Twee zalen kunnen samengevoegd worden tot een zaal. Daarmee kan er een ruimte worden gecreëerd voor maximaal 40 tot 70 personen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Twee zalen kunnen samengevoegd worden tot een zaal. Daarmee kan er een ruimte worden gecreëerd voor maximaal 40 tot 70 personen."

Transcriptie

1 maart 2014 Protocol vergadercentrum Het Waterschapshuis Vergadercentrum Het vergadercentrum heeft als doel de onderlinge samenwerking tussen de waterschappen en partners uit de watersector te faciliteren. Het biedt de kans om op een centrale en goed te bereiken locatie op ambtelijk en bestuurlijk niveau met elkaar te vergaderen en samen te werken in stuur- en werkgroepen. Daarnaast is het in het kader van het nieuwe werken op beperkte schaal mogelijk gebruik te maken van flexplekken. De capaciteit van het centrum bestaat uit: 1 zaal voor 8 personen 1 zalen voor 12 personen 1 zaal voor 24 personen (4 e verdieping) 2 zalen voor 30 personen 2 zalen voor 18 personen Twee zalen kunnen samengevoegd worden tot een zaal. Daarmee kan er een ruimte worden gecreëerd voor maximaal 40 tot 70 personen. Reserveren en annuleren vergaderzalen Het verzoek voor het reserveren van een vergaderzaal graag via laten lopen. Invulling van het desbetreffende formulier leidt tot een efficiëntere planning en een optimale dienstverlening. In geval van vragen of wensen kunt u bellen met Mocht u de gereserveerde vergaderzaal willen annuleren, dan dient dit uiterlijk twee werkdagen voor de geplande vergaderdatum te gebeuren. Indien u niet tijdig annuleert, zullen de eventuele kosten, zoals lunches, gehuurde apparatuur en/of ingehuurd personeel aan u worden doorbelast. Alleen op die manier kan het vergadercentrum optimaal worden benut. Openingstijden receptie en vergadercentrum De receptie van het vergadercentrum is geopend van tot uur. Om uur worden de vergaderruimten afgesloten. Om uw en onze veiligheid te waarborgen is Het Waterschapshuis overgegaan op elektronische sloten. Dit betekent dat u er na 17:00 uur Het Vergadercentrum wel uit kunt, maar niet meer in, tenzij er een medewerker van HWH aanwezig is bij de vergaderingen. Denk dus bij het vertrek aan uw eigendommen. Verlenging van de vergadertijd is uitsluitend mogelijk indien een medewerker van Het Waterschapshuis (HWH), het Informatiehuis Water (IHW) of de Stowa deelneemt aan de bijeenkomst. De betrokken medewerker is dan verantwoordelijk voor het afsluiten van het vergadercentrum. De deelnemers aan een bijeenkomst kunnen op het beeldscherm bij de receptiebalie en/of het vergadercentrum zien in welke vergaderzaal zij worden verwacht.

2 Gebruik vergaderruimte Om gebruik te maken van één van de vergaderzalen dient u zich te melden bij de receptie van Het Waterschapshuis. De receptie vindt u op de 3 e verdieping. U krijgt dan een sleutel voor de door u gereserveerde zaal. U bent vervolgens verantwoordelijk voor het openen en sluiten van de zaal alsmede het ordelijk achterlaten van de ruimte. Na afronding van de bijeenkomst levert u de sleutel weer in bij de receptie. U dient de vergaderruimte schoon achter te laten. Gebruikte bekers kunnen in de prullenbakken worden gedeponeerd. Het wordt enorm op prijs gesteld als u de koffie-/thee-/waterkannen naar de pantry brengt. Voorzieningen Lunch Het vergadercentrum werkt met een extern cateringbedrijf dat biologische producten levert. De samenstelling en het aantal personen zoals dat op het aanvraagformulier voor de vergadering is aangegeven, kunnen uiterlijk tot uur op de werkdag voorafgaande aan de geplande vergaderdatum nog worden aangepast of afgezegd. Bijbestellingen kunnen tot 9.00 uur op de dag van de vergadering worden gedaan. Wanneer u gebruik wilt maken van de catering, dient u uw reservering te voorzien van een kostenplaats/ opdracht bon nummer/ project code of het geen wat nodig is voor betaling van de factuur volgens uw administratie. Wanneer deze ontbreekt, kunnen wij de reservering helaas niet verwerken. De lunch wordt om uur geserveerd en wordt na ca. een half uur weer opgehaald. Wanneer het een lunch voor een groep van meer dan 16 personen betreft of de vergaderruimte in een theateropstelling staat, wordt de lunch altijd in de pantry geserveerd. Dit geldt eveneens voor het nuttigen van een hapje en een drankje. De prijzen zijn als volgt: Lunch 7,30 p.p. 3 broodjes p.p., biologisch fruit en sap, melk, karnemelk Sandwich Lunch 8,75 p.p. Een smakelijk sandwichbuffet van ambachtelijke broodsoorten. Clubsandwiches met zalmfilet, Engelse sandwich met rosbief komkommer en mierikswortelsaus, stevig kloosterbrood met lekkere kaassoorten, Zuiderzeebrood met huisgemaakte verse groentesmeerseltjes, en nog veel meer lekkers. Gemiddeld 5 sneetjes per persoon, aangevuld met melk, karnemelk en fruit.3 broodjes p.p., biologisch fruit en sap, melk, karnemelk Soep Lunch 11,00 p.p. Broodjesbuffet bestaande uit een assortiment broodjes* uit het dagmenu, aangevuld met melk, karnemelk en fruit. De dagsoep, ambachtelijk bereid, warm aangeleverd inclusief soepkom en lepel. Lunch de Lux 9,50 p.p. Broodjesbuffet bestaande uit een assortiment broodjes uit het dagmenu*, waarvan er 1 per persoon belegd wordt met een luxe vissoort als, forelfilet, zalmfilet en/of in het seizoen een broodje haring, aangevuld met melk, karnemelk en fruit.

3 Dieet Lunch: - 7,30 p.p. Frisse groene salade met verse rauwkost, olijfolie, een smakelijk groenteomeletje, Beemsterkaas en onze ambachtelijk bereide kipfilet. Een flesje water maakt deze lunch compleet Geschikt voor low carb dieet, glutenvrij en suikervrij. Hapjes Kaas/worst en zouten en noten 2,83 p.p. De reeds bekende schalen met diverse kaas- en worstsoorten alsmede zoutjes /nootjes Te bestellen voor ieder aantal. Receptiehapjes 1,10 per stuk Een mooi assortiment smakelijke receptiehapjes, allen ambachtelijk bereid en met zorg opgemaakt. Ham met asperge, kaas met gember, olijf en ananas, zalmfilet op komkommer, toast met paté en mandarijn, toastje met brie en noten, kipspiesje met chorizo, nieuwe haring met ui op roggebrood en toast met forel. De minimum bestelhoeveelheid is 70 stuks. Tapas tafelgarnituur 5,30 per persoon Een feestelijke schaal met knapperige tonijnwrapjes, plakjes chorizo, huis gemarineerde champignons, hete kip spiesje, olijven, gehaktballetje met piri-pirisaus en natuurlijk nachos chips om te dippen. De minimum bestelhoeveelheid is voor 10 personen. Minibroodjes 2,00 per stuk Mooi opgemaakte minibroodjes met een smakelijk assortiment beleg. O.a. brie met nootjes, rosbief met kaas en rauwkost, zalmfilet met een plakje ei, Beemster kaas met knapperige rauwkost en roompaté met cumberlandsaus. Kaasplateau Van de buren 5,65 per persoon Overheerlijke ambachtelijke kaas; blokjes jonge en oude kaas, brandnetel-, fenegriek- en kruidnagelkaas en ook een blokje geitenkaas ontbreekt niet. De kaas komt van Kaasboerderij de Staelenhoef (Soest). Te bestellen vanaf 20 personen. Ambachtelijke warme snackjes 1,15 per stuk Krokante kipkluifjes, Duitse curryworstjes, black Tigers gemarineerd in de knoflook, gehaktballetjes en pittige kipspiesjes, allen in mini-uitvoering en heel smakelijk. De minimum bestelhoeveelheid is 75 stuks. Frisdranken & Borrelkosten Borrelkosten Per 1 februari 2014 wordt er bij borrels een prijs per persoon berekend voor het opstellen en uithalen van flessen en glaswerk van 0,75 per persoon. Dranken gaan als vanouds op nacalculatie, prijzen zijn per consumptie. Biologische witte en rode wijn en rosé 1,75 Gulpener bier 1,65 Frisdrank en sap 1,40 Koffie, thee en water zijn standaard beschikbaar De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

4 Apparatuur Voor presentaties e.d. dient u gebruik te maken van uw eigen laptop. Voor het gebruik van de beamers, LCD apparatuur en andere apparatuur van het vergadercentrum zijn gebruiksaanwijzingen verkrijgbaar bij de receptie. Zo nodig kan technische ondersteuning worden verleend. Het gebruik van (ketting-)microfoons is mogelijk tot een maximaal aantal deelnemers van 30. De coördinator van de vergadering is verantwoordelijk voor het afhalen, inleveren en juiste gebruik van de apparatuur. Kopieer- en printfaciliteiten Het vergadercentrum beschikt niet over eigen kopieer- en printfaciliteiten. Mocht u toch behoefte hebben aan een beperkt aantal afdrukken, dan kunt u daartoe een verzoek doen bij de receptie. Het is niet toegestaan zelfstandig gebruik te maken van de kopieer- en printvoorzieningen van Het Waterschaphuis, IHW of de Stowa. Wifi internet verbinding HWH heeft mogelijkheid tot internetverbinding. Wanneer u gebruik maakt van een vergaderruimte kunt u bij de receptie het wachtwoord verkrijgen. Intern Protocol: huishoudelijke activiteiten Waterschapshuis Openen/afsluiten Openen De eerste persoon die s morgens de verdieping betreedt, opent de deur met zijn/haar persoonlijke druppel-sleutel en doet de lichten aan. Tussen 08:00 en 17:00 uur is er toegang zonder druppelsleutel. Afsluiten (Zet je vaat in de afwasmachine) Let op: na 17:00 uur is het alleen mogelijk toegang tot de ruimtes te krijgen met de persoonlijke druppel-sleutel. De laatste persoon die de verdieping s middags verlaat, checkt of alle ruimtes leeg en afgesloten zijn. De vergaderruimtes dienen dagelijks om uur te worden afgesloten, tenzij anders afgesproken met de medewerker servicedesk. Verder alle lichten uit! Keuken Koffieapparaat Het Douwe Egberts koffieapparaat geeft periodiek aan dat het schoongemaakt moet worden. Wanneer deze melding zich voordoet, graag doorgeven aan een medewerker van de servicedesk. Nieuwe pakken koffie en koffiemelk voor dit apparaat staan in de koelkast.

5 Lunch Tussen de middag mag een ieder gebruik maken van de gezamenlijk lunchtafel in de kantine. Je dient voor je eigen lunch te zorgen. Wanneer er broodjes over zijn vanuit een vergadering, worden deze naar de kantine gebracht. In de koelkast kun je je meegebrachte spulletjes kwijt. De koelkast wordt met regelmaat schoongemaakt. Producten die over de datum zijn worden weggegooid i.v.m. de hygiëne. Keukenartikelen Wensen graag doorgeven aan de medewerker servicedesk. Zij zal een aanvraag indienen en na fiattering het gevraagde artikel aanschaffen. Telefoon Telefoontjes naar het algemene nummer van het Waterschapshuis ( ) komen binnen bij de medewerker servicedesk. Wanneer zij niet aanwezig zijn, komen de gesprekken of deur oproepen binnen op de mobiele DECT toestellen. Kantoorartikelen De kantoorartikelen bevinden zich in de kast bij de receptie. Heb je iets nodig en grijp je mis, geef het dan door aan de medewerker servicedesk en het wordt nadat de aanvraag is gefiatteerd, aangeschaft. Printer Storingen en/ of lege lades papier graag melden bij de receptie. Informatiescherm Op de 3 e verdieping staat in het vergadercentrum en bij de receptie van het HWHWSH een scherm met informatie inzake de diverse bijeenkomsten die plaatsvinden in de vergaderruimtes op de 3 e en 4 e verdieping. Er komt geen beeldscherm met dergelijke informatie in de vergaderruimtes op de 4 e verdieping. Dit om te voorkomen dat de bezoekers boven allerlei informatie komen vragen en de medewerkers servicedesk grip verliezen. Bezoekers met vragen over de geplande bijeenkomsten: altijd doorverwijzen naar de receptie op de 3 e verdieping. De medewerker servicedesk ziet erop toe dat deze info in de uitnodigingen aan externen altijd wordt vermeld. Tevens wordt vermeld dat men dient aan te bellen bij het HWH, 3 e verdieping.

Rosco Catering Hilversum, Rading 1, 1231 KB Loosdrecht tel:

Rosco Catering Hilversum, Rading 1, 1231 KB Loosdrecht tel: Foodbook Uitvaartstichting Hilversum 2017 Rosco Catering Hilversum heeft in samenwerking met Uitvaartstichting Hilversum de volgende 5 basis arrangementen samengesteld. De prijzen van onderstaande arrangementen

Nadere informatie

Bestel hier uw lunch, lunchpakket en hapjes voor de bedrijfsborrel. van eenvoudig belegde broodjes tot luxe pistolets, hapjes en salades.

Bestel hier uw lunch, lunchpakket en hapjes voor de bedrijfsborrel. van eenvoudig belegde broodjes tot luxe pistolets, hapjes en salades. Lunchservice Bestel hier uw lunch, lunchpakket en hapjes voor de bedrijfsborrel. van eenvoudig belegde broodjes tot luxe pistolets, hapjes en salades. Onze broodjes worden dagelijks vers gebakken en naar

Nadere informatie

In De Gebakken Peer Zaalverhuur en cateringservice

In De Gebakken Peer Zaalverhuur en cateringservice AANBOD EN PRIJZEN 2018 (EXTERN) In De Gebakken Peer Zaalverhuur en cateringservice Aanbod en prijzen 2018 (extern) AANBOD EN PRIJZEN 2018 (EXTERN) WELKOM! Grand Café Het Ketelhuis is gevestigd in het

Nadere informatie

Cateringservice `t Noorden Brood & meer

Cateringservice `t Noorden Brood & meer Cateringservice `t Noorden Brood & meer Ontbijt - Brunches - Lunches High tea - Picknick Introductie: Ook voor een lunch op maat bent u bij ons op het juiste adres. Door de jaren heen is brood het basis

Nadere informatie

Café Faber kan voor u diverse vergaderarrangementen samenstellen van 6 tot 30 personen in onze bovenzaal. Gebaseerd op 4 uren

Café Faber kan voor u diverse vergaderarrangementen samenstellen van 6 tot 30 personen in onze bovenzaal. Gebaseerd op 4 uren Café Faber kan voor u diverse vergaderarrangementen samenstellen van 6 tot 30 personen in onze bovenzaal. Gebaseerd op 4 uren Ontvangst met koffie en petitfours. Koffie, thee, tafelwater en een snack tijdens

Nadere informatie

Hartelijk welkom in gebouw 20 van het congrescentrum op het Bouw & Infra Park

Hartelijk welkom in gebouw 20 van het congrescentrum op het Bouw & Infra Park GEBOUW 20 V e r g a d e r i n g e n C u r s u s s e n P r o d u c t p r e s e n t a t i e s E v e n e m e n t e n L e z i n g e n S e m i n a r s B e u r z e n Hartelijk welkom in gebouw 20 van het congrescentrum

Nadere informatie

t Coopmanshuys - Quality Catering Bedrijvenpark Twente 305 7602 KL Almelo +31 (0)546 570 698 info@quality-catering.nl PRIJSLIJST

t Coopmanshuys - Quality Catering Bedrijvenpark Twente 305 7602 KL Almelo +31 (0)546 570 698 info@quality-catering.nl PRIJSLIJST t Coopmanshuys - Quality Catering Bedrijvenpark Twente 305 7602 KL Almelo +31 (0)546 570 698 info@quality-catering.nl PRIJSLIJST 2016 Brunch Tomatensoep en Groentesoep Diverse harde/zachte bolletjes, pistolets,

Nadere informatie

VERGADER ACCOMMODATIE 2019

VERGADER ACCOMMODATIE 2019 VERGADER ACCOMMODATIE 2019 HOTEL-RESTAURANT DE ROOSTERHOEVE, een bourgondisch trefpunt zonder grenzen in het gastvrije Limburgse land. De landelijke omgeveing, goede bereikbaarheid, royale parkeergelegenheid

Nadere informatie

Cateringservice. Jolanda Pouwels Nieuwepeeldijk 10 America Tel Gsm

Cateringservice. Jolanda Pouwels Nieuwepeeldijk 10 America Tel Gsm Cateringservice Jolanda Pouwels Nieuwepeeldijk 10 America Tel. 077 4641453 Gsm. 06-11102252 www.cateringservicejolandapouwels.nl PRIJSLIJST Broodjes en Hapjes Harde broodjes: < minimaal 4 per soort > Pistoletje

Nadere informatie

Prijscourant. St. Pieter

Prijscourant. St. Pieter Prijscourant St. Pieter 9 Welkom bij: Sint Pieter St. Pieter is gevestigd in Medemblik. Het pand is gebouwd in 1915 met als functie van parochiehuis. Vanuit de overleving wordt verteld dat mede door een

Nadere informatie

Prijzen hapjes. Gesorteerde Luxe Hapjes. 25 personen (3 per persoon) 90,00 (5 per persoon) 150,00

Prijzen hapjes. Gesorteerde Luxe Hapjes. 25 personen (3 per persoon) 90,00 (5 per persoon) 150,00 Prijzen hapjes Gesorteerde Luxe Hapjes 25 personen (3 per persoon) 90,00 (5 per persoon) 150,00 50 personen (3 per persoon) 180,00 (5 per persoon) 300,00 O.A. Jonge Kaas Gevuld Ei Leverworst Ham met asperge

Nadere informatie

Cateringmap Voor u ligt de cateringmap van Smaak Pure Passie. U vindt hierin ons culinaire aanbod

Cateringmap Voor u ligt de cateringmap van Smaak Pure Passie. U vindt hierin ons culinaire aanbod Cateringmap 2018 Voor u ligt de cateringmap van Smaak Pure Passie. U vindt hierin ons culinaire aanbod Smaak Pure Passie is de gastronomische afdeling van Beweging 3.0 Inhoudsopgave Koffie en thee blz.

Nadere informatie

Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg.

Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg. ARRANGEMENTEN Ontvangsten Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg. * Koffie of thee 1,70 * Koffie of thee met een stuk echte Limburgse

Nadere informatie

Zaalhuur per dagdeel ,=

Zaalhuur per dagdeel ,= Cateringmap 2017 Heeft u iets te vieren? Wij verzorgen graag uw verjaardag, jubileum of andere feestelijke dag. Naast de catering kunnen we ook de ruimte voor u regelen. In deze brochure treft u een aantal

Nadere informatie

Koffie en thee, per kopje 1,70. Koffie en thee per persoon per dagdeel 3,90. Melk, karnemelk 1,25. Vruchtensappen per glas 1,50

Koffie en thee, per kopje 1,70. Koffie en thee per persoon per dagdeel 3,90. Melk, karnemelk 1,25. Vruchtensappen per glas 1,50 Dranken Koffie en thee, per kopje 1,70 Koffie en thee per persoon per dagdeel 3,90 Melk, karnemelk 1,25 Vruchtensappen per glas 1,50 Frisdrank per glas 1,50 Frisdranken per flesje 1,70 Mineraalwater per

Nadere informatie

Cateringgids. WWW.BRASSERIEZERNIKE.NL 050-5773618 brasseriezernike@home.nl

Cateringgids. WWW.BRASSERIEZERNIKE.NL 050-5773618 brasseriezernike@home.nl Cateringgids WWW.BRASSERIEZERNIKE.NL 050-5773618 brasseriezernike@home.nl 2 Koffie en thee In de ochtend of in de namiddag kunt u in informele sfeer in ons restaurant aan één van de grote tafels vergaderen

Nadere informatie

ZALEN IN DE MEERPAAL Passend voor iedereen

ZALEN IN DE MEERPAAL Passend voor iedereen ZALEN IN DE MEERPAAL Passend voor iedereen In kunt u terecht van 2 tot 2.000 personen. U kunt bijvoorbeeld meerdere zalen gebruiken om verschillende presentaties tegelijkertijd te tonen aan bezoekers.

Nadere informatie

Restaurant & Catering

Restaurant & Catering Restaurant & Catering Versie januari 2016 Januari 2016 Beste bewoner en gast, Voor u ligt de Restaurant & Catering brochure van het restaurant van Sint Jozefoord. Hierin staan diverse mogelijkheden voor

Nadere informatie

De Verdieping hét kenniscentrum van Sardes

De Verdieping hét kenniscentrum van Sardes De Verdieping hét kenniscentrum van Sardes Vergaderruimtes in het centrum van Utrecht De vertrouwde diensten van Sardes zijn uitgebreid met De Verdieping, een vergader- en kenniscentrum op onderwijsgebied.

Nadere informatie

St. NiKo locatie De Kooimeer Albertina Agnesstraat MD Alkmaar

St. NiKo locatie De Kooimeer Albertina Agnesstraat MD Alkmaar St. NiKo locatie De Kooimeer Albertina Agnesstraat 20 1814 MD Alkmaar 072-5122060 Deze geeft een overzicht van de mogelijkheden om een verjaardag, familiebijeenkomst, vergadering, lunch, diner, condoleance

Nadere informatie

Cateringmap Voor u ligt de cateringmap van Smaak Pure Passie. U vindt hierin ons culinaire aanbod

Cateringmap Voor u ligt de cateringmap van Smaak Pure Passie. U vindt hierin ons culinaire aanbod Cateringmap 2017 Voor u ligt de cateringmap van Smaak Pure Passie. U vindt hierin ons culinaire aanbod Smaak Pure Passie is de gastronomische afdeling van Beweging 3.0 Inhoudsopgave Koffie en thee blz.

Nadere informatie

Het zalige genieten op Berg en Bosch

Het zalige genieten op Berg en Bosch Het zalige genieten op Berg en Bosch Ooit was het een middelpunt van het sanatorium Berg en Bosch. En ook vandaag is het weer een middelpunt, maar dan voor liefhebbers van een hapje of een drankje op niveau:

Nadere informatie

BANQUETING DUTCH INNOVATION FACTORY

BANQUETING DUTCH INNOVATION FACTORY BANQUETING DUTCH INNOVATION FACTORY SAB Catering biedt de gasten, medewerkers, studenten en docenten van de Dutch Innovation Factory de mogelijkheid gebruik te maken van arrangementen zoals luxe koffie-

Nadere informatie

VAN ZOGGEL CATERING. Uniek, Gastvrij & Ambachtelijk CREATIEF & COMPLEET

VAN ZOGGEL CATERING. Uniek, Gastvrij & Ambachtelijk CREATIEF & COMPLEET VAN ZOGGEL CATERING CREATIEF & COMPLEET 2013 2014 Uniek, Gastvrij & Ambachtelijk Warm en koud buffet Complete feestverzorging Vers vlees Brunches Party-service Barbecue Walking diner Gourmet Fondue Echte

Nadere informatie

CONFERENTIEHOTEL. V e r g a d e r i n g e n T r a i n i n g e n C o n g r e s s e n M e e r d a a g s e c u r s u s s e n H o t e l k a m e r s

CONFERENTIEHOTEL. V e r g a d e r i n g e n T r a i n i n g e n C o n g r e s s e n M e e r d a a g s e c u r s u s s e n H o t e l k a m e r s CONFERENTIEHOTEL V e r g a d e r i n g e n T r a i n i n g e n C o n g r e s s e n M e e r d a a g s e c u r s u s s e n H o t e l k a m e r s Hartelijk welkom in het conferentiehotel op het Bouw & Infra

Nadere informatie

Banquetingmap Villa Dorrepaal

Banquetingmap Villa Dorrepaal Banquetingmap Villa Dorrepaal Voor u ligt onze banquetingmap voor het jaar 2015. In deze banquetingmap presenteren wij u een overzicht van de mogelijkheden waarmee wij u met onze banquetingservices van

Nadere informatie

De Palatijn Op deze locatie beschikken we over een centraal gelegen restaurant, waar u terecht kunt voor een maaltijd of feestje.

De Palatijn Op deze locatie beschikken we over een centraal gelegen restaurant, waar u terecht kunt voor een maaltijd of feestje. Cateringmap 2018 Heeft u iets te vieren? Wij verzorgen graag uw verjaardag, jubileum of andere feestelijke dag. Naast de catering kunnen we ook de ruimte voor u regelen. In deze brochure treft u een aantal

Nadere informatie

Prijzen en arrangementen catering

Prijzen en arrangementen catering Prijzen en arrangementen catering Yarden biedt naast hapjes en drankjes, diverse cateringarrangementen, waarmee u een afscheid een persoonlijk karakter kunt geven. Voor de arrangementen geldt een vaste

Nadere informatie

Vergaderarrangementen. The Human Network Piccalilly Catering

Vergaderarrangementen. The Human Network Piccalilly Catering Vergaderarrangementen The Human Network Piccalilly Catering Welkom The Human Network en Piccalilly Catering bieden u 8 comfortabele vergaderzalen aan. Papendorp in Utrecht is door de centrale ligging in

Nadere informatie

Salades (met brood & boter) Maaltijdsalade met toeslag te verkrijgen 3,00. Soepen (met brood & boter)

Salades (met brood & boter) Maaltijdsalade met toeslag te verkrijgen 3,00. Soepen (met brood & boter) Salades (met brood & boter) CARPACCIO VAN HET HUIS 9,90 met pijnboompitten, truffelmayonaise en geraspte Parmezaan SALADE NIÇOISE 9,90 met tonijn, komkommer, tomaat, slabonen, ui, paprika, ei, kappertjes,

Nadere informatie

Rosco Catering Hilversum, Rading 1, 1231 KB Loosdrecht tel:

Rosco Catering Hilversum, Rading 1, 1231 KB Loosdrecht tel: Foodbook Uitvaartstichting Hilversum 2016 Rosco Catering Hilversum heeft in samenwerking met Uitvaartstichting Hilversum de volgende 5 basis arrangementen samengesteld. De prijzen van onderstaande arrangementen

Nadere informatie

Iets te vieren? Driezorg helpt u graag!

Iets te vieren? Driezorg helpt u graag! Catering & Zaalhuur Iets te vieren? Driezorg helpt u graag! Een verjaardag, huwelijksjubileum of een andere (feestelijk) moment organiseren? Binnen Driezorg zijn er vele mogelijkheden om een feestelijke

Nadere informatie

Informatie zakelijke accomodaties

Informatie zakelijke accomodaties Informatie zakelijke accomodaties De Hofnar, nu even zakelijk Of u nu een meeting, workshop, training of een productpresentatie wilt geven, wij zorgen ervoor dat het een ware beleving gaat worden. Onze

Nadere informatie

W O R L D W I D E W E L F A R E F O R S O L D I E R S. de Vrijheid

W O R L D W I D E W E L F A R E F O R S O L D I E R S. de Vrijheid Geachte gast, de Vrijheid De meesten kennen ons wel als het PMT. Tegenwoordig in Nederland, net als in de uitzendgebieden, als ECHOS Home. Om ons als product wat duidelijker in de markt te zetten, hebben

Nadere informatie

PARTY. banqueting map SUPPORT. februari 2016. Flevoland 11 1948 RH Beverwijk T 0251 218 727 E info@partysupport.nl W partysupport.

PARTY. banqueting map SUPPORT. februari 2016. Flevoland 11 1948 RH Beverwijk T 0251 218 727 E info@partysupport.nl W partysupport. PARTY SUPPORT IS EEN HANDELSNAAM VAN ESTHERON V.O.F. PARTY SUPPORT banqueting map februari 2016 Flevoland 11 1948 RH Beverwijk T 0251 218 727 E info@partysupport.nl W partysupport.nl B nl20 rabo 0307 2303

Nadere informatie

Uitvaartcentrum 't Westerhuis - Emmeloord

Uitvaartcentrum 't Westerhuis - Emmeloord Uitvaartcentrum 't Westerhuis - Emmeloord Tarieven gebruik accommodatie bij een begrafenis 2016 Afscheid met gebruik van accommodatie, 150 minuten 775,00 Afscheid met gebruik van accommodatie, 120 minuten

Nadere informatie

Spaans restaurant El Pueblo, meer dan alleen tapas. Arrangementenboek

Spaans restaurant El Pueblo, meer dan alleen tapas. Arrangementenboek Spaans restaurant El Pueblo, meer dan alleen tapas Arrangementenboek Versie juni 2015 Inhoud Lunch mogelijkheden:...3 Drank arrangement lunch...3 Diversen...4 Compleet Lunch buffet...5 Arrangementen Casa

Nadere informatie

BANQUETING. map. Lunchen. Vergaderen. Borrelen

BANQUETING. map. Lunchen. Vergaderen. Borrelen BANQUETING map Vergaderen Lunchen Borrelen INHOUDSOPGAVE Vergaderarrangementen 4 Borrelarrangementen 7 Koek, taart & gebak 9 Reserveringsvoorwaarden 10 2 VERGADERARRANGEMENTEN Vergaderarrangementen Koffie

Nadere informatie

Vergaderarrangementen Gallery Aaldering

Vergaderarrangementen Gallery Aaldering Vergaderarrangementen Gallery Aaldering Bij Gallery Aaldering kunt u uw bijeenkomst organiseren in een prachtige ambiance, omgeven door honderden bijzondere klassieke auto s. U en uw gasten worden ontvangen

Nadere informatie

W O R L D W I D E W E L F A R E F O R S O L D I E R S

W O R L D W I D E W E L F A R E F O R S O L D I E R S Geachte gast, De meesten kennen ons wel als het PMT. Tegenwoordig in Nederland, net als in de uitzendgebieden, als ECHOS Home. Om ons als product wat duidelijker in de markt te zetten, hebben we een informatiemapje

Nadere informatie

Vergaderarrangement Dagdeel/dag

Vergaderarrangement Dagdeel/dag Vergaderarrangement Dagdeel/dag Standaard vergaderarrangement 9,75 / 16,50 Onbeperkt koffie en thee Onbeperkt plat en bruisend water Friandises Koekjes en mints Frisdranken in de zaal Naar afname In de

Nadere informatie

Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012

Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012 Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012 Aan de rand van het station van Utrecht CS is het hoofdkantoor van de Algemene Onderwijsbond (AOb) gevestigd. De AOb is hierdoor goed bereikbaar met openbaar

Nadere informatie

Party Support Smaakvol feesten, lekker genieten.

Party Support Smaakvol feesten, lekker genieten. banqueting map Party Support Smaakvol feesten, lekker genieten. Voor u ligt de geheel nieuwe banquetingmap van Party Support. Deze map is met zorg samengesteld door Esther Mohr, het hoofd van onze eigen

Nadere informatie

Foodbook Uitvaartstichting Hilversum Arrangement A

Foodbook Uitvaartstichting Hilversum Arrangement A Foodbook Uitvaartstichting Hilversum 2019 FAJÉ catering & events heeft in samenwerking met Uitvaartstichting Hilversum de volgende 5 basis arrangementen samengesteld. De prijzen van onderstaande arrangementen

Nadere informatie

KOFFIE ONTVANGSTEN SUPPLEMENTEN

KOFFIE ONTVANGSTEN SUPPLEMENTEN Basis Banquetingmap KOFFIE ONTVANGSTEN Al onze koffie en thee draagt het Fairtrade keurmerk en de thee is daarnaast ook nog eens biologisch. Wij schenken de biologische sappen van Schulp. Onbeperkt koffie

Nadere informatie

Party Amusant feest op maat optie -1(vanaf 50 personen)

Party Amusant feest op maat optie -1(vanaf 50 personen) feest op maat optie -1(vanaf 50 personen) Meteen bij binnenkomst zullen wij een welkomstdrankje aanbieden, bijvoorbeeld een glaasje alcoholvrije champagne. Op verzoek schenken wij koffie en thee. Op de

Nadere informatie

Vergaderen in stijl bij Villa Velperweg

Vergaderen in stijl bij Villa Velperweg Vergaderen in stijl bij Villa Velperweg Frowein Vergaderruimtes Hoff 6 personen Blokopstelling Beamer Wi-Fi Catering mogelijk 75,- per dagdeel 12 personen Blokopstelling Beamer Wi-Fi Catering mogelijk

Nadere informatie

Amstelhoven de locatie

Amstelhoven de locatie Amstelhoven de locatie Amstelhoven is een verzamelcentrum voor kerken, sociaal ondernemers en non-profit organisaties. Al sinds het begin van de 18 e eeuw wordt hier gewerkt aan een sociaal en rechtvaardig

Nadere informatie

Cateringservice `t Noorden 0318-512501 Brood & meer

Cateringservice `t Noorden 0318-512501 Brood & meer Cateringservice `t Noorden 0318-512501 Brood & meer Ontbijt- Brunches - Lunches- Picknick Introductie: Ook voor een lunch op maat bent u bij ons op het juiste adres. Door de jaren heen is brood het basis

Nadere informatie

Uitvaartcentrum t Westerhuis Emmeloord

Uitvaartcentrum t Westerhuis Emmeloord Uitvaartcentrum t Westerhuis Emmeloord Tarieven gebruik accommodatie 2017 Afscheid met gebruik van accommodatie, 180 minuten 650,00 Bovenstaande tarieven zijn inclusief de ontvangst van u en uw gasten,

Nadere informatie

Uit onderstaande kunt u zelf uw arrangement samenstellen waarmee we een offerte op maat voor u maken.

Uit onderstaande kunt u zelf uw arrangement samenstellen waarmee we een offerte op maat voor u maken. Telstar Horeca Menukaart 15-16 Uit onderstaande kunt u zelf uw arrangement samenstellen waarmee we een offerte op maat voor u maken. Drank Gedurende de dag Kan Koffie (10 kopjes) 15,00 Kan Thee (10 kopjes)

Nadere informatie

Catering Vivium De Zandzee. Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Restaurant Vivièra Het assortiment, voor ieder wat wils! Vivium helpt u verder

Catering Vivium De Zandzee. Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Restaurant Vivièra Het assortiment, voor ieder wat wils! Vivium helpt u verder Catering Vivium De Zandzee Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 Welkom Restaurant Vivièra Het assortiment, voor ieder wat wils! Vivium helpt u verder in Restaurant Vivièra De ontmoetingsplek voor iedereen!

Nadere informatie

t Wapen van Kennemerland beschikt over een grote zaal en een privé pub.

t Wapen van Kennemerland beschikt over een grote zaal en een privé pub. 2017 Algemene informatie t Wapen van Kennemerland beschikt over een grote zaal en een privé pub. Grote zaal De grote zaal heeft de beschikking over een privé terras en heeft een capaciteit voor maximaal

Nadere informatie

Buffetten algemeen. De Zeemeeuw biedt u een tal van mogelijkheden voor buffetten.

Buffetten algemeen. De Zeemeeuw biedt u een tal van mogelijkheden voor buffetten. Buffetten algemeen De Zeemeeuw biedt u een tal van mogelijkheden voor buffetten. Gezelschappen tot 30 personen kunnen een keuze maken uit de à la carte kaart. Voor grotere gezelschappen adviseren wij te

Nadere informatie

Van dagelijkse maaltijd tot feestelijke bijeenkomst

Van dagelijkse maaltijd tot feestelijke bijeenkomst Park Boswijk Catering Van dagelijkse maaltijd tot feestelijke bijeenkomst Park Boswijk B.V. ~ Park Boswijk 200 ~ 3956 AA Doorn 03 43-51 96 42 sdoornenbal@parkboswijk.nl Voorwoord De faciliteiten van Park

Nadere informatie

Wanneer u iets te vieren heeft wilt u dit natuurlijk tot in de puntjes verzorgd hebben. U zoekt de juiste sfeer en uitstraling die bij u past en

Wanneer u iets te vieren heeft wilt u dit natuurlijk tot in de puntjes verzorgd hebben. U zoekt de juiste sfeer en uitstraling die bij u past en Wanneer u iets te vieren heeft wilt u dit natuurlijk tot in de puntjes verzorgd hebben. U zoekt de juiste sfeer en uitstraling die bij u past en verwacht een professioneel team, verrassend eten en een

Nadere informatie

Voorwoord. S-catering

Voorwoord. S-catering Voorwoord Een persoonlijk afscheid Wanneer u een dierbare verliest, komt er in korte tijd veel op u af en moet er veel geregeld worden. Afscheid nemen van een dierbare is een van de meest stressvolle periodes

Nadere informatie

Cateringservice. Jolanda Pouwels Nieuwepeeldijk 10 America Tel Gsm

Cateringservice. Jolanda Pouwels Nieuwepeeldijk 10 America Tel Gsm Cateringservice Jolanda Pouwels Nieuwepeeldijk 10 America Tel. 077 4641453 Gsm. 06-11102252 www.cateringservicejolandapouwels.nl PRIJSLIJST Broodjes en Hapjes Harde broodjes: < minimaal 4 per soort > Pistoletje

Nadere informatie

Huur een inspirerende ruimte bij ons! Uw bijeenkomst in het TextielMuseum

Huur een inspirerende ruimte bij ons! Uw bijeenkomst in het TextielMuseum Huur een inspirerende ruimte bij ons! Uw bijeenkomst in het TextielMuseum www.textielmuseum.nl Het TextielMuseum Het TextielMuseum is een museum in bedrijf. De combinatie van inspirerende tentoonstellingen,

Nadere informatie

Zaalverhuur Prijzen 1 april 2010 31 december 2010

Zaalverhuur Prijzen 1 april 2010 31 december 2010 Zaalverhuur Prijzen 1 april 2010 31 december 2010 Aan de rand van het station van Utrecht CS is het hoofdkantoor van de Algemene Onderwijsbond (AOb) gevestigd. De AOb is hierdoor goed bereikbaar met openbaar

Nadere informatie

PRIJSLIJST. Behorend bij de vergaderlocatie Rondeel Ewijk, Elsenpas 2a, te Ewijk Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

PRIJSLIJST. Behorend bij de vergaderlocatie Rondeel Ewijk, Elsenpas 2a, te Ewijk Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. PRIJSLIJST Behorend bij de vergaderlocatie Rondeel Ewijk, Elsenpas 2a, te Ewijk Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Vergaderzalen In het Rondeel bevinden zich twee vergaderzalen op de eerste verdieping.

Nadere informatie

BROCHURE. Zaalverhuur DAARO ROTTERDAM BV. Ruimte voor ideeën

BROCHURE. Zaalverhuur DAARO ROTTERDAM BV. Ruimte voor ideeën BROCHURE Zaalverhuur DAARO ROTTERDAM BV Ruimte voor ideeën DAARO Rotterdam B.V. Westersingel 44 3014 GT, Rotterdam 06 15 47 62 55 www.daarorotterdam.nl info@daarorotterdam.nl OVER DAARO DAARO Rotterdam

Nadere informatie

*koffietafels *lunch buffet *brunch buffet *warm-/koud buffet *hapjes / bittergarnituur *stamppotbuffet *dranken all-inn

*koffietafels *lunch buffet *brunch buffet *warm-/koud buffet *hapjes / bittergarnituur *stamppotbuffet *dranken all-inn Speciaal voor gezelschappen vanaf 25 volwassen personen hebben wij verschillende ruimtes, zoals onze Bodega Tapperij met eigen bar aan de zijkant van ons restaurant. *koffietafels *lunch buffet *brunch

Nadere informatie

Zakelijke arrangementen

Zakelijke arrangementen Er i altijd iet te vie en! Zakelijke arrangementen Wij beschikken over diverse vergader/cursuszalen voor verschillende gezelschappen. Onze grote zaal is zeer geschikt voor presentaties voor grotere groepen.

Nadere informatie

Cateringlijst Vrouwe Jannigje 2010

Cateringlijst Vrouwe Jannigje 2010 Cateringlijst Vrouwe Jannigje 2010 Ontbijt 1. Ontbijt Stuurboord Wit en bruin brood, krentenbol, boter, jonge kaas, cervelaat, achterham, jam, honing, 9,50 p.p. 2. Ontbijt Bakboord Molenwit, Schouws Donker,

Nadere informatie

INFORMATIE VERGADERRUIMTES

INFORMATIE VERGADERRUIMTES INFORMATIE VERGADERRUIMTES Vergaderen bij erfgoed de Zegger is betaalbaar vergaderen op een gemakkelijk toegankelijke locatie, aan de A 35 met een groot eigen parkeerterrein. U vergadert in een gemoedelijke

Nadere informatie

Catering Services. Menulijst: Dranken Lunches Buffets warm/koud Nagerechten Diner suggestie

Catering Services. Menulijst: Dranken Lunches Buffets warm/koud Nagerechten Diner suggestie Catering Services Congrescentrum Elektrum Klingelbeekseweg 45, 6812 DE Arnhem Postbus 9035, 6800 ET Arnhem Telefoonnummer: 026-3562601 Menulijst: Dranken Lunches Buffets warm/koud Nagerechten Diner suggestie

Nadere informatie

BROCHURE. Zalen en assortiment. DAARO ROTTERDAM B.V. Westersingel GT Rotterdam

BROCHURE. Zalen en assortiment. DAARO ROTTERDAM B.V. Westersingel GT Rotterdam BROCHURE Zalen en assortiment DAARO ROTTERDAM B.V. Westersingel 44 3014 GT Rotterdam 1 3 OVER DAARO DAARO Rotterdam brengt ondernemers, starters en studenten samen. Je kunt hier werken en studeren. Verschillende

Nadere informatie

ONZE BROODJES. Assortimentslijst 2015/2016. Telefoon: 030-6562250 Fax: 030-6382105 E-mail: info @ rutting.nl

ONZE BROODJES. Assortimentslijst 2015/2016. Telefoon: 030-6562250 Fax: 030-6382105 E-mail: info @ rutting.nl Assortimentslijst 2015/2016 Rutting Catering, Rumpsterweg 9, 3981 AK, Bunnik Telefoon: 030-6562250 Fax: 030-6382105 E-mail: info @ rutting.nl Broodjes Assortiment A Wit of bruin broodje belegd met kaas

Nadere informatie

Lunch Terug moeten naar af

Lunch Terug moeten naar af Lunch Terug moeten naar af Deze belegde lunch is onze basislunch, uitermate geschikt om even snel bij te tanken en direct weer door te gaan. De lunch Terug moeten naar af bestaat uit het volgende: Dagsoep

Nadere informatie

CROWN BUSINESS CENTER KEY-POINT (LEIDEN) BANQUETINGMAP

CROWN BUSINESS CENTER KEY-POINT (LEIDEN) BANQUETINGMAP CROWN BUSINESS CENTER KEY-POINT (LEIDEN) BANQUETINGMAP Crown business center KEY-POINT Restaurant, vergaderzalen & evenementen Geachte heer/mevrouw, Crown Business Centers lenen zich uitstekend voor meetings

Nadere informatie

BROCHURE. Zalen en assortiment. DAARO ROTTERDAM B.V. Westersingel GT Rotterdam

BROCHURE. Zalen en assortiment. DAARO ROTTERDAM B.V. Westersingel GT Rotterdam BROCHURE Zalen en assortiment DAARO ROTTERDAM B.V. Westersingel 44 3014 GT Rotterdam 1 3 BROCHURE Zalen en assortiment DAARO ROTTERDAM B.V. Westersingel 44 3014 GT Rotterdam 1 3 OVER DAARO DAARO Rotterdam

Nadere informatie

Menukaart. Geniet van landelijke gezelligheid

Menukaart. Geniet van landelijke gezelligheid Menukaart Geniet van landelijke gezelligheid Welkom in onze theetuin. Loop eens een rondje door de tuin, bekijk ons atelier of neem eens een kijkje in ons thee winkeltje. Geniet verder van onze gastvrijheid,

Nadere informatie

Brochure. Restaurant Bataviahaven Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad 0320-260833 www.restaurantbataviahaven.nl info@restaurantbataviahaven.

Brochure. Restaurant Bataviahaven Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad 0320-260833 www.restaurantbataviahaven.nl info@restaurantbataviahaven. Brochure Restaurant Bataviahaven Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad 0320-260833 www.restaurantbataviahaven.nl info@restaurantbataviahaven.nl Welkom Uw bruiloftsfeest moet iets onvergetelijks worden, iets

Nadere informatie

Cateringlijst www.loungeklipper.nl

Cateringlijst www.loungeklipper.nl Catering lijst van de Loungeklipper 2013 Dranken Het basis assortiment drank afkoop is inclusief ontvangst: Ontvangst aan boord Koffie en thee met diverse soorten cake en koekjes Koffie en thee met appeltaart

Nadere informatie

Laat het u smaken! Assortiment 2015 hapjes salades buffetten partypan BBQ tapas. amuses gebak high tea hapjessteen broodjes lunches

Laat het u smaken! Assortiment 2015 hapjes salades buffetten partypan BBQ tapas. amuses gebak high tea hapjessteen broodjes lunches Laat het u smaken! Assortiment 2015 hapjes salades buffetten partypan BBQ tapas amuses gebak high tea hapjessteen broodjes lunches Smaakvolle catering voor de LAAGSTE PRIJS! Geeft u een feest, bent u jarig

Nadere informatie

Catering & Partyservice

Catering & Partyservice Voorjaars buffet Gazpacho met verse kruiden en groenten & frisse room Pincho s met diverse toppings & seizoengarnering Frisse cous cous salade met gegrilde garnaal, koriander, pepertjes en citroen Mozzarella,

Nadere informatie

Vergaderen in Papenvoort

Vergaderen in Papenvoort Vergaderen in Papenvoort Ongestoord vergaderen in één van de mooiste bossen van Drenthe? Het kan in Papenvoort. Het vergadercentrum van Yorneo biedt uiteenlopende mogelijkheden voor het houden van zowel

Nadere informatie

PRIJSLIJST. Behorend bij de vergaderlocatie Brandsen Rondeel, van Amerongenweg 3, te Barneveld Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

PRIJSLIJST. Behorend bij de vergaderlocatie Brandsen Rondeel, van Amerongenweg 3, te Barneveld Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. PRIJSLIJST Behorend bij de vergaderlocatie Brandsen Rondeel, van Amerongenweg 3, te Barneveld Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Vergaderzalen In het Rondeel bevinden zich twee vergaderzalen op

Nadere informatie

In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten

In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten de kenmerkt zich door de ontspannen sfeer, gezellige ambiance, eerlijke gerechten en heerlijk kunnen genieten van de prachtige omgeving.

Nadere informatie

De Pyramide van Austerlitz

De Pyramide van Austerlitz Geachte mevrouw/ meneer, Hartelijk dank voor uw interesse voor De Pyramide van Austerlitz. Hierbij treft u een greep uit ons brede assortiment van arrangementen aan. Wij kunnen u arrangementen aanbieden

Nadere informatie

Hierbij bieden wij u onze prijslijsten met diverse arrangementen en voorbeelden aan.

Hierbij bieden wij u onze prijslijsten met diverse arrangementen en voorbeelden aan. Ls, Hierbij bieden wij u onze prijslijsten met diverse arrangementen en voorbeelden aan. Uiteraard zijn er in overleg veel meer combinatie`s en mogelijkheden naar uw eigen inzicht samen te stellen. Prijzen

Nadere informatie

Feest! Graag tot snel!

Feest! Graag tot snel! Feest! Voor u ligt ons Feestboek. U kiest met In de Roos voor een bijzondere locatie, waar gewerkt wordt door bijzondere mensen; de juiste plaats dus als u iets te vieren heeft! Want behalve dat wij u

Nadere informatie

Vergaderarrangement Dagdeel/dag

Vergaderarrangement Dagdeel/dag Vergaderarrangement Dagdeel/dag Koffie van t Koetshuis 9,75 / 16,50 Onbeperkt koffie en thee Onbeperkt plat en bruisend water Friandises Koekjes en mints Fruitschaal Frisdranken in de zaal Naar afname

Nadere informatie

Buffet vanaf 40 personen

Buffet vanaf 40 personen Hierbij treft u onze prijslijst aan betreffende buffetten, koffietafels, High tea, brunch, feesten en partijen. Ook kunnen wij een buffet of menu naar eigen keuze verzorgen. Heeft u vragen of andere wensen?

Nadere informatie

Feesten in Dommelzicht

Feesten in Dommelzicht Feesten in biedt de mogelijkheid tot de complete organisatie van feesten, bruiloften en partijen. In overleg kan alles geregeld worden. De feestruimte biedt plek aan maximaal 150 gasten. Op zaterdagavond

Nadere informatie

Yarden Uitvaartcentrum Daelwijck - Utrecht Tarieven 2018 Voor informatie en/of reserveringen:

Yarden Uitvaartcentrum Daelwijck - Utrecht Tarieven 2018 Voor informatie en/of reserveringen: Uitvaartcentrum Daelwijck Utrecht 2018 Opbaring Opbaring (tot maximaal 6 dagen) in een 24-uurskamer met bezoekmogelijkheden voor maximaal 10 personen per keer, inclusief gebruik van koffie en thee Tarief

Nadere informatie

Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd

Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd Koffie- en theeontvangsten v/a 20 personen, duur ongeveer een halfuur Koffie-

Nadere informatie

Uitvaart & condoleance

Uitvaart & condoleance Uitvaart & condoleance Uitvaart of condoleance Hajé restaurant Natuurpark Bij Hajé Natuurpark kunt u terecht voor een condoleance of uitvaart. In discrete en persoonlijke sfeer bieden wij u een samenzijn,

Nadere informatie

IK ZIT EVEN BIJ MOEKE MOEKE.NL

IK ZIT EVEN BIJ MOEKE MOEKE.NL IK ZIT EVEN BIJ MOEKE VERGADERARRANGEMENTEN Moeke heeft diverse vergaderarrangementen. Moeke s basisarrangement bestaat uit: Onbeperkt koffie, thee, fris, water en fruit Koekjes en pepermunt Schrijfblok

Nadere informatie

Cappuccino 2,25 Café Latte 2,50 Espresso 1,95 Kaas, worst, zoutjes, notenmix & bitterballen(2 p.p.) 2,45

Cappuccino 2,25 Café Latte 2,50 Espresso 1,95 Kaas, worst, zoutjes, notenmix & bitterballen(2 p.p.) 2,45 2015 Crematorium Tilburg en omstreken Condoleance ruimte Aula 1 Condoleance ruimte Aula 2 Condoleance ruimte Aula 3 (tot 50 personen) In deze folder vindt u een overzicht van de consumpties die het crematorium

Nadere informatie

Theaterzaal Thorbeckepark

Theaterzaal Thorbeckepark Theaterzaal Thorbeckepark Utrecht Informatie zaalverhuur & catering Ontdek middenin de Utrechtse wijk Ondiep de theaterzaal Thorbeckepark, perfect voor uw feest, voorstelling, vergadering of bijeenkomst.

Nadere informatie

Soepen. Broodjes. Tosti s Normaal: Groot:

Soepen. Broodjes. Tosti s Normaal: Groot: Een bijzonder Bij Brasserie Lekker Bijzonder verdient uw bestelling de grootste zorg. Zo kopen wij dagelijks vers in en krijgen gezonde gerechten alle aandacht. Dat geldt ook voor onze streek- en seizoensproducten.

Nadere informatie

Welkom bij Café Zalen Den Bartel. Ine, Christ & Medewerkers Café Zalen Den Bartel

Welkom bij Café Zalen Den Bartel. Ine, Christ & Medewerkers Café Zalen Den Bartel Welkom bij Café Zalen Den Bartel Onderstaand vind u onze buffetten, hapjespakketten, koffietafels, etc. Mocht u iets anders willen, neem gerust contact met ons op en samen maken we een passend programma.

Nadere informatie

BESTELLINGEN PLAATSEN BIJ DE KROON CATERING

BESTELLINGEN PLAATSEN BIJ DE KROON CATERING BESTELLINGEN PLAATSEN BIJ DE KROON CATERING Bestellingen van belegde broodjes/lunches kunnen op de dag zelf geplaatst worden tot uiterlijk 10.30 uur voor bezorgen omstreeks 12.30 uur. Voor het plaatsen

Nadere informatie

De Boelelaan 1109-b, 1081 HV Amsterdam 020 205 0966 amsterdam@thebasket.nl 1

De Boelelaan 1109-b, 1081 HV Amsterdam 020 205 0966 amsterdam@thebasket.nl 1 De Boelelaan 1109-b, 1081 HV Amsterdam 020 205 0966 amsterdam@thebasket.nl 1 Voorwoord The Basket is dé locatie op de Vu-Campus in Amsterdam voor een lekkere kop koffie, snelle lunch, gezellige borrel,

Nadere informatie

Gewoon Kaas. Ontbijt bij Gewoon Kaas! van uur

Gewoon Kaas. Ontbijt bij Gewoon Kaas! van uur Ontbijt bij! van 8.00-12.00 uur jus d orange koffie of thee croissant krentenbol toast spiegel ei boerenachterham beemsterkaas huisgemaakte jam 9,95 Ook voor catering! Vraag naar de folder. www.gewoonkaas.nl

Nadere informatie

Openingen & recepties

Openingen & recepties Cateringservice `t Noorden Openingen & recepties Tevens te gebruiken voor viering, eerste paal, jubelaria, bedrijfsfeestjes e.d. Receptie Naast het verzorgen van u borrel- en bittergarnituur, kunt u ook

Nadere informatie

Banquetingmap 2016 GRAND CAFÉ HET KETELHUIS. Puur, lekker, gezond en net even anders

Banquetingmap 2016 GRAND CAFÉ HET KETELHUIS. Puur, lekker, gezond en net even anders Banquetingmap 2016 GRAND CAFÉ HET KETELHUIS Puur, lekker, gezond en net even anders GRAND CAFÉ HET KETELHUIS: GEGARANDEERD GENIETEN! Bezoekt u Grand Café Het Ketelhuis of maakt u gebruik van onze diensten?

Nadere informatie

ONTBIJTBUFFET. Gezonde start Bruine boterham belegd met kaas en ei Yoghurt met muesli en honing Handfruit Koffie en thee 7,50 per persoon

ONTBIJTBUFFET. Gezonde start Bruine boterham belegd met kaas en ei Yoghurt met muesli en honing Handfruit Koffie en thee 7,50 per persoon Voor een bijeenkomst, vergadering of arrangement kunt u bij Kardinge Horeca uw gasten ontvangen met diverse lekkernijen. Tijdens en/of na afloop kan men ook genieten van een hapje of drankje. Hieronder

Nadere informatie