Nieuwsbrief 4 Het Kompas schooljaar , 16 september 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 4 Het Kompas schooljaar , 16 september 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 4 Het Kompas schooljaar , 16 september 2016 Inleiding Het schooljaar is in volle vaart begonnen. In alle groepen is er een goede, gezellige en op leren gerichte sfeer. Daar zijn we blij mee. Naaste de gewone lessen zijn er dan verschillende andere zaken die de aandacht krijgen. Zo heeft groep 6 bv een optreden gehad bij Leusden Jazz( zie de Leusderkrant)en hebben de groepen 6,7 en 8 meegedaan met de looptour. Afgelopen dinsdag hadden we als school een ontruimingsoefening. Binnen 3 minuten was de hele school ontruimd, alle ruimtes gecontroleerd en de aanwezigheid van de leerlingen buiten gecontroleerd. Gaaf om te zien dat veiligheid belangrijk is en dat we dat goed geregeld lijken te hebben met de preventiemedewerker en de BHV ers die er op school zijn. Onderwijsinspectie Op dinsdag 4 oktober krijgen wij als school bezoek van de onderwijsinspectie. De inspectie komt eens in de vier jaar op bezoek (of eerder als er bijzonderheden zijn), bij ons is dat nu vier jaar geleden, vandaar dat wij nu aan de beurt zijn. Wij krijgen inspecteur R. Horstink op bezoek. Hij zal een hele dag op Het Kompas aanwezig zijn en op die manier proberen een zo goed mogelijk 'beeld' te creëren van ons als school. De dag wordt gevuld met klassenbezoeken, documentenanalyse en diverse gesprekken (o.a. met leerlingen en ouders). De dag wordt afgesloten met een feedbackgesprek. De leerlingen zullen door de leerkrachten gevraagd worden en de ouders zullen benaderd worden door de MR-leden. Wij zien er naar uit om de inspecteur te laten zien waar wij trots op zijn en waar we staan als jonge fusieschool! Klusochtend Op zaterdag 17 september(morgen) willen we met zijn allen de kleine klusjes in en rond de school oppakken. We starten om 9.00 uur. Alle handen zijn van harte welkom. Rond half twaalf ruimen we de materialen weer op.

2 Continurooster Vorig jaar heeft er een commissie bestaande uit ouders en personeelsleden binnen Voila onderzoek gedaan naar andere schooltijden. Het continurooster bestaande uit een vijfgelijke dagen model van ( uur)kwam daaruit positief naar voren. Hierover is destijds uitgebreid gecommuniceerd. De scholen hebben de mogelijkheid gekregen om zelf te kiezen of en wanneer er voor een aanpassing van de lestijden gekozen wordt. In overleg met team en MR is er voor gekozen om een week proef te gaan draaien, met het continurooster. Daarna zullen er verdere keuzes gemaakt gaan worden. De week net voor de herfstvakantie, van maandag 10 t/m vrijdag 14 oktober hebben alle kinderen en leerkrachten een continurooster. De dag begint om 8.30 uur en gaat door tot uur. Dat inclusief een kwartier buiten spelen en een half uur lunchpauze. Dat half uur pauze is trouwens ook voor de meesters en juffen nodig. De kinderen kunnen om uur weer worden opgehaald. Zowel Humanitas als SNO hebben aangeboden om de kinderen die een contract hebben vanaf dat moment op te halen bij de school. We hopen dat u samen met uw netwerk in staat bent om het uur eerder op te vangen. Mocht dat alsnog onoverkomelijke problemen opleveren zou u dan met de directeur contact op willen nemen. Wij willen als school( leerlingen, ouders en teamleden) zelf ervaren hoe het werken met een continurooster is; hoe verlopen de pauzes en wat zijn de voordelen van een eenduidige pedagogische aanpak. Dat gaat het beste als we die week dan draaien zoals het zou kunnen zijn. In de volgende nieuwsbrief hierover meer info. MR (Medezeggenschapsraad) Afgelopen dinsdag hebben we onze eerste vergadering van dit schooljaar gehad. Op de agenda stonden onder andere de start van het schooljaar, doelstellingen proefweek continue rooster, jaaraktieplan, regulier bezoek onderwijsinspectie in oktober, instroom leerlingen in groep 1/ 2 en mogelijke gevolgen, ouderavond, verkiezingen MR. Mis je een onderwerp of ben je geïnteresseerd in de details: mr@kompasleusden.nl. Ouderavond 22 september De school, oudercommissie en medezeggenschap willen graag alle ouders en verzorgers uitnodigen voor de inspirerende en boeiende ouderavond op donderdag 22 september. De avond begint om half acht met korte presentaties van de school, Oudercommissie en de MR. De bijbehorende jaarverslagen en financiële stukken van OC en MR staan online op de website van Het Kompas. Na een korte pauze is Franz-Josef Ariëns uitgenodigd als gastspreker. Hij zal ons mee nemen in de digitale belevingswereld van een kind: "De nieuwe media: hoe geef je jouw kind vertrouwen en hoe begeleid je hem of haar?". Vanaf 19:15 uur staan de deuren van de school open rond 21:45 uur wordt de avond afgerond. Vragen? Stuur dan zeker een berichtje naar de MR: mr@kompasleusden.nl of voorzitter Inge op Tot ziens op de 22ste!

3 Creativiteit op Het Kompas Naast de creatieve lessen die wekelijks op het rooster staan, hebben wij dit jaar nog een aantal creatieve activiteiten. Zo zijn er 3 creamiddagen. De eerste is al op 9 oktober. Deze sluit aan bij de Kinderboekenweek. De andere 2 zijn rond Kerst en Pasen gepland. Tijdens deze creamiddagen worden er aparte activiteiten voor de onderbouw en bovenbouw gepland. De kinderen mogen kiezen uit bijvoorbeeld muziek, dans en theater, literatuur, media, beeldende kunst en audiovisuele kunst. Vorig jaar heeft u al een voorproefje gehad van deze crea middagen rond het thema Sinterklaas en Pasen. Wij zijn nog op zoek naar ouders die ons willen helpen tijdens deze middagen. Opgeven kan bij juf Gerda of via de ouderhulpformulier. Nieuw dit jaar zijn de schoolvoorstellingen. Per 2 groepen wordt er een voorstelling gegeven. Aan de hand van bijvoorbeeld muziek, dans, literatuur, enz. wordt er een kijkje in de 2 groepen gegeven. Waar zijn de groepen mee bezig, hebben ze gedaan of gaan ze doen. Groep 1/2 en 8 bijten de spits af op donderdag 29 september. Wat ze precies gaan doen is nog een verrassing. Ouders van groep 1/2 en 8 zijn die middag van harte welkom om uur. De schoolvoorstellingen van de andere groepen vindt u in de agenda. Natuurlijk hebben wij dit jaar ook weer een schoolkerstorkest en komt er een talentenjacht. Vergeet ook de uitstapjes van Kunst Centraal en workshops van Scholen in de Kunst niet. Op cultuur en creatief gebied is er voldoende te beleven op Het Kompas. Parro De communicatie app Parro wordt op dit moment al goed gebruikt door leerkrachten en ouders.het is goed om te weten dat er met Parro meerdere foto s kunnen worden gestuurd. Onderaan de foto staat er dan een getal, u kunt de andere foto s dan bekijken door te swipen. Door de communicatie via Parro gaan we onze overige communicatie aanpassen. De afgelopen jaren was er maandelijks een uitgebreide nieuwsbrief met nieuws uit de verschillende groepen. Dat laatste komt te vervallen. Het nieuws uit de verschillende groepen komt nu via Parro. We blijven als school wel elke twee weken een nieuwsbrief rondsturen. Daarnaast zullen we facebook en de website blijven gebruiken. Facebook met als doel PR en de website meer als informatiebron en naslagwerk voor o.a. agenda, schoolgids enz.

4 Schoolfotograaf Op dinsdag 27 september komt de schoolfotograaf van foto Koch weer naar Het Kompas. Vanaf 8.15 uur kunnen de broertjes en zusjes die nog niet school zitten op de foto. De fotograaf krijgt die dag hulp van enkele oudercommissieleden. De verdere planning komt binnenkort op de prikborden te hangen. Houtdag op Groot Zandbrink Hoeve Groot Zandbrink aan de Postweg 2 in Leusden is in beheer bij de agrarische natuurvereniging Vallei Horstee. Er zijn veel activiteiten om kinderen actief te laten beleven wat er gebeurt in de landbouw, de natuur en op het platteland. Op zaterdag 24 september is op Groot Zandbrink de jaarlijkse Houtdag. Hier is van alles te zien over bosbouw en houtverwerking. Er wordt een grote Douglasspar omgezaagd. Met een moderne zaag worden hier meteen planken en balken van gemaakt. Er zijn grote moderne tractoren waarin een kijkje mag worden genomen. Met paarden wordt gedemonstreerd hoe vroeger boomstammen uit het bos werden gesleept en op de wagen geladen. Voor kinderen is er veel te doen. Houtzagen, boom klimmen met scouting, zelf aardappels rooien, een klauterparcours, knuffeldieren, een springkussen en veel meer. Kinderen kunnen zelf een pannenkoek bakken en eerst de ingredienten verzamelen door mellk te halen bij de koe, eieren bij de kippen en meel dat ze zelf mogen malen. De Houtdag is op zaterdag 24 september van 12:00 tot 16:30 uur. We ontmoeten u graag op deze leuke middag voor jong en oud! Zie ook de website: Meedoen met MusicALL in Leusden! Vanaf september 2016 start Stichting ALL weer met een nieuw seizoen musicallessen voor kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar. En op dinsdag 27 september, 4 oktober en 11 oktober, kun je met ons kennismaken, in het jongerencentrum de IJsbreker in Leusden, door middel van een proefles! MusicALL biedt op de dinsdagmiddag een klas aan in de leeftijd 8 tot 12 jaar. In de MusicALL klas wordt er met aandacht gewerkt aan de ontwikkeling van spel, zang en dans, maar er is ook aandacht voor het ontplooien van zelfvertrouwen, samenwerken, presenteren, stem-en podiumgebruik. De deelnemers van de MusicALL-klas werken toe naar een eindoptreden. De (drie) proeflessen zijn gratis en bedoeld voor kinderen en jongeren om een idee te krijgen van de invulling van de lessen en dat zij kennismaken met de docente en onze werkwijze. De proeflessen vinden plaats op dinsdagmiddag van uur. Meedoen met de proefles? Dat kan heel gemakkelijk, door je op te geven, via een inschrijf knop op de homepage van onze website:

5 Ga je mee? Kerk en Schooldiensten 25 september (10.30 uur) De kinderen van alle Leusdense basisscholen en hun ouders, opa s, oma s en vriendjes nodigen we deze zondag uit voor onze jaarlijkse Kerk en Schoolvieringen. Aan de diensten werken alle christelijke basisscholen mee, dit jaar voor het eerst ook de katholieke en interconfessionele scholen van Leusden. De diensten vinden plaats in de Jozefkerk (Hamersveldseweg) waar pastor Antoinette en ds Maria jullie ontvangen in een bijzonder aangeklede kerk met oa jullie werkstukken. Om uur komen de kinderen en ouders van de Loysderhoek, de Holm en Het Kompas. Aan beide diensten werkt het kinderkoor ook mee. Het beloven vrolijke interactieve kinderdiensten te worden met leuke liedjes die je op school al oefent, waarin we een bijbelverhaal tot leven brengen. Dit jaar gaat het over Abraham die op weggaat naar een onbekend land en alles achterlaat. Ook wij gaan deze dienst op reis en komen bijzondere reizigers tegen en staan stil bij een wegwijzer terwijl we ons afvragen welke kant we op zouden willen gaan. Ga je mee? Een ochtend om te vieren en ter bezinning: om samen te zingen en te bidden, te luisteren en je te verwonderen. Welkom allemaal! Meezingen in het kinderkoor Houd je van zingen en lijkt het je leuk om mee te doen met een kinderkoor? Speciaal voor deze zondag starten we een kinder (project) koor dat zingt tijdens de Kerk en Schooldiensten. En jij mag meedoen! We oefenen twee keer: op vrijdag 16 en 23 september van uur in de Marcuskerk. Van te voren wel graag opgeven bij dirigent Hans van Haeften: hvhaeften@gmail.com Agenda 16 september nieuwsbrief 4 17 september klusochtend 19 september juf Elma jarig 22 september jaarvergadering OC & MR + thema avond mediawijsheid 25 september kerk en schooldienst Jozefkerk(10.30 uur) 26 september kopij nieuwsbrief kopij@kompasleusden.nl 27 september schoolfotograaf 29 september schoolvoorstelling groep 1/ september nieuwsbrief 5 4 oktober bezoek onderwijsinspectie 10 t/m 15 oktober proefweek continurooster ( les van uur) 17 t/m 21 oktober herfstvakantie Met vriendelijke groet, Wilbert Koelewijn, Directeur Het Kompas

BONGERDNIEUWS NR 3, 17 september 2016

BONGERDNIEUWS NR 3, 17 september 2016 BONGERDNIEUWS NR 3, 17 september 2016 Beste ouders en verzorgers, Wij zijn nu een maand onderweg in dit schooljaar. Zowel in het nieuwe gebouw als ook om het nieuwe gebouw wordt hard gewerkt. In het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief Het Kompas schooljaar september 2018

Nieuwsbrief Het Kompas schooljaar september 2018 Nieuwsbrief Het Kompas schooljaar 2018-2019 28 september 2018 Kinderboekenweek Kom erbij! Op dinsdag 2 oktober openen we de kinderboekenweek met alle kinderen in de hal, met boeken, toneel, zang en dans.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

PAPERCLIP. Agenda. 8 september OR/MR vergadering. 10 september schoolreisje. 11 september studiedag

PAPERCLIP. Agenda. 8 september OR/MR vergadering. 10 september schoolreisje. 11 september studiedag PAPERCLIP Katholieke Basisschool t Baeken Inhoud Paperclip 2 t.baeken@saks.nl Agenda Alkmaar nr. 36-2 Schoolfoto s Studiedag Eindtoets groep 8 De onderbouw en de kermis Groep 8 en de plusgroep Gevonden

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolkalender

In deze nieuwsbrief. Schoolkalender regel van de week Ik sluit niemand buiten en help anderen. belangrijke data 1 september informatieavond leren lezen 1 september start inschrijven kennismakingsgesprekken via Digiduif vanaf 7 september

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas Ouders: informatieavond en vrijwilligersavond, luistergesprekken De eerste officiële oudercontacten zijn geweest in alle groepen door middel van een informatieavond. Voor de groepen

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Zonnebrief donderdag 6 september 2018

Zonnebrief donderdag 6 september 2018 Zonnebrief donderdag 6 september 2018 Agenda Dinsdag 11 september : Meester Jan jarig 13.00 Eerste leerlingenraad 15.15 juf Yvonne vergadering op collega school 19.45 OV vergadering Woensdag 12 september:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 8 6 oktober 2015 Deze week: * Zendingsproject * Schoolfotograaf * Opa en omadagen * Doppen-spaar-actie * Kies traject Een paar weken geleden heeft u in de bijlage van de nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders,

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders, Nieuwsbrief 6 22 september 2015 Geachte ouders, Van 28 september tot en met 2 oktober gaan we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar houden. Er zullen nog twee volgen. Gruit is een samenstelling van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 Het Kompas schooljaar , 16 juni 2017

Nieuwsbrief 24 Het Kompas schooljaar , 16 juni 2017 Nieuwsbrief 24 Het Kompas schooljaar 2016-2017, 16 juni 2017 Inleiding Aan het einde van het schooljaar is er veel nieuws. Daarom is er de afgelopen weken elke week een nieuwsbrief rondgestuurd en ook

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

18.45 19.00 uur: Inloop met koffie en thee 19.00 19.45 uur: 1 ste ronde 19.45 20.00 uur: Wisselen 20.00 20.45 uur: 2 de ronde

18.45 19.00 uur: Inloop met koffie en thee 19.00 19.45 uur: 1 ste ronde 19.45 20.00 uur: Wisselen 20.00 20.45 uur: 2 de ronde KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2015-2016 // 16 e jaargang // nummer 4 // 10 september 2015 Website www.delangenoord.nl De Langenoord ALGEMENE INFORMATIE-AVOND Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Belangrijke data. Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek,

Belangrijke data. Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek, Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek, In deze nieuwsbrief leest u onder andere over de wijze van inschrijving voor de oudergesprekken, kennismaking met de nieuwe directeur en de vragenlijst tevredenheid.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

Aankondiging informatieavond. Het team van Het Spectrum heeft een aantal keer vergaderd over de vraag of we een continurooster willen.

Aankondiging informatieavond. Het team van Het Spectrum heeft een aantal keer vergaderd over de vraag of we een continurooster willen. Nieuwsbrief 10 In dit nummer: aankondiging informatieavond Playing for Success studiemiddag schoolschaaktoernooi Meester Ed betrokkenheid Pedagogische Tact wat gebeurt er op Het Spectrum? jeugdwijkagent

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie N o v e m b e r 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 4 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Personeel 2 Bloembakken 2 Bezoek uit Rwanda 3 Continurooster 4 Ouderavonden 5 Sint & Kerst 5

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS SCHOOLJAAR 2018/2019 NUMMER 3 NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS SCHOOLJAAR 2018/2019 NUMMER 3 NOVEMBER 2018 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS SCHOOLJAAR 2018/2019 NUMMER 3 NOVEMBER 2018 DE ONDERWERPEN IN DEZE ALGEMENE ZANDLOPERBRIEF VOOR OUDERS: Voorwoord Agenda (afspraken voor afzonderlijke groepen worden via de eigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Het Kompas schooljaar 2015-2016, 11 september 2015

Nieuwsbrief Het Kompas schooljaar 2015-2016, 11 september 2015 Nieuwsbrief Het Kompas schooljaar 2015-2016, 11 september 2015 Inleiding Nu de eerste weken voorbij zijn, kunnen we echt spreken over een goede start. Een start waarbij we ook merken dat we nog achter

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Afscheid Sil Brasz. Welkom op school. Felicitatie. 23 t/m 27 okt. Herfstvakantie

Nieuwsbrief. Agenda. Afscheid Sil Brasz. Welkom op school. Felicitatie. 23 t/m 27 okt. Herfstvakantie Nieuwsbrief Nr 4 20-10-2017 Afscheid Sil Brasz Op dinsdag 17 oktober hebben we afscheid genomen van Meester Sil. De leerlingen hebben Meester Sil toegezongen met een afscheidslied, tussen de middag aten

Nadere informatie

Januari 2015 Baarn. Beste ouders en-of verzorgers, Leuke (buiten) activiteiten tijdens alle school- en vakantieweken

Januari 2015 Baarn. Beste ouders en-of verzorgers, Leuke (buiten) activiteiten tijdens alle school- en vakantieweken Beste ouders en-of verzorgers, De eerste nieuwsbrief van Bso Buiten is een feit. Elk kwartaal informeer ik je graag over de huidig stand van zaken, nieuws, ontwikkelingen, ideeën en tips. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Zonnebrief donderdag 15 september:

Zonnebrief donderdag 15 september: Zonnebrief donderdag 15 september: Agenda Vrijdag 16 september 9.00 kennismakingsgesprek met evt. nieuwe ouders Maandag 19 september 8.45 klassenbezoek juf Joyce 10.30 juf Joyce nagesprek, juf Talitha

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12

MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12 Kansenkrant MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12 Vrije dagen In de schoolgids staat dat de kinderen vrij zijn op 12 juni. Dit moet echter zijn: vrij op vrijdag 1 juni. In deze nieuwsbrief: - Vrije dagen

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Info 8 22 november 2017 Wat je aandacht geeft, groeit!

Info 8 22 november 2017 Wat je aandacht geeft, groeit! Info 8 22 november 2017 Wat je aandacht geeft, groeit! Teamnieuws Op 15 november is juf Heidy (groep 7a) bevallen van een gezonde zoon. Hij heeft de stoere naam Duuk gekregen en doet zijn naam nu al eer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 Het Kompas schooljaar , 27 januari 2017

Nieuwsbrief 13 Het Kompas schooljaar , 27 januari 2017 Nieuwsbrief 13 Het Kompas schooljaar 2016-2017, 27 januari 2017 Inleiding De afgelopen weken zijn er naast de gewone lessen veel extra activiteiten voor de (hogere) groepen. Zo zijn de zwemlessen begonnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Mediaopvoeding

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Mediaopvoeding NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Beste ouder, Mediaopvoeding Al vanaf zeer jonge leeftijd komen kinderen in aanraking met media. Vooral met de komst van de tablet kunnen kinderen van alles zien

Nadere informatie

Wingerd nieuws De Bijbelverhalen op school

Wingerd nieuws De Bijbelverhalen op school Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws De Bijbelverhalen op school Je gaat ergens naar toe, maar je weet niet precies waarheen. Je weet ook niet hoe lang de reis zal duren en wat je

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorgers,

Geachte ouder(s)/verzorgers, Geachte ouder(s)/verzorgers, Afgelopen week hebben we stil mogen staan bij Hemelvaart. Komend weekend vieren we het Pinksterfeest. In één van de laatste verzen in Lukas staat: Hij leidde hen naar buiten

Nadere informatie

Plan continurooster. Basisschool de Lage Weijkens. Handleiding voor ouders

Plan continurooster. Basisschool de Lage Weijkens. Handleiding voor ouders Plan continurooster Basisschool de Lage Weijkens Handleiding voor ouders Inhoudsopgave 1. Het continurooster... 2 1.1 Het lesrooster... 2 2. Uitwerking continurooster... 3 2.1 Visie op de lunch... 3 2.2

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5 Hilversum, 6 oktober 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober 2015. Dinsdagavond 6 oktober Lezing Geef me de 5 Het is de week van de opvoeding, daarom is er vanavond een lezing

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 WEBSITE: http://julianaschool-sneek.nl EMAIL: js@palludara.nl Geachte ouders/verzorgers, Ook dit schooljaar hoop ik u middels Informatiebrieven op de hoogte te houden van

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 7 Belangrijke data Dinsdag 2 april- Nationale Buitenlesdag Dinsdag 2 april- Groep 5 naar Museum Noordwijk Donderdag 11 april Praktisch verkeersexamen groep 7 Vrijdag 12 april Koningsspelen

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord jg. 20-nr. 3: 5 oktober Welkom.

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord jg. 20-nr. 3: 5 oktober Welkom. Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 20-nr. 3: 5 oktober 2016 Welkom. In oktober komen Maud van Uum en Boet van Remmen bij ons op

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Binnenkomen Na de herfstvakantie is het de bedoeling dat de leerlingen vanaf groep 3 zelfstandig naar binnen gaan. Bij de onderbouw gaat om 8.20 uur de bel voor de groepen 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 12-03-2019 Even bijpraten met juf Marloes Hoi, ik ben juf Marloes. Ik ben 41 jaar en woon sinds 2 jaar in Creil. Na de voorjaarsvakantie ben ik gestart in groep 1 naast juf Ellen op maandag

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij nieuwe kinderen op onze school mogen verwelkomen. Dit zijn:

Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij nieuwe kinderen op onze school mogen verwelkomen. Dit zijn: Nieuwsbrief 4 Agenda vrijdag 27 oktober dinsdag 31 oktober woensdag 1 november donderdag 2 november vrijdag 3 november zondag 5 november maandag 6 november dinsdag 7 november woensdag 8 november maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 Het Kompas schooljaar , 25 november 2016

Nieuwsbrief 9 Het Kompas schooljaar , 25 november 2016 Nieuwsbrief 9 Het Kompas schooljaar 2016-2017, 25 november 2016 Inleiding Als school zijn we druk bezig met alle voorbereidingen voor de laatste maand van 2016. Een maand met de nodige festiviteiten. Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS De Meerpaal

Nieuwsbrief OBS De Meerpaal Nieuwsbrief OBS De Meerpaal 23 september 2016, nummer 3 Inhoud 1. Evelyn Zuidgeest 2. Kalender 3. Leidens ontzet 4. Facebook/social media 5. Even voorstellen 6. Oproep GMR 7. Creatieve school 1. Evelyn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober. Start danslessen op de Odyssee

NIEUWSBRIEF oktober. Start danslessen op de Odyssee NIEUWSBRIEF 5 28 oktober INHOUDSOPGAVE: Start danslessen op de Odyssee Opbrengst van de sponsorloop Bericht van de MR Informatie over de nieuwsbrief en afmelden agenda via website Open podium 9 november

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld Schoenendoos Wekelijks informatiebulletin van Openbare Basisschool Stap voor Stap Kruisakkers 3 6662 DV Elst t. 0481-37 36 27 e. directie@stapvoorstapelst.nl i. www.stapvoorstapelst.nl Agenda Redactie:

Nadere informatie

19 nov Bram Jansman 29 nov Julia Blommaert 27 nov Jules Berkvens 1 dec Linda Sturris. Van harte gefeliciteerd allemaal!

19 nov Bram Jansman 29 nov Julia Blommaert 27 nov Jules Berkvens 1 dec Linda Sturris. Van harte gefeliciteerd allemaal! 17 november 2017 - nummer 6 Belangrijke data Vrijdag 24 november Afsluiting week van de mediawijsheid Donderdag 30 november MR-vergadering Vrijdag 1 december Nieuwsbrief 7 Jarigen Van 17 november tot en

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Het is duidelijk te merken dat Sinterklaas weer in het land is, een gezellige tijd en tegelijkertijd een spannende tijd voor veel kinderen. We volgen binnen de school de lijn

Nadere informatie

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 extra editie In verband met wat extra aankondigingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Algemene INFO. INFO mei 2019

Algemene INFO. INFO mei 2019 Algemene INFO INFO 11 23 mei 2019 Zo werkt dit op t Schoolhuys Zoals al eerder gecommuniceerd heeft de inspectie van het onderwijs op 9 april 2019 een kwaliteitsonderzoek uitgevoerd op t Schoolhuys. Vorige

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief 3 2015-16 18 september 2015 Beste Octopus ouders, Hier al weer de derde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Wij kijken vandaag terug op een zeer succesvolle speciale versie van het verkeersprogramma

Nadere informatie

Ziekmelden kan via:

Ziekmelden kan via: Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 14 september 2017 nummer 3 Belangrijke data

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken Nieuwsbrief 6 8 november 2018 Belangrijke data: 08 november MR vergadering 19.30-21.30 uur 13 november Informatieavond bedplassen (GGD) 16 november Rapport 1 (groepen 3 t/m 7) 22 november Nieuwsbrief 7

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

Informatie avonden Pauzesport Excursies Schooldag

Informatie avonden Pauzesport Excursies Schooldag Informatie avonden De afgelopen week zijn er in bijna alle groepen informatie avonden geweest. We zijn heel blij dat er op alle avonden een grote opkomst was en we veel positieve reacties hebben gehoord

Nadere informatie

BONGERDNIEUWS NR 5, 13 oktober 2016

BONGERDNIEUWS NR 5, 13 oktober 2016 BONGERDNIEUWS NR 5, 13 oktober 2016 Beste ouders en verzorgers, Op de drempel van de herfstvakantie. Lekker om een weekje vrij te zijn. De Bongerd-Fit-Week is een goed begin van veel meer bewegen op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

VANUIT HET KAMERTJE: Journaal maart OBS De Tweemaster tel.: Petersburg 52, 1393 PT Nigtevecht

VANUIT HET KAMERTJE: Journaal maart OBS De Tweemaster tel.: Petersburg 52, 1393 PT Nigtevecht Activiteiten deze maand: 08 Boomfeestdag groep 7/8 08 Voorronde Regionale Voorleeswedstrijd 09 Theaterles 10 Gastles ProbleemGame groep 7/8 13 Deze week: meedraaidagen 13 Start Creacircuit (4 maandagen)

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 23 september 2016. In deze Nieuwsbrief: Activiteitencommissie. Kinderboekenweek

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 23 september 2016. In deze Nieuwsbrief: Activiteitencommissie. Kinderboekenweek NIEUWSBRIEF NUMMER 3 23 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Sportdag Kinderboekenweek Studenten in de school Schoolplein Activiteitencommissie Agenda De Groene Belevenis Godsdienstige

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Ik neem mijn petje voor jou af!

Ik neem mijn petje voor jou af! Maandkalender december 2014 1 Ouders ontvangen mail voor deelname aan 16 GMR-vergadering; Tevredenheidsonderzoek; 2 17 3 18 Kerstontbijt; Gezamenlijke kerstviering alle groepen; 4 Mhr. Peter van der Steen

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Basisschool De Zeppelin Anna Polaktuin 27 1705 JS Heerhugowaard T (072) 5726782 www.dezeppelin.nl Luchtpost Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Agenda Spreekuur meester Steven de Wit: vrijdag van 08.45

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Vrijdag 11 december 20 1 5 Jaargang 12, nummer 6 Inhoud Mededelingen vanuit team 1 Oproep decoratiegroep 1 Werkplaats van Wietske 2 Ateliers

Nadere informatie

Nummer november 2014

Nummer november 2014 Nummer 12 14 november 2014 Agenda 17 november 10-minutengesprekken groep 6. 18 november 10-minutengesprekken groep 8. 19 november 10-minutengesprekken groepen 4 en 8 20 november 10-minutengesprekken groepen

Nadere informatie

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl Op het Prikbord Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer www.wegwijzerzeist.nl KOM (Kind Op Maandag): Dat kan anders! Prikbord 4, 9-10-2012 Dat kan anders! Dat is het thema van de Bijbelverhalen die deze week in de

Nadere informatie

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers,

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, De school ruikt heerlijk naar pepernoten. Dagelijks zijn er verschillende groepen aan het bakken. Een gezellig Sinterklaas feest komt eraan. Ondertussen merken we het grote

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 18-09-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Dode Hoek Gisteren zijn de groepen 5 t/m

Nadere informatie