t Omlopertje jaargang 7 nummer 25 6 maart 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "t Omlopertje jaargang 7 nummer 25 6 maart 2015"

Transcriptie

1 t Omlopertje jaargang 7 nummer 25 6 maart 2015 Kind op Maandag Een echte vriend Matteüs 14:22-33; 16:23-28; 16:30-35 Petrus is een vriend van Jezus. Toen hij hem voor het eerst zag, is hij hem meteen gevolgd. Deze week horen we een paar verhalen over wat hij met Jezus heeft meegemaakt: hoe Jezus over het water naar hem toe liep en hem riep; hoe Jezus hem de rots noemde. Maar we horen ook hoe Petrus uiteindelijk zei: Ik ken die man niet. Jarigen De jarigen voor de komende week zijn: 12 maart Mayke de Lange groep 2 13 maart Kirsten Toerse groep 7 Beide jarigen alvast een heel mooie verjaardag toegewenst. Welkom Na de voorjaarsvakantie hebben we bij ons op school drie nieuwe leerlingen mogen verwelkomen in groep 1. Dit zijn; Inge Redder, Anna Feijen en Liese Feijen. We wensen Inge, Anna en Liese een heel mooie tijd bij ons op school. Open Huis Net als voorgaande jaren, houden wij ook dit jaar weer een Open Huis voor alle geïnteresseerde ouders van nieuwe leerlingen. Onder het genot van een kopje koffie of thee, kunt u informatie krijgen over onze school. U kunt dan bij ons terecht met al uw vragen. Tevens is er de mogelijk voor een rondleiding door de school om de sfeer te proeven. Aangezien veel lezers van deze nieuwsbrief hun kind(eren) al bij ons op school hebben zitten, willen wij u vragen deze informatie te delen met ouders/verzorgers waarvan het kind tussen augustus 2015 en oktober 2016, 4 jaar wordt. Het Open Huis is op woensdag 18 maart van uur tot uur. Projectweek Afrika voor Stichting Congo! In de periode van 9 t/m 19 maart, hebben we onze jaarlijkse projectweek. Dit jaar heeft het, zoals u wellicht al weet, als thema Afrika. Een mooi onderwerp, temeer omdat er een goed doel aan gekoppeld is, namelijk Stichting Congo. Stichting Congo is een stichting die de inwoners van Congo in Afrika een handje helpt door het opzetten van verschillende projecten op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en landbouw. Tijdens ons project willen we als school zoveel mogelijk geld inzamelen voor de aanschaf van schoolpakketjes en/of schoolborden voor o.a. de school Wembo in Kinshasa (Congo). Dit willen we gaan doen door o.a. lege flessen in te zamelen. Op het podium in de hal staan grote dozen waar de flessen in verzameld kunnen worden. Daarnaast zal er tijdens de afsluitavond een marktje worden georganiseerd waarop leerlingen zelfgemaakte spulletjes verkopen. Het geld van de collecte tijdens de Kerst is een mooi startbedrag gebleken, namelijk 68,59! Op maandag 26 maart zal dan uiteindelijk het totaalbedrag middels een cheque overhandigd worden aan de heer Guy Okamba, coördinator van de Stichting Congo. We hopen op goede projectdagen!

2 n.b. Voor het maken van werkstukken voor de projectweek, zijn we op zoek naar eierdozen. U kunt ze inleveren op school. Snappet in groep 5 Deze week zijn de leerlingen van groep 5 begonnen met het programma Snappet. Hierbij verwerken de leerlingen de lesstof niet meer in een schrift of werkboek maar digitaal op een tablet. Dit doen zij voor de vakken rekenen, taal en spelling. Iedere leerling van de groep heeft hiervoor een tablet gekregen. Het digitaal verwerken heeft enkele voordelen nl: directe feedback op het gemaakte werk; leerkracht heeft direct overzicht over de leerlingresultaten; leerkracht kan gericht oefeningen klaarzetten, zodat een leerling kan werken aan zijn/haar leerdoelen (onderwijs op maat); leerlingen zijn erg gemotiveerd om op de tablet te werken en meer oefenen zorgt voor een betere leerstofverwerking; doordat er geen nakijkwerk meer is, is er voor de leerkrachten meer tijd voor lesvoorbereiding. De komende periode gaan we de resultaten nauwgezet volgen. Ook de ervaringen van de leerkracht en de leerlingen gaan we evalueren. Op basis van deze gegevens gaan we bepalen of we hier mee doorgaan en of we dit voor meerdere groepen gaan gebruiken. Op de website vindt u meer informatie over Snappet UIT DE GROEPEN UIT DE GROEPEN UIT DE GROEPEN UIT DE GROEPEN UIT DE Groep 1/2 Letterkast De kinderen mogen volgende week voorwerpen meenemen waar je de a in hoort en ook schrijft (bv. bal) en de aa (bv. aap). Graag voorwerpen meegeven die zogenoemd klankzuiver zijn, zoals de hiervoor genoemde voorbeelden. Spel en boekenplan Maandag is weer spel- & boekenplan. Graag de tassen weer inleveren in de daarvoor bestemde bakken die bij de deur staan. De kinderen krijgen alleen een nieuwe tas mee als de vorige is ingeleverd. Project Wij zijn inmiddels begonnen met het project Afrika. De kinderen mogen spulletjes meenemen die we in de klas neer kunnen zetten. Graag zelfs! Maandag komt Guy (uit Congo) bij ons in de klas vertellen over hoe de mensen daar leven, etc. Oproep Onze voorraad begint weer op te raken! Wie heeft er voor ons: keukenrollen (wc rolletjes hebben we nog genoeg) en boterkuipjes (s.v.p. goed schoongewassen). Ook plastic tassen zijn welkom. Vriendenboekje kwijt Maud uit groep 1 is haar vriendenboekje kwijt. Willen jullie thuis kijken of hij ergens ligt, want Maud wil hem heel graag terug.

3 Spullen voor groep 1/2 Voor groep 1/2 zijn we op zoek naar een parasol met raffia voor de presentatie van ons project Afrika, wie heeft dit voor ons te leen? Daarnaast willen we i.v.m. het project Afrika, graag trommels maken, maar we hebben nog geen enkel conservenblik binnen. Wie helpt ons hieraan? Ook hebben we nog een paar schoenendozen nodig om allemaal een kijkdoos te kunnen maken, wie heeft dit voor ons? Groep 4 Tafels oefenen Bijna alle kinderen hebben nu ook de tafel van 6 opgezegd! Hier zijn we natuurlijk erg blij mee. Deze week hebben de kinderen de tafel van 9 meegekregen. En dan hoeven we hierna nog maar 2 tafels te leren! Het is wel belangrijk om ook de tafels te blijven oefenen die de kinderen al opgezegd hebben. Want voordat ze hun tafeldiploma krijgen moeten ze ook 80 tafelsommen in 5 minuten kunnen maken. Dit is best pittig, dus veel blijven oefenen! Stagiaire Misschien hebt u het thuis al gehoord, maar er is in groep 4 sinds kort een stagiaire. Het is juf Laura. Juf Laura is 3e jaars Pabo-studente. De komende 10 weken is ze er de hele week in groep 4. Dit vinden we natuurlijk erg fijn. Welkom! Ovenvaste schaaltjes De leerlingen van groep 4 mogen allemaal een ovenvast glazen schaaltje/kommetje van ten hoogste 20 cm. meenemen naar school. Deze wordt gebruikt voor het knutselen, maar komt (als het goed is) ongeschonden weer bij u in de kast te staan. Pringles bussen In groep 4 zijn al vele lege Pringles bussen binnengekomen! Echter, we hebben er nog niet genoeg. Dus bij deze een oproepje om nog even goed aan de Pringles chips te gaan met z n allen en dan de lege bussen (met deksel!) in te leveren in groep 4! Groep 6 Toets aardrijkskunde Aanstaande dinsdag is de aardrijkskunde toets van hoofdstuk 5. Jullie hebben nog een paar dagen om te leren. Nog genoeg tijd om je een keer te laten overhoren. Zet m op! Nemen jullie de werkboekjes ook weer mee naar school? Er liggen bij verschillende kinderen ook nog geschiedeniswerkboekjes thuis. Willen de ouders er op toezien dat ook deze weer op school komen? Project Afrika Volgende week start het schoolproject met het thema: Afrika. Op deze nieuwsbrief is daar al meer over te lezen. Voor een knutselopdracht hebben we oude lakens nodig. Bij voorkeur witte. Wie helpt ons hieraan? Inleveren bij groep 6.

4 Groep 6 & 7 Wereld Water Wandeling voor groep 6 en 7. Groep 6 en 7 doen donderdag 19 maart mee met de Wereld Water Wandeling. Deze wandeling is een sponsorloop waarbij een waterproject in Ethiopië gesponsord wordt. De kinderen krijgen vandaag de formulieren mee. Uiterlijk 16 maart moeten deze formulieren en het geld weer ingeleverd worden. Het is dus de bedoeling dat de kinderen de bijdragen meteen incasseren. De wandeling begint bij de Voorveghter in Hardenberg en is ongeveer 6 kilometer. Wij gaan die tocht lopen..maar tijdens het lopen draagt elk kind 3 liter water in een rugzak met zich mee. Dit moet ieder kind zelf meenemen. Dat maakt de 6 kilometer behoorlijk intensief. Het staat in schril contrast met de kilometers die de kinderen in Ethiopië moeten lopen voor water. Water is voor ons vanzelfsprekend, daar is dat niet zo! Na afloop van de wandeling kunnen de kinderen hun water omruilen voor ranja. Door mee te lopen, hopen we een mooie bijdrage te kunnen leveren aan dit project. We hebben nog wel vervoer nodig. Voor groep 7 hebben zich al diverse ouders opgegeven. We vertrekken om uur van school. Dus niet om uur zoals in eerdere berichten is aangegeven. In Hardenberg parkeren we bij de Voorveghter of in de parkeergarage daarnaast. Let op: het is overal betaald parkeren! We verwachten om uiterlijk uur weer terug te zijn. Wie rijdt en wandelt met ons mee? Opgeven bij de eigen leerkracht. Trek stevige schoenen aan. De tocht gaat voor een deel over gras langs water. Controleer dus op teken! Groep 8 Nieuws van het Vechtdal in Ommen Dinsdag 17 maart om uur is er een extra vraag- en informatieavond voor de ouders van de leerlingen van groep 8. Op deze avond staat niet meer de schoolkeuze centraal, maar kunnen er vragen gesteld worden over de juiste leerroute en de aanmelding/plaatsing in het algemeen. De avond vindt plaats in het schoolgebouw aan de Van Reeuwijkstraat 1. Groep 8 voorstelling Donderdag 19 maart gaan we met de groep naar de voorstelling Anna s Oorlog. De gemeente Hardenberg wil extra aandacht schenken aan het herdenken van de Tweede Wereldoorlog en het vieren van onze vrijheid. Het is op 4 en 5 mei namelijk 70 jaar geleden dat we werden bevrijd. De theatervoorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek van Beatrijs Nolet. Het is een indrukwekkend en meeslepend verhaal. Verhalenvertelster Marjo Dames vertelt op boeiende wijze over de verschillende rollen die mensen gespeeld hebben tijdens deze oorlog; over het verzwijgen en de betekenis die dat heeft op kinderen van nu. Het vervoer is inmiddels geregeld. Fijn dat er zoveel ouders bereid zijn om mee te gaan! We vertrekken om uur, het start om uur en het duurt 50 minuten. Groep 8 nieuws De regels m.b.t. het gebruik en in het bezit zijn van een mobieltje, zijn aangekaart in groep 8. De kinderen laten het mobieltje in hun jas of tas op de gang of ze leggen het s morgens in een mandje vóór in de klas en kunnen het dan om uur of uur weer meenemen.

5 Project groep 8 Volgende week starten we met de hele school het project over Afrika. In groep 8 gaan we grotendeels in groepjes werken. De kinderen kiezen daarbij hun eigen thema en bereiden zich zo voor op de presentatie op 19 maart. Ook gaan we een aantal lessen klassikaal doen. Heeft u nog spullen die we mogen lenen / gebruiken die betrekking hebben op het project, dan houd ik me aanbevolen. Schoolvoetbaltoernooi Op woensdag 8 april staat het jaarlijkse voetbaltoernooi weer gepland. Inmiddels hebben we twee scheidsrechters die namens onze school meedoen; Stefan Kooiker en Harco Bols. Dank jullie wel alvast. Zoals het er nu naar uitziet doen we mee met 3 teams; 2 meisjesteams en 1 jongensteam. Enkele jongens uit groep 7 zullen het jongensteam aanvullen. Juf Annebeth, die zelf op voetbal zit, zal een meisjesteam begeleiden en daarnaast zoeken we nog 2 andere leiders. Wie kan en wil die taak wel op zich nemen. Ik hoor het graag. AGENDA 9 maart Start Projectweek met Guy Okamba 12 maart uur Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (GGD) 18 maart uur uur Open Huis voor nieuwe leerlingen 19 maart groep 6&7 wandelen voor water 19 maart groep 8 voorstelling Anna s oorlog 19 maart Afsluiting van de Projectweek van uur tot uur 23 maart OKBG-vergadering 31 maart Kledingcontainer op school 2 april Paasviering op school 2 april Schoolkrant 3 t/m 6 april Paasvakantie Het team van CNS Balkbrug wenst jullie allemaal een goed weekend. Actie voor de voedselbank Hardenberg En heb je afgelopen week DE-punten meegenomen voor de voedselbank? Ook komende week kun je meedoen met de actie! Neem komende week producten mee die bij jullie thuis in de (kelder)kast staan, maar die jullie eigenlijk nooit eten (of die jij niet lust ). Op school staat bij het keukentje een krat waar je de producten in kunt plaatsen. Belangrijk is dat de producten niet over datum zijn. Veel succes!

t Omlopertje jaargang 7 nummer 26 13 maart 2015

t Omlopertje jaargang 7 nummer 26 13 maart 2015 t Omlopertje jaargang 7 nummer 26 13 maart 2015 Kind op Maandag Vraag het gewoon! Johannes 3:1-21; 7:45-52; 19:38-42 Nicodemus is een Farizeeër. Hij weet veel van de heilige boeken, maar toch zit hij vol

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 7 nummer 43 25 september 2015

t Omlopertje jaargang 7 nummer 43 25 september 2015 t Omlopertje jaargang 7 nummer 43 25 september 2015 Kind op Maandag Wat zeg jij ervan? Matteüs 9:32-34, 10:1-4, 10:5-15 Jezus geneest een man die niet kan praten. Dat is zo bijzonder, dat iedereen er wel

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018 t Omlopertje jaargang 10 nummer 26 10 september 2018 Kind op Maandag Ik heb jou nodig! Exodus 3: 1-14, Exodus 3: 15-4: 21 en 27-31 God heeft Mozes nodig: Hij moet naar de farao van Egypte gaan om te zeggen

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 7 nummer 20 23 januari 2015

t Omlopertje jaargang 7 nummer 20 23 januari 2015 t Omlopertje jaargang 7 nummer 20 23 januari 2015 Kind op Maandag Dit is het moment Johannes 4:46-54; 5:1-23 Een man zit al achtendertig jaar te wachten. Als het water van het bad in beweging komt, moet

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 7 nummer 48 6 november 2015

t Omlopertje jaargang 7 nummer 48 6 november 2015 t Omlopertje jaargang 7 nummer 48 6 november 2015 Kind op Maandag Lang zul je leven! Genesis 21:1-7; 21:8-21; 22:1-9 Voor de verhalen van deze week maken we een sprong in de tijd. De jaren gaan voorbij,

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

SCHOOLJOURNAAL obs De Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :obs@deberkenhorst.nl website: http://www.deberkenhorst.

SCHOOLJOURNAAL obs De Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :obs@deberkenhorst.nl website: http://www.deberkenhorst. SCHOOLJOURNAAL obs De Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :obs@deberkenhorst.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 07-03-2014 DE VIER BASISREGELS: 1. Let op je woorden 2. Houd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 9 maart 2015

Nieuwsbrief 25 9 maart 2015 Nieuwsbrief 25 9 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De afgelopen week was de schoolfotograaf op school. U krijgt binnenkort een inlogcode voor

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

Uit ons hart. Agenda deze week. Schoolagenda en fotoalbum. Wat zou ik graag

Uit ons hart. Agenda deze week. Schoolagenda en fotoalbum. Wat zou ik graag Nieuwsbrief 6 maandag 21 vrijdag 25 september Uit ons hart Wat zou ik graag als Nederland niet meer veilig is voor m n gezin als de kraan al maanden geen water meer geeft als de scholen gesloten zijn als

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 19 maart 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 12 Nieuws vanuit de directie Inhoud 1

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 7 nummer 47 30 oktober 2015

t Omlopertje jaargang 7 nummer 47 30 oktober 2015 t Omlopertje jaargang 7 nummer 47 30 oktober 2015 Kind op Maandag Wie zegt dat? Genesis 15,16,17 God belooft Abram een grote familie: zo groot als het aantal sterren in de nacht. Het is een mooie belofte,

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015. Bonifax Wassenaar, maart 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand maart 2015. Deze maand staat grotendeels in het teken van de projectweken met als afsluiting de open-huis-avond op

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 9 mei 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. Bag2school

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum 0251 651554 info@sokkerwei.net www.sokkerwei.nl. Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei

Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum 0251 651554 info@sokkerwei.net www.sokkerwei.nl. Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum 0251 651554 info@sokkerwei.net www.sokkerwei.nl De Sokkerwei Uit de wei vrijdag 20 februari 2015 Deze week in; Uit

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

19 februari 2016 jaargang 24 nummer 24

19 februari 2016 jaargang 24 nummer 24 19 februari 2016 jaargang 24 nummer 24 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 Beste meisjes, jongens en ouders, Nog even en het is weer zover. Dan vieren we ons grote schoolfeest. Het schoolfeest is op: Vrijdag 5 februari De groepen 1 t/m 4

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 De Hienwijzer Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 15 februari De kinderen uit groep 8 krijgen Onderwijskundige rapporten (OKR) mee naar huis 17 februari Kwartfinale Nationale voorleeswedstrijd,

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016 t Omlopertje jaargang 8 nummer 26 26 september 2016 Kind op Maandag Hoe nu verder? Exodus 14,16,17 De farao gaat achter de Israëlieten aan. Ze komen bij de rode zee; hoe moet het nu verder? God wijst de

Nadere informatie

29 augustus 2014. TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 WAKKER WORDEN

29 augustus 2014. TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 WAKKER WORDEN Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.binnenplein.nl 29 augustus 2014 AGENDA Ma 1 Di 2 Woe 3 Informatieavond groep 1 t/m 8 Do 4 Vrij 5 Za 6 Oud

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 23-09-2015 Terugblik kermis Terugblik kermis Schoolfotgraaf Hoofdluis

Nadere informatie

cbs de Wiekslag, Wijkstraat 4, 7695 TJ Bruchterveld

cbs de Wiekslag, Wijkstraat 4, 7695 TJ Bruchterveld cbs de Wiekslag, Wijkstraat 4, 7695 TJ Bruchterveld website: www.cbsdewiekslag.nl e-mail: info@cbsdewiekslag.nl redactie: Jan Bakker 19 02-2015 nummer 390 Niet naast mijn deur Luide protesten klonken deze

Nadere informatie

Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10

Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10 Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10 Godsdienstige vorming Het thema van deze week is: Niet mogen meedoen. Soms kun je niet meedoen, soms mag je niet meedoen. Van je bezorgde ouders mag je niet

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Nationaal Schoolontbijt

Nationaal Schoolontbijt Jaargang 14, nummer 10 Vrijdag 07-11-2014 Medicijnen Leerkrachten krijgen soms het verzoek van ouders om kinderen bepaalde medicijnen toe te dienen. De school verleent medewerking aan zo n verzoek van

Nadere informatie

23 maart 2018

23 maart 2018 1388 www.clarafabriciusschool.nl 23 maart 2018 26 maart Laatste les schooltennis op de tennisbaan van TVHA 28 maart De grote rekendag 29 maart Paasviering / Podiumochtend groep 6 30 maart Goede vrijdag

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 8 nummer 3 18 januari 2016

t Omlopertje jaargang 8 nummer 3 18 januari 2016 t Omlopertje jaargang 8 nummer 3 18 januari 2016 Kind op Maandag Doe eens niet gewoon! Matteüs 6:1-4,5-15, 19-24 Bij God gaat alles net anders dan je zou denken. Als je iets goeds doet voor andere mensen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Heerlen, dinsdag 6 oktober 2015 Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 3 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u over : - Dag van de leraar - Ouderbijdrage - Ouderparticipatie

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Sponsorloop 2014. Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014

Sponsorloop 2014. Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014 Onderwerp: Vastenactie en sponsorloop Sponsorloop 2014 Vastenactie Yojana en Simavi, 19 maart 2014 16.00-18.00 uur Hoofdgebouw Beste jongens en meisjes Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 5 december 2014 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 6 Oud Papier NIEUWS UIT DE HEMEL

Nadere informatie

19 februari 2016

19 februari 2016 1298 www.clarafabriciusschool.nl 19 februari 2016 19 februari De kinderen krijgen hun rapport mee naar huis 25 februari Groep 6 gaat naar Geofort in Herwijnen 6 maart Schoolgezinsdienst in de kerk te Herveld

Nadere informatie

De olifant die woord hield

De olifant die woord hield De olifant die woord hield Een voorstelling van verhalenverteller Peter Faber www.peterfaber.eu Inleiding Aan het eind van haar leven las Annie MG Schmidt al haar sprookjes nog eens door. Genadeloos streepte

Nadere informatie

02 Excursie groep1-2a Zaanse uurwerkmuseum

02 Excursie groep1-2a Zaanse uurwerkmuseum 01 Studiedagen en vakantie Volgende week donderdag begint de voorjaarsvakantie. De kinderen zijn op vrijdag 26 februari al vrij, dit is een studiedag. De kinderen worden op dinsdag 7maart weer op school

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Agenda 07 t/m 18 oktober Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 04 november Studiedag leerlingen vrij 11 november Studiedag leerlingen vrij Gymles groep 1 en 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2014 Jaargang: 2014-2015

Nieuwsbrief November 2014 Jaargang: 2014-2015 Nieuwsbrief November 2014 Jaargang: 2014-2015 Nieuwe leerlingen op onze school Senne van Oene is onze nieuwe leerling in groep 1a. Welkom Senne, een hele fijne tijd bij ons op school toegewenst! Belangrijke

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn:

Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn: Leeuwarden, 5 februari 2016 Geachte ouders, Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn: Schoolfruit van de week Woensdag : snacktomaatjes Donderdag:

Nadere informatie

Weekbericht o.b.s. De Eiber

Weekbericht o.b.s. De Eiber Weekbericht o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 25, nummer 16 11 januari 2013 In deze editie: Start van 2013 Voorstelling kleuters Estafette Nieuwe ouders Agenda/kalender Arts/tandarts Studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Agenda: Ma 03-02 Rapport mee Wo 05-02 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Ma 10-02 OR vergadering 19.30 uur Ma t/m vr 24-02 t/m 28-02 Voorjaarsvakantie Wo 19-03 Verkiezingen

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 HET LEITJE Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 AGENDA Dinsdag 10 november: Donderdag 12 november: Zaterdag 14 november: 12.45 uur Inloopspreekuur Jeugdverpleegkundige 8.30 uur Studiedag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

De kinderpagina is dit keer van groep 3, en de pagina over Plan Nederland komt van groep 6/7

De kinderpagina is dit keer van groep 3, en de pagina over Plan Nederland komt van groep 6/7 OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 27 Agenda

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13 Agenda 30 november middagspreekuur voor groep 4 1 dec middag spreekuur overige groepen 4 dec Sinterklaasfeest (gr 5 t/m 8

Nadere informatie

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl)

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) o.b.s. De Ent Losse Entjes Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 8 februari Oud papier 12 maart OR vergadering 11 t/m 13 februari Eindtoets Basisonderwijs

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 / Nummer 8 Datum: 19 maart 2015 AGENDA. 3 en 6 april Vrij i.v.m. Pasen 17 april Vernekijker nummer 9.

Schooljaar 2014-2015 / Nummer 8 Datum: 19 maart 2015 AGENDA. 3 en 6 april Vrij i.v.m. Pasen 17 april Vernekijker nummer 9. Schooljaar 2014-2015 / Nummer 8 Datum: 19 maart 2015 AGENDA 3 en 6 april Vrij i.v.m. Pasen 17 april Vernekijker nummer 9 Van de directie Heeft u al gekeken? Er gebeurt heel veel in en om onze school! Deze

Nadere informatie

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht:

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht: 03-07-2015 nieuwsbrief 40 Beste ouders / verzorgers, Het einde is in zicht, nog twee weken en dan begint onze zomervakantie We hebben na de afgelopen hete dagen een aantal vragen gehad over het tropenrooster.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016

Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016 Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016 Welkom in de groepen 4 Groep 4a Dimf van Balen dvbalen@bshofstee.nl Groep 4b Eveline Bindels ebindels@bshofstee.nl Vicky van Beckhoven vvbeckhoven@bshofstee.nl

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 Informatie avond (Herhaalde berichtgeving): Op dinsdag

Nadere informatie

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Weekbericht van 9-11-2015 Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Sinds augustus 2012 ben ik als Meerschools Intern Begeleider SKOD werkzaam op de Brummelbos. Dit heb ik de afgelopen ruim 3,5

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursus 2015-2016. 23 september 2015 nr. 81. Van de schoolraad: OPEN DAG

Nieuwsbrief Cursus 2015-2016. 23 september 2015 nr. 81. Van de schoolraad: OPEN DAG Nieuwsbrief Cursus 2015-2016. 23 september 2015 nr. 81 Agenda Van de schoolraad: 24 september 2015 Personeels vergadering 28 september Viering met ouders in de kerk te Surhuisterveen. Startvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Agenda 26 januari Centrale aanmelddag nieuwe leerlingen (15.30-17.00 uur en 19.00-20.30 uur) 20.00 uur vergadering Schoolcommissie 27 januari Workshop groep 5 t/m 8 Waar

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Groepsindeling nieuwe schooljaar Woensdag hebben alle leerlingen een brief meegekregen met de indeling van de groepen voor het nieuwe schooljaar.

Groepsindeling nieuwe schooljaar Woensdag hebben alle leerlingen een brief meegekregen met de indeling van de groepen voor het nieuwe schooljaar. Weekbrief 29 juni 2015 Algemene mededelingen Groepsindeling nieuwe schooljaar Woensdag hebben alle leerlingen een brief meegekregen met de indeling van de groepen voor het nieuwe schooljaar. groep 1/2a

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 2 24 SEPTEMBER 2015. (nr. 3 zal verschijnen op 8 oktober 2015)

Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 2 24 SEPTEMBER 2015. (nr. 3 zal verschijnen op 8 oktober 2015) Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 2 24 SEPTEMBER 2015 (nr. 3 zal verschijnen op 8 oktober 2015) 25-09 Laura van der Veght (gr. 4) 28-09 Joy van Tiel (gr. 1)

Nadere informatie

23 t/m 27 feb. Voorjaarsvakantie. 04 maart Opendag

23 t/m 27 feb. Voorjaarsvakantie. 04 maart Opendag DE BASISKRANT 6 februari 2015 Jaargang 16 Nummer 12 Agenda. 23 t/m 27 feb. Voorjaarsvakantie. 04 maart Opendag Verjaardagen. Binnenkort zijn jarig: Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6a Groep 6b-7 Groep 8 Noa

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 29 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 29 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 september 2017 Beste ouders, Kinderboekenweek Komende week is het al weer zover, de Kinderboekenweek gaat van start! Op woensdag 4 oktober

Nadere informatie