Childental warning: not for straightlined thinking people: Associative Content

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Childental warning: not for straightlined thinking people: Associative Content"

Transcriptie

1 Childental warning: not for straightlined thinking people: Associative Content DE AVOND w1 Beginnersgeluk. Ik had net Disclosure met het kretenzische happy ending gezien. Een Michael Douglasfilm met bedrijven, en een happy end. Sure, whatever. Als. Als de Maleise productieclub nu eens alle faxen waarin staat, dat ze er een potje van maken doorfaxed. Maar dat is niet jullie schuld, want zij van de Zeta-Jones-stuntdouble deed het allemaal. Als de dronken agent/liberace/de broer van Sean Penn/de 240 roofrack-chauffeur én Maleis spreekt, en channel 3 interviews bedisselt en iedereen in zijn adresboek heeft, tegelijk met blootshoofds cdrom.sys en storprop.dll citeren, dan kan dat. Overnamekandidaat eist een due diligent technisch boekenonderzoek, consequent is het. Had ik dat niet net gezien, dan was ik wellicht na het eerste kwartier weggespurt, want dat imprinten van net-na-de-oorlog duurde wel heeeel lang. Kretenzisch begin, Nietschiaans aftrappen, weet jij het, weet ik het? Wat op zich wel een rol speelt in De Avonden, de oorlog, maar toch ook niet zodanig dat je zegt: sta er 20 minuten bij stil, en dan ook echt stil. Vingers wil ik zien, van wie is dit citaat? Precies, er is nog niks te horen -helemaal men who stare at goats- dus wie is het dan? Fout. Steve. Coupling. Sad sacks of Unused Testosterone - als je het niet beter kunt verzinnen, waarom zou je het doen en dan hoef ik alleen nog maar te bedenken, waarom het eigenlijk Nederlanders zijn, en dan is het maandag de eerste van de maand. 12:00. 1 Onder meer zijn aan te treffen Men who stare at goats, oftewel bluff your way into anything. Een lesbienne, met een dvd over The Flying doctors. Wat kan ik eraan toevoegen? Bestuur, minstens 50% meer dan nodig, maar waarvan, als we dat eens wisten? Donner en zijn maat, beide de nederigste, en al dat fraais in de Waldemar Torenstra bewerking. Afstandbestuurde piloten, lach maar, die van hun is tenminste betaald.. dan maar géén 90 jaar historie.

2 His Sharona? Racey? Mr. Bean. That singer, in that band, it's been on the telly a thousand times. Blond hair tall neck, ladies are these pants too tight; Simon le Bon met baard was nog het makkelijkst. Balki, maar met de buik van John Travolta in face off, dus het kan ook nog de buik van the accountant zijn, kom hoe heet ie, Nicholas Cage. Ja ik zeg nou buik, want dat klinkt lekkerder, maar ik bedoel borsthaar-regio. Homo-fictie en forfait omzeilen, weet uniet? Op een bepaalde manier was het allemaal erg mannelijk, zoals The Squid and the whale. What the Mermaid heeft een vrouw hier te zoeken, precies, die zaten zodoende allemaal bij de zere neus van bergerac, want als ze onze soort kunnen dissen dat zullen ze het niet nalaten natuurlijk. The patented hipmove actually belongs to Tom Jones. As I recall: 'hello'(boring old subject). Deze voorstelling had -net als de genoemde TV-serie- een helixlike complexity. Of het waren toch een boel boy-band associaties met wat studentenlol ertussen, en een enkele Trainspotting verwijzing. Vanzelfsprekend het aangewezen gezelschap om -de bierfles in de hand- je aan te moedigen wat van je leven te maken. Hoofd verkoop van iets als de KPN, zo moet dat voelen, een stel bezopen cheerleaders en jij mag het allemaal gaan doen. You're all fired! jaja kon dat maar, maar de Of de dienstdoende Pietertje Bouw wezen. KLM is te groot, dan mogen pragmatische oplossingen niet. Nee: niet één vrouw in de huwbare leeftijd. Ik maak geen mopjes over vrouwen, daaraan is niks te lachen, zoniet, dan bent u in Denial, en dat is ook nooit een grappig liedje van de bloedserieuze pet shop boys. But why did Arnold S. cry - bruggetje vanaf apocalyps. Nou ja dan bedoelde ik het. 'Next time: duck.' > 'I married Rambo.' Sorry, ik had even een wegtrekker; hoe zou ik nu toch in mijn leventje een gram, een inch, een homeopathisch verdunde parasympatisch halfzijdige versie van een legal secretary aan je arm en dan de boeven kaltstellen und ausradieren kunnen bewerkstelligen? Kutzooi. Bob Hoskins, maar als je die vent in die Eend een baard geeft, ben je ook een heel end. Iets typisch Engels, de puntkin. Lijkt het. Haast. Nummer vier, gewezen aristocraat in cognacbruin leather jacket. Verarmde adel, weet u dat we allemaal dezelfde zijn in onze on-the-side activity? Hyundai Robex en Liebherr A900 Litronic, at some point in our lives we all have to make grondverzetmachines, Daewoo's basically. Nou zo ongeveer, moet de voorstelling bedoeld wezen, had u verder nog vragen? Balki, but who was the other guy? die vraag borrelde, nu ik Arnie ook genoemd heb, jawel, die heeft in de SUV de hele tijd een motivationele life-coach bij zich die alle kogels opvangt, bij Carglass een nieuwe ruit mag gaan halen en bij de Bever een nieuwe verrekijker; het vuile werk doet kortom, en wie krijgt het meisje?

3 the tangerine tinted one. Omdat ie een keer Harry seek help heeft gezegd.. de rollen die de man krijgt.. het is echt een misstand in de maatschappij. Omdat dit viertal overduidelijk The Other Guy zijn, slechts een stap verwijderd van (wie?) de vriend van de bruidegom (huh?) then you're practically there, T.O.G. prima boy bandnaam wel en dan Let's talk about sex coveren of toch In Een Donker Graf Gevallen.. Uh daarom dus, enkele The Other Guys: De productplacement voor de sponsorpaai mag zij doen. The Hans Anders account, and the reservations in the Dorsia (huh?). Visueel, dit is beyond banaantjesregels met die spiegel en POV's, nagesynchroniseerd en ook nog nagesynchroniseerd in het Duits. Deze scene is gebaseerd op when Harry met Sally, your clock doesn t start ticking until 36, kijk maar, de rode, de blonde en Astrid Joosten van Wubbo Ockels, die film resoneert zoo met Nederland, belachelijk gewoon. Pure mazzel dat er veel chrysanten in zitten (weinig tulpen daarentegen)

4 Janee, je hebt de protagoniste en de antagonist, maar in liefdesdrama's is alles altijd zo over de top, maar Astrid Joosten and You read that I wrote that, dat is veel bijzonderderder. Het aardige aan Harry & Sally dus, zo speciaal zijn ze helemaal niet, maar hun sterren strahlen heller, Sally is just hard to get, en als ze ouder wordt? niet meer dus, wat een spreekwoord is, en geen gezellige maar een zure. Lekker speciaal zeg. Stupid wagonwheel, what pardon wat is het Harry equivalent van het wagonwheel, it says home to me? Nu, dat is mannelijk: géén interieudecorative taste! Harry, hij valt dood op een cent, maar dan meteen reversed psychology eroverheen, liegen over scored pussy is his angle, and she falls for that? well that's just nuts Lester Burnham, did you know you just sounded like Harry? I did? Eerst lijkt ie op Muhammed Ali, later op Rocky. Die man is zo'n consultant, die heeft helemaal geen ruggegraat, he reminds me of our president, het is nauwelijks een man hij acteert het... enfin.. En dat dan weer ongesynchroniseerd (auditief heißt das Tier animalisch) met zichzelf. Tekstueel. Non-verbaal is weer wel synchroon, 't is maar een gebaar, maar toch. Daar kan Bobbie -hier een metertje erachteraan, met zijn kleine beentjes- alleen maar van dromen. other guys.. Betsy Townsend - Wynona Ryder, copie van de catholic schoolgirls in Mermaids' generale repetitie Great balls of fire (Jerry Lee Lewis), Maria, de naam is ook al helemaal goed. Christina Ricchi - Wynona Ryder, net geen mermaid. Als dat goed is. Leilani Sharelle - Sharon Stone, in de film blijvend lesbisch én gedumped. En nooit meer geacteerd Simone van Walraven - Charlize Theron, stripped off kit in any shape size or form, in een Hollandse rukfilm no pun intended non taken, en ook nog niks ermee bereikt. Erik de Zwart is nog steeds de baas van alles, al is het allemaal wel wat minder Boter - Melk 44 cent 250 grr. Bij een bloody disgrace of a car 440 is zijn afkomst zijn toekomst, de Daf 77 in de sideletter I presume, Hecataeus van Milete (ca. 500 v.c.) en Zeeuws meisje hoe kun j enu in de ramsjbak eindigen, maar ja: 44 cent, 250 gram. Karnemelkdrinkende landen worden ontmaskerd als fabrikanten van het verdoemde spul, immers laat je die 20 liter gewoon de verkoop ingaan, dan doet dat 59 cent per liter. Overigens, ik wil niks insinueren, wordt de gewone melk steeds vetlozer volgens moi, daar zit wat scheef en u en ik weten waarom die prijzen zo raar zijn: het koekschap. Wij mogen ons koekje niet zelf bakken, dan laezerstraelt de bodem onder het FMCG-gegeven uit, dat kenne we niet hebben.

5 De melk is dus imago-bedreigend duur, om de goedkoopte eraf te halen. Vat u em? L'Art pour l'art, pull a jeffrey downer, fait vos jeux, on fait Duchamps avec le prix a la music du Stuurbaard, Let's get loud he he. Al dat gekloot, en dan nog EU-subsidie krijgen ook! najaaaa. Koekjes, zoals daar zijn zand-, zijn luxe. Chique. U en ik flansen dat zo in elkaar, dat stelt geen ruk voor, krijgt er nog babydijzachte vingertjes van ook, leuk voor meneer woensdag=gehaktdag, maar dat mot je geheim houden. Via de stofjeskraam van die Heemskerk of overlevering van certificaten aan toonder (of iets) kan een vrouw in Nederland niks meer, en als we zo doorgaan wordt het nichtje van Dunya (maar niet de lesbiënne met de Mercedes) (soms vermoed ik een gevoel voor humor, echter een beter verstopt geheim dan Oracle 5, als een ducteuâh zichzelf nu eens serieus nam, niet zijnde is dat proven technology nee dat dacht ik al 't 'mot van Nasa wezen (actually, Oracle stems from the CIA) dus een niet-te-openen database wil, waar ie licensiegewijs gewoon recht op heeft, sterker nog, een gelikte advocaat regelt dan een flatgebouw van een creditnota. Mja, die accountmanageressssse heeft beeeenen, en dan dus dokken, en op naar 11G. zo doorgaan dus mijn ideale vrouw. Parminder Nagra - Archie Panjabi, als je in Engeland niet kan voetballen voor de Amerikaanse Scout (net zoiets als een Franse Yaris of een Nederlandse Cooper, neem ik aan) dan tel je niet mee. Zou je voor voetballen, in de kleedkamer rondhangen met the sluts, je uitsloven op het veld, naar Amerika gaan en weer terug en allround alles doen wat de leisurely urban phantom economy mooy warrek vindt ook studeren voor meisjes kunnen invullen? Gatver, een kind willen en een man, ieuw! zo ouwerwets. Werken, ook al zoiets belachelijks. Klootviolen in de kenniseconmie mot je, want dan ga je secretatrieel projectbureau opzetterig wezen, of zoiets. Ja gut, iemand moet het vinden, dan ik maar. Nou ja, en Michael Douglas obviously, ik had net Disclosure gezien zei ik dat al? Kretenzisch happy end? Tja, vrouwen die niet hoogopgeleid zijn, krijgen daar kennelijk problemen van in de stembandregio, hoewel een waarschijnlijker uitleg in de Nederlandse regio lijkt dat ze écht niet bestaan. Oh, kan dat soms niet, 100% HBO of hoger doen? Want? Iets met de handen is bij mannen al vrij ongeliefd, die nog redelijk energiek zijn, naar laaglanderige maatstaven, laten we elkaar geen mietje noemen, in de klooy maar wat aan met je BV van Jan Steen. Jamy Lee Curtis - Tia Carrere Op andere momenten wordt de carrierevrouw die gewoon eventjes zaken loopt te doen met de crimson jihad afgeserveerd, terwijl ik zou zeggen: dan ben je toch een echte manager, met zulk auto-sloperij'ig personeel. Die ZZP'ers die al blij zijn met stukloon, iets wat ze op hun CV mogen zetten, een tegoedbon te besteden in de bedrijfskantine aai ove rde bol en en een aalmoes; die kan iedereen managen. Toegegeven, Curtis stript meer kit off in True Lies dan Carrere, maar ik vind het Cristy Thommetje toch echt wel een lekkerder mokkel geen beider rollen blinkt uit in inhoudelijkheid wat in actiefilms toch al niet echt Een Ding is, zodat een dergelijk eendimensionale benadering te billijken is. Wat heb je voor me meegebracht mgommetje 3x. Wendy van Dijk - Chriet Titulaer, nee andersom bedoel ik. Hoe je een programma kan maken vol productplacement en dan door de wereld genegeerd kunt worden, terwijl die opgepitchede Shirley Temple beroemd is van Haddaway of was het toch The Pasadenas niet uit de bladen en van de buis is te slahaan.. datsnapjetochniet. Zo onterecht! Richard Burton - Richard Burton. Vertaler van 1001 nacht en de Kama Sutra en die andere was, gut, altijd de tegenspeler van Liz Taylor en als het zo uitkwam (dat jaar) haar echtgenoot (eerstgenoemde leefde van ). Zelfgebakken brood - fabriekbrood.

6 Sir Fleming - Mehmet Toner. Penicilline is geen wondermiddel, het was er gewoon vroeg Wordperfect was er ook vroeg bij, wat nauwelijks iets heeft opgeleverd. Omdat dat wat Mehmet maakt geen cure for cancer is, gut gut, dat kunnen we toch van meer uitvindingen zeggen is niet zo fashionnable, qua medisch. In 1928 was alles nieuws, zo gretig als ze toen waren.. alleen werkeloosheid en armoede, dat wilde de aandacht maar niet trekken.. de kat - het konijn. De haren zachter, de blik smekender, totally low maintenance en als je maar geduld hebt, kun je ze best leren op schoot te zitten. Spinnen, touché, maar is dat niet een beetje een aanstellerig ding? Ze spelen gewoon met je! uitgekookt volkje. Dat konijnen zo hitsig zijn is niet onwaar, maar hoe houwen die kattebeesten hun waere aard geheim? Welnu, katten hebben al met al hun geliefdheid te danken aan het relatieve gemak waarmee je ze castreert - wat bij knijnen a) lastiger is en b) relatief vaker misgaat (hun centrale zenuwstelsel (Delta vezels enzo) is erop aangesloten kennelijk). Hoe dan ook minder vaak gebeurt... en zo kun je een hele tijd doorgaan met the othe guy.. Zou het thans geen goede tijd zijn, eersten die de laatsten zijn, dat soort dingen, er nog eens bij stil te staan? Bij Joop is een goede Tweede? Zo-even dat was brood. Dit zijn koekjes. Voor de nobody likes you monkey boy Man Alleen snif heeft het pak één nadeel, behalve dat er geen Nancy Rahmann op staat en dat ze er natuurlijk nooit zo uitzien als op de foto, waar slaaaaat zoiets op foto toont bakresultaat Verkadefabriek, huh wtf? elk koekje exact precies pas.. As always allemaal tegelijk? op de wijs van Lio la la lalalala benben ben 'n directeuâh en kn ttergek, je hebt een accountmanageresse en een secretaresse wie werpt zich op, Kuitenbrouwer misschien? voor een goede vertaling van are ya even familiar with

7 the concept of normal, as a not insane person would, without MBA, ir. and RE at thesame time (in one day)? He, achterin zegt iemand wat, 't is een Duitser, hij begint door te krijgen dat dit de Uniforme Resource Plek van 'De Nederlandse Economie is Om Te Janken,' kunt u het hèhèhèhèhè even herhalen, Mensen in de zaal, meneer Graubart wenst te weten of Household Name Verkade nog van o hahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahaha hahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhah ahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahah sehr gut Klassenfreund, so geht das hiero Immer und Eeuwig. En helemaal in stijl, er zijn nog twee of drie koekenbakkers over wereldwijd, 't is net het inkopen van koper of Ur-233, daar mot je body voor hebben en afdelingen vol Universitaire Stagiairen, nee dus, as usual, schaalvoordelen bestaan geeneens, het slaat gewoon nergens op, iedereen is hier knetter, golfholletje doen? vergeet je handicap niet da's nou ondernemen anno heden. Dus voor wie doe je dat, dat reclame maken voor fabriekskoek op de verpakking, of all places: voor niemand. Kerncentrale beheerders samen een itil methodiek maken, dat zou nou wel nuttig zijn, maar da's niet insane clownlike downhill waards waarts uh gut mijn Engels valt me toch nog tegen zou ik toch Beta wezen? Zegt u? Gebluste zinnen van de vrijgezel? goh het is nu wel 23:48:40 enne, heeft oma haar nieuwe prothese al?2 Goed dat nadeel voor de eenzame knnneus: 400 gram gram boter doe jij de wiskunde, en het moet wel op, al is het lekker. Eigen broodjes uit de oven zijn om op te vreten -ga na geef toe schaak uit- niet om weg te geven (aan een Canadees ofzo). Drie kwart kilo dus. Kuch. Strot as een grindbak. ge woon, zou ook wel es leuk zijn, een ring Hanze steden 2 U bent nu zo interactief meedoenerig, we doen een moeilijkr citaat. De Canon niet te ver zoeken, afgelopen maand, het is net de Popfoto, gewoon begrijpend lezenbevordering..

8 Helemaal niet studentikoos? Jawel, maar anno nu had ie wel gaan studeren, als pa zei jij mot ook in de mijnen wast lache pa, die bestaan niet meer. Nou je doet het er maar mee, we moeten zowel met het wild als met de jager meeleven, gemiddeld kan ik er goed mee uit de voeten. Plus dat Abigailtje eringefikst zit who needs a reason why, what's new? stilletjes! Niet gaan studeren hoor, en zeker geen rechten doe dan Ancient Martial Arts of hondentraining volgens de methode Kano, jezelf een beetje in de tijdgeest verplaatsen, en Jones is waar ik bij boy word for slut altijd al aan gedacht heb, nee nou moet je ophouden, dat is bloedserieus. Trainingsaccount in Oracle, dat zegt toch ook wel wat (niet? oh). En dat zou iedereen moeten doen. Sluit niet uit dat hij het gefinancierd heeft zwzwz zwzw scene drank smoke such a slut dad you' re not happy regel dat geld speelt geen rol.. Omdat ik dat in de sfeer vindt passen en BTW deze jongen compenseert met wat ie aan stijl en eindredactie tekort heeft/is, toch met werklust en archieffunctie dacht hij zo.

9 Heterodontosaurus De Heterodontosaurus is een zeer interessante, levendige en snel tevreden dinosauriër, die zowel aanhankelijk als vriendelijk is. Hij wordt vaak de rijkeluis Farbosaurus genoemd. De Heterodontosaurus is ongeveer 1 meter lang en verplaatst zich tenzij hij hard loopt op 4 poten. Ook in andere opzichten doet hij veel denken aan de Fabrosaurus, hoewel hij wat kieskeuriger is en toegegeven, ook wat lastiger. Zijn grijpgrage handen en poten grijpen alles wat op zijn weg komt, zodat hij veeleer voor het bezoek dan voor de eigenaar het entertainment uitmaakt. Toch is hij ook aanhankelijk en levendig. Kinderen knuffelen hem graag en daar is ook niks op tegen, mits ze het niet erg vinden van de weeromstuit gelikt te worden. Voor dit beest is het voeteneinde van een kinderbed net zo'n geschikte plek als elke andere. De Heterodontosaurus is dol op TV kijken en dit is de manier om tijdelijk paal n perk te stellen aan zijn voortduren oppakken en laten vallen van waardevolle voorwerpen. Hij is gefascineerd door sport en veel komische series (probeer eens Buffy the vampire slayer met SMG of End of days met Arnie) en nestelt zich graag met een kind of volwassene behaaglijk en met uitpuilende ogen op de bank voor de buis. Sommige, zeg maar de Albert Einsteins van hun soort, kunne goed genoeg met een joystick overweg om eenvoudige computerspelletjes te spelen. Nadeel is wel dat velen aan spelletjes verslaafd raken, waarna de joystick met enig geweld aan zijn weinig toegeeflijke klauwen moet worden onttrokken. Voeding: de herbivoor is snel tevreden. In die zin lijkt hij op de Fabrosaurus: wat een geit lust, lust de Heterodontosaurus. Tevens liefhebber van kamperfoelie. Huisvesting: in huis, net als een hond. Voortplanting. Tegen de bronstijd kan het mannetje wat lastig worden en moet u hem soms in het gareel houden. Ondanks zijn goedaardige natuur, zal hij dan niet aarzelen zijn hoektanden te gebruiken om rivalen aan te vallen en omdat hij amper onderscheid kan maken tussen rivalen en andere objecten, valt hij bij zijn ongerichte seksuele razernij soms ook de eigenaar aan, als het vrouwtje bedoeld was. De serieuze fokker ontdekt al vlot dat beenbescherming nuttig is in deze: slobkousen, bottines, hockey- of voetbaluitrusting, etc. etc. De kosten voor het houden van dinosaurussen zijn zelden laag, maar als Heterodontosaurus-fokker begint het met de aanschaf van een beschermende legging. Verkrijgbaarheid: losse exemplaren zijn moeiteloos verkrijgbaar, al moeten ze wel uit de Zuid Afrikaanse Kaapprovincie geïmporteerd worden. Ook kunt u met wat geluk op de markt in Lesotho een overtallig exemplaar op de kop tikken. Vraag wel om inentingen en een geboortebewijs; dat u met een met verf en plamuur bijgewerkte Fabrosaurus-kruising om de tuin wordt geleid, dat zou niet de eerste keer zijn.

10 Terzijde, is the impresario van Keep passing the open windows ook Ed Harris? Dan is die man echt de kat met 900 levens, iedereen sneuvelt overal als een malle (Apollo, GGGR, ik doe slechts een greep) maar hij naait er tussenuit lalalala mijn naam is haas. P.S. En dan de mooie, pedagogische effecten die bovendien verkooptechnisch leerzaam zijn. Je hebt uitval, helemaal net echt. Als betrof het hier Sjon Stals et al, QA Fokker autoclaaf-hangar, moeten we er een Tweeeentse student bij halen om te snappen waarom. Intussen mikken we het gewoon de vuilnisbak in, moet jij eens zien over 20 jaar, dan doen ze dat met een 737 nog wel, allemaal Monopolygeld uit de Mickey Mouse economie nietwaar, een Zaz Tavria heeft meer inruilwaarde. Het kostte met mijn wel errug kleine oventje toch wel de nodige uurtjes. Echter, ga na doe een schouw ter plaatse, drie kwart kilo koek is toch beduidend meer dan een pakje in de super. Dat wordt rekenen. Dan kunnen we zeggen: bespaard geld is geen omzet, je kan het ook helemaal weglaten, maar dat geldt voor alles. As we speak -hmm, wellicht niet om 2.31 vrijdagnacht enfinzullen er toch de nodige bedrijven (hoop ik) nadenken over kosten besparing. Die Prolin-meuk die nauwelijks nog gebruikt wordt sinds de TV alleen nog dingen inkoopt, we de inhuur eruitgelazerd hebben en elke omroep door de helft is gespleten (Vara-BNN, wtf?) ook echt geen storingen meer dat correleert met ambitieuzen en inhuur tismewat je leert nog es wat, en die CMDB wordt ook alleen maar kleiner: weg met die web-interface-via IIR of nee, dat is een dag trainen voor OAD bejaardentarief, dat heet anders, een Indiaan of een bak koffie, ik gooi die twee altied door m' kaar. Enfin, gut-o-gut wat er allemaal wegkan in IT-netwerken, dat weet u toch ook wel. En de DBSNMP user laten ze wél staan, dan hebben ze tenminste een security issue, Gretchen I weep for the future.. jaja, die boodschap is namens Oracle in See no evil hear no evil gepleauât.. the deleted files notch wink.. en het personeel dat de ducteâh anno nu uitsluitend blieft it's staring you in the face innit Wist dat dat Waddinxveense wicht van de runaway bride with the guilder is a daalder worth stem een volstrekte double is van haar (en dan heb ik het niet over d'r teennagels). Elk opzicht.

11 Hmmm. Inclusief het kneedverlies, die paar koekjes om feedback in het proces in te bouwen en genoemde uitval, hielden we toch nog 470 gram over. Een kwart verlies, ach, de moderne boekhouder anno 2015 maakt het zakenpandje wel weer een stuk waardevoller, we hebben deflatie, de huizenmarkt trekt ook weer aan en de verkoopkansen voor de echie zijn blijven toch he le maal nul, da's altijd al zo geweest immers, 't is geen boorplatform of een raam met een tl balk, 't is industrieterrein de ridders van de rode zee A16 links aanhouden. Mgoed, Hein van ijzer, wat doet dit per kilo, mwa, dit zijn wel koekjes van 8, dan 60 cent boter eraf, heb ik toch al gauw 1,80 verdiend cq bespaard (en dan de lol die je ervan hebt niet meegeteld, auw mûh klauw Tyler, shut the fuck up). Luistert er nog iemand? Wat een ellende, Logging out, signing off, moving on, put plug in port 1521, kill sessions alter profile DEFAULT limit password_failed attempt 0; falen jaaa en ik haat smurfen; alter profile DEFAULT limit password_reuse_max unlimited; alter profile DEFAULT limit password_lifetime 0; alter profile DEFAULT password_life-time 0; ik ruik nog steeds mensen vlees, users, public whatever half oer heel oer weg weg weg WEG; alter profile kernel 1 bit en doe die cursors maar 0; grrrrrrrrrrrdon't tempt me raaaaaaaaaah drop users, especially OS$ (die uitslovers) welja delete tnslsnr.exe just to be on the safe side table or view does not exist now you're talking... (tijdens het bedenken van Oracle stond Cape Fear op (zo gek nog niet gedacht), al kruipt de engerd 700 keer weer aan boord om te enteren, het moet tenminste een week kosten om alle delete commando's te geven) PS zou er nu niet een leuke, gezellige, aardige meneer van de dubieuze debiteuren van een leverancier eventjes dat KLM om willen doen lazeren? Vele brave directies klikken somberend op bva-auctions.com om hun hangmappenkast minder te zien opbrengen dan een kilo koekjes (dus) en die driesterren ballentent gebouwd op de eeeeeer van het thans onbestaande Fokker, de gllllorie van het vaderlandse bedrijfsleven thans voornamelijk van KKR/GlGGR venture capitalist, junkbonds subprimes and tevens een betrojbaahh udres voorj ee gebruikte Dodge Caliber en dan nog de drugssmokkel vanuit Colombia naar Dordt Krispijn, die draait gewoon door.. ook al zijn ze failliet. Het is oneerlijk naar mensen die failliet zijn gegaan of -gaan en wél ondernemer zijn. In plaats van beschermd stadsgezicht en pandabeer tegelijk. Koop uw IT'er om, your last assignment before you're getting out of za trade.. nee joh, de F-side van mjeudefensie heeft nog aan de toren gehangen niemand die het merkte, daar geloof ik niks van, dat ze de boel beveiligd hebben met de gepantserde versie van de cia.. (rivest cypher4 is de knuffelige naam)

12 Begonnen met sad sacks of unused testosterone, afnokkend met Catherine Keyl maar ik wil wel even een stevig voorbehoud maken: dit is eens maar nooit weer, jongedame. Hoe prijs je de Libelle aan? Waarom is al makkelijk genoeg, naast de Claire-coupe, in het dat is uit lijstje, als je nota bene die Claire-coupe zelf hebt. Bent. Eigenlijk. Hoe is het nu toch moooogelijk dat mensen op woensdag hetzelfde aten: nou, jullie moeders hadden geen inspiratie, en lazen het weekmenu. Thans, op de huidige inhoud valt dat blad niet aan te prijzen, qua informatiedichtheid valt er nauwelijks iets over te zeggen (metadata daargelaten), so what can you do? Wegens Primark hallo 2015 mensen, zijn zelfs de adverteerders irrelevant op hunzelf, waardoor ze juist wel adverteren (of zoiets dan toch, hoe dat tegenwoordig mag werken, your guess is as good as mine).

Gevangen in een map. De vertaler als begrafenisondernemer. Presentatie van Julian Ross (vertaler Nederlands-Engels voor het scp) op 4 november 2010

Gevangen in een map. De vertaler als begrafenisondernemer. Presentatie van Julian Ross (vertaler Nederlands-Engels voor het scp) op 4 november 2010 Gevangen in een map Gevangen in een map De vertaler als begrafenisondernemer Presentatie van Julian Ross (vertaler Nederlands-Engels voor het scp) op 4 november 2010 Sociaal en Cultureel Planbureau Den

Nadere informatie

Hoe je nooit meer gepest wordt... Voorgoed!!

Hoe je nooit meer gepest wordt... Voorgoed!! Hoe je nooit meer gepest wordt... Voorgoed!! Door: Izzy Kalman, MS www.bullies2buddie.com [Izzy Kalman is in het Engels te bereiken via email: Izzy@bullies2buddies.com. Binnen Nederland: www.pesten.net

Nadere informatie

Z'od. zo'n opvoedblad. en geef me vuur

Z'od. zo'n opvoedblad. en geef me vuur en geef me vuur Z'od zo'n opvoedblad Zo'n opvoedblad, daar heb ik er verschillende van en dat is nu echt zo'n sector dat je zegt: zet de highlights van 3 bladen en 6 jaargangen bij elkaar ofwel: fuseeeeer.

Nadere informatie

Int: ja, ja. A: of mee naar of benauwd, moet ik twee keer naar ik moet echt veel leren

Int: ja, ja. A: of mee naar of benauwd, moet ik twee keer naar ik moet echt veel leren Interview 5-5-2009 met een gehuwde vrouw met 5 kinderen: Int: Hoe gaat het met je? A: Ja, een beetje druk, tijd voor de kinderen, ik heb vijf dochters. Ja, eh, ja eh, mijn oudste dochter is bijna 8, ik

Nadere informatie

Over diplomaten en activisten. Strategieën rondom seksuele identiteit van biculturele lesbische vrouwen, homoseksuele mannen en biseksuelen

Over diplomaten en activisten. Strategieën rondom seksuele identiteit van biculturele lesbische vrouwen, homoseksuele mannen en biseksuelen Over diplomaten en activisten Strategieën rondom seksuele identiteit van biculturele lesbische vrouwen, homoseksuele mannen en biseksuelen Marianne Cense Rutgers WPF 2013 De titel van dit rapport, Over

Nadere informatie

Gender Recognition on Dutch Tweets

Gender Recognition on Dutch Tweets Computational Linguistics in the Netherlands Journal 4 (2014) 171-190 Submitted 06/2014; Published 12/2014 Gender Recognition on Dutch Tweets Hans van Halteren Nander Speerstra Radboud University Nijmegen,

Nadere informatie

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Informatieboekje over de Kindertelefoon Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Landelijk Bureau Kindertelefoon Juli 2014 1 Inhoud 1 Wat is de Kindertelefoon?... 3 2 Wat doet de Kindertelefoon voor je?...

Nadere informatie

E LEMMATICA E 1. = letterlijk ~ = figuurlijk = uitdrukking = vaktaal '"... '"= (nog) geen ABN I, II etc. = verbindbaarheid ± = synoniem

E LEMMATICA E 1. = letterlijk ~ = figuurlijk = uitdrukking = vaktaal '... '= (nog) geen ABN I, II etc. = verbindbaarheid ± = synoniem E LEMMATICA E 1 de EE van Eduard De Ee is ook de naam van een riviertje../ e.a. ± en andere(n)..\ en de Wijde Ee van een meertje. e.e.a. ± een en ander, samenvattend e.d. ± en dergelijke, en meer van dat

Nadere informatie

Hoe kun je als leerkracht pesten in je klas voorkomen en bestrijden?

Hoe kun je als leerkracht pesten in je klas voorkomen en bestrijden? Waarom ik werd gepest? Ik was anders dan de rest. Had niks met roze en speelde nooit met poppen. Op de middelbare school werd het pesten zo erg dat ik in de pauzes niet meer de kantine in durfde. Als de

Nadere informatie

Dit boek gaat over. door

Dit boek gaat over. door Dit boek gaat over door 1 2 Inhoud 04) Voorwoord 05) Onvrede 12) Spanje 2012 17) Wonen 23) Registro de la Propiedad & Catastro 24) Scholen 30) Gezondheidszorg 33) Biertje? 35) Shoppen 39) Werken 41) Beleggen

Nadere informatie

Hoe een doener zich staande houdt in de wereld van denkers.

Hoe een doener zich staande houdt in de wereld van denkers. Hoe een doener zich staande houdt in de wereld van denkers. Ook dit boekje geeft je inzicht, ditmaal in de keuken van de realiteit. De hoe en waarom van het dagelijks leven. Natuurlijk kun je zelf de dingen

Nadere informatie

Op het podium links stond een tafel waarachter Arnold voorlas uit zijn dagboek; en een spreekgestoelte voor de verteller.

Op het podium links stond een tafel waarachter Arnold voorlas uit zijn dagboek; en een spreekgestoelte voor de verteller. Voor de regisseur OORLOG ZONDER VRIENDEN is een moeilijk stuk om te spelen. Het stelt hoge eisen aan de spelers, de regisseur, de zaal, de belichting en de attributen en de kleding. Lees dus dit eerst,

Nadere informatie

NUMMER 2 2013 veertiende jaargang. Berenjacht. Godvormig gat. Druk, druk, druk. Aanrechtsubsidie

NUMMER 2 2013 veertiende jaargang. Berenjacht. Godvormig gat. Druk, druk, druk. Aanrechtsubsidie NUMMER 2 2013 veertiende jaargang KWARTAALBLAD MARITIEM PASTORAAT Berenjacht Godvormig gat Druk, druk, druk Aanrechtsubsidie Van de redactie In dit nummer Ooit sprak ik met een medewerker van het personeelsblad

Nadere informatie

feest! Toost u met ons mee?

feest! Toost u met ons mee? RANEA. februari 2011 20 Nadya Kops Zet met John Lasschuit de bloemetjes buiten Fred Peters Evenwicht als basis voor succes Miriam van den Boogaard Van DinoDIV naar DigiDIV Agnita Mur Over cultuuromslag

Nadere informatie

Dit kan niet waar zijn

Dit kan niet waar zijn joris luyendijk Dit kan niet waar zijn Onder bankiers Uitgeverij Atlas Contact Amsterdam/Antwerpen Voor wijlen Gerd Baumann, die me leerde dat nieuwsgierigheid genoeg is. Met speciale dank aan Toon van

Nadere informatie

Nudge! Goede voornemens volhouden zonder discipline. Nudge! is een gratis uitgave van:

Nudge! Goede voornemens volhouden zonder discipline. Nudge! is een gratis uitgave van: Nudge! Goede voornemens volhouden zonder discipline Nudge! is een gratis uitgave van: Nr. 1-2015 Goede voornemens volhouden zonder discipline Het is niet toegestaan de inhoud van dit document elders te

Nadere informatie

Onze Nieuwe Toekomst vzw. Werken. in een Beschermde Werkplaats. ONTmoetingsdagen Werk aan de Winkel

Onze Nieuwe Toekomst vzw. Werken. in een Beschermde Werkplaats. ONTmoetingsdagen Werk aan de Winkel Onze Nieuwe Toekomst vzw Werken in een Beschermde Werkplaats ONTmoetingsdagen Werk aan de Winkel Onze Nieuwe Toekomst vzw is een beweging van, voor en door mensen met een verstandelijke beperking. We willen

Nadere informatie

Een man is maar een man, meer maak je er niet van...

Een man is maar een man, meer maak je er niet van... Een man is maar een man, meer maak je er niet van..... vergezeld van dit vorige-eeuwse liedje schreef ik al lange tijd her over kombuiskook. Te combineren met gedachtenkwel. Liflaf: een liflaf is een bewerkelijk

Nadere informatie

Gratis website maken. Auteur Rob Dennissen. www.maakjegratiswebsite.nl

Gratis website maken. Auteur Rob Dennissen. www.maakjegratiswebsite.nl Gratis website maken Auteur Rob Dennissen www.maakjegratiswebsite.nl Voorwoord Allereerst wil ik je bedanken en feliciteren met de aanschaf van dit E-book gratis website maken. Je hebt namelijk vertrouwen

Nadere informatie

WOOF, DADDY een toneelstuk van Bryan Reynolds

WOOF, DADDY een toneelstuk van Bryan Reynolds WOOF, DADDY een toneelstuk van Bryan Reynolds genlyseerd door Saskia Polderman met bijdragen van Stan Limburg Marcel Misset 1 SCENE 1: BAAIERT TOHUBOHU (=chaos, confusion): KUST VAN LONG ISLAND - ZONSOPGANG...

Nadere informatie

De pil, controle en seksualiteit Een exploratief onderzoek naar pilgebruik ónder Nederlandse meiden

De pil, controle en seksualiteit Een exploratief onderzoek naar pilgebruik ónder Nederlandse meiden De pil, controle en seksualiteit Een exploratief onderzoek naar pilgebruik ónder Nederlandse meiden Anita Hardon & Ruth van Zorge De pil is lw/meest gebruikte anticollceptiemiddel in Nederland. Vallilleiden

Nadere informatie

mini-glossy voor ouders

mini-glossy voor ouders mini-glossy voor ouders Gouden leestips 3 e editie! Voorlees Tips & Tricks Zo houd je (voor)lezen leuk! INTERVIEW met ronald giphart Voorlezen is een voorbeeld geven De wereld via een beeldscherm Media-opvoeding

Nadere informatie

Eén ding is nodig. Deze geschiedenis kun je lezen in Lukas 10 : 38 42.

Eén ding is nodig. Deze geschiedenis kun je lezen in Lukas 10 : 38 42. Eén ding is nodig Deze geschiedenis kun je lezen in Lukas 10 : 38 42. We hebben met elkaar nagedacht over de wonderen die de Heere Jezus heeft gedaan toen Hij op de aarde was. Grote wonderen! Weet je t

Nadere informatie

Sanne Brun. Julia Voermans Simeon Vonk. Pieta Vis Jasper Oostveen. Matthijs Klaver Chiho Yip Nini Zheng. Sanne Brun. kmkcommunicatie @gmail.

Sanne Brun. Julia Voermans Simeon Vonk. Pieta Vis Jasper Oostveen. Matthijs Klaver Chiho Yip Nini Zheng. Sanne Brun. kmkcommunicatie @gmail. met Lees i n d eze KM K al l es over: Chinese geluksgetallen Interview met de oprichter van CHINESEONLINE! " zo ben je een goede masterstudent" - Door Lisa van Baar Chiang Kai-shek in een Korreltje Zout

Nadere informatie

Lilia Mestre & Guy Cassiers

Lilia Mestre & Guy Cassiers Etcetera stuurde 4 artiesten op een Blind Date met een (hen) onbekende collega. Enkel gewapend met een opnameapparaat en een handvol drinkgeld, worstelden de twee koppels zich doorheen een dik uur conversatie.

Nadere informatie

Type III: de levensstijl van werklozen uit het traditionele arbeidersmilieu 1

Type III: de levensstijl van werklozen uit het traditionele arbeidersmilieu 1 Hoofdstuk 8 Type III: de levensstijl van werklozen uit het traditionele arbeidersmilieu 1 8.1 Inleiding Vergeleken met de levensstijlen van de twee al behandelde typen werkloze mannen, waarin sprake is

Nadere informatie

Kanker... en hoe moet het nu met mijn kinderen?

Kanker... en hoe moet het nu met mijn kinderen? Kanker... en hoe moet het nu met mijn kinderen? Inhoud Voor wie is deze brochure? 3 Volmaakte ouders bestaan niet 4 Vertellen of niet? 6 Reacties van kinderen 13 Helpen verwerken 20 Als de dood ter sprake

Nadere informatie

Een Bijzondere Broer of Zus

Een Bijzondere Broer of Zus Een Bijzondere Broer of Zus Informatiemap voor jongeren met een broer of zus met een handicap, chronische ziekte of psychische stoornis Uitgave: GGNet, regio Apeldoorn Team Preventie Postbus 2003 7230

Nadere informatie

OPEN BOEK HANDBOEK VOOR PADAWANS

OPEN BOEK HANDBOEK VOOR PADAWANS OPEN BOEK HANDBOEK VOOR PADAWANS 1 2 4 VOORWOORD Na de oprichting van Youwe was er de nadrukkelijke wens, of eigenlijk droom, om de volgende stap te maken met de organisatie. Een leuker bedrijf. Minder

Nadere informatie