ALGEMENE VOORWAARDEN & CONDITIES 2013 ALOYS ROEMAAT TRANSPORT B.V.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMENE VOORWAARDEN & CONDITIES 2013 ALOYS ROEMAAT TRANSPORT B.V."

Transcriptie

1 ALGEMENE VOORWAARDEN & CONDITIES 2013 ALOYS ROEMAAT TRANSPORT B.V. Artikel 1 Acceptatie. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden en diensten van Aloys Roemaat Transport B.V. en worden meegezonden met alle offertes. Een afschrift van deze algemene voorwaarden zal op eerste verzoek ( nogmaals) kosteloos worden verstrekt. Bovendien kunnen deze algemene voorwaarden ten allen tijde worden gedownload van de website het geven van een opdracht aan Aloys Roemaat Transport B.V. gaat de opdrachtgever automatisch akkoord met toepasselijkheid van deze voorwaarden. Artikel 2 Geldigheid. Indien nodig zullen de algemene voorwaarden worden aangepast of herzien. De laatst uitgegeven voorwaarden zullen van kracht zijn. Deze staan op onze website vermeldt. Elke opdrachtgever wordt in ieder geval geacht van de nieuwste uitgave op de hoogte te zijn. Artikel 3 Scope. Deze algemene voorwoorden gelden voor de uitvoering van alle standaard werkzaamheden en diensten. Indien noodzakelijk kan en zal een aanvullende overeenkomst worden opgesteld waarin aanvullende of afwijkende diensten of werkzaamheden dan wel tarieven worden vastgelegd. Dit document wordt een service level agreement (SLA) genoemd en vormt alsdan een onlosmakelijk geheel met deze algemene voorwaarden. Daarmee voorkomen partijen misverstanden omtrent de gewenste dienstverlening. Artikel 4 Aansprakelijkheid voor de kosten. De opdrachtgever blijft te allen tijde hoofdelijk aansprakelijk voor voldoening van de facturen van Aloys Roemaat Transport B.V. Indien op verzoek van de opdrachtgever de kosten in rekening gebrachte dienen te worden aan diegene, die volgens de leveringscondities gehouden is deze te voldoen, gebeurt dat voor rekeningen en risico van de opdrachtgever, met inachtneming van het in de vorige zin bepaalde.

2 Artikel 5 Betalingscondities en overige condities. 5.1 Al onze noteringen zijn gebaseerd op de huidige koersen, arbeidsvoorwaarden en brandstofprijzen. 5.2 De basis van de DOT (Dieselolietoeslag) is dat bij een stijging/daling van per liter de DOT met een 0.5% procentpunt zal worden verhoogd, dan wel verlaagd. De basis liter prijs zal separaat per klant worden afgegeven. 5.3 De tarieven zijn exclusief B.T.W./V.A.T. 5.4 De opdrachtgever van het transport blijft aansprakelijk voor alle overheidsheffingen die in het land van invoer moeten worden afgedragen. 5.5 Bij verhoging van kostprijsbepalende factoren behoudt Aloys Roemaat Transport B.V. zich het recht voor de tarieven tussentijds aan te passen. Hierbij zal ondermeer worden gekeken naar CBS cijfers en publicaties van NEA te Zoetermeer. 5.6 Voorschotprovisie: 4% over de voorgeschoten B.T.W., IR en andere voorgeschoten rijksafdrachten. Betaling van facturen met betrekking tot voorgeschoten bedragen dient uiterlijk binnen 4 dagen te geschieden. 5.7 Van toepassing zijn de TLN algemene betalingsvoorwaarden, gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te s-gravenhage, laatste versie. Betaling van onze facturen dienst plaats te vinden binnen 30 dagen, tenzij schriftelijk anders overeengekomen. Bij overschrijding van de betalingstermijn is Aloys Roemaat Transport B.V. gerechtigd wettelijke handelsrente in rekening te brengen. 5.8 Bij gebreke van een schriftelijke reclamatie, uiterlijk binnen 8 dagen na factuurdatum, geldt als vaststelling ex art. 7:900 BW dat u met de inhoud akkoord bent. 5.9 Leveringen geschieden, indien mogelijk, tot aan de eerste drempel Alle condities zijn gebaseerd op de inzet van standaard materieel. Voor inzet van laadklep of kooiaap zullen aanvullende afspraken gemaakt moeten worden Zichtbare schade aan een zending, veroorzaakt door het transport, dient binnen 24 uur na ontvangst van de zending schriftelijk aan Aloys Roemaat Transport B.V. te zijn gemeld, op straffe van verval van enig klachtrecht en/of schadevergoeding, onverminderd overige aansprakelijkheidsbeperking Indien een zending bij de eerste aflevering niet geleverd kan worden, wordt de tweede aflevering en eventuele daaropvolgende aflevering in rekening gebracht Als Aloys Roemaat Transport BV, na overschrijding van de betalingstermijn, overgaat tot incasso van haar vordering, dan zijn de volledige daarmee gemoeide ( buiten-) gerechtelijke kosten voor rekening van de opdrachtgever Indien de vrachtbetaler niet in het bezit is van een codenummer B.T.W. is Aloys Roemaat Transport B.V. gerechtigd tot verzoek om onmiddellijke betaling bij opdrachtverlening.

3 5.15 Remboursementen worden tegen de daarvoor geldende tarieven( bekend bij opdrachtgever) geïncasseerd. Bij ontvangen van cheques is Aloys Roemaat Transport B.V. niet aansprakelijk als blijkt dat de cheques niet gedekt te blijken zijn of niet geïnd kunnen worden Van afgetekende vrachtbrieven van zendingen die elektronisch aangemeld zijn, kan een afgetekende vrachtbrief, indien beschikbaar, gratis opgevraagd worden ( tot maximaal 3 maand na de verzenddatum). Voor vrachtbrieven van zendingen die niet elektronisch zijn aangemeld, of na de termijn van 3 maanden, geldt een tarief van 16,00. Het niet verstrekken van de afgetekende vrachtbrieven, om welke reden dan ook, zal niet leiden tot vertraging, uitstel of niet voldoen van de vordering. Opdrachtgever is nimmer gerechtigd tot opschorting of verrekening van betalingsverplichtingen jegens Aloys Roemaat Transport B.V. Artikel 6 Betalend gewicht. Het betalend gewicht wordt bepaalt door; 1. Het werkelijke brutogewicht 2. Het volumegewicht, welke wordt bepaald door onderstaande uitgangspunten. 1m3 1 laadmeter Pallets 120x100x220 MAX Pallets 80x120x220 MAX = 330 KG = 1750 KG =1000 KG = 750 KG Artikel 7 Verpakking en Markering. Goederen dienen goed verpakt en voorzien te zijn van duidelijke gegevens per verpakkingseenheid omtrent product, volledige adressering van ontvanger en afzender, symbolen die de behandeling aangeven, etc. Eventuele oude informatie dient te worden verwijderd, dan wel onleesbaar te zijn gemaakt. Opdrachtgever vrijwaart Aloys Roemaat Transport B.V. voor alle (gevolg-) schade die ten gevolge van ondeugdelijke verpakking ontstaat. Het maximaal gewicht van een losse collo mag maximaal 25 Kilogram bedragen. Tot 5 kartons kan los aangeboden worden, vanaf 6 kartons dienen de goederen gepalletiseerd aangeboden worden. Eventuele paklijsten dienen op de zending te worden bevestigd. Een collo boven de 25 kilogram moet gepalletiseerd worden aangeboden.

4 Artikel 8 Gevaarlijke stoffen. ( m.u.v. klasse 7) Indien de opdrachtgever gevaarlijke stoffen ter vervoer aanbiedt dienen deze aan de wettelijke gestelde eisen te voldoen. De Opdrachtgever is verantwoordelijk voor de juiste etikettering, goedgekeurde verpakkingen, het vervoersdocument en de afzenderverklaring. De goederen dienen deugdelijk op pallets verpakt en vastgezet te worden. ADR goederen dienen altijd gepalletiseerd te worden aangeboden. Indien de zending een gevaarlijke stof betreft, dient de betreffende stof het UN-nummer en de stofnaam aan Aloys Roemaat Transport B.V. bekend gemaakt te worden. De kosten zijn: ADR toeslag, alle bestemmingen: 17,5% over het overeengekomen tarief van de gehele zending met een minimum van 27,00 en een maximum van 275,00 per zending. Indien er geen aparte afspraken zijn gemaakt, wordt de ADR-toeslag automatisch in rekening gebracht zodra een zending voor het ADR is geclassificeerd. Voor aangeboden goederen die onder zogenaamde Limited Quantities vallen en waarbij het vervoer alleen over land plaatsvindt wordt geen toeslag in rekening gebracht. Indien de aangeboden goederen die onder Limited Quantities vallen tevens over zee vervoerd worden, gelden de regels voor de International Maritime Dangerous Goods Code(IMDG) en geldt wel een toeslag. Neem voor mogelijkheden en tarieven vooraf contact met Aloys Roemaat Transport B.V. Voor transporten van en naar Finland geldt de IMDG toeslag ipv de standaard ADR toeslag. Omdat de IMDG toeslag afhankelijk is van de IMDG klasse en van het gewicht van de zending, kan het exacte bedrag pas bij het boeken van de zending bepaald worden. Artikel 9 stoffen), REACH. ( Registratie, Evaluatie, Autorisatie en beperkingen van Chemische De Europese Verordening voor chemische stoffen( verordening 1907/2006/EG) REACH geldt voor elk bedrijf dat in de Europese Unie chemische stoffen, preparaten en/of voorwerpen met chemische stoffen produceert, importeert, distribueert of gebruikt. Aloys Roemaat Transport B.V. is niet eindverantwoordelijk om te voldoen aan REACH, deze verantwoordelijkheid ligt bij de opdrachtgever. Aloys Roemaat Transport B.V. gaat er dan ook vanuit dat de opdrachtgever zelf voldoet/zal voldoen aan de verplichting die voorvloeien uit REACH Indien een zending, welke valt onder REACH, wordt aangemeld dient het REACH- registratienummer als volgt bij Aloys Roemaat Transport B.V. te worden aangegeven. REACH volgend door het registratienummer. Stoffen waarvan geen registratienummers kunnen worden gegeven of die niet op de lijst staan, kunnen niet door Aloys Roemaat Transport B.V. in behandeling worden genomen.

5 Artikel 10 Aanmeldingsprocedure. Aanmelden zendingen Nederland. Dag A uiterlijk voor 15:00 uur. Lossen dag B. Aanmelden zendingen België. Dag A uiterlijk voor 15:00 uur. Lossen dag B of C. Aanmelden zendingen Duitsland. Dag A uiterlijk uur. Laden dag B. Lossen dag C of D. Afhalen van de te verladen goederen voor 17:00 uur. Zendingen dienen digitaal via te worden aangemeld. Zendingen kunnen ook via mail of fax worden aangemeld, kosten voor het digitaliseren bedraagt 1,75 per opgemaakt CMR. Artikel 11 Foutvracht- meerdere aanlevermomenten. Foutvracht/afmeldingen: bij annuleringen op de dag van afhaling is Aloys Roemaat Transport B.V. gerechtigd 70% van het te overeengekomen vrachttarief in rekening te brengen. Indien ontvanger niet aanwezig is, of de goederen niet kan/wil ontvangen en Aloys Roemaat Transport B.V. tot een tweede, of meerdere keren tot aanbieding moet overgaan, zal telkens voor iedere poging van aflevering het 100% tarief worden door berekend. Artikel 12 Leveringscondities. Aloys Roemaat Transport B.V. hanteert de door de internationale Kamer van Koophandel ingestelde leveringscondities. CPT ( franco huis) overeengekomen plaats van bestemming. EXW (af fabriek) overeengekomen plaats. Artikel 13 Laad/Lostijden. 01 t/m 03 pallets maximale tijdsduur 15 minuten. 04 t/m 10 pallets maximale tijdsduur 30 minuten. 11 t/m 17 pallets maximale tijdsduur 45 minuten. 18 t/m 33 pallets maximale tijdsduur 60 minuten.

6 Indien de laad/lostijd langer duurt dan hierboven vermeld, zullen hier voor extra kosten in rekening worden gebracht. De kosten bedragen 40,00 per uur en overschrijdingen worden afgerond en afgerekend per kwartier. Artikel 14 Tijdslevering. Indien de klant Aloys Roemaat Transport B.V. expliciete los en of laadtijden doorgeeft worden deze belast met een toeslag van 37,50 per levering. Indien er een tijdsbestek is aangegeven bedragen de kosten voor tijdslevering; - leveringen voor 10:00 uur 30,00 - leveringen voor 12:00 uur 15,00 Artikel 15 Maut in diverse landen. Er geldt een toeslag per zending ter compensatie van de tolheffing voor vracht- en transitoverkeer, indien de toeslagen niet expliciet in de afgegeven tarieven of in het SLA staan vermeld. Artikel 16 Europallets/gitterboxen. Aloys Roemaat Transport B.V. is niet verplicht europallets of gitterboxen te ruilen dan wel een administratie hiervoor te voeren, tenzij anders overeengekomen in een SLA. Aloys Roemaat Transport B.V. ruilt alleen europallets en gitterboxen in die landen waar het gebruikelijk is genoemde ladingdragers te ruilen. Momenteel vindt ruil van europallets en gitterboxen plaats in de volgende landen: Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Het ruilen van de bovengenoemde emballage geschied alleen op het moment wanneer de goederen worden aangeboden. Expliciet wordt vermeld dat dit het enige moment is, waarop de aangeboden europallets of gitterboxen worden geruild. Wachttijden ivm het ruilen zullen volgens de in Artikel 11 omschreven vergoedingen worden doorberekend. Indien men, op voornoemd moment, om welke reden dan ook, niet in staat is om genoemde ladingdragers tegen de gewenste kwaliteit om te ruilen, vervalt de verplichting van Aloys Roemaat Transport B.V. jegens haar opdrachtgever om genoemde lastdragers om te ruilen. In dat geval is Aloys Roemaat Transport B.V, niet financieel aansprakelijk voor het eventuele verlies. Indien nodig en- of gewenst, zal Aloys Roermaat transport B.V tegen betaling van de vrachtkosten, de op een eerder moment geleverde lastdragers afhalen.

7 Aloys Roemaat Transport B.V. berekent een afschrijvingspercentage over de emballage. Het afschrijvingspercentage wordt berekend over het aantal emballage dat Aloys Roemaat Transport B.V. van de opdrachtgever heeft ontvangen. Het percentage zal in mindering worden gebracht op het saldo, welk aantal ontvangt de opdrachtgever minder retour ontvangt. Aloys Roemaat transport B.V. hanteert hierbij een afschrijvingspercentage van 12%. Artikel 17 Vervoer derden. Aloys Roemaat Transport B.V. is gerechtigd het transport door derden te laten uitvoeren. Artikel 18 Algemeen. Tenzij schriftelijk anders overeengekomen tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, zijn op al onze werkzaamheden en diensten de onderstaande voorwaarden van toepassing; 1. Voor nationaal wegvervoer De Algemene Vervoerscondities ( A.V.C. 2002) gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementrechtbank te Amsterdam en Rotterdam, laatste versie 2. Voor internationaal wegvervoer verdrag betreffende de overeenkomst tot internationaal Vervoer van Goederen over de weg (C.M.R), alsmede aanvullend de A.V.C als vermeld bij punt 1 3. Voor opslag, inslag, uitslag, beheerwerkzaamheden etc. van goederen de Physical Distribution Voorwaarden gedeponeerd door Transport en Logistiek Nederland. 4. Voor expeditiewerkzaamheden de Nederlandse Expeditievoorwaarden, Exclusief de arbitrageclausule, gedeponeerd door de FENEX ter Griffies van de Arrondissementrechtbanken te Amsterdam, Arnhem, Breda en Rotterdam, de laatste versie. 5. Voor elektronische uitwisseling van berichten is het volgende van kracht; Indien gegevens, waaronder die met betrekking tot de vrachtbrief, langs elektronische weg worden uitgewisseld, zullen partijen in geval van onderlinge geschillen de toelaatbaarheid van elektronische berichten als bewijsmiddel niet betwisten. Elektronische berichten hebben dezelfde bewijskracht als geschriften, tenzij deze berichten niet op het tussen partijen overeengekomen formaat en niveau van beveiliging alsmede niet op de overeengekomen wijze zijn verzonden, opgeslagen en geregistreerd.

8 6. In geval van strijdigheid van een of meer bepalingen van deze voorwaarden met bovengenoemde voorwaarden, hebben deze algemene voorwaarden voorrang, behoudens bepalingen van dwingend recht. 7. Bij eventuele twijfel omtrent de hoedanigheid waarin Aloys Roemaat transport B.V. optreedt of welke condities van toepassing zijn, beslist Aloys Roemaat Transport B.V. Van alle bovengenoemde voorwaarden is op verzoek kosteloos een exemplaar te verkrijgen. Van deze voorwaarden kan op een afschrift worden gedownload. Aloys Roemaat Transport B.V. wijst de toepasselijkheid van de algemene voorwaarden waarnaar de wederpartij verwijst uitdrukkelijk van de hand. Tenzij anders overeengekomen is de laatste versie van de voorwaarden, waarnaar hierboven wordt verwezen, van toepassing. Indien de Nederlandse tekst van deze voorwaarden, waarnaar hierboven wordt verwezen, afwijkt van de vertaling daarvan in een andere taal, zal alleen de Nederlandse tekst gelden. Aloys Roemaat Transport B.V. zal haar aansprakelijkheid op grond van bovengenoemde voorwaarden verzekeren. Eventuele schadeclaims zullen door de verzekeraar worden afgewikkeld. Artikel 19 Aansprakelijkheid van een vervoerder ( nationaal/internationaal). Wanneer Aloys Roemaat Transport B.V. internationale of nationale transporten uitvoert is het C.M.R verdrag, dan wel aanvullend de algemene vervoerscondities 2002 ( A.V.C. 2002), van toepassing. Hierin is ondermeer een aansprakelijkheidsbeperking opgenomen. Het gevolg van de beperkte aansprakelijkheid is dat de aansprakelijkheid van de vervoerder wellicht niet de totale zendingswaarde dekt. Voor de volledige afdekking van de werkelijke waarde van de goederen tijdens het transport is het dringend aan te bevelen om goederen tegen transportrisico s te verzekeren. Desgewenst kan Aloys Roemaat Transport B.V. hiervoor zorgdragen. Neem voor mogelijkheden en tarieven contact met Aloys Roemaat Transport B.V. op. Artikel 20 Meldingsplicht waardevolle zendingen. De opdrachtgever garandeert dat de waarde van de te vervoeren zendingen niet meer dan ,00 bedraagt. Aloys Roemaat Transport B.V. neemt de opdracht uitdrukkelijk onder deze voorwaarden aan. Indien de waarde van de te vervoeren zending ,00 of hoger is, dient de waarde voor aanvang het transport schriftelijk aan Aloys Roemaat Transport B.V, te worden medegedeeld. Op uitdrukkelijk verzoek van de opdrachtgever zal Aloys Roemaat Transport B.V. voor rekening van de opdrachtgever een aanvullende verzekering voor het transport trachten af te sluiten. Onverminderd het bepaalde in dit artikel is Aloys Roemaat Transport B.V. bij verzuim van de meldingsplicht vanwege vaststelling ex art 7:900 BW niet aansprakelijk.

9 Artikel 21 Rechtsbetrekking. Op alle rechtsbetrekkingen van Aloys Roemaat Transport B.V. is het Nederlands recht van toepassing.

ALGEMENE VOORWAARDEN & CONDITIES 2010 WIM BOSMAN TRANSPORT B.V. v1.0

ALGEMENE VOORWAARDEN & CONDITIES 2010 WIM BOSMAN TRANSPORT B.V. v1.0 ALGEMENE VOORWAARDEN & CONDITIES 2010 WIM BOSMAN TRANSPORT B.V. v1.0 Artikel 1 Acceptatie Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden van Wim Bosman Transport B.V. en worden meegezonden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en condities A. Roemaat Transport B.V. 2019

Algemene voorwaarden en condities A. Roemaat Transport B.V. 2019 Algemene voorwaarden en condities A. Roemaat Transport B.V. 2019 1. Acceptatie Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden van A. Roemaat Transport B.V. Deze zijn te vinden op onze

Nadere informatie

Zwerus Transport Algemene Voorwaarden

Zwerus Transport Algemene Voorwaarden Art. 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden en opdrachten van Zwerus Transport, KvK-nummer 08063060, gevestigd te IJsselmuiden. Deze worden meegezonden

Nadere informatie

Artikel 1 ACCEPTATIE Artikel 2 AANSPRAKELIJKHEID voor KOSTEN Artikel 3 BETALINGSCONDITIES en overige Condities

Artikel 1 ACCEPTATIE Artikel 2 AANSPRAKELIJKHEID voor KOSTEN Artikel 3 BETALINGSCONDITIES en overige Condities Artikel 1 ACCEPTATIE Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden van Nedlog Holding BV ( en haar gelieerde bedrijven, hierna genoemd NEDLOG ) en worden meegezonden met alle offertes.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN & CONDITIES 2017 MAINFREIGHT FORWARDING NETHERLANDS v1.1

ALGEMENE VOORWAARDEN & CONDITIES 2017 MAINFREIGHT FORWARDING NETHERLANDS v1.1 ALGEMENE VOORWAARDEN & CONDITIES 2017 MAINFREIGHT FORWARDING NETHERLANDS v1.1 Artikel 1 Acceptatie Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden van Mainfreight Forwarding Netherlands

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 2015 WIM BOSMAN EXPEDITIE NV 2.0

ALGEMENE VOORWAARDEN 2015 WIM BOSMAN EXPEDITIE NV 2.0 Artikel 1 Acceptatie ALGEMENE VOORWAARDEN 2015 WIM BOSMAN EXPEDITIE NV 2.0 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden van Wim Bosman Expeditie N.V. en worden meegezonden met alle

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN & CONDITIES 2016 MAINFREIGHT TRANSPORT NETHERLANDS v1.1

ALGEMENE VOORWAARDEN & CONDITIES 2016 MAINFREIGHT TRANSPORT NETHERLANDS v1.1 ALGEMENE VOORWAARDEN & CONDITIES 2016 MAINFREIGHT TRANSPORT NETHERLANDS v1.1 Artikel 1 Acceptatie Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden van Mainfreight Transport Netherlands

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Sira Logistics. V.O.F.

Algemene Voorwaarden Sira Logistics. V.O.F. Algemene Voorwaarden Sira Logistics. V.O.F. Prijzen Prijzen zijn gebaseerd op de door u aangegeven maten en gewichten. Indien deze in werkelijkheid na meting anders blijken te zijn, volgt een door Sira

Nadere informatie

Dalessi Internationaal Transport B.V. Algemene Voorwaarden

Dalessi Internationaal Transport B.V. Algemene Voorwaarden 1. Acceptatie / Krediet limiet: Alle relaties worden op kredietwaardigheid gecheckt via een kredietbeoordelaar. Na deze check stelt de directie een kredietmaximum vast die u schriftelijk zal worden bevestigd.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Vos Transport B.V./Vos Limburg B.V.

Algemene Voorwaarden Vos Transport B.V./Vos Limburg B.V. Algemene Voorwaarden Vos Transport B.V./Vos Limburg B.V. Offerte : versie 1.0 Datum : 01-01-2012 Auteur : Ramon van Lunsen Vos Transport B.V. Londenstraat 5 7418 EE Deventer T +31 (0) 570-678989 F +31

Nadere informatie

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten voor onze transportactiviteiten / werkzaamheden zijn uitsluitend van toepassing:

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten voor onze transportactiviteiten / werkzaamheden zijn uitsluitend van toepassing: Algemene voorwaarden Algemeen Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten voor onze transportactiviteiten / werkzaamheden zijn uitsluitend van toepassing: Nationaal wegvervoer: `De Algemene Vervoerscondities

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Acceptatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Acceptatie ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Acceptatie 2. Algemeen 2.1 2.2 2.3 2.4 2.5 2.6 2.7 2.8 2.9 2.10 2.11 2.12 2.13 2.14 2.15 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden van Raben Netherlands

Nadere informatie

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten voor onze transportactiviteiten / werkzaamheden zijn uitsluitend van toepassing:

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten voor onze transportactiviteiten / werkzaamheden zijn uitsluitend van toepassing: Algemene voorwaarden Algemeen Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten voor onze transportactiviteiten / werkzaamheden zijn uitsluitend van toepassing: Nationaal wegvervoer: `De Algemene Vervoerscondities

Nadere informatie

Inhoud. Artikel 1 Definities. De volgende definities worden gebruikt in de onderstaande algemene voorwaarden van B & R Transport Services:

Inhoud. Artikel 1 Definities. De volgende definities worden gebruikt in de onderstaande algemene voorwaarden van B & R Transport Services: Inhoud B & R Transport Services Handelsregister KvK Eindhoven 70054096 BTW nr. NL858121438B01 1. Definities 2. Toepasselijke regelgeving 3. Aanbiedingsvoorwaarden 4. Vergoeding 5. Opslag van zending 6.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN & CONDITIES 2013 MAINFREIGHT CEE v1.0

ALGEMENE VOORWAARDEN & CONDITIES 2013 MAINFREIGHT CEE v1.0 ALGEMENE VOORWAARDEN & CONDITIES 2013 MAINFREIGHT CEE v1.0 Artikel 1 - Acceptatie: Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden van Mainfreight CEE (zijnde een handelsnaam van Wim

Nadere informatie

Algemene voorwaarden koeriersdiensten

Algemene voorwaarden koeriersdiensten Artikel 1, Definities Algemene voorwaarden koeriersdiensten In deze voorwaarden wordt verstaan onder: AVC: Algemene Vervoerscondities 1983, zoals laatstelijk vastgesteld door de Stichting Vervoeradres

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bikekoerier Tilburg - 2012 Versie 5-11-12

Algemene Voorwaarden Bikekoerier Tilburg - 2012 Versie 5-11-12 1-6 Algemene Voorwaarden Bikekoerier Tilburg - 2012 Versie 5-11-12 In deze algemene voorwaarden komen de volgende onderwerpen ter sprake: Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten (gedeponeerd ter griffie

Nadere informatie

Op al onze offerten, overeenkomsten en/of feitelijke prestaties zijn steeds van toepassing de volgende voorwaarden

Op al onze offerten, overeenkomsten en/of feitelijke prestaties zijn steeds van toepassing de volgende voorwaarden De Drechtcycle algemene bedrijfsvoorwaarden Op al onze offerten, overeenkomsten en/of feitelijke prestaties zijn steeds van toepassing de volgende voorwaarden 1. M.b.t. het vervoer van goederen: de laatst

Nadere informatie

1. Naast de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing de laatste versies van de navolgende algemene branchevoorwaarden en/of -condities:

1. Naast de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing de laatste versies van de navolgende algemene branchevoorwaarden en/of -condities: Algemene Voorwaarden Claessen Transport B.V. Artikel 1: Toepasselijkheid 1. Deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: de Algemene Voorwaarden ) gelden voor Claessen Transport B.V., Lex Claessen Holding

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieding: iedere vorm van aanbod gedaan door of namens de Opdrachtnemer waaronder begrepen maar niet beperkt tot offertes, prijsopgaven,

Nadere informatie

De Fietskoerier Utrecht algemene bedrijfsvoorwaarden

De Fietskoerier Utrecht algemene bedrijfsvoorwaarden De Fietskoerier Utrecht algemene bedrijfsvoorwaarden Op al onze offerten, overeenkomsten en/of feitelijke prestaties zijn steeds van toepassing de volgende voorwaarden: Utrecht, 02-01-2010 1. M.b.t. het

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Definities Aanbieding: iedere vorm van aanbod gedaan door of namens de Tekstschrijver waaronder begrepen maar niet beperkt tot offertes, prijsopgaven, voorstellen voor teksten of onderwerpen.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SHORTCUT FIETSKOERIERS. Op 1 januari 2009 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te s-hertogenbosch onder nummer

ALGEMENE VOORWAARDEN SHORTCUT FIETSKOERIERS. Op 1 januari 2009 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te s-hertogenbosch onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN SHORTCUT FIETSKOERIERS 1-6 Op 1 januari 2009 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te s-hertogenbosch onder nummer 17 18 49 57. Algemene Voorwaarden Shortcut Fietskoeriers - 2009

Nadere informatie

TER HAAK WAREHOUSING & LOGISTICS B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN

TER HAAK WAREHOUSING & LOGISTICS B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN TER HAAK WAREHOUSING & LOGISTICS B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Definities "THWL": Ter Haak Warehousing & Logistics B.V., gevestigd te Kwadrantweg 11, 1042 AG Amsterdam; ingeschreven in de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Cremerstraat 132 3532 BJ Utrecht M: +31 (0)6 24231170 E: geertje@geertjealgeramedia.nl www.geertjealgeramedia.nl linkedin.com/in/geertjealgera @geertjealgeramedia @geertjealgeramedia @missgeertje @missgeertje

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Haalservice en Brengservice 2014

Algemene voorwaarden. Haalservice en Brengservice 2014 Algemene voorwaarden Haalservice en Brengservice 2014 Inhoud 1. Algemeen 3 2. Definities 4 3. Brengservice 5 4. Haalservice 6 5. Belading 7 6. Waardevolle goederen 8 7. Overeenkomst 9 8. Beëindiging 10

Nadere informatie

Inhoudsopgave ALGEMENEVOORWAARDEN VOOR EXCEPTIONEEL TRANSPORT ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR EXCEPTIONEEL TRANSPORT

Inhoudsopgave ALGEMENEVOORWAARDEN VOOR EXCEPTIONEEL TRANSPORT ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR EXCEPTIONEEL TRANSPORT Inhoudsopgave ALGEMENEVOORWAARDEN VOOR EXCEPTIONEEL TRANSPORT ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR EXCEPTIONEEL TRANSPORT Artikel 1: Definities... Artikel 2 :Werkingssfeer... Artikel 3 :Gezamenlijk overleg... Artikel

Nadere informatie

Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 5. Afzender: de contractuele wederpartij van de koerier.

Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 5. Afzender: de contractuele wederpartij van de koerier. Algemene voorwaarden Fonken Koeriers en Logistieke Diensten. Inhoudsopgave Artikel 1: Artikel 2: Artikel 3: Artikel 4: Artikel 5: Artikel 6: Definities Werkingssfeer Verplichtingen van de koerier Verplichting

Nadere informatie

Zeecontainervervoervoorwaarden

Zeecontainervervoervoorwaarden Zeecontainervervoervoorwaarden Opgesteld ten behoeve van de Alliantie van Zeecontainervervoerders en de Vereniging van Zeecontainervervoerders (VZV) en mede namens Transport en Logistiek Nederland gedeponeerd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Haalservice en Brengservice 2019

Algemene Voorwaarden Haalservice en Brengservice 2019 Algemene Voorwaarden Haalservice en Brengservice 2019 Inhoud 1. Algemeen 3 2. Definities 4 3. Brengservice 4 4. Haalservice 5 5. Belading 5 6. Waardevolle goederen 5 7. Overeenkomst 6 8. Beëindiging 6

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Vos Expeditie Ittervoort BV

Algemene Voorwaarden Vos Expeditie Ittervoort BV Algemene Voorwaarden Vos Expeditie Ittervoort BV Offerte : versie 1.0 Datum : 01-01-2017 Auteur : Ramon van Lunsen Vos Expeditie Ittervoort BV Europastraat 1 6014 CD Ittervoort T +31 (0)475-439200 F +31

Nadere informatie

Tarieven Day Definite (export)

Tarieven Day Definite (export) Tarieven Day Definite (export) Tarief per zending DHL EUROPLUS Weight (kg) Zone 0 Zone 1 Zone 2 Zone 3 Zone 4 Zone 5 Zone 6 5 19,26 26,25 32,73 36,38 47,71 51,05 54,61 10 19,81 27,35 34,08 42,05 60,13

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen a. Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.: Het Innovatiecentrum b. Gebruiker: Degene met

Nadere informatie

Opdrachtgever: Bedrijf of particulier die gebruik maakt van de diensten van Klusbedrijf Sander Stromeier.

Opdrachtgever: Bedrijf of particulier die gebruik maakt van de diensten van Klusbedrijf Sander Stromeier. Algemene Voorwaarden Klusbedrijf Sander Stromeier Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en staan gepubliceerd op de website van Klusbedrijf Sander Stromeier: www.sanderstromeier.nl.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN. FIDI NETHERLANDS (versie 2015) ARTIKEL 1 - TOEPASSELIJKHEID 1 ARTIKEL 2 - STANDAARD CONDITIES 2

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN. FIDI NETHERLANDS (versie 2015) ARTIKEL 1 - TOEPASSELIJKHEID 1 ARTIKEL 2 - STANDAARD CONDITIES 2 ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FIDI NETHERLANDS (versie 2015) ARTIKEL 1 - TOEPASSELIJKHEID 1 ARTIKEL 2 - STANDAARD CONDITIES 2 ARTIKEL 3 - VERVOER ANDERS DAN OVER DE WEG EN VERVOER BUITEN EUROPA 3 ARTIKEL 4

Nadere informatie

1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken.

1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken. ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING Visser & Verweij communicatie s Gravenhof 12 7201 DN Zutphen Bezoekadres: Waterstraat 5 7201 HM Zutphen 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN van BRAMMER NEDERLAND B.V., gevestigd te Haarlem Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden maken deel uit van elke door Brammer Nederland B.V. te

Nadere informatie

Vervoeradres. Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten

Vervoeradres. Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten In Stichting, opgericht in 1946, werken samen: evofenedex, de ondernemersorganisatie voor logistiek en transport CBRB, Centraal Bureau voor de Rijn- & Binnenvaart

Nadere informatie

Inhoudsopgave ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR EXCEPTIONEEL TRANSPORT

Inhoudsopgave ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR EXCEPTIONEEL TRANSPORT Inhoudsopgave ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR EXCEPTIONEEL TRANSPORT Pag. Artikel 1: Definities... 3 Artikel 2: Werkingssfeer... 4 Artikel 3: Gezamenlijk overleg... 5 Artikel 4: Verplichtingen van de vervoerder...

Nadere informatie

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd.

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd. Algemene voorwaarden Bye Bye Burnout (voor het leveren van coaching, training en workshops) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Opdrachtnemer: Bye Bye Burnout. 1.2

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MAINFREIGHT FORWARDING BELGIUM WIM BOSMAN EXPEDITIE N.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN MAINFREIGHT FORWARDING BELGIUM WIM BOSMAN EXPEDITIE N.V. ALGEMENE VOORWAARDEN MAINFREIGHT FORWARDING BELGIUM WIM BOSMAN EXPEDITIE N.V. Artikel 1 Acceptatie Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden van Mainfreight Forwarding Belgium

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Schotpoort Group B.V. (1/6)

Algemene voorwaarden Schotpoort Group B.V. (1/6) Algemene voorwaarden Schotpoort Group B.V. (1/6) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden die Schotpoort Group B.V. en alle onder haar ressorterende vennootschappen als opdrachtnemer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING

ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door AttentMentoren afgesloten overeenkomsten. De toepasselijkheid

Nadere informatie

Organisatiebureau The 5th Element. inspanningsverplichting tot het verrichten van diensten. hulp en adviezen ten behoeve van opdrachtgever(s).

Organisatiebureau The 5th Element. inspanningsverplichting tot het verrichten van diensten. hulp en adviezen ten behoeve van opdrachtgever(s). Algemene Voorwaarden The 5th Element Algemeen Deze algemene voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten gesloten tussen Organisatiebureau The 5th Element, gevestigd te 1815 GB, Alkmaar aan de Kennemersingel

Nadere informatie

ALV deelmarkt Exceptioneel transport

ALV deelmarkt Exceptioneel transport 1 ALV deelmarkt Exceptioneel transport Agenda Beurtvaartadres / Stichting Vervoeradres AVC en/of CMR Algemene voorwaarden voor Exceptioneel Transport Hoe van toepassing verklaren Vragen ALV deelmarkt Exceptioneel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden & Dienstverlening

Algemene voorwaarden & Dienstverlening Algemene voorwaarden & Dienstverlening Blanco Tekst!!!! KvK 011 592 62 Weesperzijde 29-3!!! BTW NL194675567B01 NL-1091 EC Amsterdam!!! T +31 6 24856754 www.blancotekst.nl!!! E info@blancotekst.nl Artikel

Nadere informatie

Algemene Verzendvoorwaarden

Algemene Verzendvoorwaarden Algemene Verzendvoorwaarden PostNL Cargo België bvba, Bremheidelaan 10, 2300 Turnhout Artikel 1: DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1. PostNL Cargo België: PostNL Cargo België

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DIENSTVERLENING van Management Partners Int., Gildenveld 16, 3892 DG Zeewolde

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DIENSTVERLENING van Management Partners Int., Gildenveld 16, 3892 DG Zeewolde ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DIENSTVERLENING van Management Partners Int., Gildenveld 16, 3892 DG Zeewolde Definities Management Partners International: de (geassocieerde) partners van de maatschap Management

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Wolf Huisvestingsgroep. In deze algemene voorwaarden worden de onderstaande begrippen als volgt gedefinieerd:

Algemene voorwaarden Wolf Huisvestingsgroep. In deze algemene voorwaarden worden de onderstaande begrippen als volgt gedefinieerd: Algemene voorwaarden Wolf Huisvestingsgroep ARTIKEL 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de onderstaande begrippen als volgt gedefinieerd: a. Opdrachtgever: een natuurlijk persoon of rechtspersoon,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Vos Expeditie Deventer BV

Algemene Voorwaarden Vos Expeditie Deventer BV Algemene Voorwaarden Vos Expeditie Deventer BV Offerte : versie 1.0 Datum : 01-01-2018 Auteur : Ramon van Lunsen Vos Expeditie Deventer BV Londenstraat 5 7418 EE Deventer T +31 (0)570 67 89 89 F +31(0)570

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Nedcon Organisatieadvies B.V., K.v.K. dossiernummer

Algemene Voorwaarden Nedcon Organisatieadvies B.V., K.v.K. dossiernummer Algemene Voorwaarden Nedcon Organisatieadvies B.V., K.v.K. dossiernummer 243.84.285 Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer : de gebruiker van de algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHÖNE EDELMETAAL B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHÖNE EDELMETAAL B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN SCHÖNE EDELMETAAL B.V. Artikel 1: definities 1. koper de partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar, zowel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en condities van Onderhoud Service Arnhem voor de verhuur van steigers en het gebruik van onze steigermaterialen en diensten.

Algemene voorwaarden en condities van Onderhoud Service Arnhem voor de verhuur van steigers en het gebruik van onze steigermaterialen en diensten. Algemene voorwaarden en condities van Onderhoud Service Arnhem voor de verhuur van steigers en het gebruik van onze steigermaterialen en diensten. 1 Definities AV; De onderhavige algemene voorwaarden.

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Bounce BV Centra voor Werk & Psyche Berlicumseweg 8 5248 NT Rosmalen ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN BOUNCE BV Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt volstaan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl

Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl Per 1 september 2013 Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Bijlesje.nl, hierna

Nadere informatie

Administratiekantoor Bouw-Mouw

Administratiekantoor Bouw-Mouw ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor Bouw-Mouw Zoomweg 55 8071 EH Nunspeet Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 08147387 Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING. van: Parkeeradvies.com, gevestigd en kantoorhoudende te Utrecht. Artikel 1. Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING. van: Parkeeradvies.com, gevestigd en kantoorhoudende te Utrecht. Artikel 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING van: Parkeeradvies.com, gevestigd en kantoorhoudende te Utrecht Artikel 1. Definities 1. Parkeeradvies.com wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener.

Nadere informatie

Physical Distribution Voorwaarden. Inhoudsopgave: PHYSICAL DISTRIBUTION VOORWAARDEN

Physical Distribution Voorwaarden. Inhoudsopgave: PHYSICAL DISTRIBUTION VOORWAARDEN Physical Distribution Voorwaarden Uitgave: sva / Stichting Vervoeradres Postbus 82118, 2508 EC s-gravenhage Statenplein 2, 2582 EW s-gravenhage Tel. 070-30 66 700 Telefax 070-351 20 25 e-mail: bva@tmsbv.nl

Nadere informatie

Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: (a) Opdrachtnemer: Joosen Re-integratie & Advies

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MAINFREIGHT FORWARDING BELGIUM NV

ALGEMENE VOORWAARDEN MAINFREIGHT FORWARDING BELGIUM NV ALGEMENE VOORWAARDEN MAINFREIGHT FORWARDING BELGIUM NV Artikel 1 Acceptatie Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden van Mainfreight Forwarding Belgium NV en worden meegezonden

Nadere informatie

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten.

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. De complete algemene voorwaarden: Artikel 1 - Algemeen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Artikel 1. Definities a) Opdrachtgever: De natuurlijk persoon of de rechtspersoon die aan Opdrachtnemer de Opdracht heeft gegeven tot het verrichten van Werkzaamheden.

Nadere informatie

VVT Europa B.V. Steenweg 73 A 4181 AK Waardenburg. ALGEMENE VOORWAARDEN Gasmeten VVT Europa B.V.

VVT Europa B.V. Steenweg 73 A 4181 AK Waardenburg. ALGEMENE VOORWAARDEN Gasmeten VVT Europa B.V. 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Gasmeten definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gebruiker: Opdrachtgever: degene die de opdracht tot het verrichten van handelingen en werkzaamheden aan gebruiker

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR KOERIERSDIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR KOERIERSDIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR KOERIERSDIENSTEN Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. AVC: Algemene Vervoercondities 2002 zoals laatstelijk vastgesteld door de sva / Stichting Vervoeradres

Nadere informatie

Op de leveringscondities zijn de incoterms 2010 van toepassing.

Op de leveringscondities zijn de incoterms 2010 van toepassing. Algemene voorwaarden Decker 1. Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Decker B.V., hierna te noemen Decker, zijn werknemers en bemiddelaars en

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN 1. DEFINITIES Overeenkomst Offerte Koper Overmacht Producten Verkoper Een overeenkomst voor de verkoop en levering van Producten door Verkoper aan Koper inclusief

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Transport Trading Amsterdam (T.T.A.) B.V., gevestigd te (1047 HM) Amsterdam, aan het adres Ruijgoordweg

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Robivo Trading B.V. d.d. oktober 2015 tevens raadpleegbaar via: www.robivotrading.nl

Algemene voorwaarden Robivo Trading B.V. d.d. oktober 2015 tevens raadpleegbaar via: www.robivotrading.nl Algemene voorwaarden Robivo Trading B.V. d.d. oktober 2015 tevens raadpleegbaar via: www.robivotrading.nl Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: a)

Nadere informatie

Artikel 1. Artikel 2: Overeenkomst

Artikel 1. Artikel 2: Overeenkomst Algemene voorwaarden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EWS Equipment for Watertreatement Systems International B.V. (KvK-nummer 16073376) Artikel 1 Deze algemene voorwaarden zijn

Nadere informatie

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden voor levering diensten

Leveringsvoorwaarden voor levering diensten Leveringsvoorwaarden voor levering diensten Van: Expertisecentrum Bescherming & Veiligheid gevestigd en kantoorhoudende te Leeuwarden, Tesselschadestraat 2. Hierna te noemen: EC B&V. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

ALGEMENE INCASSO VOORWAARDEN

ALGEMENE INCASSO VOORWAARDEN Algemene bepalingen ALGEMENE INCASSO VOORWAARDEN 1. Deze algemene incasso voorwaarden zijn van toepassing op alle verstrekte opdrachten aan en overeenkomsten met ALL-ROUND INCASSO tot incassowerkzaamheden,

Nadere informatie

2.1 Alle offertes en prijsopgaven van DailyPack zijn vrijblijvend.

2.1 Alle offertes en prijsopgaven van DailyPack zijn vrijblijvend. Algemene voorwaarden DailyPack Fulfilment 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en offertes van DailyPack Webwinkel Fulfilment, (hierna: DailyPack) evenals

Nadere informatie

Parcel4me Algemene voorwaarden versie A 30-03-2014

Parcel4me Algemene voorwaarden versie A 30-03-2014 Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Document: 14_LML Algemene_Voorwaarden_NL_30032014_A.docx Datum: 30-03-2014 Versie: A Algemene voorwaarden versie A 30-03-2014 Inhoudsopgave 1 Voorwaarden... 3.

Nadere informatie

2.4 De verplichtingen van Kamsteeg Budgetcoaching gaan nooit verder dan door Kamsteeg Budgetcoaching schriftelijk is bevestigd.

2.4 De verplichtingen van Kamsteeg Budgetcoaching gaan nooit verder dan door Kamsteeg Budgetcoaching schriftelijk is bevestigd. Versie 2 algemene voorwaarden Kamsteeg Budgetcoaching : 1-5-2018 ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepassing 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn, tenzij anders overeengekomen, van toepassing op alle

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Artikel 1. Toepassingsgebied 1. Onder deze leverings- en betalingsvoorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: De bij de overeenkomsten/opdrachten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Klusservice Arents

Algemene voorwaarden Klusservice Arents Algemene voorwaarden Klusservice Arents Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Klusservice Mark Arents Klusservice Arents Heuvelstraat 12 9673 BC Winschoten KvK: 66466989

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders

Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Klusbedrijf Daan Penders Klusbedrijf Daan Penders Tubasingel 13 2287 CM Rijswijk KvK:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene Voorwaarden Raben Netherlands 2018

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene Voorwaarden Raben Netherlands 2018 ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Acceptatie Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden van Raben Netherlands B.V. Een afschrift van deze algemene voorwaarden zal op eerste verzoek (nogmaals)

Nadere informatie

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd.

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd. ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN FACTOR HORSTEN Artikel 1 Algemeen 1.1 Met de opdrachtgever wordt in deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, hierna te noemen: algemene voorwaarden,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden NVVB als opdrachtnemer (zakelijke dienstverlening NVVB aan derden)

Algemene Voorwaarden NVVB als opdrachtnemer (zakelijke dienstverlening NVVB aan derden) Algemene Voorwaarden NVVB als opdrachtnemer (zakelijke dienstverlening NVVB aan derden) 1 Algemeen 1.1 Onder deze verkoop- en leveringsvoorwaarden wordt verstaan: Opdrachtnemer: De Nederlandse Vereniging

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN. 1. Toepasselijkheid

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN. 1. Toepasselijkheid 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle (mondelinge of schriftelijke) aanbiedingen, offertes en overeenkomsten, in de ruimste zin van het woord, die Brandmerk heeft

Nadere informatie

2. De prijzen als vermeld in de aanbiedingen van opdrachtnemer zijn exclusief B.T.W., tenzij anders in de aanbieding van opdrachtnemer is vermeld.

2. De prijzen als vermeld in de aanbiedingen van opdrachtnemer zijn exclusief B.T.W., tenzij anders in de aanbieding van opdrachtnemer is vermeld. 1. De gebruiker van deze voorwaarden, zijnde 3/2 Engineering, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 72316330, wordt in deze voorwaarden aangeduid met opdrachtnemer en zijn wederpartij met

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Vos Expeditie Ittervoort BV

Algemene Voorwaarden Vos Expeditie Ittervoort BV Algemene Voorwaarden Vos Expeditie Ittervoort BV Offerte : versie 1.0 Datum : 01-01-2018 Auteur : Ramon van Lunsen Vos Expeditie Ittervoort BV Europastraat 1 6014 CD Ittervoort T +31 (0)475-439200 F +31

Nadere informatie

VOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP VERKOOP EN LEVERING VAN ZAKEN EN UITVOERING VAN WERKZAAMHEDEN DOOR EUROSTRUT SUPPORT SYSTEMS & SOLUTIONS B.V.

VOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP VERKOOP EN LEVERING VAN ZAKEN EN UITVOERING VAN WERKZAAMHEDEN DOOR EUROSTRUT SUPPORT SYSTEMS & SOLUTIONS B.V. VOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP VERKOOP EN LEVERING VAN ZAKEN EN UITVOERING VAN WERKZAAMHEDEN DOOR EUROSTRUT SUPPORT SYSTEMS & SOLUTIONS B.V. 1. ALGEMEEN 1.1 Op alle aanbiedingen van en op alle opdrachten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden & Condities 2017 SystemPlus LogisticService B.V. V1.1

Algemene Voorwaarden & Condities 2017 SystemPlus LogisticService B.V. V1.1 Algemene Voorwaarden & Condities 2017 SystemPlus LogisticService B.V. V1.1 Op alle werkzaamheden van SystemPlus LogisticService B.V. zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. SystemPlus LogisticService

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Any Image

Leveringsvoorwaarden Any Image Leveringsvoorwaarden Any Image Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden van Any Image te Amsterdam Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Consistence. Versie 10 december Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. 1. Definities

Algemene Voorwaarden Consistence. Versie 10 december Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. 1. Definities Algemene Voorwaarden Consistence Versie 10 december 2018 Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Consistence Opdrachtgever : De heer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten

Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten 1 In Stichting vervoeradres, opgericht in 1946, werken samen: EVO, Ondernemersorganisatie voor logistiek en transport Goederenvervoer Nederland NBB, Nederlandsch

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Dirks Schilder & Bouwbedrijf

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Dirks Schilder & Bouwbedrijf Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Dirks Schilder & Bouwbedrijf Dirks Schilder & Bouwbedrijf Dovenetellaan 26 6841 EJ Arnhem Kvk nr: 65108726

Nadere informatie

1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden.

1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. 1. DEFINITIES 1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. 1.2 Onder verkoper wordt verstaan My Medical Shop BV, gevestigd te s-gravenhage. 1.3

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris voor vakdocentschap in het beroepsonderwijs Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V.

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. 1. DEFINITIES 1.1 Ib broadcast: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ib broadcast B.V. (statutair) gevestigd te (7007 CD) Doetinchem,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HOLLAND COVERS ZEILMAKERIJ B.V. te Etten-Leur

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HOLLAND COVERS ZEILMAKERIJ B.V. te Etten-Leur ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HOLLAND COVERS ZEILMAKERIJ B.V. te Etten-Leur 1. Definities 1.1 Holland Covers: Gebruiker van deze algemene voorwaarden Holland Covers Zeilmakerij B.V., gevestigd aan de Oude Kerkstraat

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van TerZake.

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van TerZake. Algemene voorwaarden voor dienstverlening Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van

Nadere informatie