Deze molen is verschoven, kwam zijn ondergang te boven. Informatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Deze molen is verschoven, kwam zijn ondergang te boven. Informatie"

Transcriptie

1 Deze molen is verschoven, kwam zijn ondergang te boven Informatie

2 2 Stellingkorenmolen De Windhond Hoewel molens in meerdere landen voorkomen, hebben zich in Nederland de meeste variatie ontwikkeld en is de grootste perfectie in de constructie bereikt. Molens hebben eeuwen het Hollandse Landschap bepaald en hebben een grote welvaart gebracht. Bijna alle polders zijn drooggemaakt met behulp van watermolens. Maar ook de industrie was afhankelijk van windkracht en molens zaagden hout voor de schepen, maalden grondstoffen voor verf, de papierfabricage was afhankelijk van molens en natuurlijk maalden de molens het koren voor mens en dier. In het begin van de vorige eeuw maakten stoommachines, verbrandingsmotoren en elektrische aandrijving de molens overbodig. In de vorige eeuw stonden er in Soest nog twee windmolens, De Windhond en De Vlijt, beide korenmolens. In de jaren 30 werden deze molens gesloten en De Windhond werd toen afgebroken. Wat nog bruikbaar was, werd voor de bouw van huizen en boerderijen gebruikt. Inmiddels is De Windhond herbouwd waardoor het mogelijk is te zien hoe vroeger windenergie werd gebruikt om het graan te malen. De Windhond anno 2008 is met de kennis die we hebben van de oude Windhond herbouwd. Het is niet bekend hoeveel maalstenen de oude Windhond heeft gehad, waarschijnlijk waren dat 2 of 3 koppels stenen. De geschiedenis van De Windhond begint in de 15e eeuw. Toen stond er een houten standerdmolen op de Soester Eng op de hoek Molenstraat - Molenweg. Ongeveer 300 jaar later in 1737 laat Gerrit Volkertszoon Varenkamp een ronde stenen stellingmolen bouwen ter vervanging van de oude standerdmolen. Het werd een forse molen van 14,5 meter hoog, die later de bijnaam de stenen reus op de Zoester Eng kreeg. Vanaf 1774 was De Windhond in het bezit van de familie Smits, die er vijf generaties zou malen. In 1921 wordt de laatste eigenaar, met de toepasselijke naam: Mulder, de zoon van de molenaar van De Vlijt.

3 3 In 1977 is de stichting De Windhond opgericht met als doel De Windhond te herbouwen. In 2008 was het zo ver dat de herbouwde molen klaar was en er weer graan kan worden gemalen, 271 jaar na de bouw van de eerste stenen Windhond. De Windhond maalt momenteel maïs en tarwe en in de toekomst wellicht ook andere producten. Technische gegevens De Windhond Bouwjaar 1737, herbouwd in 2008; Romp: baksteen, gele IJsselsteentjes; Stelling: hout met verticale schoren (staanders); Kap: gepotdekselde delen; IJzeren roeden, Straathof Oud Hollands gevlucht; Gietstalen as van de Soester IJzergieterij; Kruiwiel met 10 spaken; Vlaamse vang met klink; Bovenwiel; 60 kammen Rondsel; 31 staven Spoorwiel; 85 kammen Steenrondsel; 26 staven Invaart, maalzolder met toegang tot de stelling, steenzolder, luizolder en kapzolder; Totale hoogte ca. 14,5 meter. Openingstijden molen en winkeltje De molen is gratis te bezoeken op woensdag, zaterdag en zondag van tot uur (m.u.v. feestdagen). Tijdens de openingsuren is het ook mogelijk meelprodukten te kopen in het winkeltje. Naast kant en klare broodmixen voor de broodbak machine, zijn o.a. de pannenkoekmix en de kruidkoekmix zeer populair. Bij een bezoek tijdens de openingsuren wordt het op prijs gesteld een vrijwillige bijdrage te doen in de molenpot. Als u de molen wilt bezoeken buiten de openingstijden, graag een naar bezoek@windhond.nl. Afhankelijk van uw wensen, zijn er dan wel kosten aan verbonden, variërend van 50,- tot 100,-.

4 4 De molen is eigendom van de Stichting De Windhond, de Molenaarskamer is particulier eigendom. De Stichting houdt met vrijwilligers de molen in stand en stelt zoveel mogelijk bezoekers in staat om de molen in werking te zien en kennis te maken met de techniek en geschiedenis in samenhang met klimaat en landschap. De kosten worden betaald uit verkoop van de molenproducten, giften en vaste bijdragen door een grote groep Soester inwoners en bedrijven. Sinds de opening in 2008 is de molen een icoon van Soest en komen er jaarlijks ongeveer bezoekers naar de molen. Door het jaar heen worden activiteiten georganiseerd rond de molendag, ambachtenmarkt en de roggeoogst. Vriend van de Windhond U kunt de Windhond steunen op één van de volgende drie manieren: 1. Door een éénmalige schenking. U kunt een bedrag naar keuze overmaken op bankrekening nummer ten name van de Stichting De Windhond Soest. Niet vergeten even uw naam en adres te vermelden. 2. Door vriend van de molen te worden. Vrienden betalen een minimum bedrag van 15,- per jaar. Zij ontvangen alleen de nieuwsbrieven. 3. Door lid van de Club van 100 te worden. Leden van de Club van 100 betalen 100,- per jaar. Zij ontvangen regelmatig informatie over het reilen en zeilen van de molen en eenmaal per jaar wordt er een gezellige bijeenkomst georganiseerd. Wilt u vriend of lid van de Club van 100 worden, neem dan contact op met het secretariaat (secretariaat@windhond.nl). De stichting is volgens de vanaf 1 januari 2008 geldende regelgeving aangemerkt als een ANBI (Algemeen Nut Beogende Stichting). Aanmeldingsformulier Ik meld mij aan als Lid van de Club van 100 / Vriend * Naam:. Adres:. Postcode + Woonplaats:.. . Graag opsturen naar: De Windhond, Molenweg 30, 3764 TA Soest * Doorhalen wat niet van toepassing is

5 5 De Molenaarskamer ligt aan de Molenweg midden op de Soester Eng. Boven de Molenaarskamer staat de stellingkorenmolen de Windhond. Bij de huur van de Molenaarskamer bestaat de mogelijkheid om via de Stichting de Windhond een rondleiding of openstelling van de molen te laten verzorgen. Als het weer meezit kan de molen in werking zijn en graan malen. De Molenaarskamer is een in de molenheuvel verzonken ruimte die net als de molen rond is, de zaal heeft een netto vloeroppervlakte van ruim 100 m². De ruimte kan op verschillende manieren ingericht worden, zie hiervoor pagina 6. Er zijn toiletten, een garderobe en er is een kompleet ingerichte buffetvoorziening met glaswerk, serviesgoed, professionele vaatwasmachine, koffiemachine en koelvoorzieningen. Verder staan, indien gewenst, uiterst moderne audiovisuele hulpmiddelen ter beschikking. De verlichting van de ruimte is uniek en van een hoog niveau en is op verschillende sfeerniveaus in te stellen. Tevens is de ruimte voorzien van klimaatbeheersing. Catering wordt verzorgd door Eetcafe Centraal of Restaurant Van de Brink beide uit Soest. Zij hebben ervaring met de ruimte, assisteren bij de bediening van de techniek en maken na afloop de ruimte weer op orde. U kunt rechtstreeks met hen uw wensen bespreken. De ruimte is per dagdeel te huur, ochtend, middag, avond (eventueel 2 of 3 dagdelen aaneen), ook is het mogelijk in overleg hiervan af te wijken. Bij aanvang zetten wij de ruimte voor u open en na afloop controleren wij of de ruimte netjes wordt achtergelaten. De Molenaarskamer is te reserveren via internet, waar u direct kunt zien welke data nog vrij zijn, u kunt hier ook uw wensen voor de inrichting of gebruik van de voorzieningen kenbaar maken, waarbij het systeem een berekening van de kostprijs weergeeft. U kunt ook bij de receptie van Van de Grift Bouwbedrijf aan de Kerkstraat 83a terecht voor een reservering. De betaling inclusief de borg dient u voor het gebruik te voldoen.

6 6 Prijslijst Prijzen per dagdeel: Dagdeel A: uur 280,-- Dagdeel B: uur 350,-- Dagdeel C: uur 350,-- Het is ook mogelijk de ruimte meerdere dagdelen te reserveren, prijzen zijn dan als volgt: Dagdeel A + B: 580,-- Dagdeel B + C: 650,-- Dagdeel A + B + C: 880,-- Borg: Er dient een borg te worden betaald voor het gebruik van de ruimte, het schoonmaken van de ruimte en voor eventueel breuk van servies en glaswerk. De borg dient betaald te worden voordat de ruimte in gebruik wordt genomen. Na afloop van de huur wordt de ruimte door ons gecontroleerd. Indien de ruimte niet correct wordt achtergelaten, zal de ruimte door ons worden schoongemaakt en worden de kosten verrekend met de borg. Indien de ruimte onberispelijk wordt achtergelaten en er is geen schade ontvangt u de borg direct weer terug. In de ruimte mag niet worden gerookt. De borg per reservering bedraagt 100,-- Audiovisuele middelen (prijzen per reservering): Flip-over (inclusief papier en stiften) 20,-- Geluidsapparatuur voorzien van microfoon, cd-speler en aansluiting voor een MP-3 speler 70,-- Computer voorzien van dvd-speler, video, met beamer en scherm 150,-- Alleen beamer met gebruik van een eigen laptop 75,-- Wijzigen opstelling: Het wijzigen van de standaard opstelling naar conferentie-, trouw- of receptieopstelling 70,-- Koffiemachine: In de ruimte staat een koffiemachine, het verbruik zal separaat worden verrekend. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW en geldig tot 1 december 2011.

7 7 Indeling Molenaarskamer De ruimte is standaard ingericht met 57 comfortabele stoelen aan royale tafels (afbeelding 1). Mocht de opstelling voor uw gelegenheid moeten worden aangepast naar conferentie opstelling (afbeelding 2), naar receptie opstelling (afbeelding 3) of naar de trouw opstelling (afbeelding 4) dan is dat mogelijk. In de conferentie opstelling kunnen maximaal 70 stoelen geplaatst worden in de richting van de audiovisuele wand. In de trouw opstelling kunnen maximaal 58 stoelen worden geplaatst. Glaswerk en serviesgoed zijn voor groepen tot 100 personen aanwezig. Afbeelding 1: standaard opstelling Afbeelding 2: conferentie opstelling Afbeelding 3: receptie opstelling Afbeelding 4: trouw opstelling

8 8 Stichting De Windhond adres: Molenweg 30, 3764 TA Soest Telefoon: (035) Internet: De Molenaarskamer BV Bezoekadres: Molenweg 32 Soest Postadres: Postbus 268, 3760 AG Soest Telefoon: (035) Internet: De molen is bereikbaar via de Veldweg of de Kolonieweg, de Molenweg is afgesloten voor auto s.

Lesbrief voor het basisonderwijs. Molen de Windhond Soest. De korenmolen. Stichting De Windhond Soest 2013. Lesbrief Korenmolen de Windhond Pagina 1

Lesbrief voor het basisonderwijs. Molen de Windhond Soest. De korenmolen. Stichting De Windhond Soest 2013. Lesbrief Korenmolen de Windhond Pagina 1 Lesbrief voor het basisonderwijs Molen de Windhond Soest De korenmolen Stichting De Windhond Soest 2013 Pagina 1 Bouwstenen voor een molen in Soest Ooit stond de molen De Windhond op de Eng Molens horen

Nadere informatie

Opdrachten De Korenmolen

Opdrachten De Korenmolen Opdrachten De Korenmolen Geschiedenis Heb jij je wel eens afgevraagd hoe dat lekkere broodje in je hand gemaakt is? Vast wel. Heb jij je ook wel eens afgevraagd of mensen vroeger ook zulke lekkere broodjes

Nadere informatie

Een rijker en groter land dankzij molens

Een rijker en groter land dankzij molens Welkom op de molen Een rijker en groter land dankzij molens RIJKER Nederland heeft een groot deel van zijn welvaart te danken aan de inzet van molens. Met gebruik van molens werden eeuwenlang talloze producten

Nadere informatie

MOLENROUTE TUBBERGEN 30 KM

MOLENROUTE TUBBERGEN 30 KM MOLENROUTE TUBBERGEN 30 KM ROUTE 33 km 20 18 Wind- en watermolens zijn verbonden met Tubbergen. Zij bepalen samen met het glooiende landschap in belangrijke mate het beeld van Twente. De molens getuigen

Nadere informatie

Wonen aan de Bosstraat te Soest

Wonen aan de Bosstraat te Soest Wonen aan de Bosstraat te Soest 11 woningen op een unieke locatie Wij hebben 11 woningen op boskavels te bieden variërend van ca. 572 m2 tot ca. 1.165 m2 op een unieke plek in Soest, centraal in het land

Nadere informatie

Museum Willet-Holthuysen

Museum Willet-Holthuysen Museum Willet-Holthuysen Museum Willet-Holthuysen bevindt zich in een voornaam grachtenpand aan de Herengracht 605 in Amsterdam. In 1895 werd het imposante 17de-eeuwse grachtenhuis, inclusief inboedel

Nadere informatie

Museum Willet-Holthuysen

Museum Willet-Holthuysen Museum Willet-Holthuysen Museum Willet-Holthuysen bevindt zich in een voornaam grachtenpand aan de Herengracht 605 in Amsterdam. Het is het enige voor het publiek geopende grachtenpand in Amsterdam, met

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012

Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012 Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012 Aan de rand van het station van Utrecht CS is het hoofdkantoor van de Algemene Onderwijsbond (AOb) gevestigd. De AOb is hierdoor goed bereikbaar met openbaar

Nadere informatie

1994-2012 Bestuurslid Dierenbescherming afdeling Eemland, 18 jaar 1995 2012 Bestuurslid Stichting De Paardenkamp, 17 jaar De Birkhoeve Vosseveld

1994-2012 Bestuurslid Dierenbescherming afdeling Eemland, 18 jaar 1995 2012 Bestuurslid Stichting De Paardenkamp, 17 jaar De Birkhoeve Vosseveld Toespraak ter gelegenheid van de uitreiking van een Koninklijke Onderscheiding, aan de heer J.Th. Bakker, op zaterdag 26 juli 2014, uitgesproken door de burgemeester van Soest, de heer R.T. Metz, tijdens

Nadere informatie

Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012

Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012 Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012 Aan de rand van het station van Utrecht CS is het hoofdkantoor van de Algemene Onderwijsbond (AOb) gevestigd. De AOb is hierdoor goed bereikbaar met openbaar

Nadere informatie

Zaalverhuur Prijzen 1 april 2010 31 december 2010

Zaalverhuur Prijzen 1 april 2010 31 december 2010 Zaalverhuur Prijzen 1 april 2010 31 december 2010 Aan de rand van het station van Utrecht CS is het hoofdkantoor van de Algemene Onderwijsbond (AOb) gevestigd. De AOb is hierdoor goed bereikbaar met openbaar

Nadere informatie

Zakelijke bijeenkomsten

Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Soms vindt u het zinvol een zakelijke bijeenkomst in een informele omgeving te organiseren, maar dan wel in een entourage die bij uw onderneming past. Denkt u in zo n geval eens

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2015 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Cursusdag 4: Les lokatie. Brugge: Boeverbos, Leopold III laan, 41

Cursusdag 4: Les lokatie. Brugge: Boeverbos, Leopold III laan, 41 Cursusdag 4: Les lokatie. Brugge: Boeverbos, Leopold III laan, 41 Lesdag 4 gaat door in Brugge. In de namiddag wordt de Zandwegemolen te Brugge en de Preetjesmolen (vlaszwingelmolen) te Heule bezocht.

Nadere informatie

MOLENS. Molens in Nederland

MOLENS. Molens in Nederland MOLENS Molens in Nederland Wat zijn molens? Technische benaming voor werktuigen waarin verschillende vaste stoffen kleiner worden gemaakt of tot poeder worden vermalen, of dat door draaibeweging water

Nadere informatie

Amstelhoven de locatie

Amstelhoven de locatie Amstelhoven de locatie Amstelhoven is een verzamelcentrum voor kerken, sociaal ondernemers en non-profit organisaties. Al sinds het begin van de 18 e eeuw wordt hier gewerkt aan een sociaal en rechtvaardig

Nadere informatie

Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI

Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI 1 Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI Uitvoering : Stichting Verenigde Hollandse Zeil Compagnie Datum intake : Bedrijfsgegevens Bedrijfsnaam

Nadere informatie

Ruimte huren in Rozet

Ruimte huren in Rozet Ruimte huren in Rozet Rozet biedt alle mogelijkheden om uw vergadering, congres, lezing, presentatie, receptie of feestelijke gelegenheid tot een succes te maken. Rozet heeft uitstraling en de ruimtes

Nadere informatie

Zaalverhuur Campus Den Haag

Zaalverhuur Campus Den Haag Campus Den Haag 1 Universiteit Leiden. Universiteit om te ontdekken. 2 Campus Den Haag Campus Den Haag is in 1999 als nevenvestiging van de Universiteit Leiden in samenwerking met de gemeente Den Haag

Nadere informatie

Omschrijving Kantoorpand Poolzeestraat 7 te Lelystad

Omschrijving Kantoorpand Poolzeestraat 7 te Lelystad Omschrijving Kantoorpand Poolzeestraat 7 te Lelystad Op een goed bereikbare en mooi in het zicht liggende locatie staat deze luxe praktijken kantoorruimte met twee etages. De inrichting is makkelijk te

Nadere informatie

zalen en vergaderruimtes

zalen en vergaderruimtes zalen en vergaderruimtes Een activiteit organiseren in Muntpunt? Dat kan. Muntpunt is een groot huis en wil dat open stellen aan iedereen die iets met Brussel heeft. Daarom verhuren we ook de ruimtes die

Nadere informatie

Bezoekadres: Kerkstraat 3A 7722 LR Hoonhorst Iedere zaterdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur gratis toegankelijk voor publiek.

Bezoekadres: Kerkstraat 3A 7722 LR Hoonhorst Iedere zaterdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur gratis toegankelijk voor publiek. ANBI gegevens Stichting de Molen van Fakkert te Hoonhorst Sinds 01-01-2013 staat Stichting de Molen van Fakkert te Hoonhorst als culturele ANBI (Algemeen Nut Beoogende Instelling) geregistreerd. Giften

Nadere informatie

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I:

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I: I N F O R M A T I E Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: 050 587 87 87 - F: 050 587 87 99 - I: www.euroborghoreca.nl R U I M T E S Hattrick s Pub Hattrick s Lounge

Nadere informatie

catering met een gerust hart aan ons uitbesteden.

catering met een gerust hart aan ons uitbesteden. Op locatie bij Hendrick de Keyser Unieke historische locaties voor bijzondere gelegenheden Amsterdam Eeuwenoud Amsterdams gildehuis te Amsterdam Dit gildehuis voor makelaars stamt uit 1633. Honderden jaren

Nadere informatie

Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau

Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau Verscholen in de bossen van de Utrechtse heuvelrug wacht u de verrassing van Residence Rhenen. Deze prachtige locatie heeft werkelijk alle

Nadere informatie

Op locatie bij Hendrick de Keyser Unieke historische locaties voor bijzondere gelegenheden Velsen-Zuid Beeckestijn Een inspirerende buitenplaats

Op locatie bij Hendrick de Keyser Unieke historische locaties voor bijzondere gelegenheden Velsen-Zuid Beeckestijn Een inspirerende buitenplaats Op locatie bij Hendrick de Keyser Unieke historische locaties voor bijzondere gelegenheden Velsen-Zuid Beeckestijn Een inspirerende buitenplaats Beeckestijn te Velsen-Zuid Amsterdamse regenten vertoefden

Nadere informatie

GUIDO - Tarieven zalen 2014. Voordelige zalen in heel Arnhem Altijd gratis parkeren Catering Vergaderen, flexwerkplek Cursussen, workshops

GUIDO - Tarieven zalen 2014. Voordelige zalen in heel Arnhem Altijd gratis parkeren Catering Vergaderen, flexwerkplek Cursussen, workshops GUIDO - Tarieven zalen 2014 Voordelige zalen in heel Arnhem Altijd gratis parkeren Catering Vergaderen, flexwerkplek Cursussen, workshops Akker71 Akkerwindestraat 71, 6832 CV, Arnhem Receptie: 026 321

Nadere informatie

Kies de rol die bij u past. We verwelkomen u graag als lid van de Shakespeare Kring. Geniet naast uw theaterbezoek van aantrekkelijke privileges.

Kies de rol die bij u past. We verwelkomen u graag als lid van de Shakespeare Kring. Geniet naast uw theaterbezoek van aantrekkelijke privileges. Shakespeare Kring 500,- per jaar Kies de rol die bij u past. We verwelkomen u graag als lid van de Shakespeare Kring. Geniet naast uw theaterbezoek van aantrekkelijke privileges. U wordt met 2 personen

Nadere informatie

Theaterzaal Thorbeckepark

Theaterzaal Thorbeckepark Theaterzaal Thorbeckepark Utrecht Informatie zaalverhuur & catering Ontdek middenin de Utrechtse wijk Ondiep de theaterzaal Thorbeckepark, perfect voor uw feest, voorstelling, vergadering of bijeenkomst.

Nadere informatie

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk Camping en Gîte de L ongline Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk 2009 Camping & Gite de L ongline De vernieuwde site is online, Wij vieren dat we 1 jaar geleden de deuren openden. We willen onze

Nadere informatie

De geschiedenis en de werking van de Soester molen

De geschiedenis en de werking van de Soester molen De geschiedenis en de werking van de Soester molen Leidraad voor medewerkers Februari 2010 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 4 2. Het ontstaan van de Soester Eng 5 2.1. Vorming van het Soester landschap 6 2.2.

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

UW SFEERVOLLE PLEK VOOR UW FAMIEDAG, KRAAMFEEST, VERJAARDAG EN MEER

UW SFEERVOLLE PLEK VOOR UW FAMIEDAG, KRAAMFEEST, VERJAARDAG EN MEER UW SFEERVOLLE PLEK VOOR UW FAMIEDAG, KRAAMFEEST, VERJAARDAG EN MEER T PRAETHUYS OOSTHALEN 5 9414 TG HOOGHALEN 0593-592097 WWW.HETPRAETHUYS.COM T PRAETHUYS: LOCATIEVERHUUR OP BASIS VAN ZELFCATERING Steeds

Nadere informatie

Provinciale vereniging voor natuurbescherming. Leven is doorgeven. It Fryske Gea vereniging voor natuurbescherming in Fryslân

Provinciale vereniging voor natuurbescherming. Leven is doorgeven. It Fryske Gea vereniging voor natuurbescherming in Fryslân Provinciale vereniging voor natuurbescherming UW SCHENKING Deel uw liefde voor de natuur Leven is doorgeven Bescherm de natuur voor later It Fryske Gea vereniging voor natuurbescherming in Fryslân It Fryske

Nadere informatie

Arrangementen en prijzen

Arrangementen en prijzen Arrangementen en prijzen 8 - uurs arrangement Uitgebreide lunch 41,00 per persoon 12 - uurs arrangement Uitgebreide lunch Diner in de vorm van een 3-gangen dagmenu 74,50 per persoon Bovengenoemde prijzen

Nadere informatie

ACHTERGRONDINFORMATIE VOOR DE DOCENT OVER DE NOORDMOLEN

ACHTERGRONDINFORMATIE VOOR DE DOCENT OVER DE NOORDMOLEN ACHTERGRONDINFORMATIE VOOR DE DOCENT OVER DE NOORDMOLEN U leest meer informatie over de Noordmolen en slim gebruik van duurzame energie. Verder vindt u ook algemene informatie over molens: - Geschiedenis

Nadere informatie

Geluidsproductie Coopsmolen te Zelhem

Geluidsproductie Coopsmolen te Zelhem Geluidsproductie Coopsmolen te Zelhem Traditionele Nederlandse windmolens en geluidsproductie Algemeen Eeuwenlang werken er al windmolens in Nederland. De molens worden gebruikt voor verschillende doeleinden,

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/cannenburch Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - bieden een representatief

Nadere informatie

Bastion Deluxe Hotel Almere

Bastion Deluxe Hotel Almere Vergaderen bij: Audioweg 1 1322 AT Almere + 31 (0)30-2670824 zalen@bastionhotels.nl www.bastionhotels.nl Welkom bij het! Het is gelegen in de snelst groeiende stad van Nederland. Het hotel biedt u ondermeer

Nadere informatie

Welkom. Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl

Welkom. Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl Welkom Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl EVEN VOORSTELLEN Een goed idee is vaak een simpel idee. Zo is het ook met ons verhuurconcept. Novalis Flex-Office biedt ultieme

Nadere informatie

De voorbereidingen. Algemene voorbereidingen

De voorbereidingen. Algemene voorbereidingen De voorbereidingen Hier beschrijven we de werkzaamheden die vooraf worden uitgevoerd om het bedrijf voor te bereiden op de komst van de gasten. Die werkzaamheden zijn gericht op het voorbereiden van de

Nadere informatie

Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars

Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars Algemene informatie Best Western Hotel Baars beschikt over diverse zalen voor bijeenkomsten tot 200 personen. Persoonlijke aandacht en service hebben bij ons

Nadere informatie

VERHUUR EN CATERING PRIJSLIJST 2018

VERHUUR EN CATERING PRIJSLIJST 2018 VERHUUR EN CATERING PRIJSLIJST 2018 Belcampo Leescafé van Bibliotheek De Hallen Hannie Dankbaarpassage 10 in Tramremise De Hallen 1053 RT Amsterdam 020 30 32 886 www.cafebelcampo.nl gary@cafebelcampo.nl

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten www.glk.nl Kasteel Hernen 2017 Zakelijke ontvangsten Kasteel Hernen, vlakbij Nijmegen, is zeer geschikt voor zakelijke ontvangsten. Kasteel Hernen is een middeleeuws kasteel, prachtig

Nadere informatie

Met ingang van 1 januari 2014 dienen de onderstaand gegevens van de ANBI op onze internetsite te staan.

Met ingang van 1 januari 2014 dienen de onderstaand gegevens van de ANBI op onze internetsite te staan. ANBI Vereniging De Wieringer Molens wordt sinds 1 januari 2008 door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling, in de volksmond genoemd als: Heeft de ANBI status. Met ingang van

Nadere informatie

De Molenaar. Inleiding

De Molenaar. Inleiding De Molenaar Inleiding Ik denk niet dat je tegenwoordig nog gemakkelijk als molenaar de kost kunt verdienen. Want machines hebben al lang geleden de taak van windmolens overgenomen. Zo n 150 jaar geleden

Nadere informatie

Landgoed Zonnestraal

Landgoed Zonnestraal Landgoed Zonnestraal Congrescentrum Wij ontvangen u en uw gasten graag op onze unieke locatie in het oude hoofdgebouw van Zonnestraal (architect Duiker) in een omgeving van licht, lucht en transparantie.

Nadere informatie

Steun de. Musea! Mogelijkheden voor particulieren

Steun de. Musea! Mogelijkheden voor particulieren Steun de amersfoortse Musea! Mogelijkheden voor particulieren Steun de Amersfoortse Musea! Museum Flehite, Kunsthal KAdE, het Mondriaanhuis en Architectuurcentrum FASadE zijn verenigd in de stichting

Nadere informatie

De Teekenschool. Kerkewijk 69, Veenendaal

De Teekenschool. Kerkewijk 69, Veenendaal De Teekenschool Kerkewijk 69, Veenendaal Het Branche Informatiecentrum ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van station Veenendaal- Centrum (met rechtstreekse treinverbinding Amsterdam met Utrecht CS).

Nadere informatie

Algemeen. Openingstijden. Naam vrijwilliger * e-mail adres. Subcategorie * Naam * Meta titel Meta omschrijving. Sleutelwoorden. Algemene objectinfo:

Algemeen. Openingstijden. Naam vrijwilliger * e-mail adres. Subcategorie * Naam * Meta titel Meta omschrijving. Sleutelwoorden. Algemene objectinfo: Naam vrijwilliger * e-mail adres Algemeen Subcategorie * Naam * Meta titel Meta omschrijving Sleutelwoorden Algemene objectinfo: Straatnaam * Huisnummer * Toevoeging Postcode * Plaatsnaam * Telefoon Fax

Nadere informatie

Zaalverhuur. Vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen, workshops, diners, borrels, recepties & meer

Zaalverhuur. Vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen, workshops, diners, borrels, recepties & meer Zaalverhuur Vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen, workshops, diners, borrels, recepties & meer 3 Zaalverhuur PBLQ heeft prachtige zalen te huur voor vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen en workshops.

Nadere informatie

ZALEN EN VERGADERRUIMTES

ZALEN EN VERGADERRUIMTES ZALEN EN VERGADERRUIMTES Een activiteit organiseren in Muntpunt? Dat kan. Muntpunt is een groot huis en wil dat open stellen aan iedereen die iets met Brussel heeft. Daarom verhuren we ook de ruimtes die

Nadere informatie

Amsterdam science park Congres Centre

Amsterdam science park Congres Centre Amsterdam science park Congres Centre amsterdam science park congres centre Het Amsterdam Science Park Congres Centre bevindt zich op het Amsterdams Science Park 125. Er zijn drie professionele, zakelijke

Nadere informatie

INFORMATIE ZAALVERHUUR

INFORMATIE ZAALVERHUUR INFORMATIE ZAALVERHUUR Naast het Grand Café biedt Plein 7 de mogelijkheid tot het huren van vier verschillende sfeervolle ruimtes die zich uitstekend lenen voor uw vergadering, zakelijk diner, borrel,

Nadere informatie

Uw sfeervolle plek voor vergaderen, trainingen en workshops

Uw sfeervolle plek voor vergaderen, trainingen en workshops Uw sfeervolle plek voor vergaderen, trainingen en workshops t praethuys OOSTHALEN 5 9414 tg hooghalen 0593-592097 www.hetpraethuys.com T PraetHuys: vergaderen, trainingen en workshops t Praethuys biedt

Nadere informatie

Iets te vieren? Driezorg helpt u graag!

Iets te vieren? Driezorg helpt u graag! Catering & Zaalhuur Iets te vieren? Driezorg helpt u graag! Een verjaardag, huwelijksjubileum of een andere (feestelijk) moment organiseren? Binnen Driezorg zijn er vele mogelijkheden om een feestelijke

Nadere informatie

VERGADEREN. Bovenkerkerweg 81 Amstelveen (+31)(0)20-645 55 57 sales@dekegel.nl www.dekegel.nl www.grandhotelamstelveen.nl www.tgeregt.

VERGADEREN. Bovenkerkerweg 81 Amstelveen (+31)(0)20-645 55 57 sales@dekegel.nl www.dekegel.nl www.grandhotelamstelveen.nl www.tgeregt. VERGADEREN Zalen: Op het terrein van de Bovenkerkerweg 81 in Amstelveen vindt u Grand Hotel Amstelveen, Sport- en Partycentrum De Kegel en Restaurant 'TgeregT. Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor

Nadere informatie

Vergaderarrangementen Parkhotel Horst

Vergaderarrangementen Parkhotel Horst Vergaderarrangementen Parkhotel Horst De accommodatie van Parkhotel Horst is attractief en verrassend veelzijdig. Het hotel beschikt over maar liefst 12 prachtige vergaderruimtes, waarvan een aantal met

Nadere informatie

Ja, ik wil... Trouwen op Kasteel Doorwerth

Ja, ik wil... Trouwen op Kasteel Doorwerth www.glk.nl Ja, ik wil... Trouwen op Kasteel Doorwerth 2015 Kasteel Doorwerth Huwelijk en geregistreerd partnerschap Kasteel Doorwerth is één van de mooiste, vriendelijkste en meest romantische plekken

Nadere informatie

Aanvraagformulier. 1. De organisatie. 1.1. Contactgegevens organisatie. Naam van de organisatie: Postadres: Postcode: Plaats: Bezoekadres: Postcode:

Aanvraagformulier. 1. De organisatie. 1.1. Contactgegevens organisatie. Naam van de organisatie: Postadres: Postcode: Plaats: Bezoekadres: Postcode: Aanvraagformulier In dit formulier stellen wij u vragen over: 1. Uw organisatie 2. Het project waarvoor u een aanvraag indient 3. De financiering van het project 4. Overige zaken 1. De organisatie 1.1.

Nadere informatie

Cursusdag 10: Locatie. Ename (Oudenaarde): Erfgoedcentrum Lotharingenstraat

Cursusdag 10: Locatie. Ename (Oudenaarde): Erfgoedcentrum Lotharingenstraat Cursusdag 10: Locatie. Ename (Oudenaarde): Erfgoedcentrum Lotharingenstraat Lesdag 10 gaat door in Ename. In de namiddag worden de Fauconniersmolen te Oordegem (Lede) en de Van Hauwermeirs watermolen te

Nadere informatie

Parkhotel Horst, verassend veelzijdig!

Parkhotel Horst, verassend veelzijdig! Parkhotel Horst, verassend veelzijdig! Parkhotel Horst is een luxe 4 sterren hotel en beschikt over 78 hotelkamers, waaronder 15 deluxe kamers en suites. Daarnaast heeft Parkhotel de beschikking over 12

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch

Groepsontvangsten.  Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten www.glk.nl Kasteel Cannenburch 2017 Groepsontvangsten Dé locatie in de omgeving van Apeldoorn om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke dag door te

Nadere informatie

TELSTAR. Horeca prospectus. Thuis bij Telstar

TELSTAR. Horeca prospectus. Thuis bij Telstar TELSTAR de witte leeuwen Horeca prospectus concept & vormgeving: colorscan BV, Voorhout - www.colorscan.nl drukwerk: Drukkerij Van Hoesel, Heemskerk foto s: Pieter Hoogeveen w i t t e l e e u w e n k o

Nadere informatie

Leonard Janssen molenaar Kepelse Meule van

Leonard Janssen molenaar Kepelse Meule van Leonard Janssen molenaar Kepelse Meule van 1880-1883 1-3-1880: Molen Leonard Janssen in Maasniel afgebrand. 16-6-1880: aanvraag bouwvergunning molen op de Galgenberg. 9-7-1880: Hinderwetvergunning afgegeven.

Nadere informatie

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht De Rechtbank & Court Hotel beschikken over negen vergaderruimtes in twee unieke, monumentale panden waar wij u kunnen verzekeren van een geslaagde bijeenkomst.

Nadere informatie

Huur een inspirerende ruimte bij ons! Uw bijeenkomst in het TextielMuseum

Huur een inspirerende ruimte bij ons! Uw bijeenkomst in het TextielMuseum Huur een inspirerende ruimte bij ons! Uw bijeenkomst in het TextielMuseum www.textielmuseum.nl Het TextielMuseum Het TextielMuseum is een museum in bedrijf. De combinatie van inspirerende tentoonstellingen,

Nadere informatie

Grandeur aan de Oude Delft

Grandeur aan de Oude Delft Op locatie bij Hendrick de Keyser Unieke historische locaties voor bijzondere gelegenheden Delft Grandeur aan de Oude Delft te Delft Vroeger een meer dan chique leerwerkplek voor begaafde weesjongens,

Nadere informatie

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL Het Schielandshuis is dé plek in Rotterdam waar mensen worden geïnspireerd en geïnformeerd. In het Huis van de stad komen partners uit de stad bijeen om zaken te doen,

Nadere informatie

MOLENDORP RUISELEDE Op pad met Molenmeisje Millie

MOLENDORP RUISELEDE Op pad met Molenmeisje Millie MOLENDORP RUISELEDE Op pad met Molenmeisje Millie Ga op stap door Ruiselede en volg de nummers op de storymap die je hier kan vinden: www.ruiselede.be/molendorp. Heb je geen tablet of smartphone met internetverbinding,

Nadere informatie

Theater Walhalla, Kantine Walhalla en Foyer Café Walhalla zijn ook te huur!

Theater Walhalla, Kantine Walhalla en Foyer Café Walhalla zijn ook te huur! Theater Walhalla, Kantine Walhalla en Foyer Café Walhalla zijn ook te huur! Huur Theater Walhalla (max. 90 personen) Sumatraweg 9 Dit gezellige theatertje kenmerkt zich door de authentieke uitstraling

Nadere informatie

ZALEN EN VERGADERRUIMTES

ZALEN EN VERGADERRUIMTES ZALEN EN VERGADERRUIMTES Een activiteit organiseren in Muntpunt? Dat kan. Muntpunt is een groot huis en wil dat openstellen voor iedereen die iets met Brussel heeft. Daarom verhuren we ook de ruimtes die

Nadere informatie

Augustus Beleidsplan

Augustus Beleidsplan Augustus Beleidsplan 2 1 Inleiding Dit is het beleidsplan voor de jaren tot en met van Stichting de Stille Kracht door en voor Wassenaar (hierna verder te noemen de Kracht). De Kracht is opgericht bij

Nadere informatie

Lespakket groep 6. Korenmolen De Vlijt, Wapenveld en de Mölle van Bats, Veessen. Docentenhandleiding. Opzet van de les. Antwoorden van de opdrachten

Lespakket groep 6. Korenmolen De Vlijt, Wapenveld en de Mölle van Bats, Veessen. Docentenhandleiding. Opzet van de les. Antwoorden van de opdrachten Lespakket groep 6 Korenmolen De Vlijt, Wapenveld en de Mölle van Bats, Veessen Docentenhandleiding Inhoud en doelstellingen Deze lessenserie is bedoeld voor leerlingen van groep 6 van het basisonderwijs.

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2015

Zakelijke ontvangsten 2015 Zakelijke ontvangsten 2015 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

ZAALVERHUUR PLEIN 7 RUIMTES

ZAALVERHUUR PLEIN 7 RUIMTES ZAALVERHUUR PLEIN 7 Naast het Grand Café biedt Plein 7 de mogelijkheid tot het huren van vier verschillende sfeervolle ruimtes die zich uitstekend lenen voor uw vergadering, zakelijk diner, borrel, receptie

Nadere informatie

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met de vertegenwoordiger van uw sport: Dammen:

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met de vertegenwoordiger van uw sport: Dammen: Vragenlijst onderzoek Huisvestingsituatie Denksportverenigingen Deze vragenlijst is opgesteld door de samenwerkende denksportbonden en Sportservice Noord-Holland. U ontvangt de vragenlijst van uw bond

Nadere informatie

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL Het Schielandshuis is dé plek in Rotterdam waar mensen worden geïnspireerd en geïnformeerd. In het Huis van de stad komen partners uit de stad bijeen om zaken te doen,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Op alle reserveringen zijn van toepassing de algemene voorwaarden Congres- & Vergadercentrum Domus Medica en de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze voorwaarden zijn bindend voor een ieder die van onze

Nadere informatie

Een uitstekende ontmoetingsplek midden in het centrum van Helmond

Een uitstekende ontmoetingsplek midden in het centrum van Helmond Vergaderen in stijl Een uitstekende ontmoetingsplek midden in het centrum van Helmond Vergaderen in Stijl Vergaderen in een oude fabrikantenvilla, midden in het bruisende centrum van Helmond. Het pand,

Nadere informatie

Vragenlijst Budgetcoaching

Vragenlijst Budgetcoaching Vragenlijst Budgetcoaching Welkom bij Stedam Bewind. Wij willen u vragen onderstaande vragenlijst zo goed mogelijk in te vullen. Deze lijst wordt gebruikt bij de intake voor de budgetcoaching. Kunt u de

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2016

Zakelijke ontvangsten 2016 Zakelijke ontvangsten 2016 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

Meeting rooms. Informatie

Meeting rooms. Informatie Meeting rooms Informatie Of het nu voor een spannende film première is of een grandioos feest. Een interessante conferentie of prikkelende prijsuitreiking. Een cocktail shake workshop of wereldvredecomité.

Nadere informatie

INFOBROCHURE ZAALVERHUUR

INFOBROCHURE ZAALVERHUUR INFOBROCHURE ZAALVERHUUR Meulesteedsesteenweg 455 9000 Gent 09 259 91 20 wijkresto.oudpostje@torekevzw.be www.torekevzw.be Wijkresto t Oud Postje in een notendop Wijkresto t Oud Postje heeft een volledig

Nadere informatie

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren.

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren. & AC Restaurant Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren Sfeervolle zaal Landelijk gelegen Gevarieerd buffet aanbod Gastvrije

Nadere informatie

DE ROZENHOF Vergaderen op de mooiste locatie in Rotterdam

DE ROZENHOF Vergaderen op de mooiste locatie in Rotterdam DE ROZENHOF Vergaderen op de mooiste locatie in Rotterdam VERGADERRUIMTES De Rozenhof is te huur als sfeervolle vergaderlocatie voor zakelijke meetings, trainingssessies of retreats. Met én zonder dagvoorzitter,

Nadere informatie

Regelmatig is er een dartavond (competitie) van een plaatselijke dartclub. Een gezellige Pub quiz (Dok Quiz) of een andere thema avond.

Regelmatig is er een dartavond (competitie) van een plaatselijke dartclub. Een gezellige Pub quiz (Dok Quiz) of een andere thema avond. Het kleine café Dok 13 is niet alleen een gezellig café waar u voor een drankje of een borrel terecht kunt, maar bied ook gelegenheid voor een besloten feestje. Naast alle feestjes en bijeenkomsten bent

Nadere informatie

Molenkade 12 Vinkeveen WONINGINFORMATIE

Molenkade 12 Vinkeveen WONINGINFORMATIE Molenkade 12 Vinkeveen WONINGINFORMATIE Molenkade 12 Direct aan vaarwater gelegen VRIJSTAANDE recreatie VILLA met parkeerplaatsen voor meerdere auto s voor de deur. De woning heeft rondom een tuin, een

Nadere informatie

Reserveren en annuleren van ruimte

Reserveren en annuleren van ruimte Ruimte 2016 Verhuur Niet iedere vereniging of organisatie heeft een ruimte ter beschikking voor vergaderingen of bijeenkomsten. Om daarin te voorzien kunt u bij Punt Welzijn ruimte huren. Dit kan eenmalig,

Nadere informatie

VERGADERRUIMTES TRAININGSZALEN CONGRESZAAL FLEXPLEKKEN

VERGADERRUIMTES TRAININGSZALEN CONGRESZAAL FLEXPLEKKEN VERGADERRUIMTES TRAININGSZALEN CONGRESZAAL FLEXPLEKKEN CONGRES ORGANISEREN IN MIDDEN NEDERLAND? Wilt u een congres of een evenement voor max 200 personen organiseren om met klanten of zakelijke relaties

Nadere informatie

IkVerhuurMijn.nl. Caravan: Sprite Cruiser. Caravan: Sprite Cruiser

IkVerhuurMijn.nl. Caravan: Sprite Cruiser. Caravan: Sprite Cruiser IkVerhuurMijn.nl IkVerhuurMijn.nl koppelt huurders en verhuurders direct aan elkaar. Hierdoor wordt verhuren eenvoudig en huren voordelig. Caravan: Sprite Cruiser Internet: http://www.ikverhuurmijn.nl/spritecruiser

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. Stichting Vrienden van de Cabauwse molen

BELEIDSPLAN. Stichting Vrienden van de Cabauwse molen BELEIDSPLAN Stichting Vrienden van de Cabauwse molen INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding pagina 2 2. Missie en visie pagina 3 3. Uitwerkingen pagina 4 4. Financiën pagina 6 BASISGEGEVENS Naam Stichting Vrienden

Nadere informatie

Heeft u nog vragen na het lezen van onze brochure, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u nog vragen na het lezen van onze brochure, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. zakelijk Bij de Agnietenberg kunt u zakelijk goed vertoeven, van een intiem diner tot een effectieve vergadering en van een ontspannen lunch tot een bruisend personeelsfeest. Wij verwelkomen u graag! Gelegen

Nadere informatie

Geachte gast, Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Claire Wijnstok & Dave van der Meijden

Geachte gast, Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Claire Wijnstok & Dave van der Meijden Geachte gast, Dank voor uw interesse in Le Temps Perdu. Een eigentijdse en sfeervolle ontmoetingsplaats in het hart van Boxtel, waar u zeven dagen per week uitstekend en voor een aangename prijs kunt lunchen

Nadere informatie

Woonruimte huren bij Berghorst

Woonruimte huren bij Berghorst Zelfstandig wonen met alle gemakken Voorzieningen en mogelijkheden Abonnementen voor huurders Welzijnsactiviteiten Vanaf 1 januari 2015 biedt Atlant appartementen voor particuliere verhuur aan op Woonzorgcentrum

Nadere informatie

Wij bieden u de mogelijkheid om één of meerdere van onze ruimten te huren.

Wij bieden u de mogelijkheid om één of meerdere van onze ruimten te huren. Wij bieden u de mogelijkheid om één of meerdere van onze ruimten te huren. WERKEN IN EEN INSPIRERENDE OMGEVING! Voor teambuilding, workshops, vergaderingen etc. De Digital Groep heeft een omgeving waarin

Nadere informatie

De Teekenschool. Kerkewijk 69, Veenendaal. PRV1301-01 brochure6.indd 1 11-02-14 15:42

De Teekenschool. Kerkewijk 69, Veenendaal. PRV1301-01 brochure6.indd 1 11-02-14 15:42 De Teekenschool Kerkewijk 69, Veenendaal PRV1301-01 brochure6.indd 1 11-02-14 15:42 Welkom Wie binnenkomt in de klassieke villa van ProVoet ziet meteen de authentieke details van het monumentale pand.

Nadere informatie