ikitlux LUXOM COMFORT KIT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ikitlux LUXOM COMFORT KIT"

Transcriptie

1 ikitlux LUXOM COMFORT KIT Op een creatieve manier kies je samen met de installateur voor een duurzaam wooncomfort. Zorgeloos gebruiksgemak dat is afgestemd op de behoeften en het levensritme van je familie. Well-Being is optimaal en permanent genieten, dankzij de efficiënte en energiebewuste werking van het LUXOM systeem. Met de LUXOM comfort kit realiseer je dit op een vlotte en efficiënte manier. Een kant en klare oplossing voor je woning. 1x DS08L schakelmodule (8x 16A/230V) 1x DS10C CL licht / motorcontroller met klokken 2x DS18A schakelmodule (8x 16A/230V add on) 15x DS03LX schakelaar I/O module 1x DS60P voeding 230V/24V 2.5A 1x DS65L IP module 1x DS30LL thermostaat module 1x ipod TOUCH 32GB met TCP/IP stuursoftware 1x DS20D verbindingskabeltjes 4x ADD ON verbindingskabel 1x LED rol warm wit, 24V, 5 meter, afknipbaar per 10cm, waterproof Mogelijkheden : Sturen van 24 stuurkringen 230V/ 16A o Per stuurkring : Puls mode (bvb bel) Aan/uit (toggle) Trappenhuis met instelbare tijden Vertraagd inschakelen of uitschakelen (bvb ventilatie) Knipperen (bvb alarm) 150 schakelaars of terugmelding led s o Per schakelaar Gelijktijdig (tot 4 acties sturen) Dubbel druk Kort / lang drukken Lock functie Led s instelbaar vast / knipperen afhankelijk van toestand meer dan logische functies meer dan 300 sferen met elk tot 8 acties voorziening voor rolluik of zonnewering sturing (regen / wind / zon detectie sensoren niet inbegrepen) 10 klokfuncties met dag / week / vakantie instellingen Selectieve alles aan / uit functie Temperatuur sensor met thermostaat functie 6 regimes in te stellen Klep sturing Aan / afwezig functie Raamcontact 4 instelbare groepscommando s 2 temperatuur alarmen (bvb vorst / brand) Ethernet (IP) aansluiting met in te stellen IP adres, voorziening aansturen door ipod, ipad, Philips Pronto, Stardraw, Plusconfig configuratie software. ipod Touch met stuursoftware TCP/IP inbegrepen Gratis configuratie software en project voorbeeld (te downloaden via website) Opleiding mogelijk 1 dag via Syntra (niet inbegrepen in prijs) Uitbreidbaar met volledig LUXOM gamma euro + BTW (eindgebruiker) LUXOM Tel : Fax : info@luxom.be

2 Werking en functionaliteit ikitlux Inleiding: Om een juiste werking te garanderen moet op de modules de juiste drukknop of toestel op de juiste in of uitgang aangesloten worden. De volgorde kan je in de tree view terug vinden. ( zie afbeelding) LUXOM : HOME and BUILDING AUTOMATION webshop : Minelec Engineering BVBA - Koning Albertstraat Roosdaal (Belgium) Tel : Fax : BTW : BE

3 Wanneer je een module in de tree view dubbelklikt opent deze in het midden. Je begint best met de uitgangsmodules in het elektrisch verdeelbord ( DS08L en DS10C-CL ). De DS18A add-on modules vindt je niet terug in de programmatie omdat deze worden aangestuurd door de DS08L en de DS10C-CL. Deze vindt je onder de Add-ON tabs in de programmatie. (zie afbeeldingen)

4 De DS08L stuurt met zijn Add-On uitgang de eerste 4 uitgangen van de eerste DS18A. De DS10C-CL stuurt met Add-On 1 en 2 de tweede DS18A en met Add-On 3 de laatste 4 relais van de eerste DS18A.

5 Wanneer de voorgestelde benaming in de voorbeeldprogrammatie niet overeen komt met de werkelijkheid, kan deze eenvoudig aangepast worden in de adressenlijst door het adres te dubbelklikken. ( zie afbeelding) Als alle modules zijn aangesloten moeten ze genummerd en weggeschreven worden. Hoe dit in zijn werk gaat kan je in een filmpje bekijken. Alle informatie kan je op onze website vinden onder de partner login.

6 Werking en functionaliteit Verlichting: De verlichting wordt in- en uitgeschakeld via drukknoppen. Bij elke druk op de knop schakelt het licht om (Togle functie). In deze kit zijn er 21 lichtpunten voorzien, 20 binnen- en 1 buitenverlichting. Op de gelijkvloers zijn er zes ruimtes. Eetplaats: Van op de module in de eetplaats ( zie afbeelding ) kan ook het licht van de keuken, living, inkom en buiten bediend worden indien gewenst. De knoppen die het licht in de living bedienen hebben 2 functies. Bij een korte druk wordt 1 van de 3 lichten in de living bediend en bij een lange druk worden ze alle drie uitgeschakeld.

7 Garage: : Van op de module in de garage ( zie afbeelding ) kan ook het licht van de inkom en buiten bediend worden, indien dit gewenst is. Er is op deze module ook een knop voorzien om de garagepoort te sturen. Voor de bediening van de garageverlichting zijn er 2 mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is een gewone bediening en de tweede is een bediening met timer. De bediening met timer schakelt de verlichting gedurende 5 minuten aan. Bij elke druk tijdens de looptijd van de timer begint deze terug van nul. De knop die het licht in de garage gewoon bediend heeft 2 functies. Bij een korte druk wordt het licht van de garage bediend en bij een lange druk wordt alle verlichting in de woning uitgeschakeld. De verlichting van de garage wordt dan voor 3 minuten ingeschakeld. Inkom: Van op de module in de inkom ( zie afbeelding ) kan ook het licht van de nachthal en buitenverlichting bediend worden. De knop die het licht in de inkom te bedienen heeft 2 functies. Bij een korte druk wordt het licht van de inkom bediend en bij een lange druk wordt alle verlichting in de woning uitgeschakeld. De verlichting van de inkom wordt dan voor 2 minuten ingeschakeld.

8 Keuken: In de keuken zijn er 2 modules voorzien 1 aan de deur en 1 aan het aanrecht. Op de eerste module kunnen de verlichtingen van de living, de inkom, de eetplaats, de buitenverlichting en de twee lichten van de keuken bediend worden. De knoppen die het licht in de living bedienen hebben 2 functies. Bij een korte druk wordt 1 van de 3 lichten in de living bediend en bij een lange druk worden ze alle drie uitgeschakeld. Via de tweede module kan je de verlichtingen van de keuken, de inkom, de eetplaats en buiten bedienen. ( zie afbeeldingen )

9 Living: In de living zijn er 2 modules voorzien. Op beide modules kunnen de verlichtingen van de living, de inkom, de eetplaats, de buitenverlichting en de twee lichten van de keuken bediend worden. De knoppen die het licht in de living bedienen hebben 2 functies. Bij een korte druk wordt 1 van de 3 lichten in de living bediend en bij een lange druk worden ze alle drie uitgeschakeld. ( zie afbeeldingen )

10 Toilet beneden: Op de module van het toilet kunnen de lichten van de inkom en het toilet geschakeld worden. ( zie afbeelding )

11 Verlichting verdieping: Badkamer: Van op de module in de badkamer worden de nachthal, de beide lichten in de badkamer en de ventilator bediend. De knoppen die het licht van de badkamer bedienen hebben 2 functies. Bij een korte druk wordt 1 van de 2 lichten in de badkamer bediend en bij een lange druk worden ze beide uitgeschakeld. De knop die de ventilator bediend heeft ook 2 functies. Een korte druk schakelt de ventilator in en uit. Een lange druk start een timer die de ventilator voor 10 minuten laat draaien. ( zie afbeelding )

12 Nachthal: Via de module in de nachthal wordt de nachthal en de inkomhal bediend. ( zie afbeelding ) Slaapkamer 1: In slaapkamer 1 zijn er 2 modules voorzien. Een module voor de knoppen aan de deur en een aan het bed. De module aan de deur bedient de nachthal en het centraal licht in de slaapkamer. De knop voor het centraal licht schakelt dit licht bij een korte druk en bij een lange druk gaan de lichten van de slaapkamer uit. De module aan het bed schakelt bij een korte druk de beide leeslichten afzonderlijk. De knoppen voor de leeslichten schakelen bij een lange druk de verlichting van het gelijkvloers uit. De knoppen voor het centraal licht schakelen dit licht bij een korte druk en bij een lange druk gaan de lichten van de slaapkamer uit. Op deze module zijn er 2 paniektoetsen voorzien met LED terugmelding. Zolang de LED brand is de paniekfunctie actief. Deze moet via dezelfde toets uitgeschakeld worden. Wanneer de functie actief is gaan de verlichtingen van het gelijkvloers met buitenverlichting en de nachthal knipperen met een interval van 5 seconden. Wanneer de paniekfunctie uitgeschakeld wordt gaat de verlichting terug naar zijn de status van ervoor. ( zie afbeeldingen )

13 Slaapkamer 2: Van op de module in slaapkamer 2 worden de nachthal en de beide lichten in de slaapkamer bediend. De knoppen die de lichten van de slaapkamer bedienen hebben 2 functies. Bij een korte druk wordt 1 van de 2 lichten in de slaapkamer bediend en bij een lange druk worden ze beide uitgeschakeld. ( zie afbeelding )

14 Slaapkamer 3: Van op de module in slaapkamer 3 worden de nachthal en de beide lichten in de slaapkamer bediend. De knoppen die de lichten van de slaapkamer bedienen hebben 2 functies. Bij een korte druk wordt 1 van de 2 lichten in de slaapkamer bediend en bij een lange druk worden ze beide uitgeschakeld. ( zie afbeelding )

15 Toilet boven: Op de module van het toilet kunnen de lichten van de nachthal en het toilet geschakeld worden. ( zie afbeelding ) Voor het schakelen van de verlichting zijn er nog een paar extra functies voorzien. Deze worden automatisch uitgevoerd via een koppeling met een module in elektrisch bord. Zie onderstaande afbeelding.

16 De alarm koppeling heeft invloed op de verlichting en verwarming. Wanneer het alarmsysteem wordt ingeschakeld gaan alle lichten uit en de inkomverlichting gaat 1 minuut aan. Bij het uitschakelen gaat de inkomverlichting aan. De invloed op de verwarming wordt in het hoofdstuk verwarming uitgelegd. Wanneer het alarmsysteem in alarm gaat wordt de inbraakfunctie geactiveerd. Deze functie laat alle verlichting knipperen met een interval van 5 seconden. Deze functie kan enkel gestopt worden door hat alarm uit te zetten. Wanneer de inbraakfunctie stopt gaan alle lichten terug in de stand staan die actief was voor de functie. Kan ook een contact van de garagepoort gekoppeld worden. Door deze koppeling gaat het licht van de garage aan wanneer de poort opent. Er kan ook een schemerschakelaar gekoppeld worden. Dit heeft enkel effect op de buitenverlichting. De buitenverlichting kan dan enkel bediend worden wanneer het donker is. Wanneer de buitenverlichting nog aan staat als het licht word zal deze automatisch uitschakelen. Verwarming: De verwarming wordt via klokken die een aantal voorwaarden bevatten en de DS30LL temperatuurmodule gestuurd. (zie afbeelding) Deze module heeft 2 knopje en een display. De display geeft de gemeten temperatuur weer. Als er een van de knopjes ingedrukt word komt de gevraagde temperatuur een aantal seconden op de display. Bij elke druk op de rechtse knop wordt de gevraagde temperatuur met een halve graad verhoogd. Bij elke druk op de linkse knop wordt de gevraagde temperatuur met een halve graad verlaagd. Dit valt weg wanneer de klokken een nieuw temperatuur regime aansturen. Wanneer er verwarming wordt gevraagd gaat er tussen de 2 knopje een rode LED branden. De klokken: (zie afbeelding)

17 Er zijn dus 5 klokken ingesteld. Deze klokken sturen de vooringestelde temperatuurregimes aan. (zie afbeelding) De temperaturen achter deze regimes, kunnen aangepast worden door het getal te overtypen en naar de module te sturen. De eerste klok activeert temperatuurinstelling 5. Dit gebeurt van 1 uur s nachts tot 9 uur s morgens, in het weekend. Dit zal enkel gebeuren in geval het alarmsysteem uit staat en alle lichten op de gelijkvloerse verdieping uit zijn. Dus als je later naar bed gaat zal de verwarming pas zakken als de lichten beneden uit zijn. Dit kan bvb eenvoudig door in slaapkamer 1 lang op een van de knoppen voor de leeslichten te drukken.

18

19 De tweede klok activeert temperatuurinstelling 2. Dit gebeurt van 9 uur s morgens tot 1 uur s nachts, in het weekend. Dit zal enkel gebeuren in geval het alarmsysteem uit staat.

20 De derde klok activeert temperatuurinstelling 2. Dit gebeurt van 6 uur 30 s morgens tot 8 uur s morgens, in de week. Dit zal enkel gebeuren in geval het alarmsysteem uit staat.

21 De vierde klok activeert temperatuurinstelling 1. Dit gebeurt van 17 uur s avonds tot 23 uur 30 s avonds, in de week. Dit zal enkel gebeuren in geval het alarmsysteem uit staat.

22 De vijfde klok activeert temperatuurinstelling 5. Dit gebeurt van 23 uur 30 s avonds tot 6 uur 30 s morgens, in de week. Dit zal enkel gebeuren in geval het alarmsysteem uit staat en alle lichten op de gelijkvloerse verdieping uit zijn. Dus als je later naar bed gaat zal de verwarming pas zakken als de lichten beneden uitgeschakeld zijn. Dit kan bvb eenvoudig door in slaapkamer 1 lang op een van de knoppen voor de leeslichten te drukken. Er is nog een extra mogelijkheid om een pulsuitgang van een KWH, water of gasmeter aan te sluiten. De instelling van de ipod touch wordt apart uitgelegd.

PROGRAMMING ADVANCED. Door: Vandermeerschen M. Version 3.06 3.06

PROGRAMMING ADVANCED. Door: Vandermeerschen M. Version 3.06 3.06 PROGRAMMING ADVANCED Door: Vandermeerschen M. 1 Version WONING - uitgangen L R 18x 4x 1x 2x 4x 2x 2x 2 WONING ingangen : Elektrische kast : DS03LX modules : Buskabel : Kabel naar input(s) DS03LX of MT210

Nadere informatie

EASYPLUS PRE DOMOTICA

EASYPLUS PRE DOMOTICA EASYPLUS PRE DOMOTICA 1 of 11 EASYPLUS PRE DOMOTICA... 1 Algemeen... 3 2. PRE08008 : PRE domotica systeem met 8 uitgangen... 3 3. PRE08016 : PRE domotica systeem met 16 uitgangen... 4 4. PRE08024 : PRE

Nadere informatie

VMB2BLE. Eigenschappen van de rolluikmodule VMB2BLE. (screenshots van velbuslink 8.19) By KRIS DAELMAN

VMB2BLE. Eigenschappen van de rolluikmodule VMB2BLE. (screenshots van velbuslink 8.19) By KRIS DAELMAN VMB2BLE Eigenschappen van de rolluikmodule VMB2BLE (screenshots van velbuslink 8.19) By KRIS DAELMAN A. Inleiding B. Eigenschappen C. Configuratie Algemeen Alarmen Zonsopgang/zonsondergang Kalender D.

Nadere informatie

LUXOM BASIS - 2008. Versie 1.07

LUXOM BASIS - 2008. Versie 1.07 LUXOM BASIS - 2008 1 - Luxom is een decentraal systeem waar iedere module over intelligentie beschikt. - De communicatie tussen de verschillende modules gebeurt via een BUS. - sensoren sturen rechtstreeks

Nadere informatie

b-logicx handleiding PX_DimmerDayNight

b-logicx handleiding PX_DimmerDayNight INHOUDSOPGAVE Software handleiding 1. Inleiding 2 2. Wat hebben we nodig? 2 3. Werkwijze 2 3.1 Softwaremembers 2 3.2 Softwaremembers voor de bediening activeren 2 3.3 Softwaremembers voor dag/nacht activeren

Nadere informatie

Draadloze Installatie Handleiding

Draadloze Installatie Handleiding Draadloze Installatie Handleiding VOOR INSTALLATEURS Alles wat u moet weten INHOUDSOPGAVE Page A Directe modus... 44 B "Draadloze bus" modus... 46 C Groepsopdracht gebruiken met de "Draadloze bus... 48

Nadere informatie

Eigenschappen en configuratie van de VMB8PBU, VMB6PBN en VMB2PB(A)N

Eigenschappen en configuratie van de VMB8PBU, VMB6PBN en VMB2PB(A)N VMB8PBU VMB6PBN VMB2PB(A)N Eigenschappen en configuratie van de VMB8PBU, VMB6PBN en VMB2PB(A)N (screenshots van velbuslink 8.19) BY KRIS DAELMAN A. Inleiding B. Eigenschappen C. Configuratieinstellingen

Nadere informatie

Oplossingen voor draadloze ventilatiesturing

Oplossingen voor draadloze ventilatiesturing Oplossingen voor draadloze ventilatiesturing HVAC ELEKTRICITEIT AUTOMATISERING LED- DOMOTICA VERLICHTING www.tempolec.com www.tempolec.be 1 Een goede ventilatie is belangrijk voor een aangenaam klimaat

Nadere informatie

Het Keypad (met segmenten)

Het Keypad (met segmenten) Het Keypad (met segmenten) Het JABLOTRON 100 systeem kan worden gebruikt met verschillende type keypads waarmee het systeem kan worden bediend, en die informatie geven omtrent de status van het systeem

Nadere informatie

KNX Home Control 2012 / 2013

KNX Home Control 2012 / 2013 KNX Home Control by KNX Home Control 2012 / 2013 KNX Comfort KNX Control KNX Climate inhoud plannen schematische voorstelling prijsindicatie inhoud plannen schematische voorstelling prijsindicatie inhoud

Nadere informatie

www.domestia.be Domotica Gids

www.domestia.be Domotica Gids www.domestia.be Domotica Gids Het doel van deze domotica Ontwerpgids Een domotica systeem biedt talloze mogelijkheden. Maar deze troef is meteen ook een van de moeilijkheden. Hoe te kiezen? Wat is er allemaal

Nadere informatie

4 Knops afstandsbediening

4 Knops afstandsbediening Lees en bewaar dit document zorgvuldig! Installatie instructies Gebruikershandleiding 4 Knops afstandsbediening Well Straler Industrielaan 22 9320 Erembodegem info@wellstraler.be www.wellstraler.be Inhoudstafel

Nadere informatie

Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET

Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET CTS Afstandsbediening Infrarood Let op! 1 Zorg ervoor dat er niets tussen de ontvanger en de afstandsbediening

Nadere informatie

Oefeningen in praktijk

Oefeningen in praktijk 1 Oefeningen in praktijk In deze oefeningen gaan we voor ieder toepassing starten vanaf een blanco file. Hierdoor kan je zonder afleiding, de specifieke programmatie onder de knie krijgen. 1 *Dimtotaal

Nadere informatie

De buitenverlichting aansturen door middel van een bewegingsmelder met schemerschakelaar en een manuele toets

De buitenverlichting aansturen door middel van een bewegingsmelder met schemerschakelaar en een manuele toets De buitenverlichting aansturen door middel van een bewegingsmelder met schemerschakelaar en een manuele toets 0B1. Beschrijving: Wanneer we de bewegingsdetector langs de oprit van de woning passeren als

Nadere informatie

Wat is domotica? Domotica maakt u het leven gemakkelijker en veiliger en doet uw energiefactuur dalen. Bij deze enkele voorbeelden:

Wat is domotica? Domotica maakt u het leven gemakkelijker en veiliger en doet uw energiefactuur dalen. Bij deze enkele voorbeelden: Waarom domotica? Als ik bij mensen op bezoek ga of mensen komen naar mij voor het maken van een prijsofferte, stel ik hen steeds de vraag waarom geen domotica te plaatsen? Ik stel dan vast dat lang nog

Nadere informatie

U L M IN TOTALE HARMONIE

U L M IN TOTALE HARMONIE LU M IN TOTALE HARMONIE LUXOM domotica geeft een extra dimensie aan het begrip wooncomfort. Door zijn efficiënte werking zorgt het domotica systeem voor een optimaal wooncomfort dat volledig is afgestemd

Nadere informatie

VDH doc Versie: v1.0 Datum: Software: ALFA75-MTT File: Do WPD Bereik: 0,0/+80,0 C per 0,1 C

VDH doc Versie: v1.0 Datum: Software: ALFA75-MTT File: Do WPD Bereik: 0,0/+80,0 C per 0,1 C Gebruikershandleiding ALFA 75MTT MelkTankThermostaat. VDH doc. 080743 Versie: v.0 Datum: 29052008 Software: ALFA75MTT File: Do080743.WPD Bereik: 0,0/+80,0 C per 0, C * Beschrijving. De ALFA 75MTT is een

Nadere informatie

28 APPARTEMENTEN COMFORT WONEN DE ZAETE YERSEKE BLOK B (P18115-E) LOXONE. Versie Technische omschrijving

28 APPARTEMENTEN COMFORT WONEN DE ZAETE YERSEKE BLOK B (P18115-E) LOXONE. Versie Technische omschrijving 28 APPARTEMENTEN COMFORT WONEN DE ZAETE YERSEKE BLOK B (P18115-E) LOXONE Versie 3.1 21-06-19 Technische omschrijving 1. INLEIDING De appartementen zijn voorbereid om te kunnen functioneren als SmartHome.

Nadere informatie

Niko Home Control. De nieuwe elektrische installatie

Niko Home Control. De nieuwe elektrische installatie Niko Home Control De nieuwe elektrische installatie 20 2 Niko Home Control De nieuwe elektrische installatie Niko Home Control is de elektrische installatie waarmee je comfortabel, veilig en ecologisch

Nadere informatie

VH CONTROL THERMOSTAAT METIS

VH CONTROL THERMOSTAAT METIS VH CONTROL THERMOSTAAT METIS HANDLEIDING & INSTRUCTIES 1 INHOUD Algemeen... 3 Belangrijkste functionaliteiten... 3 Belangrijke veiligheidsinformatie... 3 Technische gegevens... 3 Afmetingen... 4 Installatie

Nadere informatie

Domotica en communicatie Unica Wireless

Domotica en communicatie Unica Wireless Presentatie P104878 D17 Presentatie Scenario s Draadloos comfort is een gamma draadloze producten die gebruik maken van radiotechnologie (RF) om informatie uit te wisselen. Deze producten zijn uitermate

Nadere informatie

U wilt meer comfort, rationeel energiegebruik en veiligheid in uw woning of bedrijfsgebouw?

U wilt meer comfort, rationeel energiegebruik en veiligheid in uw woning of bedrijfsgebouw? U wilt meer comfort, rationeel energiegebruik en veiligheid in uw woning of bedrijfsgebouw? Dit kan met het domotica systeem van Ryckeboer Automation & Security Concept EIB domotica Wij zijn een bedrijf

Nadere informatie

Productinformatie. ORION-VS Klimaatcomputer met centrale regelingen (SIRIUS)

Productinformatie. ORION-VS Klimaatcomputer met centrale regelingen (SIRIUS) Productinformatie Hotraco Agri BV Stationsstraat 142 5963 AC Hegelsom Tel +31 (0)77 327 50 20 Fax +31 (0)77 327 50 21 info@hotraco.com www.hotraco.com Klimaatcomputer met centrale regelingen (SIRIUS) Klimaatcomputer

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing NL Unox Line Miss Elena & Rosella ELENA ROSELLA

Gebruiksaanwijzing NL Unox Line Miss Elena & Rosella ELENA ROSELLA Gebruiksaanwijzing NL Unox Line Miss Elena & Rosella ELENA ROSELLA AAN EN UITSCHAKELEN Het bedieningspaneel van de oven kan in twee standen werken, de handmatige stand, en de geprogrammeerde stand. In

Nadere informatie

GT-912/GT-913/GT-914 Gebruikers handleiding

GT-912/GT-913/GT-914 Gebruikers handleiding GT-912/GT-913/GT-914 Gebruikers handleiding Rho-Delta b.v. Escudostraat 2 2991 XV Barendrecht Tel. +03110-4795755 Fax. +03110-2927461 www.rhodelta.nl info@rhodelta.nl - OMSCHRIJVING De GT-912 /GT-913/GT-914

Nadere informatie

RF STANDAARD THERMOSTAAT

RF STANDAARD THERMOSTAAT RF STANDAARD THERMOSTAAT Thermostaat Ontvanger PRESENTATIE - Radio frequente RF thermostaat (433.92 Mhz). - Elk combinatie thermostaat en ontvanger is reeds op elkaar afgestemd. - Met de schakelaar (mode

Nadere informatie

Applicatiesoftware Tebis

Applicatiesoftware Tebis 5 Applicatiesoftware Tebis Beschrijving van producten met RF ingang Productcode Productbenaming TR302 A / B 2 batterij / RF KN uitgangen TR304 A / B 4 batterij / RF KN uitgangen TDxxx 2 / 4 / 6 -voudige

Nadere informatie

Twee rolluiken lokaal en centraal bedienen

Twee rolluiken lokaal en centraal bedienen Twee rolluiken lokaal en centraal bedienen 0B1. Beschrijving: In de woonkamer en in de keuken hebben we telkens een rolluik. We plaatsen in die ruimtes ook telkens een 2-voudige drukknop. Kort links drukken

Nadere informatie

Productinformatie. ORION-VA Klimaatcomputer met centrale regelingen (IRIS)

Productinformatie. ORION-VA Klimaatcomputer met centrale regelingen (IRIS) Productinformatie Hotraco Agri BV Stationsstraat 142 5963 AC Hegelsom Tel +31 (0)77 327 50 20 Fax +31 (0)77 327 50 21 info@hotraco.com www.hotraco.com Klimaatcomputer met centrale regelingen (IRIS) Klimaatcomputer

Nadere informatie

Het doel van deze domotica Ontwerpgids. Hoe deze domotica ontwerpgids gebruiken?

Het doel van deze domotica Ontwerpgids. Hoe deze domotica ontwerpgids gebruiken? Domotica Gids Het doel van deze domotica Ontwerpgids Een domotica systeem biedt talloze mogelijkheden. Maar deze troef is meteen ook een van de moeilijkheden. Hoe te kiezen? Wat is er allemaal mogelijk?

Nadere informatie

Handleiding afstandsbediening voor mobiele airconditioning

Handleiding afstandsbediening voor mobiele airconditioning Handleiding afstandsbediening voor mobiele airconditioning Lees deze handleiding aandachtig door voor een veilig en correct gebruik van de mobiele airconditioner. Bewaar de handleiding zorgvuldig, zodat

Nadere informatie

Syncro AS. Analoge Brandmeldcentrale. Gebruikershandleiding. Man V1.0NL

Syncro AS. Analoge Brandmeldcentrale. Gebruikershandleiding. Man V1.0NL Syncro AS Analoge Brandmeldcentrale Gebruikershandleiding Man-1100 030209V1.0NL Index Section Page 1. Inleiding...2 2. Bediening...2 3.1 Bedieningsniveau 1...2 3.2 Bedieningsniveau 2...2 3. Alarmen...2

Nadere informatie

Automatisch ventileren in de badkamer

Automatisch ventileren in de badkamer Offerte SLIMMER Huis Sanne Kruithoven & Peter Vlierbes Haarlem Situatie: Sanne Kruithoven en Peter Vlierbes wonen samen met hun zoon in een moderne tweeonder-een-kapwoning aan de Postelstraat 94, 1234

Nadere informatie

Time-Link CP70D. Kanaalindeling van de CP70D Toepassingsgebied. Kanaaloverzicht CP70D. Aansluitklemmen. Opmerking! CONCEPT 2000 B C D E F G H I K L

Time-Link CP70D. Kanaalindeling van de CP70D Toepassingsgebied. Kanaaloverzicht CP70D. Aansluitklemmen. Opmerking! CONCEPT 2000 B C D E F G H I K L 000 Time-ink CP0 Kanaalindeling van de CP0 Toepassingsgebied e hieropvolgende tabel geeft het linknummer, het kanaalnummer en de te gebruiken acties Kanaaloverzicht CP0 T - TEB K Functie/tijdspunt T -

Nadere informatie

Maak een thuis van uw huis. domotica

Maak een thuis van uw huis. domotica Maak een thuis van uw huis domotica U bent vertrekkensklaar? Uw woning ook. Want met één druk op de knop dooft u alle lichten, sluit u de rolluiken, zet u de verwarming af en schakelt u het alarm aan.

Nadere informatie

Programmatie en gebruik 09/10/2013. ViZiR

Programmatie en gebruik 09/10/2013. ViZiR Programmatie en gebruik 09/10/2013 TVB v2 NL ViZiR De ViZiR Room Controller configureren De ViZiR Room Controller is een bedieningspaneel voor een Qbus installatie bestaande uit een OLED scherm met een

Nadere informatie

Nederlandstalige handleiding Autoalarm AS5

Nederlandstalige handleiding Autoalarm AS5 Nederlandstalige handleiding Autoalarm AS5 Inhoud verpakking: Alarmunit Sirene Handzender ( 2 stuks) Kabels incl. zekeringen Zoekfunctie Stil alarm Startblokkering Paniek functie Anti carjacking Aansturing

Nadere informatie

IHC. Intelligent Home Control Voor een veiliger, comfortabeler en energiezuiniger woning

IHC. Intelligent Home Control Voor een veiliger, comfortabeler en energiezuiniger woning IHC Intelligent Home Control Voor een veiliger, comfortabeler en energiezuiniger woning IHC: wat het voor u kan betekenen Met het IHC-systeem kunnen alle elektrische functies zoals verlichting, zonwering,

Nadere informatie

Programmatie en gebruik. 14/08/2013 TVB v1 NL. ViZiR

Programmatie en gebruik. 14/08/2013 TVB v1 NL. ViZiR Programmatie en gebruik 14/08/2013 TVB v1 NL ViZiR De ViZiR Room Controller configureren De ViZiR Room Controller is een bedieningspaneel voor een Qbus installatie bestaande uit een OLED scherm met een

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding LC-Products B.V. tel. (+31) 088-8111000 email: info@lc-products.nl website: www.lc-products.nl LC-Products. All rights reserved. No part of this publication may be reproduced in any form or by any means

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

Bedankt. dat u hebt gekozen voor. Informatie nodig? Hulp nodig?

Bedankt. dat u hebt gekozen voor. Informatie nodig? Hulp nodig? Bedankt dat u hebt gekozen voor Informatie nodig? Hulp nodig? www.somfy.com 1 box, 3 omgevingen, 3 apps 3/45 Ga over naar de verbonden modus 3 apps om verbinding te maken met de toepassingen van uw huis

Nadere informatie

2-KANAALS RF AFSTANDSBEDIENINGSSET

2-KANAALS RF AFSTANDSBEDIENINGSSET MODULES VM130 HANDLEIDING 2-KANAALS RF AFSTANDSBEDIENINGSSET WWW.VELLEMANPROJECTS.EU Inhoudstafel Beschrijving 3 Eigenschappen en technische gegevens 4 Instructies voor de zender 4 Instructies voor de

Nadere informatie

Niko Home Control in een notendop Een overzicht van de mogelijkheden

Niko Home Control in een notendop Een overzicht van de mogelijkheden Niko Home Control in een notendop Een overzicht van de mogelijkheden Illuminating ideas. 1 Niko Home Control de nieuwe elektrische installatie. Niko Home Control overstijgt de mogelijkheden van een traditionele

Nadere informatie

M-Check Service Manager Gebruikershandleiding

M-Check Service Manager Gebruikershandleiding M-Check Service Manager Gebruikershandleiding 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave 2 2. Inleiding 3 3. Installeren van de software 3 3.1 Activeren van de software 3 4. Communicatie met M-Check 4 4.1 Aansluiten

Nadere informatie

INSTALLATIE HANDLEIDING MKR 41

INSTALLATIE HANDLEIDING MKR 41 INSTALLATIE HANDLEIDING MKR 41 MKR41 HI-SEC DEZE KIT BESTAAT UIT: 1. Elektronische module met een startonderbrekingssysteem, knipperlichtsignalering, aansluitingen voor alle typen deurvergrendeling en

Nadere informatie

Handleiding P4308: drukknopbediening voor infraroodlampen P4274: programmeertoestel voor P4308

Handleiding P4308: drukknopbediening voor infraroodlampen P4274: programmeertoestel voor P4308 Handleiding P4308: drukknopbediening voor infraroodlampen P4274: programmeertoestel voor P4308 P11238-1-MAN-1.1 handleiding drukknopbediening P4308 1 / 14 Inhoudsopgave Inleiding...3 Infraroodcabines...3

Nadere informatie

Checklist mijn elektrische installatie:

Checklist mijn elektrische installatie: Belicom Steyvershofstraat 1 3640 Ophoven KBC bank: BE86 7360 4368 7450 BIC: KREDBEBB BTW nr: BE0683.556.624 Telefoon: 0479/45.89.87 Website: www.belicom.be E-mail: info@belicom.be Checklist mijn elektrische

Nadere informatie

POLARIS PROGRAMMEERBARE STURING

POLARIS PROGRAMMEERBARE STURING 1 POLARIS PROGRAMMEERBARE STURING 2 STURING MODEL POLARIS Antenne Aansluiting automatische krachtregeling Knipperlamp 220 V 25 W max. K C A 13 14 15 16 17 18 19 ontvanger PROGRAMMA CANCELLA OK LAMP SS2

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Sauna Softdamp Infrarood Timer Langegolf Kleurenunit. Leisure Line

Gebruiksaanwijzing. Sauna Softdamp Infrarood Timer Langegolf Kleurenunit. Leisure Line Gebruiksaanwijzing Sauna Softdamp Infrarood Timer Langegolf Kleurenunit Leisure Line 1 Algemeen 3 Sauna.. 7 Softdamp. 9 Infrarood.. 11 Timer 14 Langegolf 16 Kleurenunit.. 19 Optie. 21 Sauna tijdklok. 22

Nadere informatie

Deze pompschakelaar kunnen wij U aanbieden voor 79 gemonteerd en wel. Zie onderstaande beschrijving van deze unieke pompschakelaar

Deze pompschakelaar kunnen wij U aanbieden voor 79 gemonteerd en wel. Zie onderstaande beschrijving van deze unieke pompschakelaar Ingeschreven KVK-maastricht nr.14084548 onder Installatietechniek DWC Schoutens BTW-nr.156857182B01 E mail : its@brunssum.net Web : www.installatietechniekdwcschoutens.nl Deze pompschakelaar kunnen wij

Nadere informatie

VH Control RF Thermostaat Echo Handleiding & Instructies

VH Control RF Thermostaat Echo Handleiding & Instructies VH Control RF Thermostaat Echo Handleiding & Instructies 1 Inhoud Algemeen... 3 Belangrijkste functionaliteiten... 3 Technische specificaties... 3 Belangrijke veiligheidsinformatie... 4 Afmetingen... 4

Nadere informatie

Combinatie van een lichtpunt en een ventilator in een toilet

Combinatie van een lichtpunt en een ventilator in een toilet Combinatie van een lichtpunt en een ventilator in een toilet 0B1. Beschrijving: We wensen in het toilet op het gelijkvloers het lichtpunt en de ventilator met elkaar te combineren. Met slechts één drukknop

Nadere informatie

Applicatiesoftware Tebis

Applicatiesoftware Tebis 5 Applicatiesoftware Tebis STXB322 V 1.x 2 ingangen / Schakeluitgang inbouw, 2-v LED (licht / jal. / venti.) (Status indicatie) STXB344 V 1.x 4 ingangen / Schakeluitgang inbouw, 4-v LED (licht / jal. /

Nadere informatie

Geniet nog intenser van het leven!

Geniet nog intenser van het leven! Eltako-Wireless Beleef uw dagen met meer kwaliteit, de klok rond! Meer flexibiliteit, meer zekerheid en meer tijd voor uzelf! Geniet nog intenser van het leven! Aangenamer kan uw dag niet starten Zachter

Nadere informatie

Een Net2 Entry Monitor configureren

Een Net2 Entry Monitor configureren Een Entry Monitor configureren Overzicht De Entry monitor is een audio / videomonitor en wordt gebruikt om op afstand te communiceren met bezoekers. Het wordt gevoed door middel van Power over Ethernet

Nadere informatie

Niko Home Control in een notendop Een overzicht van de mogelijkheden

Niko Home Control in een notendop Een overzicht van de mogelijkheden Niko Home Control in een notendop Een overzicht van de mogelijkheden Illuminating ideas. 1 2 Het touchscreen informeert je op elk moment van de dag over je elektriciteits-, gas- en waterverbruik. Niko

Nadere informatie

Domotechnology BVBA Dikberd 14 unit 1a 2200 HERENTALS België. Handleiding SQUEEZEBOX

Domotechnology BVBA Dikberd 14 unit 1a 2200 HERENTALS België. Handleiding SQUEEZEBOX Domotechnology BVBA Dikberd 14 unit 1a 2200 HERENTALS België Handleiding SQUEEZEBOX TEL : +32 14/72.00.30 FAX : +32 14/72.00.35 MAIL : info@domotechnology.be SITE : www.domotechnology.be SQUEEZEBOX Inhoudstabel

Nadere informatie

FT8SW. 1. Werking. Handleiding. De FT8SW is een IO stuurmodule met 8 relais die geactiveerd wordt door de deurtelefoon Wizard

FT8SW. 1. Werking. Handleiding. De FT8SW is een IO stuurmodule met 8 relais die geactiveerd wordt door de deurtelefoon Wizard Ed 1.8 Handleiding Handleiding FT8SW, ed1.8 2 FT8SW 1. Werking De FT8SW is een IO stuurmodule met 8 relais die geactiveerd wordt door de deurtelefoon Wizard De IO module bevat 8 ingangen,8 relais uitgangen,een

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing ALFA-45 Bedien-unit Koel / Ontdooi thermostaat met ventilator sturing.

Gebruiksaanwijzing ALFA-45 Bedien-unit Koel / Ontdooi thermostaat met ventilator sturing. Gebruiksaanwijzing ALFA-45 Bedien-unit Koel / Ontdooi thermostaat met ventilator sturing. VDH doc. 9 Versie: v1. Datum: 1-4- Software: ALFA 45 Doc: DO9.WP8 Bereik: -5/+5 C, uitlezing per 1 C * Installatie.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing DSC785 Dry/Store Controller

Gebruiksaanwijzing DSC785 Dry/Store Controller Gebruiksaanwijzing DSC785 Dry/Store Controller VDH doc. 941060 Versie: V1.2 Datum: 01-09-99 (vanaf software versie V1.04) * Werkingsbeschrijving. De DSC785 Dry/Store Controller is een speciale regelaar

Nadere informatie

FT4SW. 1. Werking. Handleiding. Figuur 1

FT4SW. 1. Werking. Handleiding. Figuur 1 Ed 1.3 Handleiding Handleiding FT4SW, ed13 2 FT4SW 1. Werking De FT4SW is een IO module stuurmodule met 4 relais die geactiveerd wordt door de deurtelefoon Wizard (NewClassic, Elegance of Elite serie).

Nadere informatie

AUTO ON OFF BEDIENINGSHANDLEIDING RC 5

AUTO ON OFF BEDIENINGSHANDLEIDING RC 5 NL BEDIENINGSHANDLEIDING RC 5 GEBRUIK VAN DE INFRAROOD AFSTANDSBEDIENING BELANGRIJK VOOR GEBRUIK : Voordat U het toestel gebruikt gelieve zeker te zijn dat : Het binnentoestel correct is aangesloten op

Nadere informatie

KNX home control. 1 Vandermeerschen Michael

KNX home control. 1 Vandermeerschen Michael KNX home control 1 Vandermeerschen Michael Wie is Vecolux? Vecolux biedt hoge kwalitatieve producten, systemen en oplossingen in de elektro technische sector voor professionele klanten in de industriële

Nadere informatie

Functionaliteiten van het. domoticasysteem. Dobiss SX. Infomap voor de eindgebruiker

Functionaliteiten van het. domoticasysteem. Dobiss SX. Infomap voor de eindgebruiker Functionaliteiten van het domoticasysteem Dobiss SX Infomap voor de eindgebruiker 1 Dobiss SX Ambiance Dobiss SX is een modulair en evolutief domoticasysteem. De functies hier beschreven zijn eigen aan

Nadere informatie

MC 885 HL CMP Hoog/Laag Brander Thermostaat

MC 885 HL CMP Hoog/Laag Brander Thermostaat MC 885 HL CMP Hoog/Laag Brander Thermostaat VDH doc: 9675 Versie: v. Datum: 7729 Software: 9668 MC885HLCMP File: Do9675.wpd Regelbereik: 5/+7 C per, C * Werking De MC 885 HL CMP is een brander thermostaat

Nadere informatie

Hfdst 1: Wat is een domoticasysteem?

Hfdst 1: Wat is een domoticasysteem? Hfdst 1: Wat is een domoticasysteem? 1. Definitie Doel: automatiseren van de woning in al zijn facetten. het comfort en de veiligheid van een woning verhogen. rationeel energiegebruik, communicatie met

Nadere informatie

Uw slimme woning Zo magisch kan huisbesturing zijn!

Uw slimme woning Zo magisch kan huisbesturing zijn! Uw slimme woning Zo magisch kan huisbesturing zijn! Busch-free@home Herkent u dat? U stapt s ochtends vroeg de deur uit en ziet dat er nog een lamp aanstaat, vergeten uit te zetten.. Uiteraard gaat u toch

Nadere informatie

TECHNISCHE HANDLEIDING

TECHNISCHE HANDLEIDING TECHNISCHE HANDLEIDING TIMER SCHAKELAAR Sleutelschakelaar met timerfunctie 230/380V / 4 x 10 Amp - 1 x 2 AMP inschakelbaar incl. LED controle, uitvoering opbouw ASW BV 2011 Technische Handleiding Documentversie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Gebruikerspagina en mobiele app

Gebruikershandleiding. Gebruikerspagina en mobiele app Gebruikershandleiding Gebruikerspagina en mobiele app April 2015 Basisfunctionaliteit U kunt het systeem op verschillende manieren bedienen, namelijk het bedienpaneel, de afstandsbediening, de app en de

Nadere informatie

HDL buspro Domotica installaties

HDL buspro Domotica installaties HDL buspro Domotica installaties HDL is sinds 1985 producent van lichtregel & automatiseringssystemen voor installateurs wereldwijd. Toegankelijk Domotica systemen zijn niet langer enkel voor de Rich &

Nadere informatie

OPTIMA W(ifi) THERMOSTAAT

OPTIMA W(ifi) THERMOSTAAT De OPTIMA W inbouw thermostaat is ontwikkeld om elektrische- en conventionele verwarmingsinstallaties te kunnen schakelen aan de hand van de ingestelde temperatuur en tijd. De thermostaat is te koppelen

Nadere informatie

Lees en bewaar dit document zorgvuldig! Installatie instructies Gebruikershandleiding 10 Knops afstandsbediening

Lees en bewaar dit document zorgvuldig! Installatie instructies Gebruikershandleiding 10 Knops afstandsbediening Lees en bewaar dit document zorgvuldig! Installatie instructies Gebruikershandleiding 10 Knops afstandsbediening Well Straler Industrielaan 22 9320 Erembodegem info@wellstraler.be www.wellstraler.be Inhoudstafel

Nadere informatie

Welcome simplicity. DE EVOLUTIE VAN DOMOTICA

Welcome simplicity. DE EVOLUTIE VAN DOMOTICA Welcome simplicity. DE EVOLUTIE VAN DOMOTICA Eén enkele App voor het eenvoudig koppelen van apparaten en voor het bedienen van alle functies in het domoticasysteem MyHOME_Up. GEEN CONFIGURATIE GEEN SOFTWARE.

Nadere informatie

Welcome simplicity. DE EVOLUTIE VAN DOMOTICA

Welcome simplicity. DE EVOLUTIE VAN DOMOTICA Welcome simplicity. DE EVOLUTIE VAN DOMOTICA MyHOME_Up DE EVOLUTIE VAN DOMOTICA MYHOME_UP VERANDERT DE WERELD VAN DOMOTICA Piano Terra Cucina + Musica Luce colorata Luce Tapparella MyHOME_Up App Eén App

Nadere informatie

Draadloos Clickkit Snelgids

Draadloos Clickkit Snelgids NL Draadloos Clickkit Snelgids Knoppen & display...1 Aan/uit...2 Klok instellen...2 Vloertemperatuur instellen...3 Huidige temperatuur aflezen...3 Vorstbescherming...4 Timercontrole activeren en instellen...5-6

Nadere informatie

Hardware toetsen Met deze toets kan u op elk moment terugkeren naar de beginpagina van het menu (scherm Kamers).

Hardware toetsen Met deze toets kan u op elk moment terugkeren naar de beginpagina van het menu (scherm Kamers). Proficiat met de aankoop van uw Philips Pronto, met dit toestel is het mogelijk uw Nikobus systeem draadloos aan te sturen. Door middel van de intuïtieve grafische interface krijgt u de controle over alle

Nadere informatie

Thermostaat met display

Thermostaat met display H/LN4691-0 674 59-64170 Thermostaat met display RA00118AA_U-01PC-13W38 www.homesystems-legrandgroup.com Inhoudsopgave Thermostaat met display 1 Thermostaat met display 4 1.1 Functionering 4 1.2 Wat voor

Nadere informatie

VH CONTROL THERMOSTAAT HYPNOS (10080)

VH CONTROL THERMOSTAAT HYPNOS (10080) VH CONTROL THERMOSTAAT HYPNOS (10080) INSTALLATIEHANDLEIDING & INSTRUCTIES ALGEMEEN De VH Control Hypnos is een inbouw thermostaat bedoelt om toe te passen in elektrische (vloer-) verwarmingssystemen.

Nadere informatie

Ontvanger met GSM-transmissie GSM 700

Ontvanger met GSM-transmissie GSM 700 HANDLEIDING Ontvanger met GSM-transmissie GSM 700 www.tempolec.be 01. INTRODUCTIE Ontvanger met : - een GSM-transmissie - een uitgang (contact NO / NF spanningsvrij). Mogelijke functie van de uitgang :

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING LUXETHERMOSTAAT

GEBRUIKERSHANDLEIDING LUXETHERMOSTAAT GEBRUIKERSHANDLEIDING LUXETHERMOSTAAT Zender EIGENSCHAPPEN Ontvanger Draadloze communicatie via radiosignaal met ontvanger aangesloten aan de verwarming. De werkingsafstand bedraagt ongeveer 30m in woongebieden.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Brandmeldcentrale JUNO-NET EN54

Gebruikershandleiding. Brandmeldcentrale JUNO-NET EN54 Gebruikershandleiding Brandmeldcentrale JUNO-NET EN54 Copyright TEF Nederland erland B.V. Inhoud: 1.1. Omschrijving Bediening Brandmeldcentrale 1.2. Alarmsituatie 1.3. Reset de brandmeldcentrale 1.4. Starten

Nadere informatie

4-kanaals dimmerstuurmodule met 0 of 1 tot 10V-uitgangen voor het Velbus-systeem

4-kanaals dimmerstuurmodule met 0 of 1 tot 10V-uitgangen voor het Velbus-systeem VMB4DC 4-kanaals dimmerstuurmodule met 0 of 1 tot 10V-uitgangen voor het Velbus-systeem INHOUD INHOUD... 2 OMSCHRIJVING... 3 EIGENSCHAPPEN... 3 VELBUSEIGENSCHAPPEN... 5 OVERZICHT... 6 LEDINDICATIE... 7

Nadere informatie

Verbinden. snel verbinden. scant. synchroniseren. Synchroniseren lezen schrijven

Verbinden. snel verbinden. scant. synchroniseren. Synchroniseren lezen schrijven DOMOTICA Verbinden snel verbinden scant synchroniseren Synchroniseren lezen schrijven Lezen Schrijven lezen schrijven verbinden scannen synchroniseren lezen schrijven Nieuw Nieuw project Volgende Verbinding

Nadere informatie

InteGra Gebruikershandleiding 1

InteGra Gebruikershandleiding 1 InteGra Gebruikershandleiding 1 Algemeen Met dank voor de keuze van dit product aangeboden door SATEL. Hoge kwaliteit en vele functies met een simpele bediening zijn de voordelen van deze inbraak alarmcentrale.

Nadere informatie

Elektrische verwarmingssystemen

Elektrische verwarmingssystemen De Easy Timer klokthermostaat ET 32 F De Easy Timer klokthermostaat is voorzien van een groot display, waar de actuele vloertemperatuur af te lezen is. Achter de klepjes zitten 11 knopjes verscholen. Deze

Nadere informatie

VMB1BLS 1-kanaals rolluiksturing voor universele montage. Handleiding

VMB1BLS 1-kanaals rolluiksturing voor universele montage. Handleiding VMB1BLS 1-kanaals rolluiksturing voor universele montage Handleiding Inhoud 1. Beschrijving... 3 2. Onderdelen... 3 3. Aansluitschema s... 2 3.1. In een Velbus domotica-installatie... 2 3.2. Standalone...

Nadere informatie

Somfy Z-Wave producten

Somfy Z-Wave producten Somfy Z-Wave producten 1 Achtergrond De meest gevraagde toepassingen voor Smart Home zijn: Verlichting Beveiliging Verwarming Somfy lanceert 4 nieuwe producten voor verlichting en verwarming. Deze producten

Nadere informatie

Handleiding MH1210B temperatuurregelaar

Handleiding MH1210B temperatuurregelaar Handleiding MH1210B regelaar 1 Formaat gat voor behuizing Breedte: Hoogte: 70,5 mm 28,5 mm 2 Aansluitschema Er zijn een aantal uitvoeringen van de MH1210B in omloop. Bovenstaande afbeelding dient als indicatie.

Nadere informatie

Brandmeldcentrale CSP-204 CSP-208 Bedieningshandleiding

Brandmeldcentrale CSP-204 CSP-208 Bedieningshandleiding Brandmeldcentrale CSP-204 CSP-208 Bedieningshandleiding Firmware versie 1.00 csp-x_o_nl 05/13 SATEL sp. z o.o. ul. Budowlanych 66 80-298 Gdańsk POLAND tel. +48 58 320 94 00 info@satel.pl www.satel.eu INHOUD

Nadere informatie

Handleiding Zero-wire

Handleiding Zero-wire AEV VOCHTEN - MYLLE SECURITY NV 18-2-2018 Handleiding Zero-wire Bediening alarmsysteem met App Inhoud 1. Downloaden van de app.... 2 2. Eerste gebruik.... 2 3. Personaliseren van uw account... 3 4. Uw

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

Handleiding. 24Vdc -50/+50 C

Handleiding. 24Vdc -50/+50 C Handleiding ALFA(NET) 51 PI 24Vdc -50/+50 C 1 Werking De ALFA(NET) 51 PI is een DIN-rail thermostaat-unit met een analoge 0-10Vdc PI-uitgang. Verder heeft de thermostaat ook drie relais uitgangen instelbaar

Nadere informatie

Domotica. Verdiepende opdracht

Domotica. Verdiepende opdracht 2015 Domotica Verdiepende opdracht Inleiding. In dit onderdeel kun je meer leren over het onderwerp Domotica. Pagina 1 Inhoud 1. Domotica...3 1.1 Doel...3 1.2 Inhoud...3 1.3 Verwerking...10 Pagina 2 1.

Nadere informatie

Verkorte gebruiksaanwijzing

Verkorte gebruiksaanwijzing Verkorte gebruiksaanwijzing Fun2Go Contactgegevens fabrikant: Tel. +31 (0)315 257370 E-mail: info@vanraam.com Website: www.vanraam.com Van Raam Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Nederland Versie 18.06

Nadere informatie

Handleiding ALFANET 70-Clock

Handleiding ALFANET 70-Clock Handleiding ALFANET 70-Clock 1 Werking De ALFANET 70-Clock is een real-time weekklok met een relais uitgang en twee contact ingangen geschikt voor paneel inbouw. Er zijn 7 schakeltijden die via parameters

Nadere informatie

handleiding master aansluitmodule 6 zones - 230V/24 V

handleiding master aansluitmodule 6 zones - 230V/24 V handleiding master aansluitmodule 6 zones - 230V/24 V NL 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING De Master aansluitmodule -RF is speciaal ontworpen voor de bediening van uw vloerverwarmings-/ koelingssysteem. De module

Nadere informatie

4.0 Bediening CD AM 19 C 12:10 45 C. Whirlpool Electronic LCD - Gebruikershandboek 12:10 12:10. Licht\kleurentherapie.

4.0 Bediening CD AM 19 C 12:10 45 C. Whirlpool Electronic LCD - Gebruikershandboek 12:10 12:10. Licht\kleurentherapie. 4.0 Bediening 4.0.1 Display indicatoren. In eerste regel van het display worden indicatoren weergegeven. De verschillende indicatoren op het display zijn afhankelijk van de opties en systeem welke u gekocht

Nadere informatie