Reisprogramma. Cook it! Style it! Shoot it! Marrakech

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reisprogramma. Cook it! Style it! Shoot it! Marrakech"

Transcriptie

1 Reisprogramma Cook it! Style it! Shoot it! Marrakech

2 Met FoodshootXL op Culinaire Fotografiereis naar Marrakech 23 t/m 26 mei t/m 6 oktober 2014 (offerfeest) Dol op eten én op fotografie? Erika Ottens, specialist in culinaire fotografie en styling, organiseert al enkele jaren culinaire fotografie workshops in Amersfoort. Na het grote succes van deze workshops komt FoodshootXL nu met iets nieuws: een culinaire fotografie reis voor beginners naar Marrakech! Geurige gerechten en kleurrijke markten Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar de Marokkaanse keuken, geurige gerechten en kleurrijke markten, dan is dit zeker iets voor jou. Je kunt je hart ophalen tijdens dit 4-daagse Cook and Foodshoot arrangement in Marrakech waarin koken, proeven, fotograferen en vooral beleven van de Arabische keuken de uitdaging vormen. Dit arrangement wordt begeleid door een team van professionals en is geschikt voor iedereen die van koken, voedsel en/of fotograferen houdt. Koken in de Medina Je leert de Marokkaanse keuken kennen door een kookworkshop te volgen en te fotograferen bij Saadia. Ook gaan we een kijkje in de keuken nemen van een Marokkaanse familie en helpen we mee met het bereiden van een overheerlijke lunch.

3 Tijdens deze reis ga je ook op pad om een reportage te maken in de nabij gelegen kruidenwinkels, op de vismarkt en olijf- en andere markten. De houtgestookte broodbakovens zijn natuurlijk een dankbaar object voor prachtige sfeerbeelden. En de voedselstalletjes op het bekende Jemaa el Fna plein mag je zeker niet missen. Saadia en haar team verzorgen deze dagen naast de kookworkshop ook een culinaire wandeling en de gerechten voor het fotodiner. Je overnacht in de charmante Riad Janna, welke slechts 10 minuten lopen van het hartje van de stad en medina verwijdert is. Is de groep wat kleiner dan overnachten we in Riad Petit Darkoum eveneens vlakbij het centrale plein of gelijkwaardig. Bismillah, oftewel eet smakelijk! Bij aankomst in Marrakech krijg je zelf de mogelijkheid een taalles Marokkaans te volgen, zodat je hiervan de komende dagen profijt kunt hebben. Wat is er nou leuker dan in het Arabisch je tafelgenoten eet smakelijk te wensen? Uiteraard kun je met de Franse taal uitstekend uit de voeten in dit Arabische land. Verder is het een internationaal georiënteerde reis. De workshops zullen, afhankelijk van de samenstelling van de groep in het nederlands, engels en/of frans gehouden worden.

4 Praktische informatie Tarief: 645,- 125,- pp/per extra bouwsteen Duur: 4 dagen/3 nachten Data: 23 t/m 26 mei 2014, 3 t/m 6 oktober 2014 (offerfeest) Andere data op aanvraag. Locatie: Marrakech, Marokko Deelnemers: minimaal 6 - maximaal 10 Inbegrepen: accommodatie op basis van gedeelde 2-pers kamers, alle maaltijden. Inclusief workshops, uitstapjes, hand out met foto-opdrachten en receptenbundel, plattegrond en boekje Marrakech (lonely planet) Niet inbegrepen: vlucht, reis- en annuleringsverzekering, drankjes en overige uitgaven. Fotografie niveau Deze reis is geschikt voor beginners die al redelijk overweg kunnen met hun spiegelreflexcamera of compactcamera met instelmogelijkheden, maar die nog geen ervaring hebben met deze bijzondere en gespecialiseerde tak van fotografie. Ook semi professionals waarvoor food fotografie nieuw is zijn van harte welkom. Natuurlijk proberen wij een geweldige Cook & Foodshoot Experience neer te zetten en te zorgen voor een perfecte organisatie. Het kan voorkomen dat we het programma ter plaatse moeten aanpassen door bijvoorbeeld de weersomstandigheden. We gaan ervan uit dat onze deelnemers hier begrip voor hebben.

5 Cook & Foodshoot Experience Marrakech Koken Proeven Fotograferen Beleven Het programma Dag 1 Vanaf uur ben je welkom in de accommodatie (waarbij rekening is gehouden met het vluchtschema van Transavia.com vanuit Amsterdam naar Marrakech, maar ook Ryanair biedt zeer voordelige vluchten aan vanaf Eindhoven). Proef alvast de sfeer van de rode stad en slenter door de souks, de medina of bezoek het Bahia Paleis, de Majorelle tuin, Ali Ben Youssef Medersa, Koutoubia minaret en Mnebhi paleis. Ook Dar Si Said, Agnaou poort, Palmeraie of de Sadische graven zijn een bezoekje waard. En natuurlijk nog veel meer! uur uur: Kennismaking, diner en briefing. Ontdek daarna het Jmaa el Fna plein op eigen gelegenheid en maak alvast prachtige foto s van de dampende voedselstalletjes. Dag uur 9.30 uur: Ontbijt in de Riad uur-11.30: Een Marokkaanse taalles en uitleg over Marokkaanse gewoonten en gebruiken voor de liefhebbers (incl. prijs) bij taleninstituut Study Arabic Marrakech. We gaan met de Petit taxi erheen en met de stadsbus terug voor een optimale beleving van het locale vervoer uur uur: Culinaire wandeling door de kruidensouks, lunch bij Café des Epices of Maison de la photographie, wandeling langs enkele broodbakovens, bezoek aan het fotografie museum. Ca 4/5 uur incl. fotografie & lunch uur Tangia s uit de Fondouk proeven.

6 Dag 3 Ontbijt vanaf 8.30 uur uur: Na het ontbijt lekker shoppen in de Souk met onze styliste Marloes die je precies gaat vertellen hoe ze dat aanpakt voor de shoot die we s middags gaan houden. Lunch in de Riad in de vorm van kleine Marokkaanse hapjes uur Bereiden maaltijd voor de foodshoot met aansluitend het fotodiner en fotobespreking in de accommodatie. Voorafgaand van het diner maak je foto s van 3 gerechten met behulp van bestaand licht/sfeerlicht en styling. Uitleg over food- en propstyling wordt gegeven door de styliste. Dag uur 9.30 uur: Ontbijt uur: Uiterlijke check-out accommodatie. Optionele bouwstenen Dag 5 Ontbijt vanaf 8.30 uur, daarna nemen we een kijkje in de keuken bij een echte Marokkaanse familie. Dit is inclusief inkopen doen op de groenten markt en het bereiden van de gezamenlijke lunch en fotografie. Voor de liefhebbers staat er in de namiddag een bezoek aan de Tanneries gepland uur: Hamam Les Bains de Marrakech Een ontspannend traditioneel hammam uitje bij een van de beste badhuizen in Marrakech. Incl. black soap bodyscrub, ghassoul body mask, 4 handen massage en gebruik van zwembad. Badkleding verplicht in de Hammam. Vrije avond

7 Dag uur 9.30 uur: Ontbijt uur: Inkopen doen op de lokale kruiden- en voedselmarkten onder begeleiding van de kok. Het moment om zelf een echte tagine of couscous-pan te scoren! uur: Marokkaanse Kookles. Maaltijd wordt na de kookles genuttigd. Fotoreportage tijdens de kookles. We werken in 2 groepen zodat kookles en fotografie afgewisseld kan worden uur: Diner (snackjes) op het Jemaa el Fna plein waarbij je je nieuwe fotografieskills in de praktijk kunt brengen. Dit programma is onder voorbehoud van (prijs)wijzigingen FoodshootXL Contact: FoodshootXL Erika Ottens Van Almondestraat 15 c 3814 RV Amersfoort The Netherlands Tel info@foodshootxl.com Samenwerkende partners:

8 Algemene voorwaarden Kook- en fotoreizen Marokko Aanmelden & Overeenkomst U dient zich schriftelijk aan te melden. Dit kan online door het inschrijfformulier in te vullen of per dezelfde gegevens aan te leveren. Na ontvangst wordt uw reservering in behandeling genomen en krijgt u binnen 5 werkdagen bericht van ontvangst. Een ontvangen inschrijfformulier dient als een bindende overeenkomst tussen de deelnemer, U en de reisorganisator, FoodshootXL. Tevens verklaart U hierbij op de hoogte te zijn van de Algemene voorwaarden voor deelname aan de Kook- en fotoreizen. Betaling Bij het bericht van ontvangst, na reservering van de kook-en fotoreis, ontvangt u tevens de betalingsvoorwaarden. FoodshootXL hanteert de volgende betalingsvoorwaarden: Een aanbetaling bij boeking van EUR 250,00 voor alle op de website vermelde kook- en fotoreizen. De aanbetaling dient binnen 14 dagen, na ontvangst van de factuur, in het bezit te zijn van FoodshootXL. Het restant van de betaling dient uiterlijk 6 weken voor aanvangsdatum van de fotoreis in het bezit te zijn van FoodshootXL, tenzij anders schriftelijk met u is overeengekomen. Indien u zich binnen 6 weken voor aanvang van de reis aanmeld, dient bij boeking het gehele bedrag, per omgaande, voor de fotoreis in één keer te worden voldaan. Bij niet tijdige betaling is de deelnemer in gebreke. FoodshootXL zal de deelnemer hier schriftelijk op wijzen en in de gelegenheid stellen de betaling alsnog, binnen 5 dagen te voldoen. Blijft betaling uit, dan heeft FoodshootXL het recht de overeenkomst op te zeggen. Annuleringskosten komen voor rekening van de deelnemer. Overgemaakte bedragen zijn niet te storneren (zie onder annuleren). Annuleren Een kook- en fotoreis kan zowel door de deelnemer als de reis organisator (FoodshootXL) worden geannuleerd. Bij annulering vervalt de overeenkomst tussen beide partijen. Annulering door de deelnemer, U De deelnemer kan om uiteenlopende redenen de kook- en fotoreis moeten annuleren. FoodshootXL hanteert de onderstaande annuleringskosten berekening: Tot 6 weken (42 dagen) voor aanvang reis, 0% wordt in rekening gebracht. Tot 4 weken (28 dagen) voor aanvang reis, 50% wordt in rekening gebracht. Tot 2 weken (14 dagen) voor aanvang reis, 75% wordt in rekening gebracht. Binnen 2 weken (14 dagen) voor aanvang reis, 100 % wordt in rekening gebracht.

9 Annulering door FoodshootXL FoodshootXL kan een kook- en fotoreis moeten annuleren om de volgende redenen: 1. Het in de aankondiging vermelde minimum aantal deelnemers is niet gehaald. 2. Onvoorziene omstandigheden van dusdanige aard, dat van FoodshootXL niet kan worden verlangd de kook- en fotoreis te starten, dan wel voort te zetten. FoodshootXL zal een passend alternatief bieden of het totale betaalde bedrag aan de deelnemer terugstorten. Aansprakelijkheid FoodshootXL kan niet aansprakelijk worden gesteld voor: 1. Het niet, niet tijdig, niet juist ontvangen van berichten, zoals mail en post, noch voor de gevolgen hiervan. 2. Gebeurtenissen zoals nalatigheid, verlies, diefstal, ongeval, letsel of schade aan deelnemers of eigendommen van deelnemers, voortvloeiend uit welke oorzaak dan ook gedurende de kook- en fotoreis of tijdens het vervoer naar de plaats van bestemming van de kook-en fotoreis. 3. Het niet op tijd aanwezig kunnen zijn op de aangegeven locatie of vertrekpunt. (De nareis die eventueel volgt is voor eigen rekening) 4. Het aanpassen van het programma als gevolg van lokale invloeden of omstandigheden. 5. De gevolgen die voortvloeien uit onvoldoende fysieke fitheid en (verborgen) lichamelijke gebreken. Overmacht FoodshootXL is niet aansprakelijk voor overmacht. Onder overmacht wordt verstaan abnormale en niet te voorziene omstandigheden, waarvan de gevolgen ondanks alle voorzorgsmaatregelen niet konden worden vermeden. Kostbaarhedenverzekering FoodshootXL raadt u aan een kostbaarheden verzekering af te sluiten voor uw fotoapparatuur. Een (doorlopende) reisverzekering dekt meestal maar een deel van de kosten van uw fotoapparatuur. Reisverzekering FoodshootXL raadt u aan een reisverzekering af te sluiten. Niet alle medische behandelingen worden door uw zorgverzekeraar voor 100% vergoed. Annuleringsverzekering FoodshootXL raadt u aan een annuleringsverzekering af te sluiten. Informatiebijeenkomst Uiterlijk 10 dagen voor aanvang van de kook- en fotoreis vindt er een informatiebijeenkomst plaats. De deelnemers kunnen met elkaar en de reis organisator kennismaken. Daarnaast zal een presentatie worden gegeven over de reisbestemming en volgt uitleg over vertrek- en verzameltijden, praktische informatie zoals carpoolen, pakadvies en fotoapparatuur.

10 Informatiemap Alle deelnemers ontvangen een informatiemap/pakket met specifieke informatie over de kook- en fotoreis. Deze informatiemap/pakket wordt tijdens de informatiebijeenkomst uitgedeeld. Indien u niet bij de bijeenkomst aanwezig kunt zijn, wordt de map u per mail of post toegezonden. Reisbegeleiding Alle kook- en fotoreizen van FoodshootXL staan onder begeleiding van een ervaren fotografe, styliste en kok, die naast verstand van het eigen vakgebied ook over uitstekende plaatselijke gebiedskennis beschikken. Daarnaast zijn de reisbegeleiders ook verantwoordelijk voor het ordelijk verloop van de kook- en fotoreis. Hun aanwijzingen dienen ten aller tijde te worden opgevolgd. Bij overtreding van wet of het bezorgen van overlast, kan de workshopbegeleider besluiten de desbetreffende deelnemer van verdere deelname aan de workshop uit te sluiten. Deelnemer heeft in dit geval geen recht op gehele of gedeeltelijke teruggave van de betaling voor desbetreffende workshop. Eventueel extra kosten die bij uitsluiting moeten worden gemaakt, worden verhaald op de deelnemer. Roken Het is niet toegestaan in de accommodatie(s) en tijdens de reis te roken. Indien wenselijk kunnen rookpauzes worden ingelast op een daarvoor bestemde plaats. Het programma is onder voorbehoud van (prijs)wijzigingen. Vormgeving: DsignKamer

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

Mysterieus en culinair Marrakech

Mysterieus en culinair Marrakech Mysterieus en culinair Marrakech 25/05 tot 29/05/2018 5 dagen, 4 nachten Beleef tijdens deze citytrip de sprookjesachtige Arabische sfeer van duizend-en-eennacht. Geen betere plaats om kennis te maken

Nadere informatie

SINGLE REIS MARRAKECH

SINGLE REIS MARRAKECH SINGLE REIS MARRAKECH Party-time in Marrakech! Is Kerst niet helemaal jouw ding? Kom dan voor een flinke portie cultuur/ lekker eten/ leuk gezelschap en een HOT uitgaansleven naar Marrakech. In de stad

Nadere informatie

1: Bij het totstandkomen van de overeenkomst dient een aanbetaling van 50% van de totale overeengekomen reissom te worden voldaan.

1: Bij het totstandkomen van de overeenkomst dient een aanbetaling van 50% van de totale overeengekomen reissom te worden voldaan. Huurvoorwaarden Artikel 1: Algemene huurvoorwaarden Vakantiewoningen in Curacao De overeenkomst komt tot stand door aanvaarding door de huurder van het aanbod van Vakantiewoningen in Curacao. Na totstandkoming

Nadere informatie

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN 22 29 September 2019 899 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Cultuur, natuur, Marrakesh, winkelen, vrouwenorganisaties, weef- en borduurworkshops met lokale vrouwen, kookworkshop,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot alle kamers, die worden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Natuurlijkbulgarije.nl Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle uitingen van

Algemene Voorwaarden Natuurlijkbulgarije.nl Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle uitingen van Algemene Voorwaarden Natuurlijkbulgarije.nl Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle uitingen van Natuurlijkbulgarije.nl en alle overeenkomsten tussen natuurlijkbulgarije.nl

Nadere informatie

AlgemeneVoorwaarden. Toepassing

AlgemeneVoorwaarden. Toepassing AlgemeneVoorwaarden Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Janne Travel en alle (reis)diensten en (reis)overeenkomsten verleend of gesloten door Janne Travel. Met Reiziger

Nadere informatie

Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland

Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland PROGRAMMA Datum van 28/05/2014 tot 01/06/2014 Citytrip van 5 dagen / 4 nachten Dag 1 : BRUSSEL MARRAKECH Afreis met een vlucht van Jetairfly naar Marrakech.

Nadere informatie

b. De deelnemer dient alle benodigde en gevraagde gegevens voor aanvang van de Leadership Experience naar waarheid te verstrekken.

b. De deelnemer dient alle benodigde en gevraagde gegevens voor aanvang van de Leadership Experience naar waarheid te verstrekken. 1. Definities A. Social Corporate Development (SCD): SCD maakt onderdeel uit van Stichting ImproveGhana (KvK 34349783). SCD stelt bedrijven in staat om haar professionals deel te laten nemen aan de Leadership

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Beterelandschapsfoto Geldig vanaf 3 december 2017

Algemene voorwaarden Beterelandschapsfoto Geldig vanaf 3 december 2017 Algemene voorwaarden Beterelandschapsfoto Geldig vanaf 3 december 2017 Definities Beterelandschapsfoto: natuurlijke persoon die workshops, cursussen en/of reizen aanbiedt Deelnemer: een natuurlijk persoon

Nadere informatie

KOOKWORKSHOPS LA COCOTTE 2017

KOOKWORKSHOPS LA COCOTTE 2017 KOOKWORKSHOPS LA COCOTTE 2017 Gezellig, leerzaam & culinair koken met elkaar. CONTACT KOOKWORKSHOPS OPEN INSCHRIJVING KOOKWORKSHOPS MET EIGEN GROEP KOOKWORKSHOPS MOGELIJKHEDEN KOSTEN DRANKENARRANGEMENT

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. INSCHRIJVING Deelnemers zijn ingeschreven voor een activiteit van het MindfulCentrum (behoudens punt 2)

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. INSCHRIJVING Deelnemers zijn ingeschreven voor een activiteit van het MindfulCentrum (behoudens punt 2) ALGEMENE VOORWAARDEN Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op trainingen, coachtrajecten, yogalessen en vakanties verzorgd door het MindfulCentrum. Artikel 1. INSCHRIJVING Deelnemers zijn

Nadere informatie

Reserveringsvoorwaarden van Vakantie Verhuur Indonesia

Reserveringsvoorwaarden van Vakantie Verhuur Indonesia Reserveringsvoorwaarden van Vakantie Verhuur Indonesia Vakantie Verhuur Indonesia VOF bemiddelt professioneel voor u in de huur/verhuur van een vakantiewoning, waarmee de huiseigenaar met u een verhuurcontract

Nadere informatie

Marrakech en ruime omgeving

Marrakech en ruime omgeving Marrakech en ruime omgeving 9 tot 16 maart & 16 tot 23 maart 2017 Een VIP arrangement voor maximum 8 personen! Hoewel Marrakech niet de hoofdstad van het land is, is dit vaak de eerste stad waar men aan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden buitenlandse schoolreizen

Algemene voorwaarden buitenlandse schoolreizen Algemene voorwaarden buitenlandse schoolreizen 2014-2015 Vastgesteld op: 3-7-2014 Inhoud Inschrijving... 3 Betaling... 4 Verzekering... 5 Annulering... 6 Grensdocumenten... 7 Regels tijdens de reizen...

Nadere informatie

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten,

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten, Beste mensen, Met trots presenteren wij ons programma voor de reis naar Melun (Région Ile-de-France- Fontainebleau). We zijn erin geslaagd een afwisselend programma samen te stellen. Net als vorig jaar

Nadere informatie

2. TOEPASSELIJK RECHT Op de overeenkomst tussen u en Groenendijk B.V. is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

2. TOEPASSELIJK RECHT Op de overeenkomst tussen u en Groenendijk B.V. is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Reglementen - Algemene voorwaarden Groenendijk B.V. Per 1 januari 2019 1. toepassing 2. toepasselijk recht 3. boekingen 4. reisdocumenten 5. betalingen 6. prijzen 7. extra kosten 8. borgsom 9. aankomst

Nadere informatie

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren.

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren. Algemene voorwaarden Boeking Op de website kun je zien op welke tours nog plaatsen beschikbaar zijn en uiteraard kun je hier ook je tour boeken. Na boeking ontvang je direct een bevestiging per e- mail.

Nadere informatie

NEXT Motorreizen is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 56253885

NEXT Motorreizen is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 56253885 Algemene Voorwaarden Datum opmaak: Oktober 2012 Laatste wijziging: Juli 2013, toevoeging STO-reisgarantie Maart 2015 Intellectueel eigendom digitale motorroute. Augustus 2015 Wijziging STO naar GGTO reisgarantie,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VIAGGI DA GUSTARE

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VIAGGI DA GUSTARE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VIAGGI DA GUSTARE Reserveren U kunt schriftelijk, telefonisch of per e-mail reserveren. Als u een accommodatie wilt huren, nemen wij eerst contact op met de eigenaar om na te gaan

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2012 VOF van Hesteren Pagina 1 van 5 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en/of diensten welke door SUZEN worden aangeboden. Deze Algemene Voorwaarden zijn van kracht per 1 januari 2018. Inhoudsopgave

Nadere informatie

Artikel 1. Inleidende bepalingen 1. In deze voorwaarden (hierna te noemen: Algemene Voorwaarden) wordt verstaan onder:

Artikel 1. Inleidende bepalingen 1. In deze voorwaarden (hierna te noemen: Algemene Voorwaarden) wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN K-JAK INLEIDING Artikel 1. Inleidende bepalingen 1. In deze voorwaarden (hierna te noemen: Algemene Voorwaarden) wordt verstaan onder: K-jak: K-jak, een reisorganisator die, in de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van BEDAWI Reg. Nr. 170472 Egypte

Algemene Voorwaarden van BEDAWI Reg. Nr. 170472 Egypte Algemene Voorwaarden van BEDAWI Reg. Nr. 170472 Egypte Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle reisovereenkomsten die zijn afgesloten met BEDAWI en op de website www.bedawi.com. Artikel 1

Nadere informatie

1.1 Elke offerte gemaakt door Barça voetbalreizen is geheel vrijblijvend en geldig tot 48 uur na verzending.

1.1 Elke offerte gemaakt door Barça voetbalreizen is geheel vrijblijvend en geldig tot 48 uur na verzending. Algemeen: Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die zijn/worden aangegaan met Barça voetbalreizen. De gegevens van Barça voetbalreizen zijn: Barça voetbalreizen Julianastraat

Nadere informatie

Schildervakantie in de Morvan! Zaterdag 09 juni zaterdag 16 juni 2012

Schildervakantie in de Morvan! Zaterdag 09 juni zaterdag 16 juni 2012 Schildervakantie in de Morvan! Zaterdag 09 juni zaterdag 16 juni 2012 Tekenen en schilderen én Bourgondisch genieten! Een schildervakantie in de Morvan; het groene hart van de Bourgogne, onder leiding

Nadere informatie

3. IN-DE-PLAATSSTELLING

3. IN-DE-PLAATSSTELLING Algemene voorwaarden van Domaine La Vigerie Nuyte Dordogne hieronder ook te verstaan de accommodaties Maison Larnolia, Maison Linchel en/ of bijbehorende faciliteiten en terreinen. TOEPASSING 1.Deze Algemene

Nadere informatie

ARTIKEL 1: TOT STANDKOMEN VAN DE OVEREENKOMST

ARTIKEL 1: TOT STANDKOMEN VAN DE OVEREENKOMST REISVOORWAARDEN Een boeking is een overeenkomst tussen de reiziger en Trans Costa Rica Tours S.A., een legale reisagent geregistreerd in Costa Rica bij het Registro Nacional (Costa Ricaans Nationaal Register)

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Totstandkoming overeenkomst 1.1 De aanmelding voor een reis geschiedt met de ontvangst door 2WA van een compleet ingevuld inschrijfformulier via de website van 2WA. 1.2 Na ontvangst van het inschrijfformulier

Nadere informatie

REISVOORWAARDEN GOOD SAFARI BV 2018

REISVOORWAARDEN GOOD SAFARI BV 2018 REISVOORWAARDEN GOOD SAFARI BV 2018 1. Reisovereenkomst 1.1 De reisovereenkomst komt tot stand op het moment dat de reiziger het aanbod van Good Safari BV accepteert. De dag van ontvangst van het door

Nadere informatie

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen.

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. Huurvoorwaarden Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. 1. Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen

Nadere informatie

Great Ethiopian Run - 8 dagen

Great Ethiopian Run - 8 dagen Great Ethiopian Run - 8 dagen Van 14 21 november 2016 organiseren wij een reis naar Ethiopië rondom de Great Ethiopian Run, het grootste hardloopevenement van Afrika. De reis wordt georganiseerd in samenwerking

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Live Mindfully Roots of Mindfulness Mountains & meditation Reis & Retraite in India.

Algemene Voorwaarden Live Mindfully Roots of Mindfulness Mountains & meditation Reis & Retraite in India. Algemene Voorwaarden Live Mindfully Roots of Mindfulness Mountains & meditation Reis & Retraite in India. Definities In deze algemene voorwaarden worden onder andere onderstaande termen met de daarnaast

Nadere informatie

REISVOORWAARDEN. VAN HENK VAN DAM STUDIEREIZEN Gevestigd te Espelerpad 3, 8311 PR Espel

REISVOORWAARDEN. VAN HENK VAN DAM STUDIEREIZEN Gevestigd te Espelerpad 3, 8311 PR Espel REISVOORWAARDEN VAN HENK VAN DAM STUDIEREIZEN Gevestigd te Espelerpad 3, 8311 PR Espel Artikel 1: Totstandkoming reisovereenkomst 1.1 De reisovereenkomst komt tot stand door aanvaarding van het aanbod

Nadere informatie

Algemene voorwaarden pagina 1 van 4. Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee.

Algemene voorwaarden pagina 1 van 4. Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee. Algemene voorwaarden pagina 1 van 4 Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee. 1. Toepassing Deze voorwaarden vormen één geheel met de overige informatie op www.zwartenhoeksestee.nl

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Ecktiv.nl, een initiatief van van Bercum s Dutch Travel Media, KvK nr

Algemene Voorwaarden Ecktiv.nl, een initiatief van van Bercum s Dutch Travel Media, KvK nr 1. Inleidende bepaling Ecktiv.nl is een initiatief van van Bercum s Dutch Travel Media, gevestigd te Haarlem en ingeschreven bij de KvK onder nr. 34251015, hierna te noemen Ecktiv. Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Live Mindfully Roots of Mindfulness Reis & Retraite in India.

Algemene Voorwaarden Live Mindfully Roots of Mindfulness Reis & Retraite in India. Algemene Voorwaarden Live Mindfully Roots of Mindfulness Reis & Retraite in India. Definities In deze algemene voorwaarden worden onder andere onderstaande termen met de daarnaast genoemde betekenis gebruikt:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Manta Travel

Algemene voorwaarden Manta Travel Algemene voorwaarden 1. Begripsbepalingen: Manta Travel: Opdrachtgever: Reiziger: Dienstverlener: Pakketreis: treedt op als bemiddelaar tussen opdrachtgever en dienstverlener. diegene die voorzichzelf

Nadere informatie

1. In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. Reisorganisator; Snowjoy Activities BV

1. In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. Reisorganisator; Snowjoy Activities BV Voorwaarden Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 1, lid 1 1. In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. Reisorganisator; Snowjoy Activities BV 2. Reisovereenkomst; de overeenkomst waarbij Snowjoy

Nadere informatie

INFORMATIE. Inclusief/exclusief Wij geven, voordat u definitief boekt, duidelijk aan wat wel en wat niet is inbegrepen.

INFORMATIE. Inclusief/exclusief Wij geven, voordat u definitief boekt, duidelijk aan wat wel en wat niet is inbegrepen. INFORMATIE Vliegtickets worden door Majestueus Marokko niet verkocht. Voor reizen op maat dienen de tickets zelf geboekt en betaald te worden. IndienMajestueus Marokko bemiddelt in de aankoop van tickets

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015 Impressie Locatie Monaco Algemene informatie Afbeelding Algemeen is een stad gelegen in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. heeft een oppervlakte van 156,18 km²

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf

Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf Deze voorwaarden zijn van toepassing op de reizen die door de NSkiV worden uitgevoerd. Voordat de overeenkomst

Nadere informatie

Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde huis onder te verhuren.

Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde huis onder te verhuren. NATUURLIJK LESBOS HUURVOORWAARDEN 2013 Art 01. ALGEMENE BEPALINGEN De huurder kan zich in geen enkel geval beroepen op enig recht langer te verblijven dan de overeengekomen huurperiode, dan alleen na overeenstemming

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN: Korte recreatieve verhuur

ALGEMENE VOORWAARDEN: Korte recreatieve verhuur ALGEMENE VOORWAARDEN: Korte recreatieve verhuur 1. TOEPASSING 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, boekingen en overeenkomsten met betrekkingen tot alle accommodaties

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 2.0

Algemene Voorwaarden Versie 2.0 Algemene Voorwaarden Versie 2.0 Algemene voorwaarden voor activiteiten georganiseerd door Mijn Stijl Fotografie Artikel 1: Definities Opdrachtnemer: Mijn Stijl Fotografie gevestigd aan de Pastoor Gillisstraat

Nadere informatie

Foto Avontuur Thailand

Foto Avontuur Thailand Foto Avontuur Thailand 2 Thailand You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14. Onze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Landhuis Antoniów

Algemene voorwaarden Landhuis Antoniów Algemene voorwaarden Landhuis Antoniów 2016 1. Toepassing Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen 1.1 en overeenkomsten met betrekking tot alle accommodaties en

Nadere informatie

Ski-Safari.nl. Het aanbod van Ski-Safari.nl is vrijblijvend en kan zo nodig door deze worden herroepen.

Ski-Safari.nl. Het aanbod van Ski-Safari.nl is vrijblijvend en kan zo nodig door deze worden herroepen. Algemene Reisvoorwaarden Ski-Safari.nl Deze reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle op de website genoemde reizen van Ski- Safari.nl, onderdeel van Mtours. Van kracht vanaf 1 oktober 2017 Artikel 1.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Idodidid

Algemene Voorwaarden Idodidid Algemene Voorwaarden Idodidid TOEPASSELIJKE ALGEMENE VOORWAARDEN Idodidid 1. Definities: In deze algemene voorwaarden hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis Idodidid gevestigd in Rotterdam,

Nadere informatie

De prijzen van onze tenten en kamer zijn inclusief staangeld, toeristenbelasting, gebruik van gas, en andere voorzieningen op de minicamping,

De prijzen van onze tenten en kamer zijn inclusief staangeld, toeristenbelasting, gebruik van gas, en andere voorzieningen op de minicamping, Algemene voorwaarden voor het boeken van een huurtent of reserveren van de Chambre d hôte 1. Hoe boekt u? U kunt telefonisch of via de mail reserveren. Wij hebben de volgende gegevens nodig: naam en adres

Nadere informatie

Kook en Proefstudio Den Haag

Kook en Proefstudio Den Haag Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is dé gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ga het Doen

Algemene voorwaarden Ga het Doen Algemene voorwaarden Ga het Doen INSCHRIJVEN VIA INTERNET Als je je aanmeldt voor een training bij GA HET DOEN, ontvang je daarvan een bevestiging per e- mail. Daarin staan de details van je aanmelding

Nadere informatie

Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis

Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis In samenwerking met natuurfotograaf en Finlandkenner Maas van de Ruitenbeek (www.maasvanderuitenbeek.nl) Het grensgebied tussen Finland en Rusland

Nadere informatie

AANVULLENDE VOORWAARDEN Tour de Vacance

AANVULLENDE VOORWAARDEN Tour de Vacance AANVULLENDE VOORWAARDEN Tour de Vacance INHOUD ARTIKEL 1 - Inleidende bepaling ARTIKEL 2 - De opdracht in het algemeen ARTIKEL 3 - De reserveringsopdracht ARTIKEL 4 - Betalingen ARTIKEL 5 - Wijziging in

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses

Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses 1. Begripsbepalingen 1.1. (Hoofd)huurder: een natuurlijk persoon of rechtspersoon die met de verhuurder een huurovereenkomst sluit ten aanzien van

Nadere informatie

3. IN-DE-PLAATSSTELLING

3. IN-DE-PLAATSSTELLING Huurvoorwaarden van Domaine La Vigerie Nuyte Dordogne hieronder ook te verstaan de accommodaties (Maison Larnolia en Maison Linchel) en/ of al bijbehorende faciliteiten en terreinen. TOEPASSING 1.Deze

Nadere informatie

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden.

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden. Algemene Cursusvoorwaarden MarketingShake Artikel 1: Definities 1.1 MarketingShake, de gebruikers van deze algemene voorwaarden, deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee MarketingShake als docenten of

Nadere informatie

MAROKKO. Reis mee naar de stad van Sheherazade 06/10-11/10/2019 OZ GROEPSREIZEN 2019

MAROKKO. Reis mee naar de stad van Sheherazade 06/10-11/10/2019 OZ GROEPSREIZEN 2019 OZ GROEPSREIZEN 2019 MAROKKO Reis mee naar de stad van Sheherazade 06/10-11/10/2019 Leer Marrakech op een unieke manier kennen. Bewonder de mooie architectuur en snuif de lokale sfeer op. We gaan op kookworkshop

Nadere informatie

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij!

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Yoga Retreat at Sea 16-18 november 2018 Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Voel je vitaal bij ROOTZ! Vitale groet,

Nadere informatie

Inschrijfformulier hondenworkshop

Inschrijfformulier hondenworkshop Inschrijfformulier hondenworkshop Locatie: Datum: Gegevens deelnemer: Naam: Telefoon: E-mail: Gegevens hond indien u deze mee wilt brengen: Naam: Leeftijd: Ras: Geslacht: Kan uw hond bij andere honden:

Nadere informatie

Reisovereenkomst: algemene voorwaarden

Reisovereenkomst: algemene voorwaarden Reisovereenkomst: algemene voorwaarden Voorafgaand Voor het boeken van een VRO Luxemburg kun je per e-mail contact opnemen of kom je persoonlijk bij ons langs om te kijken wanneer het mogelijk is qua planning.

Nadere informatie

Artikel 1, lid 2 Deze reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle reisovereenkomsten.

Artikel 1, lid 2 Deze reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle reisovereenkomsten. Voorwaarden Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 1, lid 1 1. In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. Reisorganisator; Snowjoy BV, vertegenwoordigd door R. van Velthoven en C. Paijmans. 2. Reisovereenkomst;

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Aantal deelnemers: minimaal 6 maximaal 15 deelnemers. Workshop wordt door twee personen begeleid.

Aantal deelnemers: minimaal 6 maximaal 15 deelnemers. Workshop wordt door twee personen begeleid. Workshop Bee-delicious : Ons voedsel bijen voedsel. Op deze dag leer je op welke wijze wij afhankelijk zijn van bijen voor ons voedsel en geniet je vooral van gezond voedsel dankzij bijen. Naast een uitleg

Nadere informatie

13.2 Indien u binnen 24 uur na de overeengekomen datum zonder nadere kennisgeving niet bent gearriveerd, wordt dit beschouwd als een annulering.

13.2 Indien u binnen 24 uur na de overeengekomen datum zonder nadere kennisgeving niet bent gearriveerd, wordt dit beschouwd als een annulering. 1. TOEPASSING 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot de accommodatie en andere faciliteiten die wordt verhuurd door chalet.xpooz.nl

Nadere informatie

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans ZwangerRetreat 30 en 31 maart 2019 Tijd voor jezelf! De kleine in je buik, je voorbereiden op jouw bevalling. Ontspannen en de zinnen verwennen. Gezond & biologisch eten. Vragen kunnen stellen, vol inspiratie

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T Reisvoorwaarden AIE Op de reizen van de Asociación Iberoamericana (in het vervolg kortweg AIE genoemd) zijn onderstaande boekings- en reisvoorwaarden van toepassing. Deze hebben betrekking op het boekingsproces,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dynamic Holland (SingleSun, SingleSnow, SnowMania)

Algemene Voorwaarden Dynamic Holland (SingleSun, SingleSnow, SnowMania) Algemene Voorwaarden Dynamic Holland (SingleSun, SingleSnow, SnowMania) 1. Algemeen Het volgende klinkt allemaal wat zwaar, maar is noodzakelijk door de huidige wetgevingen. Wanneer je op vakantie gaat

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Creatrix Populus

Algemene Verkoopvoorwaarden Creatrix Populus Algemene Verkoopvoorwaarden Creatrix Populus Algemeen Deze algemene reisverkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten betreffende de definitieve deelname aan de studiereis van Creatrix

Nadere informatie

Algemene voorwaarden La Lègerie

Algemene voorwaarden La Lègerie Algemene voorwaarden La Lègerie 1. Boekingen La Legèrie neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. La Lègerie behoudt zich het recht voor om te allen tijde zonder opgaaf van redenen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2009

Algemene voorwaarden 2009 Algemene voorwaarden 2009 Reisorganisatie De reisorganisatie is in handen van CROM Events & Communication (hierna te noemen CROM), adres Avda de les Alegries 14, 17310 Lloret de Mar, Spanje. Door het ondertekenen

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE Buenos dias a Catalunya.De familie van de International Marching League (IML) breidt zich steeds verder uit. Sinds 2007 is ook de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden HelloTwello

Algemene Voorwaarden HelloTwello Algemene Voorwaarden HelloTwello 1. TOEPASSING 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot de groepsaccommodatie en campingplaatsen

Nadere informatie

3.2. Verzekering Het afsluiten van een reisverzekering is verplicht. Het afsluiten van een annuleringsverzekering wordt aangeraden.

3.2. Verzekering Het afsluiten van een reisverzekering is verplicht. Het afsluiten van een annuleringsverzekering wordt aangeraden. Algemene voorwaarden Yoga-Vakantie.com 1. 0 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Yoga-vakantie.com (YV) : de organisatie, Yogavakantie (KvK), gevestigd te Rotterdam, Passerelstraat 38 b.

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

World Scout Jamboree 2019 North America Deelnemersvoorwaarden IST

World Scout Jamboree 2019 North America Deelnemersvoorwaarden IST World Scout Jamboree 2019 North America Deelnemersvoorwaarden IST Inleiding Een World Scout Jamboree (WSJ) is een uniek evenement: een vierjaarlijkse ontmoeting tussen scouts uit de hele wereld. De 24ste

Nadere informatie

Samen Reizen Alle reizen vertrekken vanuit de Kempen. De reizigers Rolstoel/ rollator Begeleiding Accommodatie

Samen Reizen Alle reizen vertrekken vanuit de Kempen. De reizigers Rolstoel/ rollator Begeleiding Accommodatie Organiseert begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking die net niet zelf kunnen gaan. Al onze voorwaarden staan op internet www.samenreizen.com of vraag ze op bij samenreizen@hotmail.com

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Winterbergbus Snow Included

Algemene Voorwaarden Winterbergbus Snow Included Algemene Voorwaarden Winterbergbus Snow Included ARTIKEL 1 DEFINITIES ARTIKEL 2 GEORGANISEERDE GROEPSREIZEN ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Accommodatieverschaffer: de organisatie

Nadere informatie

Reis en boekingsvoorwaarden

Reis en boekingsvoorwaarden Reis en boekingsvoorwaarden Artikel 1 INLEIDENDE BEPALING Artikel 1, lid 1 In deze Reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1-Verhuurbedrijf Texelvakanties, treedt bij elke dienstverlening nooit in eigen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1 januari 2014 La Pommeraie ~ Le Bourg ~ 71550 Roussillon en Morvan ~ France (Bourgogne) mobiel: +31.6.54.21.57.94 ~ tel: +31.20.889.04.66 ~ info@lapommeraie.nl Onderstaand treft u

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Harmanda Wapstra fotografie.

Algemene voorwaarden Harmanda Wapstra fotografie. Algemene voorwaarden Harmanda Wapstra fotografie. Bedrijfsgegevens Handelsnaam: Harmanda Wapstra Fotografie Kvk nr: 68484879 BTW-nr: NL210086051 Rekening nummer: NL65 INGB 0652 9528 95 1. Algemeen 1. Deze

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden VOF van Hesteren Pagina 1 van 6 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal Angels

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Creatrix Populus

Algemene Verkoopvoorwaarden Creatrix Populus Algemene Verkoopvoorwaarden Creatrix Populus 1. Definities: 1.1 In deze Algemene Verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a) Creatrix Populus: Organisatie die het evenement Creatrip productioneel realiseert.

Nadere informatie

Algemene reisvoorwaarden

Algemene reisvoorwaarden Algemene reisvoorwaarden Artikel 1: Inleidende bepalingen. Artikel 1, lid 1: A. Swisschalet / Flexchalet: Degene die, in uitvoering van zijn bedrijf accommodaties verhuurt. De accommodaties bestaan uit

Nadere informatie

Therapeut/Coach/Trainer: De natuurlijke- of rechtspersoon die op verzoek van Opdrachtnemer de door Opdrachtgever verstrekte opdracht uitvoert.

Therapeut/Coach/Trainer: De natuurlijke- of rechtspersoon die op verzoek van Opdrachtnemer de door Opdrachtgever verstrekte opdracht uitvoert. Algemene Voorwaarden 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: J.J. Arendse, opererend onder de handelsna(a)m(en) Praktijk DHC en/of Paardenservice, namens wie de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje 1.Toepassing algemene voorwaarden chaletverhuur 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle huurovereenkomsten welke, direct of indirect, worden

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Happy with Yoga KvK:

Happy with Yoga KvK: Happy with Yoga KvK: 59793244 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van Happy with Yoga en bijbehorende websites. De algemene voorwaarden zijn ter inzage beschikbaar

Nadere informatie

4. Met uw inschrijving geeft u aan kennis te hebben genomen van onze Algemene voorwaarden.

4. Met uw inschrijving geeft u aan kennis te hebben genomen van onze Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden MSP Opleidingen - www.mspopleidingen.nl Artikel 1: Definities 1. MSP Opleidingen, de gebruikers van deze algemene voorwaarden, deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee MSP Opleidingen

Nadere informatie

Boekings Voorwaarden van VoetbalOnTour VOF

Boekings Voorwaarden van VoetbalOnTour VOF Boekings Voorwaarden van VoetbalOnTour VOF Artikel 1: Algemeen, toepasselijkheid voorwaarden Deze Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die zijn/worden aangegaan met VoetbalOnTour

Nadere informatie

Werkdagen: de dagen maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur, uitgezonderd erkende feestdagen.

Werkdagen: de dagen maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur, uitgezonderd erkende feestdagen. INHOUD ARTIKEL 1 - Inleidende bepaling ARTIKEL 2 - De opdracht in het algemeen ARTIKEL 3 - De reserveringsopdracht ARTIKEL 4 - Betalingen ARTIKEL 5 - Aansprakelijkheid ARTIKEL 6 - Documenten ARTIKEL 7

Nadere informatie