e-nova DRAADLOZE ALARMSYSTEMEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "e-nova DRAADLOZE ALARMSYSTEMEN"

Transcriptie

1 e-nova DRAADLOZE ALARMSYSTEMEN EEN GOED BEVEILIGD HUIS, UW FAMILIE VEILIG THUIS. BEVEILIGEN

2 U heeft beslist om uw woning uit te rusten met een alarmsysteem. Voor u gewoon een kwestie van gezond verstand en van comfort, zodat uzelf en uw familie zorgeloos kunnen genieten van een veilige thuis. In deze brochure kan u kennis maken met ons nieuw gamma e-nova. Bij het doorbladeren ervan zult u alle componenten en functionaliteiten ontdekken van deze producten, die uitgerust zijn met de laatste technologische nieuwigheden. Het gamma e-nova werd ontworpen door Daitem, een ware referentie op gebied van beveiliging en preventie.

3 DE KEUZE VAN EEN SECTORREFERENTIE Kiezen voor Daitem, is kiezen voor één van de internationale hoofdrolspelers binnen de beveiligingssector, zowel voor persone n als voor gebouwen en goederen. Is kiezen voor de uitvinder van de draadloze alarminstallaties, sinds meer dan 35 jaar gespecialiseerd in de beveiliging van woningen en bedrijfspanden. Is kiezen voor toestellen die in Frankrijk ontworpen, vervaardigd en geassembleerd zijn. Is kiezen voor een installatie van hoogwaardige kwaliteit, gerealiseerd en opgevolgd door een professional in beveiliging. Ten slotte, kiezen voor Daitem, is kiezen voor een erkend merk, titularis van talrijke certificaten die u een zorgeloos gevoel van rust en veiligheid garanderen. DE KEUZE VAN EEN PROFESSIONAL Uw DAITEM installateur is een professional van hoog niveau, geselecteerd en opgeleid door Daitem, die zijn vakbekwaamheid ten dienste stelt van al uw verwachtingen.

4 P.04 e-nova DRAADLOZE ALARMSYSTEMEN EEN AANPASBAAR ANTWOORD EN MAATWERK Het nieuwe design van het gamma e-nova zorgt voor een perfecte integratie in alle vertrekken van de woning. De individualiseerbare frontpanelen nestelen zich heel discreet in het interieur. De grote druktoetsen, de lichtfeedback en de spraaksynthese bieden u een groot gebruikscomfort Het ware brein van het systeem is de centrale, die alle informatie doorgestuurd door de detectoren en de besturingsmiddelen beheert. In geval van alarm, schakelt de centrale de sirene in, alsook de afschrikkings- en alarmtoestellen. De spraaksynthese bevestigt de doorgegeven besturingen en geeft de alarmincidenten aan die zich tijdens uw afwezigheid voorgedaan hebben. Bij poging tot indringing, zal de centrale de sirenes inschakelen, samen met afschrikkende spraakberichten en knipperende flitslichten. Met het besturingstoetsenbord kunnen het alarmsysteem en de comfortfuncties (verlichting, poort, enz.) bestuurd worden. De spraaksynthese bevestigt uw besturingen.

5 P.05 Het gamma e-nova bestaat uit talrijke modules die aan alle noden voldoen qua preventie en veiligheid. Binnen, buiten, voor de hele woning of een deel ervan, met of zonder bewoners, e-nova staat voor een totaal en hightech concept. Een gedetecteerde indringing wordt onmiddellijk aan de centrale gesignaleerd, die dan de gepaste afschrikkingsmethode inschakelt. DRAADLOOS: HANDIGER EN EFFICIENTER De installatie van een draadloos systeem vergt geen bekabeling of grote ingrepen in huis. Het plaatsen van de elementen gebeurt dus zonder enige schade aan de te beveiligen site. Met een draadloos systeem kunnen de toestellen geplaatst worden waar ze het meest efficiënt zijn en kan men beschikken over een uitbreidbare en moduleerbare installatie. CENTRALE Ref. SH320AX SH340AX SH380AX Multibeveilingscentrale - beveiliging van personen, tegen inbraak, brand en huishoudelijke risico s-, met geïntegreerde sirene, waarmee maximaal 8 inbraakbeveiligingsgroepen, 80 detectoren, 15 besturingsmodules, 10 afschrikkingsmodules en 10 receptoren kunnen beheerd worden. Een blauw controlelampje gekoppeld aan een gesproken informatie bevestigt de opname van de besturingen. De progressieve inschakeling van het systeem zorgt voor een gepaste reactie bij elke situatie. Afmetingen: 230 x 230 x 67 mm. De detectoren worden op inbraakgevoelige plekken geplaatst, binnen en buiten. De telefoontransmitter belt automatisch de persoon van uw keuze op of een meldkamer.

6 P.06 e-nova DRAADLOZE ALARMSYSTEMEN DETECTIE EN AFSCHRIKKING VÓÓR INBRAAK Het buitenverblijf van Hélène en Olivier is omringd door een mooie tuin. Om te kunnen genieten van een beveiliging op hoog niveau en mensen met kwade bedoelingen al in de omgeving van hun woning af te schrikken, hebben ze een extern progressief detectiesysteem laten installeren, compatibel met de aanwezigheid van dieren. Deze installatie combineert moduleerbaarheid en doeltreffendheid. De binnen- en buitendetectoren bieden een optimale, woningspecifieke beveiliging en een progressieve afschrikking. Het systeem kan ook in werking gesteld worden als de bewoners aanwezig zijn. U BEVINDT ZICH OP EEN BEVEILIGDE SITE! BUITENSIRENE MET FLITSLICHTEN SPRAAKSYNTHESE Ref. SH424AX Met het flitslicht kan het alarm gelokaliseerd worden. De vooraf ingesproken berichten schrikken de indringers af zodra hun aanwezigheid buiten gedetecteerd is. Bij brandalarm worden een specifiek belsignaal en een gesproken bericht uitgezonden. Afmetingen: 250 x 250 x 84 mm.

7 P.07 EXTERNE BEWEGINGSDETECTOR Ref X Met externe volumetrische beveiliging van 12 m bij 90. De detectiehoek is horizontaal instelbaar. Afmetingen: 80 x 108 x 198 mm. M E T D I E R E N EXTERNE GEVELBEWEGINGSDETECTOR Ref X Beveiliging met «gordijnveld» over 2 x 12 m. De 2 x 2 detectiebundels zijn afzonderlijk instelbaar. Afmetingen: 56 x 128 x 235 mm. M E T D I E R E N EXTERNE BEWEGINGSDETECTOR 12 M MET ANTI-MASKING Ref. SH146AX Met externe volumetrische beveiliging van 12 m bij 85. Als hij in de hoogte geplaatst is dekt hij een detectiezone die heel nauwkeurig bepaald kan worden. Afmetingen: 92 x 148 x 198 mm. M E T D I E R E N EXTERNE BEWEGINGSDETECTOR 5 M MET ANTI-MASKING Ref. SH148AX Geschikt voor de beveiliging van vensters, schuifpuien, balkons of terrassen. Smalle, verticale bescherming met bereik tot 5m. De detectiezone kan heel nauwkeurig ingesteld worden. Afmetingen: 52 x 67 x 186 mm. M E T D I E R E N SPRAAKSYNTHESE M E T D I E R E N BINNENSIRENE MET SPRAAKSYNTHESE Ref. SH402AX Met geringe afmetingen en sober design. Versterkt de sonore afschrikking binnen. Bij brandalarm wordt een specifiek belsignaal uitgezonden. Afmetingen: 192 x 192 x 59 mm. EXTERNE INFRAROODBARRIERES 30 m Ref. SH100AX - SH102AX / 60 m Ref. SH101AX - SH103AX Zijn ontworpen om te weerstaan aan omgevingsstoringen en beveiligen de directe omgeving van uw woonst. Met hun lange afstandsbeveiliging van 30 of 60 m, voorkomen ze indringingspogingen, nog vóór inbraak, zelfs als u aanwezig bent. Afmetingen van elke module: 88 x 162 x 217 mm.

8 P.08 e-nova DRAADLOZE ALARMSYSTEMEN SELECTIEVE BEVEILIGING BINNEN Vandaag staat Anna vroeg op: ze moet een belangrijke meeting voorbereiden. Het is prachtig weer. Voor dat ze naar beneden gaat, schakelt ze het alarm op niveau van de tuin uit, dat ze de avond ervoor ingeschakeld had bij het slapengaan. Ze gaat op het terras zitten. Een goed begin van de dag. Dankzij vier beveiligingsgroepen is het mogelijk om woonvolumes afzonderlijk te beveiligen. Elke groep beschikt over autonome afschrikkings- en alarmmiddelen. Rekening houdend met de geuite behoeften, zal de installateur de zones bepalen en detectoren plaatsen waar ze het meest efficiënt zijn. COMPACTE BEWEGINGSDETECTOR Ref X Bestemd voor de beveiliging van de belangrijkste vertrekken, zoals de leefruimte of bureau, met een volumetrische dekking van 12 m bij 90. Hij is voorzien van een infrarood detectiesysteem, van een ingebouwd temperatuursensor om een technisch alarm in te schakelen bij een temperatuur onder 5 C en van een zelfbeveiligingssysteem tegen het openen en het losrukken. Zijn kenmerken zijn gemeenschappelijk voor de 3 andere bewegingsdetectoren. Afmetingen: 58 x 102 x 57 mm. Groep 1 in werking Groep 3 in werking Groep 2 n werking Groep 4 in werking COMPACTE BEWEGINGSDETECTOR GANG Ref X Voor de beveiliging van verplichte doorgangspunten, de gang of de trap, met een lineaire dekking van 22 m bij 12. COMPACTE BEWEGINGSDETECTOR GORDIJNVELD Ref X Voor de beveiliging van inbraakgevoelige uitgangen, zoals schuifpuien, of vertrekken met meerdere uitgangen, met een gordijnveld dekking van 12 m bij 8. COMPACTE BEWEGINGSDETECTOR SPECIAAL HUISDIEREN Ref X Dankzij zijn specifieke lens, kan hij het verschil maken tussen de aanwezigheid van een dier of van een mens. Groepen 1, 2, 3 en 4 in werking

9 P.09 Deze openingsdetectoren zijn bestemd voor de beveiliging van uitgangen en zijn dus voorzien van zelfbeveiligingssystemen tegen het openen en het losrukken. COMPACTE OPENINGSDETECTOR Witte kleur Ref. SH273AX / Bruine kleur Ref. SH274AX Van geringe afmetingen voor een discrete integratie. Afmetingen: 108 x 26 x 30 mm. BEWEGINGSDETECTOR MET BEELDOPSLAG Ref. SH195AX SH196AX Geschikt voor de beveiliging van uw belangrijkste vertrekken zoals de leefruimte of bureau. Hij zal een alarm inschakelen en beelden opslaan van de beveiligde zone zodra beweging gedetecteerd wordt. Afmetingen: 125 x 85 x 64 mm. M E T D I E R E N COMPACTE MULTICONTACTDETECTOR Witte kleur Ref. SH271AX / Bruine kleur Ref. SH272AX Deze detector beveiligt deuren en vensters alsook de aansluiting van sensoren voor rolluiken, garagepoorten, glasbreuk, enz. Afmetingen 136 x 26 x 30 mm. Buiten, op een beschutte plaats, of binnen zal deze detector zich moeiteloos aanpassen aan moeilijke klimaatomgevingen, zoals in kelders of zolders. Afmetingen: 163 x 85 x 63 mm. BEWEGINGSDETECTOR MOEILIJKE OMGEVING 10 M VOLUMETRISCH Ref X BEWEGINGSDETECTOR MOEILIJKE OMGEVING 20 M LINEAIR Ref X BEWEGINGSDETECTOR MOEILIJKE OMGEVING 10 M GORDIJNVELD Ref X

10 P.10 e-nova DRAADLOZE ALARMSYSTEMEN BEVEILIGING EN VISUALISERING Alan is vaak op verplaatsing en wil graag visueel contact behouden met mensen en zaken die hem dierbaar zijn, in zijn hotelkamer, in zijn kantoor of in de HST. Hij weet dat hij op zijn tablet, zijn PC of zijn mobiele telefoon kan nagaan of alles OK is thuis. Hij voelt zich dan gerustgesteld. Bewegingsdetectoren of videocamera s, er bestaan talrijke oplossingen om alles vanop afstand te bewaken. De gebruiker kan zelf instaan voor de bewaking of hij kan dit aan een telebewaker delegeren. Grote flexibiliteit, totale bewaking.

11 P.11 TELEFOONKIEZER ADSL / RTC / GSM / GPRS Ref. SH511AX SH512AX SH513AX SH514AX Deze telefoonkiezers zijn geschikt voor alle configuraties (telefoonlijn, ADSL box met gedeeltelijke of totale degroepering, geen lijn beschikbaar, ), waardoor een alarm en de besturing van het systeem vanop afstand mogelijk is. Afmetingen: 230 x 230 x 67 mm. BEWEGINGSDETECTOR MET BEELDOPSLAG Ref. SH195AX SH196AX Geschikt voor de beveiliging van uw belangrijkste vertrekken zoals de leefruimte of bureau. Hij zal een alarm inschakelen en beelden opslaan van de beveiligde zone zodra beweging gedetecteerd wordt. De beelden worden onmiddellijk doorgestuurd naar een meldkamer of naar uw mobiele telefoon (MMS). Bovendien wordt een technisch alarm ingeschakeld door de temperatuursensor bij een temperatuur onder 5 C. Er bestaat ook een speciale versie dieren (SH196AX). Afmetingen: 125 x 85 x 64 mm. M E T D I E R E N TRANSMISSIEMODULE ADSL / RTC / GSM / GPRS Ref. SH501AX SH502AX SH503AX SH504AX Deze transmissieoplossing kan in de centrale geïntegreerd worden, waardoor een alarm en de besturing van het systeem vanop afstand mogelijk is, welke uw configuratie ook is (telefoonlijn, ADSL box met gedeeltelijke of totale degroepering, geen lijn beschikbaar,...).

12 P.12 e-nova DRAADLOZE ALARMSYSTEMEN HUISHOUDELIJKE BEVEILIGING Céline en Giovanni hebben drie jonge kinderen en zijn altijd heel druk bezig! Als het om de veiligheid van de familie gaat, geven ze zelf toe dat ze nogal kieskeurig zijn. Voor hun woning hebben ze gekozen voor de optie sereniteit. En nu voelen ze zich helemaal gerust. Brand, stroomonderbreking, defect huishoudapparaat, vorst of overstroming, het is mogelijk om zich 24u/24 te beveiligen tegen huishoudelijke risico s. De woonst en de bewoners zijn totaal beschermd.

13 DAAF DAAF P.13 Deze detectoren zijn bestemd voor de privatieve delen van residentiële woningen, van appartementsgebouwen en campers*. Afmetingen (ø x H) : 125 x 48 mm. DRAADLOZE ROOK- EN WARMTEDETECTOR, AUTONOMIE 10 JAAR** Ref. SH151AX De melder is ingebouwd in het alarmsysteem Daitem en detecteert abnormale temperatuurverhogingen. Bij een incident worden alle sirenes en telefonische transmitter geactiveerd. De detectors zijn voorzien om brand op te sporen die zich snel of matig snel verspreidt. Ze worden gemonteerd in de keuken, de bergruimte, de zolder of de garage (op de plaatsen waar de rookmelder niet kan worden gemonteerd). Na een niet gevaarlijke warmtemelding, kan de signaaltoon van de detector met eender welke infrarood afstandsbediening worden uitgeschakeld (TV, DVD-speler, stereo-installatie...). ONDERLING VERBINDBARE DRAADLOZE ROOKDETECTOR, AUTONOMIE 10 JAAR** Ref. SH150AX De melder is voorzien van optische technologie voor de detectie van brand die zich langzaam verspreidt en is uitgerust met een ingebouwd alarmsignaal van 85 db, dat volstrekt autonoom functioneert. Deze kan onderling met andere SH150AX worden verbonden zodat een algemeen alarmsignaal wordt afgegeven. Gekoppeld aan een draadloze rookmelder TwinBand SH151AX, vormen de melders een netwerk dat alle mogelijke alarm- en transmissiesignalen activeert in geval van brand. De installatie van deze melder is aangeraden in alle ruimten met een verhoogd risico, zoals woonkamer, eetkamer, trappenhuis, slaapkamer Na een niet gevaarlijke rookmelding, kan de signaaltoon van de detector met eender welke infrarood afstandsbediening worden uitgeschakeld (TV, DVD-speler, stereo-installatie ). * Producten ontworpen voor de beveiliging van de privatieve delen van woonsten. Niet geschikt voor de beveiliging van gebouwen waar publiek ontvangen wordt (ERP in Frankrijk) of waar werknemers komen (ERT in Frankrijk). ** Autonomie aangegeven bij normaal huishoudelijk gebruik volgens de regels bepaald door het merkreglement NF 292. TECHNISCHE SONDES Ref. SONHG SONIN SONPC Gekoppeld aan een universele zender, zullen deze sondes alarm slaan bij stroomonderbrekingen van lange duur, vorst, overstroming of defect huishoudapparaat (diepvriezer...).

14 P.14 e-nova DRAADLOZE ALARMSYSTEMEN BESTURINGEN EN INTEGRATIE IN HET INTERIEUR Design is heel belangrijk voor Pauline. Trouwens, het is haar beroep Bijgevolg, als ze besloten heeft om een beveiligingssysteem te laten installeren in haar appartement in het centrum van de stad, heeft ze er heel goed op gelet dat het niet zou vloeken met haar interieur. De afneembare en individualiseerbare frontpanelen zijn ontworpen om perfect aan te sluiten bij de stijl en de decoratie van de woonst. Omdat een hoogwaardige installatie vereist dat alles tot in het kleinste detail bedacht wordt.

15 P.15 AFSTANDSBEDIENING 2 FUNCTIES MET FEEDBACK AFSTANDSBEDIENING 4 OF 8 FUNCTIES MET FEEDBACK Ref. SH602AX Ref. SJ604AX SJ608AX Deze afstandsbediening is eenvoudig en gebruiksvriendelijk dankzij het feedbacksysteem. Afmetingen: 70 x 40 x 14 mm Deze afstandsbediening is eenvoudig en gebruiksvriendelijk dankzij het feedbacksysteem, één afstandsbediening volstaat om het volledige beveiligingssysteem te besturen. Afmetingen: 70 x 40 x 14 mm INFORMATIE- EN BESTURINGSTOETSENBORD VOCAA L TOETSENBORD BADGELEZER EN NADERINGSDETECTOR Ref. SH630AX Ref. SH640AX Dit gebruiksvriendelijk toetsenbord beschikt over 9 toegangscodes voor gebruikers, feedback en achtergrondverlichting van de besturingstoetsen. Afmetingen: 176 x 29 x 116 mm Dit gebruiksvriendelijk toetsenbord beschikt over een ingebouwde badgelezer en is uitgerust met spraaksynthese en achtergrondverlichting van de besturingstoetsen. Afmetingen: 176 x 29 x 116 mm AANPASBARE FRONTPANELEN 4 VOOR TOETSENBORD SH640AX Ref. BH800Ax : Ref. BH801AX : Ref. BH802AX : Ref. BH803AX : Titanium Leisteen Polair Wengé Met de individualiseerbare frontpanelen kan het toetsenbord aangepast worden aan elk interieur.

16 P.16 e-nova DRAADLOZE ALARMSYSTEMEN PERSOONSBEVEILIGING Jana woont alleen, maar dat baart haar geen zorgen: «Ik ben een oma met connecties!», zegt ze lachend tegen haar vriendinnen. Op de sofa, in de tuin (en zelfs onder de douche), weet ze dat zij op elk ogenblik haar naasten kan bereiken. Via een afstandsbediening of een toetsenbord kan een stil alarm ingeschakeld worden voor telefonische transmissie, of een algemeen alarm. Uw beveiliging kan uitgebreid worden met comforttoepassingen zoals aanwezigheidssimulatie, besturing van verlichting, van een garagepoort of een portaal. ALARMZENDER MEDAILLON Ref. SH601AX U kan de alarmzender op 2 manieren inschakelen: door te drukken op de enige knop of door het uittrekken van het uitschuifbare gedeelte. U kan kiezen voor een 24u/24 bescherming (alarm vanop afstand) of voor een comfortbescherming (bel, verlichting, enz.). Hij is volledig waterdicht en heeft een autonomie van 10 jaar. Hij wordt geleverd met een halstouw en met een houder om hem aan de broekriem vast te klikken. Afmetingen: 37,3 x 88 x 14 mm. EXTERNE ONTVANGERS 230V/230V Ref X 230V droog contact Ref X 12/24V droog contact Ref X Hiermee kunnen elektrische apparaten binnen of buiten bestuurd worden, zoals garagepoorten, hekjes en verlichtingstoestellen. Afmetingen: 150 x 85 x 35 mm. STOPCONTACT 230V MET AFSTANDSBEDIENING Ref X Ontworpen voor gebruik binnenshuis. Hiermee kan een elektrisch apparaat bestuurd worden zoals een hifi keten, een televisietoestel of een verlichtingstoestel. Afmetingen: 98 x 77 x 54 mm. DE INTERFACE- EN BESTURINGSONTVANGER Ref. SH710AX Ontworpen voor binnen en buiten en bestuurd door een toetsenbord of een afstandsbediening. Geschikt voor een hoffelijkheidsverlichting, een automatische poort (Daitem of andere), een garagepoort, enz. Bij alarm schakelt hij een afschrikkingsverlichting in en voert hij een telefonische transmissie uit. Hij is uitgerust met een zelfbeveiligingssysteem tegen het openen. Afmetingen: 160 x 240 x 65 mm

17 P.17 TECHNOLOGIEËN Een echt efficiënt beveiligingssysteem is een systeem dat zelfbeveiligd is tegen pogingen om het te neutraliseren. Alle e-nova beveiligingsinstallaties maken gebruik van de meest recente technologieën om pogingen tot sabotage te kunnen afwenden. Het volledig draadloos systeem, de beveiligde radiotransmissie via 2 bandfrequenties en de voeding via batterij of lithiumbatterij verhinderen alle kwaadwillige pogingen tot radioverblinding of stroomonderbreking. Bovendien reageren de apparaten op pogingen tot openen en wegnemen door onmiddellijk een alarm in te schakelen. De toetsenborden zijn ook beveiligd tegen het frauduleus zoeken naar toegangscodes via opeenvolgende pogingen. BEVEILIGDE RADIOTRANSMISSIE VIA 2 BANDFREQUENTIES Dat er geen draden meer aanwezig zijn tussen de voornaamste toestellen verhoogt de weerstand tegen sabotage. Bovendien zijn de door TwinBand gebruikte frequenties verdeeld over twee bandfrequenties die ver uit elkaar liggen (433 MHz en 868 MHz). Ze kunnen dus niet tegelijk geblokkeerd worden. Indien dit toch zou gebeuren, wordt de fraudepoging in enkele seconden opgespoord door het systeem, dat dan plaatselijk of op afstand telefonisch een alarmsignaal doorstuurt. DE BEVEILIGDE DUBBELE VOEDING Met een voeding zonder enige aansluiting op het 230V* net houden toevallige of kwaadwillige stroomonderbrekingen geen risico in. Alle apparaten van het e-nova systeem zijn volledig autonoom. De TwinPower voeding (bij de centrales en de sirenes), bestaande uit twee onafhankelijke en professionele voedingsblokken, garandeert een ononderbroken werking in het geval dat één der blokken het laat afweten. Deze voeding verzekert aan de apparaten een gemiddelde autonomie van 5 jaar**. * Behalve de transmitters die ADSL gebruiken, waarvoor netvoeding absoluut noodzakelijk is. ** Bij normaal gebruik. De autonomie varieert in functie van de specifieke gebruiksvoorwaarden eigen aan elk product.

18 P.18 e-nova DRAADLOZE ALARMSYSTEMEN GECERTIFICEERD Dat Daitem een referentie geworden is bij de professionals in beveiliging resulteert uit het feit dat dit bedrijf altijd kwaliteit en technologische knowhow vooropgesteld heeft. Haar hoogwaardige systemen eisen steeds precisiewerk. EN Certificaat EN Volgens de vereisten van de Europese normen voor Inbraaksystemen - Serie EN X- voor Graad 2 en klasse II, III & IV. Certificaat INCERT De beveiligingssystemen Daitem werden ontworpen conform de algemene voorschriften van de technische nota s TO14 & TO14A die van toepassing zijn op de alarminstallaties met radioverbinding. Certificaat NF&A2P De belangrijkste producten van Daitem hebben de markering NF&A2P Type 2 behaald, gezamenlijk toegekend door AFNOR en CNPP, gebaseerd op de Europese norm EN Frans ontwerp en fabricaat Alle Daitem producten zijn in Frankrijk ontworpen en vervaardigd. De CE markering getuigt van hun gelijkvormigheid met de Europese Richtlijnen. De markering NF DAAF De markering NF DAAF, die op de autonome rookmelders aangebracht wordt, is een kwaliteitsgarantie ontstaan op vraag van professionals die zich geassocieerd hebben met AFNOR Certificatie. Deze is gebaseerd op de Europese norm EN jaar* waarborg Daitem respecteert de strengste industriële normen en controleert heel nauwkeurig elk component. Binnen de 5 jaar na aankoop, vervangt Daitem elk toestel dat als defect erkend wordt door een nieuw toestel of evenwaardig. Bovendien streeft Daitem continu naar verbetering, gecertificeerd ISO 9001, ISO en OHSAS door AFAQ. * De producten van Daitem genieten van een fabriekswaarborg wisselstukken en werkuren van 2 jaar. Deze waarborg kan tot 5 jaar verlengd worden mits het terugsturen van het garantiebewijs binnen de 10 dagen na uw aankoop. De gebruiks- en garantievoorwaarden zijn steeds op eenvoudige aanvraag beschikbaar bij uw installateur. De garantievoorwaarden zijn onafhankelijk van de handelsgaranties van uw installateur.

19 P.19 UW INSTALLATEUR: EEN PROFESSIONELE VAKMAN De rol van de installateur is essentieel. De doeltreffendheid van uw beveiligingssysteem is immers afhankelijk van de kwaliteit van de installatie. Door de installatie aan een ervaren professional in beveiliging toe te vertrouwen, kan u rekenen op apparatuur en diensten die hun efficiëntie bewezen hebben. Een betrouwbaarheidsgarantie die u terecht kan opeisen voor de beveiliging van uw bezittingen en mensen die u dierbaar zijn. GOED ADVIES Als specialist is uw installateur het best geplaatst om u te adviseren. Na een gesprek met u en na een bezoek aan de te beveiligen site, maakt hij een behoefteanalyse en helpt hij u uw weg te vinden naar de perfecte configuratie voor uw woning. Later, als u uw beveiligingssysteem wilt uitbreiden, zal hij u de meest geschikte complementen aanbevelen. EEN KWALITEITSVOLLE INSTALLATIE Vergeet omslachtige kabelwerken met een draadloos beveiligingssysteem! Bij de plaatsing van de verschillende elementen blijft uw interieur ongeschonden. Draadloos betekent ook dat de elementen kunnen geplaatst worden waar ze het meest efficiënt werken. EFFICIENTE EN SNELLE ONDERHOUDSBEURTEN Alleen uw installateur zal instaan voor het onderhoud van uw systeem. Hij kan het systeem parametreren en alle gegevens opslaan op PC. Dit laat hem toe om, vanop afstand en enkel en alleen met uw toelating, alles te weten over uw installatie en eventuele storingen op te sporen. Hij kan dan ook telefonisch ingrijpen. Uw installateur verzekert u een efficiënt onderhoud van uw Daitem systeem, zonder zich te moeten verplaatsen.

20 Uw Daitem installateur /B - Copyright Daitem 11/ Atral System SAS au capital de RCS Grenoble De dienstverleningen en kenmerken beschreven in dit document, kunnen zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden - niet-contractuele foto s. Daitem - Atral System S.A.S. - International Development Rue du Pré de l Orme Crolles cedex - FRANCE Tel. +33(0) Fax +33(0)

e-nova DRAADLOZE ALARMSYSTEMEN

e-nova DRAADLOZE ALARMSYSTEMEN e-nova DRAADLOZE ALARMSYSTEMEN EEN GOED BEVEILIGD HUIS, UW FAMILIE VEILIG THUIS. BEVEILIGEN U heeft beslist om uw woning uit te rusten met een alarmsysteem. Voor u gewoon een kwestie van gezond verstand

Nadere informatie

ONTDEK ONZE INNOVATIES

ONTDEK ONZE INNOVATIES ONTDEK ONZE INNOVATIES DRAADLOZE BEVEILIGINGSSYSTEMEN beveiligen aansluiten automatiseren Beste Klanten, Met een verkoop in Europa van meer dan een miljoen systemen, neemt Daitem sinds meer dan 35 jaar,

Nadere informatie

Aritech Comfort security systemen CS175 CS275 CS375. g GE Interlogix

Aritech Comfort security systemen CS175 CS275 CS375. g GE Interlogix Aritech Comfort security systemen CS175 CS275 CS375 g GE Interlogix Een gerustgevoel, comfortabele beveiliging De comfort security systemen van GE Interlogix zijn meer dan eenvoudige alarmsystemen, zij

Nadere informatie

Aritech Comfort security systemen CS375 CS575 CS875. g GE Interlogix

Aritech Comfort security systemen CS375 CS575 CS875. g GE Interlogix Aritech Comfort security systemen CS375 CS575 CS875 g GE Interlogix Een gerustgevoel, comfortabele beveiliging De comfort security systemen van GE Interlogix zijn meer dan eenvoudige alarmsystemen, zij

Nadere informatie

Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust

Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust Met het draadloze Protexial io alarm heeft u een hoogwaardige bescherming en het gemak van Home Motion by Somfy: Actieve veiligheid Het Somfy

Nadere informatie

Draadloos alarmsysteem

Draadloos alarmsysteem Draadloos alarmsysteem Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust Met het draadloze Protexial io alarm heeft u een hoogwaardige bescherming en het gemak van een op maat gemaakt systeem.

Nadere informatie

Draadloos alarmsysteem. alarm assortiment

Draadloos alarmsysteem. alarm assortiment Draadloos alarmsysteem alarm assortiment Protexial io Draadloos alarmsysteem In Protexial io is het beste van de huidige alarmtechnologie samengebracht. Met Somfy biedt u een op maat gemaakt beveiligingssysteem

Nadere informatie

Daitem, Europese fabrikant van draadloze alarmsystemen

Daitem, Europese fabrikant van draadloze alarmsystemen Daitem, Europese fabrikant van draadloze alarmsystemen Meer als 30 jaar ervaring Daitem, het eminente merk van de groep Atral, werd in 1977 gecreëerd in Crolles bij Grenoble (Frankrijk). Het bedrijf stelt

Nadere informatie

Daitem, Europese fabrikant van draadloze alarmsystemen

Daitem, Europese fabrikant van draadloze alarmsystemen Daitem, Europese fabrikant van draadloze alarmsystemen Meer als 30 jaar ervaring Daitem, het eminente merk van de groep Atral, werd in 1977 gecreëerd in Crolles bij Grenoble (Frankrijk). Het bedrijf stelt

Nadere informatie

Tegen of met de draad? NX-10 Veiligheidssysteem

Tegen of met de draad? NX-10 Veiligheidssysteem Tegen of met de draad? NX-10 Veiligheidssysteem Uw veiligheid volgt u nu overal Ons NX-10 systeem is volledig draadloos, een uniek gegeven op de huidige markt, en is uitgerust met een nieuw bedienpaneel

Nadere informatie

Bedraad of draadloos? NX-10 Beveiligingssysteem

Bedraad of draadloos? NX-10 Beveiligingssysteem Bedraad of draadloos? NX-10 Beveiligingssysteem Uw veiligheid volgt u nu overal Ons NX-10 systeem is volledig draadloos, een uniek gegeven op de huidige markt, en is uitgerust met een nieuw klavier in

Nadere informatie

MADE TO PROTECT. alarmsysteem

MADE TO PROTECT. alarmsysteem MADE TO PROTECT alarmsysteem alarmsysteem Creëer uw systeem: bekabeld draadloos of hybride Draadloze 433 MHz communicatie: twee-weg met het PRF-LCD-WRL bediendeel en de MSP-300 sirene/flitser één-weg met

Nadere informatie

Word nu tegendraads! NX-10 Beveiligingssysteem

Word nu tegendraads! NX-10 Beveiligingssysteem Word nu tegendraads! NX-10 Beveiligingssysteem Houd uw veiligheid in de hand Ons NX-10 systeem is volledig draadloos, een uniek gegeven op de huidige markt, en is uitgerust met een nieuw bedienpaneel in

Nadere informatie

Samenvatting van de eisen die in de T 015/2 Ed. 5 beschreven zijn Algemene voorschriften voor inbraakalarminstallaties

Samenvatting van de eisen die in de T 015/2 Ed. 5 beschreven zijn Algemene voorschriften voor inbraakalarminstallaties Samenvatting van de eisen die in de T 015/2 Ed. 5 beschreven zijn Algemene voorschriften voor inbraakalarminstallaties Al 15 jaar lang is INCERT het kwaliteitslabel bij uitstek voor elektronische gebouwbeveiliging.

Nadere informatie

ONVERBIDDELIJK ALARM VOOR INDRINGERS

ONVERBIDDELIJK ALARM VOOR INDRINGERS ONVERBIDDELIJK ALARM VOOR INDRINGERS Ongekende L'ef f icacité doeltreffendheid sans égal 1 Veiligheid, doeltreffendheid, betrouwbaarheid, 2 INHOUDSOPGAVE sereniteit, eenvoudigheid, comfort... 4 / 6 DIAGRAL

Nadere informatie

Protexial io. Verzeker uw klanten van uw expertise op het gebied van woningbeveiliging.

Protexial io. Verzeker uw klanten van uw expertise op het gebied van woningbeveiliging. Protexial io Draadloos alarmsysteem Verzeker uw klanten van uw expertise op het gebied van woningbeveiliging. Protexial io Draadloos alarmsysteem In Protexial io is het beste van de huidige alarmtechnologie

Nadere informatie

De grootste innovatie in PowerG is dat deze technologie werkt op niet-oplaadbare batterijen en dat toch alle aangesloten apparaten online zijn.

De grootste innovatie in PowerG is dat deze technologie werkt op niet-oplaadbare batterijen en dat toch alle aangesloten apparaten online zijn. PowerMaster 30 G2: Professioneel draadloos beveiligingssysteem De PowerMaster - 30 G2 is een professionele draadloos beveiligings- en controlesysteem. Geschikt voor geavanceerde toepassingen en voor intensief

Nadere informatie

Draadloze 30 groepen beveiligingscentrale

Draadloze 30 groepen beveiligingscentrale Draadloze 30 groepen beveiligingscentrale NCP nr. IQA01503-CCS Alphatronics b.v. versie 1.1./26 januari 2005 Geleverd door Alphatronics b.v. Watergoorweg 71 3861 MA NIJKERK wwww.alphatronics.nl Nieuw:

Nadere informatie

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen 2 Easy Series inbraakcentrale Betrouwbare beveiliging vereenvoudigd Toegevoegde waarde voor uw innovatieve

Nadere informatie

GEBRUIKERSGIDS. Centrale met sirene 312-21NL. www.daitem.com

GEBRUIKERSGIDS. Centrale met sirene 312-21NL. www.daitem.com GEBRUIKERSGIDS Centrale met sirene -NL www.daitem.com Gebruikersgids U hebt een DAITEM BEVEILIGINGSSYTEEM aangeschaft dat aan uw beveiligingsnoden voldoet en wij danken u hiervoor. Met de TwinBand en TwinPower

Nadere informatie

Kiezen voor Diagral, kiezen voor een optimale beveiliging. Kiezen voor veiligheid

Kiezen voor Diagral, kiezen voor een optimale beveiliging. Kiezen voor veiligheid Diagral alarminstallaties. K iezen voor een optimale beveiliging. D e d r a a d l o z e a l a r m o p l o s s i n g e n www.diagral.be Kiezen voor Diagral, kiezen voor een optimale beveiliging. Kiezen

Nadere informatie

Beveiliging in eigen beheer. Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND.

Beveiliging in eigen beheer. Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND. Beveiliging in eigen beheer Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND total connect box TOTAL CONNECT BOX CONCEPT 1 Bij ontdekking van een inbraak maakt de

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

ES-S7A. Buitensirene. www.etiger.com

ES-S7A. Buitensirene. www.etiger.com ES-S7A Buitensirene www.etiger.com NL Kenmerken - Draadloze verbinding voor een eenvoudige installatie - Radiofrequente beveiliging van de accessoires: meer dan een miljoen combinatiecodes - EEPROM-informatiebeveiliging,

Nadere informatie

Siemens NV Dulle-Grietlaan 17 B-9050 Gentbrugge Phone +32 (0)9 272 73 40 Fax +32 (0)9 272 73 50 www.siemens.be www.siemens.

Siemens NV Dulle-Grietlaan 17 B-9050 Gentbrugge Phone +32 (0)9 272 73 40 Fax +32 (0)9 272 73 50 www.siemens.be www.siemens. Siemens NV Dulle-Grietlaan 17 B-9050 Gentbrugge Phone +32 (0)9 272 73 40 Fax +32 (0)9 272 73 50 www.siemens.be www.siemens.com/homesecurity The information in this document contains general descriptions

Nadere informatie

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WeesVeilig beveiligt WeesVeilig zorgt voor een goed gevoel WeesVeilig weet waar men op moet letten als het gaat om het voorkomen van brand en inbraak. Een modern alarmsysteem

Nadere informatie

Een veilige en comfortabele woning. Het Jablotron 100 alarmsysteem met de unieke applicatie MyJABLOTRON

Een veilige en comfortabele woning. Het Jablotron 100 alarmsysteem met de unieke applicatie MyJABLOTRON Een veilige en comfortabele woning Het Jablotron 100 alarmsysteem met de unieke applicatie MyJABLOTRON Echte veiligheid en een breed toepassingsbereik Intuïtieve bediening met twee toetsen U kunt gebruik

Nadere informatie

U wilt meer comfort, rationeel energiegebruik en veiligheid in uw woning of bedrijfsgebouw?

U wilt meer comfort, rationeel energiegebruik en veiligheid in uw woning of bedrijfsgebouw? U wilt meer comfort, rationeel energiegebruik en veiligheid in uw woning of bedrijfsgebouw? Dit kan met het domotica systeem van Ryckeboer Automation & Security Concept EIB domotica Wij zijn een bedrijf

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

Het alarm tot de 10 de macht NIEUW

Het alarm tot de 10 de macht NIEUW Het alarm tot de 10 de macht NIEUW INHOUD TYXAL+ DRAADLOOS ALARMSYSTEEM VOOR PROFESSIONELEN 3 De argumenten: waarom een TYXAL+ kiezen? 8 10 De grote principes van het TYXAL+ systeem Een oplossing voor

Nadere informatie

Blaupunkt draadloos GSM alarmsysteem SA-2700. Een veilig gevoel

Blaupunkt draadloos GSM alarmsysteem SA-2700. Een veilig gevoel Blaupunkt draadloos GSM alarmsysteem SA-2700 Een veilig gevoel Een veilig gevoel! Een goede beveiling van uw woning begint met deugdelijk hang- en sluitwerk. Maar vaak is dat niet genoeg om inbrekers buiten

Nadere informatie

9/12/15. Het ABC van een alarmsysteem Jacques Deschamps. Gillijns Erik, Docent beveiliging, Technisch instituut Don Bosco

9/12/15. Het ABC van een alarmsysteem Jacques Deschamps. Gillijns Erik, Docent beveiliging, Technisch instituut Don Bosco 9/12/15 Het ABC van een alarmsysteem Jacques Deschamps Gillijns Erik, Docent beveiliging, Technisch instituut Don Bosco 1 Inhoud 1. Nut van een alarmsysteem 2. Ontwerp van een beveiligingsinstallatie Risicoanalyse

Nadere informatie

Tyxal + draadloos alarmsysteem

Tyxal + draadloos alarmsysteem Tyxal + draadloos alarmsysteem Delta Dore Kies voor veiligheid en kwaliteit. CONFORM DE VERWACHTINGEN VAN VANDAAG Reeds 45 jaar begeleidt en ondersteunt Delta Dore haar klanten in hun keuze naar de beste

Nadere informatie

Brandbeveiliging met Wi-Safe 2 technologie

Brandbeveiliging met Wi-Safe 2 technologie Brandbeveiliging met Wi-Safe 2 technologie Wi-Safe 2 producten van FireAngel Technische voorsprong Intelligente detectietechnologie FireAngel rook- en hittemelders zijn uitgerust met de nieuwste detectietechnologie

Nadere informatie

AlphaBox Bekabeld/draadloos alarmsysteem. Kies voor de optimale beveiliging van uw woonhuis of kantoor

AlphaBox Bekabeld/draadloos alarmsysteem. Kies voor de optimale beveiliging van uw woonhuis of kantoor AlphaBox Bekabeld/draadloos alarmsysteem Kies voor de optimale beveiliging van uw woonhuis of kantoor BEVEILIG UZELF OP DE BESTE MANIER HOE VERVELEND OOK, DE KANS DAT U SLACHTOFFER WORDT VAN EEN INBRAAK

Nadere informatie

Tyxal+ draadloos alarmsysteem

Tyxal+ draadloos alarmsysteem Tyxal+ draadloos alarmsysteem Delta Dore Kies voor veiligheid en kwaliteit. CONFORM DE VERWACHTINGEN VAN VANDAAG Reeds 45 jaar begeleidt en ondersteunt Delta Dore haar klanten in hun keuze naar de beste

Nadere informatie

ES-S6A Binnensirene. www.etiger.com

ES-S6A Binnensirene. www.etiger.com ES-S6A Binnensirene www.etiger.com NL Kenmerken De ES-S6A kan als extra sirene worden verbonden met het alarmsysteem of kan als losse sirene worden verbonden met een afstandsbediening en/of draadloze detector.

Nadere informatie

Domotica en communicatie Unica Wireless

Domotica en communicatie Unica Wireless Presentatie P104878 D17 Presentatie Scenario s Draadloos comfort is een gamma draadloze producten die gebruik maken van radiotechnologie (RF) om informatie uit te wisselen. Deze producten zijn uitermate

Nadere informatie

Overzicht draadloze componenten ter uitbreiding van uw alarmsysteem

Overzicht draadloze componenten ter uitbreiding van uw alarmsysteem Overzicht draadloze componenten ter uitbreiding van uw alarmsysteem Geleverd door: Alphatronics B.V. Watergoorweg 71 3861 MA NIJKERK Tel: 033-2459944 Fax: 033-2453149 www.alphatronics.nl Versie 1.0. (mei

Nadere informatie

HANDLEIDING BEWEGINGSMELDER

HANDLEIDING BEWEGINGSMELDER HANDLEIDING BEWEGINGSMELDER Inhoud INSTALLATIE... 2 GEVOELIGHEIDSDETECTIE... 3 HUISDIERMODUS... 4 TESTEN... 5 WANNEER IS DE BEWEGINGSMELDER ACTIEF?... 6 LED AAN/UIT SELECTIE... 6 DETECTIEPATROON... 6 VEELGESTELDE

Nadere informatie

Prestaties. Design. De rookmelder van de nieuwe generatie

Prestaties. Design. De rookmelder van de nieuwe generatie [ & Prestaties Design [ De rookmelder van de nieuwe generatie [, de rookmelder die op geen ander lijkt [ In houd Wij hebben 4 jaar gewerkt aan het materiaal, de elektronica en het ontwerp van het product,

Nadere informatie

Een eenvoudige en effectieve manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen.

Een eenvoudige en effectieve manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen. Een eenvoudige en effectieve manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen. Voornsehoek 7 1181 CK Amstelveen T. 020-2600742 www.staov.nl info@staov.nl Erkend beveiligingsbedrijf door VEB. www.veb.nl Laat

Nadere informatie

Alarmsysteem VERSA IP/Plus

Alarmsysteem VERSA IP/Plus Alarmsysteem beveiliging, functionaliteit, comfort VEILIG EN GEMAKKELIJK IN GEBRUIK FLEXIBEL EN VEELZIJDIG Kostenbesparende oplossing en eenvoudige installatie OP AFSTAND TE BEDIENEN BETROUWBARE MEERVOUDIGE

Nadere informatie

Xanura huisautomatisering. Voor verlichting en apparatuur Onzichtbaar te installeren Voor nieuw- en bestaande bouw Geen hak- en breekwerk

Xanura huisautomatisering. Voor verlichting en apparatuur Onzichtbaar te installeren Voor nieuw- en bestaande bouw Geen hak- en breekwerk Xanura huisautomatisering Voor verlichting en apparatuur Onzichtbaar te installeren Voor nieuw- en bestaande bouw Geen hak- en breekwerk Xanura is... Vandaag de dag kan met recht gesproken worden van een

Nadere informatie

Draadloos alarmsysteem

Draadloos alarmsysteem Draadloos alarmsysteem Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust Met het draadloze Protexial io alarm heeft u een hoogwaardige bescherming en het gemak van een op maat gemaakt systeem.

Nadere informatie

Deur/raam contact. Installatiehandleiding. Waarschuwt als een deur of raam wordt geopend. Deur/raam contact

Deur/raam contact. Installatiehandleiding. Waarschuwt als een deur of raam wordt geopend. Deur/raam contact Deur/raam contact Installatiehandleiding Waarschuwt als een deur of raam wordt geopend. Deur/raam contact Bevestigen Maak de openingsdetector niet vast op een metalen deel. De detector en bijbehorende

Nadere informatie

Microprocessor gestuurde alarmcentrale C.6-6

Microprocessor gestuurde alarmcentrale C.6-6 Microprocessor gestuurde alarmcentrale C.6-6 GEBRUIKSAANWIJZING GEFELICITEERD. Welkom bij de Eurotec -familie! Uw C.6-centrale werd ontworpen voor mensen zoals u die betrouwbaarheid, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid

Nadere informatie

WAT ZIJN PARTITIES? Pagina 1

WAT ZIJN PARTITIES? Pagina 1 WAT ZIJN PARTITIES? De PowerMax Pro en Complete is voorzien van een optionele PARTITIE functie. Partities maken het mogelijk drie onafhankelijk van elkaar controleerbare gebieden te onderscheiden. Elke

Nadere informatie

Kies open installatie database wanneer u reeds een instellingen ODB bestand heeft gemaakt.

Kies open installatie database wanneer u reeds een instellingen ODB bestand heeft gemaakt. HANDLEIDING VERBINDING MAKEN MIDDELS DE JA-82T PC INTERFACE MODULE TUSSEN UW PC EN HET ALARMSYSTEEM. AANMAKEN VAN INSTELLINGENBESTAND ODB EN HET OPENEN VAN HET GEHEUGEN VAN HET ALARMSYSTEEM. MASTERSTAND

Nadere informatie

Toepassingsvoorbeeld: Bestaand alarmsysteem met e- Domotica koppelen

Toepassingsvoorbeeld: Bestaand alarmsysteem met e- Domotica koppelen Toepassingsvoorbeeld: Bestaand alarmsysteem met e- Domotica koppelen NL Toepassingsvoorbeeld: Bestaand alarmsysteem met e-domotica koppelen Inhoudsopgave 2 NEDERLANDS 1.0 Introductie...2 1.1 Koppelen met

Nadere informatie

FAQ. Veelgestelde Vragen

FAQ. Veelgestelde Vragen FAQ Veelgestelde Vragen Main FAQ Werkt Point met huisdieren in de buurt? Point kan geen onderscheid maken tussen een groot huisdier en een persoon, maar er is een oplossing om het in een huis met dieren

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Zerowire

Gebruikershandleiding Zerowire Gebruikershandleiding Zerowire Beschrijving functietoetsen ALARM Rood: systeem is in alarm Voer uw pincode in en druk vervolgens op ENTER om het alarm uit te schakelen. Druk op de STATUS-toets voor meer

Nadere informatie

Bewegingsmelder binnen

Bewegingsmelder binnen Bewegingsmelder binnen Installatiehandleiding Detecteert bewegingen in een kamer. Bewegingsmelder binnen Voorzorgsmaatregelen Vermijd directe zonnestralen. Plaats de detector uit de buurt van airconditioners,

Nadere informatie

ES-D1A. Draadloze bewegingsdetector. www.etiger.com

ES-D1A. Draadloze bewegingsdetector. www.etiger.com ES-D1A Draadloze bewegingsdetector www.etiger.com NL Inhoud van de verpakking 1 x PIR bewegingsdetector 1 x steun 1 x gebruikershandleiding 1. Detectievenster 2. LED-lampje 3. Steun Vóór het eerste gebruik

Nadere informatie

De beste Technologie voor uw Veiligheid

De beste Technologie voor uw Veiligheid De beste Technologie voor uw Veiligheid B.V.V.O. Goedgekeurd (Beroepsvereniging Voor de Verzekeringensondernemingen) Onder de volgende nummers: MetaSystem S.p.A. Via Galimberti, 8 42100 Reggio Emilia ITALY

Nadere informatie

Alarmsysteem VERSA IP/Plus

Alarmsysteem VERSA IP/Plus Alarmsysteem beveiliging, functionaliteit, comfort VEILIG EN GEMAKKELIJK IN GEBRUIK FLEXIBEL EN VEELZIJDIG Kostenbesparende oplossing en eenvoudige installatie alarmsysteem met ingebouwde Ethernet, GSM/GPRS*,

Nadere informatie

Functies. Inhoud van de doos NED

Functies. Inhoud van de doos NED NED Functies De ASA-30 kan als een aanvullende sirene verbonden met uw alarmsysteem worden gebruikt of als een onafhankelijke sirene verbonden met een afstandsbediening en/of draadloze detectoren. - Draadloze

Nadere informatie

De AlphaHome familie draadloze alarmsystemen Het hightech platform voor veilig en zorgeloos wonen

De AlphaHome familie draadloze alarmsystemen Het hightech platform voor veilig en zorgeloos wonen De AlphaHome familie draadloze alarmsystemen Het hightech platform voor veilig en zorgeloos wonen = Ideaal voor de beveiliging van woonhuis, appartement en vakantiewoning = Fraai uiterlijk door design

Nadere informatie

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur Alarm is Uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke beveiliging

Nadere informatie

NEDERLANDS. SAS-ALARM100 1x Alarmeenheid 6x Deur-/raamsensoren 2x Afstandsbedieningen

NEDERLANDS. SAS-ALARM100 1x Alarmeenheid 6x Deur-/raamsensoren 2x Afstandsbedieningen Inleiding: Multifunctioneel plug and play draadloos alarmsysteem. Eenvoudige en snelle installatie. Het werkt op batterijen en maakt transformatoren en kabels dus overbodig. Beveiligt huizen, kantoren,

Nadere informatie

Alarmsysteem VERSA IP/Plus

Alarmsysteem VERSA IP/Plus Alarmsysteem VERSA IP/Plus beveiliging, functionaliteit, comfort VERSA IP/P lus VEILIG EN GEMAKKELIJK IN GEBRUIK FLEXIBEL EN VEELZIJDIG Kostenbesparende oplossing en eenvoudige installatie alarmsysteem

Nadere informatie

CS series LED-gebruikersgids

CS series LED-gebruikersgids CS-175-275-575 series LED-gebruikersgids 98/482/EC-kennisgeving (Voor producten met CE-certificering) Deze apparatuur voldoet aan beschikking 98/482/EC van de Europese Raad inzake Pan-Europese voorschriften

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

PROALPHA IP. Smarthome Zwarte Goorderweg 1 E. Profort bv PD Stoutenburg-Noord (A foort)

PROALPHA IP. Smarthome Zwarte Goorderweg 1 E. Profort bv PD Stoutenburg-Noord (A foort) PROALPHA IP Smarthome 2 PROALPHA HOMEMATIC IP De NIEUWE GENERATIE SMARTHOME Blz. 3 PROALPHA IP : UW VOORDEEL Blz. 4 VERWARMING EN KLIMAAT Blz. 5 LICHT EN SCHAKELAARS Blz. 6 VEILIGHEID EN BEWAKING Blz.

Nadere informatie

Verkorte Gebruiker Handleiding

Verkorte Gebruiker Handleiding Verkorte Gebruiker Handleiding Inhoud Algemeen... 3 Het keypad... 3 Functietoetsen... 4 Cijfertoetsen... 4 Navigatietoetsen... 4 LCD scherm... 4 Signalisatie LED s... 6 Noodtoetsen... 6 De verschillende

Nadere informatie

Nieuw: de PowerMax Plus centrale

Nieuw: de PowerMax Plus centrale Nieuw: de PowerMax Plus centrale Inleiding Nog meer gemak, nog meer mogelijkheden en nog meer flexibiliteit voor zowel de installateur als eindgebruiker. Dit alles gaat volledig op voor de nieuwe PowerMax

Nadere informatie

Het Keypad (met segmenten)

Het Keypad (met segmenten) Het Keypad (met segmenten) Het JABLOTRON 100 systeem kan worden gebruikt met verschillende type keypads waarmee het systeem kan worden bediend, en die informatie geven omtrent de status van het systeem

Nadere informatie

INTRODUCTIE BLAUPUNKT SMART HOME & ALARMSYSTEMEN INFORMATIEF OVERZICHT VOOR ONDERNEMERS

INTRODUCTIE BLAUPUNKT SMART HOME & ALARMSYSTEMEN INFORMATIEF OVERZICHT VOOR ONDERNEMERS INTRODUCTIE BLAUPUNKT & ALARMSYSTEMEN INFORMATIEF OVERZICHT VOOR ONDERNEMERS Q SERIE ALARM VOOR KLANTEN DIE EEN GOED ALARMSYSTEEM WILLEN COMBINEREN MET HET COMFORT VAN EEN PLUG & PLAY: VOEG SENSOREN TOE

Nadere informatie

Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van een COBRA alarmsysteem type 889.

Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van een COBRA alarmsysteem type 889. COBRA 889 INLEIDING Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van een COBRA alarmsysteem type 889. De belangrijkste vernieuwing in deze 889-serie bestaat uit het systeem, dat de herkenningscode van de afstandsbediening

Nadere informatie

GfS Nooduitgang beveiliging

GfS Nooduitgang beveiliging GfS Nooduitgang beveiliging GfS Nooduitgang beveiliging (1) Paniekbeslag heeft als functie om in geval van nood een veilige en doeltreffende vluchtweg te bieden. De Europese normering beschrijft dat deuren

Nadere informatie

Geïntegreerd systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell Galaxy Flex. Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen

Geïntegreerd systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell Galaxy Flex. Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen Galaxy Flex Geïntegreerd systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell Galaxy Flex Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen Laat uw pand met een gerust hart goed Galaxy

Nadere informatie

SEC-ALARM100/110/120. Alarmsystemen INSTRUCTIES NEDERLANDS

SEC-ALARM100/110/120. Alarmsystemen INSTRUCTIES NEDERLANDS NEDERLANDS INSTRUCTIES SEC-ALARM100/110/120 Alarmsystemen Introductie: Multifunctioneel plug and play draadloos alarmsysteem. Eenvoudige en snelle installatie. Het werkt op batterijen en maakt transformatoren

Nadere informatie

Geavanceerde beveiliging voor een optimale gemoedsrust

Geavanceerde beveiliging voor een optimale gemoedsrust Advisor Advanced Safety Security Certainty Geavanceerde beveiliging voor een optimale gemoedsrust Veiligheid & comfort in één Een beveilingssysteem dat meer biedt dan alleen maar veiligheid Vandaag de

Nadere informatie

Betrouwbaar en veilig overal in huis energie beschikbaar

Betrouwbaar en veilig overal in huis energie beschikbaar Betrouwbaar en veilig overal in huis energie beschikbaar Uw vision groepenverdeler van Hager installatieautomaat ( groep ) testknop aardlekschakelaar hoofdschakelaar coderingsstreep (zwart of grijs) De

Nadere informatie

ikitlux LUXOM COMFORT KIT

ikitlux LUXOM COMFORT KIT ikitlux LUXOM COMFORT KIT Op een creatieve manier kies je samen met de installateur voor een duurzaam wooncomfort. Zorgeloos gebruiksgemak dat is afgestemd op de behoeften en het levensritme van je familie.

Nadere informatie

Buitensirene met flitslicht

Buitensirene met flitslicht Buitensirene met flitslicht Installatiehandleiding De buitensirene met flitslicht signaleert een inbraak en alarmeert personen in de directe omgeving. Omschrijving De buitensirene met flitslicht signaleert

Nadere informatie

Geavanceerde beveiliging voor een betere levenskwaliteit

Geavanceerde beveiliging voor een betere levenskwaliteit Advisor Advanced Safety Security Certainty Geavanceerde beveiliging voor een betere levenskwaliteit Veiligheid & levenscomfort in één Een beveilingssysteem dat meer biedt dan alleen maar veiligheid Vandaag

Nadere informatie

HET COMPLETE PRODUCTOVERZICHT. Per 01-08-2010. 240V - PSTN 12V - 12Ah - GSM Bewegingsmelder Raam/deurzender

HET COMPLETE PRODUCTOVERZICHT. Per 01-08-2010. 240V - PSTN 12V - 12Ah - GSM Bewegingsmelder Raam/deurzender PB5626 PB5627 PB5521 PB5515 Silentron basisset Autonoom basisset Draadloze Draadloze 240V - PSTN 12V - 12Ah - GSM Bewegingsmelder Raam/deurzender Centrale 240V, specs: Centrale op Accu, Geh. draadloos

Nadere informatie

DOELTREFFEND INBRAKEN VOORKOMEN

DOELTREFFEND INBRAKEN VOORKOMEN FOR SMARTER PEOPLE DOELTREFFEND INBRAKEN VOORKOMEN REHAU Smart Guard System plus preventieve inbraakbeveiliging WINDOWS. REINVENTED FOR MODERN LIFE. RAMEN HERUITGEVONDEN Voor het leven van vandaag Ons

Nadere informatie

TaHoma afstandsbediening

TaHoma afstandsbediening www.somfy.com TaHoma afstandsbediening Belangrijke informatie - veiligheid Algemeen Lees deze installatiegids en de bijgevoegde veiligheidsvoorschriften aandachtig voordat u begint met de installatie van

Nadere informatie

C.6-6. Gebruikershandleiding. Bedrade en draadloze alarmcentrale. Gefabriceerd door:

C.6-6. Gebruikershandleiding. Bedrade en draadloze alarmcentrale. Gefabriceerd door: C.6-6 Bedrade en draadloze alarmcentrale Gebruikershandleiding Gefabriceerd door: Versie 2.1 01 juni 2004 INHOUDSOPGAVE BLAD INHOUDSOPGAVE 2 VOORWOORD 2 BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN 3 BESCHRIJVING

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Jablotron 100 serie

Gebruikers handleiding Jablotron 100 serie Gebruikers handleiding Jablotron 100 serie 1.1 Bediening en informatie van uw beveiligingssysteem Het JABLOTRON 100 systeem kan worden bedient met verschillende soorten bediendelen, die tevens informatie

Nadere informatie

Nederlandse handleiding Ajax alarmsysteem

Nederlandse handleiding Ajax alarmsysteem Ajax draadloos alarmsysteem Nederlandse handleiding Ajax alarmsysteem Volg de stappen in de handleiding en installeer het Ajax alarmsysteem zelf Volg de korte en makkelijk te volgen stappen om ieder onderdeel

Nadere informatie

URA ONE. Design en technologie van de toekomst VEILIGHEIDSVERLICHTING WERELDSPECIALIST OP HET VLAK VAN ELEKTRISCHE EN DIGITALE GEBOUWINFRASTRUCTUREN

URA ONE. Design en technologie van de toekomst VEILIGHEIDSVERLICHTING WERELDSPECIALIST OP HET VLAK VAN ELEKTRISCHE EN DIGITALE GEBOUWINFRASTRUCTUREN VEILIGHEIDSVERLICHTING URA ONE Design en technologie van de toekomst WERELDSPECIALIST OP HET VLAK VAN ELEKTRISCHE EN DIGITALE GEBOUWINFRASTRUCTUREN URA ONE INNOVATIEVE VOORDELEN VAN DE URA ONE TOESTELLEN

Nadere informatie

De compacte hybride AlphaBox centrale voor de particuliere en klein zakelijke markt

De compacte hybride AlphaBox centrale voor de particuliere en klein zakelijke markt Geproduceerd door: De compacte hybride AlphaBox centrale voor de particuliere en klein zakelijke markt Alphatronics B.V. Watergoorweg 71 3861 MA NIJKERK Tel: 033-2459944 Fax: 033-2453149 www.alphatronics.nl

Nadere informatie

9/12/15. Alarmsystemen. Met bedrading of draadloos? Een objec8eve kijk Luc De Ketelaere, senior inspector, ANPI

9/12/15. Alarmsystemen. Met bedrading of draadloos? Een objec8eve kijk Luc De Ketelaere, senior inspector, ANPI 9/12/15 Alarmsystemen. Met bedrading of draadloos? Een objec8eve kijk Luc De Ketelaere, senior inspector, ANPI 1 9/12/15 Alarmsysteem - Met bedrading of draadloos Agenda Mogelijke toepassingen Voordelen

Nadere informatie

NEDERLANDS. Veiligheidsvoorschriften Stel het product niet bloot aan water of vocht Verf niet over de rookmelder

NEDERLANDS. Veiligheidsvoorschriften Stel het product niet bloot aan water of vocht Verf niet over de rookmelder Inhoudsopgave Inleiding 23 Veiligheidsvoorschriften 23 Verpakkingsinhoud 23 Technische specificaties 24 Beschrijving van het product en gebruiksaanwijzing 24 Installatie-instructies 27 Onderhoud 29 Garantie

Nadere informatie

CENTRALE KAST AUTOMATISCHE TROLLEY KOELKAST VERDEELKAST

CENTRALE KAST AUTOMATISCHE TROLLEY KOELKAST VERDEELKAST Be-Trace Station Uw oplossing voor de distributie van medicatie en medische hulpmiddelen Koelkast Centrale kast Traceerbaarheid Dankzij de EDD (Electronic Drug Detection) technologie weet u automatisch

Nadere informatie

ABAX tweeweg draadloos systeem

ABAX tweeweg draadloos systeem ABAX tweeweg draadloos systeem www.satel.eu ABAX ABAX systeem diagram Het onderstaande diagram toont componenten van het ABAX systeem, bestaand uit: een ABAX draadloze controller, een ABAX draadloze repeater,

Nadere informatie

NetworX. Totale beveiliging: eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Geavanceerde technologie voor het beveiligen van uw woning of bedrijf

NetworX. Totale beveiliging: eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Geavanceerde technologie voor het beveiligen van uw woning of bedrijf NetworX Totale beveiliging: eenvoudig en gebruiksvriendelijk Geavanceerde technologie voor het beveiligen van uw woning of bedrijf Beveiligt personen die u dierbaar zijn Beveiligt uw bezittingen Zorgt

Nadere informatie

io-homecontrol van Somfy voor zonweringen

io-homecontrol van Somfy voor zonweringen io-homecontrol van Somfy voor zonweringen E x c l u s i e f Voor hen die het beste eisen voor hun huis en terras! i o - h o m e c o n t r o l v a n S o m f y v o o r z o n w e r i n g e n Eis het beste

Nadere informatie

Security is is our our passion. EVC Security b.v.b.a. Inbraak- en brandbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole

Security is is our our passion. EVC Security b.v.b.a. Inbraak- en brandbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole EVC Security is een dynamisch bedrijf dat werd opgericht in 1994 door Geert Vercruyssen en is uitgegroeid tot een gevestigde waarde op vlak van inbraakbeveiliging, camerabewaking, branddetectie en toegangscontrole.

Nadere informatie

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network Alarm is uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke beveiliging

Nadere informatie

HANDLEIDING: BUITEN BEWEGINGSMELDER

HANDLEIDING: BUITEN BEWEGINGSMELDER HANDLEIDING: BUITEN BEWEGINGSMELDER Inhoud INTRODUCTIE... 2 INSTALLATIE... 3 INSTELLINGEN... 4 SCHAKELAAR SW1... 5 SCHAKELAAR SW2... 5 JUMPER SCHAKELAAR JP1... 5 TESTEN... 6 LOOPTEST... 6 RADIO LINK TEST...

Nadere informatie

Alarm- en Videobewakingstechniek

Alarm- en Videobewakingstechniek Alarm- en Videobewakingstechniek Voor u veiligheid Draadloos alarmsysteem Secvest 2WAY Bij inbraak, brand, water en noodoproep Actieve inbraakbescherming dankzij Mechatronica Elegant design met statusverlichting

Nadere informatie

Superactie 3 Bedraad alarmsysteem-100 serie -nog geen 1200 EUR Gratis buitensirene

Superactie 3 Bedraad alarmsysteem-100 serie -nog geen 1200 EUR Gratis buitensirene Leplae Alarmsystemen MBZ erkend onder nummer: 20 0928 63) Incert nummer: B- 1692 Thierry Leplae Hooiweg 16c 2222 Itegem e-mail: info@leplae-alarmsystemen.be Website : www.leplae-alarmsystemen.be Fax.:

Nadere informatie

Deur/raam contact. Installatiehandleiding. Waarschuwt als een deur of raam wordt geopend. Deur/raam contact Artikelnummer 1875056

Deur/raam contact. Installatiehandleiding. Waarschuwt als een deur of raam wordt geopend. Deur/raam contact Artikelnummer 1875056 Deur/raam contact Installatiehandleiding Waarschuwt als een deur of raam wordt geopend. Deur/raam contact Artikelnummer 1875056 Bevestigen Maak de openingsdetector niet vast op een metalen deel. De detector

Nadere informatie

ALARM INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 2 1.1 HET ONDERWERP VAN HET DOCUMENT... 2 2. DE STRUCTUUR... 3

ALARM INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 2 1.1 HET ONDERWERP VAN HET DOCUMENT... 2 2. DE STRUCTUUR... 3 domovea Alarm tebis INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE Page 1. INLEIDING... 2 1.1 HET ONDERWERP VAN HET DOCUMENT... 2 2. DE STRUCTUUR... 3 3. CONFIGURATIE VAN DE BEVEILIGINGSFUNCTIES... 4 3.1 KEUZE VAN DE BEVEILIGINGSFUNCTIES...

Nadere informatie

1/6 CENTRALE VEDO 10, KUNSTSTOF KAST, VOEDING 1,5A FRANS CERTIFICATIONS CENTRALES BEVEILIGING OVERVIEW VEDO10FR

1/6 CENTRALE VEDO 10, KUNSTSTOF KAST, VOEDING 1,5A FRANS CERTIFICATIONS CENTRALES BEVEILIGING OVERVIEW VEDO10FR /6 OVERVIEW CERTIFICATIONS /6 FUNCTION AND GENERAL DATA BELANGRIJKSTE KENMERKEN Totaal aantal ingangen: uitbreidbaar tot (bedraad + draadloos) Ingangen aan boord: Double-functie: Geen Type balancering:

Nadere informatie

Galaxy Flex. Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen

Galaxy Flex. Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen Galaxy Flex Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen Galaxy Flex, het nieuwe geïntegreerde systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell, biedt u een eenvoudige manier

Nadere informatie