelmus Wilhelmus van Nassouwe Ben ik van Duitse bloed, Den Vaderland getrouwen Blijf ik tot in den dood Een Prinse van Oranje Ben ik vrij onverveert, Den koning van Hisspanje Heb ik altijd geeerd. Mijn Schild ende betrouwen Zijt gij, o God mijn Heer, Op u zo wil ik bouwen Verlaat mij nimmermeer, Dat ik doch vroom mag blijven Uw dienaar 't aller stond, De Tirannie verdrijven, Die mij mijn hert doorwond.

15 4.00 uur ORANJEVERENIGING GOEDEREEDE PROGRAMMA 26 APRIL uur Klok gelui. Een ieder wordt verzocht de vlag uit te steken. Onder diegene die de vlag uitsteken wordt een prijs verloot uur Trompetgeschal door Goedereede 9.45 uur Vertrek van Kon. Fanfare Apollo met de schoolkinderen vanaf Oostdam naar de Markt uur Hijsen van de vlag door de scouting en aubade op de Markt uur Kinderspelen langs de Noordzijde Haven 11:30 uur Klokkenspel vanaf de toren door beiaardier J. Bezuijen uur Tobbedansen Wie is het snelst beneden en wie heeft het origineelste voertuig? uur Prijsuitreiking uur Optreden SliQ Herkenbare rocksongs, afgewisseld met enkele mooie ballads uur Optreden Kon. Fanfare Apollo uur Lampionoptocht m.m.v. Kon. Fanfare Apollo en Drumband uit Nieuwe Tonge. Route: NZ Haven - Catharinastraat - Hoofdpoortstraat - Jongkoenstraat - De Stove - Beresteyn - Doornmeet - Capellerij Looheul Tolland Geuzenpad De Tuinen Jongkoenstraat Bekaf ZZ Haven Markt PROGRAMMA 5 mei 2014 Bevrijdingswandeltocht ± 5 of ±10 kilometer Geen inschrijfkosten uur Start van 10 kilometer uur Start van 5 kilometer Binnenkomst m.m.v. Kon. Fanfare Apollo op de Markt Het bestuur heeft het recht ALLE programma onderdelen te wijzigen

16 Beste adverteerders Wij zijn weer heel blij dat u dit jaar wederom een advertentie heeft laten plaatsen in ons programmaboekje. Wilt u volgend jaar uw advertentie wijzigen dan vernemen wij dat graag van u. Bij geen tegenbericht gaan wij er van uit dat de advertentie volgend jaar weer geplaatst kan worden. Voor wijzigingen of andere vragen kunt u contact opnemen met: P. den Eerzamen Hoofdpoortplantsoen CP Goedereede Tel: pietermanus@hotmail.com In een blauw geruiten kiel In een blauwgeruite kiel Draaide hij aan t grote wiel De ganse dag Maar Michieltjes jongenshart Leed ondragelijke smart A ach, a ach, a ach, a ach Als matroosje vlug en net Heeft hij voet aan boord gezet Dat hoorde zo Naar Oostinje, naar de West Jongens dat gaat opperbest Hojo, hojo, hojo, hojo Daar staat Hollands admiraal Nu een man van vuur en staal De schrik der zee T is een Ruiter naar den aard Glorierijk zit hij te paard Hoezee, hoezee, hoezee, hoezee! Voor Nederland. Voor Nederland een lied op een krachtige toon, Voor t land dat ik liefheb, Voor t land waar ik woon. Dat al wat ik min in zijn grenzen omsluit, Waar al mijn geluk en mijn blijdschap ontspruit. Goerees liedje (Wijze: Holland ze zeggen) Wij zijn zo trots o-op o-ons Goedereede Al op onze fijne eiland, omringd door de zee Waar mensen en dieren graag wonen. Kinderen spelen en stoeien er op los, Met poppen, knikkers een hut in het bos. Blijde gezichten, rode konen. Hard blaast de wind de wolken vooruit, Snel draait de molen, de vlag wappert uit; t Is Koningsdag, Goeree loopt nu uit! Vissers en boeren, zij maakten Goeree groot, In de vissershaven, daar ligt heel de grote vloot. Om straks te gaan vissen op de Noordzee. Ploeg en combine werken altijd maar door, Rijk is de aarde, zij brengt zoveel voort; Graan, piepers, juun, gladiolen en peeê. Hard blaast de wind de wolken vooruit; Snel draait de molen, de vlag wappert uit; t Is Koningsdag, Goeree loopt nu uit. Het is Koningsdag De vlaggen wapperen aan alle kant, en overal is vreugd. t Is feest in heel ons Nederland, en ieder is verheugd. Want jarig is de Ko-oning, Dus roepen wij nu blij van zin: Kom steek omhoog je vlag, vandaag is Koningsdag

17 Bloembinderij De Korenbloem is met vestigingen in Goedereede en Ouddorp al bijna 20 jaar een begrip op Goeree-Overflakkee. De binderij is gespecialiseerd in mooi gebonden boeketten, trouwen rouwarrangementen en ander bloemwerk. Wij bezorgen van Ouddorp tot en met Middelharnis. Vestiging Goedereede Kerkstraat AX Goedereede Tel Openingstijden Maandag 13:00-17:30 Dinsdag Gesloten, wij bezorgen wel uw bloemen. Woensdag 9:00-12:00 / 13:00-17:30 Donderdag 9:00-12:00 / 13:00-17:30 Vrijdag 9:00-18:00 Zaterdag 9:00-16:30 Vestiging Ouddorp Dorpsweg AG Ouddorp Tel info@dekorenbloem.nl Openingstijden Maandag 13:00-17:30 Dinsdag 9:00-12:00 / 13:00-17:30 Woensdag 9:00-12:00 / 13:00-17:30 Donderdag 9:00-12:00 / 13:00-17:30 Vrijdag 9:00-18:00 Zaterdag 9:00-16:30 Inleveren kan voor 22 april bij: Annie Visser, Beresteijn 44 Leon van den Berg, Zuidzijde Haven 13 Naam: Telefoonnummer: Leeftijd:

18 Joop van Huizen Elektrotechniek BV Hoofddijk 2 Fax.nr: AS GOEDEREEDE Mobiel: Tel.nr jvhelektrotechniek@gmail.com voor al uw elektrotechnische installatiewerk bij nieuwbouw en verbouwing aanleggen van lichtinstallaties, krachtinstallaties, datanetwerken en alarminstallaties het maken van een verlichtingsplan renovatie van badkamer en keuken maar ook voor al uw kleinere werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres zoals een extra stopcontact, bel, buitenlicht, aanpassing in de meterkast, telefoonaansluiting etc.

19 Oranjevereniging Goedereede Zaterdag 14 Juni 2014 Vrijmarkt & Zaterdag 12 Juli 2014 Vrijmarkt Shell - Tankstation Knöps Ouddorp B.V. méér dan tanken alleen! Oosterweg- Ouddorp (0187-) Voor deelname aan de vrijmarkt zijn de volgende regels van toepassing. De verkoop van spullen is alleen toegestaan in de hiervoor aangegeven ruimtes. Dit zijn plaatsen van 3 bij 3 meter. Dus geen verkoop vanaf aanhangwagens, auto s of iets dergelijks. Wij als Oranjevereniging willen echt een vrijmarkt houden. Als je echt met groot materiaal wilt komen hebben wij wellicht nog wel een plaats voor u op de braderie op 5 juli. De Vrijmarkten zijn van tot uur. Leden Oranjevereniging 1,00 Niet Leden Oranjevereniging 6,00 Kijk ook eens op onze nieuwe website of meld je aan bij onze facebookpagina: oranjevereniging goedereede Inleveren van de deelnamestrook en het verschuldigde bedrag kunt u doen voor 11 Juni en 10 juli 2014 bij: Annie Visser Beresteijn CK Goedereede Tel: e.mail: annievisser11@live.nl Vrijmarkten Zaterdag 14 juni & 12 juli 2014 Naam: Adres: Woonplaats: Tel: Betaald: Handtekening: *komt op 14 juni / 12 juli / Beide *is wel / geen lid Oranjevereniging Goedereede * Wordt wel / geen lid van de oranjevereniging * is doorstrepen wat NIET van toepassing is.

20 Gezandstraalde decoraties Logo s & familiewapens in o.a. hardglazendeuren, bovenlichten, tussendeuren en douchewanden. Exclusieve spiegels Goedereede tel

21 INSTALLATIES & CONSTRUCTIES Onderhoud en service gastoestellen Gas Water Warmte Sanitair en badkamers Airconditioning en klimaattechniek Koper, lood en zinkwerk Dakbedekking Mech. rioolontstopping Zonne-energie Las- en smeedwerk Constructiewerk U BELT WIJ KOMEN! Provincialeweg LR Goedereede T F E info@jvwijk.nl Café Restaurant Bestaria Catering Partyservice t Wapen van Stellendam Voorstraat BD Stellendam Telefoon: Fax: Internet: info@wapenvanstellendam.nl Het Restaurant t Wapen van Stellendam biedt u van dinsdag tot en met zondag tal van mogelijkheden voor de uitgebreide lunch en het diner. U kunt kennis maken met de plaatselijke specialiteiten zoals de Stellendamse garnalen en de befaamde vleesen visschotels. Uw adres voor: - A la Carte - Lunchkaart - Gezelschappen - Vegetarisch - Kopje koffie - Catering - Partyservice - Plaat gourmet - Barbecue - Non-food - Snackbar - Bourgonetten - Mosselen - Buffetten - Hapjes - Maaltijdenservice - Recepties - Etc. Bedrijfsfeesten, recepties, bruiloften, jubilea? t Wapen van Stellendam verzorgt voor u de catering. Voor grote of kleine gezelschappen, bij u thuis of op locatie Uw feest wordt een feest!

22

23 We keep you fishing Mr. Snijderweg 5, 3251LJ Stellendam (buitenhaven) Telefoon Geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag en voor groepen, feesten en partijen op aanvraag Bezoek/correspondentieadres: Deltahaven 18, Postbus 23, 3250 AA Stellendam (NL) Bruinisse (NL) Stellendam (NL) Kilmore Quay (IRL) Officieel Dealer Mitsubishi Dieselmotoren +31 (0) info@padmos.nl Baby- Kinder- Dames- en Herenkleding

24 Zalencentrum Dorpstienden beschikt over vier grote zalen en een vernieuwd sportcafé geschikt voor bruiloften, recepties en partijen van resp. 90 tot 400 personen. Onze zalen worden ingedeeld zoals u het wenst. Sporthal met tribune voor sport of mega festiviteiten tot 1500 personen. Beheerder: W.L Flohil Dorpstienden 4, 3253 AS Ouddorp tel: Fax Nieuw: Nu ook Barbeque binnen Parkeercapiciteit: 300 auto s

25 Klaas Sier Ei-zer is gespecialiseerd in het maken van uithangborden, hemelbedden, schoorsteenkappen, rozenbogen, kandelaren, hekwerk en ander (klein) metaalwerk. Klaas Sier Ei-zer Kerkstraat AX Goedereede Tel.: De Vloeren en schuifkasten specialist Aqua Terra- Kuiperburger B.V. (ATKB) Tel: Hazersweg 27A Fax: XE Ouddorp Vestiging Stellendam Nijverheidsweg LP Stellendam postbus AB Stellendam Tel: Fax: Web:

26 Huishoudelijke artikelen Speelgoed Kado artikelen Marskramer Hoenderdijk 5 A 3252 AK Ouddorp Telefooon: U bent onze gast, en daar zijn we trots op. Markt BC Goedereede SNACKBAR DICK S TARIA Boompjes 19 Ouddorp Op een vriendelijke en uiteraard hygiënische wijze maken wij met veel zorg uw bestelling klaar. PATAT & SNACKS HAMBURGERS CHICKEN NUGGETS SMULBOX VOOR KIDS + DIV. MENU S, OOK AFHAAL Telefonisch uw bestelling opgeven kan ook. Wij zorgen dat uw bestelling klaar staat op de afgesproken tijd Tel. (0187)

27 Plaatsnamenpuzzel 2014 Ontrafel de cryptische plaatsomschrijvingen. Een hulpmiddel: het aantal puntjes is gelijk aan het aantal letters van de oplossing. Voorbeeld: In dit plaatsje wordt nauwelijks meer aan nieuwbouw gedaan. Antwoord: Ouddorp Café biljart Goeree N.z. haven BH Goedereede Tel Voor lekkere koffie, div drankjes en hapjes zit u gezellig in dit bruine café aan de haven van Goeree 1. Hier is alles juist wél wat het lijkt..... (Limburg) 2. Dit dorp is duidelijk bezit van een man.... (Noord-Holland) 3. Mogelijk de woonplaats van Donald Duck en Alfred J. Kwak (Utrecht) 4. Is de stad naar het eiland of het eiland naar de stad genoemd? (Zeeland) 5. Volgens veel producten ligt dit dorp niet in Noord-Brabant..... (Noord-Brabant) 6. Aanlegplaats voor waddenverkeer (Friesland) 7. Een inwoner van deze plaats doet alles op gas (Groningen) 8. De haven binnenstebuiten (Flevoland) 9. 4 oktober wordt hier uitbundig gevierd (Gelderland) 10. Andere smaak water én kleiner dan de Noordzee (Zuid-Holland) 11. In deze stad is de koek nooit op (Overijssel) 12. Mammoet en mummie hebben er hier veel van (Drenthe) Inleveren kan voor 22 april bij: Annie Visser, Beresteijn 44 Leon van den Berg, Zuidzijde Haven 13 Naam: Telefoonnummer:

28 Klaar voor koningsdag? Bij ons kunt u terecht voor : vlaggen vlaggenstokken vlaggenstokhouders wimpels etc.

29 Zit er nog muziek in uw verzekeringen? Stellendam t e info@johnpdewit.nl i

PROGRAMMA 2015 KONINGSDAG & 5 MEI ORANJEVERENIGING GOEDEREEDE

PROGRAMMA 2015 KONINGSDAG & 5 MEI ORANJEVERENIGING GOEDEREEDE PROGRAMMA 2015 KONINGSDAG & 5 MEI ORANJEVERENIGING GOEDEREEDE Middeleeuwse gezelligheid in Goedereede Koningsdag 2015 Op 27 april staat ons weer een mooi feest te wachten, Koningsdag 2015! In heel Nederland,

Nadere informatie

liedblad Oranjeconcert

liedblad Oranjeconcert liedblad Oranjeconcert Rood, wit en blauw Rood, wit en blauw, zijn de kleuren van de vlag, Oranje is de wimpel die ik wapp ren zag. Wit is de stok, oranje is de knop. Groen is het gras en daar staat ie

Nadere informatie

De Tuinen AH Goedereede tel:

De Tuinen AH Goedereede tel: April / Mei 2017 Alle ouders hebben een aparte mailing ontvangen voor de tevredenheidsonderzoeken. We vragen u om deze digitaal in te vullen zodat we met de gegevens aan de slag kunnen. Ook leerlingen,

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Programma. Middelharnis. Koningsdag 2017

Programma. Middelharnis. Koningsdag 2017 Programma Middelharnis Koningsdag 2017 KONINGSDAG 2017 Op 27 april is het Nationale feestdag in Nederland, want dan wordt de verjaardag van onze Koning Willem Alexander gevierd. En natuurlijk doet ook

Nadere informatie

PROGRAMMA 2016 KONINGSDAG & 5 MEI ORANJEVERENIGING GOEDEREEDE

PROGRAMMA 2016 KONINGSDAG & 5 MEI ORANJEVERENIGING GOEDEREEDE PROGRAMMA 2016 KONINGSDAG & 5 MEI ORANJEVERENIGING GOEDEREEDE Koningsdag 2016 Op 27 april viert heel Nederland de verjaardag van onze koning Willem Alexander. Dit jaar bezoekt de koning samen met koningin

Nadere informatie

PROGRAMMA 2018 Koningsdag, 5 mei & de Goereeloop

PROGRAMMA 2018 Koningsdag, 5 mei & de Goereeloop PROGRAMMA 2018 Koningsdag, 5 mei & de Goereeloop ORANJEVERENIGING GOEDEREEDE Koningsdag 2018 Koningsdag 2018! Heel Goeree-Overflakkee kleurt oranje, de vlaggen gaan uit en er heerst een feeststemming.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Koningsdag Letter ee Stage Hoofdluis Gezond op school vanuit groep 0,1,2 En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

PROGRAMMA 2017 KONINGSDAG & 5 MEI ORANJEVERENIGING GOEDEREEDE

PROGRAMMA 2017 KONINGSDAG & 5 MEI ORANJEVERENIGING GOEDEREEDE PROGRAMMA 2017 KONINGSDAG & 5 MEI ORANJEVERENIGING GOEDEREEDE Koningsdag 2017 Op 27 april is het Nationale feestdag in Nederland, want dan wordt de verjaardag van onze Koning Willem Alexander gevierd.

Nadere informatie

De Nederlandse vlag is het symbool van de eenheid en onafhankelijkheid de vlaginstructie volgen. Ook op andere dagen mag de vlag worden

De Nederlandse vlag is het symbool van de eenheid en onafhankelijkheid de vlaginstructie volgen. Ook op andere dagen mag de vlag worden Ter inleiding De Nederlandse vlag Bij het uithangen van de Nederlandse vlag kan men de dagen van De Nederlandse vlag is het symbool van de eenheid en onafhankelijkheid de vlaginstructie volgen. Ook op

Nadere informatie

Programmaboekje 2013

Programmaboekje 2013 Programmaboekje 2013 Colofoon Postbus 88, 8084 ZH t Harde Voorzitter Secretaris Penningmeester Algemeen Algemeen Algemeen Aart Akster Marchel Akster Marloes Lieftink Pim van der Beek Gerrit Leusink Kees

Nadere informatie

Vakanties en bijzondere dagen

Vakanties en bijzondere dagen Vakanties en bijzondere dagen VAKANTIE NOORD/MIDDEN/ZUID DATA Kerst 2013 alle regio s 21-12-13 t/m 05-01-14 Voorjaar noord 22-02-14 t/m 02-03-14 midden / zuid 15-02-14 t/m 23-02-14 Mei alle regio s 26-04-14

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter ee Gezond op school Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact S c h o o l m e

Nadere informatie

April 2013. Beste allemaal, Burgemeester Aboutaleb op bezoek

April 2013. Beste allemaal, Burgemeester Aboutaleb op bezoek April 2013 Beste allemaal, Burgemeester Aboutaleb op bezoek Wat een geweldige feestweek! De hele week heeft in het teken gestaan van de kroning van prins Willem Alexander tot Koning van ons land. Maandagmorgen

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.J. Schuurman (Oldebroek)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.J. Schuurman (Oldebroek) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.J. Schuurman (Oldebroek) Schriftlezing: Romeinen 8 vers 28 t/m 39 Psalm 56 vers 5 en 6 Psalm 86 vers 6 (Schoolpsalm) Psalm 91 vers 1 en 5 Psalm 119 vers 13, 14

Nadere informatie

en in Jezus Christus, Gods eniggeboren Zoon, onze Heer

en in Jezus Christus, Gods eniggeboren Zoon, onze Heer Dienst in de Dorpskerk Heemskerk 3 mei 2015 en in Jezus Christus, Gods eniggeboren Zoon, onze Heer voorganger: ds Marco Visser vleugel: David Rip voorlezer: Corry van Gemeren ouderling: Feija Stuart diaken:

Nadere informatie

KONINGSDAG PROGRAMMA OUDERKERK AAN DE AMSTEL.

KONINGSDAG PROGRAMMA OUDERKERK AAN DE AMSTEL. KONINGSDAG 2019 PROGRAMMA OUDERKERK AAN DE AMSTEL 10:30-12:00 uur 11:00 uur Familie Fietspuzzeltocht over een afstand van circa 30 km. Inschrijven en starten bij sporthal Bindelwijk, Kon. Julianalaan 16.

Nadere informatie

De Nederlandse vlag. 1. Algemeen

De Nederlandse vlag. 1. Algemeen De Nederlandse vlag 1. Algemeen a. Onder de koninkrijksvlag of Nederlandse vlag (hierna ook te noemen: vlag) wordt verstaan de bij Koninklijk Besluit van 19 februari 1937, nummer 93, en Beschikking Minister

Nadere informatie

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com 2009-2010 Nummer 5 Juf Lassche 292787/ juf Veenstra 038 4600725 henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com Bijbelverhalen en liedjes week 47 en 48: Maandag: klein klein kindje Dinsdag: Mozes wordt

Nadere informatie

09:45 10:00 Sluiting ontbijt & opening gemeentedag. 10:00 Catering, bloemenmarkt, verkoop van levensmiddelen, allerlei

09:45 10:00 Sluiting ontbijt & opening gemeentedag. 10:00 Catering, bloemenmarkt, verkoop van levensmiddelen, allerlei 08:45 09:45 Ontbijt 09:45 10:00 Sluiting ontbijt & opening gemeentedag 10:00 Catering, bloemenmarkt, verkoop van levensmiddelen, allerlei 10:00 12:00 Fotoshoot (grote zaal) 10:15 10:45 Sponsorloop kinderen

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur Beste ouder(s), Nog een paar dagen en dan kunnen de leerlingen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Voor groep 1 t/m 4 start 24 april de vakantie om 12.30 uur. Groep 5 t/m 8 mag om 14.30 uur gaan

Nadere informatie

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue Bijschriftje Down Under DOWN UNDER IS MET RECHT EEN VAN DE MOOISTE HORECALOCATIES IN DE REGIO UTRECHT. HEERLIJK ETEN, SFEERVOLLE AMBIANCE, GASTVRIJE SERVICE EN EEN SPECTACULAIR UITZICHT OVER DE LAAGRAVENSE

Nadere informatie

Korte lesbrief Koningsbomen Ter gelegenheid van het planten van de Lindeboom voor Koning Willem Alexander Op 30 april 2013

Korte lesbrief Koningsbomen Ter gelegenheid van het planten van de Lindeboom voor Koning Willem Alexander Op 30 april 2013 Korte lesbrief Koningsbomen Ter gelegenheid van het planten van de Lindeboom voor Koning Willem Alexander Op 30 april 2013 Geschiedenis Op 30 april 2013 wordt de Prins van Oranje, beter bekend als Prins

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 108 uitgave 28 april 2010 Deze nieuwsbrief bevat informatie over de volgende onderwerpen:

Nieuwsbrief 108 uitgave 28 april 2010 Deze nieuwsbrief bevat informatie over de volgende onderwerpen: BASISSCHOOL DE BLOKKENBERG KERKRADE Postbus 2001, 6460 CA Kerkrade, telefoon 045-5453704 Directeur: Dhr. R. Könings Hoofdlocatie: Akkerheide 19, 6463 DC Kerkrade Dislocatie: Vincent van Goghplein 1 6464

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

PROGRAMMA Koningsdag, de Goereeloop en diverse markten ORANJEVERENIGING GOEDEREEDE

PROGRAMMA Koningsdag, de Goereeloop en diverse markten ORANJEVERENIGING GOEDEREEDE PROGRAMMA 2019 Koningsdag, de Goereeloop en diverse markten ORANJEVERENIGING GOEDEREEDE Voorwoord Koningsdag 2019 Aubades, kinderspelen, vrijmarkten, concerten, versierde fietsen, Oranjelunch, zeskamp,

Nadere informatie

Klanttevredenheidonderzoek Dennenheuvel

Klanttevredenheidonderzoek Dennenheuvel Klanttevredenheidonderzoek Dennenheuvel Tweede helft 2014 (februari 2015) Inhoudsopgave 1. Algemene vragen 2. Personeel 3. Hygiene 4. Maaltijden 5. Zorgfunctie 6. Extra service aspecten 7. Eindoordeel

Nadere informatie

Oranjefeest PROGRAMMABOEKJE. Oranjevereniging Kamperzeedijk Datum: 20 en 21 juni 2014

Oranjefeest PROGRAMMABOEKJE. Oranjevereniging Kamperzeedijk Datum: 20 en 21 juni 2014 Oranjefeest 2014 PROGRAMMABOEKJE Oranjevereniging Kamperzeedijk Datum: 20 en 21 juni 2014 Programma Vrijdag 15:30 uur Officiële opening van het Oranjefeest door Wethouder Visserman 15:45 uur Aanvang kinderspelen

Nadere informatie

Herema State. Dienstverlening voor senioren

Herema State. Dienstverlening voor senioren Herema State Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

Lesdeal Koningsdag 2018

Lesdeal Koningsdag 2018 Lesdeal Koningsdag 2018 Groep 4 t/m 8 Koningsdag is een speciale dag in Nederland! Op deze dag, 27 april, is koning Willem- Alexander jarig en viert hij zijn verjaardag met het hele land. Dit heb je waarschijnlijk

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: ds. A.R. Warnar-van den Berg Organist: Anja van der Ploeg

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: ds. A.R. Warnar-van den Berg Organist: Anja van der Ploeg Welkom in de Pauluskerk Voorganger: ds. A.R. Warnar-van den Berg Organist: Anja van der Ploeg Zingen: 908, vers 1, 2 en 4 Ik heb U lief, o mijn Beminde Zingen: 908, vers 1, 2 en 4 Ik heb U lief, o mijn

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma April 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand april. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Naam: IK WOON IN NEDERLAND

Naam: IK WOON IN NEDERLAND Naam: IK WOON IN NEDERLAND Nederland is een land in Europa. Het land ligt aan de Noordzee, naast Duitsland en België. Nederland is niet erg groot. Toch wonen er ruim 16 miljoen mensen, waardoor Nederland

Nadere informatie

Nieuws -en activiteitenoverzicht na schoolse activiteiten in Burgum

Nieuws -en activiteitenoverzicht na schoolse activiteiten in Burgum Nieuws -en activiteitenoverzicht na schoolse activiteiten in Burgum nr.1 De eerste nieuwsbrief van het seizoen 2015-2016 is weer een feit. In deze nieuwsbrief kunt u het nieuwe aanbod van de diverse clubs

Nadere informatie

100 jaar De Grote Karper

100 jaar De Grote Karper Programmaboekje 100 jaar De Grote Karper Jubileumjaar 2014 - 2 - Beste lezer(es). Zoals in het logo staat aangegeven, is onze vereniging in 1914 opgericht en bestaat dit jaar dus 100 jaar. Om dit te vieren,

Nadere informatie

Zoekt u een kleurrijk schilder die van aanpakken weet? Bel (0186) Van Eijmeren schilders sterk in uitvoerend werk

Zoekt u een kleurrijk schilder die van aanpakken weet? Bel (0186) Van Eijmeren schilders sterk in uitvoerend werk Zoekt u een kleurrijk schilder die van aanpakken weet? Bel (0186) 571552 Van Eijmeren schilders sterk in uitvoerend werk info@vaneijmerenschilders.nl De Oranjevereniging bedankt de volgende sponsors: Auto

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER SEPTEMBER 2011

ACTIVITEITENKALENDER SEPTEMBER 2011 ACTIVITEITENKALENDER SEPTEMBER 2011 Uitgelicht Vrijdag 2 september Weekafsluiting: Suikerfeest Zondag 4 september 11:30-12:30 Kerkdienst Donderdag 8 september 19:30-22:00 Muziek: Optreden De Jongens van

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Beste leden, Vorige maand is er geen nieuwsbrief verstuurd. Deze is voor twee maanden. Kerstfeest op Speeltuin Schiewijk Ieder jaar vieren we op

Nadere informatie

Onze koningin. Het Koninklijk Huis en de koninklijke familie

Onze koningin. Het Koninklijk Huis en de koninklijke familie Onze koningin Koningin Beatrix is Koningin der Nederlanden. Haar volledige naam luidt: Beatrix Wilhelmina Armgard, Koningin der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau, Prinses van Lippe-Biesterfeld. Ze

Nadere informatie

verwerkingsopdrachten Willem-Alexander

verwerkingsopdrachten Willem-Alexander verwerkingsopdrachten Willem-Alexander Van kind tot koning Vragen bij Stamboom van het Koninklijk huis (bladzijde 6 en 7) 1 Als je goed kijkt, zie een schild met het wapen van Nederland. Op het schild

Nadere informatie

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet.

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Kerstviering groep 4 Welkom Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Als de kerstklokken luiden Dan horen wij steeds weer Dat Jezus is geboren.

Nadere informatie

Oranjevereniging Wilsum

Oranjevereniging Wilsum Oranjevereniging Wilsum Oranjefeest 28, 29 en 30 augustus. Bijna is het weer zover en dan kunnen we ons weer opmaken voor drie dagen Oranjefeest. Het is alweer een jaar geleden dat we ons 75 jarig jubileum

Nadere informatie

BEWAAREXEMPLAAR Programmaboekje clubs, activiteiten en andere welzijnsdiensten locatie Ewoud

BEWAAREXEMPLAAR Programmaboekje clubs, activiteiten en andere welzijnsdiensten locatie Ewoud Mevrouw Van Oort en mevrouw Gijssen houden van gezelligheid. Eerst zijn ze actief in de beweeg - club en daarna drinken ze samen een welverdiend kopje koffie. BEWAAREXEMPLAAR Programmaboekje clubs, activiteiten

Nadere informatie

Koninginnedagboek: Groep 3/4 /5

Koninginnedagboek: Groep 3/4 /5 Naam: Groep: Onze koningin Koningin Beatrix is Koningin der Nederlanden. Haar volledige naam luidt: Beatrix Wilhelmina Armgard, Koningin der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau, Prinses van Lippe-Biesterfeld.

Nadere informatie

Welkom in een dienst van Kerk Zonder Grenzen voor een viering samen met de luisteraars van Radio Bloemendaal

Welkom in een dienst van Kerk Zonder Grenzen voor een viering samen met de luisteraars van Radio Bloemendaal Welkom in een dienst van Kerk Zonder Grenzen voor een viering samen met de luisteraars van Radio Bloemendaal Zondag : 24 april 2016 Aanvang : 19.00 uur Voorganger : Dr. Stephan de Jong Lector : Judith

Nadere informatie

Parkinson Café Delft en omstreken Nieuwsbrief van de maand November

Parkinson Café Delft en omstreken Nieuwsbrief van de maand November Parkinson Café Delft en omstreken Nieuwsbrief van de maand November Parkinson Café Delft en omstreken website: Sophia Revalidatie (sportkantine), www.parkinsoncafedelfteo.nl Reinier de Graafweg 1, email:

Nadere informatie

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Las Longueras - (Spanje Gran Canaria Valle de Agaete) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Lesblad onderbouw Waarom de koning geen kroon draagt

Lesblad onderbouw Waarom de koning geen kroon draagt Lesblad onderbouw Waarom de koning geen kroon draagt Waarom de koning geen kroon draagt (en andere weetjes over het koningshuis) is een infotainmentboek over het koningshuis. Je kunt op verschillende momenten

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Proteion is er voor u in Echt-Susteren

Proteion is er voor u in Echt-Susteren Proteion is er voor u in Echt-Susteren U heeft een prettig leven en wil dat graag zo houden. Soms heeft u daarbij ondersteuning nodig. Als professional in welzijn en zorg wil Proteion dienstbaar en ondersteunend

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

Troonnieuws. Het Koningslied van de Hoekstee

Troonnieuws. Het Koningslied van de Hoekstee Troonnieuws Van 8 t/m 23 april houden wij onze projectweek met als thema troonswisseling. In dit Troonnieuws willen wij u vertellen welke activiteiten wij ondernemen. Het Koningslied van de Hoekstee Vanmorgen

Nadere informatie

Sponsorbrochure Oostermoer 2018

Sponsorbrochure Oostermoer 2018 Sponsorbrochure Oostermoer 2018 www.oostermoerfeest.nl Oostermoerfeest 150 jaar: een feest voor en door inwoners! Het Oostermoerfeest doet in de zeven Oostermoer dorpen de harten sneller kloppen. Het Oostermoerfeest

Nadere informatie

Oranje. Dubbeldamse. Vereniging

Oranje. Dubbeldamse. Vereniging Oranje Dubbeldamse Vereniging Programma 2013 De zorg van D&O gaat verder Voor directe hulp na overlijden Ce n t ra a l m e l d n u m m e r o ve r l i j d e n : 0 8 0 0 0 9 9 5 5 1 5 ( g rat i s) 7 d a

Nadere informatie

Lied van de maand 2014-2015

Lied van de maand 2014-2015 Sept. God die alles maakte God die alles maakte de lucht en t zonlicht blij de hemel zee en aarde zorgt ook voor mij God die t gras gemaakt heeft de bloemen in de wei de bomen, vruchten, vogels zorgt ook

Nadere informatie

O, Jezus hoe vertrouwd en goed, lied 446 : 1,4,6. Als een hert dat verlangt naar water

O, Jezus hoe vertrouwd en goed, lied 446 : 1,4,6. Als een hert dat verlangt naar water O, Jezus hoe vertrouwd en goed, lied 446 : 1,4,6 O Jezus, hoe vertrouwd en goed klinkt mij uw naam in t oor, uw naam die mij geloven doet: Gij gaat mij reddend voor. Al wat ik doe, al wat ik wil, het is

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Programma BUITENPLAATS DE LUWE STEK HORECA DE LUWE STEK. Hogebrugweg 11b 1738 JW WAARLAND. EMAIL: horeca@horecaluwestek.nl

Programma BUITENPLAATS DE LUWE STEK HORECA DE LUWE STEK. Hogebrugweg 11b 1738 JW WAARLAND. EMAIL: horeca@horecaluwestek.nl Programma BUITENPLAATS DE LUWE STEK 2015 HORECA DE LUWE STEK Hogebrugweg 11b 1738 JW WAARLAND 0226427704 EMAIL: horeca@horecaluwestek.nl Belangrijke telefoonnummers Beheerder park de luwe stek: Miriam

Nadere informatie

Eet, drink en geniet...

Eet, drink en geniet... Eet, drink en geniet... Heerlijk genieten op een unieke locatie Wij stellen ons voor Wij, familie De Jonge, heten u van harte welkom bij Paviljoen Meerzicht. Al meer dan 18 jaar werken wij met veel passie

Nadere informatie

Typisch Nederlands. Hollandse tradities en gewoonten

Typisch Nederlands. Hollandse tradities en gewoonten Typisch Nederlands Hollandse tradities en gewoonten Inhoud Welkom... 6 hoofdstuk 1 Oranje... 8 Inleiding... 11 Koningsdag... 12 De Nederlandse vlag... 14 Prinsjesdag... 17 Het Wilhelmus... 19 hoofdstuk

Nadere informatie

1 4 1 2 3 4 De kapper bij u in de buurt. Op afspraak voor u geopend van maandag t/m vrijdag. Ik garandeer u kwaliteit, een goede service en betaalbare prijzen. Knippen... 14,00 Föhnen... 14,00 Permanent

Nadere informatie

Pinkstertoernooi 201 6 handbalvereniging Niobe Asten

Pinkstertoernooi 201 6 handbalvereniging Niobe Asten 1 Handbalvereniging Niobe bedankt alle sponsoren die dit magazine mogelijk maken. Het adres voor al uw Machines en Gereedschappen Voor o.a. bouw, tuin en park, zowel verkoop als verhuur Dier & Tuin Onder

Nadere informatie

Aan de ouders van de kinderen van groep 1en 2: Nieuwbrief voor het nieuwe thema.

Aan de ouders van de kinderen van groep 1en 2: Nieuwbrief voor het nieuwe thema. Aan de ouders van de kinderen van groep 1en 2: Nieuwbrief voor het nieuwe thema. Allereerst willen we alle ouders en kinderen een heel goed 2015 wensen. We wensen u veel gezondheid en geluk toe. We hopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina 1 In dit nummer 2. De gemeente laat weten 2. Veilig en weer goed zicht 3. Pendelbus is succes 3. Interne verhuizing loopt goed 4. Mevr. Reijneke over haar interne

Nadere informatie

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Programma April 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand april. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

kalender Woon-zorgcentrum Rustoord: maart 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014

kalender Woon-zorgcentrum Rustoord: maart 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014 Dinsdag 01 Woensdag 02 Donderdag 03 09.15-10.15 uur Bibliotheek is geopend Bibliotheek 09.30 uur-10.30 uur Inschrijven Diner Rustorant. Het diner is op 8 April

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Mei 2016

Activiteitenprogramma Mei 2016 Activiteitenprogramma Mei 2016 Wiemersheerd, T Hoge Heem, Assieshof, van Leeuwenhof, De Hoven Beste bewoners, aanleun bewoners en belangstellenden, Voor u het maandprogramma van Mei. Ook deze maand hebben

Nadere informatie

DUKDALF. Restaurant. Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN. facebook.com/dukdalf THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN

DUKDALF. Restaurant. Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN. facebook.com/dukdalf THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN DUKDALF Restaurant THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN Zandstraat 9 5331 PG Kerkdriel Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN Telefoon: 0418 674195 info@restaurantdukdalf.nl www.restaurantdukdalf.nl

Nadere informatie

INHOUD. Algemeen... 4. Restaurant Chatillon.. 4. Brasserie & Lounge Circles. 5. Palace Wellness Center 6. Vitality Fitness Club. 7. Hotelkamers...

INHOUD. Algemeen... 4. Restaurant Chatillon.. 4. Brasserie & Lounge Circles. 5. Palace Wellness Center 6. Vitality Fitness Club. 7. Hotelkamers... INHOUD Algemeen.... 4 Restaurant Chatillon.. 4 Brasserie & Lounge Circles. 5 Palace Wellness Center 6 Vitality Fitness Club. 7 Hotelkamers... 8 2 ALGEMEEN Op nog geen kilometer van herstelhotel De Kim

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Theresia

Woonzorgcentrum Theresia zonnehuisgroep amstelland Woonzorgcentrum Theresia Het leeft hier. Er lopen altijd mensen rond. Net een dorp. Licht, vriendelijk en sfeervol. ruimte voor wensen Theresia is een kleinschalig woonzorgcentrum,

Nadere informatie

De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert

De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert Informatie Gezond eten kan ook lekker zijn Gezond eten levert een belangrijke bijdrage aan een gezond leven. Kies bewust voor een gezonde voeding, maar geniet ook van

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

naar God Verlangen Thema: juni welkom in de open deur dienst voorganger: ds. W. Dekker muziekteam: Theda, Lisette, Rik Aart-Jan en Nathan

naar God Verlangen Thema: juni welkom in de open deur dienst voorganger: ds. W. Dekker muziekteam: Theda, Lisette, Rik Aart-Jan en Nathan welkom juni in de open deur dienst 19 2016 Thema: Verlangen naar God n.a.v. Psalm 42 voorganger: ds. W. Dekker muziekteam: Theda, Lisette, Rik Aart-Jan en Nathan organist: Christian Boogaard Welkom en

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Het is voor ons prettig om te weten hoeveel kinderen er aanwezig zullen zijn. Zodoende kunnen wij beter groepen vormen of vervoer regelen.

Het is voor ons prettig om te weten hoeveel kinderen er aanwezig zullen zijn. Zodoende kunnen wij beter groepen vormen of vervoer regelen. Kindercentrum ZieZoo t Loo Prinses Margrietlaan t.o. huisnr. 9 2273 BP Voorburg, T 070 221 0092 loo@ziezoo.nl www.ziezoo.nl Nieuwsbrief Januari In deze nieuwsbrief een verslag van de afgelopen maanden,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus kindvriendelijkgoor@gmail.com www.kindvriendelijkgoor.nl kindvriendelijkgoor.facebook.com mei/juni 2015 Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus Is er weer jullie leukste week van het jaar het kinderkamp!!!

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V. Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.) Geachte ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief januari 2014 Nummer

Nadere informatie

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen!

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Inleiding De Stichting Rondje Bergen is 35 jaar geleden opgericht om een hardloopevenement in het mooie Bergen te organiseren. De prachtige

Nadere informatie

JEZUS VERGEEFT EN GENEEST

JEZUS VERGEEFT EN GENEEST LITURGIE voor de themadienst ter afsluiting van de VBW De bouwplaats op zondag 25 oktober 2015 om 9.30 uur in de Elimkerk te t Harde. JEZUS VERGEEFT EN GENEEST Voorganger: ds. D. Dekker Organist: dhr.

Nadere informatie

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord!

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Bruiloften Geacht bruidspaar, Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Allereerst van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. Een bruiloft is één van de belangrijkste dagen in uw leven, wij vinden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

Luisteren: muziek (B1 nr. 1)

Luisteren: muziek (B1 nr. 1) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U

Nadere informatie

Voor u ligt het programmaboekje van de activiteiten rond Koningsdag 2015.

Voor u ligt het programmaboekje van de activiteiten rond Koningsdag 2015. Programmaboekje Koningsdag 2015 Voorwoord Voor u ligt het programmaboekje van de activiteiten rond Koningsdag 2015. Dit jaar is Koningsdag op maandag 27 april. De organisatie van de activiteiten voor

Nadere informatie

Voor de dienst zingen we: Kleuren

Voor de dienst zingen we: Kleuren Feest in de kerk! Voor de dienst zingen we: Kleuren M. Zimmer Kleuren, kleuren, allemaal kleuren rood, oranje, geel, groen, paars en blauw God bedacht die prachtige kleuren Anders was alles zo grijs en

Nadere informatie

Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school!

Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school! Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school! Voor de meeste kinderen is dat waarschijnlijke geen straf, want bijna overal staat

Nadere informatie

Proteion is er voor u in Leudal

Proteion is er voor u in Leudal Proteion is er voor u in Leudal U heeft een prettig leven en wil dat graag zo houden. Soms heeft u daarbij ondersteuning nodig. Als professional in welzijn en zorg wil Proteion dienstbaar en ondersteunend

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto April 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: l Koningsfilm l Spelletjesmiddag l Bingo l Dansavond Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens foto Aanvang:

Nadere informatie