Psychologisch-Numerologische vibratie van

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Psychologisch-Numerologische vibratie van"

Transcriptie

1 - 1 - Hoe aan jezelf genezende impulsen geven bij ziekte, depressie, enz. Hoe levensproblemen aanpakken? Hoe omgaan met relatieproblemen? Hoe de diepere betekenis van gebeurtenissen in je leven begrijpen? Christiane Beerlandt, Belgische auteur met bijzondere gaven ( 1955) is wereldwijd bekend, o.a. om haar encyclopedisch naslagwerk over de dieperliggende psychoemotionele oorsprong en oplossing van 1300 ziekten en psychische aandoeningen, De Sleutel tot Zelf-Bevrijding. Dit werk wordt zeer gewaardeerd door zowel leken als professionelen (hetzij klassieke, hetzij alternatieve hulpverleners). Bij alle voordrachten en verdiepingsnamiddagen die in deze nieuwsbrief aangeboden worden is het mogelijk vragen te stellen aan de spreekster. Bij het beantwoorden maakt Christiane Beerlandt gebruik van haar speciale vermogens en tevens toont zij je hoe jij ook jezelf helpen kan. Ook bestaat telkens de mogelijkheid om alle boeken van Christiane Beerlandt in te kijken en persoonlijke boodschap neergeschreven in een van de meer dan 20 boeken van haar hand : o.a. De Hoorn des Overvloeds (over de psychologische symbooltaal van de voedingswaren), de reeks Signalenboeken (over de diepere betekenis van gebeurtenissen op ons levenspad) en Als de Dieren spreken konden (over de oersymboliek van de dieren). Allen Hartelijk Welkom! Psychologisch-Numerologische vibratie van Betekenis voor mens en mensheid Christiane Beerlandt schreef opnieuw een tekst over de jaarsymboliek. Wie geïnteresseerd is kan deze tekst bestellen door het bedrag van 7,- (België) of 9,- (Nederland) over te maken naar Beerlandt Publications (bankrekening : IBAN : BE BIC : KREDBEBB), met de vermelding De bundel wordt u dan thuis toegezonden. De tekst is ook op voordrachten en verdiepingsnamiddagen te verkrijgen (verkoopprijs : 5,-).

2 - 2 - Op zoek naar Waar Geluk Velen kennen al het prachtige levens-filosofische sprookje De Twaalf Poorten van Prins Sirius (ISBN ), dat de lezer sferen van verheven geluk op aarde laat voelen. In dit sprookje voor volwassenen en rijpe kinderen maakt Prins Sirius een tocht doorheen twaalf wonderlijke landen, ontmoet er sprekende dieren, tovenaars, kabouters, en leert er samen met de lezer vele lessen. Levenswijsheid en diepe symbooltaal zitten vervat in dit verhaal. Om de lezer de onderliggende betekenis van alle symbolen, getallen, gebeurtenissen, enz. uit het Sirius-verhaal verder te helpen begrijpen, schreef Christiane Beerlandt een begeleidend Werkboek. Zij die dit werkboek reeds lazen ondervonden met vreugde hoe dit hen zeer belangrijke nieuwe inzichten heeft geschonken om essentiële stappen voorwaarts te zetten in hun persoonlijke evolutie. Daarom willen wij dit Werkboek ter begeleiding bij De Twaalf Poorten van Prins Sirius (ISBN blz. 32,-) speciaal onder uw aandacht brengen in deze Nieuwsbrief. U kunt dit boek verkrijgen via uw boekhandel ; u kunt het ook rechtstreeks bestellen door het bedrag van 32 over te maken naar de bankrekening van Beerlandt Publications. IBAN : BE BIC : KREDBEBB met vermelding : Werkboek Sirius. Na ontvangst van uw betaling zenden wij u het boek toe per post. Er worden u geen verzendkosten aangerekend (binnen België en Nederland). Nieuwste boek van Christiane Beerlandt Levensfilosofie voor een gelukkig en gezond bestaan ISBN gebonden, harde kaft, leeslintje, 11 x 17 cm gedrukt op milieuvriendelijk papier met FSC-certificaat 237 blz. 19,90 De mens wordt niet geboren om te sterven maar om te leven. Lijden en dood zullen maar bestaan zolang de mens in onwetendheid blijft. Bewustwording is dus allernoodzakelijkst In de puurheid en liefdevolheid van haar zijn wil Christiane Beerlandt in dit boek diepgaande inzichten meedelen ter bevordering van het welzijn van de mensheid. In een handig formaat om overal mee te kunnen nemen. Om rustig te kunnen bezinnen en filosoferen over het leven en vol vertrouwen en vreugde voorwaarts te gaan naar een steeds gezonder en gelukkiger bestaan. U kunt dit boek verkrijgen via uw boekhandel ; u kunt het ook rechtstreeks bestellen door het bedrag van 19,90 over te maken naar de bankrekening van Beerlandt Publications. IBAN : BE BIC : KREDBEBB met vermelding : Boek Levensfilosofie. Na ontvangst van uw betaling zenden wij u het boek toe per post. Er worden u geen verzendkosten aangerekend (binnen België en Nederland).

3 - 3 - Lezingen / Voordrachten / Verdiepingsnamiddagen door Christiane Beerlandt De onderstaande lijst wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest recente lijst, kijk op Di. 4 maart 2014 om 20u te MERELBEKE (nabij GENT, B), Gemeenschapscentrum t Groenendal, Brandegems Ham 5 (dit is een zijstraat van de Gaverse Steenweg : volg vanuit Merelbeke de blauwe wegwijzers richting Gavere, en sla dan na enige tijd rechtsaf aan de witte wegwijzer CC t Groendendal ). Voordracht : VERBAND tussen psyche en lichaam. Ziekten, en hoe je ook zelf iets kan doen aan het helingsproces. Nieuwe Inzichten. Met gelegenheid tot vragen stellen. Voordracht Merelbeke 4 maart Do. 13 maart 2014 om 20u te GENK (B), Stadhuis, Stadsplein 1, Vergaderzaal 4 (dit is Lokaal I 1.75) : volg binnen in het Stadhuis de wegwijzers naar de Schouwburg (eerste verdieping), en ga de gang door links naast de schouwburg. De zaal bevindt zich helemaal aan het einde van deze gang aan de rechterkant. Bereikbaar per trap én per lift. Voordracht : Gelukkig en Gezond? Ziekten, depressies, angsten, enz. Hoe kan je ook in jezelf veranderingen aanbrengen die het genezingsproces bevorderen? Met gelegenheid tot vragen stellen. Voordracht Genk 13 maart Za. 15 maart 2014 te JANDRAIN (ORP-JAUCHE, B), voordracht in het Frans. Zo. 16 maart 2014 om 13u30 te LIERDE (B), Populierenstr. 11. Verdiepingsnamiddag (Ned). Zie apart blad. Wo. 2 april 2014 om 20u te WIJNEGEM (nabij ANTWERPEN, B), Conferentiezaal van het Gemeenschapscentrum t Gasthuis, Turnhoutsebaan 199. Voordracht : Ziekten en Gebeurtenissen als wegwijzers op ons pad naar meer Geluk en Gezondheid. Met gelegenheid tot vragen stellen. Voordracht Wijnegem 2 april Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, voor meer informatie : Do. 10 april 2014 om 20u te SINT-KRUIS (nabij BRUGGE, B), Gemeenschapshuis Sint-Kruis, Moerkerkse Steenweg 190. Voordracht : Waarom overkomt je dit nu? Nare gebeurtenissen, ziekten Inzichten in het waarom en Wat nu? Met gelegenheid tot vragen stellen. Voordracht Sint-Kruis 10 april 2014.

4 - 4 - Zo. 13 april 2014 om 13u30 te LIERDE (B), Populierenstr. 11. Verdiepingsnamiddag (Ned). Zie apart blad. Do. 17 april 2014 om 20u te BLADEL (nabij EINDHOVEN, NL), Hotel de Tipmast, Tipmast 48A. Verdiepingsavond : Ziekten en gebeurtenissen als Signalen op ons levenspad. Evolueren naar groter geluk en gezondheid. Met gelegenheid tot vragen stellen. Info en inschrijvingen: Jet van de Bogaart, tel. +31 (0) jet1810@planet.nl Zo. 4 mei 2014 om 13u30 te LIERDE (B), Populierenstraat 11. Verdiepingsnamiddag (Ned). Zie apart blad. Di. 6 mei 2014 om 20u te AALST (B), Cultuurcentrum De Werf, Molenstraat 51 (zijstraat van het Werfplein), Studio (gelegen op de benedenverdieping van De Werf (-1), ook bereikbaar met de lift). Voordracht : Het lichaam spreekt een taal : over kwaaltjes en ziekten. Dieperliggende oorzaken begrijpen ; herstellen. Met gelegenheid tot vragen stellen. Voordracht Aalst 6 mei Di. 13 mei 2014 om 20u te SINT-TRUIDEN (B), Cultuurcentrum De Bogaard, Capucienessenstraat 8, Zaal Club. Voordracht : Ziekten en Gebeurtenissen als signalen op ons pad. Begrijpen en beter, gelukkiger, gezond worden! Met gelegenheid tot vragen stellen. Voordracht Sint-Truiden 13 mei Wo. 21 mei 2014 om 20u te POPERINGE (B), Cultuurcentrum Ghybe, Sint-Annastraat 13, Podiumzaal. Voordracht : Ziekte is géén straf! Word je bewust van de diepere oorsprong ervan. Hoe kan je zélf ook bijdragen aan herstel? Met gelegenheid tot vragen stellen. Voordracht Poperinge 21 mei Di. 3 juni 2014 om 20u te ARRAS (ATRECHT, FR), voordracht in het Frans. Zo. 8 juni 2014 om 13u30 te LIERDE (B), Populierenstraat 11. Verdiepingsnamiddag (Ned). Zie apart blad. Di. 10 juni 2014 om 20u te SAINT-NICOLAS (vlak bij LUIK, B), voordracht in het Frans. Zo. 22 juni 2014 te LIERDE (B), verdiepingsnamiddag in het Frans. Zo. 13 juli 2014 om 13u30 te LIERDE (B), Populierenstraat 11. Verdiepingsnamiddag (Ned). Zie apart blad. Zo. 20 juli 2014 te LIERDE (B), verdiepingsnamiddag in het Frans. Zo. 3 augustus 2014 om 13u30 te LIERDE (B), Populierenstr. 11. Verdiepingsnamiddag (Ned). Zie apart blad. Zo. 24 augustus 2014 te LIERDE (B), verdiepingsnamiddag in het Frans. september-oktober-november 2014 : lezingen in NEDERLAND zijn nog in voorbereiding. Do. 16 oktober 2014 te MÜNCHEN (D), voordracht in het Duits. Za. 18 oktober 2014 te SALZBURG (A), voordracht in het Duits. Woe. 5 november 2014 te ANNECY (FR), voordracht in het Frans. Vr. 7 en Za. 8 november 2014 te FRIBOURG (CH), Salon du Mieux-Vivre, voordrachten in het Frans.

5 - 5 - VERDIEPINGSNAMIDDAGEN te LIERDE (België) met Christiane Beerlandt Telkens op zondagnamiddag : 16 maart april mei juni juli augustus 2014 Bovenstaande verdiepingsnamiddagen gaan door in het Nederlands. Er zijn ook verdiepingsnamiddagen in het Frans gepland : op 22 juni, 20 juli en 24 augustus Aanvang : 13u30 Einde : omstreeks 16u15 Deze namiddagen in de gezellige grote ruimte van het landhuis te Lierde beginnen met een kernachtige korte lezing, die telkens anders is : Christiane Beerlandt voelt diep en gaat in op wat er op dat ogenblik leeft bij de aanwezigen (vanzelfsprekend zonder iemand bij naam te noemen).

6 Hetgeen ze vertelt is onmiddellijk bruikbaar als levensles en diepgaande levenswijsheid voor alle deelnemers. Tijdens de pauze kan men naar wens een gezellig praatje slaan, een warme drank, een lekker koekje of gebakje nuttigen, een wandelingetje maken in de grote natuurtuin in gezelschap of rustig alleen, vrolijk of bezonken iedereen is vrij. Na de pauze volgt het dialoog-gedeelte. Hierbij kan men aan Christiane Beerlandt vragen stellen over alles wat Het Leven aangaat ook over alles wat Jouw Leven aangaat : alle mogelijke ziekten, gebeurtenissen op je levenspad, emotionele problemen, zin in bepaalde voeding, oersymboliek van dieren, psychologische astrologie, hoe functioneren in deze maatschappij, relaties, seksualiteit, dromen, wereldgebeurtenissen, onsterfelijkheid, enz., enz. Bij het beantwoorden maakt Christiane Beerlandt gebruik van haar speciale vermogens. Verder is dit een gelegenheid tot persoonlijk contact met Christiane. Door de liefdesvibratie en de levenskracht die van haar wezen uitgaan is een verdiepingsnamiddag of lezing door Christiane Beerlandt steeds een heel bijzondere belevenis. Mensen gaan blij en met vernieuwde levensenergie huiswaarts Waar? Populierenstraat 11 te 9570 LIERDE (deelgemeente DEFTINGE), België. Gelegen in de prachtige streek van de Vlaamse Ardennen, vlakbij Geraardsbergen (makkelijk bereikbaar, tussen Gent en Brussel). Voor routeplan, zie op of bel naar +32 (0) Toegangsprijs per persoon voor een verdiepingsnamiddag : 25,- (gratis consumpties inbegrepen). Beperkt aantal plaatsen (max. 30 personen). U kunt inschrijven door het bedrag van 25,- per persoon over te maken naar de bankrekening van Beerlandt Publications te Lierde, België. IBAN : BE BIC : KREDBEBB. Vergeet niet bij uw betaling de datum te vermelden waarop u komt! Uw betaling geldt als toegangsbewijs. Voor wie hier een heerlijk weekend van wil maken : hotels en bed & breakfast zijn er in overvloed in deze mooie streek. Een lijst vindt u op op (klikken op Toerisme => Logies ), of op telefonische aanvraag : +32 (0) Voor de Nederlanders : hotel van der Valk te Nazareth ligt op 35 min. rijden van Lierde ( tel. +32 (0) ).

Christiane Beerlandt Nieuwsbrief Herfst 2013

Christiane Beerlandt Nieuwsbrief Herfst 2013 - 1- Christiane Beerlandt Nieuwsbrief Herfst 2013 Een Wending Optimistische perspectieven!? Hoe gezond en gelukkig worden? Voordrachten Lezingen Verdiepingsnamiddagen Signeersessies op de Boekenbeurs Voorstelling

Nadere informatie

Voordrachten/Lezingen/Verdiepingsnamiddagen met vraag-en-antwoord

Voordrachten/Lezingen/Verdiepingsnamiddagen met vraag-en-antwoord Voordrachten/Lezingen/Verdiepingsnamiddagen met vraag-en-antwoord 2014 Zo. 19 januari 2014 om 13u30 te LIERDE (B). Verdiepingsnamiddag. Zo. 16 februari 2014 om 13u30 te LIERDE (B). Verdiepingsnamiddag.

Nadere informatie

Voordrachten/Lezingen/Verdiepingsnamiddagen met vraag-en-antwoord. Zo. 16 maart 2014 om 13u30 te LIERDE (B) Verdiepingsnamiddag.

Voordrachten/Lezingen/Verdiepingsnamiddagen met vraag-en-antwoord. Zo. 16 maart 2014 om 13u30 te LIERDE (B) Verdiepingsnamiddag. Voordrachten/Lezingen/Verdiepingsnamiddagen met vraag-en-antwoord 2014-2015 Zo. 19 januari 2014 om 13u30 te LIERDE (B). Verdiepingsnamiddag. Zo. 16 februari 2014 om 13u30 te LIERDE (B). Verdiepingsnamiddag.

Nadere informatie

Christiane Beerlandt Nieuwsbrief

Christiane Beerlandt Nieuwsbrief Christiane Beerlandt Nieuwsbrief Voorjaar 2018 Verdiepingsnamiddagen rondom het werk van Christiane Beerlandt in Huize Christiane Beerlandt te Lierde, België op zondagnamiddagen 18 februari, 22 april,

Nadere informatie

Christiane Beerlandt Nieuwsbrief Herfst-Winter 2015

Christiane Beerlandt Nieuwsbrief Herfst-Winter 2015 Christiane Beerlandt Nieuwsbrief Herfst-Winter 2015 Beste Lezers, Vrienden, Na een periode van inkeer en rust (zie onze vorige Nieuwsbrief van 18 06 2015) worden er vanaf dit najaar weer een reeks activiteiten

Nadere informatie

Christiane Beerlandt Nieuwsbrief Herfst-Winter 2014

Christiane Beerlandt Nieuwsbrief Herfst-Winter 2014 Christiane Beerlandt Nieuwsbrief Herfst-Winter 2014 Beste Lezers, Vrienden, Dit najaar staat er opnieuw een groot aantal activiteiten met Christiane Beerlandt op het programma. Hiermee wil zij mensen graag

Nadere informatie

Christiane Beerlandt LEVEN! Filosofische Leidraad tot Leven in Geluk en Gezondheid. Met voorbeelden uit de dagdagelijkse praktijk

Christiane Beerlandt LEVEN! Filosofische Leidraad tot Leven in Geluk en Gezondheid. Met voorbeelden uit de dagdagelijkse praktijk Christiane Beerlandt LEVEN! Filosofische Leidraad tot Leven in Geluk en Gezondheid Met voorbeelden uit de dagdagelijkse praktijk Uitgeverij Beerlandt Publications Nazareth, België INHOUD Op weg naar Verheven

Nadere informatie

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is.

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is. De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008 Lieve mensen, Allereerst wens ik iedereen een vreugdevol nieuw jaar toe. Misschien begin je dit jaar met de beste voornemens, zoals altijd en heb je bewust gekeken naar

Nadere informatie

Antwerpen januari 2016 Antwerpen februari 2016

Antwerpen januari 2016 Antwerpen februari 2016 Vlaamse overheid Antwerpen januari 2016 Antwerpen februari 2016 01 vr 08:07 5.06 01:53 0.21 16 za 08:07 5.32 02:30-0.03 01 ma 08:50 4.82 02:45 0.17 16 di 09:42 5.05 03:47 0.03 20:34 4.98 14:44 0.04 20:38

Nadere informatie

DAMstenen voor het dagelijks LEVEN

DAMstenen voor het dagelijks LEVEN Voorwoord Verschijnt september 2013 DAMstenen voor het dagelijks LEVEN Allerdaagse overdenkingen voor het dagelijks leven Daar ligt het dan. Een boekje met dagelijkse overdenkingen. Noem het maar tegeltjeswijsheden.

Nadere informatie

Succes: jouw eigen formule Oefeningen Opgedragen aan iedereen die bereid is om te groeien

Succes: jouw eigen formule Oefeningen Opgedragen aan iedereen die bereid is om te groeien Succes: jouw eigen formule Oefeningen Opgedragen aan iedereen die bereid is om te groeien Praktijk Sterre Groenendijk Je bent welkom om dit ebook naar anderen te sturen, mits je het in zijn geheel stuurt

Nadere informatie

Christiane Beerlandt. Nieuwsbrief Najaar Voorjaar 2019 Verschijnt 3 keer per jaar

Christiane Beerlandt. Nieuwsbrief Najaar Voorjaar 2019 Verschijnt 3 keer per jaar Christiane Beerlandt Nieuwsbrief Najaar 2018 - Voorjaar 2019 Verschijnt 3 keer per jaar B L V este ezers, rienden, Door haar wereldunieke werk dat zijn tijd ver vooruit is, blijft onze liefste Christiane

Nadere informatie

Op cursus met KEI-JONG vzw zeker iets voor jou...!?

Op cursus met KEI-JONG vzw zeker iets voor jou...!? Op cursus met KEI-JONG vzw zeker iets voor jou...!? Op cursus met KEI-JONG vzw is... op stap gaan bijleren nieuwe mensen Bijleren op een plezante manier. Nieuwe dingen uitproberen. Nieuwe mensen leren

Nadere informatie

Regionale SOM-fora 1.2

Regionale SOM-fora 1.2 ORGANISEERT Regionale SOM-fora 1.2 SOM verbindt: 5 data - 5 locaties - 1 thema: WERKBAAR WERK - hoe zie jij dat? generaties op de werkvloer flexibiliteit diversiteit loopbaanpaden/trajecten creativiteit

Nadere informatie

Dé 14 fundamentele stappen naar geluk

Dé 14 fundamentele stappen naar geluk Dé 14 fundamentele stappen naar geluk Van de Amerikaanse psycholoog Michael W. Fordyce 1. Wees actief en ondernemend. Gelukkige mensen halen meer uit het leven omdat ze er meer in stoppen. Blijf niet op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr. 45. maart 2016

Nieuwsbrief. Nr. 45. maart 2016 Goed Nieuwsbrief Nr. 45 maart 2016 De Goed Nieuwsbrief is een uitgave van Roelof Tichelaar en heeft als doelstelling: - de verspreiding van christelijke spiritualiteit - het informeren over geestelijke

Nadere informatie

Waarde-volle zorg is ook nog JONG!

Waarde-volle zorg is ook nog JONG! Waarde-volle zorg is ook nog JONG! LOC maakte een nieuwe visie op de zorg. Die heet Waarde-volle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt doordat die gaat over dingen die voor ons allemaal

Nadere informatie

Oasemoment "De Heer is mijn herder" Parochie Sint-Willibrord - woensdag 22 mei 2013

Oasemoment De Heer is mijn herder Parochie Sint-Willibrord - woensdag 22 mei 2013 Oasemoment "De Heer is mijn herder" Parochie Sint-Willibrord - woensdag 22 mei 2013 Lezing (uit de Nieuwe Bijbelvertaling) Psalm 23 Een psalm van David. De Heer is mijn herder, het ontbreekt mij aan niets.

Nadere informatie

De gelijkenis van het huis op de rots en op het zand.

De gelijkenis van het huis op de rots en op het zand. De gelijkenis van het huis op de rots en op het zand. Eerst lezen. Daarna volgen er vragen en opdrachten. Gelijkenissen Toen de Heere Jezus op aarde was, heeft Hij gelijkenissen verteld om de mensen veel

Nadere informatie

En hoe blijf jij fit in je hoofd?

En hoe blijf jij fit in je hoofd? En hoe blijf jij fit in je hoofd? boekje-105x105-def.indd 1 30-01-2009 12:05:22 1,2,3,..., 10 stappen boekje-105x105-def.indd 2 30-01-2009 12:05:23 Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees

Nadere informatie

Affirmatie - Inspiratie

Affirmatie - Inspiratie Affirmatie - Inspiratie Maak je affirmaties nog sterker In dit e-book vind je affirmaties ter inspiratie. Maar er is niets zo krachtig als een speciaal op-maat-gemaakte affirmatie voor jouw unieke situatie!

Nadere informatie

ANTWERPEN januari 2017 ANTWERPEN februari 2017

ANTWERPEN januari 2017 ANTWERPEN februari 2017 ANTWERPEN januari 2017 ANTWERPEN februari 2017 01 zo 05:33 5,52 - - 16 ma 06:15 5,64 00:41-0,15 01 wo 06:31 5,54 01:05-0,15 16 do 07:08 5,47 01:28-0,10 17:49 5,62 12:28-0,24 18:35 5,75 13:15-0,45 18:51

Nadere informatie

En hoe blijf jij fit in je hoofd?

En hoe blijf jij fit in je hoofd? En hoe blijf jij fit in je hoofd? 1,2,3,..., 10 stappen Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees rustig de tien stappen. Ze inspireren je om fit te blijven in je hoofd en hebben al heel

Nadere informatie

Creacafé. Je kan hier vrij naartoe komen et terug vertrekken. Er staat steeds een tasje koffie of thee voor iedere bezoeker klaar.

Creacafé. Je kan hier vrij naartoe komen et terug vertrekken. Er staat steeds een tasje koffie of thee voor iedere bezoeker klaar. Creacafé Hobby & vrije tijd Het creacafé is een vrije activiteit waarbij iedereen kan aansluiten. We hebben ter plaatse creatief materiaal, waar je gratis gebruik van kan maken. Hiernaast kan je ook gewoon

Nadere informatie

In 10 stappen naar meer Geluk, Liefde en Succes

In 10 stappen naar meer Geluk, Liefde en Succes 1 In 10 stappen naar meer Geluk, Liefde en Succes Gùn jezelf een beter leven Noteer wat jou kan motiveren om jezelf het leven te gunnen waar je werkelijk naar verlangt. Geloof dat ook jij het kan Denk

Nadere informatie

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatie over de ontwikkelingen met Soul Body Fusion.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatie over de ontwikkelingen met Soul Body Fusion. Soul Body Fusion nieuwsbrief, maart 2014. Beste Soul Body Fusion practitioner of geïnteresseerde, Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatie over de ontwikkelingen met Soul Body Fusion. Zondag 16 maart

Nadere informatie

En hoe blijf jij Fit in je Hoofd?

En hoe blijf jij Fit in je Hoofd? En hoe blijf jij Fit in je Hoofd? 1,2,3,..., 10 stappen Fit in je Hoofd, Goed in je Vel. Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees rustig de tien stappen. Ze inspireren je om fit te blijven

Nadere informatie

Preekschets voor 26 mei 2013 Trinitatis. Lezingen : Spreuken 8:22-31 en Johannes 3:1-13

Preekschets voor 26 mei 2013 Trinitatis. Lezingen : Spreuken 8:22-31 en Johannes 3:1-13 Preekschets voor 26 mei 2013 Trinitatis Lezingen : Spreuken 8:22-31 en Johannes 3:1-13 De teksten gelezen De twee schriftlezingen geven twee manieren van kijken naar God : Spreuken (het lied van de wijsheid)

Nadere informatie

Na het groooot succes van vorige edities, gaat de kuur terug een weekje op. verplaatsing. Volgend jaar gaan we ons

Na het groooot succes van vorige edities, gaat de kuur terug een weekje op. verplaatsing. Volgend jaar gaan we ons Na het groooot succes van vorige edities, gaat de kuur terug een weekje op verplaatsing. Volgend jaar gaan we ons verwennen in DE mooiste villa van Spa. Breng lichaam en geest in balans. Een kuur voor

Nadere informatie

Eric Schneider LEZINGEN TER BEWUSTWORDING. Hebben en zijn

Eric Schneider LEZINGEN TER BEWUSTWORDING. Hebben en zijn Hebben en zijn Eric Schneider LEZINGEN TER BEWUSTWORDING Hebben en zijn Den Haag, 2016 Eerste druk, februari 2016 Vormgeving: Ron Goos Omslagontwerp: Ron Goos Eindredactie: Frank Janse Copyright 2016 Eric

Nadere informatie

Christiane Beerlandt Nieuwsbrief

Christiane Beerlandt Nieuwsbrief Verschijnt 2 keer per jaar Christiane Beerlandt Nieuwsbrief Herfst-Winter 2016-2017 Beste Lezers, Vrienden, Onze liefste Christiane Beerlandt vertrok naar andere dimensies op 18 juni 2015, maar in het

Nadere informatie

Eric Schneider LEZINGEN TER BEWUSTWORDING. Denken en intuïtie

Eric Schneider LEZINGEN TER BEWUSTWORDING. Denken en intuïtie Denken en intuïtie Eric Schneider LEZINGEN TER BEWUSTWORDING Denken en intuïtie Den Haag, 2015 Eerste druk, november 2015 Vormgeving: Ron Goos Omslagontwerp: Ron Goos Eindredactie: Frank Janse Copyright

Nadere informatie

Iedereen krijgt zijn eigen uitdagingen. De manier waarop we er mee omgaan, maakt het verschil.

Iedereen krijgt zijn eigen uitdagingen. De manier waarop we er mee omgaan, maakt het verschil. Agenda komende weken Ma 16-11 Infobrief 6 Vr 04-12 Sinterklaasviering Di 17-11 Uitnodiging oudergesprekken Ma 14-12 Infobrief 8 Di 24-11 Oudergesprekken groep 1-7 Do 17-12 Les tot 12.30 uur, leerlingen

Nadere informatie

NOVO, Confiance Lekker Gezond!?

NOVO, Confiance Lekker Gezond!? NOVO, Confiance 26 mei 2015 1 Wie ben ik? > Rianne Steenbergen 26 mei 2015 2 > Wie wil er graag oud worden? 26 mei 2015 3 > Wat is gezond zijn? 26 mei 2015 4 > Wie voelt zich gezond? 26 mei 2015 5 > Wie

Nadere informatie

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner:

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner: Boetseweg 47 7895 AV Roswinkel telefoon: 0591 785 780 www.jolandalinders.com e-mail: info@jolandalinders.com IBAN: NL32 KNAB 0729 6439 99 BIC: KNABNL2H KvK nummer: 59561742 BTW nummer: NL155366701B02 Alsjeblieft!

Nadere informatie

6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh

6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh 6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh Voorbij Tijd & Ruimte, realiseer je eigen Meesterschap. 2016/2017 1ste deel Cyclus: 1e activiteit Vrijdagavond 14 oktober, Introductieavond: Realiseer je

Nadere informatie

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling Trainingsprogramma We DOP School Wat leuk dat ik jou mag verwelkomen! Ik ben Eefje de Wind, 31 jaar jong

Nadere informatie

Aan alle jongeren in België

Aan alle jongeren in België Aan alle jongeren in België Beste jongeren, De paus roept regelmatig elke twee of drie jaar bisschoppen van de hele wereld bijeen, om samen na te denken over belangrijke thema s uit het leven van de Kerk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2015

NIEUWSBRIEF JUNI 2015 NIEUWSBRIEF JUNI 2015 RÉTROTRAIN Rétrotrain (voorheen Le musée du rail) is elke tweede zaterdag van de maand geopend van 9 tot 14 uur. Vrije bezoek. De toegangsprijs bedraagt 2 voor volwassenen en 1 voor

Nadere informatie

WERKBOEK. Durf te doen wat je raakt..

WERKBOEK. Durf te doen wat je raakt.. WERKBOEK Durf te doen wat je raakt.. Dag 1 what makes you happy Wat is jouw happy list? Waar word je blij van? Waardoor vergeet je de tijd? Wanneer voel je de sprankel in je buik? Wat is je droom, je wens

Nadere informatie

Hieronder een fragment uit het boek ISBN van. U mag van deze tekst één exemplaar afdrukken voor persoonlijk gebruik.

Hieronder een fragment uit het boek ISBN van. U mag van deze tekst één exemplaar afdrukken voor persoonlijk gebruik. Hieronder een fragment uit het boek De Hoorn des Overvloeds Psychologische symbooltaal van de Voedingswaren ISBN 978-90-75849-05-9 van Christiane Beerlandt U mag van deze tekst één exemplaar afdrukken

Nadere informatie

Lotgenotencontact na een buismaagoperatie

Lotgenotencontact na een buismaagoperatie Chirurgie Lotgenotencontact na een buismaagoperatie www.catharinaziekenhuis.nl Patiëntenvoorlichting: patienten.voorlichting@catharinaziekenhuis.nl CHI019 / Lotgenotencontact na een buismaagoperatie /

Nadere informatie

Oostende januari 2016 Oostende februari 2016

Oostende januari 2016 Oostende februari 2016 Vlaamse overheid Oostende januari 2016 Oostende februari 2016 01 vr 05:39 4.14 - - 16 za 05:21 4.47 - - 01 ma 06:23 3.95 00:26 0.92 16 di 07:05 4.20 01:06 0.64 18:11 4.09 12:23 0.55 17:59 4.47 12:13 0.17

Nadere informatie

Oostende januari 2013 Oostende februari 2013

Oostende januari 2013 Oostende februari 2013 Vlaamse overheid Oostende januari 2013 Oostende februari 2013 01 di 03:06 4.51 09:46 0.22 16 wo 03:52 4.75 10:39-0.17 01 vr 04:03 4.73 10:54 0.04 16 za 04:59 4.49 11:40 0.23 15:27 4.61 21:57 0.47 16:22

Nadere informatie

Pieternel van Giersbergen & Dieke de Koning EENZAAMHEID / 1

Pieternel van Giersbergen & Dieke de Koning EENZAAMHEID / 1 EENZAAMHEID Pieternel van Giersbergen & Dieke de Koning EENZAAMHEID / 1 Partners 'Aanpak eenzaamheid Hatert' EENZAAMHEID / 2 Programma Wat is eenzaamheid? Signalen Omgaan met EENZAAMHEID / 3 Wat is eenzaamheid?

Nadere informatie

INHOUDSLIJST CURSUS VOLGEN BIJ KUNST(H)ART VZW

INHOUDSLIJST CURSUS VOLGEN BIJ KUNST(H)ART VZW INHOUDSLIJST CURSUS VOLGEN BIJ KUNST(H)ART VZW p. 3 AQUARELSCHILDEREN / WEEKEND De 4 seizoenen p. 4 OPBOUWEN MET KLEI p. 5 DE NACHT VAN HET MODEL p. 6 BINNENKORT Evenementen op de agenda p. 8 CONTACT-

Nadere informatie

JEZUS IS MIJN SUPERHELD

JEZUS IS MIJN SUPERHELD JEZUS IS MIJN SUPERHELD NAAM Studielessen voor 8-12 jarigen Lessen zijn geschreven door Beryl Voorhoeve, Ilja Witte en Judith Maarsen Mei 2007Levend Evangelie Gemeente Gebruikte Bijbelvertaling HET BOEK

Nadere informatie

R129 SL-Club Belgium vzw Drive, meet friends, enjoy life

R129 SL-Club Belgium vzw Drive, meet friends, enjoy life R129 SL-Club Belgium vzw Drive, meet friends, enjoy life WELKOM PACK 2014 Aan alle bezitters en vrienden van het Mercedes model SL-129, In de zomer van 2001 liep in de Mercedes Fabriek te Bremen het laatste

Nadere informatie

De vier onmetelijke vermogens van de geest

De vier onmetelijke vermogens van de geest De vier onmetelijke vermogens van de geest Geluk is alleen mogelijk als er liefde is. Ware liefde heeft het vermogen iedere situatie waarin we ons bevinden te genezen en te veranderen, en ons leven een

Nadere informatie

Johanna van Burenlaan 4 7576 AV Oldenzaal T. 088-000 5232 E. zonnestraal@zorggroepsintmaarten.nl. verwarmt het leven

Johanna van Burenlaan 4 7576 AV Oldenzaal T. 088-000 5232 E. zonnestraal@zorggroepsintmaarten.nl. verwarmt het leven verwarmt het leven Johanna van Burenlaan 4 7576 AV Oldenzaal T. 088-000 5232 E. zonnestraal@zorggroepsintmaarten.nl verwarmt het leven 02 U kent dat vast wel dat gevoel. Je zit op een bankje in het park

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. april 2015

Uitvliegerskrant. april 2015 De Uitvliegerskrant april 2015 Maandelijks tijdschrift - jaargang 16, nr. 4 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De

Nadere informatie

Kiezen vanuit je hart

Kiezen vanuit je hart Kiezen vanuit je hart Het hart als kompas voor je levenskoers Kiezen vanuit je hart Albert Sonnevelt EduCure Inhoud Hoe heb je het meeste aan dit boek? Inleiding 2 6 7 1 Dieperliggende waarden zijn de

Nadere informatie

PSYCHOSOCIALE ZORG VOOR PATIËNTEN MET KANKER

PSYCHOSOCIALE ZORG VOOR PATIËNTEN MET KANKER PSYCHOSOCIALE ZORG VOOR PATIËNTEN MET KANKER 536 Inleiding Als u van uw behandelend specialist te horen krijgt dat u kanker heeft, krijgen u en uw naasten veel informatie en emoties te verwerken. Door

Nadere informatie

Doorbraak Dagen Dagboek Dag 2

Doorbraak Dagen Dagboek Dag 2 Doorbraak Dagen Dagboek Dag 2 Doe de challenge 8 dagen lang en doorbreek je blokkades: Op naar meer flow, geluk en energie! Welkom! Heel erg leuk dat je meedoet aan de Doorbraak Dagen Challenge! Dit is

Nadere informatie

Overzicht lezingen & workshops

Overzicht lezingen & workshops Overzicht lezingen & workshops Door Sander Videler Lezingen spiritualiteit ~ De ziel en het ego: Belle & het Beest ~ De ziel: Sneeuwwitje, Doornroosje, Belle & Assepoester tegelijk ~ Het pad van je hart

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2019 RÉTROTRAIN SAINT-GHISLAIN. De TSP-boetiek en Rétrotrain zijn open op de eerste zaterdag en de derde dinsdag van de maand

NIEUWSBRIEF MAART 2019 RÉTROTRAIN SAINT-GHISLAIN. De TSP-boetiek en Rétrotrain zijn open op de eerste zaterdag en de derde dinsdag van de maand NIEUWSBRIEF MAART 2019 RÉTROTRAIN SAINT-GHISLAIN De TSP-boetiek en Rétrotrain zijn open op de eerste zaterdag en de derde dinsdag van de maand VOLGENDE OPENINGEN : - zaterdag 2 maart van 9 tot 12u - dinsdag

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 1 9 januari 2015 Lieve mensen, Een mooi en bijzonder nieuw jaar. Ik wens jullie allen een liefdevol, gezond,

Nadere informatie

Wie is er nou blind? Het evangelie naar Johannes 9:1-41 22-9-2015

Wie is er nou blind? Het evangelie naar Johannes 9:1-41 22-9-2015 Wie is er nou blind? Het evangelie naar Johannes 9:1-41 1 Inleiding (1) Schrijver: Johannes, discipel en apostel (noemt zichzelf: de discipel van wie Jezus hield) Doel (Joh 20:31): dat je gelooft dat Jezus

Nadere informatie

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen.

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen. Theoreasy de theorie is eenvoudig. Je gaat ontdekken dat het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen denken en doen dé sleutel is tot a beautiful way of life. Als je nog steeds hoopt dat oplossingen

Nadere informatie

GOD WIL OOK JOUW VADER ZIJN Het Onzevader in de doopselcatechese

GOD WIL OOK JOUW VADER ZIJN Het Onzevader in de doopselcatechese GOD WIL OOK JOUW VADER ZIJN Het Onzevader in de doopselcatechese Doelgroep: Ouders die vragen om hun kind te laten dopen Doelstelling: stilstaan bij het wonder van nieuw leven, de rol van het ouderschap,

Nadere informatie

Uitvaart voorbede Voorbeeld 1.

Uitvaart voorbede Voorbeeld 1. Uitvaart voorbede Voorganger: Genadige en barmhartige God. U ziet ons hier bijeen in ons verdriet rond het sterven van N. Hij / zij was één van ons, wij zullen hem / haar missen. Geef ons de kracht samen

Nadere informatie

Meerdaagse tourtocht 2015 Côte d Opale. 4-6 september 2015. VVK West - Vlaanderen Hendryckx Myriam De Backer Geert

Meerdaagse tourtocht 2015 Côte d Opale. 4-6 september 2015. VVK West - Vlaanderen Hendryckx Myriam De Backer Geert 4-6 september 2015 VVK West - Vlaanderen Hendryckx Myriam De Backer Geert 1 Inleiding : Beste oldtimervrienden in 2015 wensen we jullie opnieuw mee te nemen op een meerdaagse buitenlandse reis richting

Nadere informatie

Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen,

Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, Weet je wel hoeveel God van je houdt? Het evangelie, het optreden van Jezus, laat ons dat steeds weer opnieuw zien. Een paar weken geleden zijn we begonnen

Nadere informatie

Healey`s Preúve Limburg

Healey`s Preúve Limburg Healey`s Preúve Limburg 6 7 8 september AHOCN clubweekend 2013 in Zuid-Limburg Na een bijzonder geslaagd weekend in 2003, gaat de regio Zuid-Zuid opnieuw het clubweekend organiseren. Dit jaar is gekozen

Nadere informatie

Ametrien. Wil je graag dingen veranderen, maar blijft je innerlijke

Ametrien. Wil je graag dingen veranderen, maar blijft je innerlijke Amethist Herinner jij je contact met de Machtige Spirit? Neem je de moeite om te bidden en vraag je om hulp? Spreek nog vaker liefdevolle gebeden uit en focus je nog meer op vrede voor jezelf en de wereld.

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

Kerstbezinning laat ons paraplumensen worden

Kerstbezinning laat ons paraplumensen worden Kerstbezinning laat ons paraplumensen worden Beste begeleider, Deze bezinning is geschikt als bezinnend moment bij een kerstfeest. Ze legt de link tussen Kerstmis en de campagne van Welzijnszorg 2014 Iedereen

Nadere informatie

JEUGDOPLEIDING

JEUGDOPLEIDING JEUGDOPLEIDING 2016-17 Schaakclub Het Vliegend Peerd Bredene organiseert schaakles voor jeugdspelers of oudere spelers (beginners of al wat gevorderden). Lesuren: woensdag en zaterdag: 14-16 uur; zondag

Nadere informatie

Voorkom de 5 grootste financiële missers! Aan de slag voor een zonnige toekomst!

Voorkom de 5 grootste financiële missers! Aan de slag voor een zonnige toekomst! Aan de slag voor een zonnige toekomst! Marijke Minten Vanavond: Noodzaak 3 Video s ter voorbereiding De missers Hoe deze te voorkomen De voorbereiding: elke dag de post openen en lezen alle vaste lasten

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN.

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN. Inleiding Met wie heb je de meeste lol? En wie bel je als je een probleem hebt? Vaak zijn dat je. Sommige mensen hebben veel, andere mensen hebben er maar een paar. Vriendschap is belangrijk in ons leven.

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 8 30 november 2015 Nog vier nachtjes slapen Kind op maandag Week 49 30/11-04/12 Thema: Er komt een tijd We beginnen deze adventstijd met verhalen over Jesaja. Hij leeft

Nadere informatie

Voor kinderen die meer willen weten over echtscheidingen. uitgave 2005

Voor kinderen die meer willen weten over echtscheidingen. uitgave 2005 Voor kinderen die meer willen weten over echtscheidingen uitgave 2005 Steeds meer kinderen stellen vragen aan de Kinderrechtswinkels over echtscheiding. Scheiden kan niet zomaar, je moet heel veel regels

Nadere informatie

'TIENDUIZEND REDENEN TOT DANKBAARHEID'

'TIENDUIZEND REDENEN TOT DANKBAARHEID' WERKBOEK VOOR 52 WEKEN VOL DANKBAARHEID 'TIENDUIZEND REDENEN TOT DANKBAARHEID' MARGARETH MADURO-KOEIMAN Lieve Diamond, Ik noem je een Diamond omdat ik weet dat je nog heel veel moois met de wereld te delen

Nadere informatie

Verbindingsactietraining

Verbindingsactietraining Verbindingsactietraining Vaardigheden Open vragen stellen Luisteren Samenvatten Doorvragen Herformuleren Lichaamstaal laten zien Afkoelen Stappen Werkafspraken Vertellen Voelen Willen Samen Oplossen Afspraken

Nadere informatie

Of misschien zoek je een leuke werkplek of dagbesteding voor jezelf of voor een familielid. Of je wilt iets zinnigs doen in je vrije tijd.

Of misschien zoek je een leuke werkplek of dagbesteding voor jezelf of voor een familielid. Of je wilt iets zinnigs doen in je vrije tijd. Welkom bij De Zijlen Wie wil het niet? Wonen in een prettig dorp of in een leuke buurt. Waar je kunt zijn wie je bent en je leven kunt leiden zoals dat bij jou past. Waar je meedoet aan dat wat er om je

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Vrienden & Relaties

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Vrienden & Relaties MEE Ondersteuning bij leven met een beperking Vrienden & Relaties s Avonds en in het weekend zit ik vaak alleen thuis. Ik bel dan wel eens met mijn vrienden, maar ze bellen me nooit terug. Ik heb verkering,

Nadere informatie

DE KASTANJEKRANT. De allereerste Kastanjekrant! INHOUD NOVEMBER 2012. Activiteitenkalender 2-3. Achter de schermen 4. Welkom nieuwe Elise & Agnes!

DE KASTANJEKRANT. De allereerste Kastanjekrant! INHOUD NOVEMBER 2012. Activiteitenkalender 2-3. Achter de schermen 4. Welkom nieuwe Elise & Agnes! DE KASTANJEKRANT NOVEMBER 2012 De allereerste Kastanjekrant! Er is lang over nagedacht en hard aan gewerkt maar met veel trots stellen we u de allereerste editie van onze Kastanjekrant voor! Bij het begin

Nadere informatie

HLZ Toetsweek Klas H2A & H2B

HLZ Toetsweek Klas H2A & H2B HLZ Toetsweek Klas H2A & H2B Donderdag 27 juni 2019 t/m Woensdag 3 juli 2019 Beste leerlingen (en meelezende ouders) van leerjaar 2, Van donderdag 27 juni t/m woensdag 3 juli is jullie toetsweek. Na deze

Nadere informatie

Geboortegedichtjes. Wie zegt dat er geen wonderen gebeuren. En ook nog nooit gebeurd zijn bovendien. Die moet beslist met eigen ogen

Geboortegedichtjes. Wie zegt dat er geen wonderen gebeuren. En ook nog nooit gebeurd zijn bovendien. Die moet beslist met eigen ogen Geboortegedichtjes Wie zegt dat er geen wonderen gebeuren En ook nog nooit gebeurd zijn bovendien Die moet beslist met eigen ogen Dit schitterende wonder komen zien We hebben ze geteld Je armpjes en je

Nadere informatie

GODS GEZIN. Studielessen voor 4-7 jarigen

GODS GEZIN. Studielessen voor 4-7 jarigen GODS GEZIN Studielessen voor 4-7 jarigen 2003 Geschreven door Beryl Voorhoeve en Judith Maarsen Oorspronkelijk bedoeld voor studie in kleine groepen in de Levend Evangelie Gemeente Gebruikte Bijbelvertaling

Nadere informatie

Facebook, Twitter en andere Sociale Media

Facebook, Twitter en andere Sociale Media Facebook, Twitter en andere Sociale Media Sociale Media zijn belangrijke promotiemiddelen geworden. Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Hyves en LinkedIn zijn voorbeelden van Sociale Media op het

Nadere informatie

JEZUS LEERT OOK MIJ BIDDEN. Onzevader in eerste communievoorbereiding

JEZUS LEERT OOK MIJ BIDDEN. Onzevader in eerste communievoorbereiding JEZUS LEERT OOK MIJ BIDDEN Onzevader in de voorbereiding op de eerste communie Onzevader in eerste communievoorbereiding Doelgroep: Kinderen die zich voorbereiden op de eerste communie Doelstelling: Met

Nadere informatie

1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule

1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule Werkboek Inhoudsopgave: 1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule 2. Het H.A.R.T. model 2.1. H.A.R.T. staat voor: 2.1.1. Mijn verhaal over oprechte communicatie 2.1.1: Hoofd Gebruik de rest van deze

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 9 14 december 2014 December: de maand van STILTE Een moment de tijd nemen voor jezelf. Om je naar binnen te richten

Nadere informatie

Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande

Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande Eerste druk 2015 R.R. Koning Foto/Afbeelding cover: Antoinette Martens Illustaties door: Antoinette Martens ISBN: 978-94-022-2192-3 Productie

Nadere informatie

Morya Wijsheid Werkboek voor het leven

Morya Wijsheid Werkboek voor het leven Morya Wijsheid Werkboek voor het leven Dit boek is van Inhoud Voorwoord en praktisch advies 6 1. De juiste vragen stellen 8 2. Een schat op de zeebodem 15 3. Zoek je kracht 19 4. Word een visser van ideeën

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE WAT VIND JE WAAR?

INHOUDSOPGAVE WAT VIND JE WAAR? INHOUDSOPGAVE WAT VIND JE WAAR? Les 1: Chinese tonen 7 Les 2: Een ontmoeting 14 Les 3: Tellen tot 100 21 Les 4: Familie voorstellen 33 Les 5: Eten en drinken 43 Les 6: Na school 51 Les 7: Dieren 59 Les

Nadere informatie

Lekker Slapen kun je Leren

Lekker Slapen kun je Leren Lekker Slapen kun je Leren Meer rust uit je slaap & energie in je dag Een uitgerust persoon telt voor twee! Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Inleiding blz. 5 1. Slaap: Facts & Fiction blz. 7 2. Wat spook

Nadere informatie

Fit in je Hoofd, Goed in je Vel.

Fit in je Hoofd, Goed in je Vel. Fit in je Hoofd, Goed in je Vel. Goed in je vel zitten Vandaag: 1) Wat is geestelijk gezond? 2) Fit in je Hoofd en 10 positieve stappen 3) Slot en doel 1) Wat is geestelijk gezond? Wie zich mentaal goed

Nadere informatie

Pelgrimage door IJsland

Pelgrimage door IJsland Pelgrimage door IJsland Een tocht door je fascinerende zelf 2013 Hattink & Vosters www.hattink-vosters.nl #31653315694 Over het verschil tussen een leven vol onrust en een leven dat je bewust en zelfstandig

Nadere informatie

Zeven hulpbronnen van vertrouwen. Door: Carlos Estarippa

Zeven hulpbronnen van vertrouwen. Door: Carlos Estarippa Zeven hulpbronnen van vertrouwen Door: Carlos Estarippa Geïnspireerd door het boek van Bertie Hendriks Dagboek van de Ziel. De zeven levensfasen (Hendriks, 2013) wil ik in onderstaand artikel beschrijven

Nadere informatie

Pakket 2: Newborn fotoshoot + 10 foto s op cd-rom 250,- Pakket 3: Newborn fotoshoot + 25 foto s op cd-rom 350,-

Pakket 2: Newborn fotoshoot + 10 foto s op cd-rom 250,- Pakket 3: Newborn fotoshoot + 25 foto s op cd-rom 350,- Prijzen 2012 Newborn fotografie Een newborn fotoshoot is een fotosessie met een pasgeboren baby tussen de 5 en 10 dagen oud, een uitgebreide en bijzondere fotoshoot van jullie grote wonder! De eerste dagen

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

Zelfmoordgedachten. Praat over wat je denkt, voelt, ervaart. Praten lucht op.

Zelfmoordgedachten. Praat over wat je denkt, voelt, ervaart. Praten lucht op. Zelfmoordgedachten Praat over wat je denkt, voelt, ervaart. Praten lucht op. Alles over zelfmoordgedachten Zelfmoordlijn 1813 Die kan je bellen, chatten of mailen als je aan zelfdoding denkt. Op de website

Nadere informatie

Belgique-België P.P.- P.B Hamme BC Manie! Manie! De Heideroosjes vrijdag 6 februari

Belgique-België P.P.- P.B Hamme BC Manie! Manie! De Heideroosjes vrijdag 6 februari Belgique-België P.P.- P.B. 9220 Hamme BC 21293 Manie! Manie! De Heideroosjes vrijdag 6 februari gratis nieuwsbrief van CC Jan Tervaert en Bibliotheek Hamme afzender: CC Jan Tervaert - Kaaiplein 34-9220

Nadere informatie

E-book. Mediteren met stenen

E-book. Mediteren met stenen E-book Mediteren met stenen Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch,

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 5 Eigen keuze Inhoud 2 1. Hoe zit het met je keuzes? 3 2. Hoe stap je uit je automatische piloot? 7 3. Juiste keuzes maken doe je met 3 vragen 9 4. Vervolg & afronding 11 1. Hoe zit het

Nadere informatie

Openingsgebeden INHOUD

Openingsgebeden INHOUD Openingsgebeden De schuldbelijdenis herzien Openingsgebeden algemeen Openingsgebeden voor kinderen Openingsgebeden voor jongeren INHOUD De schuldbelijdenis herzien De schuldbelijdenis heeft in de openingsritus

Nadere informatie