sport en nog veel meer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "sport en nog veel meer"

Transcriptie

1 sport en nog veel meer NL

2 Benidorm, gelegen in de provincie Alicante en in het hart van de Costa Blanca, is een van de belangrijkste bestemmingen aan de Middellandse Zee, met internationaal erkende toeristische kwaliteit. Benidorm heeft vijf goed onderhouden stranden met kristalhelder water dat aangenaam van temperatuur is, zodat men er het hele jaar door in kan zwemmen. Er zijn drie baaien: Mal Pas (waaraan de blauwe vlag is toegekend, tussen het Strand van Poniente en de oude binnenstad); Tío Ximo (aan de voet van het Sierra Helada gebergte met een combinatie van fijn zand en rotsen, ideaal om te snorkelen); Almadrava (ook aan de voet van het Sierra Helada gebergte, met een rotsbodem waar volop leven heerst en dat daardoor een ideale plaats voor duikliefhebbers is) en de twee belangrijkste stranden: Levante en Poniente. Strand van Levante: is in heel Europa bekend en heeft meer dan 2 km fijn goudkleurig zand. Alle nodige diensten zijn aanwezig, ter garantie van maximaal comfort en vermaak: ligstoelen, vlonders, kinderspeeltoestellen, en veiligheidsuitrustingen en reddingsdiensten. Strand van Poniente: met geweldig transparant water en ongerept zand. Het is hier rustiger dan op het voorgenoemde strand, en je kunt er genieten van spectaculaire zonsondergangen. Er is een gevarieerd aanbod aan diensten en recreatiemogelijkheden, zoals in de zomer het drijvende platform met duikplanken en glijbanen, een bibliotheek en spelotheek.

3 Deze spectaculaire stranden, de beschermde gebieden, festivals, nachtleven en de magnifieke hotelstructuur maken van Benidorm een vrolijke, leuke en veelzijdige stad. Meer dan uren zon en zachte temperaturen het hele jaar door, waar iedereen vindt wat hij of zij zoekt: relax, shopping, sport, gezondheid, uitstapjes, avontuur, culturele activiteiten, volksfeesten en een ongelofelijk gevarieerd gastronomisch aanbod (van haute cuisine tot de traditionele keuken). Benidorm is de ideale toeristische bestemming voor alle leeftijden en groepen. Benidorm heeft ook spannende attractieparken: Terra Mítica: het ontdekken van de oude beschavingen van het Middellandse Zeegebied was nog nooit zo fascinerend. Egypte, Griekenland, Rome, Iberië en de Eilanden komen samen in dit gigantische park. Avontuur en vermaak zijn gegarandeerd en je vindt er de grootste houten achtbaan van Europa, Ave Fénix met een vrije van 60 m en de over de hele wereld bekende attracties Infinito en Inferno. Terra Natura: binnen m² vind je planten en bloemen en dieren (waarvan 50 met uitsterven bedreigd worden, zoals de eerste Indische neushoorn die in gevangenschap geboren is in Spanje). De omgeving is exact nagebouwd naar de originele habitats. Mundomar: een park met zeedieren en exotische dieren en ongelofelijke voorstellingen, restaurants, picknickzones en een fantastische uitkijkplaats. Aqualandia: het grootste waterpark in Europa. Watervallen, zig-zags, kamikaze, black-hole, golfslagbaden en shows laten kinderen, jongeren en volwassenen genieten. Aqua Natura: meer dan 1000m duizelingwekkende glijbanen, golfslagbaden, solarium-spa en kinderzwembaden, zodat het hele gezin gegarandeerd geniet van een dag spanning en avontuur. Benidorm is een complete bestemming die talrijke mogelijkheden biedt voor het beoefenen van sport en avontuurlijke activiteiten ter land, ter zee en in de lucht.

4 Watersporten Zeilen Benidorm biedt een oneindig grote variatie aan watersportmogelijkheden: vissen, boot- en zeiltochten, excursies per catamaran en kajakroutes die je langs de meest verborgen plaatsen leiden, etc. De zeilvereniging van Benidorm heeft diverse topsporters voortgebracht. Voor liefhebbers van avontuur is er een indrukwekkend sportief aanbod: wakeboarden, waterskiën, monoskiën, kabelskiën (een 1 km lange baan aan het einde van het strand Levante), kanoën, parapenten, kite surfen of kite boarden; om een fantastische ervaring te beleven. Kabelskiën Duiken is de beste manier om de geheimen van de zeebodem van de kust van Benidorm te doorgronden. Om onvergetelijke plaatsen van het zeereservaat bij het Eiland Benidorm en de kleine baaien met transparant water te bewonderen, is snorkelen een goede optie. Duiken

5

6

7 Golf Benidorm heeft een onvergetelijk en professioneel golfaanbod in spectaculaire natuurlijke landschappen tussen de bergen en de Middellandse Zeekust. Hier zijn een aangenaam klimaat en eersteklas voorzieningen verzekerd. Er zijn drie golfbanen op slechts enkele minuten rijden van de stad. Ze zijn aangepast aan de verschillende behoeftes voor zowel amateurs als geoefende golfspelers. Las Rejas Open Club heeft een 9 holes pitch & putt baan par 3 en Villaitana Wellness Golf & Business Resort beschikt over twee 18 holes banen, par 72 en par 62, beide met het onmiskenbare stempel van Nicklaus Design.

8 Sporten in de natuur Wielersport Bergwandelen / Nordic Walking Benidorm is een van de meestbezochte regio s van Spanje om te fietsen. La Marina Baixa is, met zijn bijzondere en onregelmatige terrein, de perfecte plaats om te mountainbiken. Sierra Helada, Sierra Cortina, Puig Campana, Sierra Bernia en Sierra Aitana zijn gebergten die geliefd zijn onder beoefenaars van het meest extreme mountainbiken. Er worden ook veel wedstrijden gehouden, zoals de Luis Puig Trofee, de Volta a La Marina, etappes van de Vuelta van de Regio Valencia, Ronde van Spanje, etc. Om je in de stad te verplaatsen kun je op verschillende plaatsen in de stad goedkoop fietsen huren bij de dienst Bicidorm. Met de perfecte combinatie van zee en bergen en een aangenaam klimaat gedurende het hele jaar, is Benidorm ideaal om te genieten van wandeltochten of nordic walking. Langs de diverse routes kom je bij de meest verborgen zones. Ontdek de routes door het natuurpark Sierra Helada, het eerste zee- en landreservaat van de Regio Valencia. Er zijn routes vanaf 5,2 km tot 16 km heen en terug. Ze zijn onderverdeeld in eenvoudig begaanbare routes, routes met een gemiddelde moeilijkheidsgraad voor het algemene publiek en moeilijke routes die alleen bedoeld zijn voor professionele bergwandelaars. Actief toerisme Net buiten Benidorm kun je actief toerisme van kwaliteit beoefenen, met keuze uit een reeks sporten voor alle niveaus: paintball, jeeptochten, parapenten, touwbanen hoog in de lucht... Liefhebbers van adrenaline komen aan hun trekken op een veilige manier met de opwindende klimsport. Verder zijn er in de streek mogelijkheden om paard te rijden: bij de Paardrijclub Benidorm wordt rijles gegeven, er worden rijkunstvoorstellingen gegeven en je kunt lange tochten maken door het indrukwekkende landschap.

9

10

11 Andere sporten Segway De toeristische hoofdstad van Spanje leren kennen in dit ecologische en leuke voertuig is een onvergetelijke ervaring. Je kunt de binnenstad bezoeken, de stranden, het natuurpark Sierra Helada, Terra Mítica... en nog veel meer! Er worden rondleidingen gegeven door toeristische gidsen en er zijn eveneens radiogidsen beschikbaar. Zowel het Sportpaviljoen als de particuliere bedrijven van de streek bieden een keur aan ludieke en sportactiviteiten. In de complete sportfaciliteiten in Benidorm kun je gebruik maken van tennisbanen (bij verschillende tennisclubs) en er zijn tevens voorzieningen voor onder andere padeltennis, squash, atletiek, bowlen, lawn green bowling, basketbal, Valenciaans pelottespel, volleybal, handbal, fronton en jeu de boules. Sportpaviljoen L Illa de Benidorm Voetballiefhebbers hebben de keuze uit een ruim aanbod van de verschillende modaliteiten, zowel buiten- als binnenvelden. Er zijn drie kunstgrasvoetbalvelden voor 11 (zes speelvelden voor 7) en 2 natuurgrasvelden. Voor zaalvoetbal zijn er 4 buitenzalen en 3 binnenzalen. Er zijn sportclubs en voetbalcompetities in Benidorm waar spelers zich voor kunnen aanmelden. Verder wordt het Internationale Jeugdvoetbaltoernooi Costa Blanca Cup gehouden. Voetbal

12 Sportevenementen Halve Marathon Costa Blanca Cup Dartkampioenschappen Overtocht zwemmen In Benidorm worden ieder jaar belangrijke sportevenementen gehouden. Hieronder geven we je enkele van de belangrijkste voor het jaar 2013: XXX Halve marathon en II hardloopwedstrijd van 10 km. Ciudad de Benidorm : deze lange-afstandswedstrijden worden op 24 november gehouden en de route gaat langs fraaie gedeeltes van de stad. Er zijn al meer dan achtentwintig edities gehouden en het is een drukbezocht evenement dat veel prestige geniet. De wedstrijd is bedoeld voor actieve personen die zin hebben om deze sportsensatie te beleven in een stedelijk circuit. Internationaal Jeugdvoetbaltoernooi Costa Blanca Cup: dit toernooi wordt gehouden van 7 t/m 13 juli en er komen spelers vanuit de hele wereld op af. De eersteklas voetbalvelden en de mogelijkheid om zowel op als buiten het veld mensen uit andere landen te leren kennen maken dit evenement tot een unieke en onvergetelijke ervaring. Er wordt ook een editie van dit toernooi gehouden rond Pasen, van 28 t/m 31 maart. XII Overtocht zwemmen naar het Eiland Benidorm: deze wedstrijd, met hoge deelname, wordt gehouden op 25 augustus, de laatste zondag van de maand. De afstand tot het eiland Benidorm en de baai van Mal Pas wordt zwemmend afgelegd. Ideaal voor sporters die houden van de zee en van nieuwe uitdagingen. XXIII Spaanse Dartkampioenschappen Bulshooter: toonaangevende stad voor de European Darts Tour, tijdens welke er 80 dartborden beschikbaar zijn voor de meer dan 400 spelers. Deze wedstrijd, die van 31 oktober t/m 3 november wordt gehouden, is een kampioenschap waaraan men zowel individueel als in groepsverband kan meedoen. Strandvoetbaltoernooi Guillermo Amor : belangrijk voetbaltoernooi op de geweldige zandstranden van Benidorm. Het draagt de naam van de internationaal bekende topvoetballer uit deze stad en wordt gehouden van 28 t/m 30 juni op het Strand van Levante.

13 Sportevenementen Kersttrofee Pilota (pelottespel) Nautische Kerst San Silvestre Kajakoversteek III San Silvestre: deze charismatische hardloopwedstrijd is een stimulerende race door de straten van Benidorm waarbij humor een rol speelt en vindt plaats op 29 december. XXIX Jeugdvoetbaltoernooi Villa de Benidorm : een traditioneel voetbaltoernooi dat gehouden wordt op 29 en 30 maart en waaraan de volgende teams meedoen: F.C. Barcelona, Levante U.D. en een plaatselijke selectie. Dag van de fiets: populaire fietstocht die in april gehouden wordt en waaraan gezinnen en personen van alle leeftijd kunnen deelnemen. De route is meer dan meter lang en eindigt met de verloting van verschillende cadeaus. Kajakoversteek: een route door de wateren van het emblematische Natuurpark Sierra Helada, tussen de plaatsen Benidorm en L Alfaz del Pi. Deze vindt plaats in september. XL Nautische Kerst: Nationale zeilwedstrijd die op 12 en 13 december in de baai van Benidorm wordt gehouden. II Duatlon Ciudad de Benidorm : Deze wordt gehouden op 3 maart in een open circuit. Benidorm Basket Club Toernooi: Een Internationaal basketbaltoernooi dat plaatsvindt van 3 t/m 5 mei. Blauwe Week: Gedurende de maand juni worden er verschillende nautische activiteiten georganiseerd in de baai van Benidorm II Triatlon Ciudad de Benidorm : Deze wedstrijd wordt op 6 oktober gehouden binnen een open circuit vanaf het Strand van Poniente tot aan Terra Mítica World Champioship Taekwon-Do ITF: Het wereldkampioenschap van deze specialiteit vindt plaats van 23 t/m 25 oktober in het Sportpaviljoen L Illa de Benidorm. XXIV Kersttrofee Pilota (pelottespel) Alcalde Vicente Pérez Devesa : Een grootschalig toernooi van deze sport uit de Regio Valencia. De finale vindt plaats op 29 december.

14 Adressenlijst sportbedrijven Watersporten Kabelski Benidorm Playa de Levante. Rincón de Loix Telf: Web: Club Náutico de Benidorm (Kajakken, zeilen, roeien, vissen) Paseo de Colón, Telf: Fax: info@cnbenidorm.com Web: Duikclub Poseidón C/ Santander, 9 - Alfàs del Pi 4, Ed. Silvia Telf poseidon@buceadoresposeidon.com Web: Diving Stones (duiken, snorkelen, kajakken en zeilen) C/ Santa Faz, 6, bajo Telf: info@divingstones.com Web: Nisos Benidorm Duiken C/ Lepanto, 22. Edf. Karola L Telf: info@nisosbenidorm.com Web: Zeilschool Benidorm Paseo de Colón, 2. Club Náutico Telf: Fax: info@benidormsailing.com Web: Botenverhuur Carlos Puerto de Benidorm Embarcadero Rincón de Loix Telf: Acuatic Fun Excursiones con motos acuáticas Playa de Levante. Rincón de Loix Telf: Golfen Golfbaan en golfschool Las Rejas Benidorm Sol de Poniente C/ Presidente Adolfo Suárez, Telf: Fax: reservasbenidorm@lasrejasgolf.com Web: Villaitana Golf Av. Alcalde Eduardo Zaplana Hernández-Soro, Telf: Fax: caddymaster.golf@villaitana.com Web: Paardrijden Rancho Sierra Helada Ctra. Turística Benidorm-Albir, 5. Alfaz del Pi Telf: karenjlane@gmail.com

15 Tennis en Padeltennis Club de Tenis Pista Central Benidorm International Tennis Academy Sendero de la Barrina s/n. Alfaz del Pi Telf: Web: Tennisclub La Marina Sendero de la Barrina s/n. Alfaz del Pi Telf: Pádel Palau Palau d Esports. Pda. Salto del Agua. Telf: Pádel La Marina Sendero de la Barrina s/n. Alfaz del Pi Telf: info@padellamarina.com Web: Tennis- en Bowlingclub Finca Guila Partida Almafrá s/n Telf: tormar6@gmail.com Web: Diverse sporten Sportpaviljoen L Illa de Benidorm Partida Salto del Agua s/n Telf: vigilantespalau@benidorm.org Gemeentelijke sporthal Foietes Partida Foietes s/n Telf: Bicidorm Alquiler de bicicletas Telf: info@labici.net Web: Benisegway Telf: info@costablancatour.com Web: Marco Polo Expediciones Avenida Europa, Telf: info@marcopolo-exp.es Web: Trenet Senderista Excursiones a lo largo del tren de vía estrecha Alicante - Denia. Telf: Bowling Green Princesa C/ Mirador, 3 (Hotel Princesa) Telf: princesa@hotelesrh.com Web: Bowling Center Ozone Bolera Americana Av. Mediterráneo, Telf: Fax: ozonebowlingbenidorm@yahoo.es El Otro Mundo de Jaime Billar C/ Ruzafa, Telf: Concejalía de Deportes Ayuntamiento de Benidorm Telf: esports@benidorm.org Web: Concejalía de Turismo Ayuntamiento de Benidorm Telf: turismo@benidorm.org Web: Diseño y Maquetación: Departamento de Diseño e Imagen del Ayuntamiento de Benidorm / Fran Pérez

16 visitbenidorm.es

Waar kunt u beter heen gaan dan het altijd zonnige Spanje!

Waar kunt u beter heen gaan dan het altijd zonnige Spanje! Guardamar Waar kunt u beter heen gaan dan het altijd zonnige Spanje! Dit land herbergt heel wat prachtige streken, veel cultuur en prachtige zandstranden. En om volledig van deze omgeving te kunnen genieten,

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Aqua Nature La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte

Nadere informatie

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service Playa Montroig is de ideale bestemming voor mensen die comfort zoeken en de fijnste finesses weten te waarderen. In een lommerrijke omgeving met verzorgde

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Playa La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte zandstranden

Nadere informatie

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad Vakantiewoningen www.jonckershof.be JONCKERSHOF Westende-Bad Welkom! Jonckershof staat synoniem voor zorgeloze vakanties. Onze comfortabele bungalows tot 8 personen liggen midden in het groen op 300 m

Nadere informatie

Opleidingen Reanimeren en defibrilleren voor sportclubs. Vragenlijst

Opleidingen Reanimeren en defibrilleren voor sportclubs. Vragenlijst Opleidingen Reanimeren en defibrilleren voor sportclubs Vragenlijst Beste sporter, trainer, bestuurslid, supporter, Met steun van de Vlaamse overheid biedt Rode Kruis-Vlaanderen 225 sportclubs een opleiding

Nadere informatie

Trainingskampen 2014-2015

Trainingskampen 2014-2015 Trainingskampen 2014-2015 Like us & Follow us! Trainingskampen 2014-2015 Een trainingskamp is het middel om spelers weer fit te krijgen en om ervoor te zorgen dat er een team staat. Inhoudsopgave Portugal

Nadere informatie

Mar Menor Golf Resort -POLARIS WORLD- Murcia Spanje

Mar Menor Golf Resort -POLARIS WORLD- Murcia Spanje Mar Menor Golf Resort -POLARIS WORLD- Murcia Spanje Locatie Het Mar Menor Golf Resort ligt op slechts 5,5 km van de Mar Menor. Dit is een grote binnenzee van ca. 170 km2. De kustlijn is ruim 70 km lang

Nadere informatie

more exclusive more inclusive

more exclusive more inclusive Frankrijk Autovakanties en weekendjes weg - Zomer 2010 more exclusive more inclusive Beste G.M, more included: (verschilt per Clubdorp) Club Med staat bekend om haar prachtige Clubdorpen op de mooiste

Nadere informatie

In de directe omgeving en op rijafstand van Rokytnice zijn vele sportactiviteiten te doen, zoveel dat er teveel is om op te noemen.

In de directe omgeving en op rijafstand van Rokytnice zijn vele sportactiviteiten te doen, zoveel dat er teveel is om op te noemen. In de directe omgeving en op rijafstand van Rokytnice zijn vele sportactiviteiten te doen, zoveel dat er teveel is om op te noemen. Een kleine greep uit het aanbod hebben wij voor u gedaan. 1 Inhoud Tennisen....

Nadere informatie

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia.

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia. Villa Celeste Villa Celeste, op het eiland Kreta, is gelegen aan de prachtige noord-oost kust van Kreta op tien minuten loopafstand van het pittoreske stadje Sitia. Villa Celeste heeft een bevoorrechte

Nadere informatie

TE KOOP Benissa

TE KOOP Benissa TE KOOP 482110 Benissa 650.000 KENMERKEN Prijs 650.000 Woningtype Villa Woonruimte 202m² Perceeloppervlakte 836m² Woontype Bestaande bouw Stad Benissa Adres 482110 OMSCHRIJVING Moderne villa in aanbouw

Nadere informatie

Villa Myrrine euros/week

Villa Myrrine euros/week Villa Myrrine Villa Myrrine is een luxe vakantiewoning gelegen in het historische gedeelte van Marathonen in de buurt van de Schinias National Park. De internationale luchthaven van Athene (ATH) ligt op

Nadere informatie

TE KOOP Calpe

TE KOOP Calpe TE KOOP 486729 Calpe 650.000 KENMERKEN Prijs 650.000 Woningtype Villa Woonruimte 202m² Perceeloppervlakte 836m² Woontype Nieuwbouw Stad Calpe Adres 486729 OMSCHRIJVING Villa in aanbouw in moderne stijl

Nadere informatie

Mirador de Los Flamingos. Exclusief bij. Azur Assistance

Mirador de Los Flamingos. Exclusief bij. Azur Assistance Mirador de Los Flamingos Exclusief bij Azur Assistance Veilig kopen in Spanje Azur Assistance adviseert als aankopend makelaar al bijna 20 jaar Nederlandse klanten bij het effectief zoeken en veilig kopen

Nadere informatie

fun 28 C vakantie Het eiland Noirmoutier een eiland waar alles mogelijk is! op de camping formules vakantie of weekend Microklimaat en water

fun 28 C vakantie Het eiland Noirmoutier een eiland waar alles mogelijk is! op de camping formules vakantie of weekend Microklimaat en water Het eiland Noirmoutier VENDÉE - FRANKRIJK domaine-le-midi.com fun vakantie op de camping 4 formules vakantie of weekend een eiland waar alles mogelijk is! Microklimaat en water 28 C Verkwikkende sfeer

Nadere informatie

Donderdag Jueves Alicante Gandia Javea Pego Santa Pola Villajoyosa

Donderdag Jueves Alicante Gandia Javea Pego Santa Pola Villajoyosa MARKTEN Maandag Lunes Callosa d en Saria Denia La Nucia Parcent Santa Pola Dinsdag Martes Altea Jalon Woensdag Miércoles Benidorm Benitachell El Campello Ondara Orba Polop Teulada Donderdag Jueves Alicante

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

12 Trendy gezinswoningen in Europa en verder

12 Trendy gezinswoningen in Europa en verder 12 Trendy gezinswoningen in Europa en verder Hieronder 12 bijzondere, gezinsvriendelijke woningen van HomeExchange: Frankrijk Seignosse Dit Baskische huis in Landes- stijl ligt pal aan het strand. Het

Nadere informatie

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Uw tweede (t)huis in Brabant voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Het genieten kan beginnen! Vakantiepark Duinlust start met de verkoop van villapark De Loonse Hoeve. Een luxe uitbreiding van ons park met 43

Nadere informatie

programma malaga / marbella

programma malaga / marbella malaga / marbella dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Aankomst op de luchthaven van Málaga en meet & greet met een lokale tourleader. We rijden naar Málaga stad waar we de ochtend goed beginnen! We gaan churros

Nadere informatie

Het strand. thuis bij. jou. the mark of. property professionalism worldwide

Het strand. thuis bij. jou. the mark of. property professionalism worldwide the mark of Het strand thuis bij jou Op de markt gebracht door : Gereguleerd door: property professionalism worldwide Omgeving Een unieke ligging in Calpe. Calpe Beach II bevindt zich op slechts 150 meter

Nadere informatie

Costa Blanca Reino de España

Costa Blanca Reino de España Travel Report 2008 Costa Blanca Reino de España 1 Reisverslag 2008 Costa Blanca Reino de España Reisverslag van Ronald Smeets & Amy Debeij Periode: September Accomodatie: appartement van een kennis Inhoudsopgave

Nadere informatie

Costa Calida / Costa Blanca. Geniet van de zon

Costa Calida / Costa Blanca. Geniet van de zon Costa Calida / Costa Blanca Geniet van de zon Het gezondste klimaat van Europa! 3 Mar Menor Costa Calida / Costa Blanca Beste klimaat van Europa Mediterraan micro klimaat Gemiddelde temperatuur 18 C, zomers

Nadere informatie

VILLA S EN APPARTEMENTEN

VILLA S EN APPARTEMENTEN VILLA S EN APPARTEMENTEN PONT NOU DE BENIDOLEIG DÉNIA ALICANTE Dankzij de ligging in een landbouwgebied, temidden van rozemarijn en oleander tussen de bergen en de prachtige kust van Dénia, is de plaats

Nadere informatie

SEALUX LUXUR Y Y ACHT CHAR TER ING

SEALUX LUXUR Y Y ACHT CHAR TER ING SEALUX Een reis naar je innerlijke zelf Spanning en emotie, de schoonheid en de geheimen van de zee... Met zijn afmetingen van 16. op 8,5 m. is de Lagoon 500 zeker geen kleintje onder de groten. Met zeilen

Nadere informatie

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue Bijschriftje Down Under DOWN UNDER IS MET RECHT EEN VAN DE MOOISTE HORECALOCATIES IN DE REGIO UTRECHT. HEERLIJK ETEN, SFEERVOLLE AMBIANCE, GASTVRIJE SERVICE EN EEN SPECTACULAIR UITZICHT OVER DE LAAGRAVENSE

Nadere informatie

TE KOOP Benissa

TE KOOP Benissa TE KOOP 395280 Benissa 625.000 KENMERKEN Prijs 625.000 Woningtype Villa Woonruimte 249m² Perceeloppervlakte 832m² Woontype Bestaande bouw Stad Benissa Adres 395280 OMSCHRIJVING Moderne villa met luxe kwaliteiten

Nadere informatie

Het Mallorca Tournament vindt plaats van donderdag 15 mei tot en met maandag 19 mei 2014 in de populaire badplaats Santa Ponça op Mallorca.

Het Mallorca Tournament vindt plaats van donderdag 15 mei tot en met maandag 19 mei 2014 in de populaire badplaats Santa Ponça op Mallorca. Mallorca Football Tournament Tel: 0031-653-333083 Website: www.mallorca-tournament.es ::: www.mallorca-footballevents.com E-mail: info@mallorca-tournament.es ::: info@mallorca-footballevents.com Digitale

Nadere informatie

6j Jongeren willen iets doen tijdens vakantie 1

6j Jongeren willen iets doen tijdens vakantie 1 6j Jongeren willen iets doen tijdens vakantie 1 AMSTERDAM - Bij jongerenreizen wordt vaak het beeld opgeroepen van funvakanties op massabestemmingen zoals Chersonissos of Lloret de Mar. Natuurlijk zijn

Nadere informatie

Schoolreis naar Barcelona, Spanje

Schoolreis naar Barcelona, Spanje Drenthe Tours A.H.G. Fokkerstraat 32 9403AP, Assen E-MAIL info@drenthetours.nl TEL 0592-409963 KVK 4079406 Schoolreis naar Barcelona, Spanje Reisomschrijving Schoolreis naar Barcelona met programma van

Nadere informatie

Sant'Ambroggio. Ontspannen vakantie op Corsica, tussen Calvi en L'Île Rousse. Frankrijk Corsica (Sant'ambroggio) Resort highlights

Sant'Ambroggio. Ontspannen vakantie op Corsica, tussen Calvi en L'Île Rousse. Frankrijk Corsica (Sant'ambroggio) Resort highlights Sant'Ambroggio Frankrijk Corsica (Sant'ambroggio) Ontspannen vakantie op Corsica, tussen Calvi en L'Île Rousse Resort highlights Ontdek dit resort tussen de zee en het maquis Ontdek de mooiste plekjes

Nadere informatie

TE KOOP Javea

TE KOOP Javea TE KOOP 372746 Javea 2.500.000 KENMERKEN Prijs 2.500.000 Woningtype Villa Woonruimte 450m² Perceeloppervlakte 1.800m² Woontype Bestaande bouw Stad Javea Adres 372746 OMSCHRIJVING Een zeldzame kans om een

Nadere informatie

UNIEK VANONS LANDMARK POP-UP IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND ETEN RETAIL CONCERTEN VERNIEUWEND BESTEMMING FOOD TRUCKS GELIEFD OP ZEE EIGENTIJDS DUURZAAM

UNIEK VANONS LANDMARK POP-UP IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND ETEN RETAIL CONCERTEN VERNIEUWEND BESTEMMING FOOD TRUCKS GELIEFD OP ZEE EIGENTIJDS DUURZAAM OPENING 2015 2 WAAROM IS DE PIER ZO SPECIAAL INNOVATIEF LANDMARK CULTUREEL ERFGOED VANONS VERNIEUWEND VOORCULTUUR IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND EIGENTIJDS BAKEN AMBACHTELIJK GELIEFD UNIEK CONCERTEN REUZENRAD

Nadere informatie

Lons-le-Saunier Camping vrije tijd in het h art van de streek la Bresse V i v r e g r a n d e u r n a t u r e Base de Plein Air 01340 Montrevel-en-Bresse France Tél. 04 74 30 80 52 Fax 04 74 30 80 77 plaine.tonique@wanadoo.fr

Nadere informatie

Welkom op. La Vega Baja resort & club an active 55+ community

Welkom op. La Vega Baja resort & club an active 55+ community Welkom op La Vega Baja resort & club an active 55+ community 1 2 Het project Onze missie De huidige groep 55+ is actief en stelt specifieke woonwensen aan zijn of haar omgeving. Speciaal voor deze doelgroep

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

vakantiewoning Costa Blanca Zuid

vakantiewoning Costa Blanca Zuid vakantiewoning Costa Blanca Zuid Samenvatting Kom heerlijk genieten van onze mooie zonnige woning, met dakterrassen, fantastisch uitzicht op zwembad, bergen, park, zee en citrus en amandelboomgaarden.

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

programma dag 1 2013 Voor de lunch stellen we een typisch Spaans tapasrestaurant in het oude centrum voor.

programma dag 1 2013 Voor de lunch stellen we een typisch Spaans tapasrestaurant in het oude centrum voor. mallorca dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Welkom op de luchthaven van Palma de Mallorca! Hopelijk heb je een goede vlucht gehad. Terwijl we een heerlijk uitgebreid ontbijt nuttigen tegenover de kathedraal,

Nadere informatie

Een vakantie voor U in Spanje Welkom in Pueblo Mascarat

Een vakantie voor U in Spanje Welkom in Pueblo Mascarat Een vakantie voor U in Spanje Welkom in Pueblo Mascarat G enieten van een heerlijke vakantie in het zonnige Spanje op nog geen 150 meter van de Middellandse Zee. Ons appartement in Pueblo Mascarat is voorzien

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

Top 5 to do list metkinderen in Kroatië

Top 5 to do list metkinderen in Kroatië Top 5 to do list metkinderen in Kroatië Gegarandeerd plezier voor het helegezin Amsterdam, 30 juli 2015- In Kroatië hoevende kinderen geen moment stil te zitten. We hebben de vijf leukste activiteitenmet

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Zomercursus in Marbella. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Zomercursus in Marbella. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Zomercursus in Marbella Waarom dit programma? Van 5 tot 18 jaar Vanaf 2 weken Bruisende steden Campus leeftijdsgroep Pakket: cursussen en begeleide activiteiten, alles inbegrepen Opties:

Nadere informatie

Sporten op Mallorca. Brochure: Sporten op Mallorca. Algemeen. Praktische informatie

Sporten op Mallorca. Brochure: Sporten op Mallorca. Algemeen. Praktische informatie Sporten op Mallorca Algemeen Mallorca is natuurlijk een heerlijke zonbestemming, maar het Spaanse eiland is sinds kort ook zeer interessant voor de actieve, rollende reiziger. Wat dacht je van zeilen,

Nadere informatie

Beware beach. brouwersd

Beware beach. brouwersd Beware beach brouwersd ents v e n e n e p e o r g * s bedrijfsuitje am over beware beach over beware beach Aan de Brouwersdam, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland ligt een uitgestrekt strand, namelijk

Nadere informatie

Bosklassen in Relaxhoris. Een maximum verblijf met minibudget

Bosklassen in Relaxhoris. Een maximum verblijf met minibudget Bosklassen in Relaxhoris Een maximum verblijf met minibudget inhoud Welkom in Relaxhoris Onze gezellige kamers (foto s) De leslokalen (foto) Sport in Relax (foto) Aan tafel! (foto) Natuurlijk Prijzen Welkom

Nadere informatie

Imperial Park. Vakantiewoning Imperial Park Calpe. Beste familie,...

Imperial Park. Vakantiewoning Imperial Park Calpe. Beste familie,... Vakantiewoning Imperial Park Calpe Beste familie,......eerst en vooral bedankt voor uw interesse zowel in ons huisje, als in Imperial Park Resort in het algemeen. Hierbij stuur u alvast een heel pak algemene

Nadere informatie

SPORTAANBOD EUROPEAN COMPANY SPORT GAMES

SPORTAANBOD EUROPEAN COMPANY SPORT GAMES SPORTAANBOD EUROPEAN COMPANY SPORT GAMES Atletiek Individueel man Individueel vrouw 100 meter 1 atleet 1 atleet 200 meter 1 atleet 1 atleet 400 meter 1 atleet 1 atleet 800 meter 1 atleet 1 atleet 1500

Nadere informatie

Gran Ducal. Design & Comfort. Representación artística sujeta a posibles cambios sin valor contractual.

Gran Ducal. Design & Comfort. Representación artística sujeta a posibles cambios sin valor contractual. Gran Ducal Design & Comfort Representación artística sujeta a posibles cambios sin valor contractual. Residencial Venecia II Parcela 2.1 410 m 2 Modelo Gran Ducal Parcela 2.4 Parcela 2.2 Parcela 2.3 604,80

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

Ducal. Design & Comfort. Representación artística sujeta a posibles cambios sin valor contractual.

Ducal. Design & Comfort. Representación artística sujeta a posibles cambios sin valor contractual. Ducal Design & Comfort Representación artística sujeta a posibles cambios sin valor contractual. Residencial Venecia II Parcela 2.1 410 m 2 Modelo Gran Ducal Parcela 2.4 Parcela 2.2 Parcela 2.3 604,80

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten Verblijf in B & B Andalusian Summer De gezellige en sfeervolle Bed & Breakfast ligt in het groene hart van de regio Axarquia, net buiten

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Stadsenquête Leiden 2005

Stadsenquête Leiden 2005 Hoofdstuk 20. Sport Samenvatting Van de Leidenaren zegt tweederde in de afgelopen 12 maanden te hebben gesport: een kwart van de Leidenaren doet één sport, eenderde twee of drie sporten en 6% zegt zelfs

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

Leusdenpanel Vijfde peiling: Sport

Leusdenpanel Vijfde peiling: Sport Vijfde peiling: Gemeente Leusden Juni 2011 Colofon Uitgave : I&O Research BV Van Dedemstraat 6c 1624 NN Hoorn Tel. (0229) 282555 www.ioresearch.nl Rapportnummer : 2011-concept Datum : juni 2011 Opdrachtgever

Nadere informatie

Gran Canaria. Gemaakt door: Sulivenne Alberto

Gran Canaria. Gemaakt door: Sulivenne Alberto Gran Canaria Gemaakt door: Sulivenne Alberto 1 Inleiding Algemene informatie (ligging, klimaat, landschap, natuur en cultuur) Verblijfsaccommodatie Vermaak en aanvullende diensten Veiligheid Verantwoord

Nadere informatie

Stadsenquête Leiden 2007

Stadsenquête Leiden 2007 Hoofdstuk 16. Sport Samenvatting Tweederde van de Leidenaren zegt in de afgelopen 12 maanden te hebben gesport. Bijna vier op de tien Leidenaren geeft aan minimaal wekelijks te sporten. Het landelijke

Nadere informatie

programma dag BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLE MAJORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

programma dag BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLE MAJORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE valencia dag 1 2013 Bienvenidos!! Bij aankomst op de luchthaven van Valencia wordt de groep ontvangen door een Nederlandstalige gids. Na ontvangst volgt een transfer naar het centrum en eenmaal in het

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

Onderzoek Sportgedrag

Onderzoek Sportgedrag Onderzoek Sportgedrag Onderzoek Sportgedrag Deze vragenlijst gaat over uw huidige sportgedrag en het sportgedrag in het verleden. Ook als u weinig of geen sportervaring nodigen wij u van harte uit om de

Nadere informatie

SEALUX LUXUR Y Y ACHT CHAR TER ING

SEALUX LUXUR Y Y ACHT CHAR TER ING Een reis naar je innerlijke zelf Spanning en emotie, de schoonheid en de geheimen van de zee... Met zijn afmetingen van 16. op 8,5 m. is de Lagoon 500 zeker geen kleintje onder de groten. Met zeilen tot

Nadere informatie

Villa Ianinna euros/week

Villa Ianinna euros/week Villa Ianinna Villa Ianinna is een luxe villa gelegen in de buurt van het charmante kustplaatsje Kolymbari, op slechts 20 minuten rijden van het pittoreske hoofdstad van de regio van Chania. Kolymbari

Nadere informatie

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Ontbijtbuffet en check out Vandaag staat er een onvergetelijke tocht doorheen het binnenland, 90% van de tijd rijden we op 4x4 pisten u krijgt dan

Nadere informatie

Oefentekst 2, groep 7

Oefentekst 2, groep 7 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Algemeen Het koninkrijk Spanje is een land in het zuidwesten van Europa. Spanje grenst aan de landen Frankrijk, Andorra en Portugal en aan de Engelse kolonie Gibraltar. De munteenheid

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 3316 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Capr Luxueuze villa te koop op het eiland Capri BESCHRIJVING

Nadere informatie

Algarve de beste golfbestemming

Algarve de beste golfbestemming Algarve de beste golfbestemming OVER Foto: Quinta do Lago Algarve de beste golfbestemming De Algarve werd meermaals door gespecialiseerde tijdschriften en internationale touroperators uitgeroepen tot de

Nadere informatie

Digitaal Zomerboekje WEEK 26, 2014

Digitaal Zomerboekje WEEK 26, 2014 Digitaal Zomerboekje WEEK 26, 2014 Internet Zomer Zoek Tocht Verbind de beschrijving met de juiste Europese stad. Je mag gebruikmaken van internet. De stad ligt aan de Middellandse Zee. De toeristische

Nadere informatie

Zwemshorts zijn niet toegelaten in het zwembad. Een badmuts is verplicht en kan ter plaatse worden uitgeleend.

Zwemshorts zijn niet toegelaten in het zwembad. Een badmuts is verplicht en kan ter plaatse worden uitgeleend. 1. Zwembad Openingstijden van het overdekte zwembad: - maandag / woensdag / zaterdag van 15 tot 17 u - dinsdag / donderdag / vrijdag van 19 u 30 tot 21 u 30 - zondag + feestdagen van 10 tot 12 u Tarieven:

Nadere informatie

- Faciliteiten - Beach Club 300 m² zwembad. 49 m² kinderzwembad. 20 m² Jacuzzi Fitness Centre. Sauna

- Faciliteiten - Beach Club 300 m² zwembad. 49 m² kinderzwembad. 20 m² Jacuzzi Fitness Centre. Sauna Bodrum Bargylia Homes is een initiatief van Zeynep Cetindag en Michael van der Molen om het prachtige complex van Regnum in Bodrum onder de aandacht te brengen van de Nederlanders. Deze brochure geeft

Nadere informatie

Zwemshorts zijn niet toegelaten in het zwembad. Een badmuts is verplicht en kan ter plaatse worden uitgeleend.

Zwemshorts zijn niet toegelaten in het zwembad. Een badmuts is verplicht en kan ter plaatse worden uitgeleend. 1. Zwembad Openingstijden van het overdekte zwembad: - maandag / woensdag / zaterdag van 15 tot 17 u - dinsdag / donderdag / vrijdag van 19 u 30 tot 21 u 30 - zondag van 10 tot 12 u Tarieven: Volwassenen:

Nadere informatie

IBIZA ISLAND CHALLENGE. IBIZA ISLAND CHALLENGE Ibiza, 22 26 mei 2013

IBIZA ISLAND CHALLENGE. IBIZA ISLAND CHALLENGE Ibiza, 22 26 mei 2013 IBIZA ISLAND CHALLENGE Ibiza, 22 26 mei 2013 AGENDA 1. Het concept 2. Voorbereiding 3. Etappes 4. Organisatie 5. Accommodatie 6. Food & drinks 7. Bikes & Ducks United 8. Deelname 9. Conclusie CONCEPT 1.

Nadere informatie

Golfreis november 2016

Golfreis november 2016 Golfreis november 2016 DE NIEUWE GOLFTRIP STAAT GEPLAND. SCHRIJF JE NU IN! Als onderstaande je bekend voorkomt., dat kan kloppen! We gaan niet snel naar een eerdere bestemming terug, maar deze plek waar

Nadere informatie

Turismo en Espan a. Wat?

Turismo en Espan a. Wat? Turismo en Espan a Wat? Bekijk aandachtig het filmpje (http://www.youtube.com/watch?v=gidhjyn9h5s) en de onderstaande foto s. 1. Welke soorten toerisme komen er voor in Spanje? Landschap in Asturië La

Nadere informatie

Atletiek: Onderdelen:

Atletiek: Onderdelen: Atletiek: Materiaal 100m 200m 400m 800m Dames 1500m Heren 4 x 100m estafette Verspringen vanaf balk Verspringen vanuit stand Balwerpen Kogelstoten M 3 kg 8-11 j Kogelstoten M 4 kg 12 jaar en ouder Kogelstoten

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

TENNIS REISTURKIJE Beste tennisvrienden, kennissen, familieleden en sympathisanten,

TENNIS REISTURKIJE Beste tennisvrienden, kennissen, familieleden en sympathisanten, TENNIS REISTURKIJE Beste tennisvrienden, kennissen, familieleden en sympathisanten, Voor de allereerst keer zal tennisschool Dirk de Vries voor jullie een buitenlandse tennisreis/tennisstage aanbieden.

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen Algemeen Algemeen Abu Dhabi & Dubai zijn één van de snelst groeiende en meest indrukwekkende steden van de wereld. Bijzondere attracties en record brekende successen zijn een van de redenen waarom er ieder

Nadere informatie

10 REDENEN WAAROM JE VAN JE VERBLIJF IN MOJÁCAR. het meest onderschatte gedeelte van Andalusië GAAT HOUDEN. van

10 REDENEN WAAROM JE VAN JE VERBLIJF IN MOJÁCAR. het meest onderschatte gedeelte van Andalusië GAAT HOUDEN. van 10 REDENEN WAAROM JE VAN JE VERBLIJF IN MOJÁCAR GAAT HOUDEN het meest onderschatte gedeelte van Andalusië van Welkom in Mojácar Mojácar Pueblo Als je in de richting van Mojácar rijdt, is de pueblo, het

Nadere informatie

hét vakantiepark direct bij het strand

hét vakantiepark direct bij het strand hét vakantiepark direct bij het strand Omgeving: Midden in een landschap van bos- en duingebieden ligt Vakantiepark Schouwen, op 900 meter van het Noordzeestrand en 500 meter van de bekende en gezellige

Nadere informatie

Kwalificatielijst Topsporters HG en RUG, studiejaar 2016/2017 (versie maart 2016)

Kwalificatielijst Topsporters HG en RUG, studiejaar 2016/2017 (versie maart 2016) Kwalificatielijst Topsporters HG en RUG, studiejaar 2016/2017 (versie maart 2016) Om officieel in aanmerking te komen voor topsportfaciliteiten en eventueel een topsportbeurs van de Hanzehogeschool Groningen

Nadere informatie

Seychellen. Seychellen. Mauritius I Malediven

Seychellen. Seychellen. Mauritius I Malediven Seychellen Mauritius I Malediven - algemene informatie Algemene Informatie Het totale landoppervlakte beslaat ongeveer 450 km². Het grootste eiland is Mahe en het tweede eiland is Praslin. Mahe ligt op

Nadere informatie

NIEUWBOUW OP DE GOLF FOTOBANK...

NIEUWBOUW OP DE GOLF FOTOBANK... NIEUWBOUW OP DE GOLF FOTOBANK... Qua architectuur zou u zich in dit project wel eens aan de Belgische kust kunnen wanen (bij mooi weer). Qua ligging gelegen naast het toekomstige clubhouse van Amarilla

Nadere informatie

SADSCORSICA 2014TOUR. 2014 SADS Geert Jansen

SADSCORSICA 2014TOUR. 2014 SADS Geert Jansen 1 8 Daagse rondreis op Corsica (Fr.), inclusief: Retour vliegticket Köln-Bonn / Corsica Vertrek Köln-Bonn 12 april 2014 (o.v.b.) Vertrek Corsica 19 april 2014 (o.v.b.) Overnachting in hotels Half pension

Nadere informatie

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC EASY LANGUAGES 16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC Waarom dit programma? Zomercursus jongeren van 16 tot 20 jaar Vanaf 1 week 20 lessen Engels per week Compleet programma met sporten en excursies

Nadere informatie

Colinas de los Menceyes

Colinas de los Menceyes HET PROJECT Colinas de los Menceyes Colinas de los Menceyes bestaat uit 128 luxe appartementen gelegen in een unieke omgeving en grenzend aan het natuurgebied met adembenemende zichten over het vulkanisch

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst Nationale Spelen 2016

Informatiebijeenkomst Nationale Spelen 2016 Informatiebijeenkomst Nationale Spelen 2016 Agenda 19.30 - Welkom 19.35 - Wat is Special Olympics? 19.45 - Omgang met de doelgroep 20.15 - Organisatie Nationale Spelen 2016 20.45 - Vragen 21.00 - Einde

Nadere informatie

Een resort met schoonheid zover het oog reikt

Een resort met schoonheid zover het oog reikt 89 Tropische vakantievilla S Een resort met schoonheid zover het oog reikt indigo Garden wordt een schitterend resort direct naast hole één van de golfbaan op Blue Bay. op dit glooiende terrein verrijzen

Nadere informatie

Beste Fietsliefhebber,

Beste Fietsliefhebber, Beste Fietsliefhebber, Hartelijk dank voor uw interesse in een fietsvakantie. Graag verzorgen wij voor u een onvergetelijke ervaring op Mallorca. Fietsen op Mallorca is een ware belevenis en geschikt voor

Nadere informatie

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck BEDRIJVENGIDS 2016 Activiteiten & arrangementen op de Berendonck WELKOM Waterski- & Outdoorcentrum de Berendonck Welkom bij Waterskicentrum- & Outdoorcentrum de Berendonck. In deze brochure vindt u de

Nadere informatie

Toelatingscriteria m.b.t niveau sport:

Toelatingscriteria m.b.t niveau sport: Toelatingscriteria m.b.t niveau sport: Basis eis: de sport dient erkend te zijn door het NOC*NSF Topsporter: De sporter dient op onderstaand niveau actief te zijn binnen zijn/haar leeftijdscategorie, of

Nadere informatie

Columbus Isle. De Bahamas bieden alles voor de ideale strandvakantie. Bahama's Archipel van de Bahama's. Resort highlights

Columbus Isle. De Bahamas bieden alles voor de ideale strandvakantie. Bahama's Archipel van de Bahama's. Resort highlights Columbus Isle Bahama's Archipel van de Bahama's De Bahamas bieden alles voor de ideale strandvakantie Resort highlights Spend your vacation on a secluded island Explore the gorgeous underwater world Have

Nadere informatie

CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16

CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16 CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16 CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16 DAG TOURS VAN DE KUST NAAR DE BERGEN SPOOR LANGS DE OOSTKUST TEIDE ZUID Onze Kust tot aan de Bergen tour neemt u mee naar de locale dorpjes en stadjes

Nadere informatie

TE KOOP Cumbre del Sol

TE KOOP Cumbre del Sol TE KOOP 448011 Cumbre del Sol 240.000 KENMERKEN Prijs 240.000 Woningtype Appartement Woonruimte 77m² Woontype Bestaande bouw Stad Cumbre del Sol Adres 448011 OMSCHRIJVING Prachtig appartement met zeezicht

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie