voor een goed doel Toon en René en Stichting MaraThOON In natura

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "voor een goed doel Toon en René en Stichting MaraThOON In natura"

Transcriptie

1 voor een goed doel Toon en René en Stichting MaraThOON In november 2008 overleed Toon de Wit op 41-jarige leeftijd aan kanker. Stichting MaraThOON is een eerbetoon aan hem. Onverwacht overleed ook initiatiefnemer René Sanders in juni 2009 aan kanker. René werd 43 jaar. Om ook René te herdenken kreeg de actie de toevoeging RENnÉn voor een goed doel. Stichting MaraThOOn organiseert jaarlijks allerlei activiteiten rondom de Marathon van Eindhoven om zoveel mogelijk geld op te halen voor ons goede doel. Sponsorgeld dat is bestemd voor lokale goede doelen, die een directe relatie hebben met kankerpatiënten in de regio Eindhoven. De bekendmaking van het eindbedrag is hèt jaarlijkse hoogtepunt op de dag van de Marathon van Eindhoven. In natura Elk jaar kiezen we nieuwe goede doelen en projecten waaraan we de opbrengst besteden. Wij geven geen geld. Van het opgehaalde sponsorbedrag kopen we materialen of diensten in die nodig zijn om deze doelen en projecten te realiseren. Zo kunnen wij sponsors en donateurs garanderen dat het geld ook besteed wordt waarvoor het bedoeld is!

2 Sinds de oprichting in 2009 hebben we al ruim euro ingezameld Sponsorgeld wat ook daadwerkelijk is besteed aan concrete projecten Afdeling Palliatieve Zorg en Symptoombestrijding Máxima Medisch Centrum In 2010 is de inrichting van de afdeling Palliatieve Zorg en Symptoombestrijding onder handen genomen. De afdeling heeft nu een huiselijke uitstraling, waardoor patiënten én ook hun familie en vrienden zich meer thuis voelen , , , ,00 Deze projecten zijn met de opbrengst gerealiseerd: Huiskamer dagbehandeling voor Oncologie Catharina Ziekenhuis Met de opbrengst in 2009 heeft de afdeling Oncologie een ruimte gecreëerd waar patiënten in een huiselijke omgeving hun behandeling kunnen ondergaan. Gemakkelijke en verstelbare stoelen, laptops, een tv met dvd-speler en een goed gevulde boekenkast maken het verblijf van de patiënten en hun begeleiders wat aangenamer. Spierkrachtenplatform voor Oncologie Máxima Medisch Centrum In 2010 werd ook een spierkrachtenplatform aangeschaft. Voor conditieverbetering en bestrijding van moeheid tijdens en na de chemotherapie. Dit platform helpt specialisten betere trainingsprogramma s te ontwikkelen die specifieker zijn afgestemd op de individuele patiënt.

3 Comfortchair voor Kinderoncologie Catharina Ziekenhuis Om kinderen tijdens een langdurig verblijf in het ziekenhuis zoveel mogelijk bij de buitenwereld betrokken te houden, is in 2011 de multimedia comfortchair ESCAPE ontwikkeld. Ontworpen door TU/e-student Wouter Kregting in samenwerking met designbureau Van Berlo. De verrijdbare stoel heeft een televisiescherm, geluidsinstallatie, spelcomputer, laptop en webcam met internettoegang. Zo biedt de stoel niet alleen ontspanning, maar ook de mogelijkheid tot contact met familie, vrienden en school. Verbouwing badkamer Hospice De Regenboog In 2011 is de opbrengst niet alleen besteed aan de comfortchair. Ook kreeg Hospice De Regenboog een verstelbaar bad. Dit bad kan omhoog en omlaag en biedt de terminaal zieken, die hier zorg ontvangen, meer comfort. Ook is met het sponsorbedrag de badkamer gemoderniseerd en voorzien van een muziekinstallatie. Patiënten kunnen zo ontspannen genieten van hun bad.

4 Materialen kindermiddag Oncologie Catharina Ziekenhuis Voor kinderen van (groot)ouders met kanker, die in het ziekenhuis worden behandeld, zijn er speciale kindermiddagen. Hiervoor was materiaal nodig. In 2012 is van de opbrengst een muziekinstallatie met microfoon, spelmateriaal, kinderboeken en -dvd s aangeschaft. Hiermee kunnen kinderen op een laagdrempelige en speelse manier kennismaken met het ziekenhuis. Ook kan er een ingang gecreëerd worden om met de kinderen over de opname en behandeling te praten. Brancards voor Stichting WensAmbulance Brabant Voor drie ambulances zijn in 2012 nieuwe brancards aangeschaft. Dit om mensen die in de (pre)terminale fase van hun leven zijn, goed en veilig te vervoeren. Onder professionele begeleiding van een verpleegkundige en een ambulancechauffeur kunnen nu (laatste) wensen in vervulling gaan, die moeilijk uitvoerbaar zijn door de lichamelijke beperkingen van patiënten.. Opknapbeurt wachtkamer Polikliniek Oncologie Máxima Medisch Centrum De opbrengst van 2012 wordt ook gebruikt om de wachtkamer waar patiënten soms lange tijd moeten doorbrengen op te knappen. De inrichting wordt aangepast en er komt een televisie, een dvd-speler en internettoegang. Met als resultaat: een vriendelijke(re) uitstraling, meer vertier en meer privacy. Het wachten is nog even op een interne verhuizing voordat we dit project kunnen realiseren. Al deze goede doelen en projecten zijn gerealiseerd dankzij uw steun en donaties. De betrokken organisaties en Stichting MaraThOON zijn u daarvoor zeer dankbaar!

5 Shirt - sponsors MaraThOON 2012

6 Diamant - sponsors MaraThOON 2012 Goud - sponsors MaraThOON 2012

7 Zilver - sponsors MaraThOON 2012

8 Ster - sponsors MaraThOON 2012 Overige - sponsors MaraThOON 2012

9 Dit zijn de goede doelen waar we in 2013 geld voor inzamelen Herdenkingsboom met vlinders voor Mappa Mondo in Waalre Mappa Mondo is een verblijfhuis voor ernstig chronisch zieke kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Deze kinderen hoeven niet meer in het ziekenhuis te liggen, maar ze kunnen nergens anders terecht. Omdat ze geen ouders of verzorgers hebben of omdat ouders of verzorgers de zorg niet aankunnen. In de tuin van het huis komt een kleine betonnen herdenkingsboom. Voor elk kind dat in Mappa Mondo is overleden, wordt in de boom een speciaal ontworpen vlinder gehangen. Stichting MaraThOON wil deze herdenkingsboom en de eerste vlinders schenken. Hoofdhuidkoeler voor het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop Haaruitval wordt door patiënten ervaren als een van de meest belastende bijwerkingen van chemotherapie. Door hoofdhuidkoeling wordt de beschadiging van de haarwortels verminderd. Deze techniek kan bij bijna alle soorten kanker worden toegepast. De zorgverzekeraars vergoeden deze behandeling echter niet en het ziekenhuis krijgt geen middelen voor de aanschaf van een of meerdere hoofdhuidkoelers. Stichting MaraThOON wil het St. Anna Ziekenhuis een hoofdhuidkoeler schenken.

10 Wilt u als bedrijf een steentje bijdragen? En er zo voor zorgen dat de goede doelen van 2013 geholpen worden? Steun dan de MaraThOON Sponsorclub! Alle bedragen zijn welkom. Word categoriesponsor Stichting MaraThOON biedt bedrijven extra mogelijkheden voor sponsoring. U krijgt er dan ook iets voor terug. Zo kunt u al categoriesponsor worden voor slechts 100 euro en ontvangt u twee mooie en unieke MaraThOON-shirts. Dé ideale outfit voor de Marathon van Eindhoven op 13 oktober. De Sponsorclub kent verschillende categorieën: Hoofdsponsor vanaf Bedrijfsnaam/-logo op de MaraThOON-T-shirts en -Loopshirts Vermelding op de website en in sponsorboek 2014 Vermelding op gezamenlijke sponsorbanner Deelname aan hoofdsponsoractiviteiten Twee unieke MaraThoon-T-shirts Diamant vanaf Vermelding op de website en in sponsorboek 2014 Vermelding op gezamenlijke sponsorbanner Deelname aan hoofdsponsoractiviteiten Twee unieke MaraThOON-T-shirts Goud vanaf 500 Vermelding op de website en in sponsorboek 2014 Vermelding op gezamenlijke sponsorbanner Twee unieke MaraThOON-T-shirts

11 Zilver vanaf 250 Vermelding op de website en in sponsorboek 2014 Vermelding op gezamenlijke sponsorbanner Twee unieke MaraThOON-T-shirts Ster vanaf 100 Vermelding op de website en in sponsorboek 2014 Twee unieke MaraThOON-T-shirts Wilt u categoriesponsor worden van de MaraThOON Sponsorclub? 1. Maak minimaal 100 euro over op onze rekening Vul het sponsorformulier in op onze website 3. Verstuur het bedrijfslogo naar info@marathoon.nl 4. Schrijf eventueel in op een loopafstand op Stichting MaraThOON is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling. Over de giften hoeven wij geen schenk- en erfbelasting af te dragen en sponsors en donateurs genieten giftenaftrek voor de Inkomstenbelasting. Wij kunnen uiteraard een factuur sturen voor de administratie.

12 Wil jij geld doneren en een uniek MaraThOON-T-shirt ontvangen? Bij een donatie van minimaal 10 euro (kinderen t/m 14 jaar: 5 euro) kom je in het bezit van een mooi en uniek MaraThOON-T-shirt. Draag dit T-shirt tijdens jouw deelname aan één van de afstanden van de Marathon van Eindhoven. Of tijdens het aanmoedigen en kijken langs de lijn. Feestelijke privileges Dit T-shirt is tevens op 13 oktober tijdens de Marathon van Eindhoven jouw entreebewijs voor de feestelijke MaraThOON-locatie: Queen Hotel Café Restaurant, Markt 7 in Eindhoven. Hier kun je gebruik maken van alle MaraThOON-privileges! En kinderen tot en met 14 jaar krijgen bij hun T-shirt ook nog eens een voucher voor een goodie-bag! Schitteren in een uniek MaraThOON-Loopshirt? Dit jaar zijn er groene MaraThOON-Loopshirts verkrijgbaar. Voor slechts 20 euro extra (kinderen t/m 14 jaar 15 euro extra) ontvang je een bijzonder loopshirt om jouw afstand in te volbrengen. Gebruik voor het bestellen van de MaraThOON-T-shirts en -Loopshirts het bestelformulier op onze website Daarnaast kun je je inschrijven voor een loopafstand op Rekeningnummer: KvK-nummer: Meer informatie info@marathoon.nl internet: facebook: stichting.marathoon Deze publicatie is mede mogelijk gemaakt door tekst & redactie.

Wordt u ook vriend? Word vriend! Vriend worden kan al voor 10 euro per jaar Wij danken u voor een helpende hand!

Wordt u ook vriend? Word vriend! Vriend worden kan al voor 10 euro per jaar Wij danken u voor een helpende hand! Vriend worden kan al voor 10 euro per jaar Wij danken u voor een helpende hand! Steun de Stichting Vrienden van het Sint Lucas Andreas Voldoende frankeren Sint Lucas Andreas Ziekenhuis t.a.v. Stichting

Nadere informatie

Voor palliatieve zorg op maat

Voor palliatieve zorg op maat hospice de Populier Voor palliatieve zorg op maat Afscheid van het leven wordt beschouwd als een onderdeel van het leven. Daarmee krijgt ook palliatieve zorg steeds meer een plek in de samenleving. Hospice

Nadere informatie

Portfolio. Stichting Achterhoekrunners Team 84. Roparun 23-25 mei 2015. www.achterhoekrunners.nl

Portfolio. Stichting Achterhoekrunners Team 84. Roparun 23-25 mei 2015. www.achterhoekrunners.nl Portfolio Stichting Achterhoekrunners Team 84 Roparun 23-25 mei 2015 www.achterhoekrunners.nl Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven... Van de voorzitter

Nadere informatie

Sponsorpakket Parrot Runners team 102

Sponsorpakket Parrot Runners team 102 Sponsorpakket Parrot Runners team 102 Deelnemend team Roparun 2015 Parrot Runners in 2015 wederom van start voor het goede doel! In 2015 nemen de Parrot Runners voor de 10 e, en tevens laatste, keer deel

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave 3. 1. Inleiding 5

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave 3. 1. Inleiding 5 Jaarverslag 2013 Pagina 2 9 september 2014 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 3 1. Inleiding 5 2. Doelstelling 5 3. Het Bestuur 5 4. Projecten 2013 7 a. Treintje kinderafdeling 7 b. Sponsorloop 2013 7 c. Opening

Nadere informatie

HAARWENSEN ǁ Postbus 244 ǁ 3640 AE Mijdrecht ǁ T: 0297-745300 ǁ E: info@haarwensen.nl ǁ IBAN: NL42RABO0136328628 ǁ

HAARWENSEN ǁ Postbus 244 ǁ 3640 AE Mijdrecht ǁ T: 0297-745300 ǁ E: info@haarwensen.nl ǁ IBAN: NL42RABO0136328628 ǁ Hoe is Stichting Haarwensen ontstaan? Stichting Haarwensen is opgericht door Yvonne de Boer en officieel gestart op 7 april 2008 met een grootse opening in het AMC, waarbij Paul de Leeuw de eerste pruik

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING HAARWENSEN

BELEIDSPLAN STICHTING HAARWENSEN BELEIDSPLAN STICHTING HAARWENSEN 2015 2018 Stichting Haarwensen Industrieweg 15 3641 RK Mijdrecht 0297-745300 www.haarwensen.nl info@haarwensen.nl KvK 34290369 Inleiding In dit beleidsplan beschrijft Stichting

Nadere informatie

ROPARUN WIJ LOPEN NON-STOP VAN PARIJS NAAR ROTTERDAM! EN U.. U STEUNT HET GOEDE DOEL TOCH ZEKER? stichting. het goede doel:

ROPARUN WIJ LOPEN NON-STOP VAN PARIJS NAAR ROTTERDAM! EN U.. U STEUNT HET GOEDE DOEL TOCH ZEKER? stichting. het goede doel: ROPARUN WIJ LOPEN NON-STOP VAN PARIJS NAAR ROTTERDAM! EN U.. U STEUNT HET GOEDE DOEL TOCH ZEKER? stichting het goede doel: LEVEN TOEVOEGEN AAN DE DAGEN, WAAR GEEN DAGEN MEER KUNNEN WORDEN TOEGEVOEGD AAN

Nadere informatie

Attent Zorg en Behandeling. Palliatieve Zorg

Attent Zorg en Behandeling. Palliatieve Zorg Attent Zorg en Behandeling Palliatieve Zorg Professionele zorg In huiselijke sfeer Bij ernstige ziekte in de laatste fase van het leven is er dikwijls de wens om zolang mogelijk zorg thuis in huiselijke

Nadere informatie

Hospice De Wingerd. Heen en weer geslingerd Zonder rust noch duur Was ik maar een wingerd Had ik maar een muur. A. Roland Holst

Hospice De Wingerd. Heen en weer geslingerd Zonder rust noch duur Was ik maar een wingerd Had ik maar een muur. A. Roland Holst Hospice De Wingerd Hospice De Wingerd Heen en weer geslingerd Zonder rust noch duur Was ik maar een wingerd Had ik maar een muur. A. Roland Holst De Wingerd is een kleinschalige zorgvoorziening, gelegen

Nadere informatie

Kwaliteit van leven toevoegen aan de tijd die men nog heeft. Hospice Marianahof. Avoord. Zorg en Wonen. Zoals u het wenst

Kwaliteit van leven toevoegen aan de tijd die men nog heeft. Hospice Marianahof. Avoord. Zorg en Wonen. Zoals u het wenst Kwaliteit van leven toevoegen aan de tijd die men nog heeft Hospice Marianahof Avoord Zorg en Wonen Zoals u het wenst 1 Welkom in marianahof Gastvrij thuis 4 Eigen regie 5 Aandacht 6 Multidisciplinair

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Stichting Vrienden van het Westfriesgasthuis

Jaarverslag 2016 Stichting Vrienden van het Westfriesgasthuis Jaarverslag 2016 Stichting Vrienden van het Westfriesgasthuis 1. voorwoord Met genoegen brengt het bestuur van de stichting vrienden van het Westfriesgasthuis verslag uit over de gang van zaken in 2016.

Nadere informatie

Plan Nederland in Pifworld

Plan Nederland in Pifworld Plan Nederland in Pifworld Leuk dat je mee gaat doen aan de actie Schaatsen voor Water! Om je deelname te bevestigen en sponsor te zoeken, dien je een pagina op Pifworld aan te maken. Hieronder vind je

Nadere informatie

Voorwoord. Voor u ligt het portfolio van Roparun Team Doetinchem. Hierin leest u meer over De Roparun en ons team.

Voorwoord. Voor u ligt het portfolio van Roparun Team Doetinchem. Hierin leest u meer over De Roparun en ons team. Team Doetinchem Roparun 14 t/m 16 mei 2016 www.roparun teamdoetinchem.nl info@roparun teamdoetinchem.nl Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven... 1 P

Nadere informatie

De laatste levensfase doorbrengen in rust en geborgenheid dankzij uw donatie

De laatste levensfase doorbrengen in rust en geborgenheid dankzij uw donatie De laatste levensfase doorbrengen in rust en geborgenheid dankzij uw donatie Hospice De Vier Vogels biedt sinds begin van deze eeuw terminale zorg in Rotterdam Delfshaven aan ongeneeslijk zieken. Het hospice

Nadere informatie

PATIËNTEN INFORMATIE. Oncologie kind. Aan de kinderen en/of ouders/verzorgers

PATIËNTEN INFORMATIE. Oncologie kind. Aan de kinderen en/of ouders/verzorgers PATIËNTEN INFORMATIE Oncologie kind Aan de kinderen en/of ouders/verzorgers 2 PATIËNTENINFORMATIE Binnenkort word je behandeld in het Maasstad Ziekenhuis. Dat zal gebeuren in dagbehandeling. Dat wil zeggen

Nadere informatie

HANDLEIDING. Kom In Actie

HANDLEIDING. Kom In Actie HANDLEIDING Kom In Actie Inhoudsopgave Checklist voor het plannen van je actie... 3 Kominactie.rodekruis.nl... 4 Actie aanmaken... 4 Actie wijzigen/aanpassen... 4 Mede organisatoren toevoegen... 4 Deelnemers

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting

Beleidsplan Stichting Beleidsplan Stichting 2018 2022 Stichting RotterdamRunners Beverwaardseweg 338 3077 GE Rotterdam Tel. 0624351920 RotterdamRunners@Gmail.com (Teammail) Info@rotterdamrunners.nl (Zakelijke mail) www.rotterdamrunners.eu

Nadere informatie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie Kit Fondsenwerving De Mobilisation Kit Dam tot Damloop Fédération Française de la Cardiologie Loop voor een goed doel! Deelname aan dit evenement is natuurlijk op zichzelf al een geweldige prestatie, maar

Nadere informatie

Project Versterking van Palliatieve Zorg in Suriname

Project Versterking van Palliatieve Zorg in Suriname Project Versterking van Palliatieve Zorg in Suriname Ernstig zieke mensen voor wie geen genezing meer mogelijk is, willen de laatste fase van hun leven graag thuis doorbrengen in hun eigen vertrouwde omgeving.

Nadere informatie

Als één team achter de sporters met een handicap

Als één team achter de sporters met een handicap Als één team achter de sporters met een handicap Als één team achter de sporters met een handicap In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning

Nadere informatie

Hospice Lansingerland. De laatste levensfase waardig leven

Hospice Lansingerland. De laatste levensfase waardig leven Hospice Lansingerland De laatste levensfase waardig leven Hospice Lansingerland, de laatste levensfase waardig leven Hospice Lansingerland biedt plaats aan vijf gasten in een huise lijke omgeving. Het

Nadere informatie

Uw Wlz Leven toevoegen aan de dagen

Uw Wlz Leven toevoegen aan de dagen Wet Hospice Langdurige RSZK Zorg Merefelt Uw Wlz Leven toevoegen aan de dagen Welke zorg en ondersteuning behoort tot de Wlz-aanspraak Als genezing niet meer mogelijk is, worden er andere eisen aan de

Nadere informatie

AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING

AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING groningen((((( over(de afsluitdijk amsterdam 500(KM binnen 24(uur utrecht veldhoven valkenburg MAASTRICHT( FINISH 500(km Versie: februari 2013 Stap

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Team Running Blind

Beleidsplan. Stichting Team Running Blind Beleidsplan Stichting Team Running Blind Inhoudsopgave Inleiding... 3 Team Running Blind... 3 Visie/Missie... 4 Doelstelling... 4 Organisatie... 4 Dagelijks bestuur... 4 Beloningsbeleid... 4 Team Runners...

Nadere informatie

Rosmalen. Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september. Informatie voor sponsoren. Rosmalen leeft mee

Rosmalen. Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september. Informatie voor sponsoren. Rosmalen leeft mee Rosmalen Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september Informatie voor sponsoren Rosmalen leeft mee. SamenLoop voor Hoop Rosmalen 2019 Rosmalen organiseert een SamenLoop voor Hoop op 31 augustus en 1 september

Nadere informatie

27 & 28 okt 2017 Schiedam sponsor pakketten GOUD//zilver//brOns//vrienD

27 & 28 okt 2017 Schiedam sponsor pakketten GOUD//zilver//brOns//vrienD 27 & 28 okt 2017 sponsor pakketten GOUD//zilver//brons//vriend THE facts Datum Vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober 2017. Locatie Terrein Nolet Distillery, Buitenhavenweg. FILM 4 verschillende films op 2

Nadere informatie

Welkom op de Spoed Eisende Hulp (SEH)

Welkom op de Spoed Eisende Hulp (SEH) Welkom op de Spoed Eisende Hulp (SEH) Welkom op de afdeling Spoed Eisende Hulp (SEH) van het St. Anna Ziekenhuis. Op deze afdeling zien we dagelijks dertig tot veertig patiënten. Een deel van deze patiënten

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING HAARWENSEN

BELEIDSPLAN STICHTING HAARWENSEN BELEIDSPLAN STICHTING HAARWENSEN 2012 2015 Stichting Haarwensen Industrieweg 15 3641 RK Mijdrecht 0297-745300 www.haarwensen.nl info@haarwensen.nl KvK 34290369 Inleiding In dit beleidsplan beschrijft Stichting

Nadere informatie

Als genezing niet meer mogelijk is

Als genezing niet meer mogelijk is Algemeen Als genezing niet meer mogelijk is www.catharinaziekenhuis.nl Patiëntenvoorlichting: patienten.voorlichting@catharinaziekenhuis.nl ALG043 / Als genezing niet meer mogelijk is / 06-10-2015 2 Als

Nadere informatie

Helpt u mee? VUmc. Cancer Center Amsterdam. Children

Helpt u mee? VUmc. Cancer Center Amsterdam. Children Helpt u mee? VUmc Cancer Center Amsterdam Children Onderzoek Naar Kinderkanker Kinderkanker is de meest dodelijke ziekte bij kinderen in Nederland. Ongeveer 75% van de patiëntjes geneest, maar één vierde

Nadere informatie

Online geld inzamelen voor de SamenLoop voor Hoop

Online geld inzamelen voor de SamenLoop voor Hoop Handleiding actieplatform Online geld inzamelen voor de SamenLoop voor Hoop (versie 1.0) Elk team kan een eigen actie starten, wist je dat je deze actie ook online kunt aanmaken op het actieplatform? Je

Nadere informatie

Hospice Merefelt. Leven toevoegen aan de dagen

Hospice Merefelt. Leven toevoegen aan de dagen EXP PERT Hospice Merefelt Leven toevoegen aan de dagen Hospice Merefelt Als genezing niet meer mogelijk is, worden er andere eisen aan de verzorging gesteld. Kan deze zorg niet meer thuis plaatsvinden,

Nadere informatie

Chemotherapie Buiten

Chemotherapie Buiten Chemotherapie Buiten Chemotherapie buiten 2 Tergooi, gastvrij ziekenhuis in het groen Tergooi is het ziekenhuis waarvan patiënten zeker weten dat de kwaliteit van hún leven centraal staat. Een groene en

Nadere informatie

Hospice en VPTZ de Waterlelie

Hospice en VPTZ de Waterlelie Hospice en VPTZ de Waterlelie Groene Kruisstraat 2a/b 3201 CA Spijkenisse 0181-698889 Email : info@hospicedewaterlelie.nl Website : www.hospicedewaterlelie.nl Welkom De Waterlelie Ik heb de witte waterlelie

Nadere informatie

Drachten loopt mee en staat stil bij kanker

Drachten loopt mee en staat stil bij kanker 24-uurswandelestafette Doe je mee? Drachten loopt mee en staat stil bij kanker Wanneer: vrijdag 25 september 2015, start 17.00 uur zaterdag 26 september 2015, einde 17.00 uur Waar: Skeelerbaan Sportcomplex

Nadere informatie

Afdeling oncologie 361

Afdeling oncologie 361 Afdeling oncologie 361 Wat u moet weten mca.nl Inhoudsopgave Belangrijke telefoonnummers 3 Welkom op de afdeling oncologie 3 Hoe bereikt u de afdeling? 3 Het specialisme oncologie 3 De medewerkers van

Nadere informatie

Voorbeeldberichten. Voorbeeldbericht Facebook

Voorbeeldberichten. Voorbeeldbericht Facebook Voorbeeldbericht Facebook - Ik ga 1 uur non-stop dansen op het dance4life event voor een wereld zonder aids! Als ik 50 euro heb ingezameld, ben ik daarbij en zorg ik ervoor dat maar liefst 5 leeftijdsgenoten

Nadere informatie

aandacht en zorg in laatste levensfase

aandacht en zorg in laatste levensfase aandacht en zorg in laatste levensfase *Palliatieve zorg komt van palliare, wat verzachten betekent. Hoe gaat u verder met uw leven als u niet meer beter wordt? Deze informatie is bedoeld voor mensen die

Nadere informatie

Kom binnen bij de Eik!

Kom binnen bij de Eik! Kom binnen bij de Eik! Plannen voor 2017 1 Welkom bij de Eik! Eind 2016 was het alweer 12,5 jaar geleden dat de Eik haar deuren opende. In de prachtige omgeving van landgoed Eikenburg met een prettige,

Nadere informatie

VRIENDEN VAN HET GHZ

VRIENDEN VAN HET GHZ JAARVERSLAG VRIENDEN VAN HET GHZ 2012 Ik vind de speelauto in de wachtkamer van de dokter altijd zó leuk! Robin (6 jaar) Voorwoord Onze zorg gaat verder! Bij het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) staan de patiënt

Nadere informatie

Welkom op de palliatieve eenheid

Welkom op de palliatieve eenheid Welkom op de palliatieve eenheid bezoek 24u op 24u onbeperkt 057 35 64 91 MS4@yperman.net www.yperman.net/afdelingen Gelijkvloers westvleugel - kamers 901-906 1. Artsen WIE ZIJN WE? 1.1. Artsen-specialisten:

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017 2021 Stichting PRETRunners Lieve de Keystraat 18 3067 KJ Rotterdam Tel. 0104560000 MOB- 0653373915 Pretrunners@Gmail.com www.pretrunners.nl Facebook: Team193 Pretrunners KvK nr 70186170

Nadere informatie

Op vakantie, maak d r werk van! www.medivacature.nl

Op vakantie, maak d r werk van! www.medivacature.nl Op vakantie, maak Er zijn maar weinig chronisch zieken en gehandicapten die zelfstandig op vakantie kunnen gaan. Omdat hun ziekte of handicap het hen simpelweg onmogelijk maakt te reizen. Of omdat mensen

Nadere informatie

Run for KiKa Estafette voorbeeldbrieven

Run for KiKa Estafette voorbeeldbrieven Run for KiKa Estafette voorbeeldbrieven Verstuur een brief of een e-mail We hebben een aantal voorbeeldbrieven geschreven om het sponsorwerven nog gemakkelijker te maken. Kies de versie die het beste bij

Nadere informatie

Ideeën en tips. Help ons de droom van Gijs waar te maken: andere zieken kinderen en hun familie eventjes een warm nest aanbieden.

Ideeën en tips. Help ons de droom van Gijs waar te maken: andere zieken kinderen en hun familie eventjes een warm nest aanbieden. Ideeën en tips Help ons de droom van Gijs waar te maken: andere zieken kinderen en hun familie eventjes een warm nest aanbieden. Fondsenwerving is niet moeilijk, ervaar het zelf! G Wat wordt er met het

Nadere informatie

Draag Park Boswijk een warm hart toe!

Draag Park Boswijk een warm hart toe! Draag Park Boswijk een warm hart toe! Stichting Vrienden van Park Boswijk Bij Park Boswijk staan bewoners echt centraal Park Boswijk is gelegen in het prachtige groene Zorgpark Voorburg in Vught. Deze

Nadere informatie

Hospice de Regenboog. Zorg in de laatste levensfase

Hospice de Regenboog. Zorg in de laatste levensfase Hospice de Regenboog Zorg in de laatste levensfase Even voorstellen Hospice De Regenboog is onderdeel van Stichting Sint Annaklooster. Stichting Sint Annaklooster is een brede zorginstelling in de regio

Nadere informatie

Beleidsplan 2012-2017

Beleidsplan 2012-2017 STICHTING VRIENDEN VAN HET RIEMKEHUIS Beleidsplan 2012-2017 Pagina 1 van 5 Inhoud 1. Inleiding 2. De oprichting van de Stichting vrienden van Het Riemkehuis. 3. Doelstelling 4. Besteding en doelen van

Nadere informatie

Voorbeeld sponsorwervingsbrieven

Voorbeeld sponsorwervingsbrieven Voorbeeld sponsorwervingsbrieven We hebben een aantal voorbeeldbrieven geschreven om het sponsorwerven nog gemakkelijker te maken. Kies de versie die het beste bij jou (of je situatie) past: > Brief voor

Nadere informatie

Trap jij samen met Stichting ALS Weert-Cranendonck-Nederweert. ALS de wereld uit?

Trap jij samen met Stichting ALS Weert-Cranendonck-Nederweert. ALS de wereld uit? Trap jij samen met Stichting ALS Weert-Cranendonck-Nederweert ALS de wereld uit? In 2011 kreeg Geer Petit geboren en getogen op Boshoven-Weert de diagnose ALS te horen. Een vreselijke, ongeneselijke ziekte

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Inleiding In dit beleidsplan beschrijft Stichting Haarwensen haar beleidsvoornemens voor de periode 2018-2021. Het door de Stichting in deze periode te voeren beleid is veelal afhankelijk van het haar

Nadere informatie

Breng jouw project via social media onder de aandacht!

Breng jouw project via social media onder de aandacht! Breng jouw project via social media onder de aandacht! Hieronder vind je enkele tips en voorbeeldberichten die gebruikt kunnen worden op de Facebook-pagina en Twitter-account van je club.... Facebook Tip

Nadere informatie

1. Hoe schrijf ik mij als individu of als team in voor de Biketour?

1. Hoe schrijf ik mij als individu of als team in voor de Biketour? FAQ BIKETOUR 2015 1. Hoe schrijf ik mij als individu of als team in voor de Biketour? 2. Hoe kan ik mijn profielpagina delen met anderen? 3. Hoe kan ik mijn profielfoto wijzigen? 4. Hoe kan ik de naam

Nadere informatie

Welkom in het Catharina Kanker Instituut

Welkom in het Catharina Kanker Instituut Catharina Kanker Instituut Welkom in het Catharina Kanker Instituut www.catharinaziekenhuis.nl Patiëntenvoorlichting: patienten.voorlichting@catharinaziekenhuis.nl CKI012 / Welkom in het Catharina Kanker

Nadere informatie

2. In deze voorwaarden worden de afspraken tussen GO en Donateurs en tussen GO en Projecthouders vastgelegd.

2. In deze voorwaarden worden de afspraken tussen GO en Donateurs en tussen GO en Projecthouders vastgelegd. Algemene Voorwaarden Voorwaarden Donateurs 1. Geef Onderwijs (hierna: GO, www.geefonderwijs.nl) is een crowdfundingplatform dat zich volledig richt op het Nederlandse onderwijs. Via Geef Onderwijs kan

Nadere informatie

Terminaal ziek. Wat nu?

Terminaal ziek. Wat nu? Terminaal ziek. Wat nu? U heeft van uw (huis)arts te horen gekregen dat u in het laatste stadium van uw leven bent gekomen. Dan volgt al snel de vraag hoe en waar u die laatste fase wilt doorbrengen. Thuis

Nadere informatie

Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014

Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014 Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014 Elk jaar krijgen meer dan duizend mensen in België te horen dat ze een nieuw orgaan nodig hebben. Een orgaantransplantatie is voor hen de enige kans. Een transplantatie

Nadere informatie

Afdeling oncologie 361 Wat u moet weten.

Afdeling oncologie 361 Wat u moet weten. Afdeling oncologie 361 Wat u moet weten www.nwz.nl Inhoud Belangrijke telefoonnummers 3 Welkom op de afdeling oncologie 3 Hoe bereikt u de afdeling? 3 Het specialisme oncologie 3 De medewerkers van de

Nadere informatie

Informatie voor een spreekbeurt

Informatie voor een spreekbeurt Informatie voor een spreekbeurt Hoe is Stichting Haarwensen ontstaan? Stichting Haarwensen is opgericht door Yvonne de Boer en officieel gestart op 7 april 2008 met een grootse opening in het AMC, waarbij

Nadere informatie

Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging?

Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging? Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging? Heeft u altijd al eens iets willen doen voor de Mucovereniging, maar u weet niet goed wat? Dan helpen wij u daar graag mee verder! In deze informatiegids

Nadere informatie

Unit voor palliatieve zorg en symptoombestrijding (PZU)

Unit voor palliatieve zorg en symptoombestrijding (PZU) Unit voor palliatieve zorg en symptoombestrijding (PZU) Afdeling 3.37 interne geneeskunde Locatie Veldhoven Unit voor palliatieve zorg en symptoombestrijding U bent of wordt opgenomen op de unit voor palliatieve

Nadere informatie

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld.

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Naast de sportieve uitdaging van bijna 500 kilometer te fietsen naar Amsterdam en terug, wacht er nu nog een tweede uitdaging: zoveel mogelijk geld

Nadere informatie

HET RIJNLANDS LYCEUM SASSENHEIM STEUNT DE STICHTING ROPARUN, KUNNEN WIJ OP UW STEUN REKENEN? SPONSORINFORMATIE ROPARUN 2013 TEAM 223 RIJNLANDS LYCEUM

HET RIJNLANDS LYCEUM SASSENHEIM STEUNT DE STICHTING ROPARUN, KUNNEN WIJ OP UW STEUN REKENEN? SPONSORINFORMATIE ROPARUN 2013 TEAM 223 RIJNLANDS LYCEUM HET RIJNLANDS LYCEUM SASSENHEIM STEUNT DE STICHTING ROPARUN, KUNNEN WIJ OP UW STEUN REKENEN? SPONSORINFORMATIE ROPARUN 2013 TEAM 223 RIJNLANDS LYCEUM SASSENHEIM Inleiding Met z n allen aan de slag voor

Nadere informatie

Jaarverslag Commissie Zorg Extra 2006-2007

Jaarverslag Commissie Zorg Extra 2006-2007 Jaarverslag Commissie Zorg Extra 2006-2007 Inleiding De commissie Zorg Extra van het Diaconessenhuis Leiden heeft als doelstelling het verwerven van geld voor extra zorg die niet uit het reguliere ziekenhuisbudget

Nadere informatie

ONDERZOEK FONDSENWERVEN VIA EVENEMENTEN

ONDERZOEK FONDSENWERVEN VIA EVENEMENTEN ONDERZOEK FONDSENWERVEN VIA EVENEMENTEN 1. INLEIDING In dit rapport staan de bevindingen van het onderzoek van Kentaa (voorheen en nader te noemen Mobillion) naar het gebruik van het actieplatform igive

Nadere informatie

project herinrichting Hospice Bethlehem HUISKAMER

project herinrichting Hospice Bethlehem HUISKAMER project herinrichting Hospice Bethlehem 2016-2017 HUISKAMER 1 project herinrichting Hospice Bethlehem 2016-2017 HUISKAMER 2 VOORWOORD Hospice Bethlehem in Nijmegen verzorgt in een huiselijke sfeer mensen

Nadere informatie

Algemene Ouderavond. Donderdag 11 oktober

Algemene Ouderavond. Donderdag 11 oktober Algemene Ouderavond Donderdag 11 oktober 2011 www.vriendenvandeoverhael.nl info@vriendenvandeoverhael.nl Waarom: Even voorstellen.. Om het gat te kunnen vullen tussen de huidige mogelijkheden en wensen

Nadere informatie

Hospice Marianahof kwaliteit van leven toevoegen aan de tijd die men nog heeft

Hospice Marianahof kwaliteit van leven toevoegen aan de tijd die men nog heeft Hospice Marianahof kwaliteit van leven toevoegen aan de tijd die men nog heeft Locatie Hospice Marianahof biedt veiligheid, geborgenheid en privacy en is gelegen in een parkachtige omgeving aan de San

Nadere informatie

Sponsorboek Onze Dorpskwis

Sponsorboek Onze Dorpskwis Sponsorboek Onze Dorpskwis voor Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen 1 e editie 2019 Pagina 1 Wàt een mogelijkheden om als sponsor de aandacht op je te richten Logo s Vragen over de website, vragen over

Nadere informatie

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014 STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014 Dapper Dagboek Dapper Dagboek INHOUDSOPGAVE Beleidsplan Jouw Dagboek, jouw verhaal Organisatie Ziekenhuizen Vrijwilligers Acties Financiën Communicatie Eindwoord

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen

Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen Inleiding Stichting Move For Health is een initiatief voortgekomen uit een aantal actieve leden van de hardloop groep verbonden aan healthclub Fit2Move

Nadere informatie

Een warm thuis voor mensen in de laatste levensfase

Een warm thuis voor mensen in de laatste levensfase Een warm thuis voor mensen in de laatste levensfase Tuinroos in bloei in onze prachtige tuin Hospice Kajan De meeste mensen blijven het liefst tot het eind van hun leven thuis in hun eigen omgeving. Soms

Nadere informatie

RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN 2015

RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN 2015 Stichting Den Haag Texel Johanna van Polanenlaan 52 2263TB Leidschendam KvK-nummer: 53938291 RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN 2015 Inhoud BESTUURSVERSLAG 1 Bestuursverslag 2 JAARSTUKKEN 2015 3 JAARREKENING

Nadere informatie

Rabobank NL43 RABO 0126 3864 98 t.n.v. KWF Kankerbestrijding afdeling Franeker

Rabobank NL43 RABO 0126 3864 98 t.n.v. KWF Kankerbestrijding afdeling Franeker Franeker 2015 Geachte ondernemer, Helpt u mee om van de SamenLoop voor Hoop Franeker 2015 een succes te maken? Franeker en omgeving staat 26 en 27 juni 2015 in het teken van de eerste SamenLoop voor Hoop.

Nadere informatie

Webinar 30 januari 2019

Webinar 30 januari 2019 De webinar start om 19.30 uur. Tot zo! Webinar 30 januari 2019 Even voorstellen Kim Cocu - Kim Cocu - Run for KiKa Marathon Even voorstellen. - Run for KiKa Marathon Emolife Events Inge Tishauser Instructies

Nadere informatie

Hospice Merefelt. Leven toevoegen aan de dagen

Hospice Merefelt. Leven toevoegen aan de dagen EXPERT Hospice Merefelt Leven toevoegen aan de dagen Hospice Merefelt Als genezing niet meer mogelijk is, worden er andere eisen aan de verzorging gesteld. Kan deze zorg niet meer thuis plaatsvinden, of

Nadere informatie

U kunt vanuit het ziekenhuis of thuis in een hospice worden opgenomen. Voor de opname in een hospice bestaan landelijk vastgestelde regels.

U kunt vanuit het ziekenhuis of thuis in een hospice worden opgenomen. Voor de opname in een hospice bestaan landelijk vastgestelde regels. Hospice Wat is een hospice Een hospice is een voorziening met 24 uurs zorg waar u kunt verblijven als u in de laatste, terminale fase van uw leven bent. Een hospice is gericht op palliatieve zorg. Dit

Nadere informatie

Apotheek. Catharina Apotheek. www.catharinaziekenhuis.nl

Apotheek. Catharina Apotheek. www.catharinaziekenhuis.nl Apotheek Catharina Apotheek www.catharinaziekenhuis.nl Inhoud Waarvoor kunt u bij ons terecht?... 3 Deskundig en veilig... 3 Assortiment... 4 Uitwisselen van informatie... 4 Privacy... 4 Wie werken er?...

Nadere informatie

Comfort, privacy en persoonlijke zorg

Comfort, privacy en persoonlijke zorg Hospice Comfort, privacy en persoonlijke zorg De hospices van TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) Een warme, huiselijke en comfortabele woonomgeving U kunt vertrouwen op een gespecialiseerd zorgteam Uw wensen

Nadere informatie

Dagbehandeling Locatie Sportlaan

Dagbehandeling Locatie Sportlaan Dagbehandeling Locatie Sportlaan Informatie over Dagbehandeling U wordt gedurende 1 dag opgenomen voor een dagbehandeling. In deze folder leest u belangrijke informatie over deze opname. Dag en tijdstip

Nadere informatie

Hospice. Informatie voor patiënten en familie over een opname in het hospice

Hospice. Informatie voor patiënten en familie over een opname in het hospice Hospice Informatie voor patiënten en familie over een opname in het hospice Wat is een hospice? Een hospice is voor mensen voor wie het niet mogelijk is of wenselijk is om de laatste fase van het leven

Nadere informatie

Kliniek Interne Oncologie Afdeling B0 / B0-Zuid / B1. Oncologisch Centrum

Kliniek Interne Oncologie Afdeling B0 / B0-Zuid / B1. Oncologisch Centrum Daniel Kanker den Instituut Hoed Oncologisch Centrum U wordt opgenomen op één van de verpleegafdelingen binnen de Kliniek Interne Oncologie in het Erasmus MC Kanker Instituut, locatie Daniel den Hoed.

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017 2021 Stichting PRETRunners Lieve de Keystraat 18 3067 KJ Rotterdam Tel. 0104560000 MOB- 0653373915 Pretrunners@Gmail.com www.pretrunners.nl Facebook: Team193 Pretrunners KvK nr 70186170

Nadere informatie

Beleidsplan Initiatiefnemer: Jeroen Donkers

Beleidsplan Initiatiefnemer: Jeroen Donkers Beleidsplan Initiatiefnemer: Jeroen Donkers Beleidsplan Stichting de Wens Ambulance Gelderland De stichting: De stichting Wens Ambulance Gelderland is 28 december 2016 opgericht. Als bestuurder van de

Nadere informatie

Soms gebeurt er wel eens iets wat jij niet wilt. Dit noemen wij onvrijwillige zorg. Onvrijwillige zorg mag alleen als jij in gevaar bent, of als jouw

Soms gebeurt er wel eens iets wat jij niet wilt. Dit noemen wij onvrijwillige zorg. Onvrijwillige zorg mag alleen als jij in gevaar bent, of als jouw Soms gebeurt er wel eens iets wat jij niet wilt. Dit noemen wij onvrijwillige zorg. Onvrijwillige zorg mag alleen als jij in gevaar bent, of als jouw gedrag gevaarlijk is voor andere mensen. Dit mag nooit

Nadere informatie

WAT BETEKENT DAT VOOR MIJ? In deze folder leest u er alles over.

WAT BETEKENT DAT VOOR MIJ? In deze folder leest u er alles over. WAT BETEKENT DAT VOOR MIJ? In deze folder leest u er alles over. Op 1 juli 2020 komt de nieuwe donorwet. Deze wet is voor mensen in Nederland van 18 jaar of ouder die ingeschreven zijn in een Nederlandse

Nadere informatie

Voorbeeld teksten. werven donaties uit je eigen netwerk. via je persoonlijke pagina

Voorbeeld teksten. werven donaties uit je eigen netwerk. via je persoonlijke pagina en De persoonlijke Mijn Ride pagina geeft je de mogelijkheid om jouw verhaal te doen en mensen in jouw omgeving op te roepen om ook mee te strijden door middel van het doen van een donatie via jouw persoonlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief VPTZ Zuidoost Friesland 2e uitgave 2014

Nieuwsbrief VPTZ Zuidoost Friesland 2e uitgave 2014 Nieuwsbrief VPTZ Zuidoost Friesland 2e uitgave 2014 Onderwerpen nieuwsbrief Een quote uit het gastenboek Als je geboren wordt, word je omringd door liefde, warmte en geborgenheid. Als je sterft en je wordt

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Kamer van Koophandel: De Stichting Emoties is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 58430229.

Jaarverslag 2014. Kamer van Koophandel: De Stichting Emoties is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 58430229. Jaarverslag 2014 Dit is het tweede jaarverslag van de Stichting Emoties. Wij hopen dat dit verslag voldoende vertrouwen geeft, om de samenwerking verder voort te zetten. Bijlage: uitgebreid financieel

Nadere informatie

Workshop uiterlijke verzorging. voor mensen met kanker

Workshop uiterlijke verzorging. voor mensen met kanker Workshop uiterlijke verzorging voor mensen met kanker Workshop uiterlijke verzorging Look Good...Feel Better. Dat is het motto van een workshop over uiterlijke verzorging, bestemd voor patiënten met kanker.

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Hospice Huizen

Beleidsplan Stichting Vrienden van Hospice Huizen Beleidsplan Stichting Vrienden van Hospice Huizen Voorzitter: Secretaris: Penningmeester: Sjaak Spanjersberg Louis Barmentlo Louise Kooij 31 oktober 2016 0 Inhoudsopgave Introductie... 2 1. Het werk dat

Nadere informatie

Lions Delft Spinning Event 3 september 2017

Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Lions Internationaal 100 jaar. Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Spinnen voor kinderen Zoveel mogelijk kinderen uit Delft op vakantie Het Lions Delft Spinning Event 2017 i.s.m. Club SportsArt

Nadere informatie

palliatief centrum Hospice in Kralingen gespecialiseerd in persoonsgerichte palliatieve zorg

palliatief centrum Hospice in Kralingen gespecialiseerd in persoonsgerichte palliatieve zorg palliatief centrum Hospice in Kralingen gespecialiseerd in persoonsgerichte palliatieve zorg Is uw thuissituatie niet toereikend om de laatste levensfase door te brengen? Dan kan De Regenboog een goed

Nadere informatie

Ongeneeslijk ziek. Samen uw zorg tijdig plannen

Ongeneeslijk ziek. Samen uw zorg tijdig plannen Ongeneeslijk ziek Samen uw zorg tijdig plannen Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 1.1 Een naaste die met u meedenkt...3 1.2 Gespreksonderwerpen...3 2. Belangrijke vragen...3 2.1 Lichamelijke veranderingen...3

Nadere informatie

WAT BETEKENT DAT VOOR MIJ? In deze folder leest u er alles over.

WAT BETEKENT DAT VOOR MIJ? In deze folder leest u er alles over. WAT BETEKENT DAT VOOR MIJ? In deze folder leest u er alles over. Vanaf 1 juli 2020 gaat de nieuwe donorwet in. Dan komt iedereen vanaf 18 jaar die is ingeschreven in een Nederlandse gemeente in het nieuwe

Nadere informatie

neosuite in het Anna Paviljoen

neosuite in het Anna Paviljoen neosuite in het Anna Paviljoen Inhoud Bezoek 4 Bezoek van kinderen tot 6 jaar 4 Bloemen 5 Contact met het Anna Paviljoen 6 Couveusecamera 3 Fotograferen en filmen in het Anna Paviljoen 5 Geld en kostbaarheden

Nadere informatie

Hospice Sint Maartenhuis Winschoten, een bijna-thuis-huis

Hospice Sint Maartenhuis Winschoten, een bijna-thuis-huis Jaarverslag 2018 Hospice Sint Maartenhuis Winschoten Het afgelopen verslagjaar kenmerkte zich aan de ene kant door een consolidatie van de werkzaamheden, maar aan de andere kant is het bestuur samen met

Nadere informatie

Dagbehandeling oncologie

Dagbehandeling oncologie Dagbehandeling oncologie Wat u moet weten mca.nl Inhoudsopgave 1. Dagbehandeling oncologie 2. Verpleegkundig spreekuur 3. Bloeduitslagen 4. Telefonisch consult 5. De verpleegkundige zorg 6. Uw verblijf

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 8 Oktober/november 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht

Nadere informatie