Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: ds. A.R. Warnar-van den Berg Organist: Anja van der Ploeg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: ds. A.R. Warnar-van den Berg Organist: Anja van der Ploeg"

Transcriptie

1 Welkom in de Pauluskerk Voorganger: ds. A.R. Warnar-van den Berg Organist: Anja van der Ploeg

2 Zingen: 908, vers 1, 2 en 4 Ik heb U lief, o mijn Beminde

3 Zingen: 908, vers 1, 2 en 4 Ik heb U lief, o mijn Beminde

4 Zingen: 908, vers 1, 2 en 4 Ik heb U lief, o mijn Beminde

5 Zingen: 908, vers 1, 2 en 4 Ik heb U lief, o mijn Beminde

6 Zingen: 908, vers 1, 2 en 4 Ik heb U lief, o mijn Beminde

7 Zingen: 908, vers 1, 2 en 4 Ik heb U lief, o mijn Beminde

8 Woord van welkom

9 Zingen: Psalm 116, vers 1, 3 en 4

10 Zingen: Psalm 116, vers 1, 3 en 4

11 Zingen: Psalm 116, vers 1, 3 en 4

12 Stil Gebed Bemoediging en groet

13 Zingen: Lied 833 Neem, mij aan zoals ik ben

14 Zingen: Lied 833 Neem, mij aan zoals ik ben

15 Gebodslezing

16 Zingen: 103e (3x) Bless the Lord

17 Woord voor de Kinderen

18 Zingen: ELB 435 k Heb Jezus nodig, heel mijn leven 1. 'k Heb Jezus nodig, heel mijn leven. 'k Heb Jezus nodig, dag aan dag, in m'n handel, in m'n wandel, in m'n slapen en ontwaken, 'k heb Hem nodig, dag aan dag. 2. 'k Wil Jezus volgen, heel mijn leven, 'k Wil Jezus volgen, dag aan dag, in m'n handel, in m'n wandel, in m'n slapen en ontwaken, 'k wil Hem volgen, dag aan dag.

19 Gebed bij de opening van de Schrift

20 Schriftlezing Johannes 21: Hierna verscheen Jezus weer aan de leerlingen, nu bij het Meer van Tiberias. Dat gebeurde als volgt. 2 Bij het meer waren Simon Petrusen Tomas (dat betekent tweeling ), Natanaël uit Kana in Galilea, de zonen van Zebedeüs en nog twee andere leerlingen. 3 Petrus zei: Ik ga vissen. Wij gaan met je mee, zeiden de anderen. Ze stapten in de boot, maar de hele nacht vingen ze niets. 4 Toen het al ochtend werd, stondjezus op de oever, al wisten de leerlingen niet dat het Jezus was. 5 Hij riep: Hebben jullie soms iets te eten? Nee, antwoordden ze. 6 Gooi het net aan stuurboord uit, riep Jezus, dan lukt het wel. Ze wierpen het net uit en er zat zo veel vis in dat ze het niet omhoog konden trekken. 7 De leerling van wie Jezus hield zei tegen Petrus: Het is de Heer! Zodra Simon Petrus dat hoorde, schortte hij zijn bovenkleed op meer had hij niet aan en sprong in het water.

21 Schriftlezing Johannes 21: De andere leerlingen kwamen met de boot en sleepten het net vol vis achter zich aan. Ze waren niet ver van de oever, ongeveer tweehonderd el. 9 Toen ze aan land kwamen zagen ze een vuurtje met vis erop en brood. 10 Jezus zei: Breng ook wat van de vis die jullie net gevangen hebben. 11 Simon Petrus ging weer aan boord en trok het net aan land. Het zat vol grote vissen, welgeteld honderddrieënvijftig, en toch scheurde het niet. 12 Jezus zei tegen hen: Kom, eet iets. Geen van de leerlingen durfde hem te vragen wie hij was, ze begrepen dat het de Heer was. 13 Jezus nam het brood en gaf hun ervan, en hij gaf hun ook vis. 14 Dit was al de derde keer dat Jezusaan de leerlingen verscheen nadat hij uit de dood was opgestaan. 15 Toen ze gegeten hadden, sprak Jezus Simon Petrus aan: Simon, zoon van Johannes, heb je mij lief, meer dan de anderen hier? Petrusantwoordde: Ja, Heer, u weet dat ik van u houd. Hij zei: Weid mijn lammeren.

22 Schriftlezing Johannes 21: Nog eens vroeg hij: Simon, zoon van Johannes, heb je me lief? Hij antwoordde: Ja, Heer, u weet dat ik van u houd. Jezus zei: Hoed mijn schapen, 17 en voor de derde maal vroeg hij hem: Simon, zoon van Johannes, houd je van me? Petrus werd verdrietig omdat hij voor de derde keer vroeg of hij van hem hield. Hij zei: Heer, u weet alles, u weet toch dat ik van u houd. Jezus zei: Weid mijn schapen. 18 Waarachtig, ik verzeker je: toen je jong was deed je zelf je gordel om en ging je waarheen je wilde, maar wanneer je oud wordt zal een ander je handen grijpen, je je gordel omdoen en je brengen waar je niet naartoe wilt. 19 Met deze woorden duidde hij aan hoe Petrus zou sterven tot eer van God. Daarna zei hij: Volg mij.

23 Zingen: Lied 649, vers 2, 3 en 4

24 Zingen: Lied 649, vers 2, 3 en 4

25 Zingen: Lied 649, vers 2, 3 en 4

26 Schriftlezing 1 Petrus 5: Ik doe een beroep op de oudsten onder u. Als uw mede-oudste en als ooggetuige van Christus lijden, en omdat ik evenals u zal delen in de luister die binnenkort zal worden geopenbaard, vraag ik u: 2 Hoed Gods kudde waarvoor u de verantwoordelijkheid hebt, houd goed toezicht niet gedwongen maar vrijwillig, zoals God dat wil, en niet om er zelf beter van te worden maar met belangeloze toewijding. 3 Stel u niet heerszuchtig op tegenover de kudde die aan u is toevertrouwd, maar geef het goede voorbeeld. 4 Dan zult u wanneer de hoogste herderverschijnt de krans van de luister ontvangen, die nooit verwelkt. 5 En u, jongeren, moet van uw kant het gezag van de oudsten erkennen. Overigens, in de omgang met elkaar moet ieder van u altijd de minste willen zijn, want God keert zich tegen hoogmoedigen, maar aan nederigen schenkt hij zijn genade.

27 Zingen: Lied 649, vers 5, 6 en 7

28 Zingen: Lied 649, vers 5, 6 en 7

29 Zingen: Lied 649, vers 5, 6 en 7

30 Preek

31 Zingen: Iona 40 : Wil je opstaan en Mij volgen 1. Wil je opstaan en Mij volgen als ik noem je naam? Wil je dienen in t verborgen, zonder roem of faam? Wil je leven op de wind, broos en kwetsbaar als een kind? Zul je geven wat Ik vind in jou en jij in Mij? 2. Wil je gaan op nieuwe wegen, steil en ongewis? Wil je zijn tot hoed' en zegen voor wie vreemd'ling is? Val je niet een mens te hard die in leugens is verward? Hoor je 't kloppen van mijn hart in jou en jij in Mij?

32 Zingen: Iona 40 : Wil je opstaan en Mij volgen 3. Wil je gids zijn voor de blinde die je smeekt: 'Help mij!' Wil je vechten voor een kind, gevangen en onvrij? Zie je in ontferming aan, ieder die alleen moet gaan, opdat groeie mijn bestaan in jou en jij in Mij? 4. Wil je zien dat wat Ik zie: jouw gaven velerlei! Wil je luist'ren als Ik zeg: 'Een koningskind ben jij!, Wil je geven wat je hebt, dat de wereld zich herschept en mijn leven wordt gewekt in jou en jij in Mij? 5. Heer van liefde en van licht, vervul mij met uw Geest. Laat mij zijn op U gericht, en maak mij onbevreesd. Dat ik in uw voetspoor ga, uw ontferming achterna, en met lijf en ziel besta in U en Gij in mij.

33 Dankgebed en voorbeden

34 Inzamelingen der gaven Inzameling der gaven 1 ste Collecte: Diaconie 2 e Collecte: Kerkbeheer Uitgangscollecte: Missionair werk en Kerkgroei KIA

35 Jan Gort is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

36

37 Zingen: 838, vers 1, 2 en 3 O grote God, die liefde zijt

38 Zingen: 838, vers 1, 2 en 3 O grote God, die liefde zijt

39 Zingen: 838, vers 1, 2 en 3 O grote God, die liefde zijt

40 Zingen: 838, vers 1, 2 en 3 O grote God, die liefde zijt

41 Zingen: 838, vers 1, 2 en 3 O grote God, die liefde zijt

42 Zingen: 838, vers 1, 2 en 3 O grote God, die liefde zijt

43 Zegen

44 Zingen: 708: 1 en 6 1.Wilhelmus van Nassouwe ben ik, van Duitsen bloed, den vaderland getrouwe blijf ik tot in den dood. Een Prinse van Oranje ben ik, vrij, onverveerd, den Koning van Hispanje heb ik altijd geëerd.

45 Zingen: 708: 1 en 6 6.Mijn schild ende betrouwen zijt Gij, o God mijn Heer, op U zo wil ik bouwen, Verlaat mij nimmermeer. Dat ik doch vroom mag blijven, uw dienaar t'aller stond, de tirannie verdrijven die mij mijn hart doorwondt.

46 Graag nodigen wij, u/jou uit in de benedenzaal voor een heerlijk kopje koffie of thee, en een ontmoeting met elkaar. Voor de kinderen staat er een lekker glaasje limonade klaar. Goede zondag

Wij zingen voor de dienst: Gezang 314 : 1 en 2

Wij zingen voor de dienst: Gezang 314 : 1 en 2 Wij zingen voor de dienst: Gezang 314 : 1 en 2 Gezang 314 : 1a Gezang 314 : 1b Gezang 314 : 2a Gezang 314 : 2b Wij zingen als intochtslied: Psalm 66: 1 en 3 Psalm 66: 1a Psalm 66: 1b Psalm 66: 3a Psalm

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Ds. A.R. Warnar- van den Berg Organist: Ries de Visser

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Ds. A.R. Warnar- van den Berg Organist: Ries de Visser Welkom in de Pauluskerk Voorganger: Ds. A.R. Warnar- van den Berg Organist: Ries de Visser Zingen: Nieuw liedboek 8a vers 1, 2, 3, 4, 5 en 6 Zingen: Nieuw liedboek 8a vers 1, 2, 3, 4, 5 en 6 Zingen: Nieuw

Nadere informatie

Liturgie voor de Zangdienst. 21 mei uur in de Ontmoetingskerk Thema: ˮ Hoe werkt Gods liefde? ˮ

Liturgie voor de Zangdienst. 21 mei uur in de Ontmoetingskerk Thema: ˮ Hoe werkt Gods liefde? ˮ Liturgie voor de Zangdienst 21 mei 2017 19.00 uur in de Ontmoetingskerk Thema: ˮ Hoe werkt Gods liefde? ˮ Voorganger ds. Wilko Nijkamp uit Julianadorp m.m.v. ˮThe Young Spirit Singersˮ uit Dirkshorn o.l.v.

Nadere informatie

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Zondag 21 januari uur

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Zondag 21 januari uur Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Zondag 21 januari 2018 10.00 uur Loof de HEER, alle volken, prijs Hem, alle naties: zijn liefde voor ons is overstelpend, eeuwig duurt de trouw van de HEER

Nadere informatie

ZONDAG 17 november 2013. Wie is arm wie is rijk?

ZONDAG 17 november 2013. Wie is arm wie is rijk? ZONDAG 17 november 2013 Protestantse Gemeente Biddinghuizen Thema: Wie is arm wie is rijk? Dienst van bevestiging: mw. Aaltje Timmerman tot ouderling Eredienst. Voorganger: ds. Bram Bregman Organist: dhr.

Nadere informatie

- tijd om terug te kijken - tijd om vooruit te kijken

- tijd om terug te kijken - tijd om vooruit te kijken Oud/Nieuw - tijd om terug te kijken - tijd om vooruit te kijken Een moment om even uit de hectiek van alledag te stappen en van een afstand naar je leven te kijken en te onderzoeken welke plek God daarin

Nadere informatie

Thema: Tijd om op weg te gaan en te ontmoeten

Thema: Tijd om op weg te gaan en te ontmoeten Zondag 13 december 3e Advent Thema: Tijd om op weg te gaan en te ontmoeten Orgelspel Begroeting De gemeente gaat staan Intochtslied: Lied 601 Stilte om ons voor te bereiden op de dienst Bemoediging o.

Nadere informatie

Samen houden we de website up-to-date!

Samen houden we de website up-to-date! Organiseer je een nieuwe (eenmalige of vaker terugkerende) activiteit binnen BOEI 90? Valt er een door jou georganiseerde activiteit uit of verandert er iets in de data hiervan? Laat het weten aan communicatie@boei90.nl!

Nadere informatie

Thema: Het is van mij! Of niet dan?

Thema: Het is van mij! Of niet dan? Zondag 7 april 2019 5e zondag 40 dagentijd Thema: Het is van mij! Of niet dan? Orgelspel Begroeting (ouderling van dienst) De gemeente gaat staan Intochtslied: Lied 283 Stilte om ons voor te bereiden op

Nadere informatie

Zondag 19 april 2015 Gezinsdienst

Zondag 19 april 2015 Gezinsdienst Zondag 19 april 2015 Gezinsdienst Voorganger: Dhr P.Breure m.m.v Band True Colors - Muziek - Welkom en mededelingen - Stil gebed - Intochtslied (staande): NTJ 1: Weet dat je welkom bent! 1,2 Weet dat je

Nadere informatie

Orde van dienst. ter gelegenheid van. ambtsjubileum en afscheid van. : ds. L.C. van der Eijk

Orde van dienst. ter gelegenheid van. ambtsjubileum en afscheid van. : ds. L.C. van der Eijk Orde van dienst ter gelegenheid van ambtsjubileum en afscheid van ds. L.C. van der Eijk Zondag 2 september 2018 Protestantse gemeente Maasdijk Voorgangers Organist Medewerking : ds. L.C. van der Eijk ds.

Nadere informatie

Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus

Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus 29 april 2018 Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus 9.30 uur Voorganger: ds Adri van der Wal Met medewerking van de 4U-band o.l.v. André Kastelein 1 Intocht De kerkenraad komt

Nadere informatie

Avondgebed in de Stille Week * dinsdag

Avondgebed in de Stille Week * dinsdag Ik ga. Zet een stap naar de ander. Avondgebed in de Stille Week * dinsdag Dinsdag 22 maart 2016-19.30 uur - Goede Herderkerk Ds. Hans Becker / Ds. Huub Smeets Taakgroepen Eredienst Noord + Zuid Peter Simons,

Nadere informatie

Pauluskerk. Voorganger: Dr. E.S. Klein Kranenburg Organiste: Anja van der Ploeg

Pauluskerk. Voorganger: Dr. E.S. Klein Kranenburg Organiste: Anja van der Ploeg Welkom in de Pauluskerk Voorganger: Dr. E.S. Klein Kranenburg Organiste: Anja van der Ploeg Zingen: Nieuwe Liedboek 985, vers 1, 2 en 3 Zingen: Nieuwe Liedboek 985, vers 1, 2 en 3 Zingen: Nieuwe Liedboek

Nadere informatie

DERDE ZONDAG VAN PASEN

DERDE ZONDAG VAN PASEN DERDE ZONDAG VAN PASEN 83 EERSTE LEZING Hand., 5, 27b-32. 40b-47 Van dit alles zijn wij getuigen maar ook de heilige Geest. Uit de Handelingen der Apostelen 27b In die dagen ondervroeg de hogepriester

Nadere informatie

Zondag 1 mei Welkom in De Regenboog!

Zondag 1 mei Welkom in De Regenboog! Zondag 1 mei 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Pieter Boomsma Ouderling van dienst: Sandra Dubbink Organist: Rien Hoekjen Lectrix: Jorieke Poorterman Koster: Dirk Slooijer Lied voor de dienst:

Nadere informatie

DERDE ZONDAG NA EPIFANIE 25 januari 2015

DERDE ZONDAG NA EPIFANIE 25 januari 2015 DERDE ZONDAG NA EPIFANIE 25 januari 2015 in deze dienst wordt gedoopt Niels Wichink Annemijn Frederique Wilhelmina Kleinlangevelsloo kleur: groen voorganger: ds. Hans van Solkema orgel: Jos Mulder DIENST

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 31 januari 2016, 4 e zondag na Epifanie bediening van de doop aan Marliene Grotenhuis Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Organist: Anky Pekkeriet

Nadere informatie

PKN SOEST WILHELMINAKERK 30 APRIL 2017

PKN SOEST WILHELMINAKERK 30 APRIL 2017 PKN SOEST WILHELMINAKERK 30 APRIL 2017 Zijn naam is als een vis Voorganger : ds. Wim Kievit Ambtsdragers : Piet de Gier, Dénise Smit Lector : Suze Deelen Pianist : Theo van der Woude Beamer : Ernst Mellink

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 6 november 2016, themadienst 'Thuis in je buurt?!' Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Organist: Wim Pardoen Voorganger: ds. Kees Benard = = = = =

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.J. Schuurman (Oldebroek)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.J. Schuurman (Oldebroek) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.J. Schuurman (Oldebroek) Schriftlezing: Romeinen 8 vers 28 t/m 39 Psalm 56 vers 5 en 6 Psalm 86 vers 6 (Schoolpsalm) Psalm 91 vers 1 en 5 Psalm 119 vers 13, 14

Nadere informatie

orde van dienst Open ogen

orde van dienst Open ogen Maartenskerk Oecumenische viering Raad van Kerken Doorn 13 januari 2019 orde van dienst Open ogen Als het klokje luidt worden we stil Welkom en aansteken kaars Wij zingen als intochtslied Lied 601: 1,

Nadere informatie

Zondag 27augustus 2017 Eredienst met viering Heilig Avondmaal

Zondag 27augustus 2017 Eredienst met viering Heilig Avondmaal Welkom en mededelingen Drempelgebed Lied 139: 1, 8, 14 1 Heer, die mij ziet zoals ik ben, dieper dan ik mijzelf ooit ken, kent Gij mij, Gij weet waar ik ga, Gij volgt mij waar ik zit of sta. Wat mij ten

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE SOEST WILHELMINAKERK 13 AUGUSTUS 2017

PROTESTANTSE GEMEENTE SOEST WILHELMINAKERK 13 AUGUSTUS 2017 PROTESTANTSE GEMEENTE SOEST WILHELMINAKERK 13 AUGUSTUS 2017 DIENST VAN SCHRIFT EN TAFEL EN BEVESTIGING VAN EEN AMBTSDRAGER Voorganger: ds. Wim Kievit Ambtsdrager van dienst: Wim van Assenbergh Organist:

Nadere informatie

Liturgie zondag 22 januari, afscheid en bevestiging ambtsdrager

Liturgie zondag 22 januari, afscheid en bevestiging ambtsdrager Liturgie zondag 22 januari, afscheid en bevestiging ambtsdrager Lied 283: 1 en 2 Stil gebed votum en groet en drempel gebed Lied 283: 4 en 5 Kyriegebed Glorialied 705: 1, 2 en 3 Moment kinderen, zingen

Nadere informatie

Orde van dienst voor 19 februari 2017 in de Witte kerk Lochem. Thema: Zijn zon schijnt op goede én slechte mensen

Orde van dienst voor 19 februari 2017 in de Witte kerk Lochem. Thema: Zijn zon schijnt op goede én slechte mensen Orde van dienst voor 19 februari 2017 in de Witte kerk Lochem. Thema: Zijn zon schijnt op goede én slechte mensen Voorganger: Leonard van Wijk Orgel: Els Dijkerman Ouderling: Pieter Bas ter Maat Lector:

Nadere informatie

en in Jezus Christus, Gods eniggeboren Zoon, onze Heer

en in Jezus Christus, Gods eniggeboren Zoon, onze Heer Dienst in de Dorpskerk Heemskerk 3 mei 2015 en in Jezus Christus, Gods eniggeboren Zoon, onze Heer voorganger: ds Marco Visser vleugel: David Rip voorlezer: Corry van Gemeren ouderling: Feija Stuart diaken:

Nadere informatie

VOOR DE DIENST ZINGEN WE. 'Halleluja'

VOOR DE DIENST ZINGEN WE. 'Halleluja' VOOR DE DIENST ZINGEN WE 'Halleluja' Opw. 633 Halleluja, Halleluja Want de Heer God Almachtig regeert. Halleluja, Halleluja Want de Heer God Almachtig regeert. Halleluja, heilig, heilig, bent u Heer God,

Nadere informatie

Drie Dagen van Pasen. Pasen

Drie Dagen van Pasen. Pasen Protestantse gemeente te Hoek Drie Dagen van Pasen Morgen van de Eerste Dag Pasen 1 april 2018 Openbare belijdenis van het geloof zal worden gedaan door: Andrea van Hermon Jaimy Martens Anica Mol Onvoorwaardelijke

Nadere informatie

Wij zingen voor de dienst: Lied 869: 1 en 7

Wij zingen voor de dienst: Lied 869: 1 en 7 Wij zingen voor de dienst: Lied 869: 1 en 7 Lied 869: 1a, 2 Lied 869: 1b, 2 Lied 869: 1, 7a Lied 869: 1, 7b Wij zingen als intochtslied: Psalm 66: 1 Psalm 66: 1a Psalm 66: 1b Stil gebed, bemoediging en

Nadere informatie

Liturgie van de dienst op 24 september 2017

Liturgie van de dienst op 24 september 2017 Liturgie van de dienst op 24 september 2017 waarin we afscheid nemen van diaken Anneke Dekker Met medewerking van: Het Thomaskoor Dirigent en organist: Mar van der Veer Voorganger: ds. Freek Schipper 1

Nadere informatie

Liturgie Anita van Kranenburg

Liturgie Anita van Kranenburg Liturgie 23-7-2017 Anita van Kranenburg Welkom en mededelingen Zingen Hemelhoog 480 Hosanna Met ons lied Heer, roept ons hart uit naar U, naar U alleen. Vol verwachting, vol verlangen naar U; U maakt ons

Nadere informatie

Orde van dienst. zondag 28 april 2019 Woorddienst. Thema: Over een andere boeg. Voorganger: Mario Boelen. m.m.v Wim Brienen, orgel

Orde van dienst. zondag 28 april 2019 Woorddienst. Thema: Over een andere boeg. Voorganger: Mario Boelen. m.m.v Wim Brienen, orgel Orde van dienst zondag 28 april 2019 Woorddienst Thema: Over een andere boeg Voorganger: Mario Boelen m.m.v Wim Brienen, orgel VOORBEREIDING Ontmoeting, koffie drinken In de kerkzaal zijn we stil en luisteren

Nadere informatie

Lied voor de dienst op de melodie van lied 675. Welkom. Zingen op de melodie van Psalm 84

Lied voor de dienst op de melodie van lied 675. Welkom. Zingen op de melodie van Psalm 84 Orde voor de kerkdienst op zondag 7 juli 2019 in de Gasthuiskerk te Bolsward Tijdens deze dienst stappen er kinderen over van de kindernevendienst naar het jeugdwerk en zwaaien we de World Servants uit

Nadere informatie

Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum. zondag 16 september laatste zondag van de zomer-

Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum. zondag 16 september laatste zondag van de zomer- Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum zondag 16 september 2018 -laatste zondag van de zomer- in deze dienst vieren we de doop van Elise Neeltje Francina Willemse er is kinderoppas voor de kleinsten

Nadere informatie

Heer, U staat in ons midden, Uw nabijheid maakt ons stil; tot U richt zich ons bidden, ons zoeken naar uw wil.

Heer, U staat in ons midden, Uw nabijheid maakt ons stil; tot U richt zich ons bidden, ons zoeken naar uw wil. Liturgie voor de morgendienst in kerkcentrum Open Hof Op 19 april 2015 om 9:30 uur Voorganger: ds. Gerhard J. Heeringa Organist: Cor van Kooten Derde zondag van Pasen Zingen: Evangelische Liedbundel 228

Nadere informatie

Philadelphiadienst Zondag 8 november 2015 Dorpskerk Bodegraven Aanvang: 17.00 uur

Philadelphiadienst Zondag 8 november 2015 Dorpskerk Bodegraven Aanvang: 17.00 uur Philadelphiadienst Zondag 8 november 2015 Dorpskerk Bodegraven Aanvang: 17.00 uur Voorganger: Organiste: Koster: Ds. M.J. van Oordt Bep Veenstra Dirk Bouwman 2 Voorzang: Psalm 116 vers 1 en 11 God heb

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST Welkom door de ouderling Stil gebed Intochtslied psalm 84

ORDE VAN DIENST Welkom door de ouderling Stil gebed Intochtslied psalm 84 ORDE VAN DIENST Welkom door de ouderling Stil gebed Intochtslied psalm 84 1) Hoe lieflijk, hoe goed is mij, HEER, het huis waar Gij uw naam en eer hebt laten wonen bij de mensen. Hoe brand ik van verlangen

Nadere informatie

ZONDAGSBRIEF 30 april 2017

ZONDAGSBRIEF 30 april 2017 ZONDAGSBRIEF 30 april 2017 WELKOM Van harte welkom in de Lindtse kerk. Een bijzonder welkom als u, als jij vandaag gast bent. Wij wensen u en jou een goede dienst toe. DE DIENST VAN VANMORGEN Voorganger

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 17 april 2016, dienst met kinderkoor Alegria o.l.v. Brianne Geurtse thema: Gods weg met jou en mij Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Organist: Ton Timmerman Begeleiding

Nadere informatie

Opstandingskerk, 30 juni 2019, 9 uur DE INTREDE DIENST VAN HET WOORD

Opstandingskerk, 30 juni 2019, 9 uur DE INTREDE DIENST VAN HET WOORD Opstandingskerk, 30 juni 2019, 9 uur DE INTREDE Orgel, piano: Rodyan van den Brink Voorgangers: ds. Martin Snaterse, mevr. Yolanda van der Stelt Koster: Peter Veld Welkom door ouderling allen staan - Stil

Nadere informatie

Welkom in een dienst van Kerk Zonder Grenzen voor een viering samen met de luisteraars van Radio Bloemendaal

Welkom in een dienst van Kerk Zonder Grenzen voor een viering samen met de luisteraars van Radio Bloemendaal Welkom in een dienst van Kerk Zonder Grenzen voor een viering samen met de luisteraars van Radio Bloemendaal Zondag : 19 april 2015 Aanvang : 19.00 uur Voorganger : Ds. Aart Mak Lector : Marjan Faber Organist

Nadere informatie

Welkom in Het Centrum Protestantse Gemeente Nijverdal zondagmorgen 1 mei 2016

Welkom in Het Centrum Protestantse Gemeente Nijverdal zondagmorgen 1 mei 2016 voorganger Welkom in Het Centrum Protestantse Gemeente Nijverdal zondagmorgen 1 mei 2016 : Ds W. Broekema ouderling v dienst : Gerdinand Piksen organist lector : Ineke ten Brug : Lien Kootstra Orgelspel

Nadere informatie

WANDELINGEN BLOK 2 GESPREK 1-3

WANDELINGEN BLOK 2 GESPREK 1-3 WANDELINGEN BLOK 2 GESPREK 1-3 OPBOUW WANDELING 1. Gebed (samen) Open met een kort gebed 2. Bijbellezing (samen) Lees samen het bijbelgedeelte 3. Verhalen delen (2-tal) Wat houdt je bezig? Is in beweging

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is dhr. A. Verstoep

Welkom in deze dienst Voorganger is dhr. A. Verstoep Welkom in deze dienst Voorganger is dhr. A. Verstoep Schriftlezing: Jeremia 35 Johannes 8 vers 30 t/m 36 Lied 172 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm 21 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 72 vers 6 en 7 (Nieuwe

Nadere informatie

Paasmorgen Opgestaan', de vrouwen hebben Hem gezien

Paasmorgen Opgestaan', de vrouwen hebben Hem gezien Paasmorgen 2017 Opgestaan', de vrouwen hebben Hem gezien Voorganger: Ds. Marco Schut Blazersgroep o.l.v. Johan Hoeve Organist: Jurjan Lipke Nevendienstcommissie en kinderen Voor de dienst zingen: De Heer

Nadere informatie

Gemeente, waarom vertelt Johannes dit verhaal aan ons? Dit is de tweede geschiedenis over een wonderlijke visvangst. De eerste keer was aan het begin

Gemeente, waarom vertelt Johannes dit verhaal aan ons? Dit is de tweede geschiedenis over een wonderlijke visvangst. De eerste keer was aan het begin Votum en groet Zingen Ps 93 Gebed Schriftlezing Joh 20:30-21:15 Zingen Ps 33: 5,7 Prediking Joh 21: 1-15 Zingen Ps 67 Belijden Zingen LB 103c : 1,3, 5 (=LvK 460) Dankgebed Collecte Zingen LB 802 Door de

Nadere informatie

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Voorganger Organist : Ds. E. Bijl : Jaap Dekker Welkom Afkondigingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor

Nadere informatie

Welkom in de kerkschoolgezinsdienst van zondag 16 februari 2014. Organist Cornelis Jacobi

Welkom in de kerkschoolgezinsdienst van zondag 16 februari 2014. Organist Cornelis Jacobi Welkom in de kerkschoolgezinsdienst van zondag 16 februari 2014 Voorganger Organist Beamer ds Henk-Jan de Groot Cornelis Jacobi Welkom en mededelingen Zingen allemaal: - Goedemorgen welkom allemaal Goedemorgen,

Nadere informatie

Thema: Durf in de boot te stappen

Thema: Durf in de boot te stappen Zondag 26 augustus 2018 10e zondag van de zomer Thema: Durf in de boot te stappen In deze dienst worden bevestigd tot ambtsdrager: Gerrit Dijkstra, diaken Sonja Jaarsma, ouderling kerk en samenleving Anneke

Nadere informatie

Remonstranten en Vrijzinnige Protestanten. Vrijburg laat Voorgaan. Pieter van Os redacteur NRC Handelsblad over Van krimpen zonder kramp naar kracht

Remonstranten en Vrijzinnige Protestanten. Vrijburg laat Voorgaan. Pieter van Os redacteur NRC Handelsblad over Van krimpen zonder kramp naar kracht Remonstranten en Vrijzinnige Protestanten Vrijburg laat Voorgaan Pieter van Os redacteur NRC Handelsblad over Van krimpen zonder kramp naar kracht zondag 18 januari 2015 voorganger: organist: fluitiste:

Nadere informatie

Ochtenddienst. Viering Heilig Avondmaal

Ochtenddienst. Viering Heilig Avondmaal Ochtenddienst 18 februari 2018 Viering Heilig Avondmaal Avondmaalszondag 2 Voorganger: Ds. J.H. den Braber Organist : Danny Spaans Welkom Door diaken Saskia Pijl Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 23 februari 2014, zevende zondag na Epifanie Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Organist: Ton Timmerman Voorganger: ds. C.Th. Benard = = = = = =

Nadere informatie

Maartenskerk zondag 11 januari 2015 Eerste zondag na Epifanie. orde van dienst

Maartenskerk zondag 11 januari 2015 Eerste zondag na Epifanie. orde van dienst Maartenskerk zondag 11 januari 2015 Eerste zondag na Epifanie orde van dienst In deze dienst wordt mw. Pia de Bruin tot diaken bevestigd. Juist vanmorgen gaat het om een mens als wij die de kunst van het

Nadere informatie

Liturgie. voor. De Lichtkring te Hoofddorp. 14 mei 2017

Liturgie. voor. De Lichtkring te Hoofddorp. 14 mei 2017 Liturgie voor De Lichtkring te Hoofddorp 14 mei 2017 Voorganger: pastor Ans Creemer - Allard 1 Ouderling van dienst is Marian Veerman Diaken is Alma van Hengel De piano wordt bespeeld door Dirkjan Knoeff

Nadere informatie

Welkom in een dienst van Kerk Zonder Grenzen voor een viering samen met de luisteraars van Radio Bloemendaal

Welkom in een dienst van Kerk Zonder Grenzen voor een viering samen met de luisteraars van Radio Bloemendaal Welkom in een dienst van Kerk Zonder Grenzen voor een viering samen met de luisteraars van Radio Bloemendaal Zondag : 24 april 2016 Aanvang : 19.00 uur Voorganger : Dr. Stephan de Jong Lector : Judith

Nadere informatie

Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014. Selfie? Ie-self!

Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014. Selfie? Ie-self! Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014 Selfie? Ie-self! Voorganger: Dhr. G.J. Heinen Muzikale medewerking: koor van Groot Schuylenburg uit

Nadere informatie

Er zal geen verzengende hitte, geen dorst en geen honger meer zijn want Hij zal ze weiden aan water dat vloeit uit het hart der woestijn.

Er zal geen verzengende hitte, geen dorst en geen honger meer zijn want Hij zal ze weiden aan water dat vloeit uit het hart der woestijn. VESPER op woensdag maart 016 in de Dorpskerk te Bloemendaal aanvang: 19.15 uur Liturgen: Agneta Markusse en Ali Bos Pianist: Janny van der Meer Thema: 'De vreemdeling in ons midden' STILTE VOOR DE VESPER

Nadere informatie

Zondag 17 november 2013

Zondag 17 november 2013 Zondag 17 november 2013 aansteken tafelkaarsen lichtlied Stilte Welkom v Onze hulp is in de naam van de Heer a DIE HEMEL EN AARDE GEMAAKT HEEFT v in de naam van de Heer die de weerstand van de nacht wil

Nadere informatie

Liturgie. Datum 26 maart Lezing Johannes 6: 1-15 Meer dan genoeg

Liturgie. Datum 26 maart Lezing Johannes 6: 1-15 Meer dan genoeg Liturgie Naam van de zondag Vierde zondag van de 40-dagentijd Datum 26 maart 2017 Kerkgebouw Carnisse Haven Lezing Johannes 6: 1-15 Thema Meer dan genoeg - Woord van welkom en mededelingen - Moment van

Nadere informatie

zondag 7 mei 2017 Musica pro Deo Het licht wordt ontstoken terwijl we NLB lied 633: 1 en 5 zingen Welkom Stilte

zondag 7 mei 2017 Musica pro Deo Het licht wordt ontstoken terwijl we NLB lied 633: 1 en 5 zingen Welkom Stilte zondag 7 mei 2017 Musica pro Deo Het licht wordt ontstoken terwijl we NLB lied 633: 1 en 5 zingen Welkom Stilte Bemoediging v: Onze hulp is in de Naam van de Heer a: DIE HEMEL EN AARDE GEMAAKT HEEFT. Drempelgebed

Nadere informatie

Derde zondag van Pasen C Cyclus 10 april 2016. Handelingen 5,27b-32.40b-41 Apocalyps 5,11-14 Johannes 21,1-19

Derde zondag van Pasen C Cyclus 10 april 2016. Handelingen 5,27b-32.40b-41 Apocalyps 5,11-14 Johannes 21,1-19 Derde zondag van Pasen C Cyclus 10 april 2016 Handelingen 5,27b-32.40b-41 Apocalyps 5,11-14 Johannes 21,1-19 Handelingen 5,27b-32.40b-41 Uit de Handelingen der Apostelen In die dagen ondervroeg de hogepriester

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. R.A. Ferwerda

Welkom in de Menorah. : dhr. R.A. Ferwerda Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector/Lectrice Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. A. Koster : dhr. F. Wijngaarden : dhr. R.A. Ferwerda Lied voor de dienst: 546 vers 1, 2, 3, 4 en 5.

Nadere informatie

Zondag 10 april 2016. In deze dienst wordt Tuur Dirk Johannes van Kesteren gedoopt, zoon van Marijt en Michiel van Kesteren- Pronk

Zondag 10 april 2016. In deze dienst wordt Tuur Dirk Johannes van Kesteren gedoopt, zoon van Marijt en Michiel van Kesteren- Pronk Zondag 10 april 2016 In deze dienst wordt Tuur Dirk Johannes van Kesteren gedoopt, zoon van Marijt en Michiel van Kesteren- Pronk Voorganger : Ds. Coen Wessel Ouderling : Lieneke Westerveld Diaken : Lian

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Zondag 6 mei 2018 Voorganger: Ds. A.L. Verduijn Welkom en mededelingen Zingen Psalm 91: 1 en 2 1. Heil hem wien God een plaats bereidt in zijn verheven woning; hij overnacht in veiligheid bij een almachtig

Nadere informatie

Verkondiging: Heb je Mij lief? Zingen: Mijn Jezus, ik hou van U (EL 371: 1,2,4 met kleine wijziging in de laatste regel)

Verkondiging: Heb je Mij lief? Zingen: Mijn Jezus, ik hou van U (EL 371: 1,2,4 met kleine wijziging in de laatste regel) Johannes 21: 15-17 Preek: Heb je Mij lief? Liturgie: Intochtlied: Psalm 100: 1,2,4 (op melodie van: Daar juicht een toon): Juicht Gode toe, bazuint en zingt Stil gebed, bemoediging, groet en Klein Gloria

Nadere informatie

Remonstranten en Vrijzinnige Protestanten. Thema: zijn wat niet kan, doen wat onmogelijk is 0-100 dienst, voor jong en oud

Remonstranten en Vrijzinnige Protestanten. Thema: zijn wat niet kan, doen wat onmogelijk is 0-100 dienst, voor jong en oud Remonstranten en Vrijzinnige Protestanten Thema: zijn wat niet kan, doen wat onmogelijk is 0-100 dienst, voor jong en oud Zondag 7 februari 2016 voorganger: ds. Joep de Valk kinderkring: Elianne Roelandse,

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk

Welkom in de Pauluskerk Welkom in de Pauluskerk Voorganger Organist : ds. A. Molenaar : Anja van der Ploeg Combo : Zingen: Liedboek 280: vers 1, 4 en 5 Zingen: Liedboek 280: vers 1, 4 en 5 Zingen: Liedboek 280: vers 1, 4 en 5

Nadere informatie

Uitzwaaidienst. Thema: JOIN ( Deel) SERVE ( dien ) CHANGE (verander)

Uitzwaaidienst. Thema: JOIN ( Deel) SERVE ( dien ) CHANGE (verander) Uitzwaaidienst Thema: JOIN ( Deel) SERVE ( dien ) CHANGE (verander) Zondag 28 juni 2015 Voorgangers: Ds. Peter Breure en mevr. Dorothée van Leer Muzikale begeleiding: Band True Colours 1 Voor de dienst

Nadere informatie

Zondag 28 februari 2016. Welkom in De Regenboog!

Zondag 28 februari 2016. Welkom in De Regenboog! Zondag 28 februari 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: kand. J.H. van Wijk, Zwolle Ouderling van dienst: Gerhard Nijhoff Organist: Rien Hoekjen Lector: Heleen Rutterkamp Koster: Ria op den Dries Liturgisch

Nadere informatie

Zet je voet maar op het water!

Zet je voet maar op het water! Zet je voet maar op het water! Gezinsdienst Zondag 1 mei 2016 Locatie: Voorganger: Organist: Medewerking: Oosterkerk Ds. Koning Jurjan Lipke Combo Joy 4 All Voor de dienst zingen we: Jezus roept alle kleine

Nadere informatie

Zondag 2 juni 2019 (Zondag Exaudi - Wezenzondag) Mevrouw H. Smeulers uit Papendrecht

Zondag 2 juni 2019 (Zondag Exaudi - Wezenzondag) Mevrouw H. Smeulers uit Papendrecht Zondag 2 juni 2019 (Zondag Exaudi - Wezenzondag) Voorganger: Liturg van dienst: Organist: Mevrouw H. Smeulers uit Papendrecht John Boogaard Paul Germans VOORBEREIDING: Orgelspel, (vanaf 10 uur bereiden

Nadere informatie

Stilte vooraf. Wees stil voor het aangezicht van God, want heilig is de Heer. Uitleg

Stilte vooraf. Wees stil voor het aangezicht van God, want heilig is de Heer. Uitleg Stilte vooraf Wees stil voor het aangezicht van God, want heilig is de Heer. Uitleg Witte donderdag. Nacht van de overlevering, met een dubbelzinnige betekenis. Het is de overlevering (de traditie) van

Nadere informatie

Kerk- en Schooldienst in de Maranathakerk. in samenwerking met de Protestants Christelijke Basisschool Samen op Weg VERWONDERING!

Kerk- en Schooldienst in de Maranathakerk. in samenwerking met de Protestants Christelijke Basisschool Samen op Weg VERWONDERING! Kerk- en Schooldienst in de Maranathakerk in samenwerking met de Protestants Christelijke Basisschool Samen op Weg VERWONDERING! Voorganger: ds. Peter Smilde Pianist en organist: Bas van Viegen Met medewerking

Nadere informatie

Zondag door het jaar TUINDORPKERK - UTRECHT. 23 juni 2013

Zondag door het jaar TUINDORPKERK - UTRECHT. 23 juni 2013 Zondag door het jaar TUINDORPKERK - UTRECHT 23 juni 2013 Op weg (met God?) voorganger: ds. Hans Snoek organist: Willeke Smits lezing: Marca Wolfensberger De diaken steekt de Paaskaars aan, waarna het stil

Nadere informatie

Protestantse gemeente Biddinghuizen

Protestantse gemeente Biddinghuizen Protestantse gemeente Biddinghuizen Zondag 16 november 2014 Thema: Meedoen met Jezus Viering van het Heilig Avondmaal de Tafel van de Heer Voorganger: ds. Beatrice L. Jongkind Organist: dhr. Cor van Kooten

Nadere informatie

Remonstranten en Vrijzinnige Protestanten. 4de van de 40-dagentijd. Zondag 26 maart 2017

Remonstranten en Vrijzinnige Protestanten. 4de van de 40-dagentijd. Zondag 26 maart 2017 Remonstranten en Vrijzinnige Protestanten 4de van de 40-dagentijd Rabbi, hoe komt het dat hij blind was toen hij geboren werd? Heeft hij zelf gezondigd of zijn ouders? Hij niet en zijn ouders ook niet,

Nadere informatie

Liturgie avonddienst Westerkerk zondag 30 augustus 2015 Zingen (staande): Psalm 62 : 1,4 (NB) 1.Mijn ziel is stil tot God mijn Heer, van Hem verwacht

Liturgie avonddienst Westerkerk zondag 30 augustus 2015 Zingen (staande): Psalm 62 : 1,4 (NB) 1.Mijn ziel is stil tot God mijn Heer, van Hem verwacht Liturgie avonddienst Westerkerk zondag 30 augustus 2015 Zingen (staande): Psalm 62 : 1,4 (NB) 1.Mijn ziel is stil tot God mijn Heer, van Hem verwacht ik altijd weer mijn heil,-op Hem toch kan ik bouwen.

Nadere informatie

In deze dienst wordt ds. Arrie van Nierop als predikant verbonden. aan de Protestantse Gemeente te Beverwijk Wijk aan Zee.

In deze dienst wordt ds. Arrie van Nierop als predikant verbonden. aan de Protestantse Gemeente te Beverwijk Wijk aan Zee. In deze dienst wordt ds. Arrie van Nierop als predikant verbonden aan de Protestantse Gemeente te Beverwijk Wijk aan Zee. 1 Orde van dienst 25 juni 2017. De eerste zondag van de zomer Voorganger: ds. O.

Nadere informatie

Liederen voor zondag 5 oktober 2014

Liederen voor zondag 5 oktober 2014 Liederen voor zondag 5 oktober 204 Lied 224 God wijst mij een weg als ik zelf geen uitkomst zie. Langs wegen die geen mens bedenkt maakt Hij mij zijn wil bekend. Hij geeft elke dag nieuwe liefde, nieuwe

Nadere informatie

Locatie Wilhelminakerk Zondagsbrief 29 april 2018

Locatie Wilhelminakerk Zondagsbrief 29 april 2018 Locatie Wilhelminakerk Zondagsbrief 29 april 2018 Voorganger: Prof. J. Muis, Utrecht Ambtsdragers: Piet de Gier, Pieternel Rodermond Lector: Fred van Knobelsdorff Organist: Jan Meurs Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk

Welkom in de Pauluskerk Welkom in de Pauluskerk Voorganger: Ds. H. Reinders Organiste: Anja van der Ploeg Combo: Ans Reinders, Dirk Jan Reinders, Chris Hazelaar en Diane van Iperen Zingen: Evangelische Liedboek 185 1. Leer mij

Nadere informatie

Kerkdienst uit Koog aan de Zaan Ds. Aart Mak

Kerkdienst uit Koog aan de Zaan Ds. Aart Mak www.kerkzondergrenzen.nl Kerkdienst uit Koog aan de Zaan Ds. Aart Mak Organist: Merk Rijken (opname zondag 15 april 2018) Uitzending via Radio Bloemendaal 1116AM www.radiobloemendaal.nl Zondag 22 april

Nadere informatie

JEZUS VERGEEFT EN GENEEST

JEZUS VERGEEFT EN GENEEST LITURGIE voor de themadienst ter afsluiting van de VBW De bouwplaats op zondag 25 oktober 2015 om 9.30 uur in de Elimkerk te t Harde. JEZUS VERGEEFT EN GENEEST Voorganger: ds. D. Dekker Organist: dhr.

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST. Zondag 5 mei Bevrijd. Derde zondag van Pasen

ORDE VAN DIENST. Zondag 5 mei Bevrijd. Derde zondag van Pasen ORDE VAN DIENST Zondag 5 mei 2019 Bevrijd Derde zondag van Pasen Voorganger mw. Angeliek Knol, organist Anton Pauw, ouderling Jur Visser, diaken Henk Vonk Voor het eerst hier in de kerk? Welkom! We hopen

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Gezamenlijke overstapdienst van Solid Kids Zondag 9 juli 2016 Thema: Gebruik wat je hebt Afscheid van Lotte, Margriet en Chris Welkom en mededelingen Openingslied psalm 84a: 1, 3, 5 Wat hou ik van uw huis

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Proponent Gera den Dikken Organist: Ries de Visser

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Proponent Gera den Dikken Organist: Ries de Visser Welkom in de Pauluskerk Voorganger: Proponent Gera den Dikken Organist: Ries de Visser Zingen: Evangelische Liedbundel 374 1. O Heer, mijn God, wanneer ik in verwond'ring de wereld zie die U hebt voortgebracht,

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 1 november 2015, themadienst Mag ik dan bij je schuilen? - over vluchtelingen Met muzikale medewerking van koor Reborn o.l.v. Esther van der Heijden Koffie drinken na de dienst

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.J. Schuurman (Oldebroek)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.J. Schuurman (Oldebroek) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.J. Schuurman (Oldebroek) Schriftlezing: Romeinen 8 vers 28 t/m 39 Psalm 56 vers 5 en 6 Psalm 86 vers 6 (Schoolpsalm) Psalm 91 vers 1 en 5 Psalm 119 vers 13, 14

Nadere informatie

PALMZONDAGVIERING bij het begin van de Goede Week 20 maart 2016 Kerk van de Eénheid (in Christus) - Son

PALMZONDAGVIERING bij het begin van de Goede Week 20 maart 2016 Kerk van de Eénheid (in Christus) - Son PALMZONDAGVIERING bij het begin van de Goede Week 20 maart 2016 Kerk van de Eénheid (in Christus) - Son Voorbereiding Mededelingen en inleidend woord Vanouds zijn er op Palmzondag twee diensten: de eerste

Nadere informatie

Liturgie voor de afsluiting van de Vakantie-Bijbel-Week op zondag 31 augustus 2014 In Vredehorst

Liturgie voor de afsluiting van de Vakantie-Bijbel-Week op zondag 31 augustus 2014 In Vredehorst Liturgie voor de afsluiting van de Vakantie-Bijbel-Week op zondag 31 augustus 2014 In Vredehorst Voorganger: Ds. H.L. Versluis Organist: William de Jong Pianist: Violaure van Prooijen Koster: Jan van Mourik

Nadere informatie

Orde van dienst Laren 8 mei 2016, Moederdag

Orde van dienst Laren 8 mei 2016, Moederdag Orde van dienst Laren 8 mei 2016, Moederdag Met medewerking van Deo Gratias Voorganger : ds. Jaap Jonk Orgelspel: Stefan Potman De Voorbereiding Orgelspel Woord van welkom Moment van stilte Aansteken van

Nadere informatie

Chr. Geref. Kerk Ontswedde LITURGIE. voor de morgendienst op zondag 2 september 2012. in deze dienst zal. Julia Brugge.

Chr. Geref. Kerk Ontswedde LITURGIE. voor de morgendienst op zondag 2 september 2012. in deze dienst zal. Julia Brugge. Chr. Geref. Kerk Ontswedde LITURGIE voor de morgendienst op zondag 2 september 2012 in deze dienst zal Julia Brugge gedoopt worden thema: Zoals klei in de hand van de pottenbakker Voorganger: ds. J.J.

Nadere informatie

Zondagsbrief voor zondag 27 september 2015 (Uitzending Stilok)

Zondagsbrief voor zondag 27 september 2015 (Uitzending Stilok) Zondagsbrief voor zondag 27 september 2015 (Uitzending Stilok) Voorganger: Ouderling: Ds. John Boogaard Hans Wielink Collecte: 1 e Diaconie, 2 e Kerk, 3 e Hospice Berkenstein Veenendaal Kindernevendienst

Nadere informatie

Zondag door het jaar TUINDORPKERK - UTRECHT

Zondag door het jaar TUINDORPKERK - UTRECHT Zondag door het jaar TUINDORPKERK - UTRECHT 26 januari 2014 voorganger: ds Carol van Wieren organist: Willeke Smits lezing: Annie Nekkers Jaargang 3, nummer 4, zondag 26-01-2014 De diaken steekt de Paaskaars

Nadere informatie

WELKOM. Zondag 5 juli Voorganger : Ds. Pieter van Winden Muzikale leiding : Willem Blonk Met medewerking van: Open Hof Cantorij

WELKOM. Zondag 5 juli Voorganger : Ds. Pieter van Winden Muzikale leiding : Willem Blonk Met medewerking van: Open Hof Cantorij WELKOM Zondag 5 juli 2015 Voorganger : Ds. Pieter van Winden Muzikale leiding : Willem Blonk Met medewerking van: Open Hof Cantorij Laudato si - Een bewerking van het Zonnelied van Franciscus van Assisi

Nadere informatie

Liturgie voor de viering op 24 april 2016 om 10.00 uur in de Lichtkring met de Catechesegroep Gehandicapten Hoofddorp

Liturgie voor de viering op 24 april 2016 om 10.00 uur in de Lichtkring met de Catechesegroep Gehandicapten Hoofddorp Liturgie voor de viering op 24 april 2016 om 10.00 uur in de Lichtkring met de Catechesegroep Gehandicapten Hoofddorp Ouderling van dienst is Burg Anker Diaken is Alma van Hengel De piano wordt bespeeld

Nadere informatie

Delen is vermenigvuldigen

Delen is vermenigvuldigen Remonstranten en Vrijzinnige Protestanten Delen is vermenigvuldigen O, Meester, dat ik niet zo begerig ben om vertroost te worden, maar om troost te brengen, om begrepen te worden, maar om zelf te verstaan,

Nadere informatie