Matches Beursvloer 16 april 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Matches Beursvloer 16 april 2014"

Transcriptie

1 Matches Beursvloer 16 april Camping Zonnedorp ZMLK De Beatrixschool Wij bieden ruimte voor stageplaats voor leerlingen Beatrixschool. De leerlingen leveren handvaardigheid materiaal wat kinderen die verblijven in het Zonnedorp af maken. 2. ABN AMRO Foundation Boederij de Stelle Medewerkers van ABN AMRO gaan de pipowagen/ keet van Boerderij de Stelle omtoveren tot kantine en als tegenprestatie krijgen de medewerkers een rondleiding en een BBQ bij de Stelle. 3. Camping Zonnedorp Theatergroep Zierik Theatergroep Zierik verzorgt een workshop voor kinderen en komen daarna lekker mosselen eten op Camping Zonnedorp. 4. Camping Zonnedorp Hart van Poortambacht Leveren van hout voor Huttendorp (i.s.m. Braber Groen). Tegenprestatie: naamsvermelding in publicaties Hart van Poortambacht (facebook en Portaal). 5. Zeeuwland Hart van Poortambacht Zeeuwland levert een BHV-er voor 1 dag(deel) in de week van het Huttendorp Poortambacht (18 t/m 22 augustus). Tegenprestatie: Hart van Poortambacht vermeldt naam Zeeuwland in haar publicaties. 6. Zeeland Sport voor Sophia ABN Amro ABN Amro helpt met de organisatie van spinning. Marcel Willemse van Zeeland Sport voor Sophia zal Sinterklaas spelen op kantoor van ABN Amro. 7. Camping Zonnedorp Muziekvereniging Apollo Camping Zonnedorp levert een mosselavond tegen een optreden van de dweilband. 8. Gemeente Schouwen-Duiveland De Beatrixschool De Gemeente zorgt voor een prokkelstage. De Beatrixschool verzorgt een lunch voor medewerkers van de Gemeente Schouwen Duiveland. 9. Dierenambulance MEE Zeeland Prokkelstage bij de Dierenambulance op 25 juni voor iemand met een beperking. Als tegenprestatie wordt het logo van MEE Zeeland op Prokkelfacebook gezet. 10. Gemeente Schouwen Duiveland Gors Voor de Gemeente worden archiefdozen gevouwen door cliënten van Gors. Als tegenprestatie bakt Gors een appeltaart of cake voor medewerkers Gemeente. 11. Klaassen Notarissen Dorpsraad Bruinisse De Dorpsraad organiseert een toertocht voor Klaassen. Informatie over het oprichten van een stichting/vereniging door Klaassen wordt vemeld op de website/social media van de Dorpsraad. 12. Humanitas Vriendschappelijk Huisbezoek Stichting Goed op Dreef Eenzame mensen komen eten bij Goed op Dreef. De mensen helpen met het koken van de maaltijd. 13. Jurre Tjaarda OJEE ADHD Jurre Tjaarda maakt folder voor OJEE ADHD. OJEE verzorgt een lunch met rondleiding op boerderij De Stelle (max. 5 pers.) voor Jurre Tjaarda.

2 14. Atelier Ja Mar Natuurlijk- Allévo Cornelia Ja Mar organiseert een expositie en lezing fotografie. Cornelia biedt hiervoor gelegenheid en stelt ruimte beschikbaar. 15. Camping Zonnedorp YEBO Yoga YEBO organiseert een workshop voor kinderen van de camping. Zonnedorp stelt een luchtkussen beschikbaar. 16. Gemeente Schouwen-Duiveland Zorgboerderij De Stelle De Gemeente verzorgt een workshop snoeien. Als tegenprestatie verzorgt De Stelle een boerenlunch voor 10 personen. 17. Pontes Pieter Zeeman Wereldvrouwen ZWV Ahoy Leerlingen helpen bij de kinderopvang op de woensdagmiddag en inloopmiddagen. Tegenprestatie: catering/modeshow. 18. Gemeente Schouwen-Duiveland Boerderij de Stelle/Stichting OJEE ADHD Ingraven van trampolines van OJEE op de Blokweg in Ouwerkerk door de Gemeente. Als tegenprestatie verzorgt De Stelle een boerenlunch voor 10 personen. 19. Van der Krieke Gors Van der Krieke gaat spelletjes voor cliënten van Gors op CD zetten voor gebruikte computers (geleverd vi Rabomatch!). Gors gaat appeltaart bakken voor medewerkers Van der Krieke. 20. Proeflokaal d Ouwe Smisse YEBO Yoga d Ouwe Smisse levert een artikel naar keuze voor de goodiebag in mei (bewegen met peuters). YEBO zorgt voor plaatsing advertentie d Ouwe Smisse op facebook/website en verzorgt eventueel een yogales/lachsessie. 21. Gemeente Schouwen-Duiveland Dorpsraad Bruinisse De Gemeente verzorgt gastlessen voor 2 nieuwe leden van de Dorpsraad over de werking van het gemeentebestuur. De Dorpsraad zorgt voor begeleiding APK op persoonlijke titel. 22. Ango Boerderij de Stelle Ango kan gebruik maken van de 25% regeling m.b.t. de collecte De Stelle coördineert de collecte in Ouwerkerk. 23. NAH Stichting NPV NAH verzorgt een lezing over hersenletsel in ruil voor een advertentie op de website van NPV. 24. Ernesta Verburg Photography Gors Ernesta verzorgt een fotoreportage voor PR doeleinden Gors/de Punt. Foto s zijn vrij te gebruiken mits toestemming. Als tegenprestatie zal Gors zorgen voor naamsbekendheid Ernesta en kan gebruik gemaakt worden van de locatie De Punt. 25. Boerderij De Stelle Stichting Goed op Dreef Cliënten van Goed op Dreef mogen fruit komen plukken op De Stelle. In het winkeltje van Goed op Dreef komt Stelle-jam in het assortiment. 26. Gemeente Schouwen-Duiveland SMWO Welzijn Schouwen-Duiveland De Gemeente zorgt voor een gastles over de werking van het gemeentebestuur. Als tegenprestatie verzorgt SMWO een workshop sport. 27. Jurre Tjaarda Atelier Ja Mar Natuurlijk Jurre helpt bij het vernieuwen van de website van Ja Mar waarna ze zelf de site verder kunnen ontwikkelen. Als wederdienst verzorgt Ja Mar een fotografische opdracht.

3 28. Allévo Cornelia Theatergroep Zierik Zierik verzorgt een optreden bij Cornelia in ruil voor een podium en publiciteit. 29. Jinx Hospitality Pontes Pieter Zeeman Jinx geeft een gastles aan de consumptieve afdeling van Pontes. Als tegenprestatie zorgt Pontes voor vermelding in de schoolkrant en een diner voor 2 personen. 30. Gors Hart van Poortambacht Gors levert een BHV-er voor een dagdeel in augustus tijdens Huttendorp Zierikzee. Als tegenprestatie wordt een flyer van Gors verspreid bij Portaal in het najaar en komt er info over Gors in Portaal. 31. Theatergroep Zierik Graaf Gerami Zierik levert figuranten voor een film in ruil voor entréekaartjes voor de première. 32. Rudolf Fontein Dialoognetwerk Schouwen-Duiveland Pontes Pieter Zeeman Leerlingen Pontes opleiden als dialoogtafelbegeleiders. Begeleiden van dialoogsessie(s) VMBO. 33. Muziekvereniging Apollo Gors Optreden van de dweilband van ong. 1 uur op een evenement na de zomer (datum in overleg). Cliënten van Gors verzorgen een lunch of koffiemoment voor Apollo. 34. Gemeente Schouwen-Duiveland Stichting OJEE ADHD De Gemeente organiseert een informatieavond voor begeleiders/ouders van OJEE. OJEE geeft in ruil een informatieavond bij de NPV. 35. Gors E.A. de Bad Gors levert een signbord voor verkoop aardbeien op kinderboerderij. Een aantal cliënten van Gors worden een dagje mee uit genomen. 36. Rabobank Gors Rabobank levert 3 gebruikte pc s. Als tegenprestatie verzorgt Gors koffie met gebak voor 20 personen op 17 mei voor een groep ouderen met vrijwilligers in Borrendamme. Triple match!!! 37. Proeflokaal d Ouwe Smisse Stichting Goed op Dreef d Ouwe Smisse verzorgt een workshop/lezing voor mensen met een beperking. Goed op Dreef zorgt voor appeltaart met slagroom en vermelding d Ouwe Smisse op hun webiste. 38. Gors NAH Stichting d Ouwe Smisse verzorgt een workshop. NAH Stichting zorgt voor coördinatie deelnemers. Gors bied keuken en gebouw aan. Als tegenprestatie worden er 6 deelnemers vanuit Gors geleverd. (Triple match!!!) 39. Zeeuwland MEE Zeeland Prokkelstage op 5 juni bij Zeeuwland. MEE zorgt voor naamsvermelding Zeeuwland op facebook. 40. Gemeente Schouwen-Duiveland NAH Stichting De Gemeente zorgt voor drukwerk voor NAH (1000 A4 kleurenfolder). Als tegenprestatie geeft NAH voorlichting/workshop aan WMO raad of afdeling. 41. Molenberg SMWO vrijwillige thuiszorg Molenberg biedt golfclinic met koffie en wat lekkers. Als tegenprestatie zorgt SMWO voor PR Molenberg.

4 42. Van der Krieke Stichting Huttendorp Bruinisse Van der Krieke biedt houten pallets aan. Als tegenprestatie komt Van der Krieke op de sponsorlijst en facebook Bru.nu. 43. Ernesta Verburg Photography Jinx Hospitality Ernesta maakt een zakelijk portret, vrij te gebruiken voor promotiedoeleinden voor aanbieder en vrager. Jinx zorgt voor promotie van wederzijdse diensten. 44. Allévo Cornelia Muziekvereniging Apollo Optreden van de dweilband in ruil voor melding in Goed beschouwd (tekst + foto). Tijdens het optreden verzorgt Allévo de consumpties voor de muzikanten. 45. Stichting Goed op Dreef Gemeente Schouwen-Duiveland Gemeente zorgt voor naamsbekendheid Goed op Dreef in gemeentelijk nieuwsblad/periodiek. Goed op Dreef geeft een schilderij. Jos Schlicker komt het halen. 46. Molenberg Gors Molenberg biedt expositieruimte voor de schildersclub van Gors aan. Als tegenprestatie zorgt Gors voor naamsbekendheid van expositie en locatie Molenberg. 47. Ango NAH Stichting Gebruik maken van de 25% regeling m.b.t. collecte. NAH coördineert een deel van de collecte in Zierikzee. 48. Zeeuwland Dierenhulpstichting Mogelijk kan Zeeuwland een garage in Zierikzee als opslagruimte/winkelruimte ter beschikking stellen aan Dierenhulpstichting. Als tegenprestatie maakt Dierenhulp reclame voor Zeeuland op de bus. 49. Proeflokaal d Ouwe Smisse MEE Zeeland Prokkelstage op 5 juni MEE zorgt voor vermelding op facebookpagina en iets lekkers bij de koffie. 50. ABN Amro Zorgboerderij De Stelle ABN Amro zorgt voor het aanleggen van een tuin in de Dagdeel. Als tegenprestatie levert de Stelle een jampakket. 51. Rabobank Stichting Goed op Dreef Rabobank stelt een kast, eettafel en dressoir beschikbaar. Goed op Dreef maakt reclame voor Rabo in de vorm van logo-vermelding op diverse uitingen. 52. YEBO Yoga Centree YEBO verzorgt een beweegparcours op het zomerevenement van Centree, met als tegenprestatie vermelding op de site van Centree als sponsor. 53. Jurre Tjaarda Saskia Eggink Jurre creëert een folder (o.i.d.) in ruil voor een mooie ets (iets om uit te zoeken). 54. ABN Amro Foundation Allévo Cornelia ABN Amro gaat de bediening en aankleding doen van uit eten in eigen huis bij de Cornelia. De tegenprestatie is een foto + stukje publiciteit in het blad Goed beschouwd van Allévo. 55. Camping Zonnedorp Humanitas Vriendschappelijk Huisbezoek Mosselavond tegen een muzikale avond i.s.m. Apollo Muziekvereniging. 56. Dialoognetwerk Schouwen-Duiveland SMWO Ondersteuning evaluatie project Regioruis via dialoogmethodiek. Als tegenprestatie zorgt SMWO voor promotie dialoogactiviteitennetwerk op facebook, twitter en website.

5 57. Gemeentearchief Schouwen-Duiveland Zorgboerderij de Stelle De Stelle levert publiek voor de presentatie van foto s uit het gemeentearchief. 58. Gors Stichting Goed op Dreef Samenwerking in de vorm van uitwisseling van cliënten en het organiseren van dagbesteding. 59. Gemeente Schouwen-Duiveland MEE Zeeland Prokkelstage met beleidsambtenaar op 5 juni Als tegenprestatie verzorgt MEE een gastles op een basisschool over kind/leven met een beperking. 60. Proeflokaal d Ouwe Smisse SMWO vrijwillige thuiszorg d Ouwe Smisse organiseert een uitstapje voor vrijwilligers in de zorg (high tea o.i.d.). SMWO zorgt voor PR d Ouwe Smisse en iets met sport en bewegen. 61. Proeflokaal d Ouwe Smisse NPV d Ouwe Smisse zorgt voor een lezing over gezonde voeding van 1 uur. NPV plaatst banner op website. 62. Camping Zonnedorp Gors Zonnedorp krijgt kadobon Gors van 2 x 10,-. Gors mag gebruik maken van luchtkussen Zonnedorp tijdens een nader te bepalen evenement op kinderboerderij De Punt. 63. Jurre Tjaarda NAH Stichting NAH krijgt hulp bij het ontwerpen van een folder. Als tegenprestatie zorgt NAH voor vermelding van Jurre op website + landelijke website. 64. Klaassen Notarissen Stichting Goed op Dreef Klaassen zorgt voor reclame via website (oprichten stichting). Goed op Dreef maakt schilderij voor N. Soeters. 65. Gemeente Schouwen-Duiveland Humanitas Vriendschappelijk Huisbezoek De gemeente levert 1 uur communicatieadvies. Als tegenprestatie verzorgt Humanitas een muzikale middag in een bejaardentehuis. 66. Ernesta Verburg Photography Saskia Eggink Ernesta maakt foto s van werk, Saskia of pand + interieur. Als tegenprestatie levert Saskia kunstwerken of een soort kunstuitleen. Zowel aanbieder als vrager mogen de foto s vrij gebruiken. 67. Stichting Goed op Dreef DC BAS Stichting Samenwerkingsverband tussen de 2 stichtingen waarbij het maatschappelijk belang voorop staat. Cliënten van Goed op Dreef maken producten waarvan een gedeelte van de opbrengst te bate van de BAS Stichting komt. BAS promoot de producten tijdens evenementen. 68. YEBO Yoga de Stelle/OJEE ADHD De Stelle geeft een voertour en een half uur fruit plukken. YEBO organiseert een middag beweegspel voor de kinderen. 69. Proeflokaal d Ouwe Smisse Gors d Ouwe Smisse organiseert een workshop gezonde voeding voor mensen met een beperking (15 pers.). Vrije tijd bezoekers Gors. Als tegenprestatie levert Gors appeltaart en naamsbekendheid. 70. YEBO Yoga de Stelle/OJEE ADHD YEBO organiseert een dagdeel lachtherapie voor ouderen. De Stelle zorgt voor gebruik binnen- of buitenruimte en voor koffie/thee/fris.

6 71. Zeeuwland Radio Omroep Schouwen-Duiveland Zeeuwland levert een nieuw keukenblok voor in de studio. In ruil daarvoor krijgt Zeeuwland advertentieruimte bij Radio Omroep SD. 72. Klaassen Notarissen Dialogennetwerk Schouwen-Duiveland Klaassen vermeld Dialogennetwerk op website (oprichting stichting) en in nieuwsbrief. Dialogennetwerk zorgt voor traktatie kantoor Klaassen (13 pers.). 73. Allévo Cornelia Humanitas Vriendschappelijk Huisbezoek Verzorging van een muzikale middag en/of klassieke muziek + informatie tegenover het beschikbaar stellen van vergaderruimte met koffie/thee. 74. Gemeente Schouwen-Duiveland Gors De gemeente stelt expositieruimte beschikbar voor 6 weken in het gemeentehuis voor de schildersclub van Gors. Als tegenprestatie levert Gors koffie met gebak tijdens vergaderen (7 pers.). 75. Bouman Kantoor Totaal Stichting Goed op Dreef Het leveren van een kopieermachine in ruil voor een reclame-uiting op de website en social media. 76. Van der Krieke Theatergroep Zierik Van der Krieke bouwt een website voor Zierik in ruil voor entréekaartjes voor een voorstelling. 77. Zorgboerderij de Stelle Proeflokaal d Ouwe Smisse d Ouwe Smisse verzorgt een workshop koken met verse producten van 2 uur op de Stelle met als tegenprestatie 2 uur fruit plukken met 2-3 personen. 78. Molenberg Sportvereniging DFS Molenberg verzorgt eind juli een golfclinic en verzorgt een sportmaaltijd voor een BVO die dan te gast is bij Sportvereniging DFS voor een te spelen wedstrijd tegen de Schouwse selectie in ruil voor een advertentie in het projecten boekje. 79. Proeflokaal d Ouwe Smisse NAH d Ouwe Smisse organiseert kookworkshop in daarvoor toegankelijke (rolstoelvriendelijke) ruimte. Als tegenprestatie zorgt NAH voor reclame op flyer. 80. Proeflokaal d Ouwe Smisse NAH d Ouwe Smisse zorgt voor gastles over gezonde voeding voor mensen met een beperking. Als tegenprestatie zorgt NAH voor reclame voor d Ouwe Smisse op hun website. 81. Zeeuwland Saskia Eggink Hulp bij het maken van een flyer. Als tegenprestatie eventueel expositie of kunst als relatiegeschenk. 82. Ango Stichting Goed op Dreef Gebruik maken van de 25% regeling m.b.t. Handicap.nl collecte. Tegenprestatie: relcame maken voor Ango in weekblaadje in Renesse. 83. Jinx Hospitality Gors Inventarisatie van gastvrijheid en voedingsconcept bij Gors Zierikzee. Naamsbekendheid voor Jinx + koffie met gebak. 84. Gemeente Schouwen-Duiveland Stichting Dierenhulp Stichting Dierenhulp mag 3 maal een avondvergadering plannen in het gemeentehuis (data in overleg). Dierenhulp verzorgt 3 maal gastlessen in het basisonderwijs.

7 85. YEBO Yoga M.C. Timmerman YEBO organiseert lachworkshop voor 10 personen. Timmerman zorgt op terras voor consumpties voor kinderen/ouders (koffie/limonade/koekjes) tijdens beweegmiddag 20 personen. 86. Gemeente Schouwen-Duiveland Stichting Vrienden van Leonardo Schouwen- Duiveland Een uur communicatie advies met als tegenprestatie een ochtend koffie rondbrengen in het gemeentehuis.

Beursvloer Schouwen Duiveland overzicht match formulier

Beursvloer Schouwen Duiveland overzicht match formulier Beursvloer Schouwen Duiveland overzicht match formulier 1 Gemeente archief H. Uil Muziekver. Cresendo/dorpsraad Dreischor Presentatie van oude foto's Cresendo/Dorpsraad zorgt voor publiek 2 Van der Krieke

Nadere informatie

Beursvloer Schouwen Duiveland overzicht match formulier

Beursvloer Schouwen Duiveland overzicht match formulier Beursvloer Schouwen Duiveland overzicht match formulier Materialen en faciliteiten 1 Sportvereniging DFS Tai Chi Zeeland Tai Chi organiseert (2) try-out activiteiten bij DFS. De Sportvereniging DFS stelt

Nadere informatie

Beursvloer Schouwen Duiveland overzicht match formulier

Beursvloer Schouwen Duiveland overzicht match formulier Beursvloer Schouwen Duiveland overzicht formulier nummer 1 v.d.hamer partition architecten St.Ojee ADHD Inrichting verkeersplein speelmaterialen Materialen en faciliteiten nummer 2 Rabobank Zorgboederij

Nadere informatie

Prospectus. Uitgifte 100 Aandelen voor Beursvloer Rijnwoude 2017

Prospectus. Uitgifte 100 Aandelen voor Beursvloer Rijnwoude 2017 Prospectus Uitgifte 100 Aandelen voor Beursvloer Rijnwoude 2017 Breng Rijnwoude naar de Maatschappelijke Beurs in 2017 Wat is de Maatschappelijke Beursvloer Rijnwoude? De Maatschappelijke Beursvloer is

Nadere informatie

Aantal Door Voor Aanbod van het bedrijf Tegenprestatie door de organisatie

Aantal Door Voor Aanbod van het bedrijf Tegenprestatie door de organisatie Aantal Door Voor Aanbod van het bedrijf Tegenprestatie door de organisatie 1 GemeenteNieuws CV de Geintrappers Advies/worskhop persbericht schrijven/aanleveren t.b.v. Gemeentenieuws Reclame voor Gemeentenieuws

Nadere informatie

SPONSORING LEKKER ET TEN-LEUR EN BOV T ROFEE 2014

SPONSORING LEKKER ET TEN-LEUR EN BOV T ROFEE 2014 SPONSORING LEKKER ET TEN-LEUR EN BOV T ROFEE 2014 3 Sterren sponsor kosten 1.875,00-8 entreekaarten voor het bijwonen van de verkiezing van de BOV-trofee inlcusief 8 muntjes voor Lekker Etten-Leur per

Nadere informatie

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio.

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio. Oud Gastel, November 2015 Geachte relatie, Triathlon Oud Gastel 2016 wordt opnieuw een groots triathlon evenement. De 31e editie van de triathlon van Oud Gastel (2015) was een hele speciale editie. In

Nadere informatie

Prospectus. Uitgifte 100 Aandelen voor Beursvloer Rijnwoude 2017

Prospectus. Uitgifte 100 Aandelen voor Beursvloer Rijnwoude 2017 Prospectus Uitgifte 100 Aandelen voor Beursvloer Rijnwoude 2017 Breng Rijnwoude naar de Maatschappelijke Beurs in 2017 Voor u ligt de Prospectus Maatschappelijke Beursvloer Rijnwoude. Met deze prospectus

Nadere informatie

stichting de BAS stichting St. Joostmeet 3, 4301 JS Zierikzee IBAN NL47RABO

stichting de BAS stichting St. Joostmeet 3, 4301 JS Zierikzee IBAN NL47RABO de stichting de BAS stichting St. Joostmeet 3, 4301 JS Zierikzee IBAN NL47RABO01293.23.586 www.debasstichting.nl - contact@debasstichting.nl 06-23934861 Jaarverslag 2014 Inhoudsopgave Pagina 1. Bestuursverslag

Nadere informatie

NEDERLAND LEEST 2018 Communicatieplan september 2018

NEDERLAND LEEST 2018 Communicatieplan september 2018 NEDERLAND LEEST 2018 Communicatieplan september 2018 2 1 AANLEIDING: NEDERLAND LEEST 2018 Van 1 tot en met 30 november 2018 vindt de jaarlijkse themamaand Nederland Leest plaats. Het thema is dit jaar

Nadere informatie

Draaiboek voor de verenigingen Aegon Open Roeidag 2015

Draaiboek voor de verenigingen Aegon Open Roeidag 2015 Draaiboek voor de verenigingen Aegon Open Roeidag 2015 Begin met het formeren van een werkgroep/projectteam en verdeel onderling de werkzaamheden. Inhoud 1. Planning en programma... 2 2. Organisatie...

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Voorwoord van onze voorzitter 30 jaar SIVO SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn.

Nadere informatie

Sponsoring

Sponsoring www.8vanheelsum.nl Sponsoring 27 mei 2018 Inleiding Stichting De 8 van Heelsum is zeer dankbaar dat u interesse heeft de wielerronde te sponsoren. Met uw steun kunnen wij dit evenement tot een succes maken

Nadere informatie

3 oktober 2015 is de Landelijke Open Dag Dierenartsen. Doe mee! Laat zien dat u samenwerkt om goede zorg te bieden!

3 oktober 2015 is de Landelijke Open Dag Dierenartsen. Doe mee! Laat zien dat u samenwerkt om goede zorg te bieden! 3 oktober 2015 is de Landelijke Open Dag Dierenartsen Doe mee! Laat zien dat u samenwerkt om goede zorg te bieden! Dit jaar organiseert de KNMvD voor de vierde keer de Landelijke Open Dag Dierenartsen.

Nadere informatie

Overzicht organisaties beursvloer De Bilt 2015

Overzicht organisaties beursvloer De Bilt 2015 Overzicht organisaties beursvloer De Bilt 2015 Maatschappelijke organisatie Omschrijving wens Mogelijke tegenprestatie * een vertaler Engels; Als tegenprestatie biedt het HDI een rondleiding aan bij het

Nadere informatie

zakelijke fotografie marleen sahetapy fotografie

zakelijke fotografie marleen sahetapy fotografie zakelijke fotografie marleen sahetapy fotografie Natuurlijk zakelijk Allereerst, bedankt voor de interesse in mijn werk en het downloaden/opvragen van deze informatieve pdf. Mijn stijl omschrijft zich

Nadere informatie

Sponsorbrochure Colijnsplaat. 21 t/m 23 juni 2017

Sponsorbrochure Colijnsplaat. 21 t/m 23 juni 2017 Deltaweekend, al sinds 1970 een aansprekend zeilevenement in de Zeeuwse delta Hoogwaardig deelnemersveld Professionele organisatie Goede promotiekansen Uitgave: Deltaweekend www.deltaweekend.nl info@deltaweekend.nl

Nadere informatie

De Rotonde is een activiteitencentrum voor mensen met een lichamelijke beperking en/of niet aangeboren hersenletsel.

De Rotonde is een activiteitencentrum voor mensen met een lichamelijke beperking en/of niet aangeboren hersenletsel. De Rotonde in Gouda Afgedrukt op 24.02.2017 De Rotonde is een activiteitencentrum voor mensen met een lichamelijke beperking en/of niet aangeboren hersenletsel. Over De Rotonde De Rotonde is een locatie

Nadere informatie

Handleiding Hoe organiseer ik een dialoogtafel?

Handleiding Hoe organiseer ik een dialoogtafel? Handleiding Hoe organiseer ik een dialoogtafel? Wat is de bedoeling van Schouwen-Duiveland in Dialoog? Met de Dag van de Dialoog op Schouwen-Duiveland willen we ontmoetingen en gesprekken tussen mensen

Nadere informatie

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin.

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. www.wenumhoeve.nl 2015 Jaargang 11 Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. Zoals gebruikelijk een overzicht van alle activiteiten in het afgelopen jaar kort weergegeven. Uiteraard

Nadere informatie

MAAK HET MET DE BIEB DEZE ZOMER. Communicatieplan

MAAK HET MET DE BIEB DEZE ZOMER. Communicatieplan MAAK HET MET DE BIEB DEZE ZOMER Communicatieplan juni 2017 2 1 AANLEIDING: ZOMERVAKANTIE Van 8 juli (regio zuid) t/m eind augustus 2017 is het weer zomervakantie, een periode waarin iedereen net wat meer

Nadere informatie

Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen

Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen NKBV-Bergsportdag De 17 de Bergsportdag wordt op zondag 16 maart 2014 georganiseerd Het grootste bergsportevenement van Nederland Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Sponsor-informatiemap Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is ieder jaar een Wereld Dans- en

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2018

SPONSORBROCHURE 2018 SPONSORBROCHURE 2018 Datum: 17 maart 2018 Betreft: Sponsoraanvraag Ronde van Ede 2018 Beste relatie, De stichting Ronde van Ede heeft onlangs contact met u gezocht over De Ronde van Ede. Met deze brochure

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 7 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

- Mensen met een beperking hebben vaak nog een beperking, ze worden niet begrepen- Jaarverslag 2017

- Mensen met een beperking hebben vaak nog een beperking, ze worden niet begrepen- Jaarverslag 2017 Stichting Kameleon Rooth 10 5993 PD Maasbree info@stichtingkameleon.org www.stichtingkameleon.org k.v.k. nr. 60864117 Banknr. NL60RABO0184881072 - Mensen met een beperking hebben vaak nog een beperking,

Nadere informatie

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125 verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode 68 blauwe 62 foyer 75-150 café 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink Podium voor ontmoeting evenementenlocatie centrum apeldoorn Ieder

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsor van de Kasteeltuinconcerten. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsor

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsor van de Kasteeltuinconcerten. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsor 1 Inhoudsopgave Inleiding Sponsor van de Kasteeltuinconcerten 1. Exclusive Sponsor 2. Hoofdsponsor 3. Stersponsor 4. Sponsor 5. Additionele avond sponsoring 6. Donaties Contactgegevens 2 Inleiding Na twaalf

Nadere informatie

Steunpunten vrijwilligers en mantelzorg

Steunpunten vrijwilligers en mantelzorg Steunpunten vrijwilligers en mantelzorg Welkom De steunpunten algemeen Stand van zaken steunpunt vrijwilligers Stand van zaken steunpunt mantelzorg Vragen Contactgegevens De steunpunten Startbijeenkomst

Nadere informatie

HEAD Congres juni 2013

HEAD Congres juni 2013 HEAD Congres 13-14 juni 2013 Sponsoring op drie niveaus HEAD is dé beroepsvereniging van en voor financials en hoger opgeleiden in financiële functies in de zorg. HEAD is een actieve beroepsvereniging

Nadere informatie

PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING. SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden

PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING. SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden INTRODUCTIE Enkele relevante gegevens uit het verleden Wij rekenen jaarlijks

Nadere informatie

Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking

Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking Studenten Organisatie Groningen is een vereniging die een unieke plaats in de Groninger studentenwereld inneemt, doordat zij de belangen van álle

Nadere informatie

Maatschappelijke Beursvloer Sliedrecht 2015

Maatschappelijke Beursvloer Sliedrecht 2015 Maatschappelijke Beursvloer Sliedrecht 2015 Categorie: Opleiding & Training (O&T) Organisatie & Advies (O&A) Marketing & Communicatie () ICT & Logitiek (I&L) Klussen & Evenementen () Materialen & Faciliteiten

Nadere informatie

Uitstapgroepen. Eetcafé. Vriendenkring

Uitstapgroepen. Eetcafé. Vriendenkring Welzijnsorganisatie van Houten&co is er voor alle inwoners van Houten, dus ook voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en psychische kwetsbaarheid. Met inzet van enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie

Jaarverslag. Stichting Odensehuis Schouwen Duiveland. Zierikzee, april 2018

Jaarverslag. Stichting Odensehuis Schouwen Duiveland. Zierikzee, april 2018 Jaarverslag Stichting Odensehuis Schouwen Duiveland 2017 Zierikzee, april 2018 1. Het Odensehuis Schouwen- Duiveland Organisatie van het Odensehuis Het Odensehuis is een zelforganisatie en gedijt het beste

Nadere informatie

- Mensen met een beperking hebben vaak nog een beperking, ze worden niet begrepen- Jaarverslag 2015

- Mensen met een beperking hebben vaak nog een beperking, ze worden niet begrepen- Jaarverslag 2015 Stichting Kameleon Rooth 10 5993 PD Maasbree info@stichtingkameleon.org www.stichtingkameleon.org k.v.k. nr. 60864117 Banknr. NL60RABO0184881072 - Mensen met een beperking hebben vaak nog een beperking,

Nadere informatie

Een uitgave van Careander Kort & Krachtig. Talent ontwikkelen

Een uitgave van Careander Kort & Krachtig. Talent ontwikkelen Contact Een uitgave van Careander - 1 2019 Kort & Krachtig Talent ontwikkelen VAN DE BESTUURDER: Ontdek je talent Talent. Dat betekent dat je iets goed kunt. Zoals eten koken. Of genieten van muziek. Je

Nadere informatie

het Willem Infobrochure Sector: Zorg en Welzijn Mens en gezondheid Mens en omgeving Mens en activiteit Mens en zorg

het Willem Infobrochure Sector: Zorg en Welzijn Mens en gezondheid Mens en omgeving Mens en activiteit Mens en zorg het Willem Infobrochure Sector: Zorg en Welzijn Mens en gezondheid Mens en omgeving Mens en activiteit Mens en zorg Willem van oranje Colleg e Sector Zorg en Welzijn Op het Willem van Oranje College in

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Koningsdag Zierikzee

Beleidsplan Stichting Koningsdag Zierikzee Beleidsplan 2017 2022 Stichting Koningsdag Zierikzee Zierikzee, December 2016 Voorwoord Het beleidsplan 2017 2022 is opgesteld voor het bestuur van Stichting Koningsdag Zierikzee. Het document geeft een

Nadere informatie

Matchoverzicht Beursvloer Gemeente Bunnik 2014. Mentorschap Midden Nederland

Matchoverzicht Beursvloer Gemeente Bunnik 2014. Mentorschap Midden Nederland Matchoverzicht Beursvloer Gemeente 2014 Bedrijf: 1. Muniek 2. Golfbaan KrommeRijn 3. Dorpshuis Odijk Maatschappelijke Organisatie: Jongerenwerk Mentorschap Midden Nederland Gemeente Omschrijving Match:

Nadere informatie

- Mensen met een beperking hebben vaak nog een beperking, ze worden niet begrepen- Jaarverslag 2016

- Mensen met een beperking hebben vaak nog een beperking, ze worden niet begrepen- Jaarverslag 2016 Stichting Kameleon Rooth 10 5993 PD Maasbree info@stichtingkameleon.org www.stichtingkameleon.org k.v.k. nr. 60864117 Banknr. NL60RABO0184881072 - Mensen met een beperking hebben vaak nog een beperking,

Nadere informatie

Beleidsplan Inloophuis de 7 sprong

Beleidsplan Inloophuis de 7 sprong Beleidsplan Inloophuis de 7 sprong 2014-2017 Versie: 15-07-2014 gewijzigd 05-07-2016 Status: definitief Doelgroep Het inloophuis is een plek voor iedereen. We richten ons niet op een specifieke doelgroep,

Nadere informatie

MaS IZ Schitterend! Wij, in de Informele Zorg, zijn heel erg blij met de Maatschappelijke. Stage (MaS). Binnen de maatschappelijke stage leveren

MaS IZ Schitterend! Wij, in de Informele Zorg, zijn heel erg blij met de Maatschappelijke. Stage (MaS). Binnen de maatschappelijke stage leveren MaS IZ Schitterend! Tips voor een maatschappelijke stage in de informele zorg Wij, in de Informele Zorg, zijn heel erg blij met de Maatschappelijke Stage (MaS). Binnen de maatschappelijke stage leveren

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.19 16-01-2015 t Toetertje OBS De Schoener Informatie Juf Maike De afgelopen week was juf Maike afwezig i.v.m. het overlijden van haar vader. Juf Irma heeft haar werkzaamheden

Nadere informatie

Welkom op de informatieavond

Welkom op de informatieavond Welkom op de informatieavond Rabo Clubkas Campagne Rabobank Centraal Twente Opening Maatschappelijke bijdrage Sponsoring Rabofonds NIEUW: Rabo Clubkas Campagne 2 Steun vanuit de Rabobank Voorheen: donaties

Nadere informatie

Actief Nieuws -Lansingerland Actiefpas Editie december 2016

Actief Nieuws -Lansingerland Actiefpas Editie december 2016 Lansingerland Actief Pas 16/ 17 Sponsors Actiefpas De Actiefpas wordt dit seizoen 2016-2017 gesponsord door tien partijen. In elke nieuwsbrief wordt er een sponsor uitgelicht. In de maand december zal

Nadere informatie

2. Adverteren door middel van een Banner op Taart&Trends site.

2. Adverteren door middel van een Banner op Taart&Trends site. TT06 Adverteren en Exposure Taart&Trends 2015 1. Exposure: 1.1. Alle deelnemers krijgen (na betaling) standaard een naamsvermelding op de standhouderspagina van Taart en Trends-website. Wilt u een actieve

Nadere informatie

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee Suggesties voor de koffie/thee 1 x Koffie/thee met cake 2 x Koffie/the met cake 1 x Koffie/thee met appeltaart. 2 x Koffie/thee met appeltaart. 1 x Koffie/thee met gesorteerd gebak. 2 x Koffie/thee met

Nadere informatie

Resultaat Enquête Ouderraad 2014-2015

Resultaat Enquête Ouderraad 2014-2015 Resultaat Enquête Ouderraad 2014-2015 Datum 20-4-2015 Als ouderraad zijn we blij met de resultaten die uit de enquête naar voren komen. Met 85 respondenten is de enquête redelijk bezocht. Iets minder dan

Nadere informatie

UKP Symposium Paard & Tijd 6 8 oktober 2017 SPONSOR OPTIES

UKP Symposium Paard & Tijd 6 8 oktober 2017 SPONSOR OPTIES 1. SPONSOR PAKKETTEN SPONSOR OPTIES PLATINUM HOOFDSPONSOR UKP SYMPOSIUM 6, 7 EN 8 OKTOBER Met dit pakket wordt u hoofdsponsor van het gehele evenement. U mag zelf een voorstel doen voor welk bedrag u hoofdsponsor

Nadere informatie

#SamenZijnWe1. Amersfoortse jongeren staan op tegen eenzaamheid!

#SamenZijnWe1. Amersfoortse jongeren staan op tegen eenzaamheid! #SamenZijnWe1 Amersfoortse jongeren staan op tegen eenzaamheid! www.socialegasten.nl/samenzijnwe1 Sociale Gasten opende voor mij een wereld die ik niet kende. Een wereld waarin ik de mogelijkheid heb om

Nadere informatie

FONDSENWERVING WILLEM VAN DE VEN TEAM STEAMWORK

FONDSENWERVING WILLEM VAN DE VEN TEAM STEAMWORK FONDSENWERVING WILLEM VAN DE VEN TEAM STEAMWORK FONDSENWERVING Basis Acties Publiciteit Veiling BASIS Ken het verhaal van de Roparun Ken het verhaal van je eigen team Bouw je netwerk (o.a. sponsoren, doelen)

Nadere informatie

SAMEN KUNNEN WIJ HET! 2bike4alzheimer.nl

SAMEN KUNNEN WIJ HET! 2bike4alzheimer.nl 2bike4alzheimer, 400 km non-stop estafette fietstocht voor onderzoek naar dementie Op 17 en 18 september 2016 organiseert de stichting 2bike4alzheimer voor de vijfde maal de 24-uurs estafette fietstocht.

Nadere informatie

Adverteren en Sponsoring Culemborg Blues 2016

Adverteren en Sponsoring Culemborg Blues 2016 Adverteren en Sponsoring Culemborg Blues 2016 Culemborg Blues: Culemborg Blues kent inmiddels een jarenlange traditie. In 2016 vindt de 23 e editie van Culemborg Blues plaats. Ieder jaar groeit het festival

Nadere informatie

Communicatie. Drachten, Ons kenmerk Uw kenmerk Behandeld door 10 juli 2012 480106 R. Barbilion 0512 581 234

Communicatie. Drachten, Ons kenmerk Uw kenmerk Behandeld door 10 juli 2012 480106 R. Barbilion 0512 581 234 Communicatie Aan Geadresseerde Drachten, Ons kenmerk Uw kenmerk Behandeld door 10 juli 2012 480106 R. Barbilion 0512 581 234 Onderwerp DUURZAAMHEIDSBEURS 22 SEPTEMBER 2012 Geachte heer, mevrouw, De gemeente

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 6 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Muziekvereniging Polyhymnia Lemelerveld

Sponsormogelijkheden Muziekvereniging Polyhymnia Lemelerveld Sponsormogelijkheden Muziekvereniging Polyhymnia Lemelerveld Ook uw organisatie is GOUD waard!! Inhoudsopgave 1. Wat is Polyhymnia 1 2. Opzet sponsorplan 2 3. Sponsorpakketten 3 3.1 Sponsor Goud 4 3.2

Nadere informatie

5 juli 2012, 15.00-23.00 uur VOS & NORTH SEA ROUND TOWN: SFEERHAVEN JAZZ

5 juli 2012, 15.00-23.00 uur VOS & NORTH SEA ROUND TOWN: SFEERHAVEN JAZZ 5 juli 2012, 15.00-23.00 uur VOS & NORTH SEA ROUND TOWN: SFEERHAVEN JAZZ Achtergrond De Verenigde Ondernemers Scheepvaartkwartier (VOS) hebben het plan op gevat om op 5 juli een jazz-evenement te organiseren

Nadere informatie

Stichting SoWhat Jaarverslag augustus 2014 t/m juli 2015

Stichting SoWhat Jaarverslag augustus 2014 t/m juli 2015 Stichting SoWhat Jaarverslag augustus 2014 t/m juli 2015 1. Inhoudelijk jaarverslag Doelstelling Stichting SoWhat Activiteiten seizoen 2014/2015 Marketing en PR 2. Jaarrekening Staat van baten en lasten

Nadere informatie

Kwaliteit van leven toevoegen aan de tijd die men nog heeft. Hospice Marianahof. Avoord. Zorg en Wonen. Zoals u het wenst

Kwaliteit van leven toevoegen aan de tijd die men nog heeft. Hospice Marianahof. Avoord. Zorg en Wonen. Zoals u het wenst Kwaliteit van leven toevoegen aan de tijd die men nog heeft Hospice Marianahof Avoord Zorg en Wonen Zoals u het wenst 1 Welkom in marianahof Gastvrij thuis 4 Eigen regie 5 Aandacht 6 Multidisciplinair

Nadere informatie

brabantse 2017 disabled open

brabantse 2017 disabled open brabantse 2017 disabled open Voor het tweede jaar op rij wordt de Brabantse Disabled open gespeeld op Golfbaan Stippelberg in Bakel gespeeld. Al 8 jaar vond op GC Overburg ons eigen kampioenschap voor

Nadere informatie

SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015. utrechtsch studenten corps

SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015. utrechtsch studenten corps SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015 utrechtsch studenten corps UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 2015 In augustus 2015 zal Utrecht traditioneel in de belangstelling staan van

Nadere informatie

brabantse 2018 disabled open

brabantse 2018 disabled open brabantse 2018 disabled open Voor het derde jaar op rij wordt de Brabantse Disabled open gespeeld op Golfbaan Stippelberg in Bakel gespeeld. Voor de wedstrijd in september 2018 verwachten wij wederom enkele

Nadere informatie

Dagbesteding en dagbehandeling in Rotterdam

Dagbesteding en dagbehandeling in Rotterdam Dagbesteding en dagbehandeling in Rotterdam In Rotterdam wonen veel actieve senioren. Bent u één van hen? Voor u wil Lelie zorggroep graag het bruisende middelpunt van de wijk zijn! Wij doen dit door activiteiten

Nadere informatie

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle Tarieven Adverteren RTV Focus Zwolle P3. Wat is RTV Focus Zwolle? P4. Banners op nieuwssite P5. Nieuwspagina P6. Homepagina P7. Video commercial P9. Wekelijkse nieuwsupdate Zwolle P10. Radiocommercial

Nadere informatie

partnerpakket HOOFDSPONSOR

partnerpakket HOOFDSPONSOR partnerpakket HOOFDSPONSOR 25.000 En wat krijgt u van ons? meer dan 200.000 bezoekers! partnerpakket HOOFDSPONSOR 25.000 Naamsvermelding op en in.. Aankondigingsborden en posters in 2018 EDWIN EVERS BAND

Nadere informatie

Vind u het goed als ik deze week contact met u opneem over dit project?

Vind u het goed als ik deze week contact met u opneem over dit project? Wij zijn Synergy 11, een project van 11 fotografie studenten uit het tweede jaar (TFB opleiding) van de Fotovakschool. Tijdens dit project gaan wij een boek maken. In het boek komen foto s die wij in samenwerking

Nadere informatie

Vrijwilligers Sport & Bewegen Informatie & Advies

Vrijwilligers Sport & Bewegen Informatie & Advies ensen brengt m samen Bij Stichting Welzijn Veere staan de inwoners van alle kernen van onze gemeente centraal. Bij ons draait het om u: hoe het met u gaat en of u zich thuis voelt in uw woonomgeving. Samen

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2019

SPONSORBROCHURE 2019 SPONSORBROCHURE 2019 Datum: 13 mei 2019 Betreft: Sponsoraanvraag Ronde van Ede 2019 Beste relatie, De stichting Ronde van Ede heeft onlangs contact met u gezocht over De Ronde van Ede. Met deze brochure

Nadere informatie

- Mensen met een beperking hebben vaak nog een beperking, ze worden niet begrepen-

- Mensen met een beperking hebben vaak nog een beperking, ze worden niet begrepen- Stichting Kameleon Thomeerstraat 44 5961JS Horst a/d Maas info@stichtingkameleon.org www.stichtingkameleon.org k.v.k. nr. 60864117 Banknr. NL60RABO0184881072 Jaarverslag 2014 - Mensen met een beperking

Nadere informatie

Participatie & vrijwilligerswerk

Participatie & vrijwilligerswerk Participatie & vrijwilligerswerk Doe mee! 1 Participatieplaats: wennen aan werk MENES: zet ideeën van jongeren om in daden Jongeren 12 23 jaar We willen graag in gesprek met jongeren die een positieve

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Bezoekadres Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Hertog Willemweg 3, 8084 VP t Harde Tel: (0525) 65 96 90 www.facebook.com wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Openingstijden

Nadere informatie

Atletiekvereniging Orion

Atletiekvereniging Orion 2010/2011 Voor u ligt het meest recente en geactualiseerde exemplaar van het sponsorprogramma van : Atletiekvereniging Orion Middels deze presentatie willen wij u graag iets meer vertellen over onze Atletiekvereniging.

Nadere informatie

Participatie & vrijwilligerswerk

Participatie & vrijwilligerswerk Participatie & vrijwilligerswerk Doe mee! 1 2 Participatieplaats: wennen aan werk MENES: jongeren praten mee over de toekomst Jongeren 12 23 jaar We willen graag met jongeren in gesprek over de toekomst

Nadere informatie

een greep uit ons werk

een greep uit ons werk 2014 een greep uit ons werk a. Workshopprogramma Rap Zang Streetdance Make a track Fotografie DJ Sfeermakers MA-KE Mode Superchefs Muzikale reis Theaterdans Fijnproevers Workshops zijn gegeven binnen Jongeren

Nadere informatie

Evaluatie activiteiten Bloesem Ontmoet in de Buurtkamer november dec 2017 Activiteitenplan Datum resultaat

Evaluatie activiteiten Bloesem Ontmoet in de Buurtkamer november dec 2017 Activiteitenplan Datum resultaat Evaluatie Bloesem Ontmoet 2015-2017 Koffie inloop * Creatief Bloesematelier * Creatief met Corrie Spelmiddag Productiviteit Team 6 Team 5 3 x per open Mrt 2016: 4 x per Mei 2016 5x per Mei 2017 ook op

Nadere informatie

Overzicht organisaties beursvloer De Bilt 2015. Nog openstaande wensen Beursvloer 2015

Overzicht organisaties beursvloer De Bilt 2015. Nog openstaande wensen Beursvloer 2015 Overzicht organisaties beursvloer De Bilt 2015 Maatschappelijke organisatie Omschrijving wens Mogelijke tegenprestatie Nog openstaande wensen Beursvloer 2015 Helen Dowling Instituut Helen Dowling Instituut

Nadere informatie

Stichting Triathlon Nieuwkoop

Stichting Triathlon Nieuwkoop Stichting Triathlon Nieuwkoop Sponsorplan 2018 Nederlands Kampioenschap 1/2 Triathlon van Nieuwkoop op 3 juni 2018 Door middel van sport, mensen verbinden aan uw bedrijf. Geachte heer, mevrouw, Het bestuur

Nadere informatie

Inhoud. Sponsorbrochure. Vergroot uw netwerk via VIA

Inhoud. Sponsorbrochure. Vergroot uw netwerk via VIA Inhoud Sponsorbrochure Vergroot uw netwerk via VIA 1 2016, Eindhoven VIA Urbanism Study Association Urban Design & Planning Technische Universiteit Eindhoven Den Dolech 2, Vertigo 07 via@bwk.tue.nl www.facebook.com/viaurbanism

Nadere informatie

Sponsorbeleid Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid 2017 Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek De klassieke openluchtconcerten in 2014, 2015 en 2016 bij het Landhuis Oud Groevenbeek waren een groot succes met

Nadere informatie

Matches t.b.v. Beursvloer Lochem, 10 juni 2015

Matches t.b.v. Beursvloer Lochem, 10 juni 2015 Matches t.b.v. Beursvloer Lochem, 10 juni 2015 Aanvrager Plaats Match Tegenprestatie Aanbieder Plaats Waarde 1 Vrijwilligerssteunpunt Lochem Foto's maken van vrijwilligers naamsvermelding website Geert

Nadere informatie

Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke stageplaats en veel plezier bij het stage lopen.

Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke stageplaats en veel plezier bij het stage lopen. Beste leerling, Ben je dit schooljaar op zoek naar een leuke en leerzame maatschappelijke stageplaats? Kijk dan snel in deze folder. Je vindt er stageplaatsen dichtbij de natuur. Je kunt als stagiair meehelpen

Nadere informatie

stichting de BAS stichting St. Joostmeet 3, 4301 JS Zierikzee IBAN NL47RABO

stichting de BAS stichting St. Joostmeet 3, 4301 JS Zierikzee IBAN NL47RABO de stichting de BAS stichting St. Joostmeet 3, 4301 JS Zierikzee IBAN NL47RABO01293.23.586 www.debasstichting.nl - contact@debasstichting.nl 06-23934861 Jaarverslag 2013 Inhoudsopgave Pagina 1. Bestuursverslag

Nadere informatie

K.V. Good Luck. sponsoren scoren

K.V. Good Luck. sponsoren scoren K.V. Good Luck sponsoren scoren Sport en sponsoring is tegenwoordig niet meer los van elkaar te zien. Van professioneel niveau tot amateurniveau. Sponsormogelijkheden K.V. Good Luck Korfbalvereniging Good

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen:

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen: Nieuwsbrief Vrije Tijd week 27 05 Juli 2018 Nieuws Agenda 7 juli : Lunchen in Zeist 14 juli : Optreden Pop-Eye 18 juli : De Zorgshow 22 aug : BBQ in Doorn 7 sept : Varen met de Eendracht Mededelingen:

Nadere informatie

Miene eten op het werk

Miene eten op het werk eten op het werk Miene eten op het werk In de afgelopen jaren heeft Miene veel ervaring opgedaan met het verzorgen van de zakelijke markt. Onder andere bij verzekeraars, theatergezelschappen, overheidsinstellingen,

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Acties organiseren door kinderen en scholen

Acties organiseren door kinderen en scholen Acties organiseren door kinderen en scholen Inleiding Wat leuk dat jullie geld willen inzamelen voor de Plastic Soup Foundation! Wij hebben verschillende soorten acties bedacht die makkelijk en leuk zijn

Nadere informatie

Portfolio door Jurre Tjaarda

Portfolio door Jurre Tjaarda Portfolio door Jurre Tjaarda Jurre Tjaarda Freelance Media Vormgever Nederland, Zierikzee info@jurretjaarda.nl print, web, motion design Vaardigheden Web Print MOTION Video ILLUSTRATION Opdrachtgever:

Nadere informatie

Welkom op de informatieavond

Welkom op de informatieavond Welkom op de informatieavond Rabobank Clubkas Campagne Rabobank West-Friesland Welkom 2 Rabobank Clubkas Campagne 3 Wat gaan we vanavond doen? Waarom de Rabobank Clubkas Campagne? Hoe zit deze campagne

Nadere informatie

juni/juli/aug 2018 EXTRA lunch en film WANNEER TIJD KOSTEN LOCATIE

juni/juli/aug 2018 EXTRA lunch en film WANNEER TIJD KOSTEN LOCATIE juni/juli/aug 2018 Meer informatie over onze activiteiten: In onze jaargids 2017-2018 of op www.welzijnbloemendaal.nl. Wilt u zich aanmelden? Dat kan via de website of telefonisch: (023)525 03 66 (Bloemendaal)

Nadere informatie

#Waarom Kersenpop? De organisatie van Kersenpop onderscheidt zich doordat zij de volgende doelstelling trachten te verwezenlijken:

#Waarom Kersenpop? De organisatie van Kersenpop onderscheidt zich doordat zij de volgende doelstelling trachten te verwezenlijken: Sponsorplan #Wat is kersenpop? Kersenpop is een (stichting, nonprofit) lokaal evenement met als doelstelling Uden te profileren als een ondernemende en betrokken gemeente ofwel: voor Uden, door Uden en

Nadere informatie

stichting de BAS stichting St. Joostmeet 3, 4301 JS Zierikzee IBAN NL47RABO

stichting de BAS stichting St. Joostmeet 3, 4301 JS Zierikzee IBAN NL47RABO de stichting de BAS stichting St. Joostmeet 3, 4301 JS Zierikzee IBAN NL47RABO01293.23.586 www.debasstichting.nl - contact@debasstichting.nl 06-23934861 Jaarverslag 2018 Inhoudsopgave Pagina 1. Bestuursverslag

Nadere informatie

Sponsoring

Sponsoring www.8vanheelsum.nl Sponsoring 26 mei 2019 Inleiding Stichting De 8 van Heelsum is zeer dankbaar dat u interesse heeft de wielerronde te sponsoren. Met uw steun kunnen wij dit evenement tot een succes maken

Nadere informatie

VERHUUR POPZAAL personen THEATERZAAL 175 RODE FILMZAAL 68 BLAUWE FILMZAAL 62 FOYER CAFÉ

VERHUUR POPZAAL personen THEATERZAAL 175 RODE FILMZAAL 68 BLAUWE FILMZAAL 62 FOYER CAFÉ VERHUUR POPZAAL 150-500 personen THEATERZAAL 175 RODE 68 BLAUWE 62 FOYER 75-150 CAFÉ 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink PODIUM VOOR ONTMOETING EVENEMENTENLOCATIE CENTRUM APELDOORN Ieder

Nadere informatie

Communicatie / PR-toolkit

Communicatie / PR-toolkit Om deelnemers te werven voor uw Zwem4daagse is het belangrijk om promotie te maken. Veel deelnemers zullen jaarlijks terugkomen, maar velen anderen hebben de promotie nodig om te weten dat uw Zwem4daagse

Nadere informatie

Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk!

Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! Sociale activiteiten Frequentie Organisatie doelgroep rol vrijwilligers Samen Spelen Eerste streven openingstijden van maart tot oktober: Woensdag: 12:00

Nadere informatie

Visiedocument en Activiteitenplan 2011

Visiedocument en Activiteitenplan 2011 Visiedocument en Activiteitenplan 2011 1. Inleiding In Leusden is in september 2006 gestart met het project Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. De Gemeente Leusden, het bedrijfsleven en de maatschappelijke

Nadere informatie

Afspraken over de praktische punten van de opvang en verzorging

Afspraken over de praktische punten van de opvang en verzorging Afspraken over de praktische punten van de opvang en verzorging 1. Algemene en medische gegevens Vraagouder één: Email adres Vraagouder twee: Email adres Kind één: kind Allergieën: Allergisch voor: Handelingswijze

Nadere informatie

Gastvrij Jaarsveld. SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK

Gastvrij Jaarsveld. SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK Gastvrij Jaarsveld SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK De speelweek 2012 wordt mede mogelijk gemaakt door: Finse golf 18 3446 CK WOERDEN tel. 0348

Nadere informatie