Nieuwsbrief. Beste lezer,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Beste lezer,"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Beste lezer, Het is heerlijk lente en de verkiezingen zijn weer achter de rug. Als SpeelOké in Delft mee zou doen aan de verkiezingen en zichzelf zou moeten promoten dan waren er absoluut geen zwevende kiezers. Net als bij een politieke partij moet er een visie zijn en uitgedragen worden. Wijze en verstandige beslissingen nemen voor korte en langere termijn, geld nuttig besteden. Kortom alles waar de achterban iets aan heeft. Ieder kind heeft recht om te kunnen spelen met goed speelgoed dat ook betaalbaar is. Hier staat SpeelOké voor. Fijne en gedreven vrijwilligers dragen dit elke gelegenheid weer uit. SpeelOké is ook maatschappelijk betrokken. De financiën zijn kort en overzichtelijk, er wordt geen winst behaald. Het geld dat binnenkomt, komt direct ten goede voor uitbreiding van de speelgoedcollectie. Lange en korte termijn? Er wordt goed en creatief nagedacht, gewikt en gewogen om tot een besluit te komen. Bijvoorbeeld het nieuwe digitale uitleensysteem. Met de slogan: SpeelOké daar word je vrolijk van hoeft geen enkele kiezer te worden overtuigd. Enige is wel, dat als SpeelOké met ruime meerderheid van stemmen zou worden gekozen, deze als eerste de leeftijd om te stemmen direct naar beneden zou moeten brengen, zeg vanaf 2 jaar (als je goed in een vakje kunt kleuren)! Actualiteiten Strippenkaart kan weer! Zoals abonnees van SpeelOké locatie 1 weten, is daar sinds 1 januari 2014 een geautomatiseerd uitleensysteem ingevoerd. Dat ging niet zonder hobbels, maar zo langzamerhand begint iedereen er al aardig thuis in te raken, mede dankzij jullie geduld. De strippenkaart was tijdelijk buiten dienst gesteld, maar kan vanaf heden weer gebruikt worden! Veranderingen binnen SpeelOké De definitieve samenwerking tussen de twee locaties van Kinschotstraat en Aart van der Leeuwlaan is een feit. SpeelOké heeft vanaf heden 2 vestigingen in Delft. Er is een nieuw en groter bestuur gevormd. Let op: Beide locaties behouden ieder een eigen speelgoedassortiment en elk een afzonderlijk systeem voor het innemen en uitlenen van speelgoed. Tevens hanteert elke locatie een eigen abonnementskaart. Daarom is het NIET mogelijk om geleend speelgoed van de ene bij de andere speelotheek te retourneren. Flyers en website Er zijn nieuwe flyers gedrukt met vermelding van beide locaties. Deze worden momenteel verspreid over Delftse adressen waar veel ouders en kinderen verwacht worden. Binnenkort zal ook de website van de 2 locaties één gezicht krijgen. SpeelOké met de tijd mee, like ons op Facebook.

2 Oproep! In de krant heeft u misschien gelezen dat het gebouw aan de locatie Aart van der Leeuwlaan na de zomer een andere invulling gaat krijgen, waardoor SpeelOké moet wijken. Waar naar toe? Graag zou deze vestiging een nieuwe plek willen vinden in de wijk Voorhof. Weet of kent u een geschikte locatie binnen Delft waar SpeelOké zich kosteloos kan huisvesten, laat het ons weten! Alle ideeën zijn welkom! Werving vrijwilligers en maatschappelijke stages De speelotheek kan altijd meer vrijwilligers gebruiken, evenals maatschappelijke stagiaires. De vacatures zijn te vinden bij de (online) vacature bank van Participedelft.nu Een groter publiek bereiken DOK bibliotheek en SpeelOké willen elkaar onder de aandacht brengen bij een groter publiek. Dit gebeurt o.a. door het in huis hebben van elkaars informatiefolders. In de centrale bibliotheek op de jeugdafdeling is speelmateriaal van SpeelOké beschikbaar gesteld om ter plekke mee te ravotten. De bekende stokpaardjes bijvoorbeeld! Samenwerking Speelotheek Speeloké en Hiep hiep hoera Persbericht: De Delftse speelotheek SpeelOké schenkt voor het jaar speelbonnen aan liefdadigheidsorganisatie Hiep hiep hoera ten behoeve van 3 gezinnen die op bijstandsniveau leven. De keuze van de gezinnen die voor deze bonnen in aanmerking kunnen komen, is overgedragen aan de initiatiefneemster van Hiep hiep hoera, Angelick Swart, die stelt Enorm blij te zijn met deze actie waardoor deze gezinnen een jaar lang wisselend speelgoed kunnen lenen. Hiep hiep hoera is een liefdadigheidsorganisatie die zich inzet voor kinderen uit arme gezinnen in Delft en omgeving. Ouders die het financieel niet kunnen opbrengen om de verjaardag van hun jarige kind te kunnen vieren, kunnen hier aankloppen voor hulp. Gratis verjaardagscadeaus, traktaties om uit te kunnen delen en lekkers en versieringen om het thuis gezellig te maken op de dag van de verjaardag. Project Kunst in Voordijkshoorn In mei organiseert de Brede school Voordijkshoorn de projectweek Kunst. SpeelOké locatie Van Kinschotstraat participeert hierin en zal voor die gelegenheid binnen dit thema ook iets leuks aanbieden. Wordt vervolgt dus!

3 Even bijpraten Kerstmarkt Delftse Zaak De Delftse Zaak is een initiatief van de partners van Bedrijf en Samenleving Delft, tegenwoordig De Delftse Uitdaging. De kerstmarkt werd gehouden in DOK Centrum. Alle partners die de Delftse Zaak vormgeven, zijn maatschappelijk organisaties. Zij verkochten hier hun specifieke producten. SpeelOké was aanwezig en verkocht de cadeau-speelbon, welke ingewisseld kan worden voor een jaar abonnement op het lenen van speelgoed. De betrokkenheid bij de Kerstmarkt van de vrijwilligers van SpeelOké was groot. Zij lieten een ontzettend goed samenspel zien!! Iedereen kon een steentje bijdragen: in de voorbereiding, de opbouw van de stand, het vormgeven en verpakken van de speelbonnen, de eigenlijke verkoop, het schminken van kinderen en uiteindelijk het opruimen en de evaluatie. 8 cadeaubonnen zijn verkocht, vele flyers zijn uitgedeeld. Deze actie heeft de Delftse Post gehaald. Jantje Beton-actie Begin dit jaar is er deelgenomen aan de Jantje Betoncollecte. Dit jaar was de actie eerder dan normaal i.v.m. carnaval. In heel Delft is bijna bij elkaar gecollecteerd. Voor SpeelOké zijn de volgende bedragen van toepassing: bruto opbrengst was 326,77 de helft hiervan, een bedrag van 158,43 is voor SpeelOké. Minder dan vorig jaar? Dat klopt, ongeveer de helft. Dit heeft te maken dat er in minder tijd en met minder menskracht is gecollecteerd. Eigenlijk lang niet gek! Heeeeeeeel hartelijk bedankt, ook de kinderen die zich hiervoor hebben ingezet!! Kennismaking vrijwilligers onderling Omdat SpeelOké nu 2 locaties heeft, werd het tijd voor een onderlinge ontmoeting. Het leuke initiatief om alle vrijwilligers met elkaar kennis te laten maken en met elkaar van gedachten te wisselen, werd onder leiding van Karin van Assen op een inspirerende manier verzorgd en gepresenteerd. De groep werd in spelvorm uitgedaagd tot interactie. Spelenderwijs kwamen vragen aan bod als: wat was de aanleiding om je voor de speelotheek in te gaan zetten; hoe vind je het om hier mee bezig te zijn; hoe ziet de ideale vrijwilliger er eigenlijk uit; ken je mensen met dergelijke ambities? Er was een hoop lol en gezelligheid en de door iedereen meegebrachte hapjes waren verrukkelijk!! SpeelOké -vrijwilliger worden iets voor u? Enkele uitspraken van vrijwilligers met SpeelOké ambities: Net als bijen, samen werken aan een doel gunnen als je er toch bent om te lenen, kun je evengoed blijven super blije kinderen, vrolijke zaterdag Team vrijwilligers In totaal heeft SpeelOké 23 vrijwilligers, waarvan er een deel structureel of incidenteel achter de schermen werken. Bijvoorbeeld in het bestuur, voor de PR, de website, de reparatie, vormgeving, fotografie, digitalisering, speelgoed inkoop enz. Een 4 tal vrijwilligers gaan SpeelOké verlaten, maar nieuwe gezichten in de uitleen worden welkom geheten: Cobi Smit, Vida Bahri en Lianne van der Wal. Veel Succes! Jubilaris bij SpeelOké: ERNA!! Dik 10 jaar met hart en ziel te vinden bij de speelotheek. * *GEFELICITEERD*

4 AANRADER speelgoed lenen in de vakantie Er ligt weer volop leuk speelgoed voor elk weertype in de schappen van SpeelOké. Van bouwplaats, aquaplay, éénwieler, tractor, speelhuisje en een glijbaantje tot Playmobil, voetbaltafel, denkspellen en bijzonder LED-lego. Goed moment om even te bekijken wat leuk is om te lenen tijdens de mei-, Pinkster en zomervakantie. Wil je zeker zijn dat het niet is uitgeleend? Reserveer het speelgoed dan! Kleine moeite, groot plezier. adres Belangrijk voor het verspreiden van de nieuwsbrief en het melden van actuele zaken rondom de SpeelOké is uw adres. Is uw adres pas veranderd of is er iets gewijzigd? Laat het ons weten! Dan passen wij het aan en blijft u goed op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen SpeelOké. Een speelbon cadeau doen Een vrolijk en origineel cadeau om bijvoorbeeld als kraamcadeautje te geven, is de Speelbon! De bon kan bij SpeelOké worden ingewisseld voor een abonnement en een periode naar keuze. Ook leuk om te geven ter gelegenheid van een kleuterverjaardag, ter attentie aan de oppas of als cadeau op vader-/moederdag. Leuk om te krijgen en zo om elke keer nieuw speelgoed te halen en uit te proberen! Met de hartelijke stemgroeten van het SpeelOké team! LENTEKNUTSEL om in te lijsten! Benodigdheden 4 latjes (van hout van bvb een sinaasappelkistje), een vogeltje, kleurige wol (verkrijgbaar bij Action), verf, lijm en een stukje vissnoer. Hoe maak je het? Lijm vier latjes in de vorm van een vierkant aan elkaar met houtlijm en laat de boel eerst goed drogen. Verf het vierkant van latjes eventueel in een frisse lentekleur (geel of groen bijvoorbeeld) voor je met de volgende stap verdergaat. Gebruik een pluk gekleurde wol om een nestje te bouwen. Plak hierna het nestje op het raamwerk. Zet tenslotte het vogeltje in het nestje. Kijk, net een levend schilderijtje. Leuk om aan een stukje vissnoer voor het raam te hangen.

5

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.21 december 2016

Nieuwsbrief nr.21 december 2016 Nieuwsbrief nr.21 december 2016 Inhoud: - Rabobank clubkas campagne - Agendatips - Speelotheek gesloten op.. - Jaarvergadering - Donateurs bedankt - Website - Adreswijzigingen/mailadressen - Oproep vrijwilligers

Nadere informatie

Nieuwsbrief t Talent. Even vooraf. Voorleeswedstrijd. November 2015. Jarig!

Nieuwsbrief t Talent. Even vooraf. Voorleeswedstrijd. November 2015. Jarig! Nieuwsbrief t Talent Jarig! 23-11 Title Rattana 5/6 25-11 Fabiënne vd Loo 7/8 28-11 Juffr. Bianca 29-11 Ryan v. Roosmalen3/4 Levi Schellekens 5/6 November 2015 Even vooraf Beste ouder(s), verzorger(s),

Nadere informatie

WAT IS EEN SPEEL-O-THEEK?

WAT IS EEN SPEEL-O-THEEK? Informatie over: WAT IS EEN SPEEL-O-THEEK? De speel-o-theek is een uitleencentrum voor speelgoed met als doel het uitlenen van goed, duurzaam en verantwoord speelgoed. Er zijn altijd medewerksters aanwezig

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2015 Nr. 21

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2015 Nr. 21 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2015 Nr. 21 Inleiding Hallo allemaal, Heerlijk om weer meer buiten te zijn en te genieten van de lente die in volle gang is. Het ouder tevredenheidonderzoek is bijgevoegd

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag:

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag: Kalender: Tot 18 oktober Kinderboekweek 12 t/m 16 oktober Coachgesprekken 16 oktober afsluiting Kinderboekenweek musical groep 5/6 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 30 oktober Nieuwsbrief 5 30 oktober speelgoedmid.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven 5 juni 2015 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 11 juni studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij 15 juni MR vergadering 17 juni OR vergadering 18 juni prakitisch verkeersexamen groep 8 22

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Pedagogische visie. Welkom bij Op Stoom. Zin in taart? Altijd wat te doen

Pedagogische visie. Welkom bij Op Stoom. Zin in taart? Altijd wat te doen Welkom bij Op Stoom Kwaliteit en service zijn belangrijke kenmerken van Op Stoom zodat ouders hun kinderen met een gerust hart achterlaten bij de medewerkers. We bieden liefdevolle zorg en inspiratie aan

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

Het bestuur. Nieuwsbrief nr. 29 december 2018

Het bestuur. Nieuwsbrief nr. 29 december 2018 Nieuwsbrief nr. 29 december 2018 Inhoud: - Jaarvergadering - Agendatips - Speelotheek gesloten op.. - Website - Adreswijzigingen/mailadressen - Oproep vrijwilligers - Rabobank Clubkas Campagne - Donateurs

Nadere informatie

20 januari Studiedag Gr. 1 t/m 8 27 januari Start nationale voorleesdagen Gr. 1 t/m 8

20 januari Studiedag Gr. 1 t/m 8 27 januari Start nationale voorleesdagen Gr. 1 t/m 8 Kalender Kalender 20 januari Studiedag Gr. 1 t/m 8 27 januari Start nationale voorleesdagen Gr. 1 t/m 8 Regel van de maand: Het kleinste kamertje de WC, ook daar doen we netjes mee Nieuws Onze collega

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Inleiding Hallo allemaal, Wat een prachtig voorjaar hebben we nu al gehad! Ons Lentefeest was zeer geslaagd met heel mooi weer, een grote opkomst en veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Toolkit werven en behouden van vrijwilligers

Toolkit werven en behouden van vrijwilligers Toolkit werven en behouden van vrijwilligers WERVEN Jaarlijks moeten nieuwe collectanten geworven worden om de collectanten die stoppen te vervangen. Daarnaast is de optelsom eenvoudig: hoe meer collectanten,

Nadere informatie

Ook de zogenaamde snoezelriem kan voor dit probleem gebruikt worden. Dit is een riem waar allerlei materiaal aanvast gemaakt kan worden.

Ook de zogenaamde snoezelriem kan voor dit probleem gebruikt worden. Dit is een riem waar allerlei materiaal aanvast gemaakt kan worden. Jaargang 5, nummer 1 200 Wat kun je verwachten in deze Nieuwsbrief? Mensen met een (ernstig) verstandelijke beperking kunnen problemen ondervinden bij het gebruiken van het spelmateriaal. De aanwezigheid

Nadere informatie

Informatie & Uitleenvoorwaarden Speelotheek Harlekino

Informatie & Uitleenvoorwaarden Speelotheek Harlekino Informatie & Uitleenvoorwaarden Speelotheek Harlekino www.speelotheekharlekino.nl uitgave september 2013 Wat is een speelotheek? De speelotheek is voor speelgoed wat een bibliotheek is voor boeken. Je

Nadere informatie

Geopend op zaterdag van 11.00-13.00 uur. Bezoekadres: Geesterduinweg 1 1902 CC Castricum

Geopend op zaterdag van 11.00-13.00 uur. Bezoekadres: Geesterduinweg 1 1902 CC Castricum Geopend op zaterdag van 11.00-13.00 uur Bezoekadres: Geesterduinweg 1 1902 CC Castricum Postadres: Stichting Speel-o-theek Castricum Postbus 43 1900 AA Castricum Voorwoord Een speel-o-theek: Wat is dat?

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Kalender: 4 okt Regenboogdienst in NH-kerk, 10.00-11.00 uur 5 okt Dag van de Leerkracht 6 okt Verjaardag juf Karin 7 okt Verjaardag juf Samira 7 okt Start Kinderboekenweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!!! Op de peuteropvang is de lente 1 van de favoriete thema s van de peuters en pedagogisch medewerkers.

Nadere informatie

uitleenreglement Adres: Laan van Straatsburg 2 1826 BZ Alkmaar Telnr: 072-5620449

uitleenreglement Adres: Laan van Straatsburg 2 1826 BZ Alkmaar Telnr: 072-5620449 uitleenreglement Adres: Laan van Straatsburg 2 1826 BZ Alkmaar Telnr: 072-5620449 Openingstijden : Wo. 13.30-15.30 19.00-20.00 Vrij. 11.00-12.00 Za. 10.00-12.00 STICHTING SPEEL-O-THEEK DE SPEELBOEG Website:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. December 2014

NIEUWSBRIEF. December 2014 NIEUWSBRIEF December 2014 Handicamp Outdoor: de vrijwilligersorganisatie die lichamelijk gehandicapten de mogelijkheid geeft om deel te nemen aan avontuurlijke en betaalbare kampeervakanties, met onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Taaltuin maart 2014

Nieuwsbrief De Taaltuin maart 2014 Nieuwsbrief De Taaltuin maart 2014 Beste ouders We knipperen met onze ogen en het is alweer maart. De afgelopen maanden hebben we een hoop activiteiten achter de rug. Sinterklaas is op bezoek geweest,

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

WereldNieuws Beste ouders Modeshow Inloopochtend

WereldNieuws Beste ouders Modeshow Inloopochtend WereldNieuws Jaargang 4 Nr. 8 23-10-2015 Beste ouders Na een leerzame studiedag; talentontwikkeling, start nu ook voor de medewerkers van het dagarrangement de herfstvakantie. In de bijlage treft u informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Veel leesplezier! Yvonne

Veel leesplezier! Yvonne + Beste lezers, In onze vorige nieuwsbrief was Buitenwereld nog volop bezig met de verbinding tussen speeltuin en kinderboerderij. Twee weides moesten tijdelijk worden gesloten zodat er een mooi pad aangelegd

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 21 juli 2017 12 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Kanjertraining MR/SAC/OV Vacature OV Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond Bedankt ouders! Laatste

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

Klaar voor de Alpe! Namens het Bestuur Nicole Straat

Klaar voor de Alpe! Namens het Bestuur Nicole Straat juni Nr. 06-2013 Backhand Nieuwsbrief TTV Olympia Van het bestuur: Allereerst wil ik nog een foutje recht zetten uit de vorige nieuwsbrief. Alle medewerkers voor het boksgala werden bedankt maar wat ik

Nadere informatie

EEN SCHOOL MET TALENTUITDAGEND ONDERWIJS

EEN SCHOOL MET TALENTUITDAGEND ONDERWIJS EEN SCHOOL MET TALENTUITDAGEND ONDERWIJS Een school met talentuitdagend onderwijs Een basisschool kiezen is moeilijk. Er is zoveel om op te letten. Is de school wat zij lijkt? Van buiten kan een schoolgebouw

Nadere informatie

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen...

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen... Nieuwsbrief VPG De Samenhang samen gaan wij het maken! Jaargang 13, Nummer 55, December 2014 SAMENSPRAAK In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 September 2015

Nieuwsbrief 6 September 2015 Stichting In de Wingerd Gezinshuis In de Wingerd Hullenweg 6 Hullenweg 6 8191 LB Wapenveld 8191 LB Wapenveld secretarisindewingerd@gmail.com 038-3376189 www.indewingerd.nl indewingerd@gmail.com www.indewingerd.nl

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015 Terugkijken op de informatie-inloopavond Op dinsdagavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief April 2018 Nieuwsbrief April 2018 Hallo beste vrienden van Speel-o-theek t Gooi. Een laat Vrolijk Pasen toegewenst namens alle leden van de Speel-o-theek. Wij gaan weer gezellig de lente in met z n allen; het ideale

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. o.a. in dit nummer: Nieuwsberichten en foto s

Uiltje gemist? kalender. o.a. in dit nummer: Nieuwsberichten en foto s 19-03-2015 Jaargang 7 - nummer 26 kalender Vrijdag 20 maart Kledinginzameling Atelier 3 In de huid van Dinsdag 24 maart Opening In de huid van voor de groepen 1 t/m 4 Vrijdag 27 maart Start 2e ronde In

Nadere informatie

Agenda. Nieuws. mei 2017

Agenda. Nieuws. mei 2017 mei 2017 Agenda 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag 8 t/m 24-5 Thema familie 12-5 Juf Teresia van de bibliotheek leest voor (alleen voor de vrijdag peuters!) 19-5 Wij bezoeken de bibliotheek met de

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Maart 2019 Borrel Inmiddels heeft u de uitnodiging gehad voor een gezellige borrel op vrijdag 10 mei. Iedereen die ons op welke manier

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vaarboom

Nieuwsbrief De Vaarboom Maart 2013 Beste ouders, Wat is er de afgelopen weken weer veel gebeurd! We hebben een fantastische start gemaakt in ons nieuwe gebouw. Zowel leerkrachten en leerlingen lijken zich helemaal op hun gemak

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

De Achterban. Nieuwsbrief van OBS De Achtsprong nr. 21 (18 juli 2014) Stromenlaan 128a 3448 CH Woerden 0348-410005

De Achterban. Nieuwsbrief van OBS De Achtsprong nr. 21 (18 juli 2014) Stromenlaan 128a 3448 CH Woerden 0348-410005 De Achterban Nieuwsbrief van OBS De Achtsprong nr. 21 (18 juli 2014) Stromenlaan 128a 3448 CH Woerden 0348-410005 Laatste schooldag Op deze laatste schooldag kijken wij terug op een geslaagd schooljaar!

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Wo 28-9 Knutselen kleuters Kinderpostzegels groep 7-8 (12.00 uur uit) Do 29-9 Vr 30-9 Ma 3-10 Di 4-10 Wo 5-10 Start Kinderboekenweek Do 6-10 Vr 7-10 Ma 10-10 Kinderraadvergadering

Nadere informatie

Busselnieuws. Busselnieuws. 18 juni 2015. Het Busselnieuws! Agenda. We hebben nieuws over de toekomst! Jarigen. Musical groep 8. Alvast gefeliciteerd!

Busselnieuws. Busselnieuws. 18 juni 2015. Het Busselnieuws! Agenda. We hebben nieuws over de toekomst! Jarigen. Musical groep 8. Alvast gefeliciteerd! Het! We zijn begonnen aan de eindspurt van het schooljaar! De toetsen zijn achter de rug Volgende week ontvangt u het tweede rapport van uw kind We krijgen een enorm leuke sportdag We gaan de musical zien

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws Nieuwsbrief November 2015 No. 3 Voor alle data geldt: Deo Volente ------------------------ Kernwaarde schooljaar 2015-2016 Schepper en schepsel ------------------------ Leven en leren Leiden en loslaten

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 4 April 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

Dit schooljaar bieden we de naschoolse workshops voor de eerste keer aan. Wij hopen op veel animo. Tips en/of opmerkingen zijn van harte welkom.

Dit schooljaar bieden we de naschoolse workshops voor de eerste keer aan. Wij hopen op veel animo. Tips en/of opmerkingen zijn van harte welkom. Beste kinderen, ouder(s) en verzorger(s), Basisschool Buurse wil graag het talent van ieder kind optimaal tot ontwikkeling brengen. In het leerstofaanbod komen we hier voor een groot deel al aan tegemoet.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Mei 2014

Nieuwsbrief 15 Mei 2014 Nieuwsbrief 15 Mei 2014 Inleiding In deze nieuwsbrief geven we een terugblik op de afgelopen periode, over de uitstapjes in de meivakantie, het voorstellen van de nieuwe gezichten op de BSO en diverse

Nadere informatie

VCSVU. nieuwsbrief 14 september 2010 - Jaargang 1 - nr. 6

VCSVU. nieuwsbrief 14 september 2010 - Jaargang 1 - nr. 6 VCSVU nieuwsbrief 14 september 2010 - Jaargang 1 - nr. 6 Lieve leden, De laatste nieuwsbrief verscheen vlak voor de zomervakantie, dus het is weer de hoogste tijd voor een nieuwsbrief. Ten eerste hoop

Nadere informatie

Laat u verrassen en INSPIREREN!

Laat u verrassen en INSPIREREN! Laat u verrassen en INSPIREREN! De Nieuwe Bibliotheek De bibliotheek is tegenwoordig zo veel meer dan alleen boek-uitleen. Boeken blijven en ze blijven belangrijk, maar media als cd s, dvd s, cd-roms,

Nadere informatie

Adres Speel-o-theek Apothekersdijk 33 (het Leidse Volkshuis) 2312 DD Leiden Tel:

Adres Speel-o-theek Apothekersdijk 33 (het Leidse Volkshuis) 2312 DD Leiden Tel: Adres Speel-o-theek Apothekersdijk 33 (het Leidse Volkshuis) 2312 DD Leiden Tel: 06 24211018 e-mail: sotklapstuk@hotmail.com KLAPSTUKNIEUWS Hallo allemaal! Het is weer de hoogste tijd voor een nieuwsbrief

Nadere informatie

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print Sportlaan 85 Postbus 68 7833 CH Nieuw-Amsterdam 7833 ZH Nieuw-Amsterdam Tel: 0591-552042 www.obs-bascule.nl Jaargang 12 nummer 4 vrijdag 11 september 2015 Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Beste leden, Isabel van Beckum KERST 2018

Beste leden, Isabel van Beckum KERST 2018 KERST 2018 Beste leden, 40 jaar speelotheek! Dat kan jullie niet ontgaan zijn. We kijken terug op een mooi najaar met een succesvolle open dag en een gezellige reünie. Sinds de zomer hebben we tientallen

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 4 januari 2015 Alweer de derde nieuwsbrief van de kleine Nicolaas en de eerste in 2015. Wij willen graag alle kinderen en ouders een heel gelukkig nieuwjaar wensen.

Nadere informatie

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA Nieuwsbrief mei 2010 Uitgave van Stichting Polliewollie De Pollewop NR 4 AGENDA 23 AUGUSTUS 1 e dag open! SEPTEMBER Openingsfeest In deze nieuwsbrief: Polliewollie Spring SALE groot succes! Verbouwing

Nadere informatie

MONCHY MAGAZINE 17 DECEMBER 2015. MONCHY-DE SPIL Lupinestraat 12 6841 GD Arnhem Tel. 026-3212674. Mail info@monchyschool.nl

MONCHY MAGAZINE 17 DECEMBER 2015. MONCHY-DE SPIL Lupinestraat 12 6841 GD Arnhem Tel. 026-3212674. Mail info@monchyschool.nl MONCHY MAGAZINE 17 DECEMBER 2015 WAT IS ER UIT DE WENSENAVOND VOOR OUDERS GEKOMEN? In september hebben veel ouders hun wensen voor onze school opgeschreven. Met een aantal leerkrachten en een externe deskundige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Stichting Hart voor Hongarije

Jaarverslag 2014. Stichting Hart voor Hongarije Jaarverslag 2014 Stichting Hart voor Hongarije Inhoud 1. Voorwoord 2. Aanleiding en achtergrond 3. Acties vanuit Nederland 4. Acties vanuit Hongarije 5. Visie op de toekomst Bijlage: Financieel jaarverslag

Nadere informatie

DECEMBER groet, namens alle vrijwilligers, Isabel van Beckum, Voorzitter

DECEMBER groet, namens alle vrijwilligers, Isabel van Beckum, Voorzitter DECEMBER 2016 Beste leden, Met pakjesavond net achter de rug breekt voor ons vaak een wat rustiger tijd aan. De meeste kinderen krijgen volop nieuw speelgoed en al dat nieuws moet een plekje krijgen in

Nadere informatie

Poseidon post- KERST December 2015

Poseidon post- KERST December 2015 Poseidon post- KERST December 2015 Aanmelden om te ondersteunen: vanaf maandag 30 november Onderaan deze Poseidon post-kerst vindt u bijlage 1 met hierin een oproep van de oudercommissie om te helpen met

Nadere informatie

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied.

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied. UITGAVE NR 2 ATELIER SPECIAAL JANUARI 2014 Eerste Atelier Speciaal een groot succes In november vond de eerste Atelier Speciaal plaats op Olivijn. Mede dankzij een groep van 16 enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie

Lampionnenoptocht Wateringse Veld

Lampionnenoptocht Wateringse Veld rk basisschool De Fontein Laan van Wateringse Veld 462 2548 CK Den Haag tel. 070 3965050 fax 070 3964577 e-mail: info@fontein.nl http://www.fontein.nl Jaargang 18, nummer 14, 12 december 2014 Lampionnenoptocht

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27 Inleiding Hallo allemaal, Oktober is een feit! De zomerperiode is omgevlogen en we hebben mede dankzij onze vakantie kracht Manouk en onze assistent leidster

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Mijn digitale leesrugzak

Mijn digitale leesrugzak Het hele schooljaar heb ik hard gewerkt op school. Een heerlijke lange zomervakantie heb ik zeker verdiend. Ik ben een lezer geworden en wil een lezer blijven. In mijn digitale leesrugzak zitten heel veel

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Wo 18-11 Do 19-11 Vr 20-11 Ma 23-11 Kinderraad MR vergadering Di 24-11 Wo 25-11 Knutselen kleuters Do 26-11 Vr 27-11 Ma 30-11 Di 1-12 HIEPERDEPIEP In de periode tot en met

Nadere informatie

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij FlexFlits 02 juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij 02-07 Senn Aarts gr. 1-2b 6 jaar 04-07 Marc Vliegenberg gr. 6 10 jaar 07-07 Thijs Manders gr. 4 8 jaar 09-07 Naomi

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

2Nieuwsbrief nr. 14 26 november 2014

2Nieuwsbrief nr. 14 26 november 2014 2Nieuwsbrief nr. 14 26 november 2014 Beste ouders, Wilt u meer weten over de dingen die op de nieuwsbrief staan? Kom dan gerust even langs op school. ` *Bijbelverhalen: Tel de dagen is het thema van de

Nadere informatie

MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET

MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET Schooljaar 2015-2016, nr. 14 Donderdag 31 maart 2016 MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET Actief met educatief partnerschap Actief educatief partnerschap ziet het team van De Petteflet als het meeleven, het meehelpen/

Nadere informatie

Sokkerwei KZ Castricum. Dit is ook ons postadres.

Sokkerwei KZ Castricum. Dit is ook ons postadres. Geopend op; dinsdag woensdag zaterdag 9.00-10.00 uur 15.00-16.00 uur 11.00-13.00 uur Bezoekadres: Basisschool de Sokkerwei Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum Dit is ook ons postadres. Info@sotcastricum.nl www.sotcastricum.nl

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

verbetering van het speelgoedassortiment onderhoud website en social media Automatisering

verbetering van het speelgoedassortiment onderhoud website en social media Automatisering Resultaten en Conclusies VSN Enquête 2014 In het 2 de kwartaal 2014 hield de VSN een enquête onder haar leden. 28 personen namen de moeite om de digitale vragenlijst in te vullen: slechts 28!. Het overgrote

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 7 15-01-2015

Nieuwsbrief Nr. 7 15-01-2015 Nieuwsbrief Nr. 7 15-01-2015 Oecumenische Basisschool De Ark, Het Laantje 6, 8311 AZ Espel Tel. 0527-271638 oecbsdeark@aves.nl Ark-kalender eerste helft schooljaar 2015-2016 Startviering voor alle kinderen

Nadere informatie

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel Vlindernieuws Belangrijke data 22-25 juni Kamp locatie Noord 2 juli: Vuurvlindermarkt locatie Noord 7-8 juli: Eindmusical groep 8 locatie West 8 juli: Eindmusical groep 8 locatie Noord 10 juli: Laatste

Nadere informatie

Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF. 17 september 2014

Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF. 17 september 2014 Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF 17 september 2014 Agenda September 22 t/m 26 Feestweek Emma in beweging! Emmaschool 85 jaar! 22-09 Aftrap van de feestweek Lerarentoneel

Nadere informatie

Harpflash. 8 november 2013. 2013 is het jaar van het voorlezen!

Harpflash. 8 november 2013. 2013 is het jaar van het voorlezen! Harpflash 8 november 2013 2013 is het jaar van het voorlezen! Daarom en om leesplezier bij jong en oud te bevorderen organiseren wij volgende week (van 12 t.e.m. 15 november) een heuse voorleesweek! Tijdens

Nadere informatie

Oranje Fonds Collecte 2016

Oranje Fonds Collecte 2016 Tips werving en communicatie Fijn dat u meedoet aan de landelijke collecteweek van het Oranje Fonds. Hieronder vindt u verschillende tips om collectanten te werven en uw omgeving op de hoogte te houden

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo. De verbouwing op de benedenverdieping is klaar! Het kinderdagverblijf zit weer op de begaande grond en wat is het mooi!!

Nadere informatie

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Kids United Inhoudsopgave Kids United Voorwoord Henk Sijtsma Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Enthousiast, gedreven, betrokken, respect: dat waren de woorden die

Nadere informatie

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Juni 2015 Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Groep 3 Nog 6 weken en dan is het alweer zomervakantie. De tijd vliegt voorbij! De komende

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van januari. We wensen u veel leesplezier. Welkom Deze maand zijn de volgende leerlingen bij ons op school gekomen:

Nadere informatie

29 januari 2015, 20ste jaargang

29 januari 2015, 20ste jaargang 7 29 januari 2015, 20ste jaargang Maandag en woensdag fruitdag! Do. 29 jan. 20.00 OR vergadering Woe. 4 feb. Afsluiting Poëzieweek Do. 5 feb. Studiedag groep 1-2, leerlingen lesvrij 20.00 MR vergadering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes:

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes: NIEUWSBRIEF!! Zomer: Wat hebben we een heerlijke zomer gehad met veel speelplezier, de kinderen hebben genoten. Lekker buiten spelen en ijsjes eten, af en toe wat verkoeling met water en meer hadden we

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF april 2015

NIEUWSBRIEF april 2015 NIEUWSBRIEF april 2015 Bericht van directie: Te laat komen kinderen We zien dat steeds meer kinderen te laat op school komen en steeds meer ouders langer in de groepen blijven kletsen of afscheid nemen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding

Inhoudsopgave. Inleiding Handboek Inhoudsopgave Inleiding... 1 Thema... 2 1. Aan de slag... 3 2. Waar beginnen?... 4 2.1 WANNEER?... 4 2.2 AANMELDEN ALS ORGANISATOR... 5 2.3 SAMENSTELLEN VAN EEN TEAM... 5 2.4 WAARVOOR MOETEN WE

Nadere informatie