Stichting Ray of Light

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stichting Ray of Light"

Transcriptie

1 Beleidsplan stichting Ray of Light Internet : RayofLightFoundation.org IBAN nummer : NL 36SNSBO KvK registratie nummer :

2 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Inleiding Waar staat de stichting voor? Wat maakt Stichting Ray of Light zo bijzonder? 3. Missie en doelstellingen 4. Hoe het is begonnen 5. Project Nigeria Ontwikkeling tot nu Doelstellingen op korte termijn 6. Project Nederland 7. Organisatie stichting en beloningsbeleid 8. Donateurs & Fondsenwerving 9. Communicatie Website Facebook

3 1. Voorwoord Stel je eens voor dat je in een land woont waar géén sociale voorzieningen zijn, geen werk is en de cultuur nog zo is dat je als vrouw te weinig rechten en mogelijkheden hebt om zelfredzaam te zijn. Je hebt geen geld om je kinderen goed te laten eten, ze schoon drinkwater te geven, ze naar school te laten gaan, kleding voor ze te kopen en geen geld voor een dokter of medicijnen als ze ziek zijn. Wanhopig kom je de dag door in de hoop dat je het vandaag weer zal lukken om beetjes eten bij elkaar te scharrelen zodat je kinderen het minimale aan voeding krijgen. Dan die aanhoudende machteloze hoop dat er niet iemand ziek wordt en het noodlot toeslaat machteloze hoop dat je situatie op een dag zal veranderen. Je kan onmogelijk voor je kinderen zorgen en hebt bijna geen andere keus dan je oudste kind weg te sturen in de hoop dat hij zichzelf kan redden in de buitenwereld. Natuurlijk kan hij dat niet maar wat moet je dan? Belangrijker nog wanneer stopt het! Wat betreft de stichting Ray of Light stopt het NU! Helaas, ook wij kunnen niet kunnen toveren, maar wat wij wel kunnen, doen wij, middels ons project in Nigeria. Een duurzaam project waar op zijn minst kinderen, straatkinderen en moeders beter van worden omdat wij van mening zijn en de ervaring leert: als moeders geld verdienen en financieel onafhankelijk zijn, hebben hun kinderen een betere toekomst! 2. Inleiding Waar staat de stichting voor? Wat maakt ons bijzonder? Stichting Ray of Light richt zich op kansarme kinderen en vrouwen/moeders die zonder dit project geen toekomst hebben. Wij willen geen verzachting van de omstandigheden maar verandering door middel van een project dat duurzaam en zelfvoorzienend is én dat is tevens wat het project van Stichting Ray of Light bijzonder maakt!

4 3. Missie Onze missie is: een duurzaam en zelfvoorzienend project welke bijdraagt aan een rechtvaardig en waardig bestaan voor kinderen en vrouwen. Stichting Ray of Light doet dit door: - Een duurzaam landbouwproject - Een verwerkingsfabriek - Afval omzetten in mest - Beroepsopleiding en opvang voor kinderen die op straat leven - Watervoorziening voor alle mensen in de nabije omgeving In de fabriek (zie foto volgende pagina van november 2013) van het huidige project van The Ray of Light Foundation in Aba, Nigeria, zal ondermeer de lokaal geteelde Cassave door vrouwen worden verwerkt tot meel en andere lokale lang houdbare producten. Voor deze activiteiten worden voornamelijk vrouwen aangenomen om betaald werk te verrichten. De achterliggende gedachten is dat zij onafhankelijk van een man geld kunnen verdienen. Als vrouwen geld verdienen zijn zij is staat hun kinderen naar school te laten gaan. Als hun kinderen naar school gaan komen zij niet op straat en hebben zij een betere toekomst omdat ze educatie krijgen. Daarnaast is er in de fabriek (tijdelijk) ruimte om straatkinderen van een opleiding te voorzien in ambachtelijk handwerk zoals kleermaker, schoenmaker of tassenmaker maar ook zullen vakken als timmerman of schilder worden aangeboden en zullen zij hiermee hun eerste stap bereiken naar een beter toekomst. Tevens zullen deze jongeren ook onderdak krijgen totdat ze voor zichzelf kunnen zorgen.

5 Naast het pand wordt een watervoorziening gegenereerd, welke gaat zorgen voor schoon drinkwater voor zo'n mensen die in de omgeving wonen. Dorpsmensen en kinderen hoeven dan geen kilometers meer te lopen naar water wat niet eens schoon is. Water waar men ziek van wordt, wat ziekten als Typhoid Fever (Buik Tyfus) veroorzaakt terwijl er geen geld is voor medische hulp. Sterker nog: er is geen medische hulp in de buurt! Dit moet veranderen en dat doen wij STAP voor STAP! Het mooiste van dit project is dat de opbrengst die wordt gegenereerd door het project zelf wordt ingezet voor sociale- en medische voorzieningen. Dit maakt het project duurzaam en zelfvoorzienend!

6 Ongewenste huidige situatie: Gewenste situatie:

7 4. Hoe het is begonnen Stichting Ray of Light is opgericht op 4 februari Oprichter van de stichting is auteur Bruce Cerew. Hij richtte de stichting op in de overtuiging dat ieder mens, ongeacht geslacht, etniciteit, sociaaleconomische achtergrond of omstandigheden toegang tot fundamentele menselijke behoeften zou moeten hebben. Hij was zelf ooit een oorlogskind, dakloos en leefde in meedogenloze armoede in Nigeria, Liberia en de Afrikaanse Westkust. Vanuit een onmogelijke situatie belandde hij als vluchteling in Nederland en schreef hij tijdens zijn verblijf in asielzoekerscentra twee van zijn boeken die een aantal Jaren later werden uitgegeven onder de titels Long Road (De Lange Weg) en War Child. De levenservaringen van Bruce waren en zijn tot op heden de drive om er voor te zorgen dat de huidige erbarmelijke levensomstandigheden van armoede worden bestreden. Vandaar het eerste project in Nigeria.

8 5. Project Nigeria: Ontwikkelingen tot nu Vanaf de oprichting tot nu zijn er een aantal belangrijke doelstellingen bereikt, in het kort: 2009 Februari : Oprichting Stichting Ray of Light September : Grond van de Nigeriaanse Overheid in bruikleen verkregen Maart : Succesvolle Pilot Cassave op 1 hectare grond Juni : Aanschaf grond voor een verwerkingsfabriek in Aba, Nigeria 2013 Februari April Juni : Aanschaf extra grond in Aba, Nigeria : Start bouw verwerkingsfabriek in Aba, Nigeria : Aanschaf machines voor de verwerkingsfabriek Doelstellingen op korte termijn Doelstellingen Afronding bouw verwerkingsfabriek (zie foto pag. 4) / plaatsing machines In gebruik nemen van de fabriek Watervoorziening Start afvalverwerking

9 6. Project Nederland Samen Sterk is een inspiratie workshop voor sociaal-, maatschappelijke ontwikkeling voor het Voortgezet Onderwijs waarin Cerew zijn eigen levensverhaal en ervaringen inzet als basis om jongeren bewust te maken over hun mogelijkheden en kansen, om te worden wie zij willen zijn, dat dat niet altijd gemakkelijk is maar wanneer je écht wilt, zijn er altijd mogelijkheden. Bruce Cerew is daar immers een voorbeeld van. Hij is een voormalig oorlogskind uit de oorlog in Liberia en Sierra Leone. Na vele omzwervingen kwam hij in Nederland terecht, waar hij een boek schreef over zijn heftige jeugd, het leven als kindsoldaat en de strijd die hij vervolgens leverde als asielzoeker om in Nederland te blijven. Ondanks de complexiteit van zijn lange reis dragen zijn boeken een hoopgevende boodschap uit en is hij een inspiratie voor jongeren. De afgelopen paar jaar zijn deze workshops op tal van middelbare scholen gegeven. De lezingen en workshops werden zeer positief ontvangen door leerlingen en docenten. Met zijn open, charismatische en authentieke houding weet Bruce Cerew de jongeren te raken, die daardoor op hun beurt ook zeer openhartig, betrokken en creatief reageren. De Stichting stelt zich ten doel: zoveel mogelijk scholen jongeren te empoweren, te activeren om hun potentieel aan talent te benutten, op een positieve manier kennis te laten maken met culturele diversiteit en een positief alternatief te bieden in een tijd van zoveel verscheidenheid en verdeeldheid. 7. Organisatie stichting en beloningsbeleid De stichting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder dossiernummer: en statutair gevestigd te Maarssen. De bestuursleden hebben zitting voor onbepaalde tijd. De bestuursleden ontvangen voor hun bestuurswerkzaamheden géén beloning. De stichting wordt bestuurd door het bestuur dat wordt gevormd door bestuursleden, bestaande uit: Voorzitter : Jolanda van Amsterdam (per 1 december 2013) Penningmeester : Ankie de Ridder (per 2 februari 2009) Secretaris : Linda Nap (per 21 augustus 2013) De voorzitter, secretaris en penningmeester vormen samen het dagelijkse bestuur. Het dagelijkse bestuur heeft de zorg voor de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot het functioneren van de stichting en zorgt voor de uitvoering van de bestuursbesluiten.

10 Het bestuur komt per kwartaal bijeen voor een vergadering en voorts zo dikwijls als de voorzitter of minstens twee bestuursleden dit gewenst achten. 8. Donateurs & Fondsenwerving Donateurs ondersteunen de Stichting Ray of Light financieel door eenmalige of periodieke bijdragen. Zij kunnen dit doen door (eenmalige) overboekingen of kunnen een doorlopende machtiging afgeven waarmee de stichting goedkeuring krijgt om maandelijks een bedrag te incasseren. Het bestuur zet zich in om nieuwe donateurs te werven zodat continuïteit wordt gewaarborgd. Daarnaast zet het bestuur zich in om nieuwe bronnen van inkomsten te krijgen door in haar netwerk te zoeken naar kansen voor sponsoring in geld of indien nodig in natura. De geldmiddelen van de stichting bestaan (mogelijk) uit: giften en donaties; fondswerving en sponsorgelden; verkrijgingen krachtens erfstelling, legaat, schenkingen of gift en overige baten De stichting tracht naast het aantrekken van donateurs haar doelen binnen Nederland en Nigeria te bereiken door: Het geven van inspiratie workshop voor sociaal-, maatschappelijke ontwikkeling voor het Voortgezet Onderwijs Het organiseren van publieksactiviteiten Lezingen Debatten Presentaties Workshops Culturele activiteiten: concerten, theater, literaire evenementen en festivals

11 Het bestuur zal zich met toenemende mate richten op het aanvragen van subsidies en fondswerving. In is het project mede gesteund door Stichting Wilde Ganzen en Vluchtelingen werk Nederland. Stichting Ray of Light draagt zorg voor een optimale besteding van de ingezamelde gelden. Omdat binnen ons project de lijnen kort zijn, wordt 100% van de opgehaalde gelden rechtstreeks besteed aan het project ter ontwikkeling van het project in Nigeria. Elk jaar zal een (financieel) jaarverslag worden opgesteld wat uiterlijk per 1 juli volgend op het kalenderjaar op de website gepubliceerd zal worden. 9. Communicatie Website De website betreft een informatieve en moderne website. De website ( is een belangrijk communicatiekanaal voor de bestuursleden en de donateurs. / Facebook Vanuit het Bestuur zal elk kwartaal een nieuwsbrief worden gestuurd naar de donateurs en sponsoren. Dit zal zoveel mogelijk gerealiseerd worden vanuit het adres info@therayoflightfoundation.org, danwel via het verstrekken van actuele informatie via de Facebookpagina van de Stichting Ray of Light, vindbaar op Facebook onder de naam: The Ray of Light Samen Sterk Schoolproject. Tevens zullen wij de lokale medewerkers in Nigeria verzoeken om regelmatig input te leveren ten behoeve van de informatievoorziening.

Stichting Capricorn Beleidsplan Stichting Capricorn 2009-2011

Stichting Capricorn Beleidsplan Stichting Capricorn 2009-2011 Beleidsplan 2009-2011 1. Voorwoord Stelt u zich voor dat kinderen in Nederland met honger naar school gaan. Niet omdat hun ouders geen tijd nemen om ontbijt te verzorgen voor hun kinderen maar vanwege

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Smile on a Face

Beleidsplan Stichting Smile on a Face Beleidsplan Stichting Smile on a Face 2016-2018 Beleidsplan Stichting Smile on a Face Januari 2016 Page 2 of 9 INHOUD: 1 VOORWOORD... 3 2 DOELSTELLINGEN VAN DE STICHTING... 3 2.1 MISSIE EN DOEL... 3 2.2

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Lilato Foundation Stichting Lilato Foundation. Help them to make their own world better

Beleidsplan Stichting Lilato Foundation Stichting Lilato Foundation. Help them to make their own world better Help them to make their own world better Beleidsplan Stichting Lilato Foundation 2018-2020 1) Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Lilato Foundation. Een pas opgerichte stichting die opkomt

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Stichting Time to Help Nederland Hang 4 3011 GG Rotterdam info@timetohelp.nl www.timetohelp.nl Inschrijvingsnummer KVK : 55404073 RSIN/Fiscaalnummer: 851692357

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2014-2017 Beleidsplan Stichting Walanta 2014-2017 INHOUD: Inleiding blz. 3 Doelstelling blz. 3 Visie blz. 4 Bestuur en Beloningsbeleid blz. 4 Opheffing blz. 4 Administratie blz. 4 Werkzaamheden

Nadere informatie

Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015. Beleidsplan 2015-2016

Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015. Beleidsplan 2015-2016 Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015 Beleidsplan 2015-2016 Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Missie en Doelstelling 4 1.1 Missie 4 1.2 Doelstelling 4 2. Identiteit 5 3. Organisatie Structuur 6 3.1 Algemeen 6 3.2

Nadere informatie

DIANI CHILDREN S VILLAGE

DIANI CHILDREN S VILLAGE DIANI CHILDREN S VILLAGE Jaarverslag 2017 Adres Horsterweg 22c 3835 PS Stoutenburg / Leusden Website www.dianichildrensvillage.nl Email info@dianichildrensvillage.nl Telefoon 030-2204385 Rabobankrekening

Nadere informatie

Stichting The Next Stage

Stichting The Next Stage 14 november 2015 Stichting The Next Stage Beleidsplan Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Doel van de stichting... 3 2.1. Doel... 3 2.2 Visie... 3 2.3 Missie... 3 2.4 Doelstelling... 3 2.3 Resultaten... 4 3. Activiteiten...

Nadere informatie

Beleidsplan. Beleidsplan Orissa Zal Leven pag. 1

Beleidsplan. Beleidsplan Orissa Zal Leven pag. 1 Beleidsplan Stichting ORISSA ZAL LEVEN! Spelt-oord 18 3991 XH Houten Telefoon: 030-6343167 Website: www.orissazalleven.nl Emailadres: info@orissazalleven.nl Kamer van Koophandel: 51405229 Bankrekeningnr:

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting AKS 2013-2017

Beleidsplan Stichting AKS 2013-2017 Stichting Asian Kidz Support Penningkruid 20, 5721 RL ASTEN e-mail: info@asiankidzsupport.nl website: www.asiankidzsupport.nl IBAN: NL33INGB0005195037 Inhoudsopgave 1. Stichting Asian Kidz Support... 2

Nadere informatie

Jaarverslag 2017 Stichting Child Support Nepal

Jaarverslag 2017 Stichting Child Support Nepal Voorwoord Dit is het jaarverslag 2017 van de stichting Child Support Nepal. Het is het jaar waarin de eerste parlementsverkiezingen onder de nieuwe grondwet in Nepal plaatsvinden. Deze verkiezingen worden

Nadere informatie

Beleidsplan MTAA Nederland Men and Traditions Against Aids

Beleidsplan MTAA Nederland Men and Traditions Against Aids Beleidsplan MTAA Nederland Men and Traditions Against Aids Postadres Chassestraat 81 1057 JB Amsterdam Internet: MTAA.Nederland@gmail.com www.mtaa.nl Rekening nummer: 1258.42.325 te Amsterdam (IBAN: NL27RABO0125842325)

Nadere informatie

Jaarrekening 2010 Stichting Help de Indischen in Indonesia

Jaarrekening 2010 Stichting Help de Indischen in Indonesia Prinsenbeek 22 juli 2011 Jaarrekening 2010 Stichting Help de Indischen in Indonesia Jaarrekening over 2 juli 2010 t/m 31 december 2010 Stichting Help de Indischen in Indonesia Breda INHOUDSOPGAVE Verslag

Nadere informatie

STICHTING STEUNFONDS KYOGA

STICHTING STEUNFONDS KYOGA Stichting Steunfonds Kyoga beleidsplan 2019 t/m 2021 1 STICHTING STEUNFONDS KYOGA Beleidsplan 2019-2021 Stichting Steunfonds Kyoga Gevestigd te Doorn Opgericht 27 november 2006 Secretariaat: Bergweg 5,

Nadere informatie

Beleidsplan Manoukefonds

Beleidsplan Manoukefonds Inhoud Voorwoord... 3 Missie... 4 Visie... 4 Identiteit... 5 Organisatiestructuur... 6 Samenwerking en ondersteuning... 7 Financieel beleid... 8 Communicatiebeleid... 9 Slotwoord...10 2 Voorwoord Dit beleidsplan

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Stichting Nikai 4 Life Beleidsplan 2018-2020 22 juni 2018 Inhoud Voorwoord Inleiding Organisatie Visie en Missie Doelstelling Bestuur en organisatie Voorwoord Wij zijn Arjan en Marrie Kroes uit IJsselmuiden,

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 3. 1. Ciske de Rat Foundation 4. 2. Strategie 4. 2.1. Kernprincipes en uitgangspunten 4. 2.2. Statutaire doelstelling 4

Inhoud. Inleiding 3. 1. Ciske de Rat Foundation 4. 2. Strategie 4. 2.1. Kernprincipes en uitgangspunten 4. 2.2. Statutaire doelstelling 4 Beleidsplan Ciske de Rat Foundation 2014 2018 1 Inhoud Inleiding 3 1. Ciske de Rat Foundation 4 2. Strategie 4 2.1. Kernprincipes en uitgangspunten 4 2.2. Statutaire doelstelling 4 2.3. Afwezigheid van

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. 10.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl JAARVERSLAG 2012

Nadere informatie

Jaarverslag 2012 Stichting De Versterking SLOTEN

Jaarverslag 2012 Stichting De Versterking SLOTEN Jaarverslag 2012 Stichting De Versterking SLOTEN INHOUD 1 BESTUURSVERSLAG 2 FINANCIEEL VERSLAG Jaarrekening 2012 2.1 Balans per 31 december 2012 2.2 Staat van baten en lasten over 2012 2.3 Toelichting

Nadere informatie

Beleidsplan. International End Time Revival Ministries Amsterdam

Beleidsplan. International End Time Revival Ministries Amsterdam Beleidsplan International End Time Revival Ministries Amsterdam International End Time Revival Ministries Amsterdam Eeftink 100 F 1103 AE Amsterdam Postadres: 12915 1100 AX Amsterdam Beleidsplan Vastgesteld

Nadere informatie

Stichting Care For Kenya. Strategisch beleidsplan

Stichting Care For Kenya. Strategisch beleidsplan Stichting Care For Kenya Strategisch beleidsplan 2019-2023 Stichting Care For Kenya Strategisch beleidsplan 2019-2023 1. Inleiding Stichting Care For Kenya is opgericht om kansarmen in Kenya hulp te bieden.

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park 2018 Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park Datum 14-11-2017 Stichting vrienden van Het Schaffelaar Park Nieuwe Markt 3 3771 CB Barneveld stichting@hetschaffelaarpark.nl www.hetschaffelaarpark.nl

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Holy Ghost Revival Chapel International

Beleidsplan Stichting Holy Ghost Revival Chapel International Beleidsplan Stichting Holy Ghost Revival Chapel International Stichting Holy Ghost International Revival Chapel International Groeneveen 6 1103 EA Amsterdam Beleidsplan Vastgesteld in de Bestuursvergadering.

Nadere informatie

Beleidsplan. Februari 2010

Beleidsplan. Februari 2010 Beleidsplan 2010 Februari 2010 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Missie en doelen... 4 2.1 Missie en visie... 4 2.2 Uitgangspunten voor de projecten... 4 2.3 Overige waarden en overtuigingen... 5 3. Doelen

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020

Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020 Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van stichting Pole Position. De stichting is opgericht op 2 augustus 2013. Inmiddels hebben 70 mensen mogen genieten

Nadere informatie

Geen van de bestuursleden is zelfstandig bevoegd om besluiten te nemen namens Stichting kans4you.

Geen van de bestuursleden is zelfstandig bevoegd om besluiten te nemen namens Stichting kans4you. ALGEMENE GEGEVENS INSTELLING Naam instelling Stichting kans4you Adres Edelherweg 121 Postcode Website 1338 JS Almere www.kans4you.eu KvK 32141926 BESTUURSAMENSTELLING Voorzitter Secretaries Penningmeester

Nadere informatie

DOORLOPENDE TEKST S T A T U T E N. STICHTING BANGALORE gevestigd te Borne

DOORLOPENDE TEKST S T A T U T E N. STICHTING BANGALORE gevestigd te Borne 1 DOORLOPENDE TEKST S T A T U T E N STICHTING BANGALORE gevestigd te Borne opgericht: bij akte op 7 april 2006, verleden voor notaris G.J.M. Hulshof te Borne statutenwijziging: bij akte op 26 september

Nadere informatie

VRIENDEN VAN DE FIRMA VAN DRIE BELEIDSPLAN 2011 2014

VRIENDEN VAN DE FIRMA VAN DRIE BELEIDSPLAN 2011 2014 VRIENDEN VAN DE FIRMA VAN DRIE BELEIDSPLAN 2011 2014 november 2011 Inleiding Op 26 oktober 2011 is de stichting Vrienden van de Firma van Drie, afgekort Vrienden van De Firma, opgericht. De vriendenstichting

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Goražde Beleidsplan

Stichting Vrienden van Goražde Beleidsplan STICHTING VRIENDEN VAN GORAŽDE MEIDOORNSTRAAT 65, 1505 TS ZAANDAM 06-50298575 Facebook info@vriendenvangorazde.com www.vriendenvangorazde.com OPGERICHT: 12 JUNI 2013 TE ZAANDAM KAMER VAN KOOPHANDEL : 58153128

Nadere informatie

ACTUEEL BELEIDSPLAN 2012-2015

ACTUEEL BELEIDSPLAN 2012-2015 ACTUEEL BELEIDSPLAN 2012-2015 Stichting Home Sweet Home, notarieel opgericht op 27 mei 2008 Adres: Pr Margrietstraat 9 6096AX Grathem Nederland Statutaire zetel: gemeente Helmond Inschrijving KvK nr.:

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Move for MS 2012-2017. Mei 2012 Versie 1.0.

Beleidsplan Stichting Move for MS 2012-2017. Mei 2012 Versie 1.0. Beleidsplan Stichting Move for MS 2012-2017 Beleidsplan Stichting Move for MS Mei 2012 Versie 1.0. VOORWOORD In dit beleidsplan geven wij u graag een helder beeld van de activiteiten van Stichting Move

Nadere informatie

Contactgegevens: Stichting Kattendorp Anne Kooistrahof WG Amsterdam Telefoonnummer:

Contactgegevens: Stichting Kattendorp Anne Kooistrahof WG Amsterdam Telefoonnummer: Stichting KattenDorp Harfsen BELEIDSPLAN 2019-2022 Stichting Kattendorp RSIN Nummer: 004119824 KvK 41203435 Contactgegevens: Stichting Kattendorp Anne Kooistrahof 47 1106 WG Amsterdam Telefoonnummer: 020

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN STICHTING TIMMERWERKPLAATS FERWOUDE BELEIDSPLAN 2016 2020 Stichting Timmerwerkplaats Ferwoude P/a de Finne 23 9022 AZ Mantgum Email Telefoonnummer: 058 250 29 20 KvK 856982477 Inhoud Voorwoord...3 Inleiding...4

Nadere informatie

AD MOOSDIJK FOUNDATION

AD MOOSDIJK FOUNDATION stichting AD MOOSDIJK FOUNDATION BELEIDSPLAN 2011-2021 Schijndel, 29 april 2011 1 Inhoudsopgave Pag. 3 Pag. 4 Pag. 5 Pag. 6 Pag. 7 Pag. 8 Inleiding Hoofdstuk 1 - Ad Moosdijk Foundation Hoofdstuk 2 Doelstelling

Nadere informatie

Beleidsplan ANBI. Stichting Vrienden van Adesa. KvK: 41003000. Tel: 070-5178477

Beleidsplan ANBI. Stichting Vrienden van Adesa. KvK: 41003000. Tel: 070-5178477 Beleidsplan ANBI. Stichting Vrienden van Adesa KvK: 41003000 Adres: Postbus 490, 2240 AL Wassenaar Tel: 070-5178477 Inhoudsopgave. Het Beleidsplan....2 Werkzaamheden van de Stichting....3 Stichting Vrienden

Nadere informatie

INHOUD. 1. Inleiding. 2. Werkzaamheden Doelstelling 2.2. Bestuur 2.3. Activiteiten. 3. Werving van gelden. 4.

INHOUD. 1. Inleiding. 2. Werkzaamheden Doelstelling 2.2. Bestuur 2.3. Activiteiten. 3. Werving van gelden. 4. Beleidsplan 2015 Stichting Terima Kasih Plaggeberg 27 (postadres) 3956 BK Leersum KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL 05 RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Beleidsplan van Stichting Vrienden van Hospice Dedemsvaart

Beleidsplan van Stichting Vrienden van Hospice Dedemsvaart Beleidsplan van Stichting Vrienden van Hospice Dedemsvaart Mei 2014 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk l 2 Doel 2 Bestuur 2 Bestuursvergaderingen / besprekingen 2 Financiële administratie 2 Vermogen 2 Beheer vermogen

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2014 Stichting Terima Kasih Plaggeberg 27 (postadres) 3956 BK Leersum KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2020 Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding 1. Missie, visie en doelstelling a. Missie b. visie c. Doelstelling 2. Achtergrond en toekomst 3. Doelgroepen 4. Activiteiten en projecten 5. Communicatie

Nadere informatie

November 2015. Beleidsplan Stichting UICF 2015-2018

November 2015. Beleidsplan Stichting UICF 2015-2018 November 2015 Beleidsplan Stichting UICF 2015-2018 Voorwoord Dit beleidsplan bevat de omschrijving van de activiteiten en doelstellingen van Stichting UICF. Dit beleidsplan is geschreven voor alle betrokkenen

Nadere informatie

Stichting Ontwikkelingssamenwerking Boxmeer. Beleidsplan 2018

Stichting Ontwikkelingssamenwerking Boxmeer. Beleidsplan 2018 Beleidsplan 2018 Definitief Secretariaat: bank: NL02 TRIO 0338 6495 06 KvK nr. 17151409 Inleiding Achtergrond Dagblad Trouw 3 maart 1995: De basis voor de lokale Agenda 21 werd gelegd in 1992 tijdens de

Nadere informatie

Beleidsplan 2013-2015 Stichting Luz Alba

Beleidsplan 2013-2015 Stichting Luz Alba Beleidsplan 2013-2015 Stichting Luz Alba Introductie Voor u ligt het beleidsplan 2013-2015 van Stichting Luz Alba. Over 2012 is voor het eerst een jaarverslag geschreven, en bij het verder professionaliseren

Nadere informatie

Beleidsplan stichting "Comedor Infantil" 2015-2020

Beleidsplan stichting Comedor Infantil 2015-2020 Uitgegeven door: Stichting Comedor Infantil Datum: december 2014 Status: Definitief Versienummer: 2.0 Beleidsplan stichting "Comedor Infantil" 2015-2020 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3

Nadere informatie

STICHTING STEUNFONDS KYOGA

STICHTING STEUNFONDS KYOGA Stichting Steunfonds Kyoga beleidsplan 2015 t/m 2018 1 STICHTING STEUNFONDS KYOGA Beleidsplan 2015-2018 Stichting Steunfonds Kyoga Gevestigd te Doorn Opgericht 27 november 2006 Secretariaat: Bergweg 5,

Nadere informatie

Beleidsplan. Resi Smit Foundation 2015 & 2016

Beleidsplan. Resi Smit Foundation 2015 & 2016 Beleidsplan Resi Smit Foundation 2015 & 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Strategie... 3 2.1 Kernprincipes van de Resi Smit Foundation Statutaire doelstelling Afwezigheid van winstoogmerk Bestemming

Nadere informatie

Algemene informatie stichting ElizaYo. adres : Donk 38 postcode : 8266 JC

Algemene informatie stichting ElizaYo. adres : Donk 38 postcode : 8266 JC stichtingsplan Algemene informatie stichting ElizaYo adres : Donk 38 postcode : 8266 JC plaats : Kampen telefoonnummer : 038-3318026 emailadres : post@elizayo.nl website : www.elizayo.nl oprichtingsdatum:

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal

Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal Stichting Hart4onderwijsNepal Onderwerp: Beleidsplan 2017-2020 - definitief Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal 2017-2020 Stichting Hart4onderwijsNepal Nw. Bussummerweg 15 1272 cc Huizen O6-53315694

Nadere informatie

Beleidsplan 2015-2018

Beleidsplan 2015-2018 STICHTING ELIZABETH FOUNDATION Beleidsplan 2015-2018 Versie 1.0 9-12-2015 In het beleidsplan legt het bestuur van de Elizabeth Foundation het actuele beleid vast. Het beleidsplan is vastgesteld in de bestuursvergadering

Nadere informatie

Beleidsplan 2015 2016. Stichting Stop Dierenleed Nederland. Almere, januari 2014

Beleidsplan 2015 2016. Stichting Stop Dierenleed Nederland. Almere, januari 2014 Beleidsplan 2015 2016 Stichting Stop Dierenleed Nederland Stichting Stop Dierenleed Nederland Hartekruidpad 7 1313JJ Almere 06-10734354 www.stopdierenleednederland.org info@stopdierenleednederland.org

Nadere informatie

Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017

Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017 Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017 Stichting Mag ik meedoen? KvK nummer 66828090 info@magikmeedoen.org IBAN NL72RABO 0375 229 000 1 Inhoud Inhoud... 1 Inleiding... 2 Doelstelling... 3 Werkzaamheden...

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Aloha Foundation. Beleidsplan Stichting Stichting Aloha Foundation April 2015 Versie 1

Beleidsplan Stichting Aloha Foundation. Beleidsplan Stichting Stichting Aloha Foundation April 2015 Versie 1 Beleidsplan Stichting Aloha Foundation Beleidsplan Stichting Stichting Aloha Foundation April 2015 Versie 1 Pagina 1 van 10 Voorwoord Hierbij vindt u het beleidsplan van de Stichting Aloha Foundation,

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Ashleigh s Place SA

Beleidsplan Stichting Ashleigh s Place SA Beleidsplan Stichting Ashleigh s Place SA 20152016 Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een helder beeld van de activiteiten van Stichting Ashleigh s Place SA (APSA). Dit beleidsplan is geschreven

Nadere informatie

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed 2013-2014 Beleidsplan Festivals Tegen Dierenleed Versie 1.1 Jasper Coolen Festivals Tegen Dierenleed 4/27/2013 Inhoud 1. Voorwoord ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Wij Helpen (2012)

Beleidsplan Stichting Wij Helpen (2012) Beleidsplan Stichting Wij Helpen (2012) 1 INLEIDING In 2012 heb ik in samen met mijn vader een reis door Sri Lanka gemaakt. Mijn vader is hier al meerdere malen geweest en kent de lokale bevolking. Hij

Nadere informatie

#DOYOUCARE. Stichting doyoucare

#DOYOUCARE. Stichting doyoucare #doyoucare is een multidisciplinaire non-profit organisatie, die toegewijde professionals en vrijwilligers samenbrengt om bewustwording te creëren voor menselijke waardigheid van vooral kwetsbare groepen

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Burgh

Stichting Vrienden van Burgh Beleidsplan 2016-2020 van de Stichting Vrienden van Burgh te Schouwen Duiveland. 1 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Vrienden van Burgh De Stichting is opgericht en notarieel geregistreerd

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Mano a Mano te Bolsward

Beleidsplan Stichting Mano a Mano te Bolsward Beleidsplan 2014 2018 Stichting Mano a Mano te Bolsward Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Mano a Mano. Het plan bevat een overzicht van de doelstellingen en de activiteiten. Ook geeft

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Yagana World for the poor in Gambia

Beleidsplan Stichting Yagana World for the poor in Gambia Beleidsplan Stichting Yagana World for the poor in Gambia Inleiding Voor u ligt een beleidsplan van de Stichting Yagana World. Deze stichting is 31 augustus 2004 opgericht en gevestigd te Nieuw Vennep.

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 STICHTING STEUN WOONVERENIGING DE BURGH. Inhoudsopgave. voorwoord pagina 2. doelstelling pagina 3. organisatie pagina 3

JAARVERSLAG 2014 STICHTING STEUN WOONVERENIGING DE BURGH. Inhoudsopgave. voorwoord pagina 2. doelstelling pagina 3. organisatie pagina 3 JAARVERSLAG 2014 STICHTING STEUN WOONVERENIGING DE BURGH Inhoudsopgave voorwoord pagina 2 doelstelling pagina 3 organisatie pagina 3 financiering woonproject pagina 4 activiteiten pagina 4 inkomsten en

Nadere informatie

STICHTING HOVERAID NEDERLAND Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24398318

STICHTING HOVERAID NEDERLAND Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24398318 PUBLICATIE BETREFFENDE KALENDERJAAR 2012 STICHTING HOVERAID NEDERLAND Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24398318 Contactgegevens STICHTING HOVERAID NEDERLAND Website: www.hoveraid.nl

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Ark van Noach

Beleidsplan Stichting Ark van Noach Beleidsplan Stichting Ark van Noach Beleidsplan Voor u ligt het beleidsplan van stichting Ark van Noach. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen, activiteiten en geeft inzicht in de werving

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Levante Foundation

Beleidsplan. Stichting Levante Foundation Beleidsplan Stichting Levante Foundation 2012-2016 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Levante Foundation. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en werkzaamheden en geeft inzicht

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ]

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ] BELEIDSPLAN Stichting DMS [2018 2022] Stichting Dutch Medical Service Vrusschenhusken 1 6422 PL Heerlen info@dutchmedicalservice.nl www.dutchmedicalservice.nl Inschrijvingsnummer Kvk 71024689 Bank: NL05

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2018-2021 www.ulianafoundation.org Faunastraat 87 1531 WD Wormer info@ulianafoundation.org 0648139203 Inhoud Inleiding... 3 1. Missie/visie... 5 1.2 Doelstelling... 5 1.3 Strategie... 5 2.

Nadere informatie

Beleidsplan Liberi Foundation

Beleidsplan Liberi Foundation Beleidsplan 2016 2021 Liberi Foundation Inhoudsopgave 1. Over Liberi Foundation 2. Beleid 3. Ideologische grondslag 4. Communicatie 5. Inkomsten / uitgaven en vermogensbeheer 6. Bestuur Met dit beleidsplan

Nadere informatie

Stichting International Development Student Society Nederland. Beleidsplan 2014-2015

Stichting International Development Student Society Nederland. Beleidsplan 2014-2015 Stichting International Development Student Society Nederland Beleidsplan 2014-2015 Delft, juni 2014 Oosteinde 242a 2611 SV Delft +31 (0) 647434808 Kvk-nummer: 58297618 Fiscaal nummer: 852972076 Dossiernummer:

Nadere informatie

Beleidsplan 2012-2016

Beleidsplan 2012-2016 Beleidsplan 2012-2016 Website: www.straatkindghana.org 0 Inhoudsopgave 1. Inleiding...Pagina 2 2. Oprichting....Pagina 3 3. Doelstelling Pagina 3 4. Werving van fondsen.....pagina 4 5. Beheer van fondsen...

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Vrienden van El-Shadai

Jaarverslag Stichting Vrienden van El-Shadai Jaarverslag Stichting Vrienden van El-Shadai Over het jaar Stichting Vrienden van El-Shadai Krabbescheer 18 8265 JD Kampen Bankrekeningnummer: NL34 RABO 0155 5775 49 KVK: 08212101 Website: www.el-shadai.nl

Nadere informatie

2. Bestaansreden Stichting Burgerinitiatief Woudenberg in Nederland 2.1. Oprichting 2.2. Maatschappelijke relevantie

2. Bestaansreden Stichting Burgerinitiatief Woudenberg in Nederland 2.1. Oprichting 2.2. Maatschappelijke relevantie Beleidsplan Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding 1.1. Nederland 1.2. Cijfers 2. Bestaansreden Stichting Burgerinitiatief Woudenberg in Nederland 2.1. Oprichting 2.2. Maatschappelijke relevantie 3.1. Gezinnen

Nadere informatie

Jaarverslag True grasses. Empowering Communities

Jaarverslag True grasses. Empowering Communities 1 Jaarverslag 2017 Zakelijke gegevens: Kamer van koophandel: 58308873 Rekeningnummer/IBAN: NL95RABO0108078752 Adres:, 9471 JB Zuidlaren Email: Website: ANBI: ja Doelstelling: Op 5 juli 2013 is de Stichting

Nadere informatie

Beleidsplan 2016-2018

Beleidsplan 2016-2018 Stichting De Zeven Werken Beleidsplan 2016-2018 Eindhoven, november 2015 Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Stichting De Zeven Werken... 3 2.1. Visie... 3 2.2. Doelstelling... 3 2.3. Werkzaamheden... 3 3. Het

Nadere informatie

Sharing is everything

Sharing is everything Sharing is everything Beleidsplan Stichting Periode 2011- januari 2020 Stichting Maliebaan 127 3527 CK Utrecht KvK nummer: 53529170 1. Inleiding Strategie, kernprincipes en uitgangspunten van de instelling

Nadere informatie

Jaarverslag BJ Stichting Kansarme Kinderen In Nederland

Jaarverslag BJ Stichting Kansarme Kinderen In Nederland Jaarverslag BJ 2018 Opgericht om kinderen in Nederland die onder de armoede grens leven ondersteuning en een fijner leven te bieden Stichting Kansarme Kinderen In Nederland Tel 0687055582 Postbus 315 3705AH

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2019-2023 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Handicamp. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen, activiteiten en geeft inzicht in de werving en het beheer van de

Nadere informatie

meerjarig beleidsplan van de Stichting Masibambisane

meerjarig beleidsplan van de Stichting Masibambisane meerjarig beleidsplan van de Stichting Masibambisane In dit plan wordt het beleid voor de komende jaren vastgelegd. Het geeft inzicht in de manier waarop de Stichting Masibambisane haar doelstellingen

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Onderwijsfonds Alafia Periode 2011-2014

Beleidsplan Stichting Onderwijsfonds Alafia Periode 2011-2014 Beleidsplan Stichting Onderwijsfonds Alafia Periode 2011-2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Werkzaamheden... 3 3. Werving van gelden... 4 4. Beheer van gelden... 5 5. Besteding van gelden... 6 Stichting

Nadere informatie

Financieel strategisch beleidsplan 2015-2017

Financieel strategisch beleidsplan 2015-2017 Financieel strategisch beleidsplan 2015-2017 Versie december 2014 Inleiding In dit plan presenteert Stichting Reformatie Instituut Dordrecht (hierna: RID ) haar financiële beleidsvoornemens voor de periode

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Stichting Hart van Hoop Beleidsplan 2016-2018 Samen Zijn Verbindt Ons A. Visie en Missie Stichting Hart van Hoop staat voor hoop en verbinding met elkaar. Wij hebben een passie voor mensen en willen dit

Nadere informatie

Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe. Beleidsplan 2015 2016

Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe. Beleidsplan 2015 2016 Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe Beleidsplan 2015 2016 Inhoudsopgave De doelstelling en het werk van de stichting De wijze waarop de stichting geld werft Het beheer en de besteding van het vermogen

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Help het Doel 2015. 1. Inleiding... 2. 2. Activiteiten voor de werving van middelen... 3

Beleidsplan Stichting Help het Doel 2015. 1. Inleiding... 2. 2. Activiteiten voor de werving van middelen... 3 Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Activiteiten voor de werving van middelen... 3 3. Beheer van de verkregen middelen... 4 4. Besteding van verkregen middelen... 5 5. Nawoord... 5 1 1. Inleiding Stichting Help

Nadere informatie

STICHTING GOEIE HOOP

STICHTING GOEIE HOOP MEERJARENBELEIDSPLAN STICHTING GOEIE HOOP Onderwerp Meerjarenbeleidsplan Stichting Goeie Hoop KvK 59032049 Opgesteld door Bestuur Stichting Goeie Hoop Datum januari 2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING JOHNNY DOODLE FOUNDATION

BELEIDSPLAN STICHTING JOHNNY DOODLE FOUNDATION BELEIDSPLAN STICHTING JOHNNY DOODLE FOUNDATION 2018 2020 Stichting Johnny Doodle Foundation Boonsweg 85 3274 LH Heinenoord info@johnnydoodlefoundation.com www.johnnydoodlefoundation.com Inschrijvingsnummer

Nadere informatie

STICHTING VRIENDEN VAN HET REVIUS LYCEUM DOORN

STICHTING VRIENDEN VAN HET REVIUS LYCEUM DOORN STICHTING VRIENDEN VAN HET REVIUS LYCEUM DOORN Beleidsplan 2014 INHOUDSOPGAVE Revius Lyceum Doorn Stichting Vrienden van het Revius Lyceum Doorn Statutaire doelstelling en middelen om dat doel te bereiken

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING ALLFORLIFE

BELEIDSPLAN STICHTING ALLFORLIFE BELEIDSPLAN STICHTING ALLFORLIFE 2016-2019 KvK-nummer 66162726 RSIN 856422289 Postadres Roentgenstraat 16A 3071 TB Rotterdam E-mail info@allforlife.eu Website www.allforlife.eu Telefoon +31651108628 (Ömer

Nadere informatie

Datum: 12-10-2013 Stichting Child of Uganda

Datum: 12-10-2013 Stichting Child of Uganda Datum: 12-10-2013 Stichting Child of Uganda Beleidsplan 2013 2015 1 Inhoud 1. Inleiding. 3 2. Historie 3 3. Doel en werkwijze... 4 4. Organisatie 5 6 5. Communicatie.. 7 6. Financiën 7 7. Toekomst. 8 2

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Interco

Beleidsplan Stichting Interco Beleidsplan Stichting Interco Stichting Interco Groenendaalseweg 35 6871 CN Renkum info@stichting-interco.org www.stichting-interco.org 0317-316690 (vragen naar Malon Hamoen-Giraldi) Inhoudsopgave 1. Inleiding

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Video Journaal Schoorl 2015-2020

Beleidsplan Stichting Video Journaal Schoorl 2015-2020 VOORWOORD In dit beleidsplan geven wij u graag een helder beeld van de activiteiten van Stichting Video Journaal Schoorl. Ook informeren wij u over onze plannen voor de toekomst. Dit beleidsplan is geschreven

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Jens

Beleidsplan Stichting Jens Beleidsplan Stichting Jens 2018-2022 Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding 1. Missie, visie en doelstelling a. Missie b. visie c. Doelstelling 2. Doelgroepen 3. Activiteiten en projecten 4. Communicatie 5.

Nadere informatie

Beleidsplan Stg. Vrienden Hondenliefhebber Petten 2015-2020

Beleidsplan Stg. Vrienden Hondenliefhebber Petten 2015-2020 VOORWOORD In dit beleidsplan geven wij u graag een helder beeld van de activiteiten van Stichting vrienden hondenliefhebbers Petten (hierna te noemen VHP). Ook informeren wij u over onze plannen voor de

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2013-2014 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. 10.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Stichting Geloof en Handel Bunschoten. Jaarrekening 2016

Stichting Geloof en Handel Bunschoten. Jaarrekening 2016 Stichting Geloof en Handel Bunschoten Jaarrekening 2016 Bestuursverslag 2016 Doelstelling, missie en visie Visie: Onrecht kunnen we helpen bestrijden door eerlijke handel te bevorderen. De Stichting stelt

Nadere informatie

Stichting Nieuw Rosa Spier Huis te Laren

Stichting Nieuw Rosa Spier Huis te Laren te Laren Jaarrekening 2016 Inhoudsopgave Pagina I Gegevens rechtspersoon 2 II Jaarrekening 5 III Overige gegevens 11 5 Pagina 1 I GEGEVENS RECHTSPERSOON 1. Algemeen 1.1. Gegevens: Statutaire naam: Stichting

Nadere informatie

A N B I B E L E I D S P L A N

A N B I B E L E I D S P L A N A N B I B E L E I D S P L A N Oktober 2017 Inleiding Voor u treft u het beleidsplan van de Stichting Spijkerbroekengala. De Stichting is opgericht in juni 2017. In dit beleidsplan treft u onze opzet en

Nadere informatie

Stichting Kinderhulp Benelux

Stichting Kinderhulp Benelux Stichting Kinderhulp Benelux Contents Organisatie...1 Doelstelling:...2 Visie:...2 Missie:...2 Samenstelling bestuur:...2 Activiteiten...3 Doneren...3 Vrijwilliger worden...3 Projecten steunen...3 Collecteren...3

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Asian Kidz Support

Beleidsplan Stichting Asian Kidz Support februari 2018 Beleidsplan Stichting Asian Kidz Support 2018-2022 Penningkruid 20, 5721 RL ASTEN e-mail: info@asiankidzsupport.nl website: www.asiankidzsupport.nl IBAN: NL33INGB0005195037 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Voorwoord. Voor u ligt het Beleidsplan van de Tulsun Foundation.

Voorwoord. Voor u ligt het Beleidsplan van de Tulsun Foundation. BELEIDSPLAN Voorwoord Voor u ligt het Beleidsplan van de Tulsun Foundation. De Tulsun foundation is opgericht in 2016 door Karel Kinds met als doel de kwaliteit van leven van kinderen in Oekraïne te verbeteren

Nadere informatie

Beleidsplan Liberi Foundation

Beleidsplan Liberi Foundation Beleidsplan 2016 2021 Liberi Foundation Inhoudsopgave 1. Over Liberi Foundation 2. Beleid 3. Ideologische grondslag 4. Communicatie 5. Inkomsten / uitgaven en vermogensbeheer 6. Bestuur Met dit beleidsplan

Nadere informatie

Beleidsplan Carelanka

Beleidsplan Carelanka Beleidsplan Carelanka 2016-2019 Inhoud: 1. Werkzaamheden van de Stichting 2. Wijze werving van gelden 3. Beheer van het vermogen 4. Besteding van het vermogen Beleidsplan Carelanka 2016-2019 2 1. Werkzaamheden

Nadere informatie